Černomořská 3, Praha 10 Vršovice, tel./fax: , ,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz"

Transkript

1 Věc: nabídka stomatologické soupravy Castellini Skema 8 horní nebo spodní vedení hadic Stolek lékaře s možností osazení až 5+1 nástroj vybavený: Vzduchová aretace polohy stolku lékaře ovládaná bezdotykovým senzorem. Snímatelné a desinfikovatelné nástrojové hadice. Snímací a autoklávovatelná madla stolku. Dotykový barevný TFT displej 5,7 z tvrzeného skla, nárazuvzdorný a odolný proti poškrábání. Panel umožňuje intuitivní ovládání všech parametrů nástrojů, křesla, unitu a světla. Nezávislé paměti křesla a nástrojů pro 3+1 různé uživatele (3 základní + 1 host). 3 režimy mikromotorů pro každého uživatele (konzervační, endo a chirurgie). 3 režimy scaleru pro každého uživatele (scaling, endo a paro). 2 režimy chirurgického ultrazvuku (volitelný). Vizualizace apexlokátoru (volitelný). 3 uživatelsky definovatelná tlačítka rychlé volby. Možnost uložení/načtení veškerého nastavení na USB paměť. Možnost zobrazení obrázků (např. RVG) na dotykovém displeji. Tlačítko Clean pro deaktivaci dotykového displeje (z důvodu ůdržby povrchu displeje). Autodiagnostická funkce při zapnutí. Nezávislá regulace spreje pro každý nástroj. Snímací a autoklávovatelný držák nástrojů. Velký nástrojový podnos na rameni u stolku lékaře. A.C.A. - automatický Chip Air antiretrakční systém. 1. Světelná turbínová linie Midwest M4. 2. OZK Piezosteril 6 se 4-mi špicemi a příslušenstvím. 3. Bezuhlíkový mikromotor Implantor LED, světelný s LED zdrojem světla, vnitřní chlazení, autoklávovatelný. Otáčky od 100 do ot./min., možnost regulace torkce. Zobrazení všech hodnot na LCD. Samostatný vývod vnějšího chlazení pro chirurgii, program pro Endo a implantologii. Otočný o 320 na hadici. 3. Bezuhlíkový mikromotor Implantor LED, světelný s LED zdrojem světla, vnitřní chlazení, autoklávovatelný. Otáčky až do ot./min., možnost regulace torkce. Zobrazení všech hodnot na LCD. Samostatný vývod vnějšího chlazení pro chirurgii, program pro Endo a implantologii. Otočný o 320 na hadici. 5. Stříkačka voda/vzduch Inox 6F s ohřevem a se snímacím a autoklávovatelným tělem. V Praze, dne str. 1/5 LIEHMANN CZ, s.r.o.

2 Stolek asistentky až pro 5 nástrojů na dvoukloubovém výškově nastavitelném rameni obsahující: Tlačítka pro pohyb křesla. Tlačítko pro výstupní polohu křesla. Tlačítko pro vyplachovací polohu (poslední polohu). Tlačítko pro systém Autosteril a Time Flushing (jsou-li instalovány). Tlačítko pro napouštění kelímku a oplachu plivátka s časovačem. Tlačítko pro zapnutí / vypnutí a volbu intenzity operačního světla. Ovládací panel s foliovou klávesnicí. Velkou a malou savku - snímací a autoklávovatelné s autoklávovatelným úchytem kanyl s prostorem pro antišumivé a desinfekční tablety VF Control Plus. Vacuum Delay System - dosušování savek. Suction Stop okamžité zastavení sání sešlápnutím zadního krytu základny křesla. Tělo unitu s motorizovaně otočným snímatelným keramickým plivátkem, časovač pro napouštění kelímku a oplach plivátka se snímacími výčepníky obsahující: Vlastní zdroj vody z integrované láhve 1,8l. Operační světlo VENUS Plus s dvojitým ramenem a volbou intenzity do LUX / K. Snímací a desinfikovatelná madla, lehce udržovatelný ochranný štít, rotace ve 3 osách. Ovládání na stolku lékaře, asistentky i nožním ovladačem. Nožní ovladač s úchytem pro horizontální posuv: aktivace spreje aktivace instrumentů a regulace výkonu/otáček joystick pro pohyby křesla aktivace programů křesla, vyplachovací pozice, výstupní pozice vyfukování (Chip Air) vyplachování (Chip Water) ovládání operačního světla Operační křeslo THESI 3 pro pravostranný unit elektrohydraulické: nosnost 190kg, minimální výška 380mm, maximální výška 780mm výškově nastavitelné nastavitelná opěrka zad se synchronizovaným pohybem kolen a automatickou trendelemburg pozicí dvojitý protinárazový ochranný systém program pro: 4 pracovní pozice, vyplachovací pozici, návrat k poslední pracovní pozici, výstupní pozici vzduchem aretovaný podhlavník polohovatelný ve třech osách, výškově nastavitelný AAU - aktivní antibakteriální polstrování Ceníková cena s uvedenou výbavou: Akční cena Showroom (sleva 50%): ,- Kč ,- Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH 21%, montáže, dopravy na místo montáže, zaškolení obsluhy. Uvedenou konfiguraci je možno doplnit dle přání o další výbavu. Záruka na soupravu: 2 roky, záruka na turbíny, nástrojové hadice a separátory amalgámu: 1 rok V Praze, dne str. 2/5 LIEHMANN CZ, s.r.o.

