Zápis a usnesení z Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 20. května 2003

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis a usnesení z Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 20. května 2003"

Transkript

1 Zápis a usnesení z Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 20. května 2003 Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil a řídil starosta obce Ing. Jaroslav KREML v 17. hod. s konstatováním následujících skutečností: - jednání bylo řádně svoláno a vyhlášeno - jednání bylo přítomno 13 členů a ZO je tím usnášeníschopné. - z jednání se omluvili pan Pavel Marada - školení, pan Jozef Žembery - dovolená - byl schválen jednohlasně program jednání HLASOVÁNÍ: zapisovatelkou byla určena pí. Jitka Bastlová - ověřovateli zápisu byli určeni Mgr. Jana LÍČENÍKOVÁ a Mgr. Stanislav Vavrys HLASOVÁNÍ Mgr. Jana LÍČENÍKOVÁ Mgr. Stanislav Vavrys byla zvolena návrhová komise ve složení: předseda: Ing. Pavel HROMEK, členové: Ing. Milan HORŇÁČEK a Ing. Martin PŮČEK HLASOVÁNÍ: Ing. Pavel HROMEK Ing.Milan HORŇÁČEK Ing. Martin PŮČEK zápis z minulého zasedání ZO byl řádně ověřen a vyložen k nahlédnutí ve stanoveném termínu 10 dnů na úřední desce a na obecních informačních tabulích. Námitky proti němu nebyly podány a zápis je k dispozici. 1. Kontrola plnění usnesení z minulého zastupitelstva Mgr. Jana Líčeníková uvedla, že z minulého zasedání ZO ze dne vyplynuly tyto úkoly a) zastupitelstvo pověřilo radu pokračovat v řešení pohledávky p. HRDINY. Odpověděl Ing. Martin PŮČEK: Panu Hrdinovi byla zaslána závěrečná faktura na ,- Kč (včetně úroků) splatná do Pokud faktura nebude uhrazena, bude vydán platební rozkaz. Pokud nebude ani ten akceptován, nabídne obec tuto pohledávku k odprodeji. b) stanovit bližší specifikaci stavebních prací, které provede fa BAS jako náhradu za neshody při realizaci díla kanalizace v ulici Velkomoravská. O dané problematice informoval starosta, který sdělil, že se připravuje smlouva k předmětnému finančnímu vyrovnání. c) ZO pověřilo na minulém zasedání radu projednat s Farností Lužice čerpání finančního příspěvku OÚ Lužice ve výši ,- Kč na činnost Chrámového sboru. Na základě žádosti farnosti Lužice a na doporučení ZO schválila Rada obce dne poskytnutí dotace ve výši částku ,- Kč.

2 2. Zastupitelstvo obce projednalo pověření starosty Obce Lužice Ing. Jaroslava KREMLA delegováním na valných hromadách následujících společností s majetkovou účastí. a) Vodovody a kanalizace Hodonín a. s. se sídlem Hodonín, Purkyňova, č. p Datum a místo konání: 27.května 2003 v 10 hod. - Kyjov b) JME Jihomoravská energetika a. s. se sídlem v Brně, Lidická 36 Datum a místo konání: 6. června 2003 v 10 hod. - Brno c) JMP Jihomoravská plynárenská, a. s. se sídlem v Brně, Plynárenská 499/1 Datum a místo konání: 11. června 2003 v 10 hod. - Brno USNESENÍ: ad a) Zastupitelstvo Obce Lužice pověřuje starostu Obce Lužice Ing. Jaroslava KREMLA zastupovat Obec Lužice na řádné valné hromadě, kterou svolává Představenstvo akciové společnosti vodovody a kanalizace Hodonín, a. s. se sídlem Hodonín, Purkyňova č. p. 2933, na 27. května 2003 v 10 hod. do kulturního domu na Masarykově nám. č. 34 v Kyjově. HLASOVÁNÍ : Souhlasí : 13 Nesouhlasí : 0 Zdržel se : 0 ad b) Zastupitelstvo Obce Lužice pověřuje starostu obce Ing. Jaroslava KREMLA, zastupovat Obec Lužice na řádné valné hromadě, kterou svolává Představenstvo společnosti Jihomoravská energetika, a. s. se sídlem v Brně Lidická 36 na 6. června 2003 v 10 hod. do kongresového centra Brno-Výstaviště 1. HLASOVÁNÍ : Souhlasí : 13 Nesouhlasí : 0 Zdržel se : 0 ad c) Zastupitelstvo Obce Lužice pověřuje starostu obce Ing. Jaroslava KREMLA zastupovat Obec Lužice na řádné valné hromadě, kterou svolává Představenstvo akciové společnosti Jihomoravská plynárenská, a. s. se sídlem v Brně, Plynárenská 499/1 na 11. června 2003 v 10 hod. do společenského sálu v sídle společnosti v Brně, Plynárenská 499/1 HLASOVÁNÍ : Souhlasí : 13 Nesouhlasí : 0 Zdržel se : 0 3. Zastupitelstvo obce projednalo žádost p. Luďka Benady, Dlážděná 7, o poskytnutí finančního příspěvku na plavecký trénink a reprezentaci. Jedná se o náklady spojené s touto činností. Na základě zjištěných skutečností navrhla rada obce poskytnout p.

