VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Česká Čermná 158. školní rok 2010/2011. Obsah:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Česká Čermná 158. školní rok 2010/2011. Obsah:"

Transkript

1 VÝROČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Česká Čermná 158 školní rok 2010/2011 Obsah: - charakteristika školy - územní působnost MŠ - důvody výběru MŠ - demografický vývoj, změny zaznamenané v průběhu školního roku - výchovně vzdělávací proces - údaje o výsledcích kontrol a inspekcí - údaje o pracovnících MŠ - oblast materiálního vybavení a oprav - závěry pro práci v příštím školním roce Zprávu vypracovala vedoucí MŠ Exnerová Jarmila V České Čermné vedoucí MŠ

2 Výroční zpráva o činnosti MŠ Česká Čermná ve školním roce 2010/2011 Charakteristika školy Právní forma : Zřizovatel: Obec Česká Čermná Adresa: Česká Čermná 128 Telefon: Název: Základní škola a Mateřská škola, Česká Čermná, okres Náchod Adresa MŠ: Česká Čermná 158 Telefon: IČO: MŠ: součást sloučeného pracoviště ( ZŠ, MŠ, ŠJ a ŠD ) Ředitel ZŠ a MŠ: Libuše Prokopová Vedoucí MŠ: Jarmila Exnerová Typ MŠ: jednotřídní MŠ s celodenním provozem Stanovená kapacita: 30 dětí Počet zapsaných dětí: 28 Provozní doba: od 6.15 do hodin Počet tříd: jedna třída s 28 dětmi Počet pedagogů: tři včetně vedoucí MŠ Počet neped.prac: jeden topič a jedna uklízečka Počet integrovaných dětí: 0 Využití zařízení pro jiné aktivity: stravování cizích strávníků Obecná charakteristika školy Jde o jednotřídní mateřskou školu s celodenním provozem a stanovenou kapacitou na 30 dětí. V přízemí se nachází kuchyně s příslušenstvím, jídelna, sklady potravin, šatna a sociální zařízení pro děti ZŠ a pro personál kuchyně. V patře jsou šatna a sociální zařízení pro děti a personál, třída, herna a samostatná lehárna. K mateřské škole patří ještě školní zahrada / 840 metrů čtverečných/ s udržovaným trávníkem. Děti zde mají k dispozici zastřešený altánek, průlezky, skluzavku, pískoviště. Okolí mateřské školy dotvářejí rozlehlé lesy, louky a pole.

3 Územní působnost mateřské školy Mateřskou školu navštěvuji nejen děti z České Čermné, ale i z okolních obcí. V tomto školním roce jsou to děti z Borové (4), Dobrošova (4), Jizbice (4), Lipí (3) a z Náchoda (2). 11 dětí místních a 17 dojíždějících. Důvody výběru mateřské školy Zdejší Mateřskou školu si rodiče vybírají především díky těmto důvodům: - poloha MŠ / přímo v přírodě, uprostřed zeleně/ - dostatečně velké prostory heren, třídy i ložnice - samostatná a oddělená jídelna - velmi dobré vybavení hračkami, metodickými materiály a ostatními pomůckami - velmi rychlá a hlavně klidná adaptace na kolektiv i prostředí - vstřícný a ohleduplný postoj učitelek, ale i nepedagogického personálu - nízká úplata za vzdělávání - modernizaci vnitřních i vnějších prostor MŠ - proplácení jízdného dojíždějícím dětem Jedinou slabší stránkou je dojíždění dětí do mateřské školy a vybavenost školní zahrady.

4 Demografický vývoj, změny zaznamenané v průběhu školního roku Celodenní s provozem od hodin. Počet tříd : 1 Kapacita : 30 dětí Zapsaných : 28 Pravidelně docházejících : 28 Změny v průběhu šk.roku : 2 Počet dětí : 2 letých : 3 letých : 4 letých..6 : 5 letých : 6 letých..1 odklad školní docházky ) Počet dětí s nepravidelnou docházkou :..5 Počet dětí navštěvující MŠ prvním rokem : 10 Počet dětí se zdravotním postižením :.0 Počet dětí s vadnou výslovností :..14.(drobnější vady řeči, není integrované) Individuální logopedická péče v MŠ:..14 Návštěvující klinického logopeda :.4. Průměrná docházka dětí : 18 Výsledky zápisu z přijímacího řízení do MŠ. K zápisu (11. a 12. dubna 2011 se dostavilo 11 dětí, přijato bylo 10 dětí). Přednostně byly přijaty děti předškolního věku dle nového školského zákona č. 561/2004 Sb. Jedno dítě následně rodiče odhlásily z důvodů sociálních. V tomto školním roce bylo zařazeno do ZŠ 5 dětí bez odkladu školní docházky a jedno po odkladu. Do ZŠ Česká Čermná odešlo 5 dětí. Do ZŠ Nový Hrádek odešlo 1 dítě.

5 Školní vzdělávací program a výsledky vzdělávání Vzdělávání dětí probíhalo podle školního vzdělávacího programu Cesta ke zdravému životnímu stylu s bližším zaměřením na přírodu, protože jednou z největších deviz naší mateřské školy je lokalita a prostředí, ve kterém se nachází. Při vytyčení hlavních cílů předškolního vzdělávání jsme vycházely / obě učitelky / z Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání. Jelikož jsme jednotřídní MŠ, je pro nás školní vzdělávací program zároveň i třídním vzdělávacím programem. Jsou v něm jasně stanovena témata s cílovými kompetencemi i dílčími cíli. Práce s dětmi směřovala k rozvoji osobnosti dítěte, k citovému prožívání dětí, k individuálnímu přístupu, ke zdravému pohybu a otužování, k jeho spokojenosti a to vše získáváním přímým kontaktem s přírodou a co největších poznatků o ní. Témata byla vedena k tomu, aby se děti seznámily se vším, co budou v životě potřebovat, a že vše se vším souvisí. Kladný vztah k přírodě jsme podporovaly přírodovědnými vycházkami s ochránci ptactva, uklízením lesa po spolupráci s hajným, s krmením ptactva a tříděním odpadu. Děti jsou vedeny k samostatnosti, k vzájemné pomoci a ohleduplnosti. Do projektu stále zasahujeme a upravujeme ho se vzhledem na intelektové schopnosti dětí a jejich zájmy. Loni jsme se nejvíce zaměřily / obě učitelky / na hodnocení a evaluaci, jak programu, tak dětí i sebe. Vypracovaly jsme si evaluační program, který se snažíme každodenně naplňovat. Taky jsme se snažily vytvořit Sborníček témat a námětů z naší praxe. Ten průběžně doplňujeme. Co se ještě týká naší pedagogické práce, zaměřily jsme se na hlubší zpracování a návaznost podtémat ŠVP. Učitelky plánují ve volných týdenních intervalech. Volných proto, že když nestihneme splnit naplánované cíle v daném týdnu, pokračuje v nich i v následném týdnu nebo si je přesouvá do svých příprav druhá kolegyně. Snažíme se, a myslím, že se nám to i daří, vytvářet jednotu mezi projektem a prostředím, okolím, ve kterém spolu žijeme. Pro lepší přehlednost jsme zpracovaly ŠVP podle ročních období. K nadstandardním aktivitám mateřské školy patřilo vedení kroužků: - Výtvarně-pracovní (Brahová Alena) - Veselé pískání hra na flétnu (Exnerová Jarmila) - Angličtina hravě (Voborníková Eva)

