EASY TIME & ATTENDANCE POWERED BY THE CLOUD

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "EASY TIME & ATTENDANCE POWERED BY THE CLOUD"

Transkript

1 EASY TIME & ATTENDANCE POWERED BY THE CLOUD

2 ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY 3 ZJEDNODUŠTE SPRÁVU ZAMĚSTNANCŮ Hledáte jediný, snadno použitelný systém, který vyhoví všem vašim potřebám ohledně časových rozvrhů, plánování a sestav? TimeMoto je cloudový motor, který pohání komplexní docházkové a plánovací systémy. Zaměstnanci mohou zaznamenávat příchody a odchody na libovolném zařízení a odkudkoli. Pokročilá technologie push aktualizuje veškeré údaje v reálném čase, a tak vždy okamžitě vidíte, kdo a kde právě pracuje. TimeMoto navíc pracuje v zabezpečeném cloudu, a tak není nutno nic nastavovat: žádné servery ani software. Stačí se jen přihlásit a začít ho používat. Správa zaměstnanců ještě nikdy nebyla jednodušší.

3 4 ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY 5 ÚDAJE O PŘÍTOMNOSTI ZAMĚSTNANCŮ V REÁLNÉM ČASE PŘÍSTUPNÉ 24/7 TimeMoto používá technologii push k okamžitým aktualizacím údajů o záznamech času v cloudu. Mějte přehled o tom, kdo je v práci, a kdo nikoli, s absolutní přesností. PŘÍSTUP 24/7 V REÁLNÉM ČASE Z LIBOVOLNÉHO PROHLÍŽEČE Bez ohledu na to, kde se nacházíte či jaké zařízení používáte, potřebujete k přístupu k údajům a jejich správě pouze prohlížeč a připojení k internetu.

4 6 ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY 7 ZÁZNAM ČASU NA PRACOVIŠTI Terminály řady TimeMoto TM s aktivní technologií push nabízejí nejmodernější záznam času s rozpoznáváním otisků prstů, tváře a čtením RFID, což představuje perfektní řešení pro zaměstnance ve skladech a výrobě i v kancelářích. TimeMoto vám umožňuje bezproblémovou správu různých zaměstnanců včetně těch mobilních prostřednictvím jednoho jednoduchého rozhraní, a to od místního skladu po staveniště v Dubaji. ZÁZNAM ČASU PROSTŘEDNICTVÍM PRACOVNÍ PLOCHY PROHLÍŽEČE Zaměstnanci mohou zaznamenávat příchody a odchody prostřednictvím libovolného prohlížeče na libovolné platformě, což představuje ideální řešení pro záznam docházky doma nebo na libovolném vzdáleném místě. ZÁZNAM ČASU PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ APLIKACE Snadno použitelná aplikace TimeMoto umožňuje zaměstnancům zaznamenávat čas prostřednictvím libovolného telefonu nebo tabletu, což je ideální řešení pro protokolování hodin na cestě či na pracovišti u zákazníka. Hlavní kancelář Sklad Na cestě Místo projektu/ práce Doma Pobočka

5 8 ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY ZÁZNAM VŽDY OBSAHUJE: Projektový kód Kompletní auditní stopu Stav zaměstnance Časové razítko Zeměpisnou polohu Komentáře RYCHLE, SNADNO A PŘESNĚ Bez ohledu na to, jaké zařízení používáte, trvá zadání příchodu či odchodu pouhých několik sekund. Zvolte projektový kód nebo pracovní kód a, pokud chcete, přidejte komentář. Poté jednoduše stiskněte tlačítko. Potřebujete zadat čas ručně? Žádný problém můžete ho zadat ve formátu desetinného čísla nebo ve formátu hodin a minut. Vaše časové razítko i zeměpisná poloha jsou bezpečně šifrovány a v reálném čase odeslány do cloudu, aby všechny záznamy byly naprosto přesné a nic se nikdy neztratí. Pokud budete bez připojení k internetu, údaje se uloží na místě, dokud opět nebudete online. Poté budou automaticky odeslány do cloudu.

6 10 ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY 11 SNADNÉ PŘIDÁVÁNÍ NOVÝCH PRACOVIŠŤ Otevíráte novou kancelář nebo rozšiřujete sklad o nové prostory? Terminály TimeMoto lze snadno přidat kamkoli, kde je potřebujete. Jednoduše zapojte nové zařízení do své sítě a zaktivujte jeho vestavěnou funkci push pro odesílání údajů. TimeMoto automaticky rozpozná nové zařízení a sesynchronizuje s ním všechny vaše údaje. Vše bude zařízeno a plně funkční během několika minut.

7 12 ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY 13 POKROČILÉ ČASOVÉ PLÁNOVÁNÍ TimeMoto nabízí dvě úrovně časového plánování přesně na míru vašim potřebám. PRAVIDELNÉ Pro společnosti, kde se pracuje v rámci standardní pracovní doby. Vytvářejte větší množství předdefinovaných časových plánů pro každého zaměstnance, které zahrnují časy začátku i ukončení, přestávky, dny v týdnu a individuální upravitelná pravidla zaokrouhlování. FLEXIBILNÍ Pro společnosti, kde se pracuje na směny nebo kde je nestandardní pracovní doba. Vytvářejte dynamické pracovní rozpisy pro všech 24 hodin dne. Spravujte dovolené, státní svátky, nemocenské a absence. Definujte přednastavené role a preference ohledně směn pro každého zaměstnance. Pokladní zavolala, že je nemocná, nebo kuchař přijde pozdě? Flexibilní verze zobrazuje, kdo je k dispozici a má správnou kvalifikaci pro zástup. Automaticky oznamujte zaměstnancům jejich nadcházející směny a změny.

8 14 ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY 15 OKAMŽITÝ PŘEHLED PRO OKAMŽITOU AKCI TimeMoto automaticky odhaluje nesrovnalosti v údajích o záznamech časů zaměstnance, a tak je můžete řešit v pravý čas. Autorizovaní uživatelé mohou snadno upravovat časové záznamy přímo z obrazovky o přítomnosti zaměstnanců; vaše sestavy se aktualizují automaticky. TimeMoto ukládá nové údaje s původními, a tak vždy můžete sledovat auditní stopu. PODROBNÉ SESTAVY NA DOSAH RUKY Stačí jen kliknout a zkontrolovat data podle týdne, měsíce, projektu, oddělení, místa, zákazníka apod. Tiskněte pracovní výkazy zaměstnanců přímo z obrazovky. Exportujte data přímo do softwaru pro zpracování mezd, nebo je ukládejte do formátů Excel nebo CSV. Chcete sdílet sestavu? Pošlete ji kolegům em jako PDF.