3 Příplatky: K uvedené konfiguraci je možno za příplatek dodat následující vybavení: 6-ti funkční stříkačka s osvětlením místo 6-ti funkční bez osvětlení ,- Kč Ultrazvukový chirurgický násadec Surgison s 5-ti špicemi a příslušenstvím ,- Kč* * nasazuje se na hadici scaleru místo násadce scaleru, nutná peristaltická pumpa Jedno-kloubové rameno pro monitor včetně kabeláže a zdroje ,- Kč Dvou-kloubové rameno pro monitor včetně kabeláže a zdroje ,- Kč Operační světlo Venus Plus-L LED ( LUX) bezdotyk. ovl. místo Venus Plus ,- Kč Nožní ovladač nášlapný s joystickem ,- Kč Nožní ovladač s laterálním pohybem a joystickem ,- Kč Nožní ovladač typu Power Pedal ,- Kč Nožní ovladač bezdrátový s laterálním pohybem ,- Kč Nožní ovladač bezdrátový nášlapný s joystickem ,- Kč Integrovaný separátor amalgámu Dürr CAS ,- Kč Integrovaný separátor amalgámu Metasys MST ,- Kč Integrovaná separační automatika Dürr CS ,- Kč Integrovaná separační automatika Cattani s odpadním čerpadlem ,- Kč Aretace nástrojových ramen v pracovní poloze (vyjma stříkačky) ,- Kč* * platí pouze pro verzi s horním vedením hadic Integrovaný prohlížeč panortamatických RTG snímků ,- Kč* * platí pouze pro verzi se spodním vedením hadic a Cart verzi Světelný scaler Piezolight 6 místo nesvětelného ,- Kč Integrovaný apexlokátor s vizualizací na LCD ,- Kč Integrovaná peristaltická pumpa s chladícím setem pro 2 nástroje ,- Kč LED polymerizační lampa T-LED jako 6-tý nástroj na stolku lékaře ,- Kč Stříkačka voda/vzduch Inox 3F na stolku asistentky ,- Kč Stříkačka voda/vzduch Inox 6F (s ohřevem) na stolku asistentky ,- Kč LED polymerizační lampa T-LED na stolku asistentky ,- Kč Vzduchová světelná linie na stolku asistentky (pro turbínu, pískovač apod.) ,- Kč Další nástrojový stolek na straně asistentky ,- Kč Autosteril A systém pro dekontaminaci vodních okruhů ,- Kč SHD systém automatické proplachování sacích hadic dekontaminačním roztokem ,- Kč Rychlospojkové vývody vody a vzduchu pro externí přístroje ,- Kč Ohřev vody do kelímku ,- Kč Ohřev vody pro spray ,- Kč Pravá opěrka rukou pro pacienty, otočná a snímací ,- Kč Levá opěrka rukou pro pacienty, fixní ,- Kč Monitor 19" Medical View LED 16/ ,- Kč Monitor 19" Medical View Plus LED 16/9 dotykový ,- Kč Monitor Neovo X-17AV v provedení pro zdravotnictví v bílé barvě a s příslušenstvím (napájení, VGA kabel, Cinch kabel, DVI kabel, S-Video kabel) ,- Kč Intraorální kamera C-U2 na stolku lékaře jako 6-tý nástroj ,- Kč Intraorální kamera C-U2 Pro na stolku lékaře jako 6-tý nástroj ,- Kč Intraorální kamera C-U2 na stolku asistentky ,- Kč Intraorální kamera C-U2 Pro na stolku asistentky ,- Kč Stolička C7: ,- Kč Stolička C7 s kruhovou opěrkou pro nohy: ,- Kč Stolička C8: ,- Kč Stolička C8 s kruhovou opěrkou pro nohy: ,- Kč Stolička C9: ,- Kč V Praze, dne str. 3/5 LIEHMANN CZ, s.r.o.

4 Stolička C9 s kruhovou opěrkou pro nohy: ,- Kč Kit pro zvýšení stoličky o 100mm: ,- Kč Komentář: Uvedená konfigurace je včetně dvou výkonných bezuhlíkových motorů s LED světlem s použitím pro Endo/ Chirurgii/Implantologii, stříkačky voda/vzduch s ohřevem, turbínové světelné hadice pro jakýkoli vzduchový nástroj (turbínu, vzduch. motor, pískovač apod.) a vysoce výkonného scaleru se 4-mi špicemi v ceně. Kompletní ovládání pomocí 5,7 dotykového displeje umožňuje přehledné a intuitivní nastavení všech parametrů osazených nástrojů, nastavení veškerých funkcí křesla, plivátkového bloku a operačního světla. Displej umožňuje zobrazení jakéhokoliv obrázku z USB disku (např. snímku z RVG) a zálohování veškerých nastavení. Souprava může být na přání vybavena separátorem amalgámu Dürr CAS1 nebo Metasys MST1, který je plně integrován v těle unitu, nenachází se tedy při tomto řešení žádné dodatečné vybavení vedle soupravy. V případě požadavku na jinou konfiguraci odsávacího systému je možno soupravu dodat pouze se separační automatikou, nebo ponechat zcela bez separace (nutné mokré sání). Soupravu je možno rozšiřovat o další nástroje na stolku asistentky a to včetně vzduchové linie (např. pro pískovač), scaleru, stříkačky nebo LED polymerizační lampy. LED polymerizační lampu je také možno umístit jako 6-tý nástroj na stolek lékaře. V případě požadavků na změnu základního osazení nástroji na stolku lékaře Vám rádi vypracujeme nabídku přesně dle Vašich přání. Osvětlení zajišťuje nejvýkonnější model operačních světel řady Venus a komfort pacientů výrazně zvyšuje motoricky natáčený plivátkový blok. V ceně nejsou zahrnuty případné úpravy inženýrských sítí v podlaze. V případě montáže soupravy na místo staršího modelu Castellini není zpravidla třeba podlahové vývody jakkoli předělávat. Ceny jsou konečné bez jakýchkoli skrytých nákladů. Uvedená konfigurace je plně funkční připravená k okamžitému použití ihned po montáži bez nutnosti dokoupení jakýchkoli komponent. Naše firma je připravena Vám v případě zájmu zprostředkovat leasing či úvěr s minimálními nároky na Vaši administrativu od společnosti VB Leasing. K soupravě Vám rádi dodáme za zvýhodněných podmínek RTG případně RTG+RVG nebo OPG případně OPG +3D a další požadovanou výbavu (kolénka, násadce, turbíny apod.) Vypracoval: Kamil Houdek V Praze, dne str. 4/5 LIEHMANN CZ, s.r.o.

5 OBJEDNÁVKA DLE VÝŠE UVEDENÉ SPECIFIKACE: Horní vedení hadic / spodní vedení hadic (nehodící se škrtnout) Pořadí instrumentů na stolku lékaře (zleva doprava): SCALER / MM / MM / TURBÍNOVÁ HADICE / STŘÍKAČKA... Provedení závitu scaleru (kompatibilita se špicemi): a) NSK/Satelec b) EMS (nehodící se škrtnout) Provedení stříkačky na stolku lékaře: a) rovná b) lomená (nehodící se škrtnout) ATLANTICKÁ MODRÁ, KÓD 102 Barva koženky:... Vhodný termín montáže (od-do):... Příplatkové příslušenství: Venus Plus-L LED, Nožní ovladač bezdrátový s laterálním pohybem, Integrovaný separátor amalgámu Metasys MST1, Světelný scaler Piezolight 6 místo nesvětelného, Stříkačka voda/vzduch Inox 3F na stolku asistentky, Další nástrojový stolek na straně asistentky, Ohřev vody do kelímku, Levá opěrka rukou pro pacienty, fixní, Monitor Neovo X-17AV, Dvou-kloubové rameno pro monitor včetně kabeláže a zdroje, SLEVA 5% ZA SHOWROOM!! = ,- Celková cena vč. příplatků a slev:... vč. 21% DPH = Sedmsetšedesátpětsetdvacet korun českých = (slovy:...) Závazně objednávám v uvedené konfiguraci V..., dne razítko + podpis V Praze, dne str. 5/5 LIEHMANN CZ, s.r.o.