6 Akce pro rodiče a děti: Mikulášská besídka se zpěvy, básněmi a nadílkou Vánoční rozjímání - posezení s rodiči a dětmi při koledách Společné Velikonoční tvoření Pálení čarodějnic s posezením u ohně s opékáním párků Výlet do ZOO - společně s rodiči a sourozenci Slavnostní rozloučení s předškoláky Slavnostní vítání nových dětí Akce pro děti: Společná oslava narozenin a svátků s drobnými dárky Den v maskách čarodějnic Čistění studánek - přírodovědné vycházky do lesa / ekologie / Návštěva loutkových představení na Novém Hrádku Plavecký výcvik pro předškoláky Pečení vánočního cukroví Návštěva ZŚ s předškoláky Pečení velikonočních perníčků a beránka, zdobení vajec Masopust - Den v maskách, procházka obcí Den dětí - týden plný her, zábavy a sportování Hledáme poklad hra na stopovanou Focení dětí 2x do roka Opékání a spaní v MŠ Slavnostní předání vysvědčení z kroužku Veselé pískání a z Výtvarně pracovního kroužku Společné akce se ZŠ: Návštěva ZŠ s předškoláky před zápisem do první třídy Návštěva školy při Masopustu a v maskách čarodějnic I v tomto školním roce jsme pro větší informovanost rodičů tiskly básně, písně, říkadla a jiné, co jsme v daném týdnu s dětmi probraly. Rodiče se dozvídají, s čím se už děti seznámily, jaké cíle naplňujeme a jaké písně a říkadla již znají. Tyto věci jsme připravovaly nejen pro rodiče dojíždějících dětí. Další informace jsou rodičům předávány i elektronickou poštou. Rodiče mohou na fotografiích sledovat, jak probíhá život v MŠ.

7 Aktivity učitelek: Obě učitelky se podílejí na vytváření ŠVP, organizují akce pro děti i rodiče. Zajišťují karnevaly a sportovní akce, vedou výtvarně-pracovní kroužek, hru na flétnu, vytvářejí projekty ŠVP, podílí se na estetizaci prostředí a vybavení školy. Zajišťují si metodický materiál, účast na výtvarných soutěžích. Obě učitelky každý týden tisknou rodičům, s čím se děti daný týden seznámily, co se naučily včetně textů písní, básní, říkadel a ostatní. Denně se věnují dětem, které vyžadují větší logopedickou péči, intenzivně pracují na Rámcově vzdělávacím programu a vedoucí MŠ vypracovala ŠVP a Roční plán práce. Absence pracovníků nebyla žádná. Při kratší nemocnosti si zajišťují zástup učitelky mezi sebou. Údaje o výsledcích kontrol a inspekcí V tomto školním roce byly na zdejší mateřské škole provedeny tyto kontroly: Revize hasicích přístrojů provedl pan Erber Libor Revize kotelny...dán nově do provozu kotel na dřevo a peletky Atmos- DC 32 S technik Radek John Revize elektrického zařízení provedl pan Jirman Luboš Revize elektrických spotřebičů provedl pan Luboš Jirman Proškolení zaměstnanců z BOZP a PO provedl pan Umlauf Josef Proškolení ved. zaměstnanců z PO provedl pan Umlauf Josef Kontrola docházky zaměstnanců průběžně Hospitace ředitelky ZŠ, kontrola třídní knihy. V tomto školním roce nebyla v MŠ provedena kontrola ČŠI.

8 Organizační schéma mateřské školy Údaje o pracovnících MŠ Personální zajištění provozu mateřské školy Ředitelka MŠ Vedoucí MŠ Učitelky MŠ Pomocná učitelka Uklizečka Topič Vedoucí školní jídelny Vedoucí kuchařka Ekonomická pracovnice Mgr. Libuše Prokopová Exnerová Jarmila Exnerová Jarmila Brahová Alena Koláčná Kristiana Koláčná Kristiana Balcar Radomír Mošnerová Ladislava Kulhánková Jitka Přibylová Eva Pracovníků celkem: 4 Pedagogických prac.: 3 / z toho jeden úvazek zvýšen z 0,09 na 0,125/ Nepedagogických prac.: 2 / celkový úvazek 0,75/ Pedagogický personál v této jednotřídní MŠ tvoří : Jarmila Exnerová - vedoucí MŠ Kvalifikace: učitelka MŠ délka praxe: 33 let na škole působí od: září 1993 požární preventista vedoucí BOZP logopedický preventista tvůrce RVP vede Správní řízení, zprávy do Ročenky, Výroční a hodnotící zprávy vede kroužek hra na flétnu Veselé pískání Alena Brahová - učitelka MŠ Kvalifikace: učitelka MŠ Délka praxe: 24 let Na škole působí od Vede výtvarně pracovní kroužek

9 Kristiana Koláčná - učitelka MŠ /úvazek 0, 125/, dohlídávání dětí nekvalifikovaná učitelka Provozní zaměstnanci v MŠ jsou tito: Kristiana Koláčná - uklízečka v MŠ působí od Radomír Balcar - topič

