ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA"

Transkript

1 ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA Určeno pro zasedání dne: Zprávu předkládá: Zprávu zpracovali: Mgr. Rudolf Salvetr, starosta města Ing. Vlček, Mgr. Šustrová Předmět zprávy: Dohoda o úpravě vzájemných práv a povinností mezi vlastníky provozně souvisejících kanalizací s obcí Mochtín Podle ustan. 8 odst. 4 zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích, jsou vlastníci vodovodů nebo kanalizací, jakož i vlastníci vodovodních řadů, vodárenských objektů, kanalizačních stok a kanalizačních objektů provozně souvisejících, povinni umožnit napojení vodovodu nebo kanalizace jiného vlastníka, pokud to umožňují kapacitní a technické možnosti. Současně uzavřou vlastníci těchto vodovodů a kanalizací písemnou dohodu, jíž upraví svá vzájemná práva a povinnosti tak, aby bylo zajištěno kvalitní a plynulé provozování vodovodu a kanalizace. Tato dohoda je podmínkou kolaudačního souhlasu podle stavebního zákona. Uvedené dohody město Klatovy uzavíralo s okolními obcemi v r V mezidobí vybudovala obec Mochtín v Újezdci splaškovou kanalizaci, která je napojená na kanalizaci a ČOV ve vlastnictví města Klatovy. Pro její provozování je tak nutné uzavřít dohodu s obcí Mochtín dle přílohy a předložit ji Krajskému úřadu Plzeňského kraje. Vzhledem k tomu, že se jedná o spolupráci mezi obcemi, spadá schválení do pravomoci zastupitelstva (ustan. 84 odst. 2 písm. r) zákona o obcích). Rada města doporučuje schválit Dohodu o úpravě vzájemných práv a povinností mezi vlastníky provozně souvisejících kanalizací s obcí Mochtín v předloženém znění. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města schvaluje Dohodu o úpravě vzájemných práv a povinností mezi vlastníky provozně souvisejících kanalizací s obcí Mochtín v předloženém znění.

2 Dohoda o úpravě vzájemných práv a povinností mezi vlastníky provozně souvisejících kanalizací uzavřená na základě 8 odst. 3 zákona č. 274/2001 Sb. v platném znění I. Účastníci dohody 1. Město Klatovy se sídlem náměstí Míru 62, Klatovy I., zastoupené: Mgr. Rudolfem Salvetrem - starostou města, IČ: , DIČ: CZ , (dále jen Účastník č. 1) a 2. Obec Mochtín se sídlem Mochtín 105, Klatovy, zastoupené: Zdeňkem Voráčkem - starostou obce, IČ: , DIČ: CZ , (dále jen Účastník č. 2) II. Vymezení vlastnictví provozně souvisejících kanalizací (dle identifikačního čísla majetkové evidence - IČME) 1. Účastník č. 1 je mimo jiné vlastníkem: Stokové sítě Újezdec IČME: /1 ČOV Újezdec IČME: /1 2. Účastník č. 2 je mimo jiné vlastníkem: Stokové sítě Újezdec IČME: /1 III. Předmět dohody 1. Předmětem dohody je úprava vzájemných práv a povinností obou účastníků dohody v souvislosti se zajištěním provozu kanalizace v Újezdci u Mochtína, především pak zajištění plynulého a bezpečného odvádění odpadních vod ze zařízení kanalizace ve vlastnictví Účastníka č. 2 do zařízení kanalizace a čistírny odpadních vod ve vlastnictví Účastníka č. 1. Kanalizace, ze které se uskutečňuje odvádění odpadní vody, i kanalizace, do které se uskutečňuje odvádění a čištění odpadní vody podle této dohody, jsou kanalizacemi pro veřejnou potřebu ve smyslu zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích (dále jen ZoVaK) ve znění pozdějších předpisů. Strana 1 (celkem 4)

3 1. Obecné IV. Vzájemná práva a povinnosti obou účastníků 1.1 Účastníci dohody shodně prohlašují, že kanalizace dle čl. II byly zřízeny pro veřejnou potřebu ve smyslu 1 ZoVaK, jsou provozně vzájemně propojeny a tvoří spolu provozně samostatný soubor staveb a zařízení. 1.2 Účastníci dohody shodně prohlašují, že společně zajistí plynulé a bezpečné provozování kanalizace ve svém vlastnictví prostřednictvím jednoho společného provozovatele, kterým je: Šumavské vodovody a kanalizace a.s. se sídlem Koldinova 672, Klatovy II, Klatovy. zastoupena Václavem Kutilem - předsedou představenstva a ředitelem společnosti IČ: , DIČ: CZ (dále jen Provozovatel) 1.3 Účastníci dohody se shodně zavazují společně jednat o všech záležitostech, které se týkají kanalizací dle čl. II. pokud kterýkoliv z nich usoudí, že se týkají společné věci a pokud to bude vyplývat z povahy věci, budou se alespoň navzájem informovat. 1.4 Účastníci dohody shodně prohlašují, že berou na vědomí a souhlasí s tím, aby konkrétní práva a povinnosti a další technické, organizační a ekonomické náležitosti odvádění a čištění odpadních vod dle této dohody byly vykonávány společným Provozovatelem v rozsahu dle smlouvy uzavřené ve smyslu 8 odst. 2 ZoVaK. 2. Technické 2.1 Účastníci dohody shodně prohlašují, že je účelné, aby provozní evidence byla vedena za celou kanalizaci uvedenou v čl. II. tvořící jeden provozní celek a že tuto provozní evidenci povede společný Provozovatel s pověřením ke zpracování vybraných údajů a předáním vodoprávnímu úřadu. 2.2 Účastníci dohody shodně prohlašují, že berou na vědomí a souhlasí s tím, aby pro kanalizace dle čl. II byl vypracován jeden společný kanalizační řád a toto vypracování i aktualizace prováděl společný Provozovatel. 2.3 Účastníci dohody shodně prohlašují, že berou na vědomí a souhlasí s tím, aby podmínky pro uzavření smlouvy o odvádění odpadních vod s koncovými odběrateli vypracoval společný Provozovatel, a zavazují se tyto podmínky respektovat. 2.4 Účastníci dohody shodně prohlašují, že berou na vědomí a souhlasí s tím, aby písemné smlouvy o odvádění odpadních vod s koncovými odběrateli uzavíral společný Provozovatel svým jménem. 2.5 Účastníci dohody se shodně zavazují, že nebudou vzájemně klást žádné překážky a nebudou stanovovat nepřiměřené podmínky při rozšiřování kanalizace, pokud tímto rozšířením bude dotčena kanalizace ve vlastnictví kteréhokoli účastníka dohody a naopak budou účinně spolupracovat. 3. Finanční 3.1 Účastníci dohody se shodli na tom, že pro celkovou kanalizaci, ať je ve vlastnictví jakéhokoliv vlastníka, lze uplatňovat pouze jednotné ceny stočného vyplývající z nedělitelnosti systému. 3.2 Účastníci dohody se shodli, že cena stočného bude stanovena v souladu s cenovými předpisy. Strana 2 (celkem 4)

