Vydání 1.1 Leden AmiNET110_manual_cz.doc Strana 1 (celkem 9)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vydání 1.1 Leden 2006. AmiNET110_manual_cz.doc Strana 1 (celkem 9)"

Transkript

1 Vydání 1.1 Leden 2006 AmiNET110_manual_cz.doc Strana 1 (celkem 9)

2 Váš AmiNET110 Set-Top Box založený na IP je moderní technickou branou do prostředí interaktivních digitálních televizních služeb nové generace. Dává Vám možnost přístupu k Videu na přání (VoD), přehrávání televizního vysílání a zpřístupnění webových stránek na běžném televizním přijímači. AmiNET110 FCC vyjádření o shodě Toto zařízení vyhovuje části 15 z FCC normy. Činnost podléhá následujícím dvěma podmínkám: (1) Toto zařízení nesmí způsobit rušivé interference, a (2) toto zařízení musí přijmout jakékoliv interference, včetně těch, které mohou způsobit nežádoucí chování. Jakékoliv změny na zařízení mohou způsobit škodu, za kterou výrobce neodpovídá. USA kontakt: Amino Communications LLC, 3625 Brookside Parkway Suite 150 Alpharetta, GA USA. Tel: +1 (678) Fax: +1 (678) stbsupport@aminocom.com Jednotka by měla být napájena pouze originálním adaptérem dodávaným se zařízením. Ethernet musí být připojen pouze vyhovujícím kabelem kategorie 5 STP. Do AV konektoru smí být zapojen pouze AV kabel dodávaný se zařízením. Do S/P-DIF konektoru by měl být připojen pouze standardní kabel pro digitální zvuk. Do RF konektoru by měl být připojen standardní televizní koaxiální kabel 75 Ohm. USB spojení by mělo používat standardní stíněný USB kabel dlouhý maximálně 1m. AmiNET110_manual_cz.doc Strana 2 (celkem 9)

3 Obsah Obsah... 3 Váš AmiNET AmiNET110 popis... 3 Instalace... 4 Připojení AmiNET110 k TV bez RF kabelu... 4 Připojení AmiNET110 k TV přes RF kabel... 5 Připojení AmiNET110 k TV pomocí kabelu Amino-A/V, k zesilovači přes SP-DIF a k VCR přes RF kabel... 5 Montáž AmiNET Vodorovná montáž... 6 Svislá montáž... 6 Ovládání AmiNET Tlačítka a kombinace kláves... 7 Zapnutí a vypnutí Set-top-boxu... 7 Ovládání Videa na přání... 7 Ovládání webu (www)... 8 Výměna a mazání uživatelské předvolby... 8 Normy... 8 Prostředí:... 8 Bezpečnost... 8 EMC... 9 Váš AmiNET110 Váš AmiNET110 Set-Top Box založený na IP je moderní technickou branou do prostředí interaktivních digitálních televizních služeb nové generace. Dává Vám možnost přístupu k Videu na přání (VoD), přehrávání televizního vysílání a zpřístupnění webových stránek na běžném televizním přijímači. AmiNET110 je jednoduché zařízení jak pro instalaci, tak pro používání. Po rozbalení Vaší krabice se zařízením by jste měli mít: Tuto uživatelskou příručku 1x AmiNET110 Set-Top Box 1x napájecí adaptér vhodný pro vaší síť 1x podstavec 1x IR dálkové ovládání 3x baterie AAA 1x Amino-A/V kabel AmiNET110 popis Připojené obrázky Vám pomohou seznámit se s AmiNET110, než jej připojíte k televiznímu přijímači. Na přední části Vašeho AmiNET110 je LED indikace signalizující úroveň a přítomnost IR signálu z dálkového ovládání. Pokud je AmiNET110 připojen, tak LED svítí. Při příjmu IR signálu z vašeho dálkového ovládání se LED na Vašem AmiNET110 rozbliká a ukazuje, že přijímá IR signál. Přední část je též opatřena slotem pro Smart-Card (karta nemusí být součástí dodávky). AmiNET110_manual_cz.doc Strana 3 (celkem 9)

4 AmiNET110 může být nainstalovaný vodorovně nebo svisle. (Uvidíte v další části návodu Montáž AmiNET110 ). Instalace AmiNET110 může být nainstalován rychle a snadno po provedení následujících instrukcí krok za krokem. Můžete připojit Váš AmiNET110 k televiznímu přijímači buďto Amino-A/V kabelem dodávaným se zařízením, nebo standardním RF kabelem. Máte-li možnost, můžete AmiNET110 připojit k stereo zesilovači pomocí SP-DIF digitálního výstupu. Připojení AmiNET110 k TV bez RF kabelu Toto je nejjednodušší zapojení a umožňuje přístup k většině funkcí Set-Top Boxu. Je možné, že po prvním zapnutí Váš STB stráví nějaký čas aktualizací svého programového vybavení (dostupného od Vašeho poskytovatele služeb). Jakmile bude tato aktualizace hotova, přejde Váš STB na domovskou stránku poskytovatele služeb. Připojte kabelem Amino-A/V AmiNET110 k Vašemu televiznímu přístroji. Spojte Ethernet kabelem AmiNET110 se sítí Vašeho poskytovatele služeb. Připojte napájení. AmiNET110_manual_cz.doc Strana 4 (celkem 9)

