Šamotové pečicí desky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Šamotové pečicí desky"

Transkript

1 Šamotové pečicí desky cs Informace o výrobku a recepty Tchibo GmbH D Hamburg 86296FVMT05X03VI

2 Vážení zákazníci, S Vašimi novými šamotovými pečicí deskami můžete upéct ve vlastní troubě pizzu jako v kamenné peci. Nezáleží na tom, jestli pečicí desky použijete jednotlivě pro upečení miniaturních pizz, nebo je složíte a upečete velkou pizzu: Šamotové pečicí desky uchovávají velké množství tepelné energie, kterou pomalu odevzdávají. Zároveň z těsta na pizzu odebírají přebytečnou vlhkost, takže je spodek pizzy křupavý, zatímco náplň zůstává šťavnatá a měkká. Na pečicích deskách lze upéct také vynikající chléb. Je křupavý a voňavý a zůstává dlouho čerstvý. Součástí tohoto návodu jsou také recepty na pizzu a chléb, abyste si Vaše nové pečicí desky mohli hned vyzkoušet. Přejeme Vám, abyste byli s těmito šamotovými pečicími deskami spokojeni. Dobrou chuť! Váš tým Tchibo Důležité pokyny Materiál Šamotové pečicí desky jsou vyrobeny ze speciální keramiky, která byla vypálena při vysoké teplotě. Pečicí desky pozůstávají z hrubého, keramického, křehkého materiálu. Oťukané rohy a hrany jsou proto při používání nevyhnutelné. Jedná se o zcela normální jev a nijak to neovlivňuje funkci. Lopatka na pizzu, která je součástí balení, je z pravého bukového dřeva. Účel použití Pečicí desky jsou určené k pečení pizzy a chleba v troubě. Nejsou vhodné pro použití na otevřeném ohni. Nejsou vhodné ani k pečení zmrazené pizzy nebo hotového těsta. Jsou určené pro množství, která jsou běžná v domácnosti a nikoli pro komerční účely.

3 Bezpečnostní pokyny Dávejte pozor při vytahování horkých pečicích desek z trouby, zejména pokud jsou složené dohromady. Používejte v každém případě chňapku apod.! Vyhněte se prudkému ochlazování desek. Nikdy desky nepokládejte na studený nebo mokrý podklad. Nepoužívejte při pečení ani při čištění žádné ostré ani špičaté předměty, abyste povrch šamotových pečicích desek nepoškodili. Upečené pokrmy nikdy nekrájejte přímo na pečicích deskách. Dokud jsou pečicí desky horké, pokládejte je vždy jen na podložku odolnou proti vysokým teplotám. Doporučujeme nechat pečicí desky vychladnout v troubě. Lopatka na pizzu nesmí být při pečení v troubě. Nepoužívejte papír na pečení. Těsto musí být v přímém kontaktu s pečicími deskami. Pokud jsou pečicí desky vlhké nebo mokré, vysušte je kompletně v teplém místě. Pečicí desky se nesmí používat, pokud jsou vlhké, neboť by při ohřátí mohlo dojít k jejich popraskání. Těsto pokládejte na hladkou stranu pečicích desek. Použití Před prvním použitím Otřete pečicí desky suchým hadříkem, abyste odstranili možné zbytky prachu. Položte pečicí desky na grilovací rošt a zahřívejte je při teplotě 200 C přibliž - ně 60 minut. Poté nechte pečicí desky kompletně vychladnout. Nyní jsou pečicí desky připravené k použití. Při prvním zahřívání může být po krátkou dobu cítit zápach, což je však normální a není to na závadu. Zajistěte dostatečné větrání. Pečení pizzy Trouba nesmí být předehřátá. 1. Položte pečicí desky na grilovací rošt. 2. Zasuňte grilovací rošt s deskami do dolní části trouby. 3. Zapněte horní a dolní ohřev nebo horký vzduch a zahřívejte pečicí desky při nejvyšší teplotě po dobu přibližně minut.

4 4. Pokud chcete péct pouze jednu nebo dvě pizzy, pak troubu po zahřátí desek úplně vypněte. Teplo akumulované v desce bude k pečení stačit. Pokud budete chtít upéci více než dvě pizzy, vypněte horní ohřev, popř. horký vzduch. Pokud u Vaší trouby nelze vypínat horní a dolní ohřev nezávisle na sobě, nechte obojí zapnuté. Případně snižte teplotu. 5. Poprašte lopatku na pizzu a pečicí desky moukou nebo pšeničnou krupicí. Těsto se tak nebude lepit a vkládání a vyjímání pizzy bude snadné. V případě potřeby lopatkou na pizzu zatřeste. Pizza se pak snadněji sesune. 6. Položte připravenou pizzu pomocí lopatky na horké pečicí desky. Doba pečení je závislá na velikosti, tloušťce a náplni pizzy. Když se okraj pizzy zvedne nahoru, zhnědne a vytvoří se krusta, je pizza hotová. Pečení chleba Trouba nesmí být předehřátá. 1. Položte pečicí desky těsně u sebe na grilovací rošt tak, aby vznikla plocha. 2. Zasuňte grilovací rošt s pečicí deskami do dolní části trouby. 3. Zapněte horní a dolní ohřev nebo horký vzduch a zahřívejte pečicí desky při nejvyšší teplotě po dobu přibližně minut. 4. Po uplynutí přibližně 40 minut umístěte pod grilovací rošt s pečicími deskami pečicí plech naplněný vodou. VÝSTRAHA před opařením Než budete pečicí plech vytahovat z trouby, nechte vodu v něm úplně vychladnout. Nebezpečí opaření! 5. Když jsou pečicí desky ohřáté, vypněte horní ohřev, popř. horký vzduch. Pokud u Vaší trouby nelze vypínat horní a dolní ohřev nezávisle na sobě, nechte obojí zapnuté. Případně snižte teplotu. 6. Poprašte lopatku na pizzu a pečicí desky moukou nebo pšeničnou krupicí. Těsto se tak nebude lepit a vkládání a vyjímání chleba bude snadné. 7. Pomocí lopatky na pizzu posuňte připravený chléb na horké pečicí desky. Doba pečení je závislá na receptu. Optimální nastavení trouby a dobu pečení, při nichž bude výsledek odpovídat Vaší chuti, zjistíte po několika pokusech.

