Uživatelská příručka k dálkovému ovladači 885 Harmony Remote

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Uživatelská příručka k dálkovému ovladači 885 Harmony Remote"

Transkript

1 Klikněte zde, chcete-li si stáhnout a vytisknout verzi této příručky ve formátu PDF. k dálkovému ovladači 885 Harmony Remote Blahopřejeme k tomu, že jste si koupili dálkový ovladač Harmony Remote! Nyní máte na dosah svých prstů přesné ovládání systému. Tato Vás seznámí se základním postupem nastavení online, vlastními úpravami a hlavními funkcemi dálkového ovladače Harmony Remote. Webová stránka Harmony Remote je neustále aktualizována, aby vaše zkušenosti s ní byly co nejlepší. Pokud máte nějaké pochybnosti, postupujte podle informací a pokynů na webové stránce. Vyberte si téma z následujícího seznamu a zjistěte si více informací o dálkovém ovladači Harmony Remote: Úvod Seznámení se s dálkovým ovladačem Harmony Remote Zahájení procesu nastavení Krok 1: Vytvoření přihlášení k systému Harmony Krok 2: Dokončení procesu nastavení online Používání dálkového ovladače Harmony Remote Použití tlačítka GLOW Dobití baterie Vyjmutí dálkového ovladače Harmony Remote ze stojanu Volba činnosti Zobrazení stavu a navigační lišty Zobrazení nápovědy na obrazovce (LCD) dálkového ovladače Harmony Remote Druhy dostupné nápovědy na obrazovce (LCD) Použití pomocníka Harmony Assistant Ovládání jednotlivých zařízení Použití tlačítek teletext Použití systémových voleb Vlastní úpravy dálkového ovladače Harmony Remote Vlastní úprava obrazovky (LCD) dálkového ovladače Harmony Remote Přidání ikon oblíbených televizních stanic Změna funkce tlačítek při činnosti Přidání tlačítek s vlastním označením Změna nastavení dálkového ovladače Harmony Remote Naučení infračervených povelů Používání infračervených senzorů Pojmenování infračerveného povelu Doplňková nápověda Vyhledání otázek na odpovědi Odstraňování závad na dálkovém ovladači Harmony Remote Zpátky nahoru

2 Úvod Harmony Remote je dálkový ovladač řízený pomocí Internetu. Dálkový ovladač Harmony Remote je schopen ovládat většinu zařízení, která mohou být ovládána infračervenými signály. Konfigurace dálkového ovladače Harmony Remote je jednoduchá: Budete vyzváni, abyste odpověděli na otázky týkající se ovládaného zařízení k vytvoření své vlastní konfigurace dálkového ovladače Harmony Remote. Z vašich odpovědí získáme popis ovládaných zařízení, která chcete ovládat, jak jsou nastaveny a vaše preference týkající se jejich ovládání. Pokud není některé ze zařízení, která vlastníte, v databázi webové stránky systému Harmony Remote, proces webové stránky Harmony si zjistí informace o vašem zařízení a přidá je k vaší konfiguraci. Jakmile jste nás seznámili se svými zařízeními, systém vás provede činnostmi potřebnými k nastavení. Vytvoření činností je jednoduché: budete vyzváni, abyste uvedli zařízení, která používáte v rámci činnosti a jak chcete v rámci činnosti ovládat určité funkce, jako je například hlasitost. Činnost je soubor povelů, které systém Harmony Remote odesílá do vašeho zařízení za účelem aktivace potřebných nástrojů. Jakmile si vyberete činnost, funkce všech tlačítek systému Harmony Remote se automaticky konfiguruje pro účely takové činnosti. Kromě toho vám tlačítka na obrazovce (LCD) poskytnou přístup k jiným povelům potřebným k této činnosti, které není možno nastavit na standardních tlačítcích. Jedná o takzvaný režim činnosti. Příklad Pro účely činnosti sledování televize vyšle systém Harmony Remote povely do vašeho zařízení, které jsou potřebné k zapnutí takových nástrojů, které vám umožní sledování televize. Dálkové ovládání bude automaticky konfigurováno pro účely takovéto činnosti na základě odpovědí, které jste zvolili v průběhu online nastavení činnosti. Na konci nastavení bude vaše vlastní nastavení uloženo v systému Harmony Remote a na vlastní osobní domovské stránce člena systému Harmony. Vracejte se na domovskou stránku Harmony kdykoliv budete chtít: upravit kteroukoliv z dálkových funkcí systému Harmony, přidat jakákoliv další zábavní zařízení, přidat další činnosti.

3 Seznámení se s dálkovým ovladačem Harmony Remote Mnohé z tlačítek na dálkovém ovladači Harmony Remote jsou standardní tlačítka dálkového ovládání. Ale existují i tlačítka a další technické prostředky, které pro vás nemusejí být důvěrné známé. Taková doplňková tlačítka a technické prostředky vám poskytují přístup ke zvláštním funkcím dálkového ovladače Harmony Remote. Konektor USB: Stažení konfigurace z webové stránky Harmony. Vypnout (OFF): Vypnutí všech zařízení jediným tlačítkem. Nápověda (HELP): Klade vám jednoduché otázky tak, aby systém Harmony Remote mohl opravit problémy, které máte s činností. Činnosti (Activities): Stiskněte tlačítko Činnosti, chceteli zobrazit seznam činností, které jste přidali. Stiskněte tlačítko na obrazovce (LCD) vedle činnosti, kterou si přejete a systém Harmony Remote nastaví vaše zábavné zařízení. Obrazovka (Screen LCD): Zobrazení nápovědy, infračervených povelů a jakýchkoliv dostupných seznamů. Tlačítka na obrazovce (LCD): Používejte tlačítka na straně obrazovky k volbě odpovídajícího povelu. Používejte pravou šipku ke zobrazení dalších povelů. Zařízení (Device): Obsahuje seznam všech nástrojů na obrazovce (LCD) a umožňuje vám přímo volit a plně ovládat jakékoliv zařízení. Tlačítka Teletext: Toto je služba poskytovatele TV. Tlačítka Teletext používejte k přístupu k této službě, avšak vaše televize musí mít instalovaný teletextový dekodér. Ačkoliv je Teletext standardním nastavením těchto tlačítek v rámci činnosti Sledování televize, můžete upravit tato tlačítka tak, aby vysílala různé povely. Průvodce (Guide): Poskytuje uživateli přístup ke zobrazení seznamů programů, pokud máte zařízení s touto funkcí. Média: V rámci činnosti Sledování televize stiskněte toto tlačítko a zobrazte si na obrazovce své oblíbené televizní stanice. Levá a pravá šipka: Zobrazí další volby na obrazovce (LCD). Tlačítko GLOW: Spodní osvětlení obrazovky (LCD) Port pro naučení infračervených povelů: Používejte tento port k tomu, abyste dálkový ovladač Harmony Remote naučili povely ze svého původního dálkového ovládání.

