: DIČ: CZ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ": DIČ: CZ"

Transkript

1 MEDIXcom Uživatelský návod Rudníkovská 186, Praha 9 Telefon : DIČ: CZ Fax: IČO: č.ú /0800 GSM: info@telesis.cz

2 Obsah Instalace programu Autorizace programu a Objednací formulář Nastavení ústředny Verze programu Hlavní nastavení programu Alarmy - hlavní funkce programu MEDIXcom Nastavení panelu alarmů Další možnosti programu a systému Telesis - Xymphony API Ovládání linky z počítače a z telefonu Režim s náhlavní soupravou a bez náhlavní soupravy Odchozí volání Volba telefonního čísla Volba čísla vyhledáním v seznamu Nastavení vyhledání v seznamu Panel tlačítek a volání na pobočku Nastavení panelu tlačítek Historie volání Příchozí volání Kontakty v Outlooku Přepojování bez vyzvednutí sluchátka Přijmutí hovoru Přepojování s vyzvednutím sluchátka a konference Předání hovoru a převzetí nevyzvednutého odchozího hovoru Parkování Přidržení Ukončení hovoru

3 Instalace programu Spusťte program MEDIXcom_Setup.exe. Zkontrolujte složku, do které se má program nainstalovat, případně zvolte jinou. Stiskněte tlačítko Nainstalovat program. Tím je instalace hotova. Nainstalovaný program lze při ukončení instalace instalačním programem spustit. Ve Windows XP a vyšším systému se pravděpodobně objeví dotaz na povolení odblokování. Povolte odblokování. Zkontrolujte jestli program navázal spojení s ústřednou. Po navázání spojení se v záhlaví okna za názvem programu objeví také číslo vaší pobočky. Proveďte Autorizaci programu. Autorizace programu a Objednací formulář Obraťte se na dodavatele programu a vyžádejte si Autorizační klíč k Autorizačnímu kódu programu. Lze to provést také em odeslaným z objednacího formuláře volaného z menu Informace Objednací list. Autorizační kód naleznete také v Nastavení Základní Autorizační kód. Pod Autorizačním kódem je editor pro vložení Autorizačního klíče. Po vložení správného autorizačního klíče program restartujte. Máte li zadán správný klíč, v programu se povolí všechny funkce. Demo verze pouze monitoruje, plná verze má povoleno aktivní ovládání. V okně O programu je režim Demo Plná indikován.

4 Nastavení ústředny Program komunikuje s ústřednou přes ethernetové rozhraní. Po startu se program přihlásí do sítě a zaregistruje se v ústředně. Aby byl program správně zaregistrován, musí ústředna znát IP adresu počítače, ve kterém je program spuštěn a mít ji přiřazenu k pobočce, kterou bude program ovládat. Toto nastavení musí provést servisní technik. Verze programu Výrobní údaje příslušné verze programu zjistíte kliknutím pravým tlačítkem myši na MEDIXcom.exe a otevřením položky Vlastnosti a záložky Verze. Je zde také uvedena minimální požadovaná verze spolupracujícího firmware Xymphony v telefonní ústředně. U spuštěného programu můžeme použít také okénko O programu. Hlavní nastavení programu Uživatelské nastavení programu je minimální a lze ho provést výběrem položky Nastavení v menu hlavního okna programu. Kliknutím na položky v menu Zobrazit, se zviditelní další okna programu. Okna Panel tlačítek a Vyhledání v seznamu mají vlastní nastavení.

5 Alarmy - hlavní funkce programu MEDIXcom Vyvěšení telefonní linky ústředny Telesis je prostřednictvím programu MEDIXcom signalizováno v počítači - například na sesterně. Vyvěšení je indikováno v okně Alarmů. Zároveň se spustí zvuková signalizaci a založí se nová položku v seznamu aktivních alarmů. Každý alarm je třeba vyřídit. Okno Aktivních alarmů indikuje také stav vyřizování alarmu. Kliknutím myší na příslušný alarm přejde indikace postupně mezi stavy Vyřídit, Vyřizuje se a Vyřízeno. Časy všech událostí příslušného alarmu se zaznamenají do souboru. Jsou li všechny alarmy vyřízeny a všechny telefonní linky zavěšeny, lze okno alarmů zavřít.

6 Nastavení panelu alarmů V panelu alarmů můžete vstoupit do nastavení tohoto okna. V záložce Tabulka můžete nastavit jména a telefonní čísla, příslušná k jednotlivým tlačítkům pro indikaci alarmů. V záložce Možnosti lze nastavit šířku a výšku tlačítka v pixelech a maximální počet tlačítek v jednom sloupku. Dále lze zapnout a nastavit možnost používání externího souboru, Při použití lůžkové jednotky lze v ústředně Telesis například pro jeden pokoj a jednu skutečnou telefonní linku vytvořit několik virtuálních linek. Lůžková jednotka potom prostřednictvím skutečné linky a funkcí ústředny vyvěšuje virtuální linky. Jedné lůžkové jednotce na jedné telefonní lince lze tedy přiřadit několik čísel virtuálních linek pro alarmy, ne však číslo skutečné telefonní linky. Lůžková jednotka má také další funkce jako je volání doktora atd. I tyto funkce mohou být sledovány prostřednictvím programu MEDIXcom. Funkci alarmu lze použít i na běžné telefony, nebo na tlačítka, která rozpojují a spojují telefonní linku. Další možnosti programu a systému Telesis - Xymphony API Program MEDIXcom komunikuje s ústřednou Telesis přes ethernet pomocí protokolu, který umožňuje využívat spoustu dalších funkcí. Tyto funkce mají vedle systému alarmů pouze vedlejší nebo pomocný význam.

7 Ovládání linky z počítače a z telefonu Vytáčet čísla můžeme jak tlačítky telefonu tak z klávesnice počítače. Nelze však tyto možnosti v průběhu vytáčení jednoho telefonního čísla kombinovat. Všechna tlačítka programu můžeme ovládat myší. Stiskem kláves nebo tlačítek s čísly volíme telefonní číslo. Stiskem kláves s písmeny přejdeme do seznamu pro rychlé vyhledání podle jmen. K funkčním klávesám softwarového telefonu jsou přiřazeny klávesy Ins, Del, Home, End. Tyto klávesy a tlačítka mohou pracovat v následujících režimech: <Ins> - Vyvěsit, Zavěsit, Přijmout hovor <Home> - Přidržet, Zpět do hovoru A <Del> - Konference, Zpět do hovoru B <End> - Přepojit, Zaparkovat, Předat Režim s náhlavní soupravou a bez náhlavní soupravy Je li na pobočce povolen režim s náhlavní soupravou, lze přecházet mezi režimem s a bez náhlavní soupravy. Vyvěšením a následným stisknutím tlačítka [Zavěsit] v programu, přejdeme do režimu s náhlaví soupravou. Zavěšení sluchátka přejdeme zpět do normálního režimu. Odchozí volání Zvedneme sluchátko. Máme li povolen režim s náhlavní soupravou, a máme vyvěšené sluchátko dáme [ Vyvěsit ]. Můžeme volit číslo. Volba telefonního čísla Volit čísla lze kliknutím levým tlačítkem myši na jednotlivá tlačítka s čísly. Volbu lze provést také číselnou klávesnicí na počítači, nebo číselnou klávesnicí na telefonu. Není podporována možnost vytočit jedno telefonní číslo částečně na telefonu a částečně na počítači.

