Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date:"

Transkript

1 Všem dodavatelům Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date: Vysvětlení zadávací dokumentace a odpovědi na dotazy č. 12 Veřejná zakázka: Nová retenční nádrž na ČOV + ČKV Sever Druh řízení: otevřené řízení s použitím elektronické aukce Ev.č. zakázky: Z Zadavatel: Letiště Praha, a. s. Sídlo: K letišti 1019/6, Ruzyně, Praha 6 IČO: (zastoupený na základě plné moci Českým Aeroholdingem, a.s.) V rámci zadávacího řízení výše uvedené veřejné zakázky zadavatel obdržel níže uvedenou žádost o vysvětlení zadávací dokumentace. Dotaz č. 99: Pokud dodává reference subdodavatel, jaké doklady musí předložit? Odpověď č. 99: Zadavatel nestanovuje zvláštní požadavky pro prokazování kvalifikace subdodavatelem. Účastník, resp. jeho poddodavatel tak musí splňovat požadavky stanovené v zákoně o zadávání veřejných zakázek, zejm. ust. 83 odst. 1) (1) Dodavatel může prokázat určitou část ekonomické kvalifikace, technické kvalifikace nebo profesní způsobilosti s výjimkou kritéria podle 77 odst. 1 požadované zadavatelem prostřednictvím jiných osob. Dodavatel je v takovém případě povinen zadavateli předložit: a) doklady prokazující splnění profesní způsobilosti podle 77 odst. 1 jinou osobou, b) doklady prokazující splnění chybějící části kvalifikace prostřednictvím jiné osoby, c) doklady o splnění základní způsobilosti podle 74 jinou osobou a d) písemný závazek jiné osoby k poskytnutí plnění určeného k plnění veřejné zakázky nebo k poskytnutí věcí nebo práv, s nimiž bude dodavatel oprávněn disponovat v rámci plnění veřejné zakázky, a to alespoň v rozsahu, v jakém jiná osoba prokázala kvalifikaci za dodavatele. Dotaz č. 100:

2 V objektu Trafostanice má dojít k přesunu stávající trafostanice z prostoru letiště do areálu ČOV+ČKV Sever. Žádáme informaci o: - stávajícím připojení stanice - podmínkách odpojení / dodavatelé odpojení - Podmínky připojení na TS 8A Odpověď č. 100: Bude upřesněno v nové PD. Dotaz č. 101: Dle výkresu D 1_1_306_2, D1_1_306_3_1 a D1_1_306_5_2 je potrubí primárního kalu z objektu 305 (čerpací stanice) zaústěno do objektu 309 ( chem. Hospodářství), dle výkresu C 8 technologické schéma je toto potrubí zaústěno do stávající kalové nádrže. Žádáme o upřesnění trubní trasy. Odpověď č. 101: Trasa platí obojím popsaným způsobem. Potrubí primárního kalu je v rámci objektu SO 306 vedeno v rostlém terénu a zaústěno do podzemní části objektu chemického hospodářství SO 309 (platné jsou všechny jmenované výkresy: D , D a D ) Navazující trasa potrubí vede podzemním koridorem pod SO 309 a je vyústěna při vnější stěně biologické linky, podél níž vede na podpěrách do zadní části, kde jsou zaústěny odbočky z výtlaků kalových sil KS2 a KS3, a dále po potrubním mostě do stávajícího kalového hospodářství. Tato trasa je již vykázána v rámci technologie v PS 403 a souhlasí s technologickým schématem. Dotaz č. 102: Na základě zadávací dokumentace je nařízen archeologický dohled. Bylo by možné, aby investor zajistil alespoň povrchový archeologický průzkum lokality objektů Dojde tím ke zkrácení prodlevy před zahájením vlastních prací. Odpověď č. 102: Ne. Dotaz č. 103: V objektu SO je přeložka kabelu VN 201. Je možné na dobu provádění prací na tomto vedení kabel odpojit popř. na jak dlouho? Odpověď č. 103: Kabel VN 201 je záložní napájecí kabel pro přistávací dráhy LP. V projektu není s přeložkou kabelu VN 201 počítáno. Pokud bude zjištěno, že je kabel v nedostatečné hloubce a mohlo by vlivem výstavby oplocení a komunikace dojít k poškození kabelu, bude přeložka nutná. V takovém případě musí být odstávky kabelu co nejkratší cca 30 min. Doba odstávky bude upřesněna na základě doby provádění v závislosti na hustotě leteckého provozu. Dotaz č. 104: V D_2_313_3_01 Technická zpráva je přiložena pouze titulní strana. Prosíme o doplnění.

