Registrační číslo projektu : CZ / /0008

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Registrační číslo projektu : CZ.04.1.03/1.2.00.1/0008"

Transkript

1 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY PROJEKT INSTITUT TRHU PRÁCE PODPŮRNÝ SYSTÉM SLUŽEB ZAMĚSTNANOSTI Registrační číslo projektu : CZ / /0008 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA DODÁVKU NÁBYTKU A KANCELÁŘSKÉHO VYBAVENÍ Strana 1 (celkem 14)

2 1. Zadavatel Název zakázky Dodávka nábytku a ského vybavení Zadavatel Národní vzdělávací fond, o.p.s. IČ DIČ CZ Sídlo Opletalova 1417/25, Praha 1 Osoba oprávněná jednat za zadavatele PhDr. Miroslava Kopicová Kontaktní osoba Ing. Alena Huptychová Kontaktní telefon ; jechova@nvf.cz ; huptychova@nvf.cz 2. Předmět veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a ského vybavení pro realizaci projektu Institut trhu práce podpůrný systém služeb zaměstnanosti, který je spolufinancován ESF a SR ČR. Zadavatel požaduje zpracování nabídky včetně návrhu rozmístění nábytku dle přiložených půdorysů í (Příloha č. 1) a uvedeného požadovaného počtu vybavovaných pracovních míst v jednotlivých ích a dalších požadavků. Podrobný popis a specifikace předmětu veřejné zakázky a požadavků je uveden v Příloze č. 2 této dokumentace. Uchazeč předloží ve výběrovém řízení katalog ského nábytku a nabídku dezénů a barev nabízeného zboží. 3. Doba a místo plnění veřejné zakázky Doba plnění Dodavatel je povinen plnit předmět zakázky do 21 dnů po uzavření smlouvy dle předem dohodnutého harmonogramu dodávek včetně montáže nábytku. Místo plnění Místem plnění zakázky je sídlo zadavatele. 4. Kvalifikace uchazečů Uchazeč musí v nabídce doložit tyto kvalifikační předpoklady: Doklad o oprávnění k podnikání (výpis z obchodního rejstříku nebo jiný obdobný doklad o právní subjektivitě - ověřená kopie) Čestné prohlášení prokazující, že uchazeč o není v likvidaci a že proti němu nebyl v uplynulých letech prohlášen konkurz nebo konkurz nebyl zrušen pro nedostatek majetku o nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky Strana 2 (celkem 14)

3 o nemá splatný nedoplatek na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění nebo na pojistném a na penále na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, s výjimkou případů, kdy bylo povoleno splácení ve splátkách, a není v prodlení se splácením splátek Informace o kvalifikaci včetně požadovaných dokladů předloží uchazeč o zakázku ve lhůtě pro předkládání nabídek. 4. Podmínky realizace Nabídku může podat jakákoli fyzická nebo právnická osoba, splňující požadavky uvedené pod bodem 3. této výzvy. Právnická nebo fyzická osoba nemůže zakázku získat pokud: byla pravomocně odsouzena za porušení zákona v souvislosti se svou podnikatelskou činností; dopustila se vážného profesionálního provinění, které může zadavatel jakkoli prokázat; byla pravomocně odsouzena za podvody, korupci, členství ve zločinecké organizaci nebo jinou nelegální činnost, která poškozuje obchodní zájmy Evropských společenství; závažným způsobem porušila smlouvu nebo nedodržela smluvní ustanovení v rámci jiného řízení o zadávání veřejné zakázky nebo přidělení grantu financovaného z rozpočtů Společenství Uchazeč o zakázku musí učinit čestné prohlášení, že nespadá do žádné z kategorií uvedených pod body 3. a 4. této výzvy. Uchazeč podáním nabídky souhlasí s tím, že v případě vyžádání kontrolního orgánu umožní kontrolu všech dokladů, souvisejících s plněním zakázky, podle zákona č. 320/20012 Sb., o finanční kontrole, a to po dobu 10 let od skončení plnění zakázky. Tento souhlas musí být uveden v návrhu smlouvy. 5. Nabídková cena Požadavky zadavatele na zpracování nabídkové ceny Nabídková cena musí být zpracována v souladu se zásadami uvedenými v této zadávací dokumentaci. Nabídková cena musí být uvedena v české měně (CZK) v jednotkových cenách bez DPH a s DPH, celkových cenách bez DPH a s DPH dle přiložené tabulky příloha č. 3 Cenová nabídka bude zahrnovat všechny náklady spojené s dodáním předmětu zakázky. Neúplné nebo nepřehledné zpracování nabídkových cen bude důvodem k vyřazení nabídky z hodnocení. Jednotková cena žádné z položek nesmí přesáhnout částku ,- Kč včetně DPH. Celková cena zakázky nesmí přesáhnout částku ,- Kč bez DPH ( ,- Kč včetně DPH) Strana 3 (celkem 14)

