MODULÁRNÍ DESKA PRO ANALOGOVÁ MĚŘENÍ A ŘÍZENÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MODULÁRNÍ DESKA PRO ANALOGOVÁ MĚŘENÍ A ŘÍZENÍ"

Transkript

1 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA VME rozhraní k nadřazenému systému dle IEC8, rozměr desky HE, TE, datové přístupy D, D08(EO), adresové prostory A, A Vysoká odolnost proti vstupním přepětím, galvanické izolace analogových kanálů od systému s el. pevností 0 V DC, 00 V DC proti panelu samostatných analogových kanálů Modulární koncepce umožňující konfiguraci funkcí desky dle potřeby, deska obsahuje tři moduly jednoho typu pevně integrované v desce a dále tři sloty pro osazení externími moduly volitelného typu. Řízení modulů je plně pod kontrolou procesoru desky bez nároků na zatížení nadřazeného procesoru Kalibrační data a další informace jsou uložené vždy v paměti uvnitř modulů, použití modulu v desce či jeho záměna proto nevyžaduje žádné dostavení Integrované testování chyb jako je např. kontrola neporušenosti dat v modulu, kontrola stavu kalibrace, platnosti softwarové konfigurace modulu, kontrola bezchybnosti komunikace s modulem a automatické zotavení po chybě, záznamy o chybě apod. Vizuální signalizace interního stavu desky a případných chyb na jejím panelu (rozlišené jsou chyby HW a chyby v SW konfiguraci), podrobné informace o stavu slotů, osazených modulů a desce jsou dostupné na jejím VME rozhranní VLASTNOSTI INTEGROVANÝCH MODULŮ Šesti kanálové vstupní moduly, šestnácti bitové rozlišení, rozsahy proudového typu ± ma, ± ma, rozsahy napěťového typu ±, V, ± V, ± V Maximální souhlasné napětí mezi jednotlivými kanály modulu 00 V DC, db DC, potlačení sériového střídavého rušení 8 Hz min. 8dB Perioda měření ms na jeden kanál, celková perioda je určená počtem měřených kanálů v modulu. Minimální zaručená přesnost měření 0,0 % až 0,8 % dle použitého rozsahu a třídy kalibrace, viz. technické parametry VLASTNOSTI EXTERNÍCH MODULŮ Externí moduly CB00, CB00 s vlastnostmi ekvivalentními integrovaným modulům Modul CB00B se třemi navzájem galvanicky izolovanými pasivními proudovými výstupy 0 ma, -ti bitovým rozlišením a detekcí dostatečné úrovně napájení proudové smyčky Podrobné informace o externích modulech viz zvláštní katalogové listy ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8--CZ-JAK.

2 POPIS Deska je hierarchicky členěna na procesorové řídící jádro a šest samostatných slotů pro osazení modulů. Sloty až obsahují moduly pevně integrované v desce (typ jednoznačně určen typem desky), sloty až pak umožňují montáž externích modulů. Deska nabízí dva základní módy pro použití externích modulů: mód auto konfigurace a mód fixní konfigurace. V módu autokonfigurace se deska spoléhá na autodetekci modulů v externích slotech. V módu fixní konfigurace je osazení externích slotů pevně uloženo ve FLASH paměti desky a deska vždy ověřuje, zda v externích slotech jsou určené moduly. Není-li pak nalezen správný modul deska signalizuje HW chybu. OBJEDNACÍ KÓDY Pro možnost úplné specifikace typu desky včetně konfigurace jejích externích slotů je zavedeno kódování. Ve shodě se dvěma možnými módy auto konfigurace či fixní konfigurace existují dva typy značení. Základní označení jednoznačně označuje typ desky (její rozsahy, klimatické provedení a třídu kalibrace). Deska specifikovaná jen základním označením je dodávaná bez externích modulů, má implicitně nastavený mód auto konfigurace na všech externích slotech a na panelu nemá štítek pro identifikaci osazení externích slotů. typ třída příp. A třída: určuje klimatické provedení desky a třídu kalibrace integrovaných modulů příp.: určuje typ integrovaných modulů Rozšířené označení určuje typ základní desky současně s osazením jejích externích modulů. Deska specifikovaná tímto označením je dodávaná se sloty osazenými odpovídajícími externími moduly, má nastaven mód fixní konfigurace a na panelu má štítek pro identifikaci osazení externích slotů. Základní označení kód kód kód A A A Z0 kód, kód, kód udává typ modulu ve slotu S, S, S dle tabulky platných kódů externích modulů viz. tab.. Příklad: A AAZ0 je rozšířené označení desky se třemi integrovanými moduly CB00A, externím modulem CB00A v S, CB00A v S a prázdným slotem S. Platné objednací kódy viz. tab.. Poznámka: DESKY SPECIFIKOVANÉ ROZŠÍŘENÝM OZNAČENÍM SE JIŽ NEDODÁVAJÍ DO NOVÝCH PROJEKTŮ. V nových projektech je nutné specifikovat moduly do externích slotů samostatně. ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8--CZ-JAK.

3 kód Z0 ekvivalent integrovaných () funkce kalibrace modulů neosazeno A () x CB00A 8 napěťových jednobodová B x CB00B vstupů dvoubodová A () x CB00A 8 proudových jednobodová B x CB00B vstupů dvoubodová Tab.. Platné objednací kódy desek v základním označení kód externí modul funkce kalibrace Z0 neosazený slot A () CB00A jednobodová napěťových vstupů B CB00B dvoubodová A () CB00A jednobodová proudových vstupů B CB00B dvoubodová B CB00B proudové výstupy dvoubodová Tab.. Kódy externích modulů pro desky třída popis Z bez kalibrace A jednobodová kalibrace chyby v teplotním pásmu C posunem převodní charakteristiky B dvoubodová kalibrace chyby v teplotním pásmu C posunem převodní charakteristiky a změnou její strmosti Tab. : Třídy kalibrace a klimatického provedení () Moduly integrované v desce jsou elektricky a funkčně shodné s uvedeným ekvivalentem samostatně dodávaných externích modulů () Nepoužívat do nových projektů ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8--CZ-JAK.

4 PRACOVNÍ A SERVISNÍ REŽIM Desky mají dva povolené režimy činnosti a to pracovní režim s maximálním zabezpečením proti případným chybám a servisní režim určený pro zvláštní a potenciálně nebezpečné operace. Režim činnosti je určen voličem Service (viz. obr. ), deska je po své inicializaci v servisním režimu v případě že volič je propojen. V uživatelském režimu systém desky automaticky kontroluje stav svých zařízení a funkci bezpečnostních ochran. Zjistí-li vyřazení některé z ochran, signalizuje chybový stav a vyžaduje nápravu. Zjistí-li nefunkčnost paměťových obvodů, vyčká několik vteřin a provede se reset desky. V servisním režimu se po inicializaci provádí jen minimum kontrol. Činnost je zde řízena pomocí příkazů zadávaných přes VME rozhranní. Servisní režim poskytuje příkazy zejména pro provedení testů, zadání konfigurace slotů a řízení kalibračních procedur. Služby dostupné v servisním režimu lze zpřístupnit např. pomocí programu Service Shell pro procesor VME sběrnice. SIGNALIZACE STAVU DESKY A CHYBOVÝCH STAVŮ Interní stav desky je signalizován pomocí signálek ERR a RUN na jejím panelu, viz tab.. Signalizaci HW chyby modulu může způsobit: SLOT_ERR: slot má neprázdnou fixní konfiguraci a modul ve slotu byl nefunkční při jeho identifikaci prováděné po inicializaci desky FIX_ERR: slot má fixní konfiguraci a modul ve slotu neodpovídá zadanému typu (třída kalibrací se zde nevyhodnocuje) TYP_ERR: Typ modulu ve slotu není podporován systémem desky MOD_ERR: kontrola konzistence dat v modulu ukázala chybu TMP_ERR: došlo k chybě komunikace s modulem, provádí se pokusy o její obnovenícal_err: Kalibrační procedura modulu nebyla uzavřena jako dokončená SPC_ERR: Modul pracuje s HW chybou na některém z jeho kanálů (např. chyba v komunikaci s D/A převodníkem) Chyby které v principu nemusí být způsobené deskou či jejími moduly jako je např. nedostatečná úroveň napájení v proudové smyčce, nepřítomnost střídavého signálu apod. nemají na signalizaci chyb na panelu desky vliv. Chyba která se vyskytne na jednom modulu nemá vliv na činnost ostatních modulů. V případě chyby SPC_ERR zůstává zachovaná i funkce modulu na nedotčených kanálech. Chyba SW konfigurace CFG_ERR je signalizována v případě že nadřízené CPU neprovedlo SW konfiguraci desky nebo ta obsahuje chybu jako je např. zadání chybného rozsahu, periody měření apod. ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8--CZ-JAK.

