Zápis z 12. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 12. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne"

Transkript

1 č.j.: ST-0144/2012/Sed Zápis z 12. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký s místostarostou Karlem Urbánkem Přítomni: Vladimír Adam, Jiří Brach, Jiří Čermák, Jiří Eder, Jaroslav Holec, ing. Olga Hrbková, Jaroslava Jeřábková, Stanislav Jonáček, Jaromír Krátký, Tomáš Kučera, Dana Pacalová, Jaroslava Smejkalová, Iveta Sýkorová, Karel Urbánek Omluveni: Zdeněk Kubák Zapisovatelka: Milena Sedláková 1.) Zahájení: Schůzi zahájil pan místostarosta Karel Urbánek, konstatoval, že oznámení o konání zastupitelstva bylo zveřejněno v souladu se zákonem o obcích dne , stejný den vyvěšeno na úřední desce a www stránkách města, vyhlášeno místním rozhlasem dne Zastupitelé se sešli v nadpoloviční většině, zastupitelstvo je usnášeníschopné. Zápis z minulého zasedání byl k nahlédnutí v kanceláři městského úřadu, nikdo k němu nevznesl připomínky, proto se považuje za schválený. 2.) Volba ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatelky Volba ověřovatelů zápisu: navrženi Vladimír Adam, Tomáš Kučera Zapisovatelkou je určena Milena Sedláková. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města Strmilov schvaluje za ověřovatele zápisu z dnešního 12. zasedání zastupitelstva: Vladimíra Adama a Tomáše Kučeru. - Pro: Jiří Brach, Jiří Čermák, Jiří Eder, Jaroslav Holec, ing. Olga Hrbková, Jaroslava Jeřábková, Stanislav Jonáček, Jaromír Krátký, Tomáš Kučera, Dana Pacalová, Jaroslava Smejkalová, Iveta Sýkorová, Karel Urbánek - Zdržel se: Vladimír Adam Usnesení č. 1 bylo schváleno.

2 3.) Schválení programu zasedání zastupitelstva Pan starosta Jaromír Krátký se ujal slova, přivítal všechny přítomné a přednesl návrh programu. Návrh programu: 1.) Zahájení 2.) Volba ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatelky 3.) Schválení programu 12. zasedání zastupitelstva 4.) Kontrola usnesení z minulého 11. zasedání zastupitelstva 5.) Zpráva o činnosti rady města 15., 16. a 17. schůze rady 6.) Reakce firmy Instalatérství Nezdara na připomínky ze zastupitelstva 7.) Prodej pozemku záměr prodeje pozemku p.č. 105/6 v k.ú. Leština Petr Matoušek, Pardubice 8.) Prodej pozemku v k.ú. Malý Jeníkov Ladislava Dvořákováo, dokoupení pozemků pod stavbou 9.) Pověření rady k některým rozpočtovým opatřením pro rok ) Rozpis konečného rozpočtu města za rok 2011 a schváleného rozpočtu ) Finanční prostředky města k ) Zpráva o provedené inventarizaci u města Strmilov, v ZŠ Strmilov a v MŠ Strmilov k ) Rozdělení dotací spolkům pro rok 2012 dle schváleného rozpočtu 14.) Odpadové hospodářství města příjmy a náklady za rok ) Průběh dotací 16.) Krajský audit u města za rok ) Zhodnocení práce rady a zastupitelstva za rok ) Další informace starosty 19.) Diskuse 20.) Závět Vladimír Adam - nevidí v programu informaci o rozhodnutí krajského úřadu o pasportu místních komunikací. Starosta jako samostatný bod ne, není připraven, bude přidáno do informací starosty. Nikdo další nepodal doplňující návrh k programu. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města Strmilov schvaluje program 12. zasedání zastupitelstva tak, jak byl předložen před začátkem zasedání - Pro: Vladimír Adam, Jiří Brach, Jiří Čermák, Jiří Eder, Jaroslav Holec, ing. Olga Hrbková, Jaroslava Jeřábková, Stanislav Jonáček, Jaromír Krátký, Tomáš Kučera, Dana Pacalová, Jaroslava Smejkalová, Iveta Sýkorová, Karel Urbánek, Usnesení č. 2 bylo schváleno.