10 Oblast materiálního vybavení a oprav Jelikož v loňském školním roce došlo v rámci projektu Posilování sociálních, vzdělávacích a zdravotnických služeb v Královehradeckém kraji k opravdu velkým opravám a úpravám mateřské školy, nebylo nutné letos provádět žádné větší opravy. Menší opravy se týkaly pouze údržbářských prací těsnění nebo výměna vodovodních kohoutků, regulace teplé a studené vody, oprava splachovadel. Celá mateřská škola byla vymalována, uklízena a připravena k otevření k Došlo k celkovému přebudování kotelny. Původní kotel byl odstraněn, došlo k rozsáhlým údržbářským pracím pro zabudování nového kotle. Jeho provoz byl zahájen v září 2010 bez větších obtíží. Do února se topilo peletkami, od února dřívím. Při plánovaných kontrolách budovy MŠ, kotelny a přilehlých prostorách nebyly zjištěny žádné větší závady či nedostatky. Menší nedostatky byly ihned odstraněny / výměna žárovek v kotelně i ve třídách velmi častý problém/. Všechny závady a nedostatky byly řešeny s paní ředitelkou ZŠ a s Obcí, která má velký zájem na jejich odstranění. Všechny vnitřní i venkovní prostory mateřské školy splňují hygienické i bezpečnostní normy dle platných předpisů / týkající se například čistoty, teploty, osvětlení, hlučnosti, dostatečnému prostoru pro děti/. Každoročně provádíme prověrky BOZP, do kterých zahrnujeme i ozdravná opatření pro MŠ a ŠJ. Veškeré závady jsou hlášeny ihned ředitelce ZŠ a společně hledáme východiska. Závěry pro práci v příštím školním roce Budeme se snažit navodit s rodiči bližší kontakt hlavně pomocí elektronické pošty, ušetříme tím také spousty papírování. Je to nejrychlejší cesta pro příjem informací. Ale hlavně se budeme snažit o to, abychom i nadále byly pevně stmeleným a sehraným kolektivem, který bude ke své práci přistupovat důsledně, důkladně a s nadhledem. Do budoucna bych si přála pokračovat v bližší spolupráci s obcí i školou/ společná setkání nejen na pedagogických poradách a třídních schůzkách, ale i na čtvrtletních schůzkách za účelem výměny informací/. Budeme pokračovat ve vzdělávání dětí podle RVP. Obě učitelky se budou i nadále účastnit vzdělávacích akcí týkajících se jejich práce. Chtěly bychom dokončit projekty týkající se matematických představ, jazykového a logopedického projevu a grafomotoriky. V příštím roce se chceme zaměřit na větší počítačovou gramotnost dětí, na důslednou logopedickou prevenci ve spolupráci dítě x rodič x klinický logoped a na důkladnějším zpracování TVP. I nadále chceme navázat na dobrou spolupráci s OÚ a ZŠ Česká Čermná s logopedickými centry, odborným psychologem, se sdružením Hopsáček a dalšími. Zprávu vypracovala dne vedoucí MŠ Exnerová Jarmila

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Česká Čermná 158. školní rok 2012/2013. Obsah:

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Česká Čermná 158. školní rok 2012/2013. Obsah: VÝROČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Česká Čermná 158 školní rok 2012/2013 Obsah: - Charakteristika školy - Územní působnost MŠ - Důvody výběru MŠ - Demografický vývoj, změny zaznamenané v průběhu školního roku

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIJ-27/11-J. Lísek 90, 592 45 Lísek. příspěvková organizace

Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIJ-27/11-J. Lísek 90, 592 45 Lísek. příspěvková organizace Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIJ-27/11-J Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: Mateřská škola Lísek příspěvková organizace Lísek 90, 592

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Česká Čermná 158. školní rok 2011/2012. Obsah:

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Česká Čermná 158. školní rok 2011/2012. Obsah: VÝROČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Česká Čermná 158 školní rok 2011/2012 Obsah: - Charakteristika školy - Územní působnost MŠ - Důvody výběru MŠ - Hlubší analýza třídy - Výchovně vzdělávací proces - Údaje o

Více

ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ZVOLE, OKR. PRAHA-ZÁPAD

ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ZVOLE, OKR. PRAHA-ZÁPAD ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro předškolní vzdělávání Třída plná pohody ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ZVOLE, OKR. PRAHA-ZÁPAD J ŠTULÍKA 39, ZVOLE Obsah: 1. Identifikační údaje 3 2. Charakteristika školy

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Česká Čermná 158. školní rok 2013/2014. Obsah:

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Česká Čermná 158. školní rok 2013/2014. Obsah: VÝROČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Česká Čermná 158 školní rok 2013/2014 Obsah: - Charakteristika školy - Územní působnost MŠ - Důvody výběru MŠ - Demografický vývoj, změny zaznamenané v průběhu školního roku

Více

Identifikační údaje organizace:

Identifikační údaje organizace: Identifikační údaje organizace: Název: Základní škola a Mateřská škola Zvole, okr.praha-západ Ulice: J. Štulíka 39 Obec: Zvole PSČ: 252 45 Kraj: Středočeský IČO: 71 00 79 03 E-mail: zszvole@seznam.cz Web:

Více

Mateřská škola Štramberk Bařiny 700 tel./fax :556 873 224 msbariny@tiscali.cz ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Výroční zpráva

Více

Hodnocení školy. Za školní rok 2012 13. Mateřská škola Veltruby, okres Kolín Sportovní 326 280 02 Veltruby Kolín

Hodnocení školy. Za školní rok 2012 13. Mateřská škola Veltruby, okres Kolín Sportovní 326 280 02 Veltruby Kolín Hodnocení školy Za školní rok 2012 13 Mateřská škola Veltruby, okres Kolín Sportovní 326 280 02 Veltruby Kolín Zpracovala : Marcela Tesaříková, ředitelka školy Projednáno na pedagogické radě 30.8.2013

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Javorník, Polská 488. Polská 488, 790 70 Javorník. Identifikátor školy: 600 150 232

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Javorník, Polská 488. Polská 488, 790 70 Javorník. Identifikátor školy: 600 150 232 Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Javorník, Polská 488 Polská 488, 790 70 Javorník Identifikátor školy: 600 150 232 Termín konání inspekce: 26. leden a 1. únor

Více

2011/2012. VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MŠ Rafinérský lesík BOHUMÍN. (příloha č. 9)

2011/2012. VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MŠ Rafinérský lesík BOHUMÍN. (příloha č. 9) VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MŠ Rafinérský lesík BOHUMÍN (příloha č. 9) 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Bohumín tř. Dr. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace 1. Charakteristika MŠ