4 Zahájení procesu nastavení Krok 1: Vytvoření přihlášení k systému Harmony Remote Pokud se webová stránka systému Harmony nespouští automaticky, jděte na webovou stránku Harmony Remote a vytvořte si účet. Krok 2: Dokončení procesu nastavení online Po vytvoření přihlášení k systému Harmony začíná proces nastavení. Systém vás provede řadou několika cyklů otázek, na které odpovíte. Skládá se z pěti hlavních kroků procesu nastavení: 1. Identifikace: Požaduje, abyste vytvořili přihlašovací jméno na své členské webové stránce. 2. Kontrola připojení: Ověřuje správnou komunikaci mezi vaším počítačem a dálkovým ovladačem Harmony Remote. 3. Nástroje k nastavení: Pomáhá vám nastavit popis vlastního ovládaného zařízení, které máte doma. 4. Nastavení činností: Pomáhá vám nastavit popis připojení k nástrojům, které umožňují provádění činností (například činnost sledování televize) 5. Aktualizace dálkového ovládání: Aktualizuje vaše dálkové ovládání s ohledem na vaši osobní konfiguraci. Systém Harmony Remote poskytuje několik funkcí, které Vás provedou nastavením online a postupem osobních úprav: Nástroj Umístění Popis Webové nastavení Často kladené otázky Tlačítko Nápověda Webová stránka systému Harmony Remote Webová stránka systému Harmony Remote Webová stránka systému Harmony Remote Poskytuje pokyny provádějící uživatele řadou cyklů otázek a odpovědí potřebných k dokončení úkolu. Vyhledatelný seznam otázek kladených zákazníky s odpověďmi poskytnutými střediskem podpory systému Harmony. Poskytuje specifickou pomoc online pro účely stránky, na které se nacházíte.

5 Používání dálkového ovladače Harmony Remote Tato kapitola vám poskytne informace, které vám umožní používání následujících nástrojů: Použití tlačítka GLOW Tlačítko GLOW používejte k zapnutí nebo vypnutí zadního osvětlení obrazovky (LCD). Chcete-li určit dobu činnosti zadního osvětlení: 1. Klikněte na volbu Mé preference dálkového ovládání (My Remote Preferences) na domovské stránce systému Harmony. 2. Klikněte na Nastavení (Settings). Dobití baterie Chcete-li dobít dálkový ovladač, vložte jej do stojanu. Po dobu dobíjení baterie: Obrazovka (LCD) a její zadní osvětlení a zadní osvětlení klávesnice zůstávají zapnuté. Poznámka: Chcete-li vypnout zadní osvětlení, stiskněte tlačítko GLOW. Ikona stavu nabití baterie ve stavové liště bliká, dokud se baterie dobíjí nebo po dokončení dobíjení se zobrazí ikona plně nabité baterie. Jakmile hladina napětí v baterii poklesne, obrazovka (LCD) zobrazí blikající varování, které vás vyzve k dobití baterie. Vyjmutí dálkového ovladače Harmony Remote ze stojanu Poznámka: Kdykoliv vyjmete dálkový ovladač ze stojanu nebo jej v něm přemístíte, uslyšíte zvukový signál (pípnutí). Když vyjmete dálkový ovladač v mírném náklonu, obrazovka (LCD) se okamžitě zapne a klávesnice se osvětlí. Chcete-li aktivovat nebo deaktivovat tyto funkce: 1. Klikněte na tlačítko Mé preference dálkového ovládání ((My Remote Preferences) 2. Klikněte na tlačítko Nastavení (Settings)

6 Volba činností Zobrazte činnosti, které jste přidali stiskem tlačítka Činnosti (Activities). Na obrazovce (LCD) se pak objeví činnosti, které jste přidali. Stiskněte odpovídající tlačítko na obrazovce (LCD) vedle činnosti, kterou chcete spustit. Jako standardní nastavení při volbě činnosti se na obrazovce dálkového ovladače zobrazí hlášení připomínající vám, abyste dálkový ovladač při zahájení činnosti drželi směrem k ovládanému zařízení. To umožní řádné odeslání všech infračervených signálů. Chcete-li zapnout/vypnout hlášení při Zahájení činnosti : 1. Klikněte na tlačítko Mé preference dálkového ovládání (My Remote Preferences) na domovské stránce systému Harmony. 2. Klikněte na tlačítko Nastavení (Settings). Zobrazení stavu a navigační lišty Stavová lišta poskytuje uživateli důležité informace, jako například: A: Datum a čas - K nastavení formátu zobrazení času klikněte na tlačítko Mé preference dálkového ovládání (My Remote Preferences) (na domovské stránce systému Harmony) a pak klikněte na tlačítko nastavení (Settings). B: Indikátor napojení USB. C: Indikátor odesílání infračervených povelů do zařízení. D: Indikátor nabití baterie. E: Prováděná činnost (pokud lze). Navigační lišta poskytuje informace o: F: Počet obrazovek dostupných z menu a aktuálně otevřená stránka. Zobrazení nápovědy na obrazovce (LCD) na dálkovém ovladači Harmony Remote Čas od času e může stát, že zvolená činnost nefunguje. To se může stát, když dálkový ovladač Harmony Remote odesílá mnoho infračervených povelů k nastavení vašeho zařízení pro účely činnosti, ale jedno nebo několik zařízení některé povely nepřijímá. V takovém případě není dálkový ovladač synchronizován se zařízením (tzn. myslí si, že jedno z vašich zařízení je zapnuté, ale to je vypnuté). Některé důvody ztráty synchronizace dálkového ovladače Harmony Remote s vaším zařízením jsou následující:

7 Někdo se nachází mezi dálkovým ovladačem Harmony Remote a ovládaným zařízením při zahájení činnosti. Dálkový ovladač je při zahájení činnosti namířen mimo ovládané zařízení. Mezi dálkovým ovladačem a ovládaným zařízení je předmět, který blokuje dráhu signálu. Jste příliš daleko od ovládaného zařízení. Bude nutné, abyste použili tlačítko nápověda (Help) na dálkovém ovladači Harmony Remote a obnovili synchronizaci dálkového ovládání se svým zařízením. Před obnovením synchronizace zajistěte odstranění příčiny problému. Příklad: Odstraňte veškeré překážky, aby ovládané zařízení mohlo přijímat infračervené signály z dálkového ovladače Harmony Remote. Poznámka: pokud vaše ovládaná zařízení dlouhodobě a trvale nereagují na dálkový ovladač Remote Harmony, ale dříve reagovaly, může být potřeba dobít baterii. Obnova synchronizace: 1. Stiskněte tlačítko Nápověda (Help). 2. Odpovězte na otázky na obrazovce dálkového ovladače (LCD) pomocí tlačítek Ano a Ne. Jestliže na některou z otázek odpovíte NE, systém Harmony Remote opětovně zašle potřebný povel a položí vám opakovaně stejnou otázku. Po skončení bude dálkový ovladač Harmony Remote opět synchronizován. Druhy dostupné nápovědy na obrazovce (LCD) Tlačítko Nápověda (Help) na dálkovém ovladači Harmony Remote si můžete sami nastavit tak, abyste jím vyvolali jednu z následujících druhů nápovědy na obrazovce (LCD): Inteligentní nápověda Klade otázky ohledně zařízení, která jsou zapnutá v průběhu konkrétní činnosti. Úplná nápověda Klade otázky ohledně zařízení zařazených do vašeho systému nápovědy. Zvolte úplnou nápovědu, jestliže zjistíte, že některá zařízení nejsou ovládána tak, jak chcete a nápověda na obrazovce (LCD) neklade otázky týkající se takových zařízení. Při volbě druhu nápovědy:

