Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha"

Transkript

1 Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Přítomni: PO+ÚT: p. Adámek, p. Bělka, p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Novák, p. Srba; pouze PO: p. Kolář Omluveni: p. Kolář (ÚT), p. Novák (ÚT od 11:30), p. Srba (ÚT do 10:45) Sekretariát: pí. Drozdová, sl. Korandová Trvání: Pondělí , 9:00 15:40 Úterý , 9:00 13:15

2 Kontrola plnění úkolů Kontrola plnění Splněné úkoly úkolů Úkol č. 18/008 Projednat s předsedou OKK výhrady uvedené ve zprávě OKK a poskytnout součinnost při realizaci kontrol. Úkol č. 19/009 Předložit návrh na dodavatele analýzy informačního systému na základě výsledků 2. kola výběrového řízení. Úkol č. 19/010 Předložit vyhodnocení 2. kola výběrového řízení na dodavatele sportovního vybavení reprezentačních družstev ČSH. Úkol č. 19/011 Předložit návrh 3. verze rozpočtu ČSH na rok Kontrola plnění úkolů Úkol č.18/064 Úkol č.19/007 Nesplněné úkoly Připravit úpravu textace Zásad činnosti reprezentačních družstev. (Zodpovídá: p. Čurda, p. Adámek, nový termín: ) Zajistit nabídky od obou partnerů na dodávku míčů na další období. (Zodpovídá: p. Chvalný, p. Kolář, p. Srba, termín: ) Kontrola Trvající úkoly plnění úkolů Úkol č.19/004 Předložit návrhy na úpravy Řádů. (Zodpovídá: všichni členové Exekutivy, termín: ) Úkol č.19/005 Předložit návrhy na úpravy Řádů v paragrafovém znění včetně důvodové zprávy. (Zodpovídá: p. Novák, termín: )

3 Hlasování per-rollam V souvislosti s úkolem č.19/009 vyvolal p. Chvalný hlasování per-rollam o schválení vybraného dodavatele po 2. kole výběrového řízení na dodávku analýzy informačního systému ČSH. Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje zadání analýzy nového informačního systému ČSH firmě Designeo Creative s.r.o. Hlasování: pro 8, proti 1. Výběrová komise, ve složení p. Čurda, p. Srba a p. Adámek, navrhla do posledního kola VŘ, které proběhne na jednání Exekutivy ČSH dne , společnosti Yoursport plus s.r.o. (Kempa) a Agura, s.r.o. (Joma). Společnost Šampion, a.s. (Adidas) nebyla, díky cenové nevýhodnosti, do dalšího kola vybrána. V návaznosti na úkol č. 19/010 vyvolal p. Adámek hlasování per-rollam o schválení vybraných společností. Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje do posledního kola výběrového řízení na dodávku sportovního vybavení reprezentačních družstev ČSH dvě společnosti, a to Yoursport plus s.r.o. (Kempa) a Agura, s.r.o. (Joma). Finální výběr dodavatele proběhne na jednání Exekutivy ČSH dne Hlasování: pro 9, proti 0. Jednání se zástupci OKK V souvislosti s úkolem č. 18/008 p. Chvalný krátce informoval o proběhlé schůzce se zástupci OKK. Na schůzce se projednávala tato témata: perspektiva OKK s ohledem na připravované nové stanovy ČSH, žádost p. Bendla o přezkoumání rozhodnutí Exekutivy o jeho vyloučení z ČSH, požadavky OKK pro řešení témat zmíněných ve zprávě OKK na poslední konferenci ČSH, součinnost Exekutivy ČSH a sekretariátu při sestavování budoucí zprávy OKK na nejbližší Konferenci ČSH. OKK vyžádala od Exekutivy písemné odůvodnění vyloučení p. Bendla. Úkol č. 19/012 Připravit písemné odůvodnění rozhodnutí Exekutivy ČSH o vyloučení p. Bendla jako podklad pro OKK. Zodpovídá: pí. Drozdová Termín: ihned Systém talentované mládeže informace o schůzkách s trenéry RHC a TCM Členové Exekutivy se seznámili s průběhem dvou konaných schůzek zástupců Exekutivy ČSH s trenéry RHC a TCM a členů komisí (Praha a Olomouc) na téma fungování systému talentované mládeže. Členové Exekutivy informovali o názorech přítomných na hlavní negativa a pozitiva stávajícího systému. Stávající systém má platnost (dle smluv uzavřených s realizátory) do Exekutiva obšírně diskutovala oba systémy (systém RHC pro žactvo a systém TCM pro dorost) a jejich další fungování.

