HANSA CENNÍK 2013 PRE SLOVENSKÚ REPUBLIKU skrátená verzia OD

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HANSA CENNÍK 2013 PRE SLOVENSKÚ REPUBLIKU skrátená verzia OD 1.4.2013"

Transkript

1 HANSA CENNÍK 2013 PRE SLOVENSKÚ REPUBLIKU skrátená verzia OD

2 FILOZOFII, KTEROU SE ŘÍDÍME, POCÍTÍTE VE VŠEM, CO DĚLÁME. KVALITA BEZ KOMPROMISÙ HANSA dodává na trh nejlepší kvalitu: To je kritérium, které si sami stanovujeme a podle kterého nás hodnotíte. Velmi rádi tento závazek dùslednì plníme: Svými výrobky, které nastavují stále vyšší standardy z hlediska designu, materiálù, zpracování a technického øešení. Svými službami, které poskytujeme všem svým obchodním partnerùm. VYZNAMENANÝ PARTNER ODBORNÝCH OBCHODÙ A INSTALATÉRÙ Jak dobøe plníme tyto nároèné požadavky dokazuje jedno mimoøádné ocenìní: V hodnocení služeb v oboru sanitárních armatur, které vyhlašuje nìmecká informaèní služba markt intern každé dva roky, udìlili ètenáøi v roce 2010 už posedmnácté za sebou spoleènosti HANSA první místo mezi partnery odborných obchodù a instalatérù! Tato velká dùvìra našich partnerù posiluje naše úsilí a zároveò zajistí úspìch znaèky HANSA i do budoucnosti.

3 2004, , 2006, 2009, 2010, , , 2005, 2007, , 2007, , 2006, 2010 G O O D D E S I G N Èetná ocenìní za design jsou pro nás dùkazem, že naše filozofie prožitek z vody je správná i do budoucna a že naše armatury pøesvìdèivì vyjadøují náš základní motiv: lásku k vodì. Existuje snad silnìjší pohnutka ke stále novým nápadùm? KOMPLEXNÍ SLUŽBY Vynikající služby jsou tradiènì silnou stránkou firmy HANSA. Ať už jsou naše služby zapotøebí v projektové fázi, pøi spoleèném zpracování efektivních øešení nebo po nákupu, jsme vždy tam, kde je nás tøeba. Našim partnerùm navíc nabízíme školení, podporu pøi prodeji a mnohé další služby. Takto i naše služby dosahují tradièní kvality HANSA. PROŽITEK Z VODY Znaèka HANSA reprezentuje zámìr nejen vytváøet armatury, ale utváøet i vodu. Zámìr, který je vítán všude, kde teèe voda: Po celém svìtì, bez ohledu na státy a hranice. Naší kompetencí je pøitom vytvoøit dokonalou souhru designu a funkce. Tato kompetence se odráží v armaturách, které jsou funkèní i okouzlující a vždy umožòují: využít vodu a prožít vodu.

4 CHRÁNÍME TO, CO NÁS INSPIRUJE.DŮSLEDNĚ. STÁLE. JIŽ 100 LET. 100 LET ÚSPÌCHÙ HANSA je na trhu èinná již 100 let, a ve svém oboru se øadí k vedoucím spoleènostem. Úspìch po takto dlouhou dobu nenížádná náhoda, ale výsledek úsilí, zkušeností a dùslednì trvalého vývoje spoleènosti. TRVALE UDRŽITELNÝ ROZVOJ JAKO PRINCIP SPOLEÈNOSTI Cítíme mimoøádnou odpovìdnost za cenný pøírodní zdroj, se kterým dennì pracujeme. Princip trvale udržitelného rozvoje prostupuje odjakživa naším celým myšlením a jednáním a koneènì i všemi našimi výrobky a výrobními procesy. Nezamìøujeme se na jednotlivé postupy, ale na celé okruhy, vždy zohledòujeme celou dobu životnosti výrobku a klademe dùraz na nadèasový design, který nepodléhá krátkodobým módním vlnám. GREEN RESPONSIBILITY Znaèka Green Responsibility je zárukou moderních ekologických technologií HANSA, které minimalizují spotøebu a splòují pøísné mezinárodní pøedpisy. INOVACE PRO VÍCE KOMFORTU HANSA udává krok ve svém oboru. Moderní materiály, progresivní koncepce výrobkù pøed stìnou a za stìnou, nová technická øešení, která mimo jiné pomáhají šetøit vodu a energii: Znovu a znovu jsme prùkopníky zásadních inovací na trhu. HANSA je vlastníkem èetných tuzemských i zahranièních patentù. I to dokládá, jaká trvalá síla nás pohání již 100 let, dnes, i zítra. ODPOVÌDNOST A RESPEKT HANSA zpracovává výhradnì vysoce kvalitní a trvanlivé materiály, napøíklad mosaz MS 63 odolnou vùèi odzinkování, plasty s certifikáty KTW a funkèní jádra WATER SAFE s nejmodernìjší technologií, aby se zachovala stávající kvalita pitné vody.

5 Jasným a zøetelným projevem skuteènì odpovìdného pøístupu je certifikace našich výrobkù systémem WELL. Znaèkou Water Efficiency Label oceòují evropští výrobci sanitárních armatur výrobky, které mohou být vzorem v nízké spotøebì vody a energie. Naše ocenìné armatury, které získaly hodnocení A**** za prùtok a teplotu, splòují nejpøísnìjší požadavky. Manufacturer: Product category: Type: Model: Registration number: Hansa Metallwerke AG Wash basin valve Single lever valve HansaPolo WA Water Efficiency Criteria Flow rate > 6,0 l/min 9,0 l/min Controlled flow rate 4,0 l/min 6,0 l/min Flow-independent temperature setting Temperature limit / Cold water valve Information about use and installation: A Label of EUnited Valves European Valve Manufacturers Association (ètyøhvìzdièkový certifikát WELL pro armatury HANSAPOLO).

6 HANSA EDITION HANSA LIVING HANSA HOME

7 HANSA NENABÍZÍ VŠEM VŠECHNO. ALE KAŽDÉMU TO SPRÁVNÉ. Nejen tvoøit armatury, ale utváøet také vodu to je zámìr, jehož výsledkem je øada HANSA EDITION, spojující dokonale design a funkènost. Všechny tyto originální armatury pracují s vodou nezamìnitelným a okouzlujícím zpùsobem, který podnìcuje všechny smysly. Výrazné tvarosloví a dokonalé pøechody mezi detaily i materiály armatur HANSA EDITION oslovují lidi, kteøí designem žijí a dokážou jedineènost každé armatury ocenit. Armatury lze individuálnì sladit s umyvadly, které ještì zvýrazòují jejich efekt. Výrazné výrobkové øady HANSA LIVING vyhovují vysokým nárokùm na styl, zvýrazòují osobité pojetí koupelen a pøispívají k neobvyklému vnímání. Z bohatého strukturovaného sortimentu lze vytváøet inovativní projekty, v kombinaci s øadou HANSAMATRIX a modulární X/O tvùrèí systém umožòují jednoduchou realizaci architektonických, modulárních øešení. Øady HANSA LIVING jsou propracované do detailu, koncipované z hlediska udržitelnosti a ochrany zdrojù, takže nejen poskytují komfort a bezpeènost znaèky HANSA, ale také pøispívají k ochranì životního prostøedí. Nejmodernìjší technologie, vyzkoušené materiály, pøesné zpracování: Výrobkové øady HANSA HOME uspokojí nároky tìch, kteøí kladou dùraz na funkènost a kvalitu. Aktuální sortiment pøedstavuje bohatý výbìr z osvìdèených, ale aktualizovaných robustních øad armatur. Všechny mají spoleèné jasné tvarosloví, které je moderní, ale ne pouze módní. Univerzální systém podomítkové montáže HANSAVAROX nabízí snadno realizovatelná øešení pro celou tuto skupinu. Všechny výrobkové øady HANSA HOME využívají technologie pro úsporu vody a zaruèují bezpeènost znaèky HANSA.

8 VIZIONÁØSKÉ SOLITÉRNÍ ARMATURY HANSALATRAVA HANSACANYON HANSAMURANO ROZMANITÉ SVÌTY KOUPELEN HANSALOFT (NOVÝ) HANSADESIGNO HANSALIGNA HANSASTELA HANSARONDA KLASICKÁ ØEŠENÍ KOUPELEN HANSAMIX HANSAPRADO HANSAFORM HANSADISC HANSATWIST (NOVÝ) HANSAVANTIS HANSAPINTO HANSAPOLO HANSAPICO Podomítkové produkty Armatury na okraj vany Nástìnné termostaty Sprchové systémy, Sprchový program a pøíslušenství Pøíslušenství PUBLIC ELECTRONIC CARE KUCHYÒSKÉ ARMATURY BOÈNÍ OVLÁDÁNÍ XL DOPLÒUJÍCÍ VÝROBKY CARE KUCHYÒSKÉ ARMATURY HANSALOFT HANSALIGNA HANSASTELA HANSARONDA HANSATWIST HANSAPINTO HANSAPRISMA Podomítkové produkty, HANSAPRISMA, HANSAUNITA Sprchový systém, HANSAVIVA FLEX HANSAMEDIJET HANSACLINICA-E Tento ceník od nahrazuje všechna pøedchozí vydání. Uvedené ceny jsou doporuèené prodejní ceny v bez DPH. Platné jsou naše všeobecné dodací podmínky. Konstrukèní, rozmìrové a designové zmìny jsou vyhrazeny, pokud slouží technickému pokroku. Vodovodní armatury Hansa jsou vyrobeny z materiálù vhodných pro styk s pitnou vodou.

9 HANSA EDITION SORTIMENT 2013 SEZNAM OBJEDNACÍCH ÈÍSEL 9-30 HANSA LIVING HANSA HOME DOPLÒUJÍCÍ VÝROBKY PUBLIC / ELECTRONIC CARE KUCHYÒSKÉ ARMATURY NOVINKY ZÁRUÈNÍ PODMÍNKY 87

10

11 Obj.è. Barva Popis výrobku Cena bez DPH HANSANOVA, umyvadlový nástìnný ventil, DN 15 92, HANSANOVA, umyvadlový stojánkový ventil, DN , HANSANOVA, umyvadlový stojánkový ventil, DN , HANSANOVA, umyvadlový nástìnný ventil, DN 15 95, HANSADISC, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava (kov), 123, HANSADISC, jednootvorová páková baterie, DN 15, pro bidet, odpadní souprava (kov), 141, HANSADISC, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, pro beztlaké ohøívaèe vody, 141,47 odpadní souprava (kov), pøipojení mìdìné trubièky HANSAMIX, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, bez odpadní soupravy, 160,16 zápustný øetízek HANSAMIX, jednootvorová páková baterie, DN 15, pro bidet, odpadní souprava s táhlem, 193, HANSADISC, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, bez odpadní soupravy, 116, HANSAMIX, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, bez odpadní soupravy, 158,46 pøipojení mìdìné trubièky HANSAMIX, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, bez odpadní soupravy, 158,46 pøipojení pomocí tlakových hadic HANSAMIX, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava s táhlem, 174,71 pøipojení mìdìné trubièky HANSAMIX, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, jako energeticky úsporná varianta, 228,33 odpadní souprava s táhlem, pøipojení mìdìné trubièky HANSAMEDICA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava s táhlem, 169,20 pøipojení mìdìné trubièky HANSAMIX, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava s táhlem, 174,71 pøipojení pomocí tlakových hadic HANSAMIX, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, pro beztlaké ohøívaèe vody, 167,92 bez odpadní soupravy, zápustný øetízek HANSAMIX, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, pro beztlaké ohøívaèe vody, pøipojení 219,85 mìdìné trubièky HANSAMIX, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, pro beztlaké ohøívaèe vody, 196,19 odpadní souprava s táhlem HANSAMIX, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, 187, HANSAMIX, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, s uzavíracím ventilem pro myèku, 313, HANSAMIX, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, bez odpadní soupravy, otoèný 195,03 výtok HANSAMIX, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava s táhlem, 219,58 otoèný výtok HANSADISC, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, 262, HANSADISC, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, pøipojení pomocí tlakových hadic168, HANSAMIX, jednootvorová páková baterie, DN 15, pro kadeønická umyvadla 199, HANSADISC, jednootvorová páková baterie pro døez, DN , HANSADISC, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, s uzavíracím ventilem pro myèku, 220,90 pøipojení pomocí tlakových hadic umìlohmotná ruèní HANSAMIX, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, pro beztlaké ohøívaèe vody, 330,90 sprcha, vytahovací sprcha, pøipojení mìdìné trubièky umìlohmotná ruèní HANSAMIX, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, vytahovací sprcha, pøipojení tlakové 286,06 sprcha, hadice G 3/ umìlohmotná ruèní HANSAMIX, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, s uzavíracím ventilem pro myèku, 435,55 sprcha, vytahovací sprcha, pøipojení mìdìné trubièky HANSAPRADO, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava (kov)105, HANSACLINICA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava (kov), 134,51 pøipojení mìdìné trubièky HANSAPRADO, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava (kov), 105, HANSAPRADO, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, bez odpadní soupravy, 98,84 zápustný øetízek, HANSAPRADO, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, bez odpadní soupravy94, HANSACLINICA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, bez odpadní soupravy, 120,70 pøipojení mìdìné trubièky HANSAPRADO, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, bez odpadní soupravy, 94,60 Vydání 05/2013 9

