INFORMÁČEK ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INFORMÁČEK ŠKOLNÍ ROK 2018/2019"

Transkript

1 INFORMÁČEK ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

2 I. KDO JSME A JAK NÁS KONTAKTOVAT: název: Mateřská škola V Lukách Rakovník, V Lukách 2174 sídlo: V Lukách 2174, Rakovník, PSČ IČO: Příspěvková organizace zřízená Městem Rakovník ředitelka školy: Mgr. Bc. Jana Kovářová zástupkyně ředitelky školy: Mgr. Radka Bradáčová vedoucí stravovny: Jana Krátká TELEFONY NA TŘÍDNÍ UČITELKY OD ZÁŘÍ 2018: - kromě jiného slouží i pro omlouvání dětí i ze stravy, možno i SMS 1. třída Pejsků tř. učitelky Dorota Vostrá a Mgr. Radka Bradáčová: třída Kočiček tř. učitelky Iva Hudečková a Mgr. Pavla Mašková: třída Zajíčků tř. učitelky Dita Škaloudová a Jana Mendelová: třída Medvědů tř. učitelky Kateřina Hanychová a Mgr. et Mgr. Jana Kovářová: ŘEDITELKA ŠKOLY: ZÁSTUPCE ŘEDITELKY: ŠKOLNÍ JÍDELNA: ředitelka školy: Jana Kovářová - msvlukach@msvlukach.cz zástupkyně ředitelky školy: Radka Bradáčová zastupce@msvlukach.cz vedoucí stravovny: Jana Krátká stravovna@msvlukach.cz Aktuality můžete sledovat na našem Facebooku.

3 II. ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 Období školního vyučování začíná v pondělí , končí v pátek Na dny školních prázdnin Vás dopředu požádáme o nahlášení docházky dítěte, mateřská škola bývá většinou otevřena se změnami v organizaci tříd. - Podzimní prázdniny 29.a Vánoční prázdniny MŠ uzavřena - Jarní prázdniny omezený provoz školy Velikonoční prázdniny Hlavní prázdniny plánovaný provoz školy v červenci po dobu tří týdnů, v červenci možnost docházky do MŠ Klicperova, více informací v dubnu 2019 III. JAK TO U NÁS CHODÍ? Provoz mateřské školy od 6.15 do hodin. Doporučujeme ranní příchod dětí do 8. hodiny, a to z důvodu pravidelného režimu dne a společného přivítání dětí. V této době mají děti nejvíce prostoru pro hry dle svého přání a výběru, je možnost individuální péče. Výjimečně lze přijít i později nutno předem domluvit s třídní učitelkou z důvodu zajištění stravy. Školka má zabezpečený vstup, rodiče při příchod zvoní na svoji třídu, případně na třídu dle informace na dveřích. Nahlásí jméno dítěte a učitelka jim dveře zvonkem otevře. Děti se svlékají ve své šatně, pravidelně se od 6.15 scházejí ve třídě Pejsků. Od 7.00 již ve své třídě. Dítě je při příchodu nutné osobně předat učitelce, odpoledne jej osobně vyzvednout (zákonný zástupce). V případě, že dítě vyzvedává pověřená osoba, je nutné vyplnit plnou moc a souhlas zmocněné osoby se zpracováním osobních údajů (tiskopisy k dispozici u třídních učitelek). Rodiče přivádí děti do MŠ POUZE ZDRAVÉ (při případném podezření na zdravotní obtíže informujte učitelku). V případě zdravotních potíží dítěte při pobytu ve škole okamžitě telefonicky informujeme rodiče. V každé třídě jsou dvě paní učitelky, které se v průběhu dne ve vzdělávací práci s dětmi střídají (dopoledne a odpoledne), obě společně bývají pouze v době pobytu venku, odpoledne může být ve třídě i jiná učitelka.

4 Všechny učitelky splňují požadovanou kvalifikaci, nadále si své vzdělání rozšiřují formou seminářů, kurzů dalšího vzdělávání nebo studiem na vysoké škole. Ve školce zajišťují čistotu a pořádek paní školnice (pravidelný úklid všech prostor školy, základní péče o zahradu). Jsou také nápomocny při sebeobsluze nejmladších dětí a vydávají stravu v 1. třídě Pejsků. Odpoledne je děti možno vyzvednout od 14,30 do 16,45. Postupně od 15. hodiny končí provoz tříd, od 16 hodin se všechny děti rozcházejí ze třídy Pejsků nebo školní zahrady. O tom, kde se děti scházejí nebo rozcházejí, je vždy informace na vstupních dveřích do školky. Podrobnější informace o organizaci vzdělávání naleznete ve Školním řádu a ve Školním vzdělávacím programu (web, nástěnka ve vestibulu školy). IV. CO DĚLÁME CELÝ DEN? Děti se scházejí ve třídě zpravidla do 8. hodiny volné hry dětí, individuální vzdělávací činnosti dle přání nebo potřeb dítěte, spontánní výtvarné, pracovní, hudební činnosti Společné přivítání s ostatními dětmi a učitelkou Zdravotně preventivní cvičení Dopolední svačina Řízené vzdělávací činnosti vyprávění, předčítání, didaktické hry, grafomotorická cvičení, pracovní, výtvarné, hudební, pohyboví činnosti) Pobyt venku délka přizpůsobena aktuálnímu stavu počasí (zahrada školy a okolí) Oběd, odpolední odpočinek Hry dle výběru dětí, individuální činnosti Součástí všech činností je procvičování samostatnosti v sebeobsluze, v řečovém projevu, základních společenských pravidel, respektování ostatních dětí, dále pak zejména se staršími dětmi návštěva výstav, divadel, vzdělávacích programů a akcí pořádaných jinými organizacemi

5 V. CO SI DÁME DOBRÉHO? Skladba jídelníčku je sestavována tak, aby odpovídala daným výživovým normám i současným trendům (spotřební koš). Rodiče platí celodenní stravu. Děti, které odcházejí po obědě, dostávají odpolední svačinu s sebou. Odhlášení ze stravy: Lze omluvit osobně nebo telefonicky ve třídě, kam dítě dochází. Při omluvení ve třídě je dítě automaticky odhlášeno ze stravování. Do cen stravného se započítává pouze skutečnost, po kterou dítě v mateřské škole pobývalo. Celodenně je zajištěn pitný režim, ráno podáváme ovocnou mísu. Orientační doba stravování: 9,00 9,30 dopolední svačina 11,50 12,15 oběd 14,25 14,45 odpolední svačina Cena stravného: Rodiče hradí skutečnost za předchozí měsíc. Způsob úhrady viz Platby v mateřské škole Ranní svačina: 8,- Kč Oběd: 24,- Kč Odpolední svačina: 8,- Kč Celkem 40,- Kč Stravovací komise Cílem činnosti stravovací komise je zlepšení komunikace mezi rodiči, vedením školy a školní jídelny, sledování kvality pokrmů a zajištění pestrosti jídelníčku. Členové stravovací komise mají možnost kdykoliv navštívit jídelnu, ochutnat připravované jídlo a zkontrolovat výdej pokrmů i stolování dětí ve třídě. Současně mají k dispozici všechny jídelníčky daného školního roku. Jednou měsíčně vykonávají pravidelnou ochutnávku a kontrolu celodenní stravy.