5 Err Run režim Stav svítí inicializace stav při a po resetu desky, jeho trvání znamená že deska buď nebyla inicializována nadřazeným CPU nebo je nefunkční svítí provoz bez chyb bliká uživatelský svítí svítí provoz s HW chybou provoz s chybou SW konfigurace a nebo před jejím prvním provedením svítí bliká provoz s HW chybou a s chybou SW konfigurace bliká bliká servisní servisní režim bliká rychle bliká rychle --- nesprávná konfigurace desky (voliče SERVICE, ENWD, WEROM) bliká střídavě bliká střídavě --- chyba sdílené paměti RAM, je-li propojen volič ENWD, deska se resetuje 8s po detekci chyby Tab. : Stavy signalizované na panelu PŘIPOJENÍ SIGNÁLŮ Z TECHNOLOGIE Připojení signálů je realizováno přes konektory J, J, J některým z typových kabelů K0, K0, K0, K0. Pro označení signálů desky je užito značení jmenovkami ACn, kde n je až, jmenovka se symbolem + resp. označuje kladný resp. záporný pól signálu. Obr. znázorňuje vztah mezi kanály připojených kabelů, desky a jejích slotů. Tab. určuje pozice signálů v připojovacích konektorech. Pro připojení signálů k řadovým svorkám či modulům se svorkovnicí jako je např. MD, MD lze použít typové kabely K0, K0 s volným koncem kabelu. Řada přípojných modulů MD, MD, MD je určena k efektivnímu a přehlednému řešení připojení signálů k desce, doplňkové ochraně desek proti přepětím a řešení napájení snímačů v technologii či pasivních proudových smyček galvanicky izolovanými napájecími zdroji. Pro připojení těchto modulů k desce jsou určeny kabely K0, resp. K0. ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8--CZ-JAK.

6 ŘÍDÍCÍ JÁDRO SPI SP I ASpc SPI SP I SP I SP I J D SUB AC AC AC AC AC AC AC0 AC9 AC8 AC7 AC AC INTEGROVANÝ SLOT S EXTERNÍ SLOT S J D SUB AC AC AC AC AC0 AC9 AC8 AC7 AC AC AC AC INTEGROVANÝ SLOT S EXTERNÍ SLOT S J D SUB AC AC AC0 AC9 AC8 AC7 AC AC AC AC AC AC INTEGROVANÝ SLOT S EXTERNÍ SLOT S Obr.: Zapojení slotů v desce kanál v konektoru č. kontaktu č. kontaktu Tab.: Zapojení konektorů D-SUB ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8--CZ-JAK.

7 Brána data VME VME Požadavek, druh a potvrzení datového cyklu na SHARE BUS Řízení brány Řízení brány CPU Brána CPU SHARE BUS SBAC VME NAR Bázová adresa CSR CPU FLASH ROM Sdílená RAM ASpc AStd ALTERA ACEX k Synchronní linky SLOT SLOT SLOT SLOT SLOT SLOT Obr.: Bloková struktura logické části systému BLOKOVÁ STRUKTURA DESKY Řízení desky je zajištěno procesorem C7 a jejím SW systémem uloženém v paměti typu FLASH čímž je zajištěna možnost případné aktualizace funkcí desky. Interface mezi procesorem desky a VME sběrnicí tvoří sběrnice Share Bus. Ta je řízena modulem SBAC který zajišťuje simultánní přístup k připojeným zařízením z CPU a z VME sběrnice bez časových prodlev. Modul SBAC rovněž kontroluje oprávněnost daného druhu přístupu k datům či zařízením, chybné přístupy z VME jsou potvrzovány aktivací signálu Bus Error. Sdílená RAM se zálohovaným napájením je využita k předávání dat mezi procesory. Blok AStd obsahuje povinné registry desek souboru ZAT-DV, v bloku ASpc jsou realizována různá zvláštní zařízení jako jsou např. obvody pro řízení sériových komunikačních kanálů a dalších částí desky. 7 ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8-7-CZ-JAK.

8 NAPÁJENÍ MODULU DC DC NAPÁJENÍ DESKY VSTUP VSTUP MULTIPLEXOR A / D ŘADIČ GALVANICKÁ IZOLACE SPI ROZHRANÍ VSTUP Obr. : Bloková struktura integrovaného modulu INTEGROVANÉ VSTUPNÍ MODULY Bloková struktura vstupních integrovaných modulů je na obr.. Vstupní signály jsou pomocí zesilovačů s vysokou odolností proti souhlasnému rušení převedeny na společný potenciál, filtrovány aktivními filtry druhého řádu a multiplexovaně měřeny sigma-delta A/D převodníkem. Napájení modulu a přenos dat mezi deskou a modulem jsou realizovány přes galvanické oddělovače. Měření probíhá cyklicky v pořadí. až. kanál. Kanály s nulovým rozsahem nejsou do měření zařazeny takže celková perioda měření činí n ms kde n je počet zapnutých kanálů. Data programového rozhranní specifická modulu Platné hodnoty kódů vstupních rozsahů jsou uvedeny v technických parametrech konkrétních desek. Proměnná Mode struktury ModCfg určuje periodu synchronizace měření. V případě nulové hodnoty měření probíhá cyklicky, nenulová hodnota pak určuje synchronizovaný mód měření. Hodnoty signálů měřené moduly jsou na VME rozhranní desky kódovány v -ti bitovém dvojkovém doplňkovém kódu ( +FS označuje maximální hodnotu rozsahu, FS minimální hodnotu rozsahu): analogová hodnota vstupu binární kód 0 0x FS 0x7FFF FS 0x8000 FS - 0xFFFF Synchronizovaný mód měření V implicitním kontinuálním módu se cyklicky měří zapnuté kanály modulu. Synchronizovaný mód pak umožňuje synchronizovat tento cyklus s řídící úlohou. 8 ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8-8-CZ-JAK.

9 Synchronizovaný mód měření lze pro slot nastavit zadáním nenulové periody měření v jeho konfiguraci. Deska pak očekává periodické nastavování synchronizační značky slotu a plánuje měření kanálů tak, že poslední kanál je vždy doměřen ms před uplynutím zadané periody od poslední synchronizace. Zadaná perioda (-ti bitové neznaménkové číslo udávající násobky 0 µs) musí být větší než + (n ) ms, kde n je počet měřených kanálů. Nastavení některé synchronizační značky slotu v desce okamžitě vyvolá spuštění úlohy pro obsluhu synchronizace. Ta postupně kontroluje jednotlivé sloty a vyhodnocuje případné požadavky synchronizace. Po vyhodnocení všech slotů úloha provede vynulování všech obsloužených příznaků synchronizace (případné nově příchozí synchronizační značky zůstanou nedotčené). Od nastavení synchronizačního příznaku řídícím procesorem k jeho vynulování deskou dojde v době kratší než 0 µs. V případě že synchronizační značka slotu je nastavena v očekávané periodě, obsluha synchronizace přepíná tabulku měřených dat na tabulku s nově naměřenými daty. Při případné předčasné synchronizaci se tabulka měřených hodnot nepřepíná, dříve naměřená data se označí jako neplatná, nastaví se příznak předčasné synchronizace slotu, probíhající měření se dokončí. V případě že by se doba od příchodu nové synchronizace prodloužila o více než 0 ms od zadané periody, deska označí původní data měřená modulem jako neplatná, nastaví příznak pozdní synchronizace a přepne tabulku měřených dat. Při použití režimu synchronizace měření je důležité aby řídící úloha nastavovala příznak synchronizace s periodou delší než je zadané perioda měření a do 0 ms od uplynutí této periody. Přitom je nutné uvážit i případnou chybu vlivem omezeného rozlišení časovače řídícího procesoru. ON BA = 0x ON ERR RUN J J J BA = 0x0 IDENTIFIKAČNÍ ŠTÍTEK Obr. : Čelní panel desky 7 8 Obr. : Přepínač bázové adresy 9 ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8-9-CZ-JAK.

10 Adresa 0x0*BA Jméno Přístup Hodnota Význam 0x00E BIR RO 0xAA9 identifikační číslo desky 0x00C NAR RW alokace desky v A 0x00A OIW RO 0x00 délka výstupního a vstupního pole v A 0x008 DRW RO 0x000 délka diagnostického a DPRAM pole v A 0x00 SAW RO 0x000 délky registrů řídících, stavových, vstupních, výstupních, a DPRAM polí v A 0x00 CR RW konfigurační a řídící registr 0x00 SR RO stavový registr 0x000 0x0000 NA nevyužité, přístup zakázán Tab. 7: Registry A prostoru 00h*(NAR+9) 00h*IFW Input Field Status Field (+)xb RO 00h*RFW RAM Field 0xB 00h*CFW Status Control Field xb RW 00h*OFW Output Field xb 00h*NAR Obr. : Členění adresového prostoru desky v A 0 ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8-0-CZ-JAK.

11 PROGRAMOVÉ ROZHRANNÍ Deska komunikuje s VME sběrnicí v adresovém prostoru A a A. Informace zde uvedené mají sloužit pro bližší porozumění souvislostem při aplikaci desky. Samotné programové rozhranní desky je uživateli skryto nadřazeným řídícím systémem, jeho detailní popis je obsažen v servisním manuálu desky. V adresovém prostoru A jsou obsaženy základní povinné registry desky definované v technických podmínkách souboru ZAT-DV. Konfigurační a řídící registr CR obsahuje bity pro řízení inicializace, softwarové konfigurace a synchronizace interního času desky. Registr CR dále obsahuje šest bitů pro synchronizaci vstupně-výstupních operací slotů (z VME rozhranní je lze jen nastavit nikoliv vynulovat). Pole výstupních hodnot Pole Output Field v adresovém prostoru A obsahuje výstupní registry pro řízení výstupů desky. Hodnoty v nich uložené deska periodicky přenáší do modulů řídících příslušné kanály (v případě že daný kanál modulu není výstupní nemá hodnota výstupního registru vliv). V případě unipolárního výstupního rozsahu je formát hodnoty výstupního registru v -ti bitovém neznaménkovém binárním kódu, v případě bipolárního výstupního rozsahu je formát hodnoty v -ti bitovém dvojkovém doplňkovém kódu: hodnota registru hodnota unipolárního výstupu 0x hodnota bipolárního výstupu Pole pro konfiguraci modulů Pole Status Control Field v adresovém prostoru A obsahuje pro každý slot desky strukturu registrů umožňující nastavení rozsahů jednotlivých kanálů a konfiguraci módu činnosti modulu. Struktura ModCfg : mód rozsah kanálu rozsah kanálu rozsah kanálu rozsah kanálu rozsah kanálu rozsah kanálu Platné hodnoty rozsahů kanálů daného modulu jsou uvedeny v jeho technických parametrech či v technických parametrech desky. Hodnota slova mód v případě integrovaných modulů určuje kontinuální nebo synchronizovaný mód řízení a jeho periodu. Pole vstupních hodnot a podrobné stavové informace modulu ModInputs Tab0 Inf Time 0 slabik dat 0x7FFF FS (½ - - ) + FS 0x8000 FS / FS 0xFFFF FS FS - ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8--CZ-JAK.

