et. z UEel nadainiho fondu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "et. z UEel nadainiho fondu"

Transkript

1 STATUT NadaEniho fondu Neuron na podporu v6dy Preambule Karel JaneEek, PhD., r.e.:73o , bytem U Tieti baterie to48121, Praha 5 Bievnov, zaloiil nadaini fond s ndzvem "Nadadni fond Neuron na podporu vddy" (ddle tak6 jako nadadni fond) za ridelem podpory vddy a zv'i5eni prestiie vddeck6 prdce v eesk6 republice. Nadadnifond vznikldnem zdpisu do nadadniho rejstiiku veden6ho M6stskfm soudem v Praze oddil N vloika 1054 ke dni S Nadadnim fondem se sloudil Nadadnifond Karla Janedka na podporu vddy a vrizkumu, le : de sidlem TrZiStE 366/13,11800 Praha - Mald Strana. K 0prav6 prdvnich pomdrri nadadniho fondu vydiivd jeho sprdvni rada podle 5 4 ziik. i. 227/1997 Sb. o nadacich a nadadnich fondech tento statut: edst l. Uvoorui usranoveni t. r ldentifikatni fdaje 1. Ndzev nadadniho fondu: Nadadni fond Neuron na podporu v6dy. Sidlo nadadniho fondu: Trii5t6 366/13,11800 Praha - Mald Strana. 3. le nadadniho fondu: et. z UEel nadainiho fondu 1. Nadadnifond se ziizuje za timto ridelem:. podporovat rozvoj v6dy a vfzkumu v eeske republice,. podporovat nov6 generace desk'ich v6dc0,. ocefiovat v'isledky vlizkumu deskrich v6dc0,. popularizovat vddu,. napomdhat k rozvoji mecendsstvl v oblasti vddy. K realizaci sv6ho fielu bude nadadnifond zejm6na: ' poskytovat nadatni piispdvky vddc0m na jejich vfzkum,. ud6lovat ceny vddc0m za v'isledky jejich priice a celozivotni dilo,. poskytovat nadadni piispdvky projekttim popularizujicim v6du,. organizovat spoletensk6 uddlosti, poiddat piedn65ky a diskuze s v6dci,

2 ' ziskdvat dalsisponzory a ddrce, kteii podpoiicile nadadniho fondu. e6stt. organy NADAENiHo FoNDU er. s Sprdvni rada Sprdvni rada nadadniho fondu je jeho statutdrnim orgdnem. Spravuje majetek nadadniho fondu, iidijeho dinnost a rozhoduje o viech zdreiitostech nadadniho fondu. Sprdvnirada md 3dleny. Funkdnf obdobi dlenri sprdvni rady je 3let6. Funkdni obdobi se stanovi pro viechny dleny ve stejn6 d6lce. e len sprdvni rady m0ie b11't zvolen dlenem sprdvni rady opakovan6. Zanikne-li dlenovi sprdvni rady dlenstvi ve sprdvni radd pied uplynutim jeho funkdniho obdobi, zvoli sprdvni rada na uvolndne misto nov6ho dlena; jeho funkdni obdobi skondi dnem, ke kter6mu by skondilo funkdni obdobi dlena, jehoz dlenstvive sprdvni radd zaniklo. eleny sprdvni rady voli a odvoldvd sprdvni rada na ndvrh ziizovatele. Sprdvni rada volize sv6ho stiedu piedsedu spr6vni rady a mistopiedsedu sprdvni rady. Sprdvni rada odvold dlena sprdvni rady zd0vod0 stanovenfch zdkonem nebo tehdy, poikozuje-li prokazatelne a zdvain(1m zp0soben dobr6 jm6no nadadniho fondu nebo se opakovane bez uvedeni d0vod0 neridastnl po dobu del5i nez 6 mdsic0 dinnosti sprdvni rady. Sprdvni rada je usndsenischopnd, nestanovi-li tato nadadni listina jinak, z0dastni-li se jedn6ni nadpolovidni vdtiina jejich dlen0. O odvoliini dlena rozhodne sprdvni rada do jednoho mdsice ode dne, kdy se o dgvodu odvoldni dozvi, nejpozd6ji v5ak do Sesti m6sic0 pot6, kdy tento d0vod nastal. po uplynutistanoven6 lhgty m0ie o odvoldni dlena sprdvni rady rozhodnout soud. K rozhodnuti sprdvni rady o zruieni nadadniho fondu a k rozhodnuti o sloudeni s nadaci nebo s jinfm nadadnim fondem je tieba souhlasu vsech dlen0 sprdvni rady a souhlas ziizovatele. V ostatnich vdcech rozhoduje sprdvni rada nadpolovidni vdt5inou dlen& spriivni rady. Hlasovaci prdvo v5ech dlen0 sprdvnirady je rovn6. Pii rovnosti hlasfi rozhoduje hlas piedsedy spr6vnirady. 10. Sprdvni rada rozhoduje o vdcech svdienfch ji zdkonem a ddle o: a. zm6nd podtu dlen0 sprdvni rady a dozorii rady po piedchozim souhlasu ziizovatele, b. rozpodtu nadatniho fondu po piedchozim souhlasu ziizovatele, c. vddeck'ich oborech, ktere nadadni fond bude podporovat v dan6m roce po piedchozim souhlasu ziizovatele, d. zmdnd ndzvu nadadniho fondu po piedchozim souhlasu ziizovatele, e. zmdnd fdelu nadadniho fondu po piedchozim souhlasu ziizovatele, f. zfizeni v6deck6 rady a podtu jejich dlen0, g. volbd dlen0 v6deck6 rady a odvoldni dlen0 v6deck6 rady, h. jmenovdni vri konn6ho ieditele a ziizovilni poradnich orgiin0 nadadniho fondu po piedchozim souhlasu ziizovatele.

3 LI. Jedndni sprdvni rady se lze zridastnit za pouiiti telekomunikadnich prostfedk0, je-li pii takov6m zprisobu ridasti zaji5tdno, Ze dlen sprdvni rady m0ze sledovat jedniini tak, aby se mohl podilet na rozhodovdni s potiebnou znalosti v6ci. 1 Sprdvni rada m0ze piijimat rozhodnuti hlasov6nlm per rollam. Ndvrh v6ci k rozhodnuti,,per rollam" zasle piedseda sprdvni rady, v jeho nepiitomnosti mistopiedseda sprdvnirady ostatnim dlen0m spr6vni rady. Rozhodnuti je schvdleno dnem, kdy je nadadnimu fondu dorudeno souhlasn6 stanovisko posledniho dlena, kterlim je dosaieno souhlasu potiebn6 vdtiiny dlenfi sprsvni rady. Rozhodnuti piijat6 "per rollam" podepisuje piedseda sprdvni rady, v jeho nepiitomnosti mistopiedseda sprdvni rady. 13. Na nejbliziim zaseddni sprdvni rady informuje jeji piedseda, v jeho nepiitomnosti mistopiedseda spr6vni rady, o rozhodnutich piijat'ich,,per rollam" od posledniho zaseddnf sprdvni rady. Usneseni schvdlene per rollam se m0ze st6t na ndvrh dlena sprdvni rady piedmdtem nov6ho projedndni na nejblii5fm zaseddni sprdvni rady s v'ijimkou rozhodnuti, kteni mi byla zalozena prdva nebo povinnostitietich osob. e lenove sprdvni rady jsou uvedeni v piiloze d.1 tohoto statutu. er. a DozorEi rada nadainiho fondu Kontrolnim orgdnem nadadniho fondu je dozordi rada. Dozordi rada md 3 dleny. Funkdni obdobi dlen0 dozortf rady je p6tilet6. Dozortirada zejm6na: ' kontroluje pln6ni podminek stanovenrich pro poskytovdni nadadnich piispdvk0 a sprdvnost 0detnictvi veden6ho nadadnim fondem,. piezkoumdvd rodni ridetnizdv6rku a vrirodni zpr vu, ' dohlizi na to, Ze nadadnifond vyvijidinnost v souladu s prdvnimi piedpisy a statutem nadadniho fondu, ' upozorfiuje sprdvni radu na zji5tdn6 nedostatky a poddvd ndvrhy na jejich odstran6ni.. oslovujedalsimecendie Dozordi rada je v souvislosti s vlikonem sv6 kontrolni dinnosti oprdvn6na zejm6na: ' nahlizet do ridetnich knih a jinyich doklad0 trikajicich se nadadniho fondu, ' svolat mimoiddn6 jedn6ni sprdvni rady, jestliie to vyzaduji zdjmy nadadniho fondu. elenov6 dozorii rady maji prdvo ridastnit se jedndni sprdvni rady a musijim brit uddleno slovo, pokud o to poiiidajl. 5. Opdtovn6 zvoleni za dlena dozordi rady nadadniho fondu je mozn6. elenove dozordi rady jsou uvedeni v piiloze d. L tohoto statutu. et. s V'ikonn,i ieditel L. Vfkonn'i ieditel organizadnd zaji5tuje chod nadadniho fondu a je vrikonnrim orgdnem pro realizaci rozhod nuti sprdvni rady.