4 3.3 Účastníci dohody shodně prohlašují a souhlasí s tím, aby právo na stočné měl společný Provozovatel, a shodně se zavazují toto právo na svého provozovatele převést ve smlouvě o provozování. V. Základní podmínky odvádění odpadních vod 1. Účastníci shodně prohlašují, že berou na vědomí a souhlasí s tím, aby celá kanalizace uvedená v čl. II. byla posuzována jako jeden provozní celek vyplývající z nedělitelnosti systému. 2. Jakost předávané odpadní vody v místě plnění z kanalizace Účastníka č. 2 do kanalizace Účastníka č. 1 musí odpovídat podmínkám platného Kanalizačního řádu. 3. Účastníci shodně prohlašují, že berou na vědomí a souhlasí s tím, aby náležitosti týkající se omezení a přerušení odvádění odpadních vod a další obecné technické a ekonomické náležitosti byly řešeny příslušným Provozovatelem. VI. Doba trvání dohody 1. Tato dohoda se uzavírá na dobu neurčitou. VII. Společná a závěrečná ustanovení 1. Účastníci dohody jsou povinni zajistit prostřednictvím společného Provozovatele provozování kanalizace v souladu s právními předpisy, provozním řádem, Kanalizačním řádem a podmínkami stanovenými pro tento provoz rozhodnutími správních úřadů. 2. Účastníci dohody se shodli, že údaje uvedené v této dohodě budou použity pouze pro plnění této dohody. 3. Tato dohoda se řídí právním řádem České republiky. Vztahy mezi stranami dohody, které nejsou výslovně upraveny ujednáními, se budou řídit zejména zák. č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů a dle vyhlášky č. 428/2001 Sb., kterou se provádí zákon č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu a o změně některých zákonů (zákon o vodovodech a kanalizacích), ve znění pozdějších předpisů a také zákonem č. 89/2012 Sb. občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. V případě, že se kterékoliv ustanovení této dohody stane z právních předpisů neplatným, neúčinným či nevykonatelným, nebude mít tento stav vliv na platnost, účinnost či vykonatelnost ostatních ustanovení dohody. 4. Tato dohoda nabývá platnosti a účinnosti dnem schválení statutárním orgánem (zastupitelstvem) a podpisem smluvních stran dohody. Tato dohoda byla schválena Zastupitelstvem města Klatov dne usnesení č.. Tato dohoda byla schválena Zastupitelstvem obce Mochtín dne usnesení č.. 5. Změny a doplňky této dohody je možno učinit pouze písemnou formou se souhlasem obou smluvních stran. Strana 3 (celkem 4)

5 6. Tato dohoda je vyhotovena ve čtyřech výtiscích s platností originálu. Každý účastník obdrží dva výtisky. 7. Tato dohoda vyjadřuje pravou a svobodnou vůli obou účastníků. Účastníci prohlašují, že se seznámili s jejím zněním, text je jim srozumitelný a na důkaz toho, nikoliv pod nátlakem tuto dohodu podepisují. 8. Tato dohoda je závazná i pro provozovatele kanalizace stran dohody. V Klatovech dne Mgr. Rudolf Salvetr Zdeněk Voráček Účastník č. 1 Účastník č. 2 Strana 4 (celkem 4)

uzavírají dnešního dne

uzavírají dnešního dne DOHODA O PŘIPOJENÍ PROVOZNĚ SOUVISEJÍCÍCH KANALIZACÍ ROZDÍLNÝCH VLASTNÍKŮ A O JEJICH VZÁJEMNÝCH PRÁVECH A POVINNOSTECH uzavřená podle ustanovení 8, odst. 3 zákona č. 274/ 2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích,

Více

dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Evidenční číslo: Kupní smlouva dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany RPG Byty, s.r.o. Ostrava Moravská Ostrava, Gregorova 2582/3, PSČ 701

