WWW stránky pro obce a města

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "WWW stránky pro obce a města"

Transkript

1 WWW stránky pro obce a města

2 Stručné představení společnosti Rok vzniku: 2002 Obchodní název: Galileo Corporation s.r.o. Provozovny: Chomutov, Praha, Plzeň Působnost: Celá ČR Počet zákazníků: Cca 2500 a stále roste Počet lidí v týmu: 30

3 Cílové skupiny zákazníků Řešení dohledu nad plněním legislativních povinností ve vazbě na WWW stránky Distribuce časopisu Galileo News s informacemi a legislativními novinkami Města a obce Řešení pro podporu turistiky Řešení pro podporu občanských iniciativ Řešení pro zvyšování image regionu Svazky obcí Řešení dohledu nad plněním legislativních povinnosti ve vazbě na WWW stránky Řešení komunikačních aktivit mezi školou, žáky a rodiči Školy a instituce Podpora návštěvnosti kulturních památek v ČR Provázanost hradů a zámků na okolní subjekty V ČR spravujeme 100% www stránek hradů a zámků ve správě NPU Řešení pro podporu turistického ruchu v regionu Vytváření informačních datových skladů Podpora pro sportovní, kulturní a společenské události v regionu, včetně jejich propagace Budování image příspěvkových organizací. Hrady a zámky Info centra Příspěvkové organizace

4 Proč se rozhodnout pro nás? 1. Ověřeno v praxi. Velký počet zákazníků z řad obcí a měst potvrzuje, že dokážeme pružně reagovat na potřeby obcí. 2. Právní servis. Vyhledáváme a sledujeme nové právní předpisy a novely související s činností elektronických služeb obcí a měst. Samozřejmostí je splnění zákona č. 106/199 Sb. o svobodném přístupu k informacím, vyhlášky č. 496/2004 Sb. o elektronických podatelnách, zákona č. 500/2004 Sb. o elektronické úřední desce, vyhlášky č. 64/2008 Sb. o bezbariérovém řešení či zákona 159/2006 Sb. o střetu zájmů. 3. Snadno ovladatelný redakční systém. 4. Modularita a přizpůsobitelnost systému. Náš redakční systém umíme bez problémů přizpůsobit malé obci i velkému městu, a to přidáváním modulů podle potřeb. 5. Kontinuální vývoj. Několikrát do roka provádíme upgrade redakčního systému, který kontinuálně modernizujeme a obohacujeme o poslední trendy internetových technologií, a tím Vaše www stránky nikdy nezestárnou. 6. Kvalitní a dostupná technická podpora. V případě jakéhokoliv dotazu či technického problému se budete moci obrátit na naši technickou podporu a to nejlépe telefonicky, v době po-pá 8-16 (tel: ). Naši technici jsou vyškoleni na komunikaci se zákazníky jakékoliv technické úrovně. 7. Komunikace s okolním světem. Naše www řešení umožňuje automatickou výměnu sportovních a kulturních akcí s okolními obcemi, mikroregiony, hrady, zámky, školami; využívající naše služby. 8. Reference. Osobní zkušenost je významným prvkem při rozhodování, zda se stanete naším klientem, proto se můžete obrátit na jakéhokoliv našeho klienta a zeptat se, jak je spokojený s naším systémem, službami či přístupem.

5 Také se naši klienti pravidelně umísťují v soutěži Zlatý erb Zlatý erb je soutěž o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí. V roce 2011 se pořádal již 13. ročník soutěže. Středočeský kraj: 1. Místo za nejlepší webovou stránku obce 2. Místo za nejlepší webovou stránku města Liberecký kraj: 2. Místo za nejlepší webovou stránku obce Plzeňský kraj: 2. Místo za nejlepší webovou stránku města 3. Místo za nejlepší webovou stránku města 2. Místo za nejlepší webovou stránku obce Zlínský kraj: 2. Místo za nejlepší webovou stránku obce Pardubický kraj: 4. Místo za nejlepší webovou stránku obce Olomoucký kraj: 3. Místo za nejlepší webovou stránku obce a cena veřejnosti

6 Nabízíme 3 verze www stránek Standard Profesional Premium Dvousloupcová verze vhodná pro menší obce, některé moduly jsou v ceně, vybrané moduly lze dokoupit. Třísloupcová verze nabízí větší možnosti modulů již v základu. Třísloupcová verze s originálním grafickým návrhem, velké množství modulů v základu. Vhodná pro města.

7 Roční poplatky zahrnují následující: 1. Webhostingové služby 2. Pravidelný update redakčního systému (2-3 x ročně) 3. Denní zálohování dat (30 denní záloha) 4. Kontinuální sledování právních změn a povinností a jejich implementování do www stránek 5. Technická podpora pomocí vzdálené správy (8-16 hod.) 6. Zajištění bezpečnosti a návaznosti na nové, či budoucí verze webových přihlížečů jako je např. Internet Explorer, Mozila Firefox, aj. 7. Správa a údržba domény II. Řádu 8. Vedení ových schránek, antispamová ochrana

8 Představení verze PROFESIONAL Reference Základní moduly verze PROFESIONAL Doplňující volitelné moduly a aplikace

9 PROFESIONAL

10 PROFESIONAL

11 PROFESIONAL

12 PROFESIONAL

13 PROFESIONAL

14 Základní moduly v ceně 1. Úřední deska 2. Elektronická podatelna 3. Povinné informace dle zákona č. 106/99 Sb. 4. Fotogalerie 5. Kulturní a sportovní akce 6. Kontaktní formulář 7. Předpověď počasí, anketa 8. Fulltextové vyhledávání

15 1. Úřední deska dle zákona č. 500/2004 Sb. Modul umožňující dle platné legislativy vyvěšovat způsobem umožňující vzdálený přístup vyhlášky, usnesení a ostatní dokumenty, patřící na úřední desku. Úřední deska je rozdělena na aktuální úřední desku a archiv úřední desky. Dokumenty lze řadit dle data zveřejnění či názvu. Případně lze použít vyhledávač úřední desky.

16 2. Elektronická podatelna dle vyhlášky 496/2004 Sb. Modul zobrazující přehlednou formou informace k provozované elektronické podatelně a její podmínky a lhůty.

17 3. Povinné informace dle zákona č. 106/1999 Sb. Modul zobrazující přehlednou formou 17 bodovou tabulku, vč. všech podkapitol dle zákona o svobodném přístupu k informacím.

18 4. Fotogalerie Modul umožňující jednotně i hromadně vkládat, pojmenovávat a organizovat fotografie. Umožňuje nastavit způsob řazení a zobrazení jednotlivých galerií individuálně.

19 5. Kulturní a sportovní akce Výpis akcí lze vybrat z velkého množství kritérií. Modul zobrazující přehlednou formou a s pomocí filtrů přehled kulturních či sportovních akcí chronologicky řazených. Akce lze sdílet s okolními hrady, zámky, mikroregiony, obcemi, městy, všemi, kdo mají od nás www stránky.

