Evaluace vý ěru Slezské univerzity v Opavě Fakulty veřejný h politik

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Evaluace vý ěru Slezské univerzity v Opavě Fakulty veřejný h politik"

Transkript

1 Evaluace vý ěru Slezské univerzity v Opavě Fakulty veřejný h politik V Opavě.9.0 Zpracoval Mgr. Petr Rypl

2 Evaluač í dotaz ík vý ěru Slezské u iverzit v Opavě V prv í kole přijí a ího říze í do akade i kého roku 0/0 bylo do Bc. studia přijato 7 u hazečů. Ke studiu na FVP SU se v prv í h ter í e h zapsalo 9 (76 %) přijatý h u hazečů. Dotaz ík vypl ilo 09 stude tů 8 %).. Jste: Jste: 7; % ; 77% Muž Že a Otázku ezodpovědělo 7 respondentů. Po házíte z: % 0% % % Po házíte z: Kraj Moravskoslezský Kraj Olo ou ký Praha 8% Sloveská repu lika Kraj )lí ský Z Moravskoslezského kraje po hází 8% zapsa ý h stude tů. )e soused í h krajů a Slove ska po hází % stude tů, ož dohro ady tvoří elý h 99 % zapsa ý h stude tů. Otázku ezodpovědělo respo de tů.

3 . Jaký výz a při vý ěru v soké škol pro Vás ají ásledují í faktor? Prestiž v soké škol 9; % 8; % ; 0% 68; % 8; 9% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 9 % zapsa ý h stude tů prestiž v soké škol při její vý ěru hod o e í a. Otázku ezodpověděl respo de t. Ša e a přijetí 8; % 8; 9% ; % 0; % 79; 8% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 6 % zapsa ý h stude tů ša i a přijetí jako faktor rozhodují í při vý ěru vysoké školy hod o e í a. Otázku ezodpověděl respo de t.

4 Šířka a ídk studij í h o orů ; 7% ; % ; 7% 67; % 7; 8% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo % zapsa ý h stude tů šířku a ídk studij í h o orů jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hod o e í a. Otázku ezodpovědělo respo de tů. )áje o ko krét í věd í o or/o last ; % 6; % ; 6% 0; % 09; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 79 % zapsa ý h stude tů záje o ko krét í věd í o or/o last jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hod o e í a. Otázku ezodpovědělo respo de tů.

5 Blízkost škol od ého dliště/ dostupnost dopravy ; % 8; % ; 6% ; % 6; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 6 % zapsa ý h stude tů lízkost škol od dliště/dostup ost doprav jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hod o e í a. Otázku ezodpověděl respo de t. Do ré propagač í ateriál s dostatke i for a í o studiu 8; 8% ; % ; 6% 8; 8% 76; 7% Na škále -, kde je velmi důležitý a edůležitý oz ačilo % zapsa ý h stude tů do ré propagač í ateriál s dostatke i for a í o studiu jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hod o e í a. Otázku ezodpověděl respo de t.

6 Dostatek u tova í h kapa it / e a u tová í 7; 8% 9; 6% ; % 8; 8% ; 6% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 6 % zapsa ý h stude tů dostatek u tova í h kapa it/ e u u tová í jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hod o e í a. Naopak 6% respo de tů oz ačilo te to faktor jako edůležitý. Otázku ezodpověděli respondenti. Mož osti studia v zahra ičí ; % 7; % ; 7% 6; % 9; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo % zapsa ý h stude tů ož osti studia v zahra ičí jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hod o e í a. Otázku ezodpovědělo respo de tů.

7 . Jak důležité jsou pro Vás při vý ěru v soké škol ásledují í i for ač í zdroje? Veletrh vzdělává í Gaudea us 6; % 0; 0% 6; % 6; 0% 8; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo % zapsa ý h stude tů veletrhy vzdělává í jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hod o e í a. Otázku ezodpovědělo respo de tů. Mediál í preze ta e v soké škol i ter et, so iál í sítě, od or é člá k, rozhlas 0; % 8; % ; 7% 68; % 6; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 6 % zapsa ý h stude tů ediál í preze ta i škol édia člá k od or íků jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hod o e í a. Otázku ezodpověděli respondenti.

8 Preze ta e zástup ů u iverzit a škole ; % 0; % ; % 6; % 6; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 6 % zapsa ý h stude tů prezentaci zástup ů u iverzit a škole jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hod o e í a. Otázku ezodpovědělo respo de tů. D otevře ý h dveří ; % 0; 0% ; % 6; 7% 6; 7% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 8 % zapsa ý h stude tů dny otevře ý h dveří jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hod o e í a. Otázku ezodpověděli respondenti.