12 Obj.è. Barva Popis výrobku Cena bez DPH HANSAPRADO, jednootvorová páková baterie, DN 15, pro bidet, odpadní souprava (kov), 117, HANSAPRADO, páková vanová baterie, DN 15 (G 1/2) 134, HANSAPRADO, páková sprchová baterie, DN 15 (G 1/2) 105, HANSACLINICA, páková sprchová baterie 127, HANSAPRADO, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, 158, HANSACLINICA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava (kov), 124,19 pøipojení mìdìné trubièky HANSACLINICA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava (kov), 141,55 pøipojení mìdìné trubièky HANSAPRADO, jednootvorová páková baterie, DN 15, pro stojánkovou montáž na okraj vany, 143,64 pøipojení tlakovými hadicemi G 1/2, 600 mm dlouhými HANSACLINICA, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN , HANSACLINICA, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN , HANSACLINICA, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN 15, etážky, uzavíratelné213, HANSACLINICA, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN , HANSACLINICA, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN , HANSACLINICA, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN 15, etážky, uzavíratelné221, HANSACLINICA, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN , HANSACLINICA, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN , HANSACLINICA, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN 15, etážky, uzavíratelné232, HANSACLINICA, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN , HANSACLINICA, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN , HANSACLINICA, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN 15, etážky, uzavíratelné202, HANSAPRADO, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, pro beztlaké ohøívaèe vody, 143,54 odpadní souprava (kov) HANSAPRADO, ovládací páka (kov) 27, HANSAPRADO, nástìnná páková baterie pro døez, DN , HANSACLINICA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, bez odpadní soupravy, 115,46 pøipojení mìdìné trubièky HANSACLINICA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, bez odpadní soupravy, 132,82 pøipojení mìdìné trubièky HANSAMIX, páková sprchová baterie, DN 15 (G 1/2), pro nástìnnou montáž 171, HANSADISC, páková sprchová baterie, DN 15 (G 1/2) 129, HANSAMIX, páková nástìnná baterie pro umyvadlo/døez, DN 15 (G 1/2) 220, HANSAMIX, páková nástìnná baterie pro umyvadlo/døez, DN 15 (G 1/2), etážky, uzavíratelné248, HANSAMIX, páková vanová baterie, DN 15 (G 1/2), pro nástìnnou montáž 198, HANSADISC, páková vanová baterie, DN 15 (G 1/2), pro nástìnnou montáž 156, HANSAMIX, ovládací páka (kov) 38, HANSAMIX, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN , HANSAMIX, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN 15, etážky, uzavíratelné234, HANSAMIX, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN , HANSAMIX, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN 15, etážky, uzavíratelné232, Podomítkový ventil HANSA s vøetenovým ventilem Präzisa, závitový pøípoj G 1/2 (DN 15)37, Podomítkový ventil HANSA s vøetenovým ventilem Präzisa, závitový pøípoj G 3/4 (DN 20)49, podomítkový ventil HANSA s keramickými destièkami, závitový pøípoj G 1/2 (DN 15)80, podomítkový ventil HANSA s keramickými destièkami, závitový pøípoj G 3/4 (DN 20)92, HANSAPRISMA, Sada pro koneènou montáž 30, Sada pro koneènou montáž HANSALUX 30, HANSA, Sada pro koneènou montáž 70, páka, se sklenìnou 121,67 vložkou, èerná páka, se sklenìnou 121,67 vložkou, bílá Podomítkový ventil HANSA s vøetenovým ventilem Präzisa, pájený pøípoj66, HANSA, podomítkové tìleso, pro vícecestný ventil, G 3/4, DN 20197, HANSA, Sada pro koneènou montáž, vícecestný pøepínaè 117, HANSA, Sada pro koneènou montáž, vícecestný pøepínaè, rùžice hranatá, 75x75 mm, rùžice kulatá, 145,50 Ø 75 mm pøiložena navíc, vhodné k tìlesu páka, se sklenìnou vložkou, èerná 189,82 10 Vydání 05/2013

13 Obj.è. Barva Popis výrobku Cena bez DPH páka, se sklenìnou 189,82 vložkou, bílá HANSA, podomítkové tìleso, pro vícecestný ventil, G 1/2, DN 15117, HANSARONDA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, vytahovací sprcha, 316,65 odpadní souprava (kov), pøipojení mìdìné trubièky HANSARONDA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, pro misková umyvadla, 297, HANSARONDA, jednootvorová páková baterie, DN 15, pro bidet211, HANSARONDA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, bez odpadní soupravy, 178, HANSARONDA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava (kov), 185,96 pøipojení mìdìné trubièky HANSARONDA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava (kov), 184, HANSARONDA, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, pro beztlaké ohøívaèe vody, 478,78 pøipojení mìdìné trubièky HANSARONDA, jednootvorová páková baterie pro døez, DN , HANSARONDA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, pro beztlaké ohøívaèe vody, 222,89 odpadní souprava (kov), pøipojení mìdìné trubièky HANSARONDA, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, 413, HANSARONDA, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, 182, HANSARONDA, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, vytahovací výtok, pøipojení mìdìné 550,52 trubièky HANSARONDA, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, vytahovací sprcha196, HANSARONDA, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, vytahovací sprcha, pøipojení mìdìné 603,61 trubièky HANSARONDA, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, vytahovací sprcha202, HANSARONDA, Sada pro koneènou montáž pákové smìšovací baterie, pro všechny 4otvorové 592,06 armatury HANSARONDA, Sada pro koneènou montáž pákové smìšovací baterie, pro všechny 3otvorové 340,42 armatury, pro vzdálené napouštìní vany (HANSAFILL), bez soupravy pro napouštìní vany HANSAFILL HANSARONDA, páková vanová baterie, DN 15, stojící na podlaze1587, HANSARONDA, páková sprchová baterie, DN 15 (G 1/2), pro nástìnnou montáž 195, HANSARONDA, páková sprchová baterie, DN 15 (G 1/2), pro pøímé pøipojení sprchovacího systému 194,04 HANSAJET è HANSARONDA, páková vanová baterie, DN 15 (G 1/2), pro nástìnnou montáž 257, HANSARONDA, Sada pro koneènou montáž, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN , HANSAMEDIJET, sada s nástìnnou tyèí 900 mm 169, HANSAMEDIJET, sada s nástìnnou tyèí 900 mm 247, Souprava HANSAPUREJET, pro vanové baterie, HANSAPUREJET Mono, sprchová hadice Silverjet 73, mm, ovaný vzhled Souprava HANSAPUREJET, pro vanové baterie, HANSAPUREJET Duo, sprchová hadice Silverjet 93, mm, ovaný vzhled , transparentní Souprava HANSACLEAR, pro vanové baterie, HANSACLEAR Duo, sprchová hadice Silverjet 154, mm, ovaný vzhled Souprava HANSAJET, pro vanové baterie 113, Sada pro koneènou montáž k hadicové prùchodce , HANSAJET, ramínko sprchy, DN 15 11, HANSAJET, ramínko sprchy, DN 15 15, , opletený HANSAJET, sprchová hadice, délka 2000 mm36,94 vzhled , opletený 33,11 vzhled délka 2000 mm , opletený 30,76 vzhled délka 1750 mm , opletený HANSAJET, sprchová hadice, délka 1250 mm18,55 vzhled bílá25, , opletený HANSAMEDIJET, sprchová hadice 26,23 vzhled délka 1250 mm , opletený vzhled HANSAJET, sprchová hadice, délka 1600 mm22,31 Vydání 05/

14 Obj.è. Barva Popis výrobku Cena bez DPH bílá29, , opletený 29,46 vzhled délka 1600 mm HANSAJET, ramínko sprchy, DN 15 12, HANSAMEDIJET, ruèní sprcha témìø bez aerosolu, DN 15 62, HANSAMEDIJET, ruèní sprcha témìø bez aerosolu, DN 15 32, HANSAFITAIR, ruèní sprcha šetøící vodu, DN 15 44, HANSARAIN, hlavová sprcha, DN 15, sprchová hlavice, mosaz Ø 220 mm557, HANSAVIVA, hlavová sprcha, DN 15, hlavová sprcha, mosaz, ètvercová 200 x 200 mm329, HANSARAIN, hlavová sprcha, DN 15, sprchová hlavice, mosaz Ø 220 mm498, HANSAVIVA, hlavová sprcha, DN 15, hlavová sprcha, mosaz, ètvercová 250 x 250 mm361, HANSARAIN, hlavová sprcha, DN 15, sprchová hlavice, mosaz Ø 220 mm537, HANSAVIVA, hlavová sprcha, DN 15, hlavová sprcha, mosaz, ètvercová 200 x 200 mm323, HANSARAIN, hlavová sprcha, DN 15, sprchová hlavice, mosaz Ø 220 mm480, HANSAVIVA, hlavová sprcha, DN 15, hlavová sprcha, mosaz, ètvercová 250 x 250 mm354, HANSA prùchodka sprchy pro jednotlivou montáž na okraj vany , HANSAMONOJET, ruèní sprcha, DN 15 55, HANSAPUREJET Mono, ruèní sprcha, DN 15 46, , transparentní HANSACLEAR Mono, ruèní sprcha, DN 15 76, HANSADUOJET S, ruèní sprcha, DN 15 84, HANSAPUREJET Duo, ruèní sprcha, DN 15 67, , transparentní HANSACLEAR Duo, ruèní sprcha, DN , HANSATRIJET-S, ruèní sprcha, DN , bílá175, , transparentní HANSACLEAR Tri, ruèní sprcha, DN , HANSATRIJET-S, hlavová sprcha, DN , HANSADUOJET S, boèní sprcha, DN , HANSAPUREJET, nástìnná tyè , HANSAJET, pøívalová sprcha, DN 20, šíøka: 150 mm432, HANSAJET, pøívalová sprcha, DN 15, šíøka: 95 mm256, HANSAJET, nástìnný pøípojný oblouk, DN 15 39, HANSACLEAR, nástìnný pøípojný oblouk, DN 15 37, HANSAJET, nástìnný držák sprchy 14, bílá19, HANSACLEAR, nástìnný držák sprchy 50, HANSAJET, nástìnný pøípojný oblouk, DN 15 53, HANSAJET, celokovová nástìnná tyè, nástìnná tyè , HANSAPREMIO, souprava pro rohovou montáž pro nástìnnou tyè 63, HANSACLEAR, souprava pro rohovou montáž pro nástìnnou tyè 57, HANSAPUREJET, nástìnná tyè , , transparentní HANSACLEAR, nástìnná tyè , HANSAPUREJET, sada s nástìnnou tyèí 900 mm, HANSAPUREJET Mono, sprchová hadice Silverjet 135, mm, ovaný vzhled HANSAPUREJET, sada s nástìnnou tyèí 900 mm, HANSAPUREJET Duo, sprchová hadice Silverjet 154, mm, ovaný vzhled , transparentní HANSACLEAR, sada s nástìnnou tyèí 900 mm, HANSACLEAR Duo, sprchová hadice Silverjet 1750 mm, 217,37 ovaný vzhled , transparentní HANSACLEAR, sada s nástìnnou tyèí 900 mm, HANSACLEAR Tri, sprchová hadice Silverjet 1750 mm, 229,95 ovaný vzhled HANSAPREMIO, nástìnná tyè , HANSAJET, sada s nástìnnou tyèí 900 mm, ruèní sprcha HANSATRIJET S, HANSAJET sprchová hadice, 319, mm HANSAJET, sportovní hlavová sprcha, DN , HANSA, otoèný výtok 56, bílá HANSA teplovzdušní sušiè rukou pro nástìnnou montáž 382, bílá Dávkovaè mýdla HANSA pro nástìnnou montáž, bateriový provoz 229, napouštìcí a vypouštìcí souprava HANSAFILL, podomítková sada 164, napouštìcí a vypouštìcí souprava HANSAFILL, podomítková sada 184,12 12 Vydání 05/2013