4 6. Platební podmínky Zadavatel nebude poskytovat zálohy. Zadavatel se zavazuje uhradit dohodnutou kupní cenu bankovním převodem po obdržení faktury, která bude vystavena po dodání předmětu zakázky. Faktura musí obsahovat všechny náležitosti řádného daňového a účetního dokladu ve smyslu příslušných právních předpisů. V případě, že faktura nebude mít odpovídající náležitosti, je zadavatel oprávněn zaslat ji ve lhůtě splatnosti zpět dodavateli k doplnění či úpravě, aniž se dostane do prodlení se splatností lhůta splatnosti počíná běžet znovu od opětovného zaslání náležitě doplněného či opraveného dokladu. Faktura bude vystavena do 14 kalendářních dnů po převzetí předmětu dodávky. Doba splatnosti bude stanovena na 1 kalendářní měsíc ode dne doručení faktury zadavateli. Platby budou probíhat výhradně v české měně (CZK). Předání bude provedeno na základě předávacího protokolu. 7. Smluvní podmínky Uchazeč o zakázku je povinen předložit zadavateli jediný, závazný návrh kupní smlouvy a to na celý předmět zakázky. Uchazeč předloží písemný návrh smlouvy zpracovaný v souladu s požadavky vymezenými v této zadávací dokumentaci. Návrh smlouvy musí být ze strany uchazeče podepsán statutárním orgánem nebo osobou k tomu statutárním orgánem zmocněnou v souladu se způsobem jednání jménem uchazeče. Návrh smlouvy musí zahrnovat závazek dodavatele umožnit osobám oprávněným k výkonu kontroly projektu, z něhož je zakázka hrazena, provést kontrolu dokladů souvisejících s plněním zakázky, a to po dobu 10 let po skončení zakázky. Uchazeč musí v návrhu smlouvy akceptovat nárok zadavatele na smluvní pokutu ve výši 0,1 % z ceny zboží, které mělo být dodáno za každý i jen započatý den prodlení. Tím není dotčen ani omezen nárok na náhradu škody. Součástí návrhu kupní smlouvy bude dále o závazek dodat zboží nejpozději do 21 dnů od data podpisu kupní smlouvy dle předem ústně dohodnutého harmonogramu dodávek, o závazek dodat zboží do místa sídla zadavatele, o zajistit dopravu a montáž dodaného zboží (cena musí být kalkulována v rámci navržené ceny komponenty), o určení délky záruční doby za jakost díla v měsících, o termín nastoupení k odstranění reklamačních vad v průběhu záruční doby po jejich nahlášení ve dnech, o podmínky odstoupení od smlouvy. Strana 4 (celkem 14)

5 8. Pokyny pro zpracování a podání nabídky Uchazeči mohou podat pouze 1 nabídku a nabídku nelze zpracovat variantně Zadavatel vylučuje možnost částečného řešení Nabídka bude předložena v jednom originále (označeném slovem originál ) a ve dvou kopiích podepsaných stejně jako originál (označené slovem kopie ) v písemné formě, v českém jazyce a také na CD v elektronické podobě v českém jazyce. Papírová a elektronická verze nabídky se nesmí lišit Uchazeč předloží nabídkový katalog ského nábytku a nabídku povrchových dezénů a barev. Nabídka nebude obsahovat přepisy a opravy, které by mohly zadavatele uvést v omyl. Požadavky na jednotné uspořádání písemné nabídky Zadavatel požaduje, aby písemná verze nabídky byla řazena v následujícím členění: Vlastní nabídku včetně návrhu na rozmístění nábytku dle jednotlivých í Doklady o prokázání kvalifikačních předpokladů dle bodu 3. a 4. zadávací dokumentace Podrobný popis a specifikace nabízeného zboží, zpracovaný dle jednotlivých í a požadovaného počtu pracovních míst v ích Nabídková cena v členění na jednotlivé položky (příloha č. 2) a nabídková cena na jednotlivé e (příloha č. 3) Návrh smlouvy Nabídka včetně veškerých dokladů a příloh (mimo návrh smlouvy) bude svázána do jednoho svazku, který bude zajištěn proti manipulaci Všechny náklady a výdaje spojené s vypracováním a předložením nabídky nese uchazeč. Lhůta pro podání nabídky končí dne 11. května hod.. Nabídky, které budou doručeny po uplynutí této lhůty zadavatel neotevře a vrátí je neprodleně zpět zájemci. Řádně a včas podané nabídky nebudou uchazečům vráceny. Nabídku je možné doručit doporučenou poštou nebo osobně předat do sekretariátu ředitelky Národně vzdělávacího fondu, o.p.s., Opletalova Praha1 v době od 09,00 hod do 15,00 hod. Nabídky v uzavřené obálce opatřené označením obchodní firmy nebo názvu či jména příjmení, razítkem a podpisem uchazeče. Dále musí být na obálce uveden název zakázky ITP-Dodávka nábytku s uvedením výzvy NEOTVÍRAT a adresa, na kterou je možné nabídku vrátit. Všechny listy nabídky včetně příloh budou řádně očíslovány vzestupnou číselnou řadou. Strana 5 (celkem 14)

