LIBRATONE LIVE LOUNGE NÁVOD K OBSLUZE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LIBRATONE LIVE LOUNGE NÁVOD K OBSLUZE"

Transkript

1 LIBRATONE LIVE 1 LOUNGE NÁVOD K OBSLUZE

2 2 3 Návody v jiných jazycích najdete na webu GRATULUJEME! 4 FULLROOM 5 AirPlay / PlayDirect 6 Umístění 8 Funkce tlačítek 9 Indikátor stavu 10 Nastavení systému AirPlay iphone, ipad nebo ipod touch (wi-fi) 17 Hudba na cesty PlayDirect 20 Nastavení systému AirPlay PC (wi-fi) 27 DLNA Android nebo Windows 28 Nastavení systému AirPlay PC (wi-fi) 29 Aplikace Libratone 30 Tovární resetování 31 Přípojení ke vstupu AUX 32 Čistění / výměna plátna 33 Odstraňování problémů / registrace / záruka 34 Technické údaje o reproduktoru NEBÁLI JSTE SE NEZNÁMÉHO. A vkročili do světa bez drátů. Osvobodit se od reproduktorových kabelů a běžných stereo systémů vyžaduje notnou dávku odvahy. Avšak vy jste do toho skočili rovnou po hlavě. ZA TO MÁTE NÁŠ OBDIV. Udělali jsme vše co je v našich silách, abychom uživatelům zvukového systému Libratone co nejvíce usnadnili a zpříjemnili jeho použití. Doufáme, že tento návod vám zodpoví všechny případné dotazy. Děkujeme vám, že jste si zakoupili náš výrobek. Děkujeme vám, že jste se přidali k revoluci.

3 4 5 FULLROOM HUDBA DOMA AIRPLAY Reproduktory Libratone jsou založeny na patentované zvukové technologii. Říkáme jí zvuk FullRoom. Dovolte nám malé vysvětlení: Běžné reproduktory mají uzavřené skříně. Vysílají zvukové vlny jedním směrem dopředu. Libratone Live a Libratone Lounge naproti tomu hrají jako akustický nástroj. Šíří zvukové vlny více směry, čímž poskytují 360 stupňový zvukový zážitek. Technologie FullRoom znamená, že k zaplnění místnosti zvukem potřebujete pouze jeden zvukový zdroj. AirPlay je technologie vyvinutá společností Apple, která slouží k přímému přenosu zvuku a videa ze zdroje do zdroje v rámci bezdrátové sítě. Po instalaci systému AirPlay můžete streamovat hudbu z aplikace itunes v počítačích Mac i PC nebo můžete použít své zařízení se systémem ios: ipad, iphone nebo ipod touch. Je to tedy jen na vás, co osvobodíte ze své hudební a filmové knihovny. HUDBA NA CESTY Libratone PlayDirect je systém AirPlay na cesty. Umožňuje vám bezdrátově streamovat hudbu na místech bez wi-fi připojení z počítačů PC/Mac nebo zařízení se systémem ios: ipadu, iphonu nebo ipodu touch. Technologie Libratone PlayDirect vytváří přímé síťové připojení mezi vaším reproduktorem a hudebním zařízením.

4 6 7 VOLNĚ STĚNA ROH PŘED STĚNU UMÍSTĚNÍ SYSTÉMU LIVE Díky naší technologii FullRoom lze reproduktor značky Libratone umístit doslova kdekoli. Přesto si vám dovolujeme dát radu: Pokud systém Libratone Live umístíte před tvrdé pozadí s odstupem 20 cm, zvuk se bude odrážet od stěny. Získáte tím hlubší basové tóny a dokonce i plnější zvukové prostředí. Z tohoto hlediska vám nedoporučujeme umístit systém Libratone Live do rohu, ale je to na vás. Pokud chcete optimalizovat a přizpůsobit zvukový zážitek se systémem Libratone, doporučujeme stáhnout aplikaci Libratone. UMÍSTĚNÍ SYSTÉMU LOUNGE Díky naší technologii FullRoom lze reproduktor značky Libratone umístit prakticky kdekoli. Přesto si vám dovolujeme dát radu: Chcete-li vytvořit ty nejlepší zvukové podmínky, měli byste systém Libratone Lounge umístit před tvrdé pozadí. Ať už jej pověsíte na stěnu, postavíte na polici nebo položíte na zem zvuk bude pořád stejný. Pokud chcete systém Libratone Lounge použít pro přenos zvuku televizoru, doporučujeme televizor a reproduktor umístit vedle sebe. Dosáhnete tím nejlepšího stereo efektu a optimálních podmínek FullRoom.

5 8 9 FUNKCE TLAČÍTEK BÍLE dýchá Jsem OK jen spím INDIKÁTOR STAVU STISKNĚTE Ztlumení nebo probuzení DVAKRÁT STISKNĚTE Přepnutí PlayDirect/nastavení nebo AirPlay STISKNĚTE A PŘIDRŽTE Nastavení reproduktoru do pohotovostního režimu BÍLÁ sekvence Jsem OK připraven pro PlayDirect a v režimu nastavení BÍLE svítí Hraji (AirPlay, PlayDirect, DLNA nebo AUX) ŽLUTĚ pulzuje Spouštění aktualizace ČERVENĚ pulzuje Pomozte mi (potíž se sítí) ČERVENĚ svítí Pohotovostní režim

6 10 11 iphone, ipad nebo ipod touch wi-fi Tlačítko s logem iphone, ipad nebo ipod touch wi-fi APLIKACE LIBRATONE Stáhněte aplikaci Libratone v obchodě App Store společnosti Apple. Zajistěte, aby vaše domácí bezdrátová síť byla v provozu a v dosahu reproduktoru a iphonu. PŘEPNUTÍ REPRODUKTORU DO REŽIMU NASTAVENÍ Zapněte reproduktor a počkejte 30 s, dokud tlačítko s logem nezačne ŽLUTĚ pulzovat. Jakmile tlačítko s logem začne svítit v BÍLÉ sekvenci nastavení, reproduktor je připraven pro nastavení. Pokud tlačítko s logem BÍLE dýchá nebo ČERVENĚ pulzuje, dvojitým stiskem přejděte do režimu nastavení.