15 Obj.è. Barva Popis výrobku Cena bez DPH pøipojovací hadice HANSAFILL 14, Sada pro koneènou montáž HANSAFILL 49, Stojánkové pøipojení HANSA, G1/2 x G 3/4 119, HANSACLINICA-E, elektronická baterie pro umyvadlo, DN 15, síťový provoz, øízená bezdotykovì 296,12 elektronicky (infraèervený paprsek), pøipojení pro studenou nebo smíšenou vodu, bez odpadní soupravy HANSACLINICA-E, elektronická baterie pro umyvadlo, DN 15, bateriový provoz, øízená bezdotykovì 269,92 elektronicky (infraèervený paprsek), pøipojení pro studenou nebo smíšenou vodu, bez odpadní soupravy HANSARONDA, Výtok do vany, DN 15 (G 1/2) 121, HANSA výtok do vany, DN 20 73, HANSA výtok do vany, DN , HANSALIGNA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, pro misková umyvadla, 312,79, bez odpadní soupravy HANSALIGNA, jednootvorová páková baterie, DN 15, pro bidet, odpadní souprava (kov), 223, HANSALIGNA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo XS, DN 15, odpadní souprava (kov), 197, HANSALIGNA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, bez odpadní soupravy, 187, HANSALIGNA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava (kov), 197,74 pøipojení mìdìné trubièky HANSALIGNA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava (kov), 197, HANSALIGNA, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, pro beztlaké ohøívaèe vody, 225,68 odpadní souprava (kov), pøipojení mìdìné trubièky HANSA, Sada pro koneènou montáž 71, HANSALIGNA, Sada pro koneènou montáž, umyvadlová páková nástìnná baterie, DN , HANSALIGNA, Sada pro koneènou montáž, nástìnná baterie pro umyvadlo k podomítkové 217,92 instalaci, DN HANSALIGNA, Sada pro koneènou montáž pákové smìšovací baterie, pro všechny 3otvorové 327,36 armatury, pro vzdálené napouštìní vany (HANSAFILL), bez soupravy pro napouštìní vany HANSAFILL HANSALIGNA, Sada pro koneènou montáž pákové smìšovací baterie, pro všechny 4otvorové 569,28 armatury HANSALIGNA, tøíotvorová baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava (kov)438, HANSALIGNA, páková vanová baterie, DN 15, stojící na podlaze1526, HANSALIVING, Sada pro koneènou montáž, bez regulace množství vody199, HANSALIGNA, páková sprchová baterie, DN 15 (G 1/2), pro nástìnnou montáž 217, HANSALIGNA, páková sprchová baterie, DN 15 (G 1/2), pro nástìnnou montáž, pro pøímé pøipojení 217,60 sprchovacího systému HANSAJET è HANSALIGNA, páková vanová baterie, DN 15 (G 1/2), pro nástìnnou montáž 277, HANSALIGNA, Výtok do vany, DN 15 (G 1/2) 128, bílá alpin HANSALATRAVA, umyvadlo na desku, bez armatury, z minerálního materiálu MINACOR, 1393,95 vèetnì odpadní soupravy bez uzavírání HANSALATRAVA, Elektronicky øízená jednootvorová baterie pro umyvadlo s nastavením teploty, 1773,47 DN 15, s odpadním sítkem, síťový provoz HANSACANYON XS, Elektronicky øízená jednootvorová baterie pro umyvadlo s nastavením 1602,02 teploty, DN 15, síťový provoz, s odpadním sítkem bílá alpin HANSACANYON, umyvadlo na desku, bez armatury, z minerálního materiálu MINACOR, 1295,28 vèetnì odpadní soupravy bez uzavírání HANSACANYON, Elektronicky øízená jednootvorová baterie pro umyvadlo s nastavením teploty, 1602,02 DN 15, síťový provoz, s odpadním sítkem HANSA, uzavíratelná odpadní souprava, G 1 1/4 53, Podomítkové tìleso HANSAVARIO, Baterie s termostatem, DN 20 (G 3/4), s pøeduzavíracími ventily609, HANSATEMPRA, sprchová termostatická baterie, DN 15 (G 1/2), speciální termostatická rukojeť k 512,04 termické desinfekci HANSAPRISMA, nástìnná baterie s termostatem pro umyvadlo/døez, DN 15 (G 1/2) 358, HANSAPRISMA, nástìnná baterie s termostatem pro umyvadlo/døez, DN 15 (G 1/2) 358, HANSATEMPRA, baterie s termostatem, DN 15 (G1/2) 538, HANSATEMPRA, páková nástìnná baterie pro umyvadlo/døez, DN 15 (G 1/2), 665,56 speciální termostatická rukojeť k termické desinfekci HANSATEMPRA, páková nástìnná baterie pro umyvadlo/døez, DN 15 (G 1/2) 665, HANSATEMPRA, sprchová termostatická baterie, DN 15 (G 1/2) 387, HANSATEMPRA, sprchová termostatická baterie, DN 15 (G 1/2), etážky, uzavíratelné426,29 Vydání 05/

16 Obj.è. Barva Popis výrobku Cena bez DPH HANSAPRISMA, sprchová termostatická baterie, DN 15 (G 1/2) 296, HANSAPRISMA, Renovaèní souprava, sada nástìnná tyè a sprcha HANSABASICJET 2 ( )303, HANSAPRISMA, vanový termostat, DN 15 (G 1/2) 364, HANSAMIX, Sada pro koneènou montáž, bez regulace množství vody130, HANSATWIST XL, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava (kov), 126, HANSATWIST XL, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava (kov), 126, HANSATWIST XL, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, bez odpadní soupravy, 111, HANSATWIST XL, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, bez odpadní soupravy, 111, HANSATWIST XL, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, pro beztlaké ohøívaèe 150,24 vody, odpadní souprava (kov) HANSATWIST XL, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, pro beztlaké ohøívaèe 150,24 vody, odpadní souprava (kov) HANSATWIST, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, bez odpadní soupravy, pøipojení 107,20 tlakové hadice G 3/ HANSATWIST, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, tømenová páka, bez odpadní 107,20 soupravy, HANSATWIST, jednootvorová páková baterie, DN 15, pro bidet, odpadní souprava (kov), pøipojení 128,04 tlakové hadice G 3/ HANSATWIST, jednootvorová páková baterie, DN 15, pro bidet, tømenová páka, odpadní souprava 128,04 (kov), HANSATWIST, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava (kov)116, HANSATWIST, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, tømenová páka, odpadní 116,48 souprava (kov), pøipojení mìdìné trubièky HANSATWIST, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, odpadní souprava (kov), 116, HANSATWIST, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, tømenová páka, odpadní 116,48 souprava (kov), HANSATWIST, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, pro beztlaké ohøívaèe vody, 213,15 pøipojení mìdìné trubièky HANSATWIST, jednootvorová páková baterie pro døez, DN , HANSATWIST, jednootvorová páková baterie pro døez, DN , HANSATWIST, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, pro beztlaké ohøívaèe vody, 138,40 odpadní souprava (kov) HANSATWIST, Jednootvorová páková baterie pro umyvadlo, DN 15, pro beztlaké ohøívaèe vody, 138,40 tømenová páka, odpadní souprava (kov) HANSATWIST, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, pøipojení pomocí tlakových hadic181, HANSATWIST, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, pøipojení pomocí tlakových hadic154, HANSATWIST, jednootvorová páková baterie pro døez, DN 15, pøipojení pomocí tlakových hadic154, HANSACOBRA, elektronická baterie pro umyvadlo, DN 15, síťový provoz, øízená bezdotykovì 567,57 elektronicky (infraèervený paprsek), pøipojovací hadice HANSACOBRA, elektronická baterie pro umyvadlo, DN 15, bateriový provoz, øízená bezdotykovì 514,06 elektronicky (infraèervený paprsek), pøipojovací hadice HANSACOBRA, elektronická baterie pro umyvadlo, DN 15, síťový provoz, øízená bezdotykovì 525,73 elektronicky (infraèervený paprsek), bez odpadní soupravy, pøipojovací hadice HANSACOBRA, elektronická baterie pro umyvadlo, DN 15, bateriový provoz, øízená bezdotykovì 465,71 elektronicky (infraèervený paprsek), bez odpadní soupravy, pøipojovací hadice HANSACOBRA, elektronická baterie pro umyvadlo, DN 15, síťový provoz, øízená bezdotykovì 595,00 elektronicky (infraèervený paprsek), pro beztlaké ohøívaèe vody HANSACOBRA, pisoárová armatura nástìnná, DN 15, bateriový provoz 573, Podomítková sada splachovaèe pro pisoáry, DN 15 94, Sada pro koneènou montáž pisoárových armatur, DN 15, síťový provoz 621, ušlechtilá ocel621, HANSATWIST, páková sprchová baterie, DN 15 (G 1/2) 116, HANSATWIST, páková sprchová baterie, DN 15 (G 1/2), tømenová páka116, HANSATWIST, nástìnná páková baterie pro døez, DN , HANSAPRADO, nástìnná páková baterie pro døez, DN 15 Cena u prodejce HANSATWIST, páková vanová baterie, DN 15 (G 1/2) 143, HANSATWIST, páková vanová baterie, DN 15 (G 1/2), tømenová páka143, HANSAVAROX základní jednotka, kompaktní øešení, DN 15 podomítkové tìleso, bez pøeduzavíracích ventilù 77,67 14 Vydání 05/2013

