Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení"

Transkript

1 Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele - Statutární město Brno, Dominikánské náměstí 196/1, Brno, Městská část Brno Černovice, IČ: si Vás dovoluji vyzvat jako zájemce o podlimitní veřejnou zakázku zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon, zákon o veřejných zakázkách ) s názvem: Letní a zimní údržba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice k vypracování a k podání nabídky do tohoto řízení. Název zakázky: Letní a zimní údržba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice Zadavatel: se sídlem: Statutární město Brno Dominikánské náměstí 196/1, Brno, Městská část Brno Černovice IČ: zastoupené: Mgr. Pavel Blažík, starosta městské části Brno Černovice na základě čl. 13 odst. 2 a 3 obecně závazné vyhlášky statutárního města Brna č. 20/2001, ve znění pozdějších změn Statutu města Brna Pověřená osoba: VIA Consult, a.s. Se sídlem: Náměstí Svobody 527, Třinec IČ: Kontaktní osoba: Mgr. Milan Konečný Telefon, , zadavacirizeni@viaconsult.cz Informace o předmětu zakázky: Předmětem zakázky je letní a zimní údržba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice. Údržba komunikací musí být zajištěna v souladu se zákonem č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, vyhláškou Ministerstva dopravy a spojů č. 104/1997 Sb., kterou se provádí zákon o pozemních komunikacích, přílohou č. 6, 7 a 8 k vyhlášce Ministerstva dopravy a spojů č. 104/1997 Sb., plán organizace, technologie a denní záznamy zimní údržby a v souladu s obecně závaznou vyhláškou města Brna číslo 10/2010 k zajištění udržování čistoty silnic a jiných veřejných prostranství.

2 1. Letní údržba komunikací 1.1. Jedná se o letní blokové čištění komunikační sítě, rozdělené do čtyř cyklů, které mají vlastní specifikaci Blokové čištění obsahuje komplexní ruční i strojní úklid s následným umytím komunikací v dané lokalitě včetně nakládky, odvozu a likvidace smetků, rozvoz, umístění a následný svoz vlastního dopravního značení, pořízení fotodokumentace parkujících vozidel při dodržení následujících podmínek: - Dopravní značení (B29, IP25a a IP 25b) zákaz stání s dodatkovou tabulkou E13 a E8 a, b, c, d, e, která bude obsahovat datum a čas, kdy bude blokové čištění prováděno, bude rozmístěno minimálně 7 dní před stanoveným dnem dočasného zákazu stání a to dle 19 odst. 5 zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů. - Jako součást blokového čištění zhotovitel týden před provedením blokového čištění, tj. v době rozmísťování dopravního značení, pořídí fotodokumentaci parkujících vozidel v daných lokalitách a rozmístěného dopravního značení. Zhotovitel bude v rámci blokového čištění spolupracovat se společnostmi Brněnské komunikace, a.s., Brněnské vodárny a kanalizace, a.s. a Technické sítě Brno, a.s. které budou pro městskou část Brno-Černovice zajišťovat opravu a čištění kanalizace a kanalizačních vpustí a opravy VO. - Dopravní značení bude v majetku zhotovitele Strojní letní čištění komunikací zahrnuje množství vyčištěných kilometrů komunikací v obou jízdních pruzích. Zametání komunikací je prováděno včetně nakládky, odvozu a likvidace smetků a bude realizováno v celé šířce komunikace Ruční letní čištění komunikací zahrnuje časové a materiální náklady na ruční úklid včetně nakládky, odvozu a likvidace smetků. Letní údržba komunikací bude prováděna v období od 1. dubna do 30. listopadu. Celková délka komunikací pro letní údržbu - 28,7 km. 2. Úklid a zimní údržba komunikací 2.1. Úklid a zimní údržba komunikací bude prováděna v rozsahu dle níže uvedených bodů 2.2. až 2.6 tohoto článku Strojní zimní údržba komunikací pluhování odstranění sněhové vrstvy radlicí z komunikací a parkovišť Strojní zimní údržba komunikací pluhování a posyp odstranění sněhové vrstvy radlicí z komunikací a parkovišť a jejich následný posyp inertním materiálem, solí nebo jejich směsí. Druh posypového materiálu v jednotlivých lokalitách stanoví před zahájením zimní údržby objednatel.