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE 1) Společnost: AGRO BYSTŘICE a.s. se sídlem: č.p. 10, 507 23 Bystřice IČO: 25282409 zapsaná: v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 1740

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE 1) Společnost: AGRO BYSTŘICE a.s. se sídlem: č.p. 10, 507 23 Bystřice IČO: 25282409 zapsaná: v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 1740

Více

Černokostelecká 49, Jevany

Černokostelecká 49, Jevany O B E C J E V A N Y Černokostelecká 49, 281 66 Jevany Dat. schr.: j7sbduc e-mail: urad@obecjevany.cz Obecně závazná vyhláška Obce Jevany Obecně závazná vyhláška č.3/2016, kterou se stanovuje forma úhrada

Více

I. Smluvní strany. Tel.: Číslo účtu:

I. Smluvní strany. Tel.:   Číslo účtu: S m l o u v a o odvádění odpadních vod č. /SLU/2018 (dále jen Smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 275/2013 Sb., vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu (dále jen zákon

Více

Smlouva č. /201 o odvádění odpadních vod

Smlouva č. /201 o odvádění odpadních vod Smlouva č. /201 o odvádění odpadních vod uzavřená podle zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ), vyhlášky č. 428/2001 Sb.,

Více

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA Určeno pro zasedání dne: 17.5.2011 Zprávu předkládá : Mgr. Rudolf Salvetr, starosta města Předmět zprávy : dům 381/III vypořádání podílového spoluvlastnictví Dům 381/III

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-163-023-14 ze dne 24.6.2014 Smlouva o právu provést stavbu mezi městskou částí Praha 12 a Bytovým družstvem Kutilova k provedení stavby Zateplení

Více

Správní orgány. Stavební úřady Vodoprávní úřady Dotčené orgány (vydávají závazná stanoviska, stanoviska, rozhodnutí)

Správní orgány. Stavební úřady Vodoprávní úřady Dotčené orgány (vydávají závazná stanoviska, stanoviska, rozhodnutí) Zákon o vodovodech a kanalizacích č. 274/2001 Sb., ve znění pozdějších předpisů Právní předpisy Správní řád, zákon č. 500/2004 Sb., ve znění pozdějších předpisů Vodní zákon, zákon č. 254/201 Sb., ve znění

Více

tuto číslo smlouvy: Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli

tuto číslo smlouvy: Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli číslo smlouvy: PLÁNOVACÍ SMLOUVA uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-142-044-13 ze dne 10.12.2013 Smlouva o právu provést stavbu mezi městskou částí Praha 12 a Bytovým družstvem Růžek, družstvem, pro zateplení domu

Více

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci)

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci) Materiál číslo: 9 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Smlouva o provozování kanalizace pro veřejnou potřebu

Smlouva o provozování kanalizace pro veřejnou potřebu Smlouva o provozování kanalizace pro veřejnou potřebu uzavřená podle 8 odst. 2 zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích, v platném znění (dále jen ZVAK) I. Smluvní strany: Vlastník: Obec Žďár

Více

Smlouva o smlouvě budoucí. o zřízení služebnosti

Smlouva o smlouvě budoucí. o zřízení služebnosti Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti uzavřená dne 2016 mezi obcí Strančice jako budoucím povinným a společností ARENDON a. s. jako budoucím oprávněným Strana 1 (celkem 7) IČO: 002 40 788 sídlem

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Ing. arch. Marek Kuchta Ing. Dagmar Čabalová

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Ing. arch. Marek Kuchta Ing. Dagmar Čabalová MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 6. 2018 Bod programu: 21 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor rozvoje města Ing. arch. Marek Kuchta Ing. Dagmar

Více

tuto Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli

tuto Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli PLÁNOVACÍ SMLOUVA uzavřená podle 1746 odst.2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů

Více

SMLOUVA O VKLADU, PACHTU A PROVOZOVÁNÍ VODÁRENSKÉ INFRASTRUKTURY KANALIZACE

SMLOUVA O VKLADU, PACHTU A PROVOZOVÁNÍ VODÁRENSKÉ INFRASTRUKTURY KANALIZACE SMLOUVA O VKLADU, PACHTU A PROVOZOVÁNÍ VODÁRENSKÉ INFRASTRUKTURY KANALIZACE mezi Obec Kamenné Žehrovice verze: 14-1 1/7 mezi Obec Kamenné Žehrovice Sídlo: Karlovarská 6, Kamenné Žehrovice, PSČ 273 01 IČ:

Více

Příloha č. 04. SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ (dále jen jako Smlouva )

Příloha č. 04. SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ (dále jen jako Smlouva ) Příloha č. 04 usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 25. května 2016 SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ (dále jen jako Smlouva ) uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení

Více

SMLOUVA O UŽÍVÁNÍ KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY, PRÁVU PROVÉST STAVBU A O BUDOUCÍ SMLOUVĚ O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE

SMLOUVA O UŽÍVÁNÍ KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY, PRÁVU PROVÉST STAVBU A O BUDOUCÍ SMLOUVĚ O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE SMLOUVA O UŽÍVÁNÍ KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY, PRÁVU PROVÉST STAVBU A O BUDOUCÍ SMLOUVĚ O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE uzavřená dle ust. 1240, 1746 odst. 2 a 1785 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1.

Více

Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti

Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti podle ustan. 1785 a násl. a v souladu s 1257 a násl. občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany se sídlem náměstí

Více

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s.