3 Odpověď č. 104: Doplněno. D_2_313-3_01 Technická zpráva.pdf Dotaz č. 105: V provozním souboru,,so 310 Dosazovací nádrže" v podobjektu,,310_3 - SO 310_3 Propojovací potrubí " je uvedena u potrubí v položkách 2,3 síla stěny odpovídající trubce v materiálovém provedení tř.11, tímto Vás žádat o kontrolu síly stěn nerezového potrubí a o doplnění síly stěny u položky č.6. k potrubí DN 400. Odpověď č. 105: Upřesněny síly stěn nerezového potrubí: Položku č.2 ocenit jako rozměr 219,1x5 mm Položku č.4 ocenit jako rozměr 355,6x6 mm Položku č.6 ocenit jako rozměr 406,4x8 mm SO 310 Dosazovací nádrže ( _dotaz_106).xlsx Dotaz č. 106: V provozním souboru SO 310 Dosazovací nádrže" v podobjektu,,310_3 - SO 310_3 Propojovací potrubí" je uvedena u položek,,kovový navařovací kompenzátor" - tlaková odolnost PN 1, u ostatních položek v rozpise potrubí je PN10, tlakovou odolnost potrubí zajišťuje nejslabší kus v potrubí, bude tedy max. přípustný tlak PN 1 nebo PN10? 8) Upozorňujeme investora, že výkop pro drenáž objektu 308 ( D 1_2_2_1_4 Výkop RN ) bude v prostoru u analyzátorovny velmi problematický a v blízkosti nádrže ropných látek prochází přes obě usazovací nádrže. Z výkresové dokumentace není patrno, že by se tyto nádrže měly bourat nebo opravovat. Odpověď č. 106: V dokumentaci je chyba v popisce, která se propsala i do výkazu výměr. Zamýšlený kovový kompenzátor má mít třídu PN16. Maximální přípustný tlak je PN10 podle potrubní trasy. Krátký úsek pažení a výkopu, který na proložených půdorysech vede přes koryto do usazovacích nádrží (které nebudou bourány), nebude možné realizovat. Drenáž je tu položena pod dalšími konstrukcemi a je nepřístupná. SO 310 Dosazovací nádrže ( _dotaz_106).xlsx Dotaz č. 107: U objektu SO 308 v D_1_1_308_1 Technická zpráva str. 3 je uvedeno: Od nádrže A se vodotěsně oddělí stávající kanalizační šachta a kanalizační šachta 2, které budou k dispozici nové technologii. - Od nádrže B se vodotěsně oddělí stávající armaturní komora a čerpací jímka 3, které budou dále součástí technologie provozované poloviny RN1, část A. Žádáme o specifikaci způsobu vodotěsného oddělení a umístnění těchto šachet. Odpověď č. 107: V případě vodotěsného oddělení stávající armaturní komory a čerpací jímky 3 je myšleno oddělení nátoku přes stávající stavidlo do přepadového žlabu (ŽB stěna St05) viz obrázek:

4 V případě vodotěsného oddělení stávající kanalizační šachty a kanalizační šachty 2 je myšleno zabetonování úzkých prostupů ve dně do zmíněných šachet viz obrázek:

5 Dotaz č. 108: V Technické specifikaci na straně 87. je specifikované nerezové potrubí bezešvé, po konzultaci s dodavateli nerezového potrubí se specifikované bezešvé trubky nedají sehnat a pokud ano, nejsou k tomuto potrubí adekvátní armatury (tvarovky), může být použito svařované nerezové potrubí stejné dimenze? Odpověď č. 108: Jsou upřednostňovány bezešvé trubky. Pokud nelze dodat konkrétní dimenzi v požadované síle potrubí, lze bezešvou trubku nahradit svařovanou variantou ve stejné třídě oceli Dotaz č. 109: V,,PS 403_2 - PS 403_2 Technologie čerpací stanice vratného kalu" prosím o doplnění dimenze (DN) k níže uvedeným položkám: Odpověď č. 109: Položka č.55 indukční průtokoměr DN80 PN16 Položka č.56 indukční průtokoměr DN80 PN16 PS 403 Biologické čištění ČKV ( _dotaz_109).xlsx Dotaz č. 110:

6 V technologickém schématu je uvedeno potrubí PK 50 N (401-3/01/PMK/80/N/50IZ) odkalení nové usazovací nádrže (SO 304), K tomuto potrubí nejsou žádné další podklady. Žádáme o specifikaci Odpověď č. 110: Potrubí PK 50 N (401-3/01/PMK/80/N/50IZ) a potrubí PK 50 N (401-3/01/PMK/50/N/50IZ) z kalových prostorů nových usazovacích nádrží již nadále není součástí projektové dokumentace a vyznačení v technologickém schématu bylo zapomenuto. Odvoz kalu bude dle sdělení provozu zajišťovat fekální vůz. Pozor, čerpadla na pozicích 6.1 a 6.2 nadále platí a budou používána pro nasátí sedimentu a pro výpomoc při čerpání do fekálního vozu. Dotaz č. 111: V bodě V.7.3. zadávací dokumentace na veřejnou zakázku "Nová retenční nádrž na ČOV +ČKV Sever" jsou stanoveny požadavky na odbornou kvalifikaci členů realizačního týmu, kdy každá z osob realizačního týmu musí mít VŠ vzdělání v oblasti pozemních nebo vodohospodářských staveb a zkušenosti s realizací min. 3 stavebních prací obdobného charakteru (stavební prací obdobného charakteru se rozumí řízení realizace vodohospodářských staveb podobného charakteru jako je čistírna odpadních vod a retenčních nádrž). A dále zadavatel specifikuje požadavky na jednotlivé členy realizačního týmu, kdy v odst, c) osoba vykonávající funkci zástupce stavbyvedoucího - betonové konstrukce musí splňovat tyto předpoklady: i. musí mít vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu ve stavebním oboru, ii. musí být držiteli osvědčení o autorizaci autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě udělené dle 7 zák. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, v oboru Pozemní stavby, iii. musí mít odbornou praxi (realizace monolitických betonových konstrukcí) v délce minimálně 10 let; iv. musí mít praxi v oblasti pozemních staveb - realizace monolitických betonových konstrukcí - výkon funkce stavbyvedoucího na minimálně 2 stavbách za posledních 5 let kde cena za realizaci betonových monolitických konstrukcí byla minimálně 50 mil. Kč bez DPH za každou. A. V zadávací dokumentaci je pouze u osoby vykonávající funkci "Zástupce stavbyvedoucího - betonové konstrukce" požadována časově omezená praxe, kdy je vyžadována: "praxe v oblasti pozemních staveb - realizace monolitických betonových konstrukcí - výkon funkce stavbyvedoucího na minimálně 2 stavbách za posledních 5 let". U ostatních funkcí není tato praxe časově omezena, a proto má uchazeč za to, že by i u této funkce měly být nastaveny podmínky obdobně tak, aby nebyly bezdůvodně ztěžovány podmínky pro možné uchazeče této veřejné zakázky. Uchazeč má za to, že je plně dostačující a nediskriminační, pokud by "zástupce stavbyvedoucího - betonové konstrukce" měl zkušenost s realizací monolitických betonových konstrukcí v pozici stavbyvedoucí v průběhu celé své odborné praxe, a to s ohledem na ostatní členy realizačního týmu a požadavky na jejich praxi a současně s ohledem na to, aby byl dodržen zákon č. 134/2016 Sb., který umožňuje požadovat pouze u seznamu stavebních prací, aby byly poskytnuty za posledních 5 let před zahájením zadávacího řízení ( 79 odst. 2 písm. a) zákona č. 134/2016 Sb.); u ostatních kritérií technické kvalifikace již takto omezující časový úsek není umožněn. B. Vzhledem k tomu, že předmětem veřejné zakázky je vodohospodářská stavba, má uchazeč správně za to, že splní kvalifikační předpoklad stanovený ve výše uvedeném odstavce iv., který stanovuje: "že člen týmu musí mít praxi v oblasti pozemních staveb - realizace monolitických betonových konstrukcí - výkon funkce stavbyvedoucího na minimálně 2 stavbách za posledních 5 let kde cena za realizaci betonových

7 monolitických konstrukcí byla minimálně 50 mil. Kč bez DPH za každou", osobou, která bude mít zkušenosti z realizace monolitických betonových konstrukcí na stavbách dopravního charakteru, které nejsou technicky méně složité, než stavby v oblasti pozemních staveb?. Uchazeč má za to, že požadavek, aby byla praxe získána v oblasti pozemních staveb, bezdůvodně ztěžuje podmínky pro možné uchazeče. Odpověď č. 111: Zadavatel odstraní pětileté omezení na realizované zakázky u zástupce stavbyvedoucího betonové konstrukce. Osoba, která se jako stavbyvedoucí podílela na 2 stavbách, kde cena za realizaci betonových monolitických konstrukcí byla minimálně 50 mil. Kč bez DPH za každou, při čemž budou tyto monolity ze staveb dopravního charakteru, splní kvalifikační kritéria, bude-li autorizovanou osobou v oboru pozemní stavby. V souladu s ust. 98 odst. 3 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen Zákon ) zadavatel tímto uveřejňuje na profilu zadavatele vysvětlení včetně přesného znění žádosti bez identifikace dodavatele, který o předmětné vysvětlení požádal a v návaznosti na tuto žádost prodlužuje v souladu s ustanovením 99 odst. 2 Zákona lhůtu pro podání nabídek, tedy: a) zadavatel upravuje znění odst. X.1.1 zadávací dokumentace, následujícím způsobem: Zadavatel stanoví, že lhůta pro podání nabídek uplyne dne v 9:00 hodin.. b) zadavatel upravuje znění odst. XI.1. zadávací dokumentace, následujícím způsobem: Otevírání obálek s podanými nabídkami proběhne v 9:00 hodin.. ZADAVATEL DÁLE UPOZORŇUJE DODAVATELE, ŽE NA ZÁKLADĚ DOSUD OBDRŽENÝCH ŽÁDOSTÍ O DODATEČNÉ INFORMACE BUDE ČÁSTEČNĚ PŘEPRACOVÁN VÝKAZ VÝMĚR. AKTUALIZOVANÝ VÝKAZ VÝMĚR BUDE NÁSLEDNĚ POSKYTNUT VŠEM ÚČASTNÍKŮM A UVEŘEJNĚN NA PROFILU ZADAVATELE, PŘIČEMŽ BUDE LHŮTA PRO PODÁNÍ NABÍDEK SOUČASNĚ PRODLOUŽENA MINIMÁLNĚ O 20 DNŮ. Vysvětlení se netýká částí zadávací dokumentace, které se neuveřejňují podle 96 odst. 2 Zákona. Mgr. Jan Duchek v.r. Člen komise Mgr. Petr Baxa v.r. člen komise