9 Doporuče í é SŠ vý hov ý h porad ů ; % ; % ; 6% 60; 0% ; 0% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo % zapsa ý h stude tů doporuče í SŠ vý hov ý h porad ů jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hod o e í a. Otázku ezodpovědělo 6 respo de tů. Doporuče í rodi, ka arádů, z á ý h 8; % ; 6% 0; 0% 60; 9% 6; % Na škále -, kde je velmi důležitý a edůležitý oz ačilo 6 % zapsa ý h stude tů doporuče í rodi, ka arádů, z á ý h jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hod o e í a. Otázku ezodpověděli respondenti.

10 . )jišťoval/a jste si před vý ěre studij í h o orů a které se a SLU hlásíte, ož osti jeji h uplat ě í v praxi? )jišťoval/a jste si před vý ěre studij í h o orů a které se a SLU hlásíte, ož osti jeji h uplat ě í v pra i? ; 6% 9; % ; 60% A o, aktiv ě jse zjišťoval a informace Pouze částeč ě z toho, o i řekli rodiče, z á í Ne, ezjišťoval a % zapsa ý h stude tů vů e ezjišťovalo ož osti uplat ě í studova ého o oru v praxi. Otázku ezodpověděl respo de t.

11 . Na SLU jsou pro studenty posk tová ezplat é porade ské služ Akade i ké poradny profes í porade ství, porade ství při studiu, služ u hazečů a stude tů, vzděláva í se i áře a další. V užil/a ste tě hto služe v případě potře? V užil/a ste tě hto služe v případě potře? ; % ; 6% 7; % 00; 8% Rozhod ě a o Spíše a o Spíše e Rozhod ě e O služ y AP á záje, případ ě o jeji h využití uvažuje 8 % zapsa ý h stude tů. Otázku ezodpověděli respondenti.. Jaké je Vaše ejv šší dosaže é vzdělá í v oka žiku ástupu a SLU? Jaké je Vaše ejv šší dosaže é vzdělá í v oka žiku ástupu a SLU? 8; 9% ; 6% 6; % SŠ eko o i ká/o hod í SŠ hotelová/gastro 6; % ; % SŠ zdravot í SŠ pedagogi ká 8; 9% 0; % SŠ Te h i ká Gy áziu Ji é: Otázku ezodpovědělo respo de tů.

12 Evaluace vý ěru Slezské univerzity v Opavě Filozoficko-přírodověde ké fakulty V Opavě.9.0 Zpracoval Mgr. Petr Rypl

13 Evaluač í dotaz ík vý ěru Slezské u iverzit v Opavě V prv í kole přijí a ího říze í do akade i kého roku 0/0 bylo do Bc. studia přijato 88 u hazečů. Ke studiu na FPF SU se v prv í h ter í e h zapsalo 9 (60%) přijatý h u hazečů. Dotaz ík vypl ilo 6 stude tů 70%).. Jste: Jste: ; 8% 97; 6% Muž Že a Otázku ezodpovědělo respo de tů. Po házíte z: % % 9% % % 6% % % % % % Po házíte z: Kraj Moravskoslezský Kraj Olo ou ký Kraj )lí ský Kraj Jiho oravský Praha Kraj Pardu i ký Kraj Plzeňský 69% Kraj Hrade ký Kraj Jihočeský Kraj středočeský Sloveská repu lika Polsko Z Moravskoslezského kraje po hází 69% zapsa ý h stude tů. )e soused í h krajů, Polska a Slovenska po hází % stude tů, ož dohro ady tvoří elý h 90 % zapsa ý h stude tů. Otázku ezodpovědělo respo de tů.

14 . Jaký výz a při vý ěru v soké škol pro Vás ají ásledují í faktor? Prestiž v soké škol ; 0% 9; 6% 66; 0% 0; % 0; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo % oslove ý h prestiž v soké škol při její vý ěru hodnotou a. Otázku ezodpovědělo 6 respo de tů. Ša e a přijetí 7; 8% 9; % 99; 9% 7; % 8; 7% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 66 % zapsa ý h stude tů ša i a přijetí jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděl respo de t.

15 Šířka a ídk studij í h o orů 77; % 8; 8% 8; % ; % 08; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 6 % oslove ý h šířku a ídk studij í h o orů jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděli respo de ti. )áje o ko krét í věd í o or/o last ; % 7; % 7; % 8; % 9; 7% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 80 % zapsa ý h stude tů záje o ko krét í věd í o or/o last jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděli respo de ti.

