Harmony World Club. .: Úvodem :.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Harmony World Club. .: Úvodem :."

Transkript

1 Harmony World Club.: Úvodem :. Dovolte mi představit Vám klub, který nabízí svým členům možnost kvalitnějšího a zdravějšího životního stylu podloženého i příjmy z Vašich nákupů,,jsou nákupy, které stejně musíme někde udělat. Proč si tedy nenakoupit daleko levněji, kvalitní zboží, jestliže tím můžeme jen a jen získat? Vždy když uskutečníte mimořádný nákup (osvědčí se vám výrobek), pochlubíte se tím přátelům. Proč si konečně jednou za to, co celý život děláme zadarmo, nenechat zaplatit? Nehledejte v tom složitost! Zamyslete se - jaké výrobky pravidelně a opakovaně kupujeme do své domácnosti? - šperky? Parfémy? drahou kosmetiku? informace?... přece spotřební produkty, které jsou nutné pro chod domácnosti, čistoty a zdraví a pomáhají nám! Tyto produkty nesmí chybět v žádné domácnosti a pokud jsou kvalitní a ještě za příjemnou cenu - tak se k nim při příštím nákupu rádi opět vrátíme! Chcete-li si vyzkoušet a začít nezávislé podnikání (nebo si jen přivydělat ) je tato činnost právě pro vás -ženy,maminky, hospodyňky - kdy jste sami sobě pánem! Nikdo se vás neptá, kdy půjdete na mateřskou či zda máte nemocné dítě,...pracujete a pomáháte ostatním podle vašich možností a berete podle předem stanovených pravidel..."

2 Představujeme Vám společnost Harmony World Club Ráda bych Vás tedy seznámila s firmou HWC Club, která nabízí velké množství výrobků z oblasti zdraví, krásy a péči o domácnost -široký sortiment praktických výrobků každodenní potřeby, které můžu doporučit i na základě vlastní zkušenosti. V nabídce najdete jak výrobky pro ženy, tak i pro muže a děti. Nabídka je široká a určena pro celou rodinu, včetně seniorů. Výrobky splňují nejen vysoké požadavky na kvalitu, ale i očekávání příznivých cen, pro které se budete po vyzkoušení stále vracet. Sortiment není k dostání v maloobchodní síti a začíná být velmi vyhledávaný. Jedná o kvalitní spotřební sortiment, hlavně pro každodenní použití = rychlý obrat = opakované spotřebitelské nákupy = ZISK Výrobky společnosti HWC lze označit jako rychloobrátkové zboží. To znamená, že je zákazníci kupují znova a znova. Tím je také zajištěna možnost stálých zákazníků. Nabízíme kvalitu a zázemí, naši spokojení distributoři a zákazníci hovoří za vše. Nyní můžete začít bez obav plánovat svou budoucnost a plnit své dlouhodobé cíle. Zboží lze nabídnout, využívat a používat v kosmetických, masážních a sportovních klubech. Lidé mají zájem o kvalitní spotřební věci ke každodenní spotřebě se širokým záběrem -navíc za velmi přijatelné ceny, které jsou právě v naší nabídce. Prvořadým předpokladem je nákup - což se s tímto sortimentem celkem úspěšně daří.

3 SPOLUPRÁCE MÁ MNOHO VÝHOD: Práce je vhodná pro kohokoliv, kdo má zájem. Můžete začít třeba jen pro svou potřebu, ve svém volném čase, při MD, při studiu, při ID,...nikdo nikoho nikam netlačí (s výrobky se seznámítenejlepší doporučení je vlastní zkušenost)- a je jen na Vás kterou z možností využijete. Registrace (členství) je sice zpoplatněno - ale částka je ale minimální - téměř symbolická-dostupná všem. Členský poplatek se platí pouze jednou - je to úhrada za zpracování smlouvy, přidělení reg. čísla a tiskoviny, které vám budou měsíčně zasílány. V registračním poplatku je zahrnut 1 aktuální katalog +ceník, manuál člena, přidělení osobního čísla člena + kartička člena, 12 x aktuální měsíční info magazín MINI katalogy(slevy,akce bonusy,balíčky) VAŠE MOŽNOSTI: Kolik času chcete práci věnovat a jaký typ práce si zvolíte, záleží jenom na vás. U nás můžete ušetřit jako člen na vlastních nákupech, vydělat si potřebný příjem navíc ale můžete se stát i finančně nezávislý. Někdo se spokojí třeba jen s cenovým zvýhodněním produktů, který je zaměřen na zdraví, čistotu a krásu. VARIANTY SPOLUPRÁCE: Jako člen HWC clubu máte několik možností, které může s úspěchem využít a kombinovat, tak, aby Vám spolupráce s HWC přinesla očekávaný finanční efekt. Smlouva o členství vás k ničemu nazavazuje- když chcete- nakupujete a prodáváte, když ne- jste jen uživatel, který však sám nakupuje se slevou! Jste-li v obchodě,,sami za sebe" můžete výrobky nakupovat za členské - levnější ceny. To současně znamená, že je můžete používat pro vlastní potřebu nebo zásobovat své okolí (se ziskem z prodeje) Ale tuto stejnou možnost můžete také nabídnout i někomu jinému (přátelům, sousedům, spolupracovníkům....vytvoříte si skupinu svých spolupracovníků, jejich prostřednictvím budou také výrobky v pohybu - oni je také budou používat, spotřebovávat a tím VÁM tvořit další zisk z POHYBU VÝROBKŮ všech těch, kterým nabídnete stejnou možnost slev a výhod. Proč? - firma vám vlastně platí za reklamu a doporučení výrobků dalším spotřebitelům. Reklamu vlastně dělají spokojení zákazníci formou vlastního doporučení výrobku. Je to vlastně velmi jednoduché. A vzhledem k tomu, že nabídka produktů je určena pro každodenní spotřebu v domácnosti, výrobky, které běžně a denně upotřebíte- můžete tedy nejen ušetřit ale zároveň si i vydělat!

