138512/2014/KUSK SZ_122305/2014/KUSK/8 Žák / , OŽP/Zk

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "138512/2014/KUSK SZ_122305/2014/KUSK/8 Žák / , OŽP/Zk"

Transkript

1 Praha: Ing. Martin Špaček Číslo jednací: Spisová značka: Vyřizuje: Značka: /2014/KUSK SZ_122305/2014/KUSK/8 Žák / , zak@kr-s.cz OŽP/Zk PK servis Peškova P r a h a 5 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o posuzování vlivů na životní prostředí), ve znění pozdějších předpisů Identifikační údaje: Název: Zařízení ke sběru, výkupu a zpracování autovraků Charakter: Předmětem záměru je ve stávajícím provozu autoopravy a prodejny použitých i nových náhradních dílů, specializovanou na vozidla značek Suzuki, Subaru, Mitsubishi a Mazda likvidace havarovaných vozidel uvedených značek. Vozidla budou umisťována na vodohospodářsky zajištěné manipulační ploše zařízení; vhodné části mají být zdrojem náhradních dílů. Část dílů dle oznámení bude vymontována a uložena v halách, část vozidel zůstane na ploše zařízení a díly budou průběžně demontovány dle poptávky zákazníků. Zařízení svým technologickým vybavením umožňuje ruční demontáž autovraků spočívající v rozebrání autovraků, využití jejich funkčních součástí při opravách vozidel, prodeji náhradních dílů, shromažďování odpadů (druhotných surovin) pro další zpracování (kovové, plastové součásti, karoserie, nefunkční díly). Dále nevyužitelný odpad bude předáván oprávněné osobě k odstranění. Dle oznámení umístění provozu nevyvolá nároky na dobudování dopravní infrastruktury. Dešťové vody ze stání bouraných autovraků budou svedeny do dešťové vpusti osazené čisticím zařízením - lapolem, který bude umístěn na vtoku dešťových vod z vyspádované plochy do areálové kanalizace, která je na výtoku napojena na obecní kanalizaci provozovatele. Pro provozovnu bylo zpracováno Posouzení hluku z provozu zařízení. Provoz prodejny náhradních dílů nepůsobí hluk, který by překročil hygienický limit platný pro venkovní chráněný prostor v denní době. V noční době není prodejna v provozu. Zábor půdního fondu: bez záboru zemědělské či lesní půdy. Zborovská Praha 5 tel.: fax: zak@kr-s.cz

2 2 Soulad s územním plánem: záměr je, dle vyjádření příslušného Stavebního úřadu Hostivice, v souladu se schváleným územním plánem města Hostivice. Kapacita: zpracování max. 200 t vozidel za rok (tj. cca 130 ks za rok). Umístění: kraj: Středočeský obec: Hostivice k.ú.: Litovice, v průmyslovém areálu bývalé STS Hostivice. Oznamovatel: Ing. Luboš Sotolář, Nad Výšinkou 2643/14, Praha 5 - Smíchov Zpracovatel oznámení: Ing. Martin Špaček, PK Servis, Peškova 960, Praha 5 Zařazení záměru: podle zákona č. 100/2001 Sb., se jedná o záměr zařazený v příloze č. 1 pod kategorii II, bod 10.1 zařízení ke skladování, úpravě nebo využívání nebezpečných odpadů; zařízení k fyzikálně-chemické úpravě, energetickému využití nebo odstraňování ostatních odpadů. Souhrnné vypořádání připomínek V průběhu zjišťovacího řízení se ke zveřejněnému oznámení vyjádřili: Středočeský kraj, Město Hostivice, Krajská hygienická stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze, Městský úřad Černošice - odbor životního prostředí, Česká inspekce životního prostředí - oblastní inspektorát Praha, Krajský úřad Středočeského kraje - odbor životního prostředí a zemědělství. Z veřejnosti se nikdo nevyjádřil. Středočeský kraj v samostatné působnosti jako územně samosprávný celek projednal oznámení zahájení zjišťovacího řízení podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí, ve znění pozdějších předpisů a ve smyslu 6 odst. 7) téhož zákona vydává toto vyjádření: Středočeský kraj souhlasí se záměrem a nepožaduje jeho další posuzování dle zákona č. 100/2001 Sb. Město Hostivice zaslalo vyjádření prostřednictvím odboru životního prostředí MěÚ Hostivice, ve kterém je výpis z usnesení Rady města Hostivice č. 17/2014, bod č. RM 17/ následujícího znění: Rada města Hostivice schvaluje nesouhlasné vyjádření města k záměru Zařízení ke sběru, výkupu a zpracování autovraku na pozemcích parc. č. 357/706, 357/708, 357/709 a st. 513 a 515 v k. ú. Litovice, oznámeném podle zákona č. 100/2001 Sb., z důvodů uvedených v podkladovém materiálu. Znění tohoto usnesení je odůvodněno především skutečností, že podle regulativů platného územního plánu města Hostivice, je pro celé řešené území nepřípustné skladování kategorie nebezpečných odpadů, kam jsou autovraky zařazeny. Z tohoto důvodu město zásadně nesouhlasí s povolením uvedeného zařízení.