16 Blízkost škol od ého dliště/ dostupnost dopravy 6; 6% 8; % ; % 79; % 77; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 6 % respo de tů lízkost škol od dliště/dostup ost doprav jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděl respo de t. Do ré propagač í ateriál s dostatke i for a í o studiu ; % 7; 8% 6; 9% 0; % 89; 7% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 6 % respo de tů do ré propagač í ateriál s dostatke i for a í o studiu jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpovědělo respo de tů.

17 Dostatek u tova í h kapa it / e a u tová í 0; % 6; % ; % 7; 7% ; 6% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 9 % oslove ý h dostatek u tova í h kapa it/ e u u tová í jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hodnotou a. Pro % respo de tů je pak te to faktor aprosto edůležitý. Otázku ezodpovědělo 8 respo de tů. Mož osti studia v zahra ičí 7; % 6; 9% ; % 7; % 7; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo % oslove ý h ožnosti studia v zahra ičí jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpovědělo 9 respo de tů.

18 . Jak důležité jsou pro Vás při vý ěru v soké škol ásledují í i for ač í zdroje? Veletrh vzdělává í Gaudea us 6; 6% 86; % ; 0% 99; 9% 7; 0% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 0 % zapsa ý h stude tů veletrhy vzdělává í jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku zodpověděli vši h i respondenti. Mediál í preze ta e v soké škol i ter et, so iál í sítě, od or é člá k, rozhlas ; 6% 6; % 8; % ; % ; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 66 % respo de tů ediál í preze ta i škol édia, člá k od or íků, ) jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku zodpověděli vši h i respondenti.

19 Preze ta e zástup ů u iverzit a škole 7; % ; % ; % 09; % 0; 0% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo % oslove ý h preze ta i zástup ů u iverzit a škole jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděl respo de t. D otevře ý h dveří ; % 69; 0% ; % 90; 6% 9; 7% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 7 % oslove ý h d otevře ý h dveří jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděl respo de t.

20 Doporuče í é SŠ vý hov ý h porad ů 89; 6% 8; 8% 6; 8% 7; % 9; 7% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 6 % zapsa ý h stude tů doporuče í SŠ vý hov ý h porad ů jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděli respo de ti. Doporuče í rodi, ka arádů, z á ý h 0; % 7; % 0; 9% 76; % 8; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo % zapsa ý h stude tů doporuče í rodi, ka arádů, z á ý h jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděl respo de t.

21 . )jišťoval/a jste si před vý ěre studij í h o orů a které se a SLU hlásíte, ož osti jeji h uplat ě í v praxi? )jišťoval/a jste si před vý ěre studij í h o orů a které se a SLU hlásíte, ož osti jeji h uplat ě í v pra i? 00; 9% 70; 0% 7; % A o, aktiv ě jse zjišťoval a informace Pouze částeč ě z toho, o i řekli rodiče, z á í Ne, ezjišťoval a 0% zapsa ý h stude tů vů e ezjišťovalo ož osti uplat ě í studova ého o oru v praxi. Otázku ezodpověděli respondenti.

22 . Na SLU jsou pro stude t posk tová ezplat é porade ské služ Akade i ké poradny profes í porade ství, porade ství při studiu, služ u hazečů a stude tů, vzděláva í se i áře a další. V užil/a ste tě hto služe v případě potře? V užil/a ste tě hto služe v případě potře? 9; % 78; % 98; 8% 9; 6% Rozhod ě a o Spíše a o Spíše e Rozhod ě e O služ y AP SU á záje, případ ě o jeji h využití uvažuje 7 % zapsa ý h stude tů. Otázku ezodpověděli respo de ti.. Jaké je Vaše ejv šší dosaže é vzdělá í v oka žiku ástupu a SLU? Jaké je Vaše ejv šší dosaže é vzdělá í v oka žiku ástupu a SLU? SŠ eko o i ká/o hod í 9; % 96; 8% SŠ hotelová/gastro SŠ zdravot í 9; 8% 60; 7% ; 9% SŠ pedagogi ká SŠ Te h i ká/přírod í Gy áziu 6; % 7; % Ji é VŠ, VOŠ, SŠ u ěle ká, SŠ ze ědělská Otázku ezodpověděl respo de t.

23 Evaluace vý ěru Slezské univerzity v Opavě O hodně podnikatelské fakulty v Karviné V Opavě.9.0 Zpracoval Mgr. Petr R pl, Mgr. Jiří Bed arski, DiS.

