PRŮMYSLOVÉ NEMOVITOSTI V ČR

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PRŮMYSLOVÉ NEMOVITOSTI V ČR"

Transkript

1

2 PRŮMYSLOVÉ NEMOVITOSTI V ČR

3 TOP NABÍDKY SKLADOVÉ A ADMINISTRATIVNÍ CENTRUM, D1 PRAHA VÝCHOD Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: Kč /měsíc Nabízíme k pronájmu samostatný skladový a administrativní areál o celkové ploše až 3245 m2, v obci Nupaky u D1. Jedná se o dvě skladové haly o celkové velikosti 2.429m2. Vybaveno regálovým systémema část haly horizontálně rozdělena mezaninem (dalších cca 1.000m2)s možností skladování v policových regálech. Užitná výška 8m, 9x rampa pro dodávky (včetně expedičních boxů), 2x hydraulická rampa pro TIR a 3x přímý vjezd ideální pro distribuci. Administrativní část, kterou lze také využít jako showroom, nabízí ve třech podlažích až 816m2. Velké manipulační a parkovací plochy. Cena k jednání. VÝROBNÍ PROSTORY, VÝZKUMNÉ CENTRUM, INKUBÁTOR ÚSTÍ NAD LABEM Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: k jednání K pronájmu výrobní a skladovací prostory v novém komerčním a inovačním centru. Na ploše více než m2 park nabízí k pronájmu různé typy prostor pro výrobu, kanceláře, showroom, konferenční místnosti včetně zázemí typu restaurace, ubytování, kavárny nebo školku.park nabízí i možnost podpory začínajícím společnostem v podnikatelském inkubátoru včetně možnosti přístupu ke strategickým investorům. K dispozici jsou prostory od 20m2 včetně možností pronájmu flexibilních jednotek s kancelářemi, showroomem a sociálním zázemím. Skladovací nebo výrobní jednotky od cca 170m2. MODERNÍ SKLADOVÉ PROSTORY, D8- EXIT 1 PRAHA SEVER - ZDIBY Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: 3,60 EUR/m2/měsíc K pronájmu moderní skladové prostory u D8 s výbornou dostupností do centra města. K dispozici jednotky od 1000m2 s přípravou zázemí na míru. K dispozici i větší jednotky, celkem až m2 flexibilních moderních skladových ploch. Dostupné pro TIR (hydraulické můstky), případně přímého vjezdu. Světlá výška 10m, nosnost 5t/m2. Prosvětlení denním světlem. K dispozici ihned. MODERNÍ SKLADOVÉ PROSTORY U LETIŠTĚ PRAHA ZÁPAD- JENEČ Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: 3,50 EUR/m2/měsíc Moderní skladové prostory formou výstavby na míru do nájmu v průmyslové zóně Jeneč, přímo na sjezdu z dálnice R6. K dispozici jednotky od 3.000m2 do m2 k pronájmu s možností expanze. Vysoký standard kvality prostor, hydraulické můstky pro TIR, zázemí a kanceláře vestavěné do skladu. Zóna přímo přiléhá k rychlostní komunikaci R6. LOGISTICKÉ A VÝROBNÍ PROSTORY OSTRAVA- HRABOVÁ Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: 3,60 EUR/m 2 /měsíc Park nabízí celkem až m2 moderních skladových nebo výrobních prostor upravitelných na míru dle potřeb budoucího nájemce. Vhodné pro logistiku i lehkou výrobu. Jedná se o moderní jednotky ve vysokém standardu. Světlá výška 7-10m, únosnost podlah 5t/m2. Jednotky mají k dispozici hydraulické můstky pro TIR a přímé vjezdy pro dodávky km od centra města Ostravy s přímým dopravním spojením - 20 km mezinárodní letiště - Hyundai auto závod 20 km

4 VÝBĚR Z REGIONŮ PRAHA MODERNÍ SKLADOVACÍ PROSTORY, R10 PRAHA HORNÍ POČERNICE Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: 3,75 EUR/m 2 /měsíc Moderní skladové prostory k pronájmu přímo na sjezdu exit 1 z dálnice R10. Výborná dostupnost na hlavní dálniční tahy ČR i do centra města. Jedná se o moderní skladové prostory, světlá výška 10m, nosnost podlahy 5t/m2, sprinklery, hydraulické můstky pro TIR i přímé vjezdy. V areálu je k dispozici restaurace. Možnost růstu v zavedeném průmyslovém parku. Dále mimořádná nabídka možnost podnájmu prostor m2 za 3,10 EUR/m2. SKLADOVÝ AREÁL STODŮLKY PRAHA 5 Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: 85 CZK/m 2 /měsíc Skladové prostory k pronájmu s výbornou dostupností na D5, jižní spojku a okruh. K dispozici flexibilní skladové jednotky dostupné pomocí přímých vjezdů i můstků pro TIR. Společné komunikace uvnitř haly, světlá výška 6m, nosnost podlahy 5t/m2, temperace. Kancelářské prostory na míru přímo v jednotce, případně v administrativní budově. Možnost růstu. Cena včetně servisních poplatků a energií! SKLADOVÉ PROSTORY / ADR SKLADY PRŮMYLSOVÁ PRAHA 5 Plocha: m 2 K dispozici: 03/2016 Cena: CZK/m 2 /měsíc Skladové prostory k pronájmu v atraktivní lokalitě Průmyslové ulice s dobrou dostupností MHD a na hlavní dálniční tahy. K dispozici skladové jednotky s možností dělení od m2 dostupné pomocí přímého vjezdu nebo rampy pro TIR. Světlá výška 3,5-5m, nosnost podlahy 2t/m2, vytápění. Kancelářské prostory v přilehlé administrativní budově. Možnost expanze.