6 Stravovací komise by měla sloužit jako prostředník mezi rodiči a školní jídelnou. Případné připomínky komise projednává s ředitelkou školy a vedoucí jídelny. VI. CO PLATIT A JAK? 1. ÚPLATA ZA PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁVÁNÍ Výše úplaty za školní rok 2018/2019 činí: a) od 1. září 2018 do 30. června ,- Kč/ měsíc b) v době prázdninového provozu činí výše úplaty 100,-Kč/ týden pro přihlášené děti. Tato částka platí i pro náhradní provoz pro MŠ Klicperova. Bezúplatnost, osvobození od úplaty a) Bezúplatné vzdělávání je pro děti, které plní povinné předškolní vzdělávání b) Osvobozen od úplaty je zákonný zástupce, na kterého se vztahuje paragraf zákonů o pomoc v hmotné nouzi a zákona o sociálních sužbách. Konkrétní znění je uvedeno ve směrnici o úplatě (web, nástěnka ve vestibulu školy). 2. ZPŮSOB ŮHRADY STRAVNÉHO A ŠKOLNÉHO Platbu je možné provést a) Inkasem číslo Vašeho účtu předáte třídním učitelkám a na účtu si povolíte inkaso pro účet školy. Inkaso provádíme 16. den v měsíci. Údaje pro povolení inkasa: Účet příjemce: /0800 Finanční limit: 1400,- Doba platnosti souhlasu s inkasem: po dobu docházky do MŠ a další měsíc po ukončení předškolního vzdělávání b) Převodem z účtu je nutné dodržet přesnou částku dle informace, které Vám na lístečku předají třídní učitelky na počátku měsíce. Převod je nutné uskutečnit do 15. dne v měsíci.

7 VII. RODIČE VÍTÁNI KVÍTEK školní časopis (vychází měsíčně září červen) HRAVÁ ODPOLEDNE - společné hry dětí a rodičů na dané téma u nás ve škole SLAVNOSTI - setkání rodičů a dětí u různých příležitostí BESEDY S ODBORNÍKY - téma školní zralosti a připravenosti pro 1. třídu základní školy POLOLETNÍ DOSTAVENÍČKO - informace o pokrocích dítěte spojené s ukázkou výchovně vzdělávací práce s dětmi STRAVOVACÍ KOMISE - možnost nahlédnout do úrovně stravování dětí RADA RODIČŮ při MŠ V Lukách, z.s. Rada rodičů se podílí na financování všech divadelních představení, výletů, zajišťuje nakupování dárků pro děti a samostatně organizuje některé akce. Výbor se pravidelně schází v prostorách mateřské školy. Předsedkyní spolku je Lucie Balíková, do výboru spolku se může přidat každý rodič. Výbor spolku se schází dvakrát ročně v odpoledních hodinách. Činnost spolku koordinuje Radka Bradáčová. Členské příspěvky Rady rodičů Členský příspěvek je výborem stanoven na 70,-Kč na měsíc, tj. 700,-Kč za školní rok. Příspěvek se platí převodem na účet Rady rodičů. Pokyny k platbě: číslo účtu / 0300 Částka 700,-Kč na školní rok, prosíme o úhradu do (Částku lze i rozdělit do dvou splátek, tj. 350,-Kč na 1. pololetí zašlete do a 350,-Kč na 2. pololetí do )

8 VIII. CO DĚTI POTŘEBUJÍ DO ŠKOLKY? Pevné bačkory bez zavazování (zajišťující bezpečnost) Pohodlné oblečení do třídy a na ven tričko, tepláky, kraťasy, sukýnky apod. jiné oblečení na ven a jiné dovnitř Náhradní oblečení (spodní prádlo, ponožky) pro případ znečištění dítěte, prosíme uložit v sáčku v šatně Pláštěnka prosíme ponechat po celý rok v sáčku v šatně Na odpolední odpočinek tričko na spaní nebo noční košilka (celé pyžamo není nutné) Umělohmotný hrníček podepsaný nesmyvatelným fixem na pití dítěte v průběhu dne Doporučujeme všechny věci dítěte podepsat pro případ výměny či ztráty Rodiče mohou dobrovolně každé pololetí přispět v každém pololetí balením toaletního papíru, ubrousky, papírovými kapesníky, vlhčenými ubrousky nebo vlhčeným toaletním papírem Prosíme, nedávejte dětem do školky žádné sladkosti ani bonbóny PŘEJEME SI, ABY SE VAŠEMU DÍTĚTI I VÁM VE ŠKOLCE LÍBILO!

MATEŘSKÁ ŠKOLA V LUKÁCH RAKOVNÍK, V LUKÁCH 2174 INFORMÁČEK

MATEŘSKÁ ŠKOLA V LUKÁCH RAKOVNÍK, V LUKÁCH 2174 INFORMÁČEK MATEŘSKÁ ŠKOLA V LUKÁCH RAKOVNÍK, V LUKÁCH 2174 INFORMÁČEK ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 KDO JSME A JAK NÁS MŮŽETE KONTAKTOVAT? název: Mateřská škola V Lukách Rakovník, V Lukách 2174 sídlo: V Lukách 2174, Rakovník,

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA V LUKÁCH RAKOVNÍK, V LUKÁCH 2174 INFORMÁČEK

MATEŘSKÁ ŠKOLA V LUKÁCH RAKOVNÍK, V LUKÁCH 2174 INFORMÁČEK MATEŘSKÁ ŠKOLA V LUKÁCH RAKOVNÍK, V LUKÁCH 2174 INFORMÁČEK ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 KDO JSME A JAK NÁS MŮŢETE KONTAKTOVAT? název: Mateřská škola V Lukách Rakovník, V Lukách 2174 sídlo: V Lukách 2174, Rakovník,

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA V LUKÁCH RAKOVNÍK, V LUKÁCH 2174 INFORMÁČEK

MATEŘSKÁ ŠKOLA V LUKÁCH RAKOVNÍK, V LUKÁCH 2174 INFORMÁČEK MATEŘSKÁ ŠKOLA V LUKÁCH RAKOVNÍK, V LUKÁCH 2174 INFORMÁČEK ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 KDO JSME A JAK NÁS MŮŢETE KONTAKTOVAT? název: Mateřská škola V Lukách Rakovník, V Lukách 2174 sídlo: V Lukách 2174, Rakovník,

