Firmy.cz jsou službou, která kombinuje fulltextové hledání, oborové kategorie a region při hledání v největší databázi firem na českém internetu.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Firmy.cz jsou službou, která kombinuje fulltextové hledání, oborové kategorie a region při hledání v největší databázi firem na českém internetu."

Transkript

1 Produktový list

2 O službě Firmy.cz jsou službou, která kombinuje fulltextové hledání, oborové kategorie a region při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Moderní design i snadné ovládání představují intuitivní cestu k výsledku ať už pro inzerenta, anebo uživatele, který nějakou firmu na internetu hledá. Vybírat lze z více než aktualizovaných firemních zápisů v Katalogu tříděných do více než 3600 oborových kategorií. Průměrná denní návštěvnost již dosahuje přes unikátních uživatelů. Aktuální informace zde:

3 Firemní zápis VYHLEDÁVÁNÍ NA KLÍČOVÉ SLOVO (v názvu nebo popisu činnosti)

4 Firemní zápis VYHLEDÁVÁNÍ V KATEGORIÍCH

5 Firemní zápis SLOGAN FOTOGALERIE NÁHLED WEBOVÝCH STRÁNEK NABÍDKY LOGO, POPIS AKTUALITY

6 Firemní zápis SLOGAN Slogan firmy může mít maximálně 100 znaků. Jedná se o obecně známý slogan firmy, dodatek obchodního názvu, který firma používá a je ověřitelný z propagačních materiálů a prezentace firmy. Slogan nesmí přímo zmiňovat konkurenci a být klamavou nebo srovnávací reklamou mimo její zákonné meze. Podle Smluvních podmínek je zadavatel odpovědný za soulad svého reklamního textu s platnými zákony ČR. FIREMNÍ AKTUALITA Slouží k vložení informací o aktualitách firmy, o akčních nabídkách, pobočkách, mimořádných změnách v otevírací době a podobně. Je možné vložit maximálně 150 znaků. Pole Aktuality nesmí obsahovat duplikaci kontaktů, adresy, webových stránek, otevíracích hodin, tyto údaje jsou již uvedeny v jiné části firemního zápisu. Text v poli Aktuality nemá vliv na vyhledávání na klíčová slova na Firmy.cz, nebude tedy moci negativně ovlivnit stávající výhody popisu, URL, názvu, kategorie při vyhledávání na kw. Aktualita je aktivní 7 dnů.

7 Firemní zápis NABÍDKA Cílem nabídky je rozšiřovat a upřesňovat firemní detail, nesmí ho duplikovat. Podmínkou možnosti vložení Nabídky je aktivní placený firemní detail v katalogu Firmy.cz. Schválená Nabídka je aktivní 3 měsíce. Na jeden firemní detail je možné vložit maximálně 10 Nabídek, které se nesmí navzájem duplikovat v rámci jedné firmy nebo přihlašovacího u. Nabídku může vložit firma, OSVČ, instituce nebo jiná organizace, která je podle rejstříku ARES, OR nebo jiných rejstříků aktivní a má povolený placený firemní zápis v katalogu firem Firmy.cz. Bez této registrace a placeného detailu nelze nabídku vložit. Nabídku lze vložit po přihlášení na účet, který má každý subjekt s registrací v katalogu Firmy.cz veden. Popis nabídky má maximálně 150 znaků. Nabídka může obsahovat fotografii, webové stránky, cenu za určitou hodnotu a způsob platby.

8 Firemní zápis v mobilu Firmy.cz v mobilu Kdykoliv a kdekoliv můžete vybírat ve svém mobilním telefonu z více jak půl milionu aktualizovaných firemních zápisů v Katalogu tříděných do více než 3600 oborových kategorií. Načti do mobilu Vyfoťte si mobilním telefonem QR kód a získejte okamžitý přístup na tuto službu.

9 Firemní zápis v mobilu Detail firmy Jakmile naleznete požadovanou Firmu, můžete si nechat zobrazit Detail firmy s dostupnými informacemi. K dispozici jsou následující odkazy Fotogalerie, Pobočky, Trasa, Partneři, Otevřeno a Napsat. Pod zobrazením místa lokality je k dispozici i možnost Plánování trasy. Tuto možnost máte možnost využít kdykoli si budete chtít naplánovat na vybrané místo cestu, nebo budete potřebovat se přesunout ze stávajícího místa na jiné. Pokud chcete ručně vyplnit Cíl a Start nastavit na adresu firmy, klikněte na odkaz Prohodit pod tlačítkem Naplánuj.

10 Firemní zápis START 1x logo (120x120px) 250 znaků popis činnosti 2x telefonní kontakt 3x fotografie Statistiky úspěšnosti Zápisu Umístění do jedné kategorie 3 a nižší úrovně. Řazení v kategorii: Doba trvání: mezi Zápisy podle bonity 3 měsíce Zápis Start lze objednat pouze jedenkrát za dobu trvání firmy. PRAKTIK 1x logo (120x120px) 250 znaků popis činnosti 2x telefonní kontakt 3x fotografie Statistiky úspěšnosti Zápisu Umístění do jedné kategorie 3 a nižší úrovně. Řazení v kategorii: Doba trvání: mezi Zápisy podle bonity 1 rok

11 Firemní zápis Balíček PROFESIONÁL (obsahuje Praktik, Web+, Popis+, Foto+, Kontakty+ a až 4 Kategorie+) 1x logo (120x120px) 500 znaků popis činnosti 5x telefonní kontakt, 6 kontaktních osob, 3 internetové komunikátory 20x fotografie 10x url adresa ve firemním detailu Statistiky úspěšnosti Zápisu Umístění do jedné kategorie 3 a nižší úrovně. Až 4 další kategorie Řazení v kategorii: Doba trvání: mezi Zápisy podle bonity 1 rok

12 Doplňkové služby KATEGORIE + Umístění Zápisu do další kategorie Shodné vlastnosti (logo, popis) se Zápisem Rozlišení ceny podle návštěvnosti kategorie Řazení v kategorii: Doba trvání: mezi Zápisy podle bonity shodná se Zápisem. POPIS + Rozšíření popisu činnosti Délka popisu činnosti: 500 znaků Vyhledávání zobrazuje výsledek na celý popis činnosti Plné zobrazení popisu v detailu firmy Doba trvání: shodná se Zápisem Doplňkové služby lze zakoupit pouze k zápisům Praktik, Start nebo Balíčku Profesionál.

13 Doplňkové služby FOTO + Rozšíření fotogalerie v detailu na 20 fotografií WEB + Rozšíření na 10 URL adres ve firemním detailu KONTAKTY + Rozšíření zápisu na: 6 kontaktních osob 5 telefonů 3 internetové komunikátory LOGO + (pro zápisy poboček) 1x logo(120x120px) 250 znaků popis činnosti 2x telefonní kontakt 1x fotografie Řazení v kategorii: Doba trvání: za Zápisy podle bonity shodná se Zápisem K Logo+ nelze dokoupit žádnou doplňkovou službu. Doplňkové služby lze zakoupit pouze k zápisům Praktik, Start nebo Balíčku Profesionál.

