PŘÍRUČKA PRO FITNESS CENTRA A TRENÉRY CELOEVROPSKÁ VÝZVA PRO ZVÝŠENÍ FYZICKÉ AKTIVITY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PŘÍRUČKA PRO FITNESS CENTRA A TRENÉRY CELOEVROPSKÁ VÝZVA PRO ZVÝŠENÍ FYZICKÉ AKTIVITY"

Transkript

1 PŘÍRUČKA PRO FITNESS CENTRA A TRENÉRY CELOEVROPSKÁ VÝZVA PRO ZVÝŠENÍ FYZICKÉ AKTIVITY

2 ÚVOD LET S #BEACTIVE Let s #BEACTIVE je celoevropská iniciativa, jejímž cílem je přesvědčit neaktivních dospělých osob v 8 různých evropských zemích, aby se více hýbaly a vedly zdravější a více naplňující život. Fyzická nečinnost je čtvrtým největším rizikovým faktorem pro předčasnou úmrtnost a v Evropě jsou náklady s ní spojené odhadovány na 80,4 miliardy EUR ročně. V letech bude iniciativa Let s #BEACTIVE spolupracovat s fitness kluby po celé Evropě, aby nabídly strukturovanou šestidenní supervizi cvičení, která motivuje účastníky k tomu, aby byli aktivnější a vedli dlouhodobě zdravější životní styl. Projekt bude každoročně organizován do tří hlavních zkušebních období, aby se termínově shodoval s Evropským týdnem sportu. Program se pak bude zaměřovat na sledování každodenních aktivit účastníků po šesti měsících od dokončení šestitýdenní výzvy, aby se zjistilo, zda si tito lidé i nadále zachovají větší míru každodenní fyzické aktivity.

3 HLAVNÍ CÍLE INICIATIVY LET S #BEACTIVE: Během tří let přimět neaktivních dospělých Evropanů, aby se stali fyzicky aktivnějšími, a podporovat je v tom, aby přijali zdravý životní styl a udrželi si ho po celý život. 1 2 očekává se, že 75 % účastníků dokončí 6týdenní cvičební program 55 % bude stále trénovat na úrovni, která je prospěšná jejich zdraví, tři měsíce po dokončení cvičebního programu 25 % bude pokračovat ve cvičení, které bude vycházet z pokynů Světové zdravotnické organizace o cvičení po dobu 150 minut týdně se střední intenzitou 3 Sledovat úrovně fyzické aktivity během 6týdenní výzvy, pak tři a šest měsíců po ukončení cvičebního programu. Propagovat Evropský týden sportu, který v celé Evropě každoročně probíhá třetí týden v září. Každá z 8 zúčastněných zemí bude mít své vlastní vize, které pomohou přispět k dosažení celkových cílů. Ty s vámi individuálně projedná váš národní partner. PROČ SE VAŠE CENTRUM ÚČASTNÍ? Byli jste vybráni k účasti na tomto jedinečném programu díky schopnosti vašeho klubu poskytovat cílenou podporu a povzbuzení méně aktivní části populace. Prostřednictvím svých kvalitních zařízení a kvalifikovaného a vyškoleného personálu jste byli označeni jako silní partneři, kteří prostřednictvím iniciativy Let's #BEACTIVE pomohou poskytnout pomoc těm, kdo ji nejvíce potřebují. PŘÍNOSY PRO VAŠE FITNESS CENTRUM Zvýšíte svou důvěryhodnost: Je to pro vás příležitost podpořit tělesnou aktivitu lidí, kteří se málo hýbají. Právě takoví lidé potřebují vaši pomoc nejvíce. Získáte nové členy: Oslovením nového publika z řad těch, kteří v současné době vašeho zařízení nevyužívají, podpoříte svoje fitness centrum. Navíc získáte možnost převést účastníky zkušebních hodin mezi své stálé klienty. Stanete se součástí evropské kampaně: K získání potenciálních účastníků vám poskytneme marketingovou podporu. Školení a podpora zaměstnanců: Zlepšíte znalosti a dovednosti svých trenérů. Získáte cenné informace a data: Příležitost zachytit cenné informace a být součástí největší studie svého druhu!

4 ČASOVÝ RÁMEC Doporučujeme zahájit každoročně nábor účastníků kvůli jejich pozdějšímu zapojení se do akce už v červnu, což bude pravděpodobně nutné k tomu, aby byla distribuce hlavní náplně programu připravena k zahájení v září a to v souladu s Evropským týdnem sportu. ČASOVÁ OSA UDÁLOSTÍ ČERVEN Fitness kluby budou plně seznámeny s náplní programu a bude jim zajištěno vše potřebné k navázání marketingové spolupráce s potenciálními partnery Úvodní briefing a školení o použití Let's #BEACTIVE aplikace pro sledování aktivity účastníků Na konci 6týdenní zkušební doby můžete účastníkům projektu nabídnout přechod do dlouhodobého členství. ČERVEN SRPEN Fitness kluby budou propagovat program Let's #BEAC- TIVE a zároveň bude probíhat nábor účastníků ZÁŘÍ ŘÍJEN Účastníci poprvé navštíví fitness klub a zahájí tím šestitýdenní program První návštěva klubu.time to begin their six week programme FIRST CLUB VISIT Fitness odborník poskytne účastníkovi úvodní seznámení a pomoc s nastavením aplikace sledující jeho fyzickou aktivitu. Účastník zároveň obdrží digitální balíček a deník aktivit ŠESTITÝDENNÍ PROGRAM Účastník bude motivován k tomu, aby cvičil alespoň dvakrát týdně, dostane se mu povzbuzení a individuální podpory od fitness odborníků, zároveň mu bude připomenuto používání aplikace KONEC PROGRAMU Když se bude blížit konec programu, je možné s účastníky probrat možnosti členství, pokud si budou přát ve cvičení v klubu dále pokračovat. Všichni účastnící, kteří dokončí šestitýdenní program, obdrží certifikát a budou motivováni k tomu, aby i nadále zůstali aktivní a také vyplňovali dotazníky v aplikaci All participants that complete the six week programme will be presented with a certificate of recognition, encouraged to keep active and reminded to fill to fill out their activity surveys on the app