8 Volba čísla vyhledáním v seznamu Máme li vybráno hlavní okno a začneme psát text, přejde se automaticky do okna Vyhledání v seznamu, kde je vyhledáváno vždy první jméno, začínající stejně, jako text v editoru. Stisknutím klávesy <Enter> můžeme vytočit příslušné telefonní číslo. Můžeme však také pokračovat šipkami nahoru a dolu a volbu účastníka dokončit po nalezení správného jména stisknutím klávesy Enter. Číslo můžeme vytočit také dvojitým kliknutím myší na příslušnou položku v seznamu. V seznamu lze rolovat jak posuvníkem, tak tlačítky s písmeny. Nastavení vyhledání v seznamu Ve vyhledání v seznamu můžete vstoupit do nastavení tohoto okna. V záložce Tabulka můžete nastavit jména a telefonní čísla, příslušná k jednotlivým řádkům tabulky pro vyhledávání a rychlé vytáčení. V záložce Možnosti lze zapnout a nastavit možnost používání externího souboru, obsahujícího údaje se jmény a s čísly.

9 Panel tlačítek a volání na pobočku Tlačítka zobrazující stav příslušné pobočky. Šedá v klidu Žlutá - vyzvání Červená vyvěšeno Stisknutím na tlačítko při vyvěšeném sluchátku lze vytočit příslušnou pobočku. Nastavení panelu tlačítek V panelu tlačítek můžete vstoupit do nastavení tohoto okna. V záložce Tabulka můžete nastavit jména a telefonní čísla, příslušná k jednotlivým tlačítkům pro indikaci stavu a rychlé vytáčení. V záložce Možnosti lze nastavit šířku a výšku tlačítka v pixelech a maximální počet tlačítek v jednom sloupku. Dále lze zapnout a nastavit možnost používání externího souboru, obsahujícího údaje se jmény a s čísly.

10 Historie volání Okno, ve kterém vidíme příchozí odchozí a ztracené (nevyzvednuté příchozí) hovory. Dvojitým kliknutím na příslušný řádek můžeme vytočit příslušné telefonní číslo. Dále můžeme filtrovat které hovory chceme vidět zamáčknutím nebo vymáčknutím tlačítka s příslušnou iconou a názvem typu hovorů. Příchozí volání Začne li telefon vyzvánět, program zobrazí číslo volajícího, aktivuje tlačítka číselné klávesnice a tlačítko [Přepojit]. Jsme li v režimu s náhlavní soupravou, aktivuje se také tlačítko [Přijmout hovor]. Kontakty v Outlooku CLIP, který obdržíme současně se začátkem vyzvánění, můžeme využít pro vyhledání a otevření kontaktu v Outlooku. Aby kontakt mohl být vyhledán musí obsahovat příslušné telefonní číslo. Není li žádný kontakt s příslušným telefonním číslem nalezen, přidá se nové číslo do seznamu v okně Kontakty v Outlooku. Je kontakt nalezen, může být, podle nastavení programu buď otevřen, nebo zařazen do seznamu v okně Kontakty v Outlooku pro pozdější otevření. Dvojkliknutím na položku v tomto seznamu můžeme kontakt otevřít, Založit nový kontakt s přijatým číslem, vymazat položku ze seznamu, nebo vymazat všechny položky tohoto seznamu. Přepojování bez vyzvednutí sluchátka Začne li telefon vyzvánět, aktivuje se tlačítko [Přepojit]. můžeme zvolit příslušné číslo a stisknout tlačítko [Přepojit]. Tím je hovor přepojen na příslušnou pobočku. Přijmutí hovoru Hovor přijmeme stisknutím tlačítka [Přijmout hovor], jsme li v režimu s náhlavní soupravou a máme vyvěšeném sluchátku. Máme li zavěšené sluchátko, zvedneme ho a tím hovor přijmeme.

11 Přepojování s vyzvednutím sluchátka a konference Začne li telefon vyzvánět a zvedneme sluchátko, aktivuje se tlačítko [Přidržet]. Po stisknutí tlačítka [Přidržet] máme možnost volit číslo, nebo se tlačítkem [Zpět do hovoru A] vrátit do hovoru. Po vytočení čísla se aktivuje tlačítko [Předat]. Stisknutím na tlačítko [Předat] můžeme hovor předat na vytočené číslo. Vyčkáme li, až vyvěsí i účastník, kterému chceme hovor předat, aktivuje se nám také tlačítko [Konference]. Jestliže aktivujeme konferenci, objeví se nám i možnost [Zpět do hovoru B]. Předání hovoru a převzetí nevyzvednutého odchozího hovoru Po vyzvednutí sluchátka s příchozím hovorem můžeme hovor [ Přidržet ]. Volit číslo dalšído účastníka a potom hovor [ Předat ]. Tím se nám linka uvolní pro příjem dalšího hovoru. Zároveň se hovor objeví v okně Nevyzvednuté odchozí hovory. Jestliže účastník kterému byl hovor předán dlouho tento hovor nezvedá, Lze dvojkliknutím na příslušný řádek v tomto okně převzít hovor zpět. Parkování Po přijetí příchozího hovoru, nebo je li vyzvednut odchozí hovor, můžeme tento hovor zaparkovat tlačítkem [Zaparkovat] v programu, nebo stisknutím tlačítka P1..P4 na talefonu. Hovor vyzvedneme z parkoviště programem tak, že stiskneme tlačítko s číslem příslušné zaparkované pobočky nebo stisknutím tlačítka P1..P4 na telefonu. Přidržení V průběhu hovoru můžeme stisknout tlačítko [Přidržet]. Hovor je přidržen a aktivuje se nám volba [Zpět do hovoru A]. Stisknutím tohoto tlačítka můžeme opět hovořit. Ukončení hovoru Hovor ukončíme zavěšením sluchátka. V režimu s náhlavní soupravou také stisknutím tlačítka [Zavěsit].

