Černomořská 3, Praha 10 Vršovice, tel./fax: , ,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz"

Transkript

1 Věc: nabídka stomatologické soupravy Castellini PUMA ELI 5 horní nebo spodní vedení hadic nebo verze Cart Stolek lékaře s možností osazení až 5+1 nástroji vybavený: Přepínač pro volbu zdroje vody pro sprej (láhev / řád). Nezávislá regulace spreje pro každý nástroj. Snímací a autoklávovatelná madla stolku. Snímací a autoklávovatelný držák nástrojů. Integrovaný nástrojový podnos s dvěma tácky, vše odnímatelné a autoklávovatelné. Regulace otáček mikromotoru s vizualizací na displeji. Regulace výkonu scaleru s vizualizací na displeji. 1. Světelná turbínová hadice Midwest M4 (možno osadit libovolnou turbínou, pískovačem apod.). 2. Mikromotor AirPower 2 s vnitřním chlazením a rozsahem do ot./min. 3. Stříkačka voda/vzduch Threesteril se snímacím a autoklávovatelným tělem. 4. Volná pro další nástroj. 5. Volná pro další nástroj. Ovládání na stolku lékaře s foliovou klávesnicí obsahující: Tlačítka pro pohyb křesla. Tlačítko pro výstupní polohu křesla. Tlačítko pro vyplachovací polohu (poslední polohu). Tlačítka programů křesla. Tlačítko pro napouštění kelímku / oplach plivátka. Tlačítko pro zapnutí / vypnutí a volbu intenzity operačního světla. Tlačítko pro časové ovládání negatoskopu. Tlačítko pto změnu směru otáčení mikromotoru. Tlačítko pro spuštění Autosterilu. Tlačítko pro zapínání ohřevu vody do kelímku. LCD Displej pro zobrazení otáček mikromotoru a výkonu scaleru. V Praze, dne str. 1/5 LIEHMANN CZ, s.r.o.

2 Stolek asistentky s možností osazení až 4-mi nástroji obsahující: Tlačítka pro napouštění kelímku a oplach plivátka. Tlačítka pro pohyb křesla. Tlačítko pro výstupní polohu křesla. Tlačítko pro vyplachovací polohu (poslední polohu). Snímací a autoklávovatelná madla stolku. Ovládací panel s foliovou klávesnicí. Velkou savku a odsliňovač - snímací a autoklávovatelné s autoklávovatelným úchytem kanyl. Vacuum Delay System - dosušování savek. Suction Stop okamžité zastavení sání sešlápnutím zadního krytu základny křesla. Tělo unitu s integrovaným keramickým plivátkem otočným o 90 od pacienta a o 90 k pacientovi, časovač pro napouštění kelímku a oplach plivátka se snímacími výčepníky obsahující: Autosteril S systém pro dekontaminaci vodních vedení a sprejových cest desinfekčním a dekontaminačním roztokem. Time Flushing - Systém proplachování hadic. Vlastní zdroj vody z integrované láhve. AAC - aktivní antibakteriální povrch. Operační světlo E.LIGHT s dvojitým ramenem a volbou intenzity do LUX / 4100 K. Ovládání na stolku lékaře, asistentky a nožním ovladačem. Nožní ovladač s úchytem pro horizontální posuv: aktivace spreje aktivace instrumentů a regulace výkonu/otáček joystick pro pohyby křesla aktivace programů křesla vyfukování (chip air) ovládání operačního světla Operační křeslo DAMA pro pravostranný unit elektromechanické: výškově nastavitelné (H min=380mm, H max=810mm) nastavitelná opěrka zad se synchronizovaným pohybem kolen a automatickou trendelemburg pozicí dvojitý protinárazový ochranný systém program pro: 4 pracovní pozice, vyplachovací pozici, návrat k poslední pracovní pozici, výstupní pozici dvoukloubový polohovatelný a výškově nastavitelný podhlavník AAU - aktivní antibakteriální polstrování Ceníková cena s uvedenou výbavou: Akční cena Jaro 2014 (sleva 50%): ,- Kč ,- Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH 21%, montáže, dopravy na místo montáže, zaškolení obsluhy. Uvedenou konfiguraci je možno doplnit dle přání o další výbavu. Pořadí instrumentů na stolku lékaře je možno libovolně zvolit při objednání. Barvu koženky je rovněž možno libovolně zvolit při objednání. Záruka na soupravu: 2 roky, záruka na turbíny, nástrojové hadice a separátory amalgámu: 1 rok V Praze, dne str. 2/5 LIEHMANN CZ, s.r.o.

3 Příplatky: K uvedené konfiguraci je možno za příplatek dodat následující vybavení: Základní provedení soupravy: Příplatek za spodní vedení hadic včetně Cart verze ,- Kč Oboustranné provedení (levé i pravé) s možností kdykoli změnit na levou a zpět* ,- Kč * platí pouze pro verzi s horním vedením hadic Změna základního osazení nástroji: Nesvětelný el. bezuhlíkový motor Handy Power místo AirPower ,- Kč Světelný (LED) vzduchový motor X205L NSK ( ot./min.) místo AirPower ,- Kč Světelný (LED) el. bezuhlíkový motor Handy Power LED místo AirPower ,- Kč Stříkačka voda/vzduch 6F (s ohřevem) místo 3F: ,- Kč Doplnění volných pozic na stolku lékaře nástroji: Vzduchová turbínová linie Midwest M4, světelná ,- Kč Linie se vzduchovým motorem AirPower 2 ( ot./min.) ,- Kč Linie se světelným (LED) vzduchovým motorem X205L NSK ( ot./min.) ,- Kč Elektrický mikromotor Handy Power, nesvětelný ( ot./min.) ,- Kč Elektrický mikromotor Handy Power LED, světelný ( ot./min.) ,- Kč LED polymerizační lampa ,- Kč Scaler Piezosteril 6 se 4-mi špicemi a příslušenstvím ,- Kč Scaler NSK Varios 2 se třemi špicemi a příslušenstvím ,- Kč Světelný scaler Piezolight 6 se 4-mi špicemi a příslušenstvím ,- Kč Světelný scaler NSK Varios 2 LED se třemi špicemi a příslušenstvím ,- Kč Příslušenství stolku lékaře: Set pro aretaci ramen v pracovní poloze (vyjma stříkačky) ,- Kč* * platí pouze pro verzi s horním vedením hadic Druhé (levé) madlo stolku lékaře ,- Kč Prodloužený přívod k pojízdnému stolku lékaře z 2,6m na 4,5m ,- Kč** Prodloužený přívod k pojízdnému stolku lékaře z 2,6m na 6m ,- Kč** ** platí pouze pro verzi Cart Vybavení stolku asistentky: Stolek asistentky na dvoukloubovém výškově stavitelném rameni (nelze s Dürr CAS1) ,- Kč Stříkačka voda/vzduch na stolku asistenky: ,- Kč LED polymerizační lampa na stolku asistentky ,- Kč Varianty pro operační světlo: Operační světlo Venus Plus ( LUX) místo E-Light ,- Kč Operační světlo Venus Plus-L LED ( LUX) bezdotykové ovl. místo E-Light ,- Kč Operační světlo Venus Plus stropní montáž místo E-Light ,- Kč Operační světlo Venus Plus-L LED stropní montáž bezdotykové ovl. místo E-Light ,- Kč Odsávací systém a vybavení unitu: Vodní odsliňovač ,- Kč Separační automatika Dürr CS1 integrovaná v unitu ,- Kč Separátor amalgámu Dürr CAS1 integrovaný v unitu ,- Kč Rychlospojkové vývody vody a vzduchu pro připojení externích přístrojů ,- Kč Ohřev vody do kelímku ,- Kč V Praze, dne str. 3/5 LIEHMANN CZ, s.r.o.