5 APLIKACE LET'S #BEACTIVE A Připravili jsme pro vás aplikaci Let's #BEACTIVE, která bude sledovat aktivitu účastníků a bude jim zasílat zprávy s povzbuzením a podporou. Tato aplikace se vyvíjí speciálně pro projekt a bude schopna pracovat s většinou chytrých fitness náramků a fitness strojů. Bude poskytována plná odborná příprava a podpora. Účastník projektu bude během první návštěvy v klubu potřebovat pomoc při stahování aplikace, udělení souhlasu se zpracováním dat a vyplnění základních dotazníků. Aplikace bude také použita ke sledování úrovní fyzické aktivity každého účastníka na začátku programu a poté v předem dohodnutých intervalech, což nám umožní zhodnotit dopad a účinnost programu. Bude také fungovat jako souhlas pro účastníka, který se programu účastní. LET'S #BEACTIVE E-LEARNING Všem osobním trenérům zapojeným do projektu Let's #BEACTIVE bude k dispozici Let's #BEACTIVE e-learningový kurz. Bude obsahovat různé moduly, které vám pomohou zlepšit vaše schopnosti a dovednosti pro práci s neaktivními lidmi. Pokud kurz úspěšně dokončíte, obdržíte certifikát a budete zapsáni do Evropského registru fitness profesionálů (EREPS). E-learning a registrace jsou zdarma! Přístup k e-learningovému kurzu získáte na adrese JAK POVZBUDIT LIDI K ÚČASTI Jsme si jisti, že již máte spoustu skvělých nápadů, jak zapojit potenciální účastníky, ale třeba se vám budou hodit i některé z těch našich. Obraťte se na bývalé členy: Program můžete využít jako důvod, proč znovu kontaktovat vaše bývalé členy a motivovat je tak k návratu do vašeho klubu. (To se týká zejména těch, kteří členství ukončili, protože k vám pravidelně nechodili). Povzbuzujte členy, aby přivedli své kamarády/členy rodiny, jimž by prospělo, pokud by byli více aktivní. Povzbuzujte k účasti místní studenty. Spojte se s místními lékaři/ordinacemi praktického lékaře, abyste jim navrhli, ať doporučí účast v programu neaktivním pacientům. Spojte se s místními domovy důchodců/komunitními centry či seniorskými kluby. Zeptejte se místních pojišťoven, zda chtějí povzbudit k účasti své klienty s vysokým zdravotním rizikem plynoucím z nízké fyzické aktivity. Spojte se s místními komunitními skupinami/ charitami, které podporují komunity, u nichž je méně pravděpodobné, že jejich členové budou fyzicky aktivní. Nezapomeňte, že váš národní koordinátor vám zašle spoustu užitečných podpůrných materiálů, které vám pomohou při náboru, a to včetně propagačního videa, nápadů na příspěvky do sociálních médií, šablonových plakátů, které si můžete přizpůsobit, a průvodce pro účastníky.

6 CO ŠESTITÝDENNÍ PROGRAM PŘEDSTAVUJE? Program šesti týdnů je skutečně na vás, náplň se pravděpodobně bude lišit podle země a klubu, ale minimálně bychom očekávali: Individuální nebo skupinové uvedení při první návštěvě účastníků, která zahrnuje; příjemné přijetí prohlídku klubu a vysvětlení tohoto projektu financovaného EU asistenci při stahování aplikace Let's #BEACTIVE asistenci při vyplňování formuláře dotazníku a souhlasu k počáteční činnosti, který bude v aplikaci. Přístup do fitness klubu nejméně dvakrát týdně po dobu šestitýdenního programu. Alespoň jednou týdně možnost zúčastnit se některé z hodin skupinového cvičení pro zákazníky. Strukturovaný cvičební program, který vysvětluje rozsah cvičení a vybavení/strojů, které mají být používány. Můžete se rozhodnout, že pro účastníky programu Let's #BEACTIVE vytvoříte speciální lekci, nebo pro ně zorganizujete společnou vycházku. To je skvělý způsob, jak dát dohromady všechny účastníky, kteří se tak mohou podělit o své zkušenosti a navzájem se povzbudit! Popsali jsme, co si myslíme, že by měla zahrnovat minimální nabídka pro účastníky, ale z jiných příkladů víme, že čím vyšší úroveň služeb a podpory, tím lepší je možnost převést účastníky na dlouhodobé členství.

7 TIPY PRO ZAPOJENÍ ÚČASTNÍKŮ A ÚSPĚŠNÝ PROGRAM! Objasněte proces registrace předtím, než začnete pracovat jak bude proces probíhat pro toho, kdo by se ho chtěl zúčastnit? Zajistěte, aby se o programu dozvěděl všechen personál ve fitness centru, a aby byl schopen o něm s jistotou mluvit a nasměrovat nové účastníky na místo, kde se mohou dozvědět víc nebo získat podporu: Můžete v klubu zřídit Let's #BEACTIVE informační místo, kam byste mohli lidi směřovat? Mohli byste si o podrobnostech programu promluvit na briefingu týmu a zahrnout ho do instrukcí pro všechny nové členy? Vyvolejte u účastníků pocit, že jsou v klubu vítáni a budou se tu cítit dobře možná je to pro ně první návštěva fitness centra a docela velká výzva. Zajistěte, aby se jim dostávalo dobře plánovaného seznámení. Ujistěte se, že jste se dozvěděli další informace o každém účastníkovi: Z jakého prostředí přichází? Co ho motivuje? Promluvte si s nimi, když je uvidíte v klubu, a povzbuďte je. Propojte je s ostatními účastníky, kteří se účastní programu, a jsou tedy na stejné cestě. CO DALŠÍHO PRO VÁS UDĚLÁME Každému zúčastněnému fitness centru bude udělen certifikát, který může být vystaven na recepci, také může být přiložen ke komunikaci s vašimi členy a uživateli. Certifikát potvrdí, že klub je součástí celoevropské iniciativy zaměřené na změnu životního stylu lidí, kteří budou více aktivní a budou dodržovat zásady zdravého životního stylu. Rovněž potvrdí, že tato iniciativa je součástí Evropského týdne sportu. Nabízíme také šablony materiálů, které lze využít k prezentaci účastníků, kteří úspěšně dokončili svůj 6týdenní zkušební program. V případě obecných otázek prosím kontaktujte: Česká komora fitness, z.s. Tel: info@ceskakomorafitness.cz

8 KDE SE BUDE LET'S #BEACTIVE KONAT? F Ir UK L B C P S It Proč se program nazývá Let's #BEACTIVE? Název se pojí s poselstvím kampaně Evropského týdne sportu, který povzbuzuje lidi na celém kontinentu, aby byli aktivní #BEACTIVE po celý týden, a také nadále. Co je Evropský týden sportu? Evropský týden sportu začal v roce 2015 a v každodenním životě inspiroval miliony lidí ve 32 zemích, aby byli aktivní #BEACTIVE. Týden je pro všechny, a to bez ohledu na věk, původ nebo tělesnou kondici. Snaží se pravidelně inspirovat Evropany k tomu, aby byli aktivní #BEACTIVE, a vytváří příležitosti v každodenním životě lidí, aby cvičili častěji. Portugal Spain Italy Ireland United Kingdom Belgium Czech Republic Lithuana Finland Je financován z programu Evropské unie Erasmus +, který podporuje činnosti v oblasti vzdělávání, odborné přípravy, mládeže a sportu. V roce 2017 se více než nezapomenutelných událostí zúčastnilo 12 milionů lidí a v roce 2018 bude vše ještě větší a nezapomenutelnější.