4 2' o obsazeni funkce vf konn6ho ieditele rozhoduje sprdvni rada po piedchozim souhlasu zfizovatele. et. s VEdeckd rada 1' Vddeckii rada nadadniho fondu piipravuje rodni rdmcov'i plsn pro podporu v6deck'ich oborg, kter6 se nadadni fond v dan6m roce rozhodne podporovat. Vddeckd rada piedkliidd sprdvni rad6 nadadniho fondu ndvrhy pro uddleninadadnich piisp6vk0 v6dc0m a ocen6ni. V6deckd rada rozhoduje jednomyslnd. 3. Vddeckou radu tvoii 8 dlen0. Funkdni obdobi dlena vddecke rady je tiilete. 4. eleny v6decke rady voli a odvoldvd sprdvni rada. 5' opdtovne zvoleni za dlena vddecke rady nadadniho fondu je mozn6. 6. Piedseda Vddeck6 rady se Udastni sch0zek Sprdvni rady. er. z Jedndni jm6nem nadainiho fondu 1. Jm6nem nadadniho fondu jednii piedseda sprdvni rady nebo mistopiedseda sprdvni rady, kazd'i z nich samostatn6. Jm6nem nadadniho fondu m0ie jednat na zdklad6 pov6ieni tak6 vyikonnri ieditel nadadniho fondu nebo jind tietiosoba na ziikladd plne moci. e6st u. MAJETEK NADAEN1HO FONDU A HOSPODARCTi S ruivi el. s Pouiivini prostiedkt nadaeniho fondu 1'. Prostiedky nadadniho fondu lze pouzit vfhradnd v souladu s rldelem nadadniho fondu a k realizaci cil0 nadadnfho fondu uvedenlich v il.2za podminek stanovenrich timto statutem nebo zvldstnim vyinosem sprdvni rady,, a to zejmena na: a) nadadni piisp6vky, stipendia, granty a ocen6ni uddlovan6 nadadnim fondem, b) ndklady na zajistdnidinnosti souvisejicich s 0delem nadadniho fondu c) sprdvu nadadniho fondu vdetnd odm6n, kter6 se poskytuji za prdci pro nadadni fond vykonanou na ziiklad6 smlouvy nebo objedndvky nebo s piedchozim souhlasem sprdvni rady nadadniho fondu; celkovyi objem finandnich prostfedkir urdenrich na odm6ny stanovi pro kazd'i kalendiiini rok sprdvni rada. Pro omezeni niiklad0 souvisejicich se sprdvou nadadniho fondu se stanovuje toto pravidlo:

5 ' Celkove rodni ndklady nadadniho fondu souvisejici se sprdvou nadadniho fondu nesmf piev'isit 40% hodnoty majetku nadadniho fondu podle jeho stavu k 31. prosincit6hoz roku. ir. g Z6sady pro poskytov6ni nadainich piispevkri t Nadadni piispdvky jsou projedniiny a poskytovdny na zdklad6: a. iiidosti uchazedrj o nadadni piisp6vek, b. ndvrhfi dlen0 sprdvni rady, c. ndvrh0 dlen0 vddeck6 rady, d. ndvrh0 vrikonn6ho ieditele. V mimoiddn'ich piipadech m0ie sprdvni rada rozhodnout o piiddleni nadadniho pilsp6vku bez poddni iiidosti. Nadadni fond piiddluje nadadni pifspdvky piedeviim v6dc0m a to jako podporu jejich v6deck6ho vfzkumu. Nadadni piispdvek m0ze bft poskytnut tak6 fyzick6 nebo prdvnick6 osob6, kterd realizuje projekty, kte16 nadadni fond v souladu se ziizovaclistinou a timto statutem podporuje. Nadadni piispdvky poskytuje nadadnifondle pravidel schviilen'ich sprdvni radou. o poskytovii ni nadadnich piisp6vk0 rozhod uje sprdvni rada jednomysln6. Nadadnl piispdvky nelze poskytnout dlen0m sprdvni nebo dozordi rady, ani prdvnick6 osob6, je-li dlen jejiho statutdrniho nebo kontrolnih orgdnu dlen sprdvni rady nebo dozordi rady nadadniho fondu. 8. Na poskytnuti nadadniho piispdvku neni prdvni ndrok. el. ro VriroEni zprdva 1. Nadadni fond zpracovdvd o sv6 dinnosti v'i rodnl zprdvu za kaid,f kalenddini rok vidy do 30. dervna niisledujiciho ka lendd iniho roku. Vfrodni zprdva musi obsahovat ildaje uveden6 v S 25 odst. 2 zdkona i. 227/Igg7 Sb. Vfrodni zprlva se zveiejnizalozenim do Sbirky listin u rejstiikoveho soudu do 30 dn0 po schvdleni sprdvni radou, nejpozddji vsak do konce n;isledujiciho ridetnihobdobi. Vfrodni zprilva bude soudasn6 zveiejndna na webovrich strdnkdch nadadniho fondu.

6 iist tv. spoeena zavereena usreruoveruf et. u ZmEna statutu 1. Ke zmdn6 tohoto statutu je nutn'i souhlas vsech dlen0 sprdvni rady. Et.tz Z6vEreind ustanoveni Tento statut se rlyhotovuje ve tiech stejnopisech, znichi dva budou zaloieny vdokumentaci nadadniho fondu a jeden bude pouzit pro potieby ifzeni pied rejstifkov,im soudem. Tento statut byl schviilen sprdvni radou dne: 3. iijna prof. MUDr. Josef Veselka, CSc. piedseda sprdvni rady (oviieny podpis) a j' 'pr0kazem, iehoz totoznost Lyla prokazsna platnfm tledntm tuto listrrru piede mnou vlastorudn6 $T:n':"" LtL.qqr...

7 Piiloha t.l Statutu Nadadniho fondu Neuron na podporu vddy. ilenov6 sprivni rady: Prof. MUDr. Josef Veselka, CSc. r.d': /L196, trvalrim pobytem Na Fialce I r6t6, 160 oo praha 6 Prof. Mgr. Miroslav Bdrta, Dr. r'i.: /0433, trval'i m pobytem Na Turbovo u LL}2/I7,150 OO praha 5 Kosiie MonikaVondriikov6 r.i.:725619/192r, trval'im pobytem Klausova 44,t5500 praha 5 stod&lky ilenov6 dozorei rady: I Karel Janedek, ph.d. r.i.:730726/2039, trvalrim pobytem: u rietibaterie 1o4g/2t,160 oo praha 6, Libor Winkler r.d.: /1839, trvalfm pobytem: v zdlesi 76L/s, Hlubodepy, 154 oo praha 5 Dalibor DEdek r.i-:57o621/7753, trval'im pobytem: MSenskii 3g2g/L4, M5eno nad Nisou, Jablonec nad Nisou

8

dlsnku, b. dlouhodob6 nevykondvd iiidn6 svou funkci v revizni komisi, piedev5im pokud iliinek r

dlsnku, b. dlouhodob6 nevykondvd iiidn6 svou funkci v revizni komisi, piedev5im pokud iliinek r A JEDNAC1 RAO NEVIZNi KOMISE MAS Bobrava, z.s. iliinek r Zdkladni ustanoveni 1) Revizni komise je kontrolnim org5nem mistni akdni skupiny ve smyslu Metodiky pro standardizaci mistnich akdnich skupin v

Více

ZAKLADACI SMLOWA Nadainiho fondu Sestf smysl

ZAKLADACI SMLOWA Nadainiho fondu Sestf smysl ZAKLADACI SMLOWA Nadainiho fondu Sestf smysl Preambule V souladu s ust. $ 3 Zil