4 Multimedia: Jedno-kloubové rameno pro monitor včetně kabeláže a zdroje ,- Kč Dvou-kloubové rameno pro monitor včetně kabeláže a zdroje ,- Kč Monitor 19" Medical View LED 16/ ,- Kč Monitor 19" Medical View Plus LED 16/9 dotykový ,- Kč Monitor Neovo X-17AV s úpravou pro zdravotnictví v bílém provedení a s příslušenstvím ,- Kč Intraorální kamera C-U2 umístěná na stolku lékaře s horním vedením hadic ,- Kč Intraorální kamera C-U2 Pro umístěná na stolku asistentky nebo lékaře ,- Kč Příslušenství křesla: Pravá opěrka rukou pro pacienty, otočná, snímací ,- Kč Levá opěrka rukou pro pacienty, otočná, snímací ,- Kč Levá opěrka rukou pro pacienty, fixní ,- Kč Stoličky: Stolička C7: ,- Kč Stolička C7 s kruhovou opěrkou pro nohy: ,- Kč Stolička C8: ,- Kč Stolička C8 s kruhovou opěrkou pro nohy: ,- Kč Stolička C9: ,- Kč Stolička C9 s kruhovou opěrkou pro nohy: ,- Kč Kit pro zvýšení stoličky o 100mm: ,- Kč Komentář: S konkrétní konfigurací soupravy Vám rádi poradí naši zkušení zástupci. V ceně nejsou zahrnuty případné úpravy inženýrských sítí v podlaze. V případě montáže soupravy na místo staršího modelu Castellini není zpravidla potřeba podlahové vývody jakkoli předělávat. Ceny jsou konečné bez jakýchkoli skrytých nákladů. Uvedená konfigurace je plně funkční připravená k okamžitému použití ihned po montáži bez nutnosti dokoupení jakýchkoli komponent. Naše firma je připravena Vám v případě zájmu zprostředkovat leasing či úvěr s minimálními nároky na Vaši administrativu od společnosti VB Leasing. K soupravě Vám rádi dodáme za zvýhodněných podmínek kolénka, násadce, turbíny a další potřebné nástroje od NSK. Vypracoval: Kamil Houdek V Praze, dne str. 4/5 LIEHMANN CZ, s.r.o.

5 OBJEDNÁVKA DLE VÝŠE UVEDENÉ SPECIFIKACE: Horní vedení hadic / spodní vedení hadic* / verze Cart* (nehodící se škrtnout) (*verze za příplatek) Pořadí instrumentů na stolku lékaře (zleva doprava):... Provedení závitu scaleru (kompatibilita se špicemi): a) NSK/Satelec b) EMS (nehodící se škrtnout) Provedení stříkačky na stolku lékaře: a) rovná b) lomená (nehodící se škrtnout) Barva koženky:... Vhodný termín montáže (od-do):... Příplatkové příslušenství: Celková cena vč. příplatků a slev:... vč. 21% DPH (slovy:...) Závazně objednávám v uvedené konfiguraci V..., dne razítko + podpis V Praze, dne str. 5/5 LIEHMANN CZ, s.r.o.

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz Věc: nabídka stomatologické soupravy Castellini Skema 6 horní nebo spodní vedení hadic nebo verze Cart Stolek lékaře s možností osazení až 5+1 nástroj vybavený: Vzduchová aretace polohy stolku lékaře ovládaná

Více

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz Věc: nabídka stomatologické soupravy Castellini Skema 8 horní nebo spodní vedení hadic Stolek lékaře s možností osazení až 5+1 nástroj vybavený: Vzduchová aretace polohy stolku lékaře ovládaná bezdotykovým

Více

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz Věc: nabídka stomatologické soupravy Castellini Skema 5 horní nebo spodní vedení hadic Stolek lékaře s možností osazení až 5+1 nástroj vybavený: Snímatelné a desinfikovatelné nástrojové hadice. Snímací

Více

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz

Černomořská 3, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, liehmann@volny.cz Věc: nabídka stomatologické soupravy Castellini Skema 8 horní nebo spodní vedení hadic Stolek lékaře s možností osazení až 5+1 nástroj vybavený: Vzduchová aretace polohy stolku lékaře ovládaná bezdotykovým

Více

STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501

STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501 Vlnitá 52, 147 00 Praha 4, tel./fax: 244 464 234, kdt@iol.cz, www.chirastar.com STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501 BOHEMIA 501 Mini Cena včetně DPH hrnuje stomatologické křeslo Chirastar: 159 900,- Kč Je vybavena

Více

CENÍK STOMATOLOGICKÁ TECHNIKA (doporučené ceny na konečného zákazníka)

CENÍK STOMATOLOGICKÁ TECHNIKA (doporučené ceny na konečného zákazníka) CENÍK STOMATOLOGICKÁ TECHNIKA (doporučené ceny na konečného zákazníka) Platí od 1.4.2006 Medical Trade, s. r. o. Telefon: 00420-272765043 Křeslická 1 00420-272760724 101 00 Praha 10 Mobil: 00420-602350661

Více

V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ. navrženo pro spolehlivost

V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ. navrženo pro spolehlivost V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ S TO M ATO LO G I C K É S O U P R AV Y V Y R O B E N É V E navrženo pro spolehlivost 1 2 V8 TOUCH FUNKČNOST ZA KRÁSOU Souprava je střediskem účinnosti a image zubní ordinace.