Více

Pokusné ověřování - Základní škola a Mateřská škola Chrastava, Vítkov VÚP Praha, červen 2008

Pokusné ověřování - Základní škola a Mateřská škola Chrastava, Vítkov VÚP Praha, červen 2008 Ověřování možnosti spojení činnosti mateřské školy a školní družiny v době před začátkem ranního vyučování a v době před koncem provozu mateřské školy a školní družiny Druhá průběžná zpráva o výsledku

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Tochovice. Základní a Mateřská škola Tochovice Telefon: 318 682 709 E-mail: tochovice.ms@seznam.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Tochovice. Základní a Mateřská škola Tochovice Telefon: 318 682 709 E-mail: tochovice.ms@seznam. Základní a Mateřská škola Tochovice Telefon: 318 682 709 Tochovice 165 E-mail: tochovice.ms@seznam.cz Tochovice 262 81 Web: www.zstochovice.cz IČO: 71007202 Příloha č. 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Tochovice

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY za školní rok 2014-2015 /dle 7 v.č. 15/2005, ve znění pozdějších předpisů, kterou se stanoví obsah a zpracování výročních zpráv o činnosti školy/ 31. srpna 2015

Více

Základní škola a mateřská škola Rudoltice. Informace pro rodiče

Základní škola a mateřská škola Rudoltice. Informace pro rodiče Základní škola a mateřská škola Rudoltice Informace pro rodiče Základní informace o mateřské škole Mateřská škola je součástí celého komplexu Základní školy a mateřské školy Rudoltice, který zahrnuje základní

Více

Žijeme v přírodě - žijeme s přírodou.

Žijeme v přírodě - žijeme s přírodou. Školní vzdělávací program Mateřská škola Žijeme v přírodě - žijeme s přírodou. Zpracovala: Anna Klbíková Obsah Identifikační údaje o mateřské škole Prezentace mateřské školy Podmínky pro vzdělávání Organizace

Více

Č. j.: 061-286/98-1041 Inspektorát č 6 - Ústí nad Labem INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Hajmová Jaroslava Městský úřad Louny ŠÚ Louny

Č. j.: 061-286/98-1041 Inspektorát č 6 - Ústí nad Labem INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Hajmová Jaroslava Městský úřad Louny ŠÚ Louny Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Č. j.: 061-286/98-1041 Inspektorát č 6 - Ústí nad Labem Signatura: vf3as103 Okresní pracoviště Chomutov INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola / školské zařízení: Mateřská škola Louny,

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA HARMONIE NERATOVICE, V OLŠINKÁCH 700, OKRES MĚLNÍK

MATEŘSKÁ ŠKOLA HARMONIE NERATOVICE, V OLŠINKÁCH 700, OKRES MĚLNÍK MATEŘSKÁ ŠKOLA HARMONIE NERATOVICE, V OLŠINKÁCH 700, OKRES MĚLNÍK VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 (1. 9. 2013 31. 8. 2014) 1. Charakteristika školy název školy: adresa školy: Mateřská škola

Více

ČESKÁ REPUBLIKA Česká školní inspekce. Pardubický inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Dlouhoňovice, Školská 71

ČESKÁ REPUBLIKA Česká školní inspekce. Pardubický inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Dlouhoňovice, Školská 71 ČESKÁ REPUBLIKA Česká školní inspekce Pardubický inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Dlouhoňovice, Školská 71 Školská 71, Dlouhoňovice, 564 01 Žamberk Identifikátor: 600 103

Více

Sebehodnocení školy za školní rok 2004/2005

Sebehodnocení školy za školní rok 2004/2005 Sebehodnocení školy za školní rok 2004/2005 Mateřská škola Vrčeň, okres Plzeň jih, příspěvková organizace Vrčeň 137, 335 41 Vrčeň IČO 60611898 Zpracovala: Eva Beránková, ředitelka školy 1 Charakteristika

Více

Výroční zpráva. Základní škola a mateřská škola Louka, okr.

Výroční zpráva. Základní škola a mateřská škola Louka, okr. Výroční zpráva Základní škola a mateřská škola Louka, okres Hodonín příspěvková organizace, Louka 52, 696 76 Louka nad Veličkou školní rok 2014-2015 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-11/14-J. Mateřská škola DUHA Třebíč

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-11/14-J. Mateřská škola DUHA Třebíč Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIJ-11/14-J Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČO 70 283 311 Mateřská

Více

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE Oblastní pracoviště Ústí nad Labem Inspekční zpráva Mateřská škola Zelená - Málkov Adresa: Mateřská škola Zelená - Málkov, okres Chomutov Identifikátor zařízení: 600 077 012 Zřizovatel:

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Jarmila Mocová Město Mšeno, náměstí Míru 1, 277 35 Mšeno ŠÚ Mělník, Tyršova 105, 276 01 Mělník

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Jarmila Mocová Město Mšeno, náměstí Míru 1, 277 35 Mšeno ŠÚ Mělník, Tyršova 105, 276 01 Mělník Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 035 099/99-1032 Signatura: vc3as109 Oblastní pracoviště č. 2 Střední Čechy Okresní pracoviště: Mělník INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Mateřská škola Havlíčkova 273 277

Více

Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIC-482/14-C

Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIC-482/14-C INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIC-482/14-C Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby Mateřská škola, Český Krumlov, Za Nádražím 223 Za Nádražím 223, 381 01

Více

ČESKÁ REPUBLIKA Česká školní inspekce. Karlovarský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Rotava, okres Sokolov

ČESKÁ REPUBLIKA Česká školní inspekce. Karlovarský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Rotava, okres Sokolov ČESKÁ REPUBLIKA Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Rotava, okres Sokolov Sídliště 674, 357 01 Rotava Identifikátor: 600 072 738 Termín konání

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-1405/14-S. Mateřská škola Malé Kyšice

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-1405/14-S. Mateřská škola Malé Kyšice INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIS-1405/14-S Název právnické osoby vykonávající činnost školy Mateřská škola Malé Kyšice Sídlo E-mail právnické osoby IČO 72041447 Identifikátor 69100972 Právní forma Zastoupená

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-1039/14-S

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-1039/14-S INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIS-1039/14-S Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby IČO 24 255 378 Soukromá Základní škola a Mateřská škola B-English s. r. o. Na Příkopě 11/8,