9 16 ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY 17 PERFEKTNÍ PRO VŠECHNA ODVĚTVÍ Díky výkonu, škálovatelnost a snadnému používání je TimeMoto vynikajícím řešením pro všechna odvětví. TimeMoto dokáže robustně a bezpečně zvládnout specifické sledování pro vaši společnost a vyhovět potřebám plánování času a tvorby sestav ve vaší společnosti, od hotelů po nemocnice, od restaurací po maloobchodní řetězce i od stavenišť po výrobu aut a bez ohledu na to, zda máte deset, nebo deset tisíc zaměstnanců. PROVĚŘENÉ ŘEŠENÍ PRO SPOLEČNOSTI V ODVĚTVÍCH: - Stavebnictví - Vzdělávání - Strojírenství - Státní správa - Obalové materiály - Maloobchod - Zdravotnictví - Pohostinství - Logistika - Výroba - Doprava - Catering - Realitní služby - Automobilový průmysl - a další

10 18 ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY 19 JEDNODUCHÝ VÝKONNÝ BEZPEČNÝ CLOUD TIMEMOTO SNADNÉ SLEDOVÁNÍ DOCHÁZKY DÍKY SÍLE CLOUDU NIC NENÍ NUTNO INSTALOVAT ANI LICENCOVAT ŠIFROVANÁ DATA, ZABEZPEČENÉ SERVERY NÍZKÉ NÁKLADY NA VLASTNICTVÍ TIMEMOTO SOFTWARE JAKO SLUŽBA TIMEMOTO PRO OS WINDOWS TimeMoto je software jako služba a vše probíhá v cloudu. Není nutno nic stahovat, provádět údržbu serverů, měnit nastavení směrovačů či firewallů stačí jen otevřít prohlížeč a začít. Vše bude zařízeno a plně funkční během několika minut. Není ani nutno mít znalosti v oblasti IT. TimeMoto používá k šifrování a ukládání vašich údajů v našich vyhrazených datových centrech pokročilé protokoly zabezpečení. Veškeré informace jsou před přenosem šifrovány a odesílají se zabezpečeným spojením. Náš redundantní protokol úložiště představuje záruku, že nikdy nedojde ke ztrátě dat dokonce ani v případě, že budete bez připojení k internetu. TimeMoto uloží veškeré nové záznamy do místního zařízení do doby, než dojde k obnovení spojení. TimeMoto je systém spuštěný v cloudu, a tak není nutno kupovat nákladné servery ani hradit poplatky za nastavení a spolupráci v rámci sítě. V rámci jednoho předplatného s průběžnou úhradou TimeMoto bezpečně shromažďuje veškeré vaše údaje a ukládá je do cloudu, kde k nim máte přístup 24/7. A navíc nikdy nemusíte kupovat upgrade: vždy používáte nejnovější verzi. - Záznam času z libovolného zařízení - Údaje o docházce v reálném čase z libovolného místa - Větší počet pracovních rozpisů se zaokrouhlováním - Spravování přesčasů a absencí - Projektové kódy - Podrobné sestavy - Export do formátů Excel, CSV a PDF - Plánování práce (vč. směn a svátků) - Oznámení (nepřítomnost, pozdní příchod) - Export do hlavního mzdového softwaru - Zabezpečení SSL SHA-2 a šifrování AES 256 bitů - Pro použití na jednom počítači - Údaje o docházce v reálném čase - Větší počet pracovních rozpisů se zaokrouhlováním - Spravování přesčasů a absencí - Projektové kódy - Podrobné sestavy - Export do formátů Excel, CSV a PDF - Plánování práce (vč. směn a svátků) - Export do hlavního mzdového softwaru

11 20 ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY 21 ŘADA TM-600 DOCHÁZKOVÉ SYSTÉMY ŘADA TM-800 DOCHÁZKOVÉ SYSTÉMY 2,8" TFT DISPLEJ 1 GHZ, DVOUJÁDROVÝ 3,5" TFT DISPLEJ 1,2 GHZ, DVOUJÁDROVÝ MĚKKÉ DOTYKOVÉ KLÁVESY Nejnovější docházkové systémy TimeMoto TM-600 jsou koncipovány tak, aby poskytovaly účinné a spolehlivé sledování docházky pro společnosti s až 200 zaměstnanci. Díky 2,8" TFT displeji, dvoujádrovému procesoru s frekvencí 1 GHz, integrované čtečce RFID a novému senzoru otisků prstů s rozlišením 500 dpi zajišťuje okamžité ověřování až 200 šablon otisků prstů. Paměť má kapacitu na uložení až protokolů. Intuitivní uživatelské rozhraní je zárukou instalace během několika minut. Klávesnice s dotykovými klávesami usnadňuje zadávání projektových a umožňuje uživatelům kontrolu záznamů a času a souhrnů přímo ze zařízení. Díky vestavěné Wi-Fi a technologii push odesílá řada TM-600 data v reálném čase do cloudu TimeMoto, kde k nim lze přistupovat z libovolného místa a spravovat je. TECHNICKÉ ÚDAJE Až 200 uživatelů Až protokolů Bezdotyková čtečka karet RFID / otisků prstů / 64 MB RAM / 128 MB paměť Flash Nejvyspělejší docházkové systémy TimeMoto TM-800 jsou koncipovány tak, aby vyhověly požadavkům na sledování docházky a zaměstnanců pro společnosti s až zaměstnanci. Díky 3,5" TFT displeji, dvoujádrovému procesoru s frekvencí 1,2 GHz, integrované čtečce RFID a novému senzoru otisků prstů s rozlišením 500 dpi zajišťuje okamžité ověřování až šablon otisků prstů. Paměť má kapacitu na uložení až protokolů. Zařízení TM-838 je vybaveno technologií 3D rozpoznávání obličeje pomocí dvou kamer pro rychlé a okamžité ověření uživatele. Velké a intuitivní uživatelské rozhraní je zárukou instalace během několika minut. Klávesnice s měkkými dotykovými klávesami usnadňuje zadávání projektových a umožňuje uživatelům kontrolu záznamů a času a souhrnů přímo ze zařízení. Díky vestavěné Wi-Fi a technologii push se data odesílají v reálném čase do cloudu TimeMoto, kde k nim lze přistupovat z libovolného místa a spravovat je. TECHNICKÉ ÚDAJE Až uživatelů Až protokolů Bezdotyková čtečka karet RFID / otisků prstů / 128 MB RAM / 256 MB paměť Flash