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date:

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date: Všem dodavatelům Naše značka/our Ref.Num. 0224003426 Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, 220 115 400 Dne/Date: 28.6. 2017 Vysvětlení zadávací dokumentace a odpovědi na dotazy č. 20 Veřejná zakázka:

Více

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date:

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date: Všem dodavatelům Naše značka/our Ref.Num. 0224003426 Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, 220 115 400 Dne/Date: 16.6. 2017 Vysvětlení zadávací dokumentace a odpovědi na dotazy č. 17 Veřejná zakázka:

Více

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date:

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date: Všem dodavatelům Naše značka/our Ref.Num. 0224003426 Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, 220 115 400 Dne/Date: 5.6. 2017 Vysvětlení zadávací dokumentace a odpovědi na dotazy č. 8 Veřejná zakázka:

Více

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date:

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date: Všem dodavatelům Naše značka/our Ref.Num. 0224003426 Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, 220 115 400 Dne/Date: 25.7. 2017 Vysvětlení zadávací dokumentace a odpovědi na dotazy č. 39 Veřejná zakázka:

Více

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date:

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date: Všem dodavatelům Naše značka/our Ref.Num. 0224003426 Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, 220 115 400 Dne/Date: 2.8. 2017 Vysvětlení zadávací dokumentace a odpovědi na dotazy č. 38 Veřejná zakázka:

Více

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date:

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date: Všem dodavatelům Naše značka/our Ref.Num. 0224003426 Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, 220 115 400 Dne/Date: 3.7. 2017 Vysvětlení zadávací dokumentace a odpovědi na dotazy č. 27 Veřejná zakázka:

Více

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date:

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date: Všem dodavatelům Naše značka/our Ref.Num. 0224003426 Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, 220 115 400 Dne/Date: 29.6. 2017 Vysvětlení zadávací dokumentace a odpovědi na dotazy č. 21 Veřejná zakázka:

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Dodatečné informace č. 1 Název veřejné zakázky: ČOV Týnec nad Sázavou, dostavba dosazovací nádrže II Identifikační údaje

Více

VĚC: VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 6. Vážení,

VĚC: VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 6. Vážení, VĚC: VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 6 Vážení, v rámci zadávacího řízení na zadání veřejné zakázky s názvem Revitalizace koupaliště Lhotka, Praha 4 II. etapa zahájeného dne 27. 9. 2018 formou uveřejnění

Více

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace dodatečné Zadavatel obdržel dotazy v rámci veřejné zakázky na stavební práce zadané formou otevřeného řízení pod názvem ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE,

Více

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace dodatečné Zadavatel obdržel dotazy v rámci veřejné zakázky na stavební práce zadané formou otevřeného řízení pod názvem ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE,

Více

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date:

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date: Všem dodavatelům Naše značka/our Ref.Num. 0224003426 Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, 220 115 400 Dne/Date: 30.5. 2017 Vysvětlení zadávací dokumentace a odpovědi na dotazy č. 7 Veřejná zakázka:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VI.

DODATEČNÉ INFORMACE VI. V Praze dne 14. dubna 2014 DODATEČNÉ INFORMACE VI. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Vyhlašovaná veřejná zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu ve smyslu ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Tato veřejná zakázka

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace - Soubor dodatečných informací zadavatele č. 9. Výstavba nového objektu společnosti POWERBRIDGE spol. s r.o.