Více

dlanek I Identifikace Obdansk6 sdruzeni Letni drim Vy5ehradsk6430l4l,128 00 PrahaZ Ct6rret< Z Prdvni forma Po zm6nd

dlanek I Identifikace Obdansk6 sdruzeni Letni drim Vy5ehradsk6430l4l,128 00 PrahaZ Ct6rret< Z Prdvni forma Po zm6nd Rozhodnuti o zm6nd privni formy Obiansk6ho sdruzenf Letnf drim na ristav podle $ 3045 zdkona d.89/2012 Sb. L SdruZeni: Obdansk6 sdruzeni Letni dtm Orginrozhodujici o zmdne sdruzeni na tstav: Letni drim,

Více

I d:.,,1. konan6ho dne L5.12.20L4, od 18:00 hodin, Ziipis. na Obecnim diad6 v Zivanicich. i-* :; -..l. ze zased6ni Zastupit,elstva obce Zivanice,

I d:.,,1. konan6ho dne L5.12.20L4, od 18:00 hodin, Ziipis. na Obecnim diad6 v Zivanicich. i-* :; -..l. ze zased6ni Zastupit,elstva obce Zivanice, i-* :; -..l I d:.,,1 ',.-,.t1"tt t \"-..-j",..,,"' obec Zivanice Zastupitelstvo obce Zivanice Ziipis ze zased6ni Zastupit,elstva obce Zivanice, konan6ho dne L5.12.20L4, od 18:00 hodin, na Obecnim diad6

Více

WObec Zivanice. konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, 26pis. na Obecnim riiade v Zivanicich

WObec Zivanice. konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, 26pis. na Obecnim riiade v Zivanicich WObec Zivanice Zastupitelstvo obce Zivanice 26pis ze zasedsni Zastupitelstva obce Zivanice, konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, na Obecnim riiade v Zivanicich Zahdjeni zased6ni zastupitelstva Zasediini

Více

ZAKLADACI SMLOUVA. L N6zev obecn6 prosp65n6 spolednosti 1.1 N6zev obecne prosp65n6 spolednosti zni Geopark Ralsko o.p.s.

ZAKLADACI SMLOUVA. L N6zev obecn6 prosp65n6 spolednosti 1.1 N6zev obecne prosp65n6 spolednosti zni Geopark Ralsko o.p.s. ZAKLADACI SMLOUVA Jan Ludvik, trvale bytem Jiiiho z Poddbrad 1435, eesk5 Lipa, PSe 47001, r.6. 760105/3669 Anna Jeikov6, trvale bytem fiebiz 28, PSe 273 75, r.d. 79533'1/0101 -a- -a- Petr Hlinka, trvale

Více

zrtzovaci LtslNA V5eobecn6 fakultni nemocnice v Praze V Praze dne 29. kv6tna 2012 e. 1.: vzon fi266-txt2o12 st6tni pilsp6vkov6 organizace

zrtzovaci LtslNA V5eobecn6 fakultni nemocnice v Praze V Praze dne 29. kv6tna 2012 e. 1.: vzon fi266-txt2o12 st6tni pilsp6vkov6 organizace > lj sr MI NISTERSTVO ZDRAVOTN ICTV1 CESKE REPUBLIKY -,4 O. V Praze dne 29. kv6tna 2012 e. 1.: vzon fi266-txt2o12 zrtzovaci LtslNA st6tni pilsp6vkov6 organizace V5eobecn6 fakultni nemocnice v Praze Podle

Více

' Prdva a povinnostivlastnika lesa. It: 00275301, Dli: CZOO2753O1,, dislo riitu : L240O89379/0800 zastoupen6 panem Petrem Hudouskem, starostou

' Prdva a povinnostivlastnika lesa. It: 00275301, Dli: CZOO2753O1,, dislo riitu : L240O89379/0800 zastoupen6 panem Petrem Hudouskem, starostou SMLOUVA o poskytov6ni odborn6 f rovn6 hospodaieni v lese 1. M6sto Rokytnice v Orlickrich hor6ch, se sidlem ndm. Jindiicha Simka ip. 3, 5L7 61, Rokytnice v Orlick'ich horich, It: 00275301, Dli: CZOO2753O1,,

Více

Obecní úřad Milejovice datum: 18.4.2015 č.: 2015/0418/01. Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva dne 17.4.2015. OÚ Milejovice

Obecní úřad Milejovice datum: 18.4.2015 č.: 2015/0418/01. Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva dne 17.4.2015. OÚ Milejovice Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva dne 17.4.2015 OÚ Milejovice začátek: 20:00 konec: 18:45 Schválený program: (6 0 0) 1. Volba ověřovatelů zápisu 2. Projednání OZV číslo 1 / 2015 o nakládání s odpadem

Více

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT r a a,'i.a ;a&s, OP Vzd6lAvAnt pro konkutoncsbchopnost Protokol o posouzeni a hodnoceni nabidek 1., Veiejn6 zakiszky Ndzev zakdzky: Video poiady Registradni dislo projekt

Více

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508 LIBERECKY KRAJ U lezt 642/2a. Liberec 2. 46180 Ej.: ZL- 4/09-S Zlizovaci listina Zastupitelstvo Libereckdho kraje dle ustanoveni $ 35 odst. 2 pism. k) z6kona dislo 12912000 Sb., o krajich, ve zneni pozddjsich

Více

J i h o m ě s t s k á s o c i á l n í a. s.

J i h o m ě s t s k á s o c i á l n í a. s. J i h o m ě s t s k á s o c i á l n í a. s. Zápis č. 3/2015 ze zasedání představenstva Jihoměstská sociální, a. s., konaného dne 11. 2. 2015 místo jednání: zasedací místnost Šalounova ulice, Praha 11 Představenstvo:

Více

4) Schvdleni VfroEni zprixy Spoleinosti. 3) Schvileni zprfvy dozorii rady o vfsledku hospodaieni Spoleinosti

4) Schvdleni VfroEni zprixy Spoleinosti. 3) Schvileni zprfvy dozorii rady o vfsledku hospodaieni Spoleinosti RozHoDr\uri "rnnnvfho AKcroNAi,n v ptsonnosrr valne HRoMADy spor,nixosrr desk[ olympijslci a.s. IC 25268708, se sidlem Praha 10, Bene5ovsk6 6, PSe 101 00, zapsanhv obchodnim rejstiiku veden6m Mdstsh-im

Více

smlouva o sdruzerui uzaviend mezi Univezitou Karlovou v praze a Akademii vdd 6esk6 republiky dne 13. biezna Z0OT

smlouva o sdruzerui uzaviend mezi Univezitou Karlovou v praze a Akademii vdd 6esk6 republiky dne 13. biezna Z0OT smlouva o sdruzerui uzaviend mezi Univezitou Karlovou v praze a Akademii vdd 6esk6 republiky dne 13. biezna Z0OT Univerzita Karlova v Praze se sfdlem Ovoc-nV trh 3/5, 11636 Praha 1 lc: 00216208 a Akademie

Více

4 1*'"'*J:l;,iiil,;,",,i;ilf:::.:T;J5ilx:T,:il?.?l;yRt'l;l;!;';1"." piik,adu dobr6 praxe -

4 1*''*J:l;,iiil,;,,,i;ilf:::.:T;J5ilx:T,:il?.?l;yRt'l;l;!;';1. piik,adu dobr6 praxe - Mistni akdni skupina Krdlovstvi- Jestiebi hory, o.p.s. Pod Mdstem 624,542 32 Upice, tel.: 499 397 232, - patovstv IESTDEBI lilopr ZAPIS Valn6 shrom6ideni Mistni akini skupiny Kr6lovstvi - Jestiebi hory,

Více

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie Zborovsk6 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ_104589/201 1/KUSK ii.: oo3s4lt2or2lkusk Stejnopis e. fu Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce VRATKOV Ii:00639753 za rokzoll

Více

obec Zrvnrurce ZASTUPITELSTVO OBCE Z.O.iitdosto koupi pozemku t35/29 84m2 - z6m6r prodeje. Piitomni 5 Nepiit. - oml. Program: Voii5kov6 Nevole

obec Zrvnrurce ZASTUPITELSTVO OBCE Z.O.iitdosto koupi pozemku t35/29 84m2 - z6m6r prodeje. Piitomni 5 Nepiit. - oml. Program: Voii5kov6 Nevole obec Zrvnrurce ZASTUPITELSTVO OBCE Sch0zi iidila Zapisovatel Voii5kov6 Nevole Piitomni 5 Nepiit. - oml. N6vrh usneseni OvEiovatel6 zdpisu Host6 Hrub'f, Jirsov6 Puhlovsk6 Schletter; Petr viz. prezeneni

Více

Obecni iriad Kramolna. Zasedfini nebylo pieruseno. Alena Kadav6, Jitka Krop6dkov6, Ing. Bohumil Pecold, Jiii Mar5ik, Ladislava Novotn6, Ing.