14 Vlastnosti produktů Zápis Popis činnosti Logo Fotografie Kontaktní osoba Telefonní kontakt Internetový Komunikátor (ICQ, Jabber, Skype) Doba běhu Start (web + mobil) 250 znaků 1x 3x - 2x - 3 měsíce Praktik (web + mobil) 250 znaků 1x 3x - 2x - 12 měsíců Doplňková služba Popis činnosti Logo Fotografie Kontaktní osoba Telefonní kontakt Internetový Komunikátor (ICQ, Jabber, Skype) Popis+ 500 znaků Dle zápisu Dle zápisu Dle zápisu Dle zápisu Dle zápisu Kontakty x 5x 3x Foto x Web x URL - Logo+ 250 znaků 1x 1x - 2x - Kategorie+ Další kategorie k zápisu Doba běhu Dle běhu zápisu Dle běhu zápisu Dle běhu zápisu Dle běhu zápisu Dle běhu zápisu Dle běhu zápisu Zápis Popis činnosti Logo Fotografie Kontaktní osoba Telefonní kontakt Internetový Komunikátor (ICQ, Jabber, Skype) Doba běhu Balíček Profesionál 500 znaků 1x 20x 6x 5x 10x URL Umístění až do 4 dalších kategorií v celkové ceně ,- Kč. Obsahuje Praktik a doplňkové služby Popis+, Kontakty+, Foto+ a Web+. Cenové zvýhodnění Kč. 3x 12 měsíců

15 Ceník katalogových produktů Firemní zápisy do katalogu Firmy.cz Cena Období Start 2 500,- Kč 3 měsíce Praktik 7 000,- Kč 1 rok Balíček Profesionál ,- Kč 1 rok Doplňkové služby Popis služby Cena Období Popis+ Kontakty+ Popis činnosti 500 znaků (vyhledávání na klíčové slovo) 6 kontaktních osob, 5 telefonů a 3 internetové komunikátory 3 000,- Kč 1 rok 1 000,- Kč 1 rok Foto+ Fotogalerie (do 20 ks) 1 000,- Kč 1 rok Web+ Více URL adres (do 10 ks) 1 000,- Kč 1 rok Logo+ Logo k pobočce (1 ks) 700,- Kč 1 rok Doplňkové služby Měsíční návštěvnost Cena Období Kategorie ,- Kč 1 rok Kategorie ,- Kč 1 rok Kategorie ,- Kč 1 rok Kategorie+ > ,- Kč 1 rok Na jedno IČ je možné, aby současně běželo více placených zápisů. V takovém případě platí, že u druhého a dalšího placeného zápisu na dané IČ, v případě, že se jedná o praktik, se cena určuje jako u kategorie+ dle návštěvnosti v dané kategorii. Pokud je dalším placeným zápisem praktik na pobočku, tak se cena určuje jako u kategorie+ dle návštěvnosti v regionu. V případě zakoupení doplňkových služeb na dobu kratší než jeden rok, je cena upravena poměrným způsobem.

16 Reklamní formáty VYHLEDÁVÁNÍ SPONZOROVANÝ ODKAZ NA KLÍČOVÉ SLOVO TIP FIRMY.CZ NA KLÍČOVÉ SLOVO SKLIK

17 Reklamní formáty KATEGORIE SPONZOROVANÝ ODKAZ V KATEGORII TIP FIRMY.CZ V KATEGORII RECTANGLE V KATEGORII 490x310px

18 Reklamní formáty SPONZOROVANÝ ODKAZ 4 textové pozice s logem nad firemními Zápisy Nadpis: Popisek: URL: Logo: 50 znaků 250 znaků 50 znaků 70x70px (max. 8kB) Prodej na klíčová slova a do kategorií na 3 až 12 měsíců Možnost regionálního cílení (do úrovně krajů a okresů) Jednotlivé pozice mezi sebou rotují TIP FIRMY.CZ 8 textových pozic s logem ve sloupci kategorie, nebo v hledání Nadpis: Popisek: URL: Logo: 35 znaků 100 znaků 50 znaků 50x50px (max. 8kB) Prodej na 6 nebo 12 měsíců Možnost regionálního cílení (do úrovně krajů a okresů) Jednotlivé pozice mezi sebou rotují

19 Reklamní formáty RECTANGLE Grafický banner pod výpisem kategorie Formát banneru může být statický JPEG, GIF, PNG, nebo animovaný GIF, FLASH Datová velikost: Rozměr: max. 50kB 490x310px Prodej na 3 až 12 měsíců Možnost regionálního cílení (do úrovně krajů a okresů) SHLÉDNUTO 1000 Balíček sponzorovaných odkazů s celkovou návštěvností do 1000 shlédnutí za 1 měsíc Možnost využít klíčová slova i kategorie v ČR, kraji i okresu Jednotlivé Sponzorované odkazy v Balíčku Shlédnuto 1000 musí mít shodné datum spuštění. Max. počet odkazů: 5 Max. suma návštěvnosti: 1000 / 1 měsíc Cena: 1 500,- Kč / 1 měsíc

20 Ceník reklamních formátů Měsíční návštěvnost Sponzorovaný odkaz (cena za 1 měsíc) Rectangle (cena za 1 měsíc) Tip Firmy.cz (cena za 6 měsíců) ,- Kč 500,- Kč 500,- Kč ,- Kč 1 000,- Kč 1 000,- Kč ,- Kč 1 500,- Kč 1 500,- Kč ,- Kč 2 000,- Kč 2 000,- Kč ,- Kč 3 000,- Kč 3 000,- Kč ,- Kč 4 000,- Kč 4 000,- Kč ,- Kč 5 000,- Kč 5 000,- Kč ,- Kč 6 000,- Kč 6 000,- Kč ,- Kč 8 000,- Kč 8 000,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč > ,- Kč ,- Kč ,- Kč

