Návod k použití Ob.j.č

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Návod k použití Ob.j.č. 37 97 76"

Transkript

1 1 Návod k použití Ob.j.č Tento výrobek představuje jedno-kanálový nízkofrekvenční výkonný nf zesilovač model XMA 500 (o max. výkonu 1 x 500 W a trvalém výkonu 1 x 180 W s možností regulace celkového výkonu) pro zesilování hlubokých basových tónů s frekvenčním rozsahem Hz..Je určen pro montáž do interiéru motorového vozidla pro připojení výkonného reproduktoru - subwooferu. Součástí tohoto nf zesilovač je i tzv. basbooster pro regulací výkonu jednotlivých složek zesilovaného hlubokého frekvenčního spektra (zesílení lze regulovat od 0 db až do + 12 db). Na vysoko-ohmový vstup nf zesilovače je také možno připojit jiný zdroj nf signálu, který je potom ve vnitřních obvodech tohoto zesilovače sloučen do jednoho výstupního nf signálu. Rovněž lze tento model zesilovače XMA 500 připojit přes jeho vysoko-ohmový výstup na reproduktorové výstupy řídícího audio zařízení v autě (např. ku autorádiu apod.). V tomto modelu je vestavěna aktivní dolnofrekvenční propust s možností nastavení hraniční frekvence. V zesilovači jsou také obvody tzv. umlčovače šumu.

2 2 ÚVOD Výkonový nf zesilovač model XMA 500 od firmy Raveland je jedno-kanálový nízkofrekvenční zesilovač, který je určen pro zesilování hlubokých basových tónů pro reproduktor subwoofer a je konstruován pro vestavbu do interiéru motorových vozidel. V tomto zesilovači je zabudována regulovatelná nízkofrekvenční propust, která z celého zvukového frekvenčního spektra propustí do zesilovacích obvodů zesilovače XMA 500 jen frekvenci v úzkém rozmezí Hz. Dále tento zesilovač obsahuje tzv. bassbooster pro regulaci jednotlivých složek zesilovaného hlubokého frekvenčního pásma. TECHNICKÁ DATA Maximální výstupní výkon 1 x 500 W Trvalý výstupní výkon na impedanci 4 Ohmů 1 x 180 W Impedance připojovaného reproduktoru 4 8 Ohmů Rozsah zesilovaného frekvenčního pásma 10 až 250 Hz Vstupní citlivost (LINKA/VSTUP)(line/Input) 0,2 4 V Vstupní citlivost na vysoké impedanci HIGH IN 3 8 V Vstupní impedance pro linku (LINE/INPUT) 100 kohm Vstupní vysokoohmová impedance (HIGH IN) 47 kohm Rozměry: šířka x výška x hloubka v mm 220 x 50 x 200 Pojistka 1 x 40 A VLASTNOSTI 1 x 500 W maximální výstupní výkon 4 Ohm stabilní Regulovatelná citlivost vstupu Regulovatelná hraniční frekvence na nízkofrekvenční propusti Regulovatelné zesílení basového frekvenčního pásma tzv. bassbooster Vysokoohmový vstup do zesilovače Elektronické obvody, jistící zesilovač proti přehřáti, proti elektrickému zkratu a proti výkonovému přetížení Obvody pro automatické zapnutí zesilovače přes Remote vedení se zkreslením Ukazatel zapnutí zesilovače a výkonového přetížení zesilovače Výstupní zdířka pro připojení dalšího zesilovače Obvody pro odstraňování šumů na vstupu zesilovače - umlčovače šumu na vstupu Síťový napájecí díl s obvody Mosfet K tomuto nf výkonového zesilovači lze připojit na vstupu LINE INPUT jako druhý zvukový kanál jiný nf zvukový signál. Ovšem tento druhý externí signál bude ve vnitřních obvodech zesilovače sloučen do jednoho zesilovaného nf kanálu. Mimo to může být z tohoto zesilovače vyveden na výstupu LINE OUTPUT zpracovaný nf signál, který lze přivést k dalšímu externímu nf zesilovači. Dále lze alternativně tento zesilovač XMA 500 připojit přes vysoko-ohmový výstup HIGH IN na reproduktorové výstupy řídícího audio zařízení (např. rozhlasový přijímač, hlasitý telefon Head souprava ). Na tomto nf zesilovači XMS 500 lze stupňovitě nastavovat úroveň vstupního signálu ( GAIN ), hraniční frekvenci na dolnofrekvenční propusti ( Hz) a regulovat zesílení basového zesilovaného frekvenčního spektra t.zv. bassboosterem od 0 až do + 12 db. Ovšem při používání tohoto regulátoru je nutná jistá opatrnost a zdrženlivosti při regulaci zesílení. Při jeho dlouhodobém nastavení na velké zesílení např. až na +12 db by mohlo dojít k poškození zesilovače vlivem velkého výkonového přetížení a rovněž by mohlo dojít k přetržení kmitačky (vlivem dodávané velké intenzity signálu do reproduktoru), který není konstruovaný na velké výkony ) a tedy tím k jeho nevratnému zničení.

3 3 Obrázek možností připojení různých zdrojů nf zvukového signálu k zesilovači Vysvětlivky k předchozímu náčrtu zapojení externích přístrojů k zesilovači XMA 500 Car Stereo speaker Output R (+) Výstup (+) pro pravý vozidlový reproduktor Car Stereo speaker Output R (-) Výstup (+) pro pravý vozidlový reproduktor Car stereo GDN Uzemnění na kostru vozidla pro vozidlové stereo reproduktory Car Stereo speaker Output L(+) Výstup (+) pro levý vozidlový reproduktor Car Stereo speaker Output L (-) Výstup (+) pro levý vozidlový reproduktor Output Výstup Verstaerker amplifier Zesilovač pro reproduktor Radio/magnetofon Rozhlasový přijímač / magnetofon Upevnění a připojení zesilovač Při upevňování zesilovače a při jeho propojování s ostatními audio zdroji postupujte velmi pečlivě a rozvážně! Neopomeňte přitom dodržovat všechna bezpečnostní upozornění, obsažená v tomto Návodu k použití! Při montáži zesilovače jej přišroubujte pomocí čtyř šroubů na dostatečně pevnou a velkou podložku. Propojte + pól zesilovače s + pólem automobilové startovací baterie. Do tohoto vedení vložte ve vzdáleností cca 30 cm od + pólu baterie pojistku (příslušné proudové dimenze) včetně pojistkového pouzdra. Velikost pojistky závisí na počtu a proudovém odběru ostatních audio zařízení, která jsou na baterii připojena. (např. další zesilovač apod.). Obrázek propojení zesilovače s dalšími přístroji Baterie Radiový přijímač / Head sada Nyní propojte uzemnění zesilovače s - pólem startovací automobilové baterie nebo s kovovou kostrou karosérie. Přednost má ovšem přímé propojení - pólu zesilovače s - pólem startovací automobilové baterie. Dále propojte příslušný zapínací kontakt na nf zesilovači s kontaktem pro zapínání na radiovém automobilovém přijímači. Tím je zajištěno, že při zapnutí auto rádia do provozu se zapne automaticky současně i zesilovač. Připojení subwooferu ku zesilovači Vstup LINE (linka) na nf zesilovači propojte s výstupem na předzesilovači řídícího audio zařízení (autorádia apod.) Jestliže není k dispozici žádný předzesilovač, tak může být vstup zesilovače připojen přes vysoko-úrovňový vstup na výstup pro reproduktory na řídícím audio zařízení.