Více

Příloha C zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Přístroje a dentální simulační jednotky pro zubní lékařství

Příloha C zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Přístroje a dentální simulační jednotky pro zubní lékařství Příloha C zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Přístroje a dentální simulační jednotky pro zubní lékařství TECHNICKÉ PODMÍNKY (technická specifikace) Část I - Přístroje pro zubní lékařství

Více

STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501

STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501 Vlnitá 52, 147 00 Praha 4, tel./fax: 244 464 234, kdt@iol.cz, www.chirastar.com STOMATOLOGICKÉ SOUPRAVY 501 BOHEMIA 501 Mini Cena včetně DPH zahrnuje stomatologické křeslo Chirastar: 159 900,- Kč Je vybavena

Více

CENÍK STOMATOLOGICKÁ TECHNIKA (doporučené ceny na konečného zákazníka)

CENÍK STOMATOLOGICKÁ TECHNIKA (doporučené ceny na konečného zákazníka) CENÍK STOMATOLOGICKÁ TECHNIKA (doporučené ceny na konečného zákazníka) Platí od 1.1.2008 PAUR zdravotní technika Telefon: 602 472 720 Tisá 449, 403 36 E-mail: martin.paur@volny.cz Česká republika Cena

Více

KaVo ESTETICA E70. Stručný návod k obsluze.

KaVo ESTETICA E70. Stručný návod k obsluze. KaVo ESTETICA E70 Stručný návod k obsluze. Obsah Přehled stručný návod k obsluze Strana Přehled - ESTETICA E70, strana lékaře 4 5 Obsluha křesla pro pacienty 6 7 Opěrka hlavy s motorem 8 Část pro pacienta

Více

97050806 Rev. 00 15.09 ITALIANO

97050806 Rev. 00 15.09 ITALIANO 2015 L6 97050806 Rev. 00 15.09 ITALIANO CS OBSAH 1. VŠEOBECNÁ UPOZORNĚNÍ... 4 1.1. SYMBOLY... 4 1.2. PLÁNOVANÉ POUŽITÍ A ZPŮSOB POUŽITÍ... 4 1.2.1. KLASIFIKACE A REFERENČNÍ PŘEDPISY... 5 1.2.2. PODMÍNKY

Více

SMILE CHARM. Stomatologická souprava NÁVOD K POUŽITÍ CHIRANA NÁVOD K POUŽITÍ. MEDICAL Stará Turá. List č. : 1. Výrobek-Typ SMILE CHARM Název

SMILE CHARM. Stomatologická souprava NÁVOD K POUŽITÍ CHIRANA NÁVOD K POUŽITÍ. MEDICAL Stará Turá. List č. : 1. Výrobek-Typ SMILE CHARM Název List č. : 1 Stomatologická souprava SMILE CHARM - tradiční ochranná známka Chirany Medical, Stará Turá. Vlastníkem registrovaných ochranných známek je její mateřská společnost M.O.C., s.r.o. List č. :

Více

Medical Trade, s. r. o.

Medical Trade, s. r. o. Medical Trade, s. r. o. CENÍK (doporučené ceny na konečného zákazníka) Platí od 13.1.2014 Tel./Fax: 00420/272 765 043 Křeslická 1 Mobil: 00420/602 350 661 101 00 Praha 10 00420/722 916 250 Česká republika

Více

e e ct r o n i cs Technická data

e e ct r o n i cs Technická data e e ct r o n i cs Technická data Tlaèný kamerový systém dodáváme èi vyrábíme pro inspekci potrubí DN20- DN400. Pojezdový kamerový systém vyrábíme pro prohlídky prùmìrù potrubí DN100- DN1200. I pøes to,

Více

V586. Připraveni na změnu? Nejspolehlivější řešení

V586. Připraveni na změnu? Nejspolehlivější řešení Připraveni na změnu? Nejspolehlivější řešení PÉČE O HYGIENU MASIVNÍ PROVEDENÍ VYNIKAJÍCÍ ERGONOMICKÉ ŘEŠENÍ POKROČILÝ INTEGROVANÝ SYSTÉM PLNĚ OVLADATELNÁ JEDNOTKA MASIVNÍ PROVEDENÍ Stabilita Souprava je

Více

1 ÚVOD... 1 2 SYMBOLY... 2 3 PREVENTIVNÍ ÚDRŢBA... 2

1 ÚVOD... 1 2 SYMBOLY... 2 3 PREVENTIVNÍ ÚDRŢBA... 2 návod k použití 1 ÚVOD... 1 2 SYMBOLY... 2 3 PREVENTIVNÍ ÚDRŢBA... 2 4 ZUBNÍ SOUPRAVA PLANMECA COMPACT I... 3 4.1 Konfigurace soupravy... 3 4.2 Bezpečnostní tlačítko... 7 4.3 Plivátko... 8 4.4 Monitor...

Více

INFORMACE O PRODUKTU

INFORMACE O PRODUKTU DIPLOMAT DENTAL s.r.o. Vrbovská cesta 17 921 01 Piešťany SLOVENSKO INFORMACE O PRODUKTU Stomatologická souprava DIPLOMAT ADEPT DA 270 DIPLOMAT ADEPT DA 280 OBSAH 1. ÚČEL A POUŽITÍ... 3 2. POPIS VÝROBKU...

Více

Výhradní autorizovaný zástupce NSK, Castellini, Mocom a Beviston pro ČR. Akční nabídky pro zimu 2015

Výhradní autorizovaný zástupce NSK, Castellini, Mocom a Beviston pro ČR. Akční nabídky pro zimu 2015 Výhradní autorizovaný zástupce NSK, Castellini, Mocom a Beviston pro ČR Akční nabídky pro zimu 2015 R KOLÉNKA A NÁSADCE Extrémně malá hlavička a tenké tělo Titanový plášť DURACOAT (odolný proti poškrábání,

Více

Permobil C300 Corpus 3G verze 1/2015

Permobil C300 Corpus 3G verze 1/2015 Elektrický vozík PERMOBIL, typ Permobil C300 Corpus 3G verze 1/2015 Zákazník: CODE:. Jméno: Bydliště:. Telefon:.. Seznamte se prosím se skladbou základního provedení vozíku. Náš technik pak po dohodě s

Více

STOMATOLOGICKÁ SOUPRAVA RIGEL TECHNICKÝ MANUÁL

STOMATOLOGICKÁ SOUPRAVA RIGEL TECHNICKÝ MANUÁL STOMATOLOGICKÁ SOUPRAVA RIGEL TECHNICKÝ MANUÁL Thessaloniky, 16.11. 1992 STOMATOLOGICKÝ STOLEK RIGEL 1. Technický popis (obr. 1) Na stomatologickém stolku se nachází všechny důležité nástroje, které používá

Více

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice poptávku na dodání endoskopického vybavení pro chirurgickou kliniku.

