Co přinesl čas - leden 2011

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Co přinesl čas - leden 2011"

Transkript

1 Co přinesl čas - leden 2011 Vzhledem k tomu, že nevydáváme žádný časopis o naší činnosti, rozhodli jsme se Vám přiblížit každodenní činnost práci v úřadu, zastupitelů, zaměstnanců či jiné podněty, které se nás budou bezprostředně dotýkat. ZIMA Od prvních dní nového roku bojujeme (a myslím, že velmi úspěšně) se sněhem. V nejbližších dnech budeme mít i nového pomocníka na úklid sněhu na chodnících. Doposud jsme přestrojovali traktor na sekání trávy. Za dotaci obdrženou od Magistrátu hl. m. Prahy jsme objednali multifunkční stroj, který nebude jen pomocníkem v zimním období, ale bohatě bude využit po celý rok. Stroj může být osazen v zimním období přední radlicí a sypačem, též lze kombinovat s bočním koštětem. Od jara do podzimu bude využíván např. na práce s paletizačními vidlemi, koštětem s kropením, mulčovačem a lžící o šířce 1300 mm. Stroj je tedy možno využívat, jak k úklidu místních komunikací, tak při údržbě zeleně. NÁVŠTĚVA SENÁTORA Ve středu navštívil náš úřad senátor za náš obvod pan PhDr. Tomáš Grulich. V přátelské besedě s p. starostou zhodnotili každodenní život v městské části, naše plány i povinnosti, budoucí rozvoj a celkovou situaci v naší společnosti.

2 JEDNÁNÍ S FIRMAMI V pátek jsme se sešli se zástupcem firmy Hochtief CZ a projednali převzetí přípojek dešťové a splaškové kanalizace, vodovodní přípojky, a to v prostoru u fotbalového hřiště. Ten samý den jsme si pozvali zástupce firmy Ametris Ing. Jurtina, který zde prováděl měření hluku ve dnech , tak jak jsme Vás již informovali. Výsledek je vyvěšen v úřední desce. Ještě podrobněji jsme si nechali vysvětlit metodiku měření a dohodli jsme měření na duben letošního roku v nově vytipovaných místech (dle metodiky se měří v době olistění a ve dnech úterý čtvrtek). Naším cílem je najít co nejvytíženější místo podél okruhu na měření, které bude následně provedeno v rámci předkolaudačních příprav. Pro vaši informaci měření bylo provedeno v ulici Za Ovčínem a Do Borovin (viz. zpráva v úřední desce). STRÁŽNÍK ROKU Ve středu byl i slavnostní den pro našeho městského strážníka okrskáře specialistu pana Pavla Vančuru, který byl oceněn za svou velmi kvalitní práci odznakem a titulem Strážník roku v obvodu Prahy 5, kde je pracovně zařazen. Též blahopřejeme a děkujeme za odvedenou práci na území naší městské části. KRÁSNÉ JUBILEUM oslavila své narozeniny nejstarší občanka Lochkova paní Božena Pejsarová. Blahopřejeme. PRŮJEZD NÁKLADNÍCH VOZIDEL Tento den jsme mimo jiné také řešili velký problém s průjezdem velkotonážních nákladních automobilů firmy FINEP přes naše komunikace. Firma měla odvézt m3 zeminy z nově budované výstavby bytů v ulici Na Hvězdárně (V. Chuchle). Bez předchozích projednání svévolně jezdila dopoledne přes Slivenec a odpoledne přes naši městskou část. Ve středu jsme s firmou jednali a doporučili jim náhradní trasu mimo území naší MČ (přes staveništní komunikaci s napojením na okruh, což se jim podařilo s firmou ŘSD a Strabag a.s. projednat).

3 VSTUP DO MATEŘSKÉ ŠKOLY Celý 3. týden jsme také řešili, nebo se o to snažili, zajistit od firmy Unistav a.s. zabezpečení schůdného a sjízdného prostoru k budově úřadu. Vzhledem k tomu, že jsou tyto pozemky soukromé, je to chvílemi jen o slušném přístupu stavební firmy a o snaze vyjít vstříc a chovat se ke svému okolí co nejšetrněji. Velký problém to byl pro rodiče a děti docházející do naší mateřské školy. ÚDRŽBA ZELENĚ Ve 3. týdnu se pracovalo též na údržbě zeleně a došlo k prořezu stromů a keřů v uliční zeleni a v našich prozatím menších parcích. Odborné práce dlouhodobě zajišťuje k naší spokojenosti firma Jan Vraný + Stanislav Mašek. Velký park bude na pořadu až při zlepšeném počasí. ČERNÉ SKLÁDKY A opět padá sníh, takže uklízíme a mezitím ještě uklizíme i začínající černé skládky mezi Lochkovem a Radotínem. O víkendu je uklízel pracovník, který si na území naší MČ odpykavá trest obecně prospěšných prací. Vzhledem k tomu, že sesbíral několik pytlů odpadu, je načase se ptát, proč to někteří stále dokola dělají. Na likvidaci odpadu musí mít každý rodinný dům ze zákona zajištěnou popelnici (v naší oblasti zajišťuje odvoz odpadu Pražské služby a.s.). V letošním roce dojde ke kontrolám plnění této povinnosti. Dále jsou zdarma přistavovány kontejnery do jednotlivých ulic v průběhu jaro podzim. A pak těsně pod Lochkovem je sběrný dvůr, kam můžete uložit též zdarma jakýkoli odpad. Platí se jen za pneumatiky. Nebezpečný odpad, jehož výčet jsme Vám již několikrát roznášeli do schránek, je též možné uložit ve sběrném dvoře zdarma anebo 2 x ročně do mobilní sběrny, která má zastávku vždy v odpoledních hodinách na křižovatce Cementářská x Ke Slivenci.

