Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu"

Transkript

1 Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Úvodní příručka Kontrola ů iphone nebo ipad si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného místa Díky synchronizaci položek kalendáře s iphonem nebo ipadem budete vždycky vědět, kde máte být. Synchronizace kontaktů Když budete mít svoje kontakty na iphonu nebo ipadu, budete moct snadněji sdílet dokumenty, posílat y nebo plánovat schůzky s kolegy. Přístup k týmovému poznámkovému bloku OneNotu Pomocí aplikace OneNote pro iphone nebo ipad máte snadný přístup ke všem poznámkovým blokům OneNotu, které jsou uložené na týmovém webu SharePointu nebo na vašem webu OneDrivu pro firmy. Účast na schůzkách tváří v tvář Pomocí aplikace Lync se můžete účastnit schůzek, používat rychlé zprávy nebo uskutečňovat videohovory s kolegy a být ve spojení, i když nejste v kanceláři. Spolupráce s týmem Máte přístup k týmovým webům a můžete sdílet nebo upravovat soubory, které jsou na nich uložené. Práce na dokumentech Pomocí aplikace OneDrive pro firmy můžete pracovat na dokumentech na webu OneDrivu pro firmy nebo je sdílet. Zobrazení a úpravy dokumentů na cestách Pomocí aplikace Office Mobile můžete zobrazovat a upravovat dokumenty přímo z iphonu.

2 Používání u Když si na iphonu nebo ipadu nastavíte ový účet Office 365, bude váš fungovat podobně jako jakékoli jiné ové účty na vašem zařízení. Můžete: Kontrolovat y: Na domovské obrazovce klepněte na Pošta. Poslat Klepněte na Upravit. Přidejte příjemce, napište svoji ovou zprávu a pak klepněte na Odeslat. Odpovědět na Klepněte na Odpovědět. Až budete hotovi, klepněte na Odeslat. Zkontrolovat další složky: Klepněte na Složky. Vyberte složku, kterou chcete zobrazit. Zobrazit všechny ové účty na svém zařízení: Klepněte na Pošta. (Když vás to zavede do složky Doručená pošta, klepněte v levém horním rohu na název účtu.) Zobrazí se vám všechny účty, které na zařízení máte. Můžete se taky podívat na další složky na jiných účtech. Klepněte v části Účet na účet se složkou, kterou si chcete prohlédnout. Klepnutím na účet Office 365 zobrazíte další složky účtu. Správa kalendáře Kalendář umožňuje vytvářet a sledovat události a schůzky. Zobrazení položky kalendáře Klepněte na aplikaci Kalendář. Vytvoření nové schůzky nebo události 1. Klepněte na aplikaci Kalendář a vyberte čas události a další podrobnosti. 2. Na obrazovce Přidat událost klepněte na Kalendář a vyberte svůj kalendář Office 365. Až budete hotovi, klepněte na Hotovo. Správa kontaktů Kontakty z účtu Office 365 můžete přidávat, upravovat nebo odstraňovat. Přidání kontaktu 1. Na úvodní obrazovce klepněte na Telefon > Kontakty. 2. Klepněte na Nový a zadejte informace o kontaktu. Až budete hotovi, klepněte na Hotovo. Úprava nebo odstranění kontaktu 1. Klepněte na jméno kontaktu a pak klepněte na Upravit. 2. Změňte informace a klepněte na Hotovo. Pokud chcete kontakt odstranit, potáhněte dolů a klepněte na Odstranit kontakt.

3 Spolupráce a práce na dokumentech na OneDrivu pro firmy nebo týmových webech SharePointu Týmový web SharePointu slouží ke komunikaci, sdílení dokumentů a spolupráci týmu na projektech. OneDrive pro firmy je váš osobní web pro ukládání souborů, které vidíte jenom vy, ale které můžete snadno sdílet se spolupracovníky. K dokumentům na těchto webech se můžete dostat z aplikace Office Mobile, ale pokud chcete na příslušný web přejít, udělejte to na iphonu nebo ipadu v prohlížeči Safari. Otevření webu OneDrivu pro firmy nebo týmového webu SharePointu: 1. Otevřete Safari. 2. Na panelu Adresa v prohlížeči zadejte adresu URL vašeho webu. Adresa URL osobního webu, jako je web OneDrivu pro firmy, může vypadat třeba takto: onmicrosoft_com. Adresa URL týmového webu může vypadat třeba takto: (V adrese URL bude místo domény contoso název domény vaší organizace.) Poznámka: Pokud nevíte jistě, jaká je adresa URL vašeho webu, přejděte na web v prohlížeči na počítači a zapamatujte si adresu URL uvedenou na panelu Adresa, nebo si tuto adresu pošlete em, abyste ji mohli zkopírovat a vložit. 3. Po zobrazení přihlašovací obrazovky Microsoft Office 365 zadejte svoje uživatelské jméno a heslo a klepněte na Přihlásit se. Pokud se web otevře v mobilním zobrazení, ale vy chcete zobrazení pro počítače, klepněte na Nastavení > Přepnout do zobrazení pro počítače. Když budete chtít přepnout zpátky do mobilního zobrazení, klepněte na Nastavení > Mobilní zobrazení. 4. Pokud jste v mobilním zobrazení, můžete klepnutím na Nastavení > Obsah webu zobrazit seznam veškerého obsahu, třeba knihoven dokumentů nebo seznamů na webu. Mobilní zobrazení Zobrazení pro počítače Tip: Mezi webem OneDrivu pro firmy a týmovými weby, které sledujete, můžete snadno přecházet tak, že v navigačním záhlaví v zobrazení pro počítače klepnete na OneDrive nebo Weby.