5 PRAHA VÝCHOD SKLADOVACÍ PROSTORY RADONICE PRAHA VÝCHOD Plocha: m 2 K dispozici: březen 2016 Cena: 3,30 EUR/m2/měsíc K pronájmu skladová hala o celkové rozloze 8170m2, skládající se z existující haly o ploše 4570 m2 a navazující dostavby 3600m2. Areál je vhodný pro logistiku, lehkou výrobu, či jako sídlo firmy. Hala je zateplená, skladovací výška cca 9 m. K dispozici 3x nakládací můstek, 1x vjezdová vrata do haly, kapacita cca 6200 paletových míst, rozsáhlé manipulační plochy, EPS a EZS.Skladový a administrativní areál se nachází v lokalitě Radonice u Prahy, v těsné blízkosti rychlostní silnice R10. MODERNÍ SKLADOVACÍ PROSTORY, D8 ZDIBY PRAHA VÝCHOD Plocha: m 2 K dispozici: 6-9měsíců Cena: 5,00 EUR/m 2 /měsíc Nabízíme formou výstavby na míru k pronájmu prostory vhodné pro skladování, prodejní sklad nebo lehkou nerušící výrobu. K dispozici pozemek pro výstavbu haly cca 900m2. K dispozici administrativní a sociální zázemí dle požadavků. Výška skladu 10m, vjezdová vrata, hydraulická rampa pro TIR, nosnost podlah 5t/m2, plynové vytápění. Výborná dopravní dostupnost TIR i obslužnost Prahy. Zastávka MHD před areálem, 12 min na metro C, stanice Kobylisy. PRAHA ZÁPAD VÝSTAVBA SKLADOVÝCH PROSTOR, R6 - EXIT 2 PRAHA ZÁPAD- HOSTIVICE Plocha: m 2 K dispozici: prosinec 2015 Cena: 3,40 EUR/m 2 /měsíc Ve výstavbě skladové jednotky u pražského okruhu R1 a rychlostní komunikace R6 s možností přípravy na míru. K dispozici MHD na metro Zličín 7 min, metro Hradčanská 20 min nebo vlakem do centra za 30 min. Vybudování autobusové zastávky v bezprostřední blízkosti areálu. Jednotky jsou temperovány, instalován EPS, v areálu security 24/7, ESFR systém. K dispozici jak hydraulické můstky pro TIR tak i přímé vjezdy. Únosnost podlah je 5t/m2, světlá výška skladu 10 m. MODERNÍ SKLADOVÉ PROSTORY, R6 - EXIT 7 PRAHA ZÁPAD - DOBROVÍZ Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: 2,90 EUR/m 2 /měsíc Formou podnájmu moderní skladová jednotka 6.000m2 s možností dělení u rychlostní komunikace R6 s dobrou dostupností na R7 a R1. K dispozici MHD na metro Zličín. Jednotky jsou temperovány, instalován EPS a ESFR systém. K dispozici jak hydraulické můstky pro TIR tak i přímé vjezdy. Únosnost podlah je 5t/m2, světlá výška skladu 10 m. Smlouva na 1-3 roky.

6 STŘEDOČESKÝ KRAJ MODERNÍ SKLADOVÉ PROSTORY, VÝSTAVBA NA MÍRU MLADÁ BOLESLAV Plocha: m 2 K dispozici: do 8 měsíců Cena: 3,90 EUR/m2/měsíc Skladové jednotky od 2.000m2 připravené na míru dle potřeb budoucího nájemce. Vhodné pro logistiku i lehkou výrobu. Jedná se o moderní jednotky ve vysokém standardu. Světlá výška 10m, nosnost podlah 5t/m2. Jednotky mají k dispozici hydraulické můstky pro TIR a přímé vjezdy pro dodávky. Lokalita je umístěna v těsné blízkosti dálnice R10/E65 Exit 44 spojující Prahu s Libercem, méně než 2 km od výrobního závodu Škoda Auto. SKLADOVÉ PROSTORY R10 - EXIT 40 MLADÁ BOLESLAV Plocha: m 2 K dispozici: do 8 měsíců Cena: 3,90 EUR/m2/měsíc K pronájmu moderní skladové prostory 8000m2 až m2 formou výstavby na míru dle potřeb budoucího nájemce. Vhodné pro logistiku i lehkou výrobu. Jedná se o jednopodlažní moderní jednotky ve vysokém standardu. Světlá výška 10m, únosnost podlah 5t/m2. Jednotky mají k dispozici hydraulické můstky pro TIR a přímé vjezdy pro dodávky. 50 parkovacích míst. PLZEŇSKÝ KRAJ SKLADOVÉ PROSTORY PLZEŇ DOUBRAVKA PLZEŇ Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: 3,50 EUR/m2/měsíc Nabízíme k pronájmu kvalitní skladové a kancelářské prostory v lokalitě Plzeň Doubravka. Areál je velmi dobře přístupný kamiony.světlá výška 6 m, nosnost podlahy 5t/m2. MODERNÍ SKLADOVÉ PROSTORY K PRONÁJMU PLZEŇ- BORSKÁ POLE Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: 4,10 EUR/m2/měsíc Moderní jednotky ve vysokém standardu od plochy 1100 m2 vhodné pro skladování, logistiku i lehkou výrobu.jednotky se světlou výškou 7,5 nebo 10m nabízí nadstandardní počet hydraulických můstků pro TIR a přímé vjezdy pro dodávky. Prefabrikovaná železobetonová konstrukce, průmyslové podlahy vhodné pro automatické nakládací systémy, nosnost 5 t/m2. Dále se nově nabízí skladová hala (dříve Loguran) 5 sekcí po 3800 m2, světlá výška 12m. V části haly instalovaný regálový systém pro VNA.

7 ÚSTECKÝ KRAJ VÝROBNÍ A SKLADOVACÍ PROSTORY AŽ M2 LITVÍNOV Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: od 30 CZK /m 2 /měsíc Pronájem skladovací nebo výrobní prostory o velikosti až m2. Možnost pronájmu menších jednotek. K dispozici jsou tyto prostory: - hala 1.500m2 vybavená funkčním automatizovaným regálovým skladem - regálový zakladač pro cca paletových míst, 2x můstek pro TIR - dvě 4 patrové budovy m2 (každé patro 5.500m2) - kanceláře cca 500m2 PRŮMYSLOVÝ PARK ÚSTÍ NAD LABEM - PŘESTANOV Plocha: m 2 K dispozici: 6 měsíců Cena: 3,60 EUR/m 2 /měsíc Park nabízí celkem m2 moderních skladových nebo výrobních prostor upravitelných na míru dle potřeb budoucího nájemce. Vhodné pro logistiku i lehkou výrobu. Jedná se o moderní jednotky ve vysokém standardu. Světlá výška 10m, únosnost podlah 5t/m2. Jednotky mají k dispozici hydraulické můstky pro TIR a přímé vjezdy pro dodávky. K dodání do 6 měsíců. KARLOVARSKÝ KRAJ PRONÁJEM VÝROBNÍ A SKLADOVACÍ HALY AŠ Plocha: m 2 K dispozici: 6-9 měsíců Cena: 3,50 EUR/m2/měsíc Formou výstavby do vlastnictví nabízíme moderní skladové jednotky.park se nachází v blízkosti německé dálnice A93 v blízkosti řady výrobních, výborná dopravní dostupnost na dálnice A93/A9/A4/A72 (Mnichov, Regensburg, Lipsko a Chemnitz. Dostatek pracovní síly, v dojezdové vzdálenosti cca 30 min žije více než lidí. Region s tradicí ve strojním průmyslu. VÝSTAVBA NA MÍRU CHEB Plocha: m 2 K dispozici: do 9měsíců Cena: 4,00 EUR/m2/měsíc Park se nachází na okraji průmyslového centra Chebu. Leží ve výborné lokalitě, jen 10 minut vzdálený od hranic s Německem, přímé spojení s Prahou a Plzní.Přímo na sjezdu rychlostní komunikace R6, exit 162. Možnost výstavby na míru do dlouhodobého nájmu podle potřeb klienta.