5 Čištění Pečicí deska POZOR na věcné škody Pečicí desky se nesmí umývat a ošetřovat žádnými čisticími ani abrazivními prostředky, ani mýt v myčce na nádobí. Pokud jsou pečicí desky vlhké nebo mokré, vysušte je kompletně v tep - lém místě. Pečicí desky se nesmí používat, pokud jsou vlhké, neboť by při ohřátí mohlo dojít k jejich popraskání. m Zbytky těsta apod. odstraňte suchým kartáčkem na nádobí. Nepoužívejte přitom příliš velkou sílu, neboť by mohlo dojít k poškození povrchu pečicích desek. Porézní materiál se velmi snadno zbarvuje. Není proto možné úplně odstranit skvrny ani začouzení. Jedná se o zcela normální jev a nijak to neovlivňuje funkci. Lopatka na pizzu m Lopatka na pizzu není vhodná do myčky. Lopatku jen otřete vlhkým hadříkem a poté ji nechte úplně uschnout. Doporučujeme lopatku na pizzu po každém použití namazat. 1. Nakapejte pár kapek stolního nebo lněného oleje (k dostání ve specializovaných prodejnách) na šštěteček nebo hadřík nepouštějící vlákna a dřevo jím natřete. Přebytečný olej otřete hadříkem. 2. Než začnete lopatku na pizzu opět používat, nechte olej pořádně vsáknout. V případě potřeby položte pod lopatku na pizzu vhodnou podložku, abyste zabránili skvrnám na podkladu. Likvidace Tento výrobek a jeho obal byly vyrobeny z cenných recyklovatelných materiálů. Recyklace snižuje množství odpadu a chrání životní prostředí. Obal roztřiďte a zlikvidujte. Využijte místních možností ke sběru papíru, lepenky a lehkých obalů. Pečicí desky a lopatku na pizzu likvidujte v souladu s platnými předpisy.

6 Pizza Olé Doba přípravy cca. 40 minut Celková doba cca. 90 minut Základní těsto na pizzu Suroviny (podle průměru a tloušťky na cca. 2 pizzy o průměru 26 cm) 250 g pšeničné mouky typu 405 1/2 kostky čerstvého droždí 150 ml vlažné vody 1 lžička cukru 1/2 lžičky soli 2 lžíce olivového oleje mouka na posypání Náplň Suroviny 1 oranžová paprika 100 g salámu Chorizo nebo jiného tvrdého, suchého salámu 1 snítka rozmarýnu 120 g sýru Machego nebo jiného tvrdého kořenného sýru 4 sklenice suga (omáčka ital. typu) nebo salsy (rajčatová omáčka špan. typu) černý pepř čerstvě namletý v mlýnku sůl Příprava (Popisujeme zde přípravu 2 velkých pizz) 1. Umícháme droždí s cukrem a 75 ml vlažné vody. 2. Do velké mísy nasypeme mouku a uprostřed vytvoříme důlek. 3. Do důlku nalijeme směs s droždím. 4. Směs přikryjeme a necháme na teplém místě po dobu přibližně 15 minut. 5. Přidáme 1/2 lžičky soli, olej a cca. 75 ml vlažné vody a uhněteme vláčné těsto. 6. Těsto přikryjeme a necháme ho kynout dál na teplém místě po dobu minimálně 45 minut. 7. Rošt v troubě zasuneme do nejspodnější drážky. Na pečicí desky a dřevěnou lopatku dáme trochu mouky. 8. Položíme pečicí desky na rošt. Troubu předehřejeme na 250 C (horkovzdušná trouba 220 C) s výdrží cca. 45 až 60 minut. 9. Rozpůlíme papriku, vyčistíme ji, omyjeme a nakrájíme na jemné proužky. 10. Nakrájíme salám Chorizo na tenké plátky. 11. Rozmarýn opláchneme, osušíme a stáhneme lístky. 12. Nahrubo nastrouháme sýr Manchego. 13. Těsto rozdělíme na dvě části, jednu část vyválíme do tenka a potřeme sugem nebo salsou. 14. Obložíme pizzu paprikou, salámem a sýrem. 15. Dochutíme ji solí a pepřem. 16. Pečeme přibližně 10 minut na spodní drážce trouby. 17. Poté dáme na lopatku druhou část těsta, ozdobíme ji a upečeme.

7 Pizza chléb s bylinkami Doba přípravy cca. 20 minut Celková doba cca. 104 minuty Suroviny Suroviny (podle průměru a tloušťky na cca. 2 pizzy o průměru 26 cm) 250 g pšeničné mouky typu lžičky sušeného droždí 1/2 lžičky cukru 1/2 lžičky soli 150 ml vlažné vody 4 stroužky česneku 1 červená feferonka 2 lžíce čerstvě nasekaného oregana 2 lžíce čerstvě nasekaného rozmarýnu 4 lžíce olivového oleje mouka na posypání Příprava (Popisujeme zde přípravu 2 velkých placek chleba) 1. Do mísy dáme mouku, cukr, špetku soli a máslo a vše smícháme. 2. Přidáme 150 ml vlažné vody a zamícháme vařečkou. 3. Směs přikryjeme a necháme asi 60 minut kynout na teplém místě. 4. Rošt v troubě zasuneme do prostřední drážky. Na pečicí desky a dřevěnou lopatku dáme trochu mouky. 5. Položíme pečicí desky na rošt. Troubu předehřejeme na 250 C (horkovzdušná trouba 220 C) po cca. 45 až 60 minut. 6. Oloupáme česnek a nakrájíme jej najemno. 7. Feferonku očistíme, odstraníme jádra, omyjeme ji a nakrájíme na tenké kroužky. 8. Česnek a feferonku umícháme v malé misce s oreganem, rozmarýnem a olejem. 9. Rukama posypanýma moukou těsto rozdělíme na poloviny. Každou polovinu ručně vytvarujeme do tvaru placky. Těsto přitom prohněteme co nejméně. 10. Vidličkou těsto na několika místech propíchneme a potřeme polovinou oleje s bylinkami. 11. Poté placku pečeme 10 až 12 minut. 12. Druhou placku zakryjeme a po upečení prvního chleba ji pečeme stejným způsobem. Recepty: Povolené právo tisku pro Tchibo GmbH 2016 GRÄFE UND UNZER VERLAG GmbH Všechna práva vyhrazena

8 Prohlášení o shodě Made exclusively for: Tchibo GmbH, Überseering 18, Hamburg, Germany, Za účelem vylepšování výrobku si vyhrazujeme právo technických a vzhledových změn. Číslo výrobku:

Šamotová pečicí deska

Šamotová pečicí deska Šamotová pečicí deska cs Informace o výrobku a recepty Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 15681FV05X02IX 2018-11 374 298 Vážení zákazníci, s touto novou šamotovou pečicí deskou můžete upéct ve vlastní troubě