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz Věc: nabídka stomatologické soupravy Castellini Skema 8 horní nebo spodní vedení hadic Stolek lékaře s možností osazení až 5+1 nástroj vybavený: Vzduchová aretace polohy stolku lékaře ovládaná bezdotykovým

Více

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz Věc: nabídka stomatologické soupravy Castellini Skema 6 horní nebo spodní vedení hadic nebo verze Cart Stolek lékaře s možností osazení až 5+1 nástroj vybavený: Vzduchová aretace polohy stolku lékaře ovládaná

Více

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz Věc: nabídka stomatologické soupravy Castellini PUMA ELI 5 horní nebo spodní vedení hadic nebo verze Cart Stolek lékaře s možností osazení až 5+1 nástroji vybavený: Přepínač pro volbu zdroje vody pro sprej

Více

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz Věc: nabídka stomatologické soupravy Castellini Skema 5 horní nebo spodní vedení hadic Stolek lékaře s možností osazení až 5+1 nástroj vybavený: Snímatelné a desinfikovatelné nástrojové hadice. Snímací

Více

STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501

STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501 Vlnitá 52, 147 00 Praha 4, tel./fax: 244 464 234, kdt@iol.cz, www.chirastar.com STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501 BOHEMIA 501 Mini Cena včetně DPH zahrnuje stomatologické křeslo Chirastar: 159 900,- Kč Je vybavena

Více

V586. Připraveni na změnu? Nejspolehlivější řešení

V586. Připraveni na změnu? Nejspolehlivější řešení Připraveni na změnu? Nejspolehlivější řešení PÉČE O HYGIENU MASIVNÍ PROVEDENÍ VYNIKAJÍCÍ ERGONOMICKÉ ŘEŠENÍ POKROČILÝ INTEGROVANÝ SYSTÉM PLNĚ OVLADATELNÁ JEDNOTKA MASIVNÍ PROVEDENÍ Stabilita Souprava je

Více

STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501

STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501 Vlnitá 52, 147 00 Praha 4, tel./fax: 244 464 234, kdt@iol.cz, www.chirastar.com STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501 BOHEMIA 501 Mini Cena včetně DPH hrnuje stomatologické křeslo Chirastar: 159 900,- Kč Je vybavena

Více

přichází na náš trh s novou stomatologickou soupravou

přichází na náš trh s novou stomatologickou soupravou přichází na náš trh s novou stomatologickou soupravou nová stomatologická souprava A-DEC 500 je prvním unitem, na jehož konstrukci se přímo podíleli zubní lékaři modulární systém dovedený do překvapující

Více

Zubní soupravy vyšší střední třídy Zubní souprava SMILE CHARM Z 492 244,00 8-9 Zubní souprava SMILE ELEGANT Z 466 716,00 10-12

Zubní soupravy vyšší střední třídy Zubní souprava SMILE CHARM Z 492 244,00 8-9 Zubní souprava SMILE ELEGANT Z 466 716,00 10-12 ^ OBSAH od 1.10.09 ( v el. verzi se poklepem na levé horní políčko každého listu vrátíte na obsah ) Cena s DPH strana Zubní soupravy SMILE Chirana Medical a.s. Stará Turá vzorové Zubní soupravy nejvyšší

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, Brno tel:

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, Brno tel: FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Pavel Zemánek tel.: 532 232 945, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz IČO: 652

Více

Prodejní ceník NOUVAG - pro implantologii, endodoncii a dentální laboratoře platný od

Prodejní ceník NOUVAG - pro implantologii, endodoncii a dentální laboratoře platný od Prodejní ceník NOUVAG - pro implantologii, endodoncii a dentální laboratoře platný od 1.1.2016 IMPLANTOLOGIE - dvoumotorové systémy 1.1 - Sestavy mikromotorů pro orální chirurgii & implantologii 2007 MD

Více

SMILE - nestandardní změny a ceny barevných provedení 43

SMILE - nestandardní změny a ceny barevných provedení 43 ^ OBSAH od 1.5.13 ( v el. verzi se poklepem na levé horní políčko každého listu vrátíte na obsah ) Cena s DPH strana Zubní soupravy SMILE Chirana Medical a.s. Stará Turá vzorové v tištěném Zubní soupravy

Více

Příloha C zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Přístroje a dentální simulační jednotky pro zubní lékařství

Příloha C zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Přístroje a dentální simulační jednotky pro zubní lékařství Příloha C zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Přístroje a dentální simulační jednotky pro zubní lékařství TECHNICKÉ PODMÍNKY (technická specifikace) Část I - Přístroje pro zubní lékařství

Více

Návod na obsluhu Diplomat Economy DE

Návod na obsluhu Diplomat Economy DE Návod na obsluhu Diplomat Economy DE 100-1 - 1. ÚVOD Tento návod na obsluhu popisuje jak používat stomatologickou soupravu Diplomat Economy DE 100. Prosím, pozorně si přečtěte tento návod na obsluhu před

Více

KaVo Primus 1058. Zubní soupravy. Vstup do nové éry.

KaVo Primus 1058. Zubní soupravy. Vstup do nové éry. KaVo Primus 1058. Zubní soupravy. Vstup do nové éry. Rodina KaVo Primus 1058. Zcela profesionální. Rozhodnout se pro zubní soupravu KaVo Primus 1058 není žádná filosofická otázka. Spíš známka zdravého

Více

Ať se stane cokoliv, s W&H jste vždy připraveni NOVINKY & NABÍDKY

Ať se stane cokoliv, s W&H jste vždy připraveni NOVINKY & NABÍDKY Ať se stane cokoliv, s W&H jste vždy připraveni NOVINKY & NABÍDKY ZÁRUKA ZÁRUKA ZÁRUKA ZÁRUKA ZÁRUKA NOVINKY Záchovná stomatologie a Protetika Záchovná stomatologie a Protetika NOVINKA Kč 17.848, Kč 23.752,

Více

1. Všeobecně 3. 2. Návod k obsluze 5. 2.1 Uvedení soupravy do provozu 5. 2.4 Osvětlovací hlavice 14. 2.5 Zubolékařské křeslo 14

1. Všeobecně 3. 2. Návod k obsluze 5. 2.1 Uvedení soupravy do provozu 5. 2.4 Osvětlovací hlavice 14. 2.5 Zubolékařské křeslo 14 Návod k obsluze stomatologické soupravy 501 2 Obsah 1. Všeobecně 3 2. Návod k obsluze 5 2.1 Uvedení soupravy do provozu 5 2.2 Plivátko 5 2.2.1 Plivátko s odsliňovačem (Mini) 6 2.2.2 Plivátko s pneumatickou

Více

Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790. Technické podmínky

Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790. Technické podmínky INTEGROVANÉ OPERAČNÍ STŘEDISKO POLICIE ČR Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790 Technické podmínky Technologie pro operační řízení operačních středisek Policie ČR a napojení na Národní informační

Více

INTEGO. VÝKON, NA KTERÝ SE MŮŽETE SPOLEHNOUT.