4 Používání aplikací pro iphone a ipad Když nainstalujete aplikace pro iphone nebo ipad určené k práci s Office 365, můžete pokračovat ve spolupráci s kolegy a dál pracovat i na cestách. Úvodní příručka Nastavení Office 365 na iphonu nebo ipadu obsahuje informace o tom, jak se poprvé přihlásit k těmto aplikacím: Lync 2013 pro iphone a Lync 2013 pro ipad OneDrive pro firmy pro předplatitele Office 365 OneNote pro iphone nebo OneNote pro ipad Office Mobile pro předplatitele Office 365 (pro uživatele iphonu) Používání aplikace Lync 2013 Pokud vaše organizace používá Lync, můžete na iphonu nebo ipadu používat aplikaci Microsoft Lync 2013, abyste byli ve spojení i na cestách. Nastavení stavu nebo odhlášení Pokud chcete změnit svůj stav, klepněte na obrazovce Můj stav na svůj stav a vyberte požadovaný stav, případně klepněte na Odhlásit se. Hledání kontaktu Odeslání rychlé zprávy Když najdete osobu, kterou hledáte, klepněte na její jméno a pak klepněte na ikonu Rychlá zpráva. Napište zprávu a pak klepněte na ikonu Odeslat. Poznámka: Pokud chcete odeslat rychlou zprávu v průběhu videohovoru, klepněte na ikonu Rychlá zpráva, napište zprávu a klepněte na ikonu Odeslat. Přidání zvuku k rychlým zprávám Pokud během konverzace pomocí rychlých zpráv chcete kontaktu zavolat, klepněte na ikonu Telefon a vyberte číslo, na které chcete volat. Připojení ke schůzce Lyncu Pokud se chcete připojit ke schůzce Lyncu, vyberte na kartě Schůzky požadovanou schůzku a klepněte na Připojit se ke schůzce. Na obrazovce Kontakty klepněte na Hledat. Do vyhledávacího pole začněte psát jméno osoby. Výsledky se zobrazí pod vyhledávacím polem.

5 Používání aplikace OneDrive pro firmy pro předplatitele Office 365 Po přihlášení se v aplikaci OneDrive pro firmy dostanete přímo ke svým souborům a složkám, takže můžete soubory hned zobrazit a začít s nimi pracovat. Zobrazení souborů OneDrivu pro firmy Když chcete nějakou položku otevřít, klepněte na ni. Pokud se dá soubor prohlížet offline, objeví se tlačítko pro stažení. K prohlížení souborů můžete použít tři možnosti. V dolní části obrazovky OneDrive pro firmy udělejte něco z tohoto: Pokud chcete zobrazit všechny soubory OneDrivu pro firmy, klepněte na Soubory. Pokud chcete zobrazit soubory OneDrivu pro firmy, které jste otevřeli naposledy, klepněte na Poslední. Pokud chcete zobrazit soubory, které si můžete prohlížet, i když nejste připojení, klepněte na Offline. Zobrazení souborů, když jste offline Když si soubory OneDrivu pro firmy stáhnete na iphone nebo ipad, budete si je moct prohlížet, i když budete offline. 1. Klepnutím na soubor, který chcete stáhnout, ho otevřete. 2. Klepněte na tlačítko pro stažení. 3. Když teď klepnete na Offline, soubor bude uvedený v seznamu. Offline verze souboru je jenom stažená kopie. Když tento soubor upravíte, nebudou se jeho aktualizace synchronizovat s verzí, která je uložená na OneDrivu pro firmy. Sdílení souboru 1. Klepněte na soubor, který chcete sdílet. 2. Jakmile se soubor otevře, klepněte na tlačítko Sdílet OneDrivu pro firmy. Pokud jste už soubor nasdíleli, zobrazí se seznam lidí sdílejících tento soubor. Jinak se zobrazí informace o tom, že tato položka není sdílená. 3. Klepněte na Přidat v horní části obrazovky Sdílet. 4. Na obrazovce Přidat uživatele klepněte do pole Sdílet s a zadejte ovou adresu osoby, se kterou chcete soubor sdílet. Nebo můžete klepnout na Přidat a vybrat si jméno ze seznamu kontaktů. Tento postup opakujte pro každou osobu, se kterou chcete soubor sdílet. 5. Nastavte oprávnění, které má zvaná osoba při sdílení souboru mít. Výchozí nastavení je Příjemce může upravovat. Pokud budete chtít, můžete oprávnění při sdílení později změnit. 6. Klepněte na Přidat. Změna oprávnění při sdílení 1. Klepněte na soubor, u kterého chcete oprávnění při sdílení změnit. 2. Jakmile se soubor otevře, klepněte na tlačítko Sdílet OneDrivu pro firmy. 3. Klepněte na jméno osoby, jejíž oprávnění chcete změnit. 4. Klepněte na požadované nastavení oprávnění.

6 Používání aplikace OneNote Synchronizace poznámkových bloků Office 365 Pokud máte poznámkové bloky, které používáte na sharepointových webech v Office 365 pravidelně, můžete je synchronizovat s iphonem nebo ipadem tak, že po přihlášení pomocí účtu Microsoft přidáte účet Office 365. Je potřeba, abyste si poznámkové bloky, které chcete otevřít, nedávno prohlíželi na počítači nebo jiném zařízení. Poznámkové bloky, které jste dlouho neotevřeli, se po přihlášení synchronizovat nebudou. 1. Pokud máte otevřený poznámkový blok, klepněte na Poznámkové bloky. 2. Klepněte na Nastavení. 3. Klepněte na Účty > Přidat službu > Office 365 SharePoint. 4. Zadejte svoji ovou adresu a heslo a klepněte na Přihlásit se, abyste přidali svůj účet Office Zavřete Nastavení OneNotu. 6. Na obrazovce Poznámkové bloky klepněte na Další poznámkové bloky. Vaše poznámkové bloky se zobrazí v části Poslední. Práce offline Když budete poznámkový blok nejdřív synchronizovat s OneDrivem pro firmy a potom na něm budete pracovat, bude OneNote automaticky synchronizovat změny, které uděláte. Pokud ztratíte připojení k internetu nebo ho vypnete, budou se všechny změny, které uděláte při práci offline, synchronizovat hned, jak budete zpátky online. Sdílení poznámek Jednotlivé stránky můžete poslat em nebo můžete sdílet celý poznámkový blok. Odeslání stránky em 1. Otevřete stránku, kterou chcete poslat, a klepněte na šipku v pravém horním rohu. 2. Klepněte na Odeslat stránku em. Odeslání odkazu na poznámkový blok 1. Klepněte na Poznámkové bloky. 2. Nahoře klepněte na šipku. 3. V poznámkovém bloku, který chcete sdílet, klepněte na šipku doprava. 4. Určete, jestli bude moct příjemce poznámkový blok jen zobrazit nebo i upravit. Otevře se ová zpráva s odkazem na poznámkový blok. 5. Zadejte ovou adresu a odešlete zprávu.

