Zhodnocení RTC , seniorská triatlonová reprezentace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zhodnocení RTC 2005-2008, seniorská triatlonová reprezentace"

Transkript

1 ME 2005 Lausanne / Švýcarsko MS 2005 Gamagori/ Japonsko SP 2005 ME 2006 Autum/ Francie MS 2006 Lausanne/ Švýcarsko SP 2006 ME 2007 Kodaň / Dánsko MS 2007 Hamburg / Německo SP 2007 ME 2008 Lisabon / Portugalsko MS 2008 Vancouver / Kanada SP 2008 OH 2008 Peking / Čína Zhodnocení

2 Výhled činnosti triatlonové reprezentace na RTC Složeníreprezentačního družstva Nový design závodních dresů Termínový kalendář ITU na 2009 Olympijskávize pro LOH 2012 Závěrečnéslovo

3 ME 2005 Lausanne/ Švýcarsko/ Ženy: 1. Fernandes POR 2:07:39 2. Burgos ESP 2:08:27 3. Cortassa ITA 2:09: Zemanová CZE 2:10: Jiroušková CZE 2:12: Frintová CZE 2:15: Zelenková CZE 2:19:17.. Berková CZE DNF Muži: 1. Belaubre FRA 1:55:56 2. Fleureton FRA 1:56:00 3. Riederer SUI 1:56: Krňávek CZE 1:58: Bureš CZE 2:00: Pejsar CZE 2:06:02. Ospalý CZE DNF

4 MS 2005 Gamagori / Japonsko Ženy: 1. Snowsill AUS 1:58:02 2. Luxford AUS 1:59:42 3. Bennett USA 1:59: Zemanová CZE 2:05:54. Berková CZE DNF Muži: 1. Robertson AUS 1:49:31 2. Hug SUI 1:49:36 3. Kahlefeldt AUS 1:49: Ospalý CZE 1:51: Řehula CZE 1:52: Krňávek CZE 1:53:09

5 SP 2005 Mazatlan /MEX/ 25. Zelenková Madrid /ESP/ 17. Berková, Frintová DNF, Zemanová DNF, Zelenková DNF 21. Ospalý, 59. Švarc, Krňávek DNF Salford /GBR/ 25. Zelenková, 28. Vodičková, Frintová DNF 2. Ospalý, 18. Krňávek Hamburg /GER/ 4. Frintová, 24. Šupinová, 27. Vodičková, 28. Jiroušková, Berková DNF, Zelenková DNF 1. Ospalý, 58. Čelůstka Tiszaujvaros /HUN/ 6. Zemanová, 8. Berková, Vodičková DNF 6. Krňávek Beijing /CHN/ 10. Berková, Frintová DNF, New Plymounth /NZL/ 7. Frintová 16. Ospalý, 18. Řehula, 44. Pejsar M., Krňávek DNF

6

7 ME Autum/Francie/ Ženy: 1. Fernandes POR 2:10:41 2. Dittmer GER 2:11:48 3. Cortassa ITA 2:11: Vodičková CZE 2:21: Nováková CZE 2:26:24.. Frintová CZE DNF Šupinová CZE DNF Zemanová CZE DNF Muži: 1. Belaubre FRA 1:56:44 2. Fleureton FRA 1:57:11 3. Johns GBR 1:57:29 4. Krňávek CZE 1:57: Ospalý CZE 2:03: Bureš CZE 2:03: Pejsar M. CZE 2:04: Švarc CZE 2:07:35

8 ME 2006 soutěž družstev Ženy: 1. FRA 1:34:55 2. SUI 1:35:12 3. CZE 1:36:26 /Zemanová Vodičková Frintová/ Muži: 1. FRA 1:24:31 2. SUI 1:25:17 3. UKR 1:25:42. CZE DNF /Švarc -Krňávek Bureš/

9 MS 2006 Lausanne / Švýcarsko / Ženy: 1. Snowsill AUS 2:04:02 2. Fernandes POR 2:04:48 3. Abram AUS 2:05: Zemanová CZE 2:07: Frintová CZE 2:09:51 Muži: 1. Don GBR 1:51:32 2. Carter NZL 1:51:49 3. Belaubre FRA 1:52: Krňávek CZE 1:53: Ospalý CZE 1:56:38

10 SP 2006 Doha Zemanová DNF Aquaba 22. Zemanová Madrid 9. Frintová, 24. Jiroušková, 43. Trnková, Šupinová DNF, 9. Krňávek Richards Bay 3. Frintová, 5. Zemanová// Ospalý DNF Edmonton 5. Ospalý, 10. Krňávek Salford 9. Frintová, 19. Zemanová, 30. Šupinová, 41. Zelenková, 42. Vodičková 47. Švarc, Ospalý DNF Tiszaujvaros 18. Zemanová, 21. Zelenková, 28. Frintová, Šupinová DNF 32. Krňávek, 39. Čelůstka, 51. Švarc Hamburg 17. Zemanová, 24. Frintová, 48. Zelenková, Šupinová DNF 62. Krňávek, Ospalý DNF Beijing 33. Zemanová, 49. Zelenková, Frintová DNF// 4. Ospalý Cancun 22. Frintová // 2. Ospalý New Plymouth 29. Zemanová, Frintová DNF//5. Ospalý

11

12 ME 2007 Kodaň /Dánsko/ Ženy: 1. Fernandes POR 2:02:36 2. Allen AUT 2:03:21 3. Spirig SUI 2:03: Zemanová CZE 2:05: Vodičková CZE 2:05: Nováková CZE 2:10:36.. Frintová CZE DNF Jiroušková CZE DNF Muži: 1. Gomez ESP 1:51:58 2. Frodeno GER 1:52:15 3. Unger GER 1:52:30 8. Ospalý CZE 1:52: Čelůstka CZE 1:55: Krňávek CZE 1:55: Kumstát CZE 1:56: Švarc CZE 2:03:39

13 ME 2007 soutěž družstev: Ženy: 1. GER 1:16:17 2. AUT 1:16:18 3. SUI 1:16: CZE 1:17:42 /Zemanová Vodičková Frintová/ Muži: 1. GER 1:10:03 2. POR 1:10:11 3. RUS 1:10: CZE 1:10:52 /Čelůstka Kumstát Ospalý/

14 MS 2007 Hamburg /Německo/ Ženy: 1. Fernandes POR 1:53:27 2. Snowsill AUS 1:54:31 3. Bennett USA 1:54: Vodičková CZE 1:58: Zemanová CZE 1:59: Jiroušková CZE 2:02:39 Frintová CZE DNF Muži: 1. Unger GER 1:43:18 2. Gomez ESP 1:43:22 3. Kahlefeldt AUS 1:43: Ospalý CZE 1:46:24 Krňávek CZE DNF

15 SP 2007 Mooloolaba /AUS/ 47. Zelenková Ischigaki /JAP/ 44. Čelůstka Lisabon /POR/ 10. Frintová, 17. Zemanová, 20. Jiroušková, 23. Zelenková 2. Ospalý, 52. Bureš, Krňávek DNF Richards Bay /JAR/ 19. Zelenková, Frintová DNF // 58. Bureš Madrid /ESP/ 7. Zemanová, 25. Jiroušková Vancouver /CAN/ 43. Řehula 1. Ospalý, 19. Krňávek, 28. Čelůstka, 47. Bureš Des Moines /USA/ Frintová DNF, Zemanová DNF 27. Ospalý, 33. Pejsar M., Krňávek DNF Kitzbuhel /AUT/ 15. Frintová, 25. Jiroušková, 30. Zemanová 52. Bureš, Krňávek DNF Salford /GBR/ 23. Vodičková, 34. Jiroušková, Frintová DNF, Zelenková DNF 38. Čelůstka, 49. Jaňour Tiszaujvaros /HUN/ 16. Zemanová, 19. Vodičková, 27. Jiroušková, 54. Zelenková 32. Čelůstka, 37. Jaňour, 61. Pejsar M. Beijing /CHN/ 34. Frintová, Zemanová DNF // Ospalý DNF Rhodes /GRE/ 3. Frintová, 14. Zemanová, 42. Vodičková// 25. Ospalý Eilat /ISR/ 30. Zemanová // 32. Bureš, Krňávek DNF