4 Systém talentované mládeže mládež Exekutiva se shodla, že systém RHC bude zahrnut do projektu Rozvoje házené v regionech, který v sobě bude zahrnovat základní úkoly pro zvýšení kvality práce trenérů i kvality talentovaných hráčů v regionu a základní směr zvýšení kvantity členské základny. V tomto projektu budou zahrnuty především a) kluby v regionu, které pracují systémově s mládeží (předpokládá se rozšíření počtu podporovaných klubů) b) krajští trenéři (trenéři RHC) se zvýšeným podílem práce pro zvýšení členské základny v regionu a podpory kvality práce trenérů v klubech v regionu c) krajští manažeři s klíčovou rolí pro zvýšení členské základny v regionu a dále základní administrativní činnost pro krajské svazy házené Do by měl celý projekt funkční s vyřešením všech legislativních, ekonomických a personálních otázek. ad a) Do poloviny května bude zpracována výzva pro kluby, které budou splňovat parametry, k přistoupení do projektu. Výzva bude obsahovat základní údaje o povinnostech klubu a finanční podpoře. V červnu budou navazovat informační schůzky s přihlášenými kluby. ad b) Trenéři RHC budou v meziobdobí (do ) fungovat na základě stávajících smluv a v případě ustanovení krajského manažera pak ve spolupráci s ním postupně realizovat projekty. ad c) Krajské svazy již obdržely informaci o postavení, úkolech a základních parametrech činnosti krajského manažera s tím, že mohou od tuto funkci ve spolupráci s ČSH obsadit. Na srpnovém jednání proběhne další diskuse ke zpřesnění realizačních procesů. Úkol č. 19/013 Připravit výzvu pro další kluby pro vstup do systému talentované mládeže. Zodpovídá: p. Bělka, p. Chvalný Termín: Úkol č. 19/014 Připravit textovou formulaci Projektu rozvoje házené v regionech Zodpovídá: p. Bochnia, p. Chvalný Termín: Systém talentované mládeže - dorost Jednotliví členové Exekutivy sdělili své názory na systém TCM. Byla diskutována možnost vytvoření svazové akademie pro nejtalentovanější hráče a hráčky, která by byla řízena a provozována přímo svazem. Exekutiva tuto cestu vidí jako smysluplnou, která by vyřešila většinu neduhů stávajícího systému. Exekutiva se shodla, že takovou vizi však nelze realizovat v dohledné době. Proces přípravy takového centra je dlouhodobý a výsledek, zda je takové centrum v podmínkách ČSH možné realizovat, není jistý. Z výše uvedených důvodů se Exekutiva rozhodla zefektivnit stávající systém, případně jej upravit či změnit. Základním úkolem je vytvořit centralizaci na úrovni klubů s kvalitním fungováním všech vazeb (řízení a kontroly) mezi svazem, kluby TCM, ostatními kluby, trenéry TCM a hráči. Do října bude vypracována úprava systému talentované mládeže v oblasti dorostu, která bude účinná Na srpnovém jednání proběhne diskuse na toto téma.

5 Úkol č. 19/015 Exekutiva ČSH bude v průběhu dvou let zjišťovat, zda podmínky pro případné vytvoření systému talentované mládeže v rámci akademie jsou reálné a bude tuto problematiku také diskutovat se sportovními svazy či nově se tvořící Národní sportovní agenturou. Připravit úpravu systému talentované mládeže v kategorii dorostu. Zodpovídá: p. Čurda, p. Adámek Termín: Výběrové řízení na dodavatele sportovního vybavení reprezentačních družstev ČSH Exekutiva ČSH se seznámila s vyhodnocením 2. kola výběrového řízení, které proběhlo K hlasování per-rollam byly poté navrženy dvě společnosti postupující do posledního kola výběrového řízení Yoursport plus s.r.o. a Agura, s.r.o. P. Adámek zrekapituloval, jak bylo výběrové řízení koncipované, jaké parametry výzvy na podání nabídek byly Exekutivou ČSH schváleny. Poté představil podrobné porovnání nabídek obou vybraných firem. Jednotliví členové výběrové komise přednesli svá doporučení. Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje uzavření smlouvy se společností Yoursport plus s. r. o. na dodávku sportovního vybavení reprezentačních družstev ČSH na období od do Hlasování: pro 6, proti 1, zdržel se 2. Generální sekretář bude jednat o návrhu smlouvy s p. Kamišem (Yoursport plus s.r.o.), která bude účinná od a dále vyžádá vzorky sportovního vybavení pro reprezentační týmy. Manažeři reprezentace, příp. vedoucí družstev zajistí požadavky na velikostní řady všech reprezentačních družstev. Rozpočet ČSH 2019 P. Chvalný na jednání představil členům Exekutivy 3. verzi rozpočtu ČSH a upozornil na chybějící položky odměňování členů komisí a chybějící podklady pro rozpočet na event k reprezentačnímu utkání mužů v Ostravě. Členové Exekutivy se shodli, že do dnešního dne neobdrželi návrh rozpočtu ČSH 2019 a tudíž nemohou rozpočet ČSH 2019 schvalovat. Poté návrh rozpočtu obdrželi a shodli se, že do budou připomínkovat rozpočet za své úseky a následně rozpočet schválí per-rollam. P. Chvalný dodal, že z důvodu odložení schválení rozpočtu bude pravděpodobně nutné posunout termín jednání Rady z květnového termínu na červen. Metodika sl. Hapková informovala o zásadních krocích v oblasti přípravy o uskutečněné 1. a 2. fázi školení XPS Network, které byly určeny pro členy komisí ČSH a reprezentačních družstev ČR, trenéry RHC a TCM; 3. fáze školení systému XPS (nově zařazené kluby do systému talentované mládeže) se předběžně uskuteční v září Aktuálně je aktivních 54 licencí XPS, se bude konat jednání MK ke specifickým cílům v činnostech brankářek/brankářů napříč kategoriemi, bylo osloveno 14 odborníků, zúčastní se 6 odborníků a budou zastoupeny obě složky (ženská, mužská)

