ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ (BABYSITTER) PHILIPS SBC SC 467

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ (BABYSITTER) PHILIPS SBC SC 467"

Transkript

1 1 ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ (BABYSITTER) PHILIPS SBC SC 467 Firma Philips se věnovala vývoji a výrobě spolehlivých elektronických přístrojů, které mohou značně ulehčit život novopečeným matkám nebo otcům. Elektronický hlídač dětí vám ohlídá vaše dítě za všech okolností a kdekoli se bude nalézat. Zařízení pro rádiový provoz smí být provozováno v souladu s Generální licencí číslo 30/R/2000. OVLÁDACÍ PRVKY DĚTSKÉHO PŘÍSTROJE 1. Noční osvětlení. 2. Hovorové tlačítko. 3. Reproduktor. 4. Zásuvka pro připojení napáječe. 5. Spínač/vypínač. 6. Kontrolka pohotovostního stavu. 7. Přepínač vysílacích kanálů. 8. Mikrofon. 9. Síťový napáječ. 10. Regulátor citlivosti mikrofonu. 11. Regulátor hlasitosti. 12. Víčko prostoru pro napájecí články.

2 2 OVLÁDACÍ PRVKY RODIČOVSKÉHO PŘÍSTROJE 13. Kontrolky hlasitosti přicházejícího zvuku. 14. Mikrofon. 15. Hovorové tlačítko. 16. Kontrolka systému. 17. Nabíjecí základna. 18. Síťový napáječ. 19. Kontrolka pohotovosti. 20. Regulátor hlasitosti a spínač/vypínač. 21. Přepínač vysílacích kanálů. 22. Reproduktor. 23. Kontrolka nabíjení. 24. Víčko prostoru pro napájecí články. 25. Zásuvka pro připojení napáječe. 26. Spínač systému poplachu. DŮLEŽITÉ INFORMACE Pročtěte laskavě podrobně následující informace týkající se obsluhy tohoto přístroje a návod uschovejte pro případná pozdější nahlédnutí. Pamatujte na to, že tento přístroj je pouze vaším pomocníkem, který vám pouze pomáhá, ale nemůže nahradit vaší povinnost dbát na řádný dohled nad dítětem.

3 3 Napájecí kablík musí být mimo dosah dítěte a to ve vzdálenosti nejméně 1 m. Dětský přístroj nestavte nikdy přímo na postýlku nebo do dřevěné zahrádky, v níž se dítě pohybuje. Dětský přístroj nikdy ničím nepřikrývejte. Přístroj vždy čistěte pouze navlhčeným hadříkem. Přístroj nepoužívejte nikdy v blízkosti vody. UVEDENÍ PŘÍSTROJE DO PROVOZU Dětský přístroj postavte tak, aby byl od dítěte vzdálen alespoň 1 metr. Dětský přístroj nestavte nikdy přímo na postýlku nebo do dřevěné zahrádky, v níž se dítě pohybuje. Přepínače vysílacích kanálů musí být u dětského i rodičovského přístroje nastaveny shodně. Síťový napáječ dětského přístroje zasuňte do zásuvky. Rodičovský přístroj vzdalte od dětského přístroje. Kdybyste měli oba přístroje blízko u sebe, nastávala by nežádoucí akustická zpětná vazba, která by se projevila pískáním nebo houkáním. Síťový napáječ rodičovského přístroje zasuňte rovněž do zásuvky. Rodičovský přístroj vložte do nabíjecí základny. Rozsvítí se červená kontrolka. Akumulátory v rodičovském přístroji nechte nabíjet asi 14 hodin. Rodičovský přístroj s plně nabitými akumulátory je schopen pracovat asi 12 hodin, pokud byl odejmut z nabíjecí základny. Jakmile začne blikat kontrolka na rodičovském přístroji, znamená to, že jsou již jeho akumulátory na hranici vybití a proto postavte rodičovský přístroj do nabíjecí základny. HLÍDÁNÍ DÍTĚTE Zapněte dětský přístroj spínačem/vypínačem. Zelená kontrolka pohotovostního stavu se rozsvítí.

4 4 Nastavte regulátor citlivosti mikrofonu na dětském přístroji do vhodné polohy. Jako referenční úroveň použijte vlastní hlas. Když dětský přístroj zaregistruje zvuk, rozsvítí se kontrolka žlutě. Zapněte rodičovský přístroj spínačem/vypínačem. Nastavte regulátor hlasitosti na rodičovském přístroji do vhodné polohy. Jestliže je přenos mezi oběma přístroji v pořádku, rozsvítí se zeleně SYSTEM CHECK. HOVOR S DÍTĚTEM Zapněte dětský přístroj spínačem/vypínačem. Zelená kontrolka pohotovostního stavu se rozsvítí. Nastavte regulátor hlasitosti na dětském přístroji přibližně do střední polohy. Toto nastavení můžete později upřesnit. Zapněte rodičovský přístroj a nastavte jeho hlasitost na přijatelnou úroveň. Na rodičovském přístroji stiskněte hovorové tlačítko a můžete začít zřetelně mluvit do mikrofonu. Pokud je na rodičovském přístroji stisknuto hovorové tlačítko, není přijímán žádný zvuk z dětského přístroje. Pak opět hovorové tlačítko uvolněte. DOMÁCÍ INTERKOM Zapněte dětský přístroj spínačem/vypínačem. Zelená kontrolka pohotovostního stavu se rozsvítí. Nastavte regulátor hlasitosti na dětském přístroji přibližně do střední polohy. Na dětském přístroji nastavte citlivost mikrofonu na nulu.

5 5 Zapněte rodičovský přístroj a nastavte jeho hlasitost na přijatelnou úroveň. Na rodičovském přístroji stiskněte hovorové tlačítko a můžete začít zřetelně mluvit do mikrofonu. Pak opět hovorové tlačítko na rodičovském přístroji uvolněte. Na dětském přístroji stiskněte hovorové tlačítko a můžete začít zřetelně mluvit do mikrofonu. Pak opět hovorové tlačítko na dětském přístroji uvolněte. Pokud je na jednom přístroji stisknuto hovorové tlačítko, není slyšet žádný zvuk z druhého přístroje. Hovořit může vždy pouze jedna osoba. VYSVĚTLENÍ FUNKCÍ ODSTRANĚNÍ INTERFERENCÍ Pokud by se při vzájemném spojení vyskytovaly problémy, nebo bylo spojení rušeno, přepněte oba přístroje na druhý kanál. Dbejte na to, aby byly u obou přístrojů vždy zvoleny shodné kanály. TICHÉ MONITOROVÁNÍ Na rodičovském přístroji nastavte regulátorem hlasitosti hlasitost na minimum, ale přístroj nevypněte. Úroveň zvuků, přicházející z dětského přístroje, pak sledujte pouze na rozsvěcujících se kontrolkách hlasitosti. KONTROLA KONTAKTU OBOU PŘÍSTROJŮ Přesvědčte se, zda kontrolka SYSTÉM CHECK trvale zeleně svítí. Pokud by červeně blikala, znamenalo by to poruchu ve vzájemném spojení. Kontrolka červeně bliká, pokud je po dobu 30 sekund mezi oběma přístroji špatné spojení. V takovém případě se pokuste změnit polohu obou přístrojů (umístěte je například blíže k sobě).