Vysvětlení zadávací dokumentace - Soubor dodatečných informací zadavatele č. 9. Výstavba nového objektu společnosti POWERBRIDGE spol. s r.o. Vysvětlení zadávací dokumentace - Soubor dodatečných informací zadavatele č. 9 Zadavatel: POWERBRIDGE spol. s r.o. Sídlo: Vintrovna 262/9, 664 41 Popůvky Zastoupený: Ing. Jitkou Břehovskou, jednatelkou

Více

Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald

Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald Příloha b) Zadávací dokumentace Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald Kvalifikační dokumentace je součástí zadávacích podmínek a obsahuje podrobnou specifikaci požadavků zadavatele na

Více

Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald

Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald Příloha b) Zadávací dokumentace Chodník podél silnice III/4726 ul. Šumbarská, Petřvald Kvalifikační dokumentace je součástí zadávacích podmínek a obsahuje podrobnou specifikaci požadavků zadavatele na

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Rekonstrukce a přístavby

Více

Naše značka/our Ref.VZ Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel Dne/Date:

Naše značka/our Ref.VZ Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel Dne/Date: Všem zájemcům Naše značka/our Ref.VZ639737 Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel. 220 116 613 Dne/Date: 20.2.2017 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 8 Veřejná zakázka: NOVÉ DEPO

Více

Poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám III.

Poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám III. MINISTERSTVO FINANCÍ Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Mgr. Monika Zbořilová ředitelka odboru 45 Letenská 15 118 10 Praha 1 Telefon: 257 041 111 Fax: 257 042 788 ID datové

Více

Zadavatel: Veřejná zeleň města Brna, příspěvková organizace Sídlem Kounicova 1013/16a, Brno IČO:

Zadavatel: Veřejná zeleň města Brna, příspěvková organizace Sídlem Kounicova 1013/16a, Brno IČO: Zadavatel: Veřejná zeleň města Brna, příspěvková organizace Sídlem Kounicova 1013/16a, 602 00 Brno IČO: 62161521 Veřejná zakázka: Revitalizace městských parků, III. etapa zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

Souhrn dotazů a odpovědí na akci SO I Nesovice kanalizace a ČOV a SO II Dostavba kanalizace v obci Nesovice

Souhrn dotazů a odpovědí na akci SO I Nesovice kanalizace a ČOV a SO II Dostavba kanalizace v obci Nesovice Souhrn dotazů a odpovědí na akci SO I Nesovice kanalizace a ČOV a SO II Dostavba kanalizace v obci Nesovice DOTAZY č. 1 1. V zadávací dokumentaci v čl. 10.3.3 Vymezení minimální úrovně kvalifikačního předpokladu..,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK 2

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK 2 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK

Více

Tel./Fax.: https://www.softender.cz/home/profil/sportplex

Tel./Fax.: https://www.softender.cz/home/profil/sportplex Otevřené nadlimitní řízení Významná veřejná zakázka A: Kvalifikační dokumentace pro zakázku na stavební práce Zakázka v režimu zákona č.137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů. OTEVŘENÉ NADLINITNÍ ŘÍZENÍ

Více

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date:

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date: Všem dodavatelům Naše značka/our Ref.Num. 0224003426 Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, 220 115 400 Dne/Date: 24.5. 2017 Vysvětlení zadávací dokumentace a odpovědi na dotazy č. 4 Veřejná zakázka:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace ) Zadávací řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace ) Užší řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Výzva k podání nabídek, vč. zadávacích podmínek

Výzva k podání nabídek, vč. zadávacích podmínek , vč. zadávacích podmínek Veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) ve smyslu ust. 4 odst. 1 písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), vyzývá tímto

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 27 v návaznosti na 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, při kterém zadavatel

Více

D Dokumentace objektů a technických a technologických zařízení

D Dokumentace objektů a technických a technologických zařízení A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační výkresy C.1 Situační výkres širších vztahů C.2.a Celkový situační výkres C.2.b Členění objektů v rámci dotace a mimo ni C.3.1.a Koordinační výkres

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Krasová, lokalita Druhé díly - Komunikace, hlavní řady IS SVAZEK 2

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Krasová, lokalita Druhé díly - Komunikace, hlavní řady IS SVAZEK 2 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na stavební práce Krasová, lokalita Druhé díly - Komunikace, hlavní řady

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: REKONSTRUKCE

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VII.

DODATEČNÉ INFORMACE VII. V Praze dne 15. dubna 2014 DODATEČNÉ INFORMACE VII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byla

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Všesportovní a volnočasový areál Hraběnka II. a III.

Více

Sídlo zadavatele: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb 1 IČO:

Sídlo zadavatele: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb 1 IČO: *MUCHX01112XU* Dotčení dodavatelé VÁŠ DOPIS ČJ. /ZE DNE VYŘIZUJE / LINKA V CHEBU DNE Ing. Petra Šimečková 17.02.2017 Výzva k podání nabídek Název zadavatele: Město Cheb Sídlo zadavatele: 1 IČO: 00253979

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON )

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) Zadavatel níže uvedené veřejné zakázky Vás tímto dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016

Více

Naše značka/our Ref.VZ Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel Dne/Date:

Naše značka/our Ref.VZ Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel Dne/Date: Všem zájemcům Naše značka/our Ref.VZ639737 Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel. 220 116 613 Dne/Date: 4.08.2016 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 5 Veřejná zakázka: NOVÉ DEPO

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Výstavba vodovodu Šlikova Ves

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Výstavba vodovodu Šlikova Ves VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka Oznámení o zahájení výběrového řízení: Tato veřejná zakázka je zadávána jako podlimitní veřejná zakázka ve smyslu ustanovení 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XV.