3 4.) Kontrola usnesení z minulého 11. zasedání zastupitelstva Usnesení č. 1,2,3 a 5 splněno 4: rozpočet uloženo předložit em, splněno 5.) Zpráva o činnosti rady města 15., 16. a 17. schůze rady 15. schůze Kontrola usnesení Pronájem rybníků města přes upomínky není stále uzavřena smlouva Odměna ředitelce MŠ Strmilov z prostředků MŠ Sociální fond města čerpání + rozpočet 2012 Nová kalkulace ceny obědů z 51,- Kč na 55,- Kč rada schválila cenu 27,- Kč zaměstnanci + 28,- Kč hradí město ( 14,- Kč rozpočtu, 14,- Kč ze soc. fondu města) - dodatek vnitřní směrnice sociálního fondu Vnitřní směrnice - odepisování dlouhodobého majetku 16. schůze Kontrola usnesení Obec Nová Olešná finanční dar 7.000,- Kč ZŠ Strmilov zřizovatel musí schválit Prodej míchačky 300,- Kč Žádost o dar nadaci kostní dřeň zamítnuto Dotace spolkům Výtěžek z plesu 12 tis. Kč 8 tis. Kč škola, 4 tis. Kč školka 17. schůze Kontrola usnesení Rozpočtové opatření ZD pronájem pozemků změna částky ze 400,- Kč na 900,- Kč za m 2 úprava výměr Odpisový plán ZŠ Strmilov 434 tis. Kč Prodej pozemku dnes na programu Příspěvek 2012 společnost I MY loni 3 tis. Kč dodáno vyúčtování a žádost o příspěvek na rok Rada schválila částku 1 tis. Kč Nevyčerpaná dotace ZŠ za rok ,76 Kč peníze budou použity na výměnu oken MŠ ztráta ,- Kč (spotřeba vody, plynu a el. Energie) Reakce firmy Nezdara Veřejná služba ÚP Příprava zastupitelstva Dotace dnes na programu

4 Účast města na pořádání koncertu Václava Neckáře a jeho skupiny pořádá KRAFT, občanské sdružení Strmilov KD Strmilov 10 tis. Kč 5 tis. Kč Město, 5 tis. Kulturní komise 6.) Reakce firmy Instalatérství Nezdara na připomínky ze zastupitelstva Starosta vysvětlil důvody, proč se pan Nezdara nedostavil osobně. Přečetl písemné vyjádření k dotazům a podnětům z minulých zastupitelstev. K událostem z minulých dní pan Nezdara byl fyzicky napaden při řešení problému se zamrzlou vodou na náměstí. Z důvodu útoku na svou osobu nedokončil práci na odstranění problému. Nakonec byla zvolena jiná varianta pomoci s vodou, než povolí mrazy. Při poruše na náměstí u kašny osobně pan Nezdara přijel, poruchu sám opravil během dvou hodin. Firma Vak takto nespolupracuje. Sama má zájem o převzetí strmilovského vodovodu a kanalizace do své správy. Okamžitě by se zvedla cena. Vl. Adam děkuje za ohleduplnost vůči jeho zdraví, zmiňované v písemném vyjádření fa Nezdara. Celkově poděkuje až po zodpovězení všech dotazů, které vznesl v minulých zastupitelstvech. Ing. Hrbková pochválila práci fa Nezdara I. Sýkorová má velmi dobré zkušenosti s firmou Nezdara J. Eder má s panem Nezdarou negativní zkušenost před 2 až 3 roky při havárii odpadů v jejich domě. Statosta ze zákona citoval co je přípojka, co je kanalizace; sám osobně nemá negativní zkušenosti s panem Nezdarou. D. Běhounková nikdy neřekla, že pan Nezdara nemaká. Nedorozumění s posuzováním pracovitosti jeho zaměstnanců si vyříkali. 7.) Prodej pozemku záměr prodeje pozemku p.č. 105/3 v k.ú. Leština Petr Matoušek, Pardubice Petrem Matouškem byla doručena žádost o prodej pozemku p.č. 105/3 v k.ú. Leština. V Leštině mu byl pozemek prodán. Má zájem o další. Rada města nedoporučuje schválit záměr prodeje pozemku. K. Urbánek nedoporučuje prodat tento pozemek, sousedí s rybníkem v majetku města. Tento pozemek by mohl sloužit jako úložiště materiálu při možném bagrování Leštinského rybníku. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města Strmilov neschvaluje záměr prodeje pozemku p.č. 105/3 v k.ú. Lěština a odkládá rozhodnutí až do konečného vyřešení hospodaření na rybníku města v sousedství požadovaného pozemku. - Pro: Vladimír Adam, Jiří Brach, Jiří Čermák, Jiří Eder, Jaroslav Holec, Jaroslava Jeřábková, Stanislav Jonáček, Jaromír Krátký, Tomáš Kučera, Dana Pacalová, Jaroslava Smejkalová, Iveta Sýkorová, Karel Urbánek, Olga Hrbková Usnesení č. 3 bylo schváleno.