4 ČLEN / ZÁKAZNÍK nakupování pro sebe a své blízké v pohodlí vašeho domova s okamžitou slevou min. 25% (s využitím akčních slev až 35%) možno libovolně objednávat bez jakéhokoliv limitu možnost získat další obratové a akční slevy ČLEN / ZÁKAZNÍK PRODEJCEDISTRIBUTOR nakupujete pro sebe a své blízké v pohodlí vašeho domova s okamžitou slevou možnost dalšího prodeje výrobků HWC za katalogové ceny zisk z prodeje výrobky zdarma při odběru celého balení podle výše obratu získáváte i nárok na provize či slevové šeky pro osoby bez živnostenského listu i se živnostenským listem možnost získat další obratové a akční slevy : při objednávkách vyšších jak 1000,-kč - další sleva 5%, při objednávkách nad 5000,-kč - další sleva 10% ČLEN / ZÁKAZNÍK -PRODEJCE SPONZOR máte stejné možnosti jako předchozí (zákazník-prodejce ) tvoříte obchodní sítě = rozšiřování obchodního týmu společnosti HWC (nakupuje třeba jen pro sebe třeba jen ve svém okolí,) díky obratům a nákupům vaší skupiny další zisk v podobě provizí pro osoby bez živnostenského listu i se živnostenským listem Každý se může najít v jedné z možností nebo můžete využít VŠECHNY možnosti výhod! Je jen na vás jak této příležitosti využijete. Nemožné je často to, co není vyzkoušeno! Můžete provozovat PRODEJNÍ MÍSTO PRO ČLENY jako oblastní koordinátor či vedoucí DC (OKshromažďuje a zajišťuje objednávky pro členy ze svého blízkého okolí. Nejsou k tomu potřeba žádné výjimečné prostory, lze to provozovat např. v rodinném domku - z této činnosti plynou další provize) Nemusíte tedy jen prodávat - můžete nakupovat pro sebe, svou rodinu a své známé a zároveň rozšiřovat spotřebitelskou síť zákazníků- POSKYTNOUT STEJNÉ VÝHODY- registrovat další spotřebitele ve svém okolí ale i po celé ČR ale PL(což samozřejmě přinese další příjemné zisky) NOVÍ ČLENOVÉ MAJÍ 3 MĚSÍCE OD REGISTRACE ZVÝHODNĚNÉ- DVOJNÁSOBNÉ BODOVÉ HODNOCENÍ (za každý prodaný, koupený výrobek)- rychleji tak můžete dosáhnout na bonusy a provize!

5 Jak začít nakupovat a zároveň vydělávat? ZAHÁJENÍ SPOLUPRÁCE: Začátek je snadný. Postačí jen vybrat si zboží do první objednávky v ceně min. 400,- kč nebo 999,-kč jakéhokoliv produktu HWC nebo nemusíte objednávat ihned nic! Obdržíte zásilku obsahující objednané produkty, vaše členské číslo u HWC, tištěný katalog, akční nabídky 12x ročně a další informace o členských výhodách a možnostech výdělku. Ihned s PRVOOBJEDNÁVKOU získáváte okamžitou slevu (25%). Nákup zboží v katalogové hodnotě 534,-kč váš nákup bude již v členských cenách- tedy za cenu 400,-kč zaplatíte registrační poplatek jen 49,-kč! Nákup zboží v katalogové hodnotě 1332,-kč váš nákup bude již za cenu 999,-kč registrační poplatek jen 1,-kč! Nechcete-li ihned žádné zboží - jen se stát členem a zboží vybrat později získáte tzv. STARTÉR (základní registrační balíček) zaplatíte registrační poplatek ve výši 149,-kč! nyní ještě AKCE!!!- REGISTRACE PREMIUM START- nyní velmi zvýhodněná registrace, která obsahuje 10 nejoblíbenějších výrobků - ušetříte 1000,-kč-

6 Tiskopis smlouvy (možno i katalog pro výběr výrobků) k vyplnění zašlu na vaši adresu a vy po vyplnění vše odešlete na přiložený kontakt. (samozřejmě dodám všechny potřebné informace a pomohu). Potvrzená registrace (příp. se zbožím) dorazí domů dobírkou.(platíte tedy až při převzetí nic předem). Podotýkám, že mě nic neplatíte - poplatek je pro firmu za smlouvu, zařazení do systému a vstupní materiály a tiskopisy, které vám budou zasílány pravidelně poštou. Výrobky zakoupené zároveň s registrací máte již za členské(nižší )ceny! Nemusíte hlídat žádné termíny, nejste nucena k žádným pravidelným odběrům, nejste omezena regionem - můžete registrovat další spolupracovníky nejen z v ČR, ale i v Polsku. Firma HWC nabízí velmi jednoduchý a průhledný PROVIZNÍ SYSTÉM -odměňování + další bonusy 3%-21% z měsíčního obratu i struktur pod vámi. Členové mají online přístup do firemní statistiky 24 hod denně (100% přehled o struktuře, obratech svých i skupiny, apod). ZBOŽÍ si můžete objednat online nebo využít blízkosti DC ve vašem okolí (seznam distribučních center je přiložen v členském ceníku, který dostanete s registrací). KATALOG platí dlouhodobě- (vždy pro období Jaro+Léto a Podzim+Zima) takže pro stejného zákazníka nemusíme stále kupovat nové a nové katalogy. Katalog je velmi dobře zpracovaný - obsahuje mnoho důležitých informací ceny, gramáž výrobků, vlastnosti výrobků, způsoby jejich použití. AKČNÍ NABÍDKY cenově výhodných balíčků vycházejí na samostatných letácích (tzv. MINI katalog) každý měsíc a nabízí výhodnější nákupy, akce a balíčky. Můžete ušetřit až 45%, získat výrobky zdarma či za 1,-kč.

7 Naše práce je podporována mnohými motivačními akcemi, soutěžemi a odměnami za objem objednávek, nebo za nové registrace dalších spolupracovníků. V případě zájmu z o spolupráci ráda pomohu s registrací při volbě s nákupem mohu poraditdoporučit výrobky- viz. příloha Pokud budete mít nějaké dotazy, budu ráda, když mi napíšete, vše spolu probereme.. Rozhodnete-li se zaregistrovat do mé skupiny, budu vám pomáhat se vším, s čím budete potřebovat. Snažím se své spolupracovníky aktuálně informovat o novinkách, změnách a akcích a pomáhat jim v začátcích, tak aby se jim tato činnost stala příjemným přínosem- nejen finančním. Přeji hezký den a věřím, že Vás nabídka zaujala. Těším se na vaše odpověďi - případně zároveň s adresou pro zaslání smlouvy. Na sortiment zboží se můžete podívat zde: Krausová Štěpánka tel ICQ: Skype: potvurka.podivna