17 Obj.è. Barva Popis výrobku Cena bez DPH HANSAVAROX základní jednotka, kompaktní øešení, DN 15 podomítkové tìleso, 111,92 s pøeduzavíracími ventily HANSAVAROX funkèní jednotka s dekoraèní sadou k pákové vanové baterii HANSAPOLO 126, HANSAVAROX funkèní jednotka s dekoraèní sadou k pákové sprchové baterii HANSAPOLO 85, HANSAVAROX funkèní jednotka s dekoraèní sadou k pákové sprchové baterii HANSADESIGNO 214, páka, se sklenìnou 258,67 vložkou, èerná páka, se sklenìnou 258,67 vložkou, bílá HANSAVAROX funkèní jednotka s dekoraèní sadou k pákové sprchové baterii HANSADESIGNO 214, HANSAVAROX funkèní jednotka s dekoraèní sadou k pákové vanové baterii HANSADESIGNO se 323,34 zabezpeèením proti zpìtnému toku páka, se sklenìnou 367,64 vložkou, èerná páka, se sklenìnou 367,64 vložkou, bílá HANSAVAROX funkèní jednotka s dekoraèní sadou k pákové vanové baterii HANSADESIGNO se 323,34 zabezpeèením proti zpìtnému toku HANSAVAROX funkèní jednotka s dekoraèní sadou k pákové vanové baterii HANSADESIGNO 249, páka, se sklenìnou 294,29 vložkou, èerná páka, se sklenìnou 294,29 vložkou, bílá HANSAVAROX funkèní jednotka s dekoraèní sadou k pákové vanové baterii HANSADESIGNO 249, Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, HANSALIVING, baterie s termostatem, 386,50 DN 15 (G1/2), bez regulace množství vody HANSAVAROX funkèní jednotka s dekoraèní sadou k pákové vanové baterii HANSAPRADO, 179,10 se zabezpeèením proti zpìtnému toku HANSAVAROX funkèní jednotka s dekoraèní sadou k pákové vanové baterii HANSAPRADO 154, HANSAVAROX funkèní jednotka s dekoraèní sadou k pákové sprchové baterii HANSAPRADO 122, Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, pro HANSACLINICA pákovou sprchovou 143,31 baterii Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou pro HANSAPUBLIC E, umyvadlová elektronická 606,53 baterie pro instalaci do zdi, DN 15 (G 1/2), pøipojení pro studenou nebo smíšenou vodu Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou pro HANSAPUBLIC E, umyvadlová elektronická 617,94 baterie pro instalaci do zdi, DN 15 (G 1/2), pøipojení pro studenou nebo smíšenou vodu Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou pro HANSAPUBLIC E, umyvadlová elektronická 629,35 baterie pro instalaci do zdi, DN 15 (G 1/2), pøipojení pro studenou nebo smíšenou vodu Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou pro HANSAPUBLIC E, umyvadlová 663,59 elektronická baterie pro instalaci do zdi, DN 15 (G 1/2), s teplotním smìšováním Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou pro HANSAPUBLIC E, umyvadlová 675,01 elektronická baterie pro instalaci do zdi, DN 15 (G 1/2), s teplotním smìšováním Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou pro HANSAPUBLIC E, umyvadlová 686,42 elektronická baterie pro instalaci do zdi, DN 15 (G 1/2), s teplotním smìšováním HANSAVAROX funkèní jednotka s dekoraèní sadou k pákové vanové baterii HANSAMIX se 216,77 zabezpeèením proti zpìtnému toku HANSAVAROX funkèní jednotka s dekoraèní sadou k pákové vanové baterii HANSAMIX 171, HANSAVAROX funkèní jednotka s dekoraèní sadou k pákové sprchové baterii HANSAMIX 138, Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, pro HANSADISC pákové vanové baterie, 178,39 se zabezpeèením proti zpìtnému toku Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, pro HANSADISC pákové vanové baterie 147, Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, pro HANSADISC pákové sprchové baterie 110, Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou pro HANSAPUBLIC E, sprchová termostatická 714,34 baterie, DN 15 (G 1/2), pro podomítkovou instalaci Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou pro HANSAPUBLIC E, sprchová termostatická 714,34 baterie, DN 15 (G 1/2), pro podomítkovou instalaci, samoèinnì uzavírající armatura, DN HANSA, Sada pro koneènou montáž 23, Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, k pákové vanové baterii HANSAVANTIS 157,48 Style, se zabezpeèením proti zpìtnému toku, Pin - tyèinková ovládací páka Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, k pákové vanové baterii HANSAVANTIS 128, Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, k pákové vanové baterii HANSAVANTIS 128,09 Style, Pin - tyèinková ovládací páka Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, k pákové sprchové baterii HANSAVANTIS 91, Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, k pákové sprchové baterii HANSAVANTIS Style, Pin - tyèinková ovládací páka 91,00 Vydání 05/

18 Obj.è. Barva Popis výrobku Cena bez DPH Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, Funkèní jednotka s dekoraèní sadou k 292,25 pákové vanové baterii HANSARONDA se zabezpeèením proti zpìtnému toku, se zabezpeèením proti zpìtnému toku Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, Funkèní jednotka s dekoraèní sadou k 292,25 pákové vanové baterii HANSARONDA se zabezpeèením proti zpìtnému toku, se zabezpeèením proti zpìtnému toku Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, k HANSARONDA pákové vanové baterii 232, Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, k HANSARONDA pákové vanové baterii 232, Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, k HANSALIGNA pákové vanové baterii, 300,66 se zabezpeèením proti zpìtnému toku, se zabezpeèením proti zpìtnému toku Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, k HANSALIGNA pákové vanové baterii, 300,66 se zabezpeèením proti zpìtnému toku, se zabezpeèením proti zpìtnému toku Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, k HANSALIGNA pákové vanové baterii 227, Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, k HANSALIGNA pákové vanové baterii 227, Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, k HANSARONDA pákové sprchové baterii 153, Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, k HANSARONDA pákové sprchové baterii 153, Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, k HANSALIGNA pákové sprchové baterii 168, Funkèní jednotka HANSAVAROX s dekoraèní sadou, k HANSALIGNA pákové sprchové baterii 168, HANSAMATRIX, podomítkové tìleso, DN 15, páková baterie, výtok dopøedu154, HANSAMATRIX, podomítkové tìleso, DN 15, páková baterie, s 2 cestným ventilem223, HANSAMATRIX, podomítkové tìleso, DN 15, termostatická baterie, s uzavíracím ventilem, 309,90 s ochranou proti opaøení HANSAMATRIX, podomítkové tìleso, DN 15, termostatická baterie, s 2 cestným ventilem, 387,21 s ochranou proti opaøení HANSAMATRIX, podomítkové tìleso, DN 15, úhlové pøipojení 51, HANSAMATRIX, montážní lišta 76, HANSAMATRIX, montážní úhel - sada 23, , délka 21, mm , délka 19, mm , délka HANSAVIVA, sprchová hadice 17, mm HANSAVIVA, nástìnná tyè , HANSAVIVA, nástìnná tyè , HANSAVIVA, sada s nástìnnou tyèí 900 mm, HANSAVIVA ruèní sprcha 3-polohová, 100 mm, 118,63 sprchová hadice, 1750 mm HANSAVIVA, sada s nástìnnou tyèí 900 mm, HANSAVIVA ruèní sprcha 3-polohová, 100 mm, 124,48 sprchová hadice, 1750 mm HANSAVIVA, sada s nástìnnou tyèí 600 mm, HANSAVIVA ruèní sprcha 3-polohová, 100 mm, 108,62 sprchová hadice, 1750 mm HANSAVIVA-souprava, pro vanové baterie, HANSAVIVA ruèní sprcha 3-polohová, 100 mm, 48,80 sprchová hadice, 1250 mm HANSAVIVA-souprava, pro vanové baterie, HANSAVIVA ruèní sprcha 3-polohová, 100 mm, 51,31 sprchová hadice, 1750 mm HANSAVIVA sprchový systém, sprchová tyè vedoucí vodu, DN 15 (G 1/2), pro pøipojení ke všem 404,75 nástìnným èi podomítkovým armaturám HANSAVIVA sprchový systém, sprchová tyè vedoucí vodu, DN 15 (G 1/2), pro pøímé pøipojení k 404,75 nástìnnému pøípojnému oblouku HANSAVIVA, souprava pro rohovou montáž 60, HANSAVIVA, nástìnný držák sprchy 24, HANSAVIVA, nástìnný pøípojný oblouk, DN 15 37, HANSAVIVA, hlavová sprcha, DN 15, Hlavová sprcha, mosaz Ø 202 mm312, HANSAVIVA, hlavová sprcha, DN 15, hlavová sprcha, mosaz, ètvercová 200 x 200 mm312, HANSAVIVA, hlavová sprcha, DN 15, Hlavová sprcha, mosaz Ø 300 mm343, HANSAVIVA, hlavová sprcha, DN 15, hlavová sprcha, mosaz, ètvercová 250 x 250 mm343, HANSAVIVA, hlavová sprcha, DN 15, Hlavová sprcha, mosaz Ø 202 mm281, HANSAVIVA, hlavová sprcha, DN 15, hlavová sprcha, mosaz, ètvercová 200 x 200 mm281, HANSAVIVA, hlavová sprcha, DN 15, Hlavová sprcha, mosaz Ø 300 mm308, HANSAVIVA, hlavová sprcha, DN 15, hlavová sprcha, mosaz, ètvercová 250 x 250 mm308, HANSAVIVA flex, ruèní sprcha, 1-polohová 35, HANSAMEDIJET flex, ruèní sprcha témìø bez aerosolu, DN 15 35,56 16 Vydání 05/2013

19 Obj.è. Barva Popis výrobku Cena bez DPH HANSAMEDIJET, hlavová sprcha s malým podílem aerosolu 33, HANSAVIVA, ruèní sprcha, 1-polohová, Ø 100 mm27, HANSAVIVA, ruèní sprcha, 3 polohová, Ø 100 mm32, HANSAVIVA, ruèní sprcha, 3 polohová, Ø 130 mm60, HANSA, celokovová nástìnná tyè, nástìnná tyè , HANSA, celokovová nástìnná tyè, Sprchová tyè , HANSA, souprava s nástìnnou tyèí 1100 mm, ruèní sprcha HANSADESIGNO, Silverjet - sprchová 285,09 hadice 1600 mm, vzhled u HANSAMATRIX, souprava s nástìnnou tyèí 1100 mm 292, HANSAMATRIX, sprchová souprava 215, HANSA, nástìnný držák sprchy 68, HANSA, nástìnný držák sprchy 68, HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž pákové sprchové baterie, hodící se k HANSADESIGNO, 241,00 výtok dopøedu HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž pákové sprchové baterie, hodící se k HANSADESIGNO, 275,29 s 2 cestným ventilem HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž, termostatická baterie, vhodné k HANSADESIGNO, 292,75 HANSALIGNA, HANSASTELA, HANSARONDA, HANSALOFT, pro 1 nástìnný vývod / s uzavíracím ventilem HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž, termostatická baterie, vhodné k HANSADESIGNO, 292,75 HANSALIGNA, HANSASTELA, HANSARONDA, HANSALOFT, s 2-cestným ventilem / s uzavíracím ventilem HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž pákové sprchové baterie, vhodné k HANSALIGNA, výtok 236,63 dopøedu HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž pákové sprchové baterie, vhodné k HANSALIGNA, 271,24 s 2 cestným ventilem HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž pákové sprchové baterie, vhodné k HANSASTELA, výtok 236,63 dopøedu HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž pákové sprchové baterie, vhodné k HANSASTELA, 271,24 s 2 cestným ventilem HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž pákové sprchové baterie, vhodné k HANSARONDA, 239,82 výtok dopøedu HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž pákové sprchové baterie, vhodné k HANSARONDA, 273,95 s 2 cestným ventilem HANSABASICJET 1, ruèní sprcha, DN 15 18, HANSABASICJET 2, ruèní sprcha, DN 15 27, HANSABASICJET 3, ruèní sprcha, DN 15 31, HANSABASICJET 1, hlavová sprcha, DN 15 27, HANSABASICJET 2, hlavová sprcha, DN 15 55, HANSABASICJET 3, hlavová sprcha, DN 15 68, HANSABASICJET, sada s nástìnnou tyèí 900 mm, s ruèní sprchou HANSABASICJET 1, sprchová hadice, 52, mm HANSABASICJET, sada s nástìnnou tyèí 900 mm, s ruèní sprchou HANSABASICJET 2, sprchová hadice, 56, mm HANSABASICJET, sada s nástìnnou tyèí 900 mm, s ruèní sprchou HANSABASICJET 3, sprchová hadice, 60, mm Souprava HANSABASICJET, sprchová hadice, 1600 mm12, Souprava HANSABASICJET, pro vanové baterie, s ruèní sprchou HANSABASICJET 1, sprchová hadice, 30, mm Souprava HANSABASICJET, pro vanové baterie, s ruèní sprchou HANSABASICJET 2, sprchová hadice, 36, mm Souprava HANSABASICJET, sprchová hadice, 1250 mm12, Souprava HANSABASICJET, pro vanové baterie, ruèní sprcha HANSABASICJET 3, sprchová hadice, 43, mm HANSABASICJET, nástìnná tyè 900, sprchová hadice, 1750 mm37, HANSABASICJET, nástìnná tyè 600, sprchová hadice, 1750 mm33, HANSABASICJET, sada s nástìnnou tyèí 600 mm, s ruèní sprchou HANSABASICJET 1, sprchová hadice, 48, mm HANSABASICJET, sada s nástìnnou tyèí 600 mm, s ruèní sprchou HANSABASICJET 2, sprchová hadice, 52, mm HANSABASICJET, sada s nástìnnou tyèí 600 mm, s ruèní sprchou HANSABASICJET 3, sprchová hadice, 56, mm HANSABASICJET, sada s nástìnnou tyèí 600 mm, s ruèní sprchou HANSABASICJET 1, sprchová hadice, 38, mm HANSABASICJET, sada s nástìnnou tyèí 600 mm, ruèní sprcha HANSABASICJET 2, sprchová hadice, 1750 mm 42,23 Vydání 05/