5 Připojení AmiNET110 k TV přes RF kabel Tento postup by měl být použit, pokud nemá váš televizor jako vstup kompozitní video nebo S-video nebo SCART konektor. (Jakmile je nějaký z uvedených vstupů u Vašeho televizního přístroje dostupný, je doporučeno jej použít). Připojte Váš RF kabel od pozemního vysílání nebo kabelové televize do RF-vstupu Vašeho AmiNET110 a z něj pak standardním RF koaxiálním kabelem zaveďte signál do Vašeho televizoru. Spojte Ethernet kabelem AmiNET110 se sítí Vašeho poskytovatele služeb. Připojte napájení. Připojení AmiNET110 k TV pomocí kabelu Amino-A/V, k zesilovači přes SP-DIF a k VCR přes RF kabel Tento postup Vám umožní přístup ke všem funkcím AmiNET110. Digitální zvukový signál je distribuován k Vašemu domácímu kinu přes SP-DIF. Video signál je doručen Vaší televizi přes Amino-A/V kabel a pomocí RF kabelu prochází signál k Vašemu VCR. AmiNET110_manual_cz.doc Strana 5 (celkem 9)

6 Připojte kabelem Amino-A/V AmiNET110 k Vašemu televizoru. Připojte koaxiální SP-DIF kabel AmiNET110 k digitálnímu vstupu vašeho audio systému. Připojte Váš RF přívodní kabel od pozemního vysílání nebo kabelové televize přímo do RFvstupu Vašeho AmiNET110 a z něj pak standardním RF koaxiálním kabelem zaveďte signál do Vašeho televizoru. V případě nutnosti spojte RF-vstup Vašeho VCR s Vaším televizorem, například RF kabelem. Spojte Ethernet kabelem (není dodáván) AmiNET110 se sítí Vašeho poskytovatele služeb. Připojte napájení. Montáž AmiNET110 AmiNET110 může být nainstalovaný ve vodorovné nebo svislé poloze. Pro obě polohy je dostatečně dobře vybaven tak, aby byla jeho instalace stabilní. Vodorovná montáž Pro vodorovnou montáž můžete velmi jednoduše umístit na dolní část Vašeho AmiNET110 podstavec, který má uzpůsobené drážky pro tuto instalaci. Dva gumové body udrží AmiNET110 v pozici. Svislá montáž Pro stabilní instalaci AmiNET110 může být zvolena i svislá poloha. V každém rohu zadního panelu výlisku stojanu je pár eliptických otvorů, které mohou být nasunuty na eliptické hroty na základní jednotce. Tlačte AmiNET110 na dva hroty pro svislou montáž zařízení. AmiNET110_manual_cz.doc Strana 6 (celkem 9)

7 Ovládání AmiNET110 Veškeré ovládání AmiNET110 uživatelem je umožněno přes dodávané dálkové ovládání, nebo přes externí klávesnici, která nemusí být součástí standardní dodávky. Tlačítka a kombinace kláves Tlačítky na IR dálkovém ovládání a nebo kombinací kláves na klávesnici lze přístroj zapnout či vypnout, ovládat Video na přání (VoD) a zpřístupnit web (www). Zapnutí a vypnutí Set-top-boxu Tlačítko Power přepíná box ze zapnutého režimu do režimu spánek a naopak. Ovládání Videa na přání Následujícími tlačítky volíme požadované funkce Videa na přání: STOP [ ] - zastaví přehrávání a zobrazí černou obrazovku REW [ ] posouvá video zpět FF [ ] posouvá video vpřed PLAY/PAUSE [ / ] přepíná mezi přehráváním a pauzou. Případně pokračuje v normálním přehrávání z funkce REW nebo FF. Další ovládací prvky pro volbu dalších funkcí Video na přání (VoD) nebo televizního vysílání: 0..9 mění kanál dle vybraného čísla CH+/- - sníží / zvýší volený kanál o jeden VOL +/- - sníží / zvýší hlasitost MUTE přepíná zapnutí a vypnutí zvuku AmiNET110_manual_cz.doc Strana 7 (celkem 9)

8 Ovládání webu (www) Následující tlačítka/klávesy mohou být použity pro ovládání web rozhraní: SELECT pohyb kursorem / zvýraznění oblasti, či výběr volby. HOME zobrazí domovskou stránku poskytovatele služeb. BACK návrat na předchozí stránku. FORWARD pohyb o stránku dopředu, pokud jsme se předtím alespoň jednou posunuli vzad. PAGE UP posunout stránku nahoru. PAGE DOWN posunout stránku dolů. STOP zrušit momentální načítání stránky. RELOAD znovunačtení (obnova, aktualizace) stránky. Výměna a mazání uživatelské předvolby Volbou tlačítka Menu přejdete na stránku předvoleb. Zvolte danou hodnotu či hodnoty a stiskněte tlačítko OK. Po změně uživatelských předvoleb lze vše uložit volbou Preferences updated OK. Volbou Cancel můžete opustit nastavení předvoleb. Poté budete také informováni o aktualizaci Vaší předvolby. Konfigurovatelné předvolby jsou: Keyboard Delay Factor čas po kterém se při podržení klávesy bude funkce opakovat.(1-4). Keyboard Repeat Rate rychlost opakování funkce klávesy po jejím přidržení na dobu dle předchozího nastavení. (0,2-30x za vteřinu, hodnota 0 nebude opakovat funkci vůbec). Volume Minimum and Maximum nastavení mezních hodnot pro zesilování a zeslabování zvuku. Pro TV Display format jsou tři volby: 1. Standardní mód (4:3) - širokoúhlý obsah je zobrazen na celou obrazovku, v případě některých formátů může dojít k oříznutí levého a pravého okraje obrazu. 2. Letterbox širokoúhlý obsah je zobrazen jako letterbox. Na celou obrazovku budou přidány v dolní a horní části černé pásy. Obraz bude celý viditelný. 3. Widescreen TV pokud máte televizní přijímač s obrazovkou 16:9, zvolte tuto volbu pro plné zobrazení a maximální využití. Primary Language výběr prvotního jazyka v případě titulků k pořadu. Secondary Language - výběr druhého jazyka v případě titulků k pořadu. Normy Prostředí: Uskladnění: Funkce: -5 C až +45 C, od 5% do 95% vlhkosti -5 C to +45 C, od 5% do 95% vlhkosti Bezpečnost EN Bezpečnost zpracování informací a povinnost testování dodatečnou zkouškou CB pro následující země: Denmark (DK), Finland (FI), Germany (DE), Ireland (IE), Japan (JP), Korea (KR), Norway (NO), Spain (ES), Sweden (SE), Switzerland (CH) and United Kingdom (UK) AmiNET110_manual_cz.doc Strana 8 (celkem 9)