16

17 ME 2008 Lisabon / Portugalsko Ženy: 1. Fernandes POR 2:05:46 2. Cortassa ITA 2:06:24 3. Norden SWE 2:06: Vodičková CZE 2:07: Jiroušková CZE 2:10: Trnková CZE 2:18:25. Frintová CZE DNS Zemanová CZE DNS Muži: 1. Belaubre FRA 1:53:03 2. Moulai FRA 1:53:23 3. Marceau SUI 1:53: Švarc CZE 1:57: Čelůstka CZE 1:57: PejsarM. CZE 1:59:22 Krňávek CZE DNF Ospalý CZE DNF

18 ME soutěž družstev Ženy: 1. SUI 1:22:07 2. POR 1:23:40 3. RUS 1:24:04 4. CZE 1:25:16 /Jiroušková Trnková Vodičková/ Muži: 1. SUI 1:14:16 2. RUS 1:14:21 3. POR 1:15:25 5. CZE 1:16:33 /Švarc Krňávek Čelůstka/

19 MS 2008 Vancouver / Kanada Ženy: 1. Tucker GBR 2:01:37 2. Haskins USA 2:01:41 3. Warriner NZL 2:02: Frintová CZE 2:07:29 Muži: 1. Gomez ESP 1:49:48 2. Docherty NZL 1:50:12 3. Hug SUI 1:50:17. Ospalý CZE DNS

20 SP 2008 New Plymounth/NZL/ KrňávekDNF Tongyeong/KOR/ 3. Frintová, ZemanováDNF Madrid /ESP/ Krňávek DNF Des Moines/USA/ 23. Krňávek Hamburg /GER/ 10. Krňávek, 21. Jaňour Tiszaujvaros/HUN/ 6. Frintová // 12. Čelůstka, 16. Krňávek, 19. Kumstát 32. Jaňour, KrňávekDNF Kitzbuhel/AUT/ 8. Ospalý, 16. Krňávek, 35. Jaňour// VodičkováDNF Lorient /FRA/ 12. Ospalý, 17. Švarc, 20. Čelůstka, 28. Jaňour, 30. Bureš, KrňávekDNF // FrintováDNF Huatulco/MEX/ 7. Frintová // 21. Švarc

21

22 OH 2008 Peking / Čína Ženy: 1. Snowsill AUS 1:58:26 2. Fernandes POR 1:59:33 3. Moffatt AUS 1:59: Frintová CZE 2:03:27. Zemanová CZE DNF Muži: 1. Frodeno GER 1:48:52 2. Whitfield CAN 1:48:58 3. Docherty NZL 1:49: Ospalý CZE 1:50:53

23 Zhodnocení: - určitě ne vše bylo 100% a určitě se něco dalo udělat lépe - zápasili jsme s financemi a s tím souvisel i způsob nominací - na všem špatném něco dobré, máme několik sportovců, které nyní můžeme směle vypustit do závodů SP za A tým /Vodičková, Švarc, Čelůstka/ - nejdiskutovatelnějším tématem nominace žen na OH = nom. kritéria jasně dána s dostatečným předstihem= promítá se zde taková naše vlastnost = spíše než přemýšlet jak splnit, tak přemýšlet jak je to nastaveno špatně = nabízené varianty vyloučit Vendulu? za co?, nenominovat Lenku? proč? - ze všeho je nutno si vzít poučení do budoucna

24 Výhled činnosti triatlonové reprezentace na RTC Složení reprezentačního družstva A : Ospalý Filip Krňávek Martin Švarc Přemysl Čelůstka Jan Frintová Vendula Vodičková Radka Složení reprezentačního družstva B : Bureš Petr Jaňour Jan Pejsar Martin Pejsar Jaroslav Kumstát Michal Trnková Vendula Šimáková Jitka

25 Výhled činnosti triatlonové reprezentace na RTC Nový desing závodních dresů: Základní provedení pro muže Amphibian, pro ženy Wahina max. Použití těchto typů je plánováno pro ME, MEJ v triatlonu, ME a MS v duatlonu. Dlouhý triatlon ženy, popř. muži.

26 Výhled činnosti triatlonové reprezentace na RTC Nový design závodních dresů: Nadstandardní provedení pro muže a ženy Kameleon Použití těchto typů je plánováno pro MS, SP v triatlonu.

27 Výhled činnosti triatlonové reprezentace na RTC Nový design závodních dresů: Standardní provedení pro muže Manta /top/ + Twinky /běžecké šortky. Použití těchto typů je plánováno pro MS, SP v dlouhém triatlonu a pro závody v kvadriatlonu.

28 Výhled činnosti triatlonové reprezentace na RTC Termínový kalendář ITU na Singapore /Malajsie Washington DC /USA/ Madrid /ESP/ Kitzbuhel /AUT/ Hamburg /GER/ Londýn /GBR/ Jokohama /JAP/ Gold Coast /AUS/ V průběhu letošní série se rozdělí na finančních prémiích 2, USD Jednotlivé závody seriálů MS budou dotovány částkou USD Při finálovém závodu na Gold Coast, který je označovaný také jako Velké finále se bude dělit USD

29 Výhled činnosti triatlonové reprezentace na RTC Olympijská vize pro LOH sloučit obě dvě cesty, kterése v současnosti ve světovém triatlonu používají cesta A = nominovat na základě aktuální vrcholné formy, dle dopředu stanoveného závodu, popř. závodů /můžeme volit ze závodů ME, MS, SP/. Použití v závěrečné fázi OH nominace. cesta B = nominovat dle postavení na OH žebříčku, v tomto případě by se přímo na OH nominoval pouze nejvýše postavený sportovec, další sportovci na postupových místech musí postoupit kvalifikaci dle bodu A. Dlouhodobější koncepce formy nominace na OH.

30 Výhled činnosti triatlonové reprezentace na RTC Závěrečné slovo: - poděkování všem, kteří pomohli při této nelehké tříleté cestě - poděkování závodníkům za nasazení, bojovnost a pochopení - poznali jsme mnoho nového při vedení tréninku.nic však nemůže nahradit dřinu, touhu po vítězství a poctivý, každodenní trénink. - nezapomenout v nadcházejícím RTC, že další adepti reprezentace se rodí v K23 a věnovat této kategorii náležitou pozornost - pokud v této kategorii nebudeme mít dostatečný základ závodníků, nebude z čeho brát pro dospělou reprezentaci J. Seidl

31 Výhled činnosti triatlonovéreprezentace na RTC

Bratislava [Orange Aréna] & Košice [Steel Aréna] (Slovensko)

Bratislava [Orange Aréna] & Košice [Steel Aréna] (Slovensko) 2011 75. MS Mistrovství světa Bratislava [Orange Aréna] & Košice [Steel Aréna] (Slovensko) 29. dubna Německo - Rusko 2:0 (0:0,1:0,1:0) Bratislava (16.15) Švýcarsko - Francie 1:0 PP (0:0,0:0,0:0,1:0) Košice