4 PES Dalším velkým problémem je venčení Vašich domácích mazlíčků. Jakmile opadne sníh, je opravdu zážitek procházet se po místních chodnících a komunikacích a zahledět se na naši uliční zeleň či travní porosty přiléhající k chodníkům. Apeluji na Vás uklízejte si po svých psech. Jak k tomu přijdou občané, kteří psy nemají nebo ti co si po svých psech uklízí a co chudáci maminky s malými batolícími dětmi. To už vůbec nemluvím o pracovnících úřadu, kteří to po vašich psech musí uklidit. Nedovedete si představit, jak vypadá a voní pracovník po sekání trávy zaneřáděných od vašich psů. Tyto řádky byly určeny jen těm, kterých se to týká a vzhledem k možnosti podívat se na kamerový systém, někteří viníci jsou již zdokumetováni a budou pokutováni. Doufám, že mé rozhořčení nad tímto stavem chápete. Snažíme se uklízet a stále si přibíráme místa, kde udržujeme zeleň a zlepšujeme okolí naší MČ. Když se pak zblízka podíváte, zdá se, že je naše snaha marná. Rozhodli jsme se osadit v těch nejhorších místech koše na psí exkrementy a uvidíme, jestli se situace zlepší. Při čtení těchto řádků Vás opětovně žádám o venčení svých miláčků mimo místní komunikace a zeleň a důsledné uklízení po svých psech. Např. v parcích, nyní mám na mysli velký park s dětským hřištěm, ale i park u knihovny, kde též dochází k venčení psů a kde je toto Vaše nečinné přihlížení značně bezohledné a zdraví dětí ohrožující. Dalším nešvarem majitelů psů je volné pobíhání psů po obci. Prozatím se nic nestalo, ale i toto je velkým problém. Řešíme zde stížnosti ostatních obyvatel, kterým to vadí a maminek s dětmi, které se o ně bojí a raději ulici obcházejí. Proto zkontrolujte uzavření psů v kotcích či neprůchodnost svých plotů, než se stane nějaké neštěstí. STAVEBNÍ ŘÍZENÍ Také bych Vás ráda seznámila s jednáními, které probíhají a zanedlouho se nás budou bezprostředně týkat. Jedná se např. o stavební řízení a odklon trasy vedení vysokého napětí z těsné blízkosti zástavby domů v ulici Za Chalupami ke staveništní komunikaci. Vzhledem k tomu, že někteří majitelé polí nechtějí strpět sloupy na svých pozemcích, řízení se protahuje a nyní bude zahájeno řízení na MHMP o vyvlastnění některých pozemků. Jedná se o pozemky jak na katastru Lochkov, tak na katastru Slivence, kam trasa pokračuje. V současné době probíhají poslední jednání s majiteli pozemků, zda přistoupí na věcná břemena s úhradou dle znaleckých posudků nebo bude muset přistoupit k vyvlastnění.

5 PLÁNOVANÁ UZAVÍRKA SLIVENCE Další jednání probíhají na koordinaci objízdných tras při průjezdu autobusů MHD (jedná se o linky 246, 247 a noční spoje linku 601) k plánované velké uzavírce Slivence. Část Slivence od Habeše (ul. Frančíkova) po zastávku U Křížku bude uzavřen od 1.4. do Bude zde budována výstavba splaškové kanalizace a následně upraven povrch komunikací. Autobusy by měly jezdit obousměrně ulicí K Cikánce, dále po staveništní a pak vždy jednosměrně směr do Lochkova by objížděl ze zastávky od školy ulicí Za Farou a opačně z Lochkova by navazoval z ulice K Cikánce až na ulici K Lochkovu (ke křížku). Změny tras se budou týkat i nočních spojů a linek 248 a 230. Navazovat na tuto uzavírku bude další, a to od křižovatky u bývalého statku (část ul. Ke Smíchovu) po ulici Za Farou. Při této uzavírce se linek 246, 247 a 601 změny tras již nedotknou, objízdné trasy a změna zastávek bude jen na linkách 248 a 230. Po schválení kompetentních orgánů budeme o objížďách informováni na stanicích MHD. UPOZORNĚNÍ NA KAMEROVÝ SYSTÉM V OBCI Dále pracujeme na souhlasném vyjádření k osazení dopravních informačních tabulí, seznamující občany s monitorováním průjezdní komunikace kamerovým systém, a to na obou vstupech do Lochkova. V současné době jsou umístěny 4 kamery. Již několikrát jsme poskytli Policii ČR záznam při vyšetřování trestných činů na území naší MČ. Většinou se jednalo o krádeže či vloupání do aut, či domů. PŘECHOD PRO CHODCE Též se snažíme o povolení zřízení nového přechodu pro chodce na komunikaci Ke Slivenci (u Zabilanských), a to hlavně z důvodů bezpečnostních a pro větší využitelnost k přecházení na nově zbudovaný chodník.

6 SETKÁNÍ SE STAROSTY Dne nás pozval nový starosta Prahy 5 MUDr. Radek Klíma na společné jednání se starosty okolních MČ. Cílem nebylo jen seznámení se s novými tvářemi komunální politiky po volbách v říjnu 2010, ale i možná spolupráce v několika oblastech, a to např. v oblasti dopravní infrastruktury, bezpečnosti a kriminality, kultury a sportovního vyžití a i velkým tématem je problematika ekologie a ochrany životního prostředí. Jednání se zúčastnili také starostové Slivence, Řeporyjí, Velké Chuchle, Zbraslavi, Zličína dále se jednání zúčastnili i poradce pana starosty a tisková mluvčí Prahy 5. Napsala - Eva Filipová Ilustrační foto: P. Vančura, E. Filipová a použité foto z kamerového systému.

Co přinesl čas říjen 2015

Co přinesl čas říjen 2015 Co přinesl čas říjen 2015 Krásný podzimní čas jsme věnovali údržbě zeleně a stále se snažíme rozšiřovat území, o které se staráme. Kvetoucí záhon před budovou úřadu Upravená cesta do Slavičího údolí Upravená

Více

O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A č. 3/2003. o veřejném pořádku a životním prostředí v obci Mirošovice

O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A č. 3/2003. o veřejném pořádku a životním prostředí v obci Mirošovice O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A č. 3/2003 o veřejném pořádku a životním prostředí v obci Mirošovice Obecní zastupitelstvo obce Mirošovice se usneslo na svém zasedání dne 18. 6. 2003 vydat podle

Více

Usnesení z 8. jednání Rady MČ Praha-Zličín, která se konala dne 21.3.2007 na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení z 8. jednání Rady MČ Praha-Zličín, která se konala dne 21.3.2007 na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení z 8. jednání Rady MČ Praha-Zličín, která se konala dne 21.3.2007 na Úřadě MČ Praha-Zličín Rada městské části Praha Zličín 1.I. doporučila k žádosti p. Maříka ve věci umístění klepadel na koberce

Více

Zápis č. 11/2010 ze schůzky KMS Svinary, konané dne 10.11.2010

Zápis č. 11/2010 ze schůzky KMS Svinary, konané dne 10.11.2010 Zápis č. 11/2010 ze schůzky KMS Svinary, konané dne 10.11.2010 Přítomni: Omluveni: Hosté: p. Al-Rashyová, p. Holubová, PhDr. Lišková, p. Menclová, J. Borková, p. Novotný, Ing. Hamplová, p. Šťastná, p.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 09/2015. konaného dne 22. 10. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 09/2015. konaného dne 22. 10. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 09/2015 konaného dne 22. 10. 2015 Zasedání bylo řádně svoláno rozesláním pozvánek a plakátů. Informace o zasedání dle ustanovení 93 odst. 1 zákona o obcích

Více

O čem se dočtete: Změny v naší obci za volební období 2006-2010 * Závěrečné slovo starosty Změny v naší obci za volební období 2006-2010 Vážení spoluobčané, blíží se konec čtyřletého volebního období a