8 LIBERECKÝ KRAJ SKLADOVÉ PROSTORY NA MÍRU LIBEREC- PŘÍŠOVICE Plocha: m 2 K dispozici: do 8 měsíců Cena: 4,00 EUR/m2/měsíc Nabízíme k pronájmu 3.200m2 skladových prostor formou výstavby na míru dle potřeb budoucího nájemce s možností rozdělení prostor. Vhodné pro logistiku i lehkou výrobu. Jedná se o moderní jednotky ve vysokém standardu. Světlá výška 10m, únosnost podlah 5t/m2. Jednotky mají k dispozici hydraulické můstky pro TIR a přímé vjezdy pro dodávky, kancelářské prostory dle potřeby. JIHOČESKÝ KRAJ VÝROBNÍ A SKLADOVACÍ PROSTORY AŽ 7.000M2 ČESKÉ BUDĚJOVICE Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: 90 Kč/m 2 /měsíc K pronájmu nabízíme výrobní nebo skladovací prostory v samostatném areálu v Českých Budějovicích. K dispozici jsou haly o velikosti např. 1000, 2500 nebo 3000 m2. Prostory jsou vhodné pro sklady, výrobu, nebo jako prodejní plochy. Různý standard a dispozice prostor. SKLADOVĚ- ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY OD 2.000M2 TÁBOR Plocha: m 2 K dispozici: 6 měsíců Cena: 3,80 EUR/m 2 /měsíc Výrobní a skladové prostory k pronájmu situované v zavedeném průmyslovém areálu nedaleko centra Tábora. Jedná se o možnost výstavby skladových a výrobních prostor od 2000 m2 do m2 se světlou výškou 8-10m a nosností podlah 5t/m2. Dle potřeby kancelářské zázemí formou vestavku. Kdispozici do 6 měsíců. Dostatek parkovacích stání a venkovní manipulační plochy. OLOMOUCKÝ KRAJ PRŮMYSLOVÁ ZÓNA HNĚVOTÍN, SKLADY NA MÍRU OLOMOUC Plocha: m 2 K dispozici: 6 měsíců Cena: 3,80EUR/m 2 /měsíc K pronájmu moderní skladové nebo výrobní jednotky v průmyslové zóně Hněvotín. K dispozici je téměř m2 skladovacích a výrobních prostor - výstavba na míru. Možnost dělení samostatných jednotek od m2. Jednotky disponují jak hydraulickými můstky pro TIR tak i přímými vjezdy pro dodávky. Kancelářské zázemí je možné vybudovat na míru klienta. Prostory jsou vhodné pro výrobní, logistickéa obchodní aktivity. Dobře dostupné jak pro hromadnou, tak i pro nákladní dopravu. Nachází se u výpadovky na Brno.

9 SKLADOVACÍ AREÁL OLOMOUC Plocha: 3.500m 2 K dispozici: ihned Cena: 65 Kč/m2/měsíc K dispozici je skladovací nebo výrobní hala o velikosti až m2. Výška stropů 6m, plynové topení, možnost přímého vjezdu. Dále je možnost využití venkovních zpevněných ploch, kanceláří nebo šaten. Objekt byl v minulosti využíván i jako velkoobchodní sklad. MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ MODERNÍPRŮMYSLOVÝ AREÁL, D1-EXIT 361 OSTRAVA- PŘÍVOZ Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: 4,20 EUR/m 2 /měsíc Areál nabízí vysoký standard provedení v souladu s nejnovějšími normami na ploše m2. Jednotky jsou temperovány, vybaveny EPS, a security. K dispozici hydraulické můstky pro TIR a přímé vjezdy pro dodávky. Kancelářské zázemí ve vysokém standardu. Únosnost podlah je 5t/m2, světlá výška skladu 10 m. U areálu je zastávka MHD. VÝROBNÍ A SKLADOVACÍ PROSTORY OSTRAVA Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: 71 CZK /m 2 /měsíc K pronájmu skladová hala vhodná pro výrobu, logistiku a distribuci. Světlá výška 6m, nosnost podlah 5t/m², modul sloupů 12x18m, velké střešní světlíky. Možnost parkování osobních i nákladních vozidel. Objekt je oplocený a hlídaný strážní službou a kamerami se záznamem 24 hodin denně. Přímo v areálu k dispozici funkční kantýna. Vybavení EPS a EZSprotipožární a zabezpečovací el. systém. JIHOMORAVSKÝ KRAJ PRŮMYSLOVÝ PARK BRNO Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: 3,60 EUR/m 2 /měsíc Park nabízí celkem m2 moderních skladových nebo výrobních prostor upravitelných na míru dle potřeb budoucího nájemce. Vhodné pro logistiku i lehkou výrobu. Jedná se o moderní jednotky ve vysokém standardu. Světlá výška 10m, únosnost podlah 5t/m2. Jednotky mají k dispozici hydraulické můstky pro TIR a přímé vjezdy pro dodávky.

10 VÝROBNÍ A SKLADOVACÍ PROSTORY BRNO Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: 83 Kč/m 2 /měsíc K pronájmu skladovací nebo výrobní prostory o celkové rozloze 7465 m2. K dispozici jsou dva halové objekty o ploše 4365 m2 a 3100 m2, které je možné pronajat jako celek nebo odděleně. V areálu je dostatek venkovní plochy.areál se nachází na strategickém místě dynamicky se rozvíjejícího jižního centra, v těsné blízkosti dálničního uzlu Praha - Bratislava Ostrava Wien. VYSOČINA PRŮMYSLOVÝ PARK JIHLAVA Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: 4,00 EUR/m 2 /měsíc Park nabízí až m2 moderních skladových nebo výrobních prostor upravitelných na míru dle potřeb budoucího nájemce. Vhodné pro logistiku i lehkou výrobu. Jedná se o moderní jednotky ve vysokém standardu. Světlá výška 7-10m, únosnost podlah 5t/m2. Jednotky mají k dispozici hydraulické můstky pro TIR a přímé vjezdy pro dodávky. Aktuálně k dispozici jednotka v budově J1 o ploše skladu 1755m2. Park se nachází v těsné blízkosti dálnice D1. Dobré spojení městskou hromadnou dopravou. Kousek od centra Jihlavy. PRODEJ SKLADOVĚ ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY HAVLÍČKŮV BROD Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: Kč Nabízíme k prodeji skladově-administrativní budovu s pozemkem, o celkové rozloze 1,5 ha. Na pozemku je možná dle ÚP další výstavba- nerušící provoz-služby, skladování. Areál se nachází v Havlíčkově Brodě. K dispozici je dvoupodlažní budova (kanceláře, sociální zázemí, sklady), 1.NP má rozlohu cca 450 m2 a 2.NP plochu cca 184 m2. V těsné blízkosti haly je k dispozici ještě příruční plechový sklad. Cena k jednání. ZLÍNSKÝ KRAJ VÝROBNÍ A SKLADOVACÍ PROSTORY ZLÍN Plocha: m 2 K dispozici: ihned Cena: 83 CZK /m 2 /měsíc K pronájmu moderní zateplené temperované skladové prostory od 600 m2. Zpevněné, volné, nekryté a oplocené plochy cca 6000 m2.temperaci zajišťují infrazářiče. Prostory jsou zabezpečeny proti krádeži i požáru a napojeny na pult centrální ochrany.světlá výška skladu 6-9 m. Nosnost podlahy 4t/m2. Dvě zaslepené rampy, 5x vrata umožňující vjezd celého nákladního vozu do skladu. Dostatečná manipulační a příjezdová plocha. Opláštění PUR-panely. K dispozici veškeré manipulační vybavení (vysoko a nízkozdvižné vozíky, paletovací vozíky).