7 12 13 iphone, ipad nebo ipod touch wi-fi iphone, ipad nebo ipod touch wi-fi NALEZENÍ REPRODUKTORU Otevřete položku Settings (Nastavení) a stiskněte připojení Wi-Fi ve svém iphonu. Vyberte síť Libratone. NASTAVENÍ SYSTÉMU LIBRATONE LIVE NEBO LOUNGE Otevřete aplikaci Libratone, zvolte reproduktor pod položkou Select Speaker (Zvolit reproduktor) a stiskněte položku Setup (Nastavit). Zadejte: název reproduktoru. Stiskněte Wi-Fi Network (Bezdrátová síť), zvolte svou síť pod položkou Home Wi-Fi network (Domácí bezdrátová síť) a zadejte Password (Heslo) (dle potřeby). Klepněte na tlačítko Apply (Použít).

8 14 15 iphone, ipad nebo ipod touch wi-fi 1 2 Tlačítko s logem iphone, ipad nebo ipod touch wi-fi OPĚTOVNÉ PŘIPOJENÍ K DOMÁCÍ SÍTI VÁŠ REPRODUKTOR JE PŘIPRAVEN! Otevřete položku Settings (Nastavení) a stiskněte připojení Wi-Fi ve svém iphonu. Vyberte svou domácí bezdrátovou síť. Váš iphone to může provést automaticky. Pokud tlačítko s logem BÍLE dýchá, je to v pořádku. Systém AirPlay je připraven. Pokud svítí BÍLOU sekvencí nastavení nebo ČERVENĚ pulzuje, přejděte na stranu 11 a začněte znovu, nebo navštivte web: s podporou.

9 16 17 iphone, ipad nebo ipod touch wi-fi Tlačítko s logem PlayDirect OSVOBOĎTE SVOU HUDBU Zvolte položku Music (Hudba) ve svém iphonu, ipadu nebo ipodu touch. Stiskněte ikonu AirPlay. Vyberte svůj reproduktor. Stiskněte tlačítko Play (Přehrát) a osvoboďte svou hudbu. HUDBA NA CESTY PLAYDIRECT Zapněte reproduktor a počkejte 30 s, dokud tlačítko s logem nezačne ŽLUTĚ pulzovat. Jakmile tlačítko s logem začne svítit v BÍLÉ sekvenci PlayDirect, jste připraveni pokračovat. Pokud tlačítko s logem BÍLE dýchá nebo ČERVENĚ pulzuje, dvojitým stiskem tlačítka přejděte do režimu PlayDirect.

10 18 19 PlayDirect PlayDirect 1 5 PŘIPOJENÍ K REPRODUKTORU Otevřete položku Settings (Nastavení) a stiskněte připojení Wi-Fi ve svém iphonu. Vyberte síť Libratone. OSVOBOĎTE SVOU HUDBU Zvolte položku Music (Hudba) ve svém iphonu, ipadu nebo ipodu touch. Stiskněte ikonu AirPlay. Vyberte svůj reproduktor. Stiskněte tlačítko Play (Přehrát) a osvoboďte svou hudbu.

11 20 21 Mac wi-fi Tlačítko s logem Mac wi-fi PŘEPNUTÍ REPRODUKTORU DO REŽIMU NASTAVENÍ Zapněte reproduktor a počkejte 30 s, dokud tlačítko s logem nezačne ŽLUTĚ pulzovat. Jakmile tlačítko s logem začne svítit v BÍLÉ sekvenci nastavení, reproduktor je připraven pro nastavení. Pokud tlačítko s logem BÍLE dýchá nebo ČERVENĚ pulzuje, dvojitým stiskem přejděte do režimu nastavení. NALEZENÍ SÍTĚ REPRODUKTORU LIBRATONE Zajistěte, aby vaše domácí bezdrátová síť byla v provozu a v dosahu reproduktoru a počítače Mac. Otevřete připojení Wi-Fi ve svém počítači Mac. Vyberte síť Libratone.

12 22 23 Mac wi-fi Mac wi-fi ZADÁNÍ STRÁNKY NASTAVENÍ REPRODUKTORU Otevřete prohlížeč Safari ve svém počítači Mac. Napište do prohlížeče a stiskněte klávesu ENTER. NASTAVENÍ REPRODUKTORU Zadejte: název reproduktoru, svou domácí bezdrátovou síť a heslo (dle potřeby). Klepněte na tlačítko Apply settings (Použít nastavení). Váš reproduktor se nyní restartuje.

13 24 25 Mac wi-fi Tlačítko s logem Mac wi-fi PŘIPOJENÍ K DOMÁCÍ SÍTI Otevřete připojení Wi-Fi ve svém počítači Mac. Vyberte svou domácí bezdrátovou síť. Váš počítač Mac to může provést automaticky. VÁŠ REPRODUKTOR JE PŘIPRAVEN! Pokud tlačítko s logem BÍLE dýchá, je to v pořádku. Systém AirPlay je připraven. Pokud svítí BÍLOU sekvencí nastavení nebo ČERVENĚ pulzuje, přejděte na stranu 20 a začněte znovu, nebo navštivte web: s podporou.

14 26 27 Mac wi-fi Android nebo Windows DLNA OSVOBOĎTE SVOU HUDBU Otevřete aplikaci itunes ve svém počítači Mac/PC. Klepněte na ikonu AirPlay a vyberte svůj reproduktor. Vyberte tlačítko Play (Přehrát) a osvoboďte svou hudbu. DLNA Vestavěná technologie DLNA vám umožňuje streamovat hudbu z vašeho reproduktoru Libratone z většiny zařízení se systémy Android, Windows 7 nebo Windows 8. Další informace najdete na webu

15 28 29 APLIKACE LIBRATONE PC wi-fi Přejděte se svým reproduktorem Libratone do nové dimenze a zdarma si stáhněte aplikaci Libratone z obchodu App Store společnosti Apple do svého zařízení se systémem ios. NASTAVENÍ SYSTÉMU AIRPLAY PC Nastavení systému AirPlay v počítači PC je téměř stejné jako nastavení systému AirPlay v počítači Mac. Postupujte stejným postupem jako pro nastavení systému AirPlay v počítači Mac, ale pozor na volbu sítě, která je umístěna v počítači Mac jinde než v počítači PC. Aplikace Libratone aktualizuje firmware reproduktoru a umožní vám přizpůsobit zvuk vašemu stylu hudby a akustickému prostředí a tím i zdokonalit zážitek z technologie FullRoom. Pokud potřebujete úplného průvodce nastavením systému AirPlay pro počítač PC, přejděte na web