20 6.Kontaktní formulář Modul umožňující zaslání dotazu správci stránek bez nutnosti užití vlastního ového účtu. Kontaktní formulář je opatřen ochranou proti spamům.

21 7. Předpověď počasí, anketa Modul zobrazuje aktuální stav počasí a předpověď na 2 dny dopředu pro celou Českou Republiku pomocí grafického symbolu a krátkého textového popisku. Modul umožňující administraci anketních otázek a plánování jejich zobrazení.

22 8. Fulltextové vyhledávání Modul umožňující fulltextové vyhledávání v obsahu www stránek (obsah zadávaný do WYSYWIG editoru, ne přílohy, DOC, PDF).

23 Volitelné doplňující moduly a aplikace 1. Doporučit stránku 2. Kontakty 3. Multiuživatelská administrace 4. Originální grafický návrh 5. Počítadlo přístupů 6. Universální formulář 7. Audio a videogalerie 8. Diskuzní fórum 9. Easy shop 10. Elektronická pohlednice 11. Externí vkládání do kalendáře 12. FAQ 13. Flash animace 14. Informace em 15. Kniha návštěv 16. Sezónní grafika, denní a noční grafika 17. Panoramatické fotografie 18. Virtuální prohlídka 19. Zamykání položek menu 20. Universální překladač 21. Hlavička 22. Patička 23. Aplikace Interaktivní mapy a Katalog firem a služeb 24. Registr oznámení dle zákona č. 159/2006 Sb. o střetu zájmů

24 1. Doporučit stránku Modul umožňující zadání ové adresy a zaslání aktuálně zobrazené stránky jako doporučující odkaz do libovolné ové schránky.

25 2. Kontakty Proklikem na ikonu lze poslat vizitku kontaktu Modul umožňující přehlednou formou organizovat jednotlivé kontakty do celků, odborů, komisí. Umí vytvořit přehlednou formou organizační strukturu. Každý kontakt obsahuje řadu údajů vč. fotografie a osobních kontaktů. Proklikem na uvedené odbory se občan dostane do seznamu kontaktů odboru Např wwww.meucaslav.cz

26 3. Multiuživatelská administrace Modul umožňuje spravovat obsah internetových stránek více uživatelům s odlišnými uživatelskými právy. Tento modul často využívají obce pro organizace zřizované obcí (školy, školky) nebo pro různé spolky (hasiči, myslivci, sportovní oddíly aj.)

27 4. Originální grafický návrh Vlastnost a garance, že grafikem zpracovaný návrh bude jedinečný a neopakovatelný u stávajících i budoucích zákazníků a bude vytvořen "na míru".

28 5. Počítadlo přístupů Modul umožňuje zobrazení veřejnosti přístupného počítadla (do pravého či levého sloupce). Modul umožňuje zobrazení Celkový počet návštěv, Denní počet návštěv a počet aktuálních čtenářů stránek. Lze zvolit několik grafických variant.

29 6. Universální formulář Modul umožňující sestavení libovolného formuláře za použití aktivních prvků (Výběr, zaškrtávací políčko, vynucené zadání tel. čísla, u apod.) a odeslání na zvolenou ovou adresu Např

30 7. Audiogalerie, videogalerie Audiogalerie - modul umožnující vytvářet katalog zvukových záznamů spolu s integrovaným přehrávačem ve formátu Macromedia FLASH. Soubory lze nahrávat v nejčastěji používaných formátech - MP3, WAV, aj. Videogalerie - modul umožnující vytvářet katalog filmových záznamů spolu s integrovaným přehrávačem ve formátu Macromedia FLASH. Soubory lze nahrávat v nejčastěji používaných formátech - MPG, MOV, AVI (H.264).

31 8. Diskuzní fórum Modul umožňující pod daným článkem zapnout diskusi a diskutujícímu tak umožnit článek obohatit o svůj komentář. Správce má možnost diskusi moderovat, nevhodné příspěvky odstraňovat, popř. diskusi uzavřít. Modul disponuje slovníkem a filtrem vulgárních slov a výrazů a umožňuje uživatele na základě jeho IP adresy označit do tzv. black listu a znemožnit mu tak vkládání dalších příspěvků.

32 9. Easy shop Jednoduchý e-shop bez nutnosti registrace. Easy shop disponuje jednoduchým rozhraním pro správu objednávek. Easy shop potvrzuje objednávku pomocí automatického u.

33 10. Elektronická pohlednice Modul umožňující obohacení fotogalerie o tlačítko Elektronická pohlednice. Po jeho stisku se objeví formulář, pro zaslání vzkazu na libovolnou ovou adresu.

34 11. Externí vkládání do kalendáře Modul umožňující vkládání kulturních, popř. sportovních akcí do společného kalendáře, ovšem podléhajícího redakčnímu schválení se strany správce stránek.

35 12. FAQ často kladené dotazy Modul umožňuje vkládání dotazů občanů a návštěvníků www stránek do databáze, a správce může určit, na které z dotazů odpoví a zveřejní společně s dotazem jako FAQ často kladené dotazy Např.

36 13. Flash animace střídání fotografií s přechodovým efektem Ukázky:

37 14. Informace em Např. www. senohraby.cz Modul umožňující registraci uživatelů za účelem zasílání novinek em. Modul vyžaduje registraci uživatele pomocí potvrzujícího mailu. Novinky zaslané tímto modulem jsou zasílány bezpečně, bez možnosti zneužití spamovými viry.

38 15. Kniha návštěv Modul umožňující zanechat libovolný vzkaz na webové stránce. Vzkazy jsou chronologicky řazené. Např. www. merklin.cz www. mesto-beroun.cz

39 16. Sezónní grafika, denní a noční grafika

40 17. Panoramatická fotografie Modul umožňující vkládání speciálních 360 panoramatických fotografií. Fotografie je možné prohlížet pomocí technologií FLASH, QUICK TIME a JAVA. Panoramatické fotografie lze vkládat i do aplikace interaktivních map.

41 18.Virtuální prohlídka Aplikace umožňující zobrazení panoramatických fotografií společně se zakreslením místa pořízení do interaktivní mapy. Pomocí ovládacích šipek lze virtuální prohlídkou plynule procházet. Např

42 19. Zamykání položek Modul umožňující uzamknout obsah určité obsahové stránky heslem a zpřístupnit ji pouze vybraným uživatelům. Lze využít i pro předávání dat mezi jednotlivými zastupiteli apod.

43 20. Universální překladač Implementace bezplatného strojového překladače od firmy Google. Překládá automatizovaně zadané textové informace. Nejedná se o 100% překlad obsahu, ovšem pro základní porozumění obsahu postačující. Výběr z 55 jazyků.