Více

Deska na pečení pizzy a chleba

Deska na pečení pizzy a chleba 300 6 Deska na pečení pizzy a chleba 200 100 150 200 400 100 50 C F 250 300 350 6 50 Informace o výrobku a recepty Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90452FV04X00VIICE 340 120 Vážení zákazníci, s touto novou

Více

Sada na pečení skořicových hvězdiček

Sada na pečení skořicových hvězdiček cs Informace o výrobku a recept Sada na pečení skořicových hvězdiček Vážení zákazníci, ještě nikdy nebylo pečení skořicových hvězdiček s perfektními tvary tak jednoduché: Silikonová forma na pečení skořicových

Více

Pečicí podložka pro opakované použití na piškotové rolády

Pečicí podložka pro opakované použití na piškotové rolády cs Informace o výrobku a recept Pečicí podložka pro opakované použití na piškotové rolády Vážení zákazníci, ještě nikdy nebyla výroba perfektní piškotové rolády tak jednoduchá: Těsto jednoduše upečte na

Více

Forma na muffiny. Informace o výrobku a recepty. Číslo výrobku:

Forma na muffiny. Informace o výrobku a recepty. Číslo výrobku: Forma na muffiny cs Informace o výrobku a recepty Číslo výrobku: 370 632 Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 99125AS2X2IX 2018-10 Vážení zákazníci, tato silikonová forma na muffiny je extrémně pružná a má nepřilnavé

Více

Pečicí formy na vanilkové rohlíčky

Pečicí formy na vanilkové rohlíčky cs Informace o výrobku a recept Pečicí formy na vanilkové rohlíčky Vážení zákazníci, upéct perfektně vytvarované vanilkové rohlíčky nebylo ještě nikdy tak snadné! Obě pečicí formy ze silikonu jsou extrémně

Více

Formičky na bábovky. Vážení zákazníci, Váš tým Tchibo. Informace o výrobku a recept

Formičky na bábovky. Vážení zákazníci, Váš tým Tchibo. Informace o výrobku a recept Formičky na bábovky cs Vážení zákazníci, Informace o výrobku a recept Vaše formičky na bábovky jsou extrémně pružné a nepřil - navé. Díky tomu je možné z nich bábovky velmi snadno vyjmout formičky zpravidla

Více

Formičky na plněné taštičky

Formičky na plněné taštičky Formičky na plněné taštičky cs Návod k použití a recepty Důležité pokyny Před prvním a po každém dalším použití formičky na plněné taštičky umyjte horkou vodou s trochou prostředku na mytí nádobí. Nepoužívejte

Více

Forma na muffiny. Informace o výrobku a recept

Forma na muffiny. Informace o výrobku a recept Forma na muffiny Informace o výrobku a recept Vážení zákazníci, v této nové formě na muffiny můžete péct ty nejchutnější muffiny. Následně formu na muffiny zavřete obzvlášť vysokým přepravním víkem. Tak

Více

Formičky na muffiny. Vážení zákazníci, Váš tým Tchibo. Informace o výrobku a recepty

Formičky na muffiny. Vážení zákazníci, Váš tým Tchibo. Informace o výrobku a recepty Formičky na muffiny cs Informace o výrobku a recepty Vážení zákazníci, tyto silikonové formičky na muffiny jsou extrémně pružné a nepřilnavé. Díky tomu je možné z nich muffiny velmi snadno vyjmout formičky

Více

Formičky na dezerty. Vážení zákazníci, Váš tým Tchibo. Informace o výrobku a recept

Formičky na dezerty. Vážení zákazníci, Váš tým Tchibo. Informace o výrobku a recept Formičky na dezerty cs Informace o výrobku a recept Vážení zákazníci, tyto nové silikonové formičky na dezerty jsou extrémně pružné a nepřilnavé. Díky tomu je možné z nich hotové dortíčky obzvlášť snadno

Více

Formičky na muffiny. Vážení zákazníci, Váš tým Tchibo. Informace o výrobku a recept

Formičky na muffiny. Vážení zákazníci, Váš tým Tchibo. Informace o výrobku a recept Formičky na muffiny cs Vážení zákazníci, Informace o výrobku a recept Vaše nové silikonové formičky na muffiny jsou extrémně pružné a nepřilnavé. Díky tomu je možné z nich muffiny velmi snadno vyjmout

Více

Formy na pečení müsli tyčinek

Formy na pečení müsli tyčinek cs Informace o výrobku a recepty Formy na pečení müsli tyčinek Vážení zákazníci, dopřejte si něco zdravého: s těmito novými formami na pečení si vyrobíte svoje vlastní oblíbené müsli tyčinky z nejlepších

Více

Tchibo GmbH D Hamburg 80185AS2X3VZACE

Tchibo GmbH D Hamburg 80185AS2X3VZACE Forma na pečení s kouskem na ochutnání cs Informace o výrobku a recept Nepřilnavá vrstva Díky nepřilnavé vrstvě je možné hotový dort z formy výborně vyjmout a forma se snadno čistí. Na ochranu nepřilnavé

Více

Dortová forma s víkem

Dortová forma s víkem cs Dortová forma s víkem Informace o výrobku a recepty Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93708AS1X2VIII 2017-09 353 686 Nepřilnavá vrstva Forma a dno jsou opatřeny nepřilnavou vrstvou, aby bylo možné pečivo

Více

1. AUTOMATICKÉ PROGRAMY

1. AUTOMATICKÉ PROGRAMY CS TROUBA RECEPTY 2 www.electrolux.com 1. AUTOMATICKÉ PROGRAMY 1.1 Hovězí pečeně Nastavení: Automatická pečicí sonda. Teplota sondy: 65 C. Maso podle chuti okořeňte, zasuňte pečicí sondu a vložte do zapékací

Více

Silikonové sáčky. Informace o výrobku

Silikonové sáčky. Informace o výrobku Silikonové sáčky cs Informace o výrobku Vážení zákazníci, ve Vašich nových silikonových sáčcích můžete potraviny nejen udržovat čerstvé, zmrazovat je nebo marinovat, ale můžete je v nich dokonce i ohřívat

Více

........ CS TROUBA RECEPTY

........ CS TROUBA RECEPTY ...... CS TROUBA RECEPTY 2 www.electrolux.com AUTOMATICKÉ PROGRAMY Číslo programu Název programu 1 HOVĚZÍ PEČENĚ 2 VEPŘOVÁ PEČENĚ 3 CELÉ KUŘE 4 PIZZA 5 MUFFIN 6 SLANÝ LOTRINSKÝ KOLÁČ 7 BÍLÝ CHLÉB 8 ZAPEČENÉ