INTEGO. VÝKON, NA KTERÝ SE MŮŽETE SPOLEHNOUT. INTEGO. VÝKON, NA KTERÝ SE MŮŽETE SPOLEHNOUT. SIRONA.COM VÁŠ SPOLEHLIVÝ PARTNER INTEGO je nejlepší zubní souprava svého druhu. Je založeno na síle inovací a oceňovaném designu našich stávajících zubních

Více

CENÍK STOMATOLOGICKÁ TECHNIKA (doporučené ceny na konečného zákazníka)

CENÍK STOMATOLOGICKÁ TECHNIKA (doporučené ceny na konečného zákazníka) CENÍK STOMATOLOGICKÁ TECHNIKA (doporučené ceny na konečného zákazníka) Platí od 1.4.2006 Medical Trade, s. r. o. Telefon: 00420-272765043 Křeslická 1 00420-272760724 101 00 Praha 10 Mobil: 00420-602350661

Více

LIEHMANN CZ, s.r.o. Petrohradská 6/7, Praha 10 Vršovice, tel./fax: , , CENÍK. Platný od 1.

LIEHMANN CZ, s.r.o. Petrohradská 6/7, Praha 10 Vršovice, tel./fax: , , CENÍK. Platný od 1. CENÍK Platný od 1. srpna 2015 Ceník Mocom platný od 1.8.2015 str. 1/8 LIEHMANN CZ, s.r.o. FUTURA AUTOKLÁVY TŘÍDY B 6 sterilizačních programů vč. uživatelského 3 testovací programy (Helix test, Vakuum test,

Více

A-O AKCE. na kolénka. Získejte k nákupu kartu v hodnotě 700,- Kč VYUŽIJTE NAŠÍ AKCE. Únor - srpen Poskytujeme záruční a pozáruční servis.

A-O AKCE. na kolénka. Získejte k nákupu kartu v hodnotě 700,- Kč VYUŽIJTE NAŠÍ AKCE. Únor - srpen Poskytujeme záruční a pozáruční servis. A-O-17-03 AKCE Získejte k nákupu kartu v hodnotě 700,- Kč na kolénka VYUŽIJTE NAŠÍ AKCE Únor - srpen 2017 Poskytujeme záruční a pozáruční servis. WE-56 LED (1:1) 5186 WE-99 LED (1:4,5) 5188 Ć hlavičky

Více

Orální chirurgie a implantologie

Orální chirurgie a implantologie Výhradní autorizovaný zástupce NSK pro ČR Orální chirurgie a implantologie LIEHMANN CZ, s.r.o. Černomořská 3 101 00 Praha 10 Česká republika Tel./fax: +420 271 740 423 +420 271 742 716 +420 734 312 063

Více

AKCE NSK PODZIM / ZIMA 2011

AKCE NSK PODZIM / ZIMA 2011 AKCE NSK PODZIM / ZIMA 2011 CZ Speciální vydání pro ČR Autorizované zastoupení pro ČR LIEHMANN CZ, s.r.o. Ti-Max X světelná kolénka a násadce Titanový plášť DURACOAT (odolný proti poškrábání, nárazům a

Více

V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ. navrženo pro spolehlivost

V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ. navrženo pro spolehlivost V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ S TO M ATO LO G I C K É S O U P R AV Y V Y R O B E N É V E navrženo pro spolehlivost 1 2 V8 TOUCH FUNKČNOST ZA KRÁSOU Souprava je střediskem účinnosti a image zubní ordinace.

Více

97050806 Rev. 00 15.09 ITALIANO

97050806 Rev. 00 15.09 ITALIANO 2015 L6 97050806 Rev. 00 15.09 ITALIANO CS OBSAH 1. VŠEOBECNÁ UPOZORNĚNÍ... 4 1.1. SYMBOLY... 4 1.2. PLÁNOVANÉ POUŽITÍ A ZPŮSOB POUŽITÍ... 4 1.2.1. KLASIFIKACE A REFERENČNÍ PŘEDPISY... 5 1.2.2. PODMÍNKY

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

VIENNA, MONACO LUX, MONACO S LUX, DENSIM QUICK LED, DUBLIN U 1:1, DUBLIN U 1:1 LUX, DUBLIN P 1:1, DENSIM HEAD, DENSIM OIL

VIENNA, MONACO LUX, MONACO S LUX, DENSIM QUICK LED, DUBLIN U 1:1, DUBLIN U 1:1 LUX, DUBLIN P 1:1, DENSIM HEAD, DENSIM OIL VIENNA, MONACO LUX, MONACO S LUX, DENSIM QUICK LED, DUBLIN U 1:1, DUBLIN U 1:1 LUX, DUBLIN P 1:1, DENSIM HEAD, DENSIM OIL Výkon a Preciznost DENSIM DENTÁLNÍ NÁSTROJE Výkon a preciznost stomatologického

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Technická dokumentace 1. Předmět dokumentace: Tento dokument slouží k vypracování cenové nabídky a zároveň slouží jako podklad pro vypracování dokumentace jednotlivých níže uvedených profesí. Dokument

Více

Medical Trade, s. r. o.

Medical Trade, s. r. o. Medical Trade, s. r. o. CENÍK (doporučené ceny na konečného zákazníka) Platí od 13.1.2014 Tel./Fax: 00420/272 765 043 Křeslická 1 Mobil: 00420/602 350 661 101 00 Praha 10 00420/722 916 250 Česká republika

Více

Pekařské pece Konvektomaty. Pekařské pece 167. Konvektomaty manuální 170. Konvektomaty digitální 171. Podestavby 173.