6 9. Způsob hodnocení nabídek Zadavatel posoudí předložené nabídky z hlediska splnění základních požadavků na uchazeče a na požadovaný obsah a formu nabídek. Nevyhovující nabídky z výběrového řízení vyřadí. Předložené nabídky budou v rámci této etapy posuzovány z hlediska Dodržení požadavků na zpracování nabídky (bod 8 této výzvy) Dodržení požadavků na jednotné uspořádání písemné nabídky (bod 8 této výzvy) V druhé etapě hodnocení budou nabídky hodnoceny z hlediska ekonomické výhodnosti podle následujících kritérií Nabídky budou hodnoceny z hlediska ekonomické výhodnosti podle následujících kritérií Cena váha 60 % Hodnocení kritéria = 100 x nejnižší cena/ cena hodnocené nabídky x váha vyjádřena v procentu Návrh na rozmístění nábytku váha 40 % Pro hodnocení nabídek se použije bodová stupnice 1 až 100. Nejvhodnější nabídce je přiřazena hodnota 100 bodů. Hodnocení kritéria = počet bodů hodnocené nabídky x váha vyjádřena v procentu Zadavatel má právo od příslušného uchazeče vyžadovat v průběhu výběrového řízení potřebná vysvětlení k předložené nabídce. 10. Otevírání obálek s nabídkami Otevírání obálek s nabídkami se uskuteční dne 14. května 2007 ve hodin v sídle zadavatele. Otevírání obálek je veřejné, další jednání hodnotící komise je neveřejné. 11. Ostatní ujednání o Zadavatel si vyhrazuje právo odmítnout všechny předložené nabídky, právo změnit nebo doplnit soutěžní podmínky, právo zrušit soutěž, omezit rozsah předmětu zakázky a právo neuzavřít smlouvu se žádným z uchazečů. Žádný z uchazečů nemá ani v tomto případě nárok na náhradu nákladů spojených s vypracováním a podáním nabídky. o Zadavatel umožní uchazeči v průběhu zadávacího řízení po předchozí telefonické dohodě se zadavatelem osobní návštěvu v sídle zadavatele za Strana 6 (celkem 14)

7 účelem ověření půdorysů vybavovaných í a tím vytvoření optimálních podmínek pro zpracování návrhu na rozmístění nábytku. 12. Příloha zadávací dokumentace a specifikace ceny dodávky Příloha č. 1 Půdorysy í (samostatná příloha v el. podobě - stran 2 ) Příloha č. 2 Specifikace předmětu zakázky Příloha č. 3 Nabídková cena v členění na jednotlivé položky Příloha č. 4 Nabídková cena dle místností Praha dne Za zadavatele:phdr. Miroslava Kopicová Ředitelka NVF, o.p.s. Strana 7 (celkem 14)