12 Tab Time 0 slabik dat Pole Input Field & Status Field v adresovém prostoru A obsahuje pro každý slot desky dvě samostatné tabulky vstupních hodnot měřených modulem a specifickou stavovou informací o modulu a měřených datech. Při měření vždy jedna z tabulek obsahuje aktuální data, zatímco v druhé tabulce se postupně ukládají data nová, po jejich doměření se přepne platnost tabulek. Tento mechanizmus slouží k zajištění konzistence čtení dat z desky a v případě synchronizovaného módu měření i k velmi rychlé změně platných dat. V případě že v desce byl spuštěn časovač, udává proměnná Time okamžik doměření dat. Proměnná Inf obsahuje informaci o aktivní tabulce, platnosti dat, osmi-bitový index měření a chybové příznaky specifické typu modulu jako je např. chybná synchronizace, rozpojená proudová smyčka výstupu, chyba komunikace na kanálu apod. Přesný obsah proměnné Inf a datových tabulek je uveden v dokumentaci modulů. STAVOVÉ INFORMACE O DESCE Pole stavových informací o desce je obsaženo v Input Field & Status Field. Udává informace o přesném typu desky, základním nastavení (uživatelský / servisní režim, stav HW ochran), verzi SW systému desky, výrobní číslo, údaj o aktuálním času a teplotě desky. STAVOVÉ INFORMACE O SLOTU Stavové informace slotu obsahují informace o fixní konfiguraci slotu, typu instalovaného modulu, jeho výrobním čísle (jen v případě externích modulů) a datumu kalibrace. Dále obsahuje proměnou State s příznakem chyb SLOT_ERR, FIX_ERR, TYP_ERR, CFG_ERR, TMP_ERR, CAL_ERR, SPC_ERR a hodnotou udávající počet chyb v sériové komunikaci s modulem od poslední inicializace desky. ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8--CZ-JAK.

13 J J J SERVICE S S S BASE ADDRESS J U8 U7 WEROM U RESET U9 U U ENWD U U U S S S J J Obr.7: Deska KONFIGURAČNÍ PRVKY DESKY Přepínačem BASE ADDRESS se nastavuje bázová adresa desky v A adresovém prostoru VME. Spojení voliče RESET způsobí inicializaci desky. Volič SERVICE určuje mód činnosti, je-li propojen, deska je po inicializaci v servisním režimu. Propojením voliče WEROM se odblokuje ochrana proti zápisu do FLASH. Propojením voliče ENWD je aktivován vnější kontrolní obvod systému desky. Pro použití v aplikaci musí být deska nakonfigurována v pracovním režimu a současně musí být aktivovány všechny hardwarové ochrany desky. Volič ENWD tedy musí být propojen, ostatní voliče musí být rozpojené. Konektor J připojuje desku k signálům a napájení z VME sběrnice. V konektoru J jsou připojeny jen kontakty pro připojení země napájení, ostatní kontakty jsou nezapojené. S, S, S označují pozice integrovaných slotů desky, S, S, S pak pozici externích slotů desky. ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8--CZ-JAK.

14 Modulární deska pro analogová měření a řízení TECHNICKÉ PARAMETRY DESKY A, B Parametr Podmínky Min. Typ Max. Jednotky Napájecí napětí (VME) Spotřeba + V + V () V Příkon desky (),,7 W Elektrická pevnost Vstup / systém Elektrická pevnost Mezi skupinami vstupů Rozdíl souhlasných napětí mezi vstupy ve slotu Izolační odpor vstupu proti panelu desky V ma min. 0 V DC min. 000 V DC trvale, bez ovlivnění přesnosti měření 00 V DC 00 MΩ Vstupní odpor MΩ Potlačení souhl. rušení (DC) 80 db Potlačení sériového rušení (8 Hz) 8 db Odolnost proti rušení dle IEC 80 kv, 0 khz, ms a kv,, khz, ms Provozní teplotní rozsah +70 C Hmotnost 0, kg Rozměr HE, TE () Skutečná spotřeba na +V je daná součtem spotřeby instalovaných externích modulů () Nezahrnuje příkon externích modulů ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8--CZ-JAK.

15 Modulární deska pro analogová měření a řízení PŘESNOST MĚŘENÍ A, B () Parametr Podmínky Rozsah ±,V Rozsah ±V Rozsah ±V číslo rozsahu Jednotky Rozlišení ppm () Integrální nelinearita 0 FS+ () 0 0 ppm () FS FS+ () FS FS+ () 0 0 Chyba v nule /80 /80 /80 ppm () Chyba zesílení Přídavná chyba nuly vlivem změny teploty Přídavná chyba zesílení vlivem změny teploty Přídavná chyba změnou napájecího napětí Přídavná chyba stárnutím (předběžně) třída A 000/ / /0 0 třída B 70/0 0/0 0/0 ppm () ppm () / C ppm () / C 0 ppm / V ~00 ~00 ~00 ppm/rok Maximální chyba třída A 0, % FS +FS, T A = C třída B 0, % () () () () absolutní hodnota z 0 chyba / FSR, kde FSR = FS+ FS proloženo přímkou v bodech hranice specifikovaného pásma proloženo přímkou v nule a FS+ absolutní hodnota z 0 (chyba v / FS+ chyba v nule) / ( / FS+) ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8--CZ-JAK.

16 Modulární deska pro analogová měření a řízení TECHNICKÉ PARAMETRY DESKY A, B Parametr Podmínky Min. Typ Max. Jednotky Napájecí napětí (VME) Spotřeba + V + V () V Příkon desky (),,7 W Elektrická pevnost Vstup / systém Elektrická pevnost Mezi skupinami vstupů Rozdíl souhlasných napětí mezi vstupy ve slotu Izolační odpor vstupu proti panelu desky V ma min. 00 V DC min. 000 V DC trvale 00 V DC 00 MΩ Vstupní odpor 80 Ω Potlačení souhl. rušení (DC) 80 db Potlačení sériového rušení (8 Hz) 8 db Odolnost proti rušení dle IEC 80 kv, 0 khz, ms a kv,, khz, ms Provozní teplotní rozsah +70 C Hmotnost 0, kg Rozměr HE, TE () Skutečná spotřeba na +V je daná součtem spotřeby instalovaných externích modulů () Nezahrnuje příkon externích modulů ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8--CZ-JAK.

17 Modulární deska pro analogová měření a řízení Přesnost měření A, B () Parametr Podmínky Rozsah ±ma Rozsah ±ma číslo rozsahu Jednotky Rozlišení 0 0 ppm () Integrální nelinearita 0 FS+ () ppm () FS FS+ () 0 0 FS FS+ () 0 0 Chyba v nule /80 /80 ppm () Chyba zesílení Přídavná chyba nuly vlivem změny teploty Přídavná chyba zesílení vlivem změny teploty Přídavná chyba změnou napájecího napětí Přídavná chyba stárnutím (předběžně) třída A 000/ /0 0 třída B 0/0 0/0 ppm () ppm () / C ppm () / C 0 ppm / V ~00 ~00 ppm/rok Maximální chyba třída A % FS +FS, T A = C třída B % () () () () () x / x udává velikost typické / maximální chyby, x udává velikost maximální chyby absolutní hodnota z 0 chyba / FSR, kde FSR = FS+ FS proloženo přímkou v bodech hranice specifikovaného pásma proloženo přímkou v nule a FS+ absolutní hodnota z 0 (chyba v / FS+ chyba v nule) / ( / FS+) 7 ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8-7-CZ-JAK.

18 Modulární deska pro analogová měření a řízení TECHNICKÉ PARAMETRY DESKY Z0 Parametr Podmínky Min. Typ Max. Jednotky Napájecí napětí (VME) Spotřeba + V + V () V Příkon desky () 0,9, W Elektrická pevnost Vstup / systém Elektrická pevnost Mezi skupinami vstupů Izolační odpor vstupu proti panelu desky 0 V ma min. 0 V DC min. 000 V DC 00 MΩ Odolnost proti rušení dle IEC 80 kv, 0 khz, ms a kv,, khz, ms Provozní teplotní rozsah +70 C Hmotnost 0, kg Rozměr HE, TE () Skutečná spotřeba na +V je daná součtem spotřeby instalovaných externích modulů () Nezahrnuje příkon externích modulů 8 ZAT a.s., 80 Příbram VI, K Podlesí, tel. +08, fax _KL-00-REV0-8-8-CZ-JAK.