Instalace programu Autorizace programu a Objednací formulář Informace Objednací list. Nastavení Základní Autorizační kód.

Instalace programu Autorizace programu a Objednací formulář Informace Objednací list. Nastavení Základní Autorizační kód. Instalace programu Spusťte program XComCZ_Setup.exe. Zkontrolujte složku, do které se má program nainstalovat, případně zvolte jinou. Stiskněte tlačítko Nainstalovat program. Tím je instalace hotova. Nainstalovaný

Více

Ovládání IP telefonů Well T22P a T26P

Ovládání IP telefonů Well T22P a T26P Ovládání IP telefonů Well T22P a T26P Výrobce: Typ zařízení: Well Well T22P, Well T26P Firmware: 7.60.30.5, 6.60.30.5 Služba: VoIP CTX / Voice Connect (Virtuální ústředna / Neomezená linka) Datum: 2.11.2011

Více

Ovládání IP telefonů Thomson ST2022 a ST2030

Ovládání IP telefonů Thomson ST2022 a ST2030 Ovládání IP telefonů Thomson ST2022 a ST2030 Výrobce: Typ zařízení: Firmware: Služba: Thomson Thomson ST2022, Thomson ST2030 Thomson ST2022 (3.61), Thomson ST2030(1.61) VoIP CTX / Voice Connect (Virtuální

Více

Uživatelská příručka k SIP terminálu Mitel 6863i

Uživatelská příručka k SIP terminálu Mitel 6863i Uživatelská příručka k SIP terminálu Mitel 6863i 41-001575-00 REV00 KVĚTEN 2015 Následující návod popisuje nejčastěji používané funkce, nicméně možnosti tohoto přístroje jsou mnohem širší. Nastavení a

Více

Ovládání IP telefonů Well YV2 a YV3

Ovládání IP telefonů Well YV2 a YV3 Ovládání IP telefonů Well YV2 a YV3 Výrobce: Typ zařízení: Well Well YV2, Well YV3 Firmware: 1.21.2 Služba: VoIP CTX / Voice Connect (Virtuální ústředna / Neomezená linka) Datum: 27.07.2009 Well YV2 Well

Více

Ovládání IP telefonu Panasonic KX-TGP 500 a KX-TPA 50

Ovládání IP telefonu Panasonic KX-TGP 500 a KX-TPA 50 Ovládání IP telefonu Panasonic KX-TGP 500 a KX-TPA 50 Výrobce: Panasonic Typ zařízení: KX-TGP 500, KX-TPA 50 Firmware: 22.02, 22.10, 22.53 (KX TGP 500, KX TGP 550) Služba: VoIP CTX / VoIP Connect (O2 Virtuální

Více

Průvodce aplikací GTS Webový portál pro správce

Průvodce aplikací GTS Webový portál pro správce Průvodce aplikací GTS Webový portál pro správce www.centrex.gts.cz Strana 1 z 14 Obsah 1 Přihlášení do portálu Centrex... 3 2 Hlavní stránka aplikace základní popis... 3 3 Použití interaktivní nápovědy...

Více

Ovládání IP telefonu Gigaset C470 IP

Ovládání IP telefonu Gigaset C470 IP Ovládání IP telefonu Gigaset C470 IP Výrobce: Typ zařízení: Siemens Gigaset C470 IP Firmware: 02223 Služba: VoIP CTX / Voice Connect (Virtuální ústředna / Neomezená linka) Datum: 11.05.2010 Gigaset C470IP

Více

D I S C O M P X3S / X3SP / X3G. Zkrácený návod k použití. Fanvil Technology Co, Ltd.

D I S C O M P X3S / X3SP / X3G. Zkrácený návod k použití. Fanvil Technology Co, Ltd. V1 - X3S / X3SP / X3G Zkrácený návod k použití Fanvil Technology Co, Ltd. www.fanvil.com Obsah balení Kabel ke sluchátku Ethernetový kabel Zkrácený návod k použití IP telefon Sluchátko Stojan Popis ikon

Více

Návod k obsluze odolného DECT zařízení RTX 8830

Návod k obsluze odolného DECT zařízení RTX 8830 Návod k obsluze odolného DECT zařízení RTX 8830 Zapojení zařízení: 1. Do sluchátka vložte přiloženou baterii. Podržením červeného tlačítka se symbolem zavěšení telefon zapněte. 1. Pootočte zámek na zadním

Více

Ovládání přístroje Aastra 6753

Ovládání přístroje Aastra 6753 Ovládání přístroje Aastra 6753 Displej je tvořen informačním řádkem, který zobrazuje stav přístroje, číslo volajícího nebo přístupné funkce. V klidu je na displeji zobrazen datum a čas, v průběhu hovoru

Více

Panasonic KX-TGP500 Příručka uživatele Vodafone OneNet

Panasonic KX-TGP500 Příručka uživatele Vodafone OneNet Panasonic KX-TGP500 Příručka uživatele Vodafone OneNet Panasonic KX-TGP500 Příručka uživatele Vodafone OneNet Popis tlačítek telefonu 2 3 4 1 7 8 9 10 1 Indikátor vyzvánění/nabíjení 2 Hlasitý reproduktor

Více

Panasonic KX-TGP600 Příručka uživatele Vodafone OneNet

Panasonic KX-TGP600 Příručka uživatele Vodafone OneNet Panasonic KX-TGP600 Příručka uživatele Vodafone OneNet Panasonic KX-TGP600 Příručka uživatele Vodafone OneNet Popis tlačítek telefonu 1 Indikátor vyzvánění/nabíjení 2 Zdířka pro náhlavní soupravu 3 Tlačítko

Více

Průvodce aplikací Webový portál pro správce Portal-uc.gtsce.com

Průvodce aplikací Webový portál pro správce Portal-uc.gtsce.com Průvodce aplikací Webový portál pro správce Portal-uc.gtsce.com Obsah 1 Přihlášení do portálu... 3 2 Hlavní stránka aplikace základní popis... 3 3 Použití interaktivní nápovědy... 4 4 Použití vybraných

Více

V1.0 D I S C O M P. Zkrácený návod k použití. Fanvil Technology Co, Ltd.