12 22 ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY ŘEŠENÍ ČASU A DOCHÁZKY 23 ŘADA TM-600 DOCHÁZKOVÉ SYSTÉMY ŘADA TM-800 DOCHÁZKOVÉ SYSTÉMY TM-616 RFID 2,8" TFT BAREVNÝ DISPLEJ 1 GHZ, DVOUJÁDROVÝ TM-626 RFID / OTISKY PRSTŮ 2,8" TFT BAREVNÝ DISPLEJ 1 GHZ, DVOUJÁDROVÝ TM-818 RFID 3,5" TFT BAREVNÝ DISPLEJ 1,2 GHZ, DVOUJÁDROVÝ MĚKKÉ DOTYKOVÉ KLÁVESY TM-828 RFID / OTISKY PRSTŮ 3,5" TFT BAREVNÝ DISPLEJ 1,2 GHZ, DVOUJÁDROVÝ MĚKKÉ DOTYKOVÉ KLÁVESY TM-838 RFID / TVÁŘ 3,5" TFT BAREVNÝ DISPLEJ 1,2 GHZ, DVOUJÁDROVÝ MĚKKÉ DOTYKOVÉ KLÁVESY Až 200 uživatelů Až 200 uživatelů Až uživatelů Až uživatelů Až uživatelů Až protokolů Až protokolů Až protokolů Až protokolů Až protokolů Bezkontaktní čtečka karet RFID / Bezkontaktní čtečka karet RFID / Bezkontaktní čtečka karet RFID / Bezkontaktní čtečka karet RFID / Bezkontaktní čtečka karet RFID / -- Otisky prstů s rozlišením 500 dpi -- Otisky prstů s rozlišením 500 dpi 3D rozpoznávání obličeje pomocí dvou kamer 2,8" TFT barevný displej 2,8" TFT barevný displej 3,5" TFT barevný displej 3,5" TFT barevný displej 3,5" TFT barevný displej Dotykové klávesy Dotykové klávesy Dotykové klávesy Dotykové klávesy Dotykové klávesy Velmi rychlé ověřování Velmi rychlé ověřování Velmi rychlé ověřování Velmi rychlé ověřování Velmi rychlé ověřování Dvoujádrový, 1GHz Procesor Dvoujádrový, 1GHz Procesor Dvoujádrový, 1,2 GHz Procesor Dvoujádrový, 1,2 GHz Procesor Dvoujádrový, 1,2 GHz Procesor 64 MB RAM / 128 MB paměť Flash 64 MB RAM / 128 MB paměť Flash 128 MB RAM / 256 MB paměť Flash 128 MB RAM / 256 MB paměť Flash 128 MB RAM / 256 MB paměť Flash Aktivace cloudu / očítač s OS Windows Aktivace cloudu / počítač s OS Windows Aktivace cloudu / počítač s OS Windows Aktivace cloudu / počítač s OS Windows Aktivace cloudu / počítač s OS Windows

13 TimeMoto and Safescan are registered trademarks of Solid Control Holding B.V. No information may be reproduced in any form, by print, copy or in any other way without prior written permission of Solid Control Holding B.V. Solid Control Holding B.V. reserves all intellectual and industrial property rights such as any and all of their patent, trademark, design, manufacturing, reproduction, use and sales rights. Safescan - PO Box AB Zoetermeer - NL Safescan. All rights reserved

COIN COUNTER & SORTER

COIN COUNTER & SORTER MANUAL ENGLISH NEDERLANDS DEUTSCH FRANÇAIS ESPAÑOL ITALIANO PORTUGUÊS POLSKI ČESKY MAGYAR SLOVENSKÝ EESTI SUOMI LLIETUVIŲ LATVIEŠU SAFESCAN 10 COIN COUNTER & SORTER www.safescan.com 1 ČESKY ÚVOD Děkujeme

Více

www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx

www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI job abacus pro 4.XX Docházkový software JOB ABACUS PRO zpracovává v prostředí Windows

Více

OBNOVENÍ WI-FI ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS DEUTSCH ITALIANO PORTUGUÊS NEDERLANDS POLSKI SLOVAK ČESKÝ MAGYAR SVENSKA DANSK SUOMI 繁體中文

OBNOVENÍ WI-FI ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS DEUTSCH ITALIANO PORTUGUÊS NEDERLANDS POLSKI SLOVAK ČESKÝ MAGYAR SVENSKA DANSK SUOMI 繁體中文 OBNOVENÍ WI-FI ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS DEUTSCH ITALIANO PORTUGUÊS NEDERLANDS POLSKI SLOVAK ČESKÝ MAGYAR SVENSKA DANSK SUOMI 繁體中文 ŘADY TIMEMOTO TM-600 A TM-800 S POČÍTAČOVÝM DOCHÁZKOVÝM SOFTWAREM TIMEMOTO

Více

PŘÍRUČKA KE CLOUDUPRO VEDOUCÍA MANAŽERY

PŘÍRUČKA KE CLOUDUPRO VEDOUCÍA MANAŽERY PŘÍRUČKA KE CLOUDUPRO VEDOUCÍA MANAŽERY 23.01.2018 OBSAH 1 ÚVOD 1.1 Terminály TimeMoto 5 1.2 Počítačový software TimeMoto 6 1.3 Cloud TimeMoto 7 1.4 Vlastnosti a funkce verze Plus 7 1.5 Aplikace TimeMoto

Více

Autodesk AutoCAD LT 2019

Autodesk AutoCAD LT 2019 Novinky Autodesk AutoCAD LT 2019 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk AutoCAD LT 2019 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu AutoCAD LT 2019. AutoCAD