MODUL 3 KANÁLOVÉHO D/A PŘEVODNÍKU 0 25 ma

MODUL 3 KANÁLOVÉHO D/A PŘEVODNÍKU 0 25 ma MODUL 3 KANÁLOVÉHO D/A VLASTNOSTI 3 galvanicky oddělené pasivní proudové výstupy izolační napětí mezi kanály 600V () 16-ti bitový D/A převod kontrola integrity proudové smyčky definovaná hodnota výstupu

Více

DESKA ANALOGOVÝCH VSTUPŮ ±24mA DC, 16 bitů

DESKA ANALOGOVÝCH VSTUPŮ ±24mA DC, 16 bitů ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA Připojení analogových vstupů Doba převodu A/D ms Vstupní rozsah ±ma, ±ma DC Rozlišení vstupů bitů Přesnost vstupů 0,0% z rozsahu Galvanické oddělení vstupů od systému a od sebe

Více

ŠESTNÁCTIKANÁLOVÝ A/D PŘEVODNÍK ±30 mv až ±12 V DC, 16 bitů

ŠESTNÁCTIKANÁLOVÝ A/D PŘEVODNÍK ±30 mv až ±12 V DC, 16 bitů ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA Připojení 16 analogových vstupů Měření stejnosměrných napěťových signálů Základní rozsahy ±120mV nebo ±12V Další rozsahy ±30mV nebo ±3V Rozlišení 16 bitů Přesnost 0,05% z rozsahu

Více

DESKA ANALOGOVÝCH VSTUPŮ A VÝSTUPŮ ±24mA DC, 16 bitů

DESKA ANALOGOVÝCH VSTUPŮ A VÝSTUPŮ ±24mA DC, 16 bitů ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA Připojení 8 analogových vstupů Připojení 4 analogových výstupů Měření a simulace stejnosměrných proudových signálů Vstupní rozsah ±20mA, ±5mA Výstupní rozsah 0 24mA Rozlišení vstupů

Více

9x MĚŘICÍ PŘEVODNÍK STŘÍDAVÝCH SIGNÁLŮ DV456A VLASTNOSTI

9x MĚŘICÍ PŘEVODNÍK STŘÍDAVÝCH SIGNÁLŮ DV456A VLASTNOSTI 9x MĚŘICÍ PŘEVODNÍK VLASTNOSTI Měření efektivní amplitudy, frekvence, zrychlení frekvence a fáze na devíti vstupních kanálech Zcela zpětně kompatibilní s DV456, navíc přímý a rychlý přístup k měřeným hodnotám

Více

A/D a D/A PŘEVODNÍK 0(4) až 24 ma DC, 16 bitů

A/D a D/A PŘEVODNÍK 0(4) až 24 ma DC, 16 bitů ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA Připojení 6 analogových vstupů Připojení 2 analogových výstupů Měření a simulace stejnosměrných proudových signálů Vstupní rozsahy 0 ma, 0 ma Výstupní rozsah 0 24mA Rozlišení vstupů

Více

A/D a D/A PŘEVODNÍK 0(4) až 24 ma DC, 16 bitů

A/D a D/A PŘEVODNÍK 0(4) až 24 ma DC, 16 bitů Deska obsahuje osm samostatných galvanicky oddělených vstupních A/D převod-níků pro měření stejnosměrných proudových signálů 0(4) 20 ma z technologických převodníků a snímačů a čtyři samostatné galvanicky

Více

Technické vybavení programovatelných automatů řady TC600

Technické vybavení programovatelných automatů řady TC600 Technické vybavení programovatelných automatů řady TC600 Doplněk k 7. vydání srpen 2004 2. vydání Technické vybavení programovatelných automatů řady TC600 doplněk TC628 TC628 je rozšiřovací modul programovatelných

Více

4x vstup pro měření unifikovaného signálu 0 10 V, 0 20 ma, 4 20 ma. komunikace linkami RS232 nebo RS485

4x vstup pro měření unifikovaného signálu 0 10 V, 0 20 ma, 4 20 ma. komunikace linkami RS232 nebo RS485 měřící převodník 4x vstup pro měření unifikovaného signálu 0 10 V, 0 20 ma, 4 20 ma komunikace linkami RS232 nebo RS485 13. ledna 2017 w w w. p a p o u c h. c o m 0294.01.02 Katalogový list Vytvořen: 4.5.2007

Více

AD4RS. měřící převodník. 4x vstup pro měření unifikovaného signálu 0 10 V, 0 20 ma, 4 20 ma. komunikace linkami RS232 nebo RS485

AD4RS. měřící převodník. 4x vstup pro měření unifikovaného signálu 0 10 V, 0 20 ma, 4 20 ma. komunikace linkami RS232 nebo RS485 měřící převodník 4x vstup pro měření unifikovaného signálu 0 10 V, 0 20 ma, 4 20 ma komunikace linkami RS232 nebo RS485. Katalogový list Vytvořen: 4.5.2007 Poslední aktualizace: 15.6 2009 09:58 Počet stran:

Více

Příloha č. 3 TECHNICKÉ PARAMETRY PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: UNIVERZÁLNÍ MĚŘICÍ ÚSTŘEDNA

Příloha č. 3 TECHNICKÉ PARAMETRY PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: UNIVERZÁLNÍ MĚŘICÍ ÚSTŘEDNA Příloha č. 3 TECHNICKÉ PARAMETRY PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: UNIVERZÁLNÍ MĚŘICÍ ÚSTŘEDNA 1. Technická specifikace Možnost napájení ze sítě nebo akumulátoru s UPS funkcí - alespoň 2 hodiny provozu z akumulátorů

Více

32 x BINÁRNÍ VÝSTUPY, POLOVODIČOVÝ SPÍNACÍ KONTAKT

32 x BINÁRNÍ VÝSTUPY, POLOVODIČOVÝ SPÍNACÍ KONTAKT POPIS Deska je určena pro spínání středně výkonných spotřebičů. Řídicí deska souboru ZAT-DV k ní přistupuje přes sběrnici VME. Výstupy desky jsou spínací polovodičové relé, které jsou ovládány pomocí registrů

Více

MĚŘICÍ PŘÍSTROJ PRO PC. 4 VSTUPY: 0 10 V ZESÍLENÍ : 1x, 2x, 4x, 8x VÝSTUP: LINKA RS232 RS232 DRAK 4 U1 U2 U3 U4

MĚŘICÍ PŘÍSTROJ PRO PC. 4 VSTUPY: 0 10 V ZESÍLENÍ : 1x, 2x, 4x, 8x VÝSTUP: LINKA RS232 RS232 DRAK 4 U1 U2 U3 U4 MĚŘICÍ PŘÍSTROJ PRO PC 4 VSTUPY: 0 10 V ZESÍLENÍ : 1x, 2x, 4x, 8x VÝSTUP: LINKA RS232 U1 U2 U3 U4 DRAK 4 RS232 POPIS Měřicí přístroj DRAK 4 je určen pro měření napětí až čtyř signálů a jejich přenos po

Více

D/A převodník se dvěma napěťovými nebo proudovými výstupy. (0 10 V, 0 5 V, ±10 V, ±5 V, 4 20 ma, 0 20 ma, 0 24 ma)

D/A převodník se dvěma napěťovými nebo proudovými výstupy. (0 10 V, 0 5 V, ±10 V, ±5 V, 4 20 ma, 0 20 ma, 0 24 ma) D/A převodník D/A převodník se dvěma napěťovými nebo proudovými výstupy (0 10 V, 0 5 V, ±10 V, ±5 V, 4 20 ma, 0 20 ma, 0 24 ma) Komunikace linkami RS232 nebo RS485 28. ledna 2016 w w w. p a p o u c h.

Více

DRAK 3 INTELIGENTNÍ A/D PŘEVODNÍK. 3 VSTUPY: 0(4) - 20mA, 0-5/10V VÝSTUP: LINKA RS485 MODUL NA DIN LIŠTU RS485

DRAK 3 INTELIGENTNÍ A/D PŘEVODNÍK. 3 VSTUPY: 0(4) - 20mA, 0-5/10V VÝSTUP: LINKA RS485 MODUL NA DIN LIŠTU RS485 INTELIGENTNÍ A/D PŘEVODNÍK 3 VSTUPY: 0(4) - 20mA, 0-5/10V VÝSTUP: LINKA MODUL NA DIN LIŠTU U1 U2 I3 DRAK 3 POPIS Modul DRAK 3 je určen pro měření až tří analogových signálů a jejich přenos po lince do

Více

VSTUPNÍ VÝSTUPNÍ ROZSAHY

VSTUPNÍ VÝSTUPNÍ ROZSAHY Univerzální vysokonapěťový oddělovací modul VariTrans P 29 000 P0 ní signály ±30 mv až ±1000 V ±20 ma, ±10 V nebo 0(4)..20 ma Pracovní napětí až 1000 V ac/dc Přesnost 0,1 nebo 0,2 % z rozsahu Zkušební

Více

Modul univerzálních analogových vstupů R560. Shrnutí

Modul univerzálních analogových vstupů R560. Shrnutí R560 Modul univerzálních analogových vstupů Shrnutí Modul analogových vstupů R560 je mikroprocesorem řízený, komunikativní modul s osmi vstupy s volitelným rozsahem (napětí, odpor, teplota, proudová smyčka).