44 21. Modul hlavička Modul hlavička umožňuje, že si sami spravujete záhlaví Možnosti volby v hlavičce vložení fotografií, vložení textu, čas změny mezi fotografiemi, doba efektu, typ efektu.

45 22. Modul patička Modul patička umožňuje Vaše vkládání důležitých informací do patky www stránek Do patičky lze uvádět nejrůznější informace kontakty, úřední hodiny, odkazy na úřední desku, epodatelnu, aj. Výška patičky se automaticky upraví dle zadaného textu

46 23. Interaktivní mapy Zobrazí vstupní stránku do interaktivní mapy

47 Zobrazení interaktivní mapy volba 3 režimů (výrazná mapa, méně výrazná mapa, fotomapa)

48 V databázi turistických cílů je možné vyhledávat podle klíčových slov

49 Každý POI bod, může obsahovat: Foto, popis, kontakty, GPS, hledání trasy, pracovní dobu

50 Doplňkový modul k mapám Katalog firem a služeb Modul (doplněk) mapového systému. Dokáže přehledným způsobem zobrazit a kategorizovat všechny zadané body zájmu do map. Součástí výpisu jsou podrobné kontaktní informace, popisy a odkaz na mapu.

51 24. Registr oznámení Dle zákona č. 159/2006 Sb., o střetu zájmů, veřejní funkcionáři musí podávat oznámení o činnostech, oznámení o majetku, příjmech, darech a závazcích. Naše společnost je největší dodavatel Registru oznámení 159 pro obce a města.

52 Redakční systém GCM

53 Představení redakčního systému GCM Cílem redakčního systému je umožnit tvorbu www stránek uživatelům i bez znalostí programování stránek. Systém GCO byl navržen tak, aby správci-uživateli www stránek umožnil snadno, rychle a s minimem technických znalostí aktualizovat a vytvářet strukturu stránek. Systém je navržen modulárně, tudíž je možné jej dále rozšiřovat.

54 Přihlášení do redakčního systému

55 Administrace obsahu

56 Struktura stránek

57 Vytvoření podpoložky

58 Vložení akce

59 Vložení fotografie do fotogalerie

60 Statistiky

61 Konec prezentace Děkuji za pozornost Obchodní zástupce: Michaela Patloka Telefon:

Předpověď počasí. > Kč Stromová struktura. > Kč > 500 Kč Doporučit stránku

Předpověď počasí. > Kč Stromová struktura. > Kč > 500 Kč Doporučit stránku V tomto sloupci jsou uvedeny ceny za moduly, které lze za příplatek objednat u verzí START, STANDARD, PROFESIONAL a PREMIUM. Objednáním modulu se zvýší pouze cena za výrobu, nikoliv roční poplatky. Uvedené

Více

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Zhotovení interaktivního webového portálu a mobilních aplikací

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Zhotovení interaktivního webového portálu a mobilních aplikací Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Zhotovení interaktivního webového portálu a mobilních aplikací 1 Členění zakázky... 2 1.1 Webový portál... 2 1.1.1 Obecné požadavky... 2 1.1.2 Seznam databází...

Více

Uživatelský manuál Radekce-Online.cz

Uživatelský manuál Radekce-Online.cz Uživatelský manuál Radekce-Online.cz (revize 06/2011) V prvním kroku třeba vstoupit do administrace na adrese www.redakce-online.cz kterou naleznete na záložce Administrace / Vstup do Administrace, pro

Více

INTERNET SERVIS MANUÁL

INTERNET SERVIS MANUÁL INTERNET SERVIS MANUÁL VÍTÁME VÁS! Právě jste otevřeli manuál Raiffeisen stavební spořitelny a.s. (dále jen RSTS ) pro práci s první aplikací internetového servisu s aktivními operacemi pro stavební spoření

Více

- 1 - Smlouva o dílo. uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku v účinném znění

- 1 - Smlouva o dílo. uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku v účinném znění - 1 - Smlouva o dílo uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku v účinném znění Přílohy : A Technická dokumentace a popis díla B Kalkulace ceny díla 1. Účastníci smlouvy Smluvní strany této smlouvy,

Více

1 of 14 14.12.2004 14:27

1 of 14 14.12.2004 14:27 1 of 14 14.12.2004 14:27 Popis systému EDOX je systém vyvinutý ve společnosti Evektor spol. s r.o. určený pro bezpečné sdílení technické dokumentace a dalších dokumentů. Systém je umístěn na webovém serveru

Více

MAWIS. Uživatelská dokumentace

MAWIS. Uživatelská dokumentace MAWIS Uživatelská dokumentace Verze 27-11-2008 OBSAH OBSAH... 2 1) O MAPOVÉM SERVERU... 3 2) POTŘEBNÁ NASTAVENÍ... 3 Hardwarové požadavky... 3 Softwarové požadavky... 3 Nastavení Internet Exploreru:...

Více

Manuál pro používání Google Apps

Manuál pro používání Google Apps Manuál pro používání Google Apps Co vše Google Apps žákům školy nabídne? Všichni žáci školy získají jednotnou vlastní e-mailovou adresu ve tvaru: jmeno.prijmeni@zscernilov.cz s neomezenou kapacitou velikosti

Více

O nás. To vše a mnohem více Vám je schopna nabídnout již základní verze publikačního systému bravaweb.

O nás. To vše a mnohem více Vám je schopna nabídnout již základní verze publikačního systému bravaweb. O nás Internetová prezentace je často první vizitkou Vaší společnosti, se kterou se setkává potenciální zákazník či případný obchodní partner. Kvalitní prezentaci nestačí však pouze vytvořit. Prezentace

Více

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3712 Škola adresa: Základní škola T. G. Masaryka Ivančice, Na Brněnce 1, okres Brno-venkov, příspěvková organizace

Více

M I S Y S - W E B. Intranet řešení systému MISYS. Verze 9.00. Příručka uživatele

M I S Y S - W E B. Intranet řešení systému MISYS. Verze 9.00. Příručka uživatele M I S Y S - W E B Intranet řešení systému MISYS Verze 9.00 Příručka uživatele GEPRO s.r.o. Září 2008 Copyright GEPRO s.r.o. 2008 Ochranné známky GEPRO spol. s r.o. KOKEŠ, MISYS Ochranné známky Microsoft

Více

MANUÁL K OBSLUZE REDAKČNÍHO SYSTÉMU / wordpress

MANUÁL K OBSLUZE REDAKČNÍHO SYSTÉMU / wordpress MANUÁL K OBSLUZE REDAKČNÍHO SYSTÉMU / wordpress www.webdevel.cz Webdevel s.r.o. IČ 285 97 192 DIČ CZ28597192 W www.webdevel.cz E info@webdevel.cz Ostrava Obránců míru 863/7 703 00 Ostrava Vítkovice M 603

Více

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY VAFRO CMS MODUL REALITY Řešení pro Realitní kanceláře Vafro CMS s modulem Reality Vám umožní následující: Jednoduchou správu realit domů bytů pozemků komerčních objektů garáží Snadné zadávání položek vytvoření