6 MK se bude zabývat všemi připomínkami, které dostala od odborníků, konzultantů a členů komise k zapracování do Obecného metodického konceptu ČSH. Předpokládané dokončení textu konceptu je v červnu 2019, grafické úpravy a tisk budou dokončeny v červenci Následně v průběhu celé sezóny 2019/2020 se budou připravovat metodická videa k vysvětlení jednotlivých bodů tohoto konceptu. Změna organizační struktury sekretariátu ČSH Exekutiva se seznámila s návrhem na změnu organizační struktury sekretariátu ČSH v reprezentačním úseku - od by měl být na ČSH zaměstnán jeden manažer/manažerka reprezentací pro obě složky a jeden sekretář/sekretářka reprezentačního úseku. Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje změnu organizační struktury sekretariátu s účinností od , kdy zaměstnanci reprezentačního úseku budou: manažer/ka reprezentací a sekretář/ka manažera reprezentací. Hlasování: pro 6, proti 0, zdržel se 1. Kvalifikační utkání na ME žen 2020 Exekutiva se seznámila s rozlosováním kvalifikace na ME 2020 žen. P. Adámek navrhl ke schválení domácí utkání v těchto termínech a místech: utkání ČR POR, místo konání: Olomouc, utkání ČR SWE, místo konání: Ostrava nebo Frýdek-Místek, utkání ČR MKD, místo konání: Most. Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje místa konání domácích kvalifikačních utkání reprezentace žen dle předloženého návrhu. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 0. Změny poplatků Exekutiva ČSH se seznámila s návrhem p. Nováka na úpravu některých poplatků uvedených ve vnitřních předpisech ČSH v oblasti soutěží (např. pokuty za odhlášení ze soutěží, pokuty za nedostavení se utkání), popř. nových poplatků (např. poplatek za podání podnětu k disciplinárnímu řízení). Ke zvážení je i úprava startovného v soutěžích. Exekutiva doporučila podat návrh na úpravy příslušných zásad, popř. ekonomické směrnice a předložit ho na jednání Exekutivy.

7 Různé Exekutiva byla informována o navrhovaných změnách v plánu akcí mládežnických reprezentací. P. Chvalný vyzval ostatní členy Exekutivy k přípravě plánu akcí (do roku 2020). p. Adámek informoval o možnosti propagace kvalifikačního utkání a celé červnové akce v Ostravě v televizním pořadu Dobré ráno. Zúčastnit by se měly 2 osoby (trenér reprezentace). p. Bochnia informoval o přípravě turnajů krajských výběrů st. žactva, které vyvrcholí těsně před reprezentačním utkáním v Ostravě. Součástí programu budou i turnaje minižactva, 4+1 házená a disciplíny házenkářského desetiboje. Exekutiva diskutovala pořádání schůzky zástupců 1. a 2. ligy mužů. Exekutiva projednala plán jednání na následující období. Jednání se uskuteční (Praha), (Praha), (výjezdní zasedání na Moravě) Příští jednání , , Zapsala Zpracoval Kontroloval Petra Korandová Petra Korandová, Šárka Drozdová Jaroslav Chvalný Datum

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 14 30. 5. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka (do 12:15), p. Čurda (do 12:00), p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba Omluveni: p. Bochnia, sl. Hapková

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 12 4. 4. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka, p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Kolář (od 10 hod), p. Novák, p. Srba (do 16:10) Omluveni:

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 11 7. 3. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka, p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Kolář, p. Srba Omluveni: p. Novák Sekretariát: pí.

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 9 11. 1. 2019 Praha Přítomni: p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Novák, p. Srba, Omluveni: p. Adámek, p. Bělka, p. Kolář Hosté: p. Mičkal

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Omluveni:

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Omluveni: Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 8 6. 12. 2018 Praha Přítomni: Omluveni: p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba p. Adámek, p. Bělka Hosté: p. Nosek

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 10 30. 1. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bochnia (do 14:20), p. Čurda (do 14:00), p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba Omluveni: p. Bělka, sl. Hapková

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 4 12. 7. 2018 Praha Přítomni: Omluveni: p. Adámek, p. Bochnia, p. Čurda, p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba p. Bělka, sl. Hapková Trvání: Zahájení

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2014 2015

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2014 2015 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2014 2015 Dne: Přítomni: Omluven: 13.10.2014, Sirákov Dita Dvořáková, Petr Videcký, Radek Číž, Petr Novák Michal Balhárek Program jednání: 1. Stávající úkoly 2. Nové úkoly

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni:

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 7 1. 11. 2018 Praha Přítomni: Omluveni: p. Adámek, p. Bělka, p. Čurda, p. Chvalný, sl. Hapková, p. Kolář, p. Novák, p. Srba, p. Bochnia - Trvání: Čtvrtek

Více

Zápis z 23. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 23. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 23. jednání Exekutivy ČSH Praha, 3. 11. 2017 Přítomni: R. Bendl, L. Šrámková, V. Haber, J. Bělka, T. Augustýn M. Duda (do 16:15) V. Simu, J. Žďárský Hosté: R. Miček, J. Sviták Místo konání: ČSH,