6 6 AKTIVACE KONTROLY SYSTÉMU Na rodičovském přístroji můžete zapojit kontrolní upozornění tak, že v okamžiku, kdy by byl provoz mezi oběma přístroji nevyhovující, ozve se akustický signál. V základním nastavení z výroby je tento signál deaktivován. Otevřete víčko prostoru pro napájecí články. Přepínač v tomto prostoru přepněte do polohy ON. Víčko opět uzavřete. Kontrolka systému bliká i při vypojeném kontrolním upozornění. NOČNÍ OSVĚTLENÍ Noční osvětlení zapnete nebo vypnete tlačítkem nočního osvětlení. Pokud přístroj není připojen do sítě a pracuje pouze s vloženými napájecími články, doporučujeme z úsporných důvodů noční osvětlení nepoužívat. DOSAH AŽ 250 m VE VOLNÉM PROSTORU Přístroje jsou schopny pracovat i když jsou od sebe vzdáleny 250 m (ve volném prostoru). To znamená, že mezi oběma přístroji nejsou žádné překážky, které by bránily průchodu signálu (například zdi, stropy, velké objekty, případně sklo). V takovém případě se tato vzdálenost podle okolností zmenšuje. PROVOZ DĚTSKÉHO PŘÍSTROJE Z NAPÁJECÍCH ČLÁNKŮ Pomocí mince otevře prostor pro napájecí články. Vložte čtyři články typu AA (tužkové) a dbejte na jejich správné pólování, které je tam vyznačeno. Napájecí články nejsou součástí dodávky. Z důvodu větší kapacity doporučujeme používat alkalické články. Víčko opět uzavřete. Pokud začne blikat červená kontrolka, jsou články na hranici vyčerpání. Nové články umožní provoz asi po dobu 30 hodin.

7 7 VÝMĚNA AKUMULÁTORŮ V RODIČOVSKÉM PŘÍSTROJI Otevřte prostor pro akumulátory. Odpojte akumulátorový blok a vyjměte jej. Pozorně připojte nový akumulátorový blok a vložte ho do jeho prostoru. Víčko prostoru pro akumulátory uzavřete. POKYNY PRO POUŽITÍ A LIKVIDACI NAPÁJECÍCH ČLÁNKŮ Nesměšujte různé druhy napájecích článků. Nesměšujte staré napájecí články s novými. Pokud přístroj delší dobu nepoužíváte, napájecí články z něj vyjměte. Vyčerpané napájecí články nezahazujte do běžného domovního odpadu, ale odevzdávejte je do sběren k tomu určených. PRAKTICKÉ RADY Příznak: Kontrolka pohotovostního stavu nesvítí: Ozývá se pískání nebo houkání: Akumulátory v rodičovském přístroji nelze nabít: Kontrolka pohotovosti bliká: Nepracuje vzájemná komunikace: Rušení nebo špatný příjem: Červená kontrolka systému bliká: Možná příčina: Přístroj nebyl zapojen. Napájecí články vyčerpané. Přístroje jsou příliš blízko u sebe. Zmenšete hlasitost. Nebyl připojen napáječ do sítě. Vadný akumulátorový blok. Napájecí zdroje jsou vyčerpané. Špatně nastavená reprodukční hlasitost. Změňte nastavení kanálu. Změňte polohu přístrojů (vzájemně je přibližte).

8 8 TECHNICKÉ SPECIFIKACE Akumulátorový blok (NiMH) je dodáván s přístrojem. Napájecí články AA (tužkové) nejsou dodávány s přístrojem. Síťové napáječe 230 V / 9 V (2 ks) jsou dodávány s přístrojem. Používejte výhradně dodané síťové napáječe, případně jiné, které odpovídají normě EN60950 a při vstupním střídavém napětí 230 V mají stejnosměrné výstupní napětí 9 V při maximálním odběru 200 ma. Dosah až 250 m ve volném prostoru. Provozní teplota 10 až 49 C. Kontinuální komunikace (neslyšitelný signál zajišťuje bezporuchový přenos a vytváří podmínky pro perfektní spojení mezi oběma přístroji).

9 9 Prohlášení o shodě rádiového zařízení s ustanoveními nařízení vlády č. 426/2000 Sb., kterým se stanoví technické požadavky na rádiová a na telekomunikační koncová zařízení. Dovozce: Philips Česká republika s s.r.o. Divize spotřební elektroniky Šafránkova 1 Praha IČO: tímto prohlašuje, že výrobek druh, kód: dorozumívací zařízení (5562) typové označení: SBC SC 467/00 specifikace: Baby-sitter-hlídání dětí; TRx SBC SC 467/90; TRx SBC SC 467/91 výrobce: Eagletron Telecommunications Ltd. Hong Kong pásmo přeladitelnosti: 40,675-40,695 MHz vf výkon <5 mw pásmo pracovních kmitočtů: 2 kanály kanálová rozteč: není stanovena druh vysílání: 10K0F3E-- druh modulace: účel použití: Výrobek je určen výhradně k domácímu použití ve shodě s návodem k použití splňuje požadavky Generální licence Českého telekomunikačního úřadu č. GL 30/R/2000, dále splňuje požadavky těchto norem a předpisů, příslušných pro daný druh zařízení: rádiové parametry (ČSN/EN): V1.3.1 ( ) EMC (ČSN/EN): ; :1994+A1:2001; 55013:1990+A12:1994+A13:1996+A14:1999; 55020:1994+A11:1996 elektrická bezpečnost (ČSN/EN): 60065:1993+A11:1999; a že je bezpečný za podmínek použití, uvedených v návodu k obsluze k tomuto výrobku. Shoda byla posouzena v souladu s 3, bod 1, písm. b), příloha 3 nařízení vlády č. 426/2000 Sb., kterým se stanoví technické požadavky na rádiová a na telekomunikační koncová zařízení. Prohlášení o shodě je vydáváno na základě těchto podkladů: Zkušební protokol č. RA1154/04, 00-EL vydaný akreditovanou laboratoří TESTCOM - Hvožďanská Praha 4 / CETECOM ICT Service, Untertürkheimer Strasse 6-10, D Saarbrücken Toto prohlášení je vydáno na výhradní odpovědnost dovozce. V Praze dne Tel: Fax: michal.bezouska@philips.com Michal Bezouška, aprobační manažer