V1.0 D I S C O M P. Zkrácený návod k použití. Fanvil Technology Co, Ltd. V1.0 X6 Zkrácený návod k použití Fanvil Technology Co, Ltd. www.fanvil.com Obsah balení Kabel ke sluchátku Ethernetový kabel Zkrácený návod k použití IP telefon Sluchátko Stojan Napájecí zdroj Popis ikon

Více

NÁVOD K OBSLUZE TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY. NeXspan / Aastra Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE. Aastra 6753

NÁVOD K OBSLUZE TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY. NeXspan / Aastra Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE. Aastra 6753 NÁVOD K OBSLUZE TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY NeXspan / Aastra Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE Aastra 6753 Digitální telefon 6753 je kompletní, výkonný nástroj s jednoduchým a rychlým ovládáním, které je umožněno: - zobrazováním

Více

Skype USB VoIP telefon s displejem LCD UT-817

Skype USB VoIP telefon s displejem LCD UT-817 Obrázek 33 Přidání ovladače HID: a. Klepněte pravým tlačítkem myši na vlastnosti SKYPE PHONE Interface a zvolte aktualizaci ovladače. Ze seznamu ovladačů zařízení vyberte USB human interface devices. b.

Více

Ovládání přístroje Aastra 6755

Ovládání přístroje Aastra 6755 Ovládání přístroje Aastra 6755 Displej je tvořen informačním řádkem, který zobrazuje stav přístroje, číslo volajícího nebo přístupné funkce. V klidu je na tomto řádku zobrazeno datum a čas, v průběhu hovoru

Více

Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows 98, ME

Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows 98, ME Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows 98, ME Předmluva Tento návod slouží k nastavení připojení k síti Internet prostřednictvím služby Internet ONE, která využívá připojování pomocí protokolu

Více

Integrace VOIPEX PBX a Salesforce

Integrace VOIPEX PBX a Salesforce Integrace VOIPEX PBX a Salesforce Autor: Jan Apeltauer Vytvořeno: 3.8.2018 Verze: 1 IPEX a.s., Roháčova 77, Praha Obsah Úvod... 3 Popis prostředí uživatele v CRM Salesforce... 4 Popis probíhajícího hovoru...

Více

Dokumentace k produktu IceWarp Notifikační nástroj

Dokumentace k produktu IceWarp Notifikační nástroj Dokumentace k produktu IceWarp Notifikační nástroj Notifikační nástroj umožňuje propojit pracovní stanicí s aplikací IceWarp Web klient. Kromě funkcí pro upozorňování na nové události je pomocí ní možné

Více

FRITZ!Fon MT-F. Zkrácená uživatelská příručka

FRITZ!Fon MT-F. Zkrácená uživatelská příručka FRITZ!Fon MT-F Zkrácená uživatelská příručka - - Začínáme s FRITZ!Fon MT-F Práci s FRITZ!Fon MT-F můžete začít v několika jednoduchých krocích. Bezpečnostní instrukce Vyvarujte se vniknutí kapaliny do

Více

Naším cílem je Vaše spokojenost...

Naším cílem je Vaše spokojenost... Vážení zákazníci, Naším cílem je Vaše spokojenost... blahopřejeme Vám, že jste se rozhodli pro nákup nové telefonní ústředny řady ATEUS - NETSTAR od českého výrobce 2N TELEKOMUNIKACE a.s. Současně Vás

Více

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. Aplikace My Instant Communicator Desktop. Aplikace My Instant Communicator pro počítač.

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. Aplikace My Instant Communicator Desktop. Aplikace My Instant Communicator pro počítač. OmniTouch 8400 Instant Communications Suite Stručná uživatelská příručka R6.1 Aplikace My Instant Communicator pro počítač Aplikace My Instant Communicator pro počítač ve svém intuitivním uživatelském

Více

Aastra 7444ip. IP telefon pro Aastra MX-ONE. Uživatelská příručka

Aastra 7444ip. IP telefon pro Aastra MX-ONE. Uživatelská příručka Aastra 7444ip IP telefon pro Aastra MX-ONE Uživatelská příručka Aastra 7444ip IP telefon 1 Displej 2 Programovatelná tlačítka 3 Soft tlačítka 4 Navigační tlačítko 5 Tlačítka menu 6 Tlačítka nastavení hlasitosti

Více

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. Integrace aplikace Microsoft Outlook. Připojení ke službám na vyžádání

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. Integrace aplikace Microsoft Outlook. Připojení ke službám na vyžádání OmniTouch 8400 Instant Communications Suite Stručná uživatelská příručka R6.1 Ve spojení s aplikací Microsoft Outlook přináší software Alcatel-Lucent OmniTouch 8400 Instant Communications Suite vysokou

Více

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC úvod Sjednocená komunikace představuje ideální řešení pro společnosti, které chtějí zvýšit svou efektivitu a využít komplexní řešení pro pokrytí

Více

Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows 2000

Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows 2000 Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows 2000 Předmluva Tento návod slouží k nastavení připojení k síti Internet prostřednictvím služby Internet ONE, která využívá připojování pomocí protokolu

Více

Návod k použití webového portálu služby viphone business

Návod k použití webového portálu služby viphone business Návod k použití webového portálu služby viphone business 1. Požadavky na operační systém a PC Požadavky na operační systém a počítač jsou: - běžně vybavený kancelářský počítač, bylo by vhodné aby měl alespoň

Více

Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4

Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4 Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4 Úvod k instalaci Tato instalační příručka je určena uživatelům objednávkového modulu Offline VetShop verze 3.4. Obsah 1. Instalace modulu Offline VetShop...

Více

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE NASTAVENíM SLuŽBY MEET-ME KONFERENCE

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE NASTAVENíM SLuŽBY MEET-ME KONFERENCE TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE NASTAVENíM SLuŽBY MEET-ME KONFERENCE úvod Služba poskytuje komfortní plánované audio konference stejně jako jednoduché konference bez rezervace. Jednoduchý webový klient

Více

VoIP telefon Fanvil X3S Základní návod

VoIP telefon Fanvil X3S Základní návod VoIP telefon Fanvil X3S Základní návod 1. Úvod Fanvil X3S je VoIP telefon, který dokonale vyhovuje všem druhům obchodních komunikací a uspokojí i náročnější domácí uživatele. Fanvil X3S disponuje velice

Více

Manuál 2N Mobility Extension Symbian

Manuál 2N Mobility Extension Symbian Manuál 2N Mobility Extension Symbian Aplikace 2N Mobility Extension umožňuje uživatelům mobilních telefonů pohodlné telefonování přes pobočkové ústředny či GSM brány fy 2N TELEKOMUNIKACE a.s. Tato aplikace

Více

Servisní telefon: 724008007 Internet: www.ktvprerov.cz email: internet@ktvprerov.cz

Servisní telefon: 724008007 Internet: www.ktvprerov.cz email: internet@ktvprerov.cz Kabelová televize Přerov, a.s. Servisní telefon: 724008007 Internet: www.ktvprerov.cz email: internet@ktvprerov.cz Vážení uživatelé služby MediaLINE v této příručce předkládáme návod na konfiguraci počítače

Více

Úvod. Program ZK EANPRINT. Základní vlastnosti programu. Co program vyžaduje. Určení programu. Jak program spustit. Uživatelská dokumentace programu

Úvod. Program ZK EANPRINT. Základní vlastnosti programu. Co program vyžaduje. Určení programu. Jak program spustit. Uživatelská dokumentace programu sq Program ZK EANPRINT verze 1.20 Uživatelská dokumentace programu Úvod Základní vlastnosti programu Jednoduchost ovládání - umožňuje obsluhu i málo zkušeným uživatelům bez nutnosti většího zaškolování.