Více

Dotazy a připomínky předložené před veřejným projednáním

Dotazy a připomínky předložené před veřejným projednáním Dotazy a připomínky předložené před veřejným projednáním V tomto dokumentu uvádíme opis připomínek a dotazů zaslaných na adresu města Kopřivnice před termínem veřejného projednání. From: Ing. Roman Kresta

Více

Celková informace - stav přípravy

Celková informace - stav přípravy SILNIČNÍ OKRUH KOLEM PRAHY STAV PŘÍPRAVY K 31. 8. 2009 Celková informace - stav přípravy Silniční okruh kolem Prahy, úseky 511, 512, 513, 514, 518, 519, 520 Úsek 511, Běchovice D1 Délka trasy : 12,571

Více

KALENDÁŘ OBCE PANENSKÉ BŘEŽANY ROK 2012

KALENDÁŘ OBCE PANENSKÉ BŘEŽANY ROK 2012 KALENDÁŘ OBCE PANENSKÉ BŘEŽANY ROK 2012 Sepsala kronikářka ZUZANA ZAJÍCOVÁ Kroniku schválil starosta LIBOR HOLÍK Leden 1.1. oblačno, přeháňky, 9 C, 2.1. oblačno, přeháňky, 10 C, 3.1. polojasno, 12 C, 4.1.

Více

Noviny obce Křoví duben 2014

Noviny obce Křoví duben 2014 Noviny obce Křoví duben 2014 Vážení spoluobčané, březen je za námi a mírná zima přešla v krásné a slunečné jaro, které již stačilo zlomit několik teplotních rekordů. Zastupitelstvo obce se letos sešlo

Více

Vyhodnocení požadavků a připomínek občanů z veřejného projednání projektů Regenerace sídliště Máj dne 26.2.2009 Úsek Máj 01

Vyhodnocení požadavků a připomínek občanů z veřejného projednání projektů Regenerace sídliště Máj dne 26.2.2009 Úsek Máj 01 Vyhodnocení požadavků a připomínek občanů z veřejného projednání projektů Regenerace sídliště Máj dne 26.2.2009 Úsek Máj 01 Č. Autor: Požadavek, připomínka, Vyhodnocení projektanta: Stanovisko příslušných

Více

Vánoční slovo. Dnes v čísle

Vánoční slovo. Dnes v čísle Vánoční slovo Dnes v čísle Vánoční slovo... 1 Obecní úřad informuje... 2 Tuhá zima zasáhla celé Česko... 3 Zpomalovací prahy... 4 Havárie telefonního kabelu... 4 Obecně závazné vyhlášky... 4 Mikulášská

Více

Zápis ze 17. zasedání Komise dopravní a stavební při Radě městské části Brno - Jundrov (volební období 2010 až 2014)

Zápis ze 17. zasedání Komise dopravní a stavební při Radě městské části Brno - Jundrov (volební období 2010 až 2014) Zápis ze 17. zasedání Komise dopravní a stavební při Radě městské části Brno - Jundrov (volební období 2010 až 2014) Termín konání zasedání: 11. září 2013 od 17:00 hod. v budově ÚMČ, Brno-Jundrov, Veslařská

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2003

V Ř E S K O V Á K březen 2003 V Ř E S K O V Á K březen 2003 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, počasí se sice tváří, jako by se ho běh času vůbec netýkal a tak by se leckomu mohlo zdát, že čas vlastně neplyne, ale prostý fakt, že držíte

Více

Zápis z jednání zastupitelstva najdete nejen na úřední desce, ale webových stránkách www.hermankovice.cz.

Zápis z jednání zastupitelstva najdete nejen na úřední desce, ale webových stránkách www.hermankovice.cz. H e ř m á n e k Starostanský občasník číslo 2, ročník 2009 Březen 2009 Úvodem: Sníh pomalu mizí, z čehož má většina z nás určitě radost. Jaro je však ještě daleko. A předjaří, to, bohužel, ještě nejsou

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PARDUBICKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD PARDUBICKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD PARDUBICKÉHO KRAJE odbor dopravy a silničního hospodářství 532 11 Pardubice, Komenského nám. 125 tel. 466026111, fax 466026394 Č.j.: ODSH-40281/2015-Sa V Pardubicích dne: 30.06.2015 Sp.zn.:

Více

Zápis ze dne 15. 10. 2014

Zápis ze dne 15. 10. 2014 Komise místní samosprávy Pražské Předměstí sever Zápis ze dne 15. 10. 2014 Přítomni: Hosté: Richard Zelený, Václav Marvan, Libor Nejedlý, Vladimír Lesák, Jitka Dršatová, Danuše Zelená, Miloš Berounský,

Více

Číslo 15/2009 Vyšlo 11.9.2009

Číslo 15/2009 Vyšlo 11.9.2009 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 15/2009 Vyšlo 11.9.2009 Obsah Tramvajová výluka v Modřanech... 1 Evropský týden mobility Den Eska... 1 Program Dne Eska v pondělí 21.9.2009... 2 Evropský týden mobility... 3

Více

1 Řepnický zpravodaj č. 20 prosinec 2007

1 Řepnický zpravodaj č. 20 prosinec 2007 1 Řepnický zpravodaj č. 20 prosinec 2007 vydává Obec Řepníky tel. a fax : 469 671 501 úřední hodiny: pondělí a středa 17.00 19.00 Vážení spoluobčané, Blíží se konec roku 2007 a jako každý rok se Vám pokusím

Více

Zápis z 3. jednání Komise RHMP pro odstraňování následků povodně 2013 dne 13. 6. 2013

Zápis z 3. jednání Komise RHMP pro odstraňování následků povodně 2013 dne 13. 6. 2013 Zápis z 3. jednání Komise RHMP pro odstraňování následků povodně 2013 dne 13. 6. 2013 Přítomni: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Úvodní slovo předsedy komise 2. Kontrola plnění úkolů 3. Aktuální

Více

Veřejné fórum pro obyvatele Lhotky a Nuslí podněty obyvatel Doprava

Veřejné fórum pro obyvatele Lhotky a Nuslí podněty obyvatel Doprava Veřejné fórum pro obyvatele Lhotky a Nuslí podněty obyvatel Doprava Parkování, nedostatek parkovacích míst pro rezidenty (modré zóny). Vozidla parkují po obou stranách v zatáčce ke škole a busy se z tohoto

Více

Zápis z jednání komise životního prostředí ze dne 24.3.2011

Zápis z jednání komise životního prostředí ze dne 24.3.2011 Zápis z jednání komise životního prostředí ze dne 24.3.2011 Členové komise: Ota Dračka, Ing. Josef Kruml, Mgr. Martina Rejmanová, Kateřina Štěpánková, Mgr. Jiří Špička Projednáno bylo: 1. Úkoly a žádosti