Obecni iriad Kramolna. Zasedfini nebylo pieruseno. Alena Kadav6, Jitka Krop6dkov6, Ing. Bohumil Pecold, Jiii Mar5ik, Ladislava Novotn6, Ing. ,/ Misto jedn6ni: Hodina zahifeni: Hodina ukondeni: Zdpis i.i z ustavujiciho zaseddni Zastupitelstva obce Kramolna, konan6ho dne 5. listopadu 2014 Obecni iriad Kramolna 18:00 hodin 18:40 hodin Doba pieru5eni

Více

Nadačního fondu Moje velké přání

Nadačního fondu Moje velké přání Statut Nadačního fondu Moje velké přání Motto: Nebojte se něco si přát Čl. 1 Úvodní ustanovení 1. Název nadačního fondu zní: Nadační fond Moje velké přání (dále jen nadační fond ) 2. Sídlem nadační fondu

Více

PROJEKT ZMENY PRAVNI FORMY

PROJEKT ZMENY PRAVNI FORMY PROJEKT ZMENY PRAVNI FORMY vypracovanf statut6rnim org6nem spolednosti ROLOFOL s.r.o. Osobou z0dastn6nou na piem6ne je spolednost: ROLOFOL s.r.o. lc: 258 73750 se sidlem: Bordovice 9, PSe : 744 01 zapsanf

Více

Úplné znění STATUTU NADACE ČEZ. s t a t u t NADACE ČEZ

Úplné znění STATUTU NADACE ČEZ. s t a t u t NADACE ČEZ Úplné znění STATUTU NADACE ČEZ ve znění změn ze dne 9. 12. 2002, 28. 2. 2003, 7.12. 2005, 26.3.2007, 31.5.2007, 31.3.2008 a 16.6.2008 Společnost ČEZ, a. s., se sídlem Praha 4 Duhová 2/1444, IČ: 45274649,

Více

Cestn6 prohld5enf. t. V5eobecn6 fdaje ($ 13 odst. L zfkona)

Cestn6 prohld5enf. t. V5eobecn6 fdaje ($ 13 odst. L zfkona) Pr'iloha l< vyhldsce d. 578/2006 Sb V Cestn6 prohld5enf Oznfmenf o jinfch vykonsvanych dinnostech, ozndmeni o majetku nabyt6m v prribdhu vfkonu funkce a ozndrnenf o piijmech, darech r zfvtzcich poddvan6

Více

USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts

USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts MEstskS df st Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts Jednini Z ze dne 20.5.201s Zodpovfdit Termin nlneni Nov6 usneseni iislo Snlndno Kontrolni termin Podpisy F,l'i'lr/6 -".* "9 zdstupce starosty

Více

t-i r.f-+ evropslsi soci6lni fondver Zad vaci dokumentace k veiejn6 zakizce mal6ho rozsahu na sluzby zaddvan6 mimo rezim

t-i r.f-+ evropslsi soci6lni fondver Zad vaci dokumentace k veiejn6 zakizce mal6ho rozsahu na sluzby zaddvan6 mimo rezim evropslsi soci6lni MINISTERSTVO SKOLSTVI. MLADEZE A TELovVcHoVy pro r.f-+ t-i OPVzd6l6v6nf konkursncaschodnost INVESTICE DO ROA/OJE VZDELAVANI Zad vaci dokumentace k veiejn6 zakizce mal6ho rozsahu na sluzby

Více

Úplné znění STATUTU NADACE ČLOVĚK ČLOVĚKU

Úplné znění STATUTU NADACE ČLOVĚK ČLOVĚKU Úplné znění STATUTU NADACE ČLOVĚK ČLOVĚKU Dne 30. 3. 2006 založili zřizovatelé Ing. Michal Šnobr, nar. 25. 5. 1970, r. č. 700525/1693, trvale bytem Zvolenská 134, 386 01 Strakonice a Ing. Martin Batěk,

Více

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s I r rscsrstra tasr L FRAI{A 5 J vpsrsra iasr praha s uneo vbsrsrp iasrr praha s PRAVIDLA PRO YYULLVAXI UdNTOWCU NETNVE SrrilviCn pi.ispf vrri NA s rravovani nt ri cl. I Piedm6t fpravy Udelem t6chto pravidel

Více

Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006. Program:

Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006. Program: r Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006 Piitomni : pp. Bitman Jiif, Hospodskjr Alois, OndrddkovdJana, Radakovid Jiii, Riedl Franti5ek, Rieger Pavel, Smejkal

Více

obeanskeho SDRUZnxf SK SLAVIA vejprnice

obeanskeho SDRUZnxf SK SLAVIA vejprnice STANOrY obeanskeho SDRUZnxf SK SLAVIA vejprnice kolskt 301.33027 VeiPmice Go: esggtzt CL. I. Nizev sfdlo 1. SK Slvi Vejprnice (d6lejen klub), je dobrovolnou orgnizcisdruzujici fyzicke prsvnick6osobys cilemuspokojenijejich

Více

E: 26096820, D I e: C226O96820. l.objednatel. ll. Piedmdt smlouvy. lc:72048972

E: 26096820, D I e: C226O96820. l.objednatel. ll. Piedmdt smlouvy. lc:72048972 Srnlouva o dilo uzaviend podle obchodnho zdkoniku L Smluvni strany l.objednatel Ndrodni hiebiin Kladruby nad Labem, Stdtni piispdvkovd organizace 533 14 Kladruby nad Labem lc:72048972 Jednajlci ieditelem

Více

t-r r.f+ L. Veiejnd zakdzka 2. ldentifikaini fdaje o zadavateli *** *** :-"':"'!_ ZApis o posouzeni a hodnoceni nabidek

t-r r.f+ L. Veiejnd zakdzka 2. ldentifikaini fdaje o zadavateli *** *** :-':'!_ ZApis o posouzeni a hodnoceni nabidek * * evrops * soclalnl :-"':"'!_ MtNtsTERSrvO SrolSrvf. fond v CR rvnopsra ururr''' naixo#*"n irioizv;fdvi': INVESTICE DO ROZVOJE VZDELAVANI r.f+ t-r OP Vzdil6vrini ko kurenceschopnost -- ZApis o posouzeni

Více

{*n L+"ftrsJ$ poddir{tl km)lgu. Stanovy. Zpdvdckdho spolku,,hlahol" v Praze schv6len6 valnou hromadou dne 30. iljna2}lz

{*n L+ftrsJ$ poddir{tl km)lgu. Stanovy. Zpdvdckdho spolku,,hlahol v Praze schv6len6 valnou hromadou dne 30. iljna2}lz is,.* Stanovy Zpdvdckdho spolku,,hlahol" v Praze schv6len6 valnou hromadou dne 30. iljna2}lz $1 Nizev, sfdloo pn{vnf charakter poddir{tl km)lgu {*n L+"ftrsJ$ l" Nrizev spolku je Zpdviclcf spolek HLAHOL

Více

t. Uvodni ustanoveni

t. Uvodni ustanoveni IB Praha o B;'nc o Havlickuv Brod o Cstrava o Plzeh. Usti nad Labern OSA - Ochrannf svaz autorskf pro priva k dfl0m hudebnim, o.s. se sidlem v Praze 6, eeskoslovensk6 armiidy 20, PSe: 15055 le: 63839997,

Více

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi Adresa piislu5n6ho iiadu t lrao: Ulice: Pifloha i. 9 k WhliSc i. s03,2006 Sb. vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi podle ustanoveni $ ll0 odst. I a2 zdkona d. 183/2006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin.

Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin. Obec Libenice Zastupitelstvo obce Libenice Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin. Zahfjeni zas ed 6nf zastupitelstva T.aseddni Zastupitelstva obce Libenice

Více

FIRST TRANSPORT LINES

FIRST TRANSPORT LINES FRST TRANSPORT LNES VYROCN ZPRAVA ZAROK SPOLECNOST 2014 vynoerui zpnavn za ROK 2014 Spolednosti FTL - First Transport Lines a.s. Obsah: A. B. C. D. E. F. ZAkladni (daje o spolednosti ZprAva piedstavenstva

Více

PojistnS sm louva iislo: 0018895387

PojistnS sm louva iislo: 0018895387 ilililil ilil ililil]l illill] ]ilil ilil ililililililililililililil il *0018895347240000* PojistnS sm louva iislo: 0018895387 eesk6 podnikatelsk6 pojistbvna, a.s., Vienna Insurance Group Sidlo: Praha

Více

Joay. y'/. 01, MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni. Doruieni rozhodnuti

Joay. y'/. 01, MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni. Doruieni rozhodnuti MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni Letenskri 1918.756 61 RoZnov pod Radho5tdm f ni sovd znadka: MdU N y st/ 28 I 69 20 1 4 I tmi C j. dokumentu: MdU-RpN33Z88t20t4 Vyiizuje:

Více

ll. 0vodni ustanoveni

ll. 0vodni ustanoveni o Smlouva o dilo lahranidnijazykov6-vzdeldvaci pobyt pro 26ky,zahranidnijazykov6 kurzy pro pedagogy a stinovdni pro pedagogy l.c zahraniini jarykovi - vzdelfvacf pobyt pro i6ky Spandlsko 40 diti + 4 pedagogov6

Více

konan6ho dne 13. 8. zots, od 18:00 hodin,

konan6ho dne 13. 8. zots, od 18:00 hodin, Obec Zivanice Zastupitelstvo obce Zivan ice Ziipis ze zaseddni Zastupitelstva obce Zivanice, konan6ho dne 13. 8. zots, od 18:00 hodin, na Obecnim f iad6 v Zivanicich Zah6jeni zased6ni zastupitelstva Zaseddni

Více

konan6ho 22. L.2Ot5, od 18:00 hodin, m riiiade v Zivanicich 26pis i Zastupitelstva obce Zivanice, ze zased6

konan6ho 22. L.2Ot5, od 18:00 hodin, m riiiade v Zivanicich 26pis i Zastupitelstva obce Zivanice, ze zased6 Obec Zivanice Zastu pitelstvo obce Ziivanice ze zased6 konan6ho na 26pis i Zastupitelstva obce Zivanice, 22. L.2Ot5, od 18:00 hodin, m riiiade v Zivanicich Zahijeni zased6ni Zaseddni Zastupitelstva obce

Více

Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf

Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf Podle zdkona E. 9312009 Sb., o auditorech a o zmdnd ndkterych z6kon:0, ve zneni pozdej5ich piedpisfi, auditorskdho standardu d. 52, dal5ich relevantnich piepisri

Více

2. uiel Dodatku. 2.1. Dodatek upiesiuje a dophiuje zn6ni Smlouvy. Upravuje-li tento Dodatek nekte16

2. uiel Dodatku. 2.1. Dodatek upiesiuje a dophiuje zn6ni Smlouvy. Upravuje-li tento Dodatek nekte16 in-st:itni riiad inspekce prdce Sidf o: Jednajici: le: 75046962 dsle jen Zadavatel na strane jednd KolSiskd 45L/13,7 46 0L Opava Mgr. lng. Rudolf Hahn, generillni inspektor Autocont CZ a.s. Sidlo: Jednajici:

Více

PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf

PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf KRAJSKA t{ygtentca stluce STREDOEESKEHO KRAJE st sioirru,i V PRAZE PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf podle Naiizenf Evropsk6ho parlamentu a Rady (ES) E. 88212004 ze dne 29. dubna 2004 o rtfednich kontrolsch

Více

Zadfvaci dokumentace. Adaptace dvou staveb - kravinfi pro potieby ustdjeni koni. 't,o:lzo 48972. N6zev veiejn6 zakilzky:

Zadfvaci dokumentace. Adaptace dvou staveb - kravinfi pro potieby ustdjeni koni. 't,o:lzo 48972. N6zev veiejn6 zakilzky: Adaptace dvou staveb - kravinfr pro potieby ustdjeni koni Zadfvaci dokumentace prrc podlimitniveiejnou zakdzku na stavebni prdce zadanou formou zjerdnodu5endho podlimitniho iizen( dle z6kona :137 /2006

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE MOKRÝ LOM ZA R. 2011

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE MOKRÝ LOM ZA R. 2011 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE MOKRÝ LOM ZA R. 2011 Rozpočet obce na r. 2011 byl projednán a schválen zastupitelstvem obce dne 29. 12. 2010 jako vyrovnaný ve výši 1 197 651 Kč. Rozpočet byl dále v průběhu roku upravován

Více

OrganizaEni f 6d. ;;hiii: *: V*,j: "d-omoy. .Ansrmoftte. it.i. Zi'kladni ustanoveni. Domov Harmonieo centrum soci6lnich sluzeb Miro5ovo

OrganizaEni f 6d. ;;hiii: *: V*,j: d-omoy. .Ansrmoftte. it.i. Zi'kladni ustanoveni. Domov Harmonieo centrum soci6lnich sluzeb Miro5ovo ;;hiii: Domov Harmonieo centrum soci6lnich sluzeb Miro5ovo *: V*,j: "d-omoy piispdvkovh organwaceo Skoiick6 3L4,338 43 Miro5ov.Ansrmoftte OrganizaEni f 6d Orgarizadni ffud Domova Harmonie, centra..socislnfch

Více

STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ. Školka Montessori Kladno

STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ. Školka Montessori Kladno STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ Školka Montessori Kladno ČLÁNEK 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Název občanského sdružení: Školka Montessori Kladno (dále jen Sdružení") 1.2. Sídlo sdružení: Na Vyhaslém 3197, 272

Více

PojistnA smlouva 6.8056971013

PojistnA smlouva 6.8056971013 PojistnA smlouva 6.8056971013 Smluvnistrany: CSOB Poji5t'ovna, a. s., 6len holdingu CSOe se sfdlem Pardubice, Zelen6 pledm6stl, Masarykovo n6m6sti dp. 1458 ps0 saz ra rco: +ssg+gog, otd: c2699000761 zapsan6

Více

STATUT NADACE ČEZ. ve znění ke dni 27. 1. 2015

STATUT NADACE ČEZ. ve znění ke dni 27. 1. 2015 STATUT NADACE ČEZ ve znění ke dni 27. 1. 2015 Společnost ČEZ, a. s., se sídlem Praha 4 Duhová 2/1444, IČ: 45274649, založila nadační listinou ze dne 25. 7. 2002 Nadaci Duhová energie. Nadace byla zřízena

Více

1. Zahfieni. prezentace" volba orgdnri ShromiZddni. Zhpis z jedn6nf Shrom6id6nf Spoleienstvi vlastnikri domu ip. 3203 v Praze 10 Hyacintov 3208/8

1. Zahfieni. prezentace volba orgdnri ShromiZddni. Zhpis z jedn6nf Shrom6id6nf Spoleienstvi vlastnikri domu ip. 3203 v Praze 10 Hyacintov 3208/8 ,n a-a Zhpis z jedn6nf Shrom6id6nf Spoleienstvi vlastnikri domu ip. 3203 v Praze 10 Hyacintov 3208/8 se sfdlem: Hyacintov6 3208/8, L06 00 Praha 10 ICz 27171205, DIC: C227171205 zaps. u MS v Praze, odd.