Více

Docházkový a přístupový systém nové generace

Docházkový a přístupový systém nové generace Docházkový a přístupový systém nové generace Moderní a inovativní technologie od slovenské společnosti Innovatrics - světové špičky v oblasti biometrie. VÝHODY DOCHÁZKOVÉHO SYSTÉMU FINGERA Pro správce

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

VLASTNOSTI A FUNKCE JOB ABACUS PRO 3.XX

VLASTNOSTI A FUNKCE JOB ABACUS PRO 3.XX VLASTNOSTI A FUNKCE DOCHÁZKOVÉHO PROGRAMU JOB ABACUS PRO 3.XX ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI job abacus pro 3.XX Docházkový software JOB ABACUS PRO zpracovává v prostředí Windows data z docházkových a přístupových

Více

ADS DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE

ADS DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE Program ADS je komfortní a sofistikovaný software pro zpracování docházky na základě dat načtených systémem ACS-line. Umožňuje libovolnou práci s daty a výpočty dle nastavených směn

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Cloudový docházkový systém ita

Cloudový docházkový systém ita DOCHÁZKA NOVĚ Cloudový docházkový systém ita Přístup k datům odkudkoliv pomocí webového prohlížeče. Terminály lze umístit na vzdálených místech kdekoliv na světě. Stále aktuální software. Přehledné, intuitivní

Více

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek Uživatelský manuál Obsah První spuštění, přihlašování... 3 První spuštění... 3 Přihlášení... 5 Agenda Osoby... 6 Vytvoření nové osoby... 6 Tabletová aplikace...

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace Pokladní software o Prodejna SQL o SW Euro SQL o Conto Pokladní software od CÍGLER SOFTWARE zahrnuje paletu nástrojů pro náročnější zákazníky. Oproti běžným pokladnám nabízí širší míru přizpůsobení uživateli

Více

Přístupový a docházkový systém

Přístupový a docházkový systém Přístupový a docházkový systém eseries Nadčasový docházkový a přístupový systém Název eseries označuje novou řadu produktů identifikačního systému Aktion s revoluční technologií ACTIVE DEVICE. Instalace,

Více

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace... 4 Instalace a přihlášení... 5 Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO... 10 Nastavení displeje, tlačítek... 11 Obecná konfigurace... 11 GPS pozice...

Více

QUICK INSTALLATION GUIDE

QUICK INSTALLATION GUIDE QUICK INSTALLATION GUIDE ENGLISH NEDERLANDS DEUTSCH FRANÇAIS ESPAÑOL ITALIANO PORTUGUÊS POLSKI ČESKY SLOVENČINA MAGYAR SAFESCAN 685 MONEY COUNTING SCALE 5-003 www.safescan.com ČESKY ÚVOD Tato stručná instalační

Více

Dopis k verzi

Dopis k verzi Tento dokument je určen oprávněným uživatelům programového vybavení Avensio Software za těchto podmínek: 1. Celý text musí být ponechán v původním znění bez úprav a se zahrnutím všech stránek. 2. Všechny

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Docházka INTRAWEB. Osobní údaje

Docházka INTRAWEB. Osobní údaje Docházka INTRAWEB Ve docházkovém systému je možno používat také tenkého klienta. Přes internetový prohlížeč je možno sledovat docházku zaměstnanců, žádat o dovolenou, schvalovat docházku, atd. Zákazníci,

Více

Návod na instalaci a použití programu

Návod na instalaci a použití programu Návod na instalaci a použití programu Minimální konfigurace: Pro zajištění funkčnosti a správné činnosti SW E-mentor je potřeba software požívat na PC s následujícími minimálními parametry: procesor Core

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

www.infopanels.eu Instalace demoverze

www.infopanels.eu Instalace demoverze www.infopanels.eu Instalace demoverze SOLUTIONS Instalace demoverze Hasičská 53 700 30 Ostrava-Hrabůvka www.infopanels.eu www.elvac.eu Obchod: +420 597 407 511 solutions@infopanels.eu +420 597 407 511

Více

produktů. produkty: AutoCAD Mechanical Showcase Autodesk Autodesk Designer SketchBook Autodesk Mudbox Vault Autodesk Ultimate Intel Xeon Intel Core

produktů. produkty: AutoCAD Mechanical Showcase Autodesk Autodesk Designer SketchBook Autodesk Mudbox Vault Autodesk Ultimate Intel Xeon Intel Core Autodesk Product Design Suite Standard 20122 Systémové požadavky Typičtí uživatelé a pracovní postup Konstruktérům a inženýrům, kteří vyvíjejí pozoruhodné produkty, nabízí sada Autodesk Product Design

Více

DOCHÁZKA. Docházkový dotykový terminál itouch. Hlavní rysy docházkového terminálu itouch:

DOCHÁZKA. Docházkový dotykový terminál itouch. Hlavní rysy docházkového terminálu itouch: Docházkový dotykový terminál itouch DOCHÁZKA Docházkový terminál itouch je naším nejnovějším zařízením v oblasti docházkové techniky. Funkcemi vychází z ethernetového terminálu irex, ale vzhled i vnitřní

Více

DOCHÁZKA. Docházkový dotykový terminál itouch. Hlavní rysy docházkového terminálu itouch:

DOCHÁZKA. Docházkový dotykový terminál itouch. Hlavní rysy docházkového terminálu itouch: Docházkový dotykový terminál itouch Docházkový terminál itouch je naším nejnovějším zařízením v oblasti docházkové techniky. Funkcemi vychází z ethernetového terminálu irex, ale vzhled i vnitřní hardware

Více

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování }

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Jak přidat hodnotu vašim Canon zařízením Multifunkční zařízení a tiskárny Canon, navržené pro zvýšení produktivity

Více

Hospitality with a system Hotelový management v CLOUDU protel Air Informace o produktu www.protel.net protel hotelsoftware GmbH 2015 www.septim.