REGISTRACE - ARGUMENTY

REGISTRACE - ARGUMENTY REGISTRACE - ARGUMENTY Já už jsem toho vyzkoušel(a) tolik a nikde jsem nebyl(a) úspěšný(á) V přímém prodeji jde především o vytrvalost a cílevědomost. Pokud je kvalitní produkt prodává se sám. Máte možnost

Více

Prodejce kosmetiky FM Group Mám pro Vás zajímavou nabídku staňte se distributory kosmetiky FM Group. Právě teď je ta nejlepší doba stát se prodejcem značky FM Group Asi budete souhlasit, že vstoupit do

Více

Akuna MANUÁL Změny platné od

Akuna MANUÁL Změny platné od Akuna MANUÁL Změny platné od 1.3.2018 Vážení nezávislí poradci, zákazníci a přátelé, mottem společnosti Akuna je Zlepšování je nikdy nekončící proces. Proto vám představujeme nové webové stránky na doméně

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

Zvýhodněná doprava INTIME

Zvýhodněná doprava INTIME Zvýhodněná doprava INTIME Po dlouhém jednání se všemi dopravci, jsme vyjednali s firmou IN TIME co možná nejlepší možnou cenu dopravy pro všechny obchodníky Bohemiasoftu. Věříme, že za takto nastavených

Více

Svět vůní, zdraví a luxusu

Svět vůní, zdraví a luxusu Svět vůní, zdraví a luxusu Určitě využijte : 1. stát se zákazníkem Essens povinnost nákupů není povinná, není podmínkou členství parfém 50 ml 285 Kč parfém 15 ml 140 Kč a jiné produkty 33 % doživotní sleva

Více

TianDe krása a zdraví z Tibetu

TianDe krása a zdraví z Tibetu TianDe krása a zdraví z Tibetu TianDe v překladu znamená Nebeská dokonalost Společnost vznikla v Barnaulu, v samém srdci Altaje. Tiande to je rychle se rozvíjející společenství šťastných a úspěšných lidí.

Více

Tvoříme tradici Wellness

Tvoříme tradici Wellness Tvoříme tradici Wellness Kdo je NHT Global? Stabilní americká společnost, která láme rekordy už 13 let Revoluční online model podnikání, který nám ostatní závidí Působí na 38 trzích světa a své produkty

Více

Možnosti přístupu do e-shopu YL

Možnosti přístupu do e-shopu YL Jak nakupovat produkty Young Living Veškeré produkty se jednoduše nakupují přes e-shop na originálních stránkách Young Living https://www.youngliving.org/cz/vologin.asp Pro přístup do e-shopu (tzv. virtuální

Více

Unser Plan. Unser. Náš Plan. plán. Pro Váš úspěch

Unser Plan. Unser. Náš Plan. plán. Pro Váš úspěch Pro Váš úspěch Nabízíme jednoduchou obchodní příležitost Jste nezávislí ale nikdy sami! Co je pro Vás důležité? vedlejší příjem / alternativa k Vašemu povolání dlouhodobý, trvalý příjem být svým šéfem

Více

Marketing ve službách

Marketing ve službách Marketing ve službách 1. ročník Učební obor: Kuchař - číšník Propagace = komunikace, jejímž cílem je získat zákazníka a udržet dlouhodobě jeho zájem a pozornost informuje o výrobku nebo službě vytváří

Více

WOR(l)D GLOBAL NETWORK PRAVIDLA A PODMÍNKY VYPLÁCENÍ PROVIZÍ PRVNÍ A JEDINÝ PASIVNÍ RESIDUÁLNÍ SYSTÉM ODMĚŇOVÁNÍ

WOR(l)D GLOBAL NETWORK PRAVIDLA A PODMÍNKY VYPLÁCENÍ PROVIZÍ PRVNÍ A JEDINÝ PASIVNÍ RESIDUÁLNÍ SYSTÉM ODMĚŇOVÁNÍ WOR(l)D GLOBAL NETWORK PRAVIDLA A PODMÍNKY VYPLÁCENÍ PROVIZÍ PRVNÍ A JEDINÝ PASIVNÍ RESIDUÁLNÍ SYSTÉM ODMĚŇOVÁNÍ WOR(l)D, JE BUDOUCNOST Naši partneři jsou středem naší pozornosti. Vážíme si vás a proto

Více

Výdělečná příležitost Marketingový plán

Výdělečná příležitost Marketingový plán Výdělečná příležitost Marketingový plán 2 možnosti výdělečné příležitosti Distributor-prodejce 23% z katalogových cen bez ohledu na výšku objednávky I distributor prodejce může získávat provize podle MP,

Více

Záložka.cz - zobrazuje nabídku eshopu a knihkupců, kteří jsou do Záložky zapojeni. Záložka.cz umožňuje tedy dva způsoby nakupování:

Záložka.cz - zobrazuje nabídku eshopu a knihkupců, kteří jsou do Záložky zapojeni. Záložka.cz umožňuje tedy dva způsoby nakupování: Záložka.cz - zobrazuje nabídku eshopu a knihkupců, kteří jsou do Záložky zapojeni. Záložka.cz umožňuje tedy dva způsoby nakupování: 1. REZERVACE - uskutečněním rezervace, si zarezervujete nákup u knihkupce,

Více

Case Parts e-shop. Spuštění registrace

Case Parts e-shop. Spuštění registrace Case Parts e-shop 1. O e-shopu Case Parts: E-shop CaseParts nabízí registrovaným uživatelům možnost nákupu originálních náhradních dílů a příslušenství CASE IH od společnosti Agri CS a.s. a dalších autorizovaných

Více

Vážení obchodní přátelé,

Vážení obchodní přátelé, Vážení obchodní přátelé, děkujeme za důvěru, kterou jste vložili do naší firmy svojí registrací. Přicházíte do prostředí stabilní zavedené výrobní společnosti, která klade obrovský důraz na kvalitu svých

Více

Jmenuji se Karel Staněk. Informace o podnikatelské příležitosti pro 21. století

Jmenuji se Karel Staněk. Informace o podnikatelské příležitosti pro 21. století Jmenuji se Karel Staněk kontaktní údaje: tel.: 733141882 skype: karelstanek1 e-mail: karel.stanek@centrum.cz Pracuji v týmu, který zabezpečuje provoz stránky Bohatý Čech. Také potřebujete peníze? Rozhodl

Více

CASHBACK WOLD. Nakupujte velmi výhodně

CASHBACK WOLD. Nakupujte velmi výhodně CASHBACK WOLD Nakupujte velmi výhodně Co je to Cashback World Máte v peněžence kartu Tesco Clubcard? Pravděpodobně ano, protože jde o druhý největší věrnostní systém na světě. Ten první se jmenuje Cashback

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI JEUNESSE GLOBAL. Jako nezávislý distributor, rozumím a souhlasím s následujícím:

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI JEUNESSE GLOBAL. Jako nezávislý distributor, rozumím a souhlasím s následujícím: VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI JEUNESSE GLOBAL Jako nezávislý distributor, rozumím a souhlasím s následujícím: 1. Jsem plnoletá a právně způsobilá osoba v souladu se zákony země mého bydliště.