10 10 ZÁRUKA A SERVIS Za tento výrobek přebírá Philips záruku po dobu 2 roků od data prodeje. Záruka se vztahuje na závady, způsobené vadami materiálu nebo výrobní vadou. V rámci záruky se servis poskytuje pouze po předložení dokladu o nákupu, kterým je řádně vyplněný záruční list nebo pokladní doklad, z něhož vyplývá, že byl nárok uplatněn v záruční době. Záruční nárok nelze uplatnit v případě, že byl výrobek mechanicky poškozen (včetně poškození v průběhu přepravy) nebo byl nesprávně používán (v rozporu s pokyny v návodu) nebo byl poškozen neodvratnou událostí (živelná pohroma). Záruční i pozáruční servis je zajištěn ve všech zemích, do nichž firma Philips oficiálně dodává své výrobky. V případě závady se laskavě obraťte na svého dodavatele nebo na servisní organizaci firmy Philips. Bližší informace i radu při případných obtížích vám poskytne Informační linka firmy Philips, jejíž adresa je uvedena na konci záručních podmínek. Informační linka Philips Telefonický kontakt: Faxový kontakt: ový kontakt: Poštovní kontakt: Infolinka@philips.com Philips Česká republika sro. Infolinka Šafránkova Praha 5

BEZŠŇŮROVÁ SLUCHÁTKA PHILIPS SBC HC 8850 ÚVOD

BEZŠŇŮROVÁ SLUCHÁTKA PHILIPS SBC HC 8850 ÚVOD 1 BEZŠŇŮROVÁ SLUCHÁTKA PHILIPS SBC HC 8850 ÚVOD Děkujeme vám, že jste si zvolili tato bezšňůrová sluchátka, u nichž je používána moderní technologie přenosu signálu kmitočtovou modulací. Tato sluchátka

Více

ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ (BABYSITTER) PHILIPS SBC SC 463

ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ (BABYSITTER) PHILIPS SBC SC 463 1 ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ (BABYSITTER) PHILIPS SBC SC 463 Firma Philips se věnovala vývoji a výrobě spolehlivých elektronických přístrojů, které mohou značně ulehčit život novopečeným matkám nebo otcům.

Více

ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ (BABYSITTER) PHILIPS SBC SC 463

ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ (BABYSITTER) PHILIPS SBC SC 463 1 ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ (BABYSITTER) PHILIPS SBC SC 463 Firma Philips se věnovala vývoji a výrobě spolehlivých elektronických přístrojů, které mohou značně ulehčit život novopečeným matkám nebo otcům.

Více

ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ (BABYSITTER) PHILIPS SBC SC 465

ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ (BABYSITTER) PHILIPS SBC SC 465 1 ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ (BABYSITTER) PHILIPS SBC SC 465 Firma Philips se věnovala vývoji a výrobě spolehlivých elektronických přístrojů, které mohou značně ulehčit život novopečeným matkám nebo otcům.

Více

ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ SBC SC 468 NÁVOD K OBSLUZE

ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ SBC SC 468 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ SBC SC 468 NÁVOD K OBSLUZE 1 Firma Philips se věnuje vývoji a výrobě spolehlivých elektronických přístrojů, které mohou značně ulehčit život novopečeným matkám nebo otcům. Zařízení

Více

BEZŠŇŮROVÝ MIKROFON SBC MC 8650 NÁVOD K OBSLUZE

BEZŠŇŮROVÝ MIKROFON SBC MC 8650 NÁVOD K OBSLUZE BEZŠŇŮROVÝ MIKROFON SBC MC 8650 NÁVOD K OBSLUZE 1 Blahopřejeme vám ke koupi tohoto bezšňůrového mikrofonního systému RF/FM firmy Philips. Tento mikrofon, vyrobený nejmodernějšími technologiemi, vám umožňuje

Více

ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ S BUDÍKEM PHILIPS AJ 3120

ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ S BUDÍKEM PHILIPS AJ 3120 1 ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ S BUDÍKEM PHILIPS AJ 3120 OVLÁDACÍ PRVKY (obr. 1) 1 SLEEP K aktivaci funkce SLEEP. 2 FUNKČNÍ PŘEPÍNAČ CLOCK: K zobrazení hodin. SET ALARM: K nastavení buzení. SET TIME: HR/MIN: K

Více

SMR 110. Personal Mobile Radio. Radiostanice. Rádiostanica. Rádióállomás. Radiostacja

SMR 110. Personal Mobile Radio. Radiostanice. Rádiostanica. Rádióállomás. Radiostacja SMR 110 OWNER S MANUAL USER INSTRUCTIONS NÁVOD K OBSLUZE UŽIVATELSKÉ POKYNY NÁVOD NA OBSLUHU POUŽÍVATEĽSKÉ POKYNY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK INSTRUKCJA OBSŁUGI ZALECENIA DLA UŻYTKOWNIKA

Více

BEZŠŇŮROVÁ SLUCHÁTKA PHILIPS SBC HC 8410

BEZŠŇŮROVÁ SLUCHÁTKA PHILIPS SBC HC 8410 1 BEZŠŇŮROVÁ SLUCHÁTKA PHILIPS SBC HC 8410 Děkujeme vám, že jste si zvolili tato bezšňůrová stereofonní sluchátka, u nichž je použita moderní technologie přenosu signálu kmitočtově modulovaným rozhlasovým

Více

Uživatelský manuál T5622

Uživatelský manuál T5622 Uživatelský manuál T5622 BEZPEČNOST PRODUKTU A ÚČINKY RÁDIOVÉHO VYSÍLÁNÍ PŘENOSNÝCH RADIOSTANIC Před zahájením používání tohoto produktu si pečlivě pročtěte pokyny pro bezpečné používání, které jsou obsaženy

Více

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Profi

BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Profi BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA Profi Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Prosím, přečtěte si tento návod k obsluze. Návod si uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Technické údaje Vysílač Frekvence

Více

Bezdrátová sada aktivních reproduktorů FMS 8480. Obj. č.: 33 02 01

Bezdrátová sada aktivních reproduktorů FMS 8480. Obj. č.: 33 02 01 NÁVOD K OBSLUZE Verze 06/01 Bezdrátová sada aktivních reproduktorů FMS 8480 Obj. č.: 33 02 01 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže

Více

NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC

NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC Obsah Úvod... 1 Příslušenství... 1 Základní vlastnosti... 1 Základní složení/montáž... 2 Montážní postup... 2 Bezpečnost... 5 Ilustrace funkcí panelu... 7 Ilustrace funkcí zadní

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Verze 11/03. Obj. č.: 75 05 16

NÁVOD K OBSLUZE. Verze 11/03. Obj. č.: 75 05 16 NÁVOD K OBSLUZE Verze 11/03 Obj. č.: 75 05 16 Vyhlaste rázný boj průvanu a plýtvání drahocenným teplem! Tento mluvící gong totiž dokáže napomenout každého, kdo za sebou zapomněl zavřít dveře. Pomocí přepínače

Více

MIDLAND G8. Obsah 1x Midland G8 1x stolní nabíječka 1x síťový adaptér 1x baterie 1x spona na opasek

MIDLAND G8. Obsah 1x Midland G8 1x stolní nabíječka 1x síťový adaptér 1x baterie 1x spona na opasek MIDLAND G8 Děkujeme, že jste si vybrali Midland! Midland G8 je přenosná radiostanice, která se používá téměř v celé Evropě. Pro více informací doporučujeme projít si schéma omezení použití. Midland G8