Pekařské pece Konvektomaty. Pekařské pece 167. Konvektomaty manuální 170. Konvektomaty digitální 171. Podestavby 173. PEKAŘSKÉ PECE A KONVEKTOMATY Pekařské pece Konvektomaty Pekařské pece 167 Konvektomaty manuální 170 Konvektomaty digitální 171 Podestavby 173 Příslušenství 174 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační

Více

NATIS s.r.o. Seifertova 4313/10 767 01 Kroměříž T:573 331 563 E:natis@natis.cz www.natis.cz. Videoendoskopy a příslušenství

NATIS s.r.o. Seifertova 4313/10 767 01 Kroměříž T:573 331 563 E:natis@natis.cz www.natis.cz. Videoendoskopy a příslušenství Videoendoskopy a příslušenství Strana 2 Úvod Jsme rádi, že vám můžeme představit katalog videoendoskopů a jejich příslušenství. Přenosné videoendoskopy model V55100 a X55100 s velkým barevným LCD displejem,

Více

akce W&H www.rotadent.eu We bring good shapes to life Rotadent spol. s r.o. Špidrova 104 Vimperk 385 01 Czech republic

akce W&H www.rotadent.eu We bring good shapes to life Rotadent spol. s r.o. Špidrova 104 Vimperk 385 01 Czech republic A-O-15-35 We bring good shapes to life akce W&H www.rotadent.eu info@rotadent.eu +420 388 323 991 Rotadent spol. s r.o. Špidrova 104 Vimperk 385 01 Czech republic A-O-15-35 koncovky světelné WK-99 LT (1:5)

Více

Konvektomaty Pekařské pece. Pekařské pece 167. Konvektomaty manuální 169. Konvektomaty digitální 170. Příslušenství 172 PEKAŘSKÉ PECE A KONVEKTOMATY

Konvektomaty Pekařské pece. Pekařské pece 167. Konvektomaty manuální 169. Konvektomaty digitální 170. Příslušenství 172 PEKAŘSKÉ PECE A KONVEKTOMATY PEKAŘSKÉ PECE A KONVEKTOMATY Konvektomaty Pekařské pece Pekařské pece 167 Konvektomaty manuální 169 Konvektomaty digitální 170 Příslušenství 172 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační 165 Vysvětlivky

Více

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY dma_katalog_2012_dma_katalog_2012 4.5.12 17:34 Stránka 19 ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY 534 provedení chrom 530 P 12/0023904 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 E 12/0023910 PLNĚ HRAZENO 534 12/0023909 PLNĚ HRAZENO

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nemocnice Kyjov dodávka vybavení pro endoskopii SVAZEK 1

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nemocnice Kyjov dodávka vybavení pro endoskopii SVAZEK 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky Nemocnice Kyjov dodávka vybavení

Více

AUTOSERVISNÍ TECHNIKA & - PRODEJ, SERVIS, LEASING 1230, (M.

AUTOSERVISNÍ TECHNIKA & - PRODEJ, SERVIS, LEASING 1230, (M. spol. s r. o. Tel.: 608 98 39 68 (M. Bednář), 27201 6911, fax 27201 6944 martin.bednar@siems-klein.cz www.siems-klein.cz Servisní technika : SNAP-ON EQUIPMENT - HOFMANN BMW vyvažovačky Nabídka vyvažovaček

Více

Návod na obsluhu Diplomat EcoConsul - 1 -

Návod na obsluhu Diplomat EcoConsul - 1 - Návod na obsluhu Diplomat EcoConsul - 1 - OBSAH: 2 Úvod 2 Symboly 3 Základní výbava popis 5 Technické parametry 6 Volitelná výbava 8 Doplňkové vybavení 9 Obsluha 10 Ovládací panel s nástroji 16 Nastavení

Více

CHIRANA DENTAL, s.r.o., Vrbovská cesta 17, Piešťany, SLOVENSKO NÁVOD K POUŽITÍ

CHIRANA DENTAL, s.r.o., Vrbovská cesta 17, Piešťany, SLOVENSKO NÁVOD K POUŽITÍ CHIRANA DENTAL, s.r.o., Vrbovská cesta 17, 981 01 Piešťany, SLOVENSKO NÁVOD K POUŽITÍ Stomatologická souprava Diplomat LUX DL200 CONSUL DC300 /odvozené typy / 1. ÚVOD Tento návod popisuje jak používat

Více

Classic. návod k pou ití 10031064_1

Classic. návod k pou ití 10031064_1 CS Classic návod k pou ití 10031064_1 1 ÚVOD... 1 2 SYMBOLY... 2 3 PREVENTIVNÍ ÚDRŽBA... 2 4 ZUBNÍ SOUPRAVA PLANMECA COMPACT I... 3 4.1 Konfigurace soupravy... 3 4.2 Bezpečnostní tlačítko... 5 4.3 Plivátko...

Více

PŘÍSTROJE A VYBAVENÍ

PŘÍSTROJE A VYBAVENÍ PŘÍSTROJE A VYBAVENÍ STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY KAVO KAVO PRIMUS 1058 Stomatologická souprava, která vyniká svou spolehlivostí a kvalitou. Souprava je stacionární s možností volby

Více

Návod na obsluhu Diplomat LUX DL

Návod na obsluhu Diplomat LUX DL Návod na obsluhu Diplomat LUX DL 250-1 - OBSAH: 2 ÚVOD 4 SYMBOLY 5 POPIS VÝROBKU ZÁKLADNÍ VYBAVENÍ 6 TECHNICKÉ PARAMETRY 6 VOLITELNÁ VÝBAVA 9 DOPLŇKOVÉ VYBAVENÍ 10 OBSLUHA SOUPRAVY 11 OVLÁDACÍ PANEL S

Více

OPTIMUS. Optimalizujte si Vaši ordinaci

OPTIMUS. Optimalizujte si Vaši ordinaci ORL vyšetřovací jednotka OPTIMUS Optimalizujte si Vaši ordinaci Plně autonomní a mobilní jednotka Integrovaná endoskopická věž a mikroskop (volitelně) Prostorné pracovní plochy i zásuvky Plné vybavení

Více

DOMOVNÍ HANDS FREE VIDEOTELEFONY LED svítidlo svítidla. a čidlem pohybu

DOMOVNÍ HANDS FREE VIDEOTELEFONY LED svítidlo svítidla. a čidlem pohybu DOMOVNÍ HANDS FREE VIDEOTELEFONY LED svítidlo N VI O N svítidla s kamerou a čidlem pohybu KA SBV 705 M4 Moderní sada s nadčasovým designem pro snadnou komunikaci. Sada obsahuje LCD monitor, venkovní kameru

Více

Stomatologická souprava CHIRANA CHEESE NÁVOD K POUŽITÍ

Stomatologická souprava CHIRANA CHEESE NÁVOD K POUŽITÍ Stomatologická souprava CHIRANA CHEESE NÁVOD K POUŽITÍ CHIRANA Medical a.s., STARÁ TURÁ Nám. Dr. A. Schweitzera 194 916 01 Stará Turá, P.O.Box 57 SLOVENSKÁ REPUBLIKA Tel. : 032-775 2257 Fax. : 032-775