8 Příloha č. 2 Specifikace předmětu zakázky Místnost Plocha Pracovn m 2 í místa Č.1 Č.2 Č 3 Č.4 Č. 5 Č. 6 Č. 8 Požadavek na vybavení Položky z přílohy č.3 29,6 4 Vybavení čtyř pracovních míst* (psací stůl včetně plochy pro PC a klávesnici nebo samostatného stolku pro PC, rozšiřující přídavná plocha nebo skřínka, jeden pojízdný kontejner zamykatelný, jedna židle, nástěnná police a jedna vysoká policová skříň částečně otevřená a zamykatelná); šatní skříň; jedna nízká skříň policová, hluboká, otevřená; jedna nízká skříň policová, hluboká, uzavřená (možnost postavení tiskárny); dvě konferenční židle; nástěnný věšák 14,0 1 manaže r Vybavení pracovního místa pro manažera** (psací stůl včetně plochy pro PC a klávesnici nebo samostatného stolku pro PC, rozšiřující přídavná plocha, segment pro jednání minimálně dalších dvou osob; jeden pojízdný kontejner zamykatelný, jedna židle, nástěnná police a jedna vysoká policová skříň částečně otevřená a zamykatelná); šatní skříň jednodveřová; jedna nízká skříň policová, hluboká, otevřená; jedna nízká skříň policová, hluboká, uzavřená (možnost postavení tiskárny); dvě konferenční židle 32,2 4 Vybavení čtyř pracovních míst (psací stůl včetně plochy pro PC a klávesnici nebo samostatného stolku pro PC, rozšiřující přídavná plocha nebo skřínka, jeden pojízdný kontejner zamykatelný, jedna židle, nástěnná police a jedna vysoká policová skříň částečně otevřená a zamykatelná); šatní skříň; dvě vysoké skříně s přestavitelnými policemi, částečně otevřené; dvě nízké skříně policové, hluboké, otevřené (možnost postavení tiskárny); nízká skříň policová, hluboká, uzavřená; dvě konferenční židle 10,2 2 Vybavení dvou pracovních míst (psací stůl včetně plochy pro PC a klávesnici nebo samostatného stolku pro PC, rozšiřující přídavná plocha nebo skřínka, jeden pojízdný kontejner zamykatelný, jedna židle, nástěnná police a jedna vysoká policová skříň částečně otevřená a zamykatelná); nízká skříň policová, hluboká, otevřená; jedna konferenční židle 15,3 3 Vybavení tří pracovních míst (psací stůl včetně plochy pro PC a klávesnici nebo samostatného stolku pro PC, rozšiřující přídavná plocha nebo skřínka, jeden pojízdný kontejner zamykatelný, jedna židle, nástěnná police a jedna vysoká policová skříň částečně otevřená a zamykatelná); nástěnný věšák 15,5 2 Vybavení dvou pracovních míst (psací stůl včetně plochy pro PC a klávesnici nebo samostatného stolku pro PC, rozšiřující přídavná plocha nebo skřínka, jeden pojízdný kontejner zamykatelný, jedna židle, nástěnná police a jedna vysoká policová skříň částečně otevřená a zamykatelná); jedna konferenční židle; k jednomu stolu malý trojúhelníkový přídavný segment 18,5 3 Vybavení tří pracovních míst (psací stůl včetně plochy pro PC a klávesnici nebo samostatného stolku pro PC, rozšiřující přídavná plocha nebo skřínka jeden pojízdný kontejner zamykatelný jedna židle nástěnná police a jedna 8,9,11, 20,18 2,3,4,6,1 6 8,9, , 8, 9, 11, 20 8, , 21 Strana 8 (celkem 14)

9 rozšiřující přídavná plocha nebo skřínka, jeden pojízdný kontejner zamykatelný, jedna židle, nástěnná police a jedna vysoká policová skříň částečně otevřená a zamykatelná); nízká skříň policová, hluboká, otevřená; stojací věšák Č. 10 Č. 11 Č ,9 2 Vybavení dvou pracovních míst (psací stůl včetně plochy pro PC a klávesnici nebo samostatného stolku pro PC, rozšiřující přídavná plocha nebo skřínka, jeden pojízdný kontejner zamykatelný, jedna židle, nástěnná police a jedna vysoká policová skříň částečně otevřená a zamykatelná); šatní skříň; jedna nízká skříň policová, hluboká, otevřená; jedna nízká skříň policová, hluboká, uzavřená (možnost postavení tiskárny);čtyři vysoké skříně s přestavitelnými policemi, uzavřené, s nástavci otevřenými 21,4 3 Vybavení tří pracovních míst (psací stůl včetně plochy pro PC a klávesnici nebo samostatného stolku pro PC, rozšiřující přídavná plocha nebo skřínka, jeden pojízdný kontejner zamykatelný, jedna židle, nástěnná police a jedna vysoká policová skříň částečně otevřená a zamykatelná); šatní skříň; jedna nízká skříň policová, hluboká, otevřená (postavení tiskárny) 25,5 3 Vybavení tří pracovních míst (psací stůl včetně plochy pro PC a klávesnici nebo samostatného stolku pro PC, rozšiřující přídavná plocha nebo skřínka, jeden pojízdný kontejner zamykatelný, jedna židle, nástěnná police a jedna vysoká policová skříň částečně otevřená a zamykatelná), šatní skříň; jedna nízká skříň policová hluboká, otevřená (postavení tiskárny); jedna střední skříň policová hluboká, částečně otevřená; rohový jednací stolek samostatný; dvě konferenční židle Chodba - - Nábytek do chodby: pět vysokých skříní s přestavitelnými policemi, uzavřených; k nim pět nástavců policových, otevřených; tři nízké skříně policové, hluboké, otevřené; jednací stolek; dvě konferenční židle; stojací věšák Kuchyň - - Jídelní stůl oválný;čtyři židle 14, 15 Celkem 27 8, 17 11, 7, 8, 9 11, 8 11, 10, 23, 20, 22 13, 8, 19, 20,17 * Vybavení jednoho pracovního místa zahrnuje: psací stůl včetně plochy pro PC a sníženou klávesnici nebo samostatného stolku pro PC, rozšiřující přídavnou plochu nebo skřínku, jeden pojízdný kontejner zamykatelný, jednu skou židli, nástěnnou polici a jednu vysokou policovou skříň částečně otevřenou a zamykatelnou. ** Vybavení manžerského pracovního místa zahrnuje: psací stůl včetně plochy pro PC a klávesnici nebo samostatného stolku pro PC, rozšiřující přídavná plocha, segment pro jednání minimálně dalších dvou osob; jeden pojízdný kontejner zamykatelný, jedna židle, nástěnná police a jedna vysoká policová skříň částečně otevřená a zamykatelná. Strana 9 (celkem 14)