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice poptávku na dodání endoskopického vybavení pro chirurgickou kliniku. V Praze dne 10.7.2014 Čj.: 568-74/2014 - ÚVN Věc : Endoskopická věž pro chirurgickou kliniku Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice poptávku na dodání endoskopického vybavení pro chirurgickou

Více

ZZS ZK - Dodávka 18 ks sanitních vozidel typ C SPECIFIKACE DODÁVKY

ZZS ZK - Dodávka 18 ks sanitních vozidel typ C SPECIFIKACE DODÁVKY ZDR AVO TNI CKÁ ZÁ CHRA NNÁ SL UŽBA ZLÍ NSK ÉHO K RAJE, Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 14, 21 odstavec (1) písmeno a) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

animeo seminář 2011 Řídící systémy protisluneční ochrany a ventilačních oken

animeo seminář 2011 Řídící systémy protisluneční ochrany a ventilačních oken animeo seminář 2011 Řídící systémy protisluneční ochrany a ventilačních oken Přehled co je animeo? je to název automatického systému řízení, určeného pro široké spektrum objektů: administrativní budovy

Více

Smile Charm Z NÁVOD K POUŽITÍ

Smile Charm Z NÁVOD K POUŽITÍ List č. : 1 Smile Charm Z NÁVOD K POUŽITÍ List č. : 2 Vážení zákazníci, gratulujeme Vám ke šťastnému, hodnotnému nákupu a instalaci stomatologické soupravy SMILE CHARM Z z výroby tradičního výrobce dentálních

Více

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY 534 E provedení chrom 530 P 12/0023904 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 12/0023909 PLNĚ HRAZENO 534 E 12/0023910 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 barevné provedení: chrom 530

Více

INFORMACE O PRODUKTU

INFORMACE O PRODUKTU DIPLOMAT DENTAL s.r.o. Vrbovská cesta 17 921 01 Piešťany SLOVENSKO INFORMACE O PRODUKTU Stomatologická souprava DIPLOMAT CONSUL DC 170 DIPLOMAT CONSUL DC 180 DIPLOMAT ADEPT DA 110A OBSAH 1. ÚČEL A POUŽITÍ...

Více

Modernizace centrálních operačních sálů Městské nemocnice v Litoměřicích část B - Přístroje pro operační sály

Modernizace centrálních operačních sálů Městské nemocnice v Litoměřicích část B - Přístroje pro operační sály Modernizace centrálních operačních sálů Městské nemocnice v Litoměřicích část B - Přístroje pro operační sály Číselné označení Popis zařízení Počet kusů 1.8 Laparoskopický komplet pro chirurgii 1 1.9 HDTV

Více

POLYMERTEST Tř.T.Bati 299, 764 22 Zlín. ZÁKRUTOMĚR Dle ČSN EN ISO 2061

POLYMERTEST Tř.T.Bati 299, 764 22 Zlín. ZÁKRUTOMĚR Dle ČSN EN ISO 2061 TECHNICKÉ PODMÍNKY A NÁVOD K OBSLUZE ZÁKRUTOMĚR Dle ČSN EN ISO 2061 č.v. 1302 1. Účel použití Definice zákrutu Zákrut je počet otáček, které vloží zakrucovací stroj do rovnoběžných vláken na délku 1m.

Více

Leeb GS. Inteligentní aplikační technika

Leeb GS. Inteligentní aplikační technika Leeb GS Inteligentní aplikační technika 2 Theodor Leeb: Při vývoji naší techniky pro ochranu rostlin se soustředíme na bezpodmínečnou výkonnost a současně na ohleduplnost k životnímu prostředí. Leeb GS:

Více

INFORMACE O PRODUKTU

INFORMACE O PRODUKTU DIPLOMAT DENTAL s.r.o. Vrbovská cesta 17 921 01 Piešťany SLOVENSKO INFORMACE O PRODUKTU Stomatologická souprava DIPLOMAT ADEPT DA 170model2013 DIPLOMAT ADEPT DA 130model2013 OBSAH 1 ÚČEL A POUŽITÍ...3

Více

Nastavení výšky a hloubky sezení a synchroně sklonu sedáku a zad. Nastavení výšky zad vůči sedáku.

Nastavení výšky a hloubky sezení a synchroně sklonu sedáku a zad. Nastavení výšky zad vůči sedáku. Název v našem katalogu Popis Nastavení síly p ítlaku zad Nastavení hloubky sezení Po et areta ních poloh Pro modely Standard Nastavení výšky a hloubky sezení, výšky a sklonu zad. ne ano bez omezení 2213

Více

www.eatonelektrotechnika.cz Vzduchové jističe IZM

www.eatonelektrotechnika.cz Vzduchové jističe IZM www.eatonelektrotechnika.cz Vzduchové jističe IZM Katalog Platnost od 1.1.2010 Eaton partner pro domovní a průmyslové instalace Instalační a jisticí přístroje pro montáž do rozváděčů Modulové jističe od

Více

přichází na náš trh s novou stomatologickou soupravou

přichází na náš trh s novou stomatologickou soupravou přichází na náš trh s novou stomatologickou soupravou nová stomatologická souprava A-DEC 500 je prvním unitem, na jehož konstrukci se přímo podíleli zubní lékaři modulární systém dovedený do překvapující

Více

OBSAH. Návod k obsluze Planmeca Compact i OBSAH - 1

OBSAH. Návod k obsluze Planmeca Compact i OBSAH - 1 Cz OBSAH 1 ÚVOD... 1 2 SYMBOLY... 2 3 PREVENTIVNÍ ÚDRŽBA.. 2 4 ZUBNÍ SOUPRAVA PLANMECA COMPACT i... 3 4.1 Hlavní části...3 4.2 Plivátko...5 4.3 Monitor...6 5 ZAPNUTÍ A VYPNUTÍ SOUPRAVY...7 6 SYSTÉM NÁSTROJŮ...8

Více

CENÍK 2016- Česká republika

CENÍK 2016- Česká republika Dürr Dental AG Dürr Dental AG Höpfigheimer Str. 17 obch. zast. pro ČR a SR D-74321 Bietigheim-Bissingen Průběžná 74A Germany CZ-100 00 Praha 10 Tel.: 0049-7142-705-0 Tel./fax: 00420-267 298 458 Fax: 0049-7142-705-500

Více

Kotle Metos Proveno. Pro moderní centrální kuchyně. www.metos.com. Nemocnice. Letecký catering. Kantýny. Výrobci potravin. Školy.