7 Používání aplikace Office Mobile Jak dostat dokumenty do iphonu Dokumenty Office 365 dostanete do iphonu nejlíp tak, že je uložíte online, třeba na OneDrive pro firmy nebo na týmové weby SharePointu. Později je budete moct zobrazovat z iphonu. 1. Pokud zatím nejste připojení ke svým dokumentům Office 365 a chcete se připojit k OneDrivu pro firmy nebo SharePointu, klepněte na Otevřít složku. 2. Na obrazovce Místa klepněte na Přidat místo a přihlaste se pomocí svého uživatelského jména a hesla pro Office 365. Pokud jste v nějaké podsložce, klepněte na tlačítko Zpět a přejděte na obrazovku Přidat místo. 3. Klepněte na službu, ve které je dokument uložený, a pak klepnutím dokument otevřete. Sdílení dokumentů Dokumenty můžete sdílet tak, že je pošlete jako ovou přílohu. 1. Otevřete dokument, který chcete sdílet. 2. Klepněte na Soubor. 3. Klepněte na Sdílet. 4. Napište zprávu a klepněte na Odeslat. Práce offline Na dokumentu Office můžete pracovat, i když jste offline. Až budete chtít uložit změny zpátky na server, připojte se k internetu a klepněte na Soubor > Uložit. Co můžete dělat ve Wordu Otevírat soubory typu.doc,.docx,.dot,.dotx,.dotm,.docm Upravovat soubory typu.docx,.dotx Přidávat, odstraňovat a zobrazovat komentáře Co můžete dělat v Excelu Otevírat soubory typu.xls,.xlsx,.xlt,.xltx,.xlsm,.xltm Upravovat soubory typu.xlsx,.xltx Procházet listy v zobrazení osnovy Používat filtry Pomocí funkce Automatické shrnutí zobrazit třeba součet nebo průměr oblasti buněk Přidávat, odstraňovat a zobrazovat komentáře Co můžete dělat v PowerPointu Otevírat soubory typu.ppt,.pptx,.pps,.ppsx,.pptm,.ppsm Upravovat soubory typu.pptx,.pptm Přidávat a upravovat poznámky k snímkům Sdílet soubory prostřednictvím u Hledat text Formátovat text Hledat text v sešitu Řadit vybraná data Formátovat buňky Vymazávat buňky Používat funkci Zpět/Znovu Sdílet soubory prostřednictvím u Procházet snímky v zobrazení miniatur Sdílet prezentace prostřednictvím u

Použití Office 365 na telefonu s Androidem

Použití Office 365 na telefonu s Androidem Použití Office 365 na telefonu s Androidem Úvodní příručka Kontrola e-mailů Telefon s Androidem si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

SharePoint Online. Vyhledávání Můžete hledat weby, osoby nebo soubory. Vytvoření webu nebo příspěvku

SharePoint Online. Vyhledávání Můžete hledat weby, osoby nebo soubory. Vytvoření webu nebo příspěvku Úvodní příručka Zvládněte toho více, ať jste kdekoli, se zabezpečeným přístupem, sdílením a ukládáním souborů. Přihlaste se ke svému předplatnému Office 365 a ve spouštěči aplikací vyberte SharePoint.

Více

Přechod z Google Apps na Office 365 pro firmy

Přechod z Google Apps na Office 365 pro firmy Přechod z Google Apps na Office 365 pro firmy Udělejte ten krok Office 365 pro firmy vypadá jinak než Google Apps. Po přihlášení se vám ukáže tato obrazovka. Po několika prvních týdnech se po přihlášení

Více

Přepínání zobrazení Použijte zobrazení kalendáře, které nejlépe vyhovuje vašemu pracovnímu postupu. Přepínejte tak často, jak chcete.

Přepínání zobrazení Použijte zobrazení kalendáře, které nejlépe vyhovuje vašemu pracovnímu postupu. Přepínejte tak často, jak chcete. Kalendář Úvodní příručka Naplánování schůzky v Lyncu Setkejte se tváří v tvář a ušetřete si cestu díky online schůzce v Lyncu 2013. Přepínání zobrazení Použijte zobrazení kalendáře, které nejlépe vyhovuje

Více

Microsoft Outlook 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit.

Microsoft Outlook 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Úvodní příručka Microsoft Outlook 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Přizpůsobení vlastním potřebám Přizpůsobte si

Více

První kroky s Google Apps

První kroky s Google Apps První kroky s Google Apps Postupujte podle jednotlivých kroků popsaných v tomto dokumentu. Krok 1: Krok 2: Krok 3: Krok 4: Přihlášení Nastavení Gmail Nastavení Kalendáře Nastavení mobilního telefonu Podpora

Více

Migrace na aplikaci Outlook 2010

Migrace na aplikaci Outlook 2010 V tomto průvodci Microsoft Aplikace Microsoft Outlook 2010 vypadá velmi odlišně od aplikace Outlook 2003, a proto jsme vytvořili tohoto průvodce, který vám pomůže se s ní rychle seznámit. Dozvíte se o

Více

Postup přihlášení (první přihlášení)

Postup přihlášení (první přihlášení) Postup přihlášení (první přihlášení) 1. ve webovém prohlížeči zapište následující adresu: https://portal.office.com objeví se úvodní přihlašovací stránka 2. do prvního vstupního řádku zapište jako přihlašovací

Více

Rychlé nastavení mobilní aplikace Novell Vibe

Rychlé nastavení mobilní aplikace Novell Vibe Rychlé nastavení mobilní aplikace Novell Vibe Březen 2015 Začínáme Mobilní přístup na portál Novell Vibe může správce portálu Vibe deaktivovat. Pokud nemůžete přistupovat k mobilnímu rozhraní Vibe podle

Více

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer lze použít na iphone a ipad pro zobrazení živého obrazu z DVR vzdálený server. I. Použití iphone pro přístup ke vzdálenému DVR Použití

Více

Nastavení e-mailu. Co je potřeba: Platné pro připojení k serveru Exchange. Microsoft Outlook. Apple Mail. Windows Phone. iphone.