Hospitality with a system Hotelový management v CLOUDU protel Air Informace o produktu www.protel.net protel hotelsoftware GmbH 2015 www.septim. Hospitality with a system Hotelový management v CLOUDU protel Air Informace o produktu protel hotelsoftware GmbH 2015 www.protel.net www.septim.cz protel Air Bez limitů. Benefity jen začít! Hotelový management

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

Mobilní počítač Dolphin TM 6100. Stručný návod k použití

Mobilní počítač Dolphin TM 6100. Stručný návod k použití Mobilní počítač Dolphin TM 6100 Stručný návod k použití Mobilní počítač Dolphin 6100 Pro začátek Ověřte si, že balení obsahuje následující položky: Mobilní počítač Dolphin 6100 (terminál) Hlavní bateriový

Více

Klíčem je mobilní smartphone

Klíčem je mobilní smartphone Klíčem je mobilní smartphone AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací

Více

Docházkový systém Docházka 3000 - Software

Docházkový systém Docházka 3000 - Software Docházkový systém Docházka 3000 - Software - Propracovaný čistě český program Docházka 3000 vyhovující naší legislativě (plus slovenská lokalizace) - Snadná instalace, jednoduché ovládání, možnost síťového

Více

Software pro vyhodnocení dat z tachografu. jednoduchý Snadné používání Jednoduché čtení údajů tachografu Smysluplné a jasné grafické znázornění

Software pro vyhodnocení dat z tachografu. jednoduchý Snadné používání Jednoduché čtení údajů tachografu Smysluplné a jasné grafické znázornění 2.0 Software pro vyhodnocení dat z tachografu jednoduchý Snadné používání Jednoduché čtení údajů tachografu Smysluplné a jasné grafické znázornění v souladu se zákony Splňuje zákonné požadavky Přesný seznam

Více

DOCHÁZKOVÝ A PŘÍSTUPOVÝ SYSTÉM MADAM WHITEPAPER V. 2

DOCHÁZKOVÝ A PŘÍSTUPOVÝ SYSTÉM MADAM WHITEPAPER V. 2 DOCHÁZKOVÝ A PŘÍSTUPOVÝ SYSTÉM MADAM WHITEPAPER V. 2 ECM SYSTEM SOLUTIONS 2014 MADAM MaDaM je modulový systém pro evidenci nejen docházky. Jednoduchost obsluhy, intuitivnost ovládání, moderní vzhled a

Více

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Práce s firemními informacemi Správa firemních dokumentů Jak zaznamenávat, organizovat a sdílet Vaše informace Sharpdesk je jedním z nejoblíbenějších

Více

ver Manuál Docházka

ver Manuál Docházka ver. 11.5.0.0 Manuál Docházka Modul Docházka Program docházka je volitelnou součástí systému DMS Klient. Umožňuje sledovat u všech zaměstnanců čas strávený na pracovišti a skutečně odpracovaný čas produktivních

Více

Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace

Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace Řešení pro automatizaci a digitalizaci Jakožto expert v průmyslové konektivitě

Více

Elektronické učebnice popis systému, základních funkcí a jejich cena

Elektronické učebnice popis systému, základních funkcí a jejich cena Elektronické učebnice popis systému, základních funkcí a jejich cena Vytvořil TEMEX, spol. s r. o. Obsah 1. Úvod... 2 Formáty... 2 Cena... 2 2. Systémové požadavky... 3 Interaktivní PDF verze... 3 HTML

Více

Automatizovaný sběr dat Online stav skladů

Automatizovaný sběr dat Online stav skladů www.vyrobaonline.cz Plánování výroby Evidence zakázek Automatizovaný sběr dat Online stav skladů Zvýšení efektivity výroby Evidence docházky VÝROBA ONLINE je nový moderní výrobní informační systém, ve

Více

2N Access Unit. 2N IP video interkomy podporují detekci pohybu

2N Access Unit. 2N IP video interkomy podporují detekci pohybu Zobrazit email online 26/02/2015 2N Access Unit 2N Access Unit je spolehlivý přístupový systém využívající IP technologie. Již na první pohled upoutá reprezentativním designem a potěší svou jednoduchostí.

Více

E-NABÍDKA PARTNER.REDA.CZ

E-NABÍDKA PARTNER.REDA.CZ E-NABÍDKA PARTNER.REDA.CZ Reda e-nabídka představuje mocný nástroj, díky kterému mohou naši registrovaní klienti přímo z prostředí e-shopu partner.reda.cz vytvářet vlastní produktové nabídky pro své zákazníky.

Více

Technické podmínky pro veřejnou zakázku Dodávka tabletů a softwaru

Technické podmínky pro veřejnou zakázku Dodávka tabletů a softwaru Technické podmínky pro veřejnou zakázku Dodávka tabletů a softwaru Specifikace předmětu plnění Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Název položky: Název nabízeného zařízení * : Dotykový tablet Požadovaná

Více

Návod k nastavení uvolnění tisku

Návod k nastavení uvolnění tisku Návod k nastavení uvolnění tisku OBSAH O TOMTO NÁVODU.................................................................................... 2 FUNKCE UVOLNĚNÍ TISKU.............................................................................

Více

Autonomní snímací jednotky řady SU104*

Autonomní snímací jednotky řady SU104* Autonomní snímací jednotky SU104* představují novou designovou a technologickou řadu hardware určeného k řízení přístupových práv do vyhrazených prostor bez požadavku na sledování jejich historie. Zcela

Více

RON PORTÁL, RON KLIENT

RON PORTÁL, RON KLIENT RON PORTÁL, RON KLIENT PROGRAM PREZENTACE Představení společnosti Obecně o RON portálu Seznámení s vlastnostmi jednotlivých agend Přínosy nasazení portálu ve vaší společnosti Řešení pro mobilní telefony

Více

Zpracovaná data o docházce lze přehledně tisknout nebo exportovat do mzdových a výrobních systémů. podnikejte s přehledem

Zpracovaná data o docházce lze přehledně tisknout nebo exportovat do mzdových a výrobních systémů. podnikejte s přehledem Docházka RON SOFTWARE Docházkový systém slouží k evidenci docházky, sledování pohybu zaměstnanců v průběhu pracovní doby, k přípravě podkladů pro zpracování mzdové agendy. Používáním docházkového systému

Více

Klíčem je mobilní telefon

Klíčem je mobilní telefon Klíčem je mobilní telefon AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací systém,