4 4 Obrázek propojení zesilovače se subwooferem Subwoofer Reproduktor subwoofer je připojen na svorky pro výstup reproduktorů (označen SPEAKER OUTPUT, plus na + a mínus na - kontakt. Hlasitost reproduktoru-subwooferu lze nastavit buď regulátorem hlasitosti na řídícím audio zařízení (na automobilovém přijímači) nebo regulátorem zesílení na vlastním nf zesilovači. Důležité! Impedance reproduktoru musí být 4 Ohmy nebo vyšší! Regulátorem pro nastavování dolnofrekvenční propusti (LPF) lze měnit hodnotu hraniční frekvence této propusti. Nastavte hodnotu hraniční frekvence dolnofrekvenční propusti tak, aby při reprodukci nejhlubších basových tónu byly frekvenčně odděleny lidské mužské hlasy (tenor a bas) a nebyly zahrnuty do frekvenčního rozsahu, zesilovaného pro subwoofer. Také pro zlepšení reprodukce hlubokých tónů je možné provést přepólování subwooferu. Ovšem kvalita reprodukce hlubokých tónů závisí také na jakosti subwoferu nebo také jeho umístění v interiéru auta a v neposlední řadě rovněž na způsobu upevnění subwooferu na podložce a na její kvalitě z hlediska rezonance při reprodukci hudby. Basbooster umožňuje regulovat zesílení jednotlivých složek zesilovaného spektra hlubokých tónů. Základní úroveň zesílení v tomto zesilovaném frekvenčním pásmu je vztažena ku kmitočtu 40 Hz. Rozsah regulace zesílení v tomto frekvenčním pásmu se pohybuje v rozmezí od 0 až do + 12 db. Upozornění! Regulaci zesílení hlubokých tónů basboosterem provádějte s rozmyslem! Při dlouhodobém nastavení zesílení na nejvyšší úroveň zesílení (+ 12 db) může nastat několikanásobné výkonové přetížení zesilovače, čímž může dojít poškození nejen vlastního zesilovače ale i reproduktoru - subwooferu ( např. k utržení membrány v reproduktoru a tím k jeho nevratnému poškození). Výkonný reproduktor subwooofer model PT 1200 pro reprodukci a poslech hudby v oblasti hlubokých basových tónů s frekvenčním rozsahem Hz. Je určen pro montáž do interiéru motorového vozidla a pro připojení k výkonnému automobilovému nf zesilovači.

5 5 ÚČEL A URČENÍ POUŽITÍ Výkonný reproduktor subwoofer od firmy Raveland model PT 1200 slouží k přeměně elektrického výstupního signálu z nf zesilovače na zvukové slyšitelné vlny. Tento výkonný reproduktor subwoofer se smí připojit jen na reproduktorový výstup u nf výkonného zesilovače. Reproduktor je určen výhradně pro montáž a používání v interiéru motorových vozidel Není dovoleno jej používat ve volném terénu. V žádném případě nevystavujte tento reproduktor vlivu vlhkosti, kapající nebo stříkající vodě. Nějaké jiné použití tohoto reproduktoru než je popsáno v předchozím textu vede k poškození výrobku a přitom ještě může vzniknout mimo jiné také nebezpečí jako např. elektrický zkrat, požár apod. Vlastní výrobek nesmí být měněn nebo jinak upravován. Je nutno bezpodmínečně dodržovat bezpečnostní upozornění! BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ U škod, které vznikly zanedbáním pokynů, obsažených v tomto Návodu k použití zaniká jakýkoliv nárok na záruku výrobku. Za následné škody nepřejímáme žádné závazky! U věcných škod nebo u škod na zdraví osob, které vznikly při nepřiměřeném zacházení s výrobkem nebo při zanedbání bezpečnostních upozornění nepřejímáme žádné povinnosti. V takových případech zcela zaniká každý požadavek na záruku výrobku. Vykřičník umístěný v trojúhelníku upozorňuje uživatele výrobku na důležitá upozornění v Návodu k použití. Před prvním použitím výrobku si pečlivě a pozorně přečtěte celý Návod k použití, neboť obsahuje důležitá upozornění pro správné používání výrobku. Z bezpečnostních důvodů není dovoleno provádět vlastnoruční přestavbu nebo provést jakoukoliv změnu výrobku. Nevystavujte výrobek vlivu vysoké teploty, kapající nebo stříkající vodě, silným vibracím a mechanickým nárazům. Nad elektrickými výrobky nemanipulujte s tekutinami a nestavte na ně žádné nádoby s vodu (např. vázy s květinami apod.) nebo s jinou tekutinou. Na výrobek nestavte žádné zdroj s otevřeným ohněm jako např. rozžaté svíčky apod. Při připojování reproduktoru subwooferu k audio zařízením je nutno dbát také bezpečnostních upozornění, která platí pro tato audio zařízením. V blízkosti reproduktoru subwooferu neskladujte žádné předměty s magnetickou pamětí jako např. diskety, videokazety a pod., neboť silné magnetické pole subwooferu by mohlo způsobit úplné zničení nebo podstatné porušení zapsaných informací a dat, které byly v paměti těchto medií uloženy a tím by došlo nenávratně k jejich ztrátě. Upozorňujeme, že není rozumné dlouhodobě poslouchat reprodukovanou hudbu při nadměrné hlasitosti reproduktoru. Tím byste si mohli nenávratně poškodit Vaše sluchové orgány. Poslech reprodukované hudby při v interiéru motorového vozidla při velké hlasitosti má za následek, že řidič vozidla neuslyší za jízdy nebo i mimo jízdu varovné signály nejen z vnitřního prostoru vozidla ale i výstražné nebo jiné signály z okolního venkovního prostředí. Tím, že na ně nebude reagovat, tak může nebezpečně ohrozit nejen sebe a své spolujezdce ale i ostatní účastníky silničního provozu. Proto si upravte hlasitost reprodukce hudby v interiéru motorového vozidla na přiměřenou sílu. Nepozornost při silničním provozu může způsobit těžké nehody. Proto může řidič motorového vozidla obsluhovat Hi-fi zařízení jen tehdy, když to momentální dopravní situace dovolí a když přitom nebude jeho pozornost odvedena od sledování aktuálního provozu na silnici. Nenechávejte volně ležet obalový materiál od výrobku. Igelitové sáčky, polystyrénové folie atd. se mohou stát pro děti nebezpečnými hračkami. V případě, že nebudete mít jasno ohledně správného zapojení výrobku nebo budete mít nějaké dotazy, které nebyly zodpovězeny nebo vysvětleny v Návodu k obsluze, pak se obraťte na zákaznický servis nebo požádejte o radu nebo vysvětlení nějakého autorizovaného elektrotechnického odborníka.