Více

1. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.1 Úvodní ustanovení

1. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.1 Úvodní ustanovení 1. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1 Úvodní ustanovení Těmito Všeobecnými obchodními podmínkami (dále jen "Podmínky") se řídí všechny maloobchodní vztahy, tj. vztahy uzavírané mezi společností MÁM TALENT

Více

Rodinné finance a nákupy

Rodinné finance a nákupy 8 Rodinné finance a nákupy V té to ka pi to le: Internetové bankovnictví Nakupování přes Internet Kapitola 8 Rodinné finance a nákupy Důležité: Následující postup je jen ilustrační prostředí všech webů

Více

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál www.data-norms.cz Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál Podpořte své zákazníky a obchodní zástupce nasazením

Více

Jak nakupovat na e-shopu BIOMAC?

Jak nakupovat na e-shopu BIOMAC? Jak nakupovat na e-shopu BIOMAC? E-shop s ekopalivy BIOMAC najdete na adrese https://eshop.biomac.cz 1 REGISTRACE/PŘIHLÁŠENÍ ZÁKAZNÍKA Máte dvě možnosti nákupu 1. Registrovaný zákazník Díky registraci

Více

Představujeme vám nový objednávkový a platební systém

Představujeme vám nový objednávkový a platební systém Představujeme vám nový objednávkový a platební systém Snažili jsme se udělat objednávání co nejjednodušší a zároveň dodat informace o veškerém dění okolo vašich dětí a našich obědů. Snažíme se vše usnadnit

Více

Uživatelský manuál e-shop ELKOV elektro a.s. https://eshop.elkov.cz

Uživatelský manuál e-shop ELKOV elektro a.s. https://eshop.elkov.cz Uživatelský manuál e-shop ELKOV elektro a.s. https://eshop.elkov.cz 1 Nakupování na Našem e-shopu Na e-shopu ELKOV elektro a.s. může nakupovat: Podnikatel, registrace je podmíněna živnostenským oprávněním.

Více

JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz

JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz Pomocí tohoto jednoduchého průvodce se budete lépe orientovat na našich internetových stánkách a bez problémů využívat výhod nového automatického objednávkového

Více

První revshare světový program na sociální platformě.

První revshare světový program na sociální platformě. První revshare světový program na sociální platformě. Nápad na FutureNet 2012 Start FutureNet 2014 Nový vzhled stránek 2015 FUTUREADPRO START DUBEN 2016 REKLAMA ONLINE - POTENCIÁL Online reklamní trh roste

Více

Za účelem kvalifikace do bonusového programu ELITNÍHO VOZIDLA společnosti SevenPoint2 musíte splnit následující požadavky:

Za účelem kvalifikace do bonusového programu ELITNÍHO VOZIDLA společnosti SevenPoint2 musíte splnit následující požadavky: Pokyny k bonusovému program ELITNÍHO VOZIDLA společnosti SevenPoint2 Popis programu Bonusový program ELITNÍHO VOZIDLA společnosti SevenPoint2 je motivační odměnou nabízenou Členům, kteří dosáhnou pozice

Více

Proč podnikat na internetu?

Proč podnikat na internetu? Proč podnikat na internetu? Obchodovat na internetu je mnohem snazší, než si zařizovat kamenný obchod. Neznamená to ale, že je to bez práce, nebo že je úspěch zaručen. Tak jako klasické podnikání i to

Více

Podnikání v oboru wellness je za posledních několik let nejrychleji rostoucím odvětvím. Záleží jen na vás, kolik si z koláče zisků odkrojíte právě

Podnikání v oboru wellness je za posledních několik let nejrychleji rostoucím odvětvím. Záleží jen na vás, kolik si z koláče zisků odkrojíte právě Podnikání v oboru wellness je za posledních několik let nejrychleji rostoucím odvětvím. Záleží jen na vás, kolik si z koláče zisků odkrojíte právě vy! Příjemný den, přinášíme další soubor informací, který

Více

Trvejte na svých právech!

Trvejte na svých právech! Trvejte na svých právech! Trvejte na svých právech! Kampaň organizovala Evropská unie ve spolupráci se Sdružením obrany spotřebitelů ČR (SOS) Trvejte na svých právech! Obdobná práva máte v celé EU! Trvejte

Více

Marketingový Plán. Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidí, než 100% vlastní prací

Marketingový Plán. Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidí, než 100% vlastní prací Marketingový Plán Tvoje cesta k úspěchu Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidí, než 100% vlastní prací 3 způsoby výdělku s Nakupuješ pro sebe, používáš výrobky Betterware: šetříš na provizi Prodáváš

Více

http://www.mimanci.cz/top-obchodni-podminky-9

http://www.mimanci.cz/top-obchodni-podminky-9 1 z 5 10.2.2014 16:28 Obchodní I. Základní ustanovení Všeobecné obchodní upravují vztahy mezi kupujícím a prodávajícím e-shopen Mimánci v oblasti prodeje zboží. Prodávajíci: Pavel Balek Nová Včelnice 333,

Více

Manuál internetového obchodu ContiTrade Services s.r.o. (verze k 1.1.2012)

Manuál internetového obchodu ContiTrade Services s.r.o. (verze k 1.1.2012) Manuál internetového obchodu ContiTrade Services s.r.o. (verze k 1.1.2012) Tento manuál popisuje základní operace internetového obchodu ContiTrade Services s.r.o. a změny v roce 2012. Nejdůležitější změnou

Více

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta Úvodní řeč Vyzkoušeli jsme řadu projektů, které byly převážně zahraniční a vždy jsme se snažili získat co možná nejvíce informací, aby naše i vaše podnikání fungovalo. Dnes tedy víme, že to na internetu

Více

Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce

Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce Marketingový plán Tvoje cesta k úspěchu Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce 1) 3 způsoby jak vydělat z - Kupuješ pro sebe, používáš výrobky: Šetříš na marži -

Více

Představení půjčovny nářadí. Jak půjčovna funguje

Představení půjčovny nářadí. Jak půjčovna funguje Představení půjčovny nářadí Máte zájem používat určité nářadí, ale nechcete si jej kupovat, protože jej potřebujete pouze nárazově? Pak je tu přímo pro vás naše první online půjčovna nářadí. V nabídce

Více

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost Vaše odměna za věrnost www.eop.cz/vernost Vážení zákazníci, rádi bychom Vám touto formou poděkovali dlouhodobou věrnost, kterou nám projevujete. I díky Vám můžeme soustavu zásobování teplem postupně obnovovat

Více

V BizBoxu můžete vytvářet slevové poukazy (vouchery), jejichž kódy pak zákazníci zadají do připraveného pole při průchodu objednávkou.