3 2.4. Ruční zimní úklid zahrnuje odklizení sněhu a zajištění posypu inertním materiálem, solí nebo jejich směsí na schodištích, lávkách a úzkých strojově nepřístupných chodnících a podobných místech. Druh posypového materiálu v jednotlivých lokalitách stanoví před zahájením zimní údržby objednatel Odstranění sněhových bariér na přechodech pro chodce (v celé šíři přechodu), autobusových zastávkách (v délce 12 m) a na veřejných vyhrazených parkovacích místech pro zdravotně tělesně postižené (odklizení celého parkovacího stání) Naložení sněhu a odvoz sněhu zahrnuje přistavení vozidla naložení sněhu a odvoz sněhu na místo určené objednatelem včetně vyložení (nutné v případě hromadění sněhu a s tím související omezení průjezdnosti). Zimní údržba komunikací bude prováděna v období od 1. listopadu do 31. března. Celková délka komunikací vozovek pro zimní údržbu - 13,5 km. 3. Komplexní údržba chodníků (letní a zimní) 3.1. Letní údržba chodníků bude prováděna v rámci blokového čistění (tj. zároveň s blokovým čištěním, ve čtyřech cyklech ročně) Letní údržba zahrnuje strojní a ruční čištění a údržbu v celé šíři chodníku, ruční dočištění nepřístupných míst, mechanickou likvidaci prorůstajícího plevele, postřik totálními systémovými herbicidy v celé šíři chodníku Strojní a ruční letní údržba chodníků dále zahrnuje činnosti: odstraňování nečistot, jejich sběr, odvoz a odstranění, ruční nebo strojový sběr exkrementů včetně přilehlých travnatých ploch podél chodníků a z vybraných travnatých ploch dle vybraných ploch v příloze, jejich sběr, odvoz a odstranění (likvidace) Strojní zimní údržba chodníků pluhování odstranění sněhové vrstvy radlicí z chodníků. Úklid sněhu z předmětných ploch prohrnováním, odstranění nečistost, jejich sběr, odvoz a odstranění Strojní zimní údržba chodníků pluhování a posyp odstranění sněhové vrstvy radlicí z chodníků a jejich následný posyp inertním materiálem, drtí apod. Druh posypového materiálu v jednotlivých lokalitách stanoví před zahájením zimní údržby objednatel Ruční zimní údržba chodníků čištění a dočištění nepřístupných míst, jejich sběr, odvoz a odstranění. Celková délka chodníků pro zimní a letní údržbu - 33,7 km. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí ,- Kč bez DPH.

4 Doba plnění: smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s předpokládaným zahájením ode dne Místo plnění: Brno, MČ Černovice (blíže viz příloha č. 3 6 zadávací dokumentace) Prohlídka místa plnění: Uchazeči mohou učinit prohlídku místa plnění zakázky nezávisle na zadavateli, jelikož se jedná o veřejně přístupná místa. Požadavky na splnění kvalifikace: Požadavky na splnění kvalifikace jsou podrobně specifikovány v zadávací dokumentaci. Kritéria pro hodnocení nabídek Podané nabídky budou v souladu s ustanovením 78 odst. 1 písm. b) zákona hodnoceny podle kritéria nejnižší nabídkové ceny. Hodnocena bude celková nabídková cena bez DPH. Nejvýhodnější nabídka má minimální hodnotu. Způsob výpočtu ceny je specifikován v čl. 7.2 zadávací dokumentace. Nabídková cena musí obsahovat veškeré nutné náklady k realizaci předmětu zakázky. Požadavky na zpracování nabídky: Veškeré doklady musí být zpracovány v českém jazyce a vytištěny kvalitním způsobem tak, aby byly dobře čitelné. Další podrobnosti jsou uvedeny v zadávací dokumentaci. Způsob a místo pro podání nabídek Obálka obsahující nabídku bude doručena doporučeně poštou nebo osobním podáním (v pracovní dny od 8:00 do 13:00 hod.) na adresu pro doručování zadavatele - Úřad městské části Brno-Černovice, Bolzanova 1, Brno, a to nejpozději do konce lhůty stanovené pro podávání nabídek, tj. pondělí do 10:15 hodin. Uchazeč je povinen nabídku a doklady k prokázání splnění kvalifikace doručit v uzavřené obálce (balíku), která bude obsahovat veškeré požadované dokumenty. Obálka bude uzavřena, opatřena přelepkami s podpisem a razítkem uchazeče a zřetelně označena nápisem: NEOTVÍRAT PŘED TERMÍNEM VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Letní a zimní údržba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice Na obálce nabídky musí být uvedena adresa, na níž je možno nabídku vrátit. Zadavatel bude doručené nabídky evidovat a přidělí jim pořadové číslo. Veškeré doklady musí být zpracovány v českém jazyce a vytištěny kvalitním způsobem tak, aby byly dobře čitelné. Doklady, které mají původ ze zahraničí, musí být úředně přeloženy do českého jazyka a ověřené certifikovaným překladatelem.