Více

PROJEKT NA ZELENOU ZŠ J.V. Sládka - Zbiroh

PROJEKT NA ZELENOU ZŠ J.V. Sládka - Zbiroh PROJEKT NA ZELENOU ZŠ J.V. Sládka - Zbiroh DOPRAVNÍ STUDIE VYHLAŠOVATEL GRANTOVÉHO PROGRAMU A GENERÁLNÍ PARTNER: POŘIZOVATEL: ZHOTOVITEL: ZŠ J.V. Sládka, Zbiroh, přísp. organizace Muchova 554 338 08 Zbiroh

Více

Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin

Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová A., Čapek Jar., Kálal R., Mgr. Krafková E., Král P., Kudrna J., Ing. Moučka P., Ing. Popela P., Procházková

Více

Zápis z 6. jednání Komise RHMP pro odstraňování následků povodně 2013 dne 18. 6. 2013

Zápis z 6. jednání Komise RHMP pro odstraňování následků povodně 2013 dne 18. 6. 2013 Zápis z 6. jednání Komise RHMP pro odstraňování následků povodně 2013 dne 18. 6. 2013 Přítomni: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Úvodní slovo předsedy komise 2. Kontrola plnění úkolů 3. Aktuální

Více

PPU spol.s r.o., inženýrský atelier

PPU spol.s r.o., inženýrský atelier spol. s.r.o. I N Ž E N Ý R S K Ý A T E L I E R PORADENSTVÍ - PROJEKCE - URBANISMUS VYŽLOVSKÁ 2243 / 36, 100 00 PRAHA 10 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název akce: Zřízení parkovacích stání v ulici Vlčkova Praha 14

Více

Návrh vyhlášky č.3/2003 - Dymokury. O veřejném pořádku a čistotě obce. Čl. I. Základní ustanovení

Návrh vyhlášky č.3/2003 - Dymokury. O veřejném pořádku a čistotě obce. Čl. I. Základní ustanovení Návrh vyhlášky č.3/2003 - Dymokury O veřejném pořádku a čistotě obce Zastupitelstvo obce Dymokury schválilo dne 24.listopadu 2003 v souladu s 10 písm.a), 84 odst.2, písm.i) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích

Více

ÚVODNÍK NĚCO ZE ZASTUPITELSTEV. Vážení spoluobčané,

ÚVODNÍK NĚCO ZE ZASTUPITELSTEV. Vážení spoluobčané, ÚVODNÍK Vážení spoluobčané, rád bych Vám všem popřál hezký a pohodový podzim, bez zbytečných problémů. Jsou však věci v naší obci, které mě jako občana a potažmo i jako zastupitele trápí. Především je

Více

Z Á P I S o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 05.11. 2013 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát

Z Á P I S o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 05.11. 2013 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Z Á P I S o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 05.11. 2013 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Starosta města Kunštát MVDr. Zdeněk Wetter zahájil 21. zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bedihošť, které se konalo ve čtvrtek 20. srpna 2009 v 18,00 hodin v budově OÚ, Prostějovská 13

Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bedihošť, které se konalo ve čtvrtek 20. srpna 2009 v 18,00 hodin v budově OÚ, Prostějovská 13 Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bedihošť, které se konalo ve čtvrtek 20. srpna 2009 v 18,00 hodin v budově OÚ, Prostějovská 13 Přítomni: Ing. Koněvalík R., Cetkovský F., Mgr. Vláčil V., Hanzelová

Více

Informace občanům obce Svésedlice

Informace občanům obce Svésedlice Informace občanům obce Svésedlice Vážení spoluobčané, 3/2016 v posledních dnech se nám bohužel rozmohl jeden nešvar ve Zmolách. Z podzimní výsadby se zde ztratilo několik nově vysazených stromků. U každého

Více

Územní studie "Pod Akátovou alejí" Jistebník

Územní studie Pod Akátovou alejí Jistebník Územní studie "Pod Akátovou alejí" Jistebník Obsah kompletního elaborátu: Textová a tabulková část Grafická část 01. HLAVNÍ VÝKRES - KOORDINACE 1:2000 A2 02. DOPRAVA 1:1000 A1 03. VODNÍ HOSPODÁŘSTVÍ 1:1000

Více

Vyřizuje / linka / e-mail Karel Stuchlík / 277 Karel.Stuchlik@praha5.cz. R O Z H O D N U T Í. I. ú z e m n í r o z h o d n u t í

Vyřizuje / linka / e-mail Karel Stuchlík / 277 Karel.Stuchlik@praha5.cz. R O Z H O D N U T Í. I. ú z e m n í r o z h o d n u t í Městská část Praha 5 Úřad městské části Praha 5 Odbor stavební a infrastruktury nám. 14. října 1381/4, 150 22 Praha 5 telefon 257 000+linka, fax 257 000 109 e-mail osu@praha5.cz., www.praha5.cz IČO: 00063631,

Více

Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17.

Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17. Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.30 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš,

Více

II/422 - Valtická, Čechova II, 21. dubna Průtah obcí včetně dopravních opatření. Lednice

II/422 - Valtická, Čechova II, 21. dubna Průtah obcí včetně dopravních opatření. Lednice Průtah obcí včetně dopravních opatření II/42 2, Pod ivín 1. Celková situace Lednice je významná jihomoravská vinařská obec, leží přibližně 6 km severozápadně od bývalého okresního města Břeclav. Sledovaný

Více

HØENSKA a MEZNÉ. Zpravodaj. Obec Høensko POZVÁNKA. uvnitø Zpravodaje: slovo starosty, pozvánka na jarní pochod a další informace

HØENSKA a MEZNÉ. Zpravodaj. Obec Høensko POZVÁNKA. uvnitø Zpravodaje: slovo starosty, pozvánka na jarní pochod a další informace www.hrensko.cz Zpravodaj HØENSKA a MEZNÉ MÌSÍÈNÍK OBCE HØENSKO ÚNOR 2016 noví lososi v Kamenici - str. 3 Obec Høensko POZVÁNKA zahájení nové pøeshranièní spolupráce - str. 4 uvnitø Zpravodaje: slovo starosty,

Více

David Hlouch, Jan Dvořák, Jiří Pilný, Marcela Konečná, Kateřina Ruszová, Jakub Novotný, Matěj Moša, Jakub Kajzler a Michal Straka

David Hlouch, Jan Dvořák, Jiří Pilný, Marcela Konečná, Kateřina Ruszová, Jakub Novotný, Matěj Moša, Jakub Kajzler a Michal Straka Obec Tehov, okr. Praha-východ Zastupitelstvo obce Tehov Zápis č. 5 Ze zasedání Zastupitelstva obce Tehov konaného dne 9. února 2015 od 19:00 v jednacím sále Sboru dobrovolných hasičů Tehov Přítomni: Nepřítomni:

Více

Pondělí 6:30-14:30 Úterý 6:30-14:30 Středa 6:30-14:30 15:00 18:00 Čtvrtek 9:00 17:00 17:00 20:00 Pátek 6:30 14:30