DODATEČNÉ INFORMACE XV. V Praze dne 16. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

Veřejné prostranství Dobratice

Veřejné prostranství Dobratice Příloha b) Zadávací dokumentace Veřejné prostranství Dobratice Kvalifikační dokumentace je součástí zadávacích podmínek a obsahuje podrobnou specifikaci požadavků zadavatele na prokázání splnění kvalifikace.

Více

Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OČELICE OPRAVA CHODNÍKU PŘI SILNICI II/298

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OČELICE OPRAVA CHODNÍKU PŘI SILNICI II/298 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále též jen jako zákon ) na stavební práce s názvem: Název projektu:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI ZADAVATEL: Obec Moravany Sídlem: Vnitřní 49/18, 664 48 Moravany Zastoupený: RNDr. Marií Barešovou, starostkou IČO: 00282120 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Moravany dostavba

Více

Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek

Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek 361296 Dodatečná informace č. 15 1. Zadavatel poskytuje ve smyslu ust. 49 odst. 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ ÚČINNÉM KE DNI ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (dále jen zákon ) Zadávací dokumentace je

Více

k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název zadavatele:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Tato Výzva k podání nabídky (dále jen Výzva ) je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle ustanovení

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, na stavební práce pro projekt: Chodníky ve Valašské Bystřici část 2: Centrum - Leskovec

Více

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE dodatečné informace

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE dodatečné informace Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE dodatečné informace Zadavatel obdržel dotazy v rámci veřejné zakázky na stavební práce zadané formou otevřeného řízení pod názvem ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE,

Více

Věc: Zadávací řízení - Centrum polytechnické výchovy a vzdělávání pro volbu budoucího povolání stavební část vysvětlení zadávacích podmínek

Věc: Zadávací řízení - Centrum polytechnické výchovy a vzdělávání pro volbu budoucího povolání stavební část vysvětlení zadávacích podmínek V Boskovicích dne 23. března 2018 Věc: Zadávací řízení - Centrum polytechnické výchovy a vzdělávání pro volbu budoucího povolání vysvětlení zadávacích podmínek V rámci podlimitní veřejné zakázky na stavební

Více

Výstavba komunikace a inženýrských sítí Hlinsko - Drachtiny a Protipovodňová opatření města Hlinsko

Výstavba komunikace a inženýrských sítí Hlinsko - Drachtiny a Protipovodňová opatření města Hlinsko Město Hlinsko vyzývá ve smyslu 27 zákona č. 137/2006 Sb. zákona o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon) zájemce k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na zakázku Výstavba

Více

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 27 v návaznosti na 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, při kterém zadavatel

Více

ODSTŘEDIVKA KALŮ (projektové a inženýrské práce)

ODSTŘEDIVKA KALŮ (projektové a inženýrské práce) OBEC MOSTY U JABLUNKOVA 739 98 MOSTY U JABLUNKOVA 800 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU DLE VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 1/2011 OBCE MOSTY U JABLUNKOVA A JEJICH PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ A

Více

3 VYMEZENÍ PŘEDMĚTU, MÍSTA A DOBY PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

3 VYMEZENÍ PŘEDMĚTU, MÍSTA A DOBY PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu je zadávána mimo režim zákona č. 134/2016 o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ). 1 NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Projektová

Více

Přivaděč pitné vody Benešov - Sedlčany

Přivaděč pitné vody Benešov - Sedlčany Město Sedlčany Přivaděč pitné vody Benešov - Sedlčany Předmětem plnění významné veřejné zakázky "Přivaděč pitné vody Benešov - Sedlčany" je výstavba nového vodovodního přivaděče z Benešova do Sedlčan,

Více

Evidenční číslo veřejné zakázky:

Evidenční číslo veřejné zakázky: VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 7 dle ustanovení 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek VÝSTAVBA DATOVÉHO CENTRA ZELENEČ Zadavatel: Státní pokladna Centrum sdílených služeb, s. p. se

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 277 908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info Váš dopis ze dne: Vaše značka (čj.): Naše čj.: Naše sp. zn.:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE podle ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVANOU

Více

Dodatečná informace č. 2

Dodatečná informace č. 2 Dodatečná informace č. 2 k veřejné zakázce Úpravna vody Dobrochov evidenční číslo: 510328 V Brně dne 12. 08. 2015 Zadavatel sděluje následující dodatečné informace k zadávací dokumentaci vztahující se