11 VYBRANÉ REFERENCE WERCO 06/2015 Nalezení vhodných prostor pro distribuční sklad společnosti na D1 exit m2 skladových prostor. KUKA 7/2015 Pronájem nového sídla společnosti KUKA ve Zdibech u Prahy - 700m2 kanceláří a 300m2 skladových a montážních prostor. SGL 5/2015 Zastoupení společnosti SGL při přejednání nájemních podmínek v CTParu Plzeň o ploše m2. KUHN BOHEMIA 2/2015 Vyhledání vhodných pozemků pro centrálu společnosti v ČR. 1,6ha Čestlicích u Prahy přímo na sjezdu 8 z D1. AUTO KELLY 9/2015 Zajištění pronájmu v Areálu Zdiby 500m2 skladových prostor a 200m2 kanceláří. SAPHO 8/2015 Vyhledání vhodných prostor pro externí sklad společnosti SAPHO koupelny o ploše 1000m2 v projektu P3 Prague D8. BORGERS 7/2015 Vyhledání vhodných prostor pro rozšíření výroby společnosti m2 skladových a výrobních prostor v CTParku Žatec. ČERVA 6/2014 Zajištění pozemků pro výstavbu nového distribučního skladu a zázemí pro střední Evropu. Pronájem m2 v Prologis Park Prague Airport. GRAMMER AG 8/2013 Vyhledání vhodných prostor pro skladování materiálu a výrobků o ploše m2 v Prologis parku Plzeň. DALŠÍ ZE SPOLEČNOSTÍ, KTERÉ VYUŽILY NAŠE SLUŽBY: Od založení společnosti jsme zprostředkovali nájemní transakce o celkové ploše m2 pro více než 180 klientů. Více referencí na

12 SLUŽBY 108 AGENCY provozuje oborové portály SKLADUJ.cz a SKLADUJ.sk, na kterých najdete nejširší databázi nabídek skladových a výrobních prostor, pozemků ke komerčnímu využití a skladových služeb v ČR. VYHLEDÁVEJTE NEBO INZERUJTE SVÉ NABÍDKY NA

13 KONTAKTNÍ ÚDAJE 108 AGENCY, s.r.o. Přiběnicka 939/ Praha 3 Česka republika T: M: E: info@108agency.cz W: ODDĚLENÍ PRŮMYSLOVÝCH NEMOVITOSTÍ:

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5 NABÍDKA PRŮMYSLOVÝCH NEMOVITOSTÍ Q1/2015 SKLADY, VÝROBA, POZEMKY WAREHOUSE UNITS, PRODUCTION, LAND 1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5 K pronájmu jsou skladovací

Více

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5 NABÍDKA PRŮMYSLOVÝCH NEMOVITOSTÍ Q3/2014 SKLADY, VÝROBA, POZEMKY WAREHOUSE UNITS, PRODUCTION, LAND 1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5 K pronájmu jsou skladovací

Více

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER OLOMOUC - VÝROBNÍ A SKLADOVACÍ PROSTORY

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER OLOMOUC - VÝROBNÍ A SKLADOVACÍ PROSTORY NABÍDKA PRŮMYSLOVÝCH NEMOVITOSTÍ Q3/2015 SKLADY, VÝROBA, POZEMKY WAREHOUSE UNITS, PRODUCTION, LAND 1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER OLOMOUC - VÝROBNÍ A SKLADOVACÍ PROSTORY K pronájmu jsou skladovací

Více

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5 NABÍDKA PRŮMYSLOVÝCH NEMOVITOSTÍ Q4/2014 SKLADY, VÝROBA, POZEMKY WAREHOUSE UNITS, PRODUCTION, LAND 1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5 K pronájmu jsou skladovací

Více

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER NABÍDKA PRŮMYSLOVÝCH NEMOVITOSTÍ Q1/2014 SKLADY, VÝROBA, POZEMKY WAREHOUSE UNITS, PRODUCTION, LAND 1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5 K pronájmu jsou skladovací

Více

Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal

Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal Základní popis stavebních pozemků Současný výrobní areál společnosti Elektroporcelánu

Více

Vážení, dovolujeme si Vám představit komerční areál v ulici Pražská č.p. 3227/121, Teplice Prosetice, jehož část nyní nabízíme k pronájmu.

Vážení, dovolujeme si Vám představit komerční areál v ulici Pražská č.p. 3227/121, Teplice Prosetice, jehož část nyní nabízíme k pronájmu. GELLO WEST, s.r.o. IČ: 242 85 960, DIČ: CZ24285960 Společnost zapsaná v OR Městského soudu v Praze, C/193204 Se sídlem: Řehořova 1003/34, Žižkov, 130 00 Praha 3 e-mail: info@gellowest.cz, www.gellowest.cz

Více

PŘÍSTAV SMÍCHOV STRAKONICKÁ 3212/4a, PRAHA 5

PŘÍSTAV SMÍCHOV STRAKONICKÁ 3212/4a, PRAHA 5 LOGISTICKÝ, OBCHODNĚ-PRŮMYSLOVÝ AREÁL PŘÍSTAV SMÍCHOV STRAKONICKÁ 3212/4a, PRAHA 5 NABÍDKA PRONÁJMU KOMERČNÍCH PROSTOR Předmětem pronájmu jsou komerční prostory v obchodně průmyslové zóně v Praze 5, v

Více

VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE

VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE Základní údaje k nabídce Název kraje: STŘEDOČESKÝ Město /obec/: CERHOVICE Lokalita: CERHOVICE Celková plocha pozemků vč. zastavěného území: 3,7 ha Nezastavěná plocha pozemků

Více

City West B1, Praha 5 Stodůlky, Siemensova 4

City West B1, Praha 5 Stodůlky, Siemensova 4 Exkluzivní kanceláře a obchodní prostory (showroomy) v budově City West B1. Administrativní objekt City West je součástí rozsáhlého projektu kancelářských a rezidenčních nemovitostí Západní Město. Kolaudováno

Více

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o.