5 8.) Prodej pozemku v k.ú. Malý Jeníkov Ladislava Dvořáková, dokoupení pozemků pod stavbou Ve věci prodeje pozemku v k.ú. Malý Jeníkov pani Dvořákové zastupitelstvo již jednalo. Prodej byl schválen, pozemek zaměřen, smlouvy sepsány, cena pozemku zaplacena. Byl podán návrh na vklad do KN. Katastr nemovitostí vrátil věc kvůli nesrovnalostem. Jedná se o dva malé kousky pozemků, které zůstaly (18+20 m 2 ). Návrh zastupitelstvu je tyto pozemky pani Dvořákové prodat. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města Strmilov schvaluje prodej pozemku p.č. 419/1 díl c = 18 m 2 a p.č. 419/5 díl d = 20 m 2 v k.ú. Malý Jeníkov pro Ladislavu Dvořákovou z Prahy za cenu 50,- Kč/m 2 - Pro: Vladimír Adam, Jiří Brach, Jiří Čermák, Jiří Eder, Jaroslav Holec, ing. Olga Hrbková, Jaroslava Jeřábková, Stanislav Jonáček, Jaromír Krátký, Tomáš Kučera, Dana Pacalová, Jaroslava Smejkalová, Iveta Sýkorová, Karel Urbánek Usnesení č. 4 bylo schváleno. 9.) Pověření rady k některým rozpočtovým opatřením pro rok 2012 Rada provádět rozpočtová opatření a) v rámci schváleného rozpočtu uvnitř schválených kapitol a paragrafech b) rozpočtová opatření na přijímané dotace c) rozpočtová opatření na výdaje, které již věcně schválilo zastupitelstvo d) ostatní rozpočtová opatření do výše ,- Kč v jednotlivých případech - s rozpočtovými opatřeními, která přijala rada města, bude na nejbližším zasedání zastupitelstva seznámeno zastupitelstvo města - zasílat rozpočtová opatření schválená radou všem členům zastupitelstva (na y nebo v písemné formě) Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města Strmilov schvaluje pověření rady města k provádění těchto rozpočtových opatření pro rok 2012: a) v rámci schváleného rozpočtu to je uvnitř schválených kapitol a paragrafech b) rozpočtová opatření na přijímané dotace c) rozpočtová opatření na výdaje, které již věcně schválilo zastupitelstvo d) ostatní rozpočtová opatření do výše ,- Kč v jednotlivých případech s tím, že s rozpočtovými opatřeními, která přijala rada města, bude na nejbližším zasedání zastupitelstva seznámeno zastupitelstvo města a dále ukládá zasílat rozpočtová opatření schválená radou všem členům zastupitelstva (na y nebo v písemné formě) - Pro: Vladimír Adam, Jiří Brach, Jiří Čermák, Jiří Eder, Jaroslav Holec, ing.olga Hrbková, Jaroslava Jeřábková, Stanislav Jonáček, Jaromír Krátký, Tomáš Kučera, Dana Pacalová, Jaroslava Smejkalová, Iveta Sýkorová, Karel Urbánek Usnesení č. 5 bylo schváleno.