Více

Forma na biskupský chlebíček se skleněným dnem

Forma na biskupský chlebíček se skleněným dnem Forma na biskupský chlebíček se skleněným dnem cs Informace o výrobku Vážení zákazníci, okraj této formy na pečení ze silikonu je extrémně pružný a dá se po upečení od pečiva jednoduše uvolnit. Skleněné

Více

Kartáč na vlasy s iontovou technologií

Kartáč na vlasy s iontovou technologií Kartáč na vlasy s iontovou technologií Informace o výrobku Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 96361FV05X01VIII 2017-12 362 655 Vážení zákazníci, tímto novým kartáčem na vlasy s iontovou technologií si jemně pročešete

Více

Mexická kuchyně I. Empanadas plněné taštičky. Carpaccio tortillas. Chimichangas. Guacamole. Pico de gallo salsa. Churros

Mexická kuchyně I. Empanadas plněné taštičky. Carpaccio tortillas. Chimichangas. Guacamole. Pico de gallo salsa. Churros Mexická kuchyně I. Empanadas plněné taštičky Carpaccio tortillas Chimichangas Guacamole Pico de gallo salsa Churros Empanadas plněné taštičky Těsto 600 g hladké mouky 80-100 g másla sůl 2 ks vejce 100

Více

Elektrický mlýnek na koření

Elektrický mlýnek na koření Elektrický mlýnek na koření cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 98910FV02X00IX 2018-08 370 525 Vážení zákazníci, tento nový mlýnek na koření je vybaven keramickým mlecím mechanismem a mele stisknutím

Více

Stolní lampa LED. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 89381AB3X2VII

Stolní lampa LED. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 89381AB3X2VII Stolní lampa LED cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89381AB3X2VII 2016-11 Vážení zákazníci, Vaše nová stolní lampa LED šíří příjemné a měkké světlo. Je odolná vůči povětrnostním vlivům, a proto

Více

Odstraňovač žmolků 4 v 1 cs Návod k použití

Odstraňovač žmolků 4 v 1 cs Návod k použití Vážení zákazníci, tento nový odstraňovač žmolků 4 v 1 zbaví textilie jako např. úplety, mikiny, bundy, ale i čalounění žmolků důkladně, šetrně a rovnoměrně. Pomocí kartáčového nástavce odstraníte žmolky,

Více

Plyšový zajíček. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 88709AB2X1VIIJSMIT

Plyšový zajíček. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 88709AB2X1VIIJSMIT Plyšový zajíček cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88709AB2X1VIIJSMIT 2016-11 Vážení zákazníci, Vaše dítě si svého nového zajíčka zamiluje! Jakmile ho zapnete, rozhopká se dopředu, krčí nos

Více

Formy na muffiny. Informace o výrobku a recepty

Formy na muffiny. Informace o výrobku a recepty Formy na muffiny cs Vážení zákazníci, Informace o výrobku a recepty Vaše nové silikonové formy na muffiny jsou extrémně pružné a nepřilnavé. Díky tomu je možné z nich muffiny velmi snadno vyjmout formy

Více

Budík. cs Návod k použití Tchibo GmbH D Hamburg 93023FV04X00VIII

Budík. cs Návod k použití Tchibo GmbH D Hamburg 93023FV04X00VIII Budík cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93023FV04X00VIII 2017-10 350 948 Vážení zákazníci, Váš nový budík ve sportovním designu je díky plynulé sekundové ručičce velmi tichý. Věříme, že Vám

Více

Provensálská kuchyně. Toast savec la sauce Rouille á la tomate - toasty s rajčatovou omáčkou. Rouille. Papeton d aubergine - jemná lilková pěna

Provensálská kuchyně. Toast savec la sauce Rouille á la tomate - toasty s rajčatovou omáčkou. Rouille. Papeton d aubergine - jemná lilková pěna Provensálská kuchyně Toast savec la sauce Rouille á la tomate - toasty s rajčatovou omáčkou Rouille Papeton d aubergine - jemná lilková pěna Les cotes d agneaux grillées - grilované jehněčí kotletky Carottes

Více

Žebra & křídla. Zapečené chilli nachos. Buffalo křidélka. Crudité s dipem z modrého sýra. Pečená vepřová žebra s domácí barbecue omáčkou

Žebra & křídla. Zapečené chilli nachos. Buffalo křidélka. Crudité s dipem z modrého sýra. Pečená vepřová žebra s domácí barbecue omáčkou Žebra & křídla Zapečené chilli nachos Buffalo křidélka Crudité s dipem z modrého sýra Pečená vepřová žebra s domácí barbecue omáčkou Grilovaná kukuřice Salát Coleslaw Česneková bageta Zapečené chilli nachos

Více

Forma na pečení minibábovek

Forma na pečení minibábovek cs Inforace o výrobku a recept Fora na pečení inibábovek Vážení zákazníci, tato silikonová fora na upečení 20 inibábovek je extréně ohebná a nepřilnavá. Díky tou je ožné z ní hotové ini - bábovky veli

Více

Kuchařka zdravých svačinek

Kuchařka zdravých svačinek Kuchařka zdravých svačinek 250 g měkkého tvarohu 1 červená paprika (může být i nakládaná) 1 vejce 100 g eidamu sůl 1. Papriku omyjeme a nakrájíme nadrobno. Eidam nastrouháme. 2. Vejce uvaříme natvrdo,

Více

Baristický ruční napěňovač mléka

Baristický ruční napěňovač mléka Baristický ruční napěňovač mléka cs Návod k použití a recepty Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88565AS4X4VIIJSMIT 2017-03 Vážení zákazníci, s Vaším novým baristickým napěňovačem mléka rychle a snadno napěníte

Více

Krabí kremrole. Nivové kornoutky. Ingredience. Postup. Ingredience. Postup

Krabí kremrole. Nivové kornoutky. Ingredience. Postup. Ingredience. Postup Krabí kremrole 500 g lístkového těsta, 500 g tyčinek Surimi, 1 vejce, sůl, sezamové semínko Těsto rozpůlíme a každou polovinu rozválíme na pomoučeném vále na tenko. Rádýlkem nakrájíme na proužky, kterými

Více

Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I. Francouzská kuchyně I. Lososový tartar na rukolovém salátku Cibulová polévka se sýrovými toustíky Kuře na víně "Coq au vin" Lyonské brambory Crème brûlée Lososový tartar na rukolovém salátku 200 g lososa