Více

Návod k ovládání administrační části nového turistického portálu Olomouckého kraje

Návod k ovládání administrační části nového turistického portálu Olomouckého kraje Evropská unie a Evropský fond pro regionální rozvoj jsou partnery pro váš rozvoj. Návod k ovládání administrační části nového turistického portálu Olomouckého kraje Příručka pro Informační centra Olomouckého

Více

S poděkováním za Váš čas. Doc. RNDr. Markéta Martínková, Ph.D. proděkanka RNDr. Jana Rubešová, Ph.D. správce SIS

S poděkováním za Váš čas. Doc. RNDr. Markéta Martínková, Ph.D. proděkanka RNDr. Jana Rubešová, Ph.D. správce SIS Vážení předsedové oborových rad, omlouváme se za odklad začátku ročního hodnocení, ale od minulého akademického roku došlo v aplikaci SIS Individuální studijní plán PhD. studentů k některým závažným změnám,

Více

Aktualizační systém Progres

Aktualizační systém Progres Aktualizační systém Progres Obecně o systému Celý obsah webu se skládá z článků, fotogalerii, novinek, systémových bloků atd., které jsou vždy vloženy do nějaké rubriky položky v menu, podmenu, přip. mimo

Více

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA Obsah Obsah... 4 Pinya CMS... 5 Přihlášení do systému... 6 Položky v menu administrace... 7 Uživatelé... 8 Správa uživatelů... 8 Nový uživatel... 9 Role... 10 Vytvoření

Více

Uživatelská příručka nabídky majetku státních institucí

Uživatelská příručka nabídky majetku státních institucí Uživatelská příručka nabídky majetku státních institucí 1 O systému dne 1. března 2016 nabyl účinnosti zákon č. 51/2016, kterým se mění zákon č. 219/2000 Sb., o majetku České republiky a jejím vystupování

Více

Metodika Portálu pohledávek ve vztahu k uživateli

Metodika Portálu pohledávek ve vztahu k uživateli Metodika Portálu pohledávek ve vztahu k uživateli Obsah Úvod 1. Základní vlastnosti a pojmy 1.1. Ikony 1.2. Vaše první přihlášení do aplikace 1.3. Přístupové údaje 2. Popis práce v aplikaci portálu pohledávek

Více

ÚVOD 3 SEZNÁMENÍ SE SYSTÉMEM 4

ÚVOD 3 SEZNÁMENÍ SE SYSTÉMEM 4 ÚVOD 3 SEZNÁMENÍ SE SYSTÉMEM 4 JEDNODUCHÉ PŘIHLÁŠENÍ 4 ADMINISTRAČNÍ PROSTŘEDÍ 5 PŘEPÍNÁNÍ JAZYKOVÉ VERZE 5 POLOŽKY HORNÍHO MENU 5 DOPLŇKOVÉ POLOŽKY MENU: 6 STROM SE STRÁNKAMI, RUBRIKAMI A ČLÁNKY 7 TITULNÍ

Více

Manuál k aplikaci JZShop II

Manuál k aplikaci JZShop II Manuál k aplikaci JZShop II 3. vydání / 02-2015 Obsah Nákupní prostředí... 4 Můj první e-shop... 5 První seznámení s nákupním prostředím... 5 Proces zakoupení a objednání zboží... 14 Administrační rozhraní...

Více

Firmy.cz jsou službou, která kombinuje fulltextové hledání, oborové kategorie a region při hledání v největší databázi firem na českém internetu.

Firmy.cz jsou službou, která kombinuje fulltextové hledání, oborové kategorie a region při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Produktový list O službě Firmy.cz jsou službou, která kombinuje fulltextové hledání, oborové kategorie a region při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Moderní design i snadné ovládání

Více

V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže uvedené sekce a vyplňte Přihlášku, kterou naleznete v části Přihláška této Výzvy.

V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže uvedené sekce a vyplňte Přihlášku, kterou naleznete v části Přihláška této Výzvy. Obecné Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce "ERMMA" dne 25. 11. 2014 v 10:00. V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže uvedené

Více

Poznejte všechny důležité nástroje a možnosti, které Google nabízí

Poznejte všechny důležité nástroje a možnosti, které Google nabízí Poznejte všechny důležité nástroje a možnosti, které Google nabízí Tomáš Nohál Google není jen vyhledávač! nabízí spoustu možností, které můžete využít v podnikání i v osobním životě Prohlížeč Google Chrome

Více

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření 501M012.N01 11/11/2011 www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní y...3 3.3 Doplňkové

Více

VYTVÁŘENÍ A POUŽITÍ VZDĚLÁVACÍCH MODULŮ

VYTVÁŘENÍ A POUŽITÍ VZDĚLÁVACÍCH MODULŮ VYTVÁŘENÍ A POUŽITÍ VZDĚLÁVACÍCH MODULŮ Mgr. Hana Rohrová Ing. Miroslava Mourková Ing. Martina Husáková Fakulta informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové Projekt je spolufinancován Evropským

Více

Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce dne 17. 08. 2015 v 09:00.

Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce dne 17. 08. 2015 v 09:00. Obecné Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce dne 17. 08. 2015 v 09:00. V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže uvedené sekce

Více

uzavírají tuto smlouvu I. Úvodní ustanovení

uzavírají tuto smlouvu I. Úvodní ustanovení Ev. číslo: NSWD-010-8-2014 Smlouva o bezúplatném zhotovení Internetové prezentace uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární

Více

NÁSTROJE PRO TVORBU A ÚDRŽBU ÚZEMNĚ ANALYTICKÝCH PODKLADŮ (NÚAP)

NÁSTROJE PRO TVORBU A ÚDRŽBU ÚZEMNĚ ANALYTICKÝCH PODKLADŮ (NÚAP) T-MAPY spol. s r.o. Špitálská 150 500 03 Hradec Králové tel. 495 511 111 fax 495 513 371 e-mail: info@tmapy.cz http://www.tmapy.cz NÁSTROJE PRO TVORBU A ÚDRŽBU ÚZEMNĚ ANALYTICKÝCH PODKLADŮ (NÚAP) Uživatelská

Více

Digitální mapa veřejné správy (DMVS) Ústeckého kraje část Nástroje pro tvorbu a údržbu Územně analytických podkladů

Digitální mapa veřejné správy (DMVS) Ústeckého kraje část Nástroje pro tvorbu a údržbu Územně analytických podkladů T-MAPY spol. s r.o. Špitálská 150 500 03 Hradec Králové tel. 495 511 111 fax 495 513 371 e-mail: info@tmapy.cz http://www.tmapy.cz Digitální mapa veřejné správy (DMVS) Ústeckého kraje část Nástroje pro