6 10.) Rozpis konečného rozpočtu města za rok 2011 a schváleného rozpočtu 2012 Konečný rozpočet za rok 2011 a schválený rozpočet na rok 2012 rozepsaný na jednotlivé položky a paragrafy byl rozeslán zastupitelům informativně na y. 11.) Finanční prostředky města k K disponuje město Strmilov s finančními prostředky ve výši ,70 Kč Výše úvěrů je ,- Kč 12.) Zpráva o provedené inventarizaci u města Strmilov, v ZŠ Strmilov a v MŠ Strmilov k Zastupitelstvo bylo seznámeno s průběhem a výsledky inventur u města Strmilov, v ZŠ Strmilov a v MŠ Strmilov. 13.) Rozdělení dotací spolkům Zastupitelstvo bylo seznámeno s výší dotací jednotlivým spolkům a organizacím dle schváleného rozpočtu města na rok ) Odpadové hospodářství města příjmy a náklady za rok 2011 Příjmy: vybrané poplatky za komunální odpad občanů a podnikatelů, třídění odpadů: ,- Kč Výdaje: Náklady na svoz komunálního odpadu: ,- Kč rozdíl: 260 tis. Kč výše poplatku (500,- Kč) za komunální odpad je na 76 % nákladu na komunální odpad 670,- Kč výše poplatku, aby pokryla náklady na komunální odpad 780,- Kč výše poplatku, aby pokryla celkové náklady na odpadové hospodářství rok 2010: příjmy: 856 tis. Kč náklady: 1,192 tis. Kč rozdíl: 335 tis. Kč 15.) Průběh dotací Kanalizace snad do 1 měsíce rozhodnuto Nová čistírna projekt do , proběhne schůzka s projektovou firmou Dětské hřiště MŠ Strmilov žádost podána Zateplení ZŠ a MŠ: nové energetické audity, výzva , příjem žádostí Výběrové řízení na dodavatele oken ve staré části ZŠ uzávěrka příjmu přihlášek do výběrového řízení na dodavatele oken.

7 16.) Krajský audit u města za rok 2011 Dne proběhl na městském úřadě audit hospodaření města Strmilov. Předaudit proběhl dne Auditorky kontrolovaly odstranění závad z roku 2010 a z roku Zápis z kontroly nebyl ještě doručen. 17.) Zhodnocení práce rady a zastupitelstva za rok 2011 Rada města: 15 jednání, projednala 192 bodů a 95 informací Účast: Čermák 14x Jeřábková 14x Krátký 15x Sýkorová 13x Urbánek 15x Zastupitelstvo města: projednalo 187 bodů a 122 informací. Průměrná účast je 96,2 % Adam 100% ing. Hrbková 91% Kučera 100% Brach 91% Jeřábková 100% Smejkalová 100% Čermák 91% Jonáček 100% Souček 7x z 8 Eder 100% Krátký 100% Pacalová 3x ze 3 Holec 100% Kubák 100% Sýkorová 82 % Urbánek 100% 18.)Další informace starosty Změna zákonů po 6 letech ve funkci povinnost odvolat ředitele škol, nakonec byl zákon ještě změněn Změna loterijního zákona dotkla se i tombol návrh 5 tis. poplatek obcím a odvod z výtěžku FÚ 20%, nyní změněno na 500,- Kč poplatek obcím a 20% FÚ Tenisové hřiště opraveno 6. městský ples Probíhají členské schůze spolků Sportovní turnaje v hale Výroční zpráva o poskytování informaci dle zák. č. 106/1999 Sb. Mrazy - havárie vody v MŠ, prasklé vodovody dílny, kino; v čp. 3 zamrzla ve 2 bytech voda Seznam občanů jubilantů 151 lidí 33x dárkový koš, 22x bonboniéra; nad 80 let 82 lidí, nad 90 9 lidí Snížení plateb na mzdy základním školám, sníženy limity počtu žáků ve třídách, bylo 17, nově 24. Obce budou muset doplácet Sněhová kalamita pracovníci obce nemocní, s pomocí dobrovolníků, místostarosty a městského strážníka se to zvládlo