20 Obj.è. Barva Popis výrobku Cena bez DPH HANSABASICJET, sada s nástìnnou tyèí 600 mm, ruèní sprcha HANSABASICJET 3, sprchová hadice, 1750 mm HANSAMATRIX, Podomítkové tìleso - instalaèní balíèek 01, páková baterie, DN 15 (G1/2), pro 2 nástìnné vývody HANSAMATRIX, Podomítkové tìleso - instalaèní balíèek 02, páková baterie, DN 15 (G1/2), pro 2 nástìnné vývody HANSAMATRIX, Podomítkové tìleso - instalaèní balíèek 03, baterie s termostatem, DN 15 (G1/2), pro 1 nástìnný vývod HANSAMATRIX, Podomítkové tìleso - instalaèní balíèek 04, baterie s termostatem, DN 15 (G1/2), pro 2 nástìnné vývody HANSAMATRIX, Podomítkové tìleso - instalaèní balíèek 05, baterie s termostatem, DN 15 (G1/2), pro 2 nástìnné vývody HANSAMATRIX, Podomítkové tìleso - instalaèní balíèek 06, páková baterie, DN 15 (G1/2), pro vzdálené napouštìní vany (HANSAFILL), bez soupravy pro napouštìní vany HANSAFILL HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 01, páková baterie, DN 15 (G1/2), hodící se k HANSADESIGNO, s celokovovou tyèí 1100 mm HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 02, páková baterie, DN 15 (G1/2), hodící se k HANSADESIGNO, s držákem ruèní sprchy HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 03, páková baterie, DN 15 (G1/2), hodící se k HANSADESIGNO, se sadou s nástìnnou tyèí, s hlavovou sprchou HANSARAIN, DN HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 04, páková baterie, DN 15 (G1/2), hodící se k HANSADESIGNO, se sprchovou sadou, s hlavovou sprchou HANSARAIN, DN HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 05, baterie s termostatem, DN 15 (G1/2), vhodné k HANSADESIGNO, HANSALIGNA, HANSASTELA, HANSARONDA, HANSALOFT, se sadou s nástìnnou tyèí HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 06, baterie s termostatem, DN 15 (G1/2), vhodné k HANSADESIGNO, HANSALIGNA, HANSASTELA, HANSARONDA, HANSALOFT, se sprchovou sadou HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 07, baterie s termostatem, DN 15 (G1/2), vhodné k HANSADESIGNO, HANSALIGNA, HANSASTELA, HANSARONDA, HANSALOFT, se sadou s nástìnnou tyèí, s hlavovou sprchou HANSARAIN, DN HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 07, baterie s termostatem, DN 15 (G1/2), vhodné k HANSADESIGNO, HANSALIGNA, HANSASTELA, HANSARONDA, HANSALOFT, se sadou s nástìnnou tyèí, HANSAVIVA hlavová sprcha HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 08, baterie s termostatem, DN 15 (G1/2), vhodné k HANSADESIGNO, HANSALIGNA, HANSASTELA, HANSARONDA, HANSALOFT, se sprchovou sadou, s hlavovou sprchou HANSARAIN, DN HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 08, baterie s termostatem, DN 15 (G1/2), vhodné k HANSADESIGNO, HANSALIGNA, HANSASTELA, HANSARONDA, HANSALOFT, se sprchovou sadou, HANSAVIVA hlavová sprcha HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 09, páková baterie, DN 15 (G1/2), hodící se k HANSADESIGNO, se sadou s nástìnnou tyèí, s výtokem do vany, DN HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 10, páková baterie, DN 15 (G1/2), hodící se k HANSADESIGNO, se sprchovou sadou, s výtokem do vany, DN HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 11, baterie s termostatem, DN 15 (G1/2), hodící se k HANSADESIGNO, se sadou s nástìnnou tyèí, s výtokem do vany, DN HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 12, baterie s termostatem, DN 15 (G1/2), hodící se k HANSADESIGNO, se sprchovou sadou, s výtokem do vany, DN HANSAMATRIX, sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 13, páková baterie, DN 15 (G1/2), hodící se k HANSADESIGNO, se sprchovou sadou, pro vzdálené napouštìní vany (HANSAFILL) HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 01, páková baterie, DN 15 (G1/2), vhodné k HANSALIGNA, s celokovovou tyèí 1100 mm HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 02, páková baterie, DN 15 (G1/2), vhodné k HANSALIGNA, s držákem ruèní sprchy HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 03, páková baterie, DN 15 (G1/2), vhodné k HANSALIGNA, se sadou s nástìnnou tyèí, s hlavovou sprchou HANSARAIN, DN HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 04, páková baterie, DN 15 (G1/2), vhodné k HANSALIGNA, se sprchovou sadou, s hlavovou sprchou HANSARAIN, DN HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 09, páková baterie, DN 15 (G1/2), vhodné k HANSALIGNA, se sadou s nástìnnou tyèí, s výtokem do vany, DN HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 10, páková baterie, DN 15 (G1/2), vhodné k HANSALIGNA, se sprchovou sadou, s výtokem do vany, DN HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 11, baterie s termostatem, DN 15 (G1/2), vhodné k HANSALIGNA, se sadou s nástìnnou tyèí, s výtokem do vany, DN HANSAMATRIX, Sada pro koneènou montáž - instalaèní balíèek 12, baterie s termostatem, DN 15 (G1/2), vhodné k HANSALIGNA, se sprchovou sadou, s výtokem do vany, DN 15 46,04 557,43 404,04 438,34 720,80 567,42 401,76 397,18 312, , ,90 585,49 507, ,99 977, ,36 900,81 681,52 603,89 698,98 621,35 541,27 382,22 303, ,52 969,89 678,40 601,08 699,91 622,59 18 Vydání 05/2013

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Komfort na všech úrovních.

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Komfort na všech úrovních. Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Komfort na všech úrovních. 02 Hansgrohe ComfortZone Dopřejte si více prostoru. S armaturami Metris, Talis a Focus. Koupelna je již dlouho něco víc než jen místnost pro

Více

20085-20086 20081-20087 20094-20097 20106 20100-20102 20091-20098 20099-20199

20085-20086 20081-20087 20094-20097 20106 20100-20102 20091-20098 20099-20199 20001 11921 11923 20081-20087 20085-20086 20095 20106 20100-20102 20094-20097 20005 20091-20098 20099-20199 20001 Baterie umyvadlová stojánková s výpustí 1 1/4, s hadièkami 3/8. 250 10 590 13 770 20002

Více

Novinky ISH 2009 ceník CZK. Hansgrohe Axor. Hansgrohe. Das Original.

Novinky ISH 2009 ceník CZK. Hansgrohe Axor. Hansgrohe. Das Original. Novinky ISH 2009 ceník CZK Hansgrohe Axor Hansgrohe. Das Original. Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH a rozumějí se jako doporučené prodejní ceny pro konečného spotřebitele. (Tiskové chyby vyhrazeny!) Novinky

Více

Axor One A L L I N O N E I N F O R M A C E A I N S P I R A C E P R O P R O F E S I O N Á L Y

Axor One A L L I N O N E I N F O R M A C E A I N S P I R A C E P R O P R O F E S I O N Á L Y Axor One A L L I N O N E I N F O R M A C E A I N S P I R A C E P R O P R O F E S I O N Á L Y Axor One 03 Axor One A L L I N O N E Axor One ShowerProgram přináší svou jednoduchostí do sprchy nové vnímání

Více

HANSAbluebox: CELKOVĚ LEPŠÍ.

HANSAbluebox: CELKOVĚ LEPŠÍ. HANSAbluebox: CELKOVĚ LEPŠÍ. hansabluebox S produktem hansabluebox si instalujete nejen systém umístěný pod omítkou. Instalujete si spokojenost. Důsledky rozhodnutí, která se přijímají během plánování

Více

24101 Baterie umyvadlová stojánková, s výpustí 1 1/4 a s hadièkami 3/8. 6 150 142 Imitace kartáèované nerezi

24101 Baterie umyvadlová stojánková, s výpustí 1 1/4 a s hadièkami 3/8. 6 150 142 Imitace kartáèované nerezi Ø 24101 Baterie umyvadlová stojánková, s výpustí 1 1/4 a s hadièkami 3/8. 4 499 250 6 150 8 370 20501 Baterie umyvadlová stojánková, bez výpusti, s hadièkami 3/8. 5 760 7 740 11945 Baterie umyvadlová stojánková

Více

6/9L moduly 893652,893651,893649,893647 4,5/6L moduly 895650,895651,895652,893607 6/4,5 L moduly 80 mm 894652,894651,894650

6/9L moduly 893652,893651,893649,893647 4,5/6L moduly 895650,895651,895652,893607 6/4,5 L moduly 80 mm 894652,894651,894650 A525657200 tlakový ventil mosaz fluxor 893644 MODUL neznámá cena A890085000 Tlačítko PL6 dual flush, barva bílá MODUL 773 A890085001 Tlačítko PL6 dual flush, barva lesklý chrom, A890085002 Tlačítko PL6

Více

www.herz.cz Vodovodní baterie Katalog produktů

www.herz.cz Vodovodní baterie Katalog produktů www.herz.cz 2013 Vodovodní Katalog produktů www.herz.cz HERZ Tradice. Kvalita. Design. Kvalitní značka vodovodních baterií pro koupelny a kuchyně. Vodovodní HERZ je možné najít v 75 státech světa. Díky

Více

HANSASENSeTION. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO

HANSASENSeTION. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO HANSASENSeTION elektronické. efektivní. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO NIKDY NEBYLO CLEVER TAK ROZMANITÉ: HANSASENSeTION PRO KOUPELNY A KUCHYNĚ Mají rozdílné koncepce ovládání, svým vzhledem se hodí ke zcela

Více

CENY 2013. Ceny jsou uvedeny bez DPH Platný od 01.07.2013 CZ / SK

CENY 2013. Ceny jsou uvedeny bez DPH Platný od 01.07.2013 CZ / SK CENY 2013 Ceny jsou uvedeny bez DPH Platný od 01.07.2013 CZ / SK by Ceny jsou uvedeny bez DPH. Změny modelů, programu a technické změny a omyly jsou vyhrazeny. Vydáním tohoto ceníku se všechny předchozí

Více

01321183 010362 Hansamix 2014 umyvadlová stojánková páková baterie Hansa. 01192186 010374 Hansamedica umyvadlová stojánková páková baterie Hansa

01321183 010362 Hansamix 2014 umyvadlová stojánková páková baterie Hansa. 01192186 010374 Hansamedica umyvadlová stojánková páková baterie Hansa Ceny bez DPH Země Číslo položky Popis původu platné od 1.1.2015 01042183 010362 mix 2014 umyvadlová stojánková páková baterie 174,98 01042186 010374 medica umyvadlová stojánková páková baterie 184,58 01082183

Více

KATALOG 2015 WWW.GROHE.CZ

KATALOG 2015 WWW.GROHE.CZ KATALOG 2015 WWW.GROHE.CZ KUCHYŇSKÉ BATERIE Dotykové baterie 5 Grohe Red 7 Grohe Blue 9 Designové baterie 11 Kuchyňské baterie 13 15 Kuchyňské doplňky 17 KOUPELNOVÉ BATERIE Grandera 21 23 Allure Brilliant

Více

Pro veřejné objekty - školy, školky, sportoviště, administrativní a kulturní budovy Moderní sanitární prostory od firmy SCHELL

Pro veřejné objekty - školy, školky, sportoviště, administrativní a kulturní budovy Moderní sanitární prostory od firmy SCHELL Pro veřejné objekty - školy, školky, sportoviště, administrativní a kulturní budovy Moderní sanitární prostory od firmy SCHELL Závod 1 výrobní hala a administrativní budova se školícím centrem Veškeré

Více

CENÍK HANSA 2016 NOVINKA

CENÍK HANSA 2016 NOVINKA CENÍK HANSA 2016 NOVINKA 7 FILOZOFII, KTEROU SE ŘÍDÍME, POCÍTÍTE VE VŠEM, CO DĚLÁME. PROŽITEK Z VODY Značka HANSA reprezentuje záměr nejen vytvářet armatury, ale utvářet i vodu. Tento záměr je vítán všude,

Více

ARMATURY Se zaujetím k dokonalosti

ARMATURY Se zaujetím k dokonalosti V souladu s naším prohlášením o záruce výrobce přebíráme za naše výrobky záruku v délce pěti let, pokud byl výrobek prokazatelně zakoupen a instalován přes autorizovaného odborného prodejce. Garanční lhůta

Více

Vitodens 100-W. let záruka. na kotle Vitodens do 35 kw let záruka. na výměníky tepla Inox-Radial

Vitodens 100-W. let záruka. na kotle Vitodens do 35 kw let záruka. na výměníky tepla Inox-Radial Vitodens 100-W Nástěnný plynový kondenzační kotel, typ WB1C, s modulovaným sálavým hořákem MatriX a výměníkem tepla Inox-Radial pro provoz závislý a nezávislý na vzduchu v místnosti. Jmenovitý tepelný

Více

Novinky 2009 CZK. Hansgrohe Focus E 2 Axor Starck Shower Collection. Hansgrohe. Das Original.