6 6 MONTÁŽ VÝROBKU Změny na motorovém vozidle, které si vyžádalo provedení vestavby subwooferu nebo ostatních potřebných komponentů, musí být provedeny tak, aby nebyla ovlivněna bezpečnost provozu u dotyčného motorového vozidla nebo aby nevznikla z tohoto důvodu jakákoliv konstrukční nestabilita vozidla nebo aby nebyly v žádném případě ovlivněny jízdní vlastnosti a tím bezpečnosti vozidla při jeho řízení a provozu. U mnoha značek motorových vozidle při jakémkoliv mechanickém zásahu do plechových dílů vozidla (řezání, vrtání apod.) zaniká povolení k provozu dotyčného vozidla. Budete-li mít pochybnost o výběru montážního místa pro upevnění a umístění výrobku v interiéru motorového vozidla, pak požádejte o radu Vašeho obchodníka s auty. Před zahájením montážních prací (vyvrtávání otvorů do karoserie pro upevnění výrobku) se přesvědčte, zda se v místě budoucího otvoru nenachází nějaký elektrický kabel od elektrické instalace vozidla, trubky brzdového systému vozidla, nebo nádrž na palivo apod. Tato zařízení nesmí být v žádném případě montážními pracemi poškozena. Rovněž je nutno, aby pracovník, který bude provádět montážní práce při provádění montáže Hi-fi zařízení a ostatních potřebných komponentů do interiéru motorového vozidla při používání montážního nářadí zachovával bezpečnostní upozornění, platná pro dané motorové vozidle, (vydaná výrobcem pro značku vozidla, ve kterém bude prováděna tato montáž). Při vestavbě Hi-fi zařízení a ostatních komponentů mějte na zřeteli nebezpečí vzniku případného zranění osob v autě, ke kterému by mohlo dojít od těchto namontovaných předmětů při jejich uvolnění z montážních míst při v případě nějaké autonehody. Proto proveďte vlastní upevnění jednotlivých předmětů co možná nejpečlivěji a do takových míst, kde by nemohlo dojít k nebezpečí zranění sedících osob v interiéru vozidla nejen při případné autonehodě ale i za běžné jízdy. Pro reproduktor subwoofer vyhledejte v interiéru motorového vozidla po úvaze vhodné montážní místo. Upevněte v interiéru vozidla reproduktorový box pomocí pevných pružných upevňovacích pásů nebo podobných upevňovacích předmětů. Toto upevnění musí vydržet zátěž, vzniklou také v případě náhlého a silného zabrzdění motorového vozidla nebo také v případě autonehody. Nejvhodnější místo pro umístění reproduktoru subwoooferu se jeví v zavazadlovém prostoru (kufru) vozidla. PŘIPOJENÍ REPRODUKTORU Při připojování reproduktoru subwooferu dbejte na to, aby propojovací kabel nebyl nikde skřípnut nebo poškozen o ostrou hranu karoserie vozidla. Propojovací kabel pro reproduktor subwooofer smí být připojen jen na příslušné k tomu určené kontakty nf zesilovače. Přesvědčte se o tom, zda subwooofer, který má být připojen ku nf zesilovači, je z technického hlediska (daná impedance a daná výkonová zatížitelnost, uvedené v jeho technických podmínkách) vhodný pro připojení k danému nf zesilovači. V opačném případě by mohlo dojít k poškození subwooferu nebo i k poškození zesilovače. Pro docílení čisté reprodukce hudby v oblasti hlubokých tónu je potřeba, aby byl subwoofer provozován ve spojení s nf zesilovačem, který má zabudovánu aktivní dolnofrekvenční propust. Proto je nutno splnit tyto následující podmínky: Pro napájení subwooferu je k dispozici dostatečný výkon nf zesilovače Do subwooferu v reproduktorové skřínce je přiváděno jen dané frekvenční pásmo v oblasti hlubokých tónů. Nastavte na aktivní dolnofrekvenční propusti hraniční frekvenci v rozmezí 80 až 120 Hz v závislosti na objemu a členitosti interiéru dané značky motorového vozidla.

7 7 Připojte propojovací kabel od subwooferu na příslušné svorky na nf zesilovači v autě. Červený vodič Černý vodič - kladný pól od reproduktoru - záporný pól od reproduktoru Obrázek zapojení: Aktivní zesilovač dolnofrekvenční propust subwoofer pro subwoofer TECHNICKÁ DATA Impedance Zatížitelnost (RMAS/max) Frekvenční rozsah Intenzita zvuku Rozměry 4 Ohmy 120 W / 400 W Hz 94 db 340 x 485 mm Tento návod k použití je publikace firmy Conrad Electronics. Návod odpovídá technickému stavu při tisku. Změny vyhrazeny! 2/2006 Cechm.J.

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (www.ahifi.cz) Při sestavování instalačních manuálů jsme závislí na poskytnutých informacích výrobců určitých typů automobilů.

Více

PA 30 16 28 5000 MKII

PA 30 16 28 5000 MKII 1 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 30 16 28 pro model PA 5000 MKII Obj. č.: 30 16 29 pro model PA 8000 MKII Obj. č.: 30 25 99 pro model PA 12000 Tento nf koncový výkonový zesilovač představuje špičkový výrobek

Více

Návod k použití Obj.č.: 37 00 90

Návod k použití Obj.č.: 37 00 90 1 Návod k použití Obj.č.: 37 00 90 Tento výrobek představuje špičkový výkonný zesilovač (4 x 100 W eff / 4 x 250 W max) pro reprodukci hudby ( velmi malým činitelem zkreslení) v interiéru motorových vozidlech,

Více

Reproduktory HTS HTS - 402SV stříbrný obj. č HTS - 402BK černý obj. č

Reproduktory HTS HTS - 402SV stříbrný obj. č HTS - 402BK černý obj. č Verze z 09/09 Reproduktory HTS - 402 HTS - 402SV stříbrný obj. č. 34 50 38 HTS - 402BK černý obj. č. 34 51 17 Návod k použití Účel použití Reproduktor HTS-402 je určen pro převodu výstupních elektrických

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před samotnou instalací zesilovače si prosím přečtěte celý uživatelský manuál. 1. TECHNICKÁ DATA Max. výstupní výkon (1kHz sinusový šum 2:8, B+=14,4V) Jmenovitý výstupní výkon

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE Verze 09/05 Obj. č.: 37 00 95 Tento basreflexový reproduktor (subwoofer) představuje absolutní hit pro automobilová HiFi-zařízení. Zvláštností tohoto reproduktoru je našitá

Více

Obj.č.: 378 260, 378 262

Obj.č.: 378 260, 378 262 NÁVOD K OBSLUZE Zesilovač "Intimidator" XSA 360 / XSA 480 XSA 720 / XSA 900 Obj.č.: 378 260, 378 262 Sériová řada zesilovačů typu XSA přestavuje vysoce kvalitní zesilovače,vhodné pro vestavbu do interiéru