16 30 31 TOVÁRNÍ RESETOVÁNÍ Tlačítko s logem Pokud chcete vymazat všechna nastavení ve svém reproduktoru Libratone, musíte provést tovární resetování. Přidržte při spouštění reproduktoru tlačítko s logem. Jakmile tlačítko s logem začne ŽLUTĚ svítit, uvolněte jej. Po 45 s ŽLUTÉHO pulzování reproduktor přejde do BÍLÉ sekvence nastavení a do režimu Nastavení. PŘIPOJENÍ KABELU KE VSTUPU AUX Reproduktor můžete také připojit pomocí digitálního minikonektoru 3,5. Jedná se o skvělý způsob, jak vylepšit omezený zvuk vašeho televizoru. Můžete použít analogové i digitální porty svého televizoru. Doporučujeme vám použít analogové připojení ( výstup na sluchátka ), protože to vám umožní upravovat hlasitost pomocí dálkového ovladače televizoru. Pokud vyberete digitální připojení, je nutné za účelem regulace hlasitosti stáhnout naši aplikaci. U většiny výrobků společnosti Apple lze upravit hlasitost přímo na výrobku a to i když používáte digitální připojení. A mimochodem, v našem světě má bezdrátový systém vždy přednost před tím kabelovým. To znamená, že vaše bezdrátové streamování zruší kabelové připojení AUX. Pokud tedy budete chtít použít vstup AUX, ověřte, zda se nic nepřehrává.

17 32 33 ČISTĚNÍ Váš výrobek Libratone je potažen plátnem z jemné italské vlny, takže jej nepoužívejte jako stolek na kávu. Můžete jej čistit pomocí čisticího válečku na textil nebo pomocí jemného sání vysavače za využití speciálního kartáče/hlavice na textil. VÝMĚNA PLÁTNA Ty tam jsou černé reproduktorové skříně! Libratone Live a Libratone Lounge přicházejí ve všech barvách duhy. Nemůžete se rozhodnout, kterou barvu zvolit? Nemějte obavy! Vlněná plátna prodáváme samostatně a lze je snadno měnit. Nová plátna na reproduktor si můžete zakoupit v internetovém obchodě na webu: Při čistění nebo výměně plátna postupujte velmi opatrně. ODSTRAŇOVÁNÍ PROBLÉMŮ Do reproduktoru Libratone jsme vložili to nejlepší z nás. Pokud s ním i přesto budete mít problémy a nenajdete odpověď zde, navštivte prosím naši stránku podpory na webu: REGISTRACE Abychom vám mohli poskytovat co nejlepší služby, doporučujeme vám registrovat váš výrobek na webu: ZÁRUKA Nemějte obavy. Na váš reproduktor Libratone se vztahuje naše záruka. Jelikož se tato záruka řídí zákony příslušných států, v jednotlivých státech se liší. Informace o záruce ve své zemi najdete na webu: Informace o záruce příležitostně tiskneme i na fakturu.

18 34 35 TECHNOLOGIE Bezdrátový aktivní reproduktor s vestavěným digitálním zpracováním signálu a digitálním zesílením. Obsahuje patentovanou akustickou technologii FullRoom pro výjimečný zvukový výkon. BEZDRÁTOVÉ PŘIPOJENÍ AirPlay vám umožňuje bezdrátově streamovat zvuk z vašeho ipadu (3. generace), ipadu 2, ipadu, iphonu 4S, iphonu 4, iphonu 3GS, ipodu touch (4. a 3. generace) se systémy ios a itunes (Mac a PC) nebo novějšími. VSTUPY AirPlay, PlayDirect, DLNA a zvukový minikonektor o 3,5 mm pro analogový nebo optický digitální zvuk. VÝKON ZESILOVAČE Celkem 150W. 1 x 50 W basový. 2 x 25 W středový. 2 x 25 W výškový. POHONNÉ SYSTÉMY Libratone Live: 1 x 5 basový, 2 x 3 středový a 2 x 1 páskový výškový. Libratone Lounge: 1x8 obrácený basový, 2 x 4 keramický středový a 2 x 1 páskový výškový. NAPÁJENÍ V stř., 50/60 Hz. Spotřeba energie 80/6 W. Spotřeba energie v úsporném pohotovostním režimu pouze 1 W. ROZMĚRY Libratone Live: V: 47 cm. Š: 19,5 cm. H: 15 cm. Hmotnost: 6,5 kg. Libratone Lounge: V: 23 cm. Š: 100 cm. H: 11 cm. Hmotnost: 12 kg. CZ. 1,3 JE TO TADY! NADEŠEL ČAS OSVOBODIT VAŠI HUDBU PŘEJEME VÁM MAXIMÁLNÍ ZÁŽITEK AirPlay, logo AirPlay, ipad, iphone, ipod a ipod touch jsou ochranné známky společnosti Apple Inc. registrované v USA a jiných zemích. Libratone a FullRoom jsou registrované ochranné známky společnosti Libratone A/S.

19 36 SVOBODA LIBRATONE RŮZNÁ SLOVA. STEJNÝ VÝZNAM.