5 Místo a datum otevírání obálek Otevírání obálek s podanými nabídkami proběhne dne v 10:20 hodin na adrese Úřad městské části Brno-Černovice, Bolzanova 1, Brno. Otevírání obálek se mají právo zúčastnit kromě hodnotící komise i uchazeči, jejichž nabídky byly doručeny ve lhůtě pro podání nabídek. Každý uchazeč může být zastoupen nejvýše 1 osobou. Zadávací lhůta Zadavatel stanovuje zadávací lhůtu v délce 90 dnů od konce lhůty pro podání nabídek. Všichni uchazeči jsou do okamžiku uplynutí této lhůty svými nabídkami vázáni. Podmínky poskytnutí zadávací dokumentace: Zadávací dokumentace bude bezplatně poskytnuta uchazečům do 2 pracovního dne ode dne doručení písemné nebo elektronické žádosti dodavatele o zadávací dokumentaci adresované kontaktní osobě pověřené činnostmi zadavatele na adresu VIA Consult, a.s., Náměstí Svobody 527, Třinec nebo na zadavacirizeni@viaconsult.cz Zadávací dokumentace je rovněž zveřejněna na profilu zadavatele. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci. Pokud budete mít nějaké dotazy, můžete mne kontaktovat na výše uvedených kontaktech. V Brně dne zástupce zadavatele Statutární město Brno

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Letní a zimní údržba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice nové vyhlášení podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název zakázky:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název zakázky: Letní a zimní

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení. Energetické úspory KD ve Stříteži

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení. Energetické úspory KD ve Stříteži ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Obec Střítež, Střítež 118, PSČ: 739 59, Střítež u Českého Těšína, IČ: 00576913, si Vás dovoluji vyzvat

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Obec Staříč, IČ: 00576956, se sídlem Chlebovická 201, 739 43 Staříč, si Vás dovoluji vyzvat jako zájemce

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Vodovody a kanalizace Kroměříž, a.s., IČ: 49451871, se sídlem Kojetínská 3666, 76711 Kroměříž, si Vás

Více

Modernizace bytových jader a výměna stoupaček Kneslova 4 20

Modernizace bytových jader a výměna stoupaček Kneslova 4 20 Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v užším řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Modernizace bytových jader a výměna stoupaček

Více

Přírodě blízká zahrada MŠ Balzacova - Havířov nové vyhlášení

Přírodě blízká zahrada MŠ Balzacova - Havířov nové vyhlášení Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby zadanou dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v Operačním programu Životní prostředí. Přírodě blízká zahrada

Více

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v užším řízení dle Příručky pro žadatele a příjemce Integrovaného operačního programu a dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice nové vyhlášení

Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice nové vyhlášení Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na sluţby zadanou v užším řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Koordinátor ODIS s.r.o., se sídlem Na Hradbách 1440/16, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava, IČ: 64613895,

Více

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUDO/../2015 - UCHAZEČ VYŘIZUJE: Václav Rejnart TELEFON: 487 882 422 734 233 041 E-MAIL: rejnart@doksy.com

Více

Splašková kanalizace Písečná I. etapa

Splašková kanalizace Písečná I. etapa Zadávací dokumentace pro podlimitní (významnou) veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v otevřeném řízení dle Pravidel České republiky Ministerstva zemědělství, č.j. 144690/2012-MZE-15131 pro poskytování

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ev. č. 27002/2012 č. j. MUCL/22308/2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou

Více

Křižanov kanalizační přípojky

Křižanov kanalizační přípojky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro výběr zhotovitele stavby Veřejná zakázka malého rozsahu zadaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon), na akci: Křižanov kanalizační

Více

ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) 1) Název zakázky 2) Vymezení plnění veřejné zakázky

ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) 1) Název zakázky 2) Vymezení plnění veřejné zakázky ředitelství: Klínovecká 1197, 363 01 Ostrov tel: 353416400, 739322382 fax: 353416425 email: zemlicka@spsostrov.cz IČ: 70845425 ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Kongres Poláků v ČR, se sídlem ul. Tyršova 611/2, 737 01 Český Těšín, IČ: 00535613, si Vás dovoluji

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Město Chrastava nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Regulátor Reverberi STB 26 Zadavatel Název : Město Chrastava