Více

zastoupen: MUDr. Antonin Malina, Ph.D., MBA, teditel IC: 00023841 otd:

zastoupen: MUDr. Antonin Malina, Ph.D., MBA, teditel IC: 00023841 otd: Smlouva o dilo rlrzavlenf podle ust. $ 2586 a nfsl. zr[konae.89/2012 Sb. obiansk6ho zikoniku, i.... ze dne... (ddle jen,,smloava" ) 1. Smluvni strany 1, 1. Obiednatel: Institut postgradu5lniho vzdel5v6ni

Více

- velikost bytu - umisteni bltu - moznost uzivri,ni v;y'tahu - kategorie bytu. BydliStd trval6:... ZAoosr o nalrm Byru v ooui zvlasrniho unirni

- velikost bytu - umisteni bltu - moznost uzivri,ni v;y'tahu - kategorie bytu. BydliStd trval6:... ZAoosr o nalrm Byru v ooui zvlasrniho unirni ZAoosr o nalrm Byru v ooui zvlasrniho unirni Drim s pedovatelskou sluzbou Skalka I 120, prachatice Drim s pedovatelskou sluzbou SNP 559, Prachatice Piijmeni, jmeno: e o Zadateli: Rodn6 ptijmeni. Datum

Více

-.:'\ I. PNEDMET SMLOUVY

-.:'\ I. PNEDMET SMLOUVY .r.t.f -.:'\ r-'$: Obiednatel: Ndzev objednatele: Sidlo: te: Dte : Jednajici: Firma je zaps6na v OR ddle jen objednatel Zhotovitel: Ndzev zhotovitele: Sfdlo: te: Dte : Jednajfci: Firma je zapsdna v OR

Více

ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, České Budějovice, tel ,

ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, České Budějovice, tel , ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, 370 04 České Budějovice, tel. 387738354, www.ssvos.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále

Více

Čl. V. Územní působnost nadace. Účel nadace

Čl. V. Územní působnost nadace. Účel nadace Statut Nadace pro záchranu a obnovu Jizerských hor Čl. I Založení nadace Nadace Fond pro záchranu a obnovu Jizerských hor byla registrována dne 12.5.1993 Okresním úřadem v Liberci pod čj. RF/VO-209R/93.

Více

Statut nadačního fondu ( 4 zákona č. 227/1997 Sb.)

Statut nadačního fondu ( 4 zákona č. 227/1997 Sb.) Statut nadačního fondu ( 4 zákona č. 227/1997 Sb.) Preambule Pavel Cais r.č.: 481205/078 trvale bytem: Za Pazdernou 2574, 397 01 Písek (dále jen zřizovatel) zřídil nadační listinou ze dne 21. 11. 2013,

Více

Usnesenl. t/,/l T- Ing. Antonin Ma5talit. MUDr. Hana HerSkov5. starosta. mfstosta rostka. i j

Usnesenl. t/,/l T- Ing. Antonin Ma5talit. MUDr. Hana HerSkov5. starosta. mfstosta rostka. i j StatutSrni m6sto Ostrava mestskf obvod SlezskS Ostrava zastupitelstvo mestsk6ho obvodu Statut6rni rn6eto Usnesenl Ing. Antonin Ma5talit starosta I i j t/,/l T- MUDr. Hana HerSkov5 mfstosta rostka t-, Mestski

Více

Závěrečný účet DSO za rok 2013 Svazek měst a obcí okresu Strakonice

Závěrečný účet DSO za rok 2013 Svazek měst a obcí okresu Strakonice Závěrečný účet DSO za rok 2013 Svazek měst a obcí okresu Strakonice Zůstatek účtu k 1.1.2013 195 994 Příjmy rozp. skut. členské příspěvky 280 500 296 577 neinv.dotace kraj 735 000 735 000 příjem z reklamy(čsad)

Více

II. I. SMLUVNISTRANY. Objednatel: Dodavatel: 2.1 Specifikace 0drZby: viz. piiloha servisni smlouvy d.1

II. I. SMLUVNISTRANY. Objednatel: Dodavatel: 2.1 Specifikace 0drZby: viz. piiloha servisni smlouvy d.1 SMLoUVA o servisni UonZeE e islo smlouvy: ff20130424 I. SMLUVNISTRANY 1.1 Objednatel: Dodavatel: Psychiatricki k6iebna Cerveni Dv0r Cervenf Dvrir 1 eeskf Krumlov 381 01 Zastoupenf ieditelem MUDr. liiim

Více

Čl. 8 Rozhodování o poskytnutí nadačního příspěvku 1. Nadační příspěvek, resp. platba díla musí být provedena na základě platné smlouvy o dílo v soula

Čl. 8 Rozhodování o poskytnutí nadačního příspěvku 1. Nadační příspěvek, resp. platba díla musí být provedena na základě platné smlouvy o dílo v soula STATUT NADAČNÍHO FONDU CAMPIANUS Část I, Základní ustanovení Čl. 1 Název nadačního fondu Název nadačního fondu zní: Nadační fond Campianus (dále jen fond ). Sídlo fondu je: Brno, Kozí 8, PSČ 602 00. Čl.

Více

Statut Nadace Divok6 husy ve zneni Dodatku i. 16.

Statut Nadace Divok6 husy ve zneni Dodatku i. 16. Statut Nadace Divok6 husy ve zneni Dodatku i. 16. Cast t. Uvodni ustanoveni Cl. 1. Vznik Nadace Nadace Divoke husf byla zaloaena v roce 1997 dale uvedenymi zlizovateli 17.2.1997 byla zaps6na v regisku

Více

2' Domov Harmonie, centrum soci6lnich sluzeb Miro5ov, piispevkov6

2' Domov Harmonie, centrum soci6lnich sluzeb Miro5ov, piispevkov6 Smlouva o poskytovdni soci6lni sluzby Domovem Harmonier, centrem sociilrnich sluzeb Miro5ov NiZe uveden6ho dne, m6sice a roku uzav re I i 1. Pan/i %KLIENT, nar. %DATNAR, bydliitd %TByDULlcE, %'rbydobec,

Více

-l- kt Bl{ U$T.F. . UPl. lfn. il.l. tr. r. V oblasti obecn6 prdvnfch piedpis0 piedklddd vsem stupfi0m zdkonod6rn6, samosprdvn6 i

-l- kt Bl{ U$T.F. . UPl. lfn. il.l. tr. r. V oblasti obecn6 prdvnfch piedpis0 piedklddd vsem stupfi0m zdkonod6rn6, samosprdvn6 i AI. UPl lfn kt Bl{ U$T.F -l- STANOVY Spofeinost,,E" I Czech EpilepsyAssociation, z. s. Uvoonrf'usrANovENi ' il.l. Ndzev spolku Ndzev spolku: Spoleinost,,E" I Czech Epilepsy Association, z. s. Spolednost,,E'

Více

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH Zakladni Skola a mateisk6 Skola Ostrava-Hrabrivka, Krestova 36,4', piispdvkov6 organizace Krestova 1387 136 A, 700 30 Ostrava-Hrabrivka SMLOUV A E. T7 /2015/08 O KRATKODOBEM PRONAJMU NEBYTOV.fCH PROSTOR

Více

ej., oo34sv2o12ikusk I\EBOVIDY Ii: 00235571 za rok 20LL Zprtva o vfsledku piezkoumfni hospodaieni obce t ).2.2012 r $. l2.20ii

ej., oo34sv2o12ikusk I\EBOVIDY Ii: 00235571 za rok 20LL Zprtva o vfsledku piezkoumfni hospodaieni obce t ).2.2012 r $. l2.20ii Kraisk'0 0iad StiedoEesk6ho kraie Zborovsk6 1 1 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_087 646120 1 IIKUSK ej., oo34sv2o12ikusk Stejnopis d. d Zprtva o vfsledku piezkoumfni hospodaieni obce I\EBOVIDY Ii: 00235571 za

Více

K R A J S K Y r'r bnn

K R A J S K Y r'r bnn K R A J S K Y r'r bnn t l L J n i r < v!'', t\ a-1 L-,,, Y KRAJ EKoNoMIcKV odbor oddeleni PREZKUMU A METoDIKY HoSPoDARENi obci d.j.: KUJCK 8530/2012 OEKO-PR steinoois e.2 Zprava o vvsledku piezkoumeni

Více

Josef Svoboda-sc6nograf, o. P.s. Zpr6va o iinnosti za rok 2013. 2736s409. organizaciu Mdstsk6ho soudu v Praze. St62eini0kolv roku 2013 :

Josef Svoboda-sc6nograf, o. P.s. Zpr6va o iinnosti za rok 2013. 2736s409. organizaciu Mdstsk6ho soudu v Praze. St62eini0kolv roku 2013 : Josef Svoboda-sc6nograf, o. P.s. Zpr6va o iinnosti za rok 2013 sidlo spolecnosti: reo: Liliovd 9, LLO 00 Praha L 2736s409 V 6vodu roku 2013 doslo k v'im6nd ve vedeni spoleinosti. Byla obm6ndna jak sprdvni,

Více

Zakládací listina společnosti. CEROS, Centrum komplexní neurorehabilitační péče pro nemocné s roztroušenou sklerózou, o.p.s.