10 Příloha č. 3(stran 2) Nabídková cena v členění na jednotlivé položky Pořadí položky Specifikace položky Rozměr cca 1. Psací stůl (vybavení pracovního místa) tloušťka desky minimálně 24 mm hrany ABS kovová podnož průchodka pro kabely plocha pro umístění PC včetně výsuvné plochy pro klávesnici nebo samostatný stolek pod počítač 2 Psací stůl typu manažer tloušťka desky minimálně 18 mm hrany ABS průchodka pro kabely segment pro jednání (takové rozšíření stolu, aby u něj mohlo probíhat jednání minimálně dalších dvou osob) 3 Kontejner k psacímu stolu (vybavení pracovního místa) minimálně dvě zásuvky a tužkovník pojízdné provedení zamykatelný minimálně 0 x 80 Počet kusů Limit za jednotku v Kč s DPH , , ,- Strana 10 (celkem 14) Cena za jednotku v Kč bez DPH Cena za jednotku v Kč s DPH Cena celkem bez DPH Cena celkem s DPH

11 4. 5. Kancelářská židle (vybavení pracovního místa) pojízdná regulace výšky sedáku i opěráku čalouněný sedák plastové područky Barva bude upřesněna s vybraným dodavatelem Kancelářská židle pojízdná regulace výšky sedáku i opěráku čalouněný sedák plastové područky Barva bude upřesněna s vybraným dodavatelem 6. Vysoká policová skříň (vybavení pracovního místa) objem minimálně 0,6 m³ (hloubka skříně 25 až 30 cm) přestavitelné police částečně otevřená se zamykatelnými dvířky 7. Vysoká policová skříň (archivní) přestavitelné police uzavřená, zamykatelná s nástavci otevřenými , ,- 80x190x ,- 80x255x ,- 8. Nízká skříň policová, hluboká,otevřená 11 Strana 11 (celkem 14)

12 9. Nízká skříň policová, hluboká, uzavřená, zamykatelná 10. Střední skříň polnicová, částečně otevřená Šatní skříň 80x190x ,- 12. Šatní skříň jednodveřová ,- 13. Vysoká policová skříň přestavitelné police uzavřená, zamykatelná s nástavci otevřenými 80x190x ,- 14 Jídelní stůl oválný ,- 15. Židle k jídelnímu stolu čalouněné ,-. Nástěnná police Stojací věšáky Nástěnné věšáky Jednací stolek malý Konferenční židle čalouněné bez područek 21. Trojúhelníkový přídavný segment k psacímu stolu 22. Rohový jednací stolek samostatný , Ostatní případné doplňky dle zpracovaného návrhu rozmístění Strana 12 (celkem 14)

13 CENA CELKEM Strana 13 (celkem 14)

14 Příloha č. 4 Nabídková cena dle místností Místnost Položka Počet kusů Č. 1 Cena za jednotku v Kč bez DPH Cena za jednotku v Kč s DPH Cena celkem bez DPH Cena celkem s DPH Celkem cena za Č.2 Celkem cena za Tabulku rozšířit podle skutečného počtu vybavovaných í a ostatních prostor a návrhu na jejich vybavení (včetně položek ostatních spojovací díly, podnože apod.) Název a adresa uchazeče: V..dne.. Za firmu.. Vypracoval:. Razítko a podpis uchazeče: Strana 14 (celkem 14)

Registrační číslo projektu : CZ / /0008

Registrační číslo projektu : CZ / /0008 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY PROJEKT INSTITUT TRHU PRÁCE PODPŮRNÝ SYSTÉM SLUŽEB ZAMĚSTNANOSTI Registrační číslo projektu : CZ.04.1.03/1.2.00.1/0008

Více

Podmínky pro podání nabídky

Podmínky pro podání nabídky Podmínky pro podání nabídky na zakázku kraje, zadávanou podle Pravidel pro zadávání veřejných zakázek, zakázek kraje Vysočina a zakázek příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina na Dodávku notebooků

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma nebo název

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících bilanční diagnostiku

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících bilanční diagnostiku Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících bilanční diagnostiku Obecné zadání: Střední škola technická, Most Velebudice, Dělnická 21, příspěvková organizace vypisuje výběrové

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

2) Specifikace zakázky Předmětem zakázky je nákup 5 ks notebooků včetně software, 15 ks PC včetně software, 5 ks kopírek