Více

Nagano (Japonsko) února 1998

Nagano (Japonsko) února 1998 1998 Nagano (Japonsko) 8. - 17. února 1998 Na turnaj se kvalifikovalo prvních pět týmů z MS žen 1997, Japonsko mělo účast jako pořadatel zajištěnou. USA CAN FIN CHN SWE JPN 1 USA 5 5 0 0 33:7 10 7:4 4:2

Více

Reprezentační tým ČR pro ME TT 2007 Kodaň:

Reprezentační tým ČR pro ME TT 2007 Kodaň: Reprezentační tým ČR pro ME TT 2007 Kodaň: Ing. Ospalý Filip Nar: 15. 5. 1976 Váha: 69 kg Výška: 179cm Stav: ženatý Zaměstnání: profesionální sportovec, sportovní instruktor MŠMT ČR Student doktorandského

Více

Moskva [VTB Ledovyj dvorec] & Sankt-Petěrburg [Sportovnyj komplex Jubilejnyj ] (Rusko)

Moskva [VTB Ledovyj dvorec] & Sankt-Petěrburg [Sportovnyj komplex Jubilejnyj ] (Rusko) 2016 80. MS Mistrovství světa Moskva [VTB Ledovyj dvorec] & Sankt-Petěrburg [Sportovnyj komplex Jubilejnyj ] (Rusko) 6. května Švédsko - Lotyšsko 2:1 PP (1:0,0:0,0:1,1:0) Moskva (16.15) USA - Kanada 1:5

Více

1. Složení reprezentačního týmu pro rok 2016

1. Složení reprezentačního týmu pro rok 2016 Cílem reprezentace na 2016 je vylepšit umístění našich plavců na ME z posledního ME v Berlíně 2014 a pokusit se prodloužit naši účast na OH po Pekingu 2008 a Londýně 2012, kdy jsme vždy měli alespoň jednoho

Více

ME Elite Guadaloupe - Francie 16.-19.10.2014

ME Elite Guadaloupe - Francie 16.-19.10.2014 Nominační kritéria 2014 2015 dráha vytrvalostní disciplíny ME Elite Guadaloupe - Francie 16.-19.10.2014 Družstvo mužů bude nominováno na základě splnění nominačního limitu 4:12 na dřevěné nebo 4:20 na

Více

PROJEKT REPREZENTACE ČR V DÁLKOVÉM PLAVÁNÍ 2016

PROJEKT REPREZENTACE ČR V DÁLKOVÉM PLAVÁNÍ 2016 Cílem reprezentace na 2016 je vylepšit umístění našich plavců na ME z posledního ME v Berlíně 2014 a pokusit se prodloužit naši účast na OH po Pekingu 2008 a Londýně 2012, kdy jsme vždy měli alespoň jednoho

Více

ZÁPIS jednání sportovní expertní komise ČTA veřejné jednání ČTA-sport-č. 2/2013

ZÁPIS jednání sportovní expertní komise ČTA veřejné jednání ČTA-sport-č. 2/2013 ZÁPIS jednání sportovní expertní komise ČTA veřejné jednání ČTA-sport-č. 2/2013 Datum: Místo: 21. února 2013; 15:00 hod SC Nymburk Pozvaný Role Realita Pozvánka na příští jednání Lenka Sportovní ředitel

Více

Výsledky reprezentačních týmů před MS 2004 v Praze Přehled přípravných zápasů jednotlivých týmů před MS (známé akce):

Výsledky reprezentačních týmů před MS 2004 v Praze Přehled přípravných zápasů jednotlivých týmů před MS (známé akce): Výsledky reprezentačních týmů před MS 2004 v Praze Přehled přípravných zápasů jednotlivých týmů před MS (známé akce): ČESKÁ REPUBLIKA Česko - Rusko 2:1 2. 9. 2003 Brno (CZE) přátelsky Česko - Rusko 2:1ps

Více

Univerziády se zúčastňují reprezentační výběry studentů vysokých škol a univerzit, proto se nejedná o reprezentační utkání A-týmů.

Univerziády se zúčastňují reprezentační výběry studentů vysokých škol a univerzit, proto se nejedná o reprezentační utkání A-týmů. Univerziády se zúčastňují reprezentační výběry studentů vysokých škol a univerzit, proto se nejedná o reprezentační utkání A-týmů. 1960 1. Zimní univerziáda Chamonix-Mont-Blanc (Francie) Hokejový turnaj

Více

Soutěžní směrnice 2012 letní edice. ČP Olympijský triatlon+ sprint triatlon, dlouhý triatlon, terénní triatlon, duatlon, Xterra a kvadriatlon

Soutěžní směrnice 2012 letní edice. ČP Olympijský triatlon+ sprint triatlon, dlouhý triatlon, terénní triatlon, duatlon, Xterra a kvadriatlon Soutěžní směrnice 2012 letní edice ČP Olympijský triatlon+ sprint triatlon, dlouhý triatlon, terénní triatlon, duatlon, Xterra a kvadriatlon SS zimní edice byla schválena Radou ČTA dne 31.1.2012 Soutěžní

Více

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, Praha 6, tel.: ,

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, Praha 6, tel.: , ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, email: cgf@gymfed.cz PLÁN PŘÍPRAVY REPREZENTAČNÍHO DRUŽSTVA ŽEN VE SPORTOVNÍ GYMNASTICE NA ROK 2 0 1 7 1. REALIZAČNÍ TÝM:

Více

Projekt reprezentace ČR na sezónu 2013 2014

Projekt reprezentace ČR na sezónu 2013 2014 Projekt reprezentace ČR na sezónu 2013 2014 Projekt reprezentace ČR seniorů a juniorů v dálkovém plavání na sezónu 2013 2014 má za cíl vytvořit reprezentantům vhodné podmínky pro přípravu a úspěšnou reprezentaci

Více

Projekt reprezentace DP na období verze

Projekt reprezentace DP na období verze Projekt reprezentace DP na období 2016-7 2.1 verze Mgr. Jan Srb N O M I N A C E D O R E P R E Z E N T A Č N Í H O D R U Ž S T V A 1. senioři A tým: přímí kvalifikanti na OH nebo plavci s umístěním do 8.

Více

Pravidla pro reprezentaci mládeže pro závody EYC, ME mládeže a MS mládeže v roce 2012

Pravidla pro reprezentaci mládeže pro závody EYC, ME mládeže a MS mládeže v roce 2012 Pravidla pro reprezentaci mládeže pro závody EYC, ME mládeže a MS mládeže v roce 2012 Způsob hrazení nákladů na jednotlivých závodech EPJ a MSJ pro rok 2012 ČHS hradí veškeré poplatky pro IFSC umožňující

Více

Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 (1. - 17. května 2015) VIP HOSPITALITY

Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 (1. - 17. května 2015) VIP HOSPITALITY Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 (1. - 17. května 2015) VIP HOSPITALITY ÚVOD Po jedenácti letech se vrací pořádání Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji zpět do České republiky. Ve dnech 1.

Více

CELOSTÁTNÍ SPORTOVNÍ KALENDÁŘ ČSJu 2016

CELOSTÁTNÍ SPORTOVNÍ KALENDÁŘ ČSJu 2016 DATUM Muži Ženy Junioři - U21 Juniorky - U21 Dorostenci - U18 ČSJu EJU/IJF ČSJu EJU/IJF ČSJu EJU/IJF ČSJu EJU/IJF ČSJu EJU/IJF 16 17 KVĚTEN DUBEN BŘEZEN ÚNOR LEDEN 23 24 Kv. I.liga 2015 30 31 Pohár nadějí

Více

Nominační kritéria pro MS 2012 Švýcarsko

Nominační kritéria pro MS 2012 Švýcarsko Český svaz orientačního běhu REPREZENTAČNÍ DRUŽSTVO DOSPĚLÝCH Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 - Strahov tel.: +420 732445679, repreob.hyperlink.cz Nominační kritéria pro MS 2012 Švýcarsko 1. FILOZOFIE

Více

Speciální projekt - triatlon děti 8-15 let bude spuštěn od 6.11.2013 a detailně představen na konferenci ČTA v Brně.