Kotle Metos Proveno. Pro moderní centrální kuchyně. www.metos.com. Nemocnice. Letecký catering. Kantýny. Výrobci potravin. Školy. Kotle Metos Proveno Nemocnice Kantýny Pro moderní centrální kuchyně Letecký catering Výrobci potravin Školy Věznice www.metos.com Ergonomické kotle Metos Proveno navržené pro velkou zátěž Díky sklápění

Více

Permobil C300 TS. bradou, mechan. odklop. bradou, el. odklopné

Permobil C300 TS. bradou, mechan. odklop. bradou, el. odklopné Elektrický vozík PERMOBIL, typ Permobil C300 TS verze 1/2013 Zákazník: CODE:. Jméno:... Bydliště:.. Telefon:.. Seznamte se prosím se skladbou základního provedení vozíku. Náš technik pak po dohodě s Vámi

Více

svoboda volby Dfiíve nepoznaná

svoboda volby Dfiíve nepoznaná Dfiíve nepoznaná svoboda volby Zubní soupravy CLESTA II Vyspělá technologie ve zcela nové generaci zubních souprav BELMONT se stane základem Vaší dlouholeté spokojenosti. Volba soupravy CLESTA II je volba

Více

SMILE - nestandardní změny a ceny barevných provedení 43

SMILE - nestandardní změny a ceny barevných provedení 43 ^ OBSAH od 1.5.13 ( v el. verzi se poklepem na levé horní políčko každého listu vrátíte na obsah ) Cena s DPH strana Zubní soupravy SMILE Chirana Medical a.s. Stará Turá vzorové v tištěném Zubní soupravy

Více

j.hsul: íloha Technická specifikace p edm tu ve ejné zakázky Stoly pro operátory Krajského opera ního a informa ního st

j.hsul: íloha Technická specifikace p edm tu ve ejné zakázky Stoly pro operátory Krajského opera ního a informa ního st k čj.hsul: Příloha č.1 Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Stoly pro operátory Krajského operačního a informačního střediska HZS Ústeckého kraje Požadovaný rozsah a množstevní dělení stolů :

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Petrohradská 6/7, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, 734312063, liehmann@volny.cz CENÍK

Petrohradská 6/7, 101 00 Praha 10 Vršovice, tel./fax: +420 271740423, 271742716, 734312063, liehmann@volny.cz CENÍK CENÍK Název Kód Množství Popis Cena s DPH DEZINFEKCE 3041 120 ks Dóza s navlhčenými ubrousky 210,- Kč CidWipes eco 3042 120 ks Doplňovací balení 180,- Kč Vlhké ubrousky pro spolehlivou, rychlou dezinfekci

Více

AB EICA. Operační stolička 30000, 30200, 30300, 30400. Stojan: nerezový, s plastovým zakončením. Sedátko: perforovaná židle (d - 325 mm)

AB EICA. Operační stolička 30000, 30200, 30300, 30400. Stojan: nerezový, s plastovým zakončením. Sedátko: perforovaná židle (d - 325 mm) KK-EDEX, spol. s r. o. Operační stolička 30000, 30200, 30300, 30400 30000 30020 30200 30300 30320 30122 opěrka Stojan: nerezový, s plastovým zakončením Sedátko: perforovaná židle (d - 325 mm) Přestavitelná:

Více

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl.

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl. BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 6, 62 00 Praha 6 tel: +420 270 002 4 +420 235 363 606 fax: +420 235 36 392 obchod@btl.cz www.btl.cz BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 00 0 Žilina tel: +42

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE část III.

TECHNICKÁ SPECIFIKACE část III. Příloha č. 6 k Výzvě č.j.: HSAA-10694-4/2013 TECHNICKÁ SPECIFIKACE část III. Jednoruční osy nakládací 6 galvanicky niklovaná žerď kotouče zajištěny trapézovým závitem úchopová část průměr 30 mm část na

Více

1 ÚVOD... 1 2 SYMBOLY... 2 3 PREVENTIVNÍ ÚDRŽBA... 2 4 UPOZORNĚNÍ... 3

1 ÚVOD... 1 2 SYMBOLY... 2 3 PREVENTIVNÍ ÚDRŽBA... 2 4 UPOZORNĚNÍ... 3 1 ÚVOD... 1 2 SYMBOLY... 2 3 PREVENTIVNÍ ÚDRŽBA... 2 4 UPOZORNĚNÍ... 3 5 ZUBNÍ SOUPRAVA PLANMECA COMPACT e... 4 4.1 Hlavní části... 4 4.2 Plivátko... 5 6 ZAPNUTÍ A VYPNUTÍ SOUPRAVY... 6 7 KŘESLO PACIENTA...

Více

Velká postel: Kč, Úložný prostor: Kč, Postel Carabu : Kč, Postel Massiv : Kč, Postel Florida : Kč

Velká postel: Kč, Úložný prostor: Kč, Postel Carabu : Kč, Postel Massiv : Kč, Postel Florida : Kč BILBAO Nadčasová sedací souprava rovných linií. Konstrukce: - Nosné části z bukového dřeva. Výplň: - Sedák: Vlnovcové pružiny pokryté filcem a vatovým Sedací souprava s nadčasovým designem Vás uchvátí

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, Brno tel:

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, Brno tel: FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Pavel Zemánek tel.: 532 232 945, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz IČO: 652

Více

jaro 2010 Kontaktujte naše obchodníky přímo ve vašem regionu

jaro 2010 Kontaktujte naše obchodníky přímo ve vašem regionu jaro 2010 Kontaktujte naše obchodníky přímo ve vašem regionu Felder-Group CZ Region Čechy Jáchymovská 721 155 00 PRAHA 5 - Řeporyje Tel. 220 516 596 Region Morava Nad Sokolovnou 64 664 07 Pozořice Tel.

Více

Ceny jsou platné od 01-01-2012 do 31-12-2012* *Změny cen vyhrazeny.

Ceny jsou platné od 01-01-2012 do 31-12-2012* *Změny cen vyhrazeny. ESSENTIALS 2012 Ceny jsou platné od 01-01-2012 do 31-12-2012* *Změny cen vyhrazeny. microdrain D30 & CA-300 Pro průměry 30-100 mm Lehce projde koleny 90 od 40 mm 10 m opticko-tlačného kabelu Sada s jednotkou

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč666,682 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Regulační přístroj Logamatic RC300

Regulační přístroj Logamatic RC300 Regulační přístroj Ovládací jednotka pro regulační systém Logamatic a všechny zdroje tepla vybavené EMS (kromě GB132, GB142, GB152) Snadná obsluha a uvedení do provozu, velký grafický podsvícený displej.