2) Specifikace zakázky Předmětem zakázky je nákup 5 ks notebooků včetně software, 15 ks PC včetně software, 5 ks kopírek Regioinfo, spol. s r.o. Jablonecká 8/31 460 01 Liberec 5 Tel. č.: 482 710 626 VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Dodávka výpočetní techniky pro projekt Program dlouhobé péče o uchazeče o zaměstnání propojením rekvalifikace

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Projekt OP RLZ Opatření 3.1. Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky

Projekt OP RLZ Opatření 3.1. Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky Sdružení CEPAC Morava Jeremenkova 1142/42 772 00 Olomouc tel.: +420 587 438 299 fax: +420 587 438 298 e-mail: cepac@cepac.cz VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní

Více

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Štipoklasy Štipoklasy 20, 284 01 IČ: 00640409 Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování Č.j.: DM-030/1557/2016 Sp.č.: 030/80/07-1/2016 Pardubice 18.7.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování V souladu s ustanoveními 8 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO 61781517, Bank. spoj. Č.ú. 101342392/0300, Tel. 376395194 Č.j. 3344/10 Měcholupy 18. 5. 2010 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Pořízení softwaru pro podporu řízení lidských zdrojů a technická podpora po dobu realizace projektu Dodávka

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

Projekt: Vzdělávání pracovníků v sociálních službách. Zadávací podmínky výběrového řízení na pronájem školící místnosti a zajištění občerstvení

Projekt: Vzdělávání pracovníků v sociálních službách. Zadávací podmínky výběrového řízení na pronájem školící místnosti a zajištění občerstvení Projekt: Vzdělávání pracovníků v sociálních službách Registrační číslo projektu: CZ.04.3.07/1.1.01.4/1221 Zadávací podmínky výběrového řízení na pronájem školící místnosti a zajištění občerstvení I. Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název projektu: Registrační číslo: Pořízení automobilů pro terénní služby Ledax o.p.s. 013D312005402 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky pro dodavatele projektu Najdi si práci ve Zlínském kraji

k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky pro dodavatele projektu Najdi si práci ve Zlínském kraji ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky pro dodavatele projektu Najdi si práci ve Zlínském kraji ZADAVATEL: MARLIN B&V, s.r.o. zastoupený Mgr. Dušanem Bellovičem Leoše Janáčka

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky název zakázky: Monitory RG Identifikace zadavatele: Reálné gymnázium a základní škola města Prostějova, Studentská ul. 2 Sídlo: Prostějov, Studentská 4/2,

Více

Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem hl. m. Prahy.

Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem hl. m. Prahy. Zadávací dokumentace k výzvě na podání nabídek do výběrového řízení na dodávku služeb zajišťujících ubytovací, stravovací a školící prostory pro účastníky v rámci projektu Rozvoj sítě pražských inovujících

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb,

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb, Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-0503/2011 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 21.2.2011 Písemná výzva

Více

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka )

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZJEDNODUŠENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA VÝBĚR DODAVATELE NA ZAJIŠTĚNÍ REALIZACE VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ SVAZU PRŮMYSLU A DOPRAVY ČR V JAZYKOVÝCH DOVEDNOSTECH V RÁMCI PROJEKTU: POSILOVÁNÍ

Více

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK. Název výzvy Dodávka správy počítačové sítě pro projekt Nová cesta

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK. Název výzvy Dodávka správy počítačové sítě pro projekt Nová cesta ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK Název výzvy Dodávka správy počítačové sítě pro projekt Nová cesta Zadavatel Církevní gymnázium spol. s r.o. Olomouc Nešverova 693/1 779 00 Olomouc IČ: 61942839

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadávací dokumentace

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadávací dokumentace VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadávací dokumentace Název zakázky: Střední odborné učiliště tradičních řemesel, spol. s r. o., Střední 59, Brno, vyhlašuje výběrové řízení na dodávku vybavení učebny 39 pracovišti

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Ostravská univerzita v Ostravě. výzvu k podání nabídky. Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje

Ostravská univerzita v Ostravě. výzvu k podání nabídky. Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje výzvu k podání nabídky na realizaci zakázky Dodávka služeb souvisejících s konzultační, poradenskou a školící činností při řešení projektu č. Modulární systém studijních

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících ubytovací a stravovací kapacity

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících ubytovací a stravovací kapacity Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících ubytovací a stravovací kapacity Obecné zadání: Střední škola technická, Most Velebudice, Dělnická 21, příspěvková organizace vypisuje

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Podklad pro zpracování nabídek veřejné zakázky Dodávka notebooků a softwaru a vytvoření výukového softwaru, která se týká projektu s registračním číslem CZ.1.07/1.1.06/01.0111 Rozšířená

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Výměna 2 ks vchodových dveří v objektu Státního okresního archivu Rokycany.