Novinky 2009 CZK. Hansgrohe Focus E 2 Axor Starck Shower Collection. Hansgrohe. Das Original. Novinky 2009 CZK Hansgrohe Focus E 2 Axor Starck Shower Collection Hansgrohe. Das Original. Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH a rozumějí se jako doporučené prodejní ceny pro konečného spotřebitele. (Tiskové

Více

Ceník 2014 [2] [3] E L E G A N Z A [4] [5] E L E G A N Z A ELEGANZA povrchy ELEGANZA ELEGANZA vana str str str 11 15 19 ELEGANZA sprcha str 25 ELEGANZA doplňky str 41 ELEGANZA sanitární keramika str 47

Více

série TRASPARENZE TRASPARENZE

série TRASPARENZE TRASPARENZE série TRASPARENZE TRASPARENZE 34201 Baterie umyvadlová stojánková s výpustí 1 1/4, s hadièkami 3/8 8 406 Kè 10 089 Kè 10 089 Kè 34203 Baterie umyvadlová stojánková vysoká, s výpustí 1 1/4, s hadièkami

Více

série myday série Dejuna série Silk WC bez splachovacího kruhu (Icon, 4U a Renova Nr. 1) pisoár Renova Nr. 1 Plan se systémem KeraFresh

série myday série Dejuna série Silk WC bez splachovacího kruhu (Icon, 4U a Renova Nr. 1) pisoár Renova Nr. 1 Plan se systémem KeraFresh Ceník 2012 série myday série Dejuna série Silk série Kind, WC sedátka WC bez splachovacího kruhu (Icon, 4U a Renova Nr. 1) pisoár Renova Nr. 1 Plan se systémem KeraFresh Ceník KERAMAG 2012, platný od 1.

Více

HANSATWIST NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT.

HANSATWIST NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT. NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT. MÁTE MOŽNOST VOLBY: NÁPADNÝ SPOLEČNÍK? VYSOCE KOMFORTNÍ: S TŘMENOVOU PÁKOU. s třmenovou pákou je nejen opticky výrazná, ale také velmi příjemná na uchopení.

Více

INFO 6/2016. www.alcaplast.cz

INFO 6/2016. www.alcaplast.cz INFO 6/2016 www.alcaplast.cz NOVINKY Plastový žlab APZ12 Optimal Fasádní a terasové drenážní žlaby Aktualizovaný Ceník náhradních dílů 2016 Katalog výrobků 2016 2 PLASTOVÝ ŽLAB APZ12 OPTIMAL Nový podlahový

Více

33601 Baterie umyvadlová stojánková, s hadièkami 3/8, ramínko 174 mm. 11 910 147 Imitace kartáèovaného chromu. 15 510 279 Bílá CN / chrom

33601 Baterie umyvadlová stojánková, s hadièkami 3/8, ramínko 174 mm. 11 910 147 Imitace kartáèovaného chromu. 15 510 279 Bílá CN / chrom 33601 Baterie umyvadlová stojánková, s hadièkami 3/8, ramínko 174 mm. 11 910 15 510 14 310 14 310 33602 Baterie umyvadlová stojánková, s hadièkami 3/8, ramínko 244 mm. 11 910 15 510 14 310 14 310 33603

Více

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217 V kúpelni sa začína i končí každý náš deň. Dodáva nám rannú energiu, sviežosť, a večer nás ukľudní a pripraví na zdravý spánok. Preto je dôležité, aby naša kúpelňa vyžarovala pozitívnu energiu, ktorá Vás

Více

vaše koupelna. vaše kreativita. Váš život.

vaše koupelna. vaše kreativita. Váš život. vaše koupelna. vaše kreativita. Váš život. filozofii, kterou Se řídíme, pocítíte ve všem, co děláme. kvalita BeZ kompromisů hansa dodává na trh nejlepší kvalitu: to je kritérium, které si sami stanovujeme

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk KLUDI O-CEAN 383400575 s výtokem formujícím proud vody 383500575 383510575 Umyvadlová jednopáková bez odpadové soupravy 384300575 bidetová 387700575 Vanová a sprchová jednopáková 389600575 podomítková

Více

GROHE. CENÍK GROHE 2012, verze 1.0. Ceny uvedeny bez DPH. Platnost do vydání nového ceníku nebo do konce roku 2012. Tiskové chyby vyhrazeny.

GROHE. CENÍK GROHE 2012, verze 1.0. Ceny uvedeny bez DPH. Platnost do vydání nového ceníku nebo do konce roku 2012. Tiskové chyby vyhrazeny. KATALOG 2012 OBSAH OBSAH STRANA Koupelnové armatury Allure 4 Quadra 5 Lineare 6 Eurodisc Cosmopolitan 7 Eurocube 8 Essence 9 Concetto NEW 10 Eurostyle Cosmopolitan 11 Eurosmart Cosmopolitan 12 Eurosmart

Více

Ceník KERAMAG 2011, platný od 1. 4. 2011

Ceník KERAMAG 2011, platný od 1. 4. 2011 Ceník 2011 icon xs Dejuna Ceník KERAMAG 2011, platný od 1. 4. 2011 sanitární keramika koupelnový nábytek Varicor sprchové vaničky vany Tento ceník je určen odborníkům velkoobchodům a maloobchodům se sanitární

Více

Dekory vanových panelů jsou shodné s dekory nábytku Silk. JOOP! ořech. Silk. dub. bílá lesklá. (lakovaná) Era palisandr (přírodní dýha)

Dekory vanových panelů jsou shodné s dekory nábytku Silk. JOOP! ořech. Silk. dub. bílá lesklá. (lakovaná) Era palisandr (přírodní dýha) Ceník 2010 Přehled barev Sanitární keramika / vany / sprchové vaničky - lesklé bílá (Alpin) č. 000 Keramické výrobky Keramag jsou k dispozici rovněž s glazurou KeraTect, prosíme uvádět k objednacímu číslu

Více

TA-MATIC. Směšovací ventily Termostatický směšovací ventil pro teplou vodu

TA-MATIC. Směšovací ventily Termostatický směšovací ventil pro teplou vodu TA-MATIC Směšovací ventily Termostatický směšovací ventil pro teplou vodu IMI HEIMEIER / Teplá voda / TA-MATIC TA-MATIC Termostatické směšovací ventily jsou vhodné pro řízení teploty teplé vody v obytných

Více

INFO - NEWS Hansgrohe CS Brno

INFO - NEWS Hansgrohe CS Brno Informace o novinkách v Hansgrohe 19. číslo měsíčník vydávaný interně 1 OBSAH OBSAH... 2 NOVÁ VZORKOVNA HANSGROHE V BRNĚ... 3 ŠKOLENÍ ICLUBU VE VYSOKÉM MÝTĚ... 4 INFORMACE O PRODUKTECH... 5 RainBrain...

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÝ OBJEKT C JEREMIÁŠOVA

KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÝ OBJEKT C JEREMIÁŠOVA KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÝ OBJEKT C JEREMIÁŠOVA OBSAH: A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) Konstrukce a povrchové úpravy základy

Více

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-09/2013

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-09/2013 VODOVODNÍ BATERIE Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 2013 CZ-09/2013 Umyvadlová kohoutková s otočným výtokem 150 mm, průtok 8 l/min 3.1270.1.004.221.1

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA a SPECIFIKACE VYTÁPĚNÍ

TECHNICKÁ ZPRÁVA a SPECIFIKACE VYTÁPĚNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA a SPECIFIKACE VYTÁPĚNÍ Obsah: 1. ÚVOD... 2 2. KLIMATICKÉ PODMÍNKY... 2 3. TEPELNÉ ZTRÁTY BYTU... 3 4. OTOPNÁ SOUSTAVA... 3 4.1 Zdroj tepla... 3 4.2 Příprava teplé vody... 4 4.3 Otopné

Více

Rozdělovače pro ústřední topení a sanitární rozvody ITAPO cena A MOC

Rozdělovače pro ústřední topení a sanitární rozvody ITAPO cena A MOC Cena A Rozdělovače pro ústřední topení a sanitární rozvody ITAPO Rozměr kód / typ bez DPH vč. DPH Rozdělovače bez ventilu 80050 80051 ø mm kód vývody (455/2) (455/3) rozdělovač 3/4" x 1/2" 80050 2 106,50

Více

Termostatický směšovací ventil TVM

Termostatický směšovací ventil TVM Použití TVM je samočinný směšovací ventil, který vytváří vodní proud o konstantní teplotě a používá se pro dodávku vody v požadované a bezpečné teplotě. Obr. 1 doporučené schéma zapojení okruhu teplé užitkové

Více

Čisticí stroje. Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava. 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu. 4 Vždy vhodný čisticí prostředek.

Čisticí stroje. Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava. 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu. 4 Vždy vhodný čisticí prostředek. Čisticí stroje Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu 4 Vždy vhodný čisticí prostředek Zvýšená životnost 3 2 Nízké opotřebení Technika 1 Regulace tlaku/průtoku na přístroji

Více

KLUDI ZENTA Nové produkty

KLUDI ZENTA Nové produkty NOVINKY2016 KUCHYŇSKÝ PROGRAM KLUDI ZENTA Nové produkty 38 984 05 75 38 981 05 75 KLUDI ZENTA Nové produkty Plochá páka S novým značením teplá/studená kartuš K36 Designová montážní záslepka Otočný výtok

Více

Koupelnová série Vivano

Koupelnová série Vivano Umyvadlo s odtokovým a přepadovým systémem Clou odtoková krytka chromovaná 60 x 43 cm 250860 8.428 13,4 16 65 x 47 cm 250865 9.598 16,9 14 70 x 49 cm 250870 11.180 18,8 12 294710, 508030, se spodními skříňkami

Více

Zahradní program REHAU

Zahradní program REHAU Zahradní hadice katalog str.12 Zahradní program REHAU Quattroflex Profi 1/2" 40m 2 1 097376 1 200 CZK 1 836,95 Quattroflex Profi 3/4" 40m 2 1 097386 1 200 CZK 3 349,74 Quattroflex Top 1/2" 20m 5 1 097396

Více

Leben im Bad Living bathrooms. News 2013. Březen 2013

Leben im Bad Living bathrooms. News 2013. Březen 2013 Leben im Bad Living bathrooms News 2013 Březen 2013 6 Důležitá upozornění - keramika 1. Nové modely/doplnění programu Série Poznámka K dodání D-Code doplnění Březen 2013 DuraStyle nová série Březen 2013

Více

Honeywell V2000SL. Tělo TRV typu SL VENTIL PRO OTOPNÁ TĚLESA S OMEZENÝM ZDVIHEM

Honeywell V2000SL. Tělo TRV typu SL VENTIL PRO OTOPNÁ TĚLESA S OMEZENÝM ZDVIHEM srpen 2009 Konstrukce Tělo termostatického radiátorového ventilu se skládá z Tělesa ventilu PN10, DN10, 15 nebo 20 s o Vnitřními připojení se závity na DIN2999 (ISO7) na měděné nebo přesné ocelové trubky

Více

Koncový ceník Strana 1

Koncový ceník Strana 1 Koncový ceník Strana 1 ALT-100/CC-C/P umyvadlová baterie s clic-clac výpustí ks 14 280,00 21% 17 278,80 ALT-100/SB-C/P umyvadlová baterie bez výpustě ks 13 902,00 21% 16 821,40 ALT-101-C/P 3 otvorová umyvadlová

Více

Možnosti zapojení vodovodních baterií

Možnosti zapojení vodovodních baterií Možnosti zapojení vodovodních baterií Varianty zapojení Sety s nástěnnou baterií 1. Baterie s horním vývodem, s tyčí a hlavovou sprchou Sestava 1/1 Sestava 1/2 Sestava 1/3 96062/1.0 SET066.0 RUP/179.0

Více

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E 02 Kouzlo Axor Citterio E spočívá v kombinaci starého ověřeného Dokonalé tvary této kolekce jsou spojením nadčasové kvality výjimečným. Tato nová kolekce

Více

vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství

vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství Být napřed kvalitou, nikoliv cenou SBA PRO (Sanitary Bath Accessories Professional) je relativně mladá, dynamicky se rozvíjející značka v oblasti

Více

GROHE Sanitární systémy

GROHE Sanitární systémy 08/2009 Copyright by Grohe GROHE ČR s.r.o. V Oblouku 104 252 43 Průhonice - Čestlice Tel.: +420 225 091 083 Fax: +420 225 091 085 e-mail: eva.kuzmikova@grohe.com www. www. GROHE Sanitární systémy www.

