INFORMACE O NAŠICH KROUŽCÍCH NA ŠK.ROK 2010/2011:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INFORMACE O NAŠICH KROUŽCÍCH NA ŠK.ROK 2010/2011:"

Transkript

1 INFORMACE O NAŠICH KROUŽCÍCH NA ŠK.ROK 2010/2011: TANEČNÍ A POHYBOVÁ VÝCHOVA - pro děti od 3 do 5 let Děti se učí vnímat hudbu, rytmus a melodii. Naučí se vyjdřovat hudbu pohybem, cvičit ve formacích a spolupráci s ostatními. Během roku se naučí několik tanečků na říkadla nebo písničky, s kterými i vystupují. vedoucí:mgr.jarmila Vošahlíková, tel: TANEČNÍ A POHYBOVÁ VÝCHOVA pro děti od 4 do 6 let mírně pokročilí Děti si v tomto kroužku zdokonalují své pohybové znalosti a dovednosti z minulého roku. Učí se nové tanečky a připravují na vystoupení. 1hod/týdně, cena:350,-kč/pololetí nebo 630,-Kč/šk. rok Vedoucí:Mgr.Jarmila Vošahlíková, tel: TANEČNÍ A POHYBOVÁ VÝCHOVA pro děti od 5 do 7 let - pokročilí Děti se v tomto kroužku učí základní taneční kroky při hudbě, rozvíjejí své pohybové dovednosti a používají při tanci různá náčiní. Během roku se naučí několik tanečků při hudbě, s kterými i vystupují. Vedoucí:Hana Bělková, tel: POHYBOVÉ HRY pro děti od 4 do 8 let Náš cvičební sál skýtá velké možnosti pro provádění dobrodružně orientovaných her a cvičení. Tato cvičení a hry využívající neobvyklého aranžmá tělocvičného nářadí a různého náčiní v sobě obsahují prvky rizika a odvahy zvláště pro děti, nabízí napětí, pocit důležitosti a podněcují zvědavost. Vedoucí: Mgr.Jarmila Vošahlíková, tel:

2 PIDIMAŽORETKY pro děti od 5 let - začátečnice Děti se naučí hudebnímu cítění, rytmu a koordinaci těla Vedoucí: Jaroslava Králová, tel: MAŽORETKY pro děti od 6 let mírně pokročilé Rozvíjení pohybových dovedností, rytmu a koordinaci těla. Vedoucí: Jaroslava Králová, tel: CLOGGING pro děti od 8 let + dospělí Rytmické pohyby do hudby s oplechovanými botami. 2 hod/týdně, cena: 200,-Kč/pololetí nebo 360,-Kč/šk. rok Vedoucí: Jaroslava Králová, tel: TANEC NA TANEČNÍCH PODLOŽKÁCH pro děti od 7 let Tanec na tanečních podložkách. Zdravá a velmi zábavná hra pro všechny. Rozvíjení koordinace, postřehu a smyslu pro rytmus, zlepšení kondice. 1 hod/týdně, Cena: 300,- Kč/pololetí nebo 540,-Kč/šk. rok vedoucí:hana Bělková, tel:

3 AEROBIK pro dívky od 7 do 10 let začátečnice AEROBIK pro dívky od 7 do 10 let pokročilí AEROBIK pro dívky od 11 do 15 let začátečnice AEROBIK pro dívky od 11 do 15 let pokročilí Dívky absolvují kondiční cvičení při hudbě zaměřené na rozvoj oběhové soustavy. Cvičení je u začátečnic vykonáváno se střední intezitou a dívky se naučí základním krokům aerobiku a jednoduché choreografii. U pokročilých je cvičení vykonáváno s vyšší intenzitou, základní kroky aerobiku rozšiřují dívky v různých formách se složitější choreografií. Všechny kroužky aerobiku během školního roku absolvují i několik vystoupení. Každá skupina 1 hod/týdně, Cena: 300,- Kč/pololetí nebo 540,-Kč/šk. rok vedoucí:hana Bělková, tel: STEP AEROBIK - pro děti od 8 let Step aerobik je jednou z nejrozšířenějších a zábavných forem aerobního cvičení. Dívky překonávají vystupováním na STEP bedýnku a sestupováním zpět na podložku výškový rozdíl. Během roku se naučí sestavy s různou choreografií s kterými i vystupují. 1 hod/týdně, cena: 300,- Kč/pololetí nebo 540,-Kč/šk. rok Vedoucí:Hana Bělková, tel: TANEC pro děti od 10 let Rozvoj hudebního cítění, taneční průprava - rokenrol, kankán, bříšní tance, country tance, Line dance.. 1 hod/týdně, cena: 300,-Kč/pololetí nebo 540,-Kč/šk. rok Vedoucí: Jaroslava Králová, tel:

4 ROZTLESKÁVAČKY pro děti od 10 let Taneční a pohybová průprava s pom pony (třásněmi) 1 hod/týdně, cena: 200,-Kč/pololetí nebo 360,-Kč/šk. rok Vedoucí: Jaroslava Králová, tel: POI POI pro chlapce i dívky od 10 let Žonglování - fireshow 1 hod/týdně, cena: 100,,-Kč/pololetí nebo 180,-Kč/šk. rok Vedoucí: Jaroslava Králová, tel: BREAK DANCE pro děti od 12 let Stále oblíbenější druh tance s akrobatickými prvky a zajímavými variacemi. 3 hod/týdně, cena: 200,-Kč/pololetí nebo 360,-Kč/šk. rok Vedoucí:Jakub Hollitzer, tel: ZDRAVOTNÍ CVIČENÍ PRO DÍVKY A ŽENY Cviky pro zdraví posilování, protahování, uvolňování svalů. Cvičíme s náčiním (malé činky, balanční podložky, protahovací gumy a tyče, overbally a gymbally). Vedoucí: Mgr.Jarmila Vošahlíková, tel: , cena: 20,-Kč/hod ČT: 18,30 19,30 hodin DECHOVÉ, JÓGOVÉ A RELAXAČNÍ CVIČENÍ PRO DÍVKY A ŽENY Nácvik správného dýchání, protahovacích cviků a umění relaxace. Vhodné pro astmatiky a osoby postižené civilizačními chorobami. Vedoucí: Mgr.Jarmila Vošahlíková, tel: , cena: 20,-Kč/hod ÚT: 18,30 19,30 hodin