9 CSA 22.2 No rd Edition UL rd Edition UL1310 (AC & DC Adapters) (for PSU) EMC EN55220 Specifikace pro hranice a metody měření elektromagnetického rušení. EC 89/336/EEC: The EMC Directive. FCC Part Issue 1.1, January Copyright 2006, Amino Communications Limited. Head Office and Worldwide Sales: Amino Communcations Ltd Buckingway Business Park, Anderson Road, Swavesey, Cambridgeshire, CB4 5UQ, UK Tel: +44 (0) Fax: +44 (0) Americas: Amino Communications LLC 3625 Brookside Parkway Suite 150 Alpharetta GA USA Tel: +1 (678) Fax: +1 (678) Asia Pacific: Amino Communications Ltd Suite /F West Wing Office Building New World Centre, 20 Salisbury Road Tsim Sha Tsui Kowloon Hong Kong Tel: Fax: info@aminocom.com Web: Amino Comunications IntAct a Amino-logo jsou ochranné známky Amino Comunications Limited a všechny další ochranné známky jsou jejím majetkem respektive majetkem jejích vlastníků. Dolby a symbol dolby jsou ochranné známky společnosti Dolby Laboratories. Macrovision U.S.patent č. 4,631,603, 4,577,216 a 4,819,098 je licencovaný pro omezené použití. Tento produkt je chráněn autorským právem který je chráněný americkým patentem a dalšími právy k duševnímu vlastnictví. Použití těchto práv musí být odsouhlaseno společností Macrovision. Reverzní inženýrství je zakázané. Buckingway Business Park, Anderson Road, Swavesey, Cambridgeshire, CB4 5UQ Tel +44 (0) Fax +44 (0) Website AmiNET110_manual_cz.doc Strana 9 (celkem 9)

Vydání 1.1 Leden 2006

Vydání 1.1 Leden 2006 Strana 1 (celkem 15) Vydání 1.1 Leden 2006 Váš AmiNET110 Set-Top Box založený na IP je moderní technickou branou do prostředí interaktivních digitálních televizních služeb nové generace. Dává Vám možnost

Více

Set- top box Amino - uživate l ská př í ručka

Set- top box Amino - uživate l ská př í ručka Set- top box Amino - uživate l ská př í ručka 2. Základní vlastnosti a funkce... 3 3. Obsah balení... 3 4. Popis zařízení... 3 5. Postup při běžných úkonech... 5 5.1. Zapnutí... 5 5.2. Vypnutí... 6 5.3.

Více

Uživatelská příručka Set-top Boxu

Uživatelská příručka Set-top Boxu ITonis IPTV and VoD Platform Uživatelská příručka Set-top Boxu 10. října 2007 i Obsah 1 Motorola Set-top Box VIP1500/VIP1700 1 1.1 Vybalení Set-top Boxu... 1 1.2 Zapojení Set-top Boxu...

Více

Uživatelská příručka Set-top Boxu

Uživatelská příručka Set-top Boxu ITonis IPTV and VoD Platform Uživatelská příručka Set-top Boxu 21. července 2008 i Obsah 1 Set-top Box Motorola VIP1500/VIP1700 1 1.1 Vybalení Set-top Boxu... 1 1.2 Zapojení Set-top Boxu...

Více

Set-top Box Motorola VIP1900

Set-top Box Motorola VIP1900 Set-top Box Motorola VIP1900 1.1 Vybalení Set-top Boxu Set-top Box je dodán v krabici s příslušenstvím, které Vám usnadní připojení k Vašemu televiznímu přijímači a k zařízení poskytovatele připojení (modem/přepínač).

Více

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV Set Top Box Motorola VIP1003 Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003 Dálkové ovládání Baterie do dálkového ovládání Napájecí

Více

Uživatelská příručka Set-top-box WCD 1205 V. 2011/01

Uživatelská příručka Set-top-box WCD 1205 V. 2011/01 Uživatelská příručka Set-top-box WCD 1205 V. 2011/01 1 Vážený účastníci kabelové televize, Set-top-box WCD 1205 je určen pro příjem digitálních televizních a rozhlasových programů v sítích společnosti

Více

Set Top Box Motorola VIP 1003

Set Top Box Motorola VIP 1003 Set Top Box Motorola VIP 1003 1. Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003, dálkové ovládání, baterie do dálkového ovládání, napájecí zdroj, kabel pro připojení zdroje do napájecí

Více

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Úvod Vážený zákazníku, jsme rádi, že jste si zvolili služby naší digitální MAZANÉ TELEVIZE od firmy BACKER COMPUTER s. r. o. Android TV box je moderní zařízení, které

Více

Set-top Box Motorola VIP1900

Set-top Box Motorola VIP1900 Set-top Box Motorola VIP1900 1.1 Vybalení Set-top Boxu Set-top Box je dodán v krabici s příslušenstvím, které Vám usnadní připojení k Vašemu televiznímu přijímači a k zařízení poskytovatele připojení (modem/přepínač).