Více

Manuál administrace. Manuál pro verzi 1.763 1

Manuál administrace. Manuál pro verzi 1.763 1 1. Úvod do systému 3 1.a Obecné informace 3 1.b Registrace 4 1.c Přihlášení 4 2. Administrace 5 2.a Úvod 6 2.b Změna hesla 6 3. Sekce administrace (Úvod) 7 3.a Struktura webu a plnění 7 3.b Přizpůsobení

Více

Nástrojová lišta v editačním poli

Nástrojová lišta v editačním poli Nástrojová lišta v editačním poli Název projektu PŘEJÍT NA konkrétní sekci webu ZOBRAZIT zobrazí a) pracovní verzi webu (tj. nepublikovanou) b) publikovanou verzi webu a) Odstranit odstraní zobrazenou

Více

Výzva k účasti v on-line výběrovém řízení pro United Energy a.s. Výměna separátorů a jízkových plechů kotle K7

Výzva k účasti v on-line výběrovém řízení pro United Energy a.s. Výměna separátorů a jízkových plechů kotle K7 Obecné Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce ("ERMMA") dne 11. 03. 2016 v 08:30. V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže

Více

V této části manuálu bude popsán postup jak vytvářet a modifikovat stránky v publikačním systému Moris a jak plně využít všech možností systému.

V této části manuálu bude popsán postup jak vytvářet a modifikovat stránky v publikačním systému Moris a jak plně využít všech možností systému. V této části manuálu bude popsán postup jak vytvářet a modifikovat stránky v publikačním systému Moris a jak plně využít všech možností systému. MENU Tvorba základního menu Ikona Menu umožňuje vytvořit

Více

Metodika. Oznámení o vykonávání působností v agendě ve smyslu zákona č. 111/2009. Sb., o základních registrech. Verze 1.6

Metodika. Oznámení o vykonávání působností v agendě ve smyslu zákona č. 111/2009. Sb., o základních registrech. Verze 1.6 Metodika Oznámení o vykonávání působností v agendě ve smyslu zákona č. 111/2009 Sb., o základních registrech Verze 1.6 AIS RPP Působnostní určeno pro oznamovatele Oznámení o vykonávání působností č. 111/2009

Více

Manuál k systému RS4S. verze 1.2

Manuál k systému RS4S. verze 1.2 Manuál k systému RS4S verze 1.2 1. Úvod Redakční systém RS4S slouží ke správě vaších webových stránek, bez nutnosti znalosti jakéhokoliv programovacího jazyku. Sami můžete provádět změny v dokumentech,

Více

Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu

Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu Softwarová podpora tvorby rozvojových dokumentů obcí Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu Verze 1.3 Zpracováno v rámci projektu CZ.1.04/4.1.00/62.00008 ELEKTRONICKÁ

Více

INTERAKTIVNÍ PUBLIKACE pro smartphony a tablety

INTERAKTIVNÍ PUBLIKACE pro smartphony a tablety INTERAKTIVNÍ PUBLIKACE pro smartphony a tablety PŘEDSTAVENÍ PUBLIKACE Naše aplikace a interaktivní digitální publikace pro smartphony a tablety, jsou určeny jako marketingová podpora prodeje firem, které

Více

Manuál k aukčnímu portálu Diakonie ČCE

Manuál k aukčnímu portálu Diakonie ČCE Manuál k aukčnímu portálu Diakonie ČCE I. OBECNÉ INFORMACE Tento manuál ve stručnosti popisuje aukční portál Diakonie ČCE. Je určen především dosavadním správcům webů diakonické rodiny, kteří mají alespoň

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY K DÍLU VYTVOŘENÍ INTERNETOVÉ PREZENTACE NEBO PREZENTACE S ELEKTRONICKÝM OBCHODEM

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY K DÍLU VYTVOŘENÍ INTERNETOVÉ PREZENTACE NEBO PREZENTACE S ELEKTRONICKÝM OBCHODEM VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY K DÍLU VYTVOŘENÍ INTERNETOVÉ PREZENTACE NEBO PREZENTACE S ELEKTRONICKÝM OBCHODEM Jiří Brož Spoma, Vlčkovická 224, 500 04 Hradec Králové, IČ 10470191, evidující úřad: - Magistrát

Více

Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce dne 18. 12. 2014 v 09:00.

Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce dne 18. 12. 2014 v 09:00. Obecné Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce dne 18. 12. 2014 v 09:00. V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže uvedené sekce

Více

Nové rozhraní je optimalizované pro aktuální verze prohlížečů. Pro práci s tímto rozhraním není vhodný Internet Explorer.

Nové rozhraní je optimalizované pro aktuální verze prohlížečů. Pro práci s tímto rozhraním není vhodný Internet Explorer. nové rozhraní Nové rozhraní NDK nabízí mimo jiné: jednoduché a přehledné prostředí responzivní design pro přístup z mobilů a tabletů snadný výběr hledaného dne u konkrétního periodika pomocí kalendáře

Více

1. Přihlášení do elektronické žákovské knížky: Na webových stránkách školy www.zsprim.cz klikněte na odkaz v levém panelu Elektronická ŽK

1. Přihlášení do elektronické žákovské knížky: Na webových stránkách školy www.zsprim.cz klikněte na odkaz v levém panelu Elektronická ŽK Vážení rodiče, stáváte se uživateli elektronické žákovské knížky, která Vám umožní sledovat studium svého dítěte doslova v přímém přenosu. Kromě přehledného přehledu průběžné klasifikace ve všech předmětech,

Více

Fotogalerie pro redakční systém Marwel Obscura v. 2.0

Fotogalerie pro redakční systém Marwel Obscura v. 2.0 Fotogalerie pro redakční systém Marwel Obscura v. 2.0 postupy a doporučení pro práci redaktorů verze manuálu: 1.1 QCM, s. r. o., březen 2011 Podpora: e-mail: podpora@qcm.cz tel.: +420 538 702 705 Obsah

Více

2. Help Desk z pozice přihlížejícího... 6 2.1. Vyhledávání v dotazech... 6 2.2. Zobrazení časů přes limit... 7 2.3. Nezodpovězené dotazy...

2. Help Desk z pozice přihlížejícího... 6 2.1. Vyhledávání v dotazech... 6 2.2. Zobrazení časů přes limit... 7 2.3. Nezodpovězené dotazy... HELP DESK HELP DESK... 1 1. Help Desk z pozice uživatele... 2 1.1. Přihlášení uživatele... 2 1.2. Zadání dotazu... 3 1.3. Konec práce s HelpDeskem... 5 1.4. Změna uživatelských údajů... 5 1.5. Registrace

Více

Zadání grafického designu Trh poptávek

Zadání grafického designu Trh poptávek 2012 Zadání grafického designu Trh poptávek Dokument obsahuje shrnutí cílů webu Trh poptávek a požadavky na grafický design Zelinka Josef LogisCom s.r.o 1.1.2012 Obsah 1. Cíle dokumentu... 2 2. Cíle webu...