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, Chobotská 1757. Brandýs n. L. St. Boleslav, Chobotská 1757

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, Chobotská 1757. Brandýs n. L. St. Boleslav, Chobotská 1757 Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, Chobotská 1757 Brandýs n. L. St. Boleslav, Chobotská 1757 Identifikátor školy: 600 051

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Louny, Kpt. Nálepky 2309. Kpt. Nálepky 2309, 440 01 Louny. Identifikátor školy: 600 082 598

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Louny, Kpt. Nálepky 2309. Kpt. Nálepky 2309, 440 01 Louny. Identifikátor školy: 600 082 598 Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Louny, Kpt. Nálepky 2309 Kpt. Nálepky 2309, 440 01 Louny Identifikátor školy: 600 082 598 Termín konání inspekce: 30. listopadu,

Více

m 6) Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIE-175/11-E

m 6) Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIE-175/11-E m 6) Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIE-175/11-E Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Mateřská škola Předhradí, okres Chrudim Sídlo: kpt. Svatoně 4, Předhradí,

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-361/13-J. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-361/13-J. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIJ-361/13-J Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: Mateřská škola Svatoslav Svatoslav 31, 675 07 Čechtín IČO:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. 12. mateřská škola. Jungmannova 91, Příbram III., PSČ 261 01. Identifikátor školy: 600 054 110

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. 12. mateřská škola. Jungmannova 91, Příbram III., PSČ 261 01. Identifikátor školy: 600 054 110 Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA 12. mateřská škola Jungmannova 91, Příbram III., PSČ 261 01 Identifikátor školy: 600 054 110 Termín konání inspekce: 3. a 6. květen 2004 Čj.:

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-961/12-E

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-961/12-E Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIE-961/12-E Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení: Mateřská škola Cerekvice nad Loučnou, okres Svitavy

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Praha 10, Parmská 388. Parmská 388, 109 00 Praha 10-Horní Měcholupy. Identifikátor školy: 600 040 968

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Praha 10, Parmská 388. Parmská 388, 109 00 Praha 10-Horní Měcholupy. Identifikátor školy: 600 040 968 Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola, Praha 10, Parmská 388 Parmská 388, 109 00 Praha 10-Horní Měcholupy Identifikátor školy: 600 040 968 Termín konání inspekce: 26.

Více

Plán byl projednán a schválen na pedagogické radě dne 29. 8. 2013. - Věra Páleníková /školnice, výdej stravy/

Plán byl projednán a schválen na pedagogické radě dne 29. 8. 2013. - Věra Páleníková /školnice, výdej stravy/ Roční plán školy Mateřská škola Raková u Konice na školní rok 2013 Plán byl projednán a schválen na pedagogické radě dne 29. 8. 2013 Zpracovala Jana Voglová, ředitelka školy Charakteristika školy Mateřská

Více

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA Čj. ČŠIS-2922/15-S Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Mateřská škola Tupadly 152 Sídlo Tupadly 152, 28563 E-mail právnické osoby IČ 75033879 turanska@seznam.cz

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-470/11-E. Mateřská škola Zvoneček Pardubice - Polabiny, Sluneční 284 Sídlo:

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-470/11-E. Mateřská škola Zvoneček Pardubice - Polabiny, Sluneční 284 Sídlo: Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Mateřská škola Zvoneček Pardubice - Polabiny, Sluneční 284 Sídlo: Sluneční 284, 530 09 Pardubice

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-1119/15-S. Družstevní 422, 257 51 Bystřice msbystrice@seznam.

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-1119/15-S. Družstevní 422, 257 51 Bystřice msbystrice@seznam. INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIS-1119/15-S Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČ 75034492 Identifikátor 600041875 Právní forma Zastoupená Zřizovatel

Více

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI- 143-02/08-15. Předmět inspekční činnosti:

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI- 143-02/08-15. Předmět inspekční činnosti: Česká školní inspekce Zlínský inspektorát Název školy/školského zařízení: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI- 143-02/08-15 Mateřská škola Sušice, okres Uherské Hradiště Adresa: Sušice 54, 687 04 Traplice Identifikátor:

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MŠ ŽABEŇ

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MŠ ŽABEŇ ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MŠ ŽABEŇ 1. Identifikační údaje o škole 2. Charakteristika školy 3. Podmínky vzdělávání 3.1 Materiální podmínky 3.2 Životospráva 3.3 Psychosociální podmínky 3.4 Organizace 3.5

Více

Základní škola a Mateřská škola Loukovec, Loukovec 90, 294 11 Loukov ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY

Základní škola a Mateřská škola Loukovec, Loukovec 90, 294 11 Loukov ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Základní škola a Mateřská škola Loukovec, Loukovec 90, 294 11 Loukov ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY 1. Základní cíle mateřské školy při zabezpečování předškolní výchovy a vzdělávání a školní vzdělávací program

Více

Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIL-895/12-L

Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIL-895/12-L Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIL-895/12-L Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Základní škola a mateřská škola Jindřichovice pod Smrkem, příspěvková organizace

Více

Školní vzdělávací program pro školní družinu VESELÉ RYBIČKY

Školní vzdělávací program pro školní družinu VESELÉ RYBIČKY Školní vzdělávací program pro školní družinu VESELÉ RYBIČKY Základní škola a Mateřská škola Šakvice příspěvková organizace Hlavní 41, 691 67 Šakvice, IČO 708 261 129 1 Identifikační údaje: Název programu:

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ SLUNÍČKO. Projednán na pedagogické poradě dne 28.8.2014 od 1.9.2014 do další aktualizace.

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ SLUNÍČKO. Projednán na pedagogické poradě dne 28.8.2014 od 1.9.2014 do další aktualizace. ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ SLUNÍČKO Projednán na pedagogické poradě dne 28.8.2014 od 1.9.2014 do další aktualizace. Platnost 1 MATEŘSKÁ ŠKOLA SLUNÍČKO MOTTO: Děti jsou sluncem

Více

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát Zarámí 88, 760 01 Zlín INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIZ-477/14-Z

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát Zarámí 88, 760 01 Zlín INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIZ-477/14-Z Zarámí 88, 760 01 Zlín INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIZ-477/14-Z Název právnické osoby vykonávající činnost školy Mateřská škola Uherský Brod Újezdec, Nádražní 282, okres Uherské Hradiště Sídlo Nádražní 282,

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Brno, Hochmanova 25. Hochmanova 25, 628 00 Brno. Identifikátor školy: 600 106 756

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Brno, Hochmanova 25. Hochmanova 25, 628 00 Brno. Identifikátor školy: 600 106 756 Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola, Brno, Hochmanova 25 Hochmanova 25, 628 00 Brno Identifikátor školy: 600 106 756 Termín konání inspekce: 1 3. listopad 2003

Více

Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIM-428/14-M. Evaldova 25, 787 01 Šumperk ms.slunicko@sumperkmsslunicko.

Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIM-428/14-M. Evaldova 25, 787 01 Šumperk ms.slunicko@sumperkmsslunicko. INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIM-428/14-M Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČO 60 801 085 Identifikátor 600 147 819 Právní forma Zastoupená Zřizovatel

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI 177/09-01. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI 177/09-01. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Pražský inspektorát Název školy: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI 177/09-01 Mateřská škola Hellichova, Praha 1-Malá Strana, Hellichova 13/300 Adresa: Hellichova 13/300, 118 00 Praha 1 Identifikátor:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Paseky nad Jizerou, okres Semily. Adresa: 512 47 Paseky nad Jizerou 242. Identifikátor školy: 600 098 796

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Paseky nad Jizerou, okres Semily. Adresa: 512 47 Paseky nad Jizerou 242. Identifikátor školy: 600 098 796 Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Paseky nad Jizerou, okres Semily Adresa: 512 47 Paseky nad Jizerou 242 Identifikátor školy: 600 098 796 Termín konání inspekce:

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI 282/09-01. Nad Kazankou 30

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI 282/09-01. Nad Kazankou 30 Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI 282/09-01 Název školy: Mateřská škola Nad Kazankou, Praha 7, Nad Kazankou 30 Adresa: Nad Kazankou 30/230, 171 00 Praha 7 - Troja Identifikátor:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KLÁŠTER HRADIŠTĚ NAD JIZEROU IČO: 75034620 TEL. 326 702 246 e-mail : zsklaster@centrum.cz www.skola.klasterhradiste.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ( školní rok 2010/2011

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIS-1006/10-S. Mateřská škola Černuc, okres Kladno. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIS-1006/10-S. Mateřská škola Černuc, okres Kladno. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Středočeský inspektorát Název školy: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠIS-1006/10-S Mateřská škola Černuc, okres Kladno Adresa: Černuc 95, 273 23 Černuc Identifikátor: 600 043 835 IČ: 75 033

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j.: ČŠIS-2648/11-S. Mateřská škola Tuřany, okres Kladno. Tuřany 125, 273 79 Tuřany

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j.: ČŠIS-2648/11-S. Mateřská škola Tuřany, okres Kladno. Tuřany 125, 273 79 Tuřany Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: IČ: 75 033 135 Identifikátor: 600 044 025 Právní forma: Zastoupená: Mateřská škola

Více

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA Čj. ČŠIU-67/16-U Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČ 70 225 931 Mateřská škola Vyhlídka, Ústí nad Labem, Rozcestí

Více

Česká republika Česká školní inspekce. Ústecký inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Dobkovice, okres Děčín

Česká republika Česká školní inspekce. Ústecký inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Dobkovice, okres Děčín Česká republika Česká školní inspekce Ústecký inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Dobkovice, okres Děčín 407 03 Dobkovice 83 Identifikátor školy: 600 076 121 Termín konání

Více

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY NA ROKY 2016-2020

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY NA ROKY 2016-2020 Základní škola a Mateřská škola České Velenice Čsl. legií 325, 378 10 České Velenice KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY NA ROKY 2016-2020 Projednáno: - na poradě vedení školy - na pedagogických radách ZŠ a MŠ - se

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIA 50/10. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIA 50/10. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIA 50/10 Název školy: Mateřská škola, Praha 4, Svojšovická 3 Adresa: Mateřská škola, Svojšovická 3/2923, 141 00 Praha 4 - Spořilov Identifikátor:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Drobovice 76. Drobovice 76, 286 01 Čáslav. Identifikátor školy: 600 045 714

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Drobovice 76. Drobovice 76, 286 01 Čáslav. Identifikátor školy: 600 045 714 Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Drobovice 76 Drobovice 76, 286 01 Čáslav Identifikátor školy: 600 045 714 Termín konání inspekce: 8. a 9. září 2004 Čj.: Signatura:

Více

Roční plán pro školní rok 2013-2014

Roční plán pro školní rok 2013-2014 Mateřská škola Klubíčko Tlumačov, s.r.o., U Trojice 336, 763 62 Tlumačov Roční plán pro školní rok 2013-2014 Obsah: stránka 1. Informace o škole.. 2 2. Organizace provozu školy. 2 3. Organizace školního

Více

Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIK-558/15-K. Mgr. Šárkou Gabrielovou, ředitelkou školy

Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIK-558/15-K. Mgr. Šárkou Gabrielovou, ředitelkou školy INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIK-558/15-K Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČO 49 753 533 Mateřská škola Ostrov, Palackého 1045, okres Karlovy

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010 Forma hospodaření: příspěvková organizace Zřizovatel: Obec Všemina, Všemina 162, 763 15 p.slušovice VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010 Podle ust. 10 zákona

Více

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA Čj. ČŠIS-2929/15-S Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Mateřská škola Vojkovice, okres Mělník Sídlo Vojkovice 140, okres Mělník, 277 44 E-mail právnické

Více

Mateřská škola Kaplická 841 tel., fax: 241 731 467 e-mail: mskaplicka@seznam.cz. Výroční zpráva předškolní vzdělávání - za školní rok 2007/2008

Mateřská škola Kaplická 841 tel., fax: 241 731 467 e-mail: mskaplicka@seznam.cz. Výroční zpráva předškolní vzdělávání - za školní rok 2007/2008 Škola Kavčí hory Mateřská škola, Základní škola a Střední odborná škola služeb 40 00 Praha 4, K Sídlišti 840 Mateřská škola Kaplická 84 tel., fax: 24 73 467 e-mail: mskaplicka@seznam.cz Výroční zpráva

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-624/12-E. Základní škola a mateřská škola Zálší, okres Ústí nad Orlicí

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-624/12-E. Základní škola a mateřská škola Zálší, okres Ústí nad Orlicí Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIE-624/12-E Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení: Sídlo: Základní škola a mateřská škola Zálší, okres

