DEKLARATORNÍ ROZHODNUTÍ VE VĚCI URČENÍ PRÁVNÍHO VZTAHU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DEKLARATORNÍ ROZHODNUTÍ VE VĚCI URČENÍ PRÁVNÍHO VZTAHU"

Transkript

1 Městský úřad Nové Město nad Metují Odbor správní Oddělení dopravy a silničního hospodářství náměstí Republiky Nové Město nad Metují Pan Ing. Pavel Rydlo Borový vrch Liberec Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/linka Nové Město nad Metují NMNM/5040/2018/ODSHTriR/17 R. Tříska/ triska@novemestonm.cz DEKLARATORNÍ ROZHODNUTÍ VE VĚCI URČENÍ PRÁVNÍHO VZTAHU Městský úřad Nové Město nad Metují, Odbor správní, Oddělení dopravy a silničního hospodářství, jako příslušný silniční správní úřad (dále jen silniční správní úřad ), podle 40 odst. 4 písm. a) zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o pozemních komunikacích ), rozhodl dle 142 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů (dále jen správní řád ) v řízení zahájeném na základě žádosti o určení právního vztahu, ve věci komunikace na pozemku p. p. č. 600 v k. ú. Spy, pana Ing. Pavla Rydla, nar. 18. dubna 1941, Borový vrch 291, Liberec, čj.: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/1, ze dne 23. dubna 2018 takto: na pozemku p. p. č. 600 v k. ú. Spy (dále jen p. č. 600 ) se nachází veřejně přístupné komunikace a to konkrétně místní komunikace, která vede od křižovatky s ulicí Kosařova a je tvořena živičným povrchem o šíři 3 m a délce 240 m. Na tuto místní komunikaci plynule navazuje veřejně přístupná účelová komunikace o šíři 3 m, částečně zpevněná štěrkem, která vede z větší části dále po pozemku p. č Další účastníci řízení (vlastníci pozemků sousedících s p. č. 600): Libor Macek, Vlastimila Moravce 75, Nové Město nad Metují Spy Ing. Tereza Ducháčová, Sluncová 179, Svémyslice Lenka Kovandová, Jilemnická 655/4, Praha Kbely Milan Syrovátko, Vlastimila Moravce 32, Nové Město nad Metují Spy Josef Volánek, Vlastimila Moravce 62, Nové Město nad Metují Spy Marcela Zákravská, čp. 363, Markvartice Město Nové Město nad Metují, IČO , náměstí Republiky 6, Nové Město nad Metují Petr Syrovátko, Vlastimila Moravce 76, Nové Město nad Metují Spy Renata Lukavská, Brocná 7, Skuhrov nad Bělou Ing. Zdeněk Hrnčíř, Vlastimila Moravce 30, Nové Město nad Metují Spy, zastoupený organizací Human Rights Defnse z.s.-ngo, IČO , P. O. BOX 8, Chlumec nad Cidlinou Tel.: / Fax: IČO:

2 MěÚ Nové Město nad Metují Č. j.: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/17 2/8 Pavel Pop, Roubalův kopec 347, Nový Hrádek Jan Macek, 5. května 503, Červený Kostelec Eva Prázová, Vlastimila Moravce 25, Nové Město nad Metují Spy Yveta Prušová, Vlastimila Moravce 65, Nové Město nad Metují Spy Mgr. Markéta Králová, U Lesa 1602, Nové Město nad Metují Ing. Vladimír Tláskal, čp. 23, Slavětín nad Metují Adam Šroll, Vrchoviny 173, Nové Město nad Metují Vlasta Ježková, Rokolská 259, Nový Hrádek Odůvodnění Dne byla silničnímu správním úřadu, pod čj.: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/1 doručena žádost pana Ing. Pavla Rydla, o určení právního vztahu, podle ustanovení 142 odst. 1 správního řádu, ve věci veřejně přístupné komunikace na p. č V příloze žádosti byl seznam ostatních uživatelů komunikace na p. č. 600 (vlastníků přilehlých pozemků). Při nahlížení do katastru nemovitostí bylo zjištěno, že žadatel p. ing. Rydlo v seznamu účastníků řízení neuvedl vlastníka pozemku p. č. 590, k. ú. Spy, pí Vlastu Ježkovou. Tato byla doplněna jako účastník řízení vlastník sousedního pozemku p. p. č k. ú. Spy s předmětným pozemkem p. č Na základě této žádosti bylo silničním správním úřadem, podle 44 odst. 1 správního řádu, ve smyslu ustanovení 142 odst. 1 správního řádu, zahájeno správní řízení a dne 10. května 2018, pod čj.: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/2 bylo vyhotoveno oznámení o zahájení řízení, společně s výzvou k možnosti uplatnění svých stanovisek, námitek a návrhů ve lhůtě deseti dnů od obdržení této výzvy. Oznámení bylo doručeno všem uvedeným účastníkům řízení. Ve věci byly dále pořízeny výpisy z Katastru nemovitostí dotčených pozemků. Možnost uplatnit své návrhy či připomínky k zahájenému řízení využila paní Yveta Prušová, která ve svém dopise ze dne uvedla, že komunikace na pozemku p. č. 600 je jedinou příjezdovou a přístupovou cestou k jejich nemovitosti čp. 65 v ul. Vl. Moravce a k jejich zemědělským pozemkům. Její využívání je pro ně rovněž důležité z důvodu dovozu dřeva, uhlí, případně stavebního materiálu. Rovněž poukázala na to, že k jejich nemovitosti nevyjede žádné hasičské auto plné vody, takže by muselo použít předmětnou komunikaci na pozemku p. č Další vyjádření, ze dne , které je totožné s vyjádřením pí Yvety Prušové, zaslala i paní Eva Prázová. K těmto vyjádřením správní orgán uvádí, že není pochybností o veřejně přístupných komunikacích vedoucích po pozemku p. č Vyjádření ze dne zaslal i p. Macek, který uvedl, že od roku 2015 bylo vydáno neúměrné množství spisů včetně rozhodnutí a vyjádření uživatelů výše uvedené komunikace. Současně navrhuje, aby majitel pozemku p. č. 600, k. ú Spy zjistil ve své evidenci nemovitostí (pozemků) k jakému účelu je komunikace na p. p. č. 600, k. ú. Spy určena. Dále, dle jeho vyjádření je možno nahlédnout do katastru nemovitostí, kde jsou uvedeny parcely včetně výměr a způsobu využití. Tel.: /Fax: IČ:

3 MěÚ Nové Město nad Metují Č. j.: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/17 3/8 Rovněž navrhuje nahlédnout do systému doručování zásilek u České pošty, kde jsou uváděny adresy např. manželů Syrovátkových, manželů Rydlových v ulici Vlastimila Moravce. Dále uvádí, že jedinou příjezdovou komunikací pro techniku je p. č. 600, neboť příjezd k jeho nemovitosti je limitován rozměry vjezdu (kamenné brány). K tomuto správní orgán uvádí, že rozhodnutí a řízení vedená v minulosti ve věci předmětné komunikace byla vedena v souladu s právními normami. Jako účastníku těchto dřívějších řízení by p. Mackovi měla být známa skutečnost, že tato řízení byla zakončena pravomocným rozhodnutím. Jedno z nich bylo následně rozhodnutím Krajského soudu v Hradci Králové zrušeno. Dále k připomínkám správní orgán uvádí, že Katastr nemovitostí, který p. Macek zmiňuje, vede evidenci pozemků a nikoliv komunikací na těchto pozemcích umístěných. Rovněž tak i zápis v katastru nemovitostí ohledně využití pozemků, v něm vedených, není závazný ve věci pozemních komunikací. Existenci veřejně přístupné účelová komunikace deklaruje rozhodnutím příslušný silniční správní úřad. Rovněž tak i zmiňované doručovací adresy nemají žádný vliv na určení existence jakékoliv komunikace. Dalším, kdo využil možnosti vyjádření byla paní Mgr. Marcela Zákravská, která ve svém stanovisku, ze dne uvedla, že komunikace na p. p. č. 600 je jedinou příjezdovou komunikací k její nemovitosti a přilehlým pozemkům. Správní orgán k tomuto uvádí, že není a nikdy nebylo sporu o veřejně přístupných komunikacích vedoucích po pozemku p. č. 600 a není v úmyslu správního orgánu tuto skutečnost jakkoliv měnit. Dále bylo doručeno vyjádření p. Josefa Volánka, ze dne kde uvádí, že je vlastníkem stavební parcely p. č. 69 a dalších pozemků (zemědělské a lesní pozemky) a k jejich obhospodařování nutně potřebuje veřejnou cestu na pozemku p. č Rovněž k tomuto vyjádření správní orgán uvádí, že není pochybností o veřejně přístupných komunikacích vedoucích po pozemku p. č Ve svém vyjádření ze dne paní Lenka Kovandová a paní Tereza Ducháčová Shodně uvedly, že dle katastru nemovitostí je vlastníkem pozemku p. č. 600 město Nové Město nad Metují a že požadují, aby byl příjezd a přístup k jejich pozemkům p. č. st. 46/3, p. č. 42/1, p. č. 42/2 a p. č. st. 46/2 zachován Dne zaslala své vyjádření pí. Vlasta ježková, která uvádí, že je majitelkou pozemku p. č. 590 v k. ú. Spy, který sousedí s komunikací na p. p. č Komunikace vedoucí po pozemku p. č. 600 je nezbytná pro potřeby obslužnosti pozemku p. č Stejně tak se vyjádřil dne p. Pavel Pop, který uvedl, že veřejná komunikace na pozemku p. č. 600 je nezbytná pro dopravní obslužnost jeho provozovny IČO a k obhospodařování zemědělských a lesních pozemků. K vyjádřením pí Kovandové, pí Ducháčové, pí Ježkové a p. Popa správní orgán opětovně uvádí, že veřejně přístupné komunikace vedoucí po pozemku p. č. 600 nebudou nijak měněny či zpochybňovány. Tel.: /Fax: IČ:

4 MěÚ Nové Město nad Metují Č. j.: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/17 4/8 Ve věci bylo dále provedeno šetření na místě ke zjištění skutečného stavu komunikací na p. č. 600, ze kterého byl vyhotoven úřední záznam včetně kopie pasportu místních komunikací. Protože byl dle názoru silničního správního úřadu shromážděn dostatek podkladů pro vydání rozhodnutí ve věci, bylo dne vyhotoveno vyrozumění o možnosti seznámit se se spisovým materiálem, případně se vyjádřit k podkladům rozhodnutí a rozesláno všem účastníkům řízení. Možnosti seznámit se se spisovým materiálem využil pouze ing. Hrnčíř, který se dne dostavil a nahlédl do spisu. O tomto byl vyhotoven úřední záznam. Dne bylo doručeno vyjádření vlastníka pozemku p. č. 600 města nové město nad Metují. Starosta města Nové Město nad Metují, p. Hable v něm uvedl, že dle pasportu místních komunikací se na pozemku p. č. 600 nachází místní komunikace v délce 240 m, na kterou navazuje veřejně přístupná účelová komunikace, která se z části nachází na pozemku p. č. 600 a na pozemcích p. č. 220/1 a p. č. 589 v k. ú. Spy K tomuto silniční správní úřad uvádí, že předmětem tohoto řízení jsou, dle žádosti Ing. Rydla, veřejně přístupné komunikace na pozemku p. č Ve věci pak bylo dne doručeno vyjádření společnosti Human Rights Defense z.s. NGO, nevládní neziskové organizace, vedené u Krajského soudu v Hradci Králové, IČO , P. O. BOX 8, Chlumec nad Cidlinou, která na základě plné moci zastupuje účastníka řízení Ing. Zdeňka Hrnčíře. Tato ve svém stanovisku uvedla: ad 1.- Žádá za vlastníka parcel p. p. č. 220/1, p. p. č. 594, p. p. č. 589 a p. p. č. 54/1, aby nebyly nijak narušeny nebo omezeny jeho vlastnická práva ani výkon vlastnických práv sousedních parcel, které vlastní. K tomuto správní orgán uvádí, že předmětem tohoto řízení jsou veřejně přístupné komunikace na pozemku p. p. č. 600, který je ve vlastnictví města Nové Město nad Metují a proto nemohou být tímto řízením omezena jakákoliv vlastnická práva k uvedeným pozemkům. ad 2.- Předmětná parcela p. č. 600 je vymezena mezníky a geodetickými body a je zapsána v katastru nemovitostí. Správní orgán k tomuto uvádí, že není nikým zpochybňován ani rozporován záznam o hranicích pozemků v katastru nemovitostí ani vytyčení těchto pozemků geodetickými body. ad 3.- K námitkám, že je znemožněn průjezd hasičům, dovozu stavebního materiálu, uhlí vlastník namítá, traktor s vlekem, nákladní automobil AVIE a osobní automobily tudy jezdí a takto je prokazatelné, že je průjezd hasičům umožněn. K tomuto správní orgán uvádí, že průjezdnost dotčených komunikací není předmětem tohoto řízení a proto není tato otázka řešena. Tel.: /Fax: IČ:

5 MěÚ Nové Město nad Metují Č. j.: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/17 5/8 ad 4. Rodina Prušova a pí Prázová mají vjezd ke svým nemovitostem p. p. č. 60/2, p. p. č. 60/1 z komunikace p. p. č. 566/6. Toto tvrzení se nezakládá na pravdě, neboť uvedený pozemek p. č. 566/6 nehraničí s pozemky p. p. č. 60/2 a p. p. č. 60/1. Jedná se o pozemek pod chodníkem u silnice I/14 na její protilehlé straně. Další pozemky ve vlastnictví pí. Prušové, které přímo sousedí s předmětným pozemkem p. č. 600: p. p. č. 209, p. p. č. 210 a p. p. č. 583/4. Na tyto pozemky navazují další stejného vlastníka: p. p. č. 203/1 a p. p. č Dále pozemky pí Prázové, které přímo sousedí s pozemkem p. p. č. 600: p. p. č. 70/1, p. p. č. 168/6, p. p. č. 179/1, p. p. č. 579 a p. p. č. 580/1. Na tyto pozemky navazují další pozemky stejného vlastníka: p. p. č. 168/1, p. p. č. 179/2 a p. p. č Z výše uvedeného vyplývá, že veřejně přístupné komunikace na pozemku p. č. 600 plní nutnou komunikační potřebu k výše uvedeným pozemkům. ad 5.- Manželé Rydlovi požádali o určení právního vztahu obecně podle správního řádu, ale nijak nespecifikovali, co ve skutečnosti žádají. K tomuto správní orgán uvádí, že v žádosti Ing. Pavla Rydla o určení právního vztahu ze dne je jasně definováno, že Žádá o určení právního vztahu na veřejně přístupné komunikaci p. p. č. 600 k. ú. Spy a není tedy pochyb o tom, o co žádá. ad 6.- Zjištěný průběh hranic pozemků p. p. č. 220/1, p. p. č. 594, p. p. č. 589 a p. p. č. 600, na kterém se vlastníci shodli je vyznačen v protokolu, jehož součástí je i souhlasné prohlášení o shodě na průběhu hranic pozemků. Kopie protokolu a souhlasného prohlášení je přílohou stanoviska. K tomuto správní orgán uvádí, že nikdo nezpochybňuje, ani v minulosti nezpochybňoval vytyčení hranic ani vlastnictví dotčených pozemků, pouze konstatuje skutečnost, že v Katastru nemovitostí, nejsou evidovány pozemní komunikace ale pouze pozemky (pozemkové parcely). Stejně tak i zápis v Katastru nemovitostí o způsobu využití pozemku není závazný ve věci pozemních komunikací. Silniční správní úřad se v rámci řešení otázky vzniku a trvání právního vztahu ve smyslu ustanovení 142 odst. 1 správního řádu ve vztahu k pozemku p. č. 600 zabýval tím, zda se na uvedeném pozemku nachází pozemní komunikace ve smyslu 2 odst. 1 zákona o pozemních komunikacích. Jako podklad pro prokázání existence pozemních komunikací na pozemku p. č. 600 správní orgán použil zejména úřední záznam čj.: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/12 ze dne včetně jeho příloh, vyjádření vlastníka pozemku p. p. č. 600 a na něm umístěných komunikací, města Nové Město nad Metují, čj.: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/15, ze dne a vyjádření dalších účastníků řízení: pí Prušové, pí Prázové, p. Macka, pí Zákravské, p. Volánka, pí Kovandové a pí Ducháčové, pí Ježkové, p. Popa a stanovisko p. Hrnčíře doručené prostřednictvím Tel.: /Fax: IČ:

6 MěÚ Nové Město nad Metují Č. j.: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/17 6/8 jeho zmocněnce organizace Human Right Defense z.s. Ve vyjádření vlastníka pozemku p. p. č. 600 a na něm umístěných komunikací, města Nové Město nad Metují, čj.: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/15, ze dne starosta města p. Hable uvedl, že dle pasportu místních komunikací se na pozemku p. p. č. 600 nachází místní komunikace v délce 240 m, na kterou navazuje veřejně přístupná účelová komunikace, vedoucí z části po pozemcích p. p. č.220/1, p. p. č Místní komunikace se zpevněným povrchem, na pozemku p. č. 600 je zcela jasně definována v zákoně o pozemních komunikacích, 6 odst. místní komunikace je veřejně přístupná pozemní komunikace, která slouží převážně místní dopravě na území obce. Vzhledem k tomu, že je tato komunikace zanesena v pasportu místních komunikací, fyzicky existuje a je bez omezení užívána, je její existence prokázána. Již z titulu, že se jedná o místní komunikaci, která může být dle 9 zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích v úplném znění (dále jen zákon o pozemních komunikacích ) pouze ve vlastnictví obce (jako veřejně právní korporace), a dle 6 odst. 1 zákona o pozemních komunikacích je to veřejně přístupná komunikace. Dále dle vyjádření starosty p. Hableho na uvedenou místní komunikaci navazuje na pozemku p. č. 600 veřejně přístupná účelová komunikace, která vede z větší části po tomto pozemku. Je to komunikace, která je patrná v terénu (viz fota č. 7-12, vedená jako příloha úředního záznamu čj.: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/12, ze dne ). Silniční správní úřad konstatuje, že na pozemku p. č. 600 v k. ú. Spy se nachází místní komunikace o šíři 3 m a délce240 m. Tato je tvořena živičným povrchem a začíná na křižovatce s místní komunikací, ulicí Kosařova (viz fota č. 1-6, vedená jako příloha úředního záznamu čj.: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/12, ze dne ). Na tuto místní komunikaci navazuje veřejně přístupná účelová komunikace o stejné šíři, s částečně zpevněným povrchem jemnou kamennou drtí (viz fota č. 6 a č. 7, vedená jako příloha úředního záznamu čj.: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/12, ze dne ). Veřejně přístupná účelová komunikace pak pokračuje z větší části po pozemku p. č. 600 směrem severovýchodním. Účelová komunikace veřejně přístupná je v zákoně o pozemních komunikacích, 7 odst. 1 definována jako pozemní komunikace, která slouží ke spojení jednotlivých nemovitostí pro potřeby vlastníků nemovitostí nebo ke spojení těchto nemovitostí s ostatními pozemními komunikacemi nebo k obhospodařování zemědělských a lesních pozemků. Tuto definici tato účelová komunikace splňuje, neboť obě uvedené komunikace slouží k dopravní obslužnosti jednak pozemků sousedících s pozemkem p. č. 600 a jednak i dalších pozemků, na tyto sousední pozemky navazující, které jsou ve vlastnictví účastníků tohoto řízení. Silniční správní úřad po projednání věci rozhodl, jak je uvedeno ve výroku rozhodnutí, za použití ustanovení právních předpisů ve výroku uvedených. Tel.: /Fax: IČ:

7 MěÚ Nové Město nad Metují Č. j.: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/17 7/8 Poučení účastníků: Proti tomuto rozhodnutí se lze odvolat do 15 dnů ode dne jeho oznámení k Odboru dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu Královéhradeckého kraje Hradec Králové, podáním u Oddělení dopravy a silničního hospodářství, Odboru správního, Městského úřadu v Novém Městě nad Metují, v souladu se správním řádem. Lhůta pro podání odvolání se počítá ode dne následujícího po doručení rozhodnutí, nejpozději však po uplynutí desátého dne ode dne, kdy bylo nedoručené a uložené rozhodnutí připraveno k vyzvednutí. Odvolání se podává s potřebným počtem stejnopisů tak, aby jeden stejnopis zůstal správnímu orgánu a aby každý účastník dostal jeden stejnopis. Nepodá-li účastník potřebný počet stejnopisů, vyhotoví je správní orgán na náklady účastníka. Odvoláním lze napadnout výrokovou část rozhodnutí, jednotlivý výrok nebo jeho vedlejší ustanovení. Odvolání jen proti odůvodnění rozhodnutí je nepřípustné. Otisk úředního razítka Ing. Petr Kubala vedoucí Oddělení dopravy a silničního hospodářství Odbor správní Příloha: 1x situace Obdrží: Ing. Pavel Rydlo, Borový vrch 291, Liberec Libor Macek, Vlastimila Moravce 75, Nové Město nad Metují Spy Ing. Tereza Ducháčová, Sluncová 179, Svémyslice Lenka Kovandová, Jilemnická 655/4, Praha Kbely Milan Syrovátko, Vlastimila Moravce 32, Nové Město nad Metují Spy Josef Volánek, Vlastimila Moravce 62, Nové Město nad Metují Spy Marcela Zákravská, čp. 363, Markvartice Město Nové Město nad Metují, IČO , náměstí Republiky 6, Nové Město nad Metují Petr Syrovátko, Vlastimila Moravce 76, Nové Město nad Metují Spy Renata Lukavská, Brocná 7, Skuhrov nad Bělou Human Rights Defnse z.s.-ngo, IČO , P. O. BOX 8, Chlumec nad Cidlinou Pavel Pop, Roubalův kopec 347, Nový Hrádek Jan Macek, 5. května 503, Červený Kostelec Tel.: /Fax: IČ:

8 MěÚ Nové Město nad Metují Č. j.: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/17 8/8 Eva Prázová, Vlastimila Moravce 25, Nové Město nad Metují Spy Yveta Prušová, Vlastimila Moravce 65, Nové Město nad Metují Spy Mgr. Markéta Králová, U Lesa 1602, Nové Město nad Metují Ing. Vladimír Tláskal, čp. 23, Slavětín nad Metují Adam Šroll, Vrchoviny 173, Nové Město nad Metují Vlasta Ježková, Rokolská 259, Nový Hrádek Tel.: /Fax: IČ:

9

10 Protokol o výsledcích digitálních podpisů Předmět: Datum doručení: Digitální podpisy ověřeny: Dokument podepsán: Počet podpisů dokumentu: Rozhodnutí.pdf :52: :55:49 1 Výsledek ověření elektronických podpisů v dokumentu Ověřeno Strana 1 z 3