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

Uživatelská příručka pro službu IPTV SET-TOP-BOX Motorola VIP1003

Uživatelská příručka pro službu IPTV SET-TOP-BOX Motorola VIP1003 Uživatelská příručka pro službu IPTV SET-TOP-BOX Motorola VIP1003 1/8 Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb zvolili právě naši společnost. Vybrali jste si nejmodernější

Více

Uživatelská příručka pro službu IPTV$ SET-TOP-BOX Motorola VIP1003

Uživatelská příručka pro službu IPTV$ SET-TOP-BOX Motorola VIP1003 Uživatelská příručka pro službu IPTV$ SET-TOP-BOX Motorola VIP1003 Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb zvolili právě naši společnost. Vybrali jste si nejmodernější

Více

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4 Návod k použití 10006320 Vážený zákazníku, v první řadě Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození,

Více

Pouzdro s Bluetooth klávesnicí tablet S6000

Pouzdro s Bluetooth klávesnicí tablet S6000 Pouzdro s Bluetooth klávesnicí tablet S6000 Úvod Pouzdro s Bluetooth klávesnicí je vybaveno drážkou pro uchycení tabletu S6000, se kterým se bezdrátově spojí pomocí rozhraní Bluetooth 3.0 a usnadní tak

Více

S A T E L I T

S A T E L I T S A T E L I T 380002650 Obsah balení BOX 1x Dálkový ovladač 1x HDMI kabel 1x El. Zdroj 1x Dálkový ovladač 1. POWER - Zapnout/Vypnout přijímač 2. MUTE - Zapnout/Vypnout zvuk 3. FIND - Vyhledat kanál, program

Více

Media Center Extender

Media Center Extender INSTALAČNÍ PRŮVODCE Media Center Extender Modely:, Obsah balení Media Center Extender Dálkový ovladač a 2x AAA tužkové baterie Napájecí šňůra a adaptér - Napájecí adaptér - Antény (Dvě pro DMA 2100, Tři

Více

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu Zapojení boxu Zapojení zahrnuje tyto kroky: 1. Připojte box pomocí adaptéru k elektrické síti 2. Připojte box k TV pomocí HDMI, YPbPr, nebo CVBS kabelu 3. Připojte box pomocí ethernetového kabelu k počítačové

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

PCTV Hybrid tuner Kit pro Windows Vista Uživatelská příručka

PCTV Hybrid tuner Kit pro Windows Vista Uživatelská příručka PCTV Hybrid tuner Kit pro Windows Vista Uživatelská příručka Odvoz a recyklace Nevyhazujte elektrická zařízení do odpadu. Nechtěné nebo nefunkční zařízení odevzdejte na příslušné recyklační stanici! Obsah

Více

Obsah Uživatelský manuál Verze 1.0

Obsah Uživatelský manuál Verze 1.0 Obsah 1. Popis zařízení... str.3 1.1. Vaše televizní zařízení... str.3 1.2. STB popis... str.4 2. Uživatelské ovládání... str.5 2.1. Popis dálkového ovladače... str.5 2.2. Základní ovládání... str.6 2.3.

Více

Návod na rychlé zprovoznění HD Mediaboxu pro využívání televize od UPC. 2. část - zapojení set-top boxu

Návod na rychlé zprovoznění HD Mediaboxu pro využívání televize od UPC. 2. část - zapojení set-top boxu Návod na rychlé zprovoznění HD Mediaboxu pro využívání televize od UPC 2. část - zapojení set-top boxu 241 005 100 www.upc.cz Uživatelský manuál HD Mediaboxu 1. Obsah balíčku A HD MEDIABOX KAON700 nebo

Více

Automobilový DVB-T tuner 80 555

Automobilový DVB-T tuner 80 555 Automobilový DVB-T tuner 80 555 Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení... 2 Popis přístroje... 2 Dálkový ovladač... 3 Nabídka nastavení... 4 Teletext... 6 Možné problémy a jejich

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL ARRIS VIP 1113

INSTALAČNÍ MANUÁL ARRIS VIP 1113 INSTALAČNÍ MANUÁL ARRIS VIP 1113 VIP1113M PŘEHLED Předek/Vršek Poloha na ležato STAV LED DIODY Zelené světlo: settop box je v provozu Dioda blikající zeleně a červeně: set-top box potvrzuje kliknutí na

Více

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR FULL HD stolní hodiny s kamerou - 1080p, IR Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Trvalé napájení kamery přímo ze sítě Dobře ukrytá paměťová karta Profesionální zpracování, špičková kvalita www.spyobchod.cz

Více

Česky Kapitola 1: Úvod TVGo A31 TVGo A31 1.1 Obsah balení

Česky Kapitola 1: Úvod TVGo A31 TVGo A31 1.1 Obsah balení Kapitola 1: Úvod Tato nová televizní videoterminál TVGo A31 je ideální pro sledování televize nebo videa na monitoru TFT / LCD / CRT v rozlišení až 1280 x 1024 pixelů. Tento televizní videoterminál umožňuje

Více

Zkrácená uživatelská příručka

Zkrácená uživatelská příručka Zkrácená uživatelská příručka Hlavní popis Satelitní Twin Tuner HD přijímač HDMI Výstup (až do 1080p) Podpora DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, 1.3 (USALS) Dolby Digital audio výstup (S / PDIF) Rozšířené EPG a programová

Více

Rikomagic MK22/22 Plus

Rikomagic MK22/22 Plus Rikomagic MK22/22 Plus Instalační příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK22/22 Plus MK22/22 Plus je výkonné multimediální centrum pro domácí zábavu přinášející online zábavu do vašeho obývacího