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2014/2015 MŠ CHORUŠICE. Zpracovala: Jelínková Naďa pověřená řízením

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2014/2015 MŠ CHORUŠICE. Zpracovala: Jelínková Naďa pověřená řízením VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2014/2015 MŠ CHORUŠICE Zpracovala: Jelínková Naďa pověřená řízením OBSAH : 1. Základní údaje o škole 2. Přehled oborů vzdělaní, které škola vyučuje v souladu se zápisem ve

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 084 342/99-1165 Signatura: vh5ns102 Oblastní pracoviště č. 8 Liberec Okresní pracoviště Semily INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Speciální mateřská škola při Dětském centru

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Česká Čermná 158. školní rok 2015/2016. Obsah:

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Česká Čermná 158. školní rok 2015/2016. Obsah: VÝROČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Česká Čermná 158 školní rok 2015/2016 Obsah: - Charakteristika školy - Územní působnost MŠ - Důvody výběru MŠ - Výsledky zápisu z přijímacího řízení do MŠ - Školní vzdělávací

Více

Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIC-114/14-C

Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIC-114/14-C INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIC-114/14-C Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Základní škola a mateřská škola Šumavské Hoštice Sídlo 384 71 Šumavské Hoštice 21 E-mail právnické

Více

Roční plán pro školní rok 2015-2016

Roční plán pro školní rok 2015-2016 Mateřská škola Klubíčko Tlumačov, s.r.o., U Trojice 336, 763 62 Tlumačov Roční plán pro školní rok 2015-2016 Obsah: stránka 1. Informace o škole.. 2 2. Organizace provozu školy. 2 3. Organizace školního

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Libštát, okres Semily. Adresa: 512 03 Libštát 212. Identifikátor školy: 600 098 745

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Libštát, okres Semily. Adresa: 512 03 Libštát 212. Identifikátor školy: 600 098 745 Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Libštát, okres Semily Adresa: 512 03 Libštát 212 Identifikátor školy: 600 098 745 Termín konání inspekce: 2. 3. června 2004 Čj.:

Více

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIT-573/14-T. Mateřská škola Bruntál, Okružní 23

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIT-573/14-T. Mateřská škola Bruntál, Okružní 23 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIT-573/14-T Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČO 62352768 Identifikátor 107 620 146 Právní forma Zastoupená Zřizovatel

Více

Vý roč ní zprá vá o č innosti s kolý

Vý roč ní zprá vá o č innosti s kolý Vý roč ní zprá vá o č innosti s kolý VE ŠKOLNÍM ROCE 2014/2015 (č.j. 107/2015) Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav Vážení přátelé, dostává se Vám do rukou výroční zpráva o činnosti

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY. ve školním roce 2013-2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY. ve školním roce 2013-2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ve školním roce 2013-2014 1. Základní údaje o škole Název školy: Základní škola a Mateřská škola Hrabenov Sídlo: Hrabenov, Školní 175, 789 63 Ruda nad Moravou, okres Šumperk

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA A HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA A HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ŠKOLY VÝROČNÍ ZPRÁVA A HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2006/2007 Zpracovala Bc. Dagmar Rakoušová v Turnově 10.9.2007 ředitelka školy Schváleno 20.9.2007 na jednání Školské rady Zpracovala

Více

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-549-02/08-15

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-549-02/08-15 Česká školní inspekce Zlínský inspektorát Název školy: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-549-02/08-15 Mateřská škola Morkovice, okres Kroměříž, příspěvková organizace Adresa: 17. listopadu 720, 768 33 Morkovice-Slížany

Více

PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY

PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY MATEŘSKÁ ŠKOLA, ROHOZNICE Rohoznice 145, 507 71 Miletín, IČ0 70993181, e-mail: msrohoznice.jc@seznam.cz Název předpisu: PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY SED: Účinnost od: 1. 9. 2015 Spisový znak: Skartační

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Sezimovo Ústí, Lipová 649. Lipová 649, 391 02 Sezimovo Ústí. Identifikátor školy: 600 064 140

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Sezimovo Ústí, Lipová 649. Lipová 649, 391 02 Sezimovo Ústí. Identifikátor školy: 600 064 140 Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Sezimovo Ústí, Lipová 649 Lipová 649, 391 02 Sezimovo Ústí Identifikátor školy: 600 064 140 Termín konání inspekce: 14. a 15.

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Albrechtice, okres Ústí nad Orlicí. Albrechtice 131, 563 01 Lanškroun. Identifikátor školy: 600 103 358

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Albrechtice, okres Ústí nad Orlicí. Albrechtice 131, 563 01 Lanškroun. Identifikátor školy: 600 103 358 Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola, Albrechtice, okres Ústí nad Orlicí Albrechtice 131, 563 01 Lanškroun Identifikátor školy: 600 103 358 Termín konání inspekce:

Více

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIP- 191 /13-P. Gagarinova 202, 334 01 Přeštice. příspěvková organizace

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIP- 191 /13-P. Gagarinova 202, 334 01 Přeštice. příspěvková organizace Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIP- 191 /13-P Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: IČ: Identifikátor: Právní forma: Zastoupená: Zřizovatel: Místo inspekční

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Moravičany. Moravičany 260, 789 82 Moravičany. Identifikátor školy: 600 147 444

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Moravičany. Moravičany 260, 789 82 Moravičany. Identifikátor školy: 600 147 444 Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Moravičany Moravičany 260, 789 82 Moravičany Identifikátor školy: 600 147 444 Termín konání inspekce: 17. 19. květen 2005 Čj:

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIS-894/10-S. Předmět inspekční činnosti:

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIS-894/10-S. Předmět inspekční činnosti: Česká školní inspekce Středočeský inspektorát Název školy: Adresa: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠIS-894/10-S Mateřská škola Modletice, okres Praha - východ Modletice 19, 251 01 Říčany Identifikátor: 600 051 862

Více

Č. j.: 032 254/98-1090 Inspektorát č. 3 INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Nové sloučené ředitelství mateřské školy a školní jídelny Malostranská 123

Č. j.: 032 254/98-1090 Inspektorát č. 3 INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Nové sloučené ředitelství mateřské školy a školní jídelny Malostranská 123 Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Č. j.: 032 254/98-1090 Inspektorát č. 3 Signatura: bc2as103 Okresní pracoviště Kutná Hora INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Nové sloučené ředitelství mateřské školy a školní