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s. MMK/SML/854/2017 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu statutárního města Karviné uzavřená dle ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů statutární město Karviná

Více

verze z DOHODA

verze z DOHODA DOHODA o úpravě vzájemných práv a povinností vlastníků provozně souvisejících vodovodů a kanalizací uzavřené podle 8, odst. 3 zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu, ve

Více

Koncept Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě (kraj jako budoucí oprávněný)

Koncept Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě (kraj jako budoucí oprávněný) Příloha č.: 5 k materiálu č.: 11/1 Počet stran přílohy: 5 Koncept Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě (kraj jako budoucí oprávněný) Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti

Více

dohodu o budoucí smlouvě o výpůjčce podle 659 a násl. Občanského zákona

dohodu o budoucí smlouvě o výpůjčce podle 659 a násl. Občanského zákona Zastupitelstvo obce Kostomlaty nad Labem se na svém 1. letošním zasedání uložilo zveřejnit v Kostomlatských novinách smlouvu o výpůjčce kanalizace mezi Obcí Kostomlaty a VaK Nymburk. Obě smlouvy jak smlouvu

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Dostavba kanalizace Hranice - Smlouva o prodeji projektových dokumentací

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Dostavba kanalizace Hranice - Smlouva o prodeji projektových dokumentací MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 30 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor rozvoje města Ing. arch. Marek Kuchta,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Technické služby Doubravčice, s.r.o. Registrace: Městský soud v Praze, oddíl C, vložka 224654.

Technické služby Doubravčice, s.r.o. Registrace: Městský soud v Praze, oddíl C, vložka 224654. S M L O U V A O N Á J M U vodohospodářských děl a souborů zařízení k zajištění rozvodu a dodávky pitné vody a odvádění a čištění odpadních a dešťových vod ---------------------------------------------------------------

Více

Ing. Břetislavem Rigrem Náměstkem primátora

Ing. Břetislavem Rigrem Náměstkem primátora o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské sítě Uzavřená v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve spojení s ustanovením 86 odst. 2 písm. a) a 110 odst. 2 písm. a) zákona č. 183/2006

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-166-034-14 ze dne 15.7.2014 Smlouva o právu provést stavbu mezi městskou částí Praha 12 a společností FPR Group a.s. pro provedení stavby doprava

Více

Nájemní smlouva. uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: takto: I. Předmět a účel nájmu

Nájemní smlouva. uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: takto: I. Předmět a účel nájmu Nájemní smlouva uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: Obec Libhošť (IČ:72086718 Podíl:1/1) Libhošť č.p. 1 Libhošť, 742 57 jako pronajímatel na

Více

L I B E R E C. Bc. Filip Chmátal. Bc. David Novotný, vedoucí odboru správy veřejného majetku na 12. schůzi rady města dne 18.6.2013.

L I B E R E C. Bc. Filip Chmátal. Bc. David Novotný, vedoucí odboru správy veřejného majetku na 12. schůzi rady města dne 18.6.2013. S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 27.6.2013 Bod pořadu jednání: Věc: Přijetí daru veřejné osvětlení, Krásná vyhlídka Zpracoval: odbor, oddělení: Bc. Filip

Více

llllllll MMB Název: Návrh nového znění vzorového dodatku ke Koncesni smlouvě

llllllll MMB Název: Návrh nového znění vzorového dodatku ke Koncesni smlouvě / Rada města Brna llllllll MMB2017000000273 fl ZM7/2139 Z7/26. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 07.03.2017 Název: Návrh nového znění vzorového dodatku ke Koncesni smlouvě Obsah: Důvodová zpráva

Více

Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo

Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo Odbor školství a kultury 4.8. Pro jednání zastupitelstva města dne 11.9.2019 Zpracoval: Mgr. Jiří Petr, odbor školství a kultury Předkládá: Pavel Čížek Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo

Více

DOHODA VLASTNÍKŮ PROVOZNĚ SOUVISEJÍCÍ VODOHOSPODÁŘSKÉ INFRASTRUKTURY A O JEJICH VZÁJEMNÝCH PRÁVECH A POVINNOSTECH

DOHODA VLASTNÍKŮ PROVOZNĚ SOUVISEJÍCÍ VODOHOSPODÁŘSKÉ INFRASTRUKTURY A O JEJICH VZÁJEMNÝCH PRÁVECH A POVINNOSTECH rt / z 9 / 2 D f $ C E S ^(3 S l./..z.a..t.9.. /OASM Číslo dohody vlastníka: C E S ^ S 1 / 2 0 1 9 / D A S M Číslo dohody SčVK: MO-003/19 DOHODA VLASTNÍKŮ PROVOZNĚ SOUVISEJÍCÍ VODOHOSPODÁŘSKÉ INFRASTRUKTURY

Více

I. Smluvní strany. II. Prohlášení

I. Smluvní strany. II. Prohlášení Plánovací smlouva dle přílohy č. 13 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti uzavřena v souladu s 86, odst.

Více

SMLOUVA. Sídlo odběratele: ulice: čp: Dodací pošta: Litoměřice. Odběrné místo: Rohatce č.p.