8 1. Klikněte na tlačítko Mé preference dálkového ovládání (My Remote Preferences) na domovské stránce systému Harmony. 2. Klikněte na tlačítko Nastavení (Settings). Použití pomocníka Harmony Assistant Na obrazovce lze vyvolat doplňkovou funkci nápovědy použitím pomocníka Harmony Assistant. Zatímco tlačítko nápověda (Help) pomáhá s řešením problémů určitého zařízení v rámci určité činnosti, pomocník Harmony Assistant vás naučí, jak používat dálkový ovladač Harmony Remote. K zapnutí/vypnutí této funkce přes členskou webovou stránku: 1. Klikněte na tlačítko Mé preference dálkového ovládání (My Remote Preferences) na domovské stránce systému Harmony. 2. Klikněte na tlačítko Nastavení (Settings). Chcete-li dočasně zapnout/vypnout tuto funkci prostřednictvím dálkového ovladače Harmony Remote: 1. Stiskněte tlačítko Možnosti systému (System Options) na dálkovém ovladači. Ovládání jednotlivých zařízení Stiskněte tlačítko Zařízení (Device) a zadejte režim zařízení. Režim zařízení vám zajistí přístup ke všem možným povelům pro každé zařízení, které jsou zahrnuty do vaší konfigurace dálkového ovladače Harmony Remote. Abyste se dostali k režimu zařízení, není nutné, abyste prováděli určitou činnost. Avšak nikdy byste neměli potřebovat použít funkci režim zařízení při běžném používání dálkového ovladače Harmony Remote. Tento režim by měl být použit pouze k odeslání konkrétního povelu konkrétnímu zařízení. Použití funkce režim zařízení můžete vyloučit vlastním nastavením činnosti. Příklad: Můžete vložit povely na obrazovku (LCD) nebo provést vlastní úpravu tlačítek pro zadávání povelů. Viz Vlastní úprava dálkového ovladače Harmony Remote. Pokaždé stiskněte tlačítko Zařízení (Device), kterým se přepenete do tohoto režimu. Jakmile jste v režimu zařízení, dálkový ovladač Harmony Remote zobrazí seznam všech zařízení, která máte ve své konfiguraci. Ze seznamu si zvolte zařízení a dálkový ovladač Harmony Remote bude ovládat pouze funkce takového zařízení. Příklad: Jestliže si zvolíte jako zařízení televizi, tlačítko číslo, hlasitost a volba kanálů budou ovládat televizi. Chcete-li se vrátit do režimu Činnost Activity), stiskněte tlačítko zařízení (Device).

9 Použití tlačítek Teletext Po stisku kteréhokoli z tlačítek Teletext se na televizní obrazovce objeví strana 100 (domovská stránka Teletextu) (doba potřebná ke zobrazení může být několik sekund). Stránka teletextu zcela překryje televizní obrazovku, ale zvuk vysílaného pořadu bude slyšitelný. Každá teletextová stránka má jedinečné třímístné číslo využívající očíslovaná tlačítka kanálů na dálkovém ovladači Harmony Remote. Zatímco je standardním nastavením těchto tlačítek Teletext, v režimu Sledování televize můžete tato tlačítka nastavit tak, aby vysílala různé signály v rámci jiných činností. Viz Změna funkce tlačítek v rámci činnosti.

10 Použití systémových voleb Stiskněte tlačítko Systémové volby (System Options) na dálkovém ovladači Harmony Remote. Nastavte čas a datum. Zapněte/vypněte postupné promítání zobrazení. Dočasně vypněte pomocníka Hamrony Assitant (který je dostupný pouze, jestliže zvolíte tuto volbu ve funkci Mé preference dálkového ovládání (My Remote Preferences) na domovské stránce systému Harmony Remote viz Použití pomocníka Harmony Assistant

11 Vlastní úpravy dálkového ovladače Harmony Remote Veškeré vlastní úpravy dálkového ovladače Harmony Remote se provádějí z domovské stránky systému Harmony Remote. Chcete-li provést vlastní nastavení níže uvedených funkcí, přejděte na domovskou stránku systému Harmony: Zařízení Chcete-li přidat nebo ubrat zařízení, klikněte na tlačítko Přidat činnost (Add an Activity)nebo Ubrat činnost (Remove an Activity). Chcete-li změnit zařízení, které již máte nastavené, klikněte na tlačítko Více voleb (More Options) vedle ikony zařízení a pak klikněte na odpovídající volbu. Činnosti Chcete-li přidat nebo ubrat činnost, klikněte na Přidat činnost (Add an Activity) nebo Odstranit činnost (Remove an Activity). Chcete-li provést vlastní úpravu činnosti, klikněte na tlačítko Provést vlastní úpravu (Customize) vedle ikony činnosti a pak klikněte na odpovídající volbu. Chcete-li změnit název činností, klikněte na tlačítko Provést vlastní úpravu (Customize) vedle ikony činnosti a pak klikněte na tlačítko Přejmenovat činnost (Rename Activity Name). Chcete-li mít více než jednu činnost určitého druhu (například pokud máte kabelový konvertor a satelitní přijímač, můžete si přidat i druhou volbu Sledovat televizi), klikněte na tlačítko přidat činnost (Add an Activity). Potom přejmenujte činnosti tak, abyste je mohli od sebe rozlišit (například činnost Sledovat televizi byste mohli přejmenovat na Sledovat kabelovku a Sledovat satelit). Preference dálkového ovládání Klikněte na tlačítko Mé preference dálkového ovládání (My Remote Preferences) a: změňte nastavení dálkového ovladače proveďte vlastní úpravu vzhledu obrazovky (LCD) dálkového ovladače Harmony Remote. Chcete-li přidat své oblíbené televizní stanice na obrazovku (LCD) dálkového ovladače Harmony Remote, klikněte na tlačítko Nastavit oblíbené stanice (Set Up Favorite Channels). Zpátky nahoru

12 Vlastní úprava obrazovky (LCD) na dálkovém ovladači Harmony Remote Dálkový ovladač Harmony Remote se dodává se souborem standardního nastavení, které můžete změnit tak, aby obrazovka (LCD) vypadala tak, jak chcete: Zvolte nebo přidejte vlastní pozadí obrazovky. Přidejte své ikony pro oblíbené stanice (můžete si stáhnout vlastní ikony až do 160 kb (velikost souboru) a 24 bitové soubory.png,.bmp,.jpg nebo.gif). Zvolte jedno ze standardních témat: Téma se skládá z fontu, pozadí, rozvržení a ikon (pro činnosti a zařízení) zvolte si téma, které vám nejlépe vyhovuje. Rozvržení je počet voleb (4 nebo 8) zobrazených na obrazovce (LCD) Přidejte postupné zobrazení na obrazovce (LCD). Můžete použít standardní pozadí obrazovky nebo své vlastní pozadí a vytvořit postupné zobrazování obrazů. Postupné zobrazování se spustí, je-li dálkový ovladač ve stojanu. Více informací o zapnutí a vypnutí postupného zobrazování v kapitole Použití systémových voleb. Chcete-li provést vlastní úpravu vzhledu obrazovky dálkového ovladače podle vlastních představ, postupujte následovně: 1. Klikněte na tlačítko Mé preference dálkového ovládání (My Remote Preferences) na domovské stránce systému Harmony. 2. Klikněte na volbu a změňte téma, pozadí nebo postupné zobrazení. Přidání ikon oblíbených televizních stanic Můžete si upravit obrazovku (LCD) a menu oblíbených televizních stanic tak, že přidáte své oblíbené ikony a umístíte je vedle své oblíbené stanice. Chcete-li přidat oblíbené televizní stanice a ikony na obrazovku dálkového ovladače Harmony Remote: 1. Klikněte na tlačítko Nastavit oblíbené stanice (Set Up Favorite Channels) na domovské stránce systému Harmony. Změna funkce tlačítek v rámci činnosti Po volbě určité činnosti dálkový ovladač Harmony Remote: zapne všechna správně nastavená ovládaná zařízení správně nastaví vstupy do zařízení nastaví tlačítka dálkového ovladače tak, aby jimi bylo možno ovládat činnost Na základě znalosti ovládání každého vašeho zařízení se bude dálkový ovladač snažit nastavit všechna tlačítka, která potřebujete k ovládání činnosti. Avšak mohou existovat některé povely, které budete chtít přidat k tlačítkům nebo zobrazit na obrazovce (LCD). Povely je možno přidávat k tlačítkům rychle a snadno vlastní úpravou činnosti, kde se provede změna funkce tlačítek.