3 Luďku Bendovi finanční příspěvek, z rozpočtu obce na rok 2003( 4319), ve výši ,- Kč. 4. Starosta informoval ZO o rozsahu víceprací při budování chodníků a cyklostezek na ulici Velkomoravská. Problematika výstavby je pravidelně projednávána 1x za týden na kontrolních dnech za přítomnosti všech účastníků stavby. Předmětné vícepráce byly projednávány na posledním kontrolním dnu za účasti členů rady Ing. Josefa KUCHAŘE a Mgr. Stanislava VAVRYSE. Stávající vícepráce souvisejí s rozšířením dlážděných ploch před ZŠ, lékárnou a zejména pekárnou. Předběžné náklady prezentují cca ,- Kč. USNESENÍ : ZO bere na vědomí rozsah a předpokládané finanční náklady víceprací, s tím, že definitivní částka bude projednána při dokončení stavby. 5. Starosta informoval ZO o postupu prací při rekonstrukci vozovky ulice Velkomoravská. Dne bude předmětná část vozovky uzavřena z důvodu pokládání definitivního asfaltového povrchu. Následně bude provedena oprava vozovky a chodníku v ulici Důlní. Termín dokončení prací není ohrožen. Pan STANĚK se dotázal, zda chodník před pekárnou nebude poškozen při přejíždění nákladních aut. Odpověděl starosta, že daný úsek cyklostezky i chodníku, je dimenzován i pro nákladní dopravu. USNESENÍ : Výše uvedenou informaci bere ZO na vědomí. 6. Různé a) Starosta informoval přítomné o výsledku přezkoumání hospodaření Obce Lužice za rok Kontrolu - audit provedli pověření pracovníci KÚ JmK Brno ve dnech 12. a 13. května Při auditu nebyly zjištěny nedostatky. Starosta poděkoval pí. Daně VALOUŠKOVÉ, ekonomce OÚ a finančnímu výboru za odvedenou práci. USNESENÍ : ZO bere na vědomí výsledky Zprávy o přezkoumání hospodaření obce za rok 2002 b) Starosta informoval přítomné postupu prací v souvislosti s Dostavbou víceúčelového zařízení ZŠ v Lužicích. Územní rozhodnutí pro předmětnou stavbu bylo vydáno 31. března Dne 28. května 2003 bude předána komplexně zpracovaná žádost o poskytnutí dotace ze státního rozpočtu na Ministerstvo financí. Vzhledem k zákonem stanovené proceduře schvalování dotací, je nutné dopracovat projektovou dokumentaci do úrovně žádosti o stavební povolení, a to v termínu do 15. září Pro schválení přidělení dotace vládou ČR bude žádost doložena příslušnou projektovou dokumentací včetně stavebního povolení. USNESENÍ : ZO souhlasí s dopracováním projektové dokumentace v rozsahu potřebném pro vydání stavebního povolení.