Více

Evidence nepřítomnosti. Dovolená. Přestávky. Příplatky. Denní model. >TimeLine. Docházkový systém//

Evidence nepřítomnosti. Dovolená. Přestávky. Příplatky. Denní model. >TimeLine. Docházkový systém// Záznamy Dovolená Evidence nepřítomnosti Přestávky Příplatky Denní model >TimeLine. Docházkový systém// www.tlfi.de >Ergonomie// Náš software byl vyvinut v úzké spolupráci s našimi uživateli. Přání a praxe

Více

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů S pomocí ESET Cloud Administratoru můžete řídit zabezpečení vaší podnikové sítě bez nutnosti nákupu, instalace nebo údržby dalšího hardwaru. Řešení je poskytováno

Více

Laboratorní software. LabX Výkon na Váš stůl

Laboratorní software. LabX Výkon na Váš stůl Laboratorní software Laboratorní software LabX Flexibilita pracovních postupů Transparentní provoz Široké možnosti bezproblémového připojení Bezpečnost procesů LabX Výkon na Váš stůl Software LabX Jednoduše

Více

TERMINÁLY NQ. Tv o ř t e a o b s l u h u j t e. Výkonné HMI funkce Ve l m i kva l i t n í d i s p l e j R y c h l á t v o r b a a p l i k a c í

TERMINÁLY NQ. Tv o ř t e a o b s l u h u j t e. Výkonné HMI funkce Ve l m i kva l i t n í d i s p l e j R y c h l á t v o r b a a p l i k a c í TERMINÁLY NQ Tv o ř t e a o b s l u h u j t e»» Výkonné HMI funkce Ve l m i kva l i t n í d i s p l e j» R y c h l á t v o r b a a p l i k a c í Výkonné, barevné terminály v kompaktním provedení Řada NQ,

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

Elektronická komunikace s ČSSZ

Elektronická komunikace s ČSSZ Elektronická komunikace s ČSSZ Elektronická komunikace není ani v roce 2017 povinná. Nicméně je dobré být připraven a na elektronickou komunikaci se připravit. Elektronická komunikace v DUNA MZDY se týká

Více

Novinky. Autodesk Vault helpdesk.graitec.cz,

Novinky. Autodesk Vault helpdesk.graitec.cz, Novinky Autodesk Vault 2017 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk Vault 2017 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu Autodesk Vault 2017. Obsah: 1.

Více

ABRA Software a.s. ABRA on- line

ABRA Software a.s. ABRA on- line ABRA Software a.s. ABRA online ÚVOD 2 2.1 ABRA on-line - úvod 1 ČÁST 1 2 1.1 ABRA on-line - připojení do vzdálené aplikace z prostředí OS MS Windows 1 ČÁST 2 11 2.1 ABRA on-line - připojení do vzdálené

Více

2N Helios IP. produktová prezentace

2N Helios IP. produktová prezentace 2N Helios IP produktová prezentace Základní vlastnosti Kompletní řešení dveřní komunikace hlas, video, klávesnice a přístupový systém v jedné krabici IP prostředí LAN podporující SIP PoE podpora Vzdálený

Více

Docházka 3000 terminály na otisk prstu a rozpoznání obličeje

Docházka 3000 terminály na otisk prstu a rozpoznání obličeje Docházka 3000 terminály na otisk prstu a rozpoznání obličeje Terminál BM-F12 - příchod, odchod. Cena: 6 980,- Kč Terminál BM-F628 - otisk, heslo, příchod, odchod, 1 absence, hlasový výstup Cena: 8 960,-

Více

PŘÍRUČKA K TERMINÁLUA CLOUDUPRO VEDOUCÍA MANAŽERY

PŘÍRUČKA K TERMINÁLUA CLOUDUPRO VEDOUCÍA MANAŽERY PŘÍRUČKA K TERMINÁLUA CLOUDUPRO VEDOUCÍA MANAŽERY 09.07.2018 OBSAH 1 ÚVOD 1.1 Terminály TimeMoto 7 1.2 Počítačový software TimeMoto 8 1.3 Cloud TimeMoto 9 1.4 Vlastnosti a funkce verze Plus 9 1.5 Aplikace

Více

odolné tablety tablety s nejmodernější technologií a nekompromisní robustností

odolné tablety tablety s nejmodernější technologií a nekompromisní robustností odolné tablety tablety s nejmodernější technologií a nekompromisní robustností odolné tablety tablety, které vaši práci dostanou na vyšší úroveň, určeny pro veškerou průmyslovou výrobu, letectví, stavebnictví

Více

A U T O M A T I Z O V A N Ý SKŘÍŇOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM LockerVend. leden 2015

A U T O M A T I Z O V A N Ý SKŘÍŇOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM LockerVend.   leden 2015 A U T O M A T I Z O V A N Ý SKŘÍŇOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM LockerVend www.macte.cz leden 2015 Automatizované skladové systémy - výrobce těchto zařízení SupplyPro působí na trhu více než 20let - instalace systémů

Více

Dispatcher PDA Dokumentace

Dispatcher PDA Dokumentace Dispatcher PDA Dokumentace květen 2005 1 Obsah: 1. Základní popis programu 2. Blokové schéma zapojení 3.1. Úvodní obrazovka 3.2. Zahájení jízdy 3.3. Ukončení jízdy 3.4. Záznam o tankování 3.5. Události

Více

Vuquest 3310g. Stručný návod k použití. Kabelový skener. 3310-CZ-QS Rev C 1/13

Vuquest 3310g. Stručný návod k použití. Kabelový skener. 3310-CZ-QS Rev C 1/13 Vuquest 3310g Kabelový skener Stručný návod k použití 3310-CZ-QS Rev C 1/13 Poznámka: Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Lokalizované verze tohoto dokumentu si můžete stáhnout

Více

hardware - terminály pro sběr dat (základní terminály, jednoúčelové zařízení, základní IPC)

hardware - terminály pro sběr dat (základní terminály, jednoúčelové zařízení, základní IPC) Jídelna Přístupy Docházka Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky RON PORTÁL Jídelna Přístupy Docházka Docházka Mini Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky systém pro sběr dat z výroby, zakázkový