Více

Česká republika Česká školní inspekce. Středočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Mukařov

Česká republika Česká školní inspekce. Středočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Mukařov Česká republika Česká školní inspekce Středočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Mukařov U Zelené cesty 200, 251 62 Mukařov Identifikátor školy: 600 051 790 Termín konání

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIS-2375/10. Základní škola a Mateřská škola Počepice, okres Příbram

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIS-2375/10. Základní škola a Mateřská škola Počepice, okres Příbram Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIS-2375/10 Název kontrolované osoby: Základní škola a Mateřská škola Počepice, okres Příbram Sídlo: 262 53 Počepice 41 IČO: 75 033

Více

Základní škola a Mateřská škola Razová

Základní škola a Mateřská škola Razová V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Základní škola a Mateřská škola Razová ve školním roce 2008/9 I. Základní charakteristika školy a) Základní škola a Mateřská škola Razová, příspěvková organizace

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA VENDRYNĚ 236, OKRES FRÝDEK-MÍSTEK. VLASTNÍ HODNOCENÍ ŠKOLY podle vyhlášky MŠMŠT č. 15/2005 Sb.

ZÁKLADNÍ ŠKOLA VENDRYNĚ 236, OKRES FRÝDEK-MÍSTEK. VLASTNÍ HODNOCENÍ ŠKOLY podle vyhlášky MŠMŠT č. 15/2005 Sb. ZÁKLADNÍ ŠKOLA VENDRYNĚ 236, OKRES FRÝDEK-MÍSTEK VLASTNÍ HODNOCENÍ ŠKOLY podle vyhlášky MŠMŠT č. 15/2005 Sb. Projednáno v pedagogické radě dne: 8.11.2007 Úvod Vlastní hodnocení školy je prováděno na základě

Více

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA Čj. ČŠIC-277/16-C Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby Mateřská škola Mezimostí

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIA - 366/10 - A

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIA - 366/10 - A Česká školní inspekce Středočeský inspektorát Název školy: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠIA - 366/10 - A Mateřská škola Nad Parkem Praha - Zbraslav Adresa: Nad Parkem 1181, 156 00 Praha - Zbraslav Identifikátor:

Více

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIU-948/10-U. okres Most. Sídlo: 435 33 Louka u Litvínova, Husova 163

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIU-948/10-U. okres Most. Sídlo: 435 33 Louka u Litvínova, Husova 163 Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIU-948/10-U Název kontrolované osoby: Základní škola a Mateřská škola, Louka u Litvínova, okres Most Sídlo: 435 33 Louka u Litvínova,

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Valeč, okres Karlovy Vary. Podbořanská 32, 364 55 Valeč. Identifikátor školy: 600 067 343

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Valeč, okres Karlovy Vary. Podbořanská 32, 364 55 Valeč. Identifikátor školy: 600 067 343 Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Valeč, okres Karlovy Vary Podbořanská 32, 364 55 Valeč Identifikátor školy: 600 067 343 Termín konání inspekce: 4. a 6. dubna

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Pštrossova, Praha 1, Pštrossova 11. Pštrossova 11/204, 110 00 Praha 1. Identifikátor školy: 600 035 221

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Pštrossova, Praha 1, Pštrossova 11. Pštrossova 11/204, 110 00 Praha 1. Identifikátor školy: 600 035 221 Česká republika Česká školní inspekce Pražský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Pštrossova, Praha 1, Pštrossova 11 Pštrossova 11/204, 110 00 Praha 1 Identifikátor školy:

Více

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIH-1101/10-H. Mateřská škola Police nad Metují

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIH-1101/10-H. Mateřská škola Police nad Metují Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIH-1101/10-H Název kontrolované osoby: Sídlo: Mateřská škola Police nad Metují Fučíkova 328, 549 54 Police nad Metují IČO: 71

Více

Základní škola a mateřská škola Útvina ČTYŘLÍSTEK. IČO 60610751 Identifikátor 600067319 ředitel: Mgr.Romana Prášilová

Základní škola a mateřská škola Útvina ČTYŘLÍSTEK. IČO 60610751 Identifikátor 600067319 ředitel: Mgr.Romana Prášilová 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a mateřská škola Útvina adresa školy Útvina 153, 36401 Toužim právní forma příspěvková organizace IČO 60610751 Identifikátor 600067319 vedení

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j.: ČŠIA-496/12-A Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Mateřská škola Veltruská Sídlo: Veltruská 560, 190 00 Praha 9 Prosek IČ:

Více

Česká republika Česká školní inspekce. Středočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Kutná Hora, Benešova 149/I

Česká republika Česká školní inspekce. Středočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Kutná Hora, Benešova 149/I Česká republika Česká školní inspekce Středočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Kutná Hora, Benešova 149/I Benešova 149/I, 284 01 Kutná Hora Identifikátor školy: 600

Více

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Bruntál, Okružní 23. Okružní 23, 792 01 Bruntál

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Bruntál, Okružní 23. Okružní 23, 792 01 Bruntál Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Bruntál, Okružní 23 Okružní 23, 792 01 Bruntál Identifikátor školy: 600 131 491 Termín konání inspekce: 7. 10. prosinec

Více

Provozní řád Mateřské školy Libina, okres Šumperk, PO

Provozní řád Mateřské školy Libina, okres Šumperk, PO Provozní řád Mateřské školy Libina, okres Šumperk, PO Dle Zákona č. 258/2000., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů. I. Údaje o zařízení Mateřská škola Libina, okres Šumperk

Více

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE Oblastní pracoviště OSTRAVA Inspekční zpráva Mateřská škola Ostrava-Petřkovice, U Kaple 670 U Kaple 670, 725 29 Ostrava-Petřkovice Identifikátor zařízení: 600 143 767 Zřizovatel:

Více

ČESKÁ REPUBLIKA Česká školní inspekce. Jihočeský inspektorát- oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA

ČESKÁ REPUBLIKA Česká školní inspekce. Jihočeský inspektorát- oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA ČESKÁ REPUBLIKA Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát- oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Lipno nad Vltavou, okres Český Krumlov Lipno nad Vltavou 38, 38 278 Identifikátor školy:

Více

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-480/13-B

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-480/13-B Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIB-480/13-B Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Základní škola a Mateřská škola, Šanov, okres Znojmo, příspěvková organizace

Více