9 POSTER TEMPLATES JOIN IN TO BE PART OF THE EUROPEAN WEEK OF SPORT! BOOST YOUR ENERGY, IMPROVE YOUR SLEEP, BECOME ACTIVE TEMPLATE VLOŽTE NÁZEV KLUBU SE ÚČASTNÍ INICIATIVY LET S #BEACTIVE PROGRAMU, KTERÝ PODPORUJE NEAKTIVNÍ LIDI, ABY ŽILI ZDRAVĚJI Chcete-li se dozvědět více, zeptejte se našeho personálu

10 SEZNÁMENÍ S PROGRAMEM LET S #BEACTIVE U00 KDE SE SEJDEME: TEMPLATE Chcete-li se dozvědět více, zeptejte se personálu

11 NAVRHOVANÉ PŘÍSPĚVKY V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH TWITTER [Vložte název klubu] s potěšením oznamuje svoji účast v programu Let's #BEACTIVE. Žijme zdravěji! Zjistěte více zde [vložte tiny URL] Potřebujete od nás podporu pro to, abyste měli zdravější životní styl? Přijďte se k nám podívat a zjistěte více. Buďme aktivní! #BEACTIVE Nabízíme několik bezplatných šestitýdenních členství pro ty, kteří potřebují trochu pomoci, aby byli aktivnější. Další informace naleznete zde [vložte tiny URL]. Buďme aktivní! #BEAC- TIVE FACEBOOK [Vložte název klubu] jsme rádi, že můžeme poskytovat program #BEACTIVE. Žijme zdravěji! Chcete-li se dozvědět více, volejte [vložte kontaktní údaje a přiložte motivační fotografii] Potřebujete od nás trochu podpořit, abyste mohli mít zdravější životní styl? Přijďte a dozvíte se více, nebo zavolejte jeden z týmů [vložte kontaktní údaje a přiložte motivační fotografii]. Buďme aktivní! #BEACTIVE Nabízíme několik bezplatných šestitýdenních členství pro ty, kteří by od nás potřebovali trochu podpořit, aby se začali hýbat. Chceteli se dozvědět více, obraťte se na člena týmu a ke zprávě přiložte #BEACTIVE [zde vložte kontaktní údaje a přiložte motivační video].

12

aneb jak rozhýbat 95% české populace?

aneb jak rozhýbat 95% české populace? aneb jak rozhýbat 95% české populace? 2 v rámci programu Erasmus+ (v ČR pod záštitou Českého olympijského výboru) Tříletý projekt Hlavní aktivity proběhnou v rámci Evropského týdne sportu vždy v září Partnery

Více

MŮJ PRŮVODCE PRO TO, ABYCH BYL VÍC AKTIVNÍ

MŮJ PRŮVODCE PRO TO, ABYCH BYL VÍC AKTIVNÍ MŮJ PRŮVODCE PRO TO, ABYCH BYL VÍC AKTIVNÍ VÍTEJTE V PROGRA- MU LET S #BEACTIVE DOBRÝ DEN, VÍTEJTE V PROGRAMU LET S #BEACTIVE Blahopřejeme vám k tomu, že jste udělali první krok a připojili se k tisícům

Více

Začínající podnikatel

Začínající podnikatel Začínající podnikatel Rozhodl/a jste se založit vlastní společnost nebo jste vlastní společnost právě založil? Ale říkáte si... bude to fungovat? Erasmus pro mladé podnikatele O co se jedná? Erasmus pro

Více

Tato příbalová informace vysvětluje, jak National Health Service (NHS), práce v

Tato příbalová informace vysvětluje, jak National Health Service (NHS), práce v National Health Service Tato příbalová informace vysvětluje, jak National Health Service (NHS), práce v UK. Národní zdravotní služba poskytuje zdravotní péči ve Velké Británii a je financován zdanění.

Více

Možná Vás bude zajímat klinické hodnocení (studie) AZURE.

Možná Vás bude zajímat klinické hodnocení (studie) AZURE. Příručka pacienta Bylo Vám diagnostikováno onemocnění se syndromem chronické pánevní bolesti? Zažili jste pánevní bolest nebo nepříjemné pocity po dobu nejméně 3 z posledních 6 měsíců? Jste starší 18 let?

Více

wcb.mb.ca , na bezplatnou linku nebo napište na Důležité

wcb.mb.ca , na bezplatnou linku nebo napište  na Důležité Nahlašování úrazu Důležité Jestliže se při práci zraníte, máte právo vznést nárok u Výboru pro zaměstnanecké náhrady a mzdy. Kdyby po Vás nadřízený požadoval, abyste tento nárok nevznesli, je to protiprávní.

Více

Identifikační údaje. Společnost nebo organizace. Adresa. Město. Země. Jméno kontaktní osoby. Funkce kontaktní osoby. E-mail. Telefon.

Identifikační údaje. Společnost nebo organizace. Adresa. Město. Země. Jméno kontaktní osoby. Funkce kontaktní osoby. E-mail. Telefon. Úvod Vyplňte Dotazník k ověření podnikového zdraví a dozvíte se, jestli vaše společnost či organizace může nějak zlepšit podporu zdraví na pracovišti! Zjištění, nakolik je podpora zdraví součástí vašeho

Více

Co je Česko se hýbe? BŘEZEN 2011

Co je Česko se hýbe? BŘEZEN 2011 www.ceskosehybe.cz Co je Česko se hýbe? Nová nezávislá iniciativa motivující český lid k pravidelnému pohybu a zdravějšímu stravování. Čím více se lidé budou hýbat, tím méně budou nemocní a budou mít lepší

Více

KONFERENCE ČESKÉHO FITNESS SEKTORU Praha, 29.4. 2015

KONFERENCE ČESKÉHO FITNESS SEKTORU Praha, 29.4. 2015 KONFERENCE ČESKÉHO FITNESS SEKTORU Praha, 29.4. 2015 ČESKO SE HÝBE DEKLARACE ČESKO SE HÝBE: PŘIMĚŘENÁ A PRAVIDELNÁ FYZICKÁ AKTIVITA JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU, NENAHRADITELNOU SOUČÁSTÍ

Více

Evropský vzdělávací program Erasmus KÚ Ústeckého kraje

Evropský vzdělávací program Erasmus KÚ Ústeckého kraje NA KAFES ERASMEM+ Evropský vzdělávací program Erasmus+ 28. 11. 2016 KÚ Ústeckého kraje Dům zahraniční spolupráce přímo řízená organizace MŠMT mezinárodní aktivity v oblasti vzdělávání administruje vzdělávací

Více

Zdravé pracoviště pro všechny bez rozdílu věku Podpora udržitelného pracovního života

Zdravé pracoviště pro všechny bez rozdílu věku Podpora udržitelného pracovního života Zdravé pracoviště pro všechny bez rozdílu věku Podpora udržitelného pracovního života Bezpečnost a ochrana zdraví při práci je věcí každého z nás. Cenná pro Vás. Přínosná pro firmu. Úvod do kampaně Koordinaci