LIBRATONE ZIPP NÁVOD K OBSLUZE

LIBRATONE ZIPP NÁVOD K OBSLUZE LIBRATONE ZIPP NÁVOD K OBSLUZE 1 2 3 Návody v jiných jazycích najdete na webu www.libratone.com/manual GRATULUJEME! 4 FULLROOM 5 AirPlay / PlayDirect 6 Úvod 8 Rychlé nastavení systému AirPlay (wi-fi) 10

Více

LIBRATONE LOOP NÁVOD K OBSLUZE

LIBRATONE LOOP NÁVOD K OBSLUZE LIBRATONE LOOP NÁVOD K OBSLUZE 2 3 Návody v jiných jazycích najdete na webu www.libratone.com/manual GRATULUJEME! 4 FullRoom 5 AirPlay / PlayDirect 6 Úvod 8 Rychlé nastavení systému AirPlay (wi-fi) 0 Nastavení

Více

Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou

Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou generaci), NODE 2 a všechny další produktové názvy a slogany

Více

Bluesound International Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi for a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou

Bluesound International Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi for a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou Bluesound International Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi for a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou generaci), PULSE FLEX a všechny další produktové názvy a slogany

Více

SP-1101W Skrátený inštalačný manuál

SP-1101W Skrátený inštalačný manuál SP-1101W Skrátený inštalačný manuál 06-2014 / v1.2 1 I. Informace o výrobku... 3 I-1. Obsah balení... 3 I-2. Přední panel... 3 I-3. Stav LED indikátoru... 4 I-4. Tlačítko stavu přepínače... 4 I-5. Typový

Více

Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou

Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou Bluesound International. Bluesound, stylizovaná slovní ochranná známka a logotyp B, věta HiFi For a wireless generation (HiFi pro bezdrátovou generaci), POWERNODE 2 a všechny další produktové názvy a slogany

Více

Návod na rychlé nastavení bluesound.com

Návod na rychlé nastavení bluesound.com Návod na rychlé nastavení bluesound.com Dodávané příslušenství Stereo kabel RCA do RCA (2 m) 3,5 mm stereo mini zástrčka do kabelu RCA (2 m) Napájecí kabel 120 V Napájecí kabel 230 V Ethernetový kabel

Více

DĚKUJEME ZA NÁKUP FREYA - CLINT AUDIO

DĚKUJEME ZA NÁKUP FREYA - CLINT AUDIO ČESKY DĚKUJEME ZA NÁKUP FREYA - CLINT AUDIO Vítejte do světa Clint Asgard audio. Elegantní a jednoduchý design je prací dánského designéra Phillipa Boduma. Asgard audio jsou bezdrátová zařízení s využitím

Více

Návod na rychlé nastavení bluesound.com

Návod na rychlé nastavení bluesound.com Návod na rychlé nastavení bluesound.com Dodávané příslušenství Napájecí kabel 120 V Napájecí kabel 230 V Ethernetový kabel (2 m) Zesilovací bezdrátový přehrávač streamované hudby Česky 4 PŘIPOJENÍ ZVUKU

Více

LV5WDR Wireless Display Receiver Rychlá příručka

LV5WDR Wireless Display Receiver Rychlá příručka LV5WDR Wireless Display Receiver Rychlá příručka 1 1. Představení Wireless display receiver S Wireless display receiver (dále jen WDR) můžete jednoduše zobrazovat multimediální obsah (videa, fotografie,

Více

SP-1101W/SP-2101W Zkrácený Instalační Manuál

SP-1101W/SP-2101W Zkrácený Instalační Manuál SP-1101W/SP-2101W Zkrácený Instalační Manuál 05-2014 / v1.0 1 I. Informace o produktu I-1. Obsah balení Smart Plug Switch Zkrácený instalační manuál CD s rychlým instalačním průvodcem I-2. Přední panel

Více

Tato Příručka uživatele se vztahuje na následující modely:

Tato Příručka uživatele se vztahuje na následující modely: Příručka AirPrint Tato Příručka uživatele se vztahuje na následující modely: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Verze A CZE Definice poznámek

Více

Průvodce rychlým nastavením bluesound.com

Průvodce rychlým nastavením bluesound.com Průvodce rychlým nastavením bluesound.com Obsažená příslušenství Napájecí kabel 120 V Napájecí kabel 230 V Ethernetový kabel (2 m) Mini jack do adaptéru Toslink Bezdrátový síťový hudební přehrávač s vestavěným

Více

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Aplikace

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Aplikace BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Aplikace APLIKACE BEYOND Touch Chcete-li si hru BEYOND: Two Souls vychutnat tím nejlepším možným způsobem, doporučujeme vám hrát ji s pomocí bezdrátového ovladače DUALSHOCK

Více

YAS-105 Přední systém prostorového zvuku BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU

YAS-105 Přední systém prostorového zvuku BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU Nové možnosti Díky svým materiálům, které byly zvoleny s ohledem na bezkonkurenční kvalitu zvuku, a jednoduché konstrukci nabízející výbornou funkcionalitu dodá tento soundbar stylový nádech do každého

Více

Návod k obsluze. AirPrint

Návod k obsluze. AirPrint Návod k obsluze AirPrint PŘEDMLUVA Bylo vyvinuto maximální úsilí, aby informace uvedené v tomto dokumentu byly úplné, přesné a aktuální. Výrobce neodpovídá za důsledky chyb, které nemůže ovlivnit. Výrobce

Více

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR.

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Začínáme Podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým číslem vašeho produktu a použijte ho při registraci výrobku na adrese

Více

Reproduktorová lišta. Průvodce spuštěním HT-CT370

Reproduktorová lišta. Průvodce spuštěním HT-CT370 Reproduktorová lišta Průvodce spuštěním HT-CT370 Obsah Nastavení 1 Co je součástí dodávky 4 2 Instalace 5 3 Připojení 6 4 Zapnutí systému 8 5 Poslech zvuku 9 Základní operace Používání zvukových efektů

Více

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Popis 1. Eject: Posunutím přepínače otevřete držák kazety 2. Volume: nastavení hlasitosti sluchátek a USB připojení 3. Headphones: konektor pro připojení sluchátek

Více

Jabra. Speak 510. Návod k obsluze

Jabra. Speak 510. Návod k obsluze Jabra Speak 510 Návod k obsluze 2015 GN Audio A/S. Veškerá práva vyhrazena. Jabra je registrovaná ochranná známka společnosti GN Audio A/S. Všechny ostatní zde uvedené obchodní značky jsou majetkem příslušných

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Stručný návod Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili

Více

DĚKUJEME ZA NÁKUP FREYA - CLINT AUDIO

DĚKUJEME ZA NÁKUP FREYA - CLINT AUDIO ČESKY DĚKUJEME ZA NÁKUP FREYA - CLINT AUDIO Vítejte do světa Clint Asgard audio. Elegantní a jednoduchý design je prací dánského designéra Phillipa Boduma. Asgard audio jsou bezdrátová zařízení s využitím

Více

Příručka pro rychlé spuštění. bluesound.com

Příručka pro rychlé spuštění. bluesound.com Příručka pro rychlé spuštění bluesound.com Dodané příslušenství Napájecí kabel 120 V Dvě stojanové nožičky Napájecí kabel 230 V Dvě prodlužovací nožičky Stereokábel RCA-RCA Montážní konzola na stěnu Ethernetový

Více

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB.