Více

PMR 446 Přenosná vysílačka. Tectalk easy. Návod k použití

PMR 446 Přenosná vysílačka. Tectalk easy. Návod k použití PMR 446 Přenosná vysílačka Tectalk easy Návod k použití Obslužné prvky 1 5 6 2 7 3 8 9 4 10 1 Anténa 2 LCD-displej zobrazuje aktuální kanál a jiné symboly pro provoz. 3 Klávesy pro pohyb nahoru a dolů

Více

SWITEL WALKIE-TALKIE PMR WTF 800 Česky

SWITEL WALKIE-TALKIE PMR WTF 800 Česky SWITEL WALKIE-TALKIE PMR WTF 800 Česky Uživatelská příručka Přečtěte si prosím tyto informace a uchovejte manuál poblíž pro budoucí doporučení. WTF 800 pracuje na 8 kanálech. Zařízení je vyrobeno dle IPX7

Více

OBSAH BEZPEČNOST PRODUKTU A ÚČINKY RÁDIOVÉHO VYSÍLÁNÍ PŘENOSNÝCH DVOUSMĚRNÝCH RÁDIÍ

OBSAH BEZPEČNOST PRODUKTU A ÚČINKY RÁDIOVÉHO VYSÍLÁNÍ PŘENOSNÝCH DVOUSMĚRNÝCH RÁDIÍ OBSAH BEZPEČNOST PRODUKTU A ÚČINKY RÁDIOVÉHO VYSÍLÁNÍ PŘENOSNÝCH DVOUSMĚRNÝCH RÁDIÍ Bezpečnostní informace 2 Bezpečnostní pokyny pro práci s nabíječkou 2 ZAČÍNÁME Vaše nové rádio 4 Baterie a nabíjení baterií

Více

... 3... 23... 43... 63

... 3... 23... 43... 63 BBM 7010 EN / Digital Audio Baby Monitor User s manual CZ / Digitální audio chůvička Návod k obsluze SK / Digitálna audio opatrovateľka Návod na obsluhu HU / Digitális audió babaőrző Használati útmutató

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. Obj. č.: 26 00 21

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. Obj. č.: 26 00 21 NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE Obj. č.: 26 00 21 OBSAH Strana: 1. Úvod... 2 2. Účel použití... 2 3. Rozsah dodávky... 3 4. Vysvětlivky symbolů... 3 5. Bezpečnostní upozornění... 3 a) Obecně... 3 b) Elektromagnetické

Více

Vlastnosti. Varování. Nastavení kanálů a digitálních kódů

Vlastnosti. Varování. Nastavení kanálů a digitálních kódů Děkujeme Vám, že jste si zakoupili naši dětskou chůvičku VBC-23. Vámi koupený přístroj byl vyroben a otestován za nejpřísnějších kontrol kvality, abychom vy i my měli jistotu, že každý kus opouští továrnu

Více

DPC-D244-R DPC-D244-FR

DPC-D244-R DPC-D244-FR DPC-D244-R DPC-D244-FR 2-drátová dveřní stanice Uživatelský manuál Mechanické časti a jejich funkce Montáž Připojení kabelů JP/LK: Přepínač typu ovládaní zámku, interní napájení/ovládacím relé DIP přepínač::

Více

MIDLAND G7 XT dvojbarevná a dvojpásmová PMR/LPD radiostanice

MIDLAND G7 XT dvojbarevná a dvojpásmová PMR/LPD radiostanice MIDLAND G7 XT dvojbarevná a dvojpásmová PMR/LPD radiostanice 1. Úvod Midland G7 XT kombinuje nejnovější radiokomunikační technologie s pevnou mechanickou konstrukcí. Poskytuje tak ideální a efektivní řešení

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Stolní rádio SV/VKV s hodinami a projektorem Orion CR-638

NÁVOD K OBSLUZE. Stolní rádio SV/VKV s hodinami a projektorem Orion CR-638 NÁVOD K OBSLUZE Stolní rádio SV/VKV s hodinami a projektorem Orion CR-638 Obj. č.: 33 02 95 Vážení zákazníci! Děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup našeho rozhlasového přijímače. Než začnete rádio používat,

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE Obj. č. 61 05 58 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení zařízení do provozu a k jeho obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 35 02 88

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 35 02 88 NÁVOD K OBSLUZE Verze 05/01 Obj. č.: 35 02 88 Máte například hrací konzolu, DVD-přehrávač, videorekordér nebo satelitní přijímač a chtěli byste všechny tyto přístroje připojit k jednomu televiznímu přijímači

Více

LUVION Delft, The Netherlands www.luvion.com

LUVION Delft, The Netherlands www.luvion.com NÁVOD K POUŽITÍ OBSAH ÚVOD BEZPEČNOSTNÍ POKYNY OBSAH BALENÍ PŘÍDAVNÉ KAMERY POPIS RODIČOVSKÉ JEDNOTKY (MONITORU) POPIS DĚTSKÉ JEDNOTKY (KAMERY) UVEDENÍ DO PROVOZU VOLBY MENU PÁROVÁNÍ ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ TECHNICKÁ

Více

SET 830 TV a SET 830 S

SET 830 TV a SET 830 S SET 830 TV a SET 830 S Naše organizace Unie neslyšících Brno je iniciátorem a patronem (od r.1997) Telefonní operátorské služby pro neslyšící Telefonica O2 Czech republic, a.s. Návod k obsluze SET 830

Více

Návod k použití PMR radiostanice Motorola TLKR T5

Návod k použití PMR radiostanice Motorola TLKR T5 Návod k použití PMR radiostanice Motorola TLKR T5 Bezpečnost produktu a účinky rádiového vysílání přenosných dvousměrných rádií Upozornění Před zahájením používání tohoto produktu si pečlivě pročtěte pokyny

Více

Barevný videovrátný RL-037 / RL-2TV37 / RL-3TV37

Barevný videovrátný RL-037 / RL-2TV37 / RL-3TV37 Barevný videovrátný RL-037 / RL-2TV37 / RL-3TV37 Návod k obsluze Vlastnosti Štíhlá monitorová vnitřní jednotka v moderním hliníkovém provedení. Stupeň krytí IP44 (odolný vůči stříkající vodě) 7 LCD monitor

Více

Bezpečností upozornění před instalací zařízení

Bezpečností upozornění před instalací zařízení Bezpečností upozornění před instalací zařízení - Nepřipojujte zařízení do sítě 230V současně s jinými zařízeními - V zapnutém stavu nepřipojujte další zařízení - Pro čištění nepoužívejte vodu, olejové

Více

Bezpečnostní poplašný systém GSM-03 T511. Návod k použití

Bezpečnostní poplašný systém GSM-03 T511. Návod k použití Bezpečnostní poplašný systém GSM-03 T511 Návod k použití 16 1 Instalace systému Stručný popis systému Tento GSM poplašný a dohledový systém se skládá z hlavní jednotky a bezdrátového příslušenství jako