13 Změna funkce tlačítek: 1. Jděte na domovskou stránku systému Harmony 2. Klikněte na tlačítko provést vlastní úpravu (Customize) vedle příslušné činnosti 3. Klikněte na tlačítko Změnit funkci tlačítek (Change Behavior of Buttons). První strana, které se zobrazí, může být použita ke změně funkce tlačítek ve standardním režimu nebo režimu Činnost. Na této stránce se zobrazí: Tlačítka, jejichž povel je s nimi spojen Ovládaná zařízení Povely odesílané zařízení. K nastavení tlačítka tak, aby odesílalo povel více než jednomu zařízení najednou: 1. Přejděte na domovskou stránku systému Harmony. 2. Klikněte na tlačítko provést vlastní úpravu (Customize) vedle příslušné činnosti 3. Klikněte na tlačítko Změnit funkci tlačítek (Change Behavior of Buttons). 4. Zvolte si povel z rozbalovacího seznamu v každém sloupku požadovaného zařízení vedle názvu tlačítka, pro které chcete nastavit povel. Přidání tlačítek s vlastním označením K činnosti můžete rovněž přidat jakákoliv tlačítka s vlastním označením. Chcete-li přidat tlačítka s vlastním označením: 1. Přejděte na domovskou stránku systému Harmony. 2. Klikněte na tlačítko provést vlastní úpravu (Customize) vedle příslušné činnosti 3. Klikněte na tlačítko Změnit funkci tlačítek (Change Behavior of Buttons). Chcete-li přidat tlačítka s vlastním označením pro ovládání činnosti: 1. Přejděte na domovskou stránku systému Harmony. 2. Klikněte na tlačítko provést vlastní úpravu (Customize) vedle příslušné činnosti 3. Klikněte na tlačítko Změnit funkci tlačítek (Change Behavior of Buttons). 4. Po sloupcem Vlastní označení tlačítka (Custom Button Label) napište název tlačítka, který chcete mít na obrazovce (LCD). 5. Zvolte si povel z rozbalovacího seznamu ve sloupci příslušného zařízení vedle tlačítka, které chcete takto označit. 6. Klikněte na tlačítko Hotovo (Done) Tlačítka s vlastním označením se objeví na obrazovce dálkového ovladače (LCD) zleva doprava, odshora dolů. Přidání tlačítka s vlastním označením pro odesílání povelu více než jednomu zařízení najednou:

14 1. Přejděte na domovskou stránku systému Harmony. 2. Klikněte na tlačítko provést vlastní úpravu (Customize) vedle příslušné činnosti 3. Klikněte na tlačítko Změnit funkci tlačítek (Change Behavior of Buttons). 4. Zvolte povel z rozbalovacího seznamu v každém sloupci požadovaného zařízení vedle názvu tlačítka, které chcete nastavit. 5. Přidejte libovolný počet tlačítek s vlastním označením. Klikněte na tlačítko Více tlačítek s vlastním označením (More Custom Labels) a přidávejte tlačítka s označením po jednom. 6. Při aktualizaci dálkového ovladače Harmony Remote stiskněte tlačítko Další (Next) a zobrazte tak všechna tlačítka s vlastním označením na straně najednou. Změna nastavení dálkového ovladače Harmony Remote Klikněte na tlačítko Mé preference dálkového ovládání (My Remote Preferences) na domovské stránce systému Harmony, kde můžete nastavit nastavení dálkového ovladače: Formát nápovědy k funkci Zapnout/Vypnout obrazovku (LCD) /pomocník Harmony Assistant (další informace viz Zobrazení nápovědy na obrazovce (LCD) dálkového ovladače Harmony Remote. Nastavení načasování zadního osvětlení (další informace viz Vyjmutí dálkového ovladače ze stojanu a Použití tlačítka GLOW). Nastavte formát zobrazení času Zobrazte/Skryjte hlášení Zahájení činnosti (Starting Activity) (další informace viz Volba činnosti) Zapněte/Vypněte sklopný senzor (další informace viz Vyjmutí dálkového ovladače ze stojanu). Naučení infračervených povelů Dálkový ovladač Harmony Remote je schopen naučit se infračervené povely od jiných dálkových ovladačů a toto by mělo být používáno pouze v případě, kdy databáze infračervených povelů webové stránky dálkového ovládání dosud neobsahuje infračervený povel, který byste chtěli použít. Určete zařízení, do kterého byste chtěli poslat infračervený povel: 1. Jděte na domovskou stránku systému Harmony. 2. Klikněte na tlačítko Více možností (More Options) vedle ikony zařízení 3. Klikněte na tlačítko Naučit infračervené povely (Learn Infrared Commands) Používání infračervených senzorů Dálkový ovladač Harmony Remote má infračervený senzor na opačném konci než je konektor USB. Dálkový ovladač používá tento senzor k učení se povelů od původních dálkových ovladačů zařízení. Původní nebo současný dálkový ovladač Dálkový ovladač Harmony Remote

15 Následující kroky popisují postup po stisknutí tlačítka na původním dálkovém ovladači: 1. Infračervený senzor dálkového ovladače Harmony Remote odečítá infračervený signál. 2. Dálkový ovladač Harmony Remote stahuje signál přes kabel USB ( a připojení vašeho počítače k Internetu) na webovou stránku systému Harmony Remote. 3. Webová stránka se pokouší najít odpovídající infračervený signál. 4. Nebyl-li žádný takový signál nalezen, signál bude uložen tak jak je v původním formátu. 5. Je-li nalezen odpovídající signál, systém Harmony Remote přemění signál na vhodný formát k uložení. V každém případě je poté signál k dispozici k přiřazení k tlačítku na dálkovém ovladači Harmony Remote. Pojmenování infračerveného povelu Poté, kdy se dálkový ovladač Harmony Remote naučí infračervený povel, pojmenujte ho. Takto budete moci umístit odkaz na tento povel podle jména na různých místech webové stránky. Nejlepší je používat standardní seznamy názvů, které jsou uvedeny na webové stránce Naučit infračervené povely (Learn Infrared Commands), aby bylo možno použít funkci automatického přiřazování názvu v dálkovém ovladači Harmony Remote. Příklad: Jestliže naučíte dálkový ovladač Harmony Remote infračervený povel k ovládání hlasitosti ze svého původního ovladače, nazvěte jej Zvýšit hlasitost (VolumeUP) a Snížit hlasitost (VolumeDown) (tj. bez mezer a uvedenými velkými písmeny). Webová stránka vyhledá povely s těmito názvy a automaticky je přiřadí k tlačítkům zvýšení a snížení hlasitosti v dálkovém ovladači Harmony Remote. Konvence použité při pojmenování při přidělování názvu povelu, pro který neexistuje žádný standardní název na stránce Naučit se infračervené povely (Learn Infrared Commands), použijte následující konvence, aby se přiřazení názvům ke tlačítkům a sdílení infračervených povelů usnadnilo: V názvu nepoužívejte mezery ani zvláštní znaky jako, & nebo * Na začátku slov pište velké písmeno (například NextDisc, ModeDigital) Název povelu byl měl začínat názvem hlavní funkce (např. VolumeRearUp., VolumeRearDown, VolumeFrontUp, VolumeFrontDown). To pomůže při seskupování souvisejících povelů na seznamu. U infračervených povelů, které volí vstupy (např. například stereo přijímač), začněte předponou Input. Vstupu nepřidělujte název podle toho, co máte připojeno ke svému zařízení. Spíše jej pojmenujte podle toho, co je napsáno na přední straně zařízení nebo na dálkovém ovládání (například InputAux, InputVideo 1, InputTape, InputDVD, InputVCR).