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Dne: 21.1.2014 Přítomni: Dita Dvořáková, Petr Novák, Radek Číž, Petr Videcký Omluveni: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Kontrola plnění úkolů

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Kontrola plnění úkolů Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 3 12. 6. 2018 Praha Přítomni: p. Bělka, p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Novák, p. Srba Nepřítomni: p. Adámek, p. Kolář Hosté: p. Kozma,

Více

Zápis z 26. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 26. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 26. jednání Exekutivy ČSH Praha, 12. 1. 2018 Přítomni: R. Bendl, L. Šrámková, V. Haber, M. Duda, V. Simu, J. Žďárský, J. Bělka (od 13:30) Omluveni: Hosté: R. Miček, J. Sviták Místo konání: ČSH,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 4. 12. 2014; čas jednání 16:00-20:40 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha,

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha, Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha, 10.6.2016 Přítomni: Hosté: Omluveni: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Vladimír Haber, Miroslav Duda (do 20:30), Tomáš Augustýn, Vangelis Simu, Jiří Žďárský, Róbert

Více

Zápis z 31. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne

Zápis z 31. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne Zápis z 31. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne 11.4.2018 Přítomni: 6 Šrámková, Simu, Žďárský, Haber, Duda, Bělka (přes Skype) Hosté: Deml, Melničuk, Konečný Místo konání: sídlo ČSH, zasedací místnost Trvání

Více

Zásady pro činnost center talentované mládeže. PRVNÍ ČÁST Systém Regionálních házenkářských center

Zásady pro činnost center talentované mládeže. PRVNÍ ČÁST Systém Regionálních házenkářských center Zásady pro činnost center talentované mládeže Článek I Systém center talentované mládeže 1. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen MŠMT ) poskytuje dotaci v rámci Programu II Sportovně

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 20. 22.3.2015 Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 20. 22.3.2015 Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 20 22.3.2015 Praha Přítomni: Hosté: Nedostavil se: L.Vondráčková, A.Pospíšil, M.Barda, L.Adámek, M.Bartoň, P.Novák, R.Bendl J.Sviták, V.Chalupa A.Staněk

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Němčice u Kolína, 03. 12. 2015; čas jednání 11:15-18:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček,

Více

Zápis z 14. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 14. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 14. jednání Exekutivy ČSH Praha, 31. 3. 2017 Přítomni: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Tomáš Augustýn (od 14:30), Vladimír Haber, Daniel Novotný (od 18:00), Jiří Žďárský Hosté: R. Miček, J. Sviták,

Více

Zápis z 11. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 11. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 11. jednání Exekutivy ČSH Praha, 20. 1. 2017 Přítomni: Hosté: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Tomáš Augustýn, Vladimír Haber, Daniel Novotný, Vangelis Simu, Jiří Žďárský, Miroslav Duda Róbert Miček,

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni:

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 6 4. 10. 2018 Praha Přítomni: Omluveni: p. Adámek, p. Bělka, p. Čurda, p. Chvalný, sl. Hapková, p. Kolář, p. Novák, p. Srba p. Bochnia Trvání: Čtvrtek

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 8. 2017 v Praze Přítomni: Jiří Jančálek, Vladimír Sedláček, Hanuš

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Rytířsko

Rytířsko Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 5 30. 31. 8. 2018 Rytířsko Přítomni: Omluveni: p. Adámek, p. Bělka (30.8. do 14 hod), p. Bochnia, p. Čurda (30.8. do 16 hod), p. Chvalný, sl. Hapková,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 08. 10. 2015; čas jednání 15:00-19:57 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák Omluven:

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 7/

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 7/ Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 7/2013-2014 Dne: 18.3.2014, Sirákov Přítomni: Dita Dvořáková, Petr Novák, Radek Číž, Petr Videcký, Michal Balhárek Omluveni: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 24. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 24. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 24. jednání Exekutivy ČSH Praha, 1. 12. 2017 Přítomni: R. Bendl, L. Šrámková, V. Haber, M. Duda (do 12:30), V. Simu, J. Žďárský Omluveni: J. Bělka, T. Augustýn Hosté: R. Miček, J. Sviták Místo

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 2/2013

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 2/2013 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE Telefon/fax : 466 300 964 e-mail: kspce.cstv@quick.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č. 4/2015 z jednání VV dne 18. 3. 2015 Místo jednání: Praha, Kancelář JIMI CZ a.s., Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV) Sportovní ředitel

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 21. 17.4.2015 Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 21. 17.4.2015 Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 21 17.4.2015 Praha Přítomni: Hosté: Nedostavil se: L.Vondráčková, A.Pospíšil, M.Barda, L.Adámek, P.Novák, R.Bendl, M.Bartoň (do 18:30), J.Sviták, V.Chalupa,

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 2 6.9.2013 Praha Přítomni: A.Pospíšil, P.Kheková, K.Poláková, M.Barda, M.Bartoň, D.Čurda, P.Novák, A.Staněk, R.Bendl Hosté: L.Vondráčková, P.Jaroň, K.Nocar,

Více

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky Preambule Odborný sportovní úsek je odborným orgánem Svazu lyžařů České republiky (SLČR) bez vlastní právní subjektivity. Odborný sportovní

Více

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová.