Více

Ceník Komunál 2016-V1

Ceník Komunál 2016-V1 Závěs Standardní povolená hmotnost přívěsu nebrzděného: 1000 kg povolená hmotnost přívěsu s nájezdovou brzdou: 2000 kg přípustné svislé zatížení: 500 kg Ceník Komunál 2016-V1 platný od 1.1.2016 Traktor

Více

Snadné a rychlé výplně v distálním úseku v jednom kroku! SonicFill 2 refill

Snadné a rychlé výplně v distálním úseku v jednom kroku! SonicFill 2 refill AKČNÍ NABÍDKY KaVo Kerr Kerr Endodontics ŘÍJEN PROSINEC 2015 SonicFill 2 NOVINKA Snadné a rychlé výplně v distálním úseku v jednom kroku! vylepšená leštitelnost mimořádně estetické výsledky vylepšená technologie

Více

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč.

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Nový Auris - ceník Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Výbava Motor Výkon Převodovka Standardní cena Zvýhodnění Zaváděcí cena Power

Více

TO NEJLEPŠÍ Z NABÍDKY HONDA

TO NEJLEPŠÍ Z NABÍDKY HONDA 01/2016 TO NEJLEPŠÍ Z NABÍDKY HONDA Objevte nový crossover HR-V, nekompromisní Civic Type R nebo praktický Jazz. Podle vašeho životního stylu. NOVÉ Vše přesně na svém místě. MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉM HONDA

Více

CELOVOZOVÁ REKLAMA VELKOPLOŠNÁ PÁSOVÁ REKLAMA

CELOVOZOVÁ REKLAMA VELKOPLOŠNÁ PÁSOVÁ REKLAMA DPMO, a.s. Ceník reklamních ploch a vozidel CELOVOZOVÁ REKLAMA TRAMVAJE 1. rok 2. rok 3. rok Odstranění Výroba od T3 150 000 140 000 130 000 20 000 40 000 Souprava T3 265 000 255 000 245 000 40 000 80

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.10 /04.0023 Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební

Více

MAZDA MX-5 CENÍK PLATNOST OD 1. 6. 2016

MAZDA MX-5 CENÍK PLATNOST OD 1. 6. 2016 mazda_mx5_cenik_skladacka_210x297_2016-05_cz_01.indd MAZDA MX-5 CENÍK PLATNOST OD 1. 6. 2016 TECHNOLOGIE SKYACTIV Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a rychlé řazení

Více

animeo IB+ animeo IB+ řídicí systém pro sluneční a pohledové clony v komerčních budovách - 1 -

animeo IB+ animeo IB+ řídicí systém pro sluneční a pohledové clony v komerčních budovách - 1 - animeo IB+ řídicí systém pro sluneční a pohledové clony v komerčních budovách - 1 - Řídicí systém SOMFY animeo IB+ představuje novou generaci řídicích systémů, která uživateli poskytuje bohaté možnosti

Více

Tradice a inteligentní technologie v luxusním designu. Nejlepší volba pro vaši kuchyň.

Tradice a inteligentní technologie v luxusním designu. Nejlepší volba pro vaši kuchyň. Tradice a inteligentní technologie v luxusním designu. Nejlepší volba pro vaši kuchyň. DÁREK ZDARMA! Při koupi spotřebičů AEG nebo ELECTROLUX v kombinaci indukční varná deska, vestavná trouba a vestavná

Více

HandlingTech. Automations-Systeme PRVNÍ POMOC PŘI ZALOMENÍ NÁSTROJE

HandlingTech. Automations-Systeme PRVNÍ POMOC PŘI ZALOMENÍ NÁSTROJE HandlingTech PRVNÍ POMOC PŘI ZALOMENÍ NÁSTROJE eromobil - Řešení v případě zalomení nástroje Nový eromobil Kompaktní, funkční, praktický Od svého počátku v roce 1972 je a zůstává eromobil nejefektivnějším

Více

PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK

PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK 04/2016 NESPOUTANÁ RADOST Z JÍZDY PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK HONDA PREMIUM QUALITY 83 plus 5 let Podle vašeho životního stylu. NOVÉ Vše přesně na svém místě. MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉM HONDA CONNECT S DOTYKOVÝM

Více

CENÍK I NOVÝ FORD C-MAX + GRAND C-MAX

CENÍK I NOVÝ FORD C-MAX + GRAND C-MAX CENÍK I NOVÝ FORD CMAX + GRAND CMAX Mimořádná nabídka* Bonus 10 000 Kč na všechny motory 1.0 EcoBoost 125 k Ceny v tabulce níže tento bonus nezahrnují. *Mimořádná nabídka platí u participujících autorizovaných

Více

Na rozměrný a praktický podnos se vejde vše potřebné.

Na rozměrný a praktický podnos se vejde vše potřebné. A-dec 200 Na rozměrný a praktický podnos se vejde vše potřebné. Navrženo podle vašich představ Nejlepší způsob, jak zjistit, co zubní lékaři očekávají od křesla a distribučního systému, je zeptat se jich.

Více

MODELY 2012 / 2013 VAN I ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné od 1. 2. 2013

MODELY 2012 / 2013 VAN I ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné od 1. 2. 2013 MODELY 2012 / 2013 VAN I www.mobilityarea.com Provozovna Řepice 16 38601 Strakonice I (pod autosalónem VW) tel. 383 323 955 e-mail: prokaravan@prokaravan.cz ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné

Více

Návod k instalaci a obsluze digitálního ovládacího panelu pro parní vyvíječ-generátor řady:

Návod k instalaci a obsluze digitálního ovládacího panelu pro parní vyvíječ-generátor řady: Návod k instalaci a obsluze digitálního ovládacího panelu pro parní vyvíječ-generátor řady: 6kW 195210 9kW 195211 12kW 195212 15kW 195213 18kW 195214 SAPHO Hydro & Air s.r.o. Mělnická 87 250 65 Líbeznice

Více

FORD FOCUS ST I CENÍK

FORD FOCUS ST I CENÍK FORD FOCUS I CENÍK Cena včetně DPH Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka 2.0 EcoBoost benzín 250 k (184 kw) 2.0 Duratorq TDCi 2.0 Duratorq TDCi 5dv. kombi 6st. manuální 705 990 Kč 725 990 Kč 185 k (136