SMLOUVA. Sídlo odběratele: ulice: čp: Dodací pošta: Litoměřice. Odběrné místo: Rohatce č.p. SMLOUVA Evid.č.: čp. /Rohatce O službě odvádění odpadních vod, uzavřena podle zákona a vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu včetně souvisejících prováděcích předpisů Provozovatel a vlastník kanalizace:

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Oddělení právní; Odbor sociálních věcí; Turková Lenka

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Oddělení právní; Odbor sociálních věcí; Turková Lenka MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 10. 2017 Bod programu: 9 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Oddělení právní; Odbor sociálních věcí; Turková Lenka

Více

Smlouva o vzniku společnosti

Smlouva o vzniku společnosti Příloha č.1 SML/ /2015 Smlouva o vzniku společnosti uzavřená ve smyslu 2 odst. 9 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a podle 2716 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

L I B E R E C. Návrh usnesení

L I B E R E C. Návrh usnesení S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 7. zasedání zastupitelstva města dne: 4.9.2014 Bod pořadu jednání: Věc: Darovací smlouva Řetízková ul. Zpracoval: odbor, oddělení: Lenka Havlíková, referent

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání (uzavřená dle 2302 NOZ).. (název) se sídlem,. IČO: zastoupen/ jednající.. (dále jen Pronajímatel ) a... (jméno a příjmení) s místem podnikání IČO:... (dále

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely: Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely: 1) Společnost Vodovody a kanalizace Nymburk, a.s., IČ: 46357009, se sídlem Bobnická 712, Nymburk, zastoupená předsedou představenstva Ing. Milošem Peterou, dále

Více

L IBEREC STATUTÁRNÍ MĚ STO. Návrh usnesení. 5. zasedání zastupitelstva města dne: Bod pořadu jednání: Darovací smlouva Valašská ulice

L IBEREC STATUTÁRNÍ MĚ STO. Návrh usnesení. 5. zasedání zastupitelstva města dne: Bod pořadu jednání: Darovací smlouva Valašská ulice STATUTÁRNÍ MĚ STO L IBEREC 5. zasedání zastupitelstva města dne: 28.5.2015 Bod pořadu jednání: Věc: Darovací smlouva Valašská ulice Zpracoval: odbor, oddělení: Radka Fadrhoncová, specialista odboru správy

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-159-021-14 ze dne 27.5.2014 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene - služebnosti mezi městskou částí Praha 12 a společností Linkin Invest

Více

Návrh smlouvy o spolupráci při přípravě stavby I/37 Chrudim obchvat, úsek křiž. I/17 - Slatiňany

Návrh smlouvy o spolupráci při přípravě stavby I/37 Chrudim obchvat, úsek křiž. I/17 - Slatiňany Předkladatel: Jaroslav Trávníček, místostarosta Zasedání Zastupitelstva města Chrudim, konané dne 13.5.2013 Návrh smlouvy o spolupráci při přípravě stavby I/37 Chrudim obchvat, úsek křiž. I/17 - Slatiňany

Více

Vodovody a kanalizace Chrudim, a.s. Novoměstská 626, 537 28 Chrudim IČ: 48171590

Vodovody a kanalizace Chrudim, a.s. Novoměstská 626, 537 28 Chrudim IČ: 48171590 Vodovody a kanalizace Chrudim, a.s. Novoměstská 626, 537 28 Chrudim Pravidla odkupu vodárenské infrastruktury pořízené investory (fyzickými nebo právnickými osobami), kteří nejsou akcionáři společnosti

Více

dotace z rozpočtu města Hlučína. Příloha č. 3 Dodatek č. 1 k veřejnoprávní smlouvě č. 2019/8/000004/SML o poskytnutí

dotace z rozpočtu města Hlučína. Příloha č. 3 Dodatek č. 1 k veřejnoprávní smlouvě č. 2019/8/000004/SML o poskytnutí Pro jednání: Zastupitelstva města Hlučína Dne: 6. 6. 2019 ================================================================== Navrhovatel: Odbor financí ==================================================================

Více

S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C. Ing. Radek Chobot

S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C. Ing. Radek Chobot S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 26.5. 2011 Bod pořadu jednání: Věc: Horská ulice - Plánovací smlouva - Viladům Horská Zpracoval: odbor, oddělení: Ing. Radek

Více

M e t o d i c k ý materiál odboru dozoru a kontroly veřejné správy Ministerstva vnitra

M e t o d i c k ý materiál odboru dozoru a kontroly veřejné správy Ministerstva vnitra M e t o d i c k ý materiál odboru dozoru a kontroly veřejné správy Ministerstva vnitra Právní předpisy a jejich ustanovení související se zákonným zmocněním k vydávání obecně závazné vyhlášky obce, kterou

Více

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:..

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. Svazek obcí Čistý Zlechovský potok, 687 10 Zlechov 540, IČ: 75068664 SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. I. Smluvní strany DODAVATEL (provozovatel kanalizace): ODBĚRATEL : Svazek

Více

SMLOUVA. CZ bank. spoj.: Česká spořitelna a.s., č. účtu: /0800

SMLOUVA. CZ bank. spoj.: Česká spořitelna a.s., č. účtu: /0800 MORAVSKOSLEZSKO K.R.* J - (ČRAJSKÝ ÚŘAD CISLO SMLOUVY (DODATKU) SMLOUVA poř. č slo rok O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI INŽENÝRSKÉ SÍTĚ - podle ust. 1785 a násl. a ust.

Více

L I B E R E C. SVS a.s. - záměr budoucího prodeje stavby vodovodního řadu v k.ú. Vesec u Liberce (ul. Holubova) Návrh usnesení

L I B E R E C. SVS a.s. - záměr budoucího prodeje stavby vodovodního řadu v k.ú. Vesec u Liberce (ul. Holubova) Návrh usnesení S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 2. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 02. 2014 Bod pořadu jednání: SVS a.s. - záměr budoucího prodeje stavby vodovodního řadu v k.ú. Vesec u Liberce (ul.