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB. 2011 Všechna práva vyhrazena Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011 Acer ICONIA TAB Číslo modelu: Sériové číslo: Datum zakoupení: Místo zakoupení: Informace o

Více

Settings Add a Player or Sub Add a Player or Sub Manage

Settings Add a Player or Sub Add a Player or Sub Manage JAK RYCHLE ZAČÍT 1 NASTAVENÍ Integrovaný hudební reproduktor SONOS PLAY přidáte k vašemu existujícímu Sonos systému jednoduše tak, že ho zapojíte do elektrické zásuvky a na ručním ovladači zvolíte v nabídce

Více

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer lze použít na iphone a ipad pro zobrazení živého obrazu z DVR vzdálený server. I. Použití iphone pro přístup ke vzdálenému DVR Použití

Více

Systém domácího kina. Průvodce spuštěním HT-XT1

Systém domácího kina. Průvodce spuštěním HT-XT1 Systém domácího kina Průvodce spuštěním HT-XT1 Obsah Nastavení 1 Co je součástí dodávky 3 2 Instalace 4 3 Připojení 6 4 Zapnutí systému 8 5 Poslech zvuku 9 Základní operace Používání zvukových efektů 10

Více

Full HD Wi-Fi kamerový modul AI-M002

Full HD Wi-Fi kamerový modul AI-M002 Full HD Wi-Fi kamerový modul AI-M002 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1)

Více

WA-225W Wi-Fi STEREO ZESILOVAČ

WA-225W Wi-Fi STEREO ZESILOVAČ WA-225W Wi-Fi STEREO ZESILOVAČ NÁVOD K POUŽITÍ POPIS - Wi-Fi stereo zesilova č. Výkon 2x 20W RMS do 4 Ω. - Umožňuje vytvoření multiroom zvukového systému, který umožňuje ovládání více zesilova čů a různých

Více

Reproduktorová lišta. Průvodce spuštěním HT-CT770

Reproduktorová lišta. Průvodce spuštěním HT-CT770 Reproduktorová lišta Průvodce spuštěním HT-CT770 Obsah Nastavení 1 Co je součástí dodávky 4 2 Instalace 5 3 Připojení 6 4 Zapnutí systému 8 5 Poslech zvuku 9 Základní operace Používání zvukových efektů

Více

Skrytá Wi-Fi kamera v síťovém adaptéru HD 1080P Pro Wi-Fi AC

Skrytá Wi-Fi kamera v síťovém adaptéru HD 1080P Pro Wi-Fi AC Skrytá Wi-Fi kamera v síťovém adaptéru HD 1080P Pro Wi-Fi AC Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Příručka AirPrint. Tato příručka uživatele platí pro následující modely:

Příručka AirPrint. Tato příručka uživatele platí pro následující modely: Příručka AirPrint Tato příručka uživatele platí pro následující modely: DCP-J05/J3W/J5W/J7W/J55DW/J75DW, MFC-J00/ J85DW/J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW Verze A CZE Definice poznámek V celé příručce

Více

Seznamte se se zařízením Mobile WiFi

Seznamte se se zařízením Mobile WiFi Začínáme Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili a

Více

Stručná příručka pro práci se systémem Arlo Baby

Stručná příručka pro práci se systémem Arlo Baby Stručná příručka pro práci se systémem Arlo Baby Obsah balení Vítejte Děkujeme, že jste si vybrali Arlo Baby. Začít můžete snadno. Kamera Arlo Baby Napájecí kabel USB Napájecí adaptér USB (liší se dle

Více

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS QSG_cze 29/12/04 15:19 Page 61 Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS Než začnete systém používat, prostudujte si tyto informace. Přejeme vám skvělé zážitky se zařízením osobní zvukový systém (pss)

Více

Funkce verze Premium

Funkce verze Premium Funkce verze Premium Obsah Sdílení USB zařízen v síti...3 Sdílení USB tiskárny...5 Zálohování počítačů Mac pomocí nástroje Time Machine...6 Aplikace NETGEAR genie...8 2 Sdílení USB zařízen v síti Aplikace

Více

Dvoupásmový bezdrátový gigabitový router N900

Dvoupásmový bezdrátový gigabitový router N900 Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Obsah balení. Bezdrátový router AC1200 Model R6100 Instalační příručka

Obsah balení. Bezdrátový router AC1200 Model R6100 Instalační příručka Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Instalační příručka WNP-RP-002 WiFi-opakovač, 300 mbps

Instalační příručka WNP-RP-002 WiFi-opakovač, 300 mbps Instalační příručka WNP-RP-002 WiFi-opakovač, 300 mbps Česky Nastavení Wifi-opakovače v opakovacím módu Tato příručka popisuje kroky, které je třeba dodržovat, pro správné nastavení Vašeho přístroje Gembird

Více

Příručka Google Cloud Print

Příručka Google Cloud Print Příručka Google Cloud Print Verze 0 CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele je použit následující styl poznámek: Poznámky uvádějí, jak reagovat na situaci, která může nastat, nebo poskytují tipy,

Více

Příručka AirPrint. Tato příručka uživatele platí pro následující modely: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. Verze 0 CZE

Příručka AirPrint. Tato příručka uživatele platí pro následující modely: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. Verze 0 CZE Příručka AirPrint Tato příručka uživatele platí pro následující modely: MFC-J650DW/J670DW/J690DW Verze 0 CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele používáme následující styl poznámek: Poznámky uvádějí,

Více

Uživatelský návod mi-mrasuka

Uživatelský návod mi-mrasuka Uživatelský návod mi-mrasuka Úvod ASUKA ACAST je zařízení pro zrcadlení smartphonů, které vám umožní sledovat např. YouTube, navigaci v reálném čase, jako Google Map nebo Waze, na monitoru vašeho vozu,

Více

Příručka AirPrint. Verze 0 CZE

Příručka AirPrint. Verze 0 CZE Příručka irprint Verze 0 CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele používáme následující ikonu: Poznámka Poznámky uvádějí, jak reagovat na situaci, která může nastat, nebo poskytují tipy, jak operace

Více

XENGO. nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PLUG&PLAY

XENGO. nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PLUG&PLAY XENGO nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PLUG&PLAY Obsah 1. Co si mám připravit pro rychlou instalaci terminálu XENGO? 3 2. Jak zapnout/vypnout terminál XENGO? 4 3. Jak nabíjet terminál XENGO?