Nastavení e-mailu. Co je potřeba: Platné pro připojení k serveru Exchange. Microsoft Outlook. Apple Mail. Windows Phone. iphone. Nastavení e-mailu Platné pro připojení k serveru Exchange iphone Windows Phone Android Apple Mail Microsoft Outlook Co je potřeba: Mít v telefonu nastaven přístup k Internetu Znát svou e-mailovou adresu

Více

Micro Focus Vibe Mobile stručný úvod

Micro Focus Vibe Mobile stručný úvod Micro Focus Vibe Mobile stručný úvod Září 2018 Začínáme POZNÁMKA: Mobilní přístup na portál Micro Focus Vibe může deaktivovat správce portálu Vibe. Pokud nemůžete na portál Vibe přistupovat prostřednictvím

Více

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Únor 2016 Podporovaná mobilní zařízení Aplikace Novell Filr je podporována v následujících mobilních zařízeních: Telefony a tablety se systémem ios 8 novějším

Více

Zemětřesení a sopečná činnost

Zemětřesení a sopečná činnost Zemětřesení a sopečná činnost V tomto cvičení vytvoříte interaktivní webovou mapu, která bude zobrazovat výskyt zemětřesení a sopečné činnosti a dávat je do souvislosti s hranicemi litosférických desek.

Více

Stručný úvod k aplikaci Novell Filr 1.0.2 Mobile

Stručný úvod k aplikaci Novell Filr 1.0.2 Mobile Stručný úvod k aplikaci Novell Filr 1.0.2 Mobile září 2013 Novell Stručný úvod Systém Novell Filr vám umožňuje snadný přístup ke všem vašim souborům a složkám z klasické pracovní plochy, prohlížeče nebo

Více

Úvodní příručka. Správa souborů Kliknutím na kartu Soubor můžete otevřít, uložit, vytisknout a spravovat své soubory Wordu.

Úvodní příručka. Správa souborů Kliknutím na kartu Soubor můžete otevřít, uložit, vytisknout a spravovat své soubory Wordu. Úvodní příručka Microsoft Word 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Panel nástrojů Rychlý přístup Příkazy tady umístěné

Více

Nápověda k aplikaci Micro Focus Vibe Mobile

Nápověda k aplikaci Micro Focus Vibe Mobile Nápověda k aplikaci Micro Focus Vibe Mobile září 2016 Začínáme Mobilní přístup na portál Micro Focus Vibe může deaktivovat správce portálu Vibe. Pokud nemůžete přistupovat k mobilnímu rozhraní Vibe podle

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

Microsoft Visio 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit.

Microsoft Visio 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Úvodní příručka Microsoft Visio 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Aktualizované šablony Šablony vám pomáhají při

Více

8. E-mail, kalendář a kontakty kdekoliv a kdykoliv. Verze dokumentu: 1.0 Autor: Marián Henč, Microsoft Časová náročnost: 25 minut

8. E-mail, kalendář a kontakty kdekoliv a kdykoliv. Verze dokumentu: 1.0 Autor: Marián Henč, Microsoft Časová náročnost: 25 minut 8. E-mail, kalendář a kontakty kdekoliv a kdykoliv Verze dokumentu: 1.0 Autor: Marián Henč, Microsoft Časová náročnost: 25 minut Úvod Pro úspěšnou realizaci tohoto scénáře budete pracovat jako uživatel

Více

Úvodní příručka. Podívejte se na další možnosti Kliknutím na tuto šipku se zobrazí další možnosti v dialogovém okně.

Úvodní příručka. Podívejte se na další možnosti Kliknutím na tuto šipku se zobrazí další možnosti v dialogovém okně. Úvodní příručka Microsoft PowerPoint 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Vyhledání potřebných funkcí Kliknutím na libovolnou

Více

Etapa I první kontakt

Etapa I první kontakt Průvodce pro používání webových stránek www.doczech.pl Níže najdete základní informace, které Vám umožní začít používat naše webové stránky. I. První kontakt II. Vytvoření uživatelského účtu III. Přidání

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu ECAS a přidání čísla mobilního

Více

Úvodní příručka. Získání nápovědy Kliknutím na otazník přejděte na obsah nápovědy.

Úvodní příručka. Získání nápovědy Kliknutím na otazník přejděte na obsah nápovědy. Úvodní příručka Microsoft Access 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Změna velikosti obrazovky nebo zavření databáze

Více

Úvodní příručka. Zobrazení nebo přepnutí mezi online účty Kliknutím na identifikátor účtu můžete změnit nastavení nebo přepnout účty.

Úvodní příručka. Zobrazení nebo přepnutí mezi online účty Kliknutím na identifikátor účtu můžete změnit nastavení nebo přepnout účty. Úvodní příručka Microsoft OneNote 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Přepnutí mezi ovládáním dotykem a myší Pokud

Více

Microsoft Apps - Uživatelská příručka

Microsoft Apps - Uživatelská příručka Microsoft Apps - Uživatelská příručka 1. vydání 2 Aplikace Microsoft Aplikace Microsoft Sada Aplikace Microsoft obsahuje kancelářské aplikace Microsoft pro telefon Nokia se softwarem verze 111.030.0609.

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

CRV Czech Republic je na facebooku!