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. 2014 Obsah ZÁKLADNÍ INFORMACE...3 LOKALIZACE...4 DOPRAVNĚ TECHNICKÉ INFORMACE O LOKALITĚ...5 SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ 1:25 000...6 SITUACE

Více

Praha - bytové prostory

Praha - bytové prostory Praha - bytové prostory Praha 1 Praha 2 Garsonka 3 750 000 13 000 2 770 000 12 000 Byt 2+1 6 900 000 19 000 4 100 000 15 000 Byt 3+1 10 100 000 21 000 5 200 000 16 000 Byt 4+1 11 500 000 35 000 7 000 000

Více

Informační memorandum k nemovitosti. Skladová hala nájem nemovitosti Říčany u Prahy

Informační memorandum k nemovitosti. Skladová hala nájem nemovitosti Říčany u Prahy Informační memorandum k nemovitosti Skladová hala nájem nemovitosti Říčany u Prahy Obsah 1) POPIS NEMOVITOSTI.. 3 A) ADRESA. 3 B) PŘEDMĚT NÁJMU.. 3 C) POPIS LOKALITY. 3 D) DOPRAVNÍ SITUACE.. 3 E) POPIS

Více

CENOVÉ MAPY ČESKÉ REPUBLIKY

CENOVÉ MAPY ČESKÉ REPUBLIKY str. 60 CENOVÉ MAPY ČESKÉ REPUBLIKY Ústecký Liberecký Královéhradecký Karlovarský Praha Plzeňský Středočeský Jihočeský Pardubický Jihomoravský Zlínský BYTOVÉ PROSTORY Praha 1 Praha 2 PRODEJ PRONÁJEM PRODEJ

Více

Praha - bytové prostory

Praha - bytové prostory Praha - bytové prostory Praha 1 Praha 2 Garsonka 3 690 000 13 500 2 630 000 12 500 Byt 2+1 6 700 000 20 000 3 900 000 17 000 Byt 3+1 9 900 000 22 000 5 600 000 18 000 Byt 4+1 10 110 000 30 000 7 000 000

Více

KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU

KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU 1/26 HISTORIE Areál byl postaven roku 1928 jako přádelna bavlněné česané příze. V roce 1974 byl celý objekt kompletně stavebně

Více

Linaset, a.s. Provoz Bruntál, ul. Polní 1

Linaset, a.s. Provoz Bruntál, ul. Polní 1 Linaset, a.s. Provoz 02 749 01 Bruntál, ul. Polní 1 Areál Linaset, a.s. provoz 02 se nachází v severovýchodní části města Bruntál, v průmyslové zóně s dobrou dostupností nákladní dopravy. Linaset, a.s.

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr.

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363 Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Česká Lípa Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu...

Více

Rosmarin Business Center, Praha 7, Dělnická 12

Rosmarin Business Center, Praha 7, Dělnická 12 Rosmarin business center je zavedené administrativní centrum situované v rychle se rozvíjející lokalitě Prahy 7-Holešovice s celkovou výměrou ca 23,307 m2. Budova nabízí všechny výhody spojené s prací

Více

CIMEX INVEST. Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5. Vlastník:

CIMEX INVEST. Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5. Vlastník: Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5 Vlastník: PHL - Zličín s.r.o. se sídlem Praha 4, Nusle, Na Pankráci 1062/58, PSČ 140 00 IČ: 28162897 Charakteristika: Skladový areál je situován

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A Celková plocha budovy 2.697 m 2 Celková plocha pozemků 1.963 m 2 7 parkovacích míst v podzemní garáži K dispozici až 200 parkovacích míst u budovy Volná

Více

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ BRNO UNIPOINT VÍDEŇSKÁ, BRNO K PRODEJI Plocha k dispozici: 2 400 m 2 Cena: info v RK Projekt Uni Point Vídeňská je uzavřený kampus šesti dvoupodlažních kancelářských

Více

v Příbrami, ul. Evropská

v Příbrami, ul. Evropská PRODEJ v Příbrami, ul. Evropská POPIS NABÍDKY Knol Plus a.s. Vám tímto nabízí ke koupi samostatnou jednopodlažní nepodsklepenou dvoulodní průmyslovou halu na vlastních pozemcích, a to parc. č. 3613/19

Více

DATABÁZE GREENFIELDS LIBERECKÉHO KRAJE STATISTICKÉ ÚDAJE

DATABÁZE GREENFIELDS LIBERECKÉHO KRAJE STATISTICKÉ ÚDAJE STATISTICKÉ ÚDAJE V databázi Greenfields Libereckého kraje evidujeme celkem 18 rozvojových lokalit o celkové rozloze 487ha. Tento počet se mění v závislosti na změnách územních plánů jednotlivých územních

Více

Informační memorandum k nemovitosti. Skladový areál nájem nemovitosti Šenov u Ostravy

Informační memorandum k nemovitosti. Skladový areál nájem nemovitosti Šenov u Ostravy Informační memorandum k nemovitosti Skladový areál nájem nemovitosti Šenov u Ostravy Obsah 1) POPIS NEMOVITOSTI.. 3 A) ADRESA. 3 B) PŘEDMĚT NÁJMU.. 3 C) POPIS LOKALITY. 3 D) DOPRAVNÍ SITUACE.. 3 E) POPIS

Více

Úvod. i) administrativní budova s veškerým zázemím. vrátnice, vlečka, rozsáhlé parkovací prostory

Úvod. i) administrativní budova s veškerým zázemím. vrátnice, vlečka, rozsáhlé parkovací prostory NABÍDKA PRONÁJMU KANCELÁŘSKÝCH A SKLADOVACÍCH PROSTOR ZDENĚK ADOLT Jurkovičova alej 1068 mobil: 777 705 057 763 26 Luhačovice E-mail: z.adolt@volny.cz IČ: 62186973 DIČ: CZ7604094124 Část 1 Úvod Představení

Více

VÝBĚR LOGISTICKÉ NEMOVITOSTI JAKO PROJEKT: ŘEŠENÍ NA MÍRU. PREZENTACE SPOLEČNOSTI 108 AGENCY, s.r.o.

VÝBĚR LOGISTICKÉ NEMOVITOSTI JAKO PROJEKT: ŘEŠENÍ NA MÍRU. PREZENTACE SPOLEČNOSTI 108 AGENCY, s.r.o. VÝBĚR LOGISTICKÉ NEMOVITOSTI JAKO PROJEKT: ŘEŠENÍ NA MÍRU PREZENTACE SPOLEČNOSTI 108 AGENCY, s.r.o. 108 AGENCY ZAMĚŘENÍ NA KOMERČNÍ NEMOVITOSTI Průmyslové nemovitosti Kanceláře a maloobchod Správa nemovitostí

Více

E-SHOPY vs. SKLADOVÉ NEMOVITOSTI ZÓNA LOGISTIKA

E-SHOPY vs. SKLADOVÉ NEMOVITOSTI ZÓNA LOGISTIKA E-SHOPY vs. SKLADOVÉ NEMOVITOSTI 23.03.2016 ZÓNA LOGISTIKA 108 AGENCY ZAMĚŘENÍ NA KOMERČNÍ NEMOVITOSTI Průmyslové nemovitosti Kanceláře a maloobchod Správa nemovitostí Investiční příležitosti Marketing

Více

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP PROPERTY BOOK Profil společnosti CIMEX GROUP Celková plocha pronajímatelných kancelářských prostor: 100 000 m 2 Hodnota portfolia administrativních budov CZK 4,2 miliardy Hodnota portfolia

Více

Víceúčelový objekt. Centrum Hostivice. www.centrumhostivice.cz

Víceúčelový objekt. Centrum Hostivice. www.centrumhostivice.cz Víceúčelový objekt www.centrumhostivice.cz Základní a statistické údaje o Hostivici Kraj: Okres: Katastrální území: Katastrální výměra: Středočeský Praha-západ Hostivice a Litovice 1 449 ha Statut města:

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Upozornění... 5 Poloha areálu... 6 Výměry:... 7 Územní

Více

Pronájem lukrativních kancelářských, bytových a obchodních prostor v budově České pojišťovny v centru města Humpolce.