8 Kácení stromů hřbitov proveden průzkum stromů zpráva doporučuje stromy pokácet a nahradit je vzrostlými stromy s většími rozestupy; lípa srdčitá cca 10 m, dohodnuto 8 m, kácení je monžno provést i po březnu Místní akční skupina MASKA: sdružení obcí a podnikatelů, jednání proběhlo v Jindřichově Hradci za účasti starostů a podnikatelů z jindřichohradecka, dačicka, Strmilova, Kunžaku, Nové Bystřice. Území o 51 tis. obyvatel, letos bez příspěvku, zajistit IČO, žádost KÚ o dotaci ve výši 160 tis. Kč na činnost skupiny Hasiči Strmilov pochvala za úpravy na hasičárně Vl. Adam nepadla zmínka o pasportu místních komunikací Starosta KÚ zrušil rozhodnutí o pasportu místních komunikací; Jaroslava Sedláková byla v kontaktu s pracovnicí KÚ, pasport byl zrušen z důvodu chybně uvedeného textu odvolací formulky; věcně nám KÚ nemůže nic nařizovat pasport místních komunikací je v kompetenci naší 19.) Diskuse Pani Švehlová chtěla poděkovat veřejně panu Nezdarovi a jeho pracovníkům za jejich práci a ochotu při odstraňování havárie vody v jejich domě 20.) Závěr Pan starosta ukončil schůzi ve hod., poděkoval přítomným za účast a popřál všem do nového roku. Zastupitelstvo ukládá starostovi, místostarostovi a pracovnicím Městského úřadu ve Strmilově zajistit úkoly spojené se splněním všech bodů tohoto usnesení. Souhrn usnesení z 12. zasedání zastupitelstva města 1 Zastupitelstvo města Strmilov schvaluje za ověřovatele zápisu z dnešního 12. zasedání zastupitelstva: Vladimíra Adama a Tomáše Kučeru. 2 Zastupitelstvo města Strmilov schvaluje program 12. zasedání zastupitelstva, tak jak byl předložen před začátkem zasedání 3 Zastupitelstvo města Strmilov neschvaluje záměr prodeje pozemku p.č. 105/3 v k.ú. Lěština a odkládá rozhodnutí až do konečného vyřešení hospodaření na rybníku města v sousedství požadovaného pozemku. 4 Zastupitelstvo města Strmilov schvaluje prodej pozemku p.č. 419/1 díl c = 18 m 2 a p.č. 419/5 díl d = 20 m 2 v k.ú. malý Jeníkov pro Ladislavu Dvořákovou z Prahy za cenu 50,- Kč/m 2 5 Zastupitelstvo města Strmilov schvaluje pověření rady města k provádění těchto rozpočtových opatření pro rok 2012: a) v rámci schváleného rozpočtu to je uvnitř schválených kapitol a paragrafech

9 b) rozpočtová opatření na přijímané dotace c) rozpočtová opatření na výdaje, které již věcně schválilo zastupitelstvo d) ostatní rozpočtová opatření do výše ,- Kč v jednotlivých případech s tím, že s rozpočtovými opatřeními, která přijala rada města, bude na nejbližším zasedání zastupitelstva seznámeno zastupitelstvo města a dále ukládá zasílat rozpočtová opatření schválená radou všem členům zastupitelstva (na y nebo v písemné formě) Zápis byl vyhotoven dne Přílohy zápisu: 1.) Prezenční listina 2.) Souhrn usnesení z 12. zasedání zastupitelstva města Strmilov 3.) Dotace organizacím, spolkům a dalším subjektům z rozpočtu města Strmilov na rok ) Vyjádření k připomínkám zastupitelstva 5.) Vyúčtování vody za roky Zapisovatelka: Milena Sedláková. Ověřovatelé zápisu: Vladimír Adam..... Tomáš Kučera... Starosta: Jaromír Krátký.