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 35 02 87

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 35 02 87 NÁVOD K OBSLUZE Verze 05/01 Obj. č.: 35 02 87 Potřebujete připojit k televizoru 6 různých zařízení audio-video? Máte například satelitní přijímač, DVD-přehrávač, videokameru, videorekordér, hrací konzolu

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 93 04 26

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 93 04 26 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 93 04 26 Tento pár příručních kapesních radiostanic pro pásmo 446 MHz (PMR) s dosahem až 8 km představuje kompletní soupravu vysílaček v robustním provedení a v osvědčené kvalitě

Více

BLAUPUNKT CRP8BK / CRP8WH. Návod k použití. Radiobudík s projektorem a USB nabíjením. Důležité informace

BLAUPUNKT CRP8BK / CRP8WH. Návod k použití. Radiobudík s projektorem a USB nabíjením. Důležité informace BLAUPUNKT CRP8BK / CRP8WH Návod k použití Radiobudík s projektorem a USB nabíjením Důležité informace Uschovejte tento návod a bezpečnostní informace pro jejich použití v budoucnu. Nedovolte, aby na přístroj

Více

Multifunkční mini-diktafon

Multifunkční mini-diktafon Multifunkční mini-diktafon Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Velká možnost nastavení jednotlivých funkcí Možnost napájení z externí baterie (prodloužení doby nahrávání až na tři dny) MP3 přehrávač

Více

Sluchátkový přijímač. Vysílací základna

Sluchátkový přijímač. Vysílací základna Sluchátkový přijímač 1. Sluchátka levé/pravé 2. Ovládání hlasitosti 3. Indikace napájení 4. Tlačítko mikrofonu 5. Spínač zapnuto/vypnuto 6. Mikrofon 7. Vyvážení úrovně zvuku ve sluchátkách 8. Baterie Vysílací

Více

Obj. č.: 75 18 18. Obsah Strana Úvod + účel použití zařízení... 3 Rozsah dodávky... 3 NÁVOD K OBSLUZE. Verze 10/06

Obj. č.: 75 18 18. Obsah Strana Úvod + účel použití zařízení... 3 Rozsah dodávky... 3 NÁVOD K OBSLUZE. Verze 10/06 NÁVOD K OBSLUZE Obsah Strana Úvod + účel použití zařízení... 3 Rozsah dodávky... 3 Verze 10/06 Bezpečnostní předpisy... 4 Součásti detektoru pohybů... 5 Obj. č.: 75 18 18 Popis funkce poplachového zařízení...

Více

Snímač tlaku a teploty v pneumatikách

Snímač tlaku a teploty v pneumatikách Snímač tlaku a teploty v pneumatikách TPMS1209B02 Uživatelská příručka Obsah Úvod...2 Součásti systému...2 Montáž systému...4 Nastavení řídící jednotky...6 Funkce snímače tlaku...8 Doporučení k provozu

Více

Bezdrátový sluchátkový stereo systém

Bezdrátový sluchátkový stereo systém 4-529-909-11(1) Bezdrátový sluchátkový stereo systém Návod k obsluze 2014 Sony Corporation MDR-RF811RK Česky Bezdrátový sluchátkový stereo systém VAROVÁNÍ Abyste předešli nebezpečí vzniku požáru nebo úrazu

Více

Stereofonní radiová sluchátka

Stereofonní radiová sluchátka Stereofonní radiová sluchátka Obj. č.: 35 01 15 Tento návod k obsluze náleží k produktu. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k zacházení. Dbejte na to, i když tento produkt předáte třetí osobě.

Více

Klávesnice MKP-300 umožňuje ovládat zabezpečovací systém MICRA. Klávesnice může fungovat se systémem MICRA přepnutého v režimu zabezpečení.

Klávesnice MKP-300 umožňuje ovládat zabezpečovací systém MICRA. Klávesnice může fungovat se systémem MICRA přepnutého v režimu zabezpečení. Klávesnice MKP-300 umožňuje ovládat zabezpečovací systém MICRA. Klávesnice může fungovat se systémem MICRA přepnutého v režimu zabezpečení. 1. Vlastnosti Až 8 programovatelných uživatelských kódů. Zapnutí

Více

Návod k obsluze dvoukanálové FM vysílačky F6

Návod k obsluze dvoukanálové FM vysílačky F6 Návod k obsluze dvoukanálové FM vysílačky F6 Upozornění 1. Neohýbejte anténu 2. Dodržujte vzdálenost 5cm mezi ústy a mikrofonem vysílačky 3. Vysílačku sundávejte z opasku oběma rukama 4. Zakrývejte otvor

Více

NVT-1285 - ČESKÝ NÁVOD

NVT-1285 - ČESKÝ NÁVOD NVT-1285 - ČESKÝ NÁVOD Nuvita 1285 Materno elektrická odsávačka mateřského mléka Úvod Blahopřejeme vám k zakoupení této elektrické odsávačky mateřského mléka, jež umožňuje mléko odsát a uskladnit jej v

Více

NÁVOD K OBSLUZE ROCKY SERIES ASH-09AIR, ASH-12AIR

NÁVOD K OBSLUZE ROCKY SERIES ASH-09AIR, ASH-12AIR NÁVOD K OBSLUZE ROCKY SERIES ASH-09AIR, ASH-12AIR P eklad p vodního návodu k obsluze Bezpečnostní pokyny VAROVÁNÍ Provoz a údržba Toto zařízení mohou používat také děti starší 8 let a osoby se sníženými

Více

Návod k používání radiostanice. Motorola TLKR T5

Návod k používání radiostanice. Motorola TLKR T5 Návod k používání radiostanice Motorola TLKR T5 OBSAH Bezpečnost produktu a účinky rádiového vysílání přenosných dvousměrných rádií...2 Vlastnosti...2 Ovládání a funkce...3 Displej...4 Obsah balení...5

Více

Microcom PM 4800, PM 4900 (all in one package) Přenosná kapesní vysílačka (PMR) Uživatelský manuál

Microcom PM 4800, PM 4900 (all in one package) Přenosná kapesní vysílačka (PMR) Uživatelský manuál Microcom PM 4800, PM 4900 (all in one package) Přenosná kapesní vysílačka (PMR) Uživatelský manuál Popis displeje 3 Číslo kanálu (od 1 do 8) 32 Číslo podkanálu (od 1 do 32) Stav baterie. Při snižujícím

Více

PC5936 v1.0 Instalační manuál

PC5936 v1.0 Instalační manuál PC5936 v1.0 Instalační manuál DSC-8099-1 Obsah Sekce 1: Úvod 1 1.1 Technická specifikace...1 1.2 Rozšiřující moduly...2 Sekce 2: Instalace 3 2.1 Postup instalace...3 2.2 Sběrnice Combus...4 2.3 Připojení