Více

2-kanálový zesilovač Automatický koncový stupeň

2-kanálový zesilovač Automatický koncový stupeň 2-kanálový zesilovač Automatický koncový stupeň 10006684 10006685 10006686 10006687 10006688 10006689 http://www.auna-multimedia.com ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ Problém Řešení Kontrolka napájení se nerozsvítí. Uvolněná

Více

NÁVOD K OBSLUZE. AM 311 STEREO-ZESILOVAČ HIGH POWER s vysokou / hlubokou vstupní impedancí 2 x 50 watt max. (2 Ω)

NÁVOD K OBSLUZE. AM 311 STEREO-ZESILOVAČ HIGH POWER s vysokou / hlubokou vstupní impedancí 2 x 50 watt max. (2 Ω) NÁVOD K OBSLUZE AM 311 STEREO-ZESILOVAČ HIGH POWER s vysokou / hlubokou vstupní impedancí 2 x 50 watt max. (2 Ω) Obj. č.: 37 82 68 F E ATU 2 kanály Signalizace zapnutí Možnost seřízení Dálkové ovládání

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před samotnou instalací zesilovače si prosím přečtěte celý uživatelský manuál. 1. TECHNICKÁ DATA MPExlusive 2.0 XL Stereo / Můstek Max. výstupní výkon (1kHz sinusový šum 2:8,

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před samotnou instalací zesilovače si prosím přečtěte celý uživatelský manuál. 1. TECHNICKÁ DATA Stereo / Můstek Max. výstupní výkon (1kHz sinusový šum 2:8, B+=14,4V) 4 x 300W

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi s.r.o. (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi s.r.o. ( VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU MAC AUDIA, Gratulujeme vám k zakoupení auto HiFi zesilovače EDITION S TWO / EDITION S TWO LIMITED. Použití Toto zařízení lze využít pouze v motorových vozidlech s 12V napěťovým zdrojem

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před samotnou instalací zesilovače si prosím přečtěte celý uživatelský manuál. 1. TECHNICKÁ DATA MPExlusive 4.0 XL Stereo / Můstek Max. výstupní výkon (1kHz sinusový šum 2:8,

Více

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití KS-IF200 FM modulátor Návod k použití Děkujeme, že jste si koupili výrobek JVC. Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tento návod k použití a uschovejte ho pro pozdější použití. Ujištění: Přístroj

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: /

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: / NÁVOD K OBSLUZE Verze 08/03 Obj. č.: 35 07 30 / 35 07 33 Tento praktický přepínací pult Vám poslouží k rozšíření ozvučení prostorů z jednoho páru reproduktorů až na 4 páry u všech zesilovačů (nebo podobných

Více

Výhradním dovozcem značky Renegade do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Renegade do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Před započetím instalace nebo prvním spuštěním tohoto zařízení si prosím přečtěte uživatelský manuál. SPECIFIKACE Výstupní výkon RMS RXA 1000D 1 x 250 W @ 4 Ohmech 1 x 500 W @ 2 Ohmech Maximální výstupní

Více

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi s.r.o. (

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi s.r.o. ( Gratulujeme vám k zakoupení vašeho nového zesilovače GLADEN. Kvalita zapojení může ovlivnit výkonost zesilovače. Proto si před samotnou instalací zesilovače pečlivě přečtěte příbalovou informaci a držte

Více

MIXÁŽNÍ PULT- typ DJ-ONE

MIXÁŽNÍ PULT- typ DJ-ONE - 1 - NÁVOD K OBSLUZE MIXÁŽNÍ PULT- typ DJ-ONE Obj.č.: 369 632 Tento Návod k obsluze patří k tomuto výrobku. Obsahuje důležitá upozornění pro vlastní činnost výrobku a pro jeho zacházení. Dbejte na to,

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 10 44

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 10 44 NÁVOD K OBSLUZE Verze 06/03 Obj. č.: 30 10 44 Tento monofonní modul koncového zesilovače s ochranou proti zkratu a přehřátí, který dodáváme včetně montážních šroubů, slouží k přímému zabudování do aktivních

Více

MINIKAMERA. Obj.č.: 750 268

MINIKAMERA. Obj.č.: 750 268 1 NÁVOD K OBSLUZE MINIKAMERA Obj.č.: 750 268 1. ÚVOD Vážený zákazníku, děkujeme Vám za koupi hodnotné mini-kamery. S tímto systémem jste obdržel výrobek, který je vyroben podle současného stavu techniky.tento

Více

Výhradním dovozcem značky Renegade do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Renegade do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Před započetím instalace nebo prvním spuštěním tohoto zařízení si prosím přečtěte uživatelský manuál. SPECIFIKACE Výstupní výkon RMS REN1000S Mk3 1 x 225 W @ 4 Ohmech 1 x 425 W @ 2 Ohmech Maximální výstupní

Více

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka SCC124 Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce tlačítek na

Více

Koncový zesilovač. Obj. č.: 37 35 14. Obj. č.: 37 35 15

Koncový zesilovač. Obj. č.: 37 35 14. Obj. č.: 37 35 15 Účel použití Koncový zesilovač Raveland je určen pro zesílení nízko úrovňových audio signálů ve vozidlech. Tento výrobek se smí provozovat, jen když je připojen k napájení 12 V DC v automobilu a záporný

Více

Gratulujeme vám k zakoupení vašeho nového zesilovače GLADEN.

Gratulujeme vám k zakoupení vašeho nového zesilovače GLADEN. Gratulujeme vám k zakoupení vašeho nového zesilovače GLADEN. Kvalita zapojení může ovlivnit výkonost zesilovače. Proto si před samotnou instalací zesilovače pečlivě přečtěte příbalovou informaci a držte

Více

Návod k obsluze Obj.č.: 93 03 88

Návod k obsluze Obj.č.: 93 03 88 1 Návod k obsluze Obj.č.: 93 03 88 Tato pokojová anténa je širokopásmová, pracuje ve frekvenčním pásmu 40 860 MHz. Přijímá radiové vlny pro příjem jak klasického analogového signálu tak signálu pro příjem

Více

Výhradním dovozcem značky Renegade do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Renegade do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Před započetím instalace nebo prvním spuštěním tohoto zařízení si prosím přečtěte uživatelský manuál. SPECIFIKACE Výstupní výkon RMS REN550S Mk3 2 x 75 W @ 4 Ohmech 2 x 135 W @ 2 Ohmech Maximální výstupní

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Jakmile produkt doslouží, laskavě jej zlikvidujte na recyklačních místech ve vašem okolí. Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před používáním zesilovače si prosím pečlivě přečtěte celý instalační manuál. 1. TECHNICKÁ

Více

NGTA602/NGTA704. Automobilový zesilovač

NGTA602/NGTA704. Automobilový zesilovač NGTA602/NGTA704 Automobilový zesilovač Uživatelská příručka Jako příklad jsou v této příručce znázorněny obrázky modelu NGTA704. Obsah Informace k bezpečnému používání... 2 Seznam příslušenství... 2 Funkce

Více

Dvou kanálové zesilovače Axton C208 a C 408 připojovací a ovládací prvky.

