Identifikační údaje firmy. Obchodní název: KASTEN spol. s r.o. Větrná 145, Neratovice, Byškovice IČO:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Identifikační údaje firmy. Obchodní název: KASTEN spol. s r.o. Větrná 145, 277 11 Neratovice, Byškovice IČO: 62954890"

Transkript

1

2 Identifikační údaje firmy Obchodní název: KASTEN spol. s r.o. Sídlo: Větrná 145, Neratovice, Byškovice IČO: DIČ: CZ Bankovní spojení: Komerční banka a.s SWIFT: KOMBCZPPXXX Číslo účtu: IBAN: CZ Zastoupená: Ing. Alešem Kocourkem jednatelem společnosti Spisová značka: Společnost zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka Tel.: , Fax: E mail: info@kasten.cz WWW adresa: Historie společnosti od založení KASTEN spol. s r.o. vznikla v roce 1995 s cílem provádět v nejvyšší možné kvalitě prakticky veškeré stavební práce, včetně provádění pozemních staveb na klíč. Dnes patří mezi přední soukromé firmy v oblasti stavebnictví se širokou škálou aktivit zahrnujících výrobu, obchod i služby. 17 let zajišťuje své zákazníky realizační činnost v oblasti výstavby, modernizací a rekonstrukcí stavebních objektů v oblasti průmyslových, občanských a bytových staveb, dodavatelskou činnost, dodávky stavební i technologické, včetně všeho navazujícího zázemí nutného pro zajišťování výše zmíněných činností. Specializuje se na program komplexní rekonstrukce a revitalizace panelových i zděných bytových domů, opravy a zateplení střešních plášťů, zateplování fasádních plášťů budov. Stavební činnosti zabezpečuje zejména středisky vedenými autorizovanými inženýry a staviteli a techniky s bohatou praxí. Společnost KASTEN spol. s r.o. se každým rokem dynamicky rozvíjí. Během své mnohaleté existence jasně prokázala, že je firmou stabilní a pro své zákazníky je solidním a spolehlivým partnerem. Pravidelně se umisťuje v první desítce nejúspěšnějších českých stavebních firem v soutěžích Svazu podnikatelů ve stavebnictví MID TOP STAV a TOP STAV. Špičková kvalita, inovátorství, týmová práce a trvalý zákaznický přístup byl oceněn 1. místem v prestižní soutěži Hospodářských novin Firma roku 2010 ve Středočeském kraji. Majetkové vztahy Základní kapitál společnosti činí 35 mil. Kč Vlastní kapitál společnosti činí ke dni dle účetní rozvahy tisíc Kč Pro rok 2013 společnost odhaduje obrat ze stavební činnosti ve výši tisíc Kč.

3 Veškerou činnost společnost provozuje z vlastního provozního areálu ve Větrné ulici č.p. 145 v Neratovicích Byškovicích, který vybudovala v uplynulých letech na ploše cca m 2 v investičních nákladech 25,5 mil. Kč. V areálu hlavního stavebního dvora se nachází administrativní a prodejní centrum, sklady stavebního materiálu a sklady stavebních profesí. Na volných plochách je skladován stavební materiál, řezivo, bednící a lešenářský materiál. Společnost vlastní 98% majetkový podíl ve společnosti STAVIVA.COM spol. s r.o., zabývající se malo a velkoobchodem se stavebním materiálem. Kolem mateřské firmy vyrostlo několik dalších, jejichž předmět činnosti vhodně doplňuje a rozšiřuje původní stavební specializaci. Značná potřeba lešení pro rekonstrukce panelových domů nakonec vedla k založení firmy SNEP spol.s r.o. která slouží mateřské společnosti a současně půjčuje lešení jiným subjektům. V současné době společnost realizuje několik vlastních developerských projektů v Čechách a na Slovensku. Popis současného stavu podnikání Podnikatelská činnost společnosti je realizována prostřednictvím výrobně obchodních středisek. Středisko realizace staveb zajišťuje projekční, nabídkovou a rozpočtovou činnost společnosti, před realizační činnost v oblasti výstavby, modernizace a rekonstrukce stavebních objektů, v oblasti průmyslových, občanských a bytových staveb, inženýrsko dodavatelskou činnost a veškerý servis nutný pro realizaci stavebních aktivit klientů společnosti. Dále pak realizační činnost v oblasti výstavby, modernizací a rekonstrukcí stavebních objektů v oblasti průmyslových, občanských a bytových staveb, dodavatelskou činnost, dodávky stavební i technologické včetně všeho navazujícího zázemí nutného pro zajišťování výše zmíněných činností. Společnost se specializuje na program revitalizace panelových domů, opravy a zateplení střešních a fasádních plášťů budov, sanace a zesílení betonových konstrukcí. Středisko správy a služeb zabezpečuje vlastní investiční činnost, pečuje o movitý i nemovitý majetek společnosti, v oblasti služeb zabezpečuje ochranu a ostrahu majetku společnosti, centrální podatelnu, správní, evidenční a ekonomickou agendu společnosti, marketing, zajišťuje pronájem, provoz, výstavbu a údržbu nově vybudovaného administrativně obchodního areálu společnosti v Neratovicích Byškovicích.

4 Úroveň materiálně technického vybavení společnosti Vybavení stavebními mechanismy je na úrovni standardní české stavební firmy, se všemi druhy zařízení potřebnými k realizaci stavebního díla. Firma vlastní nákladní vozy DAF, AVIA, Ford Tranzit, technikou pro operativní zásobování staveb. Společnost investovala od roku 1995 především do technického a mechanizačního vybavení formou hmotného majetku více jak 65 mil. Kč. Společnost v současné době disponuje tímto technickým vybavením: nákladní automobily DAF, Tranzit Van, Tranzit Chassis, Tranzit Connect, AVIA osobní automobily Felicia Combi, Felicia Pickup, Ford Connect, Ford Fiesta, Ford Fusion, Ford Focus, Ford Mondeo, Dacia Logan Van stavební buňky a maringotky, pneumatické kompresory ATMOS 200, bourací a vrtací kladiva BOSCH, HILTI, KANGO, stěnové a sekční diamantové pily BOSCH, čistící soupravu WAP 9900 a tři vysokotlaké systémy pro destrukci betonu vodním paprskem FALCH R3, ponorné vibrátory DYNAPAC, vibrační pěchy a desky WALKER stavební výtah GEDA 500 ZP, vrátky L EUROPEA KN E300, shozy na suť lešení trubkové v množství m 2, ALFIX 0,73 v množství m 2 pojízdné lešení ALUFIX řady 5000 a 6000 míchačky ATIKA, čerpadlo na maltové a betonové směsi a různé ruční elektrické nástroje a nářadí Dále naše firma vlastní vybavení pro práce zednické, omítkářské, fasádnické včetně zateplování, hydro i tepelněizolační a sanační práce. Dále je naše společnost vybavena bouracími, vrtacími kladivy a kompresory pro provádění bouracích prací.