CRV Czech Republic je na facebooku! CRV Czech Republic je na facebooku! Na to, abyste mohli prohlížet naše facebookové stránky, není třeba se registrovat. Stačí do internetového prohlížeče zadat adresu: http://www.facebook.com/pages/crv-czech-republic/198677136816177

Více

Prozkoumání příkazů na pásu karet Každá karta na pásu karet obsahuje skupiny a každá skupina obsahuje sadu souvisejících příkazů.

Prozkoumání příkazů na pásu karet Každá karta na pásu karet obsahuje skupiny a každá skupina obsahuje sadu souvisejících příkazů. Úvodní příručka Microsoft Project 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Panel nástrojů Rychlý přístup Tuto oblast můžete

Více

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace.

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Profesis on-line 20.1.2015 Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace (včetně

Více

Projekty. Úvodní příručka

Projekty. Úvodní příručka Projekty Úvodní příručka Sledování úkolů Sharepointový seznam úkolů je praktický nástroj, který vám pomůže udržet si přehled o všem, co je potřeba v projektu udělat. Můžete přidávat data zahájení a termíny

Více

Návod na používání webmailu

Návod na používání webmailu Návod na používání webmailu Každý student a zaměstnanec UTB má svoji vlastní školní e-mailovou schránku. K té se lze připojit buď pomocí webového klienta http://webmail.utb.cz, nebo libovolného e-mailového

Více

MOODLE PRO STUDENTY návod č. 1 (verze 3, září 2010)

MOODLE PRO STUDENTY návod č. 1 (verze 3, září 2010) MOODLE PRO STUDENTY návod č. 1 (verze 3, září 2010) První přihlášení a úprava profilu, zápis do kurzu První přihlášení a úprava profilu Na stránkách školy přejděte vpravo v sekci elearning odkaz Moodle

Více

Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS

Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS 1 5. 6. 7. 8. Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS Nastavení tónů Upozornění o doručení SMS Volání

Více

VAŠE NOVÁ APLIKACE NISSAN GROUP EPC PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME

VAŠE NOVÁ APLIKACE NISSAN GROUP EPC PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME VAŠE NOVÁ APLIKACE NISSAN GROUP EPC PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME IDENTIFIKACE VOZIDLA Aplikace Nissan EPC využívající systém Microcat Live vám nabízí špičkový systém prodeje náhradních dílů. Chcete-li začít, podívejte

Více

Uživatelská příručka T UC-One pro windows

Uživatelská příručka T UC-One pro windows Co je to T UC-One? T UC-One poskytuje koncovým uživatelům jednotnou komunikaci (UC) skrz všední mobily (tablety a mobilní telefony) a počítačové platformy (počítače a notebooky) včetně Windows, Mac, ios

Více

1 Příručka používání Google Apps

1 Příručka používání Google Apps 1 Příručka používání Google Apps Tento manuál vznikl pro účel seznámení se základní funkčností balíku Google Apps a má za úkol Vás seznámit s principy používání jednotlivých služeb (Gmail, Kalendáře, Disk).

Více

V tomto manuálu získáte informace o postupu:

V tomto manuálu získáte informace o postupu: V tomto manuálu získáte informace o postupu: A. Jak se jako dodavatel registrovat B. Jak se jako dodavatel přihlásím C. Jak podat elektronickou nabídku F. Elektronická komunikace 1 A. Jak se jako dodavatel

Více

Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS

Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS 1 6. 7. 8. Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS Nastavení tónů Upozornění o doručení SMS Volání

Více

Novell Vibe 4.0. Březen 2015. Stručný úvod. Spuštění Novell Vibe. Rozhraní Novell Vibe a jeho funkce

Novell Vibe 4.0. Březen 2015. Stručný úvod. Spuštění Novell Vibe. Rozhraní Novell Vibe a jeho funkce Novell Vibe 4.0 Březen 2015 Stručný úvod Pokud začínáte používat Novell Vibe, budou prvními činnostmi, které budete potřebovat vykonat, nastavení vašeho osobního pracovního prostoru a vytvoření týmového

Více

Prozkoumání příkazů na pásu karet Každá karta na pásu karet obsahuje skupiny a každá skupina obsahuje sadu souvisejících příkazů.

Prozkoumání příkazů na pásu karet Každá karta na pásu karet obsahuje skupiny a každá skupina obsahuje sadu souvisejících příkazů. Úvodní příručka Microsoft Excel 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Přidání příkazů na panel nástrojů Rychlý přístup

Více

Outlook 2016 Tipy a triky

Outlook 2016 Tipy a triky Outlook 2016 Tipy a triky Klávesové zkratky a návody, jak ušetřit čas ve vaší oblíbené e-mailové a kalendářové aplikaci Platí pro Outlook 2016 pro Windows 1. Rychlý přechod do doručené pošty Zapnuli jste

Více

Aplikace Založení účtu Microsoft a stažení aplikace Internet Nastavení e-mailu Připojení/odpojení Wi-Fi sítě Nastavení internetu v zahraničí

Aplikace Založení účtu Microsoft a stažení aplikace Internet Nastavení e-mailu Připojení/odpojení Wi-Fi sítě Nastavení internetu v zahraničí 1 6. 7. 8. Aplikace Založení účtu Microsoft a stažení aplikace Internet Nastavení e-mailu Připojení/odpojení Wi-Fi sítě Nastavení internetu v zahraničí Nastavení internetu v ČR Zap./Vyp. přístupového bodu

Více

Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové

Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové 1 5. 6. 7. 8. Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové schránky Nastavení vyzvánění SMS a MMS Nastavení

Více

Příručka pro studenta

Příručka pro studenta E-learningový portál TUL Příručka pro studenta Verze dokumentu: 5 Obsah Co je MOODLE?... 2 Přihlášení a odhlášení v Moodle, zápis do kurzu... 3 První přihlášení... 3 Úvodní obrazovka po přihlášení a úprava