16 Doplňková nápověda Systém Harmony Remote má několik funkcí, která vám pomohou s: rychlým a snadným vyhledáním odpovědí na otázky odstraněním závad při nastavení a vlastních úpravách Vyhledání otázek a odpovědí Pomáhá vám snadno a rychle najít odpovědi na otázky a konzultovat jakékoli z následujících nástrojů: Nástroj Umístění Popis Vyhledat Webová stránka systému Hledání klíčových slov Často kladené otázky Tlačítko Nápověda Tlačítko Nápověda (Help) Harmony Remote Webová stránka systému Harmony Remote Webová stránka systému Harmony Remote Webová stránka systému Harmony Remote Dálkový ovladač Harmony Remote Vyhledatelný seznam otázek kladených zákazníky s odpověďmi poskytnutými střediskem podpory systému Harmony. vysvětluje koncepci dálkového ovladače Harmony Remote a poskytuje informace o konfiguraci a použití dálkového ovládání Poskytuje specifickou pomoc online pro účely stránky, na které se nacházíte (například vkládání informací do polí na stránce) Klade vám jednoduché otázky a díky tomu může automaticky opravit závady, které se vyskytly při činnosti. Viz Seznámení s dálkovým ovladačem Harmony Remote Odstraňování závad na dálkovém ovladači Harmony Remote Kromě nástrojů uvedených v seznamu v kapitole Vyhledání odpovědí na otázky můžete použít následující nástroje k odstranění závad na dálkovém ovládači Harmony Remote: Nástroj Umístění Popis Upravit nastavení Webová stránka systému Pomáhá určit a řešit Harmony Remote problém, který máte.

17

Harmony 525. Uživatelská příručka, verze 1.0

Harmony 525. Uživatelská příručka, verze 1.0 Harmony 525 Uživatelská příručka, verze 1.0 Obsah Úvod 1 Seznámení s dálkovým ovladačem Harmony Remote 2 Zahájení procesu nastavení online 2 Použití dálkového ovladače Harmony Remote 4 Zobrazení nápovědy

Více

555 Harmony Remote. Uživatelská příručka, verze 1.0. v 1.0 strana 0

555 Harmony Remote. Uživatelská příručka, verze 1.0. v 1.0 strana 0 555 Harmony Remote Uživatelská příručka, verze 1.0 v 1.0 strana 0 Obsah...1 Úvod...2 Seznámení s ovladačem Harmony......3 Začátek online procesu nastavení...4 Použití ovladače Harmony...5 Použití tlačítka

Více

785 Harmony Remote. Uživatelská příručka, verze 1.0

785 Harmony Remote. Uživatelská příručka, verze 1.0 785 Harmony Remote Uživatelská příručka, verze 1.0 OBSAH...1 ÚVOD...2 SEZNÁMENÍ S OVLADAČEM HARMONY...3 ZAČÁTEK PROCESU NASTAVENÍ...4 POUŽITÍ OVLADAČE HARMONY...5 NABÍJENÍ BATERIE...5 POUŽÍTÍ SENZORU NÁKLONU...5

Více

Uživatelská příručka Harmony 1000. Harmony 1000. Uživatelská příručka, verze 1.0

Uživatelská příručka Harmony 1000. Harmony 1000. Uživatelská příručka, verze 1.0 Harmony 1000 Uživatelská příručka, verze 1.0 OBSAH...1 ÚVOD...2 PŘEHLED OVLADAČE HARMONY...3 PROCHÁZENÍ NABÍDEK NA OVLADAČI...3 NABÍJENÍ BATERIE...4 ZAŘÍZENÍ...5 DOPLNĚNÍ ZAŘÍZENÍ K VAŠEMU ÚČTU...5 AKTUALIZACE

Více

1. Zapnutí a vypnutí 2. Přidání režimu do seznamu provedení

1. Zapnutí a vypnutí 2. Přidání režimu do seznamu provedení 1. Zapnutí a vypnutí Pro zapnutí udržujte tlačítko stisknuté, dokud se neozve zvukový signál. Vypnout přístroj je možné dvěma způsoby: 1. Prostřednictvím menu: Po krátkém stisknutí tlačítka vypnutí se

Více

Přídavná klávesnice Bluetooth Keyboard Cover

Přídavná klávesnice Bluetooth Keyboard Cover Přídavná klávesnice Bluetooth Keyboard Cover Pouze pro referenční účely, viz konkrétní produkt. Více informací Více informací o funkcích tabletu a užitečné příručky naleznete na webových stránkách http://support.lenovo.com/.

Více

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android)

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android) IRISPen Air 7 Stručná uživatelská příručka (Android) Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRISPen Air TM 7. Přečtěte si tuto příručku před zahájením práce s tímto skenerem

Více

Začínáme. 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače

Začínáme. 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače quick start guide Začínáme 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače USB/ NAPÁJECÍ PORT VYPÍNAČ INDIKÁTOR NABÍJENÍ

Více

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Úvodní příručka Kontrola e-mailů iphone nebo ipad si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení pracuje s následujícími operačními systémy: Windows XP, 2000, Me a 98SE Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500

Více

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (ios)

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (ios) IRISPen Air 7 Stručná uživatelská příručka (ios) Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRISPen TM Air 7. Přečtěte si tuto příručku před zahájením práce s tímto skenerem a

Více

Zálohování v MS Windows 10

Zálohování v MS Windows 10 Zálohování v MS Windows 10 Historie souborů Způsob zálohování jako v MS Windows 8.1 Nastavení Aktualizace a zabezpečení Zálohování nebo Ovládací panely Systém a zabezpečení - Historie souborů Přidat jednotku

Více

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě 1 7. 8. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu

Více

Návod k použití. twitter.com/archos. https://blog.archos.com/

Návod k použití. twitter.com/archos.  https://blog.archos.com/ Návod k použití Blahopřejeme k nákupu zařízení od společnosti ARCHOS! Tento stručný návod k obsluze vám v začátcích pomůže se správným použitím zařízení. V případě dalších dotazů týkajících se použití

Více

Connection Manager - Uživatelská příručka

Connection Manager - Uživatelská příručka Connection Manager - Uživatelská příručka 1.0. vydání 2 Obsah Aplikace Správce připojení 3 Začínáme 3 Spuštění Správce připojení 3 Zobrazení stavu aktuálního připojení 3 Připojení k internetu 3 Připojení

Více

Pouzdro s Bluetooth klávesnicí tablet S6000

Pouzdro s Bluetooth klávesnicí tablet S6000 Pouzdro s Bluetooth klávesnicí tablet S6000 Úvod Pouzdro s Bluetooth klávesnicí je vybaveno drážkou pro uchycení tabletu S6000, se kterým se bezdrátově spojí pomocí rozhraní Bluetooth 3.0 a usnadní tak