Speciální projekt - triatlon děti 8-15 let bude spuštěn od 6.11.2013 a detailně představen na konferenci ČTA v Brně. Zápis porady vedení ČTA č. ČTA-vedení-09 Datum: 5.11. 2013; 9:00 hod Místo: zasedací místnost ČTA, Těšnov 5, Praha 1 Pozvaný (b.t.) Role Účast Jaromír Horák Ředitel ČTA Ano Antonín Generální sekretář Ano

Více

Soutěžní směrnice 2014 letní edice. ČP Olympijský triatlon, sprint triatlon, dlouhý triatlon, terénní triatlon/xterra, duatlon a kvadriatlon

Soutěžní směrnice 2014 letní edice. ČP Olympijský triatlon, sprint triatlon, dlouhý triatlon, terénní triatlon/xterra, duatlon a kvadriatlon Soutěžní směrnice 2014 letní edice ČP Olympijský triatlon, sprint triatlon, dlouhý triatlon, terénní triatlon/xterra, duatlon a kvadriatlon SS letní edice byla schválena technickým ředitelem ČTA dne 10.2.2014.

Více

Jan Řehula Reprezentační trenér a zahraniční manager Ne Jiří Jelínek Hlavní TD Ne Jaromír Horák Poradce ředitele ČTA Ne

Jan Řehula Reprezentační trenér a zahraniční manager Ne Jiří Jelínek Hlavní TD Ne Jaromír Horák Poradce ředitele ČTA Ne Zápis porady vedení ČTA č. ČTA-vedení-03_15 Datum: 30.6.2015; 9:00 hod Místo: zasedací místnost ČTTS s.r.o., Těšnov 5, Praha 1 Pozvaný (b.t.) Role Účast Lenka Předsedkyně Rady ČTA, sportovní ředitelka

Více

A.Nominace a složení reprezentačního družstva

A.Nominace a složení reprezentačního družstva Projekt reprezentace ČR seniorů a juniorů v dálkovém plavání, na sezónu 2014/2015 má za cíl vytvořit reprezentantům vhodné podmínky pro přípravu a úspěšnou reprezentaci na MS Kazaň (RUS) 2015 zároveň první

Více

TADY JE PŘIHRÁVKA OD VAŠEHO SERVISNÍHO DEALERA DAF SPECIÁLNÍ NABÍDKY

TADY JE PŘIHRÁVKA OD VAŠEHO SERVISNÍHO DEALERA DAF SPECIÁLNÍ NABÍDKY TADY JE PŘIHRÁVKA VAŠEHO SERVISNÍHO DEALERA DAF SPECIÁLNÍ NABÍDKY DAF originální brzdové destičky Zaručují maximální brzdný výkon a životnost brzd Vhodné pro vozidla řady XF a CF DAF originální brzdové

Více

Nominační kritéria pro sezónu 2011/2012

Nominační kritéria pro sezónu 2011/2012 Nominační kritéria pro sezónu 2011/2012 RD MUŽI A Složení RDA Šlesingr Michal Soukup Jaroslav Moravec Ondřej Vítek Zdeněk Holubec Tomáš Jánov Vít a) 1.SP Ostersund SWE Šlesingr, Soukup + 3 na návrh trenéra

Více

Závod se skládá z kvalifikace (povinná a volná sestava) a finále, do kterého postoupí vždy 8 nejlepších jednotlivců (párů) v každé kategorii.

Závod se skládá z kvalifikace (povinná a volná sestava) a finále, do kterého postoupí vždy 8 nejlepších jednotlivců (párů) v každé kategorii. Skoky na trampolíně jsou mladou, dynamickou a divácky atraktivní součástí rodiny gymnastických sportů, která měla svoji olympijskou premiéru na LOH 2000 v Sydney. Trampolinisté soutěží v olympijských disciplínách

Více

STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH

STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH (družstvo Pavláska) Jan Braun Kategorie: Junior Největší úspěchy v sezóně 2010/2011: 3. místo v Šumavském skimaratónu Nejoblíbenější předmět: Zeměpis Moje hobby: sport,

Více

Zpracovat novelizaci platného Soutěžního a Kvalifikačního řádu ČGF. Z: Slavík, Řehořová, Vojáčková T: 11.4. 2014 Úkol trvá T: 30.8.

Zpracovat novelizaci platného Soutěžního a Kvalifikačního řádu ČGF. Z: Slavík, Řehořová, Vojáčková T: 11.4. 2014 Úkol trvá T: 30.8. Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 260, email: cgf@gymfed.cz -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Lidské zdroje pro výzkum a inovace. Vstupní prezentace pro sekci D Petr Matějů MŠMT a ISEA

Lidské zdroje pro výzkum a inovace. Vstupní prezentace pro sekci D Petr Matějů MŠMT a ISEA Lidské zdroje pro výzkum a inovace Vstupní prezentace pro sekci D Petr Matějů MŠMT a ISEA Základní rámec: vývojové fáze ekonomických systémů Michael Porter: The Competitive Advantage of Nations (1990,

Více

Eva Potůčková Manager neolympijských tlonů Ano

Eva Potůčková Manager neolympijských tlonů Ano Zápis porady vedení ČTA č. ČTA-vedení-05_14 Datum: 5.11.2014; 9:00 hod Místo: zasedací místnost ČTA, Těšnov 5, Praha 1 Pozvaný (b.t.) Role Účast Jaromír Předseda Rady ČTA Ano Antonín Generální sekretář

Více

ZSZÚ 9. hodina

ZSZÚ 9. hodina ZSZÚ 9. hodina 15. 12. 2016 Obsah hodiny Podrobnější pohled na kontingenční tabulky Složitější kontingenční tabulky intervaly, filtry Analýza rozdělení dat se spojitými hodnotami *** Uspořádání polí v

Více

Catering = 1.300,- Kč/osoba/ 1 zápas v rámci balíčku

Catering = 1.300,- Kč/osoba/ 1 zápas v rámci balíčku MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 1. 17. 5. 2015 V Praze dne 3. 11. 2014 Vážení obchodní přátelé, nájemci Klubových sedadel, dovolujeme si Vás tímto oficiálně informovat, že Praha a Ostrava přivítá od

Více

Sportovní centra mládeže Českého svazu triatlonu

Sportovní centra mládeže Českého svazu triatlonu Sportovní centra mládeže Českého svazu triatlonu Hodnocení za rok 2005 1. Organizace a struktura řízení SCM ČSTT 2. Členství ve SCM ČSTT 3. Ekonomické zajištění SCM ČSTT 4. Kontrolní činnost SCM ČSTT 5.