Více

EndNote Web. Stručné informace THOMSON SCIENTIFIC

EndNote Web. Stručné informace THOMSON SCIENTIFIC THOMSON SCIENTIFIC EndNote Web Stručné informace Web je webový nástroj navržený tak, aby poskytoval studentům a výzkumníkům pomoc při psaní výzkumných prací. Databáze ISI Web of Knowledge a nástroje EndNote

Více

DoplněkCite While You Write pro aplikaci Microsoft Word

DoplněkCite While You Write pro aplikaci Microsoft Word DoplněkCite While You Write pro aplikaci Microsoft Word Díky doplňku Cite While You Write pro nástroj EndNote Web máte možnost reference a formátované citace či bibliografie při psaní vaší práce v aplikaci

Více

Uživatelská příručka BlackBerry Internet Service

Uživatelská příručka BlackBerry Internet Service BlackBerry Internet Service Verze: 2.5 SWDT228826-291226-0617042504-010 Obsah Začínáme...3 BlackBerry Internet Service základy webových stránek...3 Řešení potíží s BlackBerry Internet Service webovými

Více

Formátování pomocí stylů

Formátování pomocí stylů Styly a šablony Styly, šablony a témata Formátování dokumentu pomocí standardních nástrojů (přímé formátování) (Podokno úloh Zobrazit formátování): textu jsou přiřazeny parametry (font, velikost, barva,

Více

Uložení presentace do formátu pdf

Uložení presentace do formátu pdf Uložení presentace do formátu pdf Výuková presentace pro školení pedagogů ZŠ Kaznějov František Žaloudek f.zaloudek@seznam.cz Obsah 2 Co je formát pdf Uložení presentace do formátu pdf Nastavení záhlaví

Více

NAS 243 Aplikace AiData pro mobilní zařízení

NAS 243 Aplikace AiData pro mobilní zařízení NAS 243 Aplikace AiData pro mobilní zařízení Přístup a správa souborů NAS z ios a Android zařízení A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Spravovat soubory z NAS aplikací pro

Více

Novell Vibe 3.4. Novell. 1. července Stručný úvod. Spuštění Novell Vibe. Rozhraní Novell Vibe a jeho funkce

Novell Vibe 3.4. Novell. 1. července Stručný úvod. Spuštění Novell Vibe. Rozhraní Novell Vibe a jeho funkce Novell Vibe 3.4 1. července 2013 Novell Stručný úvod Pokud začínáte používat Novell Vibe, budou prvními činnostmi, které budete potřebovat vykonat, nastavení vašeho osobního pracovního prostoru a vytvoření

Více

Grid Player pro ios verzi 1.1

Grid Player pro ios verzi 1.1 Grid Player pro ios verzi 1.1 Sensory Software International Ltd 2011 O programu Grid Player Grid Player je aplikace pro alternativní a augmentativní komunikaci (AAK) určená lidem, kteří nemohou mluvit

Více

PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME IDENTIFIKOVAT VOZIDLO. Obrazovka Identifi kovat vozidlo je první obrazovka, kterou uvidíte při přihlášení k systému Microcat.

PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME IDENTIFIKOVAT VOZIDLO. Obrazovka Identifi kovat vozidlo je první obrazovka, kterou uvidíte při přihlášení k systému Microcat. PŘÍRUČKA ZAČÍNÁME Microcat je ultimativní systém prodeje náhradních dílů. Chcete-li začít, podívejte se na hlavní obrazovky. Hledání vozidla Panel Hledání vozidla umožňuje vyhledávat vozidlo podle čísla

Více

MS Outlook Web Access Nastavení pravidel pro předávání pošty na Google

MS Outlook Web Access Nastavení pravidel pro předávání pošty na  Google MS Outlook Web Access Nastavení pravidel pro předávání pošty na e-mail Google Pro automatické předávání pošty z MS Outlook na Gmail je nutné nastavit pravidlo pro přesměrování v aplikaci MS Outlook. Pravidla

Více

Aplikace Microsoft Office Outlook 2003 se součástí Business Contact Manager

Aplikace Microsoft Office Outlook 2003 se součástí Business Contact Manager Aplikace Microsoft Office Outlook 2003 se součástí Business Contact Manager Tipy a triky Obsah Tento dokument obsahuje tipy a triky, které vám pomohou maximalizovat produktivitu při používání aplikace

Více

Přihlášení k webmailu a jeho nastavení

Přihlášení k webmailu a jeho nastavení Přihlášení k webmailu a jeho nastavení Obsah Kontakt technické podpory... 2 Přihlášení k webmailu... 2 Změna hesla... 2 Nastavení podpisu... 4 Nastavení automatické odpovědi... 7 Jak odesílat e-mailem

Více

Návod pro tisk dokumentů na VŠPJ. Vysoká škola polytechnická Jihlava

Návod pro tisk dokumentů na VŠPJ. Vysoká škola polytechnická Jihlava Návod pro tisk dokumentů na VŠPJ Vysoká škola polytechnická Jihlava autor: OIKT 2016 Obsah Tisk dokumentů na VŠPJ... 3 Tiskneme... 4 Tisk přes WiFi z Vašeho notebooku... 6 Správa tiskové fronty... 7 Mapa

Více

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (ios)

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (ios) IRISPen Air 7 Stručná uživatelská příručka (ios) Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRISPen TM Air 7. Přečtěte si tuto příručku před zahájením práce s tímto skenerem a

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace Pouze pro telefony se systémem Android Obsah 1. VŠEOBECNÉ INFORMACE... 3 1.1 Úvod... 3 1.2 Funkce... 3 1.3 Technické požadavky na provoz aplikace...

Více

Microsoft Publisher 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit.

Microsoft Publisher 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Úvodní příručka Microsoft Publisher 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Panel nástrojů Rychlý přístup Do panelu nástrojů

Více

Administrace webu Postup při práci

Administrace webu Postup při práci Administrace webu Postup při práci Obsah Úvod... 2 Hlavní menu... 3 a. Newslettery... 3 b. Administrátoři... 3 c. Editor stránek... 4 d. Kategorie... 4 e. Novinky... 5 f. Produkty... 5 g. Odhlásit se...