Více

jediná televize, s multidimenzí Zapojení set-top-boxu

jediná televize, s multidimenzí Zapojení set-top-boxu jediná televize, s multidimenzí Zapojení set-top-boxu KROK 1 Připojení vaší TV SCART kabel HDMI kabel Pokud máte televizi s HDMI výstupem, připojíte ji k set-top boxu pomocí HDMI kabelu (kabel č. 1), který

Více

Uživatelská příručka set-top-boxu Arris VIP1113

Uživatelská příručka set-top-boxu Arris VIP1113 Uživatelská příručka set-top-boxu Arris VIP1113 Obsah Set-top-box Arris VIP1113... 1 1. Bezpečnostní opatření... 1 2. Vybalení set-top-boxu... 2 3. Popis set-top-boxu Arris VIP1113... 2 4. Zadní panel

Více

INSTALACE UPC TELEVIZE

INSTALACE UPC TELEVIZE INSTALACE UPC TELEVIZE 2. část - zapojení set-top boxu 1. Obsah balíčku 2. Postup zapojení A B C HD MEDIABOX Dálkové ovládání Uživatelská příručka 1. Zapojení modemu od UPC Pokud jste v rámci samoinstalačního

Více

MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center

MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center Úvod Především bychom vám chtěli poděkovat za zakoupení zařízení Sweex Portable Media Center. Užívejte si na vaší televizi filmy, hudbu

Více

Rozhraní c.logic. mi107new. umožňuje připojení 3 zdrojů AV signálu k navigačním systémům Porsche PCM 3.0 a 3.1

Rozhraní c.logic. mi107new. umožňuje připojení 3 zdrojů AV signálu k navigačním systémům Porsche PCM 3.0 a 3.1 Rozhraní c.logic mi107new umožňuje připojení 3 zdrojů AV signálu k navigačním systémům Porsche PCM 3.0 a 3.1 Funkce adaptéru Multimediální rozhraní typu plug-and-play 3 AV vstupy Ovládání připojeného DVB-T

Více

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ Egreat A1 Uživatelská příručka CZ Popis zařízení Přední strana: 1. Indikátor činnosti 2. Infra port pro ovládání přijímače Zadní strana: 3.Optický výstup S/PDIF 4.AV rozhraní 5.USB Host port 6.USB Host

Více

ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér

ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér Poslední aktualizace: 1. března 006 1 Podporované přijímače JVC Tento adaptér podporuje následující přijímače JVC* 1 : Přijímače

Více

Adaptér pro připojení zdrojů video signálu MI-1226. pro vozidla BMW s displejem vybaveným 10-ti pinovým LVDS konektorem

Adaptér pro připojení zdrojů video signálu MI-1226. pro vozidla BMW s displejem vybaveným 10-ti pinovým LVDS konektorem Adaptér pro připojení zdrojů video signálu MI-1226 pro vozidla BMW s displejem vybaveným 10-ti pinovým LVDS konektorem Adaptér umožňuje připojení 2 externích zdrojů video signálu, RGB signálu a kamery

Více

2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit externí USB zařízení (např. USB Flash disk)

2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit externí USB zařízení (např. USB Flash disk) Jednoduchá příručka Číslo Popis Funkce Číslo Popis Funkce 1 Tlačítko Zap/Vyp Zapne přijímač / Vypne přijímač do Stand By 8 Mód videa Změní mód videa 2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit

Více

Návod na použití portálu 802

Návod na použití portálu 802 Návod na použití portálu 802 Použití nápovědy Nápovědu aktivujete stiskem zeleného tlačítka v dolní části ovladače (Aplikace) a zeleného tlačítka (Help). Rolování v textu provedete pomocí rolovacích tlačítek.

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení pracuje s následujícími operačními systémy: Windows XP, 2000, Me a 98SE Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení

Vítejte. Přehled. Obsah balení Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte Děkujeme Vám za nákup přenosné video lupy. Prosíme o přečtení tohoto návodu. Jeho obsah Vám pomůže, abyste mohli lupu používat, jak nejlépe je to možné.

Více

Uživatelská příručka Set-top Boxu Motorola VIP1003

Uživatelská příručka Set-top Boxu Motorola VIP1003 Uživatelská příručka Set-top Boxu Motorola VIP1003 Vážení zákazníci, jsme rádi, že jste si za svého Poskytovatele televizních služeb vybrali právě naší společnost RegioNET Morava, a.s. Naše společnost

Více

Rikomagic MK05. Uživatelská příručka CZ

Rikomagic MK05. Uživatelská příručka CZ Rikomagic MK05 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK05 Rikomagic MK05 je výkonný čtyřjádrový TV Box na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex procesorem a grafikou Mali

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 EDERA Group a. s. tel.: 775 212 034 e-mail: porucha@edera.cz web: www.edera.cz Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb

Více

XL-ITB-103EZ IP set-top box. Uživatelský návod

XL-ITB-103EZ IP set-top box. Uživatelský návod XL-ITB-103EZ IP set-top box Uživatelský návod Obsah 1. Představení produktu... 3 1.1. Hardwarové vlastnosti zařízení... 3 1.2. Softwarové vlastnosti zařízení... 4 2. Fyzický vzhled zařízení... 4 3. Základní

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003 NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003 EDERA Group a. s. tel.: 775 212 034 e-mail: porucha@edera.cz web: www.edera.cz Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb

Více

Adaptér pro připojení zdrojů video signálu VL2-MMI2G. pro vozidla Audi s navigačním systémem MMI2G

Adaptér pro připojení zdrojů video signálu VL2-MMI2G. pro vozidla Audi s navigačním systémem MMI2G Adaptér pro připojení zdrojů video signálu pro vozidla Audi s navigačním systémem MMI2G Adaptér umožňuje připojení 2 externích zdrojů video signálu, RGB signálu a kamery při couvání Obsah 1. Před zahájením