5 HRA NA ZOBCOVOU FLÉTNU pro děti školního věku Zobcová flétna je jedním z nejsnáze zvládnutelných nástrojů. Při hraní děti rozvíjejí své hudební cítění a získavají základy pro další hudební vývoj. Přínos hry na flétnu z hlediska upevňování správného dýchání je všeobecně znám. Výuka je vedena individuálně 30 min/týdně.cena: 200,-Kč/pololetí nebo 360,-Kč/šk. rok Vedoucí: Hana Bělková, tel: Lenka Hejdová, tel: HRA NA KYTARU pro děti od 8 let Pomocí akordů se naučí mnoho písniček k táborovému ohni. 1 hod/týdně, cena: 300,-Kč/pololetí nebo 540,-Kč/šk. rok Vedoucí: Jaroslava Králová, tel: ELEKTRONIKA pro děti od 10 let Teorie i praxe v oboru, který má perspektivu 2hod/týdně, cena:350,-kč/pololetí nebo 630,-Kč/šk. rok Vedoucí:Jerry Jirmus, tel: DESKOVÉ HRY pro děti od 8 let Tikal, Carcassone, Farmář, Waterloo, Piráti, Osadníci z Katanu, Sázky a dostihy, Dračí hra, Fantom. Cena: 200,-Kč/pololetí nebo 360,-Kč/šk. rok, v případě malého počtu účastníků, kroužek spojen s Fantasy kroužkem.vedoucí: Hana Bělková, tel: FANTASY KROUŽEK pro děti od 8 let Jazyk, písmo a život elfů a trpaslíků z knih o Pánu prstenu, legendy a mýty, Hobiti a cesta tam a zase zpátky, prostě objevíme svět tajemna a mystiky 1 hod/týdně, cena: 200,-Kč/pololetí nebo 360,- Kč/šk.rok Vedoucí:Hana Bělková tel:

6 ŠACHY pro děti od 7 let Kroužek rozvíjí šachové dovednosti a logické myšlení. 1 hod/týdně, cena: 200,-Kč/pololetí nebo 360,-Kč/šk. rok Vedoucí: Matěj Kotrba, tel: KERAMIKA - pro předškolní děti Kroužek je vhodný pro děti od 4 let. Děti si pod odborným vedením vyrobí mnoho keramických předmětů. 30 min/týdně, cena: 350,-Kč/pololetí nebo 630,-Kč/šk. rok KERAMIKA pro děti školního věku pro své blízké 1hod/týdně, cena: 500,-Kč/pololetí nebo 900,-Kč/šk. rok Děti se při hodinách naučí zpracovat hlínu a vyrobí si řadu dárků KERAMIKA pro mládež od 15 do 18 let Mládež v tomto kroužku dále rozvíjí své dovednosti při zpracování hlíny. 1 hod/týdně Cena: 500,-Kč/pololetí nebo 900,-Kč/šk.rok KERAMIKA pro dospělé 1hod/týdně, cena:60,-kč/hod začátečnice, 80,-Kč/hod - pokročílí KERAMIKA pro rodiče s dětmi V tomto kroužku děti pracují společně s rodiči. Rodiče sami pod dohledem vedoucí pomáhají svým dětem zpracovávat hlínu a vytvářet krásné výrobky. 1 hod/týdně, Rodič+1dítě: 700,-Kč/pololetí nebo 1260,-Kč/šk.rok Rodič+2děti a více: 800,-Kč/pololetí nebo 1440,-Kč/šk.rok

7 KERAMIKA - pro příchozí - volně přístupná dílna 1 hod/týdně, 60,-Kč/hod dosp. začátečníci, 80,-Kč/hod dosp. pokročilí, 40,-Kč/hod - děti Vedoucí keramických kroužků: Lenka Hejdová, tel: Zuzana Bílá, tel: PASTELKA výtvarný kroužek pro děti od 5 do 7 let V pastelce se během celého roku děti seznámí s mnoha výtvarnými technikami a v samotném kurzu se pak snažíme probudit cit pro krásu a estetiku. 1 hod/týdně, Cena: 350,- Kč/pololetí nebo 630,-Kč/šk. rok Vedoucí: Lenka Hejdová, tel: PALETKA výtvarný kroužek pro děti od 8 do 11 let Paletka je více zaměřena na manuální rozvoj dětí, ale stejně jako v pastelce jde o to, probudit v dětech estetické cítění. Děti si vyzkouší mnoho výtvarných technik, procvičí jemnou motoriku, pozornost a trpělivost. 1 hod/týdně, Cena: 350,- Kč/pololetí nebo 630,-Kč/šk. rok Vedoucí: Lenka Hejdová, tel: DOVEDNÉ RUČIČKY pro děti od 6 do 10 let Kroužek zaměřený na různá tvoření (batika, tisk na látku, šperky, svíčky, košíčky, drátkování, obrázky, Fimo, perníčky, hedvábí, marcipán ) 1 hod/týdně, cena: 350,- Kč/pololetí nebo 630,-Kč/šk. rok Vedoucí:Zuzana Bílá, tel: DOVEDNÉ RUCE pro děti od 11 let Kroužek zaměřený na různá tvoření (batika, tisk na látku, šperky, svíčky, košíčky, drátkování, obrázky, Fimo, perníčky, zvířátka z korálků, hedvábí, marcipán ). 1 hod/týdně, cena: 350,-Kč/pololetí nebo 630,-Kč/šk. rok Vedoucí: Zuzana Bílá, tel:

8 DÍVČÍ KLUB pro dívky od 13 let Kroužek pro všechny moderní dívky, které si sami chtějí vyrobit šperk nebo módní doplněk, něco si ušít, uplést, uháčkovat a naučit se něco z vizážistiky. 1 hod/týdně, cena 350,-kč/pololetí nebo 630,- Kč/šk. rok Vedoucí:Zuzana Bílá, tel: KREATI VNÍ ATELIÉ R pro mládež a dospělé batika, tisk na látku, šperky, svíčky, košíčky, drátkování, obrázky, Fimo, perníčky, zvířátka z korálků, hedvábí, marcipán, ubrousková technika, vánoční a velikonoční dekorace. 1 hod/týdně, cena: 300,-Kč/pololetí nebo 540,-Kč/šk. rok Vedoucí:Zuzana Bílá, tel: PALIČKOVÁNÍ pro mládež a dospělé Textilní technologie, kterou se dá vytvářet velké množství vzorů. Cena: 200,-Kč/pololetí nebo 360,-Kč/šk. rok Tel: VÝPOČETNÍ TECHNIKA PRO DĚTI od 2. třídy ZŠ Základní i rozšířené ovládání PC, balík OFFICE (Word, Excel, Power Point), internet (Explorer, Mozzila Firefox) 1 hod/týdně, Cena: 300,- Kč/pololetí nebo 540,-Kč/šk. rok Vedoucí:Hana Bělková, tel:

9 POČÍTAČE PRO DOSPĚLÉ S NADHLEDEM aneb nebuďte pro své děti a vnoučata dinosaury minulého století. Základy internetu, textový editor WORD.. 1 hod/týdně, Cena: 300,- Kč/pololetí nebo 540,-Kč/šk. rok Vedoucí:Hana Bělková, tel: PŘÍPRAVA PŘEDŠKOLÁKA NA VSTUP DO ŠKOLY Příprava dětí 5 7 let k zápisu a na vstup do školy. Děti pomocí her procvičují např. držení psacích potřeb, barvy a tvary, orientaci na papíře, lince, v prostoru a mnoho dalších dovedností. Vhodné pro děti s odkladem. 1 hod/týdně, Cena 250,-Kč/pololetí nebo 450,-Kč/šk. rok Vedoucí:Mgr.Jarmila Vošahlíková, tel:

ZÁJMOVÉ KROUŽKY

ZÁJMOVÉ KROUŽKY ZÁJMOVÉ KROUŽKY 2017-2018 Vážení rodiče, v letošním školním roce je pro Vaše děti připravena tato nabídka zájmových kroužků. Přihlašování je možné od 5. do 15. září nebo do naplnění kapacity. Kroužky,