Více

NÁVOD K OBSLUZE. ústředna CS-484E-3

NÁVOD K OBSLUZE. ústředna CS-484E-3 NÁVOD K OBSLUZE ústředna CS-484E-3 OBSAH 1. Popis 2. Technické informace 3. Čelní panel 4. Stabilizační interval 5. Zobrazení a inicializace alarmů 6. Funkce "FAULT" 7. Instalace a údržba 8. Upozornění

Více

Univerzální vysokonapěťový oddělovací modul VariTrans P P0

Univerzální vysokonapěťový oddělovací modul VariTrans P P0 Univerzální vysokonapěťový oddělovací modul VariTrans P 29 000 P0 ní signály ±30 mv až ±1000 V ±20 ma, ±10 V nebo 0(4)..20 ma Pracovní napětí až 1000 V ac/dc Přesnost 0,1 nebo 0,2 % z rozsahu Zkušební

Více

EC Motor. IO Modul EC200. EC200 Int. EC200 Ext. Verze 1.20, revize PMControl s.r.o.

EC Motor. IO Modul EC200. EC200 Int. EC200 Ext. Verze 1.20, revize PMControl s.r.o. EC Motor IO Modul EC200 EC200 Int. EC200 Ext. Verze 1.20, revize 2010-07-27 PMControl s.r.o. 1. Popis IO modulu EC200 IO modul EC200 je rozšiřující interface pro motory s vestavěnou elektronikou řady PMC

Více

Multifunkční dataloger s displejem EMD-1500

Multifunkční dataloger s displejem EMD-1500 Multifunkční dataloger s displejem EMD-1500 Pro zobrazení, záznam a vyhodnocení fyzikálních veličin (výška hladiny, teplota, průtok apod.) 3,5'' TFT dotykový displej, české menu Libovolné kombinace vstupních

Více

TECOMAT FOXTROT PROGRAMOVATELNÉ AUTOMATY ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU OT vydání - říjen 2012

TECOMAT FOXTROT PROGRAMOVATELNÉ AUTOMATY ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU OT vydání - říjen 2012 TECOMAT FOXTROT PROGRAMOVATELNÉ AUTOMATY ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU OT-1651 2. vydání - říjen 2012 Podrobná uživatelská dokumentace je k dispozici v elektronické podobě na CD INFO, lze ji také objednat

Více

Uživatelský manuál. KNX232e / KNX232e1k

Uživatelský manuál. KNX232e / KNX232e1k Uživatelský manuál verze dokumentu 1.2 (pro firmware od verze 2.1) KNX232e / KNX232e1k KNX232e slouží pro ovládání a vyčítání stavů ze sběrnice KNX sériová linka s ASCII protokolem signalizace komunikace

Více

Ultrazvukový senzor 0 10 V

Ultrazvukový senzor 0 10 V Ultrazvukový senzor 0 10 V Produkt č.: 200054 Rozměry TECHNICKÝ POPIS Analogový výstup: 0-10V Rozsah měření: 350-6000mm Zpoždění odezvy: 650 ms Stupeň ochrany: IP 54 integrovaný senzor a převodník POUŽITÍ

Více

Ultrazvukový senzor 0 10 V

Ultrazvukový senzor 0 10 V Ultrazvukový senzor 0 10 V Produkt č.: 200054 Rozměry TECHNICKÝ POPIS Analogový výstup: 0 10V Rozsah měření: 350 6000mm Zpoždění odezvy: 650 ms Stupeň ochrany: IP 54 integrovaný senzor a převodník POUŽITÍ

Více

Oddělovací zesilovač VariTrans P 15000

Oddělovací zesilovač VariTrans P 15000 Oddělovací zesilovač VariTrans P 15000 Profesionál na galvanické oddělení a převod standardních signálů Flexibilní a extrémně přesný s kalibrovanými rozsahy Univerzální napájení 20 253 Vac/dc Bezpečné

Více

idrn-st Převodník pro tenzometry

idrn-st Převodník pro tenzometry idrn-st Převodník pro tenzometry Základní charakteristika: Převodníky na lištu DIN série idrn se dodávají v provedení pro termočlánky, odporové teploměry, tenzometry, procesní signály, střídavé napětí,

Více

Návod na digitální panelové přístroje typové řady N24 a N25

Návod na digitální panelové přístroje typové řady N24 a N25 Návod na digitální panelové přístroje typové řady N24 a N25 1. POUŽITÍ Přístroje řady N24 a N25 jsou digitální přístroje určené pro měření unipolárních nebo bipolárních stejnosměrných napětí nebo proudů,

Více

ŘÍDÍCÍ DESKA SYSTÉMU ZAT-DV

ŘÍDÍCÍ DESKA SYSTÉMU ZAT-DV ŘÍDÍCÍ DESKA SYSTÉMU ZAT-DV DV300 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA Procesor PowerQUICC II MPC8270 (jádro PowerPC 603E s integrovanými moduly FPU, CPM, PCI a paměťového řadiče) na frekvenci 266MHz 6kB datové cache,

Více

ZDROJ 230V AC/DC DVPWR1

ZDROJ 230V AC/DC DVPWR1 VLASTNOSTI Zdroj DVPWR1 slouží pro napájení van souboru ZAT-DV řídícího systému ZAT 2000 MP. Výstupní napětí a jejich tolerance, časové průběhy logických signálů a jejich zatížitelnost odpovídají normě

Více

Převodník na DIN lištu s výstupem PWM typ RW1. Základní technické parametry. Popis:

Převodník na DIN lištu s výstupem PWM typ RW1. Základní technické parametry. Popis: Převodník na DIN lištu s výstupem PWM typ RW1 PWM výstup 0 100% frekvence PWM 1,4Hz 10kHz volba typu vstupu: (Pt100, Pt1000, Ni 1000, 0 100Ω, 0 1000Ω, 0 5V, 0 10V, 4 20mA, 0 20mA) konfigurace převodníku

Více

Distribuované vstupní/výstupní moduly MODULY XFL 521, 522, 523 A 524

Distribuované vstupní/výstupní moduly MODULY XFL 521, 522, 523 A 524 Distribuované vstupní/výstupní moduly MODULY XFL 521, 522, 523 A 524 KATALOGOVÝ LIST VLASTNOSTI Dvouvodičová sběrnice LON mezi podstanicí a moduly vstupů/výstupů. Není zapotřebí žádných dalších svorkovnic.

Více

Výhody/Použití. Varianty. prostředí. Flexibilní vícekomponentní měřící. Třída přesnosti 0,0025. Měřící zesilovač. Ovládání dotykovou obrazovkou

Výhody/Použití. Varianty. prostředí. Flexibilní vícekomponentní měřící. Třída přesnosti 0,0025. Měřící zesilovač. Ovládání dotykovou obrazovkou Datový list Měřící zesilovač MCMpro Výhody/Použití Flexibilní vícekomponentní měřící zesilovač Třída přesnosti 0,0025 Konfigurovatelný uživatelský software Ovládání dotykovou obrazovkou Konfigurovatelné

Více

Převodníky SensoTrans R P 32300, A pro odpory a odporové vysílače

Převodníky SensoTrans R P 32300, A pro odpory a odporové vysílače Převodníky SensoTrans R P 32300, A 20230 pro odpory a odporové vysílače Univerzální napájení (P 32300) Infraport pro komunikaci (P 32300) Montáž na DIN lištu Šířka modulu 6 mm POPIS Převodníky SensoTrans

Více

AD4USB. měřící převodník. 4x vstup pro měření unifikovaného signálu 0 10 V, 0 20 ma, 4 20 ma. komunikace i napájení přes USB

AD4USB. měřící převodník. 4x vstup pro měření unifikovaného signálu 0 10 V, 0 20 ma, 4 20 ma. komunikace i napájení přes USB měřící převodník 4x vstup pro měření unifikovaného signálu 0 10 V, 0 20 ma, 4 20 ma komunikace i napájení přes USB 3. června 2014 w w w. p a p o u c h. c o m 0295 Katalogový list Vytvořen: 5.6.2007 Poslední

Více

Oddělovací moduly VariTrans

Oddělovací moduly VariTrans Oddělovací moduly VariTrans VariTrans B 13000 určen pro standardní průmyslové aplikace, kalibrované rozsahy VariTrans P 15000 profesionální převodník pro standardní signály, kalibrované rozsahy VariTrans

Více

UC485P. Převodník RS232 na RS485 nebo RS422. Průmyslové provedení s krytím

UC485P. Převodník RS232 na RS485 nebo RS422. Průmyslové provedení s krytím Převodník RS232 na RS485 nebo RS422 Průmyslové provedení s krytím. UC485P Katalogový list Vytvořen: 21.1.2005 Poslední aktualizace: 5.5 2008 12:30 Počet stran: 16 2008 Strana 2 UC485P OBSAH Základní informace...

Více

I/O rozhraní CIO. CONEL s.r.o. Sokolská 71 562 04 Ústí nad Orlicí. Tel : 465 521 020 Fax: 465 521 021 E-mail: info@conel.cz WWW: http://www.conel.

I/O rozhraní CIO. CONEL s.r.o. Sokolská 71 562 04 Ústí nad Orlicí. Tel : 465 521 020 Fax: 465 521 021 E-mail: info@conel.cz WWW: http://www.conel. I/O rozhraní CIO CONEL s.r.o. Sokolská 71 562 04 Ústí nad Orlicí Tel : 465 521 020 Fax: 465 521 021 E-mail: info@conel.cz WWW: http://www.conel.cz Obsah Obsah 1. CIO analogové vstupy a binární výstupy

Více

dokument E01 Programovatelná řídicí stanice TRONIC 2008 E Uživatelská příručka SYSTÉM TRONIC 2000 TRONIC CONTROL 2008

dokument E01 Programovatelná řídicí stanice TRONIC 2008 E Uživatelská příručka SYSTÉM TRONIC 2000 TRONIC CONTROL 2008 dokument E01 Programovatelná řídicí stanice TRONIC 2008 E Uživatelská příručka SYSTÉM TRONIC 2000 TRONIC CONTROL 2008 Ing. Josef Helvich verze: 1.0, červen 2008 TRONIC řada 2000 Historie revizí Předchozí

Více

Převodník hodnot vibrací na proudovou smyčku 4-20 ma. Ref: 23022004 BZ

Převodník hodnot vibrací na proudovou smyčku 4-20 ma. Ref: 23022004 BZ " Uživatelský manuál Adash 3900 Převodník hodnot vibrací na proudovou smyčku 4-20 ma Aplikace:! Měření vibrací pro řízení a regulaci! Měření vibrací pro ochranu strojů (vypnutí při překročení limitu)!