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI uzavřená dle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník )

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI uzavřená dle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) SMLOUVA O SPOLUPRÁCI uzavřená dle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Smluvní strany: I. statutární město Pardubice sídlo: Pernštýnské nám. 1, 530 21 Pardubice

Více

Smlouva o spolupráci veřejných zadavatelů na akci

Smlouva o spolupráci veřejných zadavatelů na akci Smlouva o spolupráci veřejných zadavatelů na akci Číslo: S-../DOP/2017 II/272 Lysá nad Labem, průtah uzavřené ve smyslu 7 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, a podle

Více

MMB Název: Návrh nabytí pozemku p.č. 1195/5 v k.ú. Obrany pro stavbu Brno, Frvčajova rekonstrukce kanalizace a vodovodu" Obsah:

MMB Název: Návrh nabytí pozemku p.č. 1195/5 v k.ú. Obrany pro stavbu Brno, Frvčajova rekonstrukce kanalizace a vodovodu Obsah: Rada města Brna MMB2017000000684 ZM7/2V25 Z7/28. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 16. 5. 2017 Název: Návrh nabytí pozemku p.č. 1195/5 v k.ú. Obrany stavbu Brno, Frvčajova rekonstrukce kanalizace

Více

L I B E R E C. 9. zasedání zastupitelstva města dne: Bod pořadu jednání:

L I B E R E C. 9. zasedání zastupitelstva města dne: Bod pořadu jednání: S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 9. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 10. 2015 Bod pořadu jednání: Věc: Darovací smlouva - výstavba technické a dopravní infrastruktury Horská - Slunný palouk

Více

L I B E R E C. Návrh usnesení. 8. zasedání zastupitelstva města dne: Bod pořadu jednání: Darovací smlouva - Hančova a Vrbatova

L I B E R E C. Návrh usnesení. 8. zasedání zastupitelstva města dne: Bod pořadu jednání: Darovací smlouva - Hančova a Vrbatova S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 9. 2013 Bod pořadu jednání: Věc: Darovací smlouva - Hančova a Vrbatova Zpracoval: odbor, oddělení: Bc. Filip Chmátal,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 209/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 197 ze dne 05.04.2017 Uzavření Smlouvy o provedení stavby ve smyslu zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

Název materiálu: Darovací smlouva na pozemky pod chodníkem Turnov- Sobotecká, v k.ú. Mašov u Turnova od Libereckého kraje

Název materiálu: Darovací smlouva na pozemky pod chodníkem Turnov- Sobotecká, v k.ú. Mašov u Turnova od Libereckého kraje Podklady na zasedání ZM dne: 25.04.2019 Název materiálu: Darovací smlouva na pozemky pod chodníkem Turnov- Sobotecká, v k.ú. Mašov u Turnova od Libereckého kraje Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke

Více

Smlouva o dílo ve prospěch třetího

Smlouva o dílo ve prospěch třetího Smlouva o dílo ve prospěch třetího Zadavatel: Město Meziměstí, 5. května 1, 549 81 Meziměstí IČ: 00272841; DIČ: CZ00272841 zastoupeno Mgr. Evou Mückovou, starostkou a (dále též jako Zadavatel či Město

Více

V E Ř E J N O P R Á V N Í S M L O U V A č. 08/2016 o poskytnutí dotace z rozpočtu obce

V E Ř E J N O P R Á V N Í S M L O U V A č. 08/2016 o poskytnutí dotace z rozpočtu obce V E Ř E J N O P R Á V N Í S M L O U V A č. 08/2016 o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Poskytovatel : Obec Sídlo : 543 61 121 IČ 00278033 DIČ Zastoupený : Ing. Antonínem Stejným, starostou obce Bankovní

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

celková jmenovitá hodnota akcií: (jedno sto čtyřicet devět tisíc korun českých) 1.229,- Kč (jeden tisíc dvě stě dvacet devět korun českých)

celková jmenovitá hodnota akcií: (jedno sto čtyřicet devět tisíc korun českých) 1.229,- Kč (jeden tisíc dvě stě dvacet devět korun českých) \ \- Smluvní strany ** Vodovody a kanalizace, a.s. se sídlem, Čechova 1300/23, PSČ 690 11, identifikační číslo: kterou zastupují Ing. Jaroslav Válka, předseda představenstva a Ing. Pavlína Vlková, místopředseda

Více

OSM Název materiálu: Darovací smlouva - převod stavby komunikace a chodníku na p.p.č. 695/193 a 695/11 v k.ú. Turnov

OSM Název materiálu: Darovací smlouva - převod stavby komunikace a chodníku na p.p.č. 695/193 a 695/11 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 27.04.2017 OSM Název materiálu: Darovací smlouva - převod stavby komunikace a chodníku na p.p.č. 695/193 a 695/11 v k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc.

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOBROVOLNÉHO PENĚŽITÉHO PŘÍPLATKU MIMO ZÁKLADNÍ KAPITÁL SPOLEČNOSTI. Plzeňské městské dopravní podniky, a.s.

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOBROVOLNÉHO PENĚŽITÉHO PŘÍPLATKU MIMO ZÁKLADNÍ KAPITÁL SPOLEČNOSTI. Plzeňské městské dopravní podniky, a.s. Příloha č. 1 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOBROVOLNÉHO PENĚŽITÉHO PŘÍPLATKU MIMO ZÁKLADNÍ KAPITÁL SPOLEČNOSTI uzavřená mezi Plzeňské městské dopravní podniky, a.s. a Statutární město Plzeň V Plzni dne OBSAH Čl.