Více

e-learningový systém EDU

e-learningový systém EDU Sdružení CEPAC - Morava e-learningový systém EDU příručka metodika Kapitola: Přihlášení a základní orientace v uživatelském centru Obsah Přihlášení a základní orientace v uživatelském centru... 3 Změna

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 3. Volání Základní nastavení tabletu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do tabletu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Nastavení

Více

První přihlášení k Office 365

První přihlášení k Office 365 První přihlášení k Office 365 Na webové stránce https://outlook.office365.com se přihlaste pomocí své emailové adresy (uživatelské jméno) a přiděleného hesla pro první přihlášení. Ihned po přihlášení budete

Více

ČSOB Business Connector instalační příručka

ČSOB Business Connector instalační příručka ČSOB Business Connector instalační příručka Obsah 1 Úvod... 2 2 Získání komerčního serverového certifikátu... 2 2.1 Vytvoření žádosti o certifikát v počítači... 2 2.2 Instalace certifikátu na počítač...

Více

Začínáme s aplikací Třída 2.0. Příručka učitele k aplikaci Třída pro ipad

Začínáme s aplikací Třída 2.0. Příručka učitele k aplikaci Třída pro ipad Začínáme s aplikací Třída 2.0 Příručka učitele k aplikaci Třída pro ipad Představujeme Třídu 2.0 Třída je nová šikovná aplikace pro ipad, která vám pomůže vést hodiny, sdílet práci a spravovat zařízení

Více

Micro Focus Vibe stručný úvod pro uživatele

Micro Focus Vibe stručný úvod pro uživatele Micro Focus Vibe 4.0.2 stručný úvod pro uživatele září 2016 Stručný úvod Pokud začínáte používat portál Micro Focus Vibe, bude nutné napřed nastavit osobní pracovní prostor a vytvořit týmový pracovní Tento

Více

ČSOB Business Connector Instalační příručka

ČSOB Business Connector Instalační příručka ČSOB Business Connector Instalační příručka Obsah 1 Úvod... 2 2 Získání komerčního serverového certifikátu... 2 2.1 Vytvoření žádosti o certifikát v počítači... 2 2.2 Instalace certifikátu do počítače...

Více

SAP Příručka pro signatáře DocuSign

SAP Příručka pro signatáře DocuSign SAP Příručka pro signatáře DocuSign Obsah 1. SAP Příručka pro signatáře DocuSign... 2 2. Přijetí e-mailového oznámení... 2 3. Podpis dokumentu... 3 4. Další možnosti... 4 4.1 Finish later (Dokončit později)...

Více

MS Exchange a MS Outlook

MS Exchange a MS Outlook MS Exchange a MS Outlook Břetislav Regner PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI ZAMĚSTNANCŮ VYBRANÝCH FAKULT MU Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/15.0224

Více

Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal

Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal Obsah Kapitola 1: Registrace a přihlášení k samoobslužnému portalu 1 Kapitola 2: Základní informace 5 Kapitola 3: Registrace produktu 7 Kapitola 4: Případy

Více

Uživatelská příručka pro respondenty

Uživatelská příručka pro respondenty Uživatelská příručka pro respondenty Statistický informační systém Českého statistického úřadu Subsystém DANTE WEB Funkční blok Objednavatel: Český statistický úřad Na padesátém 81, 100 82 Praha 10 Dodavatel:

Více

Používání u a Internetu

Používání  u a Internetu Používání e-mailu a Internetu Je pro vás systém Windows 7 nový? I když má tento systém mnoho společného s verzí systému Windows, kterou jste používali dříve, můžete potřebovat pomoc, než se v něm zorientujete.

Více

Tlačítka a další prvky vestavěných panelů nástrojů a nabídek (CommandBar) a jejich Control ID ve verzi Excel 2010

Tlačítka a další prvky vestavěných panelů nástrojů a nabídek (CommandBar) a jejich Control ID ve verzi Excel 2010 Tlačítka a další prvky vestavěných panelů nástrojů a nabídek (CommandBar) a jejich Control ID ve verzi Excel 2010 Pozn. Od verze Excelu 2007 jsou klasické panely nástrojů skryty. Jejich nástroje mohou

Více

Návod pro použití Plug-in SMS Operátor

Návod pro použití Plug-in SMS Operátor Verze: 1.06 Strana: 1 / 17 Návod pro použití Plug-in SMS Operátor 1. Co to je Plug-in modul SMS Operátor? Plug-in modul (zásuvkový modul) do aplikace MS Outlook slouží k rozšíření možností aplikace MS

Více

Tisk dokumentů na VŠPJ

Tisk dokumentů na VŠPJ Tisk dokumentů na VŠPJ Tisk dokumentů na VŠPJ je zabezpečený. Úlohy, které si pošlete k tisku, se vytisknou teprve ve chvíli, kdy přiložíte svoji ISIC kartu ke kopírce. Úlohu si můžete vytisknout na kterékoli

Více

Průvodce pro přenos dat

Průvodce pro přenos dat Průvodce pro přenos dat (pro tonometr OMRON M6 Comfort IT a OMRON M3 IT) 1)Před prvním použití se musíte nejdříve zaregistrovat. 2)Přejděte na webovou stránku: http://bi-link.omron.com/home/landing 3)Zde

Více

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play Internet Nastavení u Zap./Vyp. přístupového bodu Připojení a odpojení wi-fi

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play Internet Nastavení  u Zap./Vyp. přístupového bodu Připojení a odpojení wi-fi 1 5. 6. 7. 8. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Připojení a odpojení wi-fi sítě Nastavení internetu v zahraničí Nastavení

Více

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě 1 7. 8. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu

Více

Google Apps. weby 2. verze 2012

Google Apps. weby 2. verze 2012 Google Apps weby 2 verze 2012 Obsah Obsah... 2 Úvod... Přidání nové stránky... 4 Úprava postranního panelu... 2 Úvod V dnešní době chce mít každý své informace po ruce. Díky Internetu a online aplikacím