Více

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ Egreat A1 Uživatelská příručka CZ Popis zařízení Přední strana: 1. Indikátor činnosti 2. Infra port pro ovládání přijímače Zadní strana: 3.Optický výstup S/PDIF 4.AV rozhraní 5.USB Host port 6.USB Host

Více

Dell Premier. Návod k nakupování a objednávkám

Dell Premier. Návod k nakupování a objednávkám Dell Premier Návod k nakupování a objednávkám Navrženo pro podnikání. Přizpůsobeno pro vás. Nový portál Premier přináší přizpůsobenou a zabezpečenou online sadu nástrojů pro nákup, reporting, vyhledávání

Více

Migrace na aplikaci Outlook 2010

Migrace na aplikaci Outlook 2010 V tomto průvodci Microsoft Aplikace Microsoft Outlook 2010 vypadá velmi odlišně od aplikace Outlook 2003, a proto jsme vytvořili tohoto průvodce, který vám pomůže se s ní rychle seznámit. Dozvíte se o

Více

Set Top Box Motorola VIP 1003

Set Top Box Motorola VIP 1003 Set Top Box Motorola VIP 1003 1. Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003, dálkové ovládání, baterie do dálkového ovládání, napájecí zdroj, kabel pro připojení zdroje do napájecí

Více

Xiaomi Humidifier. Uživatelský manuál

Xiaomi Humidifier. Uživatelský manuál Xiaomi Humidifier Uživatelský manuál Zapojení a spárování Zapojení Xiaomi Humidifier připojte dodávaným kabelem do elektrické sítě. Po zapojení do zásuvky je zvlhčovač funkční skrze ruční ovládání a vyčkává

Více

Nej.cz. Uživatelská příručka k interaktivní televizi

Nej.cz. Uživatelská příručka k interaktivní televizi Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi 1 Obsah Označení interaktivních funkcí... 4 Zobrazení TV nabídky... 5 Nabídka EPG... 6 Hledání v TV archivu změna dne... 7 TV archiv / přetáčení / pozastavení...

Více

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV Set Top Box Motorola VIP1003 Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003 Dálkové ovládání Baterie do dálkového ovládání Napájecí

Více

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace.

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Profesis on-line 20.1.2015 Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace (včetně

Více

Naším cílem je Vaše spokojenost...

Naším cílem je Vaše spokojenost... Vážení zákazníci, Naším cílem je Vaše spokojenost... blahopřejeme Vám, že jste se rozhodli pro nákup nové telefonní ústředny řady ATEUS - NETSTAR od českého výrobce 2N TELEKOMUNIKACE a.s. Současně Vás

Více

Nielsen Admosphere, a.s. Vážená domácnosti,

Nielsen Admosphere, a.s. Vážená domácnosti, Vážená domácnosti, nejprve Vám chceme poděkovat za Vaši účast v projektu Elektronického měření sledovanosti televize metodou TV metrů. Pouze díky Vašemu přesnému zaznamenávání přítomnosti u televizní obrazovky

Více

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA V Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA Obsah 1 Začínáme... 1 1.1 Vzhled... 1 1.2 Nabíjení tabletu a klávesnice... 3 1.3 Vložení karet microsd a SIM... 4 1.4 Připojení k přístupovému

Více

příklad. 2. Informace o technické podpoře jsou na poslední straně.

příklad. 2. Informace o technické podpoře jsou na poslední straně. Poznámka 1. Model produktu zobrazený v této příručce je Archer C7 a slouží jako příklad. 2. Informace o technické podpoře jsou na poslední straně. Připojení hardwaru Vypněte váš modem (jestliže má záložní

Více

GPS NAVIGAC NÍ SYSTÉM

GPS NAVIGAC NÍ SYSTÉM GPS NAVIGAC NÍ SYSTÉM PRU VODCE RYCHLÝM SPUŠTE NÍM NAVIGACE ÚVODNÍ STRANA C ESKY Začínáme Při prvním použití navigace se automaticky spustí počáteční nastavení. Postupujte následovně: Vyberte jazyk programu.

Více

Návod k použití. twitter.com/archos. klikněte na možnost Podpora > Poprodejní podpora

Návod k použití. twitter.com/archos.  klikněte na možnost Podpora > Poprodejní podpora Návod k použití Blahopřejeme k nákupu zařízení od společnosti ARCHOS! Tento stručný návod k obsluze vám v začátcích pomůže se správným použitím zařízení. V případě dalších dotazů týkajících se použití

Více

Uživatelská příručka Sonoff 433 RF Bridge

Uživatelská příručka Sonoff 433 RF Bridge Uživatelská příručka Sonoff 433 RF Bridge Ahoj, vítám použití Sonofon 433 RF Bridge! Jeden RF Bridge podporuje přidání až 4 RF vzdálených aplikací. Teď ji začneme používat. 1. Stáhněte aplikaci "ewelink"

Více

Xiaomi Home Gateway. Uživatelský manuál

Xiaomi Home Gateway. Uživatelský manuál Xiaomi Home Gateway Uživatelský manuál Zapojení a spárování Zapojení Xiaomi Home Gateway zapojte do elektrické sítě. Po zapojení do zásuvky zařízení vyčkává v režimu párování pro připojení k domácí Wi-Fi

Více

RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV

RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV Získejte ze svého elektromobilu Nissan co nejvíc se systémem NissanConnect EV. Podle následujících pokynů můžete ovládat svůj vůz přes počítač nebo chytrý telefon.

Více

Xiaomi Yeelight LED pásek. Uživatelský manuál

Xiaomi Yeelight LED pásek. Uživatelský manuál Xiaomi Yeelight LED pásek Uživatelský manuál Zapojení a spárování Zapojení Chytrý pásek zapojte do elektrické sítě 230 V. Díky jeho konstrukci jej lze v určité míře ohýbat a umístit i do složitějších míst.

Více

Xiaomi Yeelight LED žárovka. Uživatelský manuál

Xiaomi Yeelight LED žárovka. Uživatelský manuál Xiaomi Yeelight LED žárovka Uživatelský manuál Zapojení a spárování Zapojení Chytrá žárovka od Xiaomi disponuje běžnou paticí E27 a je určena do standardní elektrické sítě 230 V. Žárovku lze použít v běžných

Více

Microsoft Surface Studio úvodní příručka

Microsoft Surface Studio úvodní příručka Microsoft Surface Studio úvodní příručka Různé režimy používání zařízení Surface Studio Začínáme používat zařízení Surface Studio 1. Zapojte napájecí kabel do zařízení Surface Studio a do zásuvky. 2. Stiskněte

Více

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí O 2 TV jediná televize, která se vám přizpůsobí Vítejte ve světě O 2 TV Vítejte ve světě zábavy a odpočinku! Ve světě, kde se nemusíte nikomu a ničemu přizpůsobovat. Díky svým unikátním funkcím je O 2

Více

3. Vložíte baterku. 4.

3. Vložíte baterku. 4. 1 z 36 5. 6. 7. 8. Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové schránky Nastavení vyzvánění SMS a MMS Nastavení

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 EDERA Group a. s. tel.: 775 212 034 e-mail: porucha@edera.cz web: www.edera.cz Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb

Více

Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka

Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA.

Více

Dealer Extranet 3. Správa objednávek

Dealer Extranet 3. Správa objednávek Dealer Extranet 3 Správa objednávek Obsah Zpracování objednávky 3 Vyhledávací pole 4 Konfigurátor 5 Rychlá objednávka 6 Rychlá objednávka náhradních dílů a nestandardních produktů 7 Oblíbené 8 Objednávání

Více

1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID. 2. Internet. 3. Zabezpečení

1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID. 2. Internet. 3. Zabezpečení 1 z 23 Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu Zap./Vyp.