5 Ekonomické ukazatele firmy Aktivním působením na stavebním trhu a maximální péčí o zákazníka podpořenou soustavným zvyšováním kvalifikace pracovníků se stavební společnosti KASTEN daří plynule zvyšovat obrat společnosti. Dosažené obraty KASTEN spol. s r.o. v letech Miliony 450,00 Kč 400,00 Kč 350,00 Kč 300,00 Kč 250,00 Kč 200,00 Kč 150,00 Kč 100,00 Kč 50,00 Kč 0,00 Kč rok 2011 předpokládaný obrat Vedení společnosti vědomo si silného konkurenčního prostředí a současné situace ve stavebnictví investuje veškeré zdroje k upevnění pozice na trhu. Lidské zdroje Hlavním cílem personální politiky společnosti KASTEN spol. s r.o. je udržení a rozvoj vysoce kvalifikovaného týmu zaměstnanců. Poskytujeme všem našim zaměstnancům takové podmínky a podporu, které umožňují profesní růst a rozvoj jejich odborných dovedností, znalostí a talentu. Oceňujeme vynikající výkonnost a profesionální úspěchy a snažíme se, aby se všichni naši zaměstnanci cítili úspěšně a spokojeně. V každém projektu naší společnosti, od menších staveb až po velké stavby charakteru, je provedeno každý den mnoho rozhodnutí. Projektově orientovaná práce je postavena na silné týmové spolupráci. Zainteresovaní lidé musejí být schopni vykonávat rozhodnutí jiných stejně jako dělat rozhodnutí vlastní. Mnoho z těch, kteří přicházejí pracovat pro společnost KASTEN je překvapeno, jak rychle lze u nás dosáhnout pozic, ve kterých mohou rozhodovat. Věříme, že lidé se učí z úspěchů i omylů, a že odpovědnost pomáhá lidem růst.

6 Od svých současných i budoucích kolegyň a kolegů očekáváme vysoké pracovní nasazení, smysl pro týmovou práci, odpovědnost a iniciativu. Nabízíme zajímavé a dlouhodobě perspektivní zaměstnání v úspěšné a trvale prosperující stavební společnosti. Systém řízení kvality dle ISO 9001:2001 Společnost KASTEN spol. s r.o. začala s pracemi na splnění požadavků normy ISO 9001 v únoru Ve spolupráci s poradenskou firmou QES s.r.o. byla v průběhu zabezpečována implementace systému v řízení v souladu s jednotlivými články normy. 2. července 2001 jsme požádali Technický a zkušební ústav stavební Praha s.p. o certifikaci systému jakosti pro proces provádění staveb a montáž a pronájem lešení. Ve dnech 27. a 28. května 2002 proběhl ve firmě KASTEN spol. s r.o. certifikační audit. Technický a zkušební ústav stavební Praha s.p., Certifikační orgán 300, vydal společnosti KASTEN spol. s r.o. certifikát systému kvality č. 498/2002 dne Společnost KASTEN spol. s r.o. každý rok úspěšně absolvovala pravidelný dozorový audit systému kvality dle ISO 9001:2001, prováděný Technickým a zkušebním ústavem stavebním Praha s.p. Po uplynutí tříleté platnosti certifikátu byl proveden audit recertifikační. Na základě výsledků této prověrky Technický a zkušební ústav stavební Praha s.p. opět potvrdil shodu zavedeného systému kvality s normou ISO 9001:2001 a dne vydal certifikát č. 1061/2005 na všechny provozované činnosti. Po následném dozorovém auditu vydal Technický a zkušební ústav stavební Praha s.p. certifikát č. 1061/2007 ze dne Aktuální certifikát udělený již s dle aktualizované normy ISO 9001:2009 má číslo 1924/2011 s platností do KASTEN spol. s r.o. dále zlepšuje a rozvíjí systém řízení kvality za účelem zkvalitňování svých služeb a zvyšování spokojenosti všech zákazníků. Ochrana životního prostředí dle ISO 14001:2005 Vedení společnosti se rozhodlo vybudovat systém environmentálního managementu podle původní platné normy ČSN EN ISO 14001:1997, protože si uvědomovalo skutečnost, že dopady provozovaných činností mají vliv i na životní prostředí. V lednu 2004 byla ve spolupráci s poradenskou organizací zahájena implementace systému, v návaznosti na zavedený systém řízení kvality, a bylo provedeno komplexní úvodní přezkoumání současného stavu s ohledem na veškeré provozované činnosti firmy ve vztahu k životnímu prostředí.

7 Technický a zkušební ústav stavební Praha s.p., Certifikační orgán 300, vydal společnosti KASTEN spol. s r.o. certifikát systému environmentálního managementu č.046/2005 dne Po dozorovém auditu, který proběhl dne s důrazem na revidovanou normou ČSN EN ISO 14001:2005, vydal Technický a zkušební ústav stavební Praha s.p. certifikát č. 46/2006 ze dne Aktuální certifikát má číslo 342/2011 s platností do Certifikace ochrany zdraví a bezpečnosti práce OHSAS 18001:2008 Řada pro hodnocení ochrany zdraví a bezpečnosti práce OHSAS byla vytvořena, aby pomáhala organizacím vytvářet politiku a cíle zdraví a bezpečnosti práce. Norma se vztahuje na organizace, které mají zájem zaujmout proaktivní postoj k jejich rizikům v ochraně zdraví a bezpečnosti práce. OHSAS byla vytvořena jako kompatibilní s normami systému managementu ISO 9001:2009 (jakost) a ISO 14001:2005 (životní prostředí) pro usnadnění integrace systémů managementu jakosti, životního prostředí a bezpečnosti a ochrany zdraví v organizacích, které o to mají zájem. Představitelem vedení pro OHSAS byla dne jmenována Zuzana Sáblíková. Dne získala společnost od certifikačního orgánu Technický a zkušební ústav stavební Praha s.p. certifikát dle požadavků OHSAS 18001:1999. Certifikát č. 10/2006 byl vydán dne Aktuální certifikát má číslo 167/2011 s platností do Cech pro zateplování budov Společnost KASTEN spol. s r.o. je od roku 2001 řádným členem Cechu pro zateplování budov. Cech pro zateplování budov je sdružení podnikatelů právnických a fyzických osob činných v oboru zateplování budov. Byl založen v roce 1993, jeho sídlem je Praha. V současné době cech sdružuje více než čtyři desítky odborných firem a specialistů, jejichž předmětem činnosti je výroba a distribuce zateplovacích systémů, provádění a montáže těchto systémů, navrhování a posuzování či expertní činnost. Základním cílem CZB je podpora a prosazování vysokých standardů kvality v oboru zateplování budov, se zvláštním důrazem na užívání dlouhodobě ověřených komplexních systémů pro obvodové pláště budov. Charakteristickým rysem CZB je transparentnost a otevřenost všech jeho činností a vysoká prestiž na trhu, u státních orgánů a institucí. Všichni členové CZB se zavazují dodržovat Kodex kvality a etiky, který upravuje chování, standardy, práva a povinnosti členů Cechu ve vztahu ke společnosti, ke klientovi, k profesi zateplování budov, k Cechu a mezi členy Cechu.