Více

zení stomatologické ordinace Přístroje Nástroje Materiály Léčiva

zení stomatologické ordinace Přístroje Nástroje Materiály Léčiva Zařízen zení stomatologické ordinace Přístroje Nástroje Materiály Léčiva Přístroje Stomatologická souprava Stomatologické křeslo Sterilizátor Přístroje k přípravě výplňových materiálů Přístroje k přípravě

Více

KaVo Instrumenty. Katalog instrumentů a malých přístrojů 2015/2016

KaVo Instrumenty. Katalog instrumentů a malých přístrojů 2015/2016 KaVo Instrumenty Katalog instrumentů a malých přístrojů 2015/2016 KaVo Master Series n h l a v i č k y L 68 1:1 max. otáčky 40 000 min 1 vrtáčky ø 2,35 mm l obj. č. 1.008.1833 L 67 2:1 max. otáčky 20 000

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ 300 000 Kč 63 977 bez DPH www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/340/ Cena Ceníková cena bez DPH 75 386 Ceníková cena s DPH 91 217 Akční cena bez DPH 63 977

Více

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev Encore Manual System Vynikající výkon lepší kontrola procesu aplikace vysoká opakovatelnost a přesnost vyšší účinnost lepší kvalita

Více

GYNEKOLOGICKÁ KŘESLA A LEHÁTKA JORDAN

GYNEKOLOGICKÁ KŘESLA A LEHÁTKA JORDAN GYNEKOLOGICKÁ KŘESLA A LEHÁTKA JORDAN Gynekologická křesla a lehátka Jordan Představujeme Vám inovovanou řadu JORDAN gynekologických křesel firmy RESI Třeboň spol. s r.o., které jsou určeny pro ambulantní

Více

A-dec 300. Zdravé srdce vaší praxe

A-dec 300. Zdravé srdce vaší praxe A-dec 300 Zdravé srdce vaší praxe Dosáhněte svého potenciálu Důraz na vaše pohodlí Systém A-dec 300 jsme navrhli s myšlenkou na vaše pohodlí. Při každém kroku v procesu jeho konstrukce jsme si kladli otázku,

Více

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené Název 1 Notebook včetně základního software a) technická specifikace procesoru - požadovaný procesor musí minimálně dosáhnout v bechmarkovém testeru Passmark Performance Test hodnoty 3300 v testu Passmark

Více

DENSIM DENTÁLNÍ NÁSTROJE. Výkon a preciznost stomatologického nářadí DENSIM umožňuje dosáhnout dokonalé výsledky při Vaší práci.

DENSIM DENTÁLNÍ NÁSTROJE. Výkon a preciznost stomatologického nářadí DENSIM umožňuje dosáhnout dokonalé výsledky při Vaší práci. DENSIM DENTÁLNÍ NÁSTROJE Výkon a preciznost stomatologického nářadí DENSIM umožňuje dosáhnout dokonalé výsledky při Vaší práci. Tlačítkový systém Komfortní a bezpečný tlačítkový systém vkládání a vybírání

Více

DOMOVNÍ VIDEOTELEFONY

DOMOVNÍ VIDEOTELEFONY security video intercom Sada NVC3104 + NVM1104 v moderním designu. Jednotka NVM1104 disponuje kromě sledování skrze Rozměry jednotky jsou 258 115 30mm. Venkovní kamera s CCD snímačem v provedení na omítku.

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

Odstraňování zubního kamene nebylo nikdy tak pohodlné a jednoduché

Odstraňování zubního kamene nebylo nikdy tak pohodlné a jednoduché Odstraňování zubního kamene nebylo nikdy tak pohodlné a jednoduché Ultimativní technologie Piezo scaleru Nový Tigon+ S Tigon+/Tigon vyvinula W&H nesrovnatelný piezo scaler. Jeho unikátní vlastnosti významně

Více

CENÍK STOMATOLOGICKÁ TECHNIKA (doporučené ceny na konečného zákazníka)

CENÍK STOMATOLOGICKÁ TECHNIKA (doporučené ceny na konečného zákazníka) CENÍK STOMATOLOGICKÁ TECHNIKA (doporučené ceny na konečného zákazníka) Platí od 1.1.2008 PAUR zdravotní technika Telefon: 602 472 720 Tisá 449, 403 36 E-mail: martin.paur@volny.cz Česká republika Cena

Více

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky.

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky. ICT 1 MSZ Příloha 1a Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka: 2/2013 Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Čeština Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně.

Více

1 ÚVOD... 1 2 PŘIŘAZENÁ DOKUMENTACE... 1 3 ZAŠKOLENÍ... 3 4 PREVENTIVNÍ ÚDRŽBA... 3 5 SYMBOLY... 4

1 ÚVOD... 1 2 PŘIŘAZENÁ DOKUMENTACE... 1 3 ZAŠKOLENÍ... 3 4 PREVENTIVNÍ ÚDRŽBA... 3 5 SYMBOLY... 4 návod k použití OBSAH 1 ÚVOD... 1 2 PŘIŘAZENÁ DOKUMENTACE... 1 3 ZAŠKOLENÍ... 3 4 PREVENTIVNÍ ÚDRŽBA... 3 5 SYMBOLY... 4 6 PRO VAŠI BEZPEČNOST... 6 6.1 Bezpečnostní opatření... 6 6.2 Bezpečnostní spínače...

Více

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl.

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl. BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 6, 62 00 Praha 6 tel: +420 270 002 4 +420 235 363 606 fax: +420 235 36 392 obchod@btl.cz www.btl.cz BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 00 0 Žilina tel: +42

Více

TEXTOVÉ PANELY SÉRIE A (16cm) / SÉRIE B (18,5cm) / SÉRIE K (25cm) / SÉRIE M (48cm) Nabídka platná od 01.02.2012.