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Z á p i s ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně Přítomni: Omluveni: Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Kupová, Koblížek, John, Matyášová

Více

Zásady pro činnost Regionálních házenkářských center Českého svazu házené

Zásady pro činnost Regionálních házenkářských center Českého svazu házené Zásady pro činnost Regionálních házenkářských center Českého svazu házené únor 2015 1 Článek I Systém Regionálních házenkářských center 1. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen MŠMT )

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Místo a termín: Plzeň, hotel Marriott, 23. 9. 2012; čas jednání 11:00-15:00 Přítomni: J. Kozel, J. Donauschachtl, V. Řezáč, J. Badzik,

Více

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 06/2017

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 06/2017 Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc č. 06/2017 Datum a čas konání: 4. 7. 2017 (16:00-19:00) Místo konání: Jednací místnost ČUS, Na střelnici 1337/41, Olomouc, 779 00 Přítomni členové VV: Omluveni

Více

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 3 Praha

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 3 Praha Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 3 Praha -3.4.2016 Přítomni: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Miroslav Duda (od 10:50), Vladimír Haber, Vangelis Simu, Jiří Žďárský, Tomáš Augustýn, Michal Barda, Luboš Hübner

Více

Zápis z jednání Výkonného výboru ČBA 5/2015

Zápis z jednání Výkonného výboru ČBA 5/2015 Zápis z jednání Výkonného výboru ČBA 5/2015 Přítomni: Petr Ditrich, Michal Hanuš, Pavel Jozek, Pavel Chadim, Marek Rejman, František Přibyl Jednání VV ČBA 29. 30. dubna v Praze. Schůze zahájena 29. dubna

Více

Zápis z jednání Výkonného výboru ČJF č. 1/2019 Den konání 24. dubna 2019 Místo konání Zduchovice Čas Od 10:00 Do 13:45

Zápis z jednání Výkonného výboru ČJF č. 1/2019 Den konání 24. dubna 2019 Místo konání Zduchovice Čas Od 10:00 Do 13:45 Zápis z jednání Výkonného výboru ČJF 1/2019 Den konání 24. dubna 2019 Místo konání Zduchovice Čas Od 10:00 Do 13:45 Přítomnost členů VV Martin Blažek přítomen Martin Pecka přítomen Ing. Olga Plachá přítomna

Více

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě ČESKÁ BASKETBALOVÁ FEDERACE Oblast Severní Morava 702 00 OSTRAVA Mor. Ostrava, Vítkovická 3083/1 TEL. 596 617 191, 733 553 177 E-mail:basketsm@seznam.cz Všechny údaje o basketu na Severní Moravě najdete

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 1. 31.7.2013 Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 1. 31.7.2013 Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 1 31.7.2013 Praha Přítomni: Omluvena: Hosté: A. Pospíšil, K.Poláková, M.Barda, M.Bartoň, D.Čurda, P.Novák, A.Staněk, P. Jaroň, R.Bendl P.Kheková L.Vondráčková,

Více

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30)

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30) ZÁPIS z 9. zasedání výboru Regionální rady regionu soudržnosti Moravskoslezsko, konaného dne 5. září 2007 v zasedací místnosti rady kraje, Krajský úřad Moravskoslezského kraje (zahájení zasedání v 13:35,

Více

Zápis z 30. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne

Zápis z 30. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne Zápis z 30. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne 28.3.2018 Přítomni: 5 - Simu, Žďárský, Haber, Bělka, Duda; omluvena - Šrámková Hosté: Miček (body 1-2 programu), Melničuk, Konečný Místo konání: sídlo ČSH,

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č. 7/2015 z jednání VV dne 6. 5. 2015 Místo jednání: Praha, Kancelář JIMI CZ a.s., Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV), Jaroslav Borovský

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 1 11.2.2015 Praha Přítomni: Hosté: R.Bendl, L.Šrámková, M.Barda, M.Duda, Vl.Haber, L.Hübner, V.Simu, J.Žďárský, V.Chalupa, J.Konečný, K.Nocar, J.Sviták

Více

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Návrh zápisu ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 1. dubna 2015 Přítomno: 19 členů AS FF UP (dle prezenční listiny) Omluven: doc.

Více

Zápis z Výroční valné hromady Českého svazu mužského lakrosu konané dne 14. února / 8

Zápis z Výroční valné hromady Českého svazu mužského lakrosu konané dne 14. února / 8 Český svaz mužského lakrosu Rektorská 9 108 00 Praha 10 IČO 00406732 DIČ CZ-00406732 Zápis z Výroční valné hromady Českého svazu mužského lakrosu konané dne 14. února 2009 od 17.00 hod. v zasedací místnosti

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 05. 2015; čas jednání 16:08-18:38 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T.

Více

Zásady činnosti sportovních středisek

Zásady činnosti sportovních středisek Zásady činnosti sportovních středisek Článek I Systém sportovních středisek 1. Systém sportovních středisek je vymezen vládními dokumenty: Zákon č.115/2001 Sb. ve znění pozdějších změn a doplňků a usnesení

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2012

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2012 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2012 Dne: 4.6.2012 Přítomni: David Divoka, Dita Dvořáková, Petr Novák, Radek Číž, Jaromír Petřek Omluveni: Aleš Zwettler ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 11. 2015; čas jednání 15:00-19:30 Přítomni: J. Kozel (od 16:30), T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R.