V BizBoxu můžete vytvářet slevové poukazy (vouchery), jejichž kódy pak zákazníci zadají do připraveného pole při průchodu objednávkou. Slevové poukazy V BizBoxu můžete vytvářet slevové poukazy (vouchery), jejichž kódy pak zákazníci zadají do připraveného pole při průchodu objednávkou. Typická použití: Ručně vydávané slevové poukazy (marketingové

Více

Elfeweb. Manuál. Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování?

Elfeweb. Manuál. Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování? Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování? Manuál Obsah 1. obecné vysvětlení principu získání webu 2. přihlášení / registrace 3. proces ověření

Více

Prodávající je fyzická osoba Patrik Čipec, IČ: , sídlem na adrese Maxima Gorkého 605/70, Krnov.

Prodávající je fyzická osoba Patrik Čipec, IČ: , sídlem na adrese Maxima Gorkého 605/70, Krnov. Obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Úvod Obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.hwczech.eu. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (www.hw-czech.eu)

Více

Všeobecná pravidla a povinnosti. Programu V.I.P. webu poradenstvipc.sweb.cz

Všeobecná pravidla a povinnosti. Programu V.I.P. webu poradenstvipc.sweb.cz Všeobecná pravidla a povinnosti v Programu V.I.P. webu poradenstvipc.sweb.cz Obsah : 1. Co je to V.I.P. 2. Registrační podmínky 3. Výhody a možnosti používání V.I.P. 4. Základní práva a povinnosti členů.

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO OBCHODU UNI HOBBY

OBCHODNÍ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO OBCHODU UNI HOBBY OBCHODNÍ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO OBCHODU UNI HOBBY UNI HOBBY, a.s. se sídlem Praha 2 Vinohrady, Vinohradská 365/10, PSČ 120 00 IČO: 247 11 594 zaps. v OR MS v Praze pod sp. zn. B 16346 tel. : +420 222 232

Více

Vážení zákazníci, Katalog NOMIland 2013/2014. Nejširší nabídka produktů a služeb za VÝHODNÉ CENY na jednom místě! KLUB NOMILAND

Vážení zákazníci, Katalog NOMIland 2013/2014. Nejširší nabídka produktů a služeb za VÝHODNÉ CENY na jednom místě! KLUB NOMILAND Vážení zákazníci, Představujeme Vám nový, ještě horký Katalog JARO - LÉTO 2014. V tomto katalogu naleznete produkty, které jsou Vám již dobře známé a oblíbené, ale také úplné NOVINKY, se kterými Vás chceme

Více

ZÁSADY MLM SYSTÉMU EURONA

ZÁSADY MLM SYSTÉMU EURONA ZÁSADY MLM SYSTÉMU EURONA Společnost Eurona s.r.o. v souladu s nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) se zavazuje ke kompletní ochraně Vašeho soukromí, a proto jsme pro Vás vytvořili pravidla ochrany osobních

Více

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Varianta BASIC Obsahem balíčku je: webová stránka včetně: redakčního systému umožňujícího snadnou úpravu obsahu i neprofesionálním uživatelům,

Více

Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu

Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu 1. Alexandria Bonus Klub (dále jen ABK) je určen pro stálé zákazníky cestovní kanceláře Alexandria. Jeho cílem je nabídnout a poskytnout stálým zákazníkům souhrn

Více

Produktový list Letáky

Produktový list Letáky Produktový list Letáky O službě Kupi.cz je největší český server s nabídkou akcí a letáků z maloobchodních řetězců. Kupi nyní rozdistribuuje přes 2,5 miliónů unikátních letáků měsíčně, uživatelé si prohlédnou

Více

www.eshop-murexin.cz Uživatelský manuál Pro smluvní partnery. MUREXIN. Drží. www.eshop-murexin.cz > přihlášení

www.eshop-murexin.cz Uživatelský manuál Pro smluvní partnery. MUREXIN. Drží. www.eshop-murexin.cz > přihlášení www.eshop-murexin.cz Uživatelský manuál Pro smluvní partnery. MUREXIN. Drží. www.eshop-murexin.cz > přihlášení Úvod Vážený kliente, velmi nás těší, že jste se rozhodl pro využití nového internetového obchodu

Více

Obchodní podmínky. Všeobecné dodací a platební podmínky

Obchodní podmínky. Všeobecné dodací a platební podmínky Obchodní podmínky Všeobecné dodací a platební podmínky 1. Základní údaje o provozovateli obchodu Identifikační údaje Název: ECOM s.r.o. Sídlo: ul. Zahradní 276, České Meziříčí, PSČ 517 71 zapsaná Krajským

Více

Manuál. Jak v e-shopu přiřadit klienta pod sebe www.rust-osobnosti.cz

Manuál. Jak v e-shopu přiřadit klienta pod sebe www.rust-osobnosti.cz Manuál Jak v e-shopu přiřadit klienta pod sebe www.rust-osobnosti.cz Vážení spolupracovníci. V případě, že vedete jednání u klienta a ten projeví zájem o nákup našich produktů, nebo služeb a vy chcete

Více

1.1. Všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád vztahující se pouze k internetovému obchodu prodejce Gem world

1.1. Všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád vztahující se pouze k internetovému obchodu prodejce Gem world 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád vztahující se pouze k internetovému obchodu prodejce Gem world 1.2. Zákazníkem může být a) spotřebitel, nebo b) jiná osoba (zejm.