3 3 Vypořádání: Město Hostivice ve svém vyjádření uvádí, že nesouhlasí se záměrem především z důvodu, že podle regulativů platného územního plánu je pro celé řešené území nepřípustné skladování kategorie nebezpečných odpadů. Toto vyjádření města je odlišné od vyjádření Stavebního úřadu Hostivice, které je nezbytnou přílohou EIA oznámení, kde je naopak uvedeno, že záměr je v souladu s ÚPD. Ve vyjádření města k oznámení byl však uveden pouze odkaz na znění ÚPD. Naplňování ÚPD sleduje místní Stavební úřad Hostivice při příslušných řízeních dle stavebního zákona. Z hlediska vlivů na životní prostředí a veřejné zdraví nejsou ve vyjádření Města Hostivice uvedeny žádné další připomínky. Zdejší úřad upozorňuje na celkem nestandardní obsah ÚPD. Na jejím základě byla v daném území povolena a realizována zcela nová obytná zástavba, která nelogicky přímo navazuje na předmětný areál k daným účelům či podobným aktivitám určen podstatně dříve. Zdejší úřad doplňuje, že realizací záměru se nezvýší současná kapacita zařízení; bude však, bude-li realizován v požadovaném rozsahu, pozitivně usměrněna forma a způsob skladování a manipulace s likvidovanými autovraky. Krajská hygienická stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze vydala ve smyslu 6 odstavce 7) citovaného zákona a 77 zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů v platném znění toto vyjádření: Záměr z aspektu ochrany veřejného zdraví dle předloženého oznámení k zjišťovacímu řízení není nutno dále rozpracovat a posuzovat dle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí. V odůvodnění mj. uvádí: zařízení je stávající autoopravna vozidel, která prodává použité díly zejména z bouraných vozidel. Záměr je proto logickou součástí stávajícího provozu a svým charakterem se jedná o podobné činnosti jako při provozování autoopravárenství. Jde spíše o překvalifikování části činností, které byly prováděny v rámci autoopravárenství na činnosti spadající pod zákon o odpadech. Proto záměr ani nezvýší kapacitu zařízení nad současně využívanou. Zařízení svým technologickým vybavením umožňuje ruční demontáž vozidel, autovraků max. 200 t/rok, spočívající v rozebrání autovraků, využití jejich funkčních součástí při opravách, prodeji náhradních dílů, shromažďování odpadů (druhotných surovin) pro další zpracování (kovové, plastové součásti, karosérie, nefunkční díly). Dále nevyužitý odpad je předáván oprávněné osobě k odstranění. Za účelem umístění vozidel v zařízení bude zajištěna panelová plocha, kde budou dešťové srážky z této plochy čištěny přes lapol. Pro provozovnu bylo zpracováno Posouzení hluku z provozu zařízení, kde se konstatuje, že provoz prodejny náhradních dílů nepůsobí hluk, který by překročil hygienický limit platný pro venkovní chráněný prostor. V noční době není prodejna v provozu. Předpokládaný provoz ve vztahu k zařízení 0-20 vozidel. Z toho max. 0-5 nákladních denně. Nejedná se o tzv. těžkou dopravu.

4 4 Městský úřad Černošice, odbor životního prostředí, ve vyjádření k předmětnému oznámení souhrnně uvádí, že k oznámení nemá připomínky, nepožaduje tudíž zpracování dokumentace EIA, nebo není ve věci dotčeným orgánem. Česká inspekce životního prostředí, oblastní inspektorát Praha vydala k oznámení komplexní stanovisko, ve kterém v závěru uvádí: ČIŽP OI Praha má k předloženému oznámení záměru následující připomínky ze strany oddělení odpadového hospodářství, které požaduje doplnit. Bez doplnění těchto informací je nutno pokračovat v procesu EIA. Dále má ČIŽP připomínku ze strany oddělení ochrany vod, kterou postačuje uvést v závěru zjišťovacího řízení a tedy zohlednit v následných řízeních. Požadavek mj. zdůvodňuje následujícími připomínkami: Oddělení odpadového hospodářství má z hlediska zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech, v platném znění, následující připomínky: 1. Přijaté autovraky budou vždy umístěny na vodohospodářsky zabezpečené ploše, neboť se jedná o nebezpečné odpady. Vzhledem k tomu, že není k dispozici stavební ani kolaudační rozhodnutí, tak jak uvádí oznamovatel záměru, není zřejmé na základě čeho byla stanovena kapacita autovraků na venkovní ploše. 2. Na str. 4 oznámení je uvedeno, že část vozidel zůstává na ploše zařízení a díly jsou z nich průběžně demontovány dle poptávky zákazníků. Inspekce nesouhlasí s tímto postupem demontáže, neboť by tak byly nebezpečné odpady vystaveny dlouhodobě povětrnostním vlivům. Je nutno provést úplnou demontáž v zastřešené hale. Požaduje doplnit informace o způsobu stanovení kapacity zařízení a též opravit způsob nakládání s autovraky v zařízení, dle výše uvedených připomínek. Oddělení ochrany vod z hlediska zákona č. 254/2001 Sb., o vodách, ve znění pozdějších předpisů, požaduje, aby podlaha v dílně, kde budou vypouštěny provozní kapaliny, byla opatřena nátěrem odolným působením chemických látek. Pokračování v procesu EIA nepožaduje. Vypořádání: Realizací záměru by měl být zlepšen současný stav, neboť plochy, na kterých budou stát autovraky a bude prováděna manipulace s nimi musí být vodohospodářsky zabezpečeny. K 1. bodu: přijaté autovraky kategorie N budou vždy umístěny na vodohospodářsky zabezpečené ploše, to uvádí i oznamovatel v doplňujícím podkladu a podmínka je i v závěru tohoto zjišťovacího řízení. Uvedené konstatování oznamovatele vyplývá mj. i z Přílohy č. 5 Situačně technologické schéma, kde jsou plochy, kde budou přijaté autovraky kategorie N umísťovány na vodohospodářsky zabezpečených plochách. Tzn., že stání autovraků na venkovní ploše v současnosti panelové, bude provedeno jako vodohospodářsky zabezpečená