Více

- souhlasu s výstavbou cyklostezky na katastru obce Kobylnice na pozemcích uvedených níže v této smlouvě,

- souhlasu s výstavbou cyklostezky na katastru obce Kobylnice na pozemcích uvedených níže v této smlouvě, Obec Kobylnice IČ 00 486 160 Sídlo: Na Budínku 240, 664 51 Kobylnice zastoupené starostou obce Ing. Lubomírem Šmídem bankovní spojení: Sberbank č. ú. 4200307857/6800 a Tomáš Kučera narozen: bytem: (dále

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY SPOLEČNOSTI

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY SPOLEČNOSTI SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY SPOLEČNOSTI uzavřená níže uvedené dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami, kterými jsou: společnost VRL Praha a.s. IČ: 45272905 se sídlem: Praha 10, Ke Kablu

Více

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ RADA KRAJE Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi Schváleno radou kraje usnesením

Více

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:..

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. Svazek obcí Čistý Zlechovský potok, 687 10 Zlechov 540, IČ: 75068664 SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. I. Smluvní strany DODAVATEL (provozovatel kanalizace): ODBĚRATEL : Svazek

Více

CO DŮLEŽITÉHO PŘINESLA ZMĚNA ZÁKONA O VODOVODECH A KANALIZACÍCH

CO DŮLEŽITÉHO PŘINESLA ZMĚNA ZÁKONA O VODOVODECH A KANALIZACÍCH CO DŮLEŽITÉHO PŘINESLA ZMĚNA ZÁKONA O VODOVODECH A KANALIZACÍCH Ing. Miloslava Melounová SOVAK ČR, Novotného lávka 5, 116 68 Praha 1 Anotace Novela zákona o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu

Více

Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ Obec Zdiby. identifikátor datové schránky: vt2b6m8 U S N E S E N Í

Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ Obec Zdiby.   identifikátor datové schránky: vt2b6m8 U S N E S E N Í Obec Zdiby Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ 250 66 e-mail: podatelna@obeczdiby.cz, identifikátor datové schránky: vt2b6m8 ZASTUPITELSTVO OBCE ZDIBY U S N E S E N Í Zastupitelstva obce Zdiby číslo 12/1/2019

Více

Dohody vlastníků provozně souvisejících vodovodů a kanalizací a další možnosti spolupráce vlastníků

Dohody vlastníků provozně souvisejících vodovodů a kanalizací a další možnosti spolupráce vlastníků Dohody vlastníků provozně souvisejících vodovodů a kanalizací a další možnosti spolupráce vlastníků Efektivní provozování vodovodů a kanalizací v malých obcích 12. března 2015 Clam-Gallasův palác, Praha

Více

MATERIAL PRO RADU MESTA c. 65. Smlouva zakladajici pravo provest stavbu a smlouva o vypujcce - zastavka Radon in

MATERIAL PRO RADU MESTA c. 65. Smlouva zakladajici pravo provest stavbu a smlouva o vypujcce - zastavka Radon in ~ I I t6ar NAo sazavou MATERIAL BEZ OSOBNiCH UDAJU MEsrsK'i' URAD ZDAR NAD SAzAvou MATERIAL PRO RADU MESTA c. 65 ONE: 24.04.2017 JEDNACi CiSLO: 1055/2017/0KS NAzEV: Smlouva zakladajici pravo provest stavbu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 294/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 283 ze dne 17.05.2017 Uzavření Smlouvy o provedení stavby ve smyslu zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

Důvodová zpráva. Přílohy: Návrh kupní smlouvy Situace GIS ZOPPS

Důvodová zpráva. Přílohy: Návrh kupní smlouvy Situace GIS ZOPPS Důvodová zpráva Odbor územního a hospodářského rozvoje předkládá k odsouhlasení kupní smlouvu, ve které je předmětem prodeje dokončená stavba vodovodního řadu z trub PE DN 50 v délce 261,3m v ulici Sportovní

Více

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ SRÁŽKOVÝCH A ODPADNÍCH VOD č. OV-PO-

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ SRÁŽKOVÝCH A ODPADNÍCH VOD č. OV-PO- SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ SRÁŽKOVÝCH A ODPADNÍCH VOD č. OV-PO- uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu, (dále jen "Zákon"), (dále

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 8 Materiál bez osobních údajů

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 8 Materiál bez osobních údajů MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 8 Materiál bez osobních údajů DNE: 11.2.2019 JEDNACÍ ČÍSLO: 113/2019/MP NÁZEV: Smlouva o zajištění školení strážníků ANOTACE: V rámci odborného školení k činnostem strážníka

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 9. 11. 2017 Bod programu: 6 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy

Více

Pravidla Obce Petráveč. pro zřizování služebnosti na majetku Obce Petráveč. ze dne č. 1/2014. Čl. 1 Vymezení působnosti

Pravidla Obce Petráveč. pro zřizování služebnosti na majetku Obce Petráveč. ze dne č. 1/2014. Čl. 1 Vymezení působnosti Pravidla Obce Petráveč pro zřizování služebnosti na majetku Obce Petráveč ze dne 19.11.2014 č. 1/2014 Čl. 1 Vymezení působnosti 1) Pravidla Obce Petráveč pro zřizování služebností na majetku Obce Petráveč

Více

V E Ř E J N O P R Á V N Í S M L O U V A č. 07/2016 o poskytnutí dotace z rozpočtu obce