Pronájem lukrativních kancelářských, bytových a obchodních prostor v budově České pojišťovny v centru města Humpolce. Pronájem lukrativních kancelářských, bytových a obchodních prostor v budově České pojišťovny v centru města Humpolce. 1 Vážení obchodní přátelé, touto cestou se Vám dovolujeme představit a nabídnout naše

Více

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Str. 1 PŘEHLED BUDOV Vybrané budovy jsou umístěny ve dvou lokalitách, budova APC v blízkosti Terminálu 1 a 2 (areál Sever),

Více

Ovocný trh 11 Praha 1

Ovocný trh 11 Praha 1 Popis a lokalita: Budova tohoto centra se nachází na jedné z nejlepších adres v Praze na Ovocném trhu v srdci Starého města pražského, v bezprostřední blízkosti Stavovského divadla, paláce Myslbek, Karolina,

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

www.ctoffice.eu CTP.eu

www.ctoffice.eu CTP.eu CTBox je jedinečným řešením pro malé a střední podniky. Zvolte velikost, která nejlépe vyhovuje Vašemu podnikání: od 480 do 8.000m2. CTBox je variabilní a lze jej přizpůsobit pro různé účely výrobu, logistiku

Více

PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI /

PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI / PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI ludma@ludma.cz / +420 558 623 740 http://www.ludma.cz/prodej-statku KOMERČNÍ AREÁL ŽABEŇ Nemovitost s popisným číslem 1 se nachází v obci Žabeň mezi Ostravou a Frýdkem-Místkem

Více

Palác Anděl, Praha 5, Plzeňská 5

Palác Anděl, Praha 5, Plzeňská 5 Palác Anděl je velmi moderní administrativní budova v centru nejatraktivnější smíchovské lokality Anděl, kde je vysoká koncentrace předních českých i světových firem a nepřeberná nabídka restaurací, obchodů

Více

ZÁKLADNÍ POPIS INVESTIČNÍHO ZÁMĚRU V RÁMCI STRATEGICKÉ PRŮMYSLOVÉ ZÓNY TRIANGLE ÚSTECKÝ KRAJ

ZÁKLADNÍ POPIS INVESTIČNÍHO ZÁMĚRU V RÁMCI STRATEGICKÉ PRŮMYSLOVÉ ZÓNY TRIANGLE ÚSTECKÝ KRAJ Panattoni Czech Republic Development s.r.o. Slovanský dům Na Příkopě 859/22 Praha 1, PSČ 110 000 ZÁKLADNÍ POPIS INVESTIČNÍHO ZÁMĚRU V RÁMCI STRATEGICKÉ PRŮMYSLOVÉ ZÓNY TRIANGLE ÚSTECKÝ KRAJ 1 UNL/ZL/zl

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3930-53/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3930-53/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3930-53/2014 O ceně pozemku p.č.st.1074/1 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 370m 2 včetně součástí pozemku tj. stavby zem.stav. čp.1226, pozemku p.č.549/34 ostatní plocha manipulační

Více

BROWNFIELD - areál ArcelorMittal Frýdek-Místek a.s.

BROWNFIELD - areál ArcelorMittal Frýdek-Místek a.s. BROWNFIELD - areál ArcelorMittal Frýdek-Místek a.s. Frýdek-Místek leží v severovýchodní části České republiky, nedaleko státních hranic se Slovenskem a Polskem. Poloha Frýdku-Místku je na strategické křižovatce

Více

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ VÝROBNÍ/SKLADOVACÍ AREÁL užitná plocha budov m2, celková plocha pozemků 17.

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ VÝROBNÍ/SKLADOVACÍ AREÁL   užitná plocha budov m2, celková plocha pozemků 17. INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ VÝROBNÍ/SKLADOVACÍ AREÁL WWW.VEREJNEDRAZBY.CZ/A3661 užitná plocha budov 3.160 m2, celková plocha pozemků 17.149 m2 Holasice 55, 664 61 Holasice, okres Brno-venkov, Jihomoravský

Více

Warehouse for sublease or with 3PL service/ Skladové prostory na podnájem nebo s využitím logistických služeb

Warehouse for sublease or with 3PL service/ Skladové prostory na podnájem nebo s využitím logistických služeb Up to 7,000 sqm of modern A-class warehouse space immediately available for sublease or with 3PL services. Additional 600 sqm of ADR storage Flexible length of sublease contract minimum 12 months. Až 7.000

Více

KOMERČNÍ AREÁL HUSOVA 2153, HOŘICE PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ A KANCELÁŘE

KOMERČNÍ AREÁL HUSOVA 2153, HOŘICE PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ A KANCELÁŘE KOMERČNÍ AREÁL HUSOVA 2153, HOŘICE PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ A KANCELÁŘE 1/18 PLOCHA Celková plocha areálu 16 122 m 2 : o zastavěná plocha 7 351 m 2 (která poskytuje využitelnou podlahovou plochu k pronájmu

Více

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE TOP NABÍDKY SLOVANSKÝ DŮM NA PŘÍKOPĚ 22, PRAHA 1 Plocha k dispozici: 1.925m 2 Cena: od 18,50Eur/m 2 /měsíc Parking: 180Eur/místo Slovanský dům nabízí moderní, flexibilní

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A931 Areál s odstavnou plochou kamionů 27.725 m2 Mírová (Karlovy Vary)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A931 Areál s odstavnou plochou kamionů 27.725 m2 Mírová (Karlovy Vary) Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A931 Areál s odstavnou plochou kamionů 27.725 m2 Mírová (Karlovy Vary) Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 3 Poloha areálu... 5 Vzdálenosti:... 5 Výměry:...

Více

Prioritní regionální silniční síť seznam úseků

Prioritní regionální silniční síť seznam úseků Prioritní regionální silniční síť seznam úseků Oprávněnými žadateli u projektů z SC 1.1 jsou kraje nebo jimi zřízené organizace. Projekt se může týkat pouze komunikací, které jsou ve vlastnictví příslušného

Více

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC)

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) ezetice Všestary Neděliště Lochenice Skalice Předměřice nad Labem Světí Černilov Divec e Stěžery Hradec Králové Blešno ice

Více

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v...