Více

Zájmové útvary DDM Teplická 2011-2012

Zájmové útvary DDM Teplická 2011-2012 Zájmové útvary DDM Teplická 2011-2012 0-6 LET předškolní věk Anglický jazyk - pro začátečníky i pokročilé Angličtina hrou s maminkou - pro začátečníky i pokročilé Německý jazyk - pro začátečníky i pokročilé

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA POVÁŽSKÁ STRAKONICE Nad Školou 560, Strakonice IČ: , tel.: ,

ZÁKLADNÍ ŠKOLA POVÁŽSKÁ STRAKONICE Nad Školou 560, Strakonice IČ: , tel.: , : Kroužek Ekodomeček naučit děti základním znalostem a dovednostem v oblasti environmentální výchovy dát možnost k rozvoji lásky k přírodě, ochrana životního prostředí, třídění druhotných surovin, pěstování

Více

Kroužek Ekodomeček. Výchovně vzdělávací cíl:

Kroužek Ekodomeček. Výchovně vzdělávací cíl: : Kroužek Ekodomeček naučit děti základním znalostem a dovednostem v oblasti environmentální výchovy dát možnost k rozvoji lásky k přírodě, ochrana životního prostředí, třídění druhotných surovin, pěstování

Více

INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ

INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ Balet a výrazový tanec od 1. třídy Vedoucí: Trosenko Výuka je zaměřena na baletní a taneční průpravu, správné držení těla, vnímání hudby a rytmu pod vedením zkušené učitelky.

Více

PONDĚLÍ. 8,30 11,00 hodin 16,00 16,45 hodin. 14,00 15,00 hodin 16,00 17,00 hodin

PONDĚLÍ. 8,30 11,00 hodin 16,00 16,45 hodin. 14,00 15,00 hodin 16,00 17,00 hodin PONDĚLÍ 8,30 11,00 hodin 16,00 16,45 hodin Klubíčko pro děti od 3-5ti let Individuální angličtina pro děti od 5.tř.,Jitka Valentová 14,00 15,00 hodin 16,00 17,00 hodin Hry na počítačích Břišní tance pro

Více

NABÍDKA. zájmové činnosti školní rok 2013/2014. Předškoláci. Školáci. Jazykové. Estetické. Taneční. Sportovní. Přírodovědné.

NABÍDKA. zájmové činnosti školní rok 2013/2014. Předškoláci. Školáci. Jazykové. Estetické. Taneční. Sportovní. Přírodovědné. Předškoláci NABÍDKA zájmové činnosti školní rok 2013/2014 Školáci Jazykové Estetické Taneční Sportovní Přírodovědné Dům dětí a mládeže DAMIÁN, Lanškroun Vančurova 46, 563 01 Lanškroun tel.: 465 322 515,

Více

Roční plán Mateřské školy Daneta. pro školní rok 2015/2016

Roční plán Mateřské školy Daneta. pro školní rok 2015/2016 Roční plán Mateřské školy Daneta pro školní rok 2015/2016 AKTIVITY V MŠ Nadstandardní aktivity Tvoření Angličtina Cvičení s písničkami Muzikoterapie Kouzelná hlína Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Charakteristika

Více

kroužků 2006-2007 Nabídka pro dospělé a rodiče s dětmi Dům dětí a mládeže Sport a tanec Estetika Vzdělání Zábava

kroužků 2006-2007 Nabídka pro dospělé a rodiče s dětmi Dům dětí a mládeže Sport a tanec Estetika Vzdělání Zábava Nabídka pro dospělé a rodiče s dětmi Orientální tance 3 určeno pro dospělé, správné držení těla, cviky proti bolestem zad, taneční sestavy s prvky orientálního tance Country Určeno pro dospělé, tradiční

Více

Zahajovací schůzky s rodiči - HP ALFA Pokud je zahajovací schůzka v rámci první hodiny, prosíme, aby s sebou děti měly přezůvky!

Zahajovací schůzky s rodiči - HP ALFA Pokud je zahajovací schůzka v rámci první hodiny, prosíme, aby s sebou děti měly přezůvky! Zahajovací schůzky s rodiči - HP ALFA Pokud je zahajovací schůzka v rámci první hodiny, prosíme, aby s sebou děti měly přezůvky! Název kroužku Den Čas ZS/výuka místo poznámka Aerobik - mladší 3.10. 16:00

Více

Středisko volného času DOMEČEK Valašské Meziříčí Zdeňka Fibicha 287, 757 01 Valašské Meziříčí, tel. 571 665 402

Středisko volného času DOMEČEK Valašské Meziříčí Zdeňka Fibicha 287, 757 01 Valašské Meziříčí, tel. 571 665 402 Středisko volného času DOMEČEK Valašské Meziříčí Zdeňka Fibicha 287, 757 01 Valašské Meziříčí, tel. 571 665 402 Nabídka zájmových útvarů na školní rok 2012-2013 Ing. Eva Švidrnochová 604 910 648 571 665

Více

KROUŢKY PRO PŘEDŠKOLÁKY

KROUŢKY PRO PŘEDŠKOLÁKY KROUŢKY PRO PŘEDŠKOLÁKY Hello Pinky pro děti předškolního věku (4 6 let) seznámení s angličtinou pomocí her, obrázků, básniček a písniček, cílem kurzu je osvojit si základní slovní zásobu, získat pozitivní

Více

BABY AEROBIC pro děti 3 5 let

BABY AEROBIC pro děti 3 5 let BABY AEROBIC pro děti 3 5 let Dbáme na všestranný rozvoj, správné držení těla, správné pohybové stereotypy. Děti naučíme základy rytmiky, rozvíjíme pohybovou paměť, soustředění, udržujeme přirozenou touhu

Více

Florbal - pravidla a základy florbalu, aktivní hra v hale, účast na soutěžích - 5. 9. třída - kroužek bude otevřen při nejméně 10 přihlášených

Florbal - pravidla a základy florbalu, aktivní hra v hale, účast na soutěžích - 5. 9. třída - kroužek bude otevřen při nejméně 10 přihlášených Dům dětí a mládeže, Prachatice, Ševčíkova 273, pracoviště DDM Netolice Nabídka kroužků 2009/2010 Pohybové a sportovní hry - tradiční i netradiční míčové a pohybové hry - 1. 5.třída Florbal - pravidla a

Více

Sportovní kroužky. Aerobik hrou Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Počet setkání: 26 x 1h + 2 víkendové akce Cena: 1.000,-

Sportovní kroužky. Aerobik hrou Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Počet setkání: 26 x 1h + 2 víkendové akce Cena: 1.000,- Sportovní kroužky Aerobik hrou Čas: čtvrtek 16:00 17:00 + 2 víkendové akce Kroužek je určen všem dívkám z 1. a 2. tříd. Na kroužku se naučí pohyb v rytmu hudby, základní aerobní kroky a lehčí aerobní sestavy.