Pondělí 6:30-14:30 Úterý 6:30-14:30 Středa 6:30-14:30 15:00 18:00 Čtvrtek 9:00 17:00 17:00 20:00 Pátek 6:30 14:30 Vážení občané Připravili jsme pro Vás, 1 nové vydaní zpravodaje Dušnické novinky DUSNO. Zde Vás budeme informovat o dění na Obecním úřadě a v obci Dušníky. Rádi také uvítáme Vaše náměty, které byste chtěli

Více

Plánovací setkání: Doprava a prostupnost

Plánovací setkání: Doprava a prostupnost Vybíralka25 Plánovací setkání: Doprava a prostupnost Vyhodnocení plánovací procházky a setkání nad mapou ze dne 22.3.2016 všechny dotazy směřujte na: brlik@ipr.praha.eu další informace na www.vybiralka25.cz

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: MUDr. Vl. Podzimková,

Více

Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin

Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin Obec Doubek Zastupitelstvo obce Doubek Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin Přítomni: Pospíšil, Čížková, Čadil, Glaser, Lacina, Winzberger Omluveni:

Více

Z á p i s z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 23.9.2015

Z á p i s z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 23.9.2015 Z á p i s z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 23.9.2015 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 21.05 hod. Přítomni: Ing. J. Bednář, Mgr. I. Benadová, O. Burda, Mgr. M. Čermáková,

Více

Zápis č. 3/2015. pí Grulichová, Dr. Pokorný, Ing. Kimbembe, JUDr. Jukinová, Mgr. Mahdal, DiS Hakenová Host: :

Zápis č. 3/2015. pí Grulichová, Dr. Pokorný, Ing. Kimbembe, JUDr. Jukinová, Mgr. Mahdal, DiS Hakenová Host: : Komise pro městské části rady města Úvaly Zápis č. 3/2015 Termín : 7.9.2015, 18:00 Místo : Sál DPS, náměstí Svobody 1570, Úvaly Rozdělovník : členové komise, členové rady města, tajemník městského úřadu

Více

Zpráva o činnosti městské policie za rok 2014

Zpráva o činnosti městské policie za rok 2014 Zpráva o činnosti městské policie za rok 2014 - Místní záležitosti veřejného pořádku V roce 2014 se na zabezpečování místních záležitostí veřejného pořádku na území města Nymburka a plnění dalších úkolů

Více

Usnesení z 11. jednání Rady MČ Praha-Zličín, která se konala dne 2.5.2007 na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení z 11. jednání Rady MČ Praha-Zličín, která se konala dne 2.5.2007 na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení z 11. jednání Rady MČ Praha-Zličín, která se konala dne 2.5.2007 na Úřadě MČ Praha-Zličín Rada městské části Praha Zličín Rada MČ 1.I. rozhodla o výběru nejvhodnější nabídky na akci 53/VS/57 Zličín

Více

1/2012 3/2011 Veselé velikonoce, bohatou pomlázku přejeme všem našim občanům. zastupitelstvo obce

1/2012 3/2011 Veselé velikonoce, bohatou pomlázku přejeme všem našim občanům. zastupitelstvo obce ÚSTECKÝ ZPRAVODAJ Březen (obecní čtvrtletník líbilo a registrace: nestíhali MK jsme ČR dolévat E 19788) do várnice s kohoutkem 1/2013 1/2012 3/2011 Veselé velikonoce, bohatou pomlázku přejeme všem našim

Více

Usnesení z 22. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 23. 11. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení z 22. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 23. 11. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení z 22. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 23. 11. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín K jednotlivým bodům programu: 22.1. Řešení smluvních vztahů se zemědělci hospodařícími na pozemcích

Více

Zápis z jednání komise životního prostředí ze dne 12.8.2012

Zápis z jednání komise životního prostředí ze dne 12.8.2012 Zápis z jednání komise životního prostředí ze dne 12.8.2012 Komise je ve složení: Ota Dračka, Ing. Josef Kruml, Mgr. Jiří Špička, Mgr. Martina Rejmanová, Kateřina Štěpánková Projednáno bylo: Poškozování

Více

Lednové jízdní řády se i letos přizpůsobí nižší poptávce cestujících na počátku roku

Lednové jízdní řády se i letos přizpůsobí nižší poptávce cestujících na počátku roku INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 01/2014 Vyšlo 6. 1. 2014 Obsah Trvalé změny PID od 6. 1. 2014... 1 Lednové jízdní řády se i letos přizpůsobí nižší poptávce cestujících na počátku roku... 1 Nová zastávka v Tuchoměřicích...

Více

ev. č. ČKAIT: 1400047, autorizovaný technik pro vodohospodářské stavby, specializace stavby zdravotnětechnické.

ev. č. ČKAIT: 1400047, autorizovaný technik pro vodohospodářské stavby, specializace stavby zdravotnětechnické. A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1) Identifikační údaje - Název stavby : Rekonstrukce Smetanovy ulice ve Žďáru nad Sázavou - Stavebník : Město Žďár nad Sázavou Žižkova 227/1 591 01 Žďár nad Sázavou - Projektant :UNIprojekt,

Více

AUDIT OBLASTÍ UDRŽITELNÉHO ROZVOJE K HODNOCENÍ KATEGORIE A MA21. Téma: 4 DOPRAVA

AUDIT OBLASTÍ UDRŽITELNÉHO ROZVOJE K HODNOCENÍ KATEGORIE A MA21. Téma: 4 DOPRAVA AUDIT OBLASTÍ UDRŽITELNÉHO ROZVOJE K HODNOCENÍ KATEGORIE A MA21 Téma: 4 DOPRAVA MÍSTO: VSETÍN VYPRACOVALI: PRACOVNÍCI MĚSTSKÉHO ÚŘADU VSETÍN ve spolupráci s ČSAD VSETÍN OBDOBÍ HODNOCENÍ: 2012 Oblast 4.1

Více

Usnesení z 5. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 23. 2. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení z 5. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 23. 2. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení z 5. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 23. 2. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín K jednotlivým bodům programu 5.1. Aktualizace č. 3 Územně analytických podkladů hl. m. Prahy 5.1.1.