Více

Popis. Použití. Výhody

Popis. Použití. Výhody str. 1/6 Popis Zepalog je mikroprocesorový záznamník určený pro registraci teplot, relativní vlhkosti a dalších měřených veličin převedených na elektrický signál 0-20 ma (resp. 4-20 ma) a jejich zobrazení

Více

Obsah. Zobrazovací a ovládací prvky na čelním panelu. Účel použití. Elektrické zapojení. Obr. 4.7-1: Binární vstupní / výstupní modul 07 DC 91

Obsah. Zobrazovací a ovládací prvky na čelním panelu. Účel použití. Elektrické zapojení. Obr. 4.7-1: Binární vstupní / výstupní modul 07 DC 91 4.7 Binární vstupní / výstupní modul 16 binárních vstupů, 8 binárních výstupů, 8 konfigurovatelných binárních vstupů / výstupů, 4 V DC, CS31 - linie 1 3 Advant Controller 31 I/O Unit ERR Test 4 1 Obr.

Více

CENTRÁLNÍ SERVISNÍ MODUL DVCSM2

CENTRÁLNÍ SERVISNÍ MODUL DVCSM2 VLASTNOSTI Funkce modulu slotu 1 sběrnice VME SINGLELEVEL arbiter sběrnice Registr stavu zdrojů a CPU WATCHDOG Automatická detekce slotu 1 Měření teploty ve vaně Indikace povolení obsluhy SRV POPIS Centrální

Více

Albatros MultiV ALBATROS MultiV ALBATROS MultiV-R Datový převodník LG PI485 / MODBUS TCP LG PI485 / MODBUS RTU s možností rozpočítávání spotřeby elekt

Albatros MultiV ALBATROS MultiV ALBATROS MultiV-R Datový převodník LG PI485 / MODBUS TCP LG PI485 / MODBUS RTU s možností rozpočítávání spotřeby elekt ALBATROS MultiV ALBATROS MultiV-R Datový převodník LG PI485 / MODBUS TCP LG PI485 / MODBUS RTU s možností rozpočítávání spotřeby elektrické energie Ing. Pavel Lašťovka 1 Revize 1.5 Obsah: 1. Popis převodníku...

Více

KOMUNIKAČNÍ DESKA DV701

KOMUNIKAČNÍ DESKA DV701 VLASTNOSTI Komunikační protokol..profibus DP 1 Přenosová rychlost...9,6 až 1500 kbit/s Podpora redundance vedení Podpora redundance kom. karet Vestavěný testovací program POPIS Deska DV701 je master pro

Více

PROUDOVÝ ZDROJ PRO LED MODULY Nastavitelný proudový zdroj 100 ma 2000 ma s měřením

PROUDOVÝ ZDROJ PRO LED MODULY Nastavitelný proudový zdroj 100 ma 2000 ma s měřením Klíčové vlastnosti Napájení jednotlivých LED a světelných modulů Nastavitelný proud 100 ma 2000 ma Výstupní napětí až 50 V DC při napájení 24 V DC Měření proudu protékajícího LED Měření napětí na LED Měření

Více

Dvojnásobný převodník s frekvenčními vstupy a analogovými výstupy na DIN lištu RV-2F

Dvojnásobný převodník s frekvenčními vstupy a analogovými výstupy na DIN lištu RV-2F Popis: Převodníky jsou určeny pro převod frekvenčních signálů na lineární napěťové nebo proudové signály plně konfigurovatelné v rozsahu 0 10V nebo 0 20mA. Modul je umístěn v kompaktní krabičce pro montáž

Více

DC12 Systém měření proudu

DC12 Systém měření proudu Obsah DC12 Systém měření proudu K čemu slouží DC12...2 Výhody systému DC12:...2 Montáž a zapojení...3 Zapojení čtyřpólového konektoru (nahoře)...3 Zapojení třípólového konektoru (dole)...3 Rozměry a umístění

Více

NÁVOD K OBSLUZE konfigurační SW CS-484

NÁVOD K OBSLUZE konfigurační SW CS-484 NÁVOD K OBSLUZE konfigurační SW CS-484 OBSAH 1. Popis 2. Propojení modulu s PC 3. Instalace a spuštění programu CS-484 4. POPIS JEDNOTLIVÝCH ZÁLOŽEK 4.1. Připojení 4.1.1 Připojení modulu 4.2. Nastavení

Více

Multiplexory sériových rozhraní na optický kabel ELO E246, ELO E247, ELO E248, ELO E249, ELO E24A, ELO E24B. Uživatelský manuál

Multiplexory sériových rozhraní na optický kabel ELO E246, ELO E247, ELO E248, ELO E249, ELO E24A, ELO E24B. Uživatelský manuál Multiplexory sériových rozhraní na optický kabel ELO E246, ELO E247, ELO E248, ELO E249, ELO E24A, ELO E24B Uživatelský manuál 1.0 Úvod...3 1.1 Použití multiplexoru...3 2.0 Principy činnosti...3 3.0 Instalace...3

Více

VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA A VELMI RYCHLÝ PŘEVODNÍK

VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA A VELMI RYCHLÝ PŘEVODNÍK SWIFT VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA A VELMI RYCHLÝ PŘEVODNÍK Vysoké rozlišení : 24 bitů AD převodníku s 16 000 000 interních dílků a 100 000 externích dílků Velká rychlost čtení: 2400 měření za sekundu Displej

Více

VANA 2621/61 VLASTNOSTI

VANA 2621/61 VLASTNOSTI VANA 2621/61 VLASTNOSTI POPIS FUNKCE Vana 2621/61 (viz. Obr.1.) je zkonstruována v nové 19 mechanice EuropackPRO a nahrazuje vanu 2621/11. Je určena pro napájení a přenos dat desek souboru ZAT-DV používajícího

Více

5. A/Č převodník s postupnou aproximací

5. A/Č převodník s postupnou aproximací 5. A/Č převodník s postupnou aproximací Otázky k úloze domácí příprava a) Máte sebou USB flash-disc? b) Z jakých obvodů se v principu skládá převodník s postupnou aproximací? c) Proč je v zapojení použit

Více

Projektová dokumentace ANUI

Projektová dokumentace ANUI Projektová dokumentace NUI MULTI CONTROL s.r.o., Mírová 97/4, 703 00 Ostrava-Vítkovice, tel/fax: 596 614 436, mobil: +40-777-316190 http://www.multicontrol.cz/ e-mail: info@multicontrol.cz ROZŠÍŘENĚ MĚŘENÍ

Více

Inteligentní převodníky SMART. Univerzální vícevstupový programovatelný převodník. 6xS

Inteligentní převodníky SMART. Univerzální vícevstupový programovatelný převodník. 6xS Univerzální vícevstupový programovatelný převodník 6xS 6 vstupů: DC napětí, DC proud, Pt100, Pt1000, Ni100, Ni1000, termočlánek, ( po dohodě i jiné ) 6 výstupních proudových signálů 4-20mA (vzájemně galvanicky

Více

FVZ K13138-TACR-V004-G-TRIGGER_BOX

FVZ K13138-TACR-V004-G-TRIGGER_BOX TriggerBox Souhrn hlavních funkcí Synchronizace přes Ethernetový protokol IEEE 1588 v2 PTP Automatické určení možnosti, zda SyncCore zastává roli PTP master nebo PTP slave dle mechanizmů standardu PTP

Více

APL-113 Čtení hodnot z indukčních průtokoměrů KROHNE prostřednictvím protokolu Modbus-RTU

APL-113 Čtení hodnot z indukčních průtokoměrů KROHNE prostřednictvím protokolu Modbus-RTU APL-113 rev. 6/2017 Čtení hodnot z indukčních průtokoměrů KROHNE prostřednictvím protokolu Modbus-RTU Indukční průtokoměry KROHNE podporují komunikaci po sběrnici RS485 pomocí protokolu MODBUS RTU. Aktuální

Více

Provedení pro montáž na lištu podle DIN Technické parametry

Provedení pro montáž na lištu podle DIN Technické parametry Externí analogová řídicí elektronika EL3E Provedení pro montáž na lištu podle D 50022 EL3E24A Technické parametry EL3E24AB Externí analogová elektronika v modulovém provedení pro řízení proporcionálních

Více

Autonomní zámek LOG2

Autonomní zámek LOG2 Autonomní zámek LOG2 Identifikační systém ACS-line Návod pro instalaci Verze hardware LOG3.6 popis LOG2-6.doc - strana 1 (celkem 9) Popis funkce Modul LOG2 slouží pro ovládání a kontrolu vstupů pomocí

Více

Modul se montuje naklapnutím na standardní DIN lištu. Příklady zapojení: viz domat Aplikační a projekční příručka.