Více

NOVINKY PRO VAŠE RODINKY

NOVINKY PRO VAŠE RODINKY NOVINKY PRO VAŠE RODINKY Školní rok 2012/2013 Číslo 1 webové stránky: msts-hostinne.cz MŠ SE PŘEDSTAVUJE Adresa školy: Mateřská škola Tyršovy sady 676 543 71 Hostinné číslo telefonu: 499 44 12 80 e-mail:

Více

ŠKOLA KAVČÍ HORY- MATEŘSKÁ ŠKOLA, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SLUŽEB, PRAHA 4, K SÍDLIŠTI 840 FAKULTNÍ ŠKOLA PEDAGOGICKÉ FAKULTY UK

ŠKOLA KAVČÍ HORY- MATEŘSKÁ ŠKOLA, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SLUŽEB, PRAHA 4, K SÍDLIŠTI 840 FAKULTNÍ ŠKOLA PEDAGOGICKÉ FAKULTY UK ŠKOLA KAVČÍ HORY- MATEŘSKÁ ŠKOLA, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SLUŽEB, PRAHA 4, K SÍDLIŠTI 840 FAKULTNÍ ŠKOLA PEDAGOGICKÉ FAKULTY UK Tel. 241 731 467 Bankovní spojení: 75435041/0100 IČ: 48 13

Více

NOVINKY PRO VAŠE RODINKY

NOVINKY PRO VAŠE RODINKY NOVINKY PRO VAŠE RODINKY Školní rok 2011/2012 Číslo 1 webové stránky: msts.estranky.cz MŠ SE PŘEDSTAVUJE Adresa školy: Mateřská škola Tyršovy sady 676 543 71 Hostinné číslo telefonu: 499 44 12 80 e-mail:

Více

Základní škola a Mateřská škola Kladno, Zd. Petříka 1756

Základní škola a Mateřská škola Kladno, Zd. Petříka 1756 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY MATEŘSKÁ ŠKOLA 2017 / 2018 1 Provozní řád školní jídelny 1.1 Zásady provozu Provoz školní jídelny se řídí: vyhláškou č. 107/2005 Sb. O školním stravování ve znění pozdějších

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno Školní rok: 2017/2018 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno 616 00 I. Provoz mateřské školy - pondělí pátek 7,00-17,00 hod. - je možné předem dohodnout individuální dobu vyzvednutí

Více

Základní škola a Mateřská škola Kladno, Zd. Petříka 1756

Základní škola a Mateřská škola Kladno, Zd. Petříka 1756 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY MATEŘSKÁ ŠKOLA 2018 / 2019 1 Provozní řád školní jídelny 1.1 Zásady provozu Provoz školní jídelny se řídí: vyhláškou č. 107/2005 Sb. O školním stravování ve znění pozdějších

Více

Mateřská škola Sluníčko Šumperk, Evaldova 25, příspěvková organizace Evaldova 25, 787 01 Šumperk

Mateřská škola Sluníčko Šumperk, Evaldova 25, příspěvková organizace Evaldova 25, 787 01 Šumperk ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU MATEŘSKÉ ŠKOLY SLUNÍČKO ŠUMPERK, EVALDOVA 25, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE odloučené pracoviště Gen. Krátkého 28 Mateřská škola Gen. Krátkého 28 je 2 třídní MŠ, pro děti ve věku od 3

Více

ROZDĚLENÍ DĚTÍ DO TŘÍD, PROVOZ MŠ

ROZDĚLENÍ DĚTÍ DO TŘÍD, PROVOZ MŠ ROZDĚLENÍ DĚTÍ DO TŘÍD, PROVOZ MŠ rovnoměrně rozdělený kolektiv, třídy věkově stejné, předškoláci v nové budově (vybavení, pomůcky) vyrovnaný počet chlapců a dívek provoz MŠ 6:30 16:30 příchod dětí nejpozději

Více

Soukromá mateřská škola Mateřinka s.r.o., Holárkovy sady 2386, Louny Š K O L N Í Ř Á D

Soukromá mateřská škola Mateřinka s.r.o., Holárkovy sady 2386, Louny Š K O L N Í Ř Á D Soukromá mateřská škola Mateřinka s.r.o., Holárkovy sady 2386, Louny Š K O L N Í Ř Á D 0 Obsah I. Práva a povinnosti účastníků předškolní výchovy a vzdělávání 1. Základní cíle mateřské školy při zabezpečování

Více

JESLE Budovatelská 4820, 760 05 Zlín Organizační složka statutárního města Zlína DOMÁCÍ ŘÁD JESLÍ

JESLE Budovatelská 4820, 760 05 Zlín Organizační složka statutárního města Zlína DOMÁCÍ ŘÁD JESLÍ JESLE Budovatelská 4820, 760 05 Zlín Organizační složka statutárního města Zlína DOMÁCÍ ŘÁD JESLÍ Obsah: 1. ZŘÍZENÍ JESLÍ...3 2. PŘIJÍMÁNÍ DĚTÍ...3 3. PROVOZ JESLÍ...4 3.1. Přivádění dětí...4 3.2. Nepřítomnost

Více

Vnitřní řád MŠ Paršovice

Vnitřní řád MŠ Paršovice Vnitřní řád MŠ Paršovice 1) Provoz a režim dne mateřské školy Mateřská škola je otevřena od 6:00 do 16:00 Kapacita mateřské školy je 25 dětí v jedné třídě MŠ je zabezpečena videotelefonem sloužícímu k

Více

Provozní řád ŠJ. Mateřská škola JAHODNICE

Provozní řád ŠJ. Mateřská škola JAHODNICE Mateřská škola JAHODNICE Se sídlem: Praha 9 - Kyje, Kostlivého 1218, 198 00 IČO : 70919593 Provozní řád ŠJ Zpracovala: Mgr. Jana Tůmová, ředitelka školy Platnost: 1.9.2013 Projednáno a schváleno na provozní

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SVITAVY - LAČNOV Zadní 50, Svitavy 568 02736 629 432736 629 432e-mail: zslacnov@svitavy.cz www.modra-skola.