Více

Veřejné projednání - studie rekonstrukce ulice Štramberská Štefánikova a přilehlých veřejných prostranství 2007-02-22

Veřejné projednání - studie rekonstrukce ulice Štramberská Štefánikova a přilehlých veřejných prostranství 2007-02-22 Veřejné projednání - studie rekonstrukce ulice Štramberská Štefánikova a přilehlých veřejných prostranství 2007-02-22 Projednání zahájila Mgr. Chalúpková v 16:30, uvedla zástupce města a firmy zpracovávající

Více

Odbor Technologie dopravy tel. 59 740 1152. DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 6. 12. 2012 Zápis č. 44

Odbor Technologie dopravy tel. 59 740 1152. DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 6. 12. 2012 Zápis č. 44 Odbor Technologie dopravy tel. 59 740 1152 DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 6. 12. 2012 Zápis č. 44 Přítomni: Ing. Hladký, Ing. Chovanec, Kurtas, Fister, Ing. Meczner, Carbol, Maloušová, Pokorný, Franek. 31. Připomínky

Více

Odbor Technologie dopravy tel. 59 740 1152. DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 1. 11. 2012 Zápis č. 43

Odbor Technologie dopravy tel. 59 740 1152. DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 1. 11. 2012 Zápis č. 43 Odbor Technologie dopravy tel. 59 740 1152 DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 1. 11. 2012 Zápis č. 43 Přítomni: Ing. Hladký, Huvar, Kurtas, Fister, Ing. Meczner, Carbol, Maloušová, Pokorný, Franek. 31. Připomínky

Více

Číslo 18/2010 Vyšlo 1.10.2010

Číslo 18/2010 Vyšlo 1.10.2010 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 18/2010 Vyšlo 1.10.2010 Obsah Změny v dopravě v oblasti Prahy 6 od 1.10.2010... 1 Posílení tramvajových linek 17 a 25 od 1.10.2010... 1 Novinky ve vlacích PID od 1.10.2010...

Více

KŇOVICE - LOKALITA Z12

KŇOVICE - LOKALITA Z12 KŇOVICE - LOKALITA Z12 ÚZEMNÍ STUDIE POŘIZOVATEL : ZHOTOVITEL : Městský úřad Sedlčany Odbor výstavby a územního plánování nám. T.G.Masaryka 32 264 01 Sedlčany pro Obec Kňovice, Kňovice 6, 264 01 Sedlčany

Více

Hodnocení ekologické výchovy ve školním roce 2011/2012

Hodnocení ekologické výchovy ve školním roce 2011/2012 Hodnocení ekologické výchovy ve školním roce 2011/2012 V letošním školním roce byl roční plán ekologické výchovy splněn. Učitelé se žáky plnili aktivity v projektech, do kterých se přihlásili, účastnili

Více

Usnesení ze 73. jednání Rady MČ Praha-Zličín, která se konala dne 21.9.2009 na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení ze 73. jednání Rady MČ Praha-Zličín, která se konala dne 21.9.2009 na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení ze 73. jednání Rady MČ Praha-Zličín, která se konala dne 21.9.2009 na Úřadě MČ Praha-Zličín 1. K programu ZMČ dne 30.9.2009 nepřijala k tomuto bodu žádné usnesení 2. VOLTA REAL soudní vymáhání

Více

Zápis z 5. schůze osadního výboru Kojetín ze dne 6. 5. 2016

Zápis z 5. schůze osadního výboru Kojetín ze dne 6. 5. 2016 Zápis z 5. schůze osadního výboru Kojetín ze dne 6. 5. 2016 Přítomni: Ing. Lumír Zrník, Miroslav Rosa, Jitka Rakušanová, Jiří Holub, Ing. Ivo Miček, Lubomír Holub, Otto Drescher Omluveni: Petr Dousek,

Více

Zápis z 56. schůze Rady MČ Praha 21 ze dne 30. 09. 2009

Zápis z 56. schůze Rady MČ Praha 21 ze dne 30. 09. 2009 Zápis z 56. schůze Rady MČ Praha 21 ze dne 30. 09. 2009 Přítomni : dle prezenční listiny Ověřovatel zápisu : Ing. Petr Štulc Program jednání rady 1. Kontrola plnění úkolů 2. Návrh na vyhlášení grantového

Více

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství ZPRAVODAJ 11/2015 Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství Žádáme občany, aby vytvořili podmínky pro bezproblémové odklízení sněhu při zimní údržbě obecních komunikací,

Více

Zápis. Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda Kindlová, Pavel Vavruška, Antonín Jeřábek, Pavel Mikšovic, Jiří Müller, Věra Mrázková, Milan Mudra,

Zápis. Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda Kindlová, Pavel Vavruška, Antonín Jeřábek, Pavel Mikšovic, Jiří Müller, Věra Mrázková, Milan Mudra, Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 25. 5. 2016 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 5 / 2016 Č.j. : 954 / 2016-1 Přítomni: Daniela Javorčeková,

Více

1b) Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot

1b) Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot 1a) Vymezení zastavěného území území: Území obce Zlatníky Hodkovice zaujímá celkovou rozlohu 766 ha a tvoří jej tato katastrální - k.ú. Hodkovice u Zlatníků - k.ú. Zlatníky u Prahy Zastavěné území Zastavěné

Více

Závěrečná zpráva o projektu

Závěrečná zpráva o projektu NA ZELENOU Bezpečné cesty do školy Závěrečná zpráva o projektu Číslo projektu: N 2270 Pořadí zprávy 2 Název projektu: Na zelenou v zeleném prostředí CHKO Litovelského Pomoraví Název předkladatele: Základní

Více

Magistrát města České Budějovice R O Z H O D N U T Í

Magistrát města České Budějovice R O Z H O D N U T Í Magistrát města České Budějovice O d b o r d o p r a v y a s i l n i č n í h o h o s p o d á ř s t ví n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Jaroslav Mráz Odbor dopravy

Více

SLOVO STAROSTKY: Vážení spoluobčané, kalendářní rok 2015 pomalu končí, máme před sebou jedny z nejkrásnějších svátků v roce a v našich domácnostech vrcholí vánoční přípravy. Vám se dostává do rukou poslední

Více

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků.

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Libeř konaného dne 09. 03. 2015

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA JOSEFA HLÁVKY PŘEŠTICE ŠKOLNÍ DRUŽINA TEMATICKÝ PLÁN ZÁJMOVÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠD DUHOVÝ ROK VE ŠKOLNÍ DRUŽINĚ

ZÁKLADNÍ ŠKOLA JOSEFA HLÁVKY PŘEŠTICE ŠKOLNÍ DRUŽINA TEMATICKÝ PLÁN ZÁJMOVÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠD DUHOVÝ ROK VE ŠKOLNÍ DRUŽINĚ ZÁKLADNÍ ŠKOLA JOSEFA HLÁVKY PŘEŠTICE ŠKOLNÍ DRUŽINA TEMATICKÝ PLÁN ZÁJMOVÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠD DUHOVÝ ROK VE ŠKOLNÍ DRUŽINĚ Hurá do duhové školní družiny Podzim- září, říjen, listopad Tematické okruhy - duhová

Více

TEXTOVÁ ČÁST DOTAZNÍKU ZKRÁCENÉ VÝSLEDKY

TEXTOVÁ ČÁST DOTAZNÍKU ZKRÁCENÉ VÝSLEDKY TEXTOVÁ ČÁST DOTAZNÍKU ZKRÁCENÉ VÝSLEDKY TEXTOVÉ DOPLNĚNÍ PRVNÍ OTÁZKY HODNOCENÍ ÚROVNĚ RŮZNÝCH OBLASTÍ Požadavek, námět, stížnost Počet opakování stížnosti na jednotu 19 cyklostezka chybí 15 bezbariérový