Více

Stavební pøipravenost Návod stavební pøipravenosti. Hydromasá ní vany. Basic Easy Windy Duo pneu Duo Duo Light Excellent Hydro Excellent Duo ECO

Stavební pøipravenost Návod stavební pøipravenosti. Hydromasá ní vany. Basic Easy Windy Duo pneu Duo Duo Light Excellent Hydro Excellent Duo ECO Návod stavební pøipravenosti Hydromasá ní vany Basic Easy Windy Duo pneu Duo Duo Light Excellent Hydro Excellent Duo ECO Elegance hydro pneu Elegance hydro elektronic Elegance hydroair pneu Elegance hydroair

Více

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217 V kúpelni sa začína i končí každý náš deň. Dodáva nám rannú energiu, sviežosť, a večer nás ukľudní a pripraví na zdravý spánok. Preto je dôležité, aby naša kúpelňa vyžarovala pozitívnu energiu, ktorá Vás

Více

kapitola 14 - ventily a baterie MCM

kapitola 14 - ventily a baterie MCM kapitola 14 - ventily a baterie MCM 14 2015 Novinkou v naší nabídce je sortiment samouzavíracích ventilů a baterií italské firmy MCM. Firma MCM je výrobcem časových a pedálových ventilů více jak 20 let.

Více

DOB CENTRUM DOBŘICHOVICE "OBJEKT K"

DOB CENTRUM DOBŘICHOVICE OBJEKT K DOB CENTRUM DOBŘICHOVICE "OBJEKT K" Specifikace materiálu D.1.4.a.02 Projekt pro provedení stavby Zpracovatelská profese: D.1.4.a ÚSTŘEDNÍ VYTÁPĚNÍ České Budějovice říjen 2015 Vypracoval: Eva Nehonská

Více

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem HD 7/15 G

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem HD 7/15 G Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem HD 7/15 G Vybavení: Ruční stříkací pistole Pistole Easy Press VT hadice 10 m VT hadice Pracovní nástavec 850 mm Systém proti překroucení hadic (AVS) Volitelný

Více

VICTRIX Superior ErP. Závěsné kondenzační kotle

VICTRIX Superior ErP. Závěsné kondenzační kotle VICTRIX Superior ErP Závěsné kondenzační kotle MODELOVÁ ŘADA VICTRIX Superior ErP Závěsné plynové kondenzační kotle Topné a s průtokovým ohřevem teplé užitkové vody ŠIROKÝ MODULAČNÍ ROZSAH, PŘEHLEDNÝ DISPLEJ,

Více

Standardní vybavení Rezidenční park Švýcarská - I. etapa - jednotka I1.02-1.NP - dispozice 2+kk

Standardní vybavení Rezidenční park Švýcarská - I. etapa - jednotka I1.02-1.NP - dispozice 2+kk 030 hrubá stavba obvodové zdivo z keramických cihlových bloků 300 mm + 160 mm zateplení (obvodové zdivo může být částečně nahrazeno konstrukčními prvky se statickou funkcí - monolitické betonové stěny

Více

Ventuno a Step. Čistá elegance

Ventuno a Step. Čistá elegance Ventuno a Step Čistá elegance body &mind Ve společnosti Ideal Standard věříme, že kreativita je hnací silou pro vývoj. Z pozice vedoucí evropské značky usiluje Ideal Standard o vytvoření životního prostoru,

Více

Pro perfektní broušení.

Pro perfektní broušení. 134 Oscilační, excentrické a Delta-brusky Pro perfektní broušení. FLEX oscilační bruska OS 80-2/OSE 80-2 a FLEX Delta-bruska OD 100-2/ODE 100-2 jsou vhodné především pro opracování malých ploch, rohů a

Více

Vodovodní baterie a doplňky

Vodovodní baterie a doplňky Vodovodní a doplňky PŘEHLED NABÍDKY 2016 Doplňky 10 10 Doplňky Termo Duální systémy Classic Neo Rosa Suzan Samostojící Stojánkové Kuchyňské Bidetové Sprchy a příslušenství Sprchové sety Vanové sety www.ravak.cz

Více

Multifunkční vysavače MV 2

Multifunkční vysavače MV 2 Multifunkční vysavače MV 2 Výkonný a energeticky úsporný multifunkční vysavač MV 2, který se představuje robustní a nárazu vzdornou plastovou nádrží o objemu 12 l, je ideálním základním zařízením. Vybavení:

Více

Obsah. www.vola.com 3

Obsah. www.vola.com 3 Obsah Obsah Strana Povrchové úpravy 4 Základní informace 5 Kódy kombinací 6 Umyvadlové a bidetové baterie 7 Umyvadlové baterie 8 Umyvadlové baterie tříotvorové 10 Umyvadlové baterie dvoupákové 11 Umyvadlové

Více

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury Zelené veřejné zakázky jsou dobrovolným nástrojem. V tomto dokumentu jsou uvedena kritéria EU, která byla vypracována pro skupinu

Více

Zahradní čerpadla GP BP 3 Garden Set Plus. Vybavení: Optimalizovaný připojovací nátrubek. Technické údaje

Zahradní čerpadla GP BP 3 Garden Set Plus. Vybavení: Optimalizovaný připojovací nátrubek. Technické údaje Zahradní čerpadla GP BP 3 Garden Set Plus BP 3 Garden Set Plus je díky sadě sacích a zahradních hadic okamžitě připravený k použití. Vysoce výkonné zahradní čerpadlo s dlouhou životností je vhodné pro

Více

Exkluzivní armatury pro otopná tìlesa

Exkluzivní armatury pro otopná tìlesa Systém øízení jakosti Oventrop je certifikován podle DIN-EN-ISO 9001. Datový list Ventil konstrukèní øady E Ventily Oventrop konstrukèní øady E s pøednastavením pro soustavy ústøedního vytápìní s nuceným

Více

technická pøíruèka pro u ivatele ATIS-em spol. s r.o.

technická pøíruèka pro u ivatele ATIS-em spol. s r.o. technická pøíruèka pro u ivatele ATIS-em spol. s r.o. OBCHODNÍ ZAØÍZENÍ Technická pøíruèka je urèena ke snadné a rychlé orientaci v prvcích obchodního zaøízení. Zjednoduší návrh zaøízení do urèeného prostoru

Více

ELEKTRICKÉ OHŘÍVAČE VODY a koupelnové ohřívače

ELEKTRICKÉ OHŘÍVAČE VODY a koupelnové ohřívače ELEKTRICKÉ OHŘÍVAČE VODY a koupelnové ohřívače 2005 Francouzská rodinná firma Atlantic Groupe s 2400 lidmi, kteří se věnují trvalému zvyšování hodnoty svých výrobků odpovídajícím stále větším světovým

Více

10360000 AX 10402000 AX 10406000 AX 10410000 AX 10411000 AX 10415000 AX 10416000 AX 10417000 AX 10418000 AX 10422180 AX 10423000 AX 10426000 AX

10360000 AX 10402000 AX 10406000 AX 10410000 AX 10411000 AX 10415000 AX 10416000 AX 10417000 AX 10418000 AX 10422180 AX 10423000 AX 10426000 AX 0001Skladov Značka ý kód 01800180 HG 02024000 HG 03601000 HG 03602000 HG 06010000 HG 10004000 AX 10006000 AX 10010000 AX 10012000 AX 10015000 AX 10018000 AX 10020000 AX 10028000 AX 10030000 AX 10050000

Více

TOPENÍ 550 A. Kotlové sestavy KOTLOVÉ SESTAVY HYDRAULICKÝ VYROVNÁVAÈ DYNAMICKÉHO TLAKU. Popis: Funkce: Pou ití: Materiály: Provozní parametry:

TOPENÍ 550 A. Kotlové sestavy KOTLOVÉ SESTAVY HYDRAULICKÝ VYROVNÁVAÈ DYNAMICKÉHO TLAKU. Popis: Funkce: Pou ití: Materiály: Provozní parametry: KOTLOVÉ SESTAVY TOPENÍ Kotlové sestavy HYDRAULICKÝ VYROVNÁVAÈ DYNAMICKÉHO TLAKU 550 A univerzální vstupní kit pro všechny kotlové sestavy, obsahuje: uzavírací, vypouštìcí a odvzdušòovací armaturu, teplomìr

Více

VODA. Zamezovaèe zpìtného prùtoku, ECO NEREZOVÉ A PØÍRUBOVÉ ARMATURY DISCONNECTOR - ZAMEZOVAÈ ZPÌTNÉHO PRÙTOKU TECHNICKÝ NÁKRES A ROZMÌRY

VODA. Zamezovaèe zpìtného prùtoku, ECO NEREZOVÉ A PØÍRUBOVÉ ARMATURY DISCONNECTOR - ZAMEZOVAÈ ZPÌTNÉHO PRÙTOKU TECHNICKÝ NÁKRES A ROZMÌRY Zamezovaèe zpìtného prùtoku, ECO VODA DISCONNECTOR - ZAMEZOVAÈ ZPÌTNÉHO PRÙTOKU BRA.ECO 3F doporuèené projektové oznaèení: IVAR.BRA.ECO 3F DN pøírubový zamezovaè zpìtného prùtoku s nastavitelnou redukcí

Více

CENY JSOU UVEDENY V KC ˇ BEZ DPH

CENY JSOU UVEDENY V KC ˇ BEZ DPH Vybrané produkty Via Manzoni od spolecnosti ˇ Gessi jsou technologicky navrženy se systémem eko. Pokud je páka ve stredové ˇ poloze, baterie dodává jen studenou vodu, eliminuje tak aktivaci cinnosti ˇ

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Všestranný nástroj mezi armaturami: IXMO od firmy KEUCO Několik funkcí na minimálním prostoru s maximální svobodou plánování Armatury IXMO pro sprchu a vanu jsou spojením inovativní techniky KEUCO a minimalistického

Více

Automatické, piezo a radarové splachova e pisoár

Automatické, piezo a radarové splachova e pisoár SANITÁRNÍTECHNIKA NEREZOVÝPROGRAM CENÍK 2014/2015 platný od 1.5.2014 Automatické, piezo a radarové splachova e pisoár SLP 02K 01022 SLP 02KZ 01023 Automatický splachova pisoáru, 24V DC Automatický splachova

Více

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2013. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2013. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Pracovní návrh VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí ze dne.2013 o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Ministerstvo práce a sociálních věcí stanoví podle 26

Více

Zahradní program REHAU

Zahradní program REHAU Zahradní hadice Premium Katalog str. 12 Quattroflex Profi 1/2" 40m 1 097376 1 200 CZK 2 072,08 Quattroflex Profi 3/4" 40m 1 097386 1 200 CZK 3 778,50 Quattroflex Top 1/2" 20m 1 097396 1 200 CZK 975,10

Více

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 2013

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 2013 Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 13 www.ravak.cz Obsah 4 Vlastnosti baterií RAVAK 6 Suzan 10 Rosa 14 Neo 18 Chrome NOVINKA 4 R-box 8 Termo 3 Možnosti využití podomítkových baterií v koupelně 34 Sprchy

Více

technologie KaRDEX. Velkokapacitní automatizovaný skladovací systém. Profilový projektor. laboratoř oddělení kvality.

technologie KaRDEX. Velkokapacitní automatizovaný skladovací systém. Profilový projektor. laboratoř oddělení kvality. 2013 katalog baterie 2014 vodovodní baterie technologie Vzduchový test na montážní lince. KaRDEX. Velkokapacitní automatizovaný skladovací systém. Detail laserování loga. laser při procesu vypalování loga.