Zakládací listina společnosti. CEROS, Centrum komplexní neurorehabilitační péče pro nemocné s roztroušenou sklerózou, o.p.s. Zakládací listina společnosti CEROS, Centrum komplexní neurorehabilitační péče pro nemocné s roztroušenou sklerózou, o.p.s. PhDr. Kamila Řasová RČ: 745219/0548 trvalý pobyt: Slezská 2219/130, 130 00 Praha

Více

zprava sratutarnino oncanu BMITENTA OCEL HOLDING SE (za obdobi od 01.07.2013 do 08.11.2013)

zprava sratutarnino oncanu BMITENTA OCEL HOLDING SE (za obdobi od 01.07.2013 do 08.11.2013) zprava sratutarnino oncanu BMITENTA OCEL HOLDING SE (za obdobi od 01.07.2013 do 08.11.2013),, MEZTTTMNI ZPRAVA" zhotoven6 ve smyslu g 1l9a zilkona 8.25612004 Sb. o podnik6ni na kapitrilov6m trhu ve znenf

Více

Tiet5. pi5.loha NZ 1040/2016

Tiet5. pi5.loha NZ 1040/2016 Tiet5. pi5.loha NZ 1040/2016 Stanovy Spoleienstvi vlastniki Hfrrka l. it. r Zikladni ustanoveni L) Spoledenstvi vlastnikfi (drile jen,,spoleeenstvi") je priivnickou osobou, kterii vznikla na zdkladd z6kona

Více

Statut Nadačního fondu Harmonie

Statut Nadačního fondu Harmonie Statut Nadačního fondu Harmonie Čl. 1 Úvodní ustanovení 1. Název nadačního fondu zní: Nadační fond Harmonie (dále jen nadační fond ) 2. Sídlem nadačního fondu je Lázeňská 11 č.p. 285, 110 00 Praha 1. 3.

Více

Smlouva o poskytnuti multiliceniniho programu

Smlouva o poskytnuti multiliceniniho programu '$ t \ Ddle uveden6ho dne, mdsice a roku byla uzaviena tato Smlouva o poskytnuti multiliceniniho programu Smlouva o doddvce software (dale jen,,smlouva") podle zskona d,.892a12 Sb., obdansk6ho zdkoniku

Více

STATUT Nadačního fondu NABLA

STATUT Nadačního fondu NABLA STATUT Nadačního fondu NABLA Článek I. Úvodní ustanovení 1.1 Název a sídlo nadačního fondu: Nadační fond NABLA Studentská 6202/17, 708 00 Ostrava-Poruba 1.2 Statut Nadačního fondu NABLA je závazným vnitřním

Více

VeiejnS zak6zka na doddvky. piijemce podpory v OPZP. EKO Century s.r.o. Kardsek 2230/1,h, Redkovice, 62100 Brno. Ja roslav Lasl, jednatel

VeiejnS zak6zka na doddvky. piijemce podpory v OPZP. EKO Century s.r.o. Kardsek 2230/1,h, Redkovice, 62100 Brno. Ja roslav Lasl, jednatel pisevr rua zpnavn zadavate LE VeiejnS zak6zka na doddvky,,doddvka svozov6 a manipulaini techniky do spoleinosti EKO Century s.r.o." zqddvand ve ziednoduiendm podlimitnim ffzeni podle zdkonq i. 137/2006

Více

crcuv ROP STREDNf Gener5lni rekonstrukce mistni komunikace Tatce

crcuv ROP STREDNf Gener5lni rekonstrukce mistni komunikace Tatce ROP STREDNf crcuv ;NVhI iia* l,:{} ;,'&:*: *t.ll}{}i.ji.fd{}$ti SPOLU FINANCOVANO EVROPSKOU UNIi Z EVROPSKENO TOTqDU PRO REGIONALNi ROZVOJ Gener5lni rekonstrukce mistni komunikace Tatce Cislo smlouvv :

Více

Piftomni: z. ohuman M. stark,ing. R. Midin, J. Kuba, J. vrskov6, M. Koutny, Ing. P. B*gr, G. Eisenreichov6. Omluven: Ing" P.

Piftomni: z. ohuman M. stark,ing. R. Midin, J. Kuba, J. vrskov6, M. Koutny, Ing. P. B*gr, G. Eisenreichov6. Omluven: Ing P. IS z veiejndho zaseddni zastupitelstva obce Jenei, kter6 se konalo ve stiedu 27.5.2015 v 18 hod. v kanceldii Obecniho riiadu Jenei Piftomni: z. ohuman M. stark,ing. R. Midin, J. Kuba, J. vrskov6, M. Koutny,

Více

Stanovy občanského sdružení CZEMP (Česká skupina pro Ph- myeloproliferativní onemocnění)

Stanovy občanského sdružení CZEMP (Česká skupina pro Ph- myeloproliferativní onemocnění) Stanovy občanského sdružení CZEMP (Česká skupina pro Ph- myeloproliferativní onemocnění) I. Název a sídlo občanského sdružení 1. Tyto stanovy jsou stanovami občanského sdružení s názvem: CZEMP (Česká skupina

Více

smlouvu o dilo E.L6l20tz (d6le jen,,zhotovitel") na stran6 druh6, uzaviraji podle ustanoveni I 536 a ndsl. obchodniho zdkoniku tuto

smlouvu o dilo E.L6l20tz (d6le jen,,zhotovitel) na stran6 druh6, uzaviraji podle ustanoveni I 536 a ndsl. obchodniho zdkoniku tuto Smluvni strany Obec Vil6mov i.p. L72,407 80 Vilemov reo 00261769 Dra cz 00261769 t.. u.5323431/0100 Zastoupend Hynkem Raichartem, starostou obce ZSstu pci oprdvneni jed nat ve vdcech techn icklich : p.p.

Více

KRAJ. svol6vam. V soufadu s S 40 odst. 1 zakona i. 12912OOO Sb., o krajich, v platn6m zn6ni. na dtvrtek 16. dubna 2015 od 10:00 hodin.

KRAJ. svol6vam. V soufadu s S 40 odst. 1 zakona i. 12912OOO Sb., o krajich, v platn6m zn6ni. na dtvrtek 16. dubna 2015 od 10:00 hodin. KRAJ 'l Datum 2,4. 2015 V soufadu s S 40 odst. 1 zakona i. 12912OOO Sb., o krajich, v platn6m zn6ni svol6vam 1 6. zased6ni Zastu pitelstva J ihodesk6ho kraje na dtvrtek 16. dubna 2015 od 10:00 hodin..zasedani

Více

Obec Hradec. Zpr ix a neziivisl6ho auditora. o vfsledku piezkoumiini hospodaieni. obecni Unno H RADEC. Ing. fan Nozar, auditor

Obec Hradec. Zpr ix a neziivisl6ho auditora. o vfsledku piezkoumiini hospodaieni. obecni Unno H RADEC. Ing. fan Nozar, auditor obecni Unno H RADEC Ing. fan Nozar, auditor Na Vfhledech 3r5, 33+ 52 Merklin dislo opravnlnlr4z4 o zapisu do seznamu auditoru lc +gz 37 6or Doslodne: 71, 05, 2012 Piiloha: Zpr ix a neziivisl6ho auditora

Více

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO.