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Realitní kancelář HERRYS nabízí exkluzivně k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk v cihlovém domě v klidné ulici v

Více

Nupharo Kampus. 50 000 m 2 flexibilních prostor k pronájmu. Místo pro výrobu, kanceláře, konference, školení, výstavy a další služby.

Nupharo Kampus. 50 000 m 2 flexibilních prostor k pronájmu. Místo pro výrobu, kanceláře, konference, školení, výstavy a další služby. Nupharo Kampus 50 000 m 2 flexibilních prostor k pronájmu. Místo pro výrobu, kanceláře, konference, školení, výstavy a další služby. Obsah Proč být součástí Nupharo? Proč být součástí Nupharo? 3 Lokalita

Více

Výběrové řízení A2724

Výběrové řízení A2724 Informační memorandum Výběrové řízení A2724 Komerční pozemek Brno ČR 17.455 m 2 3 Obsah Stručný popis:... 5 Důležité informace:... 6 Poloha... 7 Výměry:... 8 Územní plán... 9 Zásobování vodou... 11 Odkanalizování...

Více

Space handled with care+

Space handled with care+ Goodman Jažlovice Logistics Centre 8,295 sqm warehouse unit for lease Space handled with care+ Discover an 8,295 sqm warehouse unit for lease Goodman Jažlovice Logistics Centre Zděbradská 94, 251 01 Říčany

Více

INFORMACE PRŮMYSLOVÁ ZÓNA PŘESTANOV LISTOPAD 2010

INFORMACE PRŮMYSLOVÁ ZÓNA PŘESTANOV LISTOPAD 2010 INFORMACE PRŮMYSLOVÁ ZÓNA PŘESTANOV LISTOPAD 2010 Investorsko Inženýrská a.s., Gorkého 658/15, 460 01 Liberec Tel. +420 485 253 333, fax +420 485 253 344, www.iias.cz, e-mail ii@iias.cz Průmyslová zóna

Více

VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY:

VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY: Antala Staška 510/38, Praha 4 Kontaktní osoba: Tomáš Fremund Mobil: +420 601 569 489 E-mail: tfremund@eastbuilding.cz Web: www.eastbuilding.cz VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY: 411 m2 2. patro, vstup z recepce

Více

Aktuální nabídka volných nemovitostí společnosti SCHOTT ve Valašském Meziříčí

Aktuální nabídka volných nemovitostí společnosti SCHOTT ve Valašském Meziříčí Aktuální nabídka volných nemovitostí společnosti SCHOTT ve Valašském Meziříčí ČESKÁ REPUBLIKA PL DE SK A Vydání třetí, květen 205 SCHOTT je mezinárodní technologický koncern s hlavním sídlem v Mainzu (Německo),

Více

v Příbrami, ul. Evropská

v Příbrami, ul. Evropská PRODEJ HALY B S POZEMKEM v Příbrami, ul. Evropská PRODEJ HALY B S POZEMKEM - Příbram, ul. Evropská POPIS NABÍDKY Knol Plus a.s. Vám tímto nabízí ke koupi samostatnou průmyslovou halu na vlastních 2 pozemcích,

Více

PANATTONI EUROPE BROWNFIELDS

PANATTONI EUROPE BROWNFIELDS PANATTONI EUROPE BROWNFIELDS 13. června 2016 PANATTONI EUROPE PŘEDSTAVENÍ PAVEL SOVIČKA GENERÁLNÍ ŘEDITEL Praxe v oboru přes 17 let Negociace/uzavření projektů přes 1 000 000m² Generální ředitel společnosti

Více

JINDŘICH CENTER OSTRAVA. Multifunkční projekt v centru Ostravy

JINDŘICH CENTER OSTRAVA. Multifunkční projekt v centru Ostravy Multifunkční projekt v centru Ostravy kanceláře / flexibilní využití prostor až pro 1300 zaměstnanců / moderní vybavení, služby na míru maloobchodní jednotky / atraktivní lokalita v živé oblasti / vynikající

Více

PRAHA 10 ZAHRADNÍ MĚSTO PARK ZAHRADNÍ MĚSTO NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE

PRAHA 10 ZAHRADNÍ MĚSTO PARK ZAHRADNÍ MĚSTO NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE PRAHA 10 ZAHRADNÍ MĚSTO PARK ZAHRADNÍ MĚSTO NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE Lokalita Bytový areál Park Zahradní Město se nachází v ulici Švehlova v Praze 10 na Zahradním Městě. Moderní

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.9.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 076 66 396 170 472 103 996 19 957 123 953 151 8 368 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 102 225 65 201 167 426 102 155 18 768 120 923 27 8 217 Středočeský 79

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 103 070 66 147 169 217 102 997 19 878 122 875 72 8 325 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 728 68 236 175 964 107 611 21 124 128 735 270 8 747 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2019 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 612 70 857 181 469 110 493 20 781 131 274 26 8 825 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 105 481 67 705 173 186 105 373 21 026 126 399 76 8 461 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 029 66 831 170 860 103 957 19 682 123 639 31 8 364 Středočeský 80

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 741 68 738 176 479 107 598 19 473 127 071 20 8 719 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 293 70 555 180 848 110 191 22 163 132 354 211 8 980 Středočeský

Více

Základní ceny, hodnocené znaky a kvalitativní pásma pro ocenění bytů porovnávacím způsobem

Základní ceny, hodnocené znaky a kvalitativní pásma pro ocenění bytů porovnávacím způsobem 117 Příloha č. 19 k vyhlášce č. 3/2008 Sb. Základní ceny, hodnocené znaky a kvalitativní pásma pro ocenění bytů porovnávacím způsobem Základní ceny za m 2 podlahové plochy v budovách typu J a K KRAJ/ (OBEC)

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo - Přepeře, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo - Přepeře, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo Přepeře, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Dražební společnost PROKONZULTA, a. s. realizuje výběrové řízení na prodej podniku STROJTEX se sídlem v Pardubicích, IČ:

Dražební společnost PROKONZULTA, a. s. realizuje výběrové řízení na prodej podniku STROJTEX se sídlem v Pardubicích, IČ: Dražební společnost PROKONZULTA, a. s. realizuje výběrové řízení na prodej podniku STROJTEX a. s., se sídlem v Pardubicích, IČ: 46504893 Základní informace o výběrovém řízení Termín konání výběrového řízení:

Více

Zajišťujeme komplexní logistické služby v oblasti skladování a dalších logistických služeb s přidanou hodnotou. S našimi zákazníky spolupracujeme na

Zajišťujeme komplexní logistické služby v oblasti skladování a dalších logistických služeb s přidanou hodnotou. S našimi zákazníky spolupracujeme na S K L A D O V A C Í A L O G I S T I C K É S L U Ž B Y Zajišťujeme komplexní logistické služby v oblasti skladování a dalších logistických služeb s přidanou hodnotou. S našimi zákazníky spolupracujeme na

Více

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY KOMERČNÍ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE IDEÁLNÍ PROSTORY PRO REPREZENTATIVNÍ SLUŽBY Lokalita Bytový areál Letňanské zahrady se nachází poblíž ulice Veselská v