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČ: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Věc: Dodatečné informace VI: odpovědi na dotazy Malá Skála kanalizace a vodovod Vranové

Věc: Dodatečné informace VI: odpovědi na dotazy Malá Skála kanalizace a vodovod Vranové s.r.o. společnost pro zadávání veřejných zakázek a organizaci výběrových řízení Všem zájemcům Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Liberec CC/OŘ/VHSTurnov2LP/12 Mgr. Pilná/481 030 368

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

E V R O P S K Ý F O N D P R O R E G I O N Á L N Í R O Z V O J P R A H A & E U I N V E S T U J E M E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I

E V R O P S K Ý F O N D P R O R E G I O N Á L N Í R O Z V O J P R A H A & E U I N V E S T U J E M E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Více

Zakázka malého rozsahu na stavební a strojní práce: Rekonstrukce plynojemu ČOV Krnov

Zakázka malého rozsahu na stavební a strojní práce: Rekonstrukce plynojemu ČOV Krnov MĚSTO KRNOV ODBOR VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK HLAVNÍ NÁMĚSTÍ 1 794 01 KRNOV VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 27 v návaznosti na 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

Veřejná zakázka na stavební práce, zadávaná dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) Zjednodušené podlimitní řízení

Veřejná zakázka na stavební práce, zadávaná dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) Zjednodušené podlimitní řízení Veřejná zakázka na stavební práce, zadávaná dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) Zjednodušené podlimitní řízení VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Revitalizace sídliště Šumavská,

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

NOVÁ RETENČNÍ NÁDRŽ NA ČOV + ČKV SEVER

NOVÁ RETENČNÍ NÁDRŽ NA ČOV + ČKV SEVER Strana 1 NOVÁ RETENČNÍ NÁDRŽ NA ČOV + ČKV SEVER ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY OTEVŘENÉ ŘÍZENÍ S POUŽITÍM ELEKTRONICKÉ AUKCE Ev. č. zakázky: Z2017-011586 Číslo spisu: 0224003426 Profil

Více

Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany

Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany Tento projekt je spolufinancován z programu obnovy venkova Ústeckého kraje pro rok 2015 Město Blšany vyhlašuje uzavřené poptávkové řízení na akci Rekonstrukce

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, na stavební práce pro projekt: Rekonstrukce MŠ ve Valašské Bystřici Zadavatel: Obec Valašská

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle Směrnice Zadávání veřejných zakázek v OPŽP

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle Směrnice Zadávání veřejných zakázek v OPŽP Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle Směrnice Zadávání veřejných zakázek v OPŽP 2014-2020 Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky Spolufinancováno

Více

Výzva. k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona o zadávání veřejných zakázek /ZZVZ/ č.

Výzva. k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona o zadávání veřejných zakázek /ZZVZ/ č. Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona o zadávání veřejných zakázek /ZZVZ/ č. 134/2016 Kanalizace a ČOV Milejovice I. DRUH A NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Oprava vnitřních rozvodů v MŠ Purkyňova 21, Brno

Oprava vnitřních rozvodů v MŠ Purkyňova 21, Brno STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO KRÁLOVO POLE STAROSTKA Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace na plnění veřejné zakázky na stavební práce Oprava vnitřních rozvodů v MŠ Purkyňova

Více

IČ: se sídlem na adrese Černý Důl 48

IČ: se sídlem na adrese Černý Důl 48 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Zadavatel: Městys Černý Důl IČ: 00277720 se sídlem na adrese 543 44 Černý Důl 48 V Praze dne 30. listopadu 2016 V souladu s ustanovením 49 zákona č. 137/2006,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 2

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 2 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Snížení

Více

Věc: Dodatečné informace č.4 k zakázce Nádrže LPH 2x5000 I. Etapa

Věc: Dodatečné informace č.4 k zakázce Nádrže LPH 2x5000 I. Etapa Věc: Dodatečné informace č.4 k zakázce 0224003986 Nádrže LPH 2x5000 I. Etapa Zadavatel poskytuje uchazečům dotazy a odpovědi na dotazy, které upřesňují zadání zakázky: uvedenému dotazu: Dotaz č.11 PS 04

Více

Náves a parkoviště před obecním úřadem v Přísnoticích. Dodatečná informace č. 3: Rekonstrukce centrální části obce Přísnotice. Dotaz č.