24 Evaluač í dotaz ík vý ěru Slezské u iverzit v Opavě V prv í kole přijí a ího říze í do akade i kého roku 0/0 bylo do Bc. studia přijato 68 u hazečů. Ke studiu na OPF SU se v prv í h ter í e h zapsalo 8 (6%) přijatý h u hazečů. Dotaz ík vypl ilo 6 stude tů 9%).. Jste: Jste: 67; % ; 69% Muž Že a Otázku ezodpovědělo respo de tů. Po házíte z: % % % 0% 0% 0% Po házíte z: Kraj Moravskoslezský Kraj Olo ou ký Kraj )lí ský % % % Kraj Jiho oravský Praha % Kraj Pardu i ký 67% Kraj Plzeňský Kraj Karlovarský Kraj Úste ký Kraj středočeský Sloveská repu lika Z Moravskoslezského kraje po hází % zapsa ý h stude tů. )e soused í h krajů a Slove ska po hází % stude tů, ož dohro ady tvoří elý h 9 % zapsa ý h stude tů. Otázku ezodpovědělo respo de tů.

25 . Jaký výz a při vý ěru v soké škol pro Vás ají ásledují í faktor? Prestiž v soké škol 0; % ; 7% ; % 78; % 7; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo % oslove ý h prestiž v soké škol při její vý ěru hodnotou a. Otázku zodpověděli vši h i respo de ti. Ša e a přijetí 9; % 0; % ; 6% 7; % 79; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 68 % zapsa ý h stude tů ša i a přijetí jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděl respondent.

26 Šířka a ídk studij í h o orů 6; % 7; % ; 7% 8; 7% 7; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 69 % oslove ý h šířku a ídk studij í h o orů jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděli respo de ti. )áje o ko krét í věd í o or/o last ; % 6; % ; % 69; % 06; 7% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 78 % zapsa ý h stude tů záje o ko krét í věd í o or/o last jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděli respo de ti.

27 Blízkost škol od ého dliště/ dostupnost dopravy 6; 6% 7; 6% 6; 8% 7; % ; 9% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 7 % responde tů lízkost škol od dliště/dostup ost doprav jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku zodpověděli vši h i respo de ti. Do ré propagač í ateriál s dostatke i for a í o studiu ; % 8; 8% ; % 7; % 70; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo % respo de tů do ré propagač í ateriál s dostatke i for a í o studiu jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku zodpověděli respo de ti.

28 Dostatek u tova í h kapa it / e a u tová í 8; % 98; % ; % ; % 8; 7% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 8 % oslove ý h dostatek u tova í h kapa it/ e u u tová í jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku zodpověděli respo de ti. Mož osti studia v zahra ičí ; % 9; 8% ; % 6; 7% ; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo % oslove ý h ož osti studia v zahra ičí jako faktor rozhodují í při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděli respo de ti.

29 . Jak důležité jsou pro Vás při vý ěru v soké škol ásledují í i for ač í zdroje? Veletrh vzdělává í Gaudea us 6; 0% ; % 0; % 7; % ; 0% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo % zapsa ý h stude tů veletrhy vzdělává í jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděl respo de t. Mediál í preze ta e v soké škol i ter et, so iál í sítě, od or é člá k, rozhlas ; % 0; % 0; 8% 67; 0% 96; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 7 % respo de tů ediál í preze ta i škol édia, člá k od or íků, ) jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděli respo de ti.

30 Preze ta e zástup ů u iverzit a škole ; % 0; % ; 6% 6; % 76; 7% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo % oslove ý h preze ta i zástup ů u iverzit a škole jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděli respo de ti. D otevře ý h dveří ; % ; % 7; 6% ; % 9; % Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 6 % oslove ý h d otevře ý h dveří jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděli respo de ti.

31 Doporuče í é SŠ vý hov ý h porad ů ; % 0; % ; % 6; 8% ; 8% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo % zapsa ý h stude tů doporuče í SŠ vý hov ý h porad ů jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděli respondenti. Doporuče í rodi, ka arádů, z á ý h ; 9% 6; % ; 0% 6; 9% 68; 0% Na škále -, kde je vel i důležitý a edůležitý oz ačilo 9 % zapsa ý h stude tů doporuče í rodi, ka arádů, z á ý h jako i for ač í zdroj důležitý při vý ěru VŠ hodnotou a. Otázku ezodpověděl respo de t.

32 . )jišťoval/a jste si před vý ěre studij í h o orů a které se a SLU hlásíte, ož osti jeji h uplat ě í v praxi? )jišťoval/a jste si před vý ěre studij í h o orů a které se a SLU hlásíte, ož osti jeji h uplat ě í v pra i? 86; 8% 9; % 0; 9% A o, aktiv ě jse zjišťoval a informace Pouze částeč ě z toho, o i řekli rodiče, z á í Ne, ezjišťoval a % zapsa ý h stude tů vů e ezjišťovalo ož osti uplat ě í studova ého o oru v praxi. Otázku ezodpověděl respo de t.

33 . Na SLU jsou pro stude t posk tová ezplat