Více

KXT709 UŽIVATELSKÝ NÁVOD

KXT709 UŽIVATELSKÝ NÁVOD KXT709 UŽIVATELSKÝ NÁVOD zjednodušený Instalace 1. Připojte kroucenou šňůru do zdířky sluchátka a druhý konec šňůry do zdířky na boční straně telefonu. 2. Připojte telefonní kabel do zdířky na spodní straně

Více

1. POŽADAVKY NA OPERAČNÍ SYSTÉM A POČÍTAČ INSTALACE NASTAVENÍ A SPUŠTĚNÍ APLIKACE OVLÁDÁNÍ A NASTAVENÍ ZVLÁŠTNÍCH FUNKCÍ...

1. POŽADAVKY NA OPERAČNÍ SYSTÉM A POČÍTAČ INSTALACE NASTAVENÍ A SPUŠTĚNÍ APLIKACE OVLÁDÁNÍ A NASTAVENÍ ZVLÁŠTNÍCH FUNKCÍ... OBSAH 1. POŽADAVKY NA OPERAČNÍ SYSTÉM A POČÍTAČ... 3 2. INSTALACE... 3 3. NASTAVENÍ A SPUŠTĚNÍ APLIKACE... 5 4. OVLÁDÁNÍ A NASTAVENÍ ZVLÁŠTNÍCH FUNKCÍ... 8 2 1. Požadavky na operační systém a počítač Požadavky

Více

Manuál k programu KaraokeEditor

Manuál k programu KaraokeEditor Manuál k programu KaraokeEditor Co je KaraokeEditor? Program slouží pro editaci tagů v hudebních souborech formátu mp3. Tagy jsou doprovodné informace o písni, uložené přímo v mp3. Aplikace umí pracovat

Více

4x standardní vstupy

4x standardní vstupy Uvedení do provozu Toto DVR je speciálně vyrobeno pro USB rozhraní, USB3104 převádí videosignál pomocí USB do počítače. Má vkusný černý design a malou velikost, umožňuje jednoduché připojení k počítači.

Více

X-Lite 1.3 Stručný návod

X-Lite 1.3 Stručný návod X-Lite 1.3 Stručný návod instalace, ovládání a nastavení programu CounterPath Solutions, Inc. Floor 8, 100 West Pender St. Vancouver, BC CANADA V6B 1R8 Tel: 1.604.878.0440 sales@counterpath.com www.counterpath.com

Více

AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000

AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000 AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000 Komfortní spojovatelské pracoviště AC-Win IP V1.0 pro IP systémy HiPath 4000 je realizováno jako aplikace Windows na osobním počítači.

Více

1. Pokyny 1.1 Stručně

1. Pokyny 1.1 Stručně 1. Pokyny 1.1 Stručně Po zapojení USB VoIP telefonu do USB portu vašeho počítače můžete realizovat a přijímat Skype telefonáty. Vyzvání při všech příchozích hovorech. Můžete si vybrat kontakt ze seznamu

Více

A300. Mobilní telefon. Začínáme snadno a rychle

A300. Mobilní telefon. Začínáme snadno a rychle A300 Mobilní telefon Začínáme snadno a rychle Obsah Obsah... 2 Ovládací prvky telefonu... 3 Uvedení do provozu... 4 Zapnutí a vypnutí telefonu... 6 Nabíjení telefonu... 7 Nouzové volání... 8 Telefonování...

Více

Interface LPG / CNG Bluetooth. Instrukce k instalaci a konfiguraci zařízení v1.0 cz. U rozhraní bluetooth není instalace ovladače potřebná.

Interface LPG / CNG Bluetooth. Instrukce k instalaci a konfiguraci zařízení v1.0 cz. U rozhraní bluetooth není instalace ovladače potřebná. Interface LPG / CNG Bluetooth ProjektTECH Instrukce k instalaci a konfiguraci zařízení v1.0 cz U rozhraní bluetooth není instalace ovladače potřebná. (párovací kód: 1234) 1. Požadavky na hardware : - PC

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson T300

Nastavení telefonu Sony Ericsson T300 Nastavení telefonu Sony Ericsson T300 Telefon Sony Ericsson T300, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Copyright 2001, COM PLUS CZ a.s., Praha

Copyright 2001, COM PLUS CZ a.s., Praha Základní informace: CP Call je CTI (Computer Telephony Integration) aplikace. Jedná se tedy o vzájemné propojení osobního počítače a telefonního přístroje. Je vytvořena podle standardu CSTA (Computer Supported

Více

F-FREEQALL SKYPE. Brána pro Skype a telefonní linku

F-FREEQALL SKYPE. Brána pro Skype a telefonní linku F-FREEQALL SKYPE Brána pro Skype a telefonní linku Nainstalujte si software Skype verze 1.3 nebo vyšší pro IBM kompatibilní PC s Windows. (viz obr. v originálním návodu str. 2-4) Stáhněte si Skype ze stránek

Více

Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows XP

Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows XP Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows XP Předmluva Tento návod slouží k nastavení připojení k síti Internet prostřednictvím služby Internet ONE, která využívá připojení pomocí protokolu PPPoE.