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SVITAVY - LAČNOV Zadní 50, Svitavy 568 02736 629 432736 629 432e-mail: zslacnov@svitavy.cz www.modra-skola. Vážení rodiče, dostáváte do rukou dopis s informacemi, které jsou důležité pro spokojený pobyt Vašich dětí ve školce. V případě jakýchkoliv nejasností a připomínek k nim, nás neváhejte oslovit. DŮLEŽITÉ

Více

Mateřská škola, Chrudim 2, Na Valech 693. Vnitřní řád školní jídelny Mateřské školy, Chrudim 2, Na Valech 693

Mateřská škola, Chrudim 2, Na Valech 693. Vnitřní řád školní jídelny Mateřské školy, Chrudim 2, Na Valech 693 Mateřská škola, Chrudim 2, Na Valech 693 Čj.: MS/138-1/2017 Účinnost: 1. 1. 2018 Spisový znak: 1.2 Skartační znak: A 5 Vnitřní řád školní jídelny Mateřské školy, Chrudim 2, Na Valech 693 Obsah: 1. Všeobecná

Více

Mateřská škola Sluníčko Šumperk, Evaldova 25, příspěvková organizace Evaldova 25, 787 01 Šumperk

Mateřská škola Sluníčko Šumperk, Evaldova 25, příspěvková organizace Evaldova 25, 787 01 Šumperk ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU MATEŘSKÉ ŠKOLY SLUNÍČKO ŠUMPERK, EVALDOVA 25, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Odloučené pracoviště Šumavská 15 Mateřská škola Šumavská 15 je 3 třídní MŠ, pro děti ve věku od 3 do 6 let,

Více

Mateřská škola Kytička, Burianova 972/2, Liberec 6, příspěvková organizace. Provozní řád školní jídelny. Č. j. 8/2016

Mateřská škola Kytička, Burianova 972/2, Liberec 6, příspěvková organizace. Provozní řád školní jídelny. Č. j. 8/2016 MŠ Kytič ka Mateřská škola "Kytička", Liberec, Burianova 972/2, p. o. 460 06 L i b e r e c 6 IČO 72741465 Tel: 485 130 971 Mateřská škola Kytička, Burianova 972/2, Liberec 6, příspěvková organizace Provozní

Více

Základní škola a mateřská škola Praha 8 Ďáblice, U Parkánu 17 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY. Provozní řád školní jídelny

Základní škola a mateřská škola Praha 8 Ďáblice, U Parkánu 17 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY. Provozní řád školní jídelny Základní škola a mateřská škola Praha 8 Ďáblice, U Parkánu 17 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Schválil: Josef Buchal, ředitel školy Dne: 21. 8. 2018 Platnost ode dne: 31. 8. 2018 Účinnost ode dne: 1. 9. 2018 Spisový

Více

Provozní řád ŠJ. Mateřská škola JAHODNICE

Provozní řád ŠJ. Mateřská škola JAHODNICE Mateřská škola JAHODNICE Se sídlem: Praha 9 - Kyje, Kostlivého 1218, 198 00 IČO : 70919593 Provozní řád ŠJ Zpracovala: Bc. Veronika Strupková, řed.mš Jahodnice Platnost: 1.9.2018 Projednáno a schváleno

Více

Dana Bařinová ředitelka mateřské školy

Dana Bařinová ředitelka mateřské školy Dana Bařinová ředitelka mateřské školy Jsme v provozu od 6. 00 hodin do 16. 30 hodin. Není to však doba, po kterou musí dítě pobývat v mateřské škole. Rodiče se s třídními učitelkami domlouvají o aktuální

Více

INFORMATIVNÍ SCHŮZKA ČTVRTEK 20.ČERVNA 2019

INFORMATIVNÍ SCHŮZKA ČTVRTEK 20.ČERVNA 2019 INFORMATIVNÍ SCHŮZKA ČTVRTEK 20.ČERVNA 2019 ORGANIZACE MŠ U KINA Mateřská škola u kina, Jičín, 17.listopadu 46, příspěvková organizace ŘEDITELKA MŠ Mgr. Zlatuše Kynčlová Zástupkyně ředitelky Bc. Věra Slepičková

Více

Mateřská škola Bohuslavice Bohuslavice 99. Provozní řád

Mateřská škola Bohuslavice Bohuslavice 99. Provozní řád Mateřská škola Bohuslavice Bohuslavice 99 Provozní řád Základní škola a Mateřská škola, Bohuslavice, okres Šumperk, příspěvková organizace I. Údaje o zařízení Základní škola a Mateřská škola, Bohuslavice

Více

Mateřská škola Strakonice, Lidická 625 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

Mateřská škola Strakonice, Lidická 625 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Mateřská škola Strakonice, Lidická 625 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY odloučená pracoviště: Holečkova 413, Školní 80, Spojařů 1260, Stavbařů 213 zřizovatel: město Strakonice ředitelka mateřské školy Strakonice:

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA PROVOZNÍ DOBA. Rozesmáté děcko, z.s. se sídlem Jizbice 84, Náchod - IČ 033 42 034 - zastoupený Bc. Vladimírou Balcarovou

VNITŘNÍ PRAVIDLA PROVOZNÍ DOBA. Rozesmáté děcko, z.s. se sídlem Jizbice 84, Náchod - IČ 033 42 034 - zastoupený Bc. Vladimírou Balcarovou VNITŘNÍ PRAVIDLA Rozesmáté děcko, z.s. se sídlem Jizbice 84, Náchod - IČ 033 42 034 - zastoupený Bc. Vladimírou Balcarovou Dětská skupina,,rozesmáté děcko max. 12 dětí - provozovna Sokolská 575, Náchod

Více

Školní výdejna při Mateřské škole v Krnově, náměstí Míru 12, okres Bruntál, příspěvková organizace poskytuje stravovací služby:

Školní výdejna při Mateřské škole v Krnově, náměstí Míru 12, okres Bruntál, příspěvková organizace poskytuje stravovací služby: Mateřská škola Krnov, náměstí Míru 12, okres Bruntál, příspěvková organizace Vnitřní řád školní jídelny-výdejny Č.j.:776/2018 Účinnost od: 1. 5. 2018 Spisový znak: 2.1 Skartační znak: S 5 Dodatek: Školní

Více

Provoz a vnitřní režim Mateřské školy Běleč

Provoz a vnitřní režim Mateřské školy Běleč Provoz a vnitřní režim Mateřské školy Běleč Vypracovala: Pedagogická rada projednala dne: Nabývá platnosti dne: Jiřina Dvořáková ředitelka školy PROVOZ A VNITŘNÍ REŽIM MATEŘSKÉ ŠKOLY 1. Podmínky provozu

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY PŘI MŠ

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY PŘI MŠ VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY PŘI MŠ TENTO PROVOZNÍ ŘÁD JE VYPRACOVÁN V SOULADU S VYHLÁŠKOU MŠMT Č.107/2005 SB. O ŠKOLNÍM STRAVOVÁNÍ VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ VYHLÁŠKY Č. 17/2015 SB. O ŠKOLNÍM STRAVOVÁNÍ

Více

Základní škola a Mateřská škola U Lesa, Karviná, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola U Lesa, Karviná, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola U Lesa, Karviná, příspěvková organizace Vypracovala Schválil Směrnice nabývá účinnosti dne Zpracováno dne Číslo jednací SMĚRNICE PRO STRAVOVÁNÍ V MATEŘSKÉ ŠKOLE V Aleji

Více

III. Informovat zařízení o změnách zdravotní způsobilosti, obtížích a jiných závažných skutečnostech, které by mohly mít vliv na pobyt v zařízení.