21 Kategorie s dočasnou slevou 50% Celá ČR + kraje + okresy: Cestovni-sluzby-a-pohostinstvi/Doprava-a-preprava Cestovni-sluzby-a-pohostinstvi/Restauracni-a-pohostinske-sluzby Cestovni-sluzby-a-pohostinstvi/Restauracni-a-pohostinske-sluzby/Restaurace Cestovni-sluzby-a-pohostinstvi/Restauracni-a-pohostinske-sluzby/Hoteloverestaurace Prvni-pomoc-a-zdravotnictvi/Zdravotnicke-sluzby Prvni-pomoc-a-zdravotnictvi/Zdravotnicke-sluzby/Zdravotnicka-zarizeni Remesla-a-sluzby/Sluzby-pece-o-telo Instituce-a-urady/Vzdelavaci-instituce Instituce-a-urady/Vzdelavaci-instituce/Stredni-skoly Obchody-a-obchudky/Bazary-a-zastavarny Kraje + okresy: Cestovni-sluzby-a-pohostinstvi/Cestovni-kancelare-a-agentury Cestovni-sluzby-a-pohostinstvi/Cestovni-kancelare-a-agentury/Dovolena-vzahranici Cestovni-sluzby-a-pohostinstvi/Doprava-a-preprava/Nakladni-silnicni-preprava Cestovni-sluzby-a-pohostinstvi/Ubytovaci-sluzby Cestovni-sluzby-a-pohostinstvi/Ubytovaci-sluzby/Penziony Cestovni-sluzby-a-pohostinstvi/Ubytovaci-sluzby/Hotely Cestovni-sluzby-a-pohostinstvi/Ubytovaci-sluzby/Levne-ubytovani Cestovni-sluzby-a-pohostinstvi/Ubytovaci-sluzby/Rekreacni-ubytovani Auto-moto Remesla-a-sluzby/Reality/Realitni-kancelare

22 Slova na která není možné inzerovat Jednopísmenná slova (a všechna jednotlivá písmena): a, i, k, s, v, o, z Domény nejvyššího řádu (ani s tečkou, ani bez tečky): Národní domény (cctld):.ac.ad.ae.af.ag.ai.al.am.an.ao.aq.ar.as.at.au.aw.ax.az.ba.bb.bd.be.bf.bg.bh.bi.bj.bm.bn.bo.br.bs.bt.bv.bw.by.bz.ca.cc.cd.cf.cg.ch.ci.ck.cl.cm.cn.co.cr.cu.cv.cx.cy.cz.de.dj.dk.dm.do.dz.ec.ee.eg.er.es.et.eu.fi.fj.fk.fm.fo.fr.ga.gd.ge.gf.gg.gh.gi.gl.gm.gn.gp.gq.gr.gs.gt.gu.gw.gy.hk.hm.hn.hr.ht.hu.id.ie.il.im.in.io.iq.ir.is.it.je.jm.jo.jp.ke.kg.kh.ki.km.kn.kr.kw.ky.kz.la.lb.lc.li.lk.lr.ls.lt.lu.lv.ly.ma.mc.md.mg.mh.mk.ml.mm.mn.mo.mp.mq.mr.ms.mt.mu.mv.mw.mx.my.mz.na.nc.ne.nf.ng.ni.nl.no.np.nr.nu.nz.om.pa.pe.pf.pg.ph.pk.pl.pm.pn.pr.ps.pt.pw.py.qa.re.ro.ru.rw.sa.sb.sc.sd.se.sg.sh.si.sk.sl.sm.sn.sr.st.sv.sy.sz.tc.td.tf.tg.th.tj.tk.tl.tm.tn.to.tr.tt.tv.tw.tz.ua.ug.uk.us.uy.uz.va.vc.ve.vg.vi.vn.vu.wf.ws.ye.yt.yu.za.zm.zw Generické domény (gtld):.com.info.net.org.edu.gov.mil.biz.int.pro.aero.cat.coop Příslovce, předložky, spojky a částice: Příslovce: až, jak, ještě, jen, kde, kam (odkud), kdy (dokdy, odkdy), nač, pak, podle, proto, proč, tak, také, víc, více, už Předložky: bez, díky, do, k, ke, kolem, kromě, ku, kvůli, mezi, mimo, na, nad, o, od, ode, po, pod, podle, pomocí, pro, proti, před, přede, přes, při, s, se, skrze, u, v, ve, vedle, z, za, ze Spojky: a, a sice, a to, a přece, aby, ani, ale, aniž, avšak, až, i, jako, jen, jenže, jinak, když, nebo, neboť, nýbrž, než, pak, sice, tak, však, že Částice: a, aby, ani, ano, ať, až, což, jo, kéž, ne, nechť, tak Speciální: www

23 Výroba grafiky Při zakoupení firemního zápisu nebo reklamní pozice, je výroba dvou návrhů loga nebo banneru zdarma. Logo vyrábíme pro klienty, kteří své logo nemají nebo nemají možnost si ho nechat vyrobit jinde. Redesign stávajících log neprovádíme.

24

Ceník je platný od 20. ledna 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH.

Ceník je platný od 20. ledna 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. Ceník je platný od 20. ledna 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. Firemní zápisy do katalogu Firmy.cz Cena Období Start (web + mobil) 2 500,- Kč 3 měsíce Praktik (web + mobil) 7 000,- Kč 1 rok Specifikace

Více

VYHLEDÁVÁNÍ NA KLÍČOVÉ SLOVO (v názvu nebo popisu činnosti)

VYHLEDÁVÁNÍ NA KLÍČOVÉ SLOVO (v názvu nebo popisu činnosti) VYHLEDÁVÁNÍ NA KLÍČOVÉ SLOVO (v názvu nebo popisu činnosti) VYHLEDÁVÁNÍ V KATEGORIÍCH FOTOGALERIE ADRESA, TEL. KONTAKTY QR KÓD LOGO, POPIS POBOČKY NÁHLED WEBOVÝCH STRÁNEK LOGO PARTNEŘI ADRESA, TELEFONNÍ

Více

Firemní zápisy do katalogu Firmy.cz Cena Období Start Firmy.cz 2 000,- Kč 3 měsíce Praktik Firmy.cz 5 000,- Kč 1 rok

Firemní zápisy do katalogu Firmy.cz Cena Období Start Firmy.cz 2 000,- Kč 3 měsíce Praktik Firmy.cz 5 000,- Kč 1 rok Ceník reklamních produktů Příloha: Slova, na která není možné inzerovat Všechny uvedené ceny v tomto ceníku jsou kalkulovány bez DPH. Ceník platný od: 10.9.2008 1 Firemní zápisy do katalogu Firmy.cz Cena

Více

CENÍK. Ceník je platný od 1. září 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. www.sreality.cz m.sreality.cz časopisy Sreality

CENÍK. Ceník je platný od 1. září 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. www.sreality.cz m.sreality.cz časopisy Sreality CENÍK Ceník je platný od 1. září 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. www.sreality.cz m.sreality.cz časopisy Sreality www.seznam.cz...najdu tam, co neznám! Zveřejnění inzerátu pro soukromé osoby Cena

Více

Podmínky použití webu Shopletaky.cz Seznam kapitol

Podmínky použití webu Shopletaky.cz Seznam kapitol Podmínky použití webu Shopletaky.cz Seznam kapitol 1. Co jsou Shopletáky.cz... 2 2. Jak webová služba Shopletáky.cz funguje... 3 3. Registrační údaje...... 5 4. Podmínky použití webu Shopletáky.cz... 6

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Snadno dohledatelní budete v rámci vyhledávání

Více

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Zhotovení interaktivního webového portálu a mobilních aplikací

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Zhotovení interaktivního webového portálu a mobilních aplikací Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Zhotovení interaktivního webového portálu a mobilních aplikací 1 Členění zakázky... 2 1.1 Webový portál... 2 1.1.1 Obecné požadavky... 2 1.1.2 Seznam databází...