Dvou kanálové zesilovače Axton C208 a C 408 připojovací a ovládací prvky. Dvou kanálové zesilovače Axton C208 a C 408 připojovací a ovládací prvky. 1. RCA konektory pro připojení signálu z autorádia. 2. Nastavení vstupní citlivosti. 3. Nastavení dělící frekvence dolní pásmové

Více

WS 380, 600 autozesilovače

WS 380, 600 autozesilovače WS 380, 600 autozesilovače Stránka č. 1 Úvodem: Vážený zákazníku, dostává se Vám do rukou autozesilovač TONSIL WS 380, který je prostředním modelem z řady WS. Model WS 600 je nejvyšším čtyřkanálovým modelem.

Více

Výhradním dovozcem značky SinusTec do České Republiky je Ahifi s.r.o. (

Výhradním dovozcem značky SinusTec do České Republiky je Ahifi s.r.o. ( Vážený zákazníku, Rádi bychom vám pogratulovali k zakoupení vašeho nového výkonového zesilovače o špičkové kvalitě. Pro zaručení využívání všech možných funkcí si prosím pozorně přečtěte následující instalační

Více

Návod k obsluze Obj.č.: 571 023

Návod k obsluze Obj.č.: 571 023 1 Návod k obsluze Obj.č.: 571 023 Toto ponorné čerpadlo je určeno pro vytváření vodotrysku v uzavřených místnostech nebo i ve volném prostoru např. na zahradě v umělém zahradním jezírku. Je napájeno z

Více

Návod k obsluze Obj.č.: 379 464

Návod k obsluze Obj.č.: 379 464 Návod k obsluze Obj.č.: 379 464 Velmi výkonný jakostní nf zesilovač Raveland Power Package model XAB 1 200 se 4 nebo 2 vstupy pro předzesilovače (podle typu modelu) o výkonu až 4 x 300 W je určen pro zesilování

Více

Návod k obsluze Obj.č. 37 95 54

Návod k obsluze Obj.č. 37 95 54 1 Návod k obsluze Obj.č. 37 95 54 Tento výrobek přestavuje skutečně špičkový vysoce výkonný Hi-Fi nf zesilovač pro použití v interiérech motorových vozidel, která mají napětí elektrické palubní sítě 12

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi s.r.o. (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi s.r.o. ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před používáním zesilovače si prosím pečlivě přečtěte celý instalační manuál. 1. TECHNICKÁ DATA Maximální výstupní výkon (1kHz sinus. imp. šum 2:8, B+=14,4V) Nominální výstupní

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE Obj. č.: 37 08 41 Obj. č.: 37 08 42 Stereofonní režim provozu... 4 Připojení 4-kanálového zesilovače...4 Připojení 2-kanálového zesilovače...5 Režim s přemostěnými reproduktory

Více

MOSCONI GLADEN ONE 70.6 MOSCONI GLADEN ONE MOSCONI GLADEN ONE UŽIVATELSKÝ MANUÁL BEZPEČNOSTNÍ POKYNY

MOSCONI GLADEN ONE 70.6 MOSCONI GLADEN ONE MOSCONI GLADEN ONE UŽIVATELSKÝ MANUÁL BEZPEČNOSTNÍ POKYNY MOSCONI GLADEN ONE 70.6 MOSCONI GLADEN ONE 130.2 MOSCONI GLADEN ONE 250.2 UŽIVATELSKÝ MANUÁL BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Výhradním dovozcem značky Mosconi Gladen do České Republiky je Ahifi s.r.o. (www.ahifi.cz)

Více

Bezdrátová sada aktivních reproduktorů FMS 8480. Obj. č.: 33 02 01

Bezdrátová sada aktivních reproduktorů FMS 8480. Obj. č.: 33 02 01 NÁVOD K OBSLUZE Verze 06/01 Bezdrátová sada aktivních reproduktorů FMS 8480 Obj. č.: 33 02 01 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže

Více

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 610 481

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 610 481 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 610 481 Dveřní domovní hovorové zařízení s elektrickým zámkem je komfortní zařízení, umožňující hovořit na dálku s návštěvníkem,nacházejícím se před dveřmi rodinného domku nebo

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (černý), (buk), (stříbrný)

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (černý), (buk), (stříbrný) NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 30 02 24 (černý), 33 02 76 (buk), 33 03 44 (stříbrný) Aktivní superhloubkový reproduktor (anglicky subwoofer ) pro domácí kino nebo divadlo - sice s poměrně malými kompaktními

Více

Zvukový procesor IMPRINT PXA-H100

Zvukový procesor IMPRINT PXA-H100 JEN PRO POUŽITÍ V AUTOMOBILU Zvukový procesor IMPRINT NÁVOD K OBSLUZE Prosím, přečtěte pečlivě tento návod než začnete přístroj používat, abyste maximalizovali svůj zážitek z mimořádné výkonnosti a rozsáhlých

Více

ZS 250 modul zesilovače

ZS 250 modul zesilovače ZS 250 modul zesilovače Stránka č. 1 Úvodem: Zesilovací modul ZS 250 je určen pro výrobu a montáž do Hifi aktivních subwooferů. Modul je použit v subwooferu SUB 300A a vyniká vysokým standardem zpracování

Více

Výhradním dovozcem značky Match do České Republiky je Ahifi Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Match do České Republiky je Ahifi Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku, Gratulujeme k zakoupení tohoto vysoce kvalitního produktu společnosti MATCH. Tato řada se vyznačuje nejlepší kvalitou, excelentním zpracováním a nejnovější technologií. Po třicetiletém

Více

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi s.r.o. (

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi s.r.o. ( VLASTNOSTI RC 150c5 / RC150c5BT Vysokovýkonný zesilovač třídy D + třídy AB Napěťový zdroj typu MOS-FET Stabilní při 2 Ohmech Subsonický filtr (HPF) od 10 50 Hz Nastavitelná spodní pásmová propust od 50

Více

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi s.r.o. (

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi s.r.o. ( RC 90c2-2-kanálový vysokovýkonnostní zesilovač TŘÍDA AB - Napěťový zdroj MOS-FET - Stabilní při 2 ohmovém stereu v každém kanálu a 4 ohmovém můstkovém režimu - Variabilní přepínatelný filtr spodní propusti

Více

SMW SERIE SUBWOOFER. Návod k použití

SMW SERIE SUBWOOFER. Návod k použití SMW SERIE SUBWOOFER Návod k použití Základní připojení: Připojení pomocí více zesilovačů Kabelové konektory 1 Regulační požadavky: EN 55013 EN 55020 EN 61000-3-2/-3-3 Blahopřejeme k nákupu tohoto subwooferu