Více

Uživatelský manuál pro STB-5/7 1 En g l i s h Introduction Obsah balení AVerMedia DVB-T STB5/7 balení obsahuje následující položky:

Uživatelský manuál pro STB-5/7 1 En g l i s h Introduction Obsah balení AVerMedia DVB-T STB5/7 balení obsahuje následující položky: Uživatelský manuál pro STB-5/7 1 Introduction Obsah balení AVerMedia DVB-T STB5/7 balení obsahuje následující položky: AverMedia Box DVB-T STB5/7 Manuál Stojan Dálkové ovládání Zdroj Audio kabel VGA kabel

Více

DÁLKOVÝ OVLADAČ MAGIC MOTION

DÁLKOVÝ OVLADAČ MAGIC MOTION NÁVOD K OBSLUZE DÁLKOVÝ OVLADAČ MAGIC MOTION Před uvedením zařízení do provozu si pečlivě prostudujte tento návod a uložte jej pro budoucí potřebu. AN-MR200 Dálkový ovladač Magic Motion (AKB732955) Hardwarový

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

Zásady bezpečnosti. Obsah manuálu. Obsah balení. Vážení uživatelé,

Zásady bezpečnosti. Obsah manuálu. Obsah balení. Vážení uživatelé, Vážení uživatelé, Zásady bezpečnosti děkujeme, že využíváte službu Sledovanitv.cz. Věříme, že s naší službou budete spokojeni a Vaši důvěru nezklameme. Před použitím boxu si, prosím, prostudujte tento

Více

Rozhraní c.logic lite. Mi-092 + MCS-04

Rozhraní c.logic lite. Mi-092 + MCS-04 Rozhraní c.logic lite Mi-092 + umožňuje připojení zdroje AV signálu do vozidel vybavených navigačním systémem Volkswagen MFD2/RNS2 Škoda Nexus Pouze pro vozidla BEZ originální kamery při couvání Funkce

Více

Minix NEO Z64 Windows 8.1

Minix NEO Z64 Windows 8.1 Minix NEO Z64 Windows 8.1 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO Z64 s OS Windows 8.1 Minix NEO Z64 je revoluční kompaktní Mini PC s čtyřjádrovým procesorem Intel Atom. NEO Z64 nově

Více

AUDIO/VIDEO SYSTEM VYSÍLAČ & PŘIJÍMAČ NÁVOD K POUŽITÍ ČESKY

AUDIO/VIDEO SYSTEM VYSÍLAČ & PŘIJÍMAČ NÁVOD K POUŽITÍ ČESKY VID-TRANS12KN 2.4GHz AUDIO/VIDEO SYSTEM VYSÍLAČ & PŘIJÍMAČ NÁVOD K POUŽITÍ ČESKY Důležitá bezpečnostní opatření CZE Toto zařízení generuje a používá radiofrekvenční energii a pokud není instalováno a používáno

Více

Uživatelská příručka Set-top Boxu

Uživatelská příručka Set-top Boxu ITonis IPTV and VoD Platform Uživatelská příručka Set-top Boxu 10. 29. ledna října 2009 2007 i Obsah 1 Set-top Box Motorola VIP1500/VIP1700 1 1.1 Vybalení Set-top Boxu... 1 1.2 Zapojení

Více

VIP1910/1920. instalační příručka

VIP1910/1920. instalační příručka VIP1910/1920 instalační příručka POZOR! Nebezpečí úrazu elektrickým proudem Neotvírejte zař ízení POZOR! PRO SNÍŽENÍ NEBEZPEČÍ VZNIKU POŽÁRU, NEBO ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM NEVYSTAVUJTE ZAŘÍZENÍ DEŠTI

Více

Uživatelská příručka set-top-boxu Arris VIP1113L

Uživatelská příručka set-top-boxu Arris VIP1113L Uživatelská příručka set-top-boxu Arris VIP1113L Obsah Set-top-box Arris VIP1113L... 1 1. Bezpečnostní opatření... 1 2. Vybalení set-top-boxu... 4 3. Popis set-top-boxu Arris VIP1113L... 4 4. Zadní panel

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Obsah balení DVB-T tuner TrekStor Nero Home Essentials Dálkový ovladač Knoflíková baterie CR2025 Externí DVB-T anténa s magnetickou patkou Koaxiální anténní kabel USB prodlužovací

Více

Návod k LCD monitoru Yakumo 15" TFT TV 38

Návod k LCD monitoru Yakumo 15 TFT TV 38 Návod k LCD monitoru Yakumo 15" TFT TV 38 Ovládání menu na předním panelu LCD monitoru Do hlavního menu se dostanete zmáčknutím tlačítka MENU na předním panelu monitoru. K pochybu v menu slouží šipky nahoru

Více

Vítejte Děkujeme, že jste si vybrali Arlo Q Plus. Začít můžete snadno.

Vítejte Děkujeme, že jste si vybrali Arlo Q Plus. Začít můžete snadno. Stručná příručka 1 Vítejte Děkujeme, že jste si vybrali Arlo Q Plus. Začít můžete snadno. 2 3 Obsah balení 4 Kamera Arlo Q Plus Kabel micro USB 2.0 Adaptér PoE TOP deska pro montáž na stěnu Napájecí adaptér

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

Rychlý průvodce uživatelskou nabídkou. Určeno pro koncové uživatele služby kabelové televize viatv s dálkovým ovladačem ARRIS

Rychlý průvodce uživatelskou nabídkou. Určeno pro koncové uživatele služby kabelové televize viatv s dálkovým ovladačem ARRIS Rychlý průvodce uživatelskou nabídkou Určeno pro koncové uživatele služby kabelové televize viatv s dálkovým ovladačem ARRIS T-Mobile Czech Republic a.s., 2015 1. Ovladač Základní popis funkčních tlačítek

Více

Jak rychle začít se 4-kanálovým NVR-4IPC kitem *H5601?