11 Údaje elektronického podpisu: Podpis1 1 z 1 Datum a čas podpisu: Algoritmus otisku: Algoritmus podpisu: Podpis celého dokumentu: Validace podpisu: :55:32 SHA256 SHA256withRSA Platný Certifikát signatáře Jméno / název: Organizace: Organizační jednotka Platnost do: Platnost od: Platnost v době doručení: Otisk MD5: Otisk SHA1: Otisk SHA256: Typ certifikátu: Platný podpis: Kontrola CRL: Bc. Petr Kubala Město Nové Město nad Metují [IČ ] Městský úřad :46: :46:25 Certifikát byl v době doručení platný. AD00CB445FC57C523A68F195DAE1C765 AA15A20B11315A5CE20E49CD1BC5AE7E1B7AA3BE B90C9473E671AEA3574B5B4C4DFAC64419E03972C4FA6A D5026FD E Kvalifikovaný V pořádku Certifikát vystavitele Jméno / název: Organizace: Organizační jednotka Platnost do: Platnost od: Platnost v době doručení: Otisk MD5: Otisk SHA1: Otisk SHA256: Typ certifikátu: Platný podpis: Kontrola CRL: PostSignum Qualified CA 2 Česká pošta, s.p. [IČ ] :30: :31:20 Certifikát byl v době doručení platný. A72426DEF12101F1204C05EEA62AE959 EBAF4E62A9B6C00EB274665A7D07685A01C243D7 D3C2B2B261676CB472D753D9851A1C00B DD9EE 3BAB4935AB7740D799 Kvalifikovaný V pořádku Strana 2 z 3

12 Údaje časového razítka Datum a čas razítka: Patří k podpisu: Platnost podpisu :55:32 Certifikát signatáře Jméno / název: Organizace: Organizační jednotka Platnost do: Platnost od: Platnost v době doručení: Otisk MD5: Otisk SHA1: Otisk SHA256: Typ certifikátu: Platný podpis: Kontrola CRL: PostSignum TSA - TSU 2 Česká pošta, s.p. [IČ ] Time Stamping Authority :29: :29:30 Certifikát byl v době doručení platný. B14914BAD ED14EEEDD A6F5EF14925BD089A6E9B89BE23A825BF D90CAD63496BD8BB1BB7CEEC32846AE4865CBB3E747 CF169D500DF D Kvalifikovaný V pořádku Certifikát vystavitele Jméno / název: Organizace: Organizační jednotka Platnost do: Platnost od: Platnost v době doručení: Otisk MD5: Otisk SHA1: Otisk SHA256: Typ certifikátu: Platný podpis: Kontrola CRL: PostSignum Qualified CA 3 Česká pošta, s.p. [IČ ] :00: :01:32 Certifikát byl v době doručení platný. FC2CEEFEC1A360DD5D95ADAF5B748F55 D293318BEBD49ABE83AF5A203D1B6414C82504F D C B546C86FC946C5CF4D 3BCE0D0DE3A0D7B6A Kvalifikovaný V pořádku Strana 3 z 3

13 Datové schránky Datová schránka: Uživatel: smd99ty, Human Rights Defense z.s. Ladislava Kryžová Dodaná zpráva - Detail zprávy Věc: Rozhodnutí ID zprávy: Typ zprávy: Přečtená datová zpráva Datum a čas doručení: v 05:48:33 Odesílatel: ID schránky: Typ schránky: Odesílající osoba: Město Nové Město nad Metují, náměstí Republiky 6, Nové Město nad Metují, CZ qgfbxi4 OVM Administrátor Zmocnění: Odstavec: Naše čís. jednací: Naše spisová zn.: Vaše čís. jednací: Vaše spisová zn.: K rukám: Do vlastních rukou: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/17 Ne Přílohy: Rozhodnutí.pdf (158,91 kb) SKM_C364e pdf (118,95 kb) Rozhodnutí (protokol z ).pdf (65,96 kb) 1/1

14 Datové schránky Doručenka datové zprávy Věc: Rozhodnutí ID zprávy: Typ zprávy: Veřejná datová zpráva Stav zprávy: Doručená Datum a čas doručení: v 05:48:33 Odesílatel: ID schránky: Typ schránky: Odesílající osoba: Město Nové Město nad Metují, náměstí Republiky 6, Nové Město nad Metují, CZ qgfbxi4 Orgán veřejné moci Administrátor Adresát: ID schránky: Typ schránky: Human Rights Defense z.s., Pražská 142, Chlumec nad Cidlinou, CZ smd99ty Právnická osoba Zmocnění: Naše čís. jednací: Naše spisová zn.: Vaše čís. jednací: Vaše spisová zn.: K rukám: Do vlastních rukou: NMNM/5040/2018/ODSH/TriR/17 Ne Události zprávy: v 15:46:16 EV0: Datová zpráva byla podána v 15:46:16 EV5: Datová zpráva byla dodána do datové schránky příjemce. Je-li příjemcem datové zprávy orgán veřejné moci vystupující v postavení orgánu veřejné moci, byla datová zpráva tímto okamžikem doručena v 05:48:33 EV11: Přihlásila se oprávněná osoba ve smyslu 8, odst. 1 až 4 zákona č. 300/2008 Sb., v platném znění. Datová zpráva je nyní doručena. Případné dřívější datum doručení fikcí nebo doručení dodáním do schránky orgánu veřejné moci není dotčeno. 1/1

Váš dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje/linka Nové Město nad Metují NMNM/6777/2018/ODSH/TriR/37 R. Tříska/

Váš dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje/linka Nové Město nad Metují NMNM/6777/2018/ODSH/TriR/37 R. Tříska/ Městský úřad Nové Město nad Metují Odbor správní Oddělení dopravy a silničního hospodářství náměstí Republiky 6 549 01 Nové Město nad Metují Váš dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje/linka Nové Město

Více

R O Z H O D N U T Í. odvolání se zamítá a odvoláním napadené rozhodnutí se potvrzuje.

R O Z H O D N U T Í. odvolání se zamítá a odvoláním napadené rozhodnutí se potvrzuje. Krajský úřad Královéhradeckého kraje VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZNAČKA (č. j.): KUKHK 31783/DS/2018-2-Ma VYŘIZUJE: Mgr. Bc. David Mazánek ODBOR ODDĚLENÍ: odbor dopravy a s.h. LINKA MOBIL: 635 E-MAIL:

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

ROZHODNUTÍ. Ing. Pavel Petrů, Tučapy č.p Boršice u Buchlovic

ROZHODNUTÍ. Ing. Pavel Petrů, Tučapy č.p Boršice u Buchlovic MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Odbor stavebního úřadu a životního prostředí odloučené pracoviště: Protzkarova 33 Váš dopis zn.: Ze dne: Naše č. j.: MUUH-SŽP/14791/2019/HanJ

Více

ilhuman Rights Defense z.s. - NGO

ilhuman Rights Defense z.s. - NGO ilhuman Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01

Více

Oznámení o zahájení řízení

Oznámení o zahájení řízení Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: +420 222 871 620 fax: +420 222 871 765 e-mail: info@szif.cz; www.szif.cz Státní zemědělský intervenční fond Vyhotovil/a: Petr Havelka Regionální odbor: Hradec Králové

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Číslo jednací: Vyřizuje/linka Nové Město nad Metují VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Číslo jednací: Vyřizuje/linka Nové Město nad Metují VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Městský úřad Nové Město nad Metují oddělení dopravy a silničního hospodářství náměstí Republiky 6 549 01 Nové Město nad Metují Číslo jednací: Vyřizuje/linka Nové Město nad Metují 1631/2015/ODSH/TriR Tříska/676

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Dle rozdělovníku. Č.j.: 3194/OŽP/17-7 Karlovy Vary ROZHODNUTÍ. Výrok:

Dle rozdělovníku. Č.j.: 3194/OŽP/17-7 Karlovy Vary ROZHODNUTÍ. Výrok: Dle rozdělovníku Č.j.: 3194/OŽP/17-7 Karlovy Vary 16.9.2017 ROZHODNUTÍ Výrok: Magistrát města Karlovy Vary, odbor životního prostředí, příslušný dle ustanovení 7 odst.2 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích

Více

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o d ě l e n í p o z e m k u. Spis.zn. Č.j.: 283/11-Mo 283/11-Mo. Vyřizuje: Tel.:

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o d ě l e n í p o z e m k u. Spis.zn. Č.j.: 283/11-Mo 283/11-Mo. Vyřizuje: Tel.: Vypraveno dne: OBECNÍ ÚŘAD HORNÍ MARŠOV Stavební úřad Bertholdovo náměstí 102 542 26 Horní Maršov Spis.zn. Č.j.: Vyřizuje: Tel.: Email: 283/11-Mo 283/11-Mo Jitka Moclová, oprávněná úřední osoba 499 874

Více

Usnesení. zastavuje, Odůvodnění

Usnesení. zastavuje, Odůvodnění ÚŘAD PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7 tel.: 234 665 111, fax: 234 665 444 posta@uoou.cz, www.uoou.cz *UOOUX00DCS77* Čj. UOOU-09787/18-26 Usnesení Úřad pro ochranu osobních údajů,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad Spis. zn.: OV/1131-2013/MEL Oprávněná úřední osoba: Melicharová Lucie Tel.: 533 304 460 e-mail: melicharova@slapanice.cz Brno, dne 6. května 2013 M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno,

Více

Obecní úřad v Proseči

Obecní úřad v Proseči Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Č.j. 272-4/2010-330/R V Proseči dne 30.9.2010 Vyřizuje: Bc. Pavel Raba Tel. 469321246 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O

Více

Městský úřad Chlumec nad Cidlinou Klicperovo náměstí 64, Chlumec nad Cidlinou I

Městský úřad Chlumec nad Cidlinou Klicperovo náměstí 64, Chlumec nad Cidlinou I Městský úřad Chlumec nad Cidlinou Klicperovo náměstí 64, 503 51 Chlumec nad Cidlinou I odbor výstavby a životního prostředí Č.j.: OVŽP 331/15 95/2015-Rad Chlumec nad Cidlinou, dne 2. března 2015 Naše č.j.:

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa

Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne 13.11.2012 Naše zn.: MUCL/72435/2012 Vyřizuje: Dan Paszek Telefon: 487 881 174 Počet stran

Více

Rozhodnutí o nařízení odstranění stavby

Rozhodnutí o nařízení odstranění stavby Městský úřad Pohořelice, Vídeňská 699, 691 23 POHOŘELICE Odbor územního plánování a stavební úřad Vaše zn.: ze dne Č.j.: MUPO-2596/2019/SU/SVB Spis. zn.: SZ MUPO 3592/2018 Vyřizuje: Světlíková Beáta Telefon:

Více

Výzva k podání vysvětlení

Výzva k podání vysvětlení JID: PCR05ETRfo97117367 POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje Územní odbor Oddělení hospodářské kriminality Mrštíkova 541, 500 09 Hradec Králové Č. j. KRPH-78418-13/ČJ-2018-050281

Více

ÚŘAD MĚSTYSE BUDIŠOV Stavební úřad BUDIŠOV 360

ÚŘAD MĚSTYSE BUDIŠOV Stavební úřad BUDIŠOV 360 ÚŘAD MĚSTYSE BUDIŠOV Stavební úřad 675 03 BUDIŠOV 360 Č.j.: UMB 449/1-12/8 Č.j. žadatele: ----- Vyřizuje: Ing. Kristýna Hortová Tel.: 568 875 891 Fax: 568 875 100 E-mail: stavebniurad@mestysbudisov.cz

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. ROZHODNUTÍ č. 36/2018-2

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. ROZHODNUTÍ č. 36/2018-2 Městský úřad Náchod Odbor výstavby a územního plánování Palachova 1303, 547 01 Náchod Sp.zn.: KS 621/2018/VÝST/Čt Čj.(Če.): MUNAC32194/2018 Vyřizuje: Ing. Michaela Čtvrtečková Tel./mobil: 491405417 E-mail:

Více

Městský úřad Prachatice Velké náměstí 3, Prachatice

Městský úřad Prachatice Velké náměstí 3, Prachatice Městský úřad Prachatice Velké náměstí 3, 383 01 Prachatice Odbor komunálních služeb a dopravy, oddělení siln ičního hospodářství Č.j.: MUPt/04926/2016/11/KSD/Kom Vyřizuje: Ing. Marek Kopecký Telefon: +420

Více

1 ZN 240/ Ing. Ladislava Kryžová Human Rights Defense z. s. NGO P.O.Box 8 Chlumec nad Cidlinou. 21. února 2019

1 ZN 240/ Ing. Ladislava Kryžová Human Rights Defense z. s. NGO P.O.Box 8 Chlumec nad Cidlinou. 21. února 2019 Okresní státní zastupitelství v Hradci Králové Ignáta Herrmanna 7, 50 14 Hradec Králové, Česká republika tel.: +40495540111, fax: +4049554015, e-mail: podatelna@osz.hrk.justice.cz, ID datové schránky:

Více

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Vypraveno dne: OBECNÍ ÚŘAD HORNÍ MARŠOV Stavební úřad Bertholdovo náměstí 102 542 26 Horní Maršov Spis.zn. Č.j.: Vyřizuje: Tel.: Email: 85/12-Mo 85/12-Mo Jitka Moclová, oprávněná úřední osoba 499 874 132

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště ul. Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Č. j.: MULTM/0042073/19/DOP/JLa Sp. zn.: MULTM/0037297/19/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Telefon:

Více

S T A V E B N Í P O V O L E N Í

S T A V E B N Í P O V O L E N Í MĚSTSKÝ ÚŘAD KRNOV ODBOR DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ HLAVNÍ NÁMĚSTÍ 96/1 794 01 KRNOV Váš dopis zn.: Ze dne: Naše čj.: Naše sp. zn.: KRNODO-40841/2018 vagr DO-56692018-vagr 330.1 V/5 Vágner Radomír

Více

Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, Horšovský Týn

Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, Horšovský Týn Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, 346 01 Horšovský Týn *MUHTX003M5PE* MUHTX003M5PE SPIS.ZN.: OVÚP/8060/2012/Šp Č.J.: MUHT 10171/2012 VYŘIZUJE: Václav

Více

odbor výstavby, 17. listopadu 411, Bílovec Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

odbor výstavby, 17. listopadu 411, Bílovec Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í MĚSTSKÝ ÚŘAD BÍLOVEC odbor výstavby, 17. listopadu 411, 743 01 Bílovec Č.j.: V/21479-11/5708-2011/Vavre V Bílovci dne: 18. července 2011 Vyřizuje: Vavrečková Alexandra tel.: 556312175 e-mail.: alexandra.vavreckova@bilovec.cz

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A ROZHODNUTÍ

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A ROZHODNUTÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SZ MMHK/018419/2012 ST2/Vos MMHK/138266/2012 ST2/Vos Ing. Petr Voslař 495 707 862 petr.voslar@mmhk.cz DLE ROZDĚLOVNÍKU

Více

Městský úřad Chlumec nad Cidlinou Klicperovo náměstí 64, Chlumec nad Cidlinou I

Městský úřad Chlumec nad Cidlinou Klicperovo náměstí 64, Chlumec nad Cidlinou I Městský úřad Chlumec nad Cidlinou Klicperovo náměstí 64, 503 51 Chlumec nad Cidlinou I odbor výstavby a životního prostředí Č.j.: OVŽP 5215/16 743/2016-Hol/3 Chlumec nad Cidlinou, dne 8. února 2017 Naše