Více

Příručka AirPrint. Tato příručka uživatele platí pro následující modely: DCP-J4120DW/MFC-J4420DW/J4620DW/ J5320DW/J5620DW/J5720DW.

Příručka AirPrint. Tato příručka uživatele platí pro následující modely: DCP-J4120DW/MFC-J4420DW/J4620DW/ J5320DW/J5620DW/J5720DW. Příručka AirPrint Tato příručka uživatele platí pro následující modely: DCP-J40DW/MFC-J440DW/J460DW/ J530DW/J560DW/J570DW Verze 0 CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele používáme následující styl

Více

Průvodce Wi-Fi Direct

Průvodce Wi-Fi Direct Průvodce Wi-Fi Direct Jednoduché nastavení pomocí Wi-Fi Direct Odstraňování problémů Obsah Jak číst tuto příručku... 2 Použité symboly... 2 Vyloučení odpovědnosti... 2 1. Jednoduché nastavení pomocí Wi-Fi

Více

JABRA SPEAK 510. Návod k obsluze. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Návod k obsluze. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Návod k obsluze jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Veškerá práva vyhrazena. Jabra je registrovaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené obchodní značky

Více

BackBeat GO 600 Series. Návod k obsluze

BackBeat GO 600 Series. Návod k obsluze BackBeat GO 600 Series Návod k obsluze Obsah Párování 3 Párování 3 Párování druhého zařízení 3 Párování s počítačem Mac 3 Nabíjení a přizpůsobení 4 Nabíjení 4 Základy 5 Přehled náhlavní soupravy 5 Vypínač

Více

Jabra SPEAK 450 pro Cisco

Jabra SPEAK 450 pro Cisco Jabra SPEAK 450 pro Cisco NÁVOD K OBSLUZE OBSAH vítejte...2 JABRA Speak 450 pro Cisco - PŘEHLED...3 PŘIPOJENÍ...5 jak používat Jabra Speak 450 pro Cisco...7 PODPORA...8 Technické specifikace...9 1 vítejte

Více

Začínáme NSZ-GS7. Síťový multimediální přehrávač. Obsah obrazovek, způsob ovládání a technické parametry se mohou změnit bez předchozího upozornění.

Začínáme NSZ-GS7. Síťový multimediální přehrávač. Obsah obrazovek, způsob ovládání a technické parametry se mohou změnit bez předchozího upozornění. Začínáme CZ Síťový multimediální přehrávač NSZ-GS7 Obsah obrazovek, způsob ovládání a technické parametry se mohou změnit bez předchozího upozornění. První kroky: ON/STANDBY Zapne nebo vypne přehrávač.

Více

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Arlo Baby Stručná příručka

Arlo Baby Stručná příručka Arlo Baby Stručná příručka Obsah balení Kamera Arlo Baby Napájecí kabel USB Napájecí adaptér USB (liší se dle regionu) Deska pro montáž na stěnu Šroubky a hmoždinky pro montáž 3 Získejte aplikaci Arlo

Více

1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android)

1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android) 1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android) Zařízení s operačním systémem ios (ipad): 1. Stažení aplikačního softwaru Přes ipad se připojte k itunes Store a spusťte Pafers. Přečtěte si instrukce a stáhněte

Více

Tato příručka uživatele se vztahuje na následující modely:

Tato příručka uživatele se vztahuje na následující modely: Příručka AirPrint Tato příručka uživatele se vztahuje na následující modely: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DN/L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW

Více

Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou

Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 Rychlý

Více

www.motorolahome.com www.verve.life LOOP LOOP Přečtěte si Bezdrátová sluchátka Stavová kontrolka Hlasitosti + Ovládání napájení, hovorů & hudby Hlasitosti _ Bezdrátová sluchátka 1 Krok 1: Nabíjení & zapnutí

Více

Instalační příručka pro zařízení Powerline Music Extender (XAUB2511)

Instalační příručka pro zařízení Powerline Music Extender (XAUB2511) Instalační příručka pro zařízení Powerline Music Extender (XAUB2511) 2012 NETGEAR, Inc. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této publikace nesmí být reprodukována, přenášena, přepisována, ukládána na systémech

Více

Broadway 2T. Stručný průvodce instalací

Broadway 2T. Stručný průvodce instalací Stručný průvodce instalací Broadway 2T Vítejte! Děkujeme Vám za zakoupení produktu PCTV Systems Broadway 2T. Postupujte podle pokynů tohoto stručného průvodce, abyste mohli rychle začít sledovat TV na

Více

Nejčastější dotazy (FAQ)

Nejčastější dotazy (FAQ) Nejčastější dotazy (FAQ) Jak resetovat kameru? Stiskněte resetovací tlačítko na spodní části kamery pomocí narovnané sponky na papír. Resetovací tlačítko je třeba stisknout jen krátce. LED indikátor na

Více

Inteligentní WiFi router R6200v2 Instalační příručka

Inteligentní WiFi router R6200v2 Instalační příručka Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Příručka Wi-Fi Direct

Příručka Wi-Fi Direct Příručka Wi-Fi Direct Verze 0 CZE Příslušné modely Tuto Příručku uživatele lze použít s následujícími modely: MFC-J4510DW Definice poznámek V celé Příručce uživatele používáme následující ikonu: POZNÁMKA

Více

Bezdrátový router AC1750 Smart

Bezdrátový router AC1750 Smart Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