Více

Debatní kroužek pro ročník (max. 15 dětí)

Debatní kroužek pro ročník (max. 15 dětí) Angličtina ve filmech a písních 8. a 9.ročník (max. 12 dětí) Děti si procvičí angličtinu prostřednictvím filmů a písniček. Středa: 14:15-15:00 hod. Lektor : Alena Sládková Debatní kroužek pro 6. - 9. ročník

Více

Nabídka kurzů Komunitního centra 2. pololetí školního roku 2011

Nabídka kurzů Komunitního centra 2. pololetí školního roku 2011 Nabídka kurzů Komunitního centra 2. pololetí školního roku 2011 KURZY PRO DĚTI ze ZŠ UMĚLĚCKÉ ŠIKOVNÉ RUCE pí Fabiánová děti 3. a 4. ročníku rozmanitá výtvarná tvorba MÍSTO KONÁNÍ KURZU učebna budovy Mladenovova

Více

Rozvrh kroužků

Rozvrh kroužků Rozvrh kroužků 2018-2019 PONDĚLÍ KROUŽEK DESKOVÝCH HER pro seniory 9,30-11,30 KAS Mohelnice DDM - multifunkční sál KERAMIKA 1 - Loštice 13,15-14,45 Damianidisová ZŠ Loštice ANGLIČTINA - Loštice 14,30-15,30

Více

Kód činnosti Název činnosti Věk od Věk do Kap. 1.pol. 251204 Florbal - mladší - ZŠ Chvaly 6 8 20 251205 Florbal - starší - ZŠ Chvaly 9 11 20 251603

Kód činnosti Název činnosti Věk od Věk do Kap. 1.pol. 251204 Florbal - mladší - ZŠ Chvaly 6 8 20 251205 Florbal - starší - ZŠ Chvaly 9 11 20 251603 Kód činnosti Název činnosti Věk od Věk do Kap. 1.pol. 251204 Florbal - mladší - ZŠ Chvaly 6 8 20 251205 Florbal - starší - ZŠ Chvaly 9 11 20 251603 Šachy - ZŠ Chvaly 6 16 0 251901 Sportovní hry - mladší

Více

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017.

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017. Dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Opavská 14, 785 01 Šternberk IČ 619 89 941 e-mail: ddm.stbk@volny.cz www.ddmsternberk.cz tel. 585 012 957 www.facebook.com/dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Zájmové vzdělávání

Více

Předmět: Cvičení s hudbou

Předmět: Cvičení s hudbou Předmět: Cvičení s hudbou Charakteristika volitelného předmětu cvičení s hudbou 2. stupeň Obsah tohoto vyučovacího předmětu vychází ze vzdělávací oblasti Člověk a zdraví stanovených RVP ZV a realizuje

Více

MŠ Na Herzánce 1527, Choceň Metodika seznamování se s hrou na sopránovou zobcovou flétnu pro MŠ

MŠ Na Herzánce 1527, Choceň Metodika seznamování se s hrou na sopránovou zobcovou flétnu pro MŠ Metodika seznamování se s hrou na sopránovou zobcovou flétnu pro MŠ Věková kategorie: 3 6 let Doba trvání: 1-2 roky Zpracovala: Víchová Šárka Úvod Počátky hry na zobcovou flétnu jsou spojeny s utvářením

Více

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010

Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010 Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010 Výtvarný kroužek - kresba, malba, grafické techniky pro děti a nové výtvarné techniky/ enkaustika, koláže../ věk: /7-15 let/ vedoucí: Alena Kofroňová 1. schůzka

Více

Cvičení rodičů s dětmi

Cvičení rodičů s dětmi Cvičení rodičů s dětmi MAZLÍCI Vhodné pro miminka od 4 m do 18m. Podněcujeme přirozený rozvoj dítěte a správnou manipulaci s ním. Formou her, říkadel a písniček, včetně cvičení na gymbalónech a s vhodnými

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Drama (15:00-16:00) Muzikál (16,00-17,00 třída Flétna (14:00-14:45) Angličtina - Pokr

Více

Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015

Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015 Moravské Budějovice Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015 Děti s rodiči Hraní v orlovně Každé pondělí dopoledne od 6. října. Rodiče si mohou se svými dětmi přijít pohrát do prostor orlovny a využít

Více

KROUŽKY PRO PŘEDŠKOLÁKY

KROUŽKY PRO PŘEDŠKOLÁKY KROUŽKY PRO PŘEDŠKOLÁKY Hello Pinky pro děti předškolního věku (5 6 let) seznámení s angličtinou pomocí her, obrázků a písniček, cílem kurzu je osvojit si základní slovní zásobu, získat pozitivní vztah

Více

Úplata a počet lekcí

Úplata a počet lekcí Nabídka zájmových útvarů pro děti, mládež i dospělé pro školní rok Úplata a počet lekcí 2017 2018 ZÁJMOVÁ ČINNOST PRAVIDELNÁ PRO ŽÁKY ZŠ OBLAST HUDEBNĚ-DRAMATICKÁ 1. TANEČNÍ ŠKOLIČKA - úplata 700 Kč/ročně,

Více

4. Kroužek je nutné UHRADIT DO ZAČÁTKU ZÁJMOVÉ ČINNOSTI, nejpozději však do pátku 6. října 2017.

4. Kroužek je nutné UHRADIT DO ZAČÁTKU ZÁJMOVÉ ČINNOSTI, nejpozději však do pátku 6. října 2017. ZÁJMOVÉ ÚTVARY(KROUŽKY) DDM VE ŠKOL. ROCE 2017/2018 1. NABÍDKA KROUŽKŮ SE BUDE PRŮBĚŽNĚ AKTUALIZOVAT A DOPLŇOVAT. KROUŽEK CVIČÍME SPOLU POKRAČUJE. Informační schůzka tohoto kroužku se pro klienty komunitního

Více

KROUŽKY PRO PŘEDŠKOLÁKY

KROUŽKY PRO PŘEDŠKOLÁKY KROUŽKY PRO PŘEDŠKOLÁKY Hello Pinky - začátečníci pro děti předškolního věku (5 6 let) seznámení s angličtinou pomocí her, obrázků a písniček, cílem kurzu je osvojit si základní slovní zásobu, získat pozitivní

Více

Dodatek k ŠVP ZV Máš na to! č. 3

Dodatek k ŠVP ZV Máš na to! č. 3 Dodatek k ŠVP ZV Máš na to! č. 3 Ministryně školství vydala opatření č. j.: MŠMT-7019/2017, kterým se mění Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání Název školního vzdělávacího programu: Školní

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE HOŘICE PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE HOŘICE PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 Dům dětí a mládeže Hořice je od roku 1994 státní školské zařízení s právní subjektivitou, jehož zřizovatelem je město Hořice. Zajišťujeme pravidelnou zájmovou činnost v zájmových útvarech (dále jen "kroužcích

Více

Ročník IV. Tělesná výchova. Období Učivo téma Metody a formy práce- kurzívou. Kompetence Očekávané výstupy. Průřezová témata. Mezipřed.