Více

3. Vložíte baterku. 4.

3. Vložíte baterku. 4. 1 z 34 6. 7. 8. Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové schránky Nastavení vyzvánění SMS a MMS Nastavení

Více

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac IRIScan Anywhere 5 PDF Scan anywhere, go paperless! for Windows and Mac Mobile scanner & OCR software Začínáme Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRIScan TM Anywhere 5.

Více

POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ

POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ Trojúhelníkové heslo: pro vstup do nastavení poklepejte na oblasti 1, 2 a 3. SPRÁVCE NASTAVENÍ (ADMINISTRATOR

Více

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB.

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB. 2011 Všechna práva vyhrazena Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011 Acer ICONIA TAB Číslo modelu: Sériové číslo: Datum zakoupení: Místo zakoupení: Informace o

Více

Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové

Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové 1 5. 6. 7. 8. Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové schránky Nastavení vyzvánění SMS a MMS Nastavení

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN 2. Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV 1 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 1. Informace o pořadu...4 2. Seznam TV kanálů...5 3. Možnosti kanálu...5 4. Programový průvodce...6 5. Změna pořadí TV kanálů...7

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN 2. Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky

Více

Instalační návod a Návod k obsluze

Instalační návod a Návod k obsluze Instalační návod a Návod k obsluze EKRUCBS Instalační návod a Návod k obsluze čeština Obsah Obsah Pro uživatele 2 1 Tlačítka 2 2 Stavové ikony 2 Pro instalačního technika 3 3 Přehled: Instalace a konfigurace

Více

Průvodce pro přenos dat

Průvodce pro přenos dat Průvodce pro přenos dat (pro tonometr OMRON M6 Comfort IT a OMRON M3 IT) 1)Před prvním použití se musíte nejdříve zaregistrovat. 2)Přejděte na webovou stránku: http://bi-link.omron.com/home/landing 3)Zde

Více

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE T-Mobile Internet Manager pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE Obsah 03 Úvod 04 Podporovaná zařízení 04 Požadavky na HW a SW 05 Instalace SW a nastavení přístupu 05 Hlavní okno 06 SMS 06 Nastavení 07 Přidání

Více

Použití Office 365 na telefonu s Androidem

Použití Office 365 na telefonu s Androidem Použití Office 365 na telefonu s Androidem Úvodní příručka Kontrola e-mailů Telefon s Androidem si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu UŽIJTE SI TELEVIZI od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu HLAVNÍ NABÍDKA INFORMACE Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách se

Více

Postup instalace síťové verze Mount Blue

Postup instalace síťové verze Mount Blue Postup instalace síťové verze Mount Blue Instalace na serveru 1. Stáhněte si instalační balíček pro server ze stránek Mount Blue na adrese: http://www.mountblue.cz/download/mountblue-server-setup.exe 2.

Více

NAvigaCE. Quick Start Guide X-302MH. Čeština. Rev 1.0

NAvigaCE. Quick Start Guide X-302MH. Čeština. Rev 1.0 NAvigaCE Quick Start Guide X-302MH Čeština Rev 1.0 Začínáme Při prvním použití navigačního softwaru se automaticky spustí proces počátečního nastavení. Postupujte následovně: Přečtěte si licenční ujednání

Více

Stručná příručka doplňku Cisco ViewMail pro aplikaci Microsoft Outlook (verze 8.5 a novější)

Stručná příručka doplňku Cisco ViewMail pro aplikaci Microsoft Outlook (verze 8.5 a novější) Stručná příručka Stručná příručka doplňku Cisco ViewMail pro aplikaci Microsoft Outlook (verze 8. a novější) Doplněk Cisco ViewMail pro aplikaci Microsoft Outlook (verze 8. a novější) 2 O doplňku Cisco

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003 NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003 EDERA Group a. s. tel.: 775 212 034 e-mail: porucha@edera.cz web: www.edera.cz Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb

Více

Vyšívací stroj Dodatek k uživatelské příručce

Vyšívací stroj Dodatek k uživatelské příručce Vyšívací stroj Dodatek k uživatelské příručce Product Code (Kód produktu): 884-T07 0 Doplňkové funkce modelu PR650e Následující funkce byly přidány do verze 2 a. Před použitím stroje si pečlivě přečtěte

Více

QCZ2631 A639. Průvodce 15G06A2451Z0

QCZ2631 A639. Průvodce 15G06A2451Z0 QCZ63 A639 Průvodce 5G06A45Z0 SD SD Seznámení s MyPal Přední část Boční část Indikátor napájení/oznámení Činnost Oznámení MyPal A636: Bluetooth / Wi-Fi / GPS dioda MyPal A63: Bluetooth/GPS dioda Bluetooth

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV 1/11 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 Informace o pořadu...4 Seznam TV kanálů...5 Možnosti kanálu...5 Programový průvodce...6 Změna pořadí

Více

Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka

Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informace uvedené v této příručce se mohou změnit bez předchozího upozornění. Jediné záruky

Více

1. Instalace MySQL Serveru...2. 2. Konfigurace MySql Serveru...2. 3. Vytvoření struktury databáze...3

1. Instalace MySQL Serveru...2. 2. Konfigurace MySql Serveru...2. 3. Vytvoření struktury databáze...3 Obsah 1. Instalace MySQL Serveru...2 2. Konfigurace MySql Serveru...2 3. Vytvoření struktury databáze...3 4. Instalace Watchdog na klientských stanicích...4 5. Watchdog Viewer...6 Nastavení připojení k

Více

3. Vložíte baterku. 4.

3. Vložíte baterku. 4. 1 z 34 6. 7. 8. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

Rollei Profesionální odpalovač blesků 2.4G pro Sony

Rollei Profesionální odpalovač blesků 2.4G pro Sony Rollei Profesionální odpalovač blesků 2.4G pro Sony Uživatelská příručka www.rollei.cz Začínáme Popis zařízení 1. Gumová krytka 2. Micro USB port 3. Skupina B 4. Skupina A / Nastavení vlastní funkce 5.

Více

Důležité informace o produktu

Důležité informace o produktu Začněte zde Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka společnosti Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této příručce se mohou změnit bez

Více

TouchPad a klávesnice

TouchPad a klávesnice TouchPad a klávesnice Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka společnosti Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené v

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 36 Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně

Více

Užívání funkcí Interaktivní televize prostřednictvím Motorola VIP1003

Užívání funkcí Interaktivní televize prostřednictvím Motorola VIP1003 Užívání funkcí Interaktivní televize prostřednictvím Motorola VIP1003 Volba televizního kanálu Po zapnutí se set-top-box automaticky nastaví do režimu přehrávání televize, odkud je možné provést změnu

Více

Mini PC ITV26. Návod k použití

Mini PC ITV26. Návod k použití Návod k použití Poslední revize: 13. 6. 2013 Obsah Spuštění... 3 Připojení napájení... 3 Připojení příslušenství... 3 Připojení televize... 3 Připojení myši... 4 Způsob použití... 4 Připojení k internetu...

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení splňuje podmínky pro zařízení UPnP AV a Intel Network Media. Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500 MHz, min.