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1. Úvodní ustanovení

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1. Úvodní ustanovení 1. Úvodní ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.emission.cz (prodávající), jehož provozovatelem je společnost Full Capacity s.r.o. Podmínky blíže

Více

VESELÁ TRIČKA Obchodní podmínky

VESELÁ TRIČKA Obchodní podmínky VESELÁ TRIČKA Obchodní podmínky Seznam: 1. Základní údaje 2. Jak objednávat 3. Dodací podmínky 4. Reklamace 5. Ochrana osobních údajů 1. Základní údaje Dodavatel: NEUBERT marketing & Company s.r.o. Sídlo:

Více

Kdybych měl posledních pět dolarů, tak tři z nich věnuji na reklamu.

Kdybych měl posledních pět dolarů, tak tři z nich věnuji na reklamu. > Kdybych měl posledních pět dolarů, tak tři z nich věnuji na reklamu. Henry Ford Stiforp - Binary Multi-Level Marketing Produkty pro zviditelnění internetového prodeje

Více

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA TESCOMA CLUBU

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA TESCOMA CLUBU VŠEOBECNÁ PRAVIDLA TESCOMA CLUBU Tescoma Club Tescoma Club (dále též jen TC) je program, který společnost TESCOMA s.r.o. (dále jen Tescoma) nabízí všem zákazníkům Tescomy v ČR. Cílem programu je ještě

Více

VODAFONE Věrnostní program. Kateřina Weissová

VODAFONE Věrnostní program. Kateřina Weissová VODAFONE Věrnostní program Kateřina Weissová Vodafone vstoupil na trh 1.března 2000 jako 3.a nejrychleji se rozvíjející mobilní operátor v České republice. Počet zákazníků: 2,751 milionů (k 30.6.2008)

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY OWNERS CLUBU

OBCHODNÍ PODMÍNKY OWNERS CLUBU OBCHODNÍ PODMÍNKY OWNERS CLUBU I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto obchodní podmínky, které upravují fungování OWNERS CLUB, práva a povinnosti jeho zřizovatele a členů jsou vydávány společností SAPE- CARS.CZ

Více

Zapsán u MÚ (OŽÚ) v Soběslavi pod ev. č.: 330805-85187, 330805-85457 a MS/00034/2010/02/ŽÚ/Vá

Zapsán u MÚ (OŽÚ) v Soběslavi pod ev. č.: 330805-85187, 330805-85457 a MS/00034/2010/02/ŽÚ/Vá Kontakty Zde naleznete informace o tom, kdo Vámi oblíbené hity nabízí, kde sídlí a kde si můžete vybrané zboží osobně vyzvednout. Na níže uvedené kontakty můžete směřovat jakékoliv dotazy, připomínky,

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Všeobecná ustanovení

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Všeobecná ustanovení Níže jsou uvedeny všeobecné obchodní podmínky, kterými se řídí vztah mezi společností Firma na zážitky, s.r.o. a Vámi jako kupujícím produktu Black Boxes, případně příjemcem produktu Black Boxes, pokud

Více

Zboží skladem je odesláno v den objednání, pokud je objednávka přijata v pracovní dny do 12 hodin.

Zboží skladem je odesláno v den objednání, pokud je objednávka přijata v pracovní dny do 12 hodin. Doprava Jeden z našich cílů zní: Dopravit zboží k zákazníkovi co nejdříve!!!. Právě proto používáme ověřené služby Expresní společnosti In Time a České pošty. Zboží skladem je odesláno v den objednání,

Více

Vítejte na Prezentaci Příležitosti Stiforp Profits Váš úspěch i úspěch všech v jakémkoliv podnikání z domova začíná ZDE.

Vítejte na Prezentaci Příležitosti Stiforp Profits Váš úspěch i úspěch všech v jakémkoliv podnikání z domova začíná ZDE. Vítejte na Prezentaci Příležitosti Stiforp Profits Váš úspěch i úspěch všech v jakémkoliv podnikání z domova začíná ZDE. Žijeme ve složité době! Ekonomické PROBLÉMY, DEPRESE a RECESE probíhají na celém

Více

KLÍČ K ÚSPĚCHU. Dozvíte se:

KLÍČ K ÚSPĚCHU. Dozvíte se: KLÍČ K ÚSPĚCHU Dozvíte se: Kdo je OptikDoDomu...2 Proč s námi budete úspěšní...3 Výhody služby pro zákazníka a výhody pro optické poradce...4 Počáteční investice a garance vrácení vložených prostředků...5

Více

Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku.

Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku. DODACÍ PODMÍNKY : PLATBA A DOPRAVA : Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku. Platba předem na účet - zaslání zboží po připsání částky (obvykle do 2 až

Více

NÁKUPNÍ CHOVÁNÍ ČESKÝCH SPOTŘEBITELŮ V ROCE 2018

NÁKUPNÍ CHOVÁNÍ ČESKÝCH SPOTŘEBITELŮ V ROCE 2018 NÁKUPNÍ CHOVÁNÍ ČESKÝCH SPOTŘEBITELŮ V ROCE 2018 JAN PENKALA NÁKUPNÍ CHOVÁNÍ ČESKÝCH SPOTŘEBITELŮ V ROCE 2018 2 METODOLOGIE Výzkumná metoda Online výzkum prostřednictvím IPSOS panelu Populace.cz Cílová

Více

Pokyny k bonusovému programu "Prémie na auto a Klub elitních vozů (dále jen program VOZIDLO ) společnosti SevenPoint2

Pokyny k bonusovému programu Prémie na auto a Klub elitních vozů (dále jen program VOZIDLO ) společnosti SevenPoint2 Pokyny k bonusovému programu "Prémie na auto a Klub elitních vozů (dále jen program VOZIDLO ) společnosti SevenPoint2 Popis programu Bonusový program VOZIDLO společnosti SevenPoint2 je motivační odměnou

Více

AQUEL BEAUTY. Jak získat finanční ODMĚNY. 6 druhů příjmů. S Jeunesse je to rychlé, jednoduché a lehké

AQUEL BEAUTY. Jak získat finanční ODMĚNY. 6 druhů příjmů. S Jeunesse je to rychlé, jednoduché a lehké AQUEL BEAUTY Jak získat finanční ODMĚNY 6 druhů příjmů S Jeunesse je to rychlé, jednoduché a lehké 1. MALOOBCHODNÍ ZISK Nakupte produkty za velkoobchodní ceny (VOC) a prodejte za maloobchodní ceny (MOC).