Více

Obsah. Před použitím. Instalace R-100. Jak používat R-100 Jak používat R-100. Specifikace produktu a další informace

Obsah. Před použitím. Instalace R-100. Jak používat R-100 Jak používat R-100. Specifikace produktu a další informace Obsah Před použitím Upozornění 01 Vlastnosti výrobku 03 Obsah balení 04 Názvy součástí 05 Instalace R-100 Výběr místa pro instalaci 06 Popis připojovacího schématu 07 Jak připojit napájecí kabel 08 Jak

Více

Mimořádná nabídka, mimořádný stroj

Mimořádná nabídka, mimořádný stroj aktuálně 03 Aktuální akční nabídka platná od 1. 7. 20 do 30. 9. 20 UVNITŘ DÁLE: lisování - zkušební technika - čištění - závitořezná technika - inspekční kamery - ruční nářadí - nůžky a svářečky na plasty

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. 7063/2015-ÚVN V Praze dne: 9.10.2015 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 6 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

KaVo Primus 1058. Zubní soupravy. Vstup do nové éry.

KaVo Primus 1058. Zubní soupravy. Vstup do nové éry. KaVo Primus 1058. Zubní soupravy. Vstup do nové éry. Rodina KaVo Primus 1058. Zcela profesionální. Rozhodnout se pro zubní soupravu KaVo Primus 1058 není žádná filosofická otázka. Spíš známka zdravého

Více

cenõk VÂÿIV VAnY Doporučené prodejní ceny Platí od 1. 4. 2011

cenõk VÂÿIV VAnY Doporučené prodejní ceny Platí od 1. 4. 2011 cenõk VÂÿIV VANY Doporučené prodejní ceny Platí od 1. 4. 2011 OBSAH Avantgarde Vířivé koupelnové vany CENTRO DUO... 9 CENTRO DUO 1 levá / CENTRO DUO 1 pravá... 9 CENTRO DUO 2... 9 CENTRO DUO 6... 10 CENTRO

Více

Průmyslový, lehký a vysoce flexibilní video mikroskop se zoomovací optikou a vestavěným LED osvětlením.

Průmyslový, lehký a vysoce flexibilní video mikroskop se zoomovací optikou a vestavěným LED osvětlením. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz ESD analogová kamera HM OP-019 152 Obj. číslo: 106000487 Výrobce: Optilia Popis Analogový video mikroskop. Počet efektivních pixelů: 752 x 582 px (437

Více

EMOS s.r.o. Ceník monitorovací techniky Srpen 2014

EMOS s.r.o. Ceník monitorovací techniky Srpen 2014 Obj. č. Obec. č. Typ Maloobchodní cena bez DPH Barevná sada EMOS sleva 0% 3010000101 3010000105 3010000106 3010000110 3010000109 301000012 3010000114 3010001128 *H1128 *H1128 1 000 Kč 3010000099 čelní

Více

Rehabilitační stoly Jordan

Rehabilitační stoly Jordan MEDISET CHIRONAX s.r.o. Boženy Němcové 54, Dolní areál - E, 370 01 České Budějovice E-mail: info@mediset.cz Telefon: 387 311 874-5 Nabídky: 399 499 620 Internet: www.mediset.cz Telefax: 387 311 872 Obchod:

Více

Krmítka. PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com. List1. MOC s DPH 227153 Krabicové krmítko 3 607

Krmítka. PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com. List1. MOC s DPH 227153 Krabicové krmítko 3 607 Krmítka MOC s DPH 227153 Krabicové krmítko 3 607 - Odolná konstrukce a jednoduché programování za pomoci digitálního displeje dělají z tohoto krmítka dobrou volbu. - Lze naprogramovat až 6 krmení denně.

Více

Nabídkový ceník domácích spotřebičů

Nabídkový ceník domácích spotřebičů česká organizační složka Vyskočilova 4, 140 00 Praha 4 tel: + 420 225 020 753, 763, 764 fax:+ 420 225 020 789 IČO: 27255751 DIČ: CZ27255751 info.cz@samsung.com Nabídkový ceník mácích spotřebičů Platný

Více

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (2-8 sedadel)

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (2-8 sedadel) 3100 kg 2800 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (2-8 sedadel) CDI CDI CDI V 200d K 1 095 655,- V 220d K 1 128 930,- V 250d K 1 249 930,- 525 kg 905 500,-

Více

KONDENZAČNÍ KOTLE. Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP

KONDENZAČNÍ KOTLE. Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP KONDENZAČNÍ KOTLE Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP 05.2016 Flexibilní, velmi úsporný kotel Murelle ErP je řada kompaktních kondenzačních kotlů, představující jedinečný design a kompletní elektronické

Více

Kompletní oprava 2 výtahů KHS MSK se sídlem v Ostravě, v budově územního pracoviště KHS MSK Nový Jičín, Štefánikova 9, 741 01 Nový Jičín

Kompletní oprava 2 výtahů KHS MSK se sídlem v Ostravě, v budově územního pracoviště KHS MSK Nový Jičín, Štefánikova 9, 741 01 Nový Jičín Veřejná zakázka malého rozsahu na akci Kompletní oprava 2 výtahů KHS MSK se sídlem v Ostravě, v budově územního pracoviště KHS MSK Nový Jičín, Štefánikova 9, 741 01 Nový Jičín Zadávací dokumentace je zpracována

Více

Dodávka "Chemického a bilogického laboratorního vybavení" Soupis prvků dodávky - investice. Soupis prvků dodávky - neinvestice. cena položky, bez DPH

Dodávka Chemického a bilogického laboratorního vybavení Soupis prvků dodávky - investice. Soupis prvků dodávky - neinvestice. cena položky, bez DPH Dodávka "Chemického a bilogického laboratorního vybavení" Soupis prvků dodávky - investice číslo místnost standardu název jednotková cena ks 1.014 P5 biologie Klimabox 1 1.057 P7 biologie Flow box (laminární

Více

18 V 2-rychl. příklepová vrtačka. 18 V SDS-plus vrtací kladivo. 18 V 2-rychl. vrtačka / šroubovák

18 V 2-rychl. příklepová vrtačka. 18 V SDS-plus vrtací kladivo. 18 V 2-rychl. vrtačka / šroubovák 18 V 2-rychl. příklepová vrtačka 18 V SDS-plus vrtací kladivo LCDI18022 Obj. číslo: 5133001932 Nářadí na vrtání s příklepem a šroubovací aplikace 13 mm rychloupínací sklíčidlo Variabilní nastavení rychlosti,

Více

Permobil F5 Corpus 3G

Permobil F5 Corpus 3G Elektrický vozík PERMOBIL, typ Permobil F5 Corpus 3G verze 1/2015 Zákazník: CODE:. Jméno: Bydliště:. Telefon:.. Hmotnost uživatele: (tento údaj je nezbytný k správnému nastavení bezpečnostních parametrů

Více

Návod k použití. MULTIflex LED coupling 465 LED - 1.007.3197. Vždy na bezpečné straně.