Ročník IV. Tělesná výchova. Období Učivo téma Metody a formy práce- kurzívou. Kompetence Očekávané výstupy. Průřezová témata. Mezipřed. Gymnastika Příprava ke sportovnímu výkonu příprava organismu, zdravotně zaměřené činnosti Cvičení během dne, rytmické a kondiční formy cvičení pro děti tanečky, základy estetického pohybu Zvládá základní

Více

Student Kondice Zdravý pohyb

Student Kondice Zdravý pohyb Student Kondice Zdravý pohyb Tematické zaměření: Fitness a cvičení s hudbou Autoři: Mgr. Eva Hložková Ing. Vanda Mikušová Vysoké školy a praxe Položili jsme si otázky: Co nového by měl metodický materiál

Více

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 1. října 2019.

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 1. října 2019. Dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Opavská 14, 785 01 Šternberk IČ 619 89 941 e-mail: ddm.stbk@volny.cz www.ddmsternberk.cz tel. 585 012 957 www.facebook.com/dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Zájmové vzdělávání

Více

Kroužky 2016/2017 závěrem školního roku

Kroužky 2016/2017 závěrem školního roku Kroužky 2016/2017 závěrem školního roku Na kroužku Jógy se děti seznámily s řadou cviků, např. kočka, zajíc, kobra, píďalka, hora, strom a mnoho dalších. Vyzkoušely si břišní a hrudní dech, společně s

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ středisko: PACOV pro školní rok 2016 2017 O NÁS Co je naším posláním? Jsme otevřenou institucí komunitního významu, která prostřednictvím pestré nabídky volnočasových a zájmových

Více

Nabídka kurzů Komunitního centra 1. pololetí školního roku 2010/2011

Nabídka kurzů Komunitního centra 1. pololetí školního roku 2010/2011 Nabídka kurzů Komunitního centra 1. pololetí školního roku 2010/2011 Kurzy se zahajují první týden v říjnu vyjma těchto kurzů: Kalanetika (začátek 6.9.), Klub krále (23.9.), Incredible English 3.-5. třída

Více

5.2 VZDĚLÁVACÍ OBSAH TANEČNÍHO OBORU Studijní zaměření Lidový tanec

5.2 VZDĚLÁVACÍ OBSAH TANEČNÍHO OBORU Studijní zaměření Lidový tanec 5.2 VZDĚLÁVACÍ OBSAH TANEČNÍHO OBORU 5.2.1 Studijní zaměření Lidový tanec Charakteristika předmětu Naš škola se nachází v etnografické oblasti Hanáckého Slovácka, ve které je i dnes folklór živou a důležitou

Více

Zájmové. ve Vaší MŠ. kroužky. www.rytmik-krouzky.cz

Zájmové. ve Vaší MŠ. kroužky. www.rytmik-krouzky.cz Zájmové kroužky ve Vaší MŠ www.rytmik-krouzky.cz Vážená paní reditelko, dovolte, abychom se Vám představili. Jsme společnost Rytmik a od roku 1997 se zabýváme pořádáním zájmových kroužků pro děti z mateřských

Více

Učební osnovy Tělesná výchova Do osnov Tv jsou zapracovány výstupy zdravotní Tv. 1. období

Učební osnovy Tělesná výchova Do osnov Tv jsou zapracovány výstupy zdravotní Tv. 1. období Učební osnovy Tělesná výchova Do osnov Tv jsou zapracovány výstupy zdravotní Tv. 1. období PŘEDMĚT: TĚLESNÁ VÝCHOVA Ročník: 1. Výstup Doporučené učivo Související PT TV 3.1.1 spojuje pravidelnou každodenní

Více

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017.

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017. Dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Opavská 14, 785 01 Šternberk IČ 619 89 941 e-mail: ddm.stbk@volny.cz www.ddmsternberk.cz tel. 585 012 957 www.facebook.com/dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Zájmové vzdělávání

Více

Občanské sdružení TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2013/2014 POHYBOVÉ AKTIVITY

Občanské sdružení TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2013/2014 POHYBOVÉ AKTIVITY Občanské sdružení TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2013/2014 POHYBOVÉ AKTIVITY JÓGA pro seniory Cvičení s důrazem na správné dýchání a soustředění se na to, co tělo procvičuje. Vhodné i pro

Více

Zájmové útvary DDM Osek školní rok 2008/2009 Časový rozvrh rozdělení dle dnů a učeben

Zájmové útvary DDM Osek školní rok 2008/2009 Časový rozvrh rozdělení dle dnů a učeben Zájmové útvary DDM Osek školní rok 2008/2009 Časový rozvrh rozdělení dle dnů a učeben PONDĚLÍ učebna č. 1 - malá tělocvična 1 Jóga pro dospělé - začátečníci muži, ženy od 18 let 17.00 hod.-19.00 hod. DDM,

Více

Určeno pro: děti rok narození 2010 a ml. Určeno pro: děti rok narození 2009

Určeno pro: děti rok narození 2010 a ml. Určeno pro: děti rok narození 2009 Sportovní kroužky Aerobik hrou Čas: středa 16:00 17:00 Aerobik Lentilky Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Kroužek Aerobik hrou je určen všem dívkám z 1. a 2. tříd, kroužek Aerobik Lentilky je pro starší dívky ze

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Drama (14:30-15:30) Drama (15:30-16:30) Muzikál (16:30-17:30) třída Flétna (14:00-14:45)

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2015/2016

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2015/2016 NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2015/2016 Pokud se do kroužku nepřihlásí dostatečný počet žáků, nebude otevřen. Forma úhrady poplatků za kroužky: v hotovosti při 1. hodině kroužku nebo na účet školy:

Více

KROUŽKY 2019/2020 Přihlášení a platba do 12:00.

KROUŽKY 2019/2020 Přihlášení a platba do 12:00. KROUŽKY 2019/2020 - Kroužky probíhají dle rozvrhu od 1.10. do 30.5. příslušného školního roku. - Kroužek bude otevřen, pokud se přihlásí alespoň minimální počet účastníků. Přihlášení a platba Rodiče přihlásí

Více

Kroužek je nutné UHRADIT DO ZAČÁTKU ZÁJMOVÉ ČINNOSTI, nejpozději však do pátku 6. října 2017.

Kroužek je nutné UHRADIT DO ZAČÁTKU ZÁJMOVÉ ČINNOSTI, nejpozději však do pátku 6. října 2017. ZÁJMOVÉ ÚTVARY(KROUŽKY) DDM VE ŠKOL. ROCE 2017/2018 Zájmové vzdělávání v nad Sázavou je vykonáváno v souladu s Vnitřním řádem DDM. Vnitřní řád DDM najdete na našich webových stránkách ddm.svetla.cz, v

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou opět organizovány nejen kroužky, ale bude zajištěn dohled nad žáky 4. a 5. třídy (paní učitelky Lucie Špačková a Magdaléna Pecháčková) a 2. stupně (paní učitelky

Více

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2016/2017

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2016/2017 Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2016/2017 Cena kroužků organizovaných školou je 250,- Kč měsíčně, platby čtvrtletně (750,- Kč) nebo pololetně (1500,- Kč) Kroužky začínají svou činnost v říjnu.