III. Informovat zařízení o změnách zdravotní způsobilosti, obtížích a jiných závažných skutečnostech, které by mohly mít vliv na pobyt v zařízení. 1. Zřizovatel Zřizovatelem hlídacího zařízení je společnost VERBSON s.r.o. 2. Provoz Provoz zařízení je od 7.00 do 17.00. Omezení nebo přerušení provozu oznámí ředitelka zařízení zákonnému zástupci nejméně

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Mateřská škola Paraplíčko Havířov, příspěvková organizace VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY kterým se konkretizují zákonné normy v souladu s vyhláškou č. 107/2005 Sb. o školním stravování, vyhláškou 602/206 Sb.

Více

Zpracovala: Lenka Lavičková Platnost: Provozní řád ŠJ

Zpracovala: Lenka Lavičková Platnost: Provozní řád ŠJ Zpracovala: Lenka Lavičková Platnost: 31.8.2016 Provozní řád ŠJ Projednáno a schváleno na provozní poradě: 30.8.2016 OBSAH: 1Všeobecná část... 3 2Organizace provozu stravování... 3 2.1Výdej stravy a provozní

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD Mateřská škola Libochovany, příspěvková organizace

ŠKOLNÍ ŘÁD Mateřská škola Libochovany, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD Mateřská škola Libochovany, příspěvková organizace Libochovany 181, 411 03, Libochovany Ředitelka Mateřské školy Libochovany, příspěvkové oranizace na základě Zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním,

Více

Zpracovala: Platnost: Provozní řád ŠJ

Zpracovala: Platnost: Provozní řád ŠJ Zpracovala: Platnost: 31.8.2017 Provozní řád ŠJ Projednáno a schváleno na provozní poradě: 30.8.2016OBSAH 1Všeobecná část...3 2Organizace provozu stravování...3 2.1Výdej stravy a provozní doba jídelny...3

Více

Věc: Informace pro zákonné zástupce dětí, přijatých k předškolnímu vzdělávání

Věc: Informace pro zákonné zástupce dětí, přijatých k předškolnímu vzdělávání MATEŘSKÁ ŠKOLA HAVÍŘOV-MĚSTO Švabinského 7/993,příspěvková organizace Telefon: 596411049, 731440471, 731440473, E:mail:svabinskeho@volny.cz http.:www.mssvabinskeho.cz Věc: Informace pro zákonné zástupce

Více

Vnitřní řád stravovacího zařízení

Vnitřní řád stravovacího zařízení Mateřská škola, Velichovky Vnitřní řád stravovacího zařízení Vedoucí školní jídelny: Jaroslava Kašparová Kuchařky: Ivana Filipová, Lenka Tomášková Telefon pro odhlašování: 499 880 187 E mail: ms.velichovky@cmail.cz

Více

Provozní r á d š kolní jí delny

Provozní r á d š kolní jí delny 19800 Praha 9 Černý Most, IČO70884501, tel/fax 281918535, www.mskoralekpraha.cz Provozní r á d š kolní jí delny Zpracovala: Bc. Olga Štěpánková, ředitelka MŠ Platnost: 16. 4. 2015 1 Ředitelka školy: Bc.

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Mateřská škola Skalnička, Ústí nad Labem, Peškova 526, příspěvková organizace Sídlo: 403 31 Ústí nad Labem, Peškova 526 IČ: 70225915 SMĚRNICE č. 12/2018 Obsah : ČL. 1 - Všeobecná ustanovení ČL. 2 - Stravování

Více

Škola: Základní škola Dolní Lhota, okres Zlín, příspěvková organizace. Vnitřní řád ŠJ

Škola: Základní škola Dolní Lhota, okres Zlín, příspěvková organizace. Vnitřní řád ŠJ Škola: Základní škola Dolní Lhota, okres Zlín, příspěvková organizace Vnitřní řád ŠJ Č. j.: 20 / 2015 Účinnost od: 1. 9. 2015 Spisový znak: 2.1.4 Skartační znak: A 5 Změny: OBSAH: 1. Úvodní ustanovení

Více

Vnitřní řád školní jídelny mateřské školy

Vnitřní řád školní jídelny mateřské školy Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Brodek u Konice, příspěvková organizace Brodek u Konice 265, 798 46 Brodek u Konice, tel.: 582 391 193, brodek@volny.cz I. Základní ustanovení Vnitřní řád

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, DOLNÍ OLEŠNICE, okres Trutnov, příspěvková organizace, Dolní Olešnice 41, 543 71 Hostinné, tel. 724 893 650, E-mail: zsdolniolesnice@seznam.cz IČO 75016591 Vnitřní řád

Více

PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY

PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Škola : Základní škola a Mateřská škola Frymburk Mateřská škola Frymburk PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY I. Údaje o zařízení Základní škola a Mateřská škola Frymburk Mateřská škola Frymburk Adresa školy: Frymburk

Více

Provozní řád mateřské školy

Provozní řád mateřské školy Provozní řád mateřské školy I. Údaje o řízení Ředitelka školy Mgr. Alena Vrbická Vedoucí učitelka školy Ivana Pavlová Telefonní číslo školy a do třídy Motýlků 567 219 316 Mobilní telefon do třídy Berušky

Více

Mateřská škola Třebíč, Demlova ul., příspěvková organizace Demlova 999/ Třebíč IČO : Tel.: ŠKOLNÍ ŘÁD

Mateřská škola Třebíč, Demlova ul., příspěvková organizace Demlova 999/ Třebíč IČO : Tel.: ŠKOLNÍ ŘÁD Mateřská škola Třebíč, Demlova ul., příspěvková organizace Demlova 999/5 674 01 Třebíč IČO : 70940231 Tel.: 568 841 779 Zřizovatel: Město Třebíč, Karlovo nám. 55 Ředitelka školy: Bc. Helena Bartůňková

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ Zvoneček, Mělník, příspěvková organizace odloučené pracoviště Kokořínská 1616 platnost od 1. 1. 2011

ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ Zvoneček, Mělník, příspěvková organizace odloučené pracoviště Kokořínská 1616 platnost od 1. 1. 2011 ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ Zvoneček, Mělník, příspěvková organizace odloučené pracoviště Kokořínská 1616 platnost od 1. 1. 2011 Do mateřské školy jsou přijímány děti ve věku od 3 do 6 let, kapacita mateřské školy je

Více

Vnitřní směrnice Vnitřní řád školní jídelny č. VI_07

Vnitřní směrnice Vnitřní řád školní jídelny č. VI_07 Vnitřní směrnice Vnitřní řád školní jídelny č. VI_07 Vypracoval: Bc. Miluše Váchová vedoucí školní jídelny Vypracováno dne: 28. 8. 2017 Směrnice nabývá platnosti dne: 1. 9. 2017 Změny ve směrnici jsou