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Výměna 2 ks vchodových dveří v objektu Státního okresního archivu Rokycany. Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-2341/2010 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 14.10.2010 Dle rozdělovníku

Více

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-2374/2010 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 20.10.2010 Dle rozdělovníku

Více

VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Vybavení nového objektu školy k akci DDŠ a ZŠ Kostelec nad Orlicí Přístavba školy dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných

Více

Sídlištní 136/24, 165 03 PRAHA 6 - Lysolaje

Sídlištní 136/24, 165 03 PRAHA 6 - Lysolaje VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. a dle 18 odst. 5 a ve smyslu 21 odst. 1 písm. d) ve spojení s 34 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: VOP vozovek, Chodová Planá lokalita Slovany Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016 Sb.,

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP Lhůta pro podání nabídek: 31.8.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky název zakázky: Tabule do kmenových tříd RG Identifikace zadavatele: Reálné gymnázium a základní škola města Prostějova, Studentská ul. 2 Sídlo: Prostějov,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v zadávacím řízení k zakázce malého rozsahu II. kategorie na: Dodávku nábytku a vnitřního vybavení zadávané v souladu s Metodikou zadávání zakázek IOP, oblast

Více

Identifikační údaje. Realizace vzdělávacích kurzů pro zvýšení adaptability zaměstnanců ve společnosti LEGIE GUARD service s.r.o.

Identifikační údaje. Realizace vzdělávacích kurzů pro zvýšení adaptability zaměstnanců ve společnosti LEGIE GUARD service s.r.o. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzva k podání nabídek do výběrového řízení Identifikační údaje Název zakázky: Název operačního programu: Vzdělávání LEGIE GUARD OP Lidské zdroje a zaměstnanost Název projektu: Realizace

Více

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma VÝZVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ MIMO REŽIM ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH POŽADAVKY NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY A PODMÍNKY JEJÍHO PLNĚNÍ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále je veřejná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu Výroba a tisk reprezentačních materiálů a propagačních předmětů pro účely prezentace ČR v rámci Zadavatel veřejné

Více

Vzdělávání zaměstnanců společnosti MARLIN B & V, s.r.o. Kvalitní lektor = kvalitní absolvent

Vzdělávání zaměstnanců společnosti MARLIN B & V, s.r.o. Kvalitní lektor = kvalitní absolvent Název zakázky: Vzdělávání zaměstnanců společnosti MARLIN B & V, s.r.o. Název projektu : Kvalitní lektor = kvalitní absolvent Registrační číslo: CZ.04.1.03/3.3.13.3/0009 Datum zahájení realizace 01.01.2007

Více

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí Obec Hosty Hosty 84 37501 Týn nad Vltavou IČO: 00581348 Adr. datové schránky: ijbamr6 Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem Č.j.: DM-030/1367/2016 Sp.č.: 030/80/04-1/2016 Pardubice 24.06.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem V souladu s ustanoveními 8 odst. 2 zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen VZMR ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu Provedení auditu systémových projektů OP RLZ spolufinancovaných Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.3388 Název projektu: Základní škola Kobylí - škola bez stresu Název

Více

Dodávka laboratorního nábytku

Dodávka laboratorního nábytku Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: likvidace

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice OBEC DLOUHOŇOVICE Školská 71, 564 01 Dlouhoňovice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka

Více

Státní oblastní archiv v Plzni Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň

Státní oblastní archiv v Plzni Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň Státní oblastní archiv v Plzni Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: SOAP/002-2472/2010 VYŘIZUJE: Pluhovský TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 MOB: 605 247 077 E-MAIL: pluhovsky@soaplzen.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro měření odporu spouště Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1

Více

Zadávací dokumentace na dodávku tiskařských služeb

Zadávací dokumentace na dodávku tiskařských služeb Zadávací dokumentace na dodávku tiskařských služeb Název zakázky: Grafické práce a tisk metodických materiálů pro potřeby projektu Environmentální inspirace do škol (Přírodě OK 2) Od uchazečů se očekává,

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na   nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky Zak 01 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Operační program Vzdělávání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro zkoušky odolnosti vodičů vůči otěru Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu INTERAKTIVNÍ TABULE S PŘÍSLUŠENSTVÍM, SOUBOR INFORMAČNĚ TECHNOLOGICKÉHO VYBAVENÍ

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu INTERAKTIVNÍ TABULE S PŘÍSLUŠENSTVÍM, SOUBOR INFORMAČNĚ TECHNOLOGICKÉHO VYBAVENÍ Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zakázka ) INTERAKTIVNÍ TABULE S PŘÍSLUŠENSTVÍM, SOUBOR INFORMAČNĚ

Více

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií Lhůta pro podání nabídek: 20.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 27.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2017/OSVŠ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK Název výzvy: Specializovaný software pro technickou přípravu oděvní výroby. Zadavatel: Střední průmyslová škola oděvní, Prostějov, Vápenice 1 Sídlo: Vápenice