8 Osvědčení odborné způsobilosti k provádění zateplovacích systémů Společnost získala ke dni Osvědčení odborné způsobilosti k provádění kontaktních tepelně izolačních systémů s omítkou (ETICS) s číslem ETICS09/2009 uděleným společnosti Technickým a zkušebním ústavem stavebním v Praze s.p., pro zateplovací systémy výrobců BAUMIT, STO, CAPAROL, STOMIX, WEBER a PROFI AM BAU.

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních nově vzniklých soukromých firem v pardubickém regionu založena veřejná obchodní společnost Marhold, zaměřená na podnikání

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2009 Sídlo společnosti / fakturace: KASTEN spol. s r.o., Větrná 145, 277 11 Neratovice - Byškovice Tel.: (+420) 315 688 230, 315 688 231 / Fax: (+420) 315 688 232 / GSM: (+420) 602

Více

Odpovědný zástupce: Ing. Zdeněk Zedínek - Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby, ČKAIT

Odpovědný zástupce: Ing. Zdeněk Zedínek - Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby, ČKAIT A R A D O, a.s., stavební firma Držitel certifikátu managementu jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 Myslbekova 795/9 Teplice, 415 01 Sídlo firmy Kontakty Web Úvod údaje o společnosti ARADO, a.s. Teplice Název:

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI. Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s.

PROFIL SPOLEČNOSTI. Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s. PROFIL SPOLEČNOSTI 2011 Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s. společnost se zavedeným systémem jakosti dle: dle: ČSN ČSN EN EN ISO ISO 9001:2009, 9001:2001, ČSN CSN EN EN ISO ISO 14001:2005, OHSAS

Více

O nás. Čím se zabýváme

O nás. Čím se zabýváme www.isco.cz O nás Hlavní činností společnosti ISCO s.r.o. je stavební a konzultační činností v oblastech pozemního a inženýrského stavitelství. Působnost je především v regionu Středočeského kraje a Prahy,

Více

Účastník: esve Stav s.r.o., Benediktská 722/11, Staré Město, Praha 1. Sídlo/místo podnikání: Benediktská 722/11, Staré Město, Praha 1

Účastník: esve Stav s.r.o., Benediktská 722/11, Staré Město, Praha 1. Sídlo/místo podnikání: Benediktská 722/11, Staré Město, Praha 1 Příloha č. 2 Oznámení o výběru dodavatele VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Sušice II, zateplení palových domů č.p. 1158 a 1159, ul. Kaštvá Účastník: esve Stav s.r.o., Bediktská 722/11, Staré Město, 110 00 Praha 1 Obchodní

Více

Trend budoucího stavebního trhu očima sdružení pro zateplování budov. Ing. Milan Machatka,CSc. Cech pro zateplování budov

Trend budoucího stavebního trhu očima sdružení pro zateplování budov. Ing. Milan Machatka,CSc. Cech pro zateplování budov Fórum českého stavebnictví 2008 Trend budoucího stavebního trhu očima sdružení pro zateplování budov Ing. Milan Machatka,CSc. Cech pro zateplování budov Úvod do problematiky bytová výstavba a zateplení

Více

INFORMACE O ZAVEDENÉM SYSTÉMU KVALITY dle normy ČSN EN ISO 9001:2009 ve společnosti

INFORMACE O ZAVEDENÉM SYSTÉMU KVALITY dle normy ČSN EN ISO 9001:2009 ve společnosti INFORMACE O ZAVEDENÉM SYSTÉMU KVALITY dle normy ČSN EN ISO 9001:2009 ve společnosti Obsah: 1) Adresa společnosti 2) Historie firmy 3) Rozsah systému kvality 4) Systém managementu kvality 5) Povinnosti

Více

PROFESNÍ ORGANIZACE V ČR PRO OBLAST STAVEBNICTVÍ (investoři, zhotovitelé, uživatelé atd.)

PROFESNÍ ORGANIZACE V ČR PRO OBLAST STAVEBNICTVÍ (investoři, zhotovitelé, uživatelé atd.) PROFESNÍ ORGANIZACE V ČR PRO OBLAST STAVEBNICTVÍ (investoři, zhotovitelé, uživatelé atd.) Hana DOSTÁLOVÁ Mg.N 2013/2014 K126 MANAGEMENT PODNIKNU PROFESNÍ ORGANIZACE Nezávislé sdružení (organizace) příslušníků

Více

revitalizace s dotací

revitalizace s dotací revitalizace s dotací panelových a bytových domů www.omlux.cz bezplatná infolinka 800 11 66 55 OMLUX - snadný přístup k dotacím... nabízíme vám tyto garance: garance získání dotace na energetické úspory

Více

EKONOMICKÉ A PERSONÁLNÍ UKAZATELE HISTORIE A SOUČASNOST SPOLEČNOSTI

EKONOMICKÉ A PERSONÁLNÍ UKAZATELE HISTORIE A SOUČASNOST SPOLEČNOSTI DŘEVOSTAVBY HISTORIE A SOUČASNOST SPOLEČNOSTI EKONOMICKÉ A PERSONÁLNÍ UKAZATELE 1992 Pan Vladislav Veselý začíná své obchodní aktivity rozvíjet pod obchodním názvem Vladislav Veselý Vekra. Rodinná atmosféra

Více

ZPRÁVA O SPOLEČENSKÉ ODPOVĚDNOSTI ROK 2014

ZPRÁVA O SPOLEČENSKÉ ODPOVĚDNOSTI ROK 2014 ZPRÁVA O SPOLEČENSKÉ ODPOVĚDNOSTI ROK 2014 O SPOLEČNOSTI PSG - International a.s. je moderní a dynamicky se rozvíjející skupina, která působí na trhu v České republice i v zahraničí od svého založení v

Více

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2009

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2009 MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2009 OBSAH 3 I. Profil společnosti 5 14 III. Firemní dokumenty 18 IV. Referenční stavby 3 I. Profil společnosti MEKOS GROUP a.s. 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Obchodní firma: Právní