Více

Segmenty zákazníků Status 2012

Segmenty zákazníků Status 2012 Marketing v praxi Kdo je váš zákazník? Zamyslete se nad tím, kdo je váš zákazník? Jaké chcete mít zákazníky? Kterou skupinu zákazníků můžete lehce a s rozumnými náklady získat? Jakým způsobem můžete konkrétní

Více

Projekt Růst osobnosti nabízí řešení limitu nedostatku času i finančních prostředků. Klient může sledovat školení po internetu ve dvou variantách.

Projekt Růst osobnosti nabízí řešení limitu nedostatku času i finančních prostředků. Klient může sledovat školení po internetu ve dvou variantách. Metodická příručka Prodej poukázek na Internetová školení celorepublikového projektu Růst osobnosti pouze pro vnitřní potřebu společnosti AKV s.r.o. strana 1 z celkového počtu 5 Obsah Obsah...2 1. Cíl

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti SIMELON, s.r.o. platný od 1. 7. 2015 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 DIGITÁLNÍ TELEVIZE STR. 3-4 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 5 CENÍK ZAŘÍZENÍ & OSTATNÍ / KONTAKTY STR.

Více

Podnikání s Medicolux umožňuje každému splnit si vlastní cíle a sny!

Podnikání s Medicolux umožňuje každému splnit si vlastní cíle a sny! R E F E R E N Č N Í M A R K E T I N G Společnost Medicolux Europe, s. r. o. vyrábí a distribuuje výrobky pro zdravý životní styl a péči o tělo. Své výrobky nabízí prostřednictvím vlastní distribuční sítě

Více

Splátky Home Credit. Popis produktů

Splátky Home Credit. Popis produktů Splátky Home Credit Obsah: Splátky Home Credit... 1 Popis produktů... 1 Všeobecné podmínky... 2 Krok za krokem při splátkovém prodeji na dálku... 3 Textace na web: Ochrana osobních údajů... 4 Pojištění

Více

Internetový obchod je prodávajícím provozován na webové stránce umístěné na. internetové adrese (dále jen webová

Internetový obchod je prodávajícím provozován na webové stránce umístěné na. internetové adrese  (dále jen webová Obchodní podmínky platné od 1.1.2014 Tyto obchodní podmínky upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) vzájemná práva a povinnosti

Více

PLATBY KARTOU NA INTERNETU

PLATBY KARTOU NA INTERNETU PLATBY KARTOU NA INTERNETU Chcete rychle, pohodlně a bezpečně nakupovat z pohodlí domova či kanceláře? Není nic jednoduššího, než nakupovat přes internet kartou. Karta šetří Váš čas i peníze S kartou můžete

Více

MARKETINGOVÝ PLÁN. HANSLEY family club, s.r.o. MARKETINGOVÝ. společnosti. HANSLEY family club, s.r.o.

MARKETINGOVÝ PLÁN. HANSLEY family club, s.r.o. MARKETINGOVÝ. společnosti. HANSLEY family club, s.r.o. MARKETINGOVÝ PLÁN společnosti O SPOLEČNOSTI Společnost HANSLEY vznikla v roce 2005, jako nástroj vize zakladatelů, přinést v oblasti wellness novou kvalitu a inspirovat zákazníky novým pohledem na užívané

Více

Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. [MANUÁL PUBLISHERA]

Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. [MANUÁL PUBLISHERA] mlink.cz, mlink.sk mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. Vydělávejte prodejem cílené reklamy pomocí odkazové Lišty, Bloku reklamu nebo Bannerů na svých

Více

... pro úsměv našich dětí

... pro úsměv našich dětí OBJEDNÁVAT MŮŽETE TELEFONICKY POŠTOU INTERNETEM V pracovních dnech od 8 hod. do 15.00 hod. 597 822 951 Bezplatná infolinka 800 60 60 50 Telefonicky přijímáme objednávky pouze na Pracovní sešity, tiskoviny

Více

Obsah dnešního školení

Obsah dnešního školení 27.1.2015 Obsah dnešního školení 1. Lidé na internetu 2. Obchodování na internetu 3. Lidé na Facebooku 4. Mobilní příležitosti rostou 5. AVON online 6. REP konzole 7. Cesta objednávky Online statistiky

Více

Marketingový Plán. Tvoje cesta k úspěchu

Marketingový Plán. Tvoje cesta k úspěchu Tvoje cesta k úspěchu Kategorie produktů Přírodní produkty kategorie wellness / zdraví / krása Italská pečující kosmeceutika a dekorativní kosmetika Výrobky pro domácnost a čistící prostředky 3 nezávislé

Více

MANUÁL OBCHODNÍHO PARTNERA

MANUÁL OBCHODNÍHO PARTNERA MANUÁL OBCHODNÍHO PARTNERA Výhody spolupráce minimální vynaložení nákladů při prodeji systému TWIS systém TWIS je modulární a vždy on-line přístupný, neprodáváte krabice, ale jednoduše on-line registrujete

Více

PRODEJ VYBRANÝCH ČESKÝCH ZNAČEK NA ČÍNSKÝCH CROSS-BORDER E-COMMERCE PLATFORMÁCH

PRODEJ VYBRANÝCH ČESKÝCH ZNAČEK NA ČÍNSKÝCH CROSS-BORDER E-COMMERCE PLATFORMÁCH PRODEJ VYBRANÝCH ČESKÝCH ZNAČEK NA ČÍNSKÝCH CROSS-BORDER E-COMMERCE PLATFORMÁCH Cílem projektu je podpořit prodej českých výrobků na nejoblíbenějším prodejním kanálu v Číně, tj. online. Jedná se o prodej

Více

Obchodní podmínky internetového obchodu Elnino.cz

Obchodní podmínky internetového obchodu Elnino.cz Obchodní podmínky internetového obchodu Elnino.cz 1. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky platí při nákupu v internetovém obchodě www.parfemy-elnino.cz, provozovaném obchodní společností el nino parfum,

Více

Všeobecné obchodní podmínky e-shopu Kids&Us (provozovatel Archimedes Inspiration a.s.)