Více

Kdo jsme. -- 13 regionálních zastoupení od roku 2004, administrace OPPP a OPPI. a alternativních způsobů financování. aplikovaného výzkumu

Kdo jsme. -- 13 regionálních zastoupení od roku 2004, administrace OPPP a OPPI. a alternativních způsobů financování. aplikovaného výzkumu Královéhradecký kraj: Rozvojové plány a investiční příležitosti Aktivity agentury CzechInvest v rámci lokalizace investic a rozvoje trhu nemovitostí Mgr. Martina Chamasová Ředitelka regionální kanceláře

Více

Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387. Složení objektu:

Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387. Složení objektu: Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387 Průmyslová zóna Pardubice se skládá z několika desítek objektů. Jejichž možnosti využití jsou různorodé. Provozovateli jsou LOGISTIKA PARK a.s. a Průmyslový

Více

ČESKÉ REALITNÍ SLUŽBY GROUP s.r.o. Nabídka prodeje

ČESKÉ REALITNÍ SLUŽBY GROUP s.r.o. Nabídka prodeje Nabídka prodeje Společnost ČESKÉ REALITNÍ SLUŽBY GROUP s.r.o. Nedbalova 2306/14, 702 00 Ostrava 2 Tel: +420 597 582 773 Mobil: +420 724 363 839 Mobil: +420 724 129 111 e-mail: crsgroup@crsgroup.cz exkluzivně

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitosti Geologická 911/1 a Silurská 1007/7 jsou bytové domy nacházející

Více

Podnikatelské nemovitosti

Podnikatelské nemovitosti www.czechinvest.org Databáze podnikatelských nemovitostí Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest spravuje databázi podnikatelských nemovitostí, která je jednou z nejrozsáhlejších svého druhu

Více

Renegociace stály za většinou aktivit na trhu. Objem nových pronájmů výrazně poklesl.

Renegociace stály za většinou aktivit na trhu. Objem nových pronájmů výrazně poklesl. Property Times Průmyslové a skladové nemovitosti 2. čtvrtletí 2011 Renegociace stály za většinou aktivit na trhu Další pokles míry neobsazenosti skladových prostor. Objem nových pronájmů výrazně poklesl.

Více

RODINNÉ DOMY STODŮLKY

RODINNÉ DOMY STODŮLKY RODINNÉ DOMY STODŮLKY SLOVO ARCHITEKTA Pro výstavbu rodinných domů byla investorem vybrána atraktivní lokalita ve Stodůlkách, která je celá situována na slunný jihozápad a určena pro obytnou zástavbu.

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A860 Čerpací stanice PHM a Pneuservis ASD - Milíčovice

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A860 Čerpací stanice PHM a Pneuservis ASD - Milíčovice Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A860 Čerpací stanice PHM a Pneuservis ASD - Milíčovice Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu... 5 Vzdálenosti:... 5 Výměry:... 6 Podrobný

Více

Informační memorandum. Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk

Informační memorandum. Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk Informační memorandum Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

a d m i n i s t r a t i v n í b u d o v a B e r o u n

a d m i n i s t r a t i v n í b u d o v a B e r o u n Výborná dopravní dostupnost 15 minut do Prahy po dálnici D5 ke stanici metra Železniční a autobusové spojení připravovaná rychlodráha mezinárodní letiště Ruzyně dostupné do 25 minut po dálnici Hlavní silniční

Více

METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN

METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN NEJPRODÁVANĚJŠÍ BYTY V PRAZE Dlouhodobě nejprodávanější bytová lokalita v hlavním městě. To je Metropole na pražském Zličíně. Jeden z nejrozsáhlejších

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1394

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1394 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1394 Výrobně skladovací areál užitná plocha 982 m 2, plocha pozemků 6178 m 2 Sokolnice, JM kraj Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu...

Více

Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696. Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek

Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696. Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696 Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek Obsah Důležité informace:... 4 Poloha objektu... 5 Územní plán:... 6 Katastrální mapa...

Více

Veřejná dražba dobrovolná A1758

Veřejná dražba dobrovolná A1758 Informační memorandum Veřejná dražba dobrovolná A1758 Dům na náměstí s obchodními prostory Česká Lípa Podlahová plocha budovy 246 m 2 Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha objektu...

Více

PRAHA 7 HOLEŠOVICE VLTAVSKÁ VYHLÍDKA

PRAHA 7 HOLEŠOVICE VLTAVSKÁ VYHLÍDKA PRAHA 7 HOLEŠOVICE VLTAVSKÁ VYHLÍDKA KOMERČNÍ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE IDEÁLNÍ PROSTORY PRO REPREZENTATIVNÍ SLUŽBY Lokalita Bytový projekt Vltavská vyhlídka se nachází na křižovatce ulic

Více

1. Provozní areál s pozemky v obci Nové Dvory (k.ú. Chvalín)

1. Provozní areál s pozemky v obci Nové Dvory (k.ú. Chvalín) Ing. Aleš Klaudy, insolvenční správce dlužníka VLK cont s.r.o., identifikační číslo: 250 16 571, se sídlem Chvalín 25, 413 01 Nové Dvory nabízí k prodeji níže specifikované provozní areály: 1. Provozní

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy

Více

Jungmannova 15, Praha 1 Nové Město

Jungmannova 15, Praha 1 Nové Město JUNGMANNOVA 15 je moderní kancelářská budova s nabídkou 7500 m2 kancelářské plochy třídy A a obchodní plochy. Všechna podlaží objektu nabízejí možnosti děleného i efektivního otevřeného uspořádání kancelářského

Více

Ing. Zuzana Čechová, Ph. D. Louny,

Ing. Zuzana Čechová, Ph. D. Louny, ČD a autobusová doprava Ing. Zuzana Čechová, Ph. D. Louny, 8.10.2015 Agenda 1. Projekty spolupráce ČD a autobus 2. Konkurenceschopnost vlak vs autobus v dálkové dopravě 3. Rozhodovací mechanismus o budoucím

Více

www.smart-komerce.cz

www.smart-komerce.cz www.smart-komerce.cz 9x CHYTŘEJI 300 nových nízkoenergetických bytů v rámci projektu budoucí umělecký, tepající bulvár několik kroků od stanice metra jen 15 minut do centra Prahy i na letiště nově vznikající

Více

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Informace o počtu nezaměstnaných uchazečů na okrese Vyškov k datu 30.4.2013 měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese

Více

Bytový dům Nové Syrovice - Katalog jednotlivých bytů

Bytový dům Nové Syrovice - Katalog jednotlivých bytů OBSAH: Titul 01 02 03 04 05 06 07 08 Vizualizace Vizualizace Vizualizace Vizualizace Vizualizace Lokalita Situace Půdorys 1.NP 09 Byt 1.01 / 1.NP / 3+KK 10 Byt 1.02 / 1.NP / 2+KK 11 Byt 1.03 / 1.NP / 1+KK

Více