Více

Průvodce diskuzí o klinickém hodnocení pro účastníka studie

Průvodce diskuzí o klinickém hodnocení pro účastníka studie Průvodce diskuzí o klinickém hodnocení pro účastníka studie Vážený/á Vážíme si toho, že uvažujete o účasti v klinickém hodnocení. Chápeme, že procházíte náročným obdobím, zažíváte citovou zátěž a valí

Více

DIGI.JOB.ID Vzdělávací program školení pro školitele

DIGI.JOB.ID Vzdělávací program školení pro školitele DIGI.JOB.ID Vzdělávací program školení pro školitele Editační informace: Tato sbírka výukového materiálu byla vyvinuta v rámci projektového partnerství ERASMUS+ digi.job.id, digijobid.eu, koordinována

Více

O portálu School Education Gateway. evropské internetové platformě pro školní vzdělávání

O portálu School Education Gateway. evropské internetové platformě pro školní vzdělávání O portálu School Education Gateway evropské internetové platformě pro školní vzdělávání MÍSTO PRO SEZNÁMENÍ S EVROPSKOU POLITIKOU A PRAXÍ ŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Informace Texty na portálu School Education

Více

DIGI.JOB.ID Lekce 4 Komunikace na sociálních sítích. Informace pro učitele

DIGI.JOB.ID Lekce 4 Komunikace na sociálních sítích. Informace pro učitele DIGI.JOB.ID Lekce 4 Komunikace na sociálních sítích Informace pro učitele Editační informace: Tato sbírka výukového materiálu byla vyvinuta v rámci projektového partnerství ERASMUS+ digi.job.id, digijobid.eu,

Více

Co musíte udělat vy...

Co musíte udělat vy... Oznámení nároku www.wcb.mb.ca Tato publikace uvádí pouze obecné informace. Rozhodující pro výklad a související nároky jsou vždy ustanovení The Workers Compensation Act (Zákona o zaměstnaneckých náhradách

Více

Vítáme Vás na modulu. inkluzivní trénink a učení. strana 1

Vítáme Vás na modulu. inkluzivní trénink a učení. strana 1 Vítáme Vás na modulu inkluzivní trénink a učení strana 1 Kdy a kde se uskuteční modul? Datum: Čtvrtek a pátek 16.-17. dubna 2015 Čas: čtvrtek 10:00 18:00 pátek 09:00 17:00 Místo: Hotel Adeba, Pernerova

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

Průvodce pro zahraniční pracovníky (Spojené království)

Průvodce pro zahraniční pracovníky (Spojené království) Průvodce pro zahraniční pracovníky (Spojené království) Úvod Tento krátký dokument vám pomůže porozumět tomu, jaké zdroje máte k dispozici, jak je můžete využít a jak můžete získat doklad o ověření vašich

Více

Klinické hodnocení u bolestí spojených s endometriózou. Bolest, kterou cítíte, je skutečná... i když to ostatní nevidí. A822523

Klinické hodnocení u bolestí spojených s endometriózou. Bolest, kterou cítíte, je skutečná... i když to ostatní nevidí. A822523 Klinické hodnocení u bolestí spojených s endometriózou Bolest, kterou cítíte, je skutečná... i když to ostatní nevidí. A822523 Studie SOLSTICE se provádí v přibližně 200 výzkumných centrech na celém světě.

Více

Zápis č. 1 ze setkání pracovní skupiny Senioři konaného dne 11.6.2007

Zápis č. 1 ze setkání pracovní skupiny Senioři konaného dne 11.6.2007 Zápis č. 1 ze setkání pracovní skupiny Senioři konaného dne 11.6.2007 Přítomni: 22 členů viz. prezenční listina (uložena na OSV sociální prevence) Místo konání: Klub důchodců, Štefánikova 1074, Kopřivnice

Více

2016 CERTIFIKÁT VÝJIMEČNOSTI PROPAGAČNÍ SADA

2016 CERTIFIKÁT VÝJIMEČNOSTI PROPAGAČNÍ SADA PROPAGAČNÍ SADA Cestovatelé z celého světa využívají TripAdvisor Více než 320 milionů recenzí a názorů na hotely, restaurace a atrakce po celém světě činí z TripAdvisoru největší cestovní stránky na světě

Více

Průvodce e learningem pro uživatele

Průvodce e learningem pro uživatele Průvodce e learningem pro uživatele 1. Přihlašovací odkaz Uživatelé s emailovou adresou, obdrží přihlašovací odkaz do kurzu do emailové schránky. Nepotřebujete žádné přihlašovací jméno ani heslo. Ke všem

Více

Evropská akce v oblasti drog (EAD) Evropská komise Generální ředitelství pro spravedlnost, svobodu a bezpečnost EUROPEAN ACTION ON DRUGS

Evropská akce v oblasti drog (EAD) Evropská komise Generální ředitelství pro spravedlnost, svobodu a bezpečnost EUROPEAN ACTION ON DRUGS Evropská akce v oblasti drog (EAD) ACTION ON DRU Evropská komise Generální ředitelství pro spravedlnost, svobodu a bezpečnost EUROPEAN ACTION ON DRUGS European Action Víte, že? Asi 12 milionů osob v EU

Více

PRŮVODCE FACTORINGOVÉHO FINANCOVÁNÍ

PRŮVODCE FACTORINGOVÉHO FINANCOVÁNÍ PRŮVODCE FACTORINGOVÉHO FINANCOVÁNÍ PŘEDSTAVENÍ FACTORINGU WE BELIEVE IN YOUR BUSINESS FACTORING BAD DEBT PROTECTION EXPORT FINANCE TRADE FINANCE VYSVĚTLENÍ FACTORINGU Řízení finančních toků společnosti

Více

EE MUSIC Pracovní seminář Česká republika.

EE MUSIC Pracovní seminář Česká republika. EE MUSIC Pracovní seminář Česká republika. KRAJINOVÝ energetický poradce: KRAJINOVÝ vyslanec EE MUSIC: Před Seminářem (pokud jste vlastníkem místa pro setkání nebo operátorem),, Chcete-li získat co nejvíce

Více

Questra Holdings / AGAM

Questra Holdings / AGAM Questra Holdings / AGAM O Společnosti Společnost Questra Holdings nabízí investorům po celém světě začít vydělávat a provádět své plány a sny při spuštění slibného podnikání: nákup a prodej akcií společností

Více

www.ubytovani-levne.cz

www.ubytovani-levne.cz Představujeme vám katalog kvalitního ubytování Vážení partneři, katalog ubytovani-levne.cz je ambiciózní projekt, který na jednom místě sdružuje informace o ubytování v přímém napojení na tipy na výlety.

Více

Uveďte na tomto místě prosím úplný oficiální název, tak jak je uveden v aktuálním znění vaší zřizovací listiny.