Více

Připojení ke vzdálené aplikaci Target 2100

Připojení ke vzdálené aplikaci Target 2100 Připojení ke vzdálené aplikaci Target 2100 Pro úspěšné připojení ke vzdálené aplikaci Target 2100 je nutné připojovat se ze stanice s Windows XP SP3, Windows Vista SP1 nebo Windows 7. Žádná VPN není potřeba,

Více

NÁVOD K OBSLUZE TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY. NeXspan / Aastra Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE. Aastra 6755

NÁVOD K OBSLUZE TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY. NeXspan / Aastra Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE. Aastra 6755 NÁVOD K OBSLUZE TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY NeXspan / Aastra Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE Aastra 6755 Digitální telefon Aastra 6755 je kompletní, výkonný nástroj s jednoduchým a rychlým ovládáním, které je umožněno:

Více

Návod k použití pro uživatele Systému monitoringu návštěvnosti oficiálních turistických informačních center

Návod k použití pro uživatele Systému monitoringu návštěvnosti oficiálních turistických informačních center Návod k použití pro uživatele Systému monitoringu návštěvnosti oficiálních turistických informačních center Systém monitoringu návštěvnosti a využívání služeb TIC Projekt: Marketingové aktivity ke zvýšení

Více

Value Adaptér USB -> telefon (RJ11) Katalogové číslo: 15.99.7525. Typ: EzSKY050

Value Adaptér USB -> telefon (RJ11) Katalogové číslo: 15.99.7525. Typ: EzSKY050 Value Adaptér USB -> telefon (RJ11) Katalogové číslo: 15.99.7525 Typ: EzSKY050 Balení 1. 1x EzSKY050 device 2. 1x Quick Guide Manual 3. 1x CD (s ovladači a manuálem) Specifikace produktu Specifikace hardwaru

Více

Aastra 7433ip a Aastra 7434ip

Aastra 7433ip a Aastra 7434ip Aastra 7433ip a Aastra 7434ip IP telefony pro Aastra MX-ONE Uživatelská příručka Aastra 7433ip IP telefon 1 Displej 2 Soft tlačítka 3 Navigační tlačítka 4 Vypnutí mikrofinu 5 Funkční tlačítka 6 Tlačítka

Více

Meeting Asistent. Manuál pro instalaci a ovládání aplikace. Nokia + Sony Ericsson telefony s OS Symbian

Meeting Asistent. Manuál pro instalaci a ovládání aplikace. Nokia + Sony Ericsson telefony s OS Symbian Meeting Asistent Manuál pro instalaci a ovládání aplikace Nokia + Sony Ericsson telefony s OS Symbian 1 Úvodem 2 Podporované přístroje 3 Start 3.1 Potřebné vybavení 3.2 Instalace aplikace do telefonu 4

Více

Postup přechodu na podporované prostředí. Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy

Postup přechodu na podporované prostředí. Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy Postup přechodu na podporované prostředí Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy Obsah Zálohování BankKlienta... 3 Přihlášení do BankKlienta... 3 Kontrola verze

Více

Návod pro připojení telefonu Nokia 6230 přes infračervený port pro Windows XP instalace programu PC Suite - GPRS

Návod pro připojení telefonu Nokia 6230 přes infračervený port pro Windows XP instalace programu PC Suite - GPRS Návod pro připojení telefonu Nokia 6230 přes infračervený port pro Windows XP instalace programu PC Suite - GPRS 1. Instalace kabelu Do počítače vložte instalační CD Nokia 6230 CD-ROM, které je obsažené

Více

2.1.2 V následujícím dialogovém okně zvolte Instalovat ze seznamu či daného umístění. stiskněte tlačítko Další

2.1.2 V následujícím dialogovém okně zvolte Instalovat ze seznamu či daného umístění. stiskněte tlačítko Další Autodiagnostika ROBEKO Diagnostický kabel VAG1 VAGR1 Instalace pro operační systémy Windows 1. Úvod : Před použitím kabelu je nutné nejprve nainstalovat příslušné ovladače v operačním systému Vašeho počítače.

Více

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA V Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA Obsah 1 Začínáme... 1 1.1 Vzhled... 1 1.2 Nabíjení tabletu a klávesnice... 3 1.3 Vložení karet microsd a SIM... 4 1.4 Připojení k přístupovému

Více

Návod na použití. VM40 v2

Návod na použití. VM40 v2 Návod na použití VM40 v2 Obsah Části a funkce... 3 Zapojení svorkovnice... 3 Uchycení jednotky... 4 Příslušenství... 4 Postup instalace... 4 Hlavní menu... 4 Základní ovládání jednotky... 5 Přijetí hovoru

Více

Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows Vista

Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows Vista Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows Vista Předmluva Tento návod slouží k nastavení připojení k síti Internet prostřednictvím služby Internet ONE, která využívá připojování pomocí protokolu

Více

Nastavení pošty v Outlook Express pod Windows XP :

Nastavení pošty v Outlook Express pod Windows XP : Nastavení pošty v Outlook Express pod Windows XP : Při nastavování e-mailového klienta Microsoft Outlook Express pod Windows XP budeme postupovat přesně podle následujících obrázků.(podobně to bude i u

Více

ČSOB Business Connector instalační příručka

ČSOB Business Connector instalační příručka ČSOB Business Connector instalační příručka Obsah 1 Úvod... 2 2 Získání komerčního serverového certifikátu... 2 2.1 Vytvoření žádosti o certifikát v počítači... 2 2.2 Instalace certifikátu na počítač...

Více

Návod na použití VM 40

Návod na použití VM 40 Návod na použití VM 40 Obsah Představení... 1 Zapojení svorkovnice... 1 Uchycení jednotky... 2 Příslušenství... 2 Postup instalace... 2 Hlavní menu... 2 Základní ovládání jednotky... 3 Přijetí hovoru z

Více

Svolávací systém Uživatelský manuál

Svolávací systém Uživatelský manuál Uživatelský manuál TTC TELEKOMUNIKACE, s.r.o. Třebohostická 987/5 100 00 Praha 10 tel.: 234 052 111 fax.: 234 052 999 e-mail: ttc@ttc.cz http://www.ttc-telekomunikace.cz Datum vydání: 14. srpna 2013 Číslo

Více

FortiaViewer verze 5.0

FortiaViewer verze 5.0 FortiaViewer verze 5.0 Prohlížeč obrázků formátu BMP a JPG ve složce, který je malý, nevyžaduje instalaci a můžete si jej vypálit do každé složky s fotografiemi na CD nebo DVD Příručka uživatele FORTIA

Více

s anténou a podstavcem CD-ROM obsahující návod a informace o záruce Ethernetový kabel (CAT5 UTP nekřížený) ADSL kabel (standardní telefonní kabel)

s anténou a podstavcem CD-ROM obsahující návod a informace o záruce Ethernetový kabel (CAT5 UTP nekřížený) ADSL kabel (standardní telefonní kabel) ČESKY Toto zařízení lze nastavit pomocí libovolného aktuálního webového prohlížeče, např. Internet Explorer 6 nebo Netscape Navigator 6.2.3. DSL-G664T Bezdrátový ADSL směrovač Než začnete 1. Pokud jste

Více

USB Telefon. Návod k použití. Podporované operační systémy: Windows 98 SP2, Windows XP