Více

ROZHODNUTÍ. r o zhodnutí o změně vyu žití území -změna druhu po zemku

ROZHODNUTÍ. r o zhodnutí o změně vyu žití území -změna druhu po zemku M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Č E S K Á S K A L I C E odbor výstavby a životního prostředí třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice www.ceskaskalice.cz Sp.zn OVŽP-449/6635/2011//VÝST/St vyřizuje: Ing. Karel

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. ROZHODNUTÍ ve věci vyřazení z kategorie místní komunikace

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. ROZHODNUTÍ ve věci vyřazení z kategorie místní komunikace MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor investic a údržby obecního majetku Frýdecká 853, 739 32 Vratimov muvrx004msiz MUVRX004MSIZ Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: MUVR 1355/2016 Spis. značka: SPIS 241/2016/INV33 4 Vyřizuje:

Více

Městský úřad Chlumec nad Cidlinou KJicperovo náměstí 64, Chlumec nad Cidlinou I

Městský úřad Chlumec nad Cidlinou KJicperovo náměstí 64, Chlumec nad Cidlinou I Městský úřad Chlumec nad Cidlinou KJicperovo náměstí 64, 503 51 Chlumec nad Cidlinou I odbor výstavby a životního prostředí Č.j.: OVŽP 3968/09 755/2009- Vid Naše čj. OVŽP 177/396S-SIÚRl2009 Oprávněná úřední

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU. Velká Hradební 8 PSČ , schránka 100 R O Z H O D N U T Í

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU. Velká Hradební 8 PSČ , schránka 100 R O Z H O D N U T Í MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ 401 00, schránka 100 Vyřizuje: Bc. Markéta Hofmanová Tel. č.: 475 271 861 E-mail: marketa.hofmanova@mag-ul.cz R O Z H O D N U

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov muvrx002d3h6 MUVRX002D3H6 Váš dopis zn.: Ze dne: Č.j.: MUVR 2418/2010 Sp.Zn.: SPIS 487/2010/VAŽP40 4 Vyřizuje: Slívová

Více

M ě s t s k ý ú ř a d J i č í n

M ě s t s k ý ú ř a d J i č í n M ě s t s k ý ú ř a d J i č í n odbor dopravy - oddělení silničního hospodářství 17.listopadu 16, 506 01 Jičín e-mail: doprava@mujicin.cz fax.: 493 545 285 Č.j.: MuJc/2019/15929/DOP/MoE V Jičíně dne: 1.7.2019

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště: Nad Stadiónem 199, Vimperk

Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště: Nad Stadiónem 199, Vimperk Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6/2, 385 17 Vimperk Odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště: Nad Stadiónem 199, 385 17 Vimperk Číslo jednací: MUVPK-OD 20172/18-NOV Spisová značka: 3089/2017

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j. JMK 138226/2012 SpZn.: S-JMK 138226/2012/OD/Ha Brno 21. 1.2013 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í Krajský úřad

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV Odbor výstavby oddělení silničního hospodářství a dopravy

MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV Odbor výstavby oddělení silničního hospodářství a dopravy MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV Odbor výstavby oddělení silničního hospodářství a dopravy Doručení: dle rozdělovníku Číslo jednací: 56626/2017 Spisová zn.: 2017/3378/V/KOP Skartační zn.: V/5 Spisový zn.: 280 Vyřizuje:

Více

Magistrát města Zlína, stavební úřad, náměstí Míru 12, Zlín

Magistrát města Zlína, stavební úřad, náměstí Míru 12, Zlín Magistrát města Zlína, stavební úřad, náměstí Míru 12, 761 40 Zlín Spisová značka: MMZL-SÚ-083758/2014/Jan Číslo jednací dokumentu: MMZL 124850/2014 Zlín, dne 8.8.2014 Oprávněná úřední osoba: Ing. Janečka,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Náměstí FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ. Veřejná vyhláška ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Náměstí FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ. Veřejná vyhláška ROZHODNUTÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUFO 37602/2017/Štef/221.2.4 Sp.Zn: MUFO_S 6456/2017 VYŘIZUJE: ing. Žaneta Štefková TEL.: 558 604 186 FAX: 558 676 279 E-MAIL: zstefkova@frydlantno.cz DATUM: 14.02.2018

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Pověřena podepisováním. Příloha: Územní rozhodnutí výše uvedené stavby, ze dne , č.j.stav. 535/12-Kr

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Pověřena podepisováním. Příloha: Územní rozhodnutí výše uvedené stavby, ze dne , č.j.stav. 535/12-Kr Č.j. 535/12-Kr] str. 1 ÚŘAD MĚSTYSE LITULTOVICE, STAVEBNÍ ÚŘAD, 747 55 Litultovice 1 Č.j.stav.535/12-Kr Oprávněná úřední osoba: Bc.Jana Kremserová, tel. 555 559 542 Litultovice, dne 5.9.2012 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební, životního prostředí a rozvoje Orlovská Rychvald

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební, životního prostředí a rozvoje Orlovská Rychvald MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební, životního prostředí a rozvoje Orlovská 678 735 32 Rychvald Váš dopis zn.: Ze dne: 9.8.2012 Naše zn.: MěÚ-R/St. 2467/2012-Új. Sp. zn.: Vyřizuje: Bc. Újezdská Jana Tel.:

Více

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad ROZHODNUTÍ

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad ROZHODNUTÍ M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad Oprávněná úřední osoba: Kalová Bohdana, Ing. Tel.: 533304558, e-mail.: kalovab@slapanice.cz

Více

V e ř e j n á v y h l á š k a

V e ř e j n á v y h l á š k a MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBÍČ Odbor výstavby Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč Spis č.: OV/3439/2012/Bl V Třebíči dne 02.11.2012 Č.j.: OV 53361/12

Více

MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, Havířov - Město

MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, Havířov - Město MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, 736 01 Havířov - Město VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ZNAČKA SPISU: SSSÚ/111879/Py/2015 ČÍSLO JEDNACÍ: MMH/111879/2015-12 POČET

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY Odbor dopravy Masarykovo náměstí 1, Střed, 337 01 Rokycany se sídlem odboru Masarykovo náměstí 215 Váš dopis ze dne Naše značka Vyřizuje / tel / email V Rokycanech dne 16.8.2017 spis.zn.:mero/8635/od/17

Více

Městský úřad Veselí nad Moravou odbor Stavební úřad

Městský úřad Veselí nad Moravou odbor Stavební úřad Městský úřad Veselí nad Moravou odbor Stavební úřad tř. Masarykova 119, pracoviště tř. Masarykova 119, PSČ 698 01 Spis.značka: S-MVNM/ 31782/2018/SÚ Č.j.: MVNM/2098/2019 JID: MVNMX009E703 Vyřizuje: Ing.