Více

Stropní svítidlo. Návod k montáži. Tchibo GmbH D Hamburg 83926AB0X1VIMIT

Stropní svítidlo. Návod k montáži. Tchibo GmbH D Hamburg 83926AB0X1VIMIT Stropní svítidlo cs Návod k montáži Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 83926AB0X1VIMIT 2015-09 Vážení zákazníci, toto nové stropní svítidlo, které jste si zakoupili, zaujme především svým moderním nadčasovým

Více

Kráječ ovoce a zeleniny

Kráječ ovoce a zeleniny Kráječ ovoce a zeleniny cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93387FV02X00VIII 2017-08 353 350 Vážení zákazníci, s Vaším kráječem ovoce a zeleniny jednoduše a rychle nakrájíte různé druhy ovoce

Více

Dortová forma s víkem

Dortová forma s víkem cs Dortová forma s víkem Informace o výrobku a recepty Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89631FV03X00VII 2016-10 336 914 Nepřilnavá vrstva Forma a dno jsou opatřeny nepřilnavou vrstvou, aby bylo možné pečivo

Více

65 minut 4 porce VEPŘOVÝ VRABEC S DÝŇOVÝM ZELÍM

65 minut 4 porce VEPŘOVÝ VRABEC S DÝŇOVÝM ZELÍM VEPŘOVÝ VRABEC S DÝŇOVÝM ZELÍM 65 minut 600 g vepřové plece, 200 g cibule, 1 dýně Hokaido (váha cca 500 g), 100 g brambor, česnek, ocet, sůl, pepř. Dýni Hokaido opláchneme, rozkrojíme a zbavíme jader a

Více

3D forma na pečení. Informace o výrobku a recept

3D forma na pečení. Informace o výrobku a recept 3D fora na pečení cs Inforace o výrobku a recept Vážení zákazníci, tato silikonová 3D fora na pečení je extréně pružná a nepřilnavá. Díky tou je ožné upečené cukroví veli snadno vyjout foru zpravidla neusíte

Více

Krůtí guláš. Suroviny. Postup:

Krůtí guláš. Suroviny. Postup: Krůtí guláš 125 g krůtího masa na guláš zeleninový vývar z kostky 1/2 lžičky sladké papriky 50 g žampionů pórek 10 g másla 10 g hladké mouky 40 ml kysané smetany sůl, pepř olej Maso omyjeme, osušíme a

Více

Elektrická vývrtka. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 92230FV05X07VII

Elektrická vývrtka. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 92230FV05X07VII Elektrická vývrtka cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92230FV05X07VII 2017-05 Vážení zákazníci, s touto novou elektrickou vývrtkou odstraníte zcela snadno fólii z hrdla láhve a vytáhnete z

Více

5 skvělých, zdravých a jednoduchých veggie Receptů.

5 skvělých, zdravých a jednoduchých veggie Receptů. Dopřejte si něco dobrého a zdravého zároveň s K-take it veggie! Přesně podle mých představ! 5 skvělých, zdravých a jednoduchých veggie Receptů. RECEPTY 4-5 Cizrnový veggie burger ve špaldové žemli s rajčaty

Více

Sladkovodní ryby. Losos a jeho pečení. Candát na fenyklu. Pstruh pečený na alobalu se zeleninou. Pošírovaný pstruh. Tartare z lososovitého pstruha

Sladkovodní ryby. Losos a jeho pečení. Candát na fenyklu. Pstruh pečený na alobalu se zeleninou. Pošírovaný pstruh. Tartare z lososovitého pstruha Sladkovodní ryby Losos a jeho pečení Candát na fenyklu Pstruh pečený na alobalu se zeleninou Pošírovaný pstruh Tartare z lososovitého pstruha Losos a jeho pečení 600 g lososa - filet s kůží 1 lžíce mořské

Více

Hračka pro kočky rollball

Hračka pro kočky rollball Hračka pro kočky rollball cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89215HB321XVIICE 2016-12 Vážení zákazníci, z této hračky bude zaručeně nadšená každá kočka! S její pomocí podpoříte instinkt lovení

Více

Svíčky z pravého vosku s LED

Svíčky z pravého vosku s LED Svíčky z pravého vosku s LED cs Informace o výrobku Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87505HB55XVI 2016-06 Bezpečnostní pokyny Pozorně si přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte výrobek pouze tak, jak je popsáno

Více

Formy na pralinky. Informace o výrobku a recept

Formy na pralinky. Informace o výrobku a recept Formy na pralinky cs Informace o výrobku a recept Vážení zákazníci, Nyní si můžete sami jednoduše vyrobit plněné i neplněné pralinky se třemi různými dekorativními motivy. Stabilní plastové formy umožňují

Více

Digitální teploměr na víno

Digitální teploměr na víno Digitální teploměr na víno cs Návod Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92438HB551XVII 2017-07 350 984 Bezpečnostní pokyny Přečtěte si pozorně bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak je popsáno

Více

Toast se šunkou a křenem

Toast se šunkou a křenem Toasty (apetit) Toast se šunkou a křenem 8 plátků toastového chleba, 160 g šunky, 8 rajčat (malá), 1 pórek, 8 plátků tvrdého sýra, 100 g křenu, 50 g másla, mletý pepř, mletá paprika Krajíčky toastového

Více

Alibábovka. Ingredience. Postup

Alibábovka. Ingredience. Postup Alibábovka 1 Hera, 1/2 sklenice vody (hořčicové), 1 a 3/4 sklenice cukru moučka, 1 vanilkový cukr, 2 sklenice hladké mouky, 1 prášek do pečiva, 4 žloutky, hrst nasekaných ořechů, 2 lžíce kakaa, sníh ze

Více

Pracovní lupa. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 91982HB44XVII

Pracovní lupa. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 91982HB44XVII Pracovní lupa cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91982HB44XVII 2017-01 347 363 Vážení zákazníci, Vaše nová pracovní lupa se výborně hodí pro filigránské kutilské a ruční práce a šití. Lupu

Více

EURONAKUPY.CZ. Před použitím přístroje si prosím pozorně přečtěte tento návod a uložte ho pro budoucí použití.