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č.11/2015 z jednání VV dne 19. 8. 2015 Místo jednání: Zbraslavice, Areál Kempu mládeže ČSRU Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV), Jaroslav

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 04. 2016; čas jednání 15:00 20:00 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, P.

Více

Zápis z II 54. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu

Zápis z II 54. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Zápis z II 54. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Datum: 30. 1. 2019 od 13.00 hodin, Sídlo ČAST, Praha 6 Strahov, Zátopkova 100/2 Přítomni: Z. Špaček - předseda VV ČAST, P.

Více

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne Zápis č. 11 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 9. 4. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: viz prezenční listina viz prezenční listina viz prezenční listina

Více

1) Prezence a zahájení jednání

1) Prezence a zahájení jednání Zápis č. 8 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 29. 1. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: Počet členů řídícího výboru: 16 s právem hlasovat 13 členů bez

Více

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc č. 2/2019 Datum a čas konání: 27. 3. 2019 (17:00-18:30) Místo konání: Jednací místnost ČUS, Na Střelnici 1337/41, Olomouc, 779 00 Přítomni členové VV: Omluveni

Více

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel , IČ: , č.ú /0100

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel ,   IČ: , č.ú /0100 OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, 675 75 Mohelno tel. 568 642 118, e-mail: info@obeclhanice.cz, IČ: 00378054, č.ú. 9024711/0100 Zápis číslo: 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Lhánice Datum konání: 15.4.2015

Více

Zápis č. 11 ze schůze výboru ČBF, která se konala dne v Praze

Zápis č. 11 ze schůze výboru ČBF, která se konala dne v Praze Zápis č. 11 ze schůze výboru ČBF, která se konala dne 27.3.2018 v Praze Přítomni: M. Jansta, I. Zach, Z. Bříza, P. Čeněk, D. Kurucz, J. Mayer, T. Kotrč, Z. Latík - DOR, M. Konečný GS Omluveni: Jiří Zídek,

Více

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S.

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. 1 Úvod 1. Dle stanov Českého svazu kolečkového bruslení, z.s. (dále jen ČSKB) jsou definovány tyto orgány: a) členská

Více

ZÁPIS Z IV. ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ A DOZORČÍ RADY MAS Vladař o.p.s.

ZÁPIS Z IV. ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ A DOZORČÍ RADY MAS Vladař o.p.s. MAS VLADAŘ o.p.s. Sídlo: Husova 153, 364 55 Valeč IČ: 264 04 818 Právní forma: Obecně prospěšná společnost Zapsáno v rejstříku obecně prospěšných společností vedeného Krajským soudem v Plzni oddíl 0, vložka

Více

Směrnice České kuželkářské asociace. č. 3/2016. Ekonomická směrnice ČKA. (dále jen směrnice ) Část I Zdroje a majetek ČKA

Směrnice České kuželkářské asociace. č. 3/2016. Ekonomická směrnice ČKA. (dále jen směrnice ) Část I Zdroje a majetek ČKA _ Směrnice České kuželkářské asociace č. 3/2016 Ekonomická směrnice (dále jen směrnice ) Část I Zdroje a majetek Článek 1 Výše náhrad a jejich úhrada (1) Zdroje k zajištění plynulého hospodaření jsou zejména:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 224 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 224 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 č.j.: 719/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 224 ze dne 20.09.2016 Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 Zastupitelstvo městské části I. b e r e

Více

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 1. jednání

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 1. jednání ZÁPIS z 1. jednání Výkonného výboru České baseballové asociace konaného dne 11. 1. 2017 v 18:00 hod. salónek HK, hotel Kotyza, Humpolec Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Zapsal: Přizváni: Petr Ditrich,

Více

Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne

Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne 16. 6. 2015 Místo konání: areál společnosti AUTODROM MOST a. s.,

Více

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO:

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO: Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, o. s., Sukova, 77900 Olomouc IČO: 658798 Program jednání: Zahájení valné hromady Schválení jednacího a hlasovacího řádu valné hromady Volba

Více

Zápis z 15. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 15. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 15. jednání Exekutivy ČSH Praha, 27. 4. 2017 Přítomni: R. Bendl, L. Šrámková, T. Augustýn (do 16:00), V. Haber (do 18:00), J. Bělka (do 18:00), J. Žďárský, M. Duda (do 18:00), V. Simu Hosté: J.

Více

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne 14. 02. 2015, ve 14:00 hodin Starosta zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice ve 14:00 hodin a všechny přivítal. Bod č.

Více

Místo: zasedací místnost krajských svazů, OLKO ČUS, Olomouc, Na Střelnici 1337/41, Olomoucký kraj, Česká republika.