Více

Budík s displejem LED

Budík s displejem LED Budík s displejem LED Obj.č. 64 00 36 NÁVOD K OBSLUZE Tento návod k obsluze patří k výrobku. Obsahuje důležitá upozornění ke zprovoznění a manipulaci. Na tuto skutečnost nezapomeňte, budete-li výrobek

Více

SVĚTLO + ZVONEK + ALARM

SVĚTLO + ZVONEK + ALARM SVĚTLO + ZVONEK + ALARM CZ NÁVOD K POUŽITÍ Model:MB8915 MULTIFUNKČNÍ PŘÍSTROJ AUTOMATICKÝ SENZOR POHYBU OHLÁSÍ NÁVŠTĚVNÍKA ROSZVÍCENÍM SVĚTLA A MELODIÍ. Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Prosíme,

Více

PŘENOSNÝ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AE 6775 NÁVOD K OBSLUZE

PŘENOSNÝ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AE 6775 NÁVOD K OBSLUZE PŘENOSNÝ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AE 6775 NÁVOD K OBSLUZE 1 OVLÁDACÍ PRVKY 2 NAPÁJENÍ PŘÍSTROJE Otevřte prostor pro napájecí články a vložte dva alkalické články typu R03, UM4 nebo AAA. Napájecí články nejsou

Více

Budík s projekcí a rádiem TC20

Budík s projekcí a rádiem TC20 Budík s projekcí a rádiem TC20 NÁVOD K POUŽITÍ Vážený zákazníku, děkujeme za zakoupení našeho výrobku. Pozorně si přečtěte následující pokyny a dodržujte je, aby vám sloužil bezpečně a k plné spokojenosti.

Více

Bezdrátový zvonek Mistral 300. Obj. č.: 61 13 13. Účel použití. Popis a ovládací prvky

Bezdrátový zvonek Mistral 300. Obj. č.: 61 13 13. Účel použití. Popis a ovládací prvky Bezdrátový zvonek Mistral 300 Obj. č.: 61 13 13 Účel použití Popisovaný výrobek je určen výhradně k soukromému použití jako bezdrátový zvonek, nebo signální jednotka. Přístroj může být poškozen z celé

Více

ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ S KAMEROU (BABY CAM) PHILIPS SBC SC 490

ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ S KAMEROU (BABY CAM) PHILIPS SBC SC 490 1 ELEKTRONICKÝ HLÍDAČ DĚTÍ S KAMEROU (BABY CAM) PHILIPS SBC SC 490 Firma Philips se trvale věnuje vývoji a výrobě spolehlivých elektronických přístrojů, které mohou značně ulehčit život novopečeným matkám

Více

Telefonní bluetooth sada do auta BCK-04. Návod k použití

Telefonní bluetooth sada do auta BCK-04. Návod k použití Telefonní bluetooth sada do auta BCK-04 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 2 VLASTNOSTI PRODUKTU... 2 OBSAH BALENÍ... 3 POPIS VÝROBKU... 3 POUŽÍVÁNÍ MIKROFONŮ... 4 INSTALACE BLUETOOTH SADY V AUTOMOBILU...

Více

C.A.T3+ a Genny3 NÁVOD K OBSLUZE. C.A.T³ přijímač - popis

C.A.T3+ a Genny3 NÁVOD K OBSLUZE. C.A.T³ přijímač - popis NÁVOD K OBSLUZE C.A.T3 a Genny3 C.A.T3 a Genny3 C.A.T3V a Genny3 C.A.T3+ a Genny3 Tato uživatelská příručka zahrnuje použití řady lokátorů C.A.T 3 a Genny3, které jsou k dispozici ve třech verzích. C.A.T3

Více

1. Systém domácího videovrátného

1. Systém domácího videovrátného Obsah 1. Systém domácího videovrátného... 2 2. Obsah dodávky... 2 3. Technický popis výrobku... 2 4. Instalace... 4 5. Příklady možných zapojení systému videovrátného... 5 6. Obsluha... 6 7. Poruchy a

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Kapesní radiostanice Pocket Comm Double PMR/LPD Obj. č.: 93 03 03

NÁVOD K OBSLUZE. Kapesní radiostanice Pocket Comm Double PMR/LPD Obj. č.: 93 03 03 NÁVOD K OBSLUZE Verze 10/02 Kapesní radiostanice Pocket Comm Double PMR/LPD Obj. č.: 93 03 03 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže

Více

Bezpečnostní instrukce

Bezpečnostní instrukce Bezpečnostní instrukce P O Z O R! NEBEZPEČÍ ÚRAZU EL. PROUDEM NEOTEVÍREJTE! Symbol vykřičníku uvnitř rovnostranného trojúhelníku upozorňuje uživatele na existenci důležitých provozních a bezpečnostních

Více

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme BT2200. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme BT2200. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips. Rádi vám vždy pomůžeme Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/support Otázky? Kontaktujte společnost Philips BT2200 Příručka pro uživatele Obsah 1 Důležité informace 2

Více

Návod k použití TWK 6734 B-860-01

Návod k použití TWK 6734 B-860-01 Návod k použití TWK 6734 B-860-01 Návod k použití si pečlivě pročtěte, řiďte se jím a dobře si ho uschovejte! Tento spotřebič je určen pro domácnost a nikoli pro komerční využití. Případné technické změny,

Více

GLOWBUOY. Světlo, které vnese život do vašeho bazénu. Uživatelská příručka

GLOWBUOY. Světlo, které vnese život do vašeho bazénu. Uživatelská příručka GLOWBUOY Světlo, které vnese život do vašeho bazénu. Uživatelská příručka Gratulujeme Vám ke koupi našeho produktu. Jste jedním z mnoha chytrých majitelů bazénů, kteří objevili novou cestu jak oživit své

Více

Bezpečnostní poplašný systém GSM-01LED T505. Návod k použití

Bezpečnostní poplašný systém GSM-01LED T505. Návod k použití Bezpečnostní poplašný systém GSM-01LED T505 Návod k použití 16 1 Instalace systému Stručný popis systému Tento GSM poplašný a dohledový systém se skládá z hlavní jednotky a bezdrátového příslušenství jako

Více

Vlastnosti. Obsah balení:

Vlastnosti. Obsah balení: Obsah Čeština Vlastnosti... 2 Bezpečnost... 3 Funkce a ovládací prvky... 4 Připojení... 5 Dálkový ovladač... 7 Přehled funkcí dálkového ovladače... 8 Řešení potíží... 9 Technické údaje... 10 1 Vlastnosti

Více

CVK8K ECLIPSE. Instalacní ˇ a uživatelský návod

CVK8K ECLIPSE. Instalacní ˇ a uživatelský návod CVK8K ECLIPSE Instalacní ˇ a uživatelský návod Verze 1.1-10/2012 Kelcom Int. spol s r.o. Tomkova 142A, 500 26 Hradec Králové tel.: +420 495 513 886 fax: +420 495 513 882 info@kelcom.cz www.kelcom.cz VID-9324-1