Všeobecné obchodní podmínky e-shopu Kids&Us (provozovatel Archimedes Inspiration a.s.) Všeobecné obchodní podmínky e-shopu Kids&Us (provozovatel Archimedes Inspiration a.s.) V našem e-shopu najdete zejména originální knižní edici Kids&Us, primárně určenou jako materiály pro domácí přípravu

Více

Zkušenosti s internetovými knižními obchody v Severočeské vědecké knihovně v Ústí nad Labem

Zkušenosti s internetovými knižními obchody v Severočeské vědecké knihovně v Ústí nad Labem Zkušenosti s internetovými knižními obchody v Severočeské vědecké knihovně v Ústí nad Labem Marie Lichtenbergová 21. seminář akvizičních pracovníků, Havlíčkův Brod 20. října 2011 Proč nakupuji v internetových

Více

Kvalita. není jen na oko. www.sapeli.cz. Pouze do 30. 6. 2014

Kvalita. není jen na oko. www.sapeli.cz. Pouze do 30. 6. 2014 Kvalita není jen na oko. Vysoký standard podložený důkazy Srovnávací testy mechanické odolnosti Atraktivní novinky pro rok 2014 Možnost prodloužení záruky až na 5 let Nový katalog 2014/2015 Pouze do 30.

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO OBJEDNÁVÁNÍ DÁLNIČNÍCH KUPÓNŮ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO OBJEDNÁVÁNÍ DÁLNIČNÍCH KUPÓNŮ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO OBJEDNÁVÁNÍ DÁLNIČNÍCH KUPÓNŮ Základní ustanovení Níže uvedené obchodní podmínky (dále též OP ) pro prodej dvoudílných kuponů prokazujících úhradu časového poplatku za obecné užívání

Více

Kvalita. není jen na oko. Mimořádné prodloužení do 15. 8. 2014. www.sapeli.cz

Kvalita. není jen na oko. Mimořádné prodloužení do 15. 8. 2014. www.sapeli.cz Kvalita není jen na oko. Vysoký standard podložený důkazy Srovnávací testy mechanické odolnosti Atraktivní novinky pro rok 2014 Možnost prodloužení záruky až na 5 let Nový katalog 2014/2015 Mimořádné prodloužení

Více

NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ E-SHOPU KAKTUSY.CZ

NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ E-SHOPU KAKTUSY.CZ NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ E-SHOPU KAKTUSY.CZ VÝBĚR ZBOŽÍ, KTERÉ CHCETE KOUPIT Pokud nejste s počítačem dostatečně spřáteleni, doporučujeme pro první objednání pomoc mladší generace (syn, dcera, vnuk, vnučka)

Více

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetových obchodech provozovaných společnosti Maximedic Czech s.r.o od

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetových obchodech provozovaných společnosti Maximedic Czech s.r.o od BIONETTECZ.CZ Obchodní podmínky společnosti Maximedic Czech s.r.o.., se sídlem Kotěrova 1585/1, 160 00 Praha - Dejvice IČ: 01618059 zapsané v obchodním rejstříku C 209446 u Městského soudu v Praze, s předmětem

Více

Jak mi může pomoci věrnostní program?

Jak mi může pomoci věrnostní program? Jak mi může pomoci věrnostní program? POSÍLENÍM VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY Zavedení věrnostního programu je stávajícími zákazníky vnímáno jako krok vstřícnosti a ocenění ze strany Vás, obchodníka. PŘI ZÍSKÁVÁNÍ

Více

Úvod do rezervačního systému Sportonline.cz

Úvod do rezervačního systému Sportonline.cz Úvod do rezervačního systému Sportonline.cz Pro Vaši lepší orientaci v našem rezervačním systému jsme připravily tento návod. OBSAH: str.1 Úvod a přihlášení do systému str.2 Zapomenuté heslo str.3 Registrace

Více

O čem je Historická příležitost?

O čem je Historická příležitost? Pro partnery O čem je Historická příležitost? Historická příležitost je více jak 24týdenní online program o tom, jak vydělat na neopakovatelné politicko-ekonomické změně důchodového systému v České republice,

Více

Ceník OneProduct.cz. Ceník doplňkových služeb. Bez měsíčních poplatků

Ceník OneProduct.cz. Ceník doplňkových služeb. Bez měsíčních poplatků Ceník OneProduct.cz Ceník doplňkových služeb Jednoproduktový eshop bez měsíčních poplatků, žádné tarify a žádné skryté poplatky. Zde uvádíme ucelený ceník systému OneProduct.cz včetně doplňkových služeb.

Více

Výběr modulů pro internetové obchody REDENGE verze 3.0 a vyšší

Výběr modulů pro internetové obchody REDENGE verze 3.0 a vyšší Výběr modulů pro internetové obchody REDENGE verze 3.0 a vyšší (Verze 3.0 byla uvedena do prodeje od června 2007) 1. Moduly technické funkcionality 1.1. Modul Formuláře Modul formuláře umožňuje tvorbu

Více

Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu

Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu 1. Alexandria Bonus Klub (dále jen ABK ) je určen pro stálé zákazníky cestovní kanceláře Alexandria (dále jen CK ). Jeho cílem je nabídnout a poskytnout stálým

Více

Internet a zajímaví zákazníci jsou nejen v Praze Miloslav Hlavsa, Konzum, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí, skupina COOP Retail in Detail, Praha

Internet a zajímaví zákazníci jsou nejen v Praze Miloslav Hlavsa, Konzum, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí, skupina COOP Retail in Detail, Praha Internet a zajímaví zákazníci jsou nejen v Praze Miloslav Hlavsa, Konzum, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí, skupina COOP Retail in Detail, Praha 10.6.2015 Naše vize nákupního centra budoucnosti Kdo

Více

Benefitní program ČMKOS. Odbory Plus

Benefitní program ČMKOS. Odbory Plus Benefitní program ČMKOS Odbory Plus Odbory Plus? Co to je? Kdo za tím stojí? Kdy? - Benefitní program s cílem zlevnit členům odborů zboží a služby běžné spotřeby - ČMKOS s 29 odborovými svazy a předsedy

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP V TOMTO INTERNETOVÉM OBCHODĚ

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP V TOMTO INTERNETOVÉM OBCHODĚ VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP V TOMTO INTERNETOVÉM OBCHODĚ 1) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Kupující učiněním závazné objednávky stvrzuje, že akceptuje Obchodní podmínky pro dodávku zboží vyhlášené prodávajícím.

Více

Lyoness tajemství nakupovat

Lyoness tajemství nakupovat Možnosti nakupování Lyoness tajemství nakupovat 1. Uplatnění CashBack karty 2. Přímá platba (Potvrzení o platbě) 3. Originální poukázky 4. Online poukázka 5. Převod elektrické energie a plynu 1. Uplatnění

Více