Modul se montuje naklapnutím na standardní DIN lištu. Příklady zapojení: viz domat Aplikační a projekční příručka. RCIO Kompaktní I/O modul Shrnutí Kompaktní modul vstupů a výstupů RCIO je mikroprocesorem řízený, komunikativní modul se skladbou vstupů a výstupů optimalizovanou pro aplikace VVK a domovní techniky. Modul

Více

Technický popis ReGaPS v1 Poruchová a stavová signalizace

Technický popis ReGaPS v1 Poruchová a stavová signalizace Technický popis ReGaPS v1 Poruchová a stavová signalizace Signalizace 16 poruch Signalizace 16 stavů Kopírování vybraných poruch na 8 SSR výstupů Tříbarevná signalizace zelená, červená a oranžová Tlačítka

Více

TECOMAT TC700 ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU UC-7201. 1. vydání - červen 2004

TECOMAT TC700 ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU UC-7201. 1. vydání - červen 2004 TECOMAT TC700 ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU UC-7201 1. vydání - červen 2004 Podrobná uživatelská dokumentace je k dispozici v elektronické podobě na CD INFO, lze ji také objednat v tištěné podobě - název

Více

PiKRON s.r.o. ( http://www.pikron.com ) 16. července 2002. 2.1.4 Filtrace vstupních dat z AD převodníků... 3

PiKRON s.r.o. ( http://www.pikron.com ) 16. července 2002. 2.1.4 Filtrace vstupních dat z AD převodníků... 3 ULAD 10 - Uživatelský manuál PiKRON s.r.o. ( http://www.pikron.com ) 16. července 2002 Obsah 1 Specifikace převodníku ULAD 10 1 2 Ovládání z PC po lince RS-485 2 2.1 Slovník přístupných proměnných....................

Více

Komunikační protokol

Komunikační protokol Komunikační protokol verze dokumentu 8, pro firmware od verze 3.3 DALI232, DALI232e, DALInet, DALI2net y DALI RS232 / Ethernet ASCII protokol podpora MULTIMASTER signalizace připojení DALI sběrnice podpora

Více

Externí 12V / 200 ma (adaptér v příslušenství)

Externí 12V / 200 ma (adaptér v příslušenství) ORCA 2800 DVOUKANÁLOVÝ A/D PŘEVODNÍK Orca 2800 je externí precizní dvoukanálový 24bit A/D převodník s dvěma analogovými a čtyřmi digitálními vstupy, čtyřmi číslicovými výstupy a jedním pomocným D/A převodníkem.

Více

Obsah. Zobrazovací a ovládací prvky na čelním panelu. Účel použití. Elektrické zapojení. Obr : Binární vstupní / výstupní modul 07 DC 92

Obsah. Zobrazovací a ovládací prvky na čelním panelu. Účel použití. Elektrické zapojení. Obr : Binární vstupní / výstupní modul 07 DC 92 4.8 Binární vstupní / výstupní modul 07 DC 9 3 konfigurovatelných binárních vstupů / výstupů, 4 V DC, galvanicky oddělených po skupinách, výstupy zatížitelné 500 ma, CS31 - linie 1 3 4 1 Obr. 4.8-1: Binární

Více

Převodník sériového rozhraní RS-485 na mnohavidové optické vlákno ELO E171 Uživatelský manuál

Převodník sériového rozhraní RS-485 na mnohavidové optické vlákno ELO E171 Uživatelský manuál Převodník sériového rozhraní RS-485 na mnohavidové optické vlákno ELO E171 Uživatelský manuál 1.0 Úvod...3 1.1 Použití převodníku...3 2.0 Principy činnosti...3 3.0 Instalace...3 3.1 Připojení rozhraní

Více

Univerzální převodník PolyTrans P 32000 pro termočlánky, odporové teploměry, tenzometry a odporové vysílače

Univerzální převodník PolyTrans P 32000 pro termočlánky, odporové teploměry, tenzometry a odporové vysílače Univerzální převodník PolyTrans P 32000 pro termočlánky, odporové teploměry, tenzometry a odporové vysílače Univerzální napájení Infraport pro komunikaci Montáž na DIN lištu Šířka modulu 6 mm POPIS Univerzální

Více

Číslicový zobrazovač CZ 5.7

Číslicový zobrazovač CZ 5.7 Určení - Číslicový zobrazovač CZ 5.7 pro zobrazování libovolné veličiny, kterou lze převést na elektrický signál, přednostně 4 až 20 ma. Zobrazovaná veličina může být až čtyřmístná, s libovolnou polohou

Více

Technická data. Upozornění ohledně bezpečnosti

Technická data. Upozornění ohledně bezpečnosti Informace o výrobku Modul pro komunikaci MP-Bus určený pro vyčítání až čtyř prvků dále do řídicího systému po komunikaci MP rozhraní MP-Bus rozhraní MODBUS RU (RS485) aktivní nebo pasivní čidla, příp.

Více

Vana RC0001R1 RC0001R1

Vana RC0001R1 RC0001R1 Vana RC0001R1 Vana RC0001R1 má celkem 21 pozic o šířce čelního panelu 4 moduly. Je určena pro obecné použití s deskami systému Z102, který používá pro komunikaci mezi procesorovou deskou a obecnými I/O

Více

I/O modul VersaPoint. Analogový výstupní modul, 16 bitový, napětí/proud, 1 kanál IC220ALG320. Specifikace modulu. Spotřeba. Údaje pro objednávku

I/O modul VersaPoint. Analogový výstupní modul, 16 bitový, napětí/proud, 1 kanál IC220ALG320. Specifikace modulu. Spotřeba. Údaje pro objednávku Analogový výstupní modul, 16 bitový, napětí/proud, 1 kanál Modul slouží pro výstup analogových napěťových nebo proudových signálů. Tyto signály jsou k dispozici v 16 bitovém rozlišení. Specifikace modulu

Více

APOSYS 10. Kompaktní mikroprocesorový regulátor APOSYS 10. MAHRLO s.r.o. Ľudmily Podjavorinskej 535/11 916 01 Stará Turá

APOSYS 10. Kompaktní mikroprocesorový regulátor APOSYS 10. MAHRLO s.r.o. Ľudmily Podjavorinskej 535/11 916 01 Stará Turá APOSYS 10 Kompaktní mikroprocesorový regulátor APOSYS 10 Popis dvojitý čtyřmístný displej LED univerzální vstup s galvanickým oddělením regulační výstupy reléové regulace: on/off, proporcionální, PID,

Více

4.1 Binární vstupní modul 07 DI 92 32 binárních vstupů 24 V DC, galvanicky oddělených po skupinách, CS31 - linie

4.1 Binární vstupní modul 07 DI 92 32 binárních vstupů 24 V DC, galvanicky oddělených po skupinách, CS31 - linie 4.1 Binární vstupní modul 07 DI 9 3 binárních vstupů 4 V DC, galvanicky oddělených po skupinách, CS31 - linie 1 3 4 1 Obr. 4.1-1: Binární vstupní modul 07 DI 9 Obsah Účel použití... 4.1-1 Zobrazovací a

Více

AS-Interface. AS-Interface. = Jednoduché systémové řešení

AS-Interface. AS-Interface. = Jednoduché systémové řešení AS-Interface = Jednoduché systémové řešení Představení technologie AS-Interface Technologie AS-Interface Přenosové vlastnosti Instalace Základní všeobecný popis Síťová topologie Princip komunikace AS-Interface

Více

AS-Interface. AS-Interface. = Jednoduché systémové řešení

AS-Interface. AS-Interface. = Jednoduché systémové řešení AS-Interface = Jednoduché systémové řešení Představení technologie AS-Interface Technologie AS-Interface Přenosové vlastnosti Instalace Základní všeobecný popis Síťová topologie Princip komunikace AS-Interface

Více

BMXART0414 analogový vstupní modul M340-4 vstupy - teplota

BMXART0414 analogový vstupní modul M340-4 vstupy - teplota Technický produktový list Parametry BMXART0414 analogový vstupní modul M340-4 vstupy - teplota Doplněk Převod analog./digital. Rozlišení analogového vstupu Vstupní impedance Dovolené přetížení na vstupech

Více

Bezpečnostní modul Monitorování Nouzového zastavení dle ČSN EN 418/ČSN EN

Bezpečnostní modul Monitorování Nouzového zastavení dle ČSN EN 418/ČSN EN Bezpečnostní modul Monitorování Nouzového zastavení dle ČSN EN 418/ČSN EN 60204-1 Označení svorek Rozměry 2 3 4 13 23 33 Y64 41 Y74 2 3 4 13 23 33 41 Y64 Y74 99 mm (3,89 in) 35 mm (1,38 in) 1 / 2 S33 S34

Více

Multiplexory sériových rozhraní na optický kabel ELO E246, ELO E247, ELO E248, ELO E249, ELO E24A, ELO E24B. Uživatelský manuál

Multiplexory sériových rozhraní na optický kabel ELO E246, ELO E247, ELO E248, ELO E249, ELO E24A, ELO E24B. Uživatelský manuál Multiplexory sériových rozhraní na optický kabel ELO E246, ELO E247, ELO E248, ELO E249, ELO E24A, ELO E24B Uživatelský manuál Bezpečnostní upozornění 1. Výrobce neodpovídá za možné poškození zařízení

Více

NRRF 12. Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem. Uživatelská příručka

NRRF 12. Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem. Uživatelská příručka NRRF 12 Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem Uživatelská příručka 2004 2015, TECHFASS s.r.o., Věštínská 1611/19, 153 00 Praha 5, www.techfass.cz, techfass@techfass.cz (vydáno dne: 2015/09/10, platné