Více

Metris. Komfort na všech úrovních

Metris. Komfort na všech úrovních Metris Komfort na všech úrovních Metris. Hansgrohe Jaká výška je pro Vás ta správná? Objevte nový sortiment linie Metris. ComfortZone l/min 5,0 Voda je základní součástí naší každodenní existence. Modely

Více

Obj.č. Značka Název MO cena s DPH od 1.1.2012 27202000 Hansgrohe HG Croma 100 Showerpipe k vaně, EcoSmart páková baterie, DN15 19900 Kč 01850180

Obj.č. Značka Název MO cena s DPH od 1.1.2012 27202000 Hansgrohe HG Croma 100 Showerpipe k vaně, EcoSmart páková baterie, DN15 19900 Kč 01850180 Obj.č. Značka Název MO cena s DPH od 1.1.2012 27202000 Hansgrohe HG Croma 100 Showerpipe k vaně, EcoSmart páková baterie, DN15 19900 Kč 01850180 Hansgrohe HG ibox universal mit Vorabsperrung 5064 Kč 02024000

Více

Toto Opatření obce určuje základní uspořádaní nájemních vztahů mezi Městem Krnov, jako pronajímatelem a nájemci prostor ve vlastnictví Města Krnova.

Toto Opatření obce určuje základní uspořádaní nájemních vztahů mezi Městem Krnov, jako pronajímatelem a nájemci prostor ve vlastnictví Města Krnova. OPATŘENÍ OBCE č. 2/2014 pro pronajímání prostor sloužících k podnikání a jiných prostor ve vlastnictví Města Krnova --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Oddíl 1. Údaje o nemovité věci

Oddíl 1. Údaje o nemovité věci Bytové družstvo Doubravická 1301 a 1302 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl Dr, vložka 5827, se sídlem Praha 4, Chodov, Doubravická 1301/2, PSČ 149 00, zastoupené: Ing.

Více

E-mail: info@cz.husqvarna.com www.gardena.cz / www.gardena.sk

E-mail: info@cz.husqvarna.com www.gardena.cz / www.gardena.sk 2016 Katalog 2016 Katalog Moje zahrada. Moje vášeň. ZAVLAŽOVÁNÍ ZAVLAŽOVÁNÍ 3 Original GARDENA System 4 GARDENA Profi-System 12 GARDENA koncové přípojné přístroje 15 Přípojné přístroje 16 Zalévací tyče/zahradní

Více

Sada 2 Klempířská technologie 31. Svařování plamenem I.

Sada 2 Klempířská technologie 31. Svařování plamenem I. S t ř e d n í š k o l a s t a v e b n í J i h l a v a Sada 2 Klempířská technologie 31. Svařování plamenem I. Digitální učební materiál projektu: SŠS Jihlava šablony registrační číslo projektu:cz.1.09/1.5.00/34.0284

Více

Datasheet Fujitsu Transportní brašny pro notebooky - univerzální Příslušenství

Datasheet Fujitsu Transportní brašny pro notebooky - univerzální Příslušenství Datasheet Fujitsu Transportní brašny pro notebooky - univerzální Příslušenství Všestranná pouzdra a batohy Pohodlí a ochrana Pro počítače Tablet PC, notebooky i mobilní pracovní stanice nabízí společnost

Více

Systém předstěnových instalací ze série CosmoLine od firmy GC.

Systém předstěnových instalací ze série CosmoLine od firmy GC. GC CosmoLine CosmoVIS Nadhodnota od GC Systém předstěnových instalací ze série CosmoLine od firmy GC. Vaše výhody se systémem CosmoVIS PLUS při montáži - instalace proběhne 4 šrouby a hmoždinkami! Kabeláž,

Více

Viega Visign Ceník 2014

Viega Visign Ceník 2014 Viega Visign Ceník 2014 Ceny jsou uvedeny včetně DPH Viega Eco Plus: Podomítkové splachovací nádržky pro montáž do lehkých stěnových konstrukcí. Akční balík Viega Eco Plus obsahuje: prvek Viega Eco Plus

Více

ART set 1 NOVINKY. MAX Sprchové dveře do niky MAX 840. EAN 8595176409723 Sprchové dveře do niky Rozměry: 78-84x195 cm Chromový rám Čiré sklo 4 mm 248

ART set 1 NOVINKY. MAX Sprchové dveře do niky MAX 840. EAN 8595176409723 Sprchové dveře do niky Rozměry: 78-84x195 cm Chromový rám Čiré sklo 4 mm 248 Arttec myslí na ženy www.arttec.cz Série ART Série ART Výrobky série ART představují ideální řešení pro ty, kteří si chtějí svoje vybavení koupelny sestavit sami. V této řadě se totiž nacházejí jednotlivé

Více

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/15 CX Plus

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/15 CX Plus VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/15 CX Plus Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro komerční používání. S integrovaným bubnem na navíjení hadice, 15 m dlouhou VT hadicí a rotační tryskou, která je součástí

Více

Obsah. Tiskové chyby a technické zmìny jsou vyhrazeny

Obsah. Tiskové chyby a technické zmìny jsou vyhrazeny Obsah Elektrický ohøev vody Strana 4 8 Pøístroje pro pøípravu horké a vaøící vody 4 Beztlakové zásobníkové ohøívaèe vody 5 až 5 l 5 Tlakové zásobníkové ohøívaèe vody 5 až 5 l 6 Tlakové prùtokové zásobníky

Více

SIFONY. prodejní katalog

SIFONY. prodejní katalog SIFONY prodejní katalog 2 Beautiful power of water 4 VÝTOKOVÉ VENTILY 7 SIFONY PRO DŘEZY 11 SIFONY PRO DVOJDŘEZY 12 SPECIÁLNÍ SIFONY PRO DŘEZY 15 SANITÁRNÍ SIFONY 28 NÁHRADNÍ DÍLY VÝTOKOVÉ VENTILY Výtokový

Více

Nástěnný kondenzační kotel s nerezovým zásobníkem MIDI SERELIA GREEN 25 FF

Nástěnný kondenzační kotel s nerezovým zásobníkem MIDI SERELIA GREEN 25 FF Nástěnný kondenzační kotel s nerezovým zásobníkem MIDI SERELIA GREEN 25 FF teplo pro všechny Zásobník teplé vody s objemem 15 litrů z nerezové oceli (záruka 5 let) Kondenzační výměník z nerezové oceli

Více

Odtoky pro WC a pisoáry. Odvodňovací technika. CZ 3/16 Katalog 2016 Změny vyhrazeny.

Odtoky pro WC a pisoáry. Odvodňovací technika. CZ 3/16 Katalog 2016 Změny vyhrazeny. Odtoky pro WC a pisoáry Odvodňovací technika V4 CZ 3/16 Katalog 2016 Změny vyhrazeny. Odtoky, zápachové uzávěry a příslušenství pro WC a pisoáry, podle DIN 1380 a DIN 19541. Vysoce kvalitní technické vybavení

Více

GARDENA obsah. Všechno přehledně. Poznámka: CR = základní sortiment 2

GARDENA obsah. Všechno přehledně. Poznámka: CR = základní sortiment 2 Katalog 2011 GARDENA obsah Všechno přehledně Obsah Strana Obsah Strana Original GARDENA System 4 39 Original GARDENA System 4 8 Profi-System 9 10 Hadice 11 14 Vozíky/bubny na hadici 15 20 Postřikovače,

Více

ceník výrobků červen 2014

ceník výrobků červen 2014 Ariston Thermo CZ s.r.o. Poděbradská 55 190 00 Praha 9 tel.: 222 713 455 fax: 222 725 711 e-mail: ariston.cz@aristonthermo.com www.ariston.com/cz ceník výrobků červen 2014 Ohřívače TUV a příslušenství

Více

Společnost Sortiment & Design Kvalita výrobků Budoucnost

Společnost Sortiment & Design Kvalita výrobků Budoucnost 01-05-2016 CZ Společnost Společnost Společnost Smedbo byla založena v 1967 ve městě Helsingborg nacházející se v samém jihu Švédska. Tehdy začala vyrábět své první produkty z kovaného železa. V současné

Více

Geberit Basic. Montážní prvky pro závěsné WC, umyvadla, bidety a pisoáry

Geberit Basic. Montážní prvky pro závěsné WC, umyvadla, bidety a pisoáry Geberit Basic Montážní prvky pro závěsné WC, umyvadla, bidety a pisoáry Geberit DuofixBasic Montážní prvky pro závěsné WC DuofixBasic pro závěsné WC, H112, s nádržkou do stěny Delta 12 cm (UP1) DuofixBasic

Více

Obj.č. Talis E2/S2. Skupina náhr. Dílů. Ceník CZK 2011 GTIN. iclub

Obj.č. Talis E2/S2. Skupina náhr. Dílů. Ceník CZK 2011 GTIN. iclub Obj.č. Text česky Brand Montáž iclub Talis E2/S2 Skupina náhr. Dílů Ceník CZK 2011 01800180 HG ibox universální základní těleso HG 2590 4011097347240 02024000 HG redukční vsuvka 20 DNx 15DN chrom HG 100

Více

HANSAPOLO: Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU.

HANSAPOLO: Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU. : Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU. VYSOCE SOLIDNÍ: PRO BYTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ Vedle klasické pákové baterie je k dispozici o 20 mm vyšší XL verze s větším vyložením. je vysoce kvalitní alternativa pro

Více

Synergy. Vstupte do nového světa sprchování. Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice Tel.: +420 417 592 111 Fax: +420 417 560 772

Synergy. Vstupte do nového světa sprchování. Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice Tel.: +420 417 592 111 Fax: +420 417 560 772 Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice Tel.: +420 417 592 111 Fax: +420 417 560 772 www.idealstandard.cz Výrobce si vyhrazuje právo na změny sortimentu, cen a technické specifikace bez předchozího

Více

KATALOG VYBRANÝCH PRODUKTŮ VIGOUR 2014

KATALOG VYBRANÝCH PRODUKTŮ VIGOUR 2014 KATALOG VYBRANÝCH PRODUKTŮ VIGOUR 2014 PLATÍ PRO GC SKUPINU BATERIE, ARMATURY ew Umyvadlové baterie stojánkové Dřezové baterie otočné UMYVADLOVÁ BATERIE CLIVIA NEU DŘEZOVÁ NÁSTĚNNÁ s výpustí délka výtoku:

Více

BEA B 60 TFS 24 BEA B 60 TN 24

BEA B 60 TFS 24 BEA B 60 TN 24 BEA B 60 TFS 24 BEA B 60 TN 24 INSTALACE POU ITÍ A ÚDR BA 00332885-1 a vydání - 05/2008 CZ Obecné informace Dìkujeme za nákup výrobku Unical a zveme vás k peèlivému proètení následujících informací. DÙLE

Více

Dobrý pocit se dostaví pod horní sprchou. Průtrž mračen, liják, s horní sprchou

Dobrý pocit se dostaví pod horní sprchou. Průtrž mračen, liják, s horní sprchou Sprchové systémy Dobrý pocit se dostaví pod horní sprchou. Průtrž mračen, liják, zábava s kapkami Existuje mnoho pojmů pro to, co lze zažít pod sprchou Hansgrohe. A jelikož se radost ze sprchování zvyšuje

Více