EURONAKUPY.CZ. Před použitím přístroje si prosím pozorně přečtěte tento návod a uložte ho pro budoucí použití. PEC K PŘÍPRAVĚ PIZZY Articlenumber: 99204 Na úvod vám děkujeme za zakoupení této pece na přípravu pizzy.tato pec je kvalitní produkt firmy Trebs. Před použitím přístroje si prosím pozorně přečtěte tento

Více

Lupa na čtení. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 94370HB551XVII

Lupa na čtení. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 94370HB551XVII Lupa na čtení Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94370HB551XVII 2017-08 Bezpečnostní pokyny Přečtěte si pozorně bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak je popsáno v tomto

Více

Stříkačka na marinování masa

Stříkačka na marinování masa 70ml 60ml 50ml 40ml 30ml 20ml 10ml Stříkačka na marinování masa cs Použití a čištění Vážení zákazníci, s touto novou stříkačkou na marinování masa se Vám hravě podaří kořeněné, šťavnaté pečeně. Stříkačka

Více

pro poschoďové a vzorované dorty Informace o výrobku a recepty Číslo výrobku:

pro poschoďové a vzorované dorty Informace o výrobku a recepty Číslo výrobku: Souprava speciálních forem na pečení pro poschoďové a vzorované dorty cs Informace o výrobku a recepty Číslo výrobku: 336 547 Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89024AS1X2VII 2016-10 336 547 Nepřilnavá vrstva

Více

Vážení rodiče, tým stacionáře Mraveneček. 16.12. 2014 v Opavě

Vážení rodiče, tým stacionáře Mraveneček. 16.12. 2014 v Opavě Mraveneček Vážení rodiče, dostává se Vám do rukou jedinečné a neopakovatelné vydání brožury Naše kuchařka. Ta vznikla z velkého nadšení a celoroční práce uživatelů a pracovníků stacionáře Mraveneček. Najdete

Více

LED lampa na psací stůl

LED lampa na psací stůl LED lampa na psací stůl cs Návod k použití a záruka Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82458AS5X5VCE 2015-07 Bezpečnostní pokyny Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní

Více

DROBNÉ OBČERSTVENÍ A PŘÍSADY

DROBNÉ OBČERSTVENÍ A PŘÍSADY DROBNÉ OBČERSTVENÍ A PŘÍSADY 10 KUSŮ KULIČKY ŠTĚSTÍ Kuličky lze skladovat v lednici po dobu 5 dnů. Jsou výborné jako svačinka, když máme na něco chuť, anebo jako rychlé doplnění energie. Jsou vhodné zejména

Více

Noční světlo s LED Lev

Noční světlo s LED Lev Noční světlo s LED Lev cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91225HB44XVIIZEMIT 2017-04 Vážení zákazníci, dopřejte svému dítku krásné sny! Na hřbetě lvíčka svítí noční LED světlo, které mu pomůže

Více

TECHNOLOGICKÝ LIST Č. 4. Selský chléb

TECHNOLOGICKÝ LIST Č. 4. Selský chléb TECHNOLOGICKÝ LIST Č. 4 Selský chléb SLOŽENÍ voda, droždí, cukr, hladká mouka, sůl a kmín výživové hodnoty na 100 g: 1,63 g tuky, 50,77 g sacharidy, bílkoviny 8,26 g, vláknina 4,288 g, vápník 97,172 mg,

Více

Světový Street Food. Burrito Grande. Bang Bang Chicken. Wasabi burger. Frutta de la Crema

Světový Street Food. Burrito Grande. Bang Bang Chicken. Wasabi burger. Frutta de la Crema Světový Street Food Burrito Grande Bang Bang Chicken Wasabi burger Frutta de la Crema Burrito Grande 400 g mletého hovězího 1 červená paprika 1 cibule 2 stroužky česneku 3 jalapeňos papričky 2 konzervy

Více

Svíčka z pravého vosku s LED

Svíčka z pravého vosku s LED Svíčka z pravého vosku s LED Informace o výrobku Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 71213FV05XIII06GSZAMIT - 297 623/297 624 Bezpečnostní pokyny Přečtěte si pozorně bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek

Více

Alarm do kabelky. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 97903FV05X06VIII

Alarm do kabelky. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 97903FV05X06VIII Alarm do kabelky cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 97903FV05X06VIII 2018-05 372 252 Vážení zákazníci, s Vaším novým alarmem do kabelky na sebe můžete v případě nouze nebo nebezpečí rychle

Více

Houpačka hnízdo. Návod k montáži. Tchibo GmbH D Hamburg 89753HB21XVII

Houpačka hnízdo. Návod k montáži. Tchibo GmbH D Hamburg 89753HB21XVII Houpačka hnízdo cs Návod k montáži Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89753HB21XVII 2016-10 334 627 Vážení zákazníci, dodržujte prosím bezpodmínečně všechny montážní pokyny uvedené v tomto návodu. Pozorně si

Více

Profesionální sada na pečení vícepatrových dortů

Profesionální sada na pečení vícepatrových dortů Profesionální sada na pečení vícepatrových dortů cs Informace o výrobku a recept Číslo výrobku: 336 560 Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89036AS1X2VIIZEMIT 2016-11 Nepřilnavá vrstva Všechny 3 formy na pečení

Více

Dveřní zarážka s alarmem

Dveřní zarážka s alarmem Dveřní zarážka s alarmem cs ON OFF Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88639HB235XVI 2016-06 332 468 Bezpečnostní pokyny Pozorně si přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze

Více

Napěňovač mléka. Návod k použití a recepty. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III

Napěňovač mléka. Návod k použití a recepty. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III Napěňovač mléka Návod k použití a recepty Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 68350AB1X1III Vážení zákazníci, s Vaším novým napěňovačem mléka rychle a jednoduše napěníte studené nebo teplé mléko pro Vaše cappuccino,

Více

Nástěnné hodiny do koupelny s teploměrem

Nástěnné hodiny do koupelny s teploměrem Nástěnné hodiny do koupelny s teploměrem Návod k použití a pokyny pro manipulaci s přísavkami Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93302FV01X00VIII 2017-09 Bezpečnostní pokyny Přečtěte si pozorně bezpečnostní pokyny

Více

Formičky na pečení sušenek spekulatius

Formičky na pečení sušenek spekulatius cs Inforace o výrobku a recept Foričky na pečení sušenek spekulatius Vážení zákazníci, tyto nové silikonové foričky na pečení sušenek spekulatius jsou extréně pružné a nepřilnavé. Díky tou je ožné z nich

Více

Budík. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 69380FV06XIII00GSZAMIT

Budík. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 69380FV06XIII00GSZAMIT Budík Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 69380FV06XIII00GSZAMIT Vážení zákazníci, tento nový budík ve veselých barvách je vybaven velmi tichým quartzovým strojkem, takže Vaše dítě nebude při spaní

Více

LED svítidlo na zrcadlové skříně

LED svítidlo na zrcadlové skříně LED svítidlo na zrcadlové skříně cs Informace o výrobku 16262FV05X02IX 2019-02 Bezpečnostní pokyny Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento

Více

Instrukce pro učitele k přípravě lekce vaření

Instrukce pro učitele k přípravě lekce vaření suroviny: salátová okurka Dovednosti, které se žáci naučí: loupání, jemné krájení, strouhání, míchání Pokrmy: Studená okurková polévka s koprem, šp.: špetka okurky salátové / 500 g - oloupejte - nastrouhejte

Více

Rajčatový koláč. Připravíme si na těsto: Na náplň: 1/8 porce obsahuje přibližně: 360 kcal = 1 505 kj 14 g bílkovin, 21 g tuků, 29 g sacharidů

Rajčatový koláč. Připravíme si na těsto: Na náplň: 1/8 porce obsahuje přibližně: 360 kcal = 1 505 kj 14 g bílkovin, 21 g tuků, 29 g sacharidů Rajčatový koláč Připravíme si na těsto: 250 g hladké mouky 150 g másla nebo tuku na pečení 1 žloutek Na náplň: 2 lžíce olivového oleje 2 velké cibule 10 velkých rajčat (nebo 2 plechovky po 400 g loupaných

Více

Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II. Francouzská kuchyně II. Salát Nicoise Quiche Lorraine Šetrně pečená kachní prsa na pomeranči Ratatouille Flambované palačinky Salát Nicoise 1 ks římského salátu 2 větší brambory 100 g čerstvých zelených

Více

Trenér spánku a vstávání pro děti

Trenér spánku a vstávání pro děti Trenér spánku a vstávání pro děti cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 97907HB66XVIII 2018-08 Vážení zákazníci, tento nový trenér spánku a vstávání pro děti pomůže Vašemu dítěti naučit se, kdy

Více

Světelný závěs. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 87054FV05X05VIJSMIT

Světelný závěs. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 87054FV05X05VIJSMIT Světelný závěs cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87054FV05X05VIJSMIT 2016-06 332 481 Vážení zákazníci, Váš nový světelný závěs s ledovými krystaly šíří jemné světlo a vánoční náladu. Věříme,

Více

SOS náramek. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 96808HB441XVIIIZECE

SOS náramek. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 96808HB441XVIIIZECE SOS náramek Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 96808HB441XVIIIZECE 2018-04 371 160 Vážení zákazníci, s vaším novým SOS náramkem na sebe můžete v případě nouze nebo při nebezpečí rychle a snadno

Více

Barová police. Návod k montáži 98224FV005X07VIII

Barová police. Návod k montáži 98224FV005X07VIII Barová police cs Návod k montáži 98224FV005X07VIII 2018-09 Vážení zákazníci, tato nová barová police bude stylovým doplňkem Vašeho obývacího pokoje. Nepřímé osvětlení efektně podtrhne lahve, sklenice nebo

Více

Pec na pizzu - Model 99207

Pec na pizzu - Model 99207 Pec na pizzu - Model 99207 NÁVOD K POUŽITÍ Úvod Děkujeme vám za zakoupení pece na pizzu f. Trebs. Tato pec je kvalitní výrobek od f.trebs. Prosím přečtěte si tento návod k obsluze před použitím přístroje.

Více

Banánové lívance NA 10 KUSŮ. Ingredience. Postup. 2 zralé banány 2 střední vejce 2 lžíce mandlové mouky

Banánové lívance NA 10 KUSŮ. Ingredience. Postup. 2 zralé banány 2 střední vejce 2 lžíce mandlové mouky Banánové lívance NA 10 KUSŮ 2 zralé banány 2 střední vejce 2 lžíce mandlové mouky Banány rozmačkáme vidličkou, poté postupně přimícháme vejce a mouku. Ze vzniklého těsta tvoříme malé lívance, které smažíme

Více

Nejrozsáhlejší online kurz o hubnutí a zdravém životním stylu. Recepty na 6. týden ŽENA S NADVÁHOU

Nejrozsáhlejší online kurz o hubnutí a zdravém životním stylu. Recepty na 6. týden ŽENA S NADVÁHOU Nejrozsáhlejší online kurz o hubnutí a zdravém životním stylu Recepty na 6. týden ŽENA S NADVÁHOU Tyto recepty jsou určeny pro ženu s nadváhou. Pro vaši orientaci uvádíme následující přibližné parametry:

Více

Mexická kuchyně II. Mexican spicy bean soup. Kuřecí Tacos. Chilli Con Carne. Melounovo mangová salsa. Mexické pšeničné tortilly

Mexická kuchyně II. Mexican spicy bean soup. Kuřecí Tacos. Chilli Con Carne. Melounovo mangová salsa. Mexické pšeničné tortilly Mexická kuchyně II. Mexican spicy bean soup Kuřecí Tacos Chilli Con Carne Melounovo mangová salsa Mexické pšeničné tortilly Banán v pšeničné tortille Mexican spicy bean soup 300 g mletého hovězího masa

Více

Plovoucí LED světlo Návod k použití Tchibo GmbH D Hamburg 22128AB4X3IX

Plovoucí LED světlo Návod k použití Tchibo GmbH D Hamburg 22128AB4X3IX www.tchibo.cz/navody Plovoucí LED světlo cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 22128AB4X3IX 2019-03 Bezpečnostní pokyny Přečtěte si prosím pozorně bezpečnostní pokyny a používejte výrobek pouze

Více

2 Kousky těsta stáčíme: Nejprve je rukama roztáhneme naplocho.

2 Kousky těsta stáčíme: Nejprve je rukama roztáhneme naplocho. 1 Těsto rozdělíme na poloviny. Nejlépe to půjde škrabkou na těsto. 2 Kousky těsta stáčíme: Nejprve je rukama roztáhneme naplocho. 3 Placku těsta z jedné strany přeložíme do středu. 26 Münsterländský selský

Více

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera Dětský kurz s recepty Jamie Olivera Jednoduchý salát Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem Losos se zeleninou a pestem Bezlepkové ovesné sušenky s hrozinkami Jednoduchý salát 4 jarní cibulky 1 okurka

Více

Karla Pelikánová BEZLEPKOVÉ LASKOMINY. 66 receptů na úžasné pečené i nepečené dezerty

Karla Pelikánová BEZLEPKOVÉ LASKOMINY. 66 receptů na úžasné pečené i nepečené dezerty 1 Karla Pelikánová BEZLEPKOVÉ LASKOMINY 66 receptů na úžasné pečené i nepečené dezerty 2 KŘEHKÝ TVAROHOVÝ KOLÁČ S OŘECHY Tvaroh je zdravou a lahodnou surovinou. Je lehký, dobře stravitelný, ale přitom