Více

Zkušenosti z auditů CSR. III. Ročník konference Společenská odpovědnost ve všech oblastech lidské činnosti

Zkušenosti z auditů CSR. III. Ročník konference Společenská odpovědnost ve všech oblastech lidské činnosti Zkušenosti z auditů CSR III. Ročník konference Společenská odpovědnost ve všech oblastech lidské činnosti Lednice 19.11.2015 20.11.2015 QUALIFORM, a.s. CERTIFIKACE SYSTÉMŮ MANAGEMENTU Služby certifikace

Více

Průvodní zpráva. Kontroloval: Město Hořovice, Palackého nám. 2, Hořovice. Odběratel / Investor:

Průvodní zpráva. Kontroloval: Město Hořovice, Palackého nám. 2, Hořovice. Odběratel / Investor: Držitel certifikátů ISO 9001 a ISO 14 001 Odběratel / Investor: Jednatel společnosti: Hlavní inženýr projektu : Vypracoval: Kontroloval: Ing. Martin Dejdar p. Josef Pánek p. Josef Pánek a kol. Město Hořovice,

Více

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2007

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2007 MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2007 OBSAH 3 I. Profil společnosti 5 13 III. Firemní dokumenty 17 IV. Referenční stavby 3 I. Profil společnosti MEKOS GROUP a.s. 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Obchodní firma: Právní

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2007 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2007 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2007 Deviza pro Váš obchod Obsah Úvodní slovo výkonné ředitelky... 1 Profil společnosti... 3 Vývoj vybraných ekonomických ukazatelů... 5 Nejvýznamnější události roku 2007... 7 Hospodářské

Více

Vážení zákazníci, odběratelé, obchodní přátelé, občané, akcionáři, kolegové

Vážení zákazníci, odběratelé, obchodní přátelé, občané, akcionáři, kolegové Vážení zákazníci, odběratelé, obchodní přátelé, občané, akcionáři, kolegové Společnost Vodovody a kanalizace Hodonín, a.s. zaměřuje svou hlavní pozornost na maximální uspokojování potřeb svých zákazníků

Více

BS-Build servis spol. s r.o.

BS-Build servis spol. s r.o. BS-Build servis spol. s r.o. GENERÁLNÍ DODAVATEL STAVEB,STAVEBNĚ KONSTRUKČNÍ VÝSTAVBY, OCELOVÉ KONSTRUKCE, KOVOVÝROBA, OBRÁBĚNÍ CHLADÍCÍ A MRAZÍCÍ HALY, OPLÁŠTĚNÍ, DOPRAVA, JEŘÁBY, PLOŠINY, ZEMNÍ PRÁCE

Více

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB CROSSLINE SERVICES s.r.o. Jeremiášova 870 155 00 Praha 5 IČO: 241 43 065 DIČ: CZ24143065 Kontaktní osoba: Ing. Veronika Kimmer GSM: +420 777 755 618 veronika.kimmer@crosslineservices.cz

Více

OBSAH. Rozvaha Výkaz zisků a ztráty Příloha k účetní závěrce. Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2013 2

OBSAH. Rozvaha Výkaz zisků a ztráty Příloha k účetní závěrce. Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2013 2 Výroční zpráva 2013 OBSAH 1. Úvodní slovo ředitele 3 2. Základní údaje společnosti 4 3. Představení společnosti 5 4. Služby společnosti 6 5. Významní partneři 7 6. Vybrané ekonomické ukazatele 8 7. Ostatní

Více

BS-Build servis spol. s r.o.

BS-Build servis spol. s r.o. BS-Build servis spol. s r.o. GENERÁLNÍ DODAVATEL STAVEB,STAVEBNĚ KONSTRUKČNÍ VÝSTAVBY, OCELOVÉ KONSTRUKCE, KOVOVÝROBA, OBRÁBĚNÍ CHLADÍCÍ A MRAZÍCÍ HALY, OPLÁŠTĚNÍ, DOPRAVA, JEŘÁBY, PLOŠINY, TRAKTORBAGRY,

Více

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2008

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2008 MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2008 OBSAH 3 I. Profil společnosti 5 13 III. Firemní dokumenty 17 IV. Referenční stavby 3 I. Profil společnosti MEKOS GROUP a.s. 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Obchodní firma: Právní

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Prezentace společnosti Základní informace o společnosti INDUS, spol. s.r.o. Sídlo společnosti: Podlipného 997/ 8, 180 00 Praha 8 - Libeň Identifikační číslo: 457 87 492 Kontaktní údaje Jednatel : Provozní

Více

MV projekt spol. projektová a inženýrská Činnost v oblasti vodního hospodářství a ekologie

MV projekt spol. projektová a inženýrská Činnost v oblasti vodního hospodářství a ekologie MV projekt spol. projektová a inženýrská Činnost v oblasti vodního hospodářství a ekologie Obec Psáry Pražská 137 Psáry 252 44 váš DOPIS ZNAČICY/ZE DNE NAŠE značka VYŘIZUJE Ing. M.Valečka MÍSTO ODESLÁNI,

Více

Certifikačním orgánům pro certifikaci systémů managementu. Věc: posuzování certifikačních orgánů pro výkon certifikace podle normy ISO 9001:2008

Certifikačním orgánům pro certifikaci systémů managementu. Věc: posuzování certifikačních orgánů pro výkon certifikace podle normy ISO 9001:2008 Certifikačním orgánům pro certifikaci systémů managementu Naše č.j. Vyřizuje: Linka: E-mail: Praha dne: 188/09/ČIAO Ing. M. Badal 501 badalm@cai.cz 22.1.2009 Věc: posuzování certifikačních orgánů pro výkon

Více

POŽÁRNĚ KLASIFIKAČNÍ OSVĚDČENÍ ZATEPLOVACÍHO SYSTÉMU č. PKO

POŽÁRNĚ KLASIFIKAČNÍ OSVĚDČENÍ ZATEPLOVACÍHO SYSTÉMU č. PKO CENTRUM STAVEBNÍHO INŽENÝRSTVÍ a.s. Autorizovaná osoba 212; Notifikovaná osoba 1390; 102 00 Praha 10 Hostivař, Pražská 16 / 810 Certifikační orgán 3048 POŽÁRNĚ KLASIFIKAČNÍ OSVĚDČENÍ ZATEPLOVACÍHO SYSTÉMU

Více

Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu

Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu Foto NOARK Electric USA Chicago NOARK Electric Europe Praha NOARK Electric Šanghaj Společnost NOARK Electric je světová firma s globálním působením zabývající

Více

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. YSSEN spol. s.r.o.