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Obec Bukovec, sídlem Bukovec č.p. 270, PSČ 739 85, IČ: 00535940, si Vás dovoluji vyzvat jako zájemce

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Cyklistická stezka Brno-Vídeň, DSO, Masarykova 100, 667 01 Židlochovice IČ: 75045974 si Vás dovoluji

Více

REKONSTRUKCE A OBNOVA VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V OBCI PRŽNO

REKONSTRUKCE A OBNOVA VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V OBCI PRŽNO Veřejná zakázka: Rekonstrukce a obnova veřejného osvětlení v obci Pržno Zadavatel: Obec Pržno Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE REKONSTRUKCE A OBNOVA

Více

VŠE K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k zakázce

VŠE K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k zakázce VŠE K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k zakázce NÁKUP AUTOMOBILŮ V ROCE 2012 Obsah dokumentace Čl. 1. Název zakázky... 3 Čl. 2. Identifikační údaje o zadavateli... 3 Čl.

Více

Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice nové vyhlášení

Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice nové vyhlášení Kvalifikační dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na sluţby zadanou v užším řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava oprava schodiště IČ : 00262871 Adresa sídla

Více

VÝZVA k podání nabídky na zakázku malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na zakázku malého rozsahu váš dopis zn.: ze dne: naše zn.: 1768/14/SUSPK-PSP vyřizuje: Ing. Nosková tel.: 737 285 601 fax.: 377 320 873 e-mail: eva.noskova@suspk.eu datum: 19.11..2014 VÝZVA k podání nabídky na zakázku malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení

Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení ..... Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Obec Dobrá, Dobrá č. 230, 739 51 Dobrá, IČ: 00296589 si Vás dovoluji vyzvat jako zájemce o veřejnou

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. 1. Objednatel zakázky:

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. 1. Objednatel zakázky: Strana 1 (celkem 4) ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Objednatel zakázky: Město Hlučín, Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín, IČ: 00300063 DIČ: CZ00300063 zastoupeno Ing. Pavolem Kubušem, starostou města bank. spojení:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Zadavatel: Státní fond životního prostředí České republiky Sídlem: Kaplanova 1931/1, Praha 11 Chodov, PSČ: 148 00 Zastoupený: Ing. Františkem Krejčím, ředitelem

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka kuchyňských

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Veřejný zadavatel: Město Varnsdorf, Nám. E. Beneše 470, 40747 Varnsdorf, IČ 00261718, tel. +420 412 372 241 profil zadavatele: https://www.vhodne-uverejneni.cz/profil/00261718

Více

Příloha č. 1 výzvy (Příloha č. 1 smlouvy o dílo) Specifikace prací a rozsah díla Městský stadion Česká Lípa Workoutové hřiště. 1.

Příloha č. 1 výzvy (Příloha č. 1 smlouvy o dílo) Specifikace prací a rozsah díla Městský stadion Česká Lípa Workoutové hřiště. 1. Příloha č. 1 výzvy (Příloha č. 1 smlouvy o dílo) Specifikace prací a rozsah díla Městský stadion Česká Lípa Workoutové hřiště 1. Předmět díla Předmětem zakázky je dodávka a montáž street-workoutového hřiště

Více

Zadávací dokumentace Lesy města Chebu, s.r.o.

Zadávací dokumentace Lesy města Chebu, s.r.o. Zadávací dokumentace Lesy města Chebu, s.r.o. vyhlašuje nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, jako zástupce zadavatele Střední odborná škola Třineckých železáren, Lánská 132, 739 61 Třinec Kanada, IČ: 27856216, si Vás dovoluji

Více

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ev. č.: 52201/2013 č. j.: MUCL/81061/2013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

zadávací dokumentace Oprava oplocení MŠ Rousínov

zadávací dokumentace Oprava oplocení MŠ Rousínov Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení zadávacího řízení na zakázku malého rozsahu

Více

DODÁVKA OPERAČNÍHO MIKROSKOPU A FUNDUS KAMERY S ARCHIVAČNÍM SYSTÉMEM

DODÁVKA OPERAČNÍHO MIKROSKOPU A FUNDUS KAMERY S ARCHIVAČNÍM SYSTÉMEM Veřejná zakázka: Dodávka operačního mikroskopu a fundus kamery s archivačním systémem Zadavatel: Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj, příspěvková organizace Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku Dodávka učebnic pro ZŠVD 2015 II. část Identifikační údaje veřejného zadavatele Název: Základní škola Přerov, Velká Dlážka 5 IČ: 47858354