Více

Forma na pečení polokoule cs

Forma na pečení polokoule cs Forma na pečení polokoule cs Informace o výrobku a recepty Nepřilnavá vrstva Forma je opatřena nepřilnavou vrstvou, aby se hotový dort dal lehce vyjmout. Další předností je snazší čištění. Na ochranu nepřilnavé

Více

Maso, maso, maso II. Domácí hamburger s cibulovou marmeládou a cheddarem. Vepřová krkovička na černém pivu. Bramborové rösti

Maso, maso, maso II. Domácí hamburger s cibulovou marmeládou a cheddarem. Vepřová krkovička na černém pivu. Bramborové rösti Maso, maso, maso II. Domácí hamburger s cibulovou marmeládou a cheddarem Vepřová krkovička na černém pivu Bramborové rösti Vepřová panenka ve slanině pečená vcelku s hříbkovou omáčkou Tvarohový mousse

Více

Citrónová buchta. Ingredience. Postup

Citrónová buchta. Ingredience. Postup Citrónová buchta 450 g polohrubé mouky, 1 lžička sody, 170 g krystalového cukru, 2 vejce, 100 ml oleje, 250 ml smetany na vaření, kůra a šťáva z 1 citronu, trochu mléka Všechny suroviny smícháme v těsto,

Více

Vegetariánská kuchyně

Vegetariánská kuchyně Vegetariánská kuchyně Semínkové paté se sušenými rajčaty Vegeburger s quionoou a domácí tatarkou Šafránovo-kokosová polévka s čerstvým špenátem Fazolové brownies s avokádovým krémem Semínkové paté se sušenými

Více

Česká kuchyně I. Zelná polévka s klobásou. Svíčková na smetaně. Karlovarské knedlíky. Jablkový závin

Česká kuchyně I. Zelná polévka s klobásou. Svíčková na smetaně. Karlovarské knedlíky. Jablkový závin Česká kuchyně I. Zelná polévka s klobásou Svíčková na smetaně Karlovarské knedlíky Jablkový závin Zelná polévka s klobásou 400 g kysaného zelí klobása 250 ml zakysané smetany 50 g cibule 800 ml vývaru

Více

o Velikonocích bezlepková Mini kuchařka

o Velikonocích bezlepková Mini kuchařka o Velikonocích bezlepková Mini kuchařka 03/16 Obsah 05 - Velikonoční cupkake 07 - Perníkové kraslice 09 - Velikonoční mazanec 11 - Velikonoční beránek 13 - Jarní řez 15 - Jidášky Velikonoční cupcake

Více

Lis na květiny a listy

Lis na květiny a listy Lis na květiny a listy cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91581FV05X03VIIZAMIT 2017-3 Vážení zákazníci, s tímto novým lisem na květiny a listy si můžete konzervovat filigránské květiny a krásně

Více

Gelové obklady. cs Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 88184AB6X6VICE

Gelové obklady. cs Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 88184AB6X6VICE Gelové obklady cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88184AB6X6VICE 2016-08 Vážení zákazníci, na tomto místě najdete pár důležitých informací k používání tohoto výrobku. Pozorně si je prosím přečtěte.

Více

LED držák toaletního papíru s nočním osvětlením

LED držák toaletního papíru s nočním osvětlením LED držák toaletního papíru s nočním osvětlením cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90434FV05X00VIIZEMIT 2017-01 340 152 Vážení zákazníci, díky LED držáku toaletního papíru s osvětlením najdete

Více

Asijské fusion. Duhové jarní závitky se zázvorovo arašídovou omáčkou. Banánová polévka s kokosovým mlékem. Kuřecí salát ze skleněných nudlí

Asijské fusion. Duhové jarní závitky se zázvorovo arašídovou omáčkou. Banánová polévka s kokosovým mlékem. Kuřecí salát ze skleněných nudlí Asijské fusion Duhové jarní závitky se zázvorovo arašídovou omáčkou Banánová polévka s kokosovým mlékem Kuřecí salát ze skleněných nudlí Domácí curry s hovězím masem a ananasem Duhové jarní závitky se

Více

DeBuyer. Grilované krevety s omáčkou Aioli. Šetrně pečená kachní prsa na pomeranči. Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem

DeBuyer. Grilované krevety s omáčkou Aioli. Šetrně pečená kachní prsa na pomeranči. Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem DeBuyer Věřím, že jste si akci u nás užili a pokrmy, které jste včera připravovali, si mnozí z Vás uvaří i doma :) Grilované krevety s omáčkou Aioli Šetrně pečená kachní prsa na pomeranči Dušené slávky

Více

I Love Burgers. Bulky na burgery. Klasik burger. PULLED PORK BBQ burger. FISH AND CHIPS Burger. Batátové hranolky a guacamole

I Love Burgers. Bulky na burgery. Klasik burger. PULLED PORK BBQ burger. FISH AND CHIPS Burger. Batátové hranolky a guacamole I Love Burgers Bulky na burgery Klasik burger PULLED PORK BBQ burger FISH AND CHIPS Burger Batátové hranolky a guacamole Bulky na burgery 225 ml vlažného mléka 30 g čerstvého droždí 500 g hladké mouky

Více

Ze všech surovin uhněťte těsto. Přikryjte a nechejte 3 hodiny odstát. Poté vyválejte a zpracujte.

Ze všech surovin uhněťte těsto. Přikryjte a nechejte 3 hodiny odstát. Poté vyválejte a zpracujte. ZÁKLADNÍ RECEPTY NA TĚSTO Křehké těsto na paštiky 1,5 kg mouky 15 g soli 250 g másla nebo sádla 3/8 l vody Ze všech surovin uhněťte těsto. Přikryjte a nechejte 3 hodiny odstát. Poté vyválejte a zpracujte.

Více

SYTÉ. Hříbková polévka. Tato vydatná polévka z italského venkova je prosycená neodolatelnou vůní lesů.

SYTÉ. Hříbková polévka. Tato vydatná polévka z italského venkova je prosycená neodolatelnou vůní lesů. příprava 20 min plus stání vaření 1 h Hříbková polévka Tato vydatná polévka z italského venkova je prosycená neodolatelnou vůní lesů. 30 g sušených hříbků 3 lžíce extra panenského olivového oleje plus

Více

Hermelín v županu - fantazie!!!

Hermelín v županu - fantazie!!! Hermelín v županu - fantazie!!! na 10 kusů: 2 balení listového těsta, 5 hermelínů nebo stříbrňáků (fantastický je pikantní Vltavín), 20 plátků šunky, kečup, 1 vejce na potření, sezamové semínko. Z jednoho

Více