Více

ZS 291, 301, 351, 401 modul zesilovače

ZS 291, 301, 351, 401 modul zesilovače ZS 291, 301, 351, 401 modul zesilovače Stránka č. 1 Úvodem: Zesilovací moduly ZS 291, 301 a 351 jsou určeny pro výrobu a montáž do profesionálních aktivních reprosoustav. Modul 351 je určen pro speciální

Více

Stereo zesilovač Amplificador

Stereo zesilovač Amplificador 3-215-703-11 (1) Stereo zesilovač Amplificador Návod k obsluze Před připojením a použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tento návod k obsluze. XM-ZR602 2007 Sony Corporation Vytištěno v České

Více

Obj. č.: 372592 NÁVOD K OBSLUZE. Návod k obsluze

Obj. č.: 372592 NÁVOD K OBSLUZE. Návod k obsluze NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 372592 Návod k obsluze Před instalací, zapnutím a nastavováním přístroje si prosím přečtěte celý návod obsahuje důležité informace pro optimální a bezpečné využití všech jeho vlastností

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: Obj. č.: Verze 03/05

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: Obj. č.: Verze 03/05 NÁVOD K OBSLUZE Verze 03/05 Obj. č.: 37 96 41 Obj. č.: 37 96 43 Obsah Strana 1. Úvod...3 2. Účel použití zesilovače...3 3. Základní charakteristiky zesilovače...4 4. Bezpečnostní předpisy...5 5. Přípojky

Více

Obj. č.: 750 478 barevná kamera 750 479 černobílá kamera

Obj. č.: 750 478 barevná kamera 750 479 černobílá kamera NÁVOD K OBSLUZE Barevná kamera s infra paprskem PAL KC- R 4110 Černobílá kamera s infra paprskem CCIR KB-R3138 Obj. č.: 750 478 barevná kamera 750 479 černobílá kamera Barevná i černobílá kamera je určena

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY OBSAH BALENÍ

TECHNICKÉ PARAMETRY OBSAH BALENÍ www.btk-group.cz TECHNICKÉ PARAMETRY -Celkový výkon RMS: 12 W -Výstupní výkon RMS subwooferu: 6 W -Výstupní výkon RMS satelitů: 2x3 W -Frekvenční odezva: 60Hz-20kHz -Jednotka subwooferu: 4" -Jednotky satelitů:

Více

PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor

PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor 10007199 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu.prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi s.r.o. (

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi s.r.o. ( Děkujeme za zakoupení produktu značky GLADEN a přejeme vám jeho příjemné používání. Pro využití plného potenciálu tohoto produktu si prosím přečtěte tento manuál. Použití výhybky Reproduktorový systém

Více

Autozesilovač

Autozesilovač 10000345 10000346 Autozesilovač Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

MANUÁL PC-1869EN PC-2369EN REPRODUKTOR STROPNÍ, CERTIFIKOVÁN DLE EN54-24

MANUÁL PC-1869EN PC-2369EN REPRODUKTOR STROPNÍ, CERTIFIKOVÁN DLE EN54-24 MANUÁL PC-1869EN PC-2369EN REPRODUKTOR STROPNÍ, CERTIFIKOVÁN DLE EN54-24 Děkujeme Vám za zakoupení stropního reproduktoru TOA. Prosím, pečlivě si prostudujte pokyny v tomto návodu pro zajištění dlouhého

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC OBSAH ÚVOD...3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...4 PROVOZNÍ PODMÍNKY...4 ZAPOJENÍ...5 Připojení do sítě...5 Výstupy...5 OVLÁDÁNÍ...5 ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA...6

Více

DJ Mixážní pult Mc Crypt DJ-40. Obj. č.: 30 36 37. Účel použití. Popis přístroje. Vysvětlení symbolů

DJ Mixážní pult Mc Crypt DJ-40. Obj. č.: 30 36 37. Účel použití. Popis přístroje. Vysvětlení symbolů Účel použití DJ Mixážní pult Mc Crypt DJ-40 Mixážní pult Mc Crypt SA 100/2 je určen ve spojení se stereo zařízením jak pro domácí, tak i poloprofesionální použití. Slouží pro míchání a regulaci nízko úrovňových

Více

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Instalace V případě, že jste se rozhodli zesilovače nainstalovat sami, prosím, pečlivě si přečtěte uživatelskou příručku a postupujte po jednotlivých krocích. Příprava pro montáž Před samotnou montáží

Více

Jednokanálový výkonový zesilovač Amplificador

Jednokanálový výkonový zesilovač Amplificador 2-891-667-11 (1) Jednokanálový výkonový zesilovač Amplificador Návod k obsluze Záznam majitele Číslo modelu a výrobní číslo je uvedeno v dolní části přístroje. Výrobní číslo si poznamenejte do níže uvedeného

Více

Uživatelská příručka 1

Uživatelská příručka 1 Uživatelská příručka 1 OBSAH OBSAH...2 DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ...2 ČELNÍ PANEL...3 ZADNÍ PANEL (V1000plus)...3 ZADNÍ PANEL (V2000plus)...4 ZADNÍ PANEL (V3000plus)...5 ZAPOJENÍ...6 PRACOVNÍ REŽIMY...8 TECHNICKÉ

Více

AUNA FU-2-B BEZDRÁTOVÝ MIKROFON, 2 MIKROFONY VHF. Návod k použití

AUNA FU-2-B BEZDRÁTOVÝ MIKROFON, 2 MIKROFONY VHF. Návod k použití AUNA FU-2-B BEZDRÁTOVÝ MIKROFON, 2 MIKROFONY VHF Návod k použití 10002233 Vážený zákazníku, v první řadě Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození, prosíme

Více

Sada Raveland XAB 5000 MKII Power Package, 1200 W. Obj. č.:

Sada Raveland XAB 5000 MKII Power Package, 1200 W. Obj. č.: Sada Raveland XAB 5000 MKII Power Package, 1200 W Účel použití Výrobek RAVELAND XAB 5000 MKII je určen pro zesílení slabých audiosignálů a jejich následné přehrávání ve vozidlech. Zesilovač je určen pouze

Více

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi s.r.o. (

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi s.r.o. ( XL 250c2 / XL 275c2 Dvoukanálový vysokovýkonný zesilovač TŘÍDA AB Napěťový zdroj MOS-FET FULL Stabilní při 2 ohmovém stereu na kanál a 4 ohmovém můstkovém módu (XL 275c2) Stabilní při 1 ohmovém stereu

Více

Set Basskick. Návod k použití

Set Basskick. Návod k použití Set Basskick Návod k použití Vážený zákazníku, děkujeme za zakoupení tohoto setu, věříme, že Vám bude dobře sloužit. Před prvním použitím si prosím pečlivě prostudujte tento návod k použití. Děkujeme.