Více

Tenzometrické měřidlo

Tenzometrické měřidlo Tenzometrické měřidlo typ www.aterm.cz 1 Obsah 1. ÚVOD... 3 2. OBECNÝ POPIS ZAŘÍZENÍ...4 3. POPIS OBSLUHY ZAŘÍZENÍ...5 4. KALIBRACE ZAŘÍZENÍ...5 5. BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A ELEKTROMAGNETICKÁ KOMPATIBILITA...7

Více

Přednáška A3B38MMP. Bloky mikropočítače vestavné aplikace, dohlížecí obvody. 2015, kat. měření, ČVUT - FEL, Praha J. Fischer

Přednáška A3B38MMP. Bloky mikropočítače vestavné aplikace, dohlížecí obvody. 2015, kat. měření, ČVUT - FEL, Praha J. Fischer Přednáška A3B38MMP Bloky mikropočítače vestavné aplikace, dohlížecí obvody 2015, kat. měření, ČVUT - FEL, Praha J. Fischer A3B38MMP, 2015, J.Fischer, kat. měření, ČVUT - FEL Praha 1 Hlavní bloky procesoru

Více

dokument E03 Programovatelná řídicí stanice TRONIC 2008 E přídavné moduly Uživatelská příručka SYSTÉM TRONIC 2000 TRONIC CONTROL 2008

dokument E03 Programovatelná řídicí stanice TRONIC 2008 E přídavné moduly Uživatelská příručka SYSTÉM TRONIC 2000 TRONIC CONTROL 2008 dokument E03 přídavné moduly Uživatelská příručka SYSTÉM TRONIC 2000 TRONIC CONTROL 2008 Ing. Josef Helvich verze: 1.0, říjen 2008 Historie revizí Předchozí dokument T2008E - Technická příručka : Verze

Více

Praktické úlohy- 2.oblast zaměření

Praktické úlohy- 2.oblast zaměření Praktické úlohy- 2.oblast zaměření Realizace praktických úloh zaměřených na dovednosti v oblastech: Měření specializovanými přístroji, jejich obsluha a parametrizace; Diagnostika a specifikace závad, měření

Více

Třída ochrany elektrického předmětu ČSN Typ zařízení. Příkon. Rozměry. Třída vlivu prostředí ČSN

Třída ochrany elektrického předmětu ČSN Typ zařízení. Příkon. Rozměry. Třída vlivu prostředí ČSN TECOMAT TC700 ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU IT-7606 3. vydání květen 2005 Podrobná uživatelská dokumentace je k dispozici v elektronické podobě na CD INFO, lze ji také objednat v tištěné podobě - název

Více

AS-Interface. AS-Interface = Jednoduché systémové řešení. Představení technologie AS-Interface

AS-Interface. AS-Interface = Jednoduché systémové řešení. Představení technologie AS-Interface = Jednoduché systémové řešení Představení technologie Česká republika 2 Technologie Přenosové vlastnosti Instalace Základní všeobecný popis Síťová topologie Princip komunikace Diagnostika Přenos analogových

Více

Záznamník měřených hodnot ZEPALOG 580

Záznamník měřených hodnot ZEPALOG 580 www.marweb.sk Záznamník měřených hodnot ZEPALOG 580 Popis ZEPALOG 580 je mikroprocesorový záznamník určený pro registraci teplot, relativní vlhkosti a dalších měřených veličin převedených na elektrický

Více

LEVEL INSTRUMENTS. Multifunkční snímač vlhkosti a teploty s volitelným alarmovým výstupem

LEVEL INSTRUMENTS. Multifunkční snímač vlhkosti a teploty s volitelným alarmovým výstupem LEVEL INSTRUMENTS EE23 Multifunkční snímač vlhkosti a teploty s volitelným alarmovým výstupem Snímač EE23 je jednoduchý multifunkční přístroj, jenž vyniká vysokou přesností, jednoduchou instalací a údržbou.

Více

Crouzet Micro-PLC Millenium 3 Smart

Crouzet Micro-PLC Millenium 3 Smart Products Elektrické stroje Automatizační moduly Crouzet Micro-PLC Millenium 3 Smart Modře podsvětlený LCD pro lepší čitelnost Podpora všech funkcí včetně speciálních Maximálně 700 funkčních bloků v programu

Více

Uživatelský manuál. KNXgw232

Uživatelský manuál. KNXgw232 KNXgw232 Uživatelský manuál verze 1.5 KNXgw232 slouží pro ovládání a vyčítání stavů ze sběrnice KNX RS232 s ASCII protokolem signalizace komunikace galvanické oddělení KNX - RS232 možnost napájení z KNX

Více

I/O modul VersaPoint. Analogový výstupní modul, 16 bitový, napětí, 1 kanál IC220ALG321. Specifikace modulu. Spotřeba. Vlastnosti. Údaje pro objednávku

I/O modul VersaPoint. Analogový výstupní modul, 16 bitový, napětí, 1 kanál IC220ALG321. Specifikace modulu. Spotřeba. Vlastnosti. Údaje pro objednávku Analogový výstupní modul, 16 bitový, napětí, 1 kanál Modul slouží pro výstup analogových napěťových signálů. Tyto signály jsou k dispozici v 16 bitovém rozlišení. Specifikace modulu Rozměry pouzdra (šířka

Více

I/O modul VersaPoint. Analogový vstupní modul, 15 bitový, napětí/proud 2 kanály IC220ALG220. Specifikace modulu. Spotřeba

I/O modul VersaPoint. Analogový vstupní modul, 15 bitový, napětí/proud 2 kanály IC220ALG220. Specifikace modulu. Spotřeba Analogový vstupní modul, 15 bitový, napětí/proud 2 kanály Modul slouží pro měření analogových napěťových nebo proudových signálů. Specifikace modulu Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení

Více

NÁVOD K OBSLUZE. ústředna CS-484E-3

NÁVOD K OBSLUZE. ústředna CS-484E-3 NÁVOD K OBSLUZE ústředna CS-484E-3 OBSAH 1. Popis 2. Technické informace 3. Čelní panel 4. Stabilizační interval 5. Zkouška funkčnosti modulu 6. Zobrazení a inicializace alarmů 7. Funkce "FAULT" 8. Instalace

Více

SEH62.1. Spínací hodiny. Siemens Building Technologies HVAC Products SEH62.1

SEH62.1. Spínací hodiny. Siemens Building Technologies HVAC Products SEH62.1 5 243 Spínací hodiny Digitální spínací hodiny jsou určeny pro zapínání a vypínání zařízení nebo regulaci s časovým spínáním. Integrovaný nastavitelný časový spínač Časový spínač jako pomocná funkce Určené

Více

PROUDOVÝ ZDROJ PRO LED MODULY

PROUDOVÝ ZDROJ PRO LED MODULY PROUDOVÝ ZDROJ PRO LED MODULY 100 ma 2000 ma 01/2018 ATEsystem s.r.o. Studentská 6202/17 708 00 Ostrava-Poruba Česká republika M +420 595 172 720 E atesystem@atesystem.cz W www.atesystem.cz INFORMACE O

Více

E35C. AD-FE/CE, verze 4.0. Technická data. Komunikační modul pro domácnosti

E35C. AD-FE/CE, verze 4.0. Technická data. Komunikační modul pro domácnosti Komunikační modul pro domácnosti AD-FE/CE, verze 4.0 E35C Technická data Komunikační moduly E35C AD-FE verze 4.0 zajišťují komunikaci TCP/IP přes Ethernet mezi měřidly E350 a centrálním systémem. Pomocí

Více

Modbus RTU v DA2RS. kompletní popis protokolu. 13. března 2018 w w w. p a p o u c h. c o m

Modbus RTU v DA2RS. kompletní popis protokolu. 13. března 2018 w w w. p a p o u c h. c o m kompletní popis protokolu 13. března 2018 w w w. p a p o u c h. c o m M odbus RTU v DA2RS Katalogový list Vytvořen: 13.11.2012 Poslední aktualizace: 13.3 2018 11:32 Počet stran: 12 2018 Adresa: Strašnická

Více

TGZ. 2-osé digitální servozesilovače

TGZ. 2-osé digitální servozesilovače TGZ 2-osé digitální servozesilovače Digitální servozesilovače TGZ TGZ představuje nový koncept měničů pro více-osé aplikace. TGZ v sobě zahrnuje moderní prvky digitálního řízení, jednoduché přednastavené

Více

QuidoDuplex RS. Sada pro přenos 4 nebo 8mi dvoustavových signálů obousměrně přes RS485 nebo RS června 2011 w w w. p a p o u c h.

QuidoDuplex RS. Sada pro přenos 4 nebo 8mi dvoustavových signálů obousměrně přes RS485 nebo RS června 2011 w w w. p a p o u c h. Sada pro přenos 4 nebo 8mi dvoustavových signálů obousměrně přes RS485 nebo RS232 3. června 2011 w w w. p a p o u c h. c o m Q uidoduplex RS Katalogový list Vytvořen: 25.1.2008 Poslední aktualizace: 3.6

Více

4.10 Ovládač klávesnice 07 TC 91 Ovládání 32 přepínačů/kláves a 32 LED

4.10 Ovládač klávesnice 07 TC 91 Ovládání 32 přepínačů/kláves a 32 LED .0 Ovládač klávesnice Ovládání 3 přepínačů/kláves a 3 LED 3 Obr..0-: Ovládač klávesnice 5 Obsah Účel použití...0- Zobrazení a komponenty na desce tištěných spojů...0- Elektrické zapojení...0- Přiřazení

Více