USB Telefon. Návod k použití. Podporované operační systémy: Windows 98 SP2, Windows XP USB Telefon Návod k použití Podporované operační systémy: Windows 98 SP2, Windows XP Instalace ovladačů Upozornění: Nepřipojujte zařízení k PC, dokud nenainstalujete ovladače. a. Spusťte. Po spuštění instalačního

Více

Archiv elektronických dokumentů Zela

Archiv elektronických dokumentů Zela Archiv elektronických dokumentů Zela Instalace po rozbalení servisního balíčku 38 se automaticky spustí instalační program, který nainstaluje potřebné moduly pro provoz archivu dokumentů. Tyto moduly je

Více

:420-226 803 003 DIČ: CZ28904125

:420-226 803 003 DIČ: CZ28904125 Uživatelský návod Lůžková jednotka 1130/5 Základní popis Lůžková jednotka - (dále jen LJ) oboustranná hovorová jednotka s možností optické signalizace LJ se připojuje k analogové telefonní lince dané pobočkové

Více

O2 Czech Republic a.s. Za Brumlovkou 266/2 140 22 Praha 4 Michle Czech Republic t 800 020202 www.o2.cz

O2 Czech Republic a.s. Za Brumlovkou 266/2 140 22 Praha 4 Michle Czech Republic t 800 020202 www.o2.cz O2 VIIRTUÁLNÍÍ ÚSTŘEDNA CALL CENTRUM Možnosti agenta Prostředí Call Centra Následující prvky jsou dostupné v hlavním prostředí Call Centra: Hlavní oblast zpráv Zobrazuje hlavní zprávy a hlášení přihlášenému

Více

PC Phone software pro správu telefonního provozu

PC Phone software pro správu telefonního provozu STAND CZ spol.s r.o. Kamenná 31 639 00 Brno Tel.: +420 5 43213516 Fax: +420 5 43234915 e-mail: stand@stand.cz www.stand.cz PC Phone software pro správu telefonního provozu Hlavní přednosti systému : Komfortní

Více

P D S - 5 P. Psychologický diagnostický systém. Instalační manuál. Popis instalace a odinstalace programu Popis instalace USB driverů

P D S - 5 P. Psychologický diagnostický systém. Instalační manuál. Popis instalace a odinstalace programu Popis instalace USB driverů P D S - 5 P Psychologický diagnostický systém Instalační manuál Popis instalace a odinstalace programu Popis instalace USB driverů GETA Centrum s.r.o. 04 / 2012 GETA Centrum s.r.o. Nad Spádem 9/206, 147

Více

Průvodce aplikací GTS Webový portál www.centrex.gts.cz. Strana 1 z 12

Průvodce aplikací GTS Webový portál www.centrex.gts.cz. Strana 1 z 12 Průvodce aplikací GTS Webový portál www.centrex.gts.cz Strana 1 z 12 Obsah 1 Přihlášení... 3 2 Změna hesla... 4 3 Hlavní stránka aplikace základní popis... 4 4 Použití interaktivní nápovědy... 4 5 Úprava

Více

Bluetooth handsfree rozhraní pro vozidla Volkswagen hf omvw1 Uživatelská příručka

Bluetooth handsfree rozhraní pro vozidla Volkswagen hf omvw1 Uživatelská příručka Bluetooth handsfree rozhraní pro vozidla Volkswagen hf omvw1 Uživatelská příručka Bluetooth rozhraní mobridge umožňuje plné ovládání handsfree mobilního telefonu prostřednictvím tlačítek na volantu ve

Více

Aktualizace softwaru Basis a firmwaru ústředny Lares. Ksenia: Bezpečnost on-line

Aktualizace softwaru Basis a firmwaru ústředny Lares. Ksenia: Bezpečnost on-line 0201600010-0201600015 - 0201600020-0201600025 0201600035 Aktualizace softwaru Basis a firmwaru ústředny Lares Ksenia: Bezpečnost on-line Aktualizace softwaru Basis na novější verzi Pro aktualizaci softwaru

Více

ipodatelna Uživatelská příručka

ipodatelna Uživatelská příručka Uživatelská příručka 1 Obsah Obsah 1 I Úvod 2 II Práce s aplikací 3 III Podání 4 1 Nové podání... 5 IV Informace o Uživateli 11 V Podatelna 13 1 Přijmout... a odmítnout podání 13 2 Seznam... došlých podání

Více

VIDEOTELEFON iloft ( s OSD menu )

VIDEOTELEFON iloft ( s OSD menu ) UŽIVATELSKÝ MANUÁL VIDEOTELEFON iloft ( s OSD menu ) Obsah Programování : uživatelský režim... 3 Nastavení vyzváněcího tónu... 3 Vypnutí zvonění... 4 Uvolnění dveří... 4 Nastavení obrazu a hlasitosti...

Více

Program. Uživatelská příručka. Milan Hradecký

Program. Uživatelská příručka. Milan Hradecký Program Uživatelská příručka Milan Hradecký ÚVOD : Program skladové evidence "SKLAD503" zahrnuje v sobě možnost zápisu příjmu převodů a výdeje až do 99 druhů skladů. Sortiment materiálu je ve všech skladech

Více

Software602 FormApps Server

Software602 FormApps Server Software602 FormApps Server Instalace pluginů pro elektronické formuláře Aktualizováno: 13. 1. 2017 Software602 a.s. Hornokrčská 15 140 00 Praha 4 tel: 222 011 602 web: www.602.cz e-mail: info@602.cz ID

Více

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Copyright 2008, 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka společnosti Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené

Více

Value USB telefon pro Skype Katalogové číslo: 15.99.7520

Value USB telefon pro Skype Katalogové číslo: 15.99.7520 Value USB telefon pro Skype Katalogové číslo: 15.99.7520 Obsah Obsah...1 1. Úvod...2 Balení...2 Požadavky na systém...2 Vlastnosti...3 Popis...3 Klávesy...4 Konektory...4 2. Hardwarová instalace...5 3.

Více

Tlačítko spouště lze použít k záznamu fotografií nebo k zaostření čočky.