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU MAC AUDIA, Gratulujeme vám k zakoupení vašeho nového zesilovače EDITION S FOUR / EDITION S FOUR LIMITED. Použití Toto zařízení lze využít pouze v motorových vozidlech s 12V napěťovým zdrojem

Více

MANUÁL BS-678BSB BS-678BSW REPRODUKTOR NÁSTĚNNÝ, CERTIFIKOVANÝ DLE EN54-24

MANUÁL BS-678BSB BS-678BSW REPRODUKTOR NÁSTĚNNÝ, CERTIFIKOVANÝ DLE EN54-24 MANUÁL BS-678BSB BS-678BSW REPRODUKTOR NÁSTĚNNÝ, CERTIFIKOVANÝ DLE EN54-24 Děkujeme Vám za zakoupení nástěnného reproduktoru TOA. Prosím, pečlivě si prostudujte pokyny v tomto návodu pro zajištění dlouhého

Více

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi s.r.o. (

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi s.r.o. ( SPL 1000c1 Digitální mono-block zesilovač TŘÍDA D Napěťový zdroj MOS-FET FULL 2 ohmová stabilita při pracovním zatížení 1 ohmová stabilita s hudebním zatížením 24dB oktávový dělící sklon Variabilní přepínatelný

Více

Návod k používání Czevitrum Lighting elements

Návod k používání Czevitrum Lighting elements Návod k používání Czevitrum Lighting elements Czevitrum s.r.o. Československé armády 370/9 160 00 Praha Česká republika Vydáno: prosinec 2014 MODELY TYPOVÉ ŘADY CZEVITRUM LIGHTING ELEMENTS: Orbit Omega

Více

AKTIVNÍ REPRODUKTOROVÁ SOUSTAVA ES 120A - NÁVOD K OBSLUZE BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ - GRAFICKÉ SYMBOLY

AKTIVNÍ REPRODUKTOROVÁ SOUSTAVA ES 120A - NÁVOD K OBSLUZE BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ - GRAFICKÉ SYMBOLY AKTIVNÍ REPRODUKTOROVÁ SOUSTAVA ES 120A - NÁVOD K OBSLUZE Verze 2.0 Září 2004 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ - GRAFICKÉ SYMBOLY Symbol blesku v trojúhelníku upozorňuje uživatele na přítomnost neodizolovaného

Více

DB-1A / DB-1P. Aktivní a Pasivní Direct box Návod k použití. Vlastnosti:

DB-1A / DB-1P. Aktivní a Pasivní Direct box Návod k použití. Vlastnosti: DB-1A / DB-1P Aktivní a Pasivní Direct box Návod k použití Vlastnosti: Převádí nesymetrický linkový signál na symetrický výstupní signál mikrofonní úrovně. Umožňuje přímé připojení hudebních nástrojů do

Více

JPA 1030 rozhlasová ústředna

JPA 1030 rozhlasová ústředna JPA 1030 rozhlasová ústředna Stránka č. 1 Úvodem: JPA 1030 je jednoduchou rozhlasovou ústřednou bez zabudovaných zdrojů signálů s několika vstupy a nízkým výkonem 30 W. K dispozici jsou používané úrovně

Více

Návod k použití DENVER CAP - 4100 4KANÁLOVÝ VYSOKOVÝKONNOSTNÍ ZESILOVAČ

Návod k použití DENVER CAP - 4100 4KANÁLOVÝ VYSOKOVÝKONNOSTNÍ ZESILOVAČ Návod k použití DENVER CAP - 4100 4KANÁLOVÝ VYSOKOVÝKONNOSTNÍ ZESILOVAČ Specifikace SPECIFIKACE NÍZKOFREKVENČNÍHO VÝKONU VÝSTUPNÍ VÝKON A CELKOVÉ HARMONICKÉ ZKRESLENÍ 60 wattů na jeden kanál minimální

Více

HiFi-zesilnovač AUX / BT.

HiFi-zesilnovač AUX / BT. HiFi-zesilnovač AUX / BT 10008978 10008979 http://www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby

Více

Anténa digitální televize Návod k použití SDA 210

Anténa digitální televize Návod k použití SDA 210 CZ Anténa digitální televize Návod k použití 6 Anténa digitální televize CZ DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ PODMÍNKY SYMBOL BLESKU UMÍSTĚNÝ V RÁMEČKU TVOŘENÉM ROVNOSTRANNÝM TROJÚHELNÍKEM UPOZORŇUJE UŽIVA- TELE NA

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Aktivní monitor Medeli AP50 pro elektronické bubny

NÁVOD K POUŽITÍ. Aktivní monitor Medeli AP50 pro elektronické bubny NÁVOD K POUŽITÍ Aktivní monitor Medeli AP50 pro elektronické bubny Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno 25900405 Medeli AP50 1 / 6 Návod k obsluze ÚVOD Děkujeme, že jste se rozhodli pro koupi

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 09 39 / 30 09 49

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 09 39 / 30 09 49 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 30 09 39 / 30 09 49 PA-4000 (obj. č.: 30 09 39): Výkon (sinus) 2 x 120 W, hudební výkon 400 W PA-7000 (obj. č.: 30 09 49): Výkon (sinus) 2 x 220 W, hudební výkon 700 W Tento návod

Více

Návod k obsluze. Akční člen audio Instabus 4x 0531 00

Návod k obsluze. Akční člen audio Instabus 4x 0531 00 Návod k obsluze Akční člen audio Instabus 4x 531 Informace o systému Tento přístroj je produkt systému Instabus-EIB a vyhovuje požadavkům směrnice EIBA. Předpokladem pro porozumění jsou podrobné technické

Více

NÁVOD K OBSLUZE. VIDEO- VYSÍLAČ 2,4 GHz "Smart Scart Box" Obj. č.: 350 385

NÁVOD K OBSLUZE. VIDEO- VYSÍLAČ 2,4 GHz Smart Scart Box Obj. č.: 350 385 NÁVOD K OBSLUZE VIDEO- VYSÍLAČ 2,4 GHz "Smart Scart Box" Obj. č.: 350 385 Video -vysílač s pouzdrem se Smart Scart Vám na základě frekvence 2, 4 GHz umožní přenos vysoce kvalitního audio/video signálu

Více

SPJ PASIVNÍ REPRODUKTORY / / / INSTRUCTION MANUAL HANDLEIDING V1.1

SPJ PASIVNÍ REPRODUKTORY / / / INSTRUCTION MANUAL HANDLEIDING V1.1 SPJ PASIVNÍ REPRODUKTORY 178.003 / 178.009 / 178.012 / 178.015 INSTRUCTION MANUAL HANDLEIDING V1.1 SYSTÉMOVÉ KONFIGURACE KABELOVÉ KONEKTORY VSTUP (Ze zesilovače) VÝSTUP (K dalšímu reproduktoru) 2 CZ ABS

Více

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 ZÁKLADNÍ PŘIPOJENÍ: SPL 400-2 - Blahopřejeme k nákupu tohoto SPL zesilovače. Před použitím výrobku si přečtěte instrukce. CZ Bezpečnostní pokyny