Více

VNITŘNÍ ŘÁD školní jídelny

VNITŘNÍ ŘÁD školní jídelny VNITŘNÍ ŘÁD školní jídelny Název školy: Vnitřní řád: Vnitřní řád školní jídelny Vypracovala: Bc. Lenka Šebestíková, ředitelka školy Účinnost: Od 1.září 2018 Č.j.: MSSAF/0486/2018 Spisový znak: 2.1 Skartační

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Základní škola Klatovy, Čapkova ul. 126 Š k o l a p o d p o r u j í c í z d r a v í telefon: 376 313 353 e-mail: zscapkova@investtel.cz IČO: 70825912 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Č.j.: ZS-KT-CAP-311/2015

Více

VNITŘNÍ ŘÁD školní jídelny

VNITŘNÍ ŘÁD školní jídelny VNITŘNÍ ŘÁD školní jídelny Název školy: Vnitřní řád: Vnitřní řád školní jídelny Vypracovala: Bc. Lenka Šebestíková, ředitelka školy Účinnost: Od 1.září 2016 Č.j.: ŘMŠ /124/2016 Spisový znak: 2.1 Skartační

Více

Informační občasník Mateřské školy Ročov

Informační občasník Mateřské školy Ročov Informační občasník Mateřské školy Ročov č. 1 září 2014 Přivítání všech dětí v MŠ proběhlo 1. 9. 2014. Na děti ve školce čekalo malé překvapení. Třídní seznam dětí i se značkami najdete na nástěnce v šatně

Více

I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ II. ZÁKLADNÍ A KONTAKTNÍ INFORMACE

I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ II. ZÁKLADNÍ A KONTAKTNÍ INFORMACE I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Spolek Hůrka Kutná Hora zřizuje Školu a Klub Hůrka (dále též Škola a Školka ). Škola Hůrka poskytuje výchovu a vzdělávání dětem mladšího školního věku. Školka Hůrka poskytuje výchovu

Více

část: 4. VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Č.j.: VŘ/ŠJ/4/ A10 Renata Kolischová, ředitel školy

část: 4. VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Č.j.: VŘ/ŠJ/4/ A10 Renata Kolischová, ředitel školy Mateřská škola, Jablonec nad Nisou, Jugoslávská 13, příspěvková organizace se sídlem: Jugoslávská 13, Jablonec nad Nisou část: 4. VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Č.j.: VŘ/ŠJ/4/2017 2.1 A10 Vypracoval: Renata

Více

1. Podrobnosti k výkonu práv a povinnosti dětí a jejich zákonných zástupců

1. Podrobnosti k výkonu práv a povinnosti dětí a jejich zákonných zástupců Základní škola a Mateřská škola Kopidlno ŠKOLNÍ ŘÁD Mateřská škola Činnost mateřské školy vykonává Základní škola a Mateřská škola Kopidlno. Školní řád byl zpracován v souladu s těmito platnými právními

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY , příspěvková organizace se sídlem Chodovice 2, 508 01 Hořice VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Č.j.: 46/2015 Vypracoval: Vydal/Schválil: Na provozní poradě projednáno dne 28. 8. 2015 Vnitřní řád nabývá platnosti

Více

Mateřská škola Jablonec nad Nisu - Mšeno, Mechová 10, příspěvková organizace. Provozní řád školní jídelny mateřské školy

Mateřská škola Jablonec nad Nisu - Mšeno, Mechová 10, příspěvková organizace. Provozní řád školní jídelny mateřské školy Mateřská škola Jablonec nad Nisu - Mšeno, Mechová 10, příspěvková organizace Provozní řád školní jídelny mateřské školy 1. Obecná ustanovení Na základě ustanovení zákona č. 561/2004 Sb. o předškolním,

Více

Provozní řád školní jídelny

Provozní řád školní jídelny Č.j.: MSNES1/2018-SJ -1 Provozní řád školní jídelny 1. Úvodní ustanovení Provoz školní jídelny se řídí zákonem č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, vyhláškou

Více

Zaměstnanci ŠJ: tel. 721232457 email: sjbosovice@seznam.cz

Zaměstnanci ŠJ: tel. 721232457 email: sjbosovice@seznam.cz Základní škola a Mateřská škola Bošovice, okres Vyškov, příspěvková organizace, Školní 106, Bošovice, 683 55, tel. /FAX/ 544240407 e-mail. zsbosovice@volny.cz Provozní řád ŠJ - MŠ Č.j. Účinnost od: 1.9.2015

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Základní škola a Mateřská škola Kozojedy, okres Plzeň-sever I. OBECNÁ USTANOVENÍ Ředitel školy vydává podle 30 zákona č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD mateřské školy

ŠKOLNÍ ŘÁD mateřské školy 1 ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA Radostín nad Oslavou, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD mateřské školy Vydává: Mgr. Jiří Slouka, ředitel školy Vypracovala: Ivana Fabíková, vedoucí učitelka Účinnost od 10.

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Vypracoval: Jana Chmelová, vedoucí školní jídelny Schválil: Mgr. Blanka Drozdková, ředitelka školy Pedagogická rada projednala dne: 25. 8. 2018 Směrnice nabývá platnosti ode

Více

!! Zápis :00-17:00 hod.

!! Zápis :00-17:00 hod. !! Zápis 2.5.2017 13:00-17:00 hod. Zápis do naší MŠ na školní rok 2017/18 se bude konat 2.5. 2017 od 13:00-17:00 hodin v budově MŠ Bílá. S sebou přineste vyplněnou Žádost o přijetí a Evidenční list s potvrzením

Více

Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY součást č. 11 PROVOZNÍ ŘÁD MŠ

Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY součást č. 11 PROVOZNÍ ŘÁD MŠ Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY součást č. 11 PROVOZNÍ ŘÁD MŠ Číslo jednací: 51/2016 Spisový znak: 2-1 Skartační znak: A5 Vypracovala: Marie Kočová

Více

PRÁZDNINOVÉ POČTENÍ ZE ŠKOLY

PRÁZDNINOVÉ POČTENÍ ZE ŠKOLY PRÁZDNINOVÉ POČTENÍ ZE ŠKOLY Vážení rodiče žáků naší ZŠ Ostopovice, zdravíme Vás a přejeme pěkný zbytek léta. Předkládáme Vám aktuality z naší organizace od 1. 9. 2014. V příloze jsou info ŠJ, ŠD a jednotlivé

Více

Mateřská škola Mokré Lazce, příspěvková organizace Hájová 271, MOKRÉ LAZCE, 747 62

Mateřská škola Mokré Lazce, příspěvková organizace Hájová 271, MOKRÉ LAZCE, 747 62 KONTAKTNÍ ÚDAJE Forma: Statutární zástupce: IČO: Bankovní spojení: Zřizovatel: Mateřská škola Mokré Lazce, příspěvková organizace Hájová 271, MOKRÉ LAZCE, 747 62 Helena Hružíková 709 81 671 KB Opava, č.ú.