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. YSSEN spol. s.r.o. YSSEN - spol. s r.o. Areál s.p. DHL, P.O.BOX č. 4, 435 14 Litvínov - Záluží Zapsáno u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 2021 IČO: 44566565, DIČ: CZ44566565 Č. účtu: 33301491/0100, KB Most

Více

Pořadí Číslo certifikátu Předmět certifikace

Pořadí Číslo certifikátu Předmět certifikace Seznam vydaných certifikátů Certifikačního orgánu č. 3184 KOMORACERT dle ČSN EN ISO 9001:2009 popř. 2016 (černě), zrušené (červeně) Stav k 31. 07. 2018 Pořadí Číslo certifikátu Předmět certifikace 1 A

Více

Státní zkušebna strojů a.s.

Státní zkušebna strojů a.s. Notifikovaná osoba NB 1016 Pro strojní zařízení a hluk Akreditovaný certifikační orgán č. 3062 Akreditovaná zkušební laboratoř 1054 Technické pracoviště autorizované MD ČR Centrum technické normalizace

Více

POŽÁRNĚ KLASIFIKAČNÍ OSVĚDČENÍ ZATEPLOVACÍHO SYSTÉMU č. PKO

POŽÁRNĚ KLASIFIKAČNÍ OSVĚDČENÍ ZATEPLOVACÍHO SYSTÉMU č. PKO CENTRUM STAVEBNÍHO INŽENÝRSTVÍ a.s. Autorizovaná osoba 212; Notifikovaná osoba 1390; 102 00 Praha 10 Hostivař, Pražská 16 / 810 Certifikační orgán 3048 POŽÁRNĚ KLASIFIKAČNÍ OSVĚDČENÍ ZATEPLOVACÍHO SYSTÉMU

Více

Úvod. Projektový záměr

Úvod. Projektový záměr Vzdělávací program Řízení jakosti a management kvality Realizátor projektu: Okresní hospodářská komora Karviná Kontakt: Svatováclavská 97/6 733 01 KARVINÁ +420 596 311 707 hkok@hkok.cz www.akademieok.cz

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁVRH KOTVENÍ ETICS

TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁVRH KOTVENÍ ETICS Zlepšení tepelně technických vlastností ZŠ a školní družiny V Bytovkách 803, Uhříněves, okres Praha D.1.2.b TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁVRH KOTVENÍ ETICS V Praze 09.2014 Ing. Miroslav Zimmer Obsah A PODKLADY...

Více

Žádost o posouzení. Jméno statutárního zástupce:

Žádost o posouzení. Jméno statutárního zástupce: TECHNICKÝ ÚSTAV POŽÁRNÍ OCHRANY Certifikační orgán pro certifikaci výrobků č. 3080 Žádost o posouzení Identifikační údaje o žadateli : Obchodní jméno: IČO: DIČ: výrobce dovozce distributor Adresa, tel.,

Více

Školení QMS pro zaměstnance společnosti ČSAD Tišnov, spol. s r.o.

Školení QMS pro zaměstnance společnosti ČSAD Tišnov, spol. s r.o. Školení QMS pro zaměstnance společnosti ČSAD Tišnov, spol. s r.o. Ing. Pavel Trvaj QESTR Spojenců 876 674 01 Třebíč pavel.trvaj@qestr.cz IČ: 68660910 Řízení QMS Co je to kvalita? Řízení QMS jakost (kvalita)

Více

HISTORIE A SOUČASNOST SPOLEČNOSTI EKONOMICKÉ A PERSONÁLNÍ UKAZATELE ZÁKLADNÍ INFORMACE O SPOLEČNOSTI ZATEPLENÍ BUDOV A STAVEBNÍ ČINNOST

HISTORIE A SOUČASNOST SPOLEČNOSTI EKONOMICKÉ A PERSONÁLNÍ UKAZATELE ZÁKLADNÍ INFORMACE O SPOLEČNOSTI ZATEPLENÍ BUDOV A STAVEBNÍ ČINNOST ZÁKLADNÍ INFORMACE O SPOLEČNOSTI HISTORIE A SOUČASNOST SPOLEČNOSTI Vznik společnosti Vekra stavební s.r.o. spadá do roku 2000. Vekra stavební byla založena jako garant a následník obchodních aktivit pana

Více

Příklad I.vrstvy integrované dokumentace

Příklad I.vrstvy integrované dokumentace Příklad I.vrstvy integrované dokumentace...víte co. Víme jak! Jak lze charakterizovat integrovaný systém managementu (ISM)? Integrovaný systém managementu (nebo systém integrovaného managementu) je pojem,

Více

Systémy řízení QMS, EMS, SMS, SLP

Systémy řízení QMS, EMS, SMS, SLP Systémy řízení QMS, EMS, SMS, SLP Ústí nad Labem 11/2013 Ing. Jaromír Vachta Systém řízení QMS Systém managementu kvality Systém řízení podle ČSN EN ISO 9001:2009 - stanovení, pochopení a zajištění plnění

Více

Proč zvolit naši firmu?

Proč zvolit naši firmu? Proč zvolit naši firmu? Firma Stavby ŠTĚPÁN, s.r.o. je dynamickou společností, která pružně naplňuje požadavky stavebního trhu na Ostravsku. Pro firmu Stavby ŠTĚPÁN, s.r.o je spokojenost zákazníka vždy

Více

Hodnoticí standard. Montér zateplovacích systémů (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Montér zateplovacích systémů (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu Montér zateplovacích systémů (kód: 36-022-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Stavebnictví, geodézie a kartografie (kód: 36) Týká se povolání: Montér zateplovacích systémů

Více

ALKSTAV s.r.o. tel. 491 472 531 Kpt. Jaroše 470 fax 491 470 618 Nové Město n. Metují E-mail:alkstav@alkstav.cz 549 01 www.alkstav.

ALKSTAV s.r.o. tel. 491 472 531 Kpt. Jaroše 470 fax 491 470 618 Nové Město n. Metují E-mail:alkstav@alkstav.cz 549 01 www.alkstav. tel. 491 472 531 Kpt. Jaroše 470 fax 491 470 618 Nové Město n. Metují E-mail:alkstav@alkstav.cz 549 01 www.alkstav.cz IČO: 25965981 KB Nové Město nad Metují DIČ: 243-25965981 č.účtu: 27-0349910277/0100

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název projektu: Vzdělávání konkurenceschopnost prosperita Registrační číslo projektu: CZ.04.1.03/4.1.11.3/2922 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ s uveřejněním dle Příručky pro příjemce finanční podpory

Více

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem 1 Výzva k podání nabídek veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Zajištění technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora

Více

CZ-Praha: Stavební dozor pro stavebně inženýrské práce 2012/S 72-119557. Oznámení o zakázce. Služby