Více

Hudební výchova ročník TÉMA

Hudební výchova ročník TÉMA Hudební výchova ročník TÉMA 1-4 Hudební a hudebně pohybová výchova 1-4 dovedností dětí orientuje se v současné hudební kultuře a její historii; analyzuje hudební díla z hlediska jejich historického zařazení,

Více

Výtvarné, tvořivé, rukodělné a keramické kroužky

Výtvarné, tvořivé, rukodělné a keramické kroužky Výtvarné, tvořivé, rukodělné a keramické kroužky Tyto kroužky jsou zaměřeny nejen na klasickou kresbu a malbu, ale také na tvorbu prostorových objektů, koláží, seznámení s různou uměleckou technikou, také

Více

Zpráva o činnosti školky spolupracující s Mensou ČR

Zpráva o činnosti školky spolupracující s Mensou ČR Mateřská škola Žatec, Otakara Březiny 2769, 438 01 Žatec, okres Louny Zpráva o činnosti školky spolupracující s Mensou ČR Naše mateřská škola zajišťuje veškerou péči dětem ve věku 3-6 let a dětem s odkladem

Více

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín:

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín: Vážení rodiče, i v právě začínajícím školním roce pro Vaše děti otevíráme anglický odpolední klub After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a

Více

Charakteristika zájmového kroužku: Charakteristika zájmového kroužku: Název: Základy řemesel. Název: JÓGA. Vedoucí kroužku: Ing., Bc.

Charakteristika zájmového kroužku: Charakteristika zájmového kroužku: Název: Základy řemesel. Název: JÓGA. Vedoucí kroužku: Ing., Bc. Název: JÓGA Vedoucí kroužku: Mgr. Alena Buršová Určeno pro žáky: 1. až 5. tříd Termín a místo konání: pondělí od 11:55 do 12:40 hodin; malá TV Název: Základy řemesel Vedoucí kroužku: Ing., Bc. Lucie Řehořová

Více

DDM. 2017/ NABÍDKA KROUŽKŮ SE BUDE PRŮBĚŽNĚ AKTUALIZOVAT A DOPLŇOVAT.

DDM. 2017/ NABÍDKA KROUŽKŮ SE BUDE PRŮBĚŽNĚ AKTUALIZOVAT A DOPLŇOVAT. ZÁJMOVÉ ÚTVARY(KROUŽKY) DDM VE ŠKOL. ROCE 2017/2018 Zájmové vzdělávání v nad Sázavou je vykonáváno v souladu s Vnitřním řádem DDM. Vnitřní řád DDM je zveřejněný v prostorách DDM. 1. NABÍDKA KROUŽKŮ SE

Více

Zápisné: 500,- Kč/rok.

Zápisné: 500,- Kč/rok. Umění 1 Pohybová skupina Mažoretky Sova a Barbíny Pochody, taneční formace a sestavy na dechovou hudbu, jazz a jiné žánry, pro dívky od třetí třídy do osmnácti let. Nábor dívek bude probíhat celé září

Více

Zahájení činnosti kroužků: v prvním týdnu měsíce října. Ukončení činnosti kroužků: květen

Zahájení činnosti kroužků: v prvním týdnu měsíce října. Ukončení činnosti kroužků: květen Kroužky mohou navštěvovat děti ze ZŠ a MŠ Janová, ale i děti docházející do ZŠ mimo obec Janová Rozvrh kroužků se upřesní dle zájmu dětí Poplatek za jeden kroužek je od 600,- ( ročně ) při minimálním počtu

Více

Nabídka kroužků pro školní rok 2017/18

Nabídka kroužků pro školní rok 2017/18 Základní škola a mateřská škola Radim, okr. Jičín Nabídka kroužků pro školní rok 2017/18 Hra na flétnu (J.Zedníčková) MŠ, ZŠ - pro předškoláky, 1.-5.roč. - základy hry na flétnu spojené s rytmickým rozvojem,

Více

Výroční zpráva Rodinné centrum Klubíčko, z.s.

Výroční zpráva Rodinné centrum Klubíčko, z.s. 12. 1. 2017 Výroční zpráva 2016 Rodinné centrum Klubíčko, z.s. Úvod Výroční zpráva za rok 2016 informuje sponzory, klienty, dobrovolníky a další zúčastněné o činnosti Rodinného centra Klubíčko. Cílem Klubíčka

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Muzikál (16,30-17,30) třída Flétna (14,00-14:45) Angličtina - Pokr (15,00-16,30) art

Více

HUDEBNÍ OBORY JAZYKY. Flétna ZŠ. Kroužek Sborový zpěv. Anglický jazyk 1. třída. Anglický jazyk 2. třída

HUDEBNÍ OBORY JAZYKY. Flétna ZŠ. Kroužek Sborový zpěv. Anglický jazyk 1. třída. Anglický jazyk 2. třída HUDEBNÍ OBORY Flétna ZŠ Děti se učí základy hraní na flétnu hravou a zábavnou formou, důraz je kladen hlavně na správné dýchání (vhodné pro děti s dýchacími potížemi). Děti mohou vystupovat na různých

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí Drama (15:00-16:00) Hrajeme si s písničkou třída Flétna (14:00-14:45) Angličtina - Pokr (15:00-16,30)

Více

Elementárních klíčových kompetencí mohou žáci dosahovat pouze za přispění a dopomoci druhé osoby.

Elementárních klíčových kompetencí mohou žáci dosahovat pouze za přispění a dopomoci druhé osoby. Rozumová výchova Charakteristika vyučovacího předmětu Vyučovací předmět Rozumová výchova je vyučován v 1. až 10.ročníku ZŠS v časové dotaci 5 hodin týdně. V každém ročníku jsou přidány 2 disponibilní hodiny.

Více

Karate Pro děti od 4 do 8 let a od 8 do 12 let. První schůzka se koná ve středu 1.10. 2008 v 17:30 hod. u tělocvičny OU Hostinné.

Karate Pro děti od 4 do 8 let a od 8 do 12 let. První schůzka se koná ve středu 1.10. 2008 v 17:30 hod. u tělocvičny OU Hostinné. S P O R T Horolezci Pro děti od 4. třídy. Naučíte se práci s lanem, lézt po umělé stěně, používat horolezecké vybavení. První schůzka se koná ve středu 1.10.2008 v 17:00 hod. ve velké tělocvičně Gymnázia.

Více

Učivo, téma očekávané výstupy klíčové kompetence, mezipředmětové vazby. Žák se podílí na realizaci pravidelného pohybového režimu.