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: STR- 0719/2018/Sed Zápis z 28. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 27. 09. 2018 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0197/2017/Sed Zápis z 18. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 28. 02. 2017 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0908/2014/Sed Zápis z 3. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 18. 12. 2014 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0996/2016/Sed Zápis z 15. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 27. 10. 2016 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST- 0231/2018/Sed Zápis z 24. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 14. 03. 2018 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: STR- 0776/2018/Sed Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 22. 11. 2018 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Martin Novák

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0214/2015/Sed Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 02. 04. 2015 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0641/2016/Sed Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 25. 08. 2016 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0574/2014/Sed Zápis z 25. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 07. 08. 2014 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0718/2011/Sed Zápis z 8. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 01. 09. 2011 Místo konání: zasedací místnost MěÚ Strmilov Začátek: 18.0 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0706/2014/Sed Zápis z 26. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 25. 09. 2014 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0747/2011/Sed Zápis z 9. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 13. 10. 2011 Místo konání: Kinosál Beseda Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne č.j.: ST - 0833/2014/Sed Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne 06. 11. 2014 Místo konání: Kinosál Beseda Strmilov Začátek: 19.00 hod. Zasedání řídil: dosavadní starosta

Více

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST- 0617/2017/Sed Zápis z 20. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 15. 06. 2017 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 19.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 13. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 13. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0249/2012/Sed Zápis z 13. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 11. 04. 2012 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 13. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 13. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0588/2016/Sed Zápis z 13. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 16. 06. 2016 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST- 0805/2017/Sed Zápis z 21. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 31. 08. 2017 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 19.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST- 0253/2018/JaS Zápis z 25. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 10. 04. 2018 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0638/2015/Sed Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 27. 08. 2015 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0630/2013/Sed Zápis z 20. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 29. 08. 2013 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0894/2014/Sed Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 27. 11. 2014 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích. Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích. Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 20.12.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014.

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 41. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 13.6. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Přítomni: Veverka Zdenek, Bolina Bohuslav, Frýdl Petr, Červenka

Více

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 16. 12. 2014 v 17.00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00 Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 19.12.2016 v 18:00 Ve Studené dne 20.12.2016 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 Program

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0187/2015/Sed Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 12. 03. 2015 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

Z Á P I S č. 7. Návrh programu:

Z Á P I S č. 7. Návrh programu: Z Á P I S č. 7 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 19. září 2007 od 18,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí 1 Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 22. 12. 2010 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 13. 10. 2017 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 30.11.2017 od 18 hodin na Obecním úřadě - zasedací místnost Sobčice 25, 508 01 Hořice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných

Více

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Roman Guráň, Marie Benýšková, Josef Zelinka

Více

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing.

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing. Zápis č. 5/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. června 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

8 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

8 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 8 / 217 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 2. 12. 217 Zapsal : Josef Klíma 2. 12. 217 Stránka 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 2. 12. 217 Místo konání: místnost

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Jelínek Tomáš,

Více

Zápis č. 27 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 25. dubna 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 27 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 25. dubna 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 27 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 25. dubna 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ladislav Beran, Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 17. prosince 2015

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 17. prosince 2015 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 17. prosince 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově č.j.: 328/2018/UMŠA Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne 26.2.2018 v Šatově Starosta (předsedající) zahájil 2. zasedání Zastupitelstva Městyse Šatov v 18,00 hod. a všechny

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 03. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička Ladislav

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 8 členů omluveno: 1 člen

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Těškov, konaného dne 29.8. 2012 od 18:00 hodin. V zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Těškov (dále též

Více

Zápis z 19. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 19. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: ST-0488/2013/Sed Zápis z 19. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 30. 05. 2013 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír Krátký

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061 Třetí zasedání zastupitelstva obce se konalo 10.6.2010 a hlavním bodem jednání bylo projednání rozpočtu obce a schválení smluv o úvěrech na předfinancování investičních akcí. Obec Těchobuz Těchobuz 60,

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.12.2013 Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou Obce Drunče p.vladislavem Skůpou.

ze zasedání Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.12.2013 Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou Obce Drunče p.vladislavem Skůpou. Obec Drunče Zastupitelstvo obce Drunče ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.12.2013 ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou Obce Drunče p.vladislavem

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 7/2017 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány.