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka dezinfekce

Více

Stavební úpravy a přístavba ZŠ v obci Pržno na pozemku p.č. 595, 594 a 596, k.ú Pržno

Stavební úpravy a přístavba ZŠ v obci Pržno na pozemku p.č. 595, 594 a 596, k.ú Pržno Vše k veřejným zakázkám Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu Stavební úpravy a přístavba ZŠ v obci Pržno na pozemku p.č. 595, 594 a 596, k.ú Pržno Evropský zemědělský

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ČESKÁ REPUBLIKA - STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Statutární město Karlovy Vary. zastoupené. Zadávací dokumentace

Statutární město Karlovy Vary. zastoupené. Zadávací dokumentace Statutární město Karlovy Vary zastoupené odborem majetku města Magistrátu města Karlovy Vary Moskevská 2035/ 21, 361 20 Karlovy Vary Tel. ústředna 353 118 111, Fax 353 118 400, E-mail: l.pokorny@mmkv.cz

Více

Rekonstrukce kanalizace a vodovodu Chýnovská ulice - Černé mosty

Rekonstrukce kanalizace a vodovodu Chýnovská ulice - Černé mosty Vodárenská společnost Táborsko s.r.o. Kosova 2894, 390 02 Tábor, IČ: 260 69 539, www.vstab.cz Č.j.: VST-09/03-2015 Tábor, dne 11. srpna 2015 Počet stran textu: 15 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY zadavatel Vodárenská

Více

Gymnázium a obchodní akademie Mariánské Lázně

Gymnázium a obchodní akademie Mariánské Lázně Gymnázium a obchodní akademie Mariánské Lázně ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky Integrovaná střední škola Nová Paka, Kumburská 846, 509 31 Nová Paka vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Nové napojení kanalizace, Kumburská 1136, 509

Více

Parkány - kopané sondy

Parkány - kopané sondy Vodárenská společnost Táborsko s.r.o. Kosova 2894, 390 02 Tábor, IČ: 260 69 539, www.vstab.cz Č.j.: VST-12/03-2015 Tábor, 21. srpna 2015 Počet stran textu: 10 Přílohy: přílohy ZD VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

MVR-108022 Integrovaný systém nakládání s odpady Města Letohrad a jeho okolí, I.etapa

MVR-108022 Integrovaný systém nakládání s odpady Města Letohrad a jeho okolí, I.etapa Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na provedení služby Inženýrská činnost - stavební dozor dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, která se uskuteční formou

Více

Název zakázky: Dodávka tabletů pro rozvoj využití ICT pedagogy, 2

Název zakázky: Dodávka tabletů pro rozvoj využití ICT pedagogy, 2 Příloha Výzvy k podávání nabídek zakázky Dodávka tabletů pro rozvoj využití ICT pedagogy, 2 Zada vací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Město Telč, zastoupené odborem rozvoje a územního plánování, vyhlašuje dle směrnice rady města č. 1/2007 veřejnou zakázku malého rozsahu na akci: REKONSTRUKCE

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Název zakázky Zadavatel Způsob zadání Modernizace bytových jader a výměna stoupaček Kneslova 4 20 Statutární město Brno Dominikánské náměstí 196/1, 601 67 Brno

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Dodávka interaktivní tabule

Dodávka interaktivní tabule Zadávací dokumentace pro zakázku malého rozsahu na dodávky zadanou v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost: Dodávka interaktivní tabule

Více

Sběrný dvůr odpadů Starovice

Sběrný dvůr odpadů Starovice Výzva a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Sběrný dvůr odpadů Starovice Zadavatel: Obec Starovice,

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Holakovská/544 528 643 Brno, 17.3.2011

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Holakovská/544 528 643 Brno, 17.3.2011 Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Holakovská/544 528 643 Brno, 17.3.2011 Věc: Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce pod označením V 000157 Sníţení

Více

MĚSTO VAMBERK. vyhlašuje

MĚSTO VAMBERK. vyhlašuje vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění a zájmu uzavřít

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 22717/2013 MUCL/15986/2013 Vyřizuje: Alena Kuthanová

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu

Veřejná zakázka malého rozsahu Veřejná zakázka malého rozsahu Č.j.: ORRI/31193-15/dagm ORRI/4197-2015 Dne 11.09.2015 Oprava výpustného bloku a odpadu z rybníka v parku Rumburské vzpoury, Rumburk Identifikační údaje zadavatele: zastoupený:

Více

Projektové dokumentace opravy a rozšíření komunikací v areálu výzkumných ústavů AV ČR Praha 4 - Krč

Projektové dokumentace opravy a rozšíření komunikací v areálu výzkumných ústavů AV ČR Praha 4 - Krč ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Veřejná zakázka malého rozsahu na zajištění Projektové dokumentace opravy a rozšíření komunikací

Více

Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Zlínský kraj Sídlo: CZ01312774 - není plátce DPH

Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Zlínský kraj Sídlo: CZ01312774 - není plátce DPH ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Identifikační údaje zadavatele. Věžná 85, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem. 801 - Obec nebo městská část hlavního města Prahy

Identifikační údaje zadavatele. Věžná 85, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem. 801 - Obec nebo městská část hlavního města Prahy PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky podle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP Název veřejné zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Středočeský kraj vyzývá k předložení nabídky pro níže specifikovanou veřejnou

Více

Výzva o zahájení zadávacího řízení

Výzva o zahájení zadávacího řízení Výzva o zahájení zadávacího řízení zadávací řízení v souladu se zadáváním zakázek OPŽP mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. dle směrnice MŽP 6/2014 a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce Název zadavatele:

Více

Výzva k předložení nabídek

Výzva k předložení nabídek Výzva k předložení nabídek Tato veřejná zakázka je zadána v souladu se Směrnicí upravující zadávání zakázek malého rozsahu (vydané MŠMT pod č.j.: 2371/2009-14) a Dodatky č. 1 a 2 této směrnice pod názvem:

Více

Obec Chožov. 439 22 Chožov čp.154 tel.+ fax: 415674117, 724 179 911

Obec Chožov. 439 22 Chožov čp.154 tel.+ fax: 415674117, 724 179 911 IČO: 00265004 Obec Chožov 439 22 Chožov čp.154 tel.+ fax: 415674117, 724 179 911 e-mail: chozov@seznam.cz Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na plnění zakázky malého rozsahu na stavební práce

Více

Výzva. k předložení nabídky

Výzva. k předložení nabídky Na Balkáně 812 130 00 Praha 3 Výzva k předložení nabídky a zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu vyhlašované TJ SPOJE Praha o.s. na zhotovitele Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Zadávací

Více

Planá - Prodloužení vodovodu do Strkovské ul.

Planá - Prodloužení vodovodu do Strkovské ul. Vodárenská společnost Táborsko s.r.o. Kosova 2894, 390 02 Tábor, IČ: 260 69 539, www.vstab.cz Č.j.: VST-VZ07-2013 Tábor, 3. září 2013 Počet stran textu: 12 Přílohy: přílohy zadávací dokumentace VÝZVA K

Více

SMLOUVA O DÍLO Č.. uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. občanského zákoníku (zákon č. 89/2012 Sb., v platném znění) Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO Č.. uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. občanského zákoníku (zákon č. 89/2012 Sb., v platném znění) Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO Č.. uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. občanského zákoníku (zákon č. 89/2012 Sb., v platném znění) I. Smluvní strany Objednatel: Město Hrochův Týnec Se sídlem: Smetanova 25, 53862 Hrochův

Více

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona.

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Odbor vnitřní správy Název veřejné zakázky:,, Rekonstrukce a zateplení střechy budovy Mze, Wurmova 2, Přerov Sídlem: Těšnov 17, 117 05 Praha 1 Zastoupený:

Více

OBEC MLADEČ 783 21 Mladeč 78, tel: 585 347 144, fax: 585 347 098, e-mail: obec@mladec.cz

OBEC MLADEČ 783 21 Mladeč 78, tel: 585 347 144, fax: 585 347 098, e-mail: obec@mladec.cz OBEC MLADEČ 783 21 Mladeč 78, tel: 585 347 144, fax: 585 347 098, e-mail: obec@mladec.cz č.j. 475/11 Poptávka - Zajištění údržby veřejného prostranství 1. Zadavatel Obec Mladeč, 783 21 Mladeč 78, IČ 00299219,

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s ustanoveními 631 656 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník

SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s ustanoveními 631 656 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s ustanoveními 631 656 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník Objednatelem: Společenství pro dům č.p. 703, Praha 9 - Letňany sídlo : Zlonická 703/2, 190 00 Praha 9 -Letňany

Více

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Výzva k podání nabídek veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Zajištění administrace 3 zadávacích řízení na stavební práce

Více

Provádění kominických stavebních prací a odstraňování závad z revizí a kontrol na období 2015-2017