Více

Výroční zpráva o činnosti Bob Klubu Slavia Praha v sezoně 2012/2013

Výroční zpráva o činnosti Bob Klubu Slavia Praha v sezoně 2012/2013 Výroční zpráva o činnosti Bob Klubu Slavia Praha v sezoně 2012/2013 www.bobteam.cz Výroční zpráva o činnosti Bob Klubu Slavia Praha v sezoně 2012/2013 1. Úvod Přesně 120 let od založení SK Slavia Praha

Více

Marcela Karová Marketingový manager

Marcela Karová Marketingový manager Zápis porady vedení ČTA č. ČTA-vedení-01/14 Datum: 4.2.2014; 9:00 hod Místo: zasedací místnost ČTA, Těšnov 5, Praha 1 Pozvaný (b.t.) Role Účast Jaromír Ředitel ČTA Ano Antonín Generální sekretář Ano Lenka

Více

Nominační kritéria pro sezónu RD mužů. Složení RDA: Šlesingr, Moravec, Soukup, Vítek, Jánov, Kristejn Složení RDB: Holubec, Krupčík

Nominační kritéria pro sezónu RD mužů. Složení RDA: Šlesingr, Moravec, Soukup, Vítek, Jánov, Kristejn Složení RDB: Holubec, Krupčík Nominační kritéria pro sezónu 2010 2011 RD mužů Složení RDA: Šlesingr, Moravec, Soukup, Vítek, Jánov, Kristejn Složení RDB: Holubec, Krupčík kritéria se týkají členů RDA i RDB 1) 1.SP 5 sportovců na základě

Více

City Triathlon Karlovy Vary 2007 6. závod ČP v triatlonu M. Frouz hlavní rozhodčí

City Triathlon Karlovy Vary 2007 6. závod ČP v triatlonu M. Frouz hlavní rozhodčí VÝSLEDKOVÁ LISTINA - MUŽI - absolutní pořadí 1,5-40 - 10 km Vzduch: 24,0 Voda: 18,6 St.č. Jméno Klub/Země Roč. Kat. # Plavání # 100 m Kolo # km/h Běh # 1 km Cíl 1. 1 OSPALÝ Filip Ekol elite TT team 76

Více

Soutěžní směrnice 2016

Soutěžní směrnice 2016 Soutěžní směrnice 2016 Letní edice ČP olympijský triatlon, sprint triatlon, dlouhý triatlon, terénní triatlon, duatlon a kvadriatlon Verze 3 Změny označeny žlutě Platnost od 1.4.2016 Soutěžní směrnice

Více

Regionální sdružení České unie sportu v Opavě

Regionální sdružení České unie sportu v Opavě Regionální sdružení České unie sportu v Opavě Vodárenská 2736/18, 747 05 Opava Registrace u MV ČR: VS/1-22270/93-R ze dne 08.11.1993 IČ: 00436062 www.cusopava.cz e-mail: cus@cusopava.cz tel.: +420 553

Více

PROVÁDĚCÍ POKYNY BMX 2010

PROVÁDĚCÍ POKYNY BMX 2010 PROVÁDĚCÍ POKYNY BMX 2010 I. Všeobecně - Všechny soutěže BMX musí probíhat v rámci platných mezinárodních pravidel BMX-UCI, těchto Prováděcích pokynů, Ustanovení k závodu a Zápisů z jednání komise bmx.

Více

Soutěžní směrnice 2013 letní edice. ČP Olympijský triatlon+ sprint triatlon, dlouhý triatlon, terénní triatlon, duatlon, Xterra a kvadriatlon

Soutěžní směrnice 2013 letní edice. ČP Olympijský triatlon+ sprint triatlon, dlouhý triatlon, terénní triatlon, duatlon, Xterra a kvadriatlon Soutěžní směrnice 2013 letní edice ČP Olympijský triatlon+ sprint triatlon, dlouhý triatlon, terénní triatlon, duatlon, Xterra a kvadriatlon SS letní edice byla schválena technickým ředitelem ČTA dne 15.3.2013

Více

Připravit první návrh novelizace Stanov ČGF. Z: Bučko, Kalašová, Slavík, Zeman T: 11.3. 2015 Úkol trvá T: 23.3. 2015

Připravit první návrh novelizace Stanov ČGF. Z: Bučko, Kalašová, Slavík, Zeman T: 11.3. 2015 Úkol trvá T: 23.3. 2015 Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 260, email: cgf@gymfed.cz -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Český svaz plaveckých sportů reprezentační družstvo juniorů ČR v plavání

Český svaz plaveckých sportů reprezentační družstvo juniorů ČR v plavání I.) REPREZENTAČNÍ DRUŽSTVO JUNIORŮ Projekt přípravy reprezentačního družstva juniorů na rok 2010-2011 je směřován k úspěšné reprezentaci České republiky na hlavních soutěžích MEJ Bělehrad Srbsko, MSJ Lima

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014 Místo a termín: Praha, 25. 04. 2014; Čas jednání: 16:00-18:30 Přítomni: J. Kozel, V. Řezáč (16:52 17:39), J. Donauschachtl, M. Edl,

Více

ženy 50 VZ 100 VZ 200 VZ 400 VZ 800 VZ 1500 VZ 50 Z 100 Z 200 Z 50 P 100 P 200 P 50 M 100 M 200 M 200 PZ 400 PZ

ženy 50 VZ 100 VZ 200 VZ 400 VZ 800 VZ 1500 VZ 50 Z 100 Z 200 Z 50 P 100 P 200 P 50 M 100 M 200 M 200 PZ 400 PZ Projekt přípravy reprezentačního družstva seniorů na období 2012-2013 má za cíl vytvořit reprezentantům podmínky pro úspěšnou přípravu a reprezentaci na ME25 2012 Chartres (FRA), MS25 2012 Istanbul (TUR)

Více

Český olympijský výbor TISKOVÁ ZPRÁVA

Český olympijský výbor TISKOVÁ ZPRÁVA Český olympijský výbor TISKOVÁ ZPRÁVA V Praze dne 25. března 2009 Ve středu 25. března zasedal Výkonný výbor ČOV. Projednal například rozvojový olympijský program pro období 2009 2012 či zvýšení odměn

Více

T E R M Í N O V Á L I S T I N A

T E R M Í N O V Á L I S T I N A Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel./fax: 242 429 260, e-mail: cgf@cstv.cz T E R M Í N O V Á L I S T I N A 2 0 1 1. Praha, leden 2011 (poslední změna: 1.9.

Více

Analýza výkonnosti lyžařů alpských disciplín v juniorském věku

Analýza výkonnosti lyžařů alpských disciplín v juniorském věku Analýza výkonnosti lyžařů alpských disciplín v juniorském věku cíl práce: 1. Stanovení výkonnostních cílů pro závodníky juniorského věku 2. Vytvoření podkladů pro tvorbu kritérií do RDJ obsah: 1. Závodní

Více

Český svaz plaveckých sportů reprezentační družstvo juniorů ČR v plavání

Český svaz plaveckých sportů reprezentační družstvo juniorů ČR v plavání Aktualizace 30. 1. 2013 I. REPREZENTAČNÍ DRUŽSTVO STARŠÍCH JUNIORŮ Projekt přípravy reprezentačního družstva juniorů na rok 2012 13 je směřován k úspěšné reprezentaci České republiky na hlavních soutěžích

Více

HODNO CENÍ STŘEDISEK

HODNO CENÍ STŘEDISEK Příloha 2 HODNO CENÍ STŘEDISEK v rámci Programu II - Sportovně talentovaná mládež Úvod Finanční prostředky pro střediska SpS, SCM, VSCM a OSpS jsou přidělovány na základě součtu:. Kapitační platby pro

Více

Zuzana Šedá

Zuzana Šedá 1972 sestaven poprvé pro military - L' Année Hipique 1973 1. R. Meade GBR Velká Británie 2. M. Phillips GBR Německo 3. S. Hatherley GBR ZSSR 4. H. Karsten GER USA 5. A. Jedokimov ZSSR Irsko 6. H. Blöcker