5 5 plocha a stání autovraků pod přístřeškem bude rovněž provedeno jako vodohospodářsky zabezpečená plocha. Kapacita autovraků na venkovní ploše byla stanovena následovně: Základní kapacitní údaje: maximální okamžitá kapacita zařízení: 65 t (vychází z velikosti ploch a počtu vozidel, které se na ně vejdou), maximální okamžitá kapacita stání autovraků: 45 ks autovraků na vodohospodářsky zabezpečené ploše; to odpovídá při průměrné hmotnosti aut 1,5 t hmotnosti cca 65 t, maximální roční kapacita zařízení: 200 t při započítání max. obrátkovosti autovraků v zařízení za rok 65 t x 3 = cca 200 t; to odpovídá při průměrné hmotnosti aut 1,5 t počtu cca 130 autovraků za rok. Uvedené údaje budou dále upřesněny při řádném řízení dle zákona o odpadech a dalších prováděcích předpisů. K 2. bodu: jedná se o nepřesnou formulaci v oznámení. Autovraky kategorie N budou stát na vodohospodářsky zabezpečených plochách zařízení. Demontáž přijatých autovraků kategorie N bude probíhat na demontážním místě v hale, jak je uvedeno v záměru a vyznačeno ve schématu v příloze č. 5 Krajský úřad Středočeského kraje - odbor životního prostředí a zemědělství nepožaduje další posuzování záměru ve smyslu zákona č. 100/2001 Sb., pouze upozorňuje na dále uvedené připomínky, které je nutné respektovat při následných závazných řízeních dle zvláštních předpisů: Orgán odpadového hospodářství (vyřizuje: Ing. Eva Jirovská, l. 928) - dle zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech a o změně některých dalších zákonů, v platném znění (dále jen zákon o odpadech ), sděluje následující: 1. Zařízení ke sběru, výkupu a odstraňování (demontáži) autovraků včetně všech objektů pro vzniklé odpady a demontované díly a postup při demontáži musí být v souladu s technickými požadavky uvedenými ve Vyhlášce č. 352/2008 Sb., o podrobnostech nakládání s odpady z autovraků, v platném znění. 2. Zařízení je možné provozovat jen se souhlasem příslušného krajského úřadu. Nebude-li zařízení splňovat požadavky uvedené ve výše citované vyhlášce, nebude souhlas k provozování zařízení ke sběru, výkupu a odstraňování autovraků dle 14 odst. 1 zákona o odpadech udělen. 3. Autovraky přijaté ke zpracování, zařazené dle Katalogu odpadů (Vyhlášky č. 381/2001 Sb., Katalog odpadů, v platném znění, do kategorie nebezpečný N ) musí

6 6 být umístěny na vodohospodářsky zabezpečené ploše, tzn., že plocha s podsypem či pouze betonová je pro umístění autovraků nevyhovující. 4. Upravit okamžitou kapacitu zařízení. Upozorňuje, že autovrak musí být demontován stanoveným způsobem jako celek, umístění částečně demontovaných autovraků na ploše pro příjem vozidel je nepřípustné. 5. Zařadit způsob nakládání s odpady dle přílohy č. 3 a č. 4 zákona o odpadech, tj. způsob využívání odpadů jako R12 a R13, způsob odstraňování odpadů jako D14 a D Připomíná, že odpad s koncovým dvojčíslím 99 lze použít pouze v případě, že odpad nelze zařadit jinak, a dále je obtížné nalézt osobu oprávněnou k jejich převzetí k využití či odstranění. 7. Dále sděluje, že v rámci správního řízení budou řešeny a upřesněny podmínky a požadavky pro jeho provozování. 8. Připomíná, že přeshraniční přeprava odpadů je možná pouze na základě rozhodnutí vydaném MŽP. 9. Výše uvedené připomínky požaduje zohlednit v dalším stupni projektové dokumentace. Závěr: K oznámení záměru Zařízení ke sběru, výkupu a zpracování autovraků bylo dle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí, ve znění pozdějších předpisů, provedeno zjišťovací řízení, jehož cílem bylo ověřit, zda záměr bude mít významný vliv na životní prostředí a veřejné zdraví a zda bude dále posuzován podle citovaného zákona. Na základě zjišťovacího řízení provedeného podle zásad uvedených v příloze č. 2 k citovanému zákonu, vlastního vyhodnocení, doplňujících informací a vzájemného posouzení a vyhodnocení všech obdržených vyjádření dotčených správních úřadů a dotčených územních samosprávných celků dospěl příslušný Krajský úřad Středočeského kraje k závěru, že záměr Zařízení ke sběru, výkupu a zpracování autovraků n e b u d e posuzován podle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí, ve znění pozdějších předpisů s tím, že uvedené kapacity jsou maximální a budou upřesněny při následném řízení dle zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech a o změně některých dalších zákonů, v platném znění a dle prováděcích předpisů, zejména vyhlášky č. 352/2008 Sb., o podrobnostech nakládání s odpady z autovraků, v platném znění. Dále je nutné respektovat výše uvedené relevantní požadavky uvedené v jednotlivých vyjádřeních příslušných subjektů k oznámení; z nich se především zdůrazňuje plnění následujících podmínek:

7 7 - umístění přijatých autovraků kategorie N a manipulace s nimi bude vždy probíhat pouze na vodohospodářsky zabezpečených plochách, - zařízení ke sběru, výkupu a odstraňování (demontáži) autovraků včetně všech objektů pro vzniklé odpady a demontované díly a postup při demontáži musí být v souladu s technickými požadavky uvedenými ve Vyhlášce č. 352/2008 Sb., o podrobnostech nakládání s odpady z autovraků, v platném znění, - zařízení provozovat jen se souhlasem příslušného krajského úřadu. Nebude-li zařízení splňovat požadavky uvedené ve výše citované vyhlášce, nebude souhlas k provozování zařízení ke sběru, výkupu a odstraňování autovraků dle 14 odst. 1 zákona o odpadech udělen, - upravit okamžitou kapacitu zařízení. Autovrak musí být demontován stanoveným způsobem jako celek, umístění částečně demontovaných autovraků na ploše pro příjem vozidel je nepřípustné, - přeshraniční přeprava odpadů je možná pouze na základě rozhodnutí vydaném MŽP. Odůvodnění: Krajský úřad Středočeského kraje, odbor životního prostředí a zemědělství obdržel ve smyslu zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o posuzování vlivů na životní prostředí), ve znění pozdějších předpisů dne oznámení záměru Zařízení ke sběru, výkupu a zpracování autovraků v k.ú. Litovice (v průmyslovém areálu bývalé STS Hostivice). Zdejší příslušný úřad rozeslal oznámení v řádném termínu k vyjádření příslušným orgánům státní správy, samosprávám a jejich prostřednictvím i veřejnosti, případně dalším subjektům. Informace o projednávání záměru včetně textové části oznámení byla vyvěšena na úřední desce Středočeského kraje dne , Města Hostivice dne a na příslušných internetových stránkách, v Informačním systému EIA na stránkách CENIA pod kódem STC1808 a Středočeského kraje - V průběhu zjišťovacího řízení vznesla věcné připomínky ČIŽP OI Praha a Krajský úřad Středočeského kraje (oddělení odpadů) s tím, že podmínky z nich vyplývající byly zahrnuty do podmínek pro další fázi přípravy projektové dokumentace a k závaznému projednání dle zvláštních zákonů. Nesouhlasné vyjádření vzneslo Město Hostivice s odvoláním na nesoulad s platnou ÚPD města Hostivice. Přitom se jedná o činnost obdobnou, která je zde již delší dobu prováděna. Zdejší úřad doplňuje, že proces EIA neřeší soulad či nesoulad navrhovaného záměru s platnou územně plánovací dokumentací. Ostatní kompetentní orgány státní správy další projednávání záměru nepožadovaly. Veřejnost se k oznámení nevyjádřila.

8 8 Zdejší úřad je názoru, že při splnění všech nezbytných opatření, ošetřených při příslušných závazných řízeních, je možné daný záměr ukončit ve zjišťovacím řízení. Připomíná, že oznámení a závěr zjišťovacího řízení jsou rovněž zveřejněny na internetových stránkách v Informačním systému EIA na stránkách CENIA pod kódem STC1808 a Středočeského kraje - Závěr zjišťovacího řízení nenahrazuje vyjádření dalších dotčených orgánů státní správy, ani příslušná povolení podle zvláštních předpisů, není rozhodnutím vydaným ve správním řízení a nelze se proti němu odvolat. Ing. Josef K e ř k a, Ph.D. vedoucí odboru životního prostředí a zemědělství Rozdělovník k č.j.: /2014/KUSK Dotčené územní samosprávné celky: 1. Středočeský kraj, z d e 2. Město Hostivice, Husovo náměstí 13, Hostivice Oznamovatel: 3. Ing. Martin Špaček, Peškova 960, Praha 5 zmocněnec, DS

Název záměru: záměru: "ZyÝšení kapacity autovrakoviště Červené Janovice" v k.ú. Červené Janovice

Název záměru: záměru: ZyÝšení kapacity autovrakoviště Červené Janovice v k.ú. Červené Janovice i7 /. ṟ --- ~I Praha: Číslo jednací: 25.10.2011 180412/20lllKUSK Dle rozdělovníku Spis. značka SZ l804l2/20ll1kusk/8 Vyřizuje: Značka: Ing. Daniela Zemanová/345 OŽP/Zem ZÁVĚR ZJIŠŤOV ACÍHO ŘÍZENÍ podle

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 23733/2013 Sp. zn.: S-JMK 23733/2013 OŽP/Bed Vyřizuje: Bc. Hana Bednářová

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Praha: 5.3.2014 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 019567/2014/KUSK Spisová značka: SZ_019567/2014/KUSK Vyřizuje: Anna Preiszlerová l. 981 Značka: OŢP/Pr ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ. Identifikační údaje Název záměru: REISSWOLF navýšení kapacity zařízení k odstraňování, sběru a výkupu odpadů

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ. Identifikační údaje Název záměru: REISSWOLF navýšení kapacity zařízení k odstraňování, sběru a výkupu odpadů Praha: 26. 6. 2018 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 055322/2018/KUSK Spisová značka: SZ_055322/2018/KUSK Vyřizuje: Mgr. Jana Říhová / l. 782 Značka: OŽP/Říh ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 odst. 5 zákona

Více

Název záměru: Zařízení ke sběru a zpracování autovraků Luštěnice

Název záměru: Zařízení ke sběru a zpracování autovraků Luštěnice Praha: 20.8.2014 Dle rozdělovníku Číslo jednací: Spis. značka 103421/2013/KUSK SZ_103421/2013/KUSK/8 Vyřizuje: Ing. Daniela Zemanová/345 Značka: OŽP/Zem ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001