Uveďte na tomto místě prosím úplný oficiální název, tak jak je uveden v aktuálním znění vaší zřizovací listiny. OGF-032 Informace o žadateli NÁZEV PROGRAMU Fond OGF - 32. otevřené grantové kolo Ústecké komunitní nadace UNIKÁTNÍ KÓD FORMULÁŘE ČÍSLO FORMULÁŘE OGF-032-002 Instrukce pro vyplnění žádosti Žádost se ukládá

Více

EUROPEAN UTILITY WEEK ŘÍJNA

EUROPEAN UTILITY WEEK ŘÍJNA 03. 05. ŘÍJNA RAI Amsterdam SMART Utilities 03. 05. 10. Zahraniční zastoupení agentury CzechTrade v Rotterdamu připravuje prezentaci českých společností za účelem nalezení nových odbytových možností pro

Více

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NÁVRHŮ EACEA/13/2019 Iniciativa Humanitární dobrovolníci EU. Technická pomoc pro vysílající organizace

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NÁVRHŮ EACEA/13/2019 Iniciativa Humanitární dobrovolníci EU. Technická pomoc pro vysílající organizace Výkonná agentura pro vzdělávání, kulturu a audiovizuální oblast VÝZVA K PODÁVÁNÍ NÁVRHŮ EACEA/13/2019 Iniciativa Humanitární dobrovolníci EU Technická pomoc pro vysílající organizace Budování kapacit přijímajících

Více

MEDIA CLUB, s.r.o. / pobočka Říčanská 3, Praha 10, /

MEDIA CLUB, s.r.o. / pobočka Říčanská 3, Praha 10, / MEDIA CLUB, s.r.o. / pobočka Říčanská 3, Praha 10, 101 00 / www. Co je PLAYBOY WEEK Výhodné nákupy s extrémními slevami, které přináší legendární značka nejen pánského magazínu. Pro koho je PLAYBOY WEEK

Více

VZDĚLÁVÁNÍ PRO PRACOVNÍKY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH

VZDĚLÁVÁNÍ PRO PRACOVNÍKY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH VZDĚLÁVÁNÍ PRO PRACOVNÍKY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH Nabídka školících akcí VZDĚLÁVACÍ AGENTURA - PHDR. JINDŘICH KADLEC Listopad, 2013 Autor: PhDr. Jindřich Kadlec 1 Vážení přátelé, dostává se Vám do ruky aktualizovaná

Více

Školení pro auditory,česká republika. 12. a 13. září Kongresové centrum Praha PROGRAM ŠKOLENÍ

Školení pro auditory,česká republika. 12. a 13. září Kongresové centrum Praha PROGRAM ŠKOLENÍ Školení pro auditory,česká republika 12. a 13. září 2013 Kongresové centrum Praha PROGRAM ŠKOLENÍ 1. PROJEKT ERASME ERASME je projekt v rámci Programu inteligentní energie pro Evropu (Intelligent Energy

Více

Přihlášení se do ŠKOFIT týmu

Přihlášení se do ŠKOFIT týmu 1) Jak se stanu členem ŠKOFIT týmu? Přihlášení se do ŠKOFIT týmu Registrace všech nových členů týmu probíhají přes email: skofit@skoda-auto.cz. 2) Kdo může být členem ŠKOFIT týmu? Každý řádný zaměstnanec

Více

DIGI.JOB.ID Digital Job Identities Curriculum. LEKCE 6 Digitální online životopis Informační příručka pro učitele

DIGI.JOB.ID Digital Job Identities Curriculum. LEKCE 6 Digitální online životopis Informační příručka pro učitele DIGI.JOB.ID Digital Job Identities Curriculum LEKCE 6 Digitální online životopis Informační příručka pro učitele Editační informace: Tato sbírka výukového materiálu byla vyvinuta v rámci projektového partnerství

Více

Obsah. Úvod 7 Zpětná vazba od čtenářů 7 Dotazy 8 Errata 8 Poznámka k aktuálnosti 8 Konvence použité v knize 8

Obsah. Úvod 7 Zpětná vazba od čtenářů 7 Dotazy 8 Errata 8 Poznámka k aktuálnosti 8 Konvence použité v knize 8 Obsah Úvod 7 Zpětná vazba od čtenářů 7 Dotazy 8 Errata 8 Poznámka k aktuálnosti 8 Konvence použité v knize 8 KAPITOLA 1 Mechanismy fungování sociálních sítí 9 Jak funguje Facebook 11 Jak sociální sítě

Více

DOTAZNÍK PRO DOBROVOLNÍKY

DOTAZNÍK PRO DOBROVOLNÍKY DOTAZNÍK PRO DOBROVOLNÍKY U každé z následujících otázek zvolte jednu odpověď (pokud není uvedeno jinak), která se shoduje se skutečností. 1. Jak dlouho jste dobrovolníkem v tomto zdravotnickém zařízení?

Více

Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti.

Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti. Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti. Pozvánka k prezentaci na veletržní a konferenční přehlídce o franšízingu Franchise Days Prague 2012 / FrAMchise Day 2012 Dovolte nám, abychom

Více

Individuální nastavení počítače

Individuální nastavení počítače Individuální nastavení počítače Je pro vás systém Windows 7 nový? I když má tento systém mnoho společného s verzí systému Windows, kterou jste používali dříve, můžete potřebovat pomoc, než se v něm zorientujete.

Více

Představení projektu Osobní plány Chci změnu. PhDr. Iva Málková Ing. Martin Pávek

Představení projektu Osobní plány Chci změnu. PhDr. Iva Málková Ing. Martin Pávek Představení projektu Osobní plány Chci změnu PhDr. Iva Málková Ing. Martin Pávek Obsah prezentace Představení projektu str. 3 6 Jak pracovat s osobními plány str. 7 8 Obsah jednotlivých osobních plánů

Více

ŘÁD CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ ČESKÉ STOMATOLOGICKÉ KOMORY

ŘÁD CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ ČESKÉ STOMATOLOGICKÉ KOMORY ŘÁD CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ ČESKÉ STOMATOLOGICKÉ KOMORY Tento řád upravuje systém celoživotního vzdělávání, který Komora v souladu se zákonem* organizuje pro své členy. Účast v systému celoživotního vzdělávání

Více

Na co je Retarget? Jak Retarget využít?

Na co je Retarget? Jak Retarget využít? retarget manuál Retarget je službou kontextové reklamní sítě Etarget. Na rozdíl od klasické kontextové reklamy cílí na lidi, kteří navštíví Váš web. To znamená, že již mají základní znalost Vašich produktů

Více

10 jednoduchých. kroků pro efektivní online studium

10 jednoduchých. kroků pro efektivní online studium Tento ebook je určen především pro studenty Interactive online programů LIGS University, ale také pro všechny, kteří chtějí studovat online efektivně. Cílem ebooku je poskytnout studentům rady a doporučení,

Více

- 1 - dobrovolníci.. jiní (vypište o koho se jedná a počet).