2. AKTIVUJTE REŽIM PÁROVÁNÍ

2. AKTIVUJTE REŽIM PÁROVÁNÍ 1. NEJDŘÍVE PLNĚ NABIJTE, PAK ZAPNĚTE 2. AKTIVUJTE REŽIM PÁROVÁNÍ 3. PŘIPOJTE VAŠE ZAŘÍZENÍ Plné nabití trvá 3 6 hodin (dle zdroje). Stiskněte a podržte hranaté multifunkční tlačítko na asi 4 sekundy nebo

Více

JABRA SPEAK 810. Návod k použití. jabra.com/speak810

JABRA SPEAK 810. Návod k použití. jabra.com/speak810 Návod k použití jabra.com/speak810 2015 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené ochranné známky jsou majetkem příslušných

Více

ipod Hi-Fi Uživatelská příručka

ipod Hi-Fi Uživatelská příručka ipod Hi-Fi Uživatelská příručka Obsah 3 Kapitola 1: Začínáme 4 ipod Hi-Fi čelní pohled 5 ipod Hi-Fi zadní pohled 6 Kapitola 2: Zapojení ipod Hi-Fi 6 Krok 1: Připojení ipod Hi-Fi k síti něbo vložení baterií

Více

Stručný přehled. Extender bezdrátové sítě N300 Model EX2700

Stručný přehled. Extender bezdrátové sítě N300 Model EX2700 Stručný přehled Extender bezdrátové sítě N300 Model EX2700 Začínáme Extender bezdrátové sítě NETGEAR zvyšuje dosah bezdrátové sítě zesílením stávajícího signálu WiFi a vylepšením celkové kvality signálu

Více

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM Rychlý instalační průvodce DA-10295 Vítejte Děkujeme vám za zakoupení Digitus Bluetooth Soundbar se subwooferem! Nezáleží na tom jak tento výrobek využijete - zdali

Více

Přístupový bod Powerline 500 Wi-Fi XWNB5201 Instalační příručka

Přístupový bod Powerline 500 Wi-Fi XWNB5201 Instalační příručka Přístupový bod Powerline 500 Wi-Fi XWNB5201 Instalační příručka Technická podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým

Více

Průvodce nastavením Wi-Fi

Průvodce nastavením Wi-Fi Průvodce nastavením Wi-Fi Připojení tiskárny prostřednictvím Wi-Fi Připojení k počítači pomocí Wi-Fi routeru Přímé připojení k počítači Připojení k chytrému zařízení pomocí Wi-Fi routeru Přímé připojení

Více

eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22

eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 1557744476 eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned

Více

Více informací. Rozsáhlou příručku v angličtině naleznete na stránkách www.apple.com/support/manuals/ ipod.

Více informací. Rozsáhlou příručku v angličtině naleznete na stránkách www.apple.com/support/manuals/ ipod. Začínáme Nastavení, synchronizace a dobíjení. 1. Nahrajte si a nainstalujte nejnovější verzi programového vybavení itunes na stránkách www.itunes.com/downloads. 2. Připojte ipod touch k USB 2.0 zásuvce

Více

Příručka Google Cloud Print

Příručka Google Cloud Print Příručka Google Cloud Print Verze B CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele je použit následující styl poznámek: Poznámky uvádějí, jak reagovat na situaci, která může nastat, nebo poskytují tipy,

Více

APLIKACE INTERTON UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

APLIKACE INTERTON UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA APLIKACE INTERTON UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Úvod Blahopřejeme ke stažení aplikace Interton. Aplikace Interton slouží ke zlepšení vašeho poslechu a k dokonalejšímu využití sluchových pomůcek Interton. Díky inovativní

Více

s anténou a podstavcem CD-ROM obsahující návod a informace o záruce Ethernetový kabel (CAT5 UTP nekřížený) ADSL kabel (standardní telefonní kabel)

s anténou a podstavcem CD-ROM obsahující návod a informace o záruce Ethernetový kabel (CAT5 UTP nekřížený) ADSL kabel (standardní telefonní kabel) ČESKY Toto zařízení lze nastavit pomocí libovolného aktuálního webového prohlížeče, např. Internet Explorer 6 nebo Netscape Navigator 6.2.3. DSL-G664T Bezdrátový ADSL směrovač Než začnete 1. Pokud jste

Více

Obsah. Facebook Messenger 27 Instalace v systému Android 28 Instalace v systému ios 29

Obsah. Facebook Messenger 27 Instalace v systému Android 28 Instalace v systému ios 29 Mobilní aplikace Instrukce pro uživatele Tento návod vysvětluje, jak si stáhnout tři samostatné aplikace do Vašeho zařízení. Myslete prosím na to, že je nezbytné se do všech aplikací a výzkumu přihlásit

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině.

Více

ZOOKA Bluetooth repro stojan - uživatelská příručka

ZOOKA Bluetooth repro stojan - uživatelská příručka ZOOKA Bluetooth repro stojan - uživatelská příručka ZOOKA Bluetooth repro stojan Uživatelská příručka Obsah Úvod... Vlastnosti zařízení... Obsah balení... Technická specifikace... Signalizace LED diody...

Více

Microsoft Windows 7: Příručka Začínáme

Microsoft Windows 7: Příručka Začínáme Microsoft Windows 7: Příručka Začínáme Nastavení operačního systému Windows 7 Váš počítač Dell obsahuje předinstalovaný operační systém Microsoft Windows 7, pokud jste jej vybrali již během objednání.

Více

Calisto Hlasitý USB telefon. Návod k obsluze

Calisto Hlasitý USB telefon. Návod k obsluze Calisto 7200 Hlasitý USB telefon Návod k obsluze Obsah Přehled 3 Připojení k počítači 4 Každodenní používání 5 Zapínání 5 Hlasitost 5 Vypnutí a zapnutí mikrofonu 5 Přijetí nebo ukončení hovoru 5 Chování

Více

DNP-F109 (10 490 Kč ) Síťový přehrávač s Ethernetovým a WiFi připojením

DNP-F109 (10 490 Kč ) Síťový přehrávač s Ethernetovým a WiFi připojením DENON F-109 Úspěšný minisystém F-107 složený ze samostatných komponentů má nyní svého nástupce řadu F-109. Novinkou je využití takzvaného plně digitálního konceptu, kdy jsou D/A převodníky umístěny v receiveru.