CZ-Praha: Stavební dozor pro stavebně inženýrské práce 2012/S 72-119557. Oznámení o zakázce. Služby 1/6 Toto oznámení na webové stránce TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:119557-2012:text:cs:html CZ-Praha: Stavební dozor pro stavebně inženýrské práce 2012/S 72-119557 Oznámení o zakázce Služby

Více

Skupina firem PKS. Generální dodavatel staveb

Skupina firem PKS. Generální dodavatel staveb Skupina firem PKS Generální dodavatel staveb Představení společnosti Vážení obchodní partneři, společnost PKS stavby a.s. je generální dodavatel staveb, jenž disponuje vlastními výrobními kapacitami na

Více

Členské státy - Zakázka na dodávky - Oznámení zadávacího řízení - Otevřené řízení. CZ-Trutnov: Cisternové automobilové stříkačky 2010/S

Členské státy - Zakázka na dodávky - Oznámení zadávacího řízení - Otevřené řízení. CZ-Trutnov: Cisternové automobilové stříkačky 2010/S 1/5 Toto oznámení na webové stránce TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:319321-2010:text:cs:html CZ-Trutnov: Cisternové automobilové stříkačky 2010/S 209-319321 OZNÁMENÍ O ZAKÁZCE Dodávky ODDÍL

Více

TWINNER - zateplení, které předběhlo svoji dobu. Pavel Rydlo*

TWINNER - zateplení, které předběhlo svoji dobu. Pavel Rydlo* TWINNER - zateplení, které předběhlo svoji dobu. Pavel Rydlo* 1. Úvod Vývoj tepelných izolací pro zateplovací systémy neustále pokračuje. Jen málokdy se však stane, že nové materiály posunou hranice v

Více

Věc: Zadávací řízení - Centrum polytechnické výchovy a vzdělávání pro volbu budoucího povolání stavební část vysvětlení zadávacích podmínek

Věc: Zadávací řízení - Centrum polytechnické výchovy a vzdělávání pro volbu budoucího povolání stavební část vysvětlení zadávacích podmínek V Boskovicích dne 23. března 2018 Věc: Zadávací řízení - Centrum polytechnické výchovy a vzdělávání pro volbu budoucího povolání vysvětlení zadávacích podmínek V rámci podlimitní veřejné zakázky na stavební

Více

Energetické úspory objektu Mateřské školy v Doudlebách nad Orlicí

Energetické úspory objektu Mateřské školy v Doudlebách nad Orlicí Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12, odst.3, zák. č.137/2006 Sb. v platném znění Energetické úspory objektu Mateřské školy v Doudlebách

Více

Hodnoticí standard. Betonář (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Stavebnictví, geodézie a kartografie (kód: 36)

Hodnoticí standard. Betonář (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Stavebnictví, geodézie a kartografie (kód: 36) Betonář (kód: 36-052-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Stavebnictví, geodézie a kartografie (kód: 36) Týká se povolání: Betonář; Železobetonář Kvalifikační úroveň NSK

Více

e-mail: info@spektrummorava.cz http://www.spektrummorava.cz/

e-mail: info@spektrummorava.cz http://www.spektrummorava.cz/ Adresa společnosti: Poláškova 100/3 716 00 Ostrava IČO: 25879081 DIČ: CZ25879081 Tel:(+420) 602-561-821 Tel./fax:(+420) 596-232-485 e-mail: info@spektrummorava.cz http://www.spektrummorava.cz/ O SPOLEČNOSTI

Více

Spis. zn.: MP/10793/2018/02 Č.j.: MP/11668/2018 Vyřizuje: Tomáš Kocour, tel.: ,

Spis. zn.: MP/10793/2018/02 Č.j.: MP/11668/2018 Vyřizuje: Tomáš Kocour,   tel.: , MĚSTO PACOV náměstí Svobody 320, 395 01 Pacov, IČ: 00248789 www.mestopacov.cz podatelna@mestopacov.cz tel. 565 455 111 fax. 565 455 155 Spis. zn.: MP/10793/2018/02 Č.j.: MP/11668/2018 Vyřizuje: Tomáš Kocour,

Více

ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU UL. ZELENOHORSKÁ Trigema Building a.s.

ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU UL. ZELENOHORSKÁ Trigema Building a.s. ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU UL. ZELENOHORSKÁ Trigema Building a.s. PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Trigema Building a.s. vznikla vyčleněním celé stavební výroby, dopravy a půjčovny, přípravy a obchodu spojeného se

Více

Management kvality a jeho využití v praxi MěÚ Benešov

Management kvality a jeho využití v praxi MěÚ Benešov MěÚ Benešov Management kvality a jeho využití v praxi MěÚ Benešov Mgr. Bc. Miluše Stibůrková tajemnice MěÚ Benešov E-mail: stiburkova@benesov-city.cz Telefon: 317 754 144, 317 754 145 Městský úřad Benešov

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ZADAVATEL: Město Zubří Sídlem: U Domoviny 234, 756 54 Zubří Zastoupený: Jiří Randus, starosta města IČ: 00304492 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Revitalizace budovy Městského úřadu v Zubří Zadavatel

Více

Systémy řízení EMS/QMS/SMS

Systémy řízení EMS/QMS/SMS Systémy řízení EMS/QMS/SMS Ústí nad Labem 11/2012 Ing. Jaromír Vachta Systém řízení EMS Systém environmentálního managementu Systém řízení podle ČSN EN ISO 14001:2004 Podstata EMS - detailní informace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Výzkumně vzdělávací areál PdF UP Technický dozor investora a koordinátor BOZP

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Výzkumně vzdělávací areál PdF UP Technický dozor investora a koordinátor BOZP ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na služby zadávané jako veřejná zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon o veřejných zakázkách),

Více

MONTAKO-stavební s.r.o. - půjčovna stavebních strojů

MONTAKO-stavební s.r.o. - půjčovna stavebních strojů MONTAKO-stavební s.r.o. - půjčovna stavebních strojů Vodárenská 732,Kralupy n.vlt 27801 Otevírací doba: tel:315746117, mobil: 775858654,602388802 Po - Pá 7.00-16.30 hod E-mail: pujcovna@montako.com Sobota

Více

Hodnoticí standard. Montér výplní stavebních otvorů. Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Montér výplní stavebních otvorů. Odborná způsobilost. Platnost standardu Montér výplní stavebních otvorů (kód: 36-054-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Stavebnictví, geodézie a kartografie (kód: 36) Týká se povolání: Montér výplní stavebních

Více

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 PragueBest 2011 www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 1. Informace o společnosti 1.1. PROFIL Obchodní název společnosti Právní forma PragueBest s.r.o. Společnost s ručením omezeným Základním

Více

Systémy řízení EMS/QMS/SMS

Systémy řízení EMS/QMS/SMS Systémy řízení EMS/QMS/SMS Ústí nad Labem 10/2014 Ing. Jaromír Vachta Systém řízení EMS Systém environmentálního managementu Systém řízení podle ČSN EN ISO 14001:2004 Podstata EMS - detailní informace