Více

VÝSLEDKY VYBRANÝCH PLOCHODRÁŽNÍCH ZÁVODŮ V ROCE 2015

VÝSLEDKY VYBRANÝCH PLOCHODRÁŽNÍCH ZÁVODŮ V ROCE 2015 VÝSLEDKY VYBRANÝCH PLOCHODRÁŽNÍCH ZÁVODŮ V ROCE 2015 PLOCHÁ DRÁHA V ČECHÁCH Extraliga družstev Pozn.: V roce 2015 se extraliga pojede systémem čtyřutkání. Této soutěže se zúčastní družstva AK Markéta Praha,

Více

VÝZVA. k předkládání nominací pro vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Zlínského kraje za sportovní výsledky dosažené v roce 2015

VÝZVA. k předkládání nominací pro vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Zlínského kraje za sportovní výsledky dosažené v roce 2015 VÝZVA k předkládání nominací pro vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Zlínského kraje za sportovní výsledky dosažené v roce 2015 Podpora aktivit v oblasti tělovýchovy a sportu patří mezi priority Zlínského

Více

Program OH v Soči - pátek 7. února 2014. Program OH v Soči - sobota 8. února 2014

Program OH v Soči - pátek 7. února 2014. Program OH v Soči - sobota 8. února 2014 Object 1 Program OH v Soči - pátek 7. února 2014 17:00 Slavnostní zahajovací ceremoniál na olympijském stadionu Fisht čas je již přepočítaný na středoevropský (SEČ), tento den neprobíhají žádné sportovní

Více

Prováděcí pokyny. k Projektu činnosti SPORTOVNÍCH CENTER MLÁDEŽE ČSTT PRO OBDOBÍ 2007-2008. Přílohy:

Prováděcí pokyny. k Projektu činnosti SPORTOVNÍCH CENTER MLÁDEŽE ČSTT PRO OBDOBÍ 2007-2008. Přílohy: Prováděcí pokyny k Projektu činnosti SPORTOVNÍCH CENTER MLÁDEŽE ČSTT PRO OBDOBÍ 2007-2008 Přílohy: Grafické znázornění organizace a řízení SCM ČSTT Grafické znázornění zdravotního zajištění SCM ČSTT Rozpočet

Více

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce MONFISH JUNIOR Výroční zpráva o činnosti v roce 2013 Cílem programu Monfish Junior je budovat v Praze silný klub mladých muškařů a tyto učit muškařským dovednostem. Přivést děti od televizí a počítačů

Více

Nominační kritéria pro MS 2014 Itálie

Nominační kritéria pro MS 2014 Itálie Český svaz orientačního běhu REPREZENTAČNÍ DRUŽSTVO DOSPĚLÝCH Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 - Strahov tel.: +420 732445679, repreob.hyperlink.cz Nominační kritéria pro MS 2014 Itálie 1. FILOZOFIE NOMINACE:

Více

PLÁN REPREZENTACE PRO ROK 2015

PLÁN REPREZENTACE PRO ROK 2015 PLÁN REPREZENTACE PRO ROK 2015 A K C E R E P R E Z E N T A C E M E / MS 6. 8. 2. 2015 ME dorostu, juniorů a U21 (Curych, SUI) 19. 22. 3. 2015 ME seniorů (Istanbul, TUR) 6. 7. 6. 2015 ME regionů (Paříž,

Více

Hodnocení STM za 2. pololetí roku 2014

Hodnocení STM za 2. pololetí roku 2014 Hodnocení STM za 2. pololetí roku 2014 V souladu se schválenou koncepcí STM podporoval ČSMP ve 2. polovině letošního roku celkem dvanáct sportovních center a středisek. Po posledním pohárovém závodě ve

Více

PROJEKT PŘÍPRAVY REPREZENTAČNÍHO DRUŽSTVA MLADŠÍCH JUNIORŮ 2015 2016

PROJEKT PŘÍPRAVY REPREZENTAČNÍHO DRUŽSTVA MLADŠÍCH JUNIORŮ 2015 2016 PROJEKT PŘÍPRAVY REPREZENTAČNÍHO DRUŽSTVA MLADŠÍCH JUNIORŮ 2015 2016 zpracoval: Mgr. Roman Havrlant reprezentační trenér RD mladších juniorů HLAVNÍ CÍL: V AKTIVNÍ SPOLUPRÁCI S KLUBY A TRENÉRY MLADÝCH TALENTOVANÝCH

Více

Přehled výsledků triatlonistů Sportovního gymnázia Ludvíka Daňka v ško

Přehled výsledků triatlonistů Sportovního gymnázia Ludvíka Daňka v ško Přehled výsledků triatlonistů Sportovního gymnázia Ludvíka Daňka v ško Jméno Ročník Závod Chlapci Jiří Kalus 1993 MČR v duatlonu Sexta MČR ve sprint triatlonu MČR v olympijském triatlonu MČR v triatlonu

Více

Soutěžní směrnice 2015

Soutěžní směrnice 2015 Soutěžní směrnice 2015 Letní edice ČP olympijský triatlon, sprint triatlon, dlouhý triatlon, terénní triatlon/xterra, duatlon a kvadriatlon Verze 1 Platnost od 1.3.2015 Soutěžní směrnice 2015 letní edice

Více

MT Global Challenge v Pule

MT Global Challenge v Pule MT Global Challenge v Pule Po krátké dovolené, kterou hráčky měly, jsme se sešli v pátek 13. 7. ve večerních hodinách v Brně. Druhý den ráno jsme jeli do slovinského Mariboru, kde jsme odehráli utkání

Více

Z Á P I S. ze zasedání sportovního odboru LRU plavaná, sekce Feeder konaného dne

Z Á P I S. ze zasedání sportovního odboru LRU plavaná, sekce Feeder konaného dne Z Á P I S ze zasedání sportovního odboru LRU plavaná, sekce Feeder konaného dne 8. 2. 2015 Přítomni: Jiří Ouředníček (ÚSMP), Miroslav Stejskal (ÚSMP), Petr Bromovský (StČ), František Koubek (StČ), František

Více

Přehled sportovních výsledků dosažených státní sportovní reprezentací v sezóně 2015/2016

Přehled sportovních výsledků dosažených státní sportovní reprezentací v sezóně 2015/2016 Český svaz biatlonu U Pergamenky 3 170 00 Praha 7 Přehled sportovních výsledků dosažených státní sportovní reprezentací v sezóně 2015/2016 Legenda: I. Mistrovské soutěže (MS, MSJ/D, OME, OMEJ) :zabarveny

Více

Ekonomika EU a nové investiční a finanční nástroje k podpoře jejího růstu

Ekonomika EU a nové investiční a finanční nástroje k podpoře jejího růstu Ekonomika EU a nové investiční a finanční nástroje k podpoře jejího růstu Petr Zahradník, ekonomický konzultant a analytik, Brusel poradce prezidenta Hospodářské komory České republiky Zlín Univerzita

Více

560,0 World - Wheat autor : Mgr. Alois Studenovský. KUKUICE _2003_mil.t. KUKUICE _2004_mil.t

560,0 World - Wheat autor : Mgr. Alois Studenovský. KUKUICE _2003_mil.t. KUKUICE _2004_mil.t ( GVH LOUNY ) - využity oficiální statistiky FAO U každé plodiny je uvedeno 5 prvních producent na svt, jejich produkce a % podíl na celosvtové produkci. -u nkterých tabulek je jako autor uveden student,

Více

2. Kontrola úkolů z minulých schůzí RTC SH

2. Kontrola úkolů z minulých schůzí RTC SH Zápis schůze RTC Spastic Handicap č. 2011-02 konané dne 12. listopadu 2011 v Teplicích Jaselská 355 Přítomni: M. Pacner, P. Pípal, F. Janouch, S. Šťastný, I. Koblasa st., J. Bouška, O. Sejpka, L. Jirka