4 HLASOVÁNÍ : c) Předsedkyně kontrolního výboru Mgr. Jana LÍČENÍKOVÁ seznámila přítomné se zprávou kontrolního výboru, který zasedal dne a který se zabýval kontrolou zápisu a usnesení zasedání Zastupitelstva obce a Rady obce. Vznesla následující připomínky a dotazy : - Proč opravu poškozeného kříže na křižovatce ulic Bojanovská a Velkomoravská neuhradil v plné výši nákladů pan Fukalík, který kříž poškodil. Na dotaz odpověděl starosta : Dle znaleckého posudku by náklady spojené s opravou původního kříže činily ,- Kč. Vzhledem ke skutečnosti, že kříž byl v minulosti několikrát opravován a byl ve značně zchátralém stavu, rozhodla Rada obce o instalaci úplně nového kříže v hodnotě ,- Kč. Na základě výše uvedených skutečností uhradí částku ,- Kč pan Fukalík a částku ,- Kč Obec Lužice. Dále byl zodpovězen dotaz jakým způsobem je používáno travní semeno, které bylo zakoupeno z obecních prostředků. Odpověděla místostarostka, že travní semeno je používáno na osévání obecních pozemků, a to jak pracovníky obce, tak občany Lužic. Byl zodpovězen dotaz, zda je nutné vybírat ve sběrném dvoře poplatek za pneumatiky ve výši 20,- a 50,- Kč za kus. Odpověděl starosta, že každý má možnost staré pneumatiky bezplatně vrátit při nákupu nových pneumatik. Výše uvedené poplatky při odevzdání pneumatik ve sběrném dvoře stanovila Rada na základě nákladů spojených s jejich likvidací. V závěru konstatovala Mgr. LÍČENÍKOVÁ, že kontrolní výbor neshledal v zápisech zastupitelstva a rady pochybení a nedostatky. USNESENÍ : ZO bere na vědomí d) Ing. Martin PŮČEK informoval přítomné s výsledky kontrol finančního výboru. Konstatoval, že byla kontrolována pokladní hotovost, účetní doklady a přidělování dotací neziskovým organizacím. Při těchto kontrolách nebylo zjištěno závažných nedostatků. Do příští kontroly finančního výboru žádá OÚ o předložení dokladů o inventarizaci k a objasnění způsobu zapůjčování hudebních nástrojů zakoupených obcí. USNESENÍ : ZO bere informaci finančního výboru na vědomí. e) Místostarostka seznámila přítomné s dopisem Výboru pro vybudování muzea v Lužicích ze dne , ve kterém výbor žádá Zastupitelstvo obce, aby přehodnotilo své rozhodnutí o demolici domu č. p. 116 Starý kvartýr a vybudovalo zde obecní muzeum, jelikož se jedná o historicky nejstarší budovu v obci z 18. století, s bohatou historickou minulostí (umístění školy, vojska). USNESENÍ : ZO pověřilo starostu a místostarostku, aby do příštího zastupitelstva zajistili odborné posudky stavebního znalce, památkářů, muzejních pracovníků a stavební komise k možnosti využití objektu k danému účelu. f) Místostarostka předložila k projednání přenesení kompetence ZO při schvalování rozpočtového opatření v případě dotací z Krajského úřadu JmK Brno a státního rozpočtu ( např. přímé náklady na vzdělání pro ZŠ, MŠ) na Radu obce Lužice. S účinností od