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 7/2017 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány. O b e c K r u m v í ř, Krumvíř č. 184, PSČ 69173 Zápis ze schůze Zastupitelstva obce konané dne 1.3.2018 č. 1/2018 Předsedající starosta Obce Krumvíř Jaroslav Komosný zahájil 1. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin.

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne č.j.: ST-337/2011/Sed Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne 19.04.2011 Místo konání: zasedací místnost MěÚ Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Jaromír

Více

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení Obec Jílovice, 517 72 Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení ze zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu dne 26. října 2016 Na Ohrádce v Jílovici., zahájeno v 19,00 hodin. Přítomni: zastupitelé:

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 28. 4. 2017 v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00637/16 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016 konaného

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v kulturním domě Bohdalov

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v kulturním domě Bohdalov Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 27.12. 2012 v 18.00 hod. v kulturním domě Bohdalov Přítomni: Ing. Arnošt Juda, p. Josef Dvořák, ing. Karel Mužátko, p Jiří Rosecký, Ing.

Více

Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010

Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010 Z á p i s č. 27 ze zasedání zastupitelstva obce dne 12. 5. 2010 Přítomni: dle prezenční listiny P r o g r a m: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis č. 7/2016. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis č. 7/2016. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 20.10. 2016 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Jednání probíhalo od 18:00 do 18:50 hodin Přítomní zastupitelé:

Více

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 2. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zas. 2/ Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne

Zas. 2/ Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne 26.11.2018 Místo konání: jídelna restaurace Na Radnici Začátek: 19 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 14 členů Omluveni: Otto Strakatý

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.03/2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis č. 1/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 1/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 1/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 14. ledna 2009 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 12. 12. 2016 místo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/2018 7.8.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V04/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 7.8.2018 a informace

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 18:00 hod.

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 18:00 hod. Obec Radostice Zastupitelstvo obce Radostice Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne 09. 12. 2015, od 18:00 hod. Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis č.1/2014 ze schůze OZ obce Úmonín konané dne od 19.hodin v malé zasedací místnosti obecního úřadu Úmonín

Zápis č.1/2014 ze schůze OZ obce Úmonín konané dne od 19.hodin v malé zasedací místnosti obecního úřadu Úmonín Zápis č.1/2014 ze schůze OZ obce Úmonín konané dne 29.1.2014 od 19.hodin v malé zasedací místnosti obecního úřadu Úmonín 1)Pan starosta přivítal všechny přítomné členy OZ a schůzi zahájil v 19.hodin. Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

Z Á P I S č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Z Á P I S č. 8/2013 ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne 20. 11. 2013 v 16,30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni : dle presenční listiny, 6 zastupitelů Program : 1.

Více

Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne v hod.

Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne v hod. Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne 6.11.2017 v 19.00 hod. Přítomni: Jan Liška, Martina Ludvíková, Vladimír Vytiska, Tomáš Kočiš, Michal

Více

Zápis. z 34. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci

Zápis. z 34. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Ing. Bc. Tomáš Letocha Ing. Vladimír Elšík Radoslav Němeček Jiří Švanyga Vlasta Sedláková Ing. Zdeněk Škromach Omluveni: Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 34.

Více

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v 16 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne OBEC JENČICE Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne 18.12.2017 Zasedání se konalo na sále KD v Jenčicích od 17.00 hod. Přítomno: 7 členů ZO - Josef Jalovecký, Hana Háková, Ing. Jiří Beneš, Jiří

Více