Více

HISTORIE PROJEKTY NA VOLEBNÍ OBDOBÍ

HISTORIE PROJEKTY NA VOLEBNÍ OBDOBÍ HISTORIE PROJEKTY NA VOLEBNÍ OBDOBÍ 2015-2018 Oprava chodníku Vojkovská Projekt chodník ulice Pod Strašínem Stavba chodník ulice Pod Strašínem (autobusová zastávka hřbitov) Oprava komunikací U Ládek, U

Více

ROZHODNUTÍ. Výst.9251/1813/2010/Ja/Rozh Martin Janoušek 482 363 819 janousek@chrastava.cz. Chrastava, dne: 29.11.2010

ROZHODNUTÍ. Výst.9251/1813/2010/Ja/Rozh Martin Janoušek 482 363 819 janousek@chrastava.cz. Chrastava, dne: 29.11.2010 Městský úřad Chrastava odbor výstavby a územní správy náměstí 1. máje 1, Chrastava telefon: 482 363 857-860 E-mail: ovus@chrastava.cz fax: 485 143 344 Internet: www.chrastava.cz Č.j.: Vyřizuje: Telefon:

Více

Městská policie Semily

Městská policie Semily Městská policie Semily Zpráva o činnosti v roce 2015 1 Obsah o Krycí list 1 o Obsah 2 o Kontakty, personalistika, služby 3 o Spolupráce s Policií ČR a dalšími institucemi 4 o Monitorovací systémy 5 o Prevence

Více

Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2013

Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2013 Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2013 Příjmy Příjmy daňové tis. Kč 66 155 1 Daň z příjmu FO ze ZČ (sdílená + motivační)... 11 800 2 Daň z příjmu FO (ze ZČ 30% + sdílená)...665 3 Daň z příjmu FO......

Více

Cyklistická doprava v Praze v roce 2006 únor 2007

Cyklistická doprava v Praze v roce 2006 únor 2007 Obsah 1 Rozpočet na rok 2006... 2 1.1 Rozvoj... 2 1.2 Údržba... 2 2 Smrt Jana Bouchala... 2 3 Zadávací karty... 2 4 GIS (geografický informační systém)... 2 5 Rozšíření přepravy kol v metru... 2 6 Rohanský

Více

Zeon PDF Driver Trial

Zeon PDF Driver Trial Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. 1 3/2006 ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ ANEB CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK 1. OZNÁMENÍ OÚ 1.1. Slovo starosty 1.2. Sdělení OÚ 1.3. Poplatek za odvoz popelnic 1.4. Poplatek ze psů

Více

Zápis č. 5/2003 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Stárkov konaného dne 11. 12. 2003 na sále restaurace Reichel ve Stárkově.

Zápis č. 5/2003 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Stárkov konaného dne 11. 12. 2003 na sále restaurace Reichel ve Stárkově. Zápis č. 5/2003 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Stárkov konaného dne 11. 12. 2003 na sále restaurace Reichel ve Stárkově. Přítomní členové zastupitelstva obce Stárkov: Omluven: Přítomni členové

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření Revitalizace sídliště Špičák Česká Lípa

Vyhodnocení dotazníkového šetření Revitalizace sídliště Špičák Česká Lípa Vyhodnocení dotazníkového šetření Revitalizace sídliště Špičák Česká Lípa Dotazníkové šetření Revitalizace sídliště Špičák Česká Lípa představuje podklad pro budoucí rozhodování o úpravách a investicích

Více

STUDIE ÚPRAVY OKOLÍ PŘECHODU PRO CHODCE PŘED ZŠ V PRAZE KLÁNOVICÍCH

STUDIE ÚPRAVY OKOLÍ PŘECHODU PRO CHODCE PŘED ZŠ V PRAZE KLÁNOVICÍCH České vysoké učení technické v Praze FAKULTA DOPRAVNÍ http://www.fd.cvut.cz STUDIE ÚPRAVY OKOLÍ PŘECHODU PRO CHODCE PŘED ZŠ V PRAZE KLÁNOVICÍCH Listopad 2009 Odpovědný řešitel: Řešitel: Ing. Josef Kocourek,

Více

Prioritní oblast 1: Ekonomika a cestovní ruch

Prioritní oblast 1: Ekonomika a cestovní ruch Prioritní oblast 1: Ekonomika a cestovní ruch Hospodaření a správa města členství města v několika regionálních uskupeních (mikroregion, místní akční skupina, partnerská města, ) zvýšený zájem o věci veřejné

Více

Obec Kojice. ČI. 1 Úvodní ustanovení

Obec Kojice. ČI. 1 Úvodní ustanovení Obec Kojice Obecně závazná vyhláška obce Kojice č. 2/2010, k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku, ochrany veřejné zeleně a čistoty veřejných prostranství Zastupitelstvo obce Koj ice e na

Více

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.3.2015

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.3.2015 Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.3.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava p. Koňasová předseda Komise sociální p. Koňasová informovala členy

Více

D R Á Ž N Í ÚŘAD s e k c e s t a v e b n í, o b l a s t O l o m o u c, N e r u d o v a 1, 7 7 2 5 8 O l o m o u c R O Z H O D N U T Í

D R Á Ž N Í ÚŘAD s e k c e s t a v e b n í, o b l a s t O l o m o u c, N e r u d o v a 1, 7 7 2 5 8 O l o m o u c R O Z H O D N U T Í D R Á Ž N Í ÚŘAD s e k c e s t a v e b n í, o b l a s t O l o m o u c, N e r u d o v a 1, 7 7 2 5 8 O l o m o u c Spis: MO-SDO 0374/10/Sc V Brně dne 13.9.2010 Č.j.: DUCR-44629/10/Sc Telefon: 602 686 783

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. M - Silnice a.s. Oblastní závod SEVER Hradecká 415 506 01 Jičín

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. M - Silnice a.s. Oblastní závod SEVER Hradecká 415 506 01 Jičín Krajský úřad Královéhradeckého kraje M - Silnice a.s. Oblastní závod SEVER Hradecká 415 506 01 Jičín Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 18.4.2014 4965/DS/2014/MT 13.5.2014

Více

Návrh rozpočtu Městyse Moravská Nová Ves na rok 2014-podrobné členění

Návrh rozpočtu Městyse Moravská Nová Ves na rok 2014-podrobné členění Návrh rozpočtu Městyse Moravská Nová Ves na rok 2014-podrobné členění PAR POL Popis Příjmy Výdaje základní Výdaje rozšířené Výdaje celkem 0000 Daňové příjmy - 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti 5