Více

Masarykova základní škola a mateřská škola Semčice

Masarykova základní škola a mateřská škola Semčice ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY s účinností od 4. února 2015 Školní řád mateřské školy, jejíž činnost vykonává Masarykova základní škola a mateřská škola, byl zpracován v souladu s těmito platnými právními předpisy

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Základní škola Klatovy, Čapkova ul. 126 Š k o l a p o d p o r u j í c í z d r a v í telefon: 376 313 353 e-mail: zscapkova@investtel.cz IČO: 70825912 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY I. Všeobecná ustanovení

Více

Mateřská škola Hostinné. Vnitřní řád školní výdejny

Mateřská škola Hostinné. Vnitřní řád školní výdejny Mateřská škola Hostinné Vnitřní řád školní výdejny Č.j.: 25/2017 Účinnost od: 1.9.2017 Spisový znak: 2.1.27 Skartační řád: Čl.1 Všeobecná ustanovení Vnitřní řád zařízení školního stravování (dále jen školní

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Vypracoval: Bc. Iva Malatová, vedoucí učitelka mateřské školy, Ilona Kašová, učitelka mateřské školy Schválil: 30.8.20132, Mgr. Zuzana Houdková, ředitel školy Projednáno: 30.

Více

Mateřská škola, Karla Čapka 12a, Krnov, okres Bruntál, příspěvková organizace

Mateřská škola, Karla Čapka 12a, Krnov, okres Bruntál, příspěvková organizace Mateřská škola, Karla Čapka 12a, Krnov, okres Bruntál, Vnitřní řád školní jídelny Č.j.: 1/11/2018 Účinnost od: 1. 5. 2018 Spisový znak: Skartační znak: S 5 Změna: Číslo: Provedl: Školní jídelna se řídí:

Více

Stanovení úplaty za vzdělávání a školské služby

Stanovení úplaty za vzdělávání a školské služby Stanovení úplaty za vzdělávání a školské služby V souladu s ustanovením 123 odst.2 zákona č.561/2004 Sb. O předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a 6 vyhlášky

Více

JESLE M. Knesla M. Knesla 4056, 760 01 Zlín Organizační složka statutárního města Zlína tel. 577 439 554, e-mail. jesle.kneslova@volny.

JESLE M. Knesla M. Knesla 4056, 760 01 Zlín Organizační složka statutárního města Zlína tel. 577 439 554, e-mail. jesle.kneslova@volny. JESLE M. Knesla M. Knesla 4056, 760 01 Zlín Organizační složka statutárního města Zlína tel. 577 439 554, e-mail. jesle.kneslova@volny.cz DOMÁCÍ ŘÁD JESLÍ V jeslích je poskytována péče zdravým dětem ve

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD ŠKOLA KAVČÍ HORY- MATEŘSKÁ ŠKOLA, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SLUŽEB, PRAHA 4, K SÍDLIŠTI 840

ŠKOLNÍ ŘÁD ŠKOLA KAVČÍ HORY- MATEŘSKÁ ŠKOLA, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SLUŽEB, PRAHA 4, K SÍDLIŠTI 840 ŠKOLA KAVČÍ HORY- MATEŘSKÁ ŠKOLA, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SLUŽEB, PRAHA 4, K SÍDLIŠTI 840 FAKULTNÍ ŠKOLA PEDAGOGICKÉ FAKULTY UK Praha Tel. 241090230 Bankovní spojení: 75435041/0100 IČ: 48

Více

Vnitřní pravidla Rozesmáté děcko, z.s.

Vnitřní pravidla Rozesmáté děcko, z.s. Příloha 1 Vnitřní pravidla Rozesmáté děcko, z.s. Rozesmáté děcko, z.s. se sídlem Jizbice 84, Náchod, 547 01 IČ 033 42 034 zastoupený Bc. Vladimírou Balcarovou www.rozesmatedecko.cz Kapacita skupiny: neregistrovaná

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Základní škola a mateřská škola Cejle, příspěvková organizace Tel.:567316140 IČ: 750 221 17 Cejle 116, 588 51 Batelov email: zs.cejle@seznam.cz Vnitřní řád školní jídelny Jídelna Základní školy a mateřské

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Vnitřní řád školní jídelny Účinnost od 1.09.2018 Adresa: Mateřská škola Brandýs n.l.- Stará Boleslav, Riegrova 1621 Riegrova 1621 Brandýs nad Labem 250 01 Telefon:326 902735 Fax: 326 903573 e-mail: info@ms-riegrova.cz

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Základní škola a mateřská škola Špindlerův Mlýn, příspěvková organizace se sídlem Špindlerův Mlýn 32 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 34. VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY (MŠ) Č.j.: ZSaMS 142/2017 Vypracoval: Schválil:

Více

Směrnice o školním stravování Základní školy, Liberec, Lesní 575/12, příspěvkové organizace

Směrnice o školním stravování Základní školy, Liberec, Lesní 575/12, příspěvkové organizace Směrnice o školním stravování Základní školy, Liberec, Lesní 575/12, příspěvkové organizace Č.j.: 01-09-17 Účinnost od data: 1. 9. 2017 Spisový znak: Skartační znak: S 5 Změny: ŘEDITEL ZÁKLADNÍ ŠKOLY,

Více

VNITŘNÍ ŘÁD. MŠ II.- sídliště, K.H.Máchy 1050, Nýřany

VNITŘNÍ ŘÁD. MŠ II.- sídliště, K.H.Máchy 1050, Nýřany VNITŘNÍ ŘÁD MŠ II.- sídliště, K.H.Máchy 1050, Nýřany I.Charakteristika školy Název školy: Základní škola a Mateřská škola Nýřany Právní forma:příspěvková organizace,ič:60 611 880 IZO:650 015 215 Adresa:Školní

Více

I. Vnitřní řád školní jídelny

I. Vnitřní řád školní jídelny Základní škola a mateřská škola Květná Květná 92, 572 01 telefon: 731449286 Odloučené pracoviště: Školní jídelna, Květná 108 I. Vnitřní řád školní jídelny Školní stravování vyplývá ze zákona č. 561/2004

Více

Mateřská škola Jablonec nad Nisou-Rýnovice, Československé armády 37, příspěvková organizace

Mateřská škola Jablonec nad Nisou-Rýnovice, Československé armády 37, příspěvková organizace Mateřská škola, Jablonec nad Nisou-Rýnovice, Československé armády 37, příspěvková organizace e-mail: ms.rynovice@seznam.cz, 725369911 ŘÁD ŠKOLY část: 10/1 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Č.j.: 10 / 1 /2017

Více

Základní škola Mjr. Ambrože Bílka a Mateřská škola Metylovice, příspěvková organizace se sídlem Metylovice 620. Provozní řád mateřské školy