Více

NÁVOD K ZAŘÍZENÍM PRO BEZDRÁTOVÝ PŘENOS ZVUKU A OBRAZU (Miracast)

NÁVOD K ZAŘÍZENÍM PRO BEZDRÁTOVÝ PŘENOS ZVUKU A OBRAZU (Miracast) NÁVOD K ZAŘÍZENÍM PRO BEZDRÁTOVÝ PŘENOS ZVUKU A OBRAZU (Miracast) Obsah Návod pro práci se zařízením BenQ Qcast... 3 1. Popis zařízení... 4 2. Jednorázová instalace zařízení... 5 3. Používání zařízení...

Více

Xtreamer Whizz. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Whizz. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Whizz Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Whizz Xtreamer Whizz je další generace multimediálního cetra na bázi Android TV přinášející online zábavu do vašeho obývacího pokoje

Více

YATOUR Bluetooth handsfree sada (dále už jen "YT-BTM") lze použít s YATOUR. digitálním hudebním adaptérem nebo s YATOUR ipod Car Adapter (dále už jen

YATOUR Bluetooth handsfree sada (dále už jen YT-BTM) lze použít s YATOUR. digitálním hudebním adaptérem nebo s YATOUR ipod Car Adapter (dále už jen Uživatelský návod Úvod YATOUR Bluetooth handsfree sada (dále už jen "YT-BTM") lze použít s YATOUR digitálním hudebním adaptérem nebo s YATOUR ipod Car Adapter (dále už jen "YATOUR Adaptér"). Použitím YT-BTM,

Více

Vítejte Děkujeme, že jste si vybrali Arlo. Začít můžete snadno.

Vítejte Děkujeme, že jste si vybrali Arlo. Začít můžete snadno. Stručná příručka 1 Obsah balení Vítejte Děkujeme, že jste si vybrali Arlo. Začít můžete snadno. Základnová stanice Adaptér základnové stanice 100% bezdrátové kamery Kabel sítě Ethernet Magnetické nástěnné

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR A: Zapnutí - vypnutí / potvrzovací tlačítko B: Tlačítko Mode C: Tlačítko zapnutí / vypnutí IR přísvitu D: Tlačítko Wifi E: Mikrofon F: IR noční přísvit G: LED

Více

Začínáme. 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače

Začínáme. 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače quick start guide Začínáme 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače USB/ NAPÁJECÍ PORT VYPÍNAČ INDIKÁTOR NABÍJENÍ

Více

SPARKLAN WX-7800A - návod k obsluze Verze 1.2

SPARKLAN WX-7800A - návod k obsluze Verze 1.2 Bezdrátový 11ag AP Příručka k rychlé instalaci (návod k obsluze) Verze 1.2 1 i4 Portfolio s.r.o. Obsah 1. Před instalací... 3 2. Instalace hardware... 4 3. Konfigurace nastavení TCP/IP vašeho počítače...

Více

Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000

Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000 BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU NEW W PR PRODUCT P ODUCT BULLETIN Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000 Umístěte systém pod váš televizor a vychutnejte

Více

Uživatelská příručka AE6000. Dvoupásmový bezdrátový adaptér Mini USB AC580

Uživatelská příručka AE6000. Dvoupásmový bezdrátový adaptér Mini USB AC580 Uživatelská příručka AE6000 Dvoupásmový bezdrátový adaptér Mini USB AC580 a Obsah Přehled výrobku Funkce 1 Instalace Instalace 2 Konfigurace bezdrátové sítě Wi-Fi Protected Setup 3 Konfigurační utilita

Více

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A Bluetooth 4.0 + EDR, apt-x, ANC Děkujeme, že jste si zakoupili bluetooth sluchátka CEL-TEC F5A. Před použitím si pečlivě přečtěte tento návod. Obsah 1. Hlavní vlastnosti...

Více

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III BC m CZ SK EST 1 3 4 2 3 x 4 1 2 6 5 4 Illustration II 7. Option 1 8.Option 2 8.1 b 7.1 8.2 9.1 9.Option 3 a SM3 10 Illustration I Illustration III CZ OBSAH BALENÍ PROHLÉDNI SI OBRÁZEK I 1. Reproduktor

Více

BEZDRÁTOVÝ BOX PRO STREAMOVÁNÍ TV

BEZDRÁTOVÝ BOX PRO STREAMOVÁNÍ TV BEZDRÁTOVÝ BOX PRO STREAMOVÁNÍ TV Průvodce rychlou instalací DN-70310 1. Informace o produktu Děkujeme, že jste si vybrali bezdrátový box pro streamování televizního signálu DIGITUS Wireless TV. Produkt

Více

Jabra. Speak 810. Návod k použití

Jabra. Speak 810. Návod k použití Jabra Speak 810 Návod k použití 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Všechny ostatní zde uvedené ochranné

Více

JABRA SPORT PACE WIRELESS

JABRA SPORT PACE WIRELESS L Návod k použití jabra.com/sportpace 2015 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené ochranné známky jsou majetkem

Více

Travelair N. bezdrátové úložiště. Uživatelská příručka

Travelair N. bezdrátové úložiště. Uživatelská příručka Travelair N bezdrátové úložiště Uživatelská příručka CZ10187 První edice Květen 2015 Copyright 2015 ASUSTeK Computer Inc. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této příručky, včetně popsaných výrobků a softwaru,

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení pracuje s následujícími operačními systémy: Windows XP, 2000, Me a 98SE Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500

Více

Návod na rychlé nastavení bluesound.com

Návod na rychlé nastavení bluesound.com Návod na rychlé nastavení bluesound.com Dodávané příslušenství Napájecí kabel 120 V Napájecí kabel 230 V Ethernetový kabel (2 m) Kompletní bezdrátový systém na streamování hudby Česky 4 PŘIPOJENÍ K NAPÁJENÍ

Více

Návod k zapojení Bluetooth MIDI

Návod k zapojení Bluetooth MIDI Návod k zapojení Bluetooth MIDI Obsah Zapojení do iphone/ipad...2 Požadavky na systém...2 V případě aplikace, která podporuje Bluetooth MIDI...2 Jestliže aplikace nepodporuje Bluetooth MIDI...4 Zapojení

Více

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Copyright 2008, 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka společnosti Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené

Více