Více

Aktualizační systém Progres

Aktualizační systém Progres Aktualizační systém Progres Obecně o systému Celý obsah webu se skládá z článků, fotogalerii, novinek, systémových bloků atd., které jsou vždy vloženy do nějaké rubriky položky v menu, podmenu, přip. mimo

Více

Ceník reklamních ploch 2015

Ceník reklamních ploch 2015 Ceník reklamních ploch 2015 Celkové náhledy reklamních pozic na HLEDEJCENY.cz Reklamní pozice v katalogu detail produktu... 2 Reklamních pozice v katalogu procházení kategorií... 3 Leaderboard... 4 Komerční

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

CENÍK REKLAMNÍCH PRODUKTŮ PORTÁLŮ O BYDLENÍ, STAVEBNICTVÍ

CENÍK REKLAMNÍCH PRODUKTŮ PORTÁLŮ O BYDLENÍ, STAVEBNICTVÍ CENÍK REKLAMNÍCH PRODUKTŮ PORTÁLŮ O BYDLENÍ, STAVEBNICTVÍ platný od 15. 10. 2007 CE MEDIA ONLINE a.s., Morávkova 1254/18, 104 00 Praha 10, tel.: +420 255 702 055, e-mail: obchod@tvujdum.cz Copyright 1998-2007

Více

info@business-car.cz www.business-car.cz Jana Vejpustková Marketing manager jana.vejpustkova@business-car.cz Mobil: +420 723 511 215

info@business-car.cz www.business-car.cz Jana Vejpustková Marketing manager jana.vejpustkova@business-car.cz Mobil: +420 723 511 215 Adresa vydavatele: Institut Fleet Managera s.r.o. Novodvorská 1124/167 142 00 Praha 4 IČ: 24716839, DIČ: CZ24716839 Kontakty: Inzerce: Eva Illichová Obchodní ředitelka eva.illichova@business-car.cz Mobil:

Více

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*.

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*. Produktový list O službě Firmy.cz je katalogová služba, která kombinuje hledání na klíčová slova, oborové kategorie a lokalitu uživatele při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Firmy.cz

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Snadno dohledatelní budete v rámci vyhledávání

Více

Nabídka inzerce Dotace ONLINE.cz. Listopad 2008

Nabídka inzerce Dotace ONLINE.cz. Listopad 2008 Nabídka inzerce Dotace ONLINE.cz Listopad 2008 Vážení obchodní přátelé, Možností čerpání pro financování projektů je opravdu velká řada, proto jsme připravili vysoce kvalitní portál DotaceOnline.cz, který

Více

Ceník newborn. 2500 Kč

Ceník newborn. 2500 Kč Ceník newborn 2500 Kč 1,5 2 hodiny focení 10 ks upravených fotografií možnost zapůjčení rekvizit kombinace fotografií miminka, rodičů a detaily pronájem profi studia/focení u Vás doma/v případě vysokých

Více

patří dlouhodobě k nejvýznamnějším médiím poskytující obsah o fitness,

patří dlouhodobě k nejvýznamnějším médiím poskytující obsah o fitness, Prezentace internetového portálu fitstyl.cz Představení serveru fitstyl.cz Fitstyl.cz patří dlouhodobě k nejvýznamnějším médiím poskytující obsah o fitness, zdravém životním stylu a dalších témat pro mladé

Více

Uživatelský manuál Radekce-Online.cz

Uživatelský manuál Radekce-Online.cz Uživatelský manuál Radekce-Online.cz (revize 06/2011) V prvním kroku třeba vstoupit do administrace na adrese www.redakce-online.cz kterou naleznete na záložce Administrace / Vstup do Administrace, pro

Více

prezentace www.grandreality.cz

prezentace www.grandreality.cz prezentace www.grandreality.cz www.grandreality.cz Server o trhu nemovitostí, financování a realizaci staveb GRANDREALITY Nabízí prostor pro prezentaci aktuálních nabídek realitních kanceláří, developerů.

Více

Ceník reklamy v 2GIS

Ceník reklamy v 2GIS Ceník reklamy v 2GIS Praha Uvedené ceny jsou za 4 měsíce bez DPH Položky v balíčku Balíček All inclusive Balíček se skládá z banneru a komentáře, a také Reklama pro mobilní a online verzi 2GIS. Banner

Více

Přehled a ceník bannerových a textových reklamních ploch na webovém portálu Senivia.cz

Přehled a ceník bannerových a textových reklamních ploch na webovém portálu Senivia.cz Přehled a ceník bannerových a textových reklamních ploch na webovém portálu Senivia.cz 2013 Obsah 1. 1.1 Představení portálu Proč spolupracovat právě se Senivia.cz 2. Reklamní balíčky 3. 3.1 3.2 3.3 3.4

Více

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*.

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*. Produktový list O službě Firmy.cz je katalogová služba, která kombinuje hledání na klíčová slova, oborové kategorie lokalitu uživatele při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Firmy.cz

Více

PŘÍRUČKA PRO REDAKTORY UNIVERZITY PARDUBICE

PŘÍRUČKA PRO REDAKTORY UNIVERZITY PARDUBICE CMS Aladin CMS Aladin je modulární a otevřený publikační systém pro jednoduchou a uživatelsky přívětivou správu webových stránek. PŘÍRUČKA PRO REDAKTORY UNIVERZITY PARDUBICE VERZE 3.0 ZÁŘÍ 2012 Obsah CMS

Více

Na titulní straně by se rovněž měly nacházet bloky pro výběr posledních položek z rubrik Aktuality a Kalendář akcí.