Více

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice OBEC VINAŘICE V. ulice 250, 273 07 Vinařice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

Gymnázium Karla Čapka Školní 1530, DOBŘÍŠ IČO tel.:

Gymnázium Karla Čapka Školní 1530, DOBŘÍŠ IČO tel.: Gymnázium Karla Čapka Školní 1530, 263 80 DOBŘÍŠ IČO 61100331 tel.: 318 521 040 e-mail: post@gymkc.cz č.j. 0677/2018/GKCPB ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu Výměna podlahových krytin

Více

CZ.1.07/3.1.00/50.0025

CZ.1.07/3.1.00/50.0025 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky: Datum vyhlášení zakázky: 8. 4. 2013 Název zadavatele: Sídlo

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: /OHS/2014

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: /OHS/2014 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: JUKKA, s.r.o. Sídlo: Lhotská 772, 687 22 Ostrožská Nová Ves

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce OPRAVA A REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ A CHODBY VE ZDRAVOTNÍM STŘEDISKU Zadavatel: Obec Staré Město se sídlem: Staré Město

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZŠ Hustopeče, Nádražní 4, okres Břeclav, příspěvková organizace, Nádražní 4, 69301 Hustopeče se sídlem Nádražní 4, 693 01 Hustopeče, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Rekonstrukce budov 45454100-5

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Rekonstrukce budov 45454100-5 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na dodávku reklamních předmětů

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na dodávku reklamních předmětů Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na dodávku reklamních předmětů Zadavatel NÁZEV: Ministerstvo práce a sociálních věcí SÍDLO: Na Poříčním Právu 1, Praha 2 IČ: 00551023 ZASTOUPENÝ: Mgr. Martin Žárský

Více

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: SOAP/002-2233/2011 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz www.soaplzen.cz DATUM: 2011-09-29

Více

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Zadavatel Městská knihovna Kolín Zastoupené Mgr. Pavlem Kárníkem, ředitelem

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, Praha 1 IČ:

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, Praha 1 IČ: Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 IČ: 00022985 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12, odst. 6 zákona

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY NA DODÁVKU SLUŽEB

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY NA DODÁVKU SLUŽEB VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY NA DODÁVKU SLUŽEB ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SLUŽEB OPERATIVNÍ LEASING I. Název a stručný popis zakázky: Dodávka služeb operativní leasing na devíti

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním ZADAVATEL: Název: Obec Lhota - Vlasenice Sídlo: Vlasenice 18, 394 70 Lhota Vlasenice IČO:

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Rekonstrukce vnitrobloku na p.p.č.3413/1, 3412/3 Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky název zakázky: Dodávka výpočetní techniky IV Identifikace zadavatele Název: Sídlo: Zastoupená: IČ: Kontaktní osoby: Gymnázium Jiřího Wolkera, Prostějov, Kollárova

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Zastoupený: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Dodávka a

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k veřejné zakázce malého rozsahu na služby: Přístavba kotelny k bytovému domu STAVEBNÍ PRÁCE 21.06.2018

Více

ÚDRŽBA, PROVOZ A OPRAVY VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ OBCE KAČICE

ÚDRŽBA, PROVOZ A OPRAVY VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ OBCE KAČICE ZADAVATEL: Obec Kačice Se sídlem: Masarykova 20, 273 04 Kačice IČ: 002 34 494 Bankovní spojení: KB Kladno, č.ú. 4121-141/0100 zastoupená: Vítem Kolmanem, starostou Č.j. 200/Ko 0BVÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Výběrové řízení zakázka na službu

Výběrové řízení zakázka na službu Výběrové řízení zakázka na službu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k předložení nabídky na službu spočívající v zajištění jazykových kurzů Název zakázky: Datum vyhlášení zakázky: 24. září 2009 Zajištění jazykových

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky název zakázky: Počítače RG Identifikace zadavatele: Reálné gymnázium a základní škola města Prostějova, Studentská ul. 2 Sídlo: Prostějov, Studentská 4/2,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU MĚSTO BŘIDLIČNÁ Nábřežní 452, 793 51 Břidličná Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je

Více

NÁZEV PROJEKTU Zvýšení konkurenceschopnosti PNsP Roudnice n. L. s.r.o. zvýšením odbornosti zdravotnického a nezdravotnického personálu

NÁZEV PROJEKTU Zvýšení konkurenceschopnosti PNsP Roudnice n. L. s.r.o. zvýšením odbornosti zdravotnického a nezdravotnického personálu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE PRO IMPLEMENTACI ISO 14001:2004, ISO 18001:1999, NÁRODNÍCH AKREDITAČNÍCH STANDARDŮ A PROVEDENÍ INTERNÍCH AUDITŮ NÁZEV PROJEKTU Zvýšení konkurenceschopnosti PNsP

Více