Učivo, téma očekávané výstupy klíčové kompetence, mezipředmětové vazby. Žák se podílí na realizaci pravidelného pohybového režimu. Ročník: 5. Časová dotace: 2 hodiny týdně Činnosti ovlivňující zdraví Význam pohybu pro zdraví pohybový režim žáků délka a intenzita pohybu Žák se podílí na realizaci pravidelného pohybového režimu. Uplatňuje

Více

Příloha č. 11 TĚLESNÁ VÝCHOVA

Příloha č. 11 TĚLESNÁ VÝCHOVA Spojuje pravidelnou každodenní činnost se zdravím a využívá nabízené příležitosti Zvládá v souladu s individuálními předpoklady jednoduché pohybové činnosti jednotlivce nebo činnosti prováděné ve skupině,

Více

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 Salesiánský dům dětí a mládeže Klub SHM Ostrava-Zábřeh Volgogradská 2, 700 30 Ostrava - Zábřeh telefon: 596 751 697 Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 VOLNÁ ORATOŘ ( OTEVŘENÝ KLUB) Hry všeho druhu,

Více

1 / 5. Tv - 1. stupeň.doc. Školní výstupy Žák by měl. Přesahy a vazby (mezipředmětové vztahy, průřezová témata) Činnosti ovlivňující zdraví

1 / 5. Tv - 1. stupeň.doc. Školní výstupy Žák by měl. Přesahy a vazby (mezipředmětové vztahy, průřezová témata) Činnosti ovlivňující zdraví 1. ročník zacvičit pod vedením učitele jednoduché cviky provádět pod vedením učitele pohybové aktivity zdravotně zaměřené činnosti správné držení těla, průpravná, koordinační, dechová a relaxační cvičení

Více

POZNÁMKY. OSVsebepoznávání,seberegulace

POZNÁMKY. OSVsebepoznávání,seberegulace 1 VÝSTUP UČIVO PRŮŘEZOVÉ TÉMA MEZIPŘEDMĚTOVÉ VZTAHY 1. ROČNÍK žák - spojuje pravidelnou každodenní pohybovou činnost se zdravím a využívá nabízené příležitosti -význam pohybu pro zdraví a vývoj organismu

Více

KAMARÁDI. V.Víšková 4.A. 1.Nácvik pohádky Jak šlo vejce do světa. 2.Výroba kulis, kostýmů. 3.Výroba výrobků k prodeji. DÍLNA název VYUČUJÍCÍ UČEBNA

KAMARÁDI. V.Víšková 4.A. 1.Nácvik pohádky Jak šlo vejce do světa. 2.Výroba kulis, kostýmů. 3.Výroba výrobků k prodeji. DÍLNA název VYUČUJÍCÍ UČEBNA KAMARÁDI V.Víšková 4.A 1.Nácvik pohádky Jak šlo vejce do světa. 2.Výroba kulis, kostýmů. 3.Výroba výrobků k prodeji. CIRKUS V. Lojdová & M. Bürger & R. Caklová 9. POZOR! Tato dílna je určena především

Více

Tělesná výchova - 1. ročník

Tělesná výchova - 1. ročník Tělesná výchova - 1. ročník reaguje na základní pokyny a povely Pohybové a organizační činnosti zvládá v souladu s individuálními předpoklady jednoduché pohybové činnosti dodržuje bezpečnostní a hygienické

Více

Vzdělávací oblast:člověk a zdraví Vyučovací předmět: Tělesná výchova Ročník: 1. Průřezová témata Mezipředmětové vztahy. Poznámka

Vzdělávací oblast:člověk a zdraví Vyučovací předmět: Tělesná výchova Ročník: 1. Průřezová témata Mezipředmětové vztahy. Poznámka Vzdělávací oblast:člověk a zdraví Ročník: 1. - spojuje pravidelnou každodenní pohybovou činnost se zdravím a využívá nabízené možnosti - uplatňuje hlavní zásady hygieny a bezpečnosti při pohybových činnostech

Více

Uplatňuje hlavní zásady hygieny a bezpečnosti při pohybových činnostech i při činnostech v neznámém prostředí.

Uplatňuje hlavní zásady hygieny a bezpečnosti při pohybových činnostech i při činnostech v neznámém prostředí. Vyučovací předmět: Ročník Předmět Průřezová témata Tv Mezipředmět. vazby Pr Tělesná výchova (Tv) Školní výstupy Uplatňuje hlavní zásady hygieny a bezpečnosti při pohybových činnostech i při činnostech

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou letos organizovány nejen kroužky, ale i dohled nad žáky 5. třídy a 2. stupně. Pro žáky 5. třídy platí stejný režim (omlouvání, odchody, ) jako ve školní družině.

Více

Externí/vedoucí kroužku

Externí/vedoucí kroužku KROUŽKY 2018/19 - Kroužky probíhají dle rozvrhu od 1.10. do 30.5. příslušného školního roku. - Kroužek bude otevřen, pokud se přihlásí alespoň minimální počet účastníků. Přihlášení a platba Rodiče přihlásí

Více

Hudební výchova ročník TÉMA

Hudební výchova ročník TÉMA Hudební výchova CASOVÁ DOTACE 1- Hudební a hudebně pohybová výchova 1- dovedností dětí 1- VÝSTUP žák: orientuje se v současné hudební kultuře a její historii; analyzuje hudební díla z hlediska jejich historického

Více

NABÍDKA KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020

NABÍDKA KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 NABÍDKA KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 BUDOVA TYRŠOVO NÁBŘEŽÍ 801, 760 01 ZLÍN (u Dřevnice) Jana Mašková - j.maskova@ddmastra.cz, tel.: 725 099 186 Marian Greš - m.gres@ddmastra.cz, tel.: 778 097 976

Více

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2017/2018

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2017/2018 Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2017/2018 Cena kroužků organizovaných školou je 250,- Kč měsíčně, platby čtvrtletně (750,- Kč) nebo pololetně (1500,- Kč) Kroužky začínají svou činnost v říjnu.

Více

Oddělení sportovních a hudebních aktivit

Oddělení sportovních a hudebních aktivit Oddělení sportovních a hudebních aktivit Mgr. Dorota Cibulec, 720 041 009, cibulec.ddm@gmail.com 1. Běžecký Jablunkov Petr Tvrzník pro i dospělé 950 Kč Atletika Kamil Lubojacki, Kamil Sasyn, Ivana Lubojacká

Více

NABÍDKA VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 PRO DĚTI MŠ SPORTÍK I PRO VEŘEJNOST:

NABÍDKA VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 PRO DĚTI MŠ SPORTÍK I PRO VEŘEJNOST: NABÍDKA VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 PRO DĚTI MŠ SPORTÍK I PRO VEŘEJNOST: Den Čas Nabídka Pondělí 13:00-14:00 Předškolní příprava ( děti od 5 let) 15:00 15:30 Dětská jóga (věkový mix)

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Středisko volného času, Most, Albrechtická 414, příspěvková organizace Adresa: Albrechtická 414, 434 01 Most Telefon: 603 707 310 e-mail: program@svc-most.cz

Více

Sportovní kroužky. 1. třída Bazén I. Bazén II Florbal chlapci II. Stolní tenis. Míčové a pohybové hry I. 5. třída Bazén I.