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Řízení privilegovaný účtů

Řízení privilegovaný účtů Řízení privilegovaný účtů Privilege Account Management CyberSecurity roadshow 2-6-2016 Atos - For internal use Řízení privilegovaných účtů Obsah prezentace Úvod Legislativní rámec Balabit partner ATOS

Více

Část 1 - Začínáme. Instalace

Část 1 - Začínáme. Instalace Obsah Část 1 - Začínáme... 4 Instalace... 4 Nastavení domovské obrazovky... 7 Základní nastavení kanceláře... 9 První kroky s Kleosem... 11 Moje první kauza... 15 2 3 Část 1 - Začínáme Instalace Kleos

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

Preliminary Draft. Stručný návod k použití. Mobilní počítač Dolphin se systémem Windows CE 5.0

Preliminary Draft. Stručný návod k použití. Mobilní počítač Dolphin se systémem Windows CE 5.0 Mobilní počítač Dolphin 6500 se systémem Windows CE 5.0 Stručný návod k použití Mobilní počítač Dolphin 6500 Pro začátek Ověřte si, že balení obsahuje následující položky: Mobilní počítač Dolphin 6500

Více

MATRIX F22 / F32

MATRIX F22 / F32 www.xertec.cz MATRIX F22 / F32 Velká barevná obrazovka pro lepší přehled při výběru vhodných poštovních služeb. Dobře promyšlený systém pro širokou škálu korespondence. O jeden dotek napřed ŘADA MATRIX

Více

Motorola Phone Tools. Začínáme

Motorola Phone Tools. Začínáme Motorola Phone Tools Začínáme Obsah Minimální požadavky... 2 Před instalací aplikace Motorola Phone Tools... 3 Instalace aplikace Motorola Phone Tools... 4 Instalace a konfigurace mobilního zařízení...

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

Popis modulu... 2. Přístup k modulu... 2. Popis rozhraní... 2. Práce s rozhraním... 3. Selektor událostí... 3. Události na zařízení...

Popis modulu... 2. Přístup k modulu... 2. Popis rozhraní... 2. Práce s rozhraním... 3. Selektor událostí... 3. Události na zařízení... Modul Události Obsah Popis modulu... 2 Přístup k modulu... 2 Popis rozhraní... 2 Práce s rozhraním... 3 Selektor událostí... 3 Události na zařízení... 3 Události na vstupu zařízení... 3 Události v rozhraní...

Více

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody Chytrý termostat Vlastnosti, funkce, výhody siemens.com/buildingtechnologies Chytrý termostat Siemens Termostat, který je jiný. Vyroben pro profesionální trh, pomáhá vytvářet perfektní místa. Co odlišuje

Více

verze GORDIC spol. s r. o.

verze GORDIC spol. s r. o. Compatibility List verze 01.1 199-01 GORDIC spol. s r. o. Obsah 1 Obsah 1 Úvodní informace Podporované databázové systémy Klientské prostředí Webový aplikační server Kancelářský software Úložiště souborů

Více

Cloudový docházkový systém ita DOCHÁZKA NOVĚ

Cloudový docházkový systém ita DOCHÁZKA NOVĚ DOCHÁZKA NOVĚ Cloudový docházkový systém ita Přístup k datům odkudkoliv pomocí webového prohlížeče. Terminály lze umístit na vzdálených místech kdekoliv na světě. Stále aktuální software. Přehledné, intuitivní

Více

Sady společnosti Autodesk pro jednotlivá odvětví

Sady společnosti Autodesk pro jednotlivá odvětví Sady společnosti Autodesk pro jednotlivá odvětví Nejčastější dotazy Tento dokument vám zodpoví nejčastější dotazy týkající se nadcházejícího uvedení nových sad společnosti Autodesk pro jednotlivá odvětví.

Více

IC 722z IP HD kamera s vestavěnou jednotkou domácí automatizace a zabezpečení na Z-Wave

IC 722z IP HD kamera s vestavěnou jednotkou domácí automatizace a zabezpečení na Z-Wave IC 722z IP HD kamera s vestavěnou jednotkou domácí automatizace a zabezpečení na Z-Wave Kompletní řešení vašeho chytrého domu v kameře IC722z je IP kamera s vysoce kvalitním obrazem a vestavěnou řídicí

Více

Instalace a první spuštění programu. www.zoner.cz

Instalace a první spuštění programu. www.zoner.cz Instalace a první spuštění programu www.zoner.cz CZ Průvodce instalací Z nabídky instalačního CD vyberte Zoner Photo Studio 13 v požadované jazykové verzi * a klikněte na položku Instalace programu. Pokud

Více

Instalace a první spuštění Programu Job Abacus Pro

Instalace a první spuštění Programu Job Abacus Pro Instalace a první spuštění Programu Job Abacus Pro Pro chod programu je nutné mít nainstalované databázové úložiště, které je připraveno v instalačním balíčku GAMP, který si stáhnete z našich webových

Více

Přístup k poště MS Office 365 mají pouze studenti 1. a 2. ročníku EkF prezenčního studia. Přístup k ostatním službám mají všichni studenti.

Přístup k poště MS Office 365 mají pouze studenti 1. a 2. ročníku EkF prezenčního studia. Přístup k ostatním službám mají všichni studenti. Obsah Přihlášení k Office 365... 1 Nastavení přeposílání (předávání) doručené pošty... 2 Instalace plného balíku aplikací Office 365 Pro Plus pro studenty... 3 Přihlášení v plné verzi Office 365 Pro Plus

Více

Výběr a instalace mobilního terminálu. II. Používání čárových kódů v katalogu položek. III. Tisk etiket s čárovými kódy

Výběr a instalace mobilního terminálu. II. Používání čárových kódů v katalogu položek. III. Tisk etiket s čárovými kódy Mobilní terminály slouží pro sběr dat v terénu a následnou automatickou tvorbu dokladů typu zakázka, vydaná objednávka nebo skladový doklad v systému WAK INTRA. Komunikace mezi přenosnými terminály a systémem

Více

Příloha č. 2. Dodávka ICT techniky. Podpora interaktivity ve výuce pomocí ICT nástrojů

Příloha č. 2. Dodávka ICT techniky. Podpora interaktivity ve výuce pomocí ICT nástrojů Příloha č. 2 Technická specifikace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu se Závaznými postupy pro zadávání

Více

OKbase řízení lidských zdrojů

OKbase řízení lidských zdrojů OKbase řízení lidských zdrojů Manažerský modul Ing. Ivo Rosol, CSc. Ing. Radek Kokeš 15. 11. 2011 1 OKbase Nová generace modulárního systému pro řízení lidských zdrojů. Hlavní funkce systému jsou obsaženy

Více

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank Řada tiskáren EcoTank Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2 www.epson.cz/ecotank Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1 Proč zvolit tiskárnu EcoTank? Součástí balení

Více

Mobilní aplikace ve státní správě. Michal Kalinič, ICT konzultant Marek Krejza, Vedoucí oddělení smart mobility Hradec Králové 8.-9.4.