5 g) Místostarostka seznámila přítomné se zněním smlouvy obce s Městskou knihovnou v Hodoníně o neinvestičním příspěvku na provoz knihovny v Lužicích ve výši ,- Kč. h) Místostarostka informovala přítomné o připravované prezentaci Mikroregionu Podluží ve Vídni, která proběhne dne 22. května Tato akce proběhne v prostorech Českého turistického centra ve Vídni za účelem seznámení s folklorem, kulturními akcemi a zajímavostmi Podluží. Náklady na tuto prezentaci uhradí obce poměrnou částkou podle počtu obyvatel. USNESENÍ : ZO bere na vědomí přednesenou informaci a souhlasí s poskytnutím poměrného finančního příspěvku dle počtu obyvatel. ch) Místostarostka informovala přítomné, že Referendum o přistoupení ČR k EU se bude konat v budově ZŠ ve dnech 13. a 14. června Byly stanoveny dva volební okrsky a dvě sedmičlenné volební komise v souladu s návrhy volebních stran. Zapisovatelkami byly určeny paní Tatiana Hromková a slečna Petra Lorencová. Předsedkyní prvního okrsku bude Mgr. Jana Líčeníková a předsedkyní druhého okrsku bude pí. Veronika Pavelková. Smlouva o přistoupení ČR k EU je k dispozici na OÚ. USNESENÍ : ZO bere informaci na vědomí. i) Starosta informoval přítomné o akcích, které se uskutečňují v obci. Byla vybudována kanalizační přípojka u bytového domu na ulici Velkomoravská č. p. 254 a na ulici Zahrádkářská. Proběhlo měření georadarem na hřišti TJ Baník a na ulici Kratiny. Na hřbitově bylo dokončeno osvětlení a dále bude proveden nový rozvod vody a dláždění chodníků. V červenci bude provedena výměna balkónových oken ve školní družině a knihovně.na Lužáku bude vybudováno bezbariérové WC. Proběhne rekonstrukce místního rozhlasu. Bude dokončena oprava komunikace na ulici Havířská. V této souvislosti požádal starosta obyvatele ulice Havířská o pochopení a trpělivost. Na základní a mateřské škole bude provedena výměna vodoměrů a mateřské škole bude instalována měřící a regulační technika radiátorů. j) Místostarostka poděkovala organizátorům a divákům za úspěšný průběh Lužického kulturního jara a také učitelům i žákům za úklid obce před Velikonocemi a za sběr papíru (bylo nasbíráno téměř kg). k) Starosta předložil žádost pana Jana Nováka o vybudování víceúčelového objektu v Zahrádkářské oblasti na Kratinách. USNESENÍ : ZO postupuje žádost pana Jana Nováka, Marxova 15, Hodonín k projednání a rozhodnutí stavební komisi.

6 7. Diskuze : Pan Šimčík se dotázal, kdy se budou budovat cyklostezky kolem jeho domu a zda budou respektovány výškové úrovně vjezdů a vstupů do jednotlivých domů. Starosta odpověděl, že výstavba chodníků a cyklostezek před domem pana Šimčíka, je předmětem třetí etapy, která by teoreticky měla být realizována v roce Projektová dokumentace bude řešit výše uvedenou problematiku a bude zpracována v roce Pan Nesvadba dal podnět, aby obec požádala správu silnic o omezení rychlosti na silnici č. 55 v místech křižovatek Josefovská a Bojanovská a přechodu pro chodce. Kromě omezení rychlosti dále požaduje vyznačení plné dělící čáry v daném úseku a označení přechodu pro chodce dopravní značkou. 8. Ing. Pavel HROMEK přednesl návrh na usnesení ve znění výše uvedeného textu. 9. Starosta poděkoval za účast a aktivní přístup přítomných dnešního zasedání. Zapsala : Jitka Bastlová. místostarosta Mgr. Jana Ambrožová starosta Ing. Jaroslav Kreml. ověřovatel Mgr. Jana Líčeníková ověřovatel Mgr. Stanislav Vavrys Přílohy : Presenční listina

Zápis a usnesení z III. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 27. 02. 2003

Zápis a usnesení z III. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 27. 02. 2003 Zápis a usnesení z III. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 27. 02. 2003 Přítomni:viz prezenční listina Jednání zahájil a řídil starosta obce Ing. Jaroslav Kreml v 17 hod. s konstatováním

Více

Zápis a usnesení z II. veřejného zasedání zastupitelstva obce Lužice ze dne 20.12.2002

Zápis a usnesení z II. veřejného zasedání zastupitelstva obce Lužice ze dne 20.12.2002 Zápis a usnesení z II. veřejného zasedání zastupitelstva obce Lužice ze dne 20.12.2002 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Ing. Jaroslav KREML v 17,05 s konstatováním následujících

Více

Zápis a usnesení z XIII. Veřejného zasedání zastupitelstva. Obce Lužice ze dne 24. června 2004