Více

Návod k použití Obj.č.: 65 01 54

Návod k použití Obj.č.: 65 01 54 1 Návod k použití Obj.č.: 65 01 54 Externí čidlo umožňuje měřit teplotu (v rozsahu 30 C až + 70 C) a vlhkost vzduchu 0 95 % relativní vlhkosti) jak v uzavřených místnostech a prostorách (jako např. skleník,

Více

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 93 03 16 Dobrá komunikace se spolujezdcem, společný poslech hudby a dosažitelnost pomocí mobilního telefonu nebo vysílačky (řidiče nebo spolujezdce). Jedná se o kompletně vybavené

Více

Výhradním dovozcem značky Match do České Republiky je Ahifi Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Match do České Republiky je Ahifi Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku, Gratulujeme k zakoupení této vysoce kvalitní reproduktorové soustavy společnosti MATCH. Tato řada se vyznačuje nejlepší kvalitou, excelentním zpracováním a nejnovější technologií. Po

Více

KS-40A Aktivní 2pásmové monitory 2 x 10 W RMS Uživatelská příručka AUDIO PARTNER s.r.o. 1

KS-40A Aktivní 2pásmové monitory 2 x 10 W RMS Uživatelská příručka AUDIO PARTNER s.r.o. 1 KS-40A Aktivní 2pásmové monitory 2 x 10 W RMS Uživatelská příručka AUDIO PARTNER s.r.o. 1 Cílem návodu je seznámit uživatele s funkcemi nástroje a proto všechny běžné termíny nemusí být dopodrobna vysvětleny.

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 35 05 51

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 35 05 51 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 35 05 51 Systém prostorového zvuku (5.1-kanálový) mivoc HXA 5000 pro domácí kino s aktivním superhloubkovým reproduktorem (anglicky subwooferem ) - sice s malými kompaktními rozměry,

Více

Auna Projektor Návod k obsluze

Auna Projektor Návod k obsluze Auna Projektor 10005061 Návod k obsluze Vážený zákazníku, děkujeme za zakoupení spotřebiče značky Auna, věříme, že Vám bude dobře sloužit. Před prvním použitím si prosím pečlivě prostudujte tento návod

Více

Digitální barevná kamera odolná proti povětrnostním vlivům. Obj. č.: 61 03 68

Digitální barevná kamera odolná proti povětrnostním vlivům. Obj. č.: 61 03 68 Digitální barevná kamera odolná proti povětrnostním vlivům Obj. č.: 61 03 68 NÁVOD K OBSLUZE OBSAH: Úvod:... 2 Správné použití... 2 Bezpečnostní pokyny... 2 Uvedení do provozu... 3 Montáž... 3 Připojení...

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Zesilovač PA- 940. Obj.č.: 30 09 88

NÁVOD K OBSLUZE. Zesilovač PA- 940. Obj.č.: 30 09 88 NÁVOD K OBSLUZE Zesilovač PA- 940 Obj.č.: 30 09 88 Tento výkonový zesilovač typ PA 940 ve stereofonním provedení má velmi široký zvukový frekvenční rozsahem od 10 Hz až do 30 000Hz a tím splnuje požadavky

Více

SL SERIE. Návod k použití

SL SERIE. Návod k použití SL SERIE Návod k použití ZÁKLADNÍ PŘIPOJENÍ: Paralelní zapojení 4Ω Paralelní zapojení 2Ω Kabelové konektory Regulační požadavky: EN 55013 EN 55020 EN 61000-3-2/-3-3 Blahopřejeme k nákupu tohoto reproduktoru

Více

Nastavitelný napájecí zdroj DC řady EP-600

Nastavitelný napájecí zdroj DC řady EP-600 Nastavitelný napájecí zdroj DC řady EP-600 I. POPIS Návod k obsluze Nastavitelné napájecí zdroje DC řady EP-600 jsou polovodičová, kompaktní zařízení, která jsou vybavena přesnou regulací a stabilním napětím.

Více

ZESILOVAČ DO AUTOMOBILU MODEL: DF5890

ZESILOVAČ DO AUTOMOBILU MODEL: DF5890 ZESILOVAČ DO AUTOMOBILU MODEL: DF5890 www.ddtechnik.cz DD TECHNIK velkoobchod*maloobchod*zásilková služba* J.V. Kamarýta 49, 382 32 VELEŠÍN - zásilkový prodej Tel : 380 331 830 Fax : 380 331 091 : ddtechnik@ddtechnik.cz

Více

NÁVOD NA POUŽITÍ BS-400 Parkovací snímače

NÁVOD NA POUŽITÍ BS-400 Parkovací snímače www.9000.cz NÁVOD NA POUŽITÍ BS-400 Parkovací snímače BS-400 Systém parkovacích snímačů BS-400 pozůstává ze 4 ultrazvukových snímačů, řídící jednotky a bzučáku. K řídící jednotce je možné připojit i LCD

Více

PŘEPÍNATELNÝ SÍŤOVÝ ADAPTÉR

PŘEPÍNATELNÝ SÍŤOVÝ ADAPTÉR 1 PŘEPÍNATELNÝ SÍŤOVÝ ADAPTÉR Obj. č.: 511801, 511802, 511803, 511804 Tento síťový adaptér má široké použití pro napájení elektronických přístrojů nejrůznějšího druhu, jako např. digitální kamera apod.

Více

NUMAN Octavox , , , , ,

NUMAN Octavox , , , , , NUMAN Octavox 10031222, 10031223, 10031224, 10031225, 10031226, 10031227 www.numanaudio.com Těší nás, že jste si vybrali koupi reproduktorů Numana. Doufáme, že strávíte mnoho příjemných hodin poslechem

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw NÁVOD K OBSLUZE Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw Základní údaje Bezdrátový podmítkový spínač Provozní napětí: 230 V/AC, 50Hz Parametry spínání: 2000 W (odporová zátěž) 600 W (induktivní zátěž)

Více

NÁVOD NA POUŽITÍ BS-800 LCD. Parkovací snímače

NÁVOD NA POUŽITÍ BS-800 LCD. Parkovací snímače NÁVOD NA POUŽITÍ BS-800 LCD Parkovací snímače BS-800 LCD Technické parametry Systém parkovacích snímačů BS-800 pozůstává z 8 ultrazvukových snímačů, řídící jednotky a LCD displeje. Systém detekuje vzdálenost

Více

Výkonový zesilovač KS-AX4700 KS-AX4500 NÁVOD K POUŽITÍ

Výkonový zesilovač KS-AX4700 KS-AX4500 NÁVOD K POUŽITÍ Výkonový zesilovač NÁVOD K POUŽITÍ Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek JVC. Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tento návod k použití. Ujištění: Přístroj odpovídá požadavkům zákona o technických

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

Zesilovač indukční smyčky LH 160 LoopHEAR 160

Zesilovač indukční smyčky LH 160 LoopHEAR 160 1 Návod na použití Zesilovač indukční smyčky LH 160 LoopHEAR 160 2 Co je LoopHEAR 160 (LH160) Zesilovač LH160 byl vyvinut jako stacionární indukční smyčka pro použití ve vozidlech, prodejních místech,

Více