Více

SZ_140169/2011/KUSK ing. Alexandra Máslová, l. 788 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

SZ_140169/2011/KUSK ing. Alexandra Máslová, l. 788 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne: 30. 8. 2011 Číslo jednací: Spisová značka: Vyřizuje: Značka: 140169/2011/KUSK SZ_140169/2011/KUSK ing. Alexandra Máslová, l. 788 OŽP/Más ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 30. března 2015 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 11230/2015 KUSP 11230/2015 ŽPZE-MJ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 30. března 2015 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 11230/2015 KUSP 11230/2015 ŽPZE-MJ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 30. března 2015 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 11230/2015 KUSP

Více

158644/2013/KUSK SZ_158644/2013/KUSK Ing. Alexandra Máslová, l. 788 OŽP/Más ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

158644/2013/KUSK SZ_158644/2013/KUSK Ing. Alexandra Máslová, l. 788 OŽP/Más ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne: 13. 12. 2013 Číslo jednací: Spisová značka: Vyřizuje: Značka: 158644/2013/KUSK SZ_158644/2013/KUSK Ing. Alexandra Máslová, l. 788 OŽP/Más ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ dle ust. 7 zákona č. 100/2001

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 18539/ZP/2013-Čr 13.11.2013 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne: 25.08.2010 Číslo jednací: 112622/2010/KUSK/OŽP/ŠE Vyřizuje: Ing. Eva Švagrová ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých

Více

Oznamovatel záměru: Ing. Ivo Blaţek, Hradečno 51, Hradečno Zpracovatel oznámení: Ing. David Klouda, Podlešínská 2213/6, Praha 6

Oznamovatel záměru: Ing. Ivo Blaţek, Hradečno 51, Hradečno Zpracovatel oznámení: Ing. David Klouda, Podlešínská 2213/6, Praha 6 Praha: 14.1.2015 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 159733/2014/KUSK Spisová značka: SZ_159733/2014/KUSK Vyřizuje / Linka: Ing. Lenka Sadílková/ 661 Značka: OŢP/LS ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 141278/2012 Sp. zn.: S-JMK 141278/2012 OŽP/Bd Vyřizuje: Bc. Hana Bednářová

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí -Veřejná vyhláška

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí -Veřejná vyhláška KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01IZHFL* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 72371/2015 Sp. zn.: ŽPZ/15225/2015/Bal 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX013GYF8* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 110803/2012 Sp. zn.: ŽPZ/22729/2012/Buk 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Praha: 06. 11. 2014 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 142282/2014/KUSK Spisová značka: SZ_ 142282/2014/KUSK Vyřizuje: Ing. Ondřej Černý l. 691 Značka: OŽP/Če ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001

Více

Identifikační údaje : Název záměru: Změna užívání skladové haly na lakování drobných dílů Lakovna SAN

Identifikační údaje : Název záměru: Změna užívání skladové haly na lakování drobných dílů Lakovna SAN Praha: 24.03.2011 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 028478/2011/KUSK Spisová značka: SZ_028478/2011/KUSK Vyřizuje: Ing. Ondřej Černý l. 691 Značka: OŽP/Če ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí - Veřejná vyhláška

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí - Veřejná vyhláška KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01ZD9M3* Čj: MSK 88785/2018 Sp. zn.: ŽPZ/17660/2018/Bal 208.3 V10 Vyřizuje: Ing. Jana Balonová

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01QEK62* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 1538/2017 Sp. zn.: ŽPZ/23952/2016/Haj 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: ŽP/9726/13 SPIS. ZN: ZN/2409/ŽP/13 VYŘIZUJE: Ing. Beneš TEL.: 377 195 552 FAX: 377 195

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 25029/ZP/2014-Čr 24.02.2014 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 107753/2014 Sp. zn.: S-JMK 107753/2014 OŽP/Dah Vyřizuje: Bc. Hana Daňková

Více

Vyřizuje: Ing. Alexandra Máslová / linka 788 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

Vyřizuje: Ing. Alexandra Máslová / linka 788 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne: 17. 5. 2010 Číslo jednací: 054089/2010/KUSK- OŽP/Más Vyřizuje: Ing. Alexandra Máslová / linka 788 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Praha: 14.4.2014 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 044478/2014/KUSK Spisová značka: SZ_044478/2014/KUSK Vyřizuje: Anna Preiszlerová l. 981 Značka: OŽP/Pr ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí - Veřejná vyhláška

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí - Veřejná vyhláška KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01SM389* Čj: MSK 50629/2017 dlesp. zn.: ŽPZ/10997/2017/Huj 208.3 V10 Vyřizuje: Mgr. Kateřina

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 21. prosince 2012 Ing. Eva Gregušová KUZL 72419/2012 KUSP 72419/2012 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 21. prosince 2012 Ing. Eva Gregušová KUZL 72419/2012 KUSP 72419/2012 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 21. prosince 2012 Ing. Eva Gregušová KUZL 72419/2012 KUSP 72419/2012

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Závěr zjišťovacího řízení záměru

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Závěr zjišťovacího řízení záměru KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01ZOZIM* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 96133/2018 Sp. zn.: ŽPZ/20303/2018/Huj 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové KUKHK-28069/ZP/2016-Po

Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové KUKHK-28069/ZP/2016-Po Krajský úřad Královéhradeckého kraje Obdrží viz rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové KUKHK-28069/ZP/2016-Po 03.10.2016 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail

Více

VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA LIBEREC KULK 78428/2013 OŽPZ 1538/2013. Ing. Čech/391

VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA LIBEREC KULK 78428/2013 OŽPZ 1538/2013. Ing. Čech/391 Krajský úřad Libereckého kraje odbor životního prostředí a zemědělství Rozdělovník VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA LIBEREC 6. 12. 2013 OŽPZ 1538/2013 Ing. Čech/391 petr.cech@kraj-lbc.cz

Více

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 86536/2013. Michal Fryš/564 602 504 30. 12. 2013 OZP 2186/2013 Fr

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 86536/2013. Michal Fryš/564 602 504 30. 12. 2013 OZP 2186/2013 Fr KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Dle rozdělovníku : Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 2844/ZP/2014 - Po 16.04.2014

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 2844/ZP/2014 - Po 16.04.2014 Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 2844/ZP/2014 - Po 16.04.2014 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí Veřejná vyhláška

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí Veřejná vyhláška KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX0231G50* Čj: MSK 15391/2019 Sp. zn.: ŽPZ/4142/2019/Kal 208.1 S10 N Vyřizuje: Ing. Andrea Kaločajová

Více

datum: vyřizuje: Mgr. Jakub Honetschläger telefon:

datum: vyřizuje: Mgr. Jakub Honetschläger telefon: O D B O R Ž I V O T N Í H O P R O S TŘEDÍ, ZEMĚDĚLSTVÍ A LESNICTVÍ Čj.: KUJCK 39231/2013/OZZL Sp. zn.: OZZL 32946/2013/jahon datum: 17. 7. 2013 vyřizuje: Mgr. Jakub Honetschläger telefon: 386 720 739 Věc:

Více

Vyřizuje: Ing. Alexandra Máslová / linka 788 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

Vyřizuje: Ing. Alexandra Máslová / linka 788 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne: 8. 7. 2010 Číslo jednací: 072710/2010/KUSK- OŽP/Más Vyřizuje: Ing. Alexandra Máslová / linka 788 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí

Více

Praha: Dle rozdělovníku Číslo jednací: /2014/KUSK Spisová značka: SZ_072925/2014/KUSK Vyřizuje / Linka: Ing. Lenka Sadílková/ 661

Praha: Dle rozdělovníku Číslo jednací: /2014/KUSK Spisová značka: SZ_072925/2014/KUSK Vyřizuje / Linka: Ing. Lenka Sadílková/ 661 Praha: 11.7.2014 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 072925/2014/KUSK Spisová značka: SZ_072925/2014/KUSK Vyřizuje / Linka: Ing. Lenka Sadílková/ 661 Značka: OŢP/LS ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Praha: 09.05.2013 Číslo jednací: Spis. značka: 052301/2013/KUSK SZ_052301/2013/KUSK Vyřizuje: Bc. Hana Křížová / linka 510 Značka: OŽP/HK ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 28. listopadu 2014 Ing. Eva Gregušová KUZL 64037/2014 KUSP 64037/2014 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 28. listopadu 2014 Ing. Eva Gregušová KUZL 64037/2014 KUSP 64037/2014 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 28. listopadu 2014 Ing. Eva Gregušová KUZL 64037/2014 KUSP 64037/2014

Více

Praha: Číslo jednací: /2013/KUSK Spisová značka: SZ_076975/2013/KUSK Vyřizuje / Linka: Ing. Lenka Sadílková/ 661.

Praha: Číslo jednací: /2013/KUSK Spisová značka: SZ_076975/2013/KUSK Vyřizuje / Linka: Ing. Lenka Sadílková/ 661. Praha: 3.7.2013 Číslo jednací: 076975/2013/KUSK Spisová značka: SZ_076975/2013/KUSK Vyřizuje / Linka: Ing. Lenka Sadílková/ 661 Značka: OŽP/LS Dle rozdělovníku ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 24. března 2015 Ing. Eva Gregušová KUZL 11087/2015 KUSP 11087/2015 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 24. března 2015 Ing. Eva Gregušová KUZL 11087/2015 KUSP 11087/2015 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 24. března 2015 Ing. Eva Gregušová KUZL 11087/2015 KUSP 11087/2015

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí - Veřejná vyhláška

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí - Veřejná vyhláška KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01R1HJ2* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 164529/2016 Sp. zn.: ŽPZ/34053/2016/Bal 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

Krajský úřad Středočeského kraje

Krajský úřad Středočeského kraje Krajský úřad Středočeského kraje Praha: Číslo jednací: Spisová značka: Vyřizuje: Značka: 11.2.2014 029738/20 14/KUSK SZ 189915/2013/KUSK/9 Žák / 257280-539, zak@kr-s.cz OŽP/Zk dle rozdělovníku ZÁ VĚR ZJIŠŤOV

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 4137/ZP/2011 Tm

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 4137/ZP/2011 Tm Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 4137/ZP/2011 Tm 05.04.2011 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 16505/ZP/2011-Čr

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 16505/ZP/2011-Čr Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 16505/ZP/2011-Čr 12.10.2011 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor ţivotního

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 23. 2. 2015 Č.j.: 9994/ENV/15 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Charakter záměru: Umístění: kraj: Kraj Vysočina obec: Uhelná Příbram kat. území: Petrovice u Uhelné Příbrami

Charakter záměru: Umístění: kraj: Kraj Vysočina obec: Uhelná Příbram kat. území: Petrovice u Uhelné Příbrami KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Dle rozdělovníku: Váš dopis značky/ze Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00ONQ59* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 52501/2010 Sp. zn.: ŽPZ/7577/2010/Pok 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.J.: KUOK 30559/2015 V Olomouci dne 30. 3. 2015 Sp. Zn. KÚOK/21929/2015/OŽPZ/7232 Vyřizuje: Ing.