Provádění kominických stavebních prací a odstraňování závad z revizí a kontrol na období 2015-2017 Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem Provádění kominických stavebních prací a odstraňování závad z revizí a kontrol na období 2015-2017 zadávané

Více

Písemná výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku na dodávky

Písemná výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku na dodávky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku na dodávky Podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon), 38 zjednodušené podlimitní řízení 1. Identifikační

Více

Zadávací dokumentace pro dodávku Automatizace procesů při vývoji a výrobě elektroniky v rámci projektu OPPK CZ.2.16/3.3.00/25096

Zadávací dokumentace pro dodávku Automatizace procesů při vývoji a výrobě elektroniky v rámci projektu OPPK CZ.2.16/3.3.00/25096 Zadávací dokumentace pro dodávku Automatizace procesů při vývoji a výrobě elektroniky v rámci projektu OPPK CZ.2.16/3.3.00/25096 Název zakázky: Myčka pro mytí DPS. Zadavatel: SEA spol. s r.o. 1 Obsah Obsah...

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Statutární město Děčín Statutární zástupce: Sídlo: IČ: 00261238 DIČ: Mgr. Marie Blažková, primátorka města Mírové náměstí 1175/5, 405 38 Děčín IV CZ00261238 nezapsáno

Více

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce. SMILOVICE - Rekonstrukce mostu ev. č. 2c-M1 /SM-M-01/

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce. SMILOVICE - Rekonstrukce mostu ev. č. 2c-M1 /SM-M-01/ Zadavatel: Obec Smilovice Smilovice 13 739 55 Smilovice u Třince Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce SMILOVICE - Rekonstrukce mostu ev. č. 2c-M1 /SM-M-01/ 1 Obsah

Více

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace, včetně zadávací dokumentace Obec Malý Újezd, jako veřejný zadavatel ve smyslu ust. 2 odst. 1) písm. c)

Více

Mikroregion Rakovec Sušilovo nám. 84/56 683 01 Rousínov IČ: 71158928

Mikroregion Rakovec Sušilovo nám. 84/56 683 01 Rousínov IČ: 71158928 Mikroregion Rakovec Sušilovo nám. 84/56 683 01 Rousínov IČ: 71158928 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

VYBUDOVÁNÍ CYKLOSTEZKY RADSLAVICE SUŠICE V TRASE JANTAROVÉ STEZKY

VYBUDOVÁNÍ CYKLOSTEZKY RADSLAVICE SUŠICE V TRASE JANTAROVÉ STEZKY Veřejná zakázka: Vybudování cyklostezky Radslavice Sušice v trase Jantarové stezky Zadavatel: Obec Radslavice VŠE K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE VYBUDOVÁNÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené podlimitní řízení podle zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, pro veřejnou zakázku na stavební práce MIKULOV - Oprava hlediště a technického zázemí amfiteátru SVAZEK

Více

VÝZVA. DDŠ Hamr n. J. rekonstrukce a přístavba školy č.p.49 - zpracování projektové dokumentace

VÝZVA. DDŠ Hamr n. J. rekonstrukce a přístavba školy č.p.49 - zpracování projektové dokumentace VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) a Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek

Více

SMLOUVU O DÍLO o poskytování úklidových služeb podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVU O DÍLO o poskytování úklidových služeb podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Česká republika-ministerstvo vnitra sídlem Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 IČ: 00007064 zastoupená: Ing. Miroslavem Konopeckým na základě pověření č.j. MV-76216-/OSM- 2011 (dále jen objednatel ) a...

Více

Výzva k předložení nabídky na zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3:

Výzva k předložení nabídky na zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3: Město Mikulov Odbor rozvoje a živnostenského podnikání Náměstí 1, 69220 Mikulov tel.:519444555, fax:519444500 e-mail:podatelna@mikulov.cz *MUMIX00AT5A7* MUMIX00AT5A7 Číslo jednací Vyřizuje V Mikulově dne

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Zajišťování komplexního úklidu budov užívaných Městským úřadem Třinec

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Zajišťování komplexního úklidu budov užívaných Městským úřadem Třinec Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem Zajišťování komplexního úklidu budov užívaných Městským úřadem Třinec zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012

Více

Obec Písečná, Písečná 42, 739 91 Písečná. Obec Písečná

Obec Písečná, Písečná 42, 739 91 Písečná. Obec Písečná Obec Písečná, Písečná 42, 739 91 Písečná Obec Písečná vyzývá podle vnitřního předpisu Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a v souladu s 12 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných

Více

Výzva o zahájení zadávacího řízení

Výzva o zahájení zadávacího řízení Výzva o zahájení zadávacího řízení zadávací řízení v souladu se zadáváním zakázek OPŽP mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. dle směrnice MŽP 12/2012 a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce Název zadavatele:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Cyklostezka Přerov, nábř. Protifašistických bojovníků

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Cyklostezka Přerov, nábř. Protifašistických bojovníků VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, podle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název zakázky: Cyklostezka Přerov,

Více

Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529 včetně statiky balkónů v ul. Rudé armády, Borohrádek

Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529 včetně statiky balkónů v ul. Rudé armády, Borohrádek Domov důchodců Borohrádek, Rudé armády 1, 517 24 Borohrádek vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529

Více

Zadavatel: Telefon: +420 465 676 426 vlastimil.mlynar@letohrad.eu Kontaktní osoba pro technické záležitosti:

Zadavatel: Telefon: +420 465 676 426 vlastimil.mlynar@letohrad.eu Kontaktní osoba pro technické záležitosti: Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu č. 2014/006 Výměna oken v bytových domech ul.družstevní č.p.370, Sokolovská č.p.121 a v budově restaurace na koupališti, Požárníků č.p.195 v Letohradě

Více

2. Druh veřejné zakázky: zakázka na služby CPV 71322000-1 Technické projekty pro provádění stavebně inženýrských prací

2. Druh veřejné zakázky: zakázka na služby CPV 71322000-1 Technické projekty pro provádění stavebně inženýrských prací Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Brno- venkov Název veřejné zakázky Projektová dokumentace Realizace PSZ v k.ú. Rudka I. etapa Sídlem: Kotlářská 53 Číslo jednací VZ:

Více

Nejedná se o řízení podle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ )

Nejedná se o řízení podle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) Č.j.: 00001/12/AV Opakovaná výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky Servisní podpora komunikačních systémů Nejedná se o řízení podle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Kupní smlouva uzavřená dle 409 a násl. obchodního zákoníku

Kupní smlouva uzavřená dle 409 a násl. obchodního zákoníku Kupní smlouva uzavřená dle 409 a násl. obchodního zákoníku Smluvní strany: Kupující Česká republika Státní ústav pro kontrolu léčiv, organizační složka státu IČ: 00023817 DIČ: CZ00023817 se sídlem: Šrobárova

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Slezská univerzita v Opavě, se sídlem Na Rybníčku 626/1, 746 01 Opava, IČ: 47813059, si Vás dovoluji

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU změna ze dne 31.3.2014

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU změna ze dne 31.3.2014 Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Obec Tlumačov 76362 Tlumačov, Nádražní 440 Ing. Antonín Jonášek, starosta 00284572 všem dodavatelům Ve Zlíně dne 31.3.2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Pardubicích dne 16. 3. 2016 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu na služby Vážení, obracíme se na Vás jakožto zadavatel s výzvou k podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu

Více

Pořízení systému pro svoz a separaci BRO ve městě Havířov dodávka svozového vozidla

Pořízení systému pro svoz a separaci BRO ve městě Havířov dodávka svozového vozidla Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v Operačním programu Životní prostředí a

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková organizace, Jana A. Komenského 540, 357 51 Kynšperk nad Ohří ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uherské Hradiště. V ý z v a

INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uherské Hradiště. V ý z v a INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uh. Hradiště V ý z v a k podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění dle 38 ve zjednodušeném podlimitním řízení a dle Metodického

Více

Královéhradecký kraj se sídlem Pivovarské náměstí č.p. 1245, 500 03 Hradec Králové

Královéhradecký kraj se sídlem Pivovarské náměstí č.p. 1245, 500 03 Hradec Králové Královéhradecký kraj se sídlem Pivovarské náměstí č.p. 1245, 500 03 Hradec Králové Telefon: 495 540 211 Fax: 495 533 973 E-mail: svatava.koubova@suskhk.cz IČ: 708 89 546 DIČ: CZ70889546 ROZDĚLOVNÍK Váš

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 1. Název veřejné zakázky: Samostatný sjezd ke kostelu 2. Identifikační údaje zadavatele: Název zadavatele: Farní sbor ČCE

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce. Revitalizace památkové zóny Brumov-Bylnice

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce. Revitalizace památkové zóny Brumov-Bylnice Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Zjednodušené podlimitní řízení Název zakázky: Revitalizace památkové zóny Brumov-Bylnice Zadavatel zakázky: Město Brumov-Bylnice Se

Více