Více

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava myphone 3300 Návod Pozice Popis Funkce 1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Svítilna Lze zapnout/vypnout dlouhým stiskem tlačítka svítilny (11). 4a Navigační tlačítko

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA B-SPEECH HEADSET SORA GRATULUJEME Gratulujeme Vám k výběru B- SPEECH SORA headsetu. Tento vám umožňuje bezdrátově komunikovat přes váš mobilní telefon a obsahuje vestavěný mikrofon

Více

NÁVOD K POUŽITÍ HUDEBNÍ ČEPICE CZ -1- Aktuální verzi návodu v elektronické podobě najdete na www.tvproducts.cz

NÁVOD K POUŽITÍ HUDEBNÍ ČEPICE CZ -1- Aktuální verzi návodu v elektronické podobě najdete na www.tvproducts.cz CZ NÁVOD K POUŽITÍ HUDEBNÍ ČEPICE CZ -1- Návod k použití CZ Hudební čepice Tento návod slouží pro správné používání výrobku. Uchovejte jej pro jeho případné další použití. Před použitím si, prosím, přečtěte

Více

DWO-3 PŘILBA S BLUETOOTH KOMUNIKÁTOREM

DWO-3 PŘILBA S BLUETOOTH KOMUNIKÁTOREM 1. NÁVOD NA POUŽITÍ ÚVOD Děkujeme, že jste si vybrali tuto motocyklovou přilbu s vestavěným komunikátorem Bluetooth DWO-3. Tento návod Vám poskytne nezbytné informace k ovládání a obsluze tohoto zařízení.

Více

VC613-3 SMART SAFE CAM

VC613-3 SMART SAFE CAM VC613-3 SMART SAFE CAM POPIS SMART SAFE CAM je unikátní bezpečnostní systém který Vám přináší spoustu výhod. Pokud zabudovaný PIR senzor zaznamená pohyb, zaktivuje světlo a záběry kamery jsou tak kvalitnější.

Více

GT CASA ALARM SILVER LINE

GT CASA ALARM SILVER LINE GT CASA ALARM SILVER LINE Děkujeme Vám, že jste si koupili náš výrobek GT CASA ALARM. GT CASA ALARM ochrání Vaše domy, obchody, kanceláře, karavany i lodě. Před instalací zařízení si prosím pečlivě přečtěte

Více

Návod k použití ODVLHČOVAČ R-9112

Návod k použití ODVLHČOVAČ R-9112 Návod k použití ODVLHČOVAČ R-9112 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 64 62 73. Obsah Strana. 1. Úvod

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 64 62 73. Obsah Strana. 1. Úvod NÁVOD K OBSLUZE Obsah Strana Obj. č.: 64 62 73 1. Úvod... 1 2. Součásti teploměru...3 3. Součásti venkovního senzoru... 3 4. Uvedení teploměru do provozu... 4 Vložení baterií do teploměru... 4 Vložení

Více

R-760. Návod k použití VARNÁ KONVICE S NASTAVITELNOU TEPLOTOU. česky. Varná konvice s nastavitelnou teplotou R-760

R-760. Návod k použití VARNÁ KONVICE S NASTAVITELNOU TEPLOTOU. česky. Varná konvice s nastavitelnou teplotou R-760 Návod k použití VARNÁ KONVICE S NASTAVITELNOU TEPLOTOU R-760 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Diktafon M-Voice 32. Obj. č.: 77 35 27

NÁVOD K OBSLUZE. Diktafon M-Voice 32. Obj. č.: 77 35 27 NÁVOD K OBSLUZE Diktafon M-Voice 32 Obj. č.: 77 35 27 OBSAH: 2 Str.: OBECNĚ... 2 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 UVEDENÍ DO PROVOZU... 4 POHLED NA PŘÍSTROJ... 4 POHLED NA DISPLEJ... 4 FUNKCE... 4 VLOŽENÍ / VÝMĚNA

Více

Bezpečnostní GSM poplašný systém. Návod k použití. Schéma zapojení hlavní jednotky. 4 drátová a 6 bezdrátových ochranných zón;

Bezpečnostní GSM poplašný systém. Návod k použití. Schéma zapojení hlavní jednotky. 4 drátová a 6 bezdrátových ochranných zón; Schéma zapojení hlavní jednotky SP + SP- připojený reproduktor SP- uzemnění (GND) Drátové zóny: L1 až L4 jsou vodiči připojované zóny, od příslušného vstupu a země. Na svorkách není napětí, ale jsou uzpůsobeny

Více

Blahopřejeme Vám k zakoupení digitálního bezšňůrového telefonu TELSON.

Blahopřejeme Vám k zakoupení digitálního bezšňůrového telefonu TELSON. Blahopřejeme Vám k zakoupení digitálního bezšňůrového telefonu TELSON. Přístroj Telson TDT-2000 je moderní bezšňůrový telefon, ideální pro použití v kancelářích, nemocnicích, domácnostech, větších rodinných

Více

Bezdrátový srážkoměr RGR122

Bezdrátový srážkoměr RGR122 Bezdrátový srážkoměr RGR122 Obj.č. : 640277 Návod k použití Úvod Děkujeme Vám za koupi bezdrátového srážkoměru RGR122. Tento přístroj disponuje následujícímu funkcemi: - měří denní množství a celkové množství

Více

2 tlačítko nahoru/dolu. 3 ukazatel stavu baterie. 4 ukazatel přenosu. 5 tlačítko nočního osvětlení. 7 konektor pro adaptér

2 tlačítko nahoru/dolu. 3 ukazatel stavu baterie. 4 ukazatel přenosu. 5 tlačítko nočního osvětlení. 7 konektor pro adaptér DĚTSKÁ JEDNOTKA 1 tlačítko ON/OFF 2 tlačítko nahoru/dolu 3 ukazatel stavu baterie 4 ukazatel přenosu 5 tlačítko nočního osvětlení 6 mikrofon 7 konektor pro adaptér 8 noční osvětlení 9 ukazatel nočního

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218. Návod k obsluze. Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation

2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218. Návod k obsluze. Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation 2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218 Návod k obsluze Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation SLEEP Modely pro Kanadu a Evropu (kromě modelu pro východní

Více

Návod k obsluze. překlad originálního návodu. detektor úniku chladiva CENTER 382

Návod k obsluze. překlad originálního návodu. detektor úniku chladiva CENTER 382 Návod k obsluze překlad originálního návodu detektor úniku chladiva CENTER 382 OBSAH 1. všeobecné informace 2 2. charakteristiky 2 3. specifikace 3 4. používání 4 5. popis + ovládání 5 6. před prvním použitím

Více

CZ Ponorná čerpadla [v1_2015 03 10]

CZ Ponorná čerpadla [v1_2015 03 10] CZ Ponorná čerpadla [v1_2015 03 10] Návod k použití a údržbě POZOR: Pečlivě si přečtěte tento návod k použití před prvním použitím tohoto přístroje. Chybná obsluha může způsobit zranění a/nebo poškození.