Tlačítko spouště lze použít k záznamu fotografií nebo k zaostření čočky. Důležité upozornění: Nejdříve nainstalujte ovladač a potom k portu USB připojte zařízení VideoCAM Messenger. Přečtěte si toto důležité upozornění před instalací 1. Instalace softwaru VideoCAM Messenger

Více

UŽIVATELSKÝ NÁVOD. Monitor SZENA PLUS

UŽIVATELSKÝ NÁVOD. Monitor SZENA PLUS UŽIVATELSKÝ NÁVOD Monitor SZENA PLUS 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. Obsluha systému... 2 3. Popis monitoru SZENA PLUS... 3 3.1. Popis... 3 3.2. Funkční tlačítka... 4 4. Uživatelské menu... 4 Strana 1 (celkem

Více

HiPath 3000/4000/5000 opticlient 130 V5.0. Zkrácený návod k použití

HiPath 3000/4000/5000 opticlient 130 V5.0. Zkrácený návod k použití HiPath 3000/4000/5000 opticlient 130 V5.0 Zkrácený návod k použití Informace v tomto dokumentu obsahují pouze obecné popisy popř. funkce, které nejsou při konkrétním použití vždy k dispozici v uvedené

Více

PROGRAM SKYPE. Návod Skype. www.workline.cz VERZE NÁVODU A PROGRAMU VYUŽITÍ PRO V TOMTO NÁVODU SE NAUČÍTE. STÁHNUTÍ A INSTALACE

PROGRAM SKYPE. Návod Skype. www.workline.cz VERZE NÁVODU A PROGRAMU VYUŽITÍ PRO V TOMTO NÁVODU SE NAUČÍTE. STÁHNUTÍ A INSTALACE PROGRAM SKYPE VERZE NÁVODU A PROGRAMU Verze 1 1.7.2008 Verze Skype 3.5.0.239 VYUŽITÍ PRO Telekonference pro více účastníků Videokonference pro 2 účastníky Instant Messaging (chat) Zasílání souborů V TOMTO

Více

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE T-Mobile Internet Manager pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE Obsah 03 Úvod 04 Podporovaná zařízení 04 Požadavky na HW a SW 05 Instalace SW a nastavení přístupu 05 Hlavní okno 06 SMS 06 Nastavení 07 Přidání

Více

Instalační příručka. Vlastnoruční digitální podpis. Plugin do webového prohlížeče

Instalační příručka. Vlastnoruční digitální podpis. Plugin do webového prohlížeče Instalační příručka Vlastnoruční digitální podpis Plugin do webového prohlížeče 1. Úvod Tato příručka obsahuje návod jak nainstalovat a nastavit internetový prohlížeč (Internet Explorer, Mozilla Firefox

Více

VIDEOMONITOR 2- VODIČOVÉHO SYSTÉMU

VIDEOMONITOR 2- VODIČOVÉHO SYSTÉMU VIDEOVRÁTNÝ -VODIČOVÝ VIDEOMONITOR - VODIČOVÉHO SYSTÉMU UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ... CZ- VIDEOMONITOR - VODIČOVÝ VIDEOMONITOR - VODIČOVÝ CZ-3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Nevystavujte zařízení kapající nebo stříkající

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Compact III, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry

Více

Babyware Software pro nastavení a naprogramování ústředen Instalační příručka

Babyware Software pro nastavení a naprogramování ústředen Instalační příručka Babyware Software pro nastavení a naprogramování ústředen Instalační příručka Potvrdíme, že souhlasíte s licenčními podmínkami kliknutím na : I agree to the terms of this licence agreement Aktuální verze

Více

Smart Voip. eyebeam 1.11 Stručný návod

Smart Voip. eyebeam 1.11 Stručný návod eyebeam 1.11 Stručný návod Ovládání a nastavení eyebeamu verze Audio CounterPath Solutions, Inc. Floor 8, 100 West Pender St. Vancouver, BC CANADA V6B 1R8 Tel: 1.604.878.0440 sales@counterpath.com www.counterpath.com

Více

Obsah. Manuál pro uživatele aplikace ONIF platný ke dni 22. 9. 2011 Řešení společnosti icord International s.r.o. www.icord.cz

Obsah. Manuál pro uživatele aplikace ONIF platný ke dni 22. 9. 2011 Řešení společnosti icord International s.r.o. www.icord.cz Obsah Rychlý návod... 3 Chci se s vámi bezplatně spojit online. Co mám udělat? Rychlý návod... 3 Co vše mohu:... 3 Podrobněji:... 4 Chci se s vámi bezplatně spojit online. Co mám udělat? Podrobněji...

Více

OUTLOOK ADDIN PRO SYNCHRONIZACI S AKTIVITAMI RAYNET CRM - POUŽITÍ

OUTLOOK ADDIN PRO SYNCHRONIZACI S AKTIVITAMI RAYNET CRM - POUŽITÍ OUTLOOK ADDIN PRO SYNCHRONIZACI S AKTIVITAMI RAYNET CRM - POUŽITÍ Popis použití VÍTKOVICE IT SOLUTIONS, A.S. Verze Datum Autor Popis 1 5.4.2018 Karkoš Jaroslav Vytvoření dokumentu OBSAH OBSAH... 1 1 Popis...

Více

GX Remote Control - popis instalace

GX Remote Control - popis instalace GX Remote Control - popis instalace Přehled GX Remote Control od firmy Honeywell umožňuje vzdálený přístup a ovládání zabezpečovacích ústředen Galaxy Flex a Galaxy Dimension. Pro snadnou obsluhu je k dispozici

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

Analogový telefonní přístroj AASTRA6730a s napájením z linky

Analogový telefonní přístroj AASTRA6730a s napájením z linky Analogový telefonní přístroj AASTRA6730a s napájením z linky 1 1) Popis přístroje Telefonní přístroje Aastra 6730a patří do produktové řady 67xx společnosti Aastra Telecom a ve své třídě nabízí vynikající

Více

Analogový telefonní přístroj IB-2037 / IB n á v o d k p o u ž í v á n í

Analogový telefonní přístroj IB-2037 / IB n á v o d k p o u ž í v á n í Analogový telefonní přístroj IB-2037 / IB-2038 n á v o d k p o u ž í v á n í VLASTNOSTI Zobrazení jména a čísla volajícího Vícejazyčné menu včetně češtiny a slovenštiny 550 položek jmenného seznamu Seznam

Více

HiPath Display Telephone Book

HiPath Display Telephone Book HiPath Display Telepho Book Displejový telefonní seznam (DTB) pro HiPath 4000 a Hicom 300 Můžete ze svého telefonu volit všechna telefonní čísla ve Vaší podnikové síti a víte vždy, kdo zavolal v době Vaší

Více

SPA IP telefon VoIp. Voice. Uživatelská přiručka. Modely: SPA921, SPA922, SPA941, SPA942

SPA IP telefon VoIp. Voice. Uživatelská přiručka. Modely: SPA921, SPA922, SPA941, SPA942 VoIp Voice Uživatelská přiručka Modely: SPA921, SPA922, SPA941, SPA942 Autorská práva a ochrané známky Veškeré změny mohou být zpracovány bez upozornění. Linksys je obchodní a ochraná známka společnosti

Více

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě 1 7. 8. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu

Více