Více

Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové

Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové 1 5. 6. 7. 8. Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové schránky Nastavení vyzvánění SMS a MMS Nastavení

Více

JLR EPC. Rychlý průvodce. Obsah. Czech Version 2.0. Průvodce krok za krokem Průvodce obrazovkami

JLR EPC. Rychlý průvodce. Obsah. Czech Version 2.0. Průvodce krok za krokem Průvodce obrazovkami JLR EPC Rychlý průvodce Obsah Průvodce krok za krokem.....2-7 Průvodce obrazovkami.....8-11 Czech Version 2.0 JLR EPC Rychlý průvodce 1. Zadání žádosti Potíže s přihlášením? Otevřete svůj prohlížeč a přejděte

Více

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android)

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android) IRISPen Air 7 Stručná uživatelská příručka (Android) Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRISPen Air TM 7. Přečtěte si tuto příručku před zahájením práce s tímto skenerem

Více

Hromadné licence společnosti Adobe

Hromadné licence společnosti Adobe Hromadné licence společnosti Adobe Konzole pro správu zákazníků programu VIP Příručka pro uživatele programu Value Incentive Plan (VIP) Verze 2.5 20. listopadu 2013 Obsah Co je Konzole pro správu pro zákazníky

Více

Základní uživatelský manuál služby WMS Drive

Základní uživatelský manuál služby WMS Drive Základní uživatelský manuál služby WMS Drive Uživatelský manuál Obsah Uživatelský manuál Obsah 2 Webový klient Základní prostředí 3 Webový klient Oblíbené položky 4 Webový klient Upload souborů 5 Webový

Více

Freemail Prahy 10. Do svého e-mailu se můžete přihlásit odkudkoliv na webové adrese

Freemail Prahy 10. Do svého e-mailu se můžete přihlásit odkudkoliv na webové adrese Freemail Prahy 10 Co umožňuje Freemail Freemail funguje na podobném principu jako běžné e-maily (seznam.cz, centrum.cz apod.). Abyste se lépe ve svém e-mailu orientovali, připravili jsme pro vás jednoduchý

Více

NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY. 1. Nejsem registrován na webu ChO

NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY. 1. Nejsem registrován na webu ChO NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY 1. Nejsem registrován na webu ChO... 1 1.1. Přihlášení e-mailem... 2 1.2. Přihlášení přes Google... 7 1.3. Přihlášení přes Facebook... 11 2. Jsem registrován

Více

Mobilní aplikace uživatelská příručka. Uživatelská příručka pro potřeby Zákaznického centra a Obchodních zástupců.

Mobilní aplikace uživatelská příručka. Uživatelská příručka pro potřeby Zákaznického centra a Obchodních zástupců. Mobilní aplikace uživatelská příručka Uživatelská příručka pro potřeby Zákaznického centra a Obchodních zástupců. LYRECO APLIKACE BYLA VYTVOŘENA TAK, ABY NAŠIM ZÁKAZNÍKŮM NABÍDLA VŠECHNY FUNK- CE WEBSHOPU,

Více

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 37 Základní nastavení tabletu Vložení SIM Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do tabletu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání

Více

Srovnání v T4C 3 (LELY Benchmark Social Network)

Srovnání v T4C 3 (LELY Benchmark Social Network) Srovnání v T4C 3 (LELY Benchmark Social Network) Sociální síť uživatelů T4C Srovnání v T4C umožňuje vstoupit do zabezpečené webové aplikace, kde si uživatelé mohou porovnávat své výsledky stáda i robota

Více

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený Redakční systém Joomla Prokop Zelený 1 Co jsou to red. systémy? Redakční systémy (anglicky Content Management System - CMS) jsou webové aplikace používané pro snadnou správu obsahu stránek. Hlavním cílem

Více

Mobilní aplikace Novell Filr 1.2 Stručný úvod

Mobilní aplikace Novell Filr 1.2 Stručný úvod Mobilní aplikace Novell Filr 1.2 Stručný úvod Duben 2015 Stručný úvod Systém Novell Filr vám umožňuje snadný přístup ke všem vašim souborům a složkám z klasické pracovní plochy, prohlížeče nebo mobilního

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 36 Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně

Více

Doplněk Novell Vibe 1.0.1

Doplněk Novell Vibe 1.0.1 Doplněk Novell Vibe 1.0.1 1. července 2013 Novell Stručný úvod Novell Add-in je doplněk pro Microsoft Office, který vám umožňuje pracovat s dokumenty portálu Vibe přímo v kancelářském balíku Microsoft

Více

METODICKÝ POKYN PŘIDÁNÍ A PŘEHRÁNÍ VIDEA V PREZENTACI

METODICKÝ POKYN PŘIDÁNÍ A PŘEHRÁNÍ VIDEA V PREZENTACI METODICKÝ POKYN PŘIDÁNÍ A PŘEHRÁNÍ VIDEA V PREZENTACI Základní informace o videu a animovaných souborech ve formátu GIF Videa jsou videosoubory ve formátech AVI nebo MPEG s příponami souborů AVI, MOV,

Více

Shell Card Online Služba e-fakturace Příručka uživatele. Verze 2.6

Shell Card Online Služba e-fakturace Příručka uživatele. Verze 2.6 Příručka uživatele Verze 2.6 září 2011 Obsah 1 Přístup k Shell Card Online službě e-fakturace... 3 1.1 Přímý vstup... 3 1.2 Přes Shell Card Online... 3 1.3 Postup při ztrátě hesla... 4 2 Použití služby

Více

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. Aplikace My Instant Communicator Desktop. Aplikace My Instant Communicator pro počítač.

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. Aplikace My Instant Communicator Desktop. Aplikace My Instant Communicator pro počítač. OmniTouch 8400 Instant Communications Suite Stručná uživatelská příručka R6.1 Aplikace My Instant Communicator pro počítač Aplikace My Instant Communicator pro počítač ve svém intuitivním uživatelském

Více