Více

Stručný přehled Gigaset DA510

Stručný přehled Gigaset DA510 Stručný přehled Gigaset DA50 3 4 5 6 7 8 Tlačítka Tlačítka přímé volby Vkládací štítek pro popis obsazení tlačítek přímé volby 3 Tlačítko přepnutí 4 Tlačítko uložení 5 Tlačítko opakované volby / pauzy

Více

Monofonní kazetový přehrávač s radiopřijímačem

Monofonní kazetový přehrávač s radiopřijímačem Návod k obsluze Monofonní kazetový přehrávač s radiopřijímačem MRR 605 Popis přístroje 2 Všeobecné bezpečnostní instrukce Pro snížení rizika vzniku ohně nebo úrazu elektrickým proudem, nevystavujte přístroj

Více

PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ

PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ NÁVOD K POUŽITÍ PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ JAK DOPLŇOVAT ZÁSOBNÍK SOLI JAK DOPLNIT DÁVKOVAČ LEŠTIDLA JAK DOPLŇOVAT DÁVKOVAČ MYCÍHO PROSTŘEDKU ÚDRŽBA A ČIŠTĚNÍ 11 PŘED POUŽITÍM

Více

Návod k obsluze SMARTair plus SMARTair plus mobile. Vždy na správné straně.

Návod k obsluze SMARTair plus SMARTair plus mobile. Vždy na správné straně. Návod k obsluze SMARTair plus SMARTair plus mobile Vždy na správné straně. A1 Rady uživateli... 2 A 1.1 Význam piktogramů... 2 A 1.2 Důležité pokyny... 2 A 1.3 Bezpečnostní opatření... 2 A 1.4 Účel a

Více

KOMÍNOVÝ ODSAVAČ PAR AS35

KOMÍNOVÝ ODSAVAČ PAR AS35 KOMÍNOVÝ ODSAVAČ PAR AS35 Pro budoucí použití si prosím poznamenejte následující informace, které najdete na informačním štítku a datum prodeje, který je uveden na Vašem účtu / faktuře: Model Výrobní číslo

Více

Manuel d'utilisation Benutzerhandbuch Manual del Usuario Manuale utente

Manuel d'utilisation Benutzerhandbuch Manual del Usuario Manuale utente Manuel d'utilisation Benutzerhandbuch Manual del Usuario Manuale utente bsah 2 2 3 4 4 5 7 7 7 9 9 11 11 12 12 13 13 14 14 15 16 16 16 1 4 5 1 2 3 3 2 Link Power 6 4 Sensor 7 8 5 6 9 7 8 1 9 10 10 Link

Více

Chladící a mrazící skříně HG 5.1 M (GN) HG 5.1 Z (GN)

Chladící a mrazící skříně HG 5.1 M (GN) HG 5.1 Z (GN) Návod na použití Chladící a mrazící skříně HG 5.1 M (GN) HG 5.1 Z (GN) IN-COOL-EX a.s., Ctiborova 407, 272 01 Kladno Tel.: 312 246 756, fax: 312 246 757 www.incoolex.cz, info@incoolex.cz Centrální dispečink

Více

NÁVOD K OBSLUZE BEZDRÁTOVÁ STEREOFONNÍ SLUCHÁTKA KHF 558

NÁVOD K OBSLUZE BEZDRÁTOVÁ STEREOFONNÍ SLUCHÁTKA KHF 558 NÁVOD K OBSLUZE BEZDRÁTOVÁ STEREOFONNÍ SLUCHÁTKA KHF 558 Ovládací panel 1 Náhlavník 2 Sluchátka 3 Vypínač ON/OFF (zapnuto/vypnuto) 4 Volič kanálů 5 Ovládání hlasitosti 6 Dioda přijímače 7 Prostor pro baterie

Více

WES Čidlo. Systém pro bezdrátovou kontrolu bezpečnostních lišt

WES Čidlo. Systém pro bezdrátovou kontrolu bezpečnostních lišt Systém pro bezdrátovou kontrolu bezpečnostních lišt Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy.

Více

Bezdrátová stereofonní sluchátka

Bezdrátová stereofonní sluchátka 2-684-424-11(1) Bezdrátová stereofonní sluchátka Návod k obsluze MDR-RF800RK 2007 Sony Corporation 2-698-420-01(1) Krytka antény Poznámka Při zvedání nedržte vysílač za anténu. Krytka antény se může uvolnit.

Více

VERIA - 9505 - Bezdrátový detektor tříštění skla

VERIA - 9505 - Bezdrátový detektor tříštění skla VERIA - 9505 - Bezdrátový detektor tříštění skla VERIA - 9505 - Bezdrátový audio detektor pro PZTS Uživatelský manuál VERIA - 9505 slouží k detekci rozbití prosklených ploch, které tvoří obvodovou ochranu

Více

NÁVOD K OBSLUZE MULTIFUNKČNÍ ANEMOMETR AM4836C ZÁRUČNÍ LIST. Výrobek: Multifunkční anemometr Typ: AM4836C Výrobní číslo (série): Datum výroby:

NÁVOD K OBSLUZE MULTIFUNKČNÍ ANEMOMETR AM4836C ZÁRUČNÍ LIST. Výrobek: Multifunkční anemometr Typ: AM4836C Výrobní číslo (série): Datum výroby: ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky prodávané společností KH Trading je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 6 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na

Více

Essence. Fryer HD6180

Essence. Fryer HD6180 Essence Fryer HD6180 3 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 4 48 ČESKY Důležité Dříve než přístroj použijte, pročtěte nejprve následující instrukce a sledujte přitom

Více

ST-EK 8015. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

ST-EK 8015. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz ST-EK 8015 Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

BEZDRÁTOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICE SOLID TE 72 S BAREVNÝM DISPLEJEM

BEZDRÁTOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICE SOLID TE 72 S BAREVNÝM DISPLEJEM BEZDRÁTOVÁ METEOROLOGICKÁ STANICE SOLID TE 72 S BAREVNÝM DISPLEJEM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Vážený zákazníku, děkujeme za zakoupení této meteorologické stanice Solid TE72 s barevným displejem, která patří

Více

Powerbor. Elektromagnetické vrtačky. Pokyny pro použití a bezpečnost PB 70/2

Powerbor. Elektromagnetické vrtačky. Pokyny pro použití a bezpečnost PB 70/2 Powerbor Elektromagnetické vrtačky Pokyny pro použití a bezpečnost PB 70/2 Záruční i pozáruční servis poskytuje dovozce pro ČR: Cominvest CZ, s.r.o. Škroupova 16 63600 Brno tel./fax.: 548539902 Výrobce:

Více

Návod k obsluze Ruční vysílač pro sluneční a větrné ovládání

Návod k obsluze Ruční vysílač pro sluneční a větrné ovládání Ruční vysílač pro sluneční a větrné ovládání Tento návod uschovejte! Obsah Všeobecné informace... 3 Záruka... 3 Bezpečnostní pokyny... 3 Použití k určenému účelu... 4 Popis tlačítek a ukazatelů... 5 Popis

Více