Více

ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU Praha: 29. 8. 2016 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 102019/2016/KUSK Spisová značka: SZ_102019/2016/KUSK/9 Vyřizuje: Ing. Zemanová Daniela / l. 345 Značka: OŽP/Zem ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 29. 1. 2013 Č.j.: 6457/ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 18. prosince 2009 Ing. Miroslava Tomalová KUZL 64936/2009 KUSP 64936/2009 ŽPZE-MT

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 18. prosince 2009 Ing. Miroslava Tomalová KUZL 64936/2009 KUSP 64936/2009 ŽPZE-MT Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 18. prosince 2009 Ing. Miroslava Tomalová KUZL 64936/2009 KUSP

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 10. března 2011 Č.j.: 15301/ENV/11 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na

Více

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2018/KUSK OŽP/Vk. Dle rozdělovníku

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2018/KUSK OŽP/Vk. Dle rozdělovníku V Praze dne: 19. 7. 2018 Číslo jednací: 078886/2018/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_078886/2018/KUSK/5 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková, tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 2. února 2015 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 72429/2014 KUSP 72429/2014 ŽPZE-MJ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 2. února 2015 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 72429/2014 KUSP 72429/2014 ŽPZE-MJ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 2. února 2015 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 72429/2014 KUSP 72429/2014

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 16. 7. 2013 Č.j.: 50381ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací / sp.zn. Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací / sp.zn. Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště Seifertova 24, Jihlava Dle rozdělovníku : Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací / sp.zn. Vyřizuje/telefon

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Závěr zjišťovacího řízení záměru

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Závěr zjišťovacího řízení záměru KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX010EQGS* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 215145/2011 Sp. zn.: ŽPZ/55935/2011/Kra 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 17380/ZP/2008-Čr 25.11.2008 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 51459/2014 Sp. zn.: S-JMK 37909/2014 OŽP/Bra Vyřizuje: Ing. Pavel Brázdil

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí Veřejná vyhláška

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí Veřejná vyhláška KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01IFGZ8* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 57844/2015 Sp. zn.: ŽPZ/11275/2015/Tuh 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU Praha: 16.11.2016 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 145584/2016/KUSK Spisová značka: SZ_145584/2016/KUSK Vyřizuje: Ing. Lenka Sadílková/ l.661 Značka: OŽP/LS ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ

Více

Praha: 3. 10. 2012 Dle rozdělovníku Číslo jednací: Spis. značka

Praha: 3. 10. 2012 Dle rozdělovníku Číslo jednací: Spis. značka Praha: 3. 10. 2012 Dle rozdělovníku Číslo jednací: Spis. značka 129024/2012/KUSK SZ_129024/2012/KUSK/9 Vyřizuje: Ing. Daniela Zemanová/345 Značka: OŽP/Zem ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 50362/2014 Sp. zn.: S-JMK 36969/2014 OŽP/Bra Vyřizuje: Ing. Pavel Brázdil

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 7584/ZP/2013 - Po 29.05.2013 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Praha: 04.05.2017 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 038497/2017/KUSK Spisová značka: SZ_038497/2017/KUSK Vyřizuje: Bc. Hana Křížová / l. 510 Značka: OŽP/HK ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX0161BAE* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 24466/2013 Sp. zn.: ŽPZ/40315/2012/Buk 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: SPIS. ZN: ŽP/9934/13 ZN/2486/ŽP/13 VYŘIZUJE: Ing. Beneš TEL.: 377 195 552 FAX: 377 195

Více

Smilkov Vyřizuje: Ing. Lucie Vrňatová / l. 860 Značka: OŽP/Vrn

Smilkov Vyřizuje: Ing. Lucie Vrňatová / l. 860 Značka: OŽP/Vrn Praha: 16. 10. 2017 Obecní úřad Smilkov Číslo jednací: 115488/2017/KUSK Smilkov 46 Spisová značka: SZ_115488/2017/KUSK 257 90 Smilkov Vyřizuje: Ing. Lucie Vrňatová / l. 860 Značka: OŽP/Vrn Krajský úřad

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Č. j.: 2704/ZZ/15-12 Vyřizuje: Ing. Nixbauerová

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 19526/2013 Sp. zn.: S-JMK 19526/2013 OŽP/Bed Vyřizuje: Bc. Hana Bednářová

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: SPIS. ZN: ŽP/4352/13 ZN/906/ŽP/13 VYŘIZUJE: Ing. Beneš TEL.: 377 195 552 FAX: 377 195 393 E-MAIL: jan.benes@plzensky-kraj.cz

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje

Krajský úřad Královéhradeckého kraje Krajský úřad Královéhradeckého kraje VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZNAČKA (č. j.): KUKHK-14794/ZP/2017-Po Obdrží viz rozdělovník VYŘIZUJE: Ing. Martina Poláková ODBOR ODDĚLENÍ: životního prostředí a zemědělství

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 19359/ZP/2014-Po 09.12.2014

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 19359/ZP/2014-Po 09.12.2014 Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 19359/ZP/2014-Po 09.12.2014 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 7074/ZP/2015 - Po 31.03.2015

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 7074/ZP/2015 - Po 31.03.2015 Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 7074/ZP/2015 - Po 31.03.2015 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

číslo jednací: KUJCK 11475/2011 OZZL/8/Ma datum: 27. 4. 2011 vyřizuje: Ing. Hana Machartová telefon: 386 720 741