V E Ř E J N O P R Á V N Í S M L O U V A č. 07/2016 o poskytnutí dotace z rozpočtu obce V E Ř E J N O P R Á V N Í S M L O U V A č. 07/2016 o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Poskytovatel : Obec Kunčice nad Sídlo : 543 61 Kunčice nad 121 IČ 00278033 DIČ Zastoupený : Ing. Antonínem Stejným,

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 9. 2016 Bod pořadu jednání: Smlouva o postoupení pohledávky Stručný obsah: V rámci převodu činnosti příspěvkových organizací

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-064-018-16 ze dne 4.4.2016 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské sítě k tíži pozemku parc. č. 15/1, v k. ú. Točná Rada městské

Více

\...M. Smlouva o zřízení věcných břemen

\...M. Smlouva o zřízení věcných břemen KUMSP00D6XKP \...M. Smlouva o zřízení věcných břemen uzavřená podle ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, Smluvní strany Moravskoslezský kraj se sídiem: 28. října 2771/117, 702

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 15.02.2017 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: OSM Termín konání: 28.02.2017 Věc: Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy REAL AP Blansko, s.r.o.

Více

Smlouva o spolupráci při realizaci projektu Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji

Smlouva o spolupráci při realizaci projektu Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné MateriálZM MRZ/9404/2015 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor rozvoje oddělení strategií a plánování Kytková Renáta Ing. Materiál pro 9. zasedání

Více

Dohoda o změně závazků plynoucích ze smlouvy o půjčce a smlouvy o zápůjčce

Dohoda o změně závazků plynoucích ze smlouvy o půjčce a smlouvy o zápůjčce Dohoda o změně závazků plynoucích ze smlouvy o půjčce a smlouvy o zápůjčce I. Smluvní strany 1. Statutární město Pardubice, sídlo: Pernštýnské náměstí 1, 530 21 Pardubice IČ: 00274046 zastoupené: Ing.

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 6. 2017 Bod programu: 14 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor vnitřních věcí Ing. Petr Mynář, vedoucí odboru

Více

Smlouva o odvádění a čištění odpadních vod

Smlouva o odvádění a čištění odpadních vod Smlouva o odvádění a čištění odpadních vod Číslo: / 2012 Uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu v platném znění, mezi následujícími

Více

Smlouva č. PDČOV - /2018 o poskytnutí dotace dle Programu na výstavbu domovní čistírny odpadních vod

Smlouva č. PDČOV - /2018 o poskytnutí dotace dle Programu na výstavbu domovní čistírny odpadních vod Vzor smlouvy Příloha č. 3 Smlouva č. PDČOV - /2018 o poskytnutí dotace dle Programu na výstavbu domovní čistírny odpadních vod uzavřená v souladu s 159 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění

Více

Městská policie Žďár nad Sázavou

Městská policie Žďár nad Sázavou Městská policie Žďár nad Sázavou M A T E R I Á L B E Z O S O B N Í C H Ú D A J Ů MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 39 DNE: 4.4.2016 JEDNACÍ ČÍSLO: 576/2016/MP OBSAH: Smluvní ujednání o svěření psa do dočasné

Více

Statutární město Frýdek-Místek. Zásady úhrady nákladů na pořízení změn Územního plánu Frýdku-Místku. Článek I Úvodní ustanovení

Statutární město Frýdek-Místek. Zásady úhrady nákladů na pořízení změn Územního plánu Frýdku-Místku. Článek I Úvodní ustanovení Statutární město Frýdek-Místek Zásady úhrady nákladů na pořízení změn Územního plánu Frýdku-Místku Článek I Úvodní ustanovení 1. Účelem těchto Zásad úhrady nákladů na pořízení změn územního plánu Frýdku-Místku

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA SPOLEČNOSTI

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA SPOLEČNOSTI SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA SPOLEČNOSTI uzavřená níže uvedené dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami, kterými jsou: společnost VRL Praha a.s. IČ: 45272905 se sídlem: Praha 10, Ke Kablu

Více

Uzavření Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti - Veřejné osvětlení Drbalova

Uzavření Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti - Veřejné osvětlení Drbalova Materiál číslo: 22 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 27.06.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zřizovací listina příspěvkové organizace Základní škola a Mateřská škola Radnice

Zřizovací listina příspěvkové organizace Základní škola a Mateřská škola Radnice Čj.: MěÚ/910/2011 Město Radnice, PSČ 338 28 Zřizovací listina příspěvkové organizace Základní škola a Mateřská škola Radnice Město Radnice usnesením Zastupitelstva města Radnic ze dne 13.07.2011, číslo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 04.12.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výpůjčka movitých věcí expozice sladovnictví - Sladovně o.p.s.

Více

Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 69, 746 26 Opava

Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 69, 746 26 Opava STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA LICENČNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Nabyvatel: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu: 27-1842619349/0800

Více

Smlouva o poskytnutí vyrovnávací platby za závazek veřejné služby. č. SZS/OSVZ/85/12. I. Úvodní ustanovení. II. Smluvní strany

Smlouva o poskytnutí vyrovnávací platby za závazek veřejné služby. č. SZS/OSVZ/85/12. I. Úvodní ustanovení. II. Smluvní strany K U J C P 0 1 4 P A J N Smlouva o poskytnutí vyrovnávací platby za závazek veřejné služby č. SZS/OSVZ/85/12 I. Úvodní ustanovení Zastupitelstvo Jihočeského kraje schválilo rozpočet Jihočeského kraje na

Více