TEXTOVÉ PANELY SÉRIE A (16cm) / SÉRIE B (18,5cm) / SÉRIE K (25cm) / SÉRIE M (48cm) Nabídka platná od 01.02.2012. TEXTOVÉ PANELY SÉRIE A (16cm) / SÉRIE B (18,5cm) / SÉRIE K (25cm) / SÉRIE M (48cm) Nabídka platná od 01.02.2012. A8LED je autorizovaný distributor panelů technologie LED (super jasné diody s velkým úhlem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Nadlimitní zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Předmět veřejné zakázky Projekt: MODERNIZACE

Více

LÉKAŘSKÉ TECHNOLOGIE A DENTÁLNÍ ŘEŠENÍ

LÉKAŘSKÉ TECHNOLOGIE A DENTÁLNÍ ŘEŠENÍ LÉKAŘSKÉ TECHNOLOGIE A DENTÁLNÍ ŘEŠENÍ Dentální řešení pro světový trh OD ROKU 1962 LÉKAŘSKÉ TECHNOLOGIE A DENTÁLNÍ ŘEŠENÍ S více než 50 lety zkušeností v lékařské technologii a dentální výrobě má DIPLOMAT

Více

vestavné spotřebiče 2015 Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob.

vestavné spotřebiče 2015 Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob. Akční sety vestavné spotřebiče 2015 I Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob. SET1 SET2 SET3 HE 615 Kód: 41516710 horkovzdušná trouba 5 pečících funkcí objem 56 l mechanický časovač s funkcí START/STOP

Více

Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál

Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál Před uvedením tohoto přístroje do provozu si velmi pečlivě přečtěte důležité bezpečnostní informace, které součástí obsahu tohoto provozního manuálu. Obsah..

Více

KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA

KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA KAŽDÉ NOVÉ VĚCI PŘEDCHÁZÍ MYŠLENKA Autorem designu je akademický sochař Jiří Španihel FILOZOFIE PRODUKTU Křeslo PURA je vhodné pro provádění moderních miniinvazivních

Více

DIG. Digestoř laboratorní. 1200/1500/1800/2100 x 930 x 2500 mm. Rozměry: šířka x hloubka x výška. Popis: DKN

DIG. Digestoř laboratorní. 1200/1500/1800/2100 x 930 x 2500 mm. Rozměry: šířka x hloubka x výška. Popis: DKN Název standardu Digestoř laboratorní Číslo standardu DIG Rozměry: šířka x hloubka x výška 1200/1500/1800/2100 x 930 x 2500 mm Popis: DKN Vnitřní rozměry pracovního prostoru: šířka 1070/1370/1670/1970,

Více

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 - TOP Se souborem komunální techniky a výbavou Chytrý traktor info@zvagro.cz, www.zvagro.cz, www.zvagro/eshop, tel: 775 155 849, 725 311 820 YANMAR YT 235 ZÁKLADNÍ

Více

Digitální tlakový spínač DPC-10 (napěťový výstup) Návod k montáži a obsluze

Digitální tlakový spínač DPC-10 (napěťový výstup) Návod k montáži a obsluze Digitální tlakový spínač DPC-10 (napěťový výstup) Návod k montáži a obsluze verze 1.3-N (03/2016) PROHLÁŠENÍ O SHODĚ V souladu s nařízením následujících evropské směrnice pro elektromagnetickou kompatibilitu:

Více

20x optický zoom, velmi rychlé a citlivé automatické zaostřování, vysoce citlivý snímač s vysokým rozlišením 720p.

20x optický zoom, velmi rychlé a citlivé automatické zaostřování, vysoce citlivý snímač s vysokým rozlišením 720p. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz HD kamera EasyView M20x-HD OP-109 011 Obj. číslo: 106001735 Výrobce: Optilia Popis High Definition optická kamera s řidicí jednotkou a stojanem. Inspekční

Více

PUMP YOUR HOUSE AKCE 2017

PUMP YOUR HOUSE AKCE 2017 ZAHRADA ODVODŇOVÁNÍ ELEKTRONIKA ZÁRUK 3 A Akční nabídka EASYPUMP 217 1.17-3.9.217 roky AKČNÍ SLEVA % NA CELÝ SORTIMENT PUMP YOUR HOUSE AKCE 217 www.easypump.cz Kalové vody EASY EXTRACTOR Kalové čerpadlo

Více

OWANDY-RX PRECIZNOST A JEDNODUCHOST

OWANDY-RX PRECIZNOST A JEDNODUCHOST OWANDY-RX PRECIZNOST A JEDNODUCHOST Intraorální rentgenový přístroj Pokročilá technologie s jednoduchostí Nová generace přístroje Owandy-RX: vylepšené intuitivní ovládání, velký LCD displej pro optimální

Více

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY 534 provedení chrom 530 P 12/0023904 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 E 12/0023910 PLNĚ HRAZENO 534 12/0023909 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 + barevné provedení: chrom 530

Více

Přívodní ventilační jednotky BLAUBOX E Průtok vzduchu až 1520 m 3 /h

Přívodní ventilační jednotky BLAUBOX E Průtok vzduchu až 1520 m 3 /h Přívodní ventilační jednotky BLAUBOX E Průtok vzduchu až 1520 m 3 /h Popis: Ovladatelný přívod, ohřev a filtrace vzduchu. Připojitelný ke kruhovému potrubí Ø 100 až 315 mm. Vzhled: Kompaktní dvoustěnný

Více

Akční nabídky podzim/zima

Akční nabídky podzim/zima Výhradní autorizovaný zástupce NSK, Castellini, Mocom, Mani, Beviston a MGF pro ČR Z B OŽ Í M SK L A DE Akční nabídky podzim/zima 2018/19 Navštivte nás na výstavě Pragodent 2018 na pražském Výstavišti!

Více

OWC 951 G. 2 x Senzorové dotykové ovládání z obou stran odsavače Max. výkon odtahu při recilkulaci (m 3 /h) 760

OWC 951 G. 2 x Senzorové dotykové ovládání z obou stran odsavače Max. výkon odtahu při recilkulaci (m 3 /h) 760 Odsavače par, šíře 90 cm, ostrůvkové OWS 952 T Integra OWC 951 G ostrůvkový ostrůvkový MOC Akční 19990 Kč MOC Doporučená 22990 Kč MOC Akční 19990 Kč MOC Doporučená 22990 Kč Barva + sklo Max. výkon odtahu

Více

Stomatologická souprava CHIRANA CHEESE NÁVOD K POUŽITÍ

Stomatologická souprava CHIRANA CHEESE NÁVOD K POUŽITÍ Stomatologická souprava CHIRANA CHEESE NÁVOD K POUŽITÍ CHIRANA Medical a.s., STARÁ TURÁ Nám. Dr. A. Schweitzera 194 916 01 Stará Turá, P.O.Box 57 SLOVENSKÁ REPUBLIKA Tel. : 032-775 2257 Fax. : 032-775

Více

RYCHLÝ ÚVOD PRO Lumens PS 350 / 550 New

RYCHLÝ ÚVOD PRO Lumens PS 350 / 550 New RYCHLÝ ÚVOD PRO Lumens PS 350 / 550 New Úvod Gratulujeme vám k zakoupení nového digitálního vizualizéru. Jenž je navržen a konstruován pro skupinové firemní prezentace, interaktivní přednášky a školní

Více

Kontrola obsahu balení

Kontrola obsahu balení Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

Odlišný přístup společnosti A-dec.