Jak rychle začít se 4-kanálovým NVR-4IPC kitem *H5601? Jak rychle začít se 4-kanálovým NVR-4IPC kitem *H5601? Před samotnou instalací NVR záznamového zařízení a IP kamer si, prosím, přečtěte pozorně Instalační a uživatelský manuál pro *H5601. Převážně dbejte

Více

Zapojení DEC2000-t. a) Kabely a konektory DEC2000-t 3-1 3. ZAČÍNÁME

Zapojení DEC2000-t. a) Kabely a konektory DEC2000-t 3-1 3. ZAČÍNÁME 3-1 3. ZAČÍNÁME Zapojení DEC2000-t Varování: Nesprávné elektrické vedení a zapojení se může stát příčinou vzniku provozních poruch nebo poruch přístroje. Při nesprávném způsobu používání tohoto výrobku

Více

Elektronický Přepínač 1x KVM, 8xPC/16xPC

Elektronický Přepínač 1x KVM, 8xPC/16xPC Elektronický Přepínač 1x KVM, 8xPC/16xPC 8portů MPC8701 - Katalogové číslo: 14.99.3220 16portů MPC16501 - Katalogové číslo: 14.99.3221 VLASTNOSTI - Ovládání 8/16 PC pomocí jedné konzole (PS/2 klávesnice,

Více

Uživatelská příručka CZ

Uživatelská příručka CZ Minix NEO U9-H Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO U9-H Minix NEO U9-H je výkonné multimediální centrum na bázi Android 6.0 Marshmallow s osmijádrovým procesorem a grafikou Mali

Více

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107 Technosonic MP-107 1. Váš nový DivX/MPEG 4 přehrávač 2. Bezpečnostní upozornění 3. Zapojení 3.1 VIDEO zapojení 3.2 AUDIO zapojení 4. Nastavení 4.1 Nastavení audia 4.2 Nastavení videa 4.3 Počáteční nastavení

Více

S e t - t o p B o x M o t o r o l a VI P 1 9 0 0

S e t - t o p B o x M o t o r o l a VI P 1 9 0 0 S e t - t o p B o x M o t o r o l a VI P 1 9 0 0 1.1 Vybalení Set-top Boxu Set-top Box je dodán v krabici s příslušenstvím, které Vám usnadní připojení k Vašemu televiznímu přijímači a k zařízení poskytovatele

Více

NÁVOD K POUŽITÍ MULTIMEDIÁLNÍHO CENTRA SLEDOVANITV.CZ

NÁVOD K POUŽITÍ MULTIMEDIÁLNÍHO CENTRA SLEDOVANITV.CZ NÁVOD K POUŽITÍ MULTIMEDIÁLNÍHO CENTRA SLEDOVANITV.CZ typ 1 verze návodu 1.1 Vážení uživatelé, děkujeme, že využíváte službu Sledovanitv.cz. Věříme, že s naší službou budete spokojeni a Vaši důvěru nezklameme.

Více

WinFast TV Pro 1920. Uživatelská příručka. Uživatelská příručka pro WinFastTV Pro 1920 Verze A Listopad 2008 P/N: W05G0303

WinFast TV Pro 1920. Uživatelská příručka. Uživatelská příručka pro WinFastTV Pro 1920 Verze A Listopad 2008 P/N: W05G0303 WinFast TV Pro 1920 Uživatelská příručka Uživatelská příručka pro WinFastTV Pro 1920 Verze A Listopad 2008 P/N: W05G0303 Copyright 2008 Leadtek Research Inc. Všechna práva vyhrazena. Žádná část tohoto

Více

Stručný návod na ovládání a zapojení CCTV Videotelefonu *H1017

Stručný návod na ovládání a zapojení CCTV Videotelefonu *H1017 - 0 - Stručný návod na ovládání a zapojení CCTV Videotelefonu *H1017 Před samotnou instalací CCTV Videotelefonu si, prosím, přečtěte Uživatelský manuál pro H1017 CCTV Videotelefon. Úplný a aktuální uživatelský

Více

Přehrávač médií NeoTV 350 (NTV350)

Přehrávač médií NeoTV 350 (NTV350) Přehrávač médií NeoTV 350 (NTV350) 2011 NETGEAR, Inc. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této publikace nesmí být reprodukována, přenášena, přepisována, ukládána na systémech pro vyhledávání informací

Více

Set-top-box Motorola VIP1003

Set-top-box Motorola VIP1003 Set-top-box Motorola VIP1003 Uživatelská příručka Vážení zákazníci, těší nás, že jste se rozhodli využívat výhody interaktivní televize Selfnet TV. K jejímu sledování je třeba set-top-box Motorola VIP1003

Více

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání MI-1250 Video rozhraní pro vozidla Renault Tento adaptér (rozhraní) umožňuje zobrazit RGB signál o vysokém rozlišení, AV signál z externího zdroje (například DVD přehrávače) a video signál z kamery při

Více

uživatelský manuál CZ

uživatelský manuál CZ uživatelský manuál CZ Před použitím si pečlivě přečtěte tuto příručku. Technické specifikace a provozní postupy uvedené v této příručce podléhají změnám bez předchozího upozornění. V případě jakýchkoliv

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

Acer TV10-F. Uživatelská příručka

Acer TV10-F. Uživatelská příručka Acer TV10-F Uživatelská příručka 1 Obsah Bezpečnostní pokyny...2 Obsah balení...3 Dálkový ovladač...4 Pokyny pro instalaci...5 Obsluha televizního modulu...7 Volba vstupu...9 OSD nabídka...9 Teletext...12

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Čeština Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně.