Více

ZPRAVODAJ OBCE OSTRÁ. pro Ostrou a Šnepov. Vážení občané,

ZPRAVODAJ OBCE OSTRÁ. pro Ostrou a Šnepov. Vážení občané, ZPRAVODAJ OBCE OSTRÁ pro Ostrou a Šnepov Z obsahu: Informace z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Novela zákona o bioodpadu Kalendář 201 5 Seznam lékařů v Lysé n.l. Poplatky za odpad na rok 201 5 Výběrové

Více

DOPRAVNÍ STUDIE. PROJEKT NA ZELENOU ZŠ STRANČICE, okres Praha východ VYHLAŠOVATEL GRANTOVÉHO PROGRAMU A GENERÁLNÍ PARTNER:

DOPRAVNÍ STUDIE. PROJEKT NA ZELENOU ZŠ STRANČICE, okres Praha východ VYHLAŠOVATEL GRANTOVÉHO PROGRAMU A GENERÁLNÍ PARTNER: PROJEKT NA ZELENOU ZŠ STRANČICE, okres Praha východ DOPRAVNÍ STUDIE VYHLAŠOVATEL GRANTOVÉHO PROGRAMU A GENERÁLNÍ PARTNER: POŘIZOVATEL: ZŠ Strančice, okres Praha východ Revoluční 170 251 63, Strančice ZHOTOVITEL:

Více

ROZPOČET NA ROK 2008 - P Ř Í J M Y. tis. Kč 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.

ROZPOČET NA ROK 2008 - P Ř Í J M Y. tis. Kč 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. ROZPOČET NA ROK 2008 - P Ř Í J M Y tis. Kč 1. 2. 3. 4.. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 1. Daň z příjmů FO ze závislé činnosti a funkčních požitků Daň z příjmů FO ze SVČ Daň z příjmů FO z kapitálových

Více

Školní plán mobility

Školní plán mobility Základní škola Nový Jičín, Komenského 68, příspěvková organizace Základní škola Nový Jičín, Komenského 66, příspěvková organizace Školní plán mobility Listopad 2014 Školní plán mobility 1 1. Úvod Cílem

Více

Mratínský jarmark a salátové mistrovství jsou za dveřmi

Mratínský jarmark a salátové mistrovství jsou za dveřmi MratíNoviny listopad 2015 Nezávislý mratínský měsíčník VIII. ročník vydání č. 83 Mratínský jarmark a salátové mistrovství jsou za dveřmi B líží se devátý ročník staročeského mratínského jarmarku a současně

Více

NÁVRH ÚPRAV A ROZŠÍŘENÍ CYKLOSTEZEK A CYKLOTRAS V PŘEROVĚ PRŮVODNÍ ZPRÁVA

NÁVRH ÚPRAV A ROZŠÍŘENÍ CYKLOSTEZEK A CYKLOTRAS V PŘEROVĚ PRŮVODNÍ ZPRÁVA NÁVRH ÚPRAV A ROZŠÍŘENÍ CYKLOSTEZEK A CYKLOTRAS V PŘEROVĚ TECHNICKÁ POMOC PRŮVODNÍ ZPRÁVA V Přerově 04/2013 Vypracoval: Ing. Jan Široký 1 Obsah průvodní zprávy: Úvod 1. Způsoby vedení komunikace pro cyklisty

Více

Bezpečné cesty do školy 2015 -ZŠ a MŠ Praha 8 Ďáblice, U Parkánu 17

Bezpečné cesty do školy 2015 -ZŠ a MŠ Praha 8 Ďáblice, U Parkánu 17 Bezpečné cesty do školy 2015 STUDIE Zodp. projektant: Profese: Vypracovala: Kontroloval: Ing. P. Novotný, Ph.D., MBA doprava Dita Zemanová Ing. P. Novotný, Ph.D., MBA Umístění stavby: Praha 8 - Ďáblice

Více

[ENTITA AMAZON], se sídlem [ ], IČO [ ] (dále jen Amazon );

[ENTITA AMAZON], se sídlem [ ], IČO [ ] (dále jen Amazon ); MEMORANDUM O POROZUMĚNÍ Strany: (1) Městská část Praha 20, se sídlem Praha 20, Horní Počernice, Jívanská 647/10, PSČ 190 00, IČO 002 40 192 (dále jen MČ P20 ); (2) Hlavní město Praha, se sídlem Praha 1,

Více

Zápis 7/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 18.5.2015 v 19:00 hodin.

Zápis 7/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 18.5.2015 v 19:00 hodin. Zápis 7/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 18.5.2015 v 19:00 hodin. Přítomno: 7 zastupitelů Omluveni: 0 Hosté: Občanů: 6 Program : 1. Zahájení 2. Záměr o prodeji pozemku p.č. 251/2 3.

Více

MĚSTO VIMPERK. Obecně závazná vyhláška

MĚSTO VIMPERK. Obecně závazná vyhláška MĚSTO VIMPERK Obecně závazná vyhláška č. 1/2010 o zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku, ochrany životního prostředí, čistoty a bezpečnosti na veřejných prostranstvích Zastupitelstvo města

Více

2010-2011. Zpráva o činnosti výboru Společenství vlastníků jednotek NOVÁ HARFA I Podkovářská č.p. 933. Vážení majitelé,

2010-2011. Zpráva o činnosti výboru Společenství vlastníků jednotek NOVÁ HARFA I Podkovářská č.p. 933. Vážení majitelé, Zpráva o činnosti výboru Společenství vlastníků jednotek NOVÁ HARFA I Podkovářská č.p. 933 Vážení majitelé, 2010-2011 dovolte nám informovat Vás o činnosti výboru Společenství vlastníků jednotek Nová Harfa

Více

pracovních dnů na 7,5 minuty) a odklonění části spojů z Doubravky na Borská pole (l.č. 17). Intervaly na lince 16 jsou tedy 3-7/7,5/7,5 min.

pracovních dnů na 7,5 minuty) a odklonění části spojů z Doubravky na Borská pole (l.č. 17). Intervaly na lince 16 jsou tedy 3-7/7,5/7,5 min. NÁVRH OPTIMALIZACE MHD 2. FÁZE. PŘÍLOHA Č.1 HLAVNÍ ZÁSADY NÁVRHU pozn.: symbolem např. 10/15/15 se rozumí intervaly ve špičce prac. dne / v sedle prac. dne / o víkendu TRAMVAJE Linkové vedení se nemění,

Více

Informace pro Vládu ČR o sesuvu na dálnici D8 km 56,300 56,500 a návrh řešení havarijní situace

Informace pro Vládu ČR o sesuvu na dálnici D8 km 56,300 56,500 a návrh řešení havarijní situace Informace pro Vládu ČR o sesuvu na dálnici D8 km 56,300 56,500 a návrh řešení havarijní situace Připravili: pracovníci České geologické služby a Ředitelství silnic a dálnic ČR Předkládá (25. 6. 2013 pro

Více

Zápis č. 4-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 05. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 05. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 05. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více