Odlišný přístup společnosti A-dec. A-dec 200 Odlišný přístup společnosti A-dec. Nejlepším způsobem, jak zjistit, co stomatologové vyžadují od křesla a stomatologického unitu, je zeptat se jich. A přesně to jsme udělali. Design křesla A-dec

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Splitová tepelná čerpadla

Splitová tepelná čerpadla NOVINKA Splitová tepelná čerpadla Akční nabídka - jaro 2014 www.novelan.cz Platnost od února 2014 Inteligentní vytápění a větrání! Splitová tepelná čerpadla vzduch/voda s plynulou regulací výkonu pro venkovní

Více

List č. : 1 STOMATOLOGICKÁ SOUPRAVA NÁVOD K POUŽITÍ. Výrobek-Typ: SMILE CLASSIC 04 Název: CHIRANA. MEDICAL Stará Turá NÁVOD K POUŽITÍ

List č. : 1 STOMATOLOGICKÁ SOUPRAVA NÁVOD K POUŽITÍ. Výrobek-Typ: SMILE CLASSIC 04 Název: CHIRANA. MEDICAL Stará Turá NÁVOD K POUŽITÍ List č. : 1 STOMATOLOGICKÁ SOUPRAVA SMILE CLASSIC 04 List č. : 2 Medical a.s., Nám. Dr. A. Schweitzera 194, 916 01, P. O. Box 57 SLOVENSKÁ REPUBLIKA Telefon: +421 32 775 2257 Fax: +421 32 775 3315 medical@chirana.eu

Více

1 ÚVOD... 1 2 SYMBOLY... 2 3 PREVENTIVNÍ ÚDRŢBA... 2

1 ÚVOD... 1 2 SYMBOLY... 2 3 PREVENTIVNÍ ÚDRŢBA... 2 návod k použití 1 ÚVOD... 1 2 SYMBOLY... 2 3 PREVENTIVNÍ ÚDRŢBA... 2 4 ZUBNÍ SOUPRAVA PLANMECA COMPACT I... 3 4.1 Konfigurace soupravy... 3 4.2 Bezpečnostní tlačítko... 7 4.3 Plivátko... 8 4.4 Monitor...

Více

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk Běžný desktop Case konfigurovatelná skříň typu minitower minimální požadovaný výkon PassMark min. 4300 bodů Chipset chipset umožňující funkce vzdálené správy a sledování nezávisle na stavu či přítomnosti

Více

SEPARÁTORY OLEJE Z CHLADÍCÍCH EMULZÍ. NTA s.r.o. Komenského Fryšták

SEPARÁTORY OLEJE Z CHLADÍCÍCH EMULZÍ. NTA s.r.o. Komenského Fryšták Y OLEJE Z CHLADÍCÍCH EMULZÍ NTA s.r.o. Komenského 365 763 16 Fryšták www.nta.cz ntaoffice@nta.cz Řada separátorů oleje MAX a MiniMAX vyřeší jednoduchým a ekonomickým způsobem problémy způsobené degenerací

Více

SPLITOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA NOVELAN AKČNÍ CENÍK 2015

SPLITOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA NOVELAN AKČNÍ CENÍK 2015 novelan.cz SPLITOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA AKČNÍ CENÍK 2015 platný pro Českou republiku od Splitová tepelná čerpadla vzduch/voda s plynulou regulací výkonu pro venkovní instalaci Vzduch/voda Split - venkovní

Více

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL Vrcholem série 4 je přístroj Sonopuls 492, jenž nabízí aplikaci ultrazvuku, elektroterapie a kombinované terapie za pomoci multifrekvenčních ultrazvukových hlavic o frekvenci 1 a 3 MHz a kompletní nabídky

Více

Víme, co vám nabízíme

Víme, co vám nabízíme PDF vygenerováno: 29.9.2016 8:50:16 Katalog / Laboratorní přístroje / Vodní lázně Lázně vodní míchané GRANT Pro temperování vzorků v baňkách, nebo zkumavkách ponořených přímo do lázně Pro udržování konstantní

Více

Pekařské pece. Pekařské pece 165. Konvektomaty manuální 168. Konvektomaty digitální 169. Podestavby 171. Příslušenství 172

Pekařské pece. Pekařské pece 165. Konvektomaty manuální 168. Konvektomaty digitální 169. Podestavby 171. Příslušenství 172 163 REDFOX 600 Pekařské pece Konvektomaty Pekařské pece 165 Konvektomaty manuální 168 Konvektomaty digitální 169 Podestavby 171 Příslušenství 172 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační Vysvětlivky

Více

Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet)

Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet) Dodavatel Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet) Zadavatel: Název: Název Požadované minimální technické parametry Množství Splněno/nesplněno (uchazeč doplní toto

Více

Technické podmínky POPIS ZAŘÍZENÍ A VYBAVENÍ

Technické podmínky POPIS ZAŘÍZENÍ A VYBAVENÍ Technické podmínky POPIS ZAŘÍZENÍ A VYBAVENÍ Uvedené požadavky na technickou specifikaci jsou chápány jako minimální přípustné. Technická specifikace je nastavena níže uvedeným způsobem z důvodu zajištění

Více

Vzduchotechnické jednotky VUT V / VB ES s rekuperací tepla

Vzduchotechnické jednotky VUT V / VB ES s rekuperací tepla Vzduchotechnické jednotky VUT V / VB ES s rekuperací tepla Popis VZT jednotky jsou plně funkční větrací jednotky s rekuperací tepla pro filtraci vzduchu, přívod čerstvého vzduchu a pro odvod odpadního

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

e e ct r o n i cs Technická data

e e ct r o n i cs Technická data e e ct r o n i cs Technická data Tlaèný kamerový systém dodáváme èi vyrábíme pro inspekci potrubí DN20- DN400. Pojezdový kamerový systém vyrábíme pro prohlídky prùmìrù potrubí DN100- DN1200. I pøes to,

Více

Návod k obsluze Eagle Jumbo

Návod k obsluze Eagle Jumbo I N F O R M A Č N í K I O S K Y Návod k obsluze Eagle Jumbo W W W. P O W E R. C Z 1. Hlavní části informačního kiosku 1) Panel s reproduktory 2) Zobrazovací monitor s dotekovým senzorem 3) Výpad papíru

Více

ELEKTRICKÉ VOZÍKY. boční pohled

ELEKTRICKÉ VOZÍKY. boční pohled boční pohled přední pohled odlehčený duralový rám polstrovaná sedačka a opěrka zad sklopné postranice nastavení úhlu opěrky zad překračovač obrubníků nastavitelný ovládací joystick přední plná kola: 20

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více