Na titulní straně by se rovněž měly nacházet bloky pro výběr posledních položek z rubrik Aktuality a Kalendář akcí. Titulní stránka webu Měla by být přehledným rozcestníkem pro přesměrování na obsah, který na webu hledá a zároveň slouží k zobrazení informací z obsahu webu, které je vhodné zdůraznit. Nad záhlavím webu

Více

Smluvní podmínky. Smluvní podmínky. 1. Úvod

Smluvní podmínky. Smluvní podmínky. 1. Úvod Smluvní podmínky Smluvní podmínky 1. Úvod Společnost Seznam.cz, a.s., se sídlem Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ: 150 00, IČO: 26168685, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp.zn.:

Více

www.bydleniprokazdeho.cz

www.bydleniprokazdeho.cz Reklamní formáty na portále BYDLENÍ PRO KAŽDÉHO Firemní zápisy Firemní profil - firemní prezentace zařazené v jednotlivých sekcích dle svého zaměření - skládá se z anotace ve výpisu firem (cca 300 znaků

Více

Ceník vložené reklamy a technická specifikace inzerce v katalogu nových a ojetých vozidel CarPress

Ceník vložené reklamy a technická specifikace inzerce v katalogu nových a ojetých vozidel CarPress Ceník vložené reklamy a technická specifikace inzerce v katalogu nových a ojetých vozidel CarPress MIMOŘÁDNÉ NABÍDKY:!!! CarPress + SPORT 5 (tento komplet se slevou 50%, více na straně 4)!!! AKCE -50%

Více

Manuál Kentico CMSDesk pro KDU-ČSL

Manuál Kentico CMSDesk pro KDU-ČSL Manuál Kentico CMSDesk pro KDU-ČSL 2011 KDU-ČSL Obsah 1 Obecně... 3 1.1 Přihlašování... 3 1.2 Uživatelské prostředí... 4 2 Stránky... 4 2.1 Vytvoření nové stránky... 4 2.1.1 Texty... 7 2.1.2 Styly textu...

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. http://shop.sonepar.cz

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. http://shop.sonepar.cz UŽIVATELSKÝ MANUÁL pro nakupování v internetovém obchodì http://shop.sonepar.cz V pøípadì jakýchkoliv nejasností ohlednì nak upování v našem internetovém obchodì, k ontaktujte svého obchodního zástupce.

Více

Penframe ESHOP. Basic Standard Pro. 34 900 Kč 69 900 Kč 99 900 Kč. Grafický návrh. Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky

Penframe ESHOP. Basic Standard Pro. 34 900 Kč 69 900 Kč 99 900 Kč. Grafický návrh. Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky Grafický návrh Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky Tvorba individuálního grafického návrhu na přání klienta Základní moduly a funkčnost aplikace Počet jazykových mutací 1

Více

O nás. To vše a mnohem více Vám je schopna nabídnout již základní verze publikačního systému bravaweb.

O nás. To vše a mnohem více Vám je schopna nabídnout již základní verze publikačního systému bravaweb. O nás Internetová prezentace je často první vizitkou Vaší společnosti, se kterou se setkává potenciální zákazník či případný obchodní partner. Kvalitní prezentaci nestačí však pouze vytvořit. Prezentace

Více

Návod na E-Shop. tel.: 224 916 202, fax: 244 922 737, helpdesk: 606 230 000, e-mail: ipo@antee.cz

Návod na E-Shop. tel.: 224 916 202, fax: 244 922 737, helpdesk: 606 230 000, e-mail: ipo@antee.cz Návod na E-Shop Obsah 1. Založení nového e-shopu 2. Definice kategorií e-shopu 3. Definice atributů e-shopu 4. Vložení nové položky do e-shopu 5. Editace a smazání položky v e-shopu 6. Hromadná aktualizace

Více

Návod k ovládání administrační části nového turistického portálu Olomouckého kraje

Návod k ovládání administrační části nového turistického portálu Olomouckého kraje Evropská unie a Evropský fond pro regionální rozvoj jsou partnery pro váš rozvoj. Návod k ovládání administrační části nového turistického portálu Olomouckého kraje Příručka pro Informační centra Olomouckého

Více

1. Registrace v katalogu firem

1. Registrace v katalogu firem OBSAH 1. Registrace v katalogu firem 2. Zveřejňování nabídek práce a realit 3. Zobrazování slevových kuponů 4. Zobrazování pozvánek/akcí 5. Fotoreportáže 6. Soukromá inzerce 7. Reklamní kampaně internetovým

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

Fotogalerie pro redakční systém Marwel Obscura v. 2.0

Fotogalerie pro redakční systém Marwel Obscura v. 2.0 Fotogalerie pro redakční systém Marwel Obscura v. 2.0 postupy a doporučení pro práci redaktorů verze manuálu: 1.1 QCM, s. r. o., březen 2011 Podpora: e-mail: podpora@qcm.cz tel.: +420 538 702 705 Obsah

Více

Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další

Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další Produktový list O službě Nejnavštěvovanější realitní server Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další

Více

mlink.cz, mlink.sk [MANUÁL INZERENTA] mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou.

mlink.cz, mlink.sk [MANUÁL INZERENTA] mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. mlink.cz, mlink.sk mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. Neplaťte už za kliky ani počet zobrazení Vaší reklamy. U mlink.cz platíte fixní částkou dobu zobrazení

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

E-mailová. abeceda. obsah. Kompletní průvodce programem. 5 Individuální nastavení 6 Upozornění na nové zprávy 7 Lištička a Pošťák 4 Organizace složek

E-mailová. abeceda. obsah. Kompletní průvodce programem. 5 Individuální nastavení 6 Upozornění na nové zprávy 7 Lištička a Pošťák 4 Organizace složek Kompletní průvodce programem E-mailová abeceda Používáte e-mail? Pokud ne, ukážeme vám jak si ho rychle založit u jednoho z nejpopulárnějších českých poskytovatelů e-mailu zdarma. A pro vás, kteří e-mail

Více

WiFiS Uživatelská příručka Obsah

WiFiS Uživatelská příručka Obsah WiFiS Uživatelská příručka Obsah Nastavení aplikace Popis jednotlivých číselníků Agenda ISP internet service provider Obecné Nastavení Nastavení jednotlivých číselníků Skupiny číselníku Agenda, ISP a Obecné

Více

Provozovatel na Serveru Firmy.cz zobrazuje prezentaci podnikajících fyzických či právnických osob a k tomu se vztahující obsah.

Provozovatel na Serveru Firmy.cz zobrazuje prezentaci podnikajících fyzických či právnických osob a k tomu se vztahující obsah. Smluvní podmínky Smluvní podmínky 1. Úvod Společnost Seznam.cz, a.s., se sídlem Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ: 150 00, IČO: 26168685, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp.zn.:

Více

ÚVOD 3 SEZNÁMENÍ SE SYSTÉMEM 4

ÚVOD 3 SEZNÁMENÍ SE SYSTÉMEM 4 ÚVOD 3 SEZNÁMENÍ SE SYSTÉMEM 4 JEDNODUCHÉ PŘIHLÁŠENÍ 4 ADMINISTRAČNÍ PROSTŘEDÍ 5 PŘEPÍNÁNÍ JAZYKOVÉ VERZE 5 POLOŽKY HORNÍHO MENU 5 DOPLŇKOVÉ POLOŽKY MENU: 6 STROM SE STRÁNKAMI, RUBRIKAMI A ČLÁNKY 7 TITULNÍ