Více

VÝSLEDKY VYBRANÝCH CYKLISTICKÝCH ZÁVODŮ V ROCE 2015

VÝSLEDKY VYBRANÝCH CYKLISTICKÝCH ZÁVODŮ V ROCE 2015 VÝSLEDKY VYBRANÝCH CYKLISTICKÝCH ZÁVODŮ V ROCE 2015 MTB Světový pohár 11.-12.4.2015_Lourdes (FRA)-downhill 1. Aaron Gwin (USA) Specialized Racing DH 0:02:58.691 2. Loic Bruni (FRA) Lapierre Gravity Republic

Více

MODELY STAROBNÍCH PENZÍ A JEJICH FINANCOVÁNÍ

MODELY STAROBNÍCH PENZÍ A JEJICH FINANCOVÁNÍ MODELY STAROBNÍCH PENZÍ A JEJICH FINANCOVÁNÍ Jaroslav Vostatek Odborná komise pro důchodovou reformu, 4. 6. 2014 4 základní sociální modely starobních penzí Liberální modely Konzervativní modely Sociálně-demokratické

Více

Závěrečná zpráva. Sportovní centrum mládeže - 29er. David Křížek trenér SCM ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

Závěrečná zpráva. Sportovní centrum mládeže - 29er. David Křížek trenér SCM ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Závěrečná zpráva Sportovní centrum mládeže - 29er David Křížek trenér SCM %1 Závěrečná zpráva Sportovní centrum mládeže - 29er Popis Na začátku loňského roku bylo zakoupeno 10 plachetnic lodní třídy mládežnických

Více

KRITÉRIA PRO ÚČAST HRÁČŮ NA TURNAJÍCH JEDNOTLIVCŮ ČASQ

KRITÉRIA PRO ÚČAST HRÁČŮ NA TURNAJÍCH JEDNOTLIVCŮ ČASQ KRITÉRIA PRO ÚČAST HRÁČŮ NA TURNAJÍCH JEDNOTLIVCŮ ČASQ 1. KRITÉRIA MUŽI Účast na turnajích určité úrovně je dána výkonností hráče. Výkonnost je definována pomocnými pravidly, která jsou uvedena v bodech

Více

Nominační kritéria pro MS 2016 Švédsko

Nominační kritéria pro MS 2016 Švédsko Český svaz orientačního běhu REPREZENTAČNÍ DRUŽSTVO DOSPĚLÝCH Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 - Strahov tel.: +420 732445679, repreob.hyperlink.cz Nominační kritéria pro MS 2016 Švédsko 1. FILOZOFIE NOMINACE:

Více

České rekordy spastiků k 18. 7. 2015 ŽENY Třída Disciplina Příjmení, jméno Kat. Roč. TJ Výkon Hm. 0 Místo Datum Ženy 38 100m Vejražková Anežka KTY 91

České rekordy spastiků k 18. 7. 2015 ŽENY Třída Disciplina Příjmení, jméno Kat. Roč. TJ Výkon Hm. 0 Místo Datum Ženy 38 100m Vejražková Anežka KTY 91 České rekordy spastiků k 18. 7. 2015 ŽENY Třída Disciplina Příjmení, jméno Kat. Roč. TJ Výkon Hm. 0 Místo Datum Ženy 38 100m Vejražková Anežka KTY 91 NL 14,75 0,0 Berlín GER 120630 Ženy 38 200m Lindauerová

Více

Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT

Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT Pavel Doležel Narozen: 30. listopadu 1940 Sport: cyklistika ZÁVODNÍK: vítěz dvou etap Závodu míru, kde skončil v roce 1965 celkově druhý, vítěz

Více

Seminární práce HISTORIE TRIATLONU. Mgr. Milan Procházka 4.října 2005 1.semestr TVSK

Seminární práce HISTORIE TRIATLONU. Mgr. Milan Procházka 4.října 2005 1.semestr TVSK Seminární práce HISTORIE TRIATLONU Mgr. Milan Procházka 4.října 2005 1.semestr TVSK Triatlon Když se řekne slovo triatlon, většina lidí asi ví, že se jedná o kombinaci třech disciplín. Ale o jaké vlastně

Více

ó ž Ž ť Ó Ž Č Ž ž ž Ž ž Ž Š Ž ď ž Ž ž ž Š Ž ž Š Ž Ž ó Ž Ž Č ó ž Ž ž ž ž Ů ž ž Ž Ů ť ž Ž ž Ž Ž ž ž Ž É ó É É ž Ž Ž ó Ž Ě ť ó Á Ž Á ť Ó Ů Ů Ý ÓŽ Ž Ó ž Č Ž ž ž Ů Ů ž Ů ž ž ž ž ž ž ž É ť ó Š ž ó Š ž ť ó Ď

Více

I. 1.) Výkonnostní kriteria pro zařazení do reprezentačního družstva

I. 1.) Výkonnostní kriteria pro zařazení do reprezentačního družstva I.) REPREZENTAČNÍ DRUŽSTVO SENIORŮ Projekt přípravy reprezentačního družstva seniorů na rok 2009-2010 je směrován k úspěšné reprezentaci České republiky na hlavních soutěžích ME (25m) Istanbul a ME (50m)

Více

Zdravotní stav obyvatel z pohledu rutinních statistik NZIS

Zdravotní stav obyvatel z pohledu rutinních statistik NZIS Seminář Zdravotní stav obyvatel ČR, Lékařský dům, 19. října 211 Zdravotní stav obyvatel z pohledu rutinních statistik NZIS Miloslava Chudobová, Ústav zdravotnických informací a statistiky ČR 2 18 16 14

Více

ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2016

ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2016 V Praze 5. října 2015 ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2016 Tento dokument popisuje systém výběru sportovců do SCM a systém rozdělování finančních prostředků SCM pro rok 2016. Systém je v souladu s

Více

OBSAH Top ČT CELKEM Top ČT Ceremoniály, české medaile. České medaile - grafy podílu na publiku ...6

OBSAH Top ČT CELKEM Top ČT Ceremoniály, české medaile. České medaile - grafy podílu na publiku ...6 OBSAH Shrnutí...1 Top ČT CELKEM Top Ceremoniály, české medaile České medaile - grafy podílu na publiku České medaile - grafy podílu na publiku...2...4...5...6...7 Zdroj: ATO - MEDIARESEARCH ZOH v Sochi

Více

TRÉNINKOVÝ SYSTÉM ČGF

TRÉNINKOVÝ SYSTÉM ČGF TRÉNINKOVÝ SYSTÉM ČGF 1 CÍLE TRÉNINKOVÉHO SYSTÉMU ČGF DLOUHODOBÉ: Do roku 2020, tj. do konce dalšího čtyřletého olympijského cyklu, vychovat min. dva hráče a dvě hráčky, kteří budou pravidelně hrát na

Více

ZÁPIS jednání Rady ČTA č. 3/2012

ZÁPIS jednání Rady ČTA č. 3/2012 ZÁPIS jednání Rady ČTA č. 3/2012 Datum: 11. dubna 2012; 17:00 hod* Místo: Hotel Absolutum, Jablonského 639/4, Praha 7 Pozvaný (b.t.) Role Realita Jaromír Předseda ČTA Ano Antonín Manažer ČTA Ano Lenka

Více

Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1996

Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1996 1 of 5 15.03.2013 14:52 Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1996 Z Wikipedie, otevřené encyklopedie Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1996 byl 29. ročník této soutěže. Turnaj hostilo od