Místo: zasedací místnost krajských svazů, OLKO ČUS, Olomouc, Na Střelnici 1337/41, Olomoucký kraj, Česká republika. Zápis z jednání číslo 2016/17/06/01 zk Aktiv klubů a oddílů Olomouckého kraje Datum: čtvrtek 23. červen 2016, 11:00 hod. Místo: zasedací místnost krajských svazů, OLKO ČUS, Olomouc, Na Střelnici 1337/41,

Více

Zápis KR KVV ČSLH Olomouc 20/2015 Strana 1 (celkem 5) čt - 19/ Vytvořil Zdeněk Konečný olomouckykraj.cslh.cz

Zápis KR KVV ČSLH Olomouc 20/2015 Strana 1 (celkem 5) čt - 19/ Vytvořil Zdeněk Konečný olomouckykraj.cslh.cz Zápis ze schůze číslo 20 / 2015 zk komise rozhodčích Krajského výkonného výboru Českého svazu ledního hokeje Olomouckého kraje Datum: čtvrtek 19. listopad 2015,17:00 hod. Místo: zasedací místnost krajských

Více

Zápis č. 7. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod

Zápis č. 7. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod Zápis č. 7 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne 23. 1. 2015 v 9.30 hod Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: viz prezenční listina Průběh jednání 1. Zahájení jednání Jednání zahájila

Více

Zápis z jednání Programového výboru MAS Luhačovské Zálesí

Zápis z jednání Programového výboru MAS Luhačovské Zálesí Zápis z jednání Programového výboru MAS Luhačovské Zálesí Datum a čas zahájení: 25. září 2017, 9:00 hod. Místo: sekretariát MAS Luhačovské Zálesí,, Luhačovice Přítomni: viz prezenční listina (příloha č.

Více

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 13.6. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Přítomni: Veverka Zdenek, Bolina Bohuslav, Frýdl Petr, Červenka

Více

Z á p i s č. 2018/1. z 1. zasedání VV-ČSOS, které se konalo dne v Praze

Z á p i s č. 2018/1. z 1. zasedání VV-ČSOS, které se konalo dne v Praze Z á p i s č. 2018/1 z 1. zasedání, které se konalo dne 17. 1. 2018 v Praze Přítomni: Omluveni: Kamenický, Matějů, Klimpl, Aleš, Škoda, Picek, Vystavěl, Šubrt Zřídkaveselý, Pospíšek Jednání řídil předseda

Více

ze zasedání KR ČVS konaného dne 5. a 7. srpna 2016 v Dřevěnici

ze zasedání KR ČVS konaného dne 5. a 7. srpna 2016 v Dřevěnici ZÁPIS č. 18/2016 ze zasedání KR ČVS konaného dne 5. a 7. srpna 2016 v Dřevěnici Přítomni: KR ČVS: Program: Jaromír Antušák, René Činátl, Jakub Gall, Martin Hudík, Milan Labašta (jen 7.8.), Zdeněk Škoda,

Více

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel./fax: 581 207 000 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Zasedání Výkonného výboru OFS

Více

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 7. jednání

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 7. jednání ZÁPIS z 7. jednání konaného dne 17. 10. 2016 v 18:00 hod. salónek HF, Hotel Fabrika, Humpolec Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Zapsal: Přizváni: Petr Ditrich, Michal Hanuš, Pavel Jozek Pavel Chadim, Marek

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 Břevnov

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 Břevnov ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Břevnov STATUT RADY MLÁDEŽE ČVS Číslo směrnice: 14/2011 Směrnice kategorie: A Schváleno: Správní radou ČVS dne 20. července 2011 Účinnost od:

Více

Zápis z 10. jednání Exekutivy ČSH Cheb,

Zápis z 10. jednání Exekutivy ČSH Cheb, Zápis z 10. jednání Exekutivy ČSH Cheb, 25. 11. 2016 Přítomni: Hosté: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Tomáš Augustýn, Vladimír Haber, Daniel Novotný, Vangelis Simu (od 13:30), Miroslav Duda, Jiří Žďárský

Více

Okresní fotbalový svaz PÍSEK

Okresní fotbalový svaz PÍSEK Okresní fotbalový svaz PÍSEK Tylova ulice 395, 397 01 Písek tel. 604 856 457, ofspisek@seznam.cz Přítomni z VV OFS Písek : Řezáč Michal, Peklo Vratislav, Matyš Jakub,Košatka Josef, Kotalík Petr Grassroots

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 6. volební období 2012 zemědělský výbor

Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 6. volební období 2012 zemědělský výbor Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 6. volební období 2012 zemědělský výbor Z á p i s z 31. schůze výboru, která se konala ve dnech 23. až 25. května 2012 v Lysé nad Labem a v Moravskoslezském

Více

Zápis z jednání komise školství 3. zasedání

Zápis z jednání komise školství 3. zasedání Zápis z jednání komise školství 3. zasedání Termín a místo zasedání: úterý 14. 4. 2015 od 17:00, malá zasedací místnost radnice Přítomni členové: Kolečkář - předseda, Chaloupková, Kolářová, Mendel, Sosíková,

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25 valné hromady č. 25 Datum a místo konání: 18.3.2010 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování usnášení schopnosti,

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Datum a místo konání: 14.3.2012 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis z jednání Komise pro zemědělství a životní prostředí Rady Kraje Vysočina č. 6/2015 konaného dne

Zápis z jednání Komise pro zemědělství a životní prostředí Rady Kraje Vysočina č. 6/2015 konaného dne Zápis z jednání č. 6/2015 konaného dne 24. 11. 2015 Přítomni: 1. Jiří Uchytil (místopředseda) 7. Ivo Rohovský (předseda) 2. František Kučera 8. Vladimír Mareček 3. Jiří Svoboda 9. Jiří Pykal 4. Josef Matějek