číslo jednací: KUJCK 11475/2011 OZZL/8/Ma datum: 27. 4. 2011 vyřizuje: Ing. Hana Machartová telefon: 386 720 741 O D B O R Ž I V O T N Í H O P R O S T Ř E D Í, Z E M Ě D Ě L S T V Í A L E S N I C T V Í číslo jednací: KUJCK 11475/2011 OZZL/8/Ma datum: 27. 4. 2011 vyřizuje: Ing. Hana Machartová telefon: 386 720 741

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 38839/2015 Sp. zn.: S-JMK 22399/2015 OŽP/Sme Vyřizuje: Mgr. Mirek Smetana

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka ( j.) Naše značka ( j.) Hradec Králové 7190/ZP/2014-Čr 24.06.2014 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01E7EAV* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 95423/2014 Sp. zn.: ŽPZ/19686/2014/Chro 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Brně dne: 18.11.2015 Č. j.: 2302/560/15 81016/ENV/15 Vyřizuje: Ing. Škaloud Tel.: 267 123 705 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zák.č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 10. února 2015 Ing. Vlasta Urbánková KUZL 1153/2015 KUSP 1153/2015

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č. j.: SpZn: Vyřizuje/linka V Brně dne: JMK 90540/2010 S-JMK 90540/2010 OŽP/Svo Ing. Svobodová/2636

Více

ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU Praha: 26. 5. 2016 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 060933/2016KUSK Spisová značka: SZ_060933/2016/KUSK Vyřizuje: Ing. Jan Šefl / l. 859 Značka: OŽP/ŠJ ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Praha: 3.10.2018 Číslo jednací: 106161/2018/KUSK Spisová značka: SZ_106161/2018/KUSK Vyřizuje: Ing. Jan Šefl l. 859 Značka: OŽP/ŠJ Dle rozdělovníku ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 odst. 5 zákona č. 100/2001

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 21281/ZP/2011 Tm

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 21281/ZP/2011 Tm Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 21281/ZP/2011 Tm 21.12.2011 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 78820/2013. Michal Fryš/ OZP 2056/13 Fr

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 78820/2013. Michal Fryš/ OZP 2056/13 Fr KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Dle rozdělovníku : Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne 9. 6. 2014 Č. j. 39584/ENV/14 podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 6186/ZP/2013 - Po 07.05.2013

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 6186/ZP/2013 - Po 07.05.2013 Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 6186/ZP/2013 - Po 07.05.2013 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

Soulad s územním plánem: záměr je v souladu se schváleným územním plánem obce Dobrovíz.

Soulad s územním plánem: záměr je v souladu se schváleným územním plánem obce Dobrovíz. Praha: 27.8.2014 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 110261/2014/KUSK Spisová značka: SZ_110261/2014/KUSK/9 Vyřizuje: Ţák / 257280-539, zak@kr-s.cz Značka: OŢP/Zk, Zemanová Daniela l.345 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 176863/2011 Sp. zn.: S-JMK 176863/2011 OŽP/Bd Vyřizuje: Bc. Hana Bednářová

Více

ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Praha: 20. 11. 2018 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 126340/2018/KUSK Spisová značka: SZ_119035/2018/KUSK Vyřizuje: Mgr. Jana Říhová / l. 782 Značka: OŽP/Říh ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Váš dopis zn.: MUHO 7515/2017 ORM Městský úřad Hodonín Ze dne: 06.06.2017 Odbor rozvoje města

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č.j.: Sp. zn.: Vyřizuje/linka V Brně dne: JMK 61654 /2010 S - JMK 61654//2010 OŽP/Še Ing. Šenkyříková/2214

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01GT44R* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 10403/2015 Sp. zn.: ŽPZ/2716/2015/Kra 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 134534/2014 Sp. zn.: S-JMK 134534/2014 OŽP/Bra Vyřizuje: Ing. Pavel Brázdil

Více

R o z h o d n u t í. změněného rozhodnutím č.j /2011/KUSK OŽP/VITK ze dne ,

R o z h o d n u t í. změněného rozhodnutím č.j /2011/KUSK OŽP/VITK ze dne , V Praze dne: 30. 11. 2015 dle rozdělovníku Číslo jednací: 078546/2015/KUSK OŽP/VITK Spisová značka: SZ_078546/2015/KUSK/9 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kamil Vitner R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00Y9TTO* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 140745/2011 Sp. zn.: ŽPZ/38618/2011/Bal 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Č. j.: JMK 174640/2016 Sp. zn.: S-JMK 155180/2016 OŽP/Dah Vyřizuje: Bc. Hana Daňková Telefon: 541 652 292 Datum:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 142827/2016 Sp. zn.: S-JMK 121194/2016 OŽP/Dan Vyřizuje: Bc. Hana Daňková

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 5. ledna 2015 Ing. Eva Gregušová KUZL 60230/2014 KUSP 60230/2014 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 5. ledna 2015 Ing. Eva Gregušová KUZL 60230/2014 KUSP 60230/2014 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 5. ledna 2015 Ing. Eva Gregušová KUZL 60230/2014 KUSP 60230/2014

Více

ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU Praha: 20. 12. 2017 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 135322/2017/KUSK Spisová značka: SZ_135322/2017/KUSK Vyřizuje: Ing. Jan Šefl / l. 859 Značka: OŽP/ŠJ ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 26. srpna 2014 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 42879/2014 KUSP 42879/2014 ŽPZE-MJ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 26. srpna 2014 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 42879/2014 KUSP 42879/2014 ŽPZE-MJ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 26. srpna 2014 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 42879/2014 KUSP 42879/2014

Více