Zápis a usnesení z XIII. Veřejného zasedání zastupitelstva. Obce Lužice ze dne 24. června 2004 Zápis a usnesení z XIII. Veřejného zasedání zastupitelstva Přítomni: viz presenční listina Obce Lužice ze dne 24. června 2004 Jednání zahájil a řídil starosta obce Ing. Jaroslav KREML v 17. hod. s konstatováním

Více

Zápis a usnesení z X. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 26. února 2004

Zápis a usnesení z X. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 26. února 2004 Zápis a usnesení z X. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 26. února 2004 Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil a řídil starosta obce Ing. Jaroslav KREML v 17. hod. s konstatováním

Více

Zápis a usnesení z VIII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 27. listopadu 2003

Zápis a usnesení z VIII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 27. listopadu 2003 Zápis a usnesení z VIII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 27. listopadu 2003 Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil a řídil starosta obce Ing. Jaroslav KREML v 17. hod. s konstatováním

Více

Zápis a usnesení z XII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 29. dubna 2004

Zápis a usnesení z XII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 29. dubna 2004 Zápis a usnesení z XII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 29. dubna 2004 Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil a řídil starosta obce Ing. Jaroslav KREML v 17. hod. s konstatováním

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z IV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 26. dubna 2007

ZÁPIS A USNESENÍ Z IV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 26. dubna 2007 ZÁPIS A USNESENÍ Z IV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 26. dubna 2007 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil a řídil starosta obce Ing. Jaroslav KREML v 17.00 hod. s konstatováním

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 27 z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XXV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 10. DUBNA 2014

ZÁPIS A USNESENÍ Z XXV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 10. DUBNA 2014 ZÁPIS A USNESENÍ Z XXV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 10. DUBNA 2014 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.05 hod. - Jednání bylo řádně

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis č. 1. z jednání zastupitelstva obce Starý Poddvorov konané dne v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis č. 1. z jednání zastupitelstva obce Starý Poddvorov konané dne v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis č. 1 z jednání zastupitelstva obce Starý Poddvorov konané dne 29.11.2010 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny 9 členů Program: 1. Zahájení 2. Schválení rozpočtového

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XXII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 31. ŘÍJNA 2013

ZÁPIS A USNESENÍ Z XXII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 31. ŘÍJNA 2013 ZÁPIS A USNESENÍ Z XXII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 31. ŘÍJNA 2013 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.05 hod. - Jednání bylo řádně

Více

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v 17.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Návrhová

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích Přítomno: 11 členů zastupitelstva obce P r o g r a m: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu, zapisovatele

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Obec okres ze zasedání zastupitelstva obce Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Program jednání: k bodu 1:

Obec okres ze zasedání zastupitelstva obce Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Program jednání: k bodu 1: Obec Dolní Zimoř, okres Mělník Z á p i s č. 6 ze zasedání zastupitelstva obce Dolní Zimoř konaného dne 27. 11. 2014 v 18:00 hod. v budově obecního úřadu Přítomni: Mareček Milan, Batovičová Šárka, Čížková

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Výpis USNESENÍ Z II. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ze dne 26. února 2019

Výpis USNESENÍ Z II. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ze dne 26. února 2019 Výpis USNESENÍ Z II. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ze dne 26. února 2019 1. Kontrola usnesení z I. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lužice, ze dne 13.12.2018 USNESENÍ č. 2/1: ZO Lužice

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XXVIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 11. ZÁŘÍ 2014

ZÁPIS A USNESENÍ Z XXVIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 11. ZÁŘÍ 2014 ZÁPIS A USNESENÍ Z XXVIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 11. ZÁŘÍ 2014 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.10 hod. - Jednání bylo řádně

Více

Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.3.2007 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 4.-té zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0 Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 30.3.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1

Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1 Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1 Místo konání: Budova obecního úřadu Zahájení zasedání dne 13. 3. 2017 ve 20:00 hod. Počet přítomných členů: Bc. Josef Náhlík, Jan Uchytil,

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XXI. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. ZÁŘÍ 2013

ZÁPIS A USNESENÍ Z XXI. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. ZÁŘÍ 2013 ZÁPIS A USNESENÍ Z XXI. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. ZÁŘÍ 2013 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.10 hod. - Jednání bylo řádně

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne od hod.

Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne od hod. Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 5.1.2016 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: ----------------- Neomluveni:

Více

Zápis a usnesení z VII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 2. října 2003

Zápis a usnesení z VII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 2. října 2003 Zápis a usnesení z VII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 2. října 2003 Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil a řídil starosta obce Ing. Jaroslav KREML v 17. hod. s konstatováním

Více

Omluveni: Neomluveni:

Omluveni: Neomluveni: Zápis č. 1/2013 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 8.1.2013 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: ----------- Neomluveni:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Z Á P I S č. 2/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne 21. 4. 2016 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Přítomno: 6 členů zastupitelstva obce Rpety dle prezenční listiny

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne 1 3.12 2017v úřadovně městyse Schůzi zahájil starosta Městyse Lukov JUDr. Lubomír Mála v 17.30 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod

Více

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne od hod.

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne od hod. Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 5.4.2016 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: --------------- Neomluveni:

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne od hod.

Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne od hod. Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 3.5.2016 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: --------------- Neomluveni:

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 6, konaného dne 20. 5. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Přítomni: Josef Horník, Mgr. Miroslava Krejčová, Marek Bareš, Danuše Bílková, Jaroslava Bucková, Eva

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 14. ČERVNA 2012

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 14. ČERVNA 2012 ZÁPIS A USNESENÍ Z XIV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 14. ČERVNA 2012 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.05 hod. - Jednání bylo řádně

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIX. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 24. ČERVNA 2009

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIX. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 24. ČERVNA 2009 ZÁPIS A USNESENÍ Z XIX. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 24. ČERVNA 2009 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil a řídil starosta obce Ing. Jaroslav KREML v 17.00 hod. s konstatováním

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 8.9.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XX. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 18. ČERVNA 2013

ZÁPIS A USNESENÍ Z XX. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 18. ČERVNA 2013 ZÁPIS A USNESENÍ Z XX. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 18. ČERVNA 2013 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.10 hod. - Jednání bylo řádně

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva

Více

Zápis 6/2013 z jednání zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 7.6.2013 od 19.00 hod. v budově obecního úřadu

Zápis 6/2013 z jednání zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 7.6.2013 od 19.00 hod. v budově obecního úřadu Zápis 6/2013 z jednání zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 7.6.2013 od 19.00 hod. v budově obecního úřadu Přítomní: Holický Jaroslav, Kolář František, Leitner Zdeněk, Rak Martin,

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček

Více

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.6.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Vladimír Klíma, p. František Doušek 1. Zahájení

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 15. 05. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XVI. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 8. LISTOPADU 2012

ZÁPIS A USNESENÍ Z XVI. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 8. LISTOPADU 2012 ZÁPIS A USNESENÍ Z XVI. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 8. LISTOPADU 2012 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.00 hod. - Jednání bylo řádně

Více

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín Datum a místo konání: Začátek jednání: Ukončení jednání: Přítomni zastupitelé: Ostatní účastníci: Ověřovatelé zápisu: 30. 12. 2016 OÚ Jersín 18:00 hod

Více

O B E C H a b a r t i c e - Liberecký kraj

O B E C H a b a r t i c e - Liberecký kraj usnesení č. 11 zasedání Z a s t u p i t e l s t v a obce H a b a r t i c e (ZO) Počet přítomných členů jednání ZO při jednání: 8 oml.: 1 pan Bc. Lukáš Vocásek (celkový počet členů ZO ke dni jednání 9)

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad, které se konalo dne 20. 6. 2007 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad, které se konalo dne 20. 6. 2007 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad, které se konalo dne 20. 6. 2007 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č. 4/2007 Přítomni: Václav Nový, Antonín Kadlec, Magda Kindlová, Miroslav Oplt,

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis č /2016 a přijatá usnesení

Zápis č /2016 a přijatá usnesení Obec Výrava, Výrava 116, 50303 Smiřice Zápis č. 16-03/2016 a přijatá usnesení z 16. zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu 30. 3. 2016, v zasedací místnosti obecního úřadu, zahájeno v 19:00 hod.