- 1 - dobrovolníci.. jiní (vypište o koho se jedná a počet). TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ (EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM), STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY A KRAJEM VYSOČINA Dotazník pro poskytovatele sociálních služeb obyvatelům Nového Města na

Více

VÝSTUP 2: Další vzdělávání

VÝSTUP 2: Další vzdělávání Career Management Skills - A New 'Literacy' for Sustainable Employment Project Ref. No. 2016-1-UK01-KA204-024334 VÝSTUP 2: Další vzdělávání Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie.

Více

LOGIMAT Výstaviště Stuttgart, Německo Obor: intralogistika

LOGIMAT Výstaviště Stuttgart, Německo Obor: intralogistika 14. - 16. 3. 2017 Výstaviště Stuttgart, Německo Obor: intralogistika LogiMAT je mezinárodně významnou akcí intralogistiky, distribuce, materiálových a informačních toků. Jedná se o jedinečnou prezentaci

Více

Průvodce e learningem pro uživatele

Průvodce e learningem pro uživatele Průvodce e learningem pro uživatele 1. Přihlašovací odkaz Přihlašovací odkaz k Vašim kurzům obdržíte na Vaši emailovou schránku. Nepotřebujete žádné přihlašovací jméno ani heslo. Ke všem kurzům se dostanete

Více

Vítáme Vaše dítě v kurzu vedeném

Vítáme Vaše dítě v kurzu vedeném Welcome Letter [Czech] Vítáme Vaše dítě v kurzu vedeném [stupeň nebo druh studia] [jméno učitele] Účelem tohoto dopisu je přivítat Vašeho syna nebo dceru do naší třídy. Chtěli bychom, abyste Vy i Vaše

Více

Tutoriál: nástroje programu Erasmus+

Tutoriál: nástroje programu Erasmus+ Tutoriál: nástroje programu Erasmus+ Katalog kurzů Příležitosti v oblasti mobilit Strategická partnerství www.schooleducationgateway.eu Obecné informace Tutoriál vysvětluje, jak používat nástroje programu

Více

ZPRÁVA KOMISE EVROPSKÉMU PARLAMENTU A RADĚ. Výroční zpráva o provádění iniciativy Humanitární dobrovolníci EU v roce 2014

ZPRÁVA KOMISE EVROPSKÉMU PARLAMENTU A RADĚ. Výroční zpráva o provádění iniciativy Humanitární dobrovolníci EU v roce 2014 EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 13.7.2015 COM(2015) 335 final ZPRÁVA KOMISE EVROPSKÉMU PARLAMENTU A RADĚ Výroční zpráva o provádění iniciativy Humanitární dobrovolníci EU v roce 2014 CS CS I. ÚVOD Vzhledem

Více

OUTDOOR RETAILER SUMMER MARKET 2019

OUTDOOR RETAILER SUMMER MARKET 2019 Největší veletrh zaměřující se na zboží pro sport a volný čas ve Spojených státech amerických. Veletrhu se mohou zúčastnit výrobci a prodejci se širokou škálou produktů například s produkty pro camping,

Více

Evropská akce v oblasti drog (EAD)

Evropská akce v oblasti drog (EAD) Evropská akce v oblasti drog (EAD) ACTION ON DRU Víte, že...? Asi 13 milionů osob v EU užívá kokain, nebo ho někdy v životě užívalo. Každou hodinu zemře na předávkování jeden občan EU. Drogy jsou ze 4

Více

DOTAZNÍK PRO POSKYTOVATELE SOCIÁLNÍCH A SOUVISEJÍCÍCH SLUŽEB OBYVATELŮM KOLÍNA ZA ROK 2006

DOTAZNÍK PRO POSKYTOVATELE SOCIÁLNÍCH A SOUVISEJÍCÍCH SLUŽEB OBYVATELŮM KOLÍNA ZA ROK 2006 TENTO PROJEKT KOMUNITNÍ PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA KOLÍNA JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ DOTAZNÍK PRO POSKYTOVATELE SOCIÁLNÍCH A SOUVISEJÍCÍCH SLUŽEB OBYVATELŮM KOLÍNA ZA ROK 2006 Instrukce k

Více

prodávat produkty: nabídněte produkty vašim známým a vydělávejte na rozdílu z katalogové ceny a na provizích

prodávat produkty: nabídněte produkty vašim známým a vydělávejte na rozdílu z katalogové ceny a na provizích MARKETINGOVÝ PLÁN 1 2 Welcome to essens 3 Společnost ESSENS byla založena v roce 2011 a svůj respekt a uznání získala především uvedením exkluzivních parfémů té nejvyšší možné kvality na současný trh.

Více

Průvodce e learningem

Průvodce e learningem Průvodce e learningem 1. Požadavky na PC Pro správnou funkci kurzů je nutné používat aktuální verze internetových prohlížečů. Pokud si nejste jisti, jakou verzi internetového prohlížeče používáte, doporučujeme

Více

Příprava na elektronickou fakturaci. Příručka zavedení služby pro dodavatele

Příprava na elektronickou fakturaci. Příručka zavedení služby pro dodavatele Příprava na elektronickou fakturaci Příručka zavedení služby pro dodavatele Obsah Vítejte v síti společnosti Tungsten Network 3 Než začnete 4 1 Přijetí souborů 5 2 Vyplnění pracovního listu 6 3 Vytvoření

Více

Sociální služby v Kynšperku nad Ohří, příspěvková organizace Pochlovická 57, Kynšperk nad Ohří PRAVIDLA

Sociální služby v Kynšperku nad Ohří, příspěvková organizace Pochlovická 57, Kynšperk nad Ohří PRAVIDLA Sociální služby v Kynšperku nad Ohří, příspěvková organizace Pochlovická 57, 357 51 Kynšperk nad Ohří PRAVIDLA pro jednání se zájemcem o poskytnutí sociální služby v Sociálních službách v Kynšperku nad

Více

Přijetí registrace přidružené společnosti do vaší smlouvy Microsoft Select Plus Veřejné číslo zákazníka: B5FC3178 Číslo smlouvy: 6526657

Přijetí registrace přidružené společnosti do vaší smlouvy Microsoft Select Plus Veřejné číslo zákazníka: B5FC3178 Číslo smlouvy: 6526657 2010-10-22 Stredni zdravotnicka skola Kromeriz (00637939) Czech Republic Kopie: Servodata, a.s. Vážený zákazníku, Přijetí registrace přidružené společnosti do vaší Microsoft Select Plus Veřejné číslo zákazníka:

Více

PŘÍRUČKA KLIENTA. www.medicover.cz

PŘÍRUČKA KLIENTA. www.medicover.cz PŘÍRUČKA KLIENTA www.medicover.cz Vážení klienti, velice si ceníme Vašeho zájmu o služby společnosti Medicover a dovolte nám, abychom Vám jako novému klientovi Medicover představili. Medicover je zákaznicky