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

1. Základní informace o WOM

1. Základní informace o WOM 1. Základní informace o WOM 1.1 Co je to WOM 1.2 Registrace 1.3 Různé typy členství 2. SPRÁVA PROFILU 2.1 PŘIHLÁŠENÍ k účtu a navigace 2.2 Všeobecné informace o firmě (popis firmy) 2.3 Správa a uveřejňování

Více

listopad 2011 www.ioutdoor.cz

listopad 2011 www.ioutdoor.cz listopad 2011 www.ioutdoor.cz www.ioutdoor.cz Outdoor magazín je již 12 let tradičním časopisem na trhu v oblasti outdoorových aktivit a pohybu v přírodě obecně, a je spolu s portálem ioutdoor.cz určen

Více

Nové obchodní příležitosti pro firmy

Nové obchodní příležitosti pro firmy Nové obchodní příležitosti pro firmy OBSAH O PORTÁLU AAAPOPTÁVKA.CZ.....................................3 O AAAPOPTÁVCE.CZ...3 Co můžete očekávat od AAAPOPTÁVKA.CZ?...3 Co Vám AAAPOPTÁVKA.CZ může nabídnout?...3

Více

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Bydlínek zve vaši společnost na oborový portál BYDLENI.CZ Jsme nezávislý internetový magazín pro nejširší veřejnost. Orientujeme a inspirujeme návštěvníky v široké problematice

Více

popis funkcí a nastavení (verze 2. 8) 2010-2015 MILAN PASTOR DIS., ING. MICHAL KOPECKÝ

popis funkcí a nastavení (verze 2. 8) 2010-2015 MILAN PASTOR DIS., ING. MICHAL KOPECKÝ 2010-2015 popis funkcí a nastavení (verze 2. 8) MILAN PASTOR DIS., ING. MICHAL KOPECKÝ FIRMADAT S.R.O. Havlíčkova 1280,765 02 Otrokovice, tel.: 571 112 089 Obsah 1. Nastavení... 2 1.1. První přihlášení...

Více

WWW stránky pro obce a města

WWW stránky pro obce a města WWW stránky pro obce a města Stručné představení společnosti Rok vzniku: 2002 Obchodní název: Galileo Corporation s.r.o. Provozovny: Chomutov, Praha, Plzeň Působnost: Celá ČR Počet zákazníků: Cca 2500

Více

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz 1. Obecná ustanovení 1. Společnost Seznam.cz, a.s. se sídlem na adrese Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ 150 00, Praha 5, IČO:

Více

Manuál k aplikaci JZShop II

Manuál k aplikaci JZShop II Manuál k aplikaci JZShop II 3. vydání / 02-2015 Obsah Nákupní prostředí... 4 Můj první e-shop... 5 První seznámení s nákupním prostředím... 5 Proces zakoupení a objednání zboží... 14 Administrační rozhraní...

Více

Manuál k užívání aplikace Monitoringrejstriku.cz

Manuál k užívání aplikace Monitoringrejstriku.cz Manuál k užívání aplikace Monitoringrejstriku.cz Verze aplikace 2.0, říjen 2015 Copyright 2014, Insolvence 2008, a.s. Omezující podmínky pro zveřejnění, poskytnutí údajů: Tento dokument obsahuje informace

Více

Ceník služeb platný od 18.4.2016

Ceník služeb platný od 18.4.2016 Ceník služeb platný od 18.4.2016 Alexandr Zlesák, DiS. info@azcomputers.cz + 420 605 905 218 1. Tvorba webových stránek, e-shopů A. tvorba www stránek individuální nabídka ceny pro každý projekt (zahrnuje

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu. Registrační systém. Návod pro pedagogy. 1 Registrace a přihlašování...

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu. Registrační systém. Návod pro pedagogy. 1 Registrace a přihlašování... SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Zadání registračního klíče... 3 1.2.1 Registrační klíč mi nepřišel... 3 1.2.2 Vložení registračního

Více

Reklama na serveru Říčansko.info www.ricansko.info

Reklama na serveru Říčansko.info www.ricansko.info Reklama na serveru Říčansko.info www.ricansko.info Znázornění reklamních pozic na zmenšeném modelu stránky: Rozměry dané reklamní pozice jsou uvedeny v pixelech. Ceny jsou uvedeny na další stránce tohoto

Více

Jak vytvářet síť prostřednictvím OpenAdvert.com. 1. Jděte na adresu OpenAdvert.com

Jak vytvářet síť prostřednictvím OpenAdvert.com. 1. Jděte na adresu OpenAdvert.com Jak vytvářet síť prostřednictvím OpenAdvert.com 1. Jděte na adresu OpenAdvert.com 2. Vyberte jazykovou verzi projektu (během nejbližší doby bude spuštěno nejméně 5 dalších jazykových verzí. 3. Klikněte

Více

Robot bude XML stahovat každý den v brzkých ranních hodinách. Při nedostupnosti souboru nebo dlouhém načítání souboru nebude aktualizace provedena.

Robot bude XML stahovat každý den v brzkých ranních hodinách. Při nedostupnosti souboru nebo dlouhém načítání souboru nebude aktualizace provedena. XML export kurzů na Evzdelavani.cz Jak XML import funguje? XML export kurzů vám umožní automatickou synchronizaci informací o nabízených kurzech (název, popis, lektor, termín, místo a další důležité informace)

Více

Podpora Poski.com. Popis a návod pro práci se systémem

Podpora Poski.com. Popis a návod pro práci se systémem Podpora Poski.com Popis a návod pro práci se systémem v Ostravě dne 1.5.2014 Obsah 1.Obecný popis systému... 3 2.Přihlášení do systému... 3 3.Zadání nového úkolu... 4 4.Úspěšné přihlášení... 4 4.1.Hlavní

Více

Reklama v placených katalozích

Reklama v placených katalozích Reklama v placených katalozích Autor ebooku: Vladimír Znamenskiy Více než 2 000 000 reálných uživatelů každý měsíc hledají konkrétní služby v českých katalozích. Ty patří mezi nejefektivnější kanály on-line

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY K DÍLU VYTVOŘENÍ INTERNETOVÉ PREZENTACE NEBO PREZENTACE S ELEKTRONICKÝM OBCHODEM

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY K DÍLU VYTVOŘENÍ INTERNETOVÉ PREZENTACE NEBO PREZENTACE S ELEKTRONICKÝM OBCHODEM VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY K DÍLU VYTVOŘENÍ INTERNETOVÉ PREZENTACE NEBO PREZENTACE S ELEKTRONICKÝM OBCHODEM Jiří Brož Spoma, Vlčkovická 224, 500 04 Hradec Králové, IČ 10470191, evidující úřad: - Magistrát

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ PORTÁLU HEUREKA.CZ PRO OBCHODNÍKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ PORTÁLU HEUREKA.CZ PRO OBCHODNÍKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ PORTÁLU HEUREKA.CZ PRO OBCHODNÍKY 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Heureka.cz pro obchodníky (dále jen Obchodní podmínky )

Více

MANUÁL uživatelská příručka Speciální IT systémové řešení

MANUÁL uživatelská příručka Speciální IT systémové řešení MANUÁL uživatelská příručka Speciální IT systémové řešení Číslo projektu: CZ.2.17/2.1.00/37012 Název projektu: Na svobodu připraven! Období realizace: 1.1.2015 31.10.2015 Řešení bylo vyvinuto v rámci realizace

Více

Zadání grafického designu Trh poptávek

Zadání grafického designu Trh poptávek 2012 Zadání grafického designu Trh poptávek Dokument obsahuje shrnutí cílů webu Trh poptávek a požadavky na grafický design Zelinka Josef LogisCom s.r.o 1.1.2012 Obsah 1. Cíle dokumentu... 2 2. Cíle webu...