Více

Obecné. Výzva k účasti v e-aukci Město Počátky Oprava komunikací v Počátkách a okolí

Obecné. Výzva k účasti v e-aukci Město Počátky Oprava komunikací v Počátkách a okolí Obecné Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce na adrese https://pocatky.proe.biz dne 17. 03. 2014 v 13:00. V případě Vašeho

Více

Profesionální software pro tvorbu a správu internetového obchodu verze 3.0

Profesionální software pro tvorbu a správu internetového obchodu verze 3.0 Profesionální software pro tvorbu a správu internetového obchodu verze 3.0 WebCzech E-commerce PRO 3.0 je již třetí verzí jednoho z nejúspěšnějších systémů pro výstavbu a provoz vlastního elektronického

Více

aplikace SeeMe Mobile uživatelská příručka

aplikace SeeMe Mobile uživatelská příručka aplikace SeeMe Mobile uživatelská příručka 2 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA APLIKACE MOBILE SeeMe Mobile Pokud je práce prováděna mimo kancelář a je důležité vědět, kde se nachází zaměstnanec a ne jen jeho vozidlo,

Více

Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření 502M012.N00 11/11/2011 www.dobry-foto.cz www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní

Více

Úvod do počítačové grafiky

Úvod do počítačové grafiky Úvod do počítačové grafiky Zpracoval: ing. Jaroslav Chlubný Počítačová grafika Počítačová grafika a digitální fotografie zaujímá v současnosti stále významnější místo v našem životě. Uveďme si jen několik

Více

ROSTLINOLÉKAŘSKÝ PORTÁL uživatelský manuál

ROSTLINOLÉKAŘSKÝ PORTÁL uživatelský manuál ROSTLINOLÉKAŘSKÝ PORTÁL uživatelský manuál 1 Obsah Rostlinolékařský portál... 3 Co rostlinolékařský portál obsahuje?... 3 Metodiky IOR... 4 Co je to Semafor přípravků?... 6 Jak používat Semafor přípravků...

Více

MANUÁL uživatelská příručka Speciální IT systémové řešení

MANUÁL uživatelská příručka Speciální IT systémové řešení MANUÁL uživatelská příručka Speciální IT systémové řešení Číslo projektu: CZ.2.17/2.1.00/37012 Název projektu: Na svobodu připraven! Období realizace: 1.1.2015 31.10.2015 Řešení bylo vyvinuto v rámci realizace

Více

Jak začít s ed MARKETEM

Jak začít s ed MARKETEM Jak začít s ed MARKETEM Ostrava, 26. ledna 2016 E LINKX a.s. Novoveská 1262/95, 709 00 Ostrava tel.: +420 597 444 777 e-mail: obchod@elinkx.cz www.elinkx.cz Obsah 1. Úvod... 3 2. Jak nastavit e-shop...

Více

V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže uvedené sekce a vyplňte Přihlášku, kterou naleznete v části Přihláška této Výzvy.

V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže uvedené sekce a vyplňte Přihlášku, kterou naleznete v části Přihláška této Výzvy. Obecné Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce ("ERMMA") dne 02. 10. 2014 v 12:00. V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže

Více

Návod na E-Shop. tel.: 224 916 202, fax: 244 922 737, helpdesk: 606 230 000, e-mail: ipo@antee.cz

Návod na E-Shop. tel.: 224 916 202, fax: 244 922 737, helpdesk: 606 230 000, e-mail: ipo@antee.cz Návod na E-Shop Obsah 1. Založení nového e-shopu 2. Definice kategorií e-shopu 3. Definice atributů e-shopu 4. Vložení nové položky do e-shopu 5. Editace a smazání položky v e-shopu 6. Hromadná aktualizace

Více

Obsah balení. Popis jednotky. 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list

Obsah balení. Popis jednotky. 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list CZ Průvodce rychlým startem Obsah balení 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list Popis jednotky 1 2 3 4 14 8 5 6 7 9 10 12 11 13

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA MODUL POSTREGISTRAČNÍ KONTROLA APLIKACE SPRÁVA ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB - PVI ZÁKLADNÍ POPIS

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA MODUL POSTREGISTRAČNÍ KONTROLA APLIKACE SPRÁVA ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB - PVI ZÁKLADNÍ POPIS UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA MODUL POSTREGISTRAČNÍ KONTROLA APLIKACE SPRÁVA ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB - PVI ZÁKLADNÍ POPIS 22.01.2013 Brno Variex . Verze 1.00 Datum vydání: 22. ledna 2013 Copyright 2013, Variex

Více

sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ELEKTRONICKÁ PODATELNA - WEBOVÁ ČÁST APLIKACE Verze distribuce: 1.1.29.

sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ELEKTRONICKÁ PODATELNA - WEBOVÁ ČÁST APLIKACE Verze distribuce: 1.1.29. řízený dokument sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA VERZE: 4 ELEKTRONICKÁ PODATELNA - WEBOVÁ ČÁST APLIKACE Verze distribuce: 1.1.29.1 Počet stran: 41 Správa dokumentu

Více

Výzva k účasti v e-aukci pro Město Počátky Zpracování projektové dokumentace na ZTV lokalita Z2 Počátky

Výzva k účasti v e-aukci pro Město Počátky Zpracování projektové dokumentace na ZTV lokalita Z2 Počátky Obecné Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou elektronické aukce na adrese https://pocatky.proebiz.com dne 08. 06. 2015 v 13:00. V případě Vašeho zájmu si prostudujte

Více

Obsah. Základy práce s databází 13. Tabulky 43. Obsah. Úvod 9 Poděkování 12

Obsah. Základy práce s databází 13. Tabulky 43. Obsah. Úvod 9 Poděkování 12 Obsah Úvod 9 Poděkování 12 1 Základy práce s databází 13 Microsoft Access úvodní teoretické informace 14 Co je Microsoft Access 14 Kdy je vhodné použít Access 14 Jednoduché vysvětlení, co je databáze 15

Více

VYTVÁŘENÍ OBSAHU KURZŮ

VYTVÁŘENÍ OBSAHU KURZŮ VYTVÁŘENÍ OBSAHU KURZŮ Mgr. Hana Rohrová Mgr. Linda Huzlíková Ing. Martina Husáková Fakulta informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním

Více

UŽIVATELSKÁ DOKUMENTACE PRO DODAVATELE. Stav ke dni 1. 8. 2013 v. 2.0

UŽIVATELSKÁ DOKUMENTACE PRO DODAVATELE. Stav ke dni 1. 8. 2013 v. 2.0 UŽIVATELSKÁ DOKUMENTACE PRO DODAVATELE Stav ke dni 1. 8. 2013 v. 2.0 Obsah: 1 Úvod... 3 1.1 Definice a zkratky... 4 1.2 Podmínky provozu... 4 1.3 Pokyny k užívání dokumentu... 4 1.4 Obecné informace o

Více

Veřejné. Aplikace EP2W. Uživatelská příručka pro externího uživatele

Veřejné. Aplikace EP2W. Uživatelská příručka pro externího uživatele Aplikace EP2W Uživatelská příručka pro externího uživatele Verze: 1.04 Datum: 14.8.2012 Upozornění V dokumentu bylo použito názvů firem a produktů, které mohou být chráněny patentovými a autorskými právy

Více

Anglická slovíčka http://www.ajslovicka.cz/

Anglická slovíčka http://www.ajslovicka.cz/ Anglická slovíčka http://www.ajslovicka.cz/ Uživatelská dokumentace Revize 1.1 platná ke dni 14. 4. 2013 Napsal: MUDr. Ing. Martin Krejčí Obsah Úvod...4 Konvence a značení...4 Základní informace o aplikaci...5

Více

Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce dne 29. 10. 2014 v 09:00.

Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce dne 29. 10. 2014 v 09:00. Obecné Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce dne 29. 10. 2014 v 09:00. V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže uvedené sekce

Více

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu 2013 Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu Czechiatour.eu 1.2.2013 Vážení zákazníci portálu Czechiatour.eu. Abychom Vám co nejvíce usnadnili orientaci v administraci

Více

Zakázka Vnitřní integrace úřadu v rámci PROJEKTU Rozvoj služeb egovernmentu ve správním obvodu ORP Rosice

Zakázka Vnitřní integrace úřadu v rámci PROJEKTU Rozvoj služeb egovernmentu ve správním obvodu ORP Rosice Zakázka Vnitřní integrace úřadu v rámci PROJEKTU Rozvoj služeb egovernmentu ve správním obvodu ORP Rosice Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na realizaci veřejné zakázky

Více

Penframe ESHOP. Basic Standard Pro. 34 900 Kč 69 900 Kč 99 900 Kč. Grafický návrh. Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky

Penframe ESHOP. Basic Standard Pro. 34 900 Kč 69 900 Kč 99 900 Kč. Grafický návrh. Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky Grafický návrh Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky Tvorba individuálního grafického návrhu na přání klienta Základní moduly a funkčnost aplikace Počet jazykových mutací 1

Více

Popis služby MiniNET.cz. Výhody našeho řešení. Zadávání zakázky a průběh. Balíčky služeb

Popis služby MiniNET.cz. Výhody našeho řešení. Zadávání zakázky a průběh. Balíčky služeb Popis služby MiniNET.cz Služba MiniNET cz zpřístupní velmi efektně a profesionálně všechny důležité informace o Vás a Vaší činnosti v celosvětové síti Internet pomocí vlastní webové prezentace. Jestliže

Více

Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce dne 05. 05. 2015 v 09:00.

Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce dne 05. 05. 2015 v 09:00. Obecné Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce dne 05. 05. 2015 v 09:00. V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže uvedené sekce

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Návštěvnost Portál Plastickachirurgie.info nabízí kompletní informace z oblasti estetické medicíny. Je koncipován jako edukativní a kontaktní portál pro pacienty, kteří zde naleznou odborné informace

Více

Vítězslav Bártl. září 2012

Vítězslav Bártl. září 2012 VY_32_INOVACE_VB01_W Jméno autora výukového materiálu Datum (období), ve kterém byl VM vytvořen Ročník, pro který je VM určen Vzdělávací oblast, vzdělávací obor, tematický okruh, téma Anotace Vítězslav

Více

Helios RED a Internetový obchod

Helios RED a Internetový obchod (pracovní verze!) Helios RED a Internetový obchod Obsah dokumetace: 1. Úvod 2. Evidované údaje na skladové kartě 3. Přenos skladových karet z Helios RED do e-shopu 4. Přenos objednávek z e-shopu do Helios

Více

SEO Audit a další úpravy www.stranka.cz KONTAKT. Bc. Martin Dřímal E-mail: info@seoskrz.cz Telefon: 736 510 069

SEO Audit a další úpravy www.stranka.cz KONTAKT. Bc. Martin Dřímal E-mail: info@seoskrz.cz Telefon: 736 510 069 2015 SEO Audit a další úpravy www.stranka.cz KONTAKT Bc. Martin Dřímal E-mail: info@seoskrz.cz Telefon: 736 510 069 Obsah On-page faktory...4 1. Technický stav stránek www.stranka.cz...4 2. Hodnocení on-page

Více

Specifikace webu KINEX - Administrace

Specifikace webu KINEX - Administrace Specifikace webu KINEX - Administrace 1. Použité technologie PHP 5.4 a vyšší Nette framework 2.3 Bootstrap 3 Doctrine 2 MySQL 5.5 2. Layouty a jejich funkce 2.1. Přihlašovací formulář Přihlašování bude

Více

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka CORE DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Registrace... 2 1.1. Základní údaje... 3 1.2. Informace o zařízení... 4 1.3. Fotografie... 4 1.4. Platba a podmínky... 5 1.5. Smlouva... 6 2. Přihlášení do

Více

Mobilní aplikace docházkového programu

Mobilní aplikace docházkového programu Mobilní aplikace docházkového programu 2010 2014 GACC s.r.o., Na Mlékárně 379, 666 01 Tišnov Strana 1/17 Obsah 1. Instalace a nastavení... 3 2. Popis funkcí... 7 3. Docházkový terminál... 8 4. Přehled

Více

Manuál k aplikaci SDO PILOT v.0.2

Manuál k aplikaci SDO PILOT v.0.2 Manuál k aplikaci SDO PILOT v.0.2 Základní informace o aplikaci Aplikace slouží pro zjednodušené vytváření dokumentů Souhrnů doporučených opatření pro Evropsky významné lokality. Vznikala přírustkovým

Více

Inovace firemnı webove aplikace SPEA-SYSTE M

Inovace firemnı webove aplikace SPEA-SYSTE M Inovace firemnı webove aplikace SPEA-SYSTE M 1. ÚVOD Zkratka SPEA je synonymem pro Servis Průmyslové Elektroniky a Automatizace. Jedná se o ryze českou společnost zabývající se převážně opravami průmyslové

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Práce s portálem... 2 2. Registrace... 3 1.1. Základní údaje... 4 1.2. Informace o zařízení... 5 1.3. Fotografie... 5 1.4. Platba a podmínky... 6 1.5. Smlouva...

Více

Doplněk Parametry Plus pro Altus Vario

Doplněk Parametry Plus pro Altus Vario a) Funkcionalita doplňku Doplněk Parametry Plus pro Altus Vario Doplněk Parametry Plus slouží k rozšíření základních parametrů produktů, které obsahuje IS Vario. Hlavní zaměření doplňku je kompletní možnost

Více

1. vydání příručky 2009, Národní památkový ústav, Ing. Martin Lazák

1. vydání příručky 2009, Národní památkový ústav, Ing. Martin Lazák Manažer akcí (pro kastelány) květen 2009 1. vydání příručky 2009, Národní památkový ústav, Ing. Martin Lazák Obsah: 1. ÚVODNÍ INFORMACE...2 1.1. ÚČEL APLIKACE...2 1.1.1. Editor údajů o akcích...2 1.1.2.