Více

Express Import systém

Express Import systém Express Import systém Návod pro odesílatele Express Import systém Jednoduchý online nástroj, který umožňuje odesílateli a příjemci organizovat import zásilek. TNT Express Import systém je snadným řešením

Více

ERASMUS+ FÓRUM REGIONÁLNÍHO ROZVOJE PRAHA,

ERASMUS+ FÓRUM REGIONÁLNÍHO ROZVOJE PRAHA, ERASMUS+ FÓRUM REGIONÁLNÍHO ROZVOJE PRAHA, 18.3.2015 Erasmus+ (2014 2020) LLP Comenius Erasmus Leonardo Grundtvig SVES Erasmus Mundus, Tempus Mládež v akci I. Mobility 63 % II. Projekty 25 % III. Podpora

Více

BeLL Dotazník. www.bell-project.eu

BeLL Dotazník. www.bell-project.eu Q BeLL Dotazník www.bell-project.eu Vážení účastníci kurzů vzdělávání dospělých, Cílem tohoto průzkumu je sběr informací o vzdělávání dospělých. Zajímají nás všeobecné kurzy, tedy takové, které nejsou

Více

KREATIVNÍ EVROPA ( ) EACEA 30/2018: Propagace evropských audiovizuálních děl on-line

KREATIVNÍ EVROPA ( ) EACEA 30/2018: Propagace evropských audiovizuálních děl on-line KREATIVNÍ EVROPA (0-00) DÍLČÍ PROGRAM MEDIA VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ NÁVRHŮ EACEA 0/08: Propagace evropských audiovizuálních děl on-line. CÍLE A POPIS Toto oznámení vychází z nařízení Evropského parlamentu

Více

Průvodce účastí firem na konferenci Excel@FIT

Průvodce účastí firem na konferenci Excel@FIT Průvodce účastí firem na konferenci Excel@FIT Průvodce účastí firem, Excel@FIT 2015 1/10 Obsah Úvod Účast, sponzorství a další možnosti spolupráce Informace pro účastníky Informace pro sponzory Úrovně

Více

O čem je Historická příležitost?

O čem je Historická příležitost? Pro partnery O čem je Historická příležitost? Historická příležitost je více jak 24týdenní online program o tom, jak vydělat na neopakovatelné politicko-ekonomické změně důchodového systému v České republice,

Více

Evropský program pro kulturu Pracovní skupina pro součinnost ve vzdělávání, zejména uměleckém Závěrečná zpráva, červen 2010

Evropský program pro kulturu Pracovní skupina pro součinnost ve vzdělávání, zejména uměleckém Závěrečná zpráva, červen 2010 SHRNUTÍ Evropský program pro kulturu Pracovní skupina pro součinnost ve vzdělávání, zejména uměleckém Závěrečná zpráva, červen 2010 Dopad kvalitního uměleckého a kulturního vzdělávání na úplný rozvoj jednotlivce,

Více

Průvodce účastí firem na konferenci 2016

Průvodce účastí firem na konferenci 2016 Průvodce účastí firem na konferenci Excel@FIT 2016 Průvodce účastí firem, Excel@FIT 2016 1/8 Obsah Úvod Účast, sponzorství a další možnosti spolupráce Informace pro návštěvníky Informace pro sponzory Úrovně

Více

ICCI

ICCI ICCI 2017 Veletrh ICCI 2017 je mezinárodní událostí na poli energetiky. Mezi odbornou veřejností má ICCI pevné postavení, jelikož se jedná již o 23. ročník. Tradičně je podporován nejvýznamnějšími státními

Více

Příloha dotazník spokojenosti

Příloha dotazník spokojenosti 278 Příloha dotazník spokojenosti Vážená paní, vážený pane, Vás, pacienta, považujeme za důležitého účastníka poskytované zdravotní péče. Chceme vzít v úvahu všechny Vaše názory a připomínky za účelem

Více

pokud zvolená kritéria ve vyhledávací masce odpovídají vašim uloženým údajům

pokud zvolená kritéria ve vyhledávací masce odpovídají vašim uloženým údajům Pro přijetí do Online Databanky ConDataPool vyplňte prosím údaje ve vašem profilu přímo do políček formuláře v oblasti sběru dat. Poté dokument uložte a vytiskněte. Formulář můžete také vytisknout prázdný

Více

Firmy na sociálních sítích Trendy na sociálních sítích Zlatá pravidla marketingu na sociálních sítích

Firmy na sociálních sítích Trendy na sociálních sítích Zlatá pravidla marketingu na sociálních sítích Sociální sítě Facebook Twitter LinkedIn Google+ Instagram Firmy na sociálních sítích Trendy na sociálních sítích Zlatá pravidla marketingu na sociálních sítích Virtuální propojení skupiny lidí Sdílení

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

EPALE Elektronická platforma pro vzdělávání dospělých v Evropě

EPALE Elektronická platforma pro vzdělávání dospělých v Evropě EPALE Elektronická platforma pro vzdělávání dospělých v Evropě E P A L E eplatform for Adult Learning in Europe (Elektronická platforma pro vzdělávání dospělých v Evropě) Nová vícejazyčná virtuální komunita

Více

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Strana 1 z 12 Obsah 1. Leady... 3 a. Shrnutí... 3 b. Popis modulu... 3 c. Technické podrobnosti o modulu... 5 2. MERK... 6 a. Shrnutí... 6 b.

Více

Sociální média a blogování

Sociální média a blogování Program Podnikání 4. týden Sociální média a blogování V tomto týdnu nejprve rozvineme vaši prezentaci na internetu do oblasti sociálních médií (neboli sociálních sítí), tj. podíváme se na takové platformy

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. ke zpracování osobních údajů společností NANO Vision s.r.o. platné a účinné od

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. ke zpracování osobních údajů společností NANO Vision s.r.o. platné a účinné od INFORMAČNÍ MEMORANDUM ke zpracování osobních údajů společností NANO Vision s.r.o. platné a účinné od 25.5.2018 Vážená klientko, vážený kliente, dovolte nám Vás informovat o tom, jak společnost NANO Vision

Více

WordCamp Praha února VŠE Praha. Představení. Program. Sponzorství. Co získáte. Často kladené otázky.