Více

Media Kit skupina MAGAZINE.CZ

Media Kit skupina MAGAZINE.CZ Media Kit skupina MAGAZINE.CZ 2016 Olomouc magazine Reality Olomouc magazine.cz photomagazine.cz realityolomouc.cz tituly vydávané skupinou MAGAZINE.cz jsou o stylovém životě, exkluzívních rozhovorech,

Více

Reklama na portálu Jídelny.cz

Reklama na portálu Jídelny.cz Reklama na portálu Jídelny.cz Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů Na portálu zveřejňujeme v jednotlivých oborových sekcích odkazy na stránky dodavatelů pro hromadné stravování. Zároveň adresu

Více

Ceník internetové reklamy

Ceník internetové reklamy Ceník internetové reklamy Platný od 8.4.2011. 1. M stormedia promotion agency Vlhká 25, 602 00 Brno Tel.: +420 549 210 121 promotion@stormedia.cz www. s t o r m e d i a.cz Magazín praktickýživot.cz 1.

Více

mediakit 2016 úspešné ˇ technické výstavy a konference populární strojírenské magazíny a publikace navštevované ˇ oborové weby

mediakit 2016 úspešné ˇ technické výstavy a konference populární strojírenské magazíny a publikace navštevované ˇ oborové weby mediakit 2016 populární strojírenské magazíny a publikace úspešné ˇ technické výstavy a konference navštevované ˇ oborové weby 2 Uděláme vám dobrou reklamu Pokud hledáte příležitosti ke zviditelnění vašich

Více

Ceník (platnost od 01.01.2010)

Ceník (platnost od 01.01.2010) Ceník (platnost od 01.01.2010) Ceník DTP prací Ceník vánočních a novoročních přání Ceník vizitek Ceník webdesignu o Tvorba www stránek o Ceník webdesignu Ceník DTP prací Poř. Název položky Jednotka Cena

Více

09624N-I-CZ Krajánci Ústí nad Orlicí korektura č. 1

09624N-I-CZ Krajánci Ústí nad Orlicí korektura č. 1 Zakázka č.: 09624N-I-CZ Krajánci Ústí nad Orlicí korektura č. 1 Zhotovitel: FERRAX SPORT s.r.o., Lipolec 14, 380 01 Dačice Firma / jméno: Resler Michael Adresa: Třebovská 279 Město: 562 03 Ústí nad Orlicí

Více

Elfeweb. Manuál. Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování?

Elfeweb. Manuál. Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování? Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování? Manuál Obsah 1. obecné vysvětlení principu získání webu 2. přihlášení / registrace 3. proces ověření

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem

Více

Prosíme, věnujte nejprve pozornost podmínkám inzerce: http://www.mimibazar.cz/page.php?id=3

Prosíme, věnujte nejprve pozornost podmínkám inzerce: http://www.mimibazar.cz/page.php?id=3 Návod pro inzerci na Mimibazaru // Připravili jsme pro Vás přehledný návod pro inzerci. Kliknutím na nadpis rozbalíte požadované téma. Pokud v návodu potřebnou informaci nenajdete, kontaktujte nás: podpora@mimibazar.cz

Více

Jak začít s ed MARKETEM

Jak začít s ed MARKETEM Jak začít s ed MARKETEM Ostrava, 26. ledna 2016 E LINKX a.s. Novoveská 1262/95, 709 00 Ostrava tel.: +420 597 444 777 e-mail: obchod@elinkx.cz www.elinkx.cz Obsah 1. Úvod... 3 2. Jak nastavit e-shop...

Více

HLEDEJCENY.mobi. Obsah. Mobilní verze e-shopu. Důvody instalace

HLEDEJCENY.mobi. Obsah. Mobilní verze e-shopu. Důvody instalace Obsah HLEDEJCENY.mobi Mezi Vodami 1952/9 e-mail: info@hledejceny.cz HLEDEJCENY.mobi... 1 Mobilní verze e-shopu... 1 Důvody instalace... 1 Výhody... 2 Co je k mobilní verzi potřeba... 2 Objednávka služby...

Více

Uživatelská příručka nabídky majetku státních institucí

Uživatelská příručka nabídky majetku státních institucí Uživatelská příručka nabídky majetku státních institucí 1 O systému dne 1. března 2016 nabyl účinnosti zákon č. 51/2016, kterým se mění zákon č. 219/2000 Sb., o majetku České republiky a jejím vystupování

Více

Vzdělávání v egoncentru ORP Louny

Vzdělávání v egoncentru ORP Louny Zpracováno v rámci projektu č. CZ.1.04/4.1.00/40.00067 Vzdělávání v egoncentru ORP Louny Město Louny Obsah 1. Databáze... 4 2. Třídění pomocí filtrů... 5 3. Ukotvení a uvolnění příček... 6 3.1 Ukotvení

Více

Produktový list. Mobilní reklama

Produktový list. Mobilní reklama Produktový list Mobilní reklama O službě Seznam na mobil je projekt, který zpřístupňuje oblíbené služby Seznam.cz v mobilních zařízeních. K dispozici je aktuálně celkem 23 mobilních služeb, které uživatelé

Více

Manuál pro administrátory. Manuál. Verze 1.0.11. pro administrátory

Manuál pro administrátory. Manuál. Verze 1.0.11. pro administrátory Manuál Verze 1.0.11 pro administrátory Obsah 1 Přihlášení do administračního rozhraní... 3 2 Administrační rozhraní... 5 2.1. Hlavní stránka... 5 2.2. Společnost... 6 2.2.1 Stav online... 6 2.2.2 Uživatelé...