Základní škola Mjr. Ambrože Bílka a Mateřská škola Metylovice, příspěvková organizace se sídlem Metylovice 620. Provozní řád mateřské školy Základní škola Mjr. Ambrože Bílka a Mateřská škola Metylovice, příspěvková organizace se sídlem 73949 Metylovice 620 Provozní řád mateřské školy Údaje o zařízení: Základní škola Mjr. Ambrože Bílka a Mateřská

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY A VÝDEJNY

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY A VÝDEJNY Mateřská škola Čtyřlístek, Mělník, příspěvková organizace Pod Vrchem 2995, 276 01 Mělník IČO: 75033470 PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY A VÝDEJNY Závaznost: Provozní řád je závazný pro strávníky, jejich zákonné

Více

Vnitřní řád školy platnost od

Vnitřní řád školy platnost od Mateřská škola města Benátky nad Jizerou,okres Mladá Boleslav Třída Osvobozených politických vězňů 241,294 71 Benátky nad Jizerou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Základní ustanovení. Školní jídelna při Mateřské škole v Městě Albrechticích, Celní 11, Město Albrechtice poskytuje stravovací služby :

Základní ustanovení. Školní jídelna při Mateřské škole v Městě Albrechticích, Celní 11, Město Albrechtice poskytuje stravovací služby : Mateřská škola Město Albrechtice, příspěvková organizace Provozní řád školní jídelny dodatek č. 2 Č.j.: MŠ 669/2017 Účinnost od: 1. 8. 2017 Spisový znak: 2.1 Skartační znak: S 5 Změna : přijetí zaměstnance

Více

Školní řád Mateřské školy DOUBRAVKY

Školní řád Mateřské školy DOUBRAVKY Školní řád Mateřské školy DOUBRAVKY s účinností od 1. září 2013 Zřizovatelem školy obec Doubravčice, Doubravčice 94, 282 01. Školní řád je zpracován v souladu s platnými právními předpisy a normami. Články

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Vnitřní řád školní jídelny Organizace: Střední škola Centrum odborné přípravy technické Kroměříž, Nábělkova 539/3 Kroměříž (příspěvková organizace) Vnitřní řád školní jídelny se řídí: - Zákonem č 561/2004

Více

Základní škola a mateřská škola Dušejov, příspěvková organizace, Dušejov 86. Vnitřní (provozní) řád školní jídelny

Základní škola a mateřská škola Dušejov, příspěvková organizace, Dušejov 86. Vnitřní (provozní) řád školní jídelny Základní škola a mateřská škola Dušejov, příspěvková organizace, Dušejov 86 Vnitřní (provozní) řád školní jídelny Adresa: ZŠ a MŠ Dušejov, příspěvková organizace, Dušejov 86, 588 05 Dušejov Telefon: 567

Více

Vnitřní řád školní jídelny - č.j. 5/2017

Vnitřní řád školní jídelny - č.j. 5/2017 Vnitřní řád školní jídelny - č.j. 5/2017 Mateřská škola Světlá nad Sázavou Lánecká 698 Příspěvková organizace 58291 Světlá nad Sázavou IČ: 750 17 211 Telefon : 569 452 344 777 550 783 WWW.sidliste.mslanecka.cz

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 29. PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Č.j.: ZŠ 201/2013-1 Vypracoval: Schválil: Základní škola a mateřská škola Žandov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Kostelní 200, Žandov

Více

Školní řád Mateřské školy ve Studené

Školní řád Mateřské školy ve Studené Základní škola a Mateřská škola Studená, okres Jindřichův Hradec Komenského č. 446, 378 56 Studená IČ: 75000938 Školní řád Mateřské školy ve Studené 1. Údaje o škole Provoz MŠ řídí zástupkyně ředitelky

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ a MŠ Myslejovice, okr. Prostějov, příspěvková organizace VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Platný od 1. 9. 2017 Obecná ustanovení Ve smyslu platné legislativy, zejména podle Nařízení Evropského parlamentu

Více

Informační příručka 2019/2020

Informační příručka 2019/2020 Informační příručka 2019/2020 KONTAKTY Recepce 733 737 584, 475 669 141 vratnice@zsvojnovicova.cz Sekretariát 475 669 143 sekretariat@zsvojnovicova.cz Školní jídelna 733 125 723, 475 669 149 jidelna@zsvojnovicova.cz

Více

Láz 7, Bohutín 262 41. Školní řád

Láz 7, Bohutín 262 41. Školní řád Mateřská škola Láz Láz 7, Bohutín 262 41 Školní řád Zpracovaný podle Školského zákona 561/2004 Sb. a vyhlášky 14/2005 Sb. o předškolním vzdělávání ve znění pozdějších předpisů. Název školy Mateřská škola

Více

ÚPLATA ZA PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ V MATEŘSKÉ ŠKOLE

ÚPLATA ZA PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ V MATEŘSKÉ ŠKOLE Mateřská škola Rýmařov, Jelínkova 3, příspěvková organizace, 795 01 Rýmařov IČ 623 52 733, tel: 732 786 713, e-mail: ms.jelinkova@seznam.cz, www.msjelinkova.cz Platnost od: 01. 09. 2016 Spisový znak: 2-1

Více

Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10. Vnitřní řád

Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10. Vnitřní řád Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10 Vnitřní řád ŠKOLA 1. Režim dne Vyučování začíná dopoledne v 8.00 hodin v obou budovách školy. Odpolední vyučování začíná ve 12.45

Více

Školní řád. Mateřská škola Dobětice, Ústí nad Labem, Rabasova 3207/45, příspěvková organizace. SMĚRNICE č. 4/2011

Školní řád. Mateřská škola Dobětice, Ústí nad Labem, Rabasova 3207/45, příspěvková organizace. SMĚRNICE č. 4/2011 Mateřská škola Dobětice, Ústí nad Labem, Rabasova 3207/45, příspěvková organizace SMĚRNICE č. 4/2011 Školní řád Obsah : ČL. 1 Úvodní ustanovení ČL. 2 Práva a povinnosti osob účastných vzdělávání ČL. 3

Více

Provozní řád. Lesní dětský klub Bažinka

Provozní řád. Lesní dětský klub Bažinka Provozní řád Lesní dětský klub Bažinka Lesní dětský klub Bažinka je tzv lesní mateřská školka pro děti od tří do šesti let, kterou provozuje spolek Rozvišť, z.s. Koordinátor školky: Hana Matulíková: ha.nele@seznam.cz,

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Vnitřní řád školní jídelny Školní jídelna při MŠ U Zámku, Chlumec n.c., Poděbradova 636//IV Vnitřní řád školní jídelny Č.j.: 190/2019 Účinnost od: 1.6. 2019 Spisový znak: 1.2.b Skartační znak: S5 Změny:

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Základní škola a mateřská škola Brno, Křídlovická 30b VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Vypracoval Mifková Radmila, vedoucí vychovatelka ŠD Vydal RNDr. Jarmila Bavlnková, ředitelka školy Školská rada schválila

Více