Více

Manuál pro obsluhu Webových stránek

Manuál pro obsluhu Webových stránek ResMaster Systems s.r.o. Truhlářská 1119/20, 110 00 Praha 1 Manuál pro obsluhu Webových stránek (Prosinec 2018) Jana Vítová, +420 225 388 130 2018 Obsah Úvod Webové stránky... 3 Slovník pojmů... 3 URL

Více

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI OBSAH Přihlášení se do webové aplikace BAKALÁŘI Zadání přístupových údajů Úvodní stránka Hlavní panel s kartami nabídek Karta Úvod Karta Osobní údaje Karta Klasifikace

Více

VYTVÁŘENÍ A MANAGEMENT TESTŮ A PROJEKTŮ

VYTVÁŘENÍ A MANAGEMENT TESTŮ A PROJEKTŮ VYTVÁŘENÍ A MANAGEMENT TESTŮ A PROJEKTŮ RNDr. Petra Poulová, Ph.D. Ing. Hana Šrámková Fakulta informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a

Více

Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce dne 04. 12. 2014 v 09:00.

Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce dne 04. 12. 2014 v 09:00. Obecné Dovolujeme si Vás pozvat k účasti ve výběrovém řízení, které se uskuteční formou on-line elektronické nákupní aukce dne 04. 12. 2014 v 09:00. V případě Vašeho zájmu si prostudujte níže uvedené sekce

Více

Databázový systém ACCESS

Databázový systém ACCESS Databázový systém ACCESS Cíle: Databáze je souhrn dat vztahujících se k určitému tématu nebo účelu. Databázi lze chápat jako množinu dat popisujících určitou část objektivní reality, udržovanou a využívanou

Více

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro administrátora krizového řízení

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro administrátora krizového řízení Provozní dokumentace Seznam orgánů veřejné moci Příručka pro administrátora krizového řízení Vytvořeno dne: 15. 6. 2011 Aktualizováno: 22. 10. 2014 Verze: 2.2 2014 MVČR Obsah Příručka pro administrátora

Více

UŢIVATELSKÁ PŘÍRUČKA MODUL MECHANIZAČNÍ PROSTŘEDKY APLIKACE - HLÁŠENÍ O PROVEDENÝCH TECHNICKÝCH KONTROLÁCH ZÁKLADNÍ POPIS

UŢIVATELSKÁ PŘÍRUČKA MODUL MECHANIZAČNÍ PROSTŘEDKY APLIKACE - HLÁŠENÍ O PROVEDENÝCH TECHNICKÝCH KONTROLÁCH ZÁKLADNÍ POPIS UŢIVATELSKÁ PŘÍRUČKA MODUL MECHANIZAČNÍ PROSTŘEDKY APLIKACE - HLÁŠENÍ O PROVEDENÝCH TECHNICKÝCH KONTROLÁCH ZÁKLADNÍ POPIS 25.02.2011 Brno Variex Uţivatelská příručka pro provoz aplikace Hlášení o provedených

Více

ZADAVATEL: ČR Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání, organizační složka státu Jeruzalémská 957/12 110 00 Praha 1 IČ: 75064421 DIČ: CZ75064421 Zastoupený ředitelem Pavlem Zeleným Registrační číslo

Více

Téma, učivo Rozvíjené kompetence, očekávané výstupy Mezipředmětové vztahy Poznámky MS Word. Žák rozlišuje základní prvky (nadpisy, obrázky,

Téma, učivo Rozvíjené kompetence, očekávané výstupy Mezipředmětové vztahy Poznámky MS Word. Žák rozlišuje základní prvky (nadpisy, obrázky, VZDĚLÁVACÍ OBLAST: VZDĚLÁVACÍ OBOR: PŘEDMĚT: INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE INFORMATIKA INFORMATIKA 6. ROČNÍK Téma, učivo Rozvíjené kompetence, očekávané výstupy Mezipředmětové vztahy Poznámky MS

Více

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona Identifikační údaje zadavatele: Úplný název: ČESKÁ REPUBLIKA - ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: nábř. Edvarda Beneše 128/4, 118 01 Praha 1 - Malá Strana IČO:

Více

Informační a navigační systém Českosaského Švýcarska Manuál pro uživatele

Informační a navigační systém Českosaského Švýcarska Manuál pro uživatele Informační a navigační systém Českosaského Švýcarska Manuál pro uživatele České Švýcarsko o.p.s. Obsah 1. Úvod... 3 2. Základní vlastnosti systému... 4 2.1. Dostupnost systému... 5 2.2. Jazykové mutace

Více

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 Obsah Obsah O produktu 3 Schéma zapojení 4 Stručný návod k obsluze 6 Systém 8 Nastavení zvuku 10 Navigace 11 DAB 12 HDMI 14 TV 15 AV vstup 17 USB / SD 18 Přenos souborů 24

Více

DATA ARTICLE. AiP Beroun s.r.o.

DATA ARTICLE. AiP Beroun s.r.o. DATA ARTICLE AiP Beroun s.r.o. OBSAH 1 Úvod... 1 2 Vlastnosti Data Article... 1 2.1 Požadavky koncových uživatelů... 1 2.2 Požadavky na zajištění bezpečnosti a důvěryhodnosti obsahu... 1 3 Implementace

Více

Uživatelská příručka IS KP14+: Pokyny pro vyplnění formuláře žádosti o podporu

Uživatelská příručka IS KP14+: Pokyny pro vyplnění formuláře žádosti o podporu Uživatelská příručka IS KP14+: Pokyny pro vyplnění formuláře žádosti o podporu Verze: 2.0 Březen 2015 1 Obsah 1. Portál IS KP14+... 4 1.1. Stručné představení... 4 1.2. Obecné funkcionality formuláře žádosti

Více

CZ Manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o.

CZ Manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o. CZ Manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o. Obsah 1. Představení... 4 2. Instalace a nastavení... 5 2.1. Nabití Wi-Fi HDD... 5 2.2. Pro uživatele MAC OS... 5 2.3. Připojení Wi-Fi HDD k počítači prostřednictvím

Více

Představení e-learnignového projektu Českého červeného kříže Oblastní spolek Praha 9

Představení e-learnignového projektu Českého červeného kříže Oblastní spolek Praha 9 Aktualizace 1.7.2012 Představení e-learnignového projektu Českého červeného kříže Oblastní spolek Praha 9 Tento projekt financuje Operační program Praha - Adaptabilita Více zde: http://www.cckp9.cz/vzdelavani-zamestnancu/

Více