Více

Produktový list Vivala.cz

Produktový list Vivala.cz Produktový list Vivala.cz Obsah Představení služby Vivala.cz... 2 Pro uživatele Vivala.cz... 2 Pro interprety a kapely... 2 Proč si vybrat pro reklamu právě Vivala.cz... 2 Bannerová reklama... 3 Branding

Více

SEO Audit a další úpravy www.stranka.cz KONTAKT. Bc. Martin Dřímal E-mail: info@seoskrz.cz Telefon: 736 510 069

SEO Audit a další úpravy www.stranka.cz KONTAKT. Bc. Martin Dřímal E-mail: info@seoskrz.cz Telefon: 736 510 069 2015 SEO Audit a další úpravy www.stranka.cz KONTAKT Bc. Martin Dřímal E-mail: info@seoskrz.cz Telefon: 736 510 069 Obsah On-page faktory...4 1. Technický stav stránek www.stranka.cz...4 2. Hodnocení on-page

Více

A. WEBOVÁ PREZENTACE + REKLAMA A HOSTING NA WWW.ITRINEC.CZ S DOMÉNOU TŘETÍHO ŘÁDU

A. WEBOVÁ PREZENTACE + REKLAMA A HOSTING NA WWW.ITRINEC.CZ S DOMÉNOU TŘETÍHO ŘÁDU A. WEBOVÁ PREZENTACE + REKLAMA A HOSTING NA WWW.ITRINEC.CZ S DOMÉNOU TŘETÍHO ŘÁDU Vytvoříme Vám internetovou prezentaci na portálu www.itrinec.cz, s doménou 3.řádu, např. www.nabytek.itrinec. cz, www.autoopravna.itrinec.cz,

Více

Specifikace reklamních formátů HTML 5 pro nasazení do ibillboard Ad Server Verze 2/2015

Specifikace reklamních formátů HTML 5 pro nasazení do ibillboard Ad Server Verze 2/2015 Specifikace reklamních formátů HTML 5 pro nasazení do ibillboard Ad Server Verze 2/2015 Stránka 1 z 5 Datová velikost HTML 5 bannerů Záleží na formátu banneru. Dle specifikace SPIR, má každý formát banneru

Více

Pravidla pro placené firemní zápisy v katalogu Firmy.cz

Pravidla pro placené firemní zápisy v katalogu Firmy.cz Pravidla pro placené firemní zápisy v katalogu Firmy.cz Obsah 1.1 Obecná pravidla... 2 1.2 Název firmy a placený název... 2 1.3 Kontakt... 3 1.4 Webové stránky... 3 1.5 Popis činnosti... 4 1.6 Kategorie...

Více

Ceník inzerce na HyperInzerce.cz

Ceník inzerce na HyperInzerce.cz Ceník inzerce na HyperInzerce.cz Aktualizováno 1. 2. 2015 Všeobecné informace 2 Hyperinzerce se na webu objevila poprvé koncem roku 2003. Jejím prvotním úkolem bylo poskytnout veřejnosti zdarma možnost

Více

- 1 - Smlouva o dílo. uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku v účinném znění

- 1 - Smlouva o dílo. uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku v účinném znění - 1 - Smlouva o dílo uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku v účinném znění Přílohy : A Technická dokumentace a popis díla B Kalkulace ceny díla 1. Účastníci smlouvy Smluvní strany této smlouvy,

Více

Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz 4 Reklama v podobě banneru 4 Sponzoring článků 4 Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů 5

Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz 4 Reklama v podobě banneru 4 Sponzoring článků 4 Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů 5 Ceník V.03122018 Obsah: Reklama na portálu Jídelny.cz 3 Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz 4 Reklama v podobě banneru 4 Sponzoring článků 4 Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů 5

Více

BURDA DIGITAL SPECIFIKACE REKLAMNÍCH FORMÁTŮ

BURDA DIGITAL SPECIFIKACE REKLAMNÍCH FORMÁTŮ BURDA DIGITAL SPECIFIKACE REKLAMNÍCH FORMÁTŮ BANNEROVÁ REKLAMA Název Rozměr Formát Velikost Poznámka Šířka webu (2) x Megaboard 45 kb Šířka viz specifikace k jednotlivým webům (2) 120 px Leaderboard 745

Více

Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu

Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu Softwarová podpora tvorby rozvojových dokumentů obcí Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu Verze 1.3 Zpracováno v rámci projektu CZ.1.04/4.1.00/62.00008 ELEKTRONICKÁ

Více

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0553 Elektronická podpora zkvalitnění výuky CZ.1.07 Vzděláním pro konkurenceschopnost

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0553 Elektronická podpora zkvalitnění výuky CZ.1.07 Vzděláním pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0553 Elektronická podpora zkvalitnění výuky CZ.1.07 Vzděláním pro konkurenceschopnost Projekt je realizován v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurence

Více

Listopad 20 1 1. www.fitstyl.cz

Listopad 20 1 1. www.fitstyl.cz Listopad 20 1 1 www.fitstyl.cz www.fitstyl.cz Fitstyl.cz patří dlouhodobě k nejvýznamnějším médiím poskytující obsah o fitness, zdravém životním stylu a dalších témat pro mladé a moderní ženy. Portál fitstyl.cz

Více

Obsah. Úvodem 11 Komu je kniha určena 11 Forma výkladu 11 Co Internet nabízí a co se dozvíte v této knize 12

Obsah. Úvodem 11 Komu je kniha určena 11 Forma výkladu 11 Co Internet nabízí a co se dozvíte v této knize 12 Obsah Úvodem 11 Komu je kniha určena 11 Forma výkladu 11 Co Internet nabízí a co se dozvíte v této knize 12 Kapitola 1 Světem Internetu s prohlížečem 13 Kde se Internet v počítači bere 13 Prohlížíme Internet

Více

OpusBenefit. Uživatelský manuál k verzi 1.0 verze 1-2010 1 / 24. K l i e n t s k á d a t a b á z e

OpusBenefit. Uživatelský manuál k verzi 1.0 verze 1-2010 1 / 24. K l i e n t s k á d a t a b á z e 1 / 24 1 Úvod Program OpusBenefit byl vytvořen proto, aby naši obchodní partneři mohli sledovat aktivity svých zákazníků (nákupy v jejich obchodech, využívání jejich služeb, návštěvy jejich zařízení),

Více

Inzerce na stránkách Portál bydlení

Inzerce na stránkách Portál bydlení Inzerce na stránkách Portál bydlení Leaderboard 728x90 px Nejrozšířenější formát reklamy poskytující dostatečný prostor pro firemní slogan nebo klíčové sdělení. Pole je citlivé a směřuje na inzerujícím

Více

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro).

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Tradiční zpravodajský server z Kutnohorska zprávy sport galerie Redakce Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Šéfredaktor zpravodajství:

Více

X-Sign Basic Uživatelská příručka

X-Sign Basic Uživatelská příručka X-Sign Basic Uživatelská příručka Copyright Copyright 2015, BenQ Corporation. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této publikace nesmí být reprodukována, přenášena, přepisována, ukládána do systému pro

Více