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29. 4. 2015 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 815/02/2010 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne 3.12.2010 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis a usnesení z XV. Veřejného zasedání zastupitelstva. Obce Lužice ze dne 7. října 2004

Zápis a usnesení z XV. Veřejného zasedání zastupitelstva. Obce Lužice ze dne 7. října 2004 Zápis a usnesení z XV. Veřejného zasedání zastupitelstva Přítomni: viz prezenční listina Obce Lužice ze dne 7. října 2004 Jednání zahájil a řídil starosta obce Ing. Jaroslav KREML v 17. hod. s konstatováním

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XXIV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 20. ÚNORA 2014

ZÁPIS A USNESENÍ Z XXIV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 20. ÚNORA 2014 ZÁPIS A USNESENÍ Z XXIV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 20. ÚNORA 2014 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.05 hod. - Jednání bylo řádně

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 20 obce Starý Poddvorov, konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 20 obce Starý Poddvorov, konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 20 obce Starý Poddvorov, konaného dne 11. 5. 2016. Přítomni: 5 členů dle prezenční listiny V 18:12 se dostavil zastupitel Vít Sasínek, počet zastupitelů se zvýšil na

Více

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE DNE OD HODIN

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE DNE OD HODIN USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE DNE 31. 10. 2018 OD 17.00 HODIN Ustavující zasedání zastupitelstva obce Lužice bylo svoláno dosavadním starostou obce Ing. Jaroslavem Kremlem, jako předsedajícím.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne 23.5.2016 Čas: 19.05 21.15h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz.prezenční listina, 5 členů ZO Suchodol Hosté:

Více

Zápis č. 5-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 30.6.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 30.6.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 5-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 30.6.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Dubská Ivana Mádlíková Helena, Ing.

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 13.6. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Přítomni: Veverka Zdenek, Bolina Bohuslav, Frýdl Petr, Červenka

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.1 ze dne 3.11.2014 od 18.00 hodin ve velké zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.1 ze dne 3.11.2014 od 18.00 hodin ve velké zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.1 ze dne 3.11.2014 od 18.00 hodin ve velké zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: 11 členů zastupitelstva obce 14 občanů P r o g r a m : 1)

Více

1/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hradiště, konaného dne v Bezděkově od hodin.

1/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hradiště, konaného dne v Bezděkově od hodin. 1/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hradiště, konaného dne 4.2.2016 v Bezděkově od 18.00 hodin. Přítomní členové ZO: Ladmanová Jaroslava, Novák Pavel, Suda Josef, Benešová Daniela, Rolníková Jana,

Více

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 26. 4. 2017, od 18.00 hodin v hasičské zbrojnici 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva 03/2017

Více

Zápis z 14. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 14. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 14. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 15.5.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 14. zasedání

Více

23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav Omluveni: Renata Festová, Jan Hojda, Novák

Více

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu.

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu. Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28. 12. 2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ladislav Beran, Ing. Miroslav Čepčář, Mgr. Markéta Čermáková,

Více

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 10 z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z III. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 19. ÚNORA 2015

ZÁPIS A USNESENÍ Z III. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 19. ÚNORA 2015 ZÁPIS A USNESENÍ Z III. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 19. ÚNORA 2015 Přítomni: viz prezenční listina (příloha č.1) Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.00 hod. Jednání

Více

Zápis č. 9 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 24. června 2015 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 9 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 24. června 2015 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 9 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 24. června 2015 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ladislav Beran, Ing. Miroslav Čepčář, Václav Janovský, Ing. Pavlína

Více

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne v hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně.

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne v hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne 17. 6. 2015 v 18.00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Přítomni: Jana Chalupová, Mgr. Jana Línková, Alena Baboráková (odchod 19.30

Více

Zápis č. 7/2017. Za ověřovatele zápisu pro dnešní zasedání navrhl Martina Zelinku a Annu Šlancarovou. Zapisovatelkou zápisu navrhl Nikolu Langovou

Zápis č. 7/2017. Za ověřovatele zápisu pro dnešní zasedání navrhl Martina Zelinku a Annu Šlancarovou. Zapisovatelkou zápisu navrhl Nikolu Langovou Zápis č. 7/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. října 2017 v 19 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 14.05. 2018, od 17:02 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis č. 1, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 1, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 1, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 15.11.2018, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Roman Benda, Marie Tichá,

Více