WordCamp Praha února VŠE Praha. Představení. Program. Sponzorství. Co získáte. Často kladené otázky. WordCamp Praha 2017 18. února 2017 VŠE Praha Představení Program Sponzorství Co získáte Často kladené otázky Tým organizátorů kontakt prague@wordcamp.org - Version 2 - Tomáš Kocifaj - Page 1 / 7 Představení

Více

Doprovodné obrázky a videa na Internetu

Doprovodné obrázky a videa na Internetu POKYNY KE STUDIU Rozšiřující data na Internetu Doprovodné obrázky a videa na Internetu Rejstřík pojmů 7 VÝZNAM DOBROVOLNICTVÍ Čas ke studiu: 1 hodina Cíl: Po prostudování této podkapitoly poznáte význam

Více

LIMITE CS RADA EVROPSKÉ UNIE. Brusel 18. října 2013 (21.10) (OR. en) 14986/13 SOC 821 ECOFIN 906 EDUC 393 JEUN 93. POZNÁMKA Generální sekretariát Rady

LIMITE CS RADA EVROPSKÉ UNIE. Brusel 18. října 2013 (21.10) (OR. en) 14986/13 SOC 821 ECOFIN 906 EDUC 393 JEUN 93. POZNÁMKA Generální sekretariát Rady RADA EVROPSKÉ UNIE Brusel 18. října 2013 (21.10) (OR. en) 14986/13 SOC 821 ECOFIN 906 EDUC 393 JEUN 93 POZNÁMKA Odesílatel: Příjemce: Předmět: Generální sekretariát Rady Delegace Evropská aliance pro učňovskou

Více

Příloha č. 1: Dopis národního sportovního svazu okresního sdružení ČSTV svým členským klubům

Příloha č. 1: Dopis národního sportovního svazu okresního sdružení ČSTV svým členským klubům 1 SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1: Dopis národního sportovního svazu okresního sdružení ČSTV svým členským klubům Vážená paní předsedkyně, vážený pane předsedo, vážení činovníci a představitelé sportovního

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

POLITIKA COOKIES SPOLEČNOSTI SODEXO BENEFITY

POLITIKA COOKIES SPOLEČNOSTI SODEXO BENEFITY POLITIKA COOKIES SPOLEČNOSTI SODEXO BENEFITY Poslední aktualizace: 22. května 2018 POLITIKA COOKIES 1 CO JE TO COOKIE? 4 JAK COOKIES VYPNOUT? 4 JAKÉ COOKIES VYUŽÍVÁME? 5 Základní / nezbytně nutné cookies

Více

Pojď hrát hokej Část 2 Příprava na ledě

Pojď hrát hokej Část 2 Příprava na ledě Praktická příručka k projektu Pojď hrát hokej Část 2 Příprava na ledě PŘÍPRAVA NA LEDĚ V RÁMCI HOKEJOVÉHO DNE Tato provozní příručka obsahuje zásady pro uskutečnění přípravy na ledě a praktické informace

Více

THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ

THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ Pochvala dokáže změnit vše, ať už ji vyslovíte kdekoliv. PODPOŘTE FIREMNÍ HODNOTY. Budujte firemní kulturu a zaměřte sociální oceňování na ty hodnoty, které

Více

video komunikačními produkty Talk Fusion

video komunikačními produkty Talk Fusion Marketing na internetu se někdy může jevit jako nemožný úkol. E-mailový marketing je ale poměrně jednoduchá a neuvěřitelně účinná cesta; podle ředitele Direct Marketing Association má každý dolar, vynaložený

Více

China Hi-Tech Fair China Hi-Tech Fair Na zahraničních trzích se vyznáme

China Hi-Tech Fair China Hi-Tech Fair Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme China Hi-Tech Fair 2016 Datum konání: 16. 21.11. 2016 Obor: IT, obnovitelné zdroje energie, elektrotechnika, automotive, enviromentální technologie ZAMĚŘENÍ VELETRHU Výstava

Více

PŘIJETÍ K HOSPITALIZACI

PŘIJETÍ K HOSPITALIZACI PŘIJETÍ K HOSPITALIZACI (Oddíl 3 Zákona o duševním zdraví z roku 1983) 1. Jméno pacienta 2. Jméno lékaře odpovědného za péči o vás (váš ošetřující lékař ) 3. Název nemocnice a oddělení 4. Datum začátku

Více

Chcete nahlédnout do života lidí s duševním onemocněním? Tento materiál vznikl za finanční. DOBROVOLNÍCI V DOBRODUŠI Chcete pomáhat? Máte čas?

Chcete nahlédnout do života lidí s duševním onemocněním? Tento materiál vznikl za finanční. DOBROVOLNÍCI V DOBRODUŠI Chcete pomáhat? Máte čas? DOBROVOLNÍCI V DOBRODUŠI Chcete pomáhat? Máte čas? Chcete nahlédnout do života lidí s duševním onemocněním? Tento materiál vznikl za finanční podpory Operačního programu Praha Adaptabilita, který je spolufinancován

Více

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB.

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB. 2011 Všechna práva vyhrazena Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011 Acer ICONIA TAB Číslo modelu: Sériové číslo: Datum zakoupení: Místo zakoupení: Informace o

Více

PRODEJNÍ A MARKETINGOVÝ PLÁN AMWAY POCHOPENÍ PLÁNU PRODEJNÍ A MARKETINGOVÝ PLÁN AMWAY

PRODEJNÍ A MARKETINGOVÝ PLÁN AMWAY POCHOPENÍ PLÁNU PRODEJNÍ A MARKETINGOVÝ PLÁN AMWAY PRODEJNÍ A MARKETINGOVÝ PLÁN AMWAY POCHOPENÍ PLÁNU 1 ZÁKLAD NAŠEHO PODNIKÁNÍ Prodejní a marketingový plán Amway stále odráží původní koncepci podnikání, jak ji vyvinuli a v roce 1959 poprvé představili

Více

Poradce Portfolia. Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce. www.vhi.cz

Poradce Portfolia. Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce. www.vhi.cz Poradce Portfolia Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce www.vhi.cz Čím se ve Viktor Hostinský Investments odlišujeme: Upřednostňuj zájmy ostatních nad zájmy své vlastní, a to i v případě, že to pro tebe

Více

Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli. Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě!

Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli. Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě! Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě! Sáček Coffeebrewer jak to funguje? Sáček Coffeebrewer je vlastně určitá varianta

Více

Enterprise Europe Network (EEN) podpora podniků (i podnikatelů) na dosah ruky PhDr. Marie Pavlů, CSc.

Enterprise Europe Network (EEN) podpora podniků (i podnikatelů) na dosah ruky PhDr. Marie Pavlů, CSc. Enterprise Europe Network (EEN) podpora podniků (i podnikatelů) na dosah ruky PhDr. Marie Pavlů, CSc. O Enterprise Europe Network (EEN) Rozsáhlá a nyní již nejen evropská síť - zřízená EK v r. 2008: 70

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

Ochrana osobních údajů v hotelech, lázních a nemocnicích

Ochrana osobních údajů v hotelech, lázních a nemocnicích Ochrana osobních údajů v hotelech, lázních a nemocnicích Připravil: GUBI computer systems s.r.o. Autor: Mgr. Marek Nawrath Poslední úprava: 6. října 2016 17. Listopadu č. 17,787 01 Šumperk tel. /fax: 583

Více

Dárcovství Fórum dárců 11/2018

Dárcovství Fórum dárců 11/2018 Dárcovství 2018 Fórum dárců 11/2018 1 Dárcovství 2018 Pozadí výzkumu Metodologie CAWI - Online sběr dat na panelu respondentů v zemích Visegrádské skupiny Terénní sběr dat - říjen 2018 Velikost vzorku

Více