Více

OZNÁMENÍ POKRAČOVÁNÍ SPRÁVNÍHO ŘÍZENÍ A MOŽNOST VYJÁDŘIT SE K PODKLADŮM ROZHODNUTÍ

OZNÁMENÍ POKRAČOVÁNÍ SPRÁVNÍHO ŘÍZENÍ A MOŽNOST VYJÁDŘIT SE K PODKLADŮM ROZHODNUTÍ silniční správní úřad Masarykovo náměstí 89 763 61 Napajedla tel: +420 577 100 960 fax: +420 577 100 965 mobil: +420 737 230 574 e-mail: cabla@napajedla.cz www.napajedla.cz Dle rozdělovníku Váš dopis značky/ze

Více

S T A V E B N Í P O V O L E N Í

S T A V E B N Í P O V O L E N Í MĚSTSKÝ ÚŘAD KRNOV ODBOR DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ HLAVNÍ NÁMĚSTÍ 96/1 794 01 KRNOV Váš dopis zn.: Ze dne: Naše čj.: Naše sp. zn.: KRNODO-35733/2018 vagr DO-41452018-vagr 330.1 V/5 Vágner Radomír

Více

Městský úřad Horšovský Týn odbor životního prostředí nám. Republiky 52, Horšovský Týn

Městský úřad Horšovský Týn odbor životního prostředí nám. Republiky 52, Horšovský Týn Městský úřad Horšovský Týn odbor životního prostředí nám. Republiky 52, 346 01 Horšovský Týn Spis. zn. ŽP12569/2012 č.j. MUHT 8612/2013 TEL.: 379 415 172 E-MAIL: a.strba@muht.cz MUHTX0046DEO (480/2012/ŽP/MY)

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU. Velká Hradební 8 PSČ , schránka 100 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU. Velká Hradební 8 PSČ , schránka 100 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ 401 00, schránka 100 Vyřizuje: Ing. Jiří Hladík Tel. č.: 475 271 374 E-mail: jiri.hladik@mag-ul.cz VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště ul. Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Č. j.: MULTM/0040147/18/DOP/JLa Sp. zn.: MULTM/0029336/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Telefon:

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. R o z h o d n u t í. v zastoupení advokátem JUDr. Miroslavem Nyplem, se sídlem Dukelská 15, Hradec Králové,

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. R o z h o d n u t í. v zastoupení advokátem JUDr. Miroslavem Nyplem, se sídlem Dukelská 15, Hradec Králové, Krajský úřad Královéhradeckého kraje Váš dopis ze dne Vaše značka Naše značka (č. j.) 11782/UP/2015/Sv Hradec Králové 27. 5. 2015 Odbor oddělení Vyřizuje linka email územního plánování a stavebního řádu

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, MLADÁ VOŽICE ROZHODNUTÍ POVOLENÍ UZAVÍRKY

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, MLADÁ VOŽICE ROZHODNUTÍ POVOLENÍ UZAVÍRKY MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV1716/2019/výst/Ru Č.j.: MUMV1938/2019/výst/Ru HES STAVEBNÍ

Více

dle rozdělovníku Č.J.: MURY 27502/2018 Spisová značka: STU 23056/2018 SIL

dle rozdělovníku Č.J.: MURY 27502/2018 Spisová značka: STU 23056/2018 SIL ! +NVSZY11UKWGX+ M U R Y X 0 0 T J V F W Město Rýmařov / Městský úřad Rýmařov Adresa: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov; Odbor Stavební úřad, pracoviště: náměstí Svobody 432/5 Adresát: dle rozdělovníku

Více

Magistrát města České Budějovice USNESENÍ

Magistrát města České Budějovice USNESENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1 / 1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Obecní úřad Kostelec nad Vltavou 398 58 Kostelec nad Vltavou čp.104 tel., 382593327, e-mail:kostelecnadvltavou@volny.cz www.kostelecnadvltavou.

Obecní úřad Kostelec nad Vltavou 398 58 Kostelec nad Vltavou čp.104 tel., 382593327, e-mail:kostelecnadvltavou@volny.cz www.kostelecnadvltavou. Obecní úřad Kostelec nad Vltavou 398 58 Kostelec nad Vltavou čp.104 tel., 382593327, e-mail:kostelecnadvltavou@volny.cz www.kostelecnadvltavou.cz čj. TP/OÚ/1-2009 v Kostelci nad Vltavou dne 26.10.2009

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MOHELNICE Odbor stavebního úřadu

MĚSTSKÝ ÚŘAD MOHELNICE Odbor stavebního úřadu MĚSTSKÝ ÚŘAD MOHELNICE Odbor stavebního úřadu oddělení stavebního úřadu úsek silniční hospodářství a speciální stavební úřad U Brány 916/2, 789 85 Mohelnice www.mohelnice.cz, tel.: 583 452 111, ID DS:

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Úřad městyse Litultovice

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Úřad městyse Litultovice ÚŘAD MĚSTYSE LITULTOVICE, STAVEBNÍ ÚŘAD, 747 55 Litultovice 1 Č. j. stav. 726/12-Te Oprávněná úřední osoba: ing. Vl. Tenglerová Litultovice, dne 24. 10. 2012 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Úřad městyse Litultovice,

Více

Katastrální úřad pro Královéhradecký kraj, Katastrální pracoviště Trutnov

Katastrální úřad pro Královéhradecký kraj, Katastrální pracoviště Trutnov Katastrální úřad pro Královéhradecký kraj, Katastrální pracoviště Trutnov Horská 822, 541 01 Trutnov tel.: 499316111, e-mail: kp.trutnov@cuzk.cz, ID dat. schránky: saehuy9 V Trutnově dne 17.10.2017 Sp.zn.:

Více

R O Z H O D N U T Í. t a k t o :

R O Z H O D N U T Í. t a k t o : šmmhkzu16b0ftfguœ Magistrát města Hradec Králové Živnostenský úřad - pracoviště Střelecká 824/47 Československé armády 408/51 502 00 Hradec Králové Č. j.: MMHK/066389/2016 Sp. značka: SZ MMHK/187416/2015

Více

Městský úřad Krnov. odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA S T A V E B N Í P O V O L E N Í

Městský úřad Krnov. odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA S T A V E B N Í P O V O L E N Í Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, 794 01 Krnov Č.j.: KRNODO-1424/2017 vagr Sp.zn.: DO-163082016-vagr Krnov dne 5. 1. 2017 Vyřizuje: Vágner Radomír VEŘEJNÁ

Více

Městský úřad Vimperk. Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK. odbor výstavby a územního plánování. - veřejná vyhláška R O Z H O D N U T Í

Městský úřad Vimperk. Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK. odbor výstavby a územního plánování. - veřejná vyhláška R O Z H O D N U T Í Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování Číslo jednací: VÚP 19333/15-KLI-471/11 Vyřizuje: Ing. Vlasta Klimová Telefon: 388 459 048 Ve Vimperku dne: 16.9.2015

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, Žamberk

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, Žamberk MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk Čj.: MUZBK-17582/2016/SPDO-3 Spisová značka: MUZBK-17582/2016/SPDO Spis. skart. znak, lhůta: 280.8 S5 Počet listů/příloh/listů

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Soudní Valašské Meziříčí

MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Soudní Valašské Meziříčí MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Soudní 1221 757 01 Valašské Meziříčí www.valasskemezirici.cz ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ A STAVEBNÍHO ŘÁDU Město Valašské Meziříčí, Náměstí 7, 757 01 Valašské Meziříčí, zastoupené

Více

R O Z H O D N U T Í. Obec Leština, IČO , Leština 87, Proseč u Skutče, zastoupená společností

R O Z H O D N U T Í. Obec Leština, IČO , Leština 87, Proseč u Skutče, zastoupená společností Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Č.j. 499-4/2010-330/R V Proseči dne 1.3.2011 Vyřizuje: Bc. Pavel Raba Tel. 469321246 Žadatel: V E Ř E J N Á V Y H L Á Š

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK

MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK Odbor dopravy Náměstí Augustina Němejce 63, 335 01 Nepomuk, Plzeňský kraj Tel: 371519711 Fax: 371591422 IČO: 00256986 e-mail: podatelna@urad-nepomuk.cz Váš dopis zn. ze dne Naše zn./

Více

Městský úřad Zatec Stavební a vyvlastňovací Náměstí Svobody 1,43824 ROZHODNUTI ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

Městský úřad Zatec Stavební a vyvlastňovací Náměstí Svobody 1,43824 ROZHODNUTI ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ " Městský úřad Zatec Stavební a vyvlastňovací Náměstí Svobody 1,43824 11111111111 111111111111 111111111 1111111111 1111 111111111111111111111111 MUZAX005UVC4 Žatec úřad Spis. zn.: Č.j.: Vyřizuje: E-mail:

Více

Doručená zpráva. Obec Tuchoměřice, V Kněžívce 212, Tuchoměřice, CZ. Odesílatel: Typ zprávy: Typ schránky: OVM

Doručená zpráva. Obec Tuchoměřice, V Kněžívce 212, Tuchoměřice, CZ. Odesílatel: Typ zprávy: Typ schránky: OVM Příjemce: Obec Tuchoměřice, V Kněžívce 212, 25267 Tuchoměřice, CZ Doručená zpráva Věc: Přílohy: Odesílatel: Zmocnění: Nezadáno rozhodnutí 08661/2/12 UR ID zprávy: 110688630 Bazén - ÚR - Tuchomence.pdf

Více

Ocelíkova 672/1, Praha 415. Odbor výstavby, Vidimova 1325, Praha 4, Telefon:

Ocelíkova 672/1, Praha 415. Odbor výstavby, Vidimova 1325, Praha 4, Telefon: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Ocelíkova 672/1, 149 41 Praha 415 B@=\ 34322960 Odbor výstavby, Vidimova 1325, Praha 4, Telefon: 267 902 111 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 516/10-Ru Ing. Jiří Rusek 553 777 203 553 777 200 stavebni@koberice.cz

Více

Městský úřad Chlumec nad Cidlinou Klicperovo náměstí 64, Chlumec nad Cidlinou I

Městský úřad Chlumec nad Cidlinou Klicperovo náměstí 64, Chlumec nad Cidlinou I Městský úřad Chlumec nad Cidlinou Klicperovo náměstí 64, 503 51 Chlumec nad Cidlinou I odbor výstavby a životního prostředí Č.j.: CHLNC-1681/18/OVŽP 209/2018-Men Chlumec nad Cidlinou, dne 21. května 2018

Více

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č /2012

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č /2012 00256095 *00256095* Městský úřad Týn nad Vltavou Odbor regionálního rozvoje náměstí Míru 2, 375 01 Týn nad Vltavou IČ 245585, DIČ CZ-00245585 Číslo jednací: MÚT/15867/2012 Spisová značka: MÚT/11953/2012/ORR/H.

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG vládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ SPRÁVNÍHO ŘÍZENÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ SPRÁVNÍHO ŘÍZENÍ Městský úřad Česká Lípa Odbor dopravy náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Plně určený sp. znak písemnosti: 280.9 - Skartační znak/lhůta: A/20 Váš dopis zn.: Ze dne: viz rozdělovník Č. j.:

Více

Městský úřad Nechanice - odbor výstavby a životního prostředí

Městský úřad Nechanice - odbor výstavby a životního prostředí Městský úřad Nechanice - odbor výstavby a životního prostředí Husovo náměstí čp.83 503 15 Nechanice SZ: Sp - Nech 0630 /2012, čj. Nech 0630/2012 Nechanice, 23. 7. 2012 Oprávněná úřední osoba: Dana Rollová,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ Tel.: , FAX: Slušovice dne 21.

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ Tel.: , FAX: Slušovice dne 21. Číslo jednání: 3/2013 Oprávněná úřední osoba: Hynčicová Ivana MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ 763 15 Tel.: 577 981 141, FAX: 577 981 476 Slušovice dne 21. února 2013

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště ul. Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Č. j.: MULTM/0067094/17/DOP/JLa Sp. zn.: MULTM/0049907/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Telefon:

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY odbor dopravně-správní oddělení silničního hospodářství VAŠE ZNAČKA: ČÍSLO JEDNACÍ: SPISOVÁ ZNAČKA: OPRÁVNÉNÁ DOP/5437/201/TON DOP/812/201/TON/5 Ing. Josef Tomanovič ÚŘEDNÍ OSOBA: TELEFON: 577 80 282 E-MAIL:

Více

Městský úřad Štramberk

Městský úřad Štramberk Městský úřad Štramberk STAVEBNÍ ÚŘAD Náměstí č. 9, 742 66 Štramberk Č.j.: SÚ 1088/2012/2/JB Štramberk, dne: 12. 07. 2012 Vyřizuje:Jan Buček, tel.: 558 840 611.: jan.bucek@stramberk.cz Ing. Bc. Grosmanová

Více

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ 0Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ PRODLOUŽENÍ PLATNOSTI STAVEBNÍHO POVOLENÍ

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ PRODLOUŽENÍ PLATNOSTI STAVEBNÍHO POVOLENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1 / 1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD KUTNÁ HORA Havlíčkovo náměstí 552/1, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 stavební úřad tel.: 327 710 111*, fax: 327 710 106 e-mail: stavebni@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz V Kutné Hoře dne:

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad MUPTX0020LJN SPIS. ZNAČKA: 443/2010/VaŽP/Ko ČÍSLO JEDNACÍ: MěÚP4991a/2010/Ko VYŘIZUJE: Konečná REFERENT: Odboru

Více

OBEC TREBOVLE Obecní úřad Třebovle 53, Kostelec nad Černými Lesy Telefon: , ID DS: byhauty

OBEC TREBOVLE Obecní úřad Třebovle 53, Kostelec nad Černými Lesy Telefon: , ID DS: byhauty C.j.: 176/2012 v OBEC TREBOVLE Obecní úřad Třebovle 53, 281 63 Kostelec nad Černými Lesy Telefon: 321 783489, ID DS: byhauty e-mail: trebovle@volny.cz Vyřizuje: L. Růžková V Třebovli, dne 6.6.2012 Veřejná

Více

MUJCX00FA5FF Městský úřad Jičín - Stavební úřad 506 01 Jičín, Žižkovo náměstí 18. VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č. 210/2012

MUJCX00FA5FF Městský úřad Jičín - Stavební úřad 506 01 Jičín, Žižkovo náměstí 18. VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č. 210/2012 *mujcx00fa5ff* MUJCX00FA5FF Městský úřad Jičín - Stavební úřad 506 01 Jičín, Žižkovo náměstí 18 Č.j.: MuJc/2012/24707/SU/Ves Jičín, dne 19.9.2012 Spisová značka: Výst. 2012/17982/Ve Oprávněná úřední osoba:

Více

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, 669 02 Znojmo Oprávněná úřední osoba: Ing. Eva Zavadilová Znojmo 5. března 2012 Tel.: 515 216 438 Fax: 515 216 441 E-mail: Eva.Zavadilova@arm.muznojmo.cz

Více

Stavba se podle 115 stavebního zákona povoluje.

Stavba se podle 115 stavebního zákona povoluje. Městský úřad Kuřim tel. +420 541 422 311 Jungmannova 968/75 fax +420 541 230 366 664 34 Kuřim www.kurim.cz ODBOR DOPRAVY Váš dopis zn.: ze dne: naše zn.: vyřizuje: tel.: fax: e-mail: 21.08.2017 MK/17272/17/OD

Více

Gefab CZ, Švédská 5, Brno, IČ: zmocněnec

Gefab CZ, Švédská 5, Brno, IČ: zmocněnec Městský úřad Kuřim tel. +420 541 422 311 Jungmannova 968/75 fax +420 541 230 633 664 34 Kuřim www.kurim.cz Váš dopis zn.: ze dne: 15.04.2015 naše zn.: MK/7143/15/OD vyřizuje: tel.: +420 541 422 335 fax.:

Více

Městský úřad Hrušovany nad Jevišovkou Hrušovany nad Jevišovkou, náměstí Míru 22

Městský úřad Hrušovany nad Jevišovkou Hrušovany nad Jevišovkou, náměstí Míru 22 Městský úřad Hrušovany nad Jevišovkou 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou, náměstí Míru 22 SPIS. ZN..: 6381/2016 Č.J.: SPIS Č.: OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TEL.: E-MAIL: DATUM: 2.1.2017 MUHR_0014/2017/STU2 ZVU

Více