Více

2011 USK Slávie Ústí nad Labem Základní pravidla

2011 USK Slávie Ústí nad Labem Základní pravidla Základní pojmy Člen florbalového oddílu (dále jen člen) každý, který se podílí na fungování oddílu na jiné pozic než dále uvedené a podal přihlášku do oddílu. Hráč je člen, který se aktivně tréninků a

Více

Zápis z valné hromady MAS Šumperský venkov, z.s. konané dne v Dolních Studénkách

Zápis z valné hromady MAS Šumperský venkov, z.s. konané dne v Dolních Studénkách Zápis z valné hromady MAS Šumperský venkov, z.s. konané dne 15. 12. 2015 v Dolních Studénkách Jednání zahájeno v 18:00 hod. Přítomni: viz prezenční listina, která tvoří nedílnou přílohu tohoto zápisu.

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍHO VÝBORU DSO SV č. 5/2016

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍHO VÝBORU DSO SV č. 5/2016 Dobrovolný svazek obcí Tišnovsko Radniční 14, 666 01 Tišnov ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍHO VÝBORU DSO SV č. 5/2016 dne 3.6.2016 od 15:00 hodin, Centrum služeb DSO Zahájení: Jednání správního výboru DSO Tišnovsko

Více

PROGRAM JEDNÁNÍ: KHK StČ, zasedání představenstva 30.11. 2010, Pražská 298, Brandýs nad Labem

PROGRAM JEDNÁNÍ: KHK StČ, zasedání představenstva 30.11. 2010, Pražská 298, Brandýs nad Labem Zápis z jednání představenstva KHK StČ, které se uskutečnilo dne 30. 11. 2010 od 09.00 hodin V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI firmy AMZ Financial Group s.r.o., Pražská 298, 25001 Brandýs nad Labem Přítomni: Havlík

Více

Zápis z 12. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 12. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 12. jednání Exekutivy ČSH Praha, 2. 2. 2017 Přítomni: Hosté: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Tomáš Augustýn, Vladimír Haber, Daniel Novotný, Vangelis Simu, Jiří Žďárský, Miroslav Duda, Jan Bělka

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 9/

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 9/ Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 9/2014 2015 Dne: 16.4.2015, Sirákov Přítomni: Petr Novák, Petr Videcký, Radek Číž, Jaroslav Dořičák, Karel Oškera Omluveni: Vladimír Salčák, Radek Sedláček Host: Aleš Kořínek

Více

Zápis z 18. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 18. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 18. jednání Exekutivy ČSH Praha, 1. 9. 2017 Přítomni: R. Bendl, L. Šrámková, V. Haber, V. Simu, J. Bělka, T. Augustýn Nepřítomni: M. Duda Hosté: R. Miček, J. Sviták, S. Svoboda Omluveni: J. Žďárský

Více

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Mgr. Jitka Košťálová, Ing. Zdeněk Urban, MVDr. Pavel Bělobrádek, PhD.

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Mgr. Jitka Košťálová, Ing. Zdeněk Urban, MVDr. Pavel Bělobrádek, PhD. Z á p i s z 3. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 4. 3. 2013 od 14,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Ing. Petr

Více

Z á p i s č. 1/2015. z 1. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne v Praze na Strahově

Z á p i s č. 1/2015. z 1. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne v Praze na Strahově Z á p i s č. 1/2015 z 1. zasedání, které se konalo dne 21. 1. 2015 v Praze na Strahově Přítomni: Omluven: Host: Kamenický, Matějů, Klimpl, Škoda, Pospíšek, Vystavěl, Jirásek, Šubrt Zřídkaveselý Jiří Kejval

Více

Zápis z jednání Exekutivy Olomouckého krajského svazu házené Olomouc, 15. ledna 2015

Zápis z jednání Exekutivy Olomouckého krajského svazu házené Olomouc, 15. ledna 2015 Zápis z jednání Exekutivy Olomouckého krajského svazu házené Olomouc, 15. ledna 2015 Přítomni: Žůrek Libor, Bajerová Kateřina, Spurný Pavel, Nastoupil Vladimír, Přerovský Martin, Krejčíř Lubomír, Macharáček

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 15. 4. 2010 Doba konání: Od 18.30 hod do 21.00 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, Volba orgánů

Více

S T A N O V Y HC WIKOV HRONOV

S T A N O V Y HC WIKOV HRONOV S T A N O V Y HC WIKOV HRONOV Schválené valnou hromadou dne 19. 5. 2009 HC Wikov Hronov o.s. je společenskou organizací s právní subjektivitou, která sdružuje aktivní hráče ledního hokeje a další sportovce

Více

Svaz národní házené. Z Á P I S č. 1/2010. ze zasedání VV SNH, které se konalo 10. února 2010 od 9:30 hod. Praha Strahov

Svaz národní házené. Z Á P I S č. 1/2010. ze zasedání VV SNH, které se konalo 10. února 2010 od 9:30 hod. Praha Strahov Svaz národní házené Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6, IČ: 539929 telefon a fax 220513274, telefon (GSM brána) 603646441, mobil 721820755, sekretář: Luboš Dlouhý e-mail: narodnihazena@cstv.cz

Více