Návod k použití. MULTIflex LED coupling 465 LED - 1.007.3197. Vždy na bezpečné straně. Návod k použití MULTIflex LED coupling 465 LED - 1.007.3197 Vždy na bezpečné straně. Prodej: KaVo Dental GmbH Bismarckring 39 D-88400 Biberach Tel. +49 7351 56-0 Fax +49 7351 56-1488 Výrobce: Kaltenbach

Více

CENÍK 2006.02 kancelářský sedací a

CENÍK 2006.02 kancelářský sedací a CENÍK 2006.02 kancelářský sedací a pro uživatele konferenční nábytek platí od 1.2.2006, změna vyhrazena partner Jiří Kriso 150 00 Praha 5 Smíchov Nádražní 116 tel./fax: 257 211 964 e-mail: nobl@volny.cz

Více

TESTY KVALITY A ŽIVOTNOSTI VÝROBKŮ

TESTY KVALITY A ŽIVOTNOSTI VÝROBKŮ LET ZÁRUKA PĚTILETÁ ZÁRUKA Kvalita nářadí Powerplus XQ je zdůrazněna zárukou let na veškeré výrobní vady! Tato jedinečně výhodná záruka Vám dává jistotu, že jste koupili kvalitní, profesionální výrobek,

Více

Návod na ovládání masážních bazénků ParagonSpas

Návod na ovládání masážních bazénků ParagonSpas SAPHO Hydro & Air Oficiální zastoupení SunriseSpas pro ČR HYDROMASÁŽNÍ BAZÉNKY PARAGONSPAS Návod na ovládání masážních bazénků ParagonSpas SAPHO s.r.o. tel.: +420 283 090 759 Pakoměřice 87 tel.: +420 283

Více

gynekologická křesla urologická křesla kolposkopy

gynekologická křesla urologická křesla kolposkopy gynekologická křesla urologická křesla kolposkopy BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 777 920 276 obchod@btl.cz www.btl.cz Všechna

Více

CENÍK VÝROBKŮ ČERVENEC 2015

CENÍK VÝROBKŮ ČERVENEC 2015 CENÍK VÝROBKŮ ČERVENEC 2015 OHŘEV VODY VYTÁPĚNÍ OBNOVITELNÉ ZDROJE / 1 ELEKTRICKÉ OHŘÍVAČE VODY BEZTLAKOVÉ ELEKTRICKÉ OHŘÍVAČE VODY S BATERIÍ ARKSH ARKSH 5O EU nad umyvadlo, 2,0 kw, objem 5 litrů 3100658

Více

Kontakt: Jindřich Zajíček, Ždírec 15, 588 13 Polná, tel.:608 284 737. Pečící trouby

Kontakt: Jindřich Zajíček, Ždírec 15, 588 13 Polná, tel.:608 284 737. Pečící trouby Vybraná nabídka spotřebičů ELECTROLUX Kontakt: Jindřich Zajíček, Ždírec 15, 588 13 Polná, tel.:608 284 737 Název spotřebiče Pečící trouba ELECTROLUX EOC5651CAX Specifikace Pečící trouby Vestavná trouba,

Více

Tento stroj byl testován a schválen následujícími výrobci vozidel a pneumatik:

Tento stroj byl testován a schválen následujícími výrobci vozidel a pneumatik: Za ízení pro montáž a demontáž pneumatik ARTIGLIO MASTER ukon uje v k "montpák", velkého fyzického úsilí, strachu z poškození ráfku nebo plášt montpákou a dalších bolestí hlavy vznikajících neustálým p

Více

ELEKTRICKÉ VOZÍKY. boční pohled

ELEKTRICKÉ VOZÍKY. boční pohled boční pohled přední pohled odlehčený duralový rám polstrovaná sedačka a opěrka zad sklopné postranice nastavení úhlu opěrky zad překračovač obrubníků nastavitelný ovládací joystick přední plná kola: 20

Více

animeo Compact animeo Compact

animeo Compact animeo Compact animeo Compact řídicí systém pro sluneční a pohledové clony v komerčních budovách - 1 - Řídicí systém SOMFY animeo Compact představuje novou generaci řídicích systémů, která uživateli poskytuje bohaté

Více

2 ROKY ELEKTRICKÉ SMAŽÍCÍ DESKY MULTIPAN MULTIPAN. MULTIPAN MAX POWER 3,75 kw 400V/3N 42 kg 296x430mm. 2,5 kw. 2,5 kw. 3,75 kw.

2 ROKY ELEKTRICKÉ SMAŽÍCÍ DESKY MULTIPAN MULTIPAN. MULTIPAN MAX POWER 3,75 kw 400V/3N 42 kg 296x430mm. 2,5 kw. 2,5 kw. 3,75 kw. Elektrická smažící deska ME6FL3B pøíkon napìtí hmotnost rozmìr plotny 2, 400V/3N 30 kg 296x430mm 2, 296x430mm 20-200 C 20- C Elektrická smažící deska ME6FL3M/.. ----------- A1 El. smažící deska ME6FL3B

Více

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER D-18884-2010 Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER 02 STATIVY FIRMY DRÄGER D-1204-2011 Díky stativům firmy Dräger máte vše, co potřebujete, abyste mohli efektivně pracovat, neustále na

Více

Stomatologická souprava CHIRANA CHEESE EASY

Stomatologická souprava CHIRANA CHEESE EASY Stomatologcká souprava CHIRANA CHEESE EASY NÁVOD K POUŽITÍ CHIRANA Medcal a.s., Stará Turá Nám. Dr. A. Schwetzera 194 916 01 Stará Turá, P.O.Box 57 SLOVENSKÁ REPUBLIKA Tel. : +42132-775 2257 Fax.: +42132-775

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva 0% NAVÝŠENÍ 4 100 Kč/měsíčně* CITROËN C3 AKTUÁLNÍ AKCE * splátka platná při 50% akontaci na 36 měsíců včetně havarijního pojištění pro vůz LIVE EDITION 1.0 PureTech 68 MAN Exkluzivní financování s Citroën

Více