Více

Hodnoticí standard. Zedník šamotář (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Zedník šamotář (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu Zedník šamotář (kód: 36-163-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Stavebnictví, geodézie a kartografie (kód: 36) Týká se povolání: Kvalifikační úroveň NSK - EQF: 3 Odborná

Více

OBECNÉ INFORMACE. Oskara Motyky 2985/7, 702 00 OSTRAVA tel.: +420 591 124 075, mob.: +420 722 047 904 e mail: rubiso@centrum.cz

OBECNÉ INFORMACE. Oskara Motyky 2985/7, 702 00 OSTRAVA tel.: +420 591 124 075, mob.: +420 722 047 904 e mail: rubiso@centrum.cz OBECNÉ INFORMACE Oskara Motyky 2985/7, 702 00 OSTRAVA tel.: +420 591 124 075, mob.: +420 722 047 904 e mail: rubiso@centrum.cz Obsah Profil Identifikační údaje Nabídka klientům Návrh vzdělávacích programů

Více

Zpráva z auditu. Kasárenská 4 69501 Hodonín CZ 0124/11. Typ auditu. Recertifikační audit 16.9.2014. Vedoucí Auditor. Jan Fabiánek.

Zpráva z auditu. Kasárenská 4 69501 Hodonín CZ 0124/11. Typ auditu. Recertifikační audit 16.9.2014. Vedoucí Auditor. Jan Fabiánek. Zpráva z auditu Firemní ES&H servis s.r.o. Kasárenská 4 69501 Hodonín CZ 0124/11 Typ auditu Recertifikační audit 16.9.2014 Vedoucí Auditor Jan Fabiánek Auditor Vladimír Pojer Certifikace podle ČSN EN ISO

Více

Vážení zákazníci, odběratelé, obchodní přátelé, občané, akcionáři, kolegové

Vážení zákazníci, odběratelé, obchodní přátelé, občané, akcionáři, kolegové Vážení zákazníci, odběratelé, obchodní přátelé, občané, akcionáři, kolegové Společnost Vodovody a kanalizace Hodonín, a.s. zaměřuje svou hlavní pozornost na maximální uspokojování potřeb svých zákazníků

Více

Název projektu: Rozvoj profesních znalostí zaměstnanců a implementace systému řízení jakosti Registrační číslo projektu: CZ.04.3.07/4.1.01.

Název projektu: Rozvoj profesních znalostí zaměstnanců a implementace systému řízení jakosti Registrační číslo projektu: CZ.04.3.07/4.1.01. Název projektu: Rozvoj profesních znalostí zaměstnanců a implementace systému řízení jakosti Registrační číslo projektu: CZ.04.3.07/4.1.01.2/4132 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název zakázky: Zavedení

Více

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Držitel certifikátů ČSN EN ISO 9001 a 14001 Specializovaná firma pro dodávky vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Firemní profil Ostrava, červen 2007 PAVLÍNEK s.r.o. E-mail: obchod@pavlinek.cz

Více

Vážení zákazníci, odběratelé, obchodní přátelé, občané, akcionáři, kolegové

Vážení zákazníci, odběratelé, obchodní přátelé, občané, akcionáři, kolegové Vážení zákazníci, odběratelé, obchodní přátelé, občané, akcionáři, kolegové Společnost Vodovody a kanalizace Hodonín, a.s. zaměřuje svou hlavní pozornost na maximální uspokojování potřeb svých zákazníků

Více

Základní identifikační údaje společnosti

Základní identifikační údaje společnosti Výroční zpráva 2014 Základní identifikační údaje společnosti FIPOX, a.s. Údolní 326/11 602 00 Brno IČ 03335216 Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka

Více

ZPRÁVA O SPOLEČENSKÉ ODPOVĚDNOSTI ROK 2015

ZPRÁVA O SPOLEČENSKÉ ODPOVĚDNOSTI ROK 2015 ZPRÁVA O SPOLEČENSKÉ ODPOVĚDNOSTI ROK 2015 O SPOLEČNOSTI PSG - International a.s. je moderní a dynamicky se rozvíjející skupina, která působí na trhu v České republice i v zahraničí od svého založení v

Více

ZNAČENÍ PRŮMYSLOVÝCH PROVOZŮ

ZNAČENÍ PRŮMYSLOVÝCH PROVOZŮ Jednička v bezpečnostním značení Jednička v bezpečnostním značení ZNAČENÍ PRŮMYSLOVÝCH PROVOZŮ REKONSTRUKCE PODLAH SLOVO MAJITELE SPOLEČNOSTI Společnost J.A.CLEAN spol. s r.o. byla založena v roce 2010,

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

EMS - Systém environmentálního managementu. Jiří Vavřínek CENIA

EMS - Systém environmentálního managementu. Jiří Vavřínek CENIA EMS - Systém environmentálního managementu Jiří Vavřínek CENIA Osnova Použití normy a přínosy Demingůvcyklus (PDCA) Hlavní principy a prvky EMS / ISO 14001 Zainteresované strany Požadavky na management/ekology

Více

Základy Zateplením stávajícího objektu dojde k minimálnímu (zanedbatelnému) přitížení stávajících základů.

Základy Zateplením stávajícího objektu dojde k minimálnímu (zanedbatelnému) přitížení stávajících základů. PROJEKT PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ ST 01 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah a) popis navrženého konstrukčního systému stavby, výsledek průzkumu stávajícího stavu nosného systému stavby při návrhu její změny... 3 Úvod...

Více

http://www.isvzus.cz/usisvz/usisvz01005prepare.do?znackaform=6005782802001&priloh...

http://www.isvzus.cz/usisvz/usisvz01005prepare.do?znackaform=6005782802001&priloh... Page 1 of 6 Informační Systém o Veřejných Zakázkách - Uveřejňovací Subsystém Tisk Název zakázky: Zateplení objektu ZŠ Tolerance, Mochovská OZNÁMENÍ O ZAKÁZCE Značka formuláře: 6005782802001 Typ formuláře:

Více

Program bezpečnostních investic NATO

Program bezpečnostních investic NATO Program bezpečnostních investic NATO (NATO Security Investments Programme - NSIP) Program bezpečnostních investic NATO (NSIP) zajišťuje výstavbu společné infrastruktury NATO, nezbytné pro výcvik a nasazení

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele podle 1 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele podle 1 vyhlášky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele podle 1 vyhlášky 1. popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, Veřejný zadavatel popíše své

Více

Audity systému řízení - vize

Audity systému řízení - vize Audity systému řízení - vize FÓRUM e-time 2009 Karin Ulrichová 12.5.2009 Obsah Představení Det Norske Veritas Zdůraznění hlavních změn ISO 9001:2008 Situace s ISO na trhu Máme ISO, co dál Shrnutí Slide

Více

Energetické úspory objektu Mateřská školy v Doudlebách nad Orlicí

Energetické úspory objektu Mateřská školy v Doudlebách nad Orlicí Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12, odst.3, zák. č.137/2006 Sb. v platném znění Energetické úspory objektu Mateřská školy v Doudlebách

Více

EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě.

EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě. Úvod EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě. Poskytujeme komplexní služby pro architekty, investory,

Více

UNISTAV CONSTRUCTION a. s.

UNISTAV CONSTRUCTION a. s. UNISTAV CONSTRUCTION a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018 VÝROČNÍ ZPRÁVA UNISTAV CONSTRUCTION a.s. za rok 2018 OBSAH Úvodní slovo předsedy představenstva 2 Základní údaje 4 Statutární orgány 5 Zpráva vedení a analýza

Více

International for Standardization for Standardization. International Organization. www.iso.org. www.iso.org

International for Standardization for Standardization. International Organization. www.iso.org. www.iso.org International Organization International for Standardization Organization for Standardization www.iso.org www.iso.org 1 Přehled ISO 9001 a ISO 14001 zpracoval Roger Frost e-mail frost@iso.org Manager,

Více

CZ-Praha: Osobní vozidla 2009/S 88-126930 OZNÁMENÍ O ZAKÁZCE. Dodávky

CZ-Praha: Osobní vozidla 2009/S 88-126930 OZNÁMENÍ O ZAKÁZCE. Dodávky 1/5 CZ-Praha: Osobní vozidla 2009/S 88-126930 OZNÁMENÍ O ZAKÁZCE Dodávky ODDÍL I: VEŘEJNÝ ZADAVATEL I.1) NÁZEV, ADRESA A KONTAKTNÍ ÚDAJE: Česká televize, Kavčí hory, Kontakt: Útvar nákupu a celní deklarace,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka Rekonstrukce střešního pláště budovy mateřské školy, Vojice č. p. 1 včetně zateplení Zadavatel: Obec Podhorní Újezd a Vojice se sídlem: Vojice 141, 508 01 Hořice

Více

Příloha A. Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ SPORTOVNĚ - REKREAČNÍHO AREÁLU KOCIÁNOV. Zadavatel: Název: Adresa sídla / místa podnikání / bydliště:

Příloha A. Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ SPORTOVNĚ - REKREAČNÍHO AREÁLU KOCIÁNOV. Zadavatel: Název: Adresa sídla / místa podnikání / bydliště: Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: ROZŠÍŘENÍ

Více

FN Brno Psychiatrická klinika projektová dokumentace

FN Brno Psychiatrická klinika projektová dokumentace FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Výroční zpráva 2012H

Výroční zpráva 2012H Výroční zpráva společnosti AZ KLIMA a. s. za hospodářské období 2012H (1.4.2012 31.3.2013) 1. Úvodní slovo generálního ředitele: Vznik společnosti AZ KLIMA a.s. (původní název BWY Czech a.s.) je výsledkem

Více

2. Stavební firma. Předmět podnikání stavebních firem

2. Stavební firma. Předmět podnikání stavebních firem 2. Stavební firma Klíčová slova: Stavební firma, právní formy podnikání, hlavní a podpůrné činnosti stavební firmy, funkce stavební firmy, strategie stavební firmy. Anotace textu: Obsahem textu je seznámení

Více

Střížkovská 15/7, Praha 8 Střížkov IČO: , DIČ: CZ Tel.: , NABÍDKA ZHOTOVITELE

Střížkovská 15/7, Praha 8 Střížkov IČO: , DIČ: CZ Tel.: ,   NABÍDKA ZHOTOVITELE Střížkovská 15/7, 180 00 Praha 8 Střížkov IČO: 02506564, DIČ: CZ02506564 Tel.: +420 283 841 288, E-mail: info@praiz.cz NABÍDKA ZHOTOVITELE Výměna střešních ventilátorů bytového objektu Vybíralova 930 938,

Více

Společenská odpovědnost organizace jako další nástroj strategického řízení

Společenská odpovědnost organizace jako další nástroj strategického řízení Očekávání Společenská odpovědnost organizace jako další nástroj Prezentace: co to je Společenská odpovědnost stručný popis metodiky pro zavedení do úřadu Práce ve skupinkách sběr námětů a návrhů pro další

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Držitel certifikátů ČSN EN ISO 9001 a 14001, OHSAS 18001 a dalších. Specializovaná firma pro dodávky vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Firemní profil Ostrava, únor 2009 PAVLÍNEK

Více

střední podniky - Podpora zakládání a rozvoje sítí Business Angels (Prosperita OPPI) - Finanční fóra pro malé a střední podniky

střední podniky - Podpora zakládání a rozvoje sítí Business Angels (Prosperita OPPI) - Finanční fóra pro malé a střední podniky Program Start Jeremie Progres Popis programu Realizace podnikatelských záměrů osob Podpora rizikového kapitálu, Umožnit realizaci rozvojových vstupujících do podnikání poprvé nebo mikropůjček a záruk pro

Více

AUSTIN s.r.o. generální dodavatel díla

AUSTIN s.r.o. generální dodavatel díla AUSTIN s.r.o. generální dodavatel díla Charakteristika firmy: Obchodní jméno: AUSTIN s.r.o. Právní forma: Společnost s ručením omezeným, Společnost zapsána 30.6. 1994 v OR Krajského soudu Plzeň oddíl C,

Více

ZKUŠENOST K VALITA TRADICE

ZKUŠENOST K VALITA TRADICE ZKUŠENOST K VALITA TRADICE VOP CZ - patříme k nejvýznamnějším výrobcům a poskytovatelům servisu v oblasti obrany a bezpečnosti v České republice. VOP CZ - jsme tým lidí připravených splnit vaše požadavky

Více

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Petrovická 21,23 Krnov

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Petrovická 21,23 Krnov Výzva více zájemcům k podání nabídky na stavební práce Zateplení bytového domu Petrovická 21,23 Krnov Adresa pro styk s uchazeči: Město Krnov Odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1 794 01 Krnov Pracoviště:

Více

Výsledek posouzení splnění podmínek účasti v zadávacím řízení

Výsledek posouzení splnění podmínek účasti v zadávacím řízení Výsledek posouzení splnění podmínek účasti v zadávacím řízení Název zadavatele: Sídlo zadavatele: Název veřejné zakázky: Městská část Praha 5 Náměstí 14. října 4, 150 00 Praha 5 ZŠ Weberova, obj. Weberova

Více