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO. /7zc>-zz// /,-3, fur'l- o-9 Piiloha i. 9 k vyhld5ce C. 503/2006 Sb. Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO

Více

IC: 264 39 395 DIC: C2264 39 395 zastoupens: Ing,Petrem BudiSem, Ph.D., ptedsedou ptedstavenstva a Ing,Maftinem Skorpilem, dlenem ptedstavenstva

IC: 264 39 395 DIC: C2264 39 395 zastoupens: Ing,Petrem BudiSem, Ph.D., ptedsedou ptedstavenstva a Ing,Maftinem Skorpilem, dlenem ptedstavenstva / Mand5tni smlouva o provozu registraini autority Psychiatrick6 l6tebny derven'i Dvfir pro vydsv5ni tvalifitovan'ich certifik6t0 a o poskytov5n? sluieb I.CA uzavtend podle ustanoveni 5 566 a ndsl, zdkona

Více

liitornni: Maly Jiii, Strnadelov6 Hana, Gr6d Jiii, Hospodka V6clav, Rozko5n6 Kateiina,

liitornni: Maly Jiii, Strnadelov6 Hana, Gr6d Jiii, Hospodka V6clav, Rozko5n6 Kateiina, Zirpis z ustavuj iciho zas ed6n i Zastupltelstva obce Hrab d Sin, konan6ho dne29.10.2018, od 19:00 hod. liitornni: Maly Jiii, Strnadelov6 Hana, Gr6d Jiii, Hospodka V6clav, Rozko5n6 Kateiina, '^,{^X I /r:1^^1^-,

Více

ROZVAHA ve zjednodu5en6m rozsahu ke dni 31.12.2012 ( v celich tisicich KE )

ROZVAHA ve zjednodu5en6m rozsahu ke dni 31.12.2012 ( v celich tisicich KE ) Rozvaha podle Plilohy d. 1 vyhl6$ky d. 500i2002 Sb. 06etni jednotka dorudi 0detni zdvdrku soudasn6 s dorudenlm dafiovdho piizn6ni za daii z ptijm0 1 x pilslu5n6mu finan0nimu Uiadu ROZVAHA ve zjednodu5en6m

Více

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Obec Libenice Zastupitelstv obce Libenice Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Tasedini Zastupitelstva obce Libenice

Více

DRAZEBNi VYHLASKA. 1. Piedm6tem draiby isou tyto v6ci: Etektronicky podeps6no. Finanini 0iad pro Jihodesky kraj. vedouci odddleni

DRAZEBNi VYHLASKA. 1. Piedm6tem draiby isou tyto v6ci: Etektronicky podeps6no. Finanini 0iad pro Jihodesky kraj. vedouci odddleni Finanini 0iad pro Jihodesky kraj Etektronicky podeps6no M6nesova 1803/3a,371 87 Cesk6 Bud6jovice 12. 03. 2015 Sekce Uzemni oracovist6 v Prachaticich Vodfiansk6 376, 383 01 Prachatice Vyiizuje: Pavel K0rka,

Více

z AP I S i. 612015 ii t Program: 1. Volba ovdiovatelfl o Bez vy'j6dieni' 1. Volba oveiovatehi zdpisu

z AP I S i. 612015 ii t Program: 1. Volba ovdiovatelfl o Bez vy'j6dieni' 1. Volba oveiovatehi zdpisu i{ ii t z AP I S i. 612015 ze zasediniobecniho zastupitelstva konan6ho dne 30. 9. 2015 v Orli od 19.00 hod. I pfitomni: p. Haw6nek, Janou5kov6, Flifu, 1,6ikov6, Jenidek, Brabec, Homfl

Více

Část druhá Majetek Nadace. Čl. IV Prostředky a zdroje Nadace

Část druhá Majetek Nadace. Čl. IV Prostředky a zdroje Nadace Část druhá Majetek Nadace Čl. IV Prostředky a zdroje Nadace 1. Majetek Nadace tvoří nadační jmění, a to finanční prostředky uložené na účtu vedeném u Československé obchodní banky, a.s., Lazarská 6, 120

Více

VYHLASKA vyhotovené dle $ 43 zàk.ó.26/2000 Sb. C. j: 326/2010-N

VYHLASKA vyhotovené dle $ 43 zàk.ó.26/2000 Sb. C. j: 326/2010-N EURODRAZSy.CZ a.s., U Pískovny 890/1, 18200 Praha 8 IC: 25023217, zapsanó: MS v Praze, oddít B, vloèka 11911 Tel.: 800900190, e-mail: info@eurodrazby.cz DRAZEBNI t v VYHLASKA vyhotovené dle $ 43 zàk.ó.26/2000

Více

USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4

USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4 M6stskf isst Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4 18.6.2014 T,odpoviil6 Termin plneni Nov6 usneseni iislo SnlnEno Kontrolni termin zistupce starosty Ing. Pavel Machdiek Mg. Koubek 19.6.2014 Zastupitelstvo

Více

Cenik placenf ch sluzeb

Cenik placenf ch sluzeb I. V.ikony bez vazby na odbornost Urazovh nemocnice v Brni, Pondvka 61 662 50 Brno Cenik placenf ch sluzeb Jedn6 se o vykony prov6ddnd v osobnim zdjmu a na Lddost fyzickych osob nebo v zdjmu a na Lddostpr6vnickych

Více

Zpr via o vfsledku pfezkou 6ni h poda obce HodiS ov

Zpr via o vfsledku pfezkou 6ni h poda obce HodiS ov Krajskf uiad Kraje VYso6ina odbor kontroly Zr2kova 57, 587 33.Jihlava Qfainnnic i 1 vrvj"vy'v v.! KUJI 154112015 KO Zpr via o vfsledku pfezkou 6ni h poda obce HodiS ov se sldlern Hodi5kov 52, 591 01 Zd'ar

Více

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni odbor kontroly e1: Lr-oo9sn:/Hav Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni obec Kvitkov, ri oosr1531 za rok20l3 Plezkoumfni se uskuteinilo ve dnech: 16.10.2013 2.4.2014 nazdkladd zilkona()..42012004 Sb.,

Více

vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU

vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU ademie vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU ZasilSme V5m vrizvu k poddnf nabidky na veiejnou zakdzku mal6ho rozsahu na doddvky s n5zvem,,n6kup switch0 a wifi access point& pro rozsiieni

Více

ledku pi;ezkoumrini hospodaieni

ledku pi;ezkoumrini hospodaieni Krajshj fiad S Odbor finandni kontroly Zborovskd 11 15021 Praha 5 esk6ho kraje SpZn: SZ _86240/ 2008 IKU ij., 009248/2009/KUSK Stejnopis d. 2 Zprhva o ledku pi;ezkoumrini hospodaieni Obce ESTAJO\r'ICE,

Více

Nadační fond Jendy Rajmana

Nadační fond Jendy Rajmana Statut nadačního fondu Nadační fond Jendy Rajmana I. Všeobecná ustanovení čl. l Nadační fond Jendy Rajmana (dále jen "fond") byl zřízen zakladatelem ing. Pavlem Hančarem, bytem v Hořicích, Riegrova 1048,

Více

L VymezenI zdkladnich pojm0 ll. Odpov6dnost a pravomoc

L VymezenI zdkladnich pojm0 ll. Odpov6dnost a pravomoc s/22.2/2074 SmErnice o cestovlvicx ruannnoacn Obsah: L VymezenI zdkladnich pojm0 ll. Odpov6dnost a pravomoc lll. Zprisob zpracovdni cestovniho piikazu lv. Druhy cestovnlch niihrad V. Zdloha na pracovnicestu

Více

q5f MnsARYKOv onkoloctckv 0srRv ZlutV kopec 7, 65653 Brno e.1.: R - tt2gtrt/t4northl

q5f MnsARYKOv onkoloctckv 0srRv ZlutV kopec 7, 65653 Brno e.1.: R - tt2gtrt/t4northl t,s o*tbq^ '+'.t-t A 44 q5f $ WW MnsARYKOv onkoloctckv 0srRv ZlutV kopec 7, 65653 Brno Zdravotnick6 zafizeni akreditovand Joint Commission International a Spojenou akreditadnf komisi tr Protokol o druh6m

Více

VACLAVICE. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie. Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce. SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK. lfzn: Cj.

VACLAVICE. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie. Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce. SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK. lfzn: Cj. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie ZborovskS 11 15A21 Praha 5 lfzn: Cj.: SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK Stejnopis d. 2 Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce VACLAVICE Id:00508365 za rolk2a13

Více

Zipis z 1O. zased6ni Zastupitelstva m6stsk6 66sti Praha - Kolovraty konan6ho dne 1i. prosinc e 2007 v prostor6ch Sport Klubu Kolovraty

Zipis z 1O. zased6ni Zastupitelstva m6stsk6 66sti Praha - Kolovraty konan6ho dne 1i. prosinc e 2007 v prostor6ch Sport Klubu Kolovraty Zipis z 1O. zased6ni Zastupitelstva m6stsk6 66sti Praha - Kolovraty konan6ho dne 1i. prosinc e 2007 v prostor6ch Sport Klubu Kolovraty & {t Piitomni:dlenov6ZMe: Michal H a ba rt ing', starosta Vladimira

Více