Sportovní kroužky. 1. třída Bazén I. Bazén II Florbal chlapci II. Stolní tenis. Míčové a pohybové hry I. 5. třída Bazén I. Sportovní kroužky Florbal chlapci II Míčové a pohybové hry II Florbal chlapci II Horolezectví I Míčové a pohybové hry II Minibasketbal a jiné míčové hry I Horolezectví I Florbal III Míčové a pohybové hry

Více

Vás kamarád ve volném case

Vás kamarád ve volném case Vás kamarád ve volném case ˇ ˇ Nabídka kroužků www.ddmsikula.cz tel.: 572 551 347 Uherské Hradiště Purkyňova 494 2015/2016 Společensko-vědní oddělení Zuzana Šoustková tel.: 605 203 063 zuzana.soustkova@ddmsikula.cz

Více

5 VZDĚLÁVACÍ OBSAH UMĚLECKÝCH OBORŮ 5.1 VZDĚLÁVACÍ OBSAH HUDEBNÍHO OBORU

5 VZDĚLÁVACÍ OBSAH UMĚLECKÝCH OBORŮ 5.1 VZDĚLÁVACÍ OBSAH HUDEBNÍHO OBORU 5 VZDĚLÁVACÍ OBSAH UMĚLECKÝCH OBORŮ 5.1 VZDĚLÁVACÍ OBSAH HUDEBNÍHO OBORU 5.1.1 Studijní zaměření Hra na klavír Studijní zaměření Hra na klavír se uskutečňuje ve vyučovacích předmětech Hra na klavír, Hudební

Více

Sportovní kroužky. Aerobik Lentilky Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Počet setkání: 26 x 1h Cena: 1.000,-

Sportovní kroužky. Aerobik Lentilky Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Počet setkání: 26 x 1h Cena: 1.000,- Sportovní kroužky Aerobik Lentilky Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Kroužek Aerobik Lentilky je určen pro mírně pokročilé dívky. Naučí se pohyb v rytmu hudby, základní aerobní kroky a lehčí aerobní sestavy. Setkání

Více

Zpráva o projektu. 3. Kdo projekt provádí ( kontaktní jméno, název organizace, adresa) - rozvoj pasivních i aktivních jazykových znalostí dětí

Zpráva o projektu. 3. Kdo projekt provádí ( kontaktní jméno, název organizace, adresa) - rozvoj pasivních i aktivních jazykových znalostí dětí Zpráva o projektu 1. Název projektu: Česká školka 2. Prostředky přidělené nadací (částka, měna): 15.000 NOK 3. Kdo projekt provádí ( kontaktní jméno, název organizace, adresa) Petra Krylová Hammerstads

Více

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2018/2019

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2018/2019 Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2018/2019 Cena kroužků organizovaných školou je 250,- Kč měsíčně. (Uvítáme platbu za více měsíců) Kroužky začínají svou činnost v říjnu. Na přihlášku uveďte pořadové

Více

Přírodovědné a EVVO: Sportovní a pohybové: Název Věk Místo Den Školné Vedoucí informační schůzka Myslivecká chata Myslivecký při MS "Včelín" Louky

Přírodovědné a EVVO: Sportovní a pohybové: Název Věk Místo Den Školné Vedoucí informační schůzka Myslivecká chata Myslivecký při MS Včelín Louky Přírodovědné a EVVO: Název Věk Místo Den Školné Vedoucí informační schůzka Myslivecká chata Myslivecký při MS "Včelín" Louky 6-12 let Louky dle dohody 700,- M. Hiblerová 9.9. v 15:30 DDM Družstevní Rybářský

Více

KULTURNÍ CENTRUM 12 Jordana Jovkova 347/ Praha 4 Modřany tel.: Letní cvičení pro ženy a dívky:

KULTURNÍ CENTRUM 12 Jordana Jovkova 347/ Praha 4 Modřany tel.: Letní cvičení pro ženy a dívky: KULTURNÍ CENTRUM 12 Jordana Jovkova 347/20 143 00 Praha 4 Modřany tel.: 241 773 832 e-mail: kc12@kc12.cz www.kc12.cz Letní cvičení pro ženy a dívky: ČTVRTKY 11.7., 18.7., 25.7., 1.8., 8.8., 15.8., 22.8.,

Více

Mateřská škola Kladno, Studentská 3077 se sídlem: Studentská 3077, Kladno 272 04

Mateřská škola Kladno, Studentská 3077 se sídlem: Studentská 3077, Kladno 272 04 Mateřská škola Kladno, Studentská 3077 se sídlem: Studentská 3077, Kladno 272 04 Č.j.: 114/2015/MŠ Kladno dne 01.09.2015 Název projektu: Kdo sportuje je zdráv a nezlobí Předmět projektu: Projekt zaměřen

Více

PŘEHLED KROUŽKŮ ZÁJMOVÉ ČINNOSTI na ZŠ Přerov, Za mlýnem 1 1. pololetí školního roku 2015/2016 POŘ. NÁZEV KROUŽKU, TŘÍDA

PŘEHLED KROUŽKŮ ZÁJMOVÉ ČINNOSTI na ZŠ Přerov, Za mlýnem 1 1. pololetí školního roku 2015/2016 POŘ. NÁZEV KROUŽKU, TŘÍDA PŘEHLED KROUŽKŮ ZÁJMOVÉ ČINNOSTI na ZŠ Přerov, Za mlýnem 1 1. pololetí školního roku 2015/2016 POŘ. NÁZEV KROUŽKU, TŘÍDA POČET ŽÁKŮ VEDOUCÍ KROUŽKU MÍSTO KONÁNÍ TÝDENNÍ ROZVRH ČÍSLO (v případě stejného

Více

POHYBEM DĚTEM HRAVĚ A ZDRAVĚ

POHYBEM DĚTEM HRAVĚ A ZDRAVĚ POHYBEM DĚTEM HRAVĚ A ZDRAVĚ Garant projektu: Andrea Sovadinová, Šárka Kubičíková Jak už název prozrazuje, jde především o aktivity, které u dětí vzbudí radost z pohybu a cvičení. Hlavní cíle projektu:

Více

Zájmové kroužky 2012/2013

Zájmové kroužky 2012/2013 Zájmové kroužky 2012/2013 1. Kroužek kytary čtvrtek 14:00-15:00 Mgr. Podoláková - určen pro děti, které se naučily základy hry (pokračování loňského kroužku), naučíme se další akordy, rytmy, nové písničky

Více

ZÁJMOVÉ OBORY školní rok

ZÁJMOVÉ OBORY školní rok M D Ě S Ě T T S Í KÝ A D Ů M M L Á D E ŽE TÝN NAD VLTA VOU Městský dům dětí a mládeže Týn nad Vltavou Tyršova 26 IČO 70946388 www.ddmtyn.cz ZÁJMOVÉ OBORY školní rok 2017-2018 Městský dům dětí a mládeže

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou opět organizovány nejen kroužky, ale bude i zajištěn dohled nad žáky 4. a 5. třídy (I. oddělení pí. uč. Lucie Špačková) a 2. stupně (II. oddělení pí. uč. Veronika

Více

Datum vydání: 23.08.2005 ISBN: 80-247-0948-1

Datum vydání: 23.08.2005 ISBN: 80-247-0948-1 Název: Autor: Kompenzační cvičení Marta Bursová Formát: 17x24 cm, 196 stran Datum vydání: 23.08.2005 ISBN: 80-247-0948-1 Anotace Jedinečná publikace předkládá všem kondičním, výkonnostním i vrcholovým

Více

Dům dětí a mládeže v Třeboni

Dům dětí a mládeže v Třeboni NABÍDKA ZÁJMOVÉ ČINNOSTI ve školním roce 2017/2018 zápis do kroužků od 4. 9. 2017 Dům dětí a mládeže v Třeboni Kontakty: augstenova@ddmjh.cz, tel.: 384 722 319, Augstenová 606 024 042, Přibylová 606 600

Více