Mobilní aplikace ve státní správě. Michal Kalinič, ICT konzultant Marek Krejza, Vedoucí oddělení smart mobility Hradec Králové 8.-9.4. Mobilní aplikace ve státní správě Michal Kalinič, ICT konzultant Marek Krejza, Vedoucí oddělení smart mobility Hradec Králové 8.-9.4. 2013 Obsah prezentace Představení ATOS Proč mobilní aplikace ve státní

Více

PŘÍRUČKA K POČÍTAČOVÉMUSOFTWARU

PŘÍRUČKA K POČÍTAČOVÉMUSOFTWARU PŘÍRUČKA K POČÍTAČOVÉMUSOFTWARU 09.07.2018 OBSAH 1 ÚVOD 1.1 Terminály TimeMoto 5 1.2 Počítačový software TimeMoto 6 1.3 Cloud TimeMoto 7 1.4 Vlastnosti a funkce verze Plus 7 1.5 Aplikace TimeMoto 7 2

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list Objednací informace A PRO MĚŘENÍ PLYNU TRAZVUKOVÝCH PLYNOMĚRŮ OD SPOB SICK C D Popis produktu E F Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se

Více

Zkušební verze Aktion CLOUD

Zkušební verze Aktion CLOUD Aktion CLOUD Zkušební verze Aktion CLOUD Zkušební verzi systému Aktion CLOUD naleznete na adrese http://cloud.aktion.cz/. Pro vyzkoušení máte k dispozici 6 demonstračních přihlašovacích účtů, které reprezentují

Více

SW Aktion verze 5.1. Seznam změn a nových funkcí

SW Aktion verze 5.1. Seznam změn a nových funkcí SW Aktion verze 5.1 Seznam změn a nových funkcí Přidán nový typ adresového bodu pro terminál AXT-3xx/5xx Doplněna nová agenda Monitor událostí - sledování on-line průchodů na vybraných zařízeních přímo

Více

Snažší používání. > Prostředí pro mobilní zařízení. > Vylepšení uživatelského komfortu. > Zjednodušení práce. > Integrace Office 365

Snažší používání. > Prostředí pro mobilní zařízení. > Vylepšení uživatelského komfortu. > Zjednodušení práce. > Integrace Office 365 Microsoft Dynamics NAV 2015 Co je nového? Microsoft Dynamics NAV je systém pro řízení firmy, který se snadno implementuje a používá. Zároveň je dostatečnou oporou pro všechny vaše obchodní ambice. Rychlejší

Více

ALLPLAN ARCHITECTURE ŠPIČKOVÉ BIM ŘEŠENÍ PRO ARCHITEKTY

ALLPLAN ARCHITECTURE ŠPIČKOVÉ BIM ŘEŠENÍ PRO ARCHITEKTY Projekt: SKY Tower Bietigheim-Bissingen; architekt: KMB; obrazový materiál: Bytová výstavba Bietigheimer ALLPLAN ARCHITECTURE ŠPIČKOVÉ BIM ŘEŠENÍ PRO ARCHITEKTY ALLPLAN ARCHITECTURE 1 ALLPLAN ARCHITECTURE

Více

RON PORTÁL, RON KLIENT, KIOSKY

RON PORTÁL, RON KLIENT, KIOSKY RON PORTÁL, RON KLIENT, KIOSKY PROGRAM PREZENTACE Představení společnosti Obecně o RON portálu Seznámení s vlastnostmi jednotlivých agend Přínosy nasazení portálu ve vaší společnosti Řešení pro mobilní

Více

dvrb05-4g 4G - FULL HD kamera + GPS, Wi-Fi Vážení přátelé, děkujeme, že jste si zakoupili tuto vysoce kvalitní DVR kameru.

dvrb05-4g 4G - FULL HD kamera + GPS, Wi-Fi Vážení přátelé, děkujeme, že jste si zakoupili tuto vysoce kvalitní DVR kameru. dvrb05-4g 4G - FULL HD kamera + GPS, Wi-Fi Vážení přátelé, děkujeme, že jste si zakoupili tuto vysoce kvalitní DVR kameru. Samotný výrobek je konstruován podle nejnovějšího automobilového designu, lehký,

Více

ekey TOCAnet Váš prst je Vašim klíčem

ekey TOCAnet Váš prst je Vašim klíčem ekey TOCAnet Váš prst je Vašim klíčem Biometrická síť SYSTÉM ŘÍZENÍ PŘÍSTUPU Představte si...... nový zaměstnanec nebude potřebovat klíče, karty ani kódy pro vstup do budovy společnosti.... centrální řízení

Více

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě - pevný disk - RAID SERVER - 1ks HDD RAID do serveru Formát 3,5" interní Serial ATA III Kapacita disku min. 1 000 GB (1 TB) Rychlost čtení min. 128 MB/s

Více

Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií

Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií Software Epson OrderController Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií Natočení v mírném úhlu Jas, kontrast, vyhlazování pokožky a mnoho dalších skvělých funkcí Odstranění efektu červených očí Pokročilá

Více

Interní předpis. Pokyn pro uživatele

Interní předpis. Pokyn pro uživatele Interní předpis klasifikace VEŘEJNÉ zpracoval: Ing. Petr Dvořáček datum zpracování: 1. 10. 2013 verze: 2.0 datum revize 1. 10. 2013 OBSAH 1. ÚČEL DOKUMENTU... 1 2. JAK SE PŘIHLÁSIT K POČÍTAČI?... 1 3.

Více