Náves a parkoviště před obecním úřadem v Přísnoticích. Dodatečná informace č. 3: Rekonstrukce centrální části obce Přísnotice. Dotaz č. Náves a parkoviště před obecním úřadem v Přísnoticích Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dodatečná informace č. 1 k zadávacím pomínkám veřejné zakázky na stavební práce zadávané v podlimitním

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

VÝZVA K POD[NÍ NABÍDKY

VÝZVA K POD[NÍ NABÍDKY Veřejná zakázka: VÝZVA K POD[NÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále též jen jako zákon ) na stavební práce s názvem: Název

Více

Věc: DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 v rámci zadávacího řízení ČOV Horoměřice intenzifikace, zhotovitel. 21. března 2016

Věc: DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 v rámci zadávacího řízení ČOV Horoměřice intenzifikace, zhotovitel. 21. března 2016 Věc: DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 v rámci zadávacího řízení ČOV Horoměřice intenzifikace, zhotovitel 21. března 2016 Zadavatel Obec Horoměřice, se sídlem: Velvarská 100, 252 Horoměřice, zástupce: Zdeněk Babka,

Více

Jednostupňová projektová dokumentace na provedení rekonstrukce vnitřních prostor objektu Schulhoffova 844

Jednostupňová projektová dokumentace na provedení rekonstrukce vnitřních prostor objektu Schulhoffova 844 ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého rozsahu dle

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k významné podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Všem uchazečům. Průjezd železničním uzlem Ústí nad Orlicí Dodatečné informace Dodatek č. 2. Věc:

Všem uchazečům. Průjezd železničním uzlem Ústí nad Orlicí Dodatečné informace Dodatek č. 2. Věc: VÁŠ DOPIS ZN: ZE DNE: NAŠE ZN: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL 3998/2012-SSV Majerová Renáta 724 932 325 Majerova@szdc.cz Všem uchazečům POČ. LISTŮ: POČ. PŘÍLOH: POČ. LISTŮ PŘ.: Věc: Průjezd železničním uzlem Ústí

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Sportovní hala

Více

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek vč. zadávacích podmínek Veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) ve smyslu ust. 4 odst. 1 písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), vyzývá tímto dodavatele

Více

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE 15. 2. 2016 Název zadavatele: Město Dobrovice Vymezení zadavatele dle zákona: 2, odst. (2), písm. c) Právní forma: 801 - Obec nebo městská část hlavního

Více

Povodí Odry, státní podnik. Varenská 3101/49, Moravská Ostrava, Ostrava. Mgr. Miroslav Janoviak, LL.M., investiční ředitel

Povodí Odry, státní podnik. Varenská 3101/49, Moravská Ostrava, Ostrava. Mgr. Miroslav Janoviak, LL.M., investiční ředitel Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), 21 odst. 1 písm. a) otevřené řízení

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE DNE: NAŠE Č. j.: NAŠE Sp. zn.: POČET LISTŮ DOPISU: 7 VYŘIZUJE: Andrea Miavcová TEL: 596 803 158

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace dodatečné Zadavatel obdržel dotazy v rámci veřejné zakázky na stavební práce zadané formou otevřeného řízení pod názvem ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE,

Více

MINISTERSTVO FINANCÍ. Věc: Matoška Martin, Ing. Veřejná zakázka:

MINISTERSTVO FINANCÍ. Věc: Matoška Martin, Ing. Veřejná zakázka: MINISTERSTVO FINANCÍ Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Ing. Radmila Musilová vedoucí odd. 4501 Příprava realizace ekologických závazků Letenská 15 118 10 Praha 1 Telefon:

Více

VYSVĚTLENÍ KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Č. 2

VYSVĚTLENÍ KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Č. 2 VYSVĚTLENÍ KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Č. 2 1.1. Název veřejné zakázky: 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: 1.3. Identifikační údaje o zadavateli Název: Sídlo: IČO: 1.4. Veřejná zakázka podle předmětu:

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu s PSOV PK 2016 - v souladu s 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Určeno zájemcům o veřejnou zakázku DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Název veřejné zakázky: Zadavatel: Druh veřejné zakázky: Forma zadávacího řízení: Modernizace

Více

1) Předmět plnění: jedná se o stavební úpravy - provedení nového povrchu místní komunikace z asfaltobetonu.

1) Předmět plnění: jedná se o stavební úpravy - provedení nového povrchu místní komunikace z asfaltobetonu. MĚSTYS zastoupený ČACHROV starostkou Janou Kocurovou Čachrov 55 339 01 Klatovy tel.,fax: 376 399 838 IČO: 00255319 obeccachrov@iol.cz Výzva k podání nabídky: Městys Čachrov vypisuje Veřejnou zakázku malého

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Veřejná zakázka na služby, zadávaná dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) Zjednodušené podlimitní řízení

Veřejná zakázka na služby, zadávaná dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) Zjednodušené podlimitní řízení Veřejná zakázka na služby, zadávaná dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) Zjednodušené podlimitní řízení VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Revitalizace sídliště Jiráskova v Horažďovicích

Více

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek

Výzva k podání nabídek vč. zadávacích podmínek vč. zadávacích podmínek Veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) ve smyslu ust. 4 odst. 1 písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), vyzývá tímto dodavatele

Více