Více

OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR

OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR Návod k použití Upozornění - Přehrávač vždy instalujte do interiéru vozidla. - Používejte pouze ve vozech 12V napájením, negativním ukostřením. - Před zapojením odpojte

Více

Mini PC ITV26. Návod k použití

Mini PC ITV26. Návod k použití Návod k použití Poslední revize: 13. 6. 2013 Obsah Spuštění... 3 Připojení napájení... 3 Připojení příslušenství... 3 Připojení televize... 3 Připojení myši... 4 Způsob použití... 4 Připojení k internetu...

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm. Úhlopříčka obrazovky (palce)

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm. Úhlopříčka obrazovky (palce) 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Smart TV Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm Interakce s uživatelem Interaktivní televize Program

Více

Přídavná klávesnice Bluetooth Keyboard Cover

Přídavná klávesnice Bluetooth Keyboard Cover Přídavná klávesnice Bluetooth Keyboard Cover Pouze pro referenční účely, viz konkrétní produkt. Více informací Více informací o funkcích tabletu a užitečné příručky naleznete na webových stránkách http://support.lenovo.com/.

Více

NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54

NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54 NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54 Video monitorovací systém Sailor SA 6123 představuje kompletní hlídací zařízení včetně televizoru. Pro individuální použití máte

Více

Video adaptér MI1232

Video adaptér MI1232 Video adaptér MI1232 Umožnuje připojení 2 zdrojů video signálu + RGB signálu + kamery při couvání do vozidel Mercedes Benz vybavených navigačním systémem Comand APS NTG1 a NTG2 Montážní příručka Informace

Více

Technické údaje. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Interakce s uživatelem. MultiRoom Client

Technické údaje. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Interakce s uživatelem. MultiRoom Client 1 Televize Technické údaje Obraz/displej Funkce Smart TV Displej Úhlopříčka obrazovky (metrická) 4K Ultra HD LED 139 cm Interakce s uživatelem MultiRoom Client SimplyShare CertiỼ kace Wi-Fi Miracast CertiỼ

Více

PRESTIGIO TP03 TV Tuner Module

PRESTIGIO TP03 TV Tuner Module Všechny informace, které jsou obsažené v této příručce, mohou být předmětem změn bez jakéhokoliv dalšího upozornění. Modul TV tuneru Děkujeme Vám za zakoupení tohoto modulu TV tuneru. Ujistěte se, že v

Více

INTERNEXT Digitální televize (IPTV) Uživatelská příručka

INTERNEXT Digitální televize (IPTV) Uživatelská příručka INTERNEXT Digitální televize (IPTV) Uživatelská příručka Obsah Představení služby... 1 Set Top Box Motorola Kreatel VIP 1003... 2 Set Top Box ARRIS VIP 1113... 2 1. Zapojení Set Top Boxu... 2 2. Volba

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

Rollei DF-S 240 SE.

Rollei DF-S 240 SE. Obsah balení Rollei DF-S 240 SE skener Držáky negativů/filmů Držák 4v1 Napájecí adapter Kabely Čistící štětec Uživatelská příručka Osazení diapozitivů do držáku 1. Otevřete držák 2. Vložte diapozitivy

Více

DMA-2500 Multimediální digitální streamer Full HD

DMA-2500 Multimediální digitální streamer Full HD DMA-2500 Multimediální digitální streamer Full HD Příručka k rychlé instalaci Firmware v1.00 Vydání 1, 2/2009 Obsah Popis...1 Připojení...2 Konfigurace...6 Médiový server...8 Instalace...8 Konfigurace...10

Více

Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon. Dveřní kamerová jednotka. Montáž: Videotelefon

Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon. Dveřní kamerová jednotka. Montáž: Videotelefon Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon 1. Obrazovka 2. Tlačítko pro příjem hovoru 3. Tlačítko vyvolání obrazu z dveřní jednotky 4. Tlačítko pro uvolnění dveřního zámku 5. Tlačítko Interkomu

Více

Kontrola obsahu balení

Kontrola obsahu balení Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka

SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Informace k bezpečnému používání... 2 Informace o monitoru... 3 Technická

Více

Nej.cz. Uživatelská příručka k interaktivní televizi

Nej.cz. Uživatelská příručka k interaktivní televizi Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi 1 Obsah Označení interaktivních funkcí... 4 Zobrazení TV nabídky... 5 Nabídka EPG... 6 Hledání v TV archivu změna dne... 7 TV archiv / přetáčení / pozastavení...

Více

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR.

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Začínáme Podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým číslem vašeho produktu a použijte ho při registraci výrobku na adrese

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení splňuje podmínky pro zařízení UPnP AV a Intel Network Media. Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500 MHz, min.

Více

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13.

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13. Obsah Moje menu 4 Ovladač 6 Ovládání sledovaného pořadu 8 Zpětné zhlédnutí 10 Nahrávání 12 Můj seznam kanálů 13 Multidimenze 14 Výběr ze zápasů 15 O 2 Videotéka 16 Aplikace 17 4 zařízení 18 MOJE MENU Ovládání

Více

Zkrácený návod k použití 7 Tablet Android 4.0

Zkrácený návod k použití 7 Tablet Android 4.0 Zkrácený návod k použití 7 Tablet Android 4.0 MODECOM CZ Model: MODECOM FreeTAB 2096 1. Tlačítka a funkce přístroje 1. Fotoaparát Fotoaparát s rozlišením 2 megapixely 2. Tlačítko zpět Stiskem tlačítka

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 2 strany Displej LED Full HD Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více