Více

CitiManager: Stručný návod k přechodu na nový systém pro držitele karet

CitiManager: Stručný návod k přechodu na nový systém pro držitele karet Tento stručný návod vám ukáže: 1. jak postupovat při registraci do CitiManager a) Pouze pro stávající držitele karet, kteří používají online výpisy b) Pouze pro držitele karet, kteří používají papírové

Více

A/C DÁLKOVÝ OVLÁDAČ NÁVOD K OBSLUZE

A/C DÁLKOVÝ OVLÁDAČ NÁVOD K OBSLUZE A/C DÁLKOVÝ OVLÁDAČ NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE ČEŠTINA OBSAH STRUČNÝ NÁVOD STRUČNÝ NÁVOD OBSAH 1. STRUČNÝ NÁVOD 1 Rychlý start 02 2 Displej 03 3 Tlačítko 04 4 Provoz 08 3 4 5 6 Posuvné dveře (uzavřené)

Více

2. Internet. 1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play. 3. Zabezpečení

2. Internet. 1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play. 3. Zabezpečení Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu Zap./Vyp.

Více

Návod pro LG Leon 4G LTE (H340n)

Návod pro LG Leon 4G LTE (H340n) Návod pro LG Leon 4G LTE (H340n) 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN 2. Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového

Více

Rider 60. Pozastavit/Ukončit ( /BACK/ / ) LAP PAGE

Rider 60. Pozastavit/Ukončit ( /BACK/ / ) LAP PAGE Stručná příručka Rider Přístroj Rider je vybaven dotykovým panelem. Zařízení lze ovládat klepáním na panel nebo hardwarovým tlačítkem. 1 BACK 2 4 LAP PAGE 3 1 Vypínač/Zpět/ Pozastavit/Ukončit ( /BACK/

Více

Write-N-Cite - stručný návod

Write-N-Cite - stručný návod Nástroj pro podporu výzkumu od společnosti ProQuest Spuštění Write-N-Cite POZNÁMKA: Při prvním spuštění Write-N-Cite ve Windows musíte být připojeni k internetu, abyste se mohli přihlásit do svého RefWorks

Více

Manuál na pořízení technické změny pomocí webové kalkulačky. Verze 1.2

Manuál na pořízení technické změny pomocí webové kalkulačky. Verze 1.2 Manuál na pořízení technické změny pomocí webové kalkulačky Verze 1.2 2 Obsah 1. Úvod.. 3 1.1. Základní informace 3 1.2. Spuštění kalkulačky. 3 1.3. Přehled možných úprav 4 2. Sestavení technické změny.

Více

Stručný návod k rychlému použití XL370/XL375

Stručný návod k rychlému použití XL370/XL375 Stručný návod k rychlému použití XL370/XL375 Co je v balení Základní stanice (XL375) Základní stanice (XL370) Poznámka * Balení s více sluchátky obsahuje více sluchátek, nabíječek a napájecích adaptérů.

Více

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této příručce

Více

Uživatelská příručka. BlackBerry 8700 Smartphone

Uživatelská příručka. BlackBerry 8700 Smartphone Uživatelská příručka BlackBerry 8700 Smartphone SWD-280428-0212105034-010 Obsah Základní informace o řadě BlackBerry...9 Přepínání aplikací...9 Přiřazení aplikace tlačítku Komfort...9 Nastavení informací

Více

Automobilový DVB-T tuner 80 555

Automobilový DVB-T tuner 80 555 Automobilový DVB-T tuner 80 555 Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení... 2 Popis přístroje... 2 Dálkový ovladač... 3 Nabídka nastavení... 4 Teletext... 6 Možné problémy a jejich

Více

Jak stahovat ICC profily z Antalis ICC Profile Centre

Jak stahovat ICC profily z Antalis ICC Profile Centre Jak stahovat ICC profily z Antalis ICC Profile Centre Tento dokument popisuje jak snadno stahovat media profily z Antalis ICC Profile Center a jak je nahrát do vašeho RIP Software. Vítejte na ICC Profile

Více

Užijte si televizi Horizon od UPC

Užijte si televizi Horizon od UPC Užijte si televizi Horizon od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu Hlavní nabídka Informace Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky

Více

Začínáme NSZ-GS7. Síťový multimediální přehrávač. Obsah obrazovek, způsob ovládání a technické parametry se mohou změnit bez předchozího upozornění.

Začínáme NSZ-GS7. Síťový multimediální přehrávač. Obsah obrazovek, způsob ovládání a technické parametry se mohou změnit bez předchozího upozornění. Začínáme CZ Síťový multimediální přehrávač NSZ-GS7 Obsah obrazovek, způsob ovládání a technické parametry se mohou změnit bez předchozího upozornění. První kroky: ON/STANDBY Zapne nebo vypne přehrávač.

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka WATCH ME Uživatelská příručka DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Přehled funkcí Watch me je hodinkový Bluetooth přehrávač formátu MP3 s kapacitním dotykovým displejem, uživatel se může prsty dotknout ikony na obrazovce

Více

Vlastnosti a funkce. -Upozornění-

Vlastnosti a funkce. -Upozornění- Příručka uživatele Vlastnosti a funkce o Walkie Talkie hodinky o Vícekanálové zařízení (kanály se liší v různých zemích) o Dosah až 6 km dle terénu a prostředí v otevřené krajině bez překážek, profilu

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 33 Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 42 Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání

Více

HX9801 / HX9802 / 9803 Návod k instalaci

HX9801 / HX9802 / 9803 Návod k instalaci ROZMĚRY: 120*80*225 CM ROZMĚRY: 100*80*225 CM ROZMĚRY: 95*95*225 CM 1 Potřebné nástroje (nejsou součástí dodávky) Zkontrolujte, máte-li připravené následující nástroje, k dispozici dostatek suchého místa

Více

Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS

Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS 1 6. 7. 8. Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS Nastavení tónů Upozornění o doručení SMS Volání

Více

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Uživatelská příručka www.rollei.cz Tento produkt je bezdrátové dálkové ovládání, které umožňuje uživateli uvolnit závěrku fotoaparátu

Více

Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS

Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS 1 5. 6. 7. 8. Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS Nastavení tónů Upozornění o doručení SMS Volání

Více

Vasco Mini NÁVOD K OBSLUZE ČESKÝ

Vasco Mini NÁVOD K OBSLUZE ČESKÝ Vasco Mini NÁVOD K OBSLUZE ČESKÝ Copyright 2018 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Obsah 1. Ovládání přístroje 4 1.1 Funkční tlačítka 5 1.2 Nabíjení baterie 6 1.3 Tovární SIM karta 6 1.3.1.

Více

2. SMS a MMS. 3. Základní nastavení telefonu. Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS Nastavení tónů Upozornění o doručení SMS. 4.

2. SMS a MMS. 3. Základní nastavení telefonu. Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS Nastavení tónů Upozornění o doručení SMS. 4. 1 z 33 Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové schránky Nastavení vyzvánění SMS a MMS Nastavení střediska

Více

2. SMS a MMS. 3. Základní nastavení tabletu. Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS Nastavení tónů Upozornění o doručení SMS. 4.

2. SMS a MMS. 3. Základní nastavení tabletu. Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS Nastavení tónů Upozornění o doručení SMS. 4. 1 z 29 Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové schránky Nastavení vyzvánění SMS a MMS Nastavení střediska

Více

Lenovo VIBE P1m 8åLYDWHOVNi SĜtUXþND 9

Lenovo VIBE P1m 8åLYDWHOVNi SĜtUXþND 9 Lenovo VIBE P1m Základy Regulatorní prohlášení Na webových stránkách http://support.lenovo.com je k dispozici aktualizovaná a dokument Regulatorní prohlášení. Technické údaje V této sekci jsou uvedeny

Více