Více

ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2016

ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2016 V Praze 3. září 2015 ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2016 Tento dokument popisuje systém výběru do SCM a systém rozdělování finančních prostředků SCM pro rok 2015. Systém je v souladu s platnou koncepcí

Více

Projektová porada ČTS AKTUÁLNÍ TÉMATA. Místo: Kancelář ČTS, Těšnov

Projektová porada ČTS AKTUÁLNÍ TÉMATA. Místo: Kancelář ČTS, Těšnov ZÁPIS z projektové porady ČTA : 8.1.2013 Seznam pozvaných účastníků Přítomen Organizace Místo: Kancelář ČTS, Těšnov ČTA-projekty-01/2013 Jaromír Horák Ano ČTS Jana Marečková Ne ČTS Jana Burianová Ano ČTS

Více

Hodnocení přípravy a účasti střelců v puškových disciplínách (kategorie mužů a žen) na vrcholné soutěže 2010 1) Příprava v průběhu roku 2010

Hodnocení přípravy a účasti střelců v puškových disciplínách (kategorie mužů a žen) na vrcholné soutěže 2010 1) Příprava v průběhu roku 2010 Hodnocení přípravy a účasti střelců v puškových disciplínách (kategorie mužů a žen) na vrcholné soutěže 2010 1) Příprava v průběhu roku 2010 Systém přípravy reprezentantů k ME v Merakeru a MS v Mnichově

Více

Úspěchy moderních gymnastek a dosažené výsledky

Úspěchy moderních gymnastek a dosažené výsledky Úspěchy moderních gymnastek a dosažené výsledky - studentek GON v Č. Budějovicích do r. 2011 - studentek Gymnázia Česká a Olympijských nadějí od roku 2012 Dominika Červenková roč. 1988 Eva Pavelková, roč.

Více

Class 1 UCI. MEN ELITE + U23 + junioři

Class 1 UCI. MEN ELITE + U23 + junioři Startovní listina - Omnium - Memoriál Vlastimila Moravce - 18. - 19.6.2016, Brno, Česká Republika Start list - omnium - Memorial of Vlastimill Moravec - 18. - 19.6.2016, Brno, Czech Republic str. číslo

Více

Coaches Conference FISA 2013

Coaches Conference FISA 2013 Coaches Conference FISA 2013 Posádka roku M2-, NZL W1x, AUS Trenér roku 2013 Johan Flodin, SWE Johan Flodin Závodník mezinárodní úrovně Vystudoval sportovní fyziologii Bakalářská práce - psychologie ve

Více

Triatlon Lipno MČR ve Sprint triatlonu

Triatlon Lipno MČR ve Sprint triatlonu 18/08/2012 Muži Triatlon Lipno MČR ve Sprint triatlonu Poř. Poř. kat. St. č. Jméno Ročník Stát Oddíl Cíl. čas Ztráta Plavání # D1 Cyklistika # D2 Běh # 1. 1./M20 21 ŠVARC Přemysl 1985 CZE TTK SLAVIA VŠ

Více

Zápis z jednání KVS - říjen 2015

Zápis z jednání KVS - říjen 2015 Zápis z jednání KVS - říjen 2015 Přítomni: Musil, Bobek Online konzultace: Hrubý 1. Ohodnocení za výsledky členů RD na MS a ME Veronika Kozelská Fenclová obsadila 12. místo na ME Laser Radial a Viktor

Více

50 let. oddílu gymnastiky a trampolín v Litoměřicích Pokraticích

50 let. oddílu gymnastiky a trampolín v Litoměřicích Pokraticích 50 let oddílu gymnastiky a trampolín v Litoměřicích Pokraticích U příležitosti setkání na Kolibě v Litoměřicích 10. října 2014 1 Ohlédnutí za 50 lety existence oddílu gymnastiky a trampolín v Litoměřicích-Pokraticích

Více

reprezentační družstvo seniorů ČR v plavání

reprezentační družstvo seniorů ČR v plavání Každá sezóna má pro seniorské reprezentanty svá specifika. Po-olympijský rok je zvláštní určitou psychickou i fyzickou uvolněností po napětí v souvislosti s vyvrcholením čtyřletého snažení těch nejlepších.

Více

VÁHA DAŇOVÝCH ODPOČTŮ V POLITICE

VÁHA DAŇOVÝCH ODPOČTŮ V POLITICE VÁHA DAŇOVÝCH ODPOČTŮ V POLITICE PODPORY VÝZKUMU A VÝVOJE SEMINÁŘ: DAŇOVÁ UZNATELNOST VÝDAJŮ NA VAV 8. 9. 2016, VŠE 1 PŘÍMÁ A NEPŘÍMÁ PODPORA VAVAI V ČR Institucionání Přímá Zákon 130 /2002 Sb. Podpora

Více

Český svaz plaveckých sportů reprezentační družstvo ČR v plavání

Český svaz plaveckých sportů reprezentační družstvo ČR v plavání pp I.) REPREZENTAČNÍ DRUŽSTVO SENIORŮ Projekt přípravy reprezentačního družstva seniorů na rok 2010-2011 je směrován k úspěšné reprezentaci České republiky na hlavních soutěžích ME (25m) Eindhoven,MS(25m)

Více

POZITIVA A NEGATIVA SPRINTŮ 2012. Jan Mrázek

POZITIVA A NEGATIVA SPRINTŮ 2012. Jan Mrázek POZITIVA A NEGATIVA SPRINTŮ 2012 Jan Mrázek sprinty 2012 ohlédnutí za sezónou ISSOM specifické situace ve sprintu vrcholné závody v ČR příklady ze světě sprinty 2012 38 z 204 rankingových závodů hlavně

Více

Název organizace v jazyce českém: Český svaz zrakově postižených sportovců, občanské sdružení

Název organizace v jazyce českém: Český svaz zrakově postižených sportovců, občanské sdružení Výroční zpráva Českého svazu zrakově postižených sportovců občanského sdružení (dále jen ČSZPS o.s.) za rok 2009 Výroční zpráva Českého svazu zrakově postižených sportovců, občanského sdružení za rok 2009

Více

Výroční zpráva ČSBS za sezonu 2014/2015

Výroční zpráva ČSBS za sezonu 2014/2015 Výroční zpráva ČSBS za sezonu 2014/2015 www.bobteam.cz Výroční zpráva o činnosti ČSBS v sezoně 2014/2015 1. Úvod Praha 18. dubna 2015 Uplynulá sezona znamenala pro české bobisty a skeletonisty jistý přelom.

Více

PROJEKT PŘÍPRAVY REPREZENTAČNÍHO DRUŽSTVA MLADŠÍCH JUNIORŮ

PROJEKT PŘÍPRAVY REPREZENTAČNÍHO DRUŽSTVA MLADŠÍCH JUNIORŮ PROJEKT PŘÍPRAVY REPREZENTAČNÍHO DRUŽSTVA MLADŠÍCH JUNIORŮ 2012 2013 zpracoval: Mgr. Roman Havrlant reprezentační trenér RD mladších juniorů HLAVNÍ CÍL: PRŮBĚŽNÉ UTVÁŘENÍ ŠIROKÉ STABILNÍ ZÁKLADNY MLADÝCH

Více

NÁVRH STRATEGICKÉHO PLÁNU ROZVOJE PRO ČSRU

NÁVRH STRATEGICKÉHO PLÁNU ROZVOJE PRO ČSRU NÁVRH STRATEGICKÉHO PLÁNU ROZVOJE PRO ČSRU Metodické rozdělení Strategického plánu rozvoje" 1. Cíle 2. Prostředky pro splnění cílů personální požadavky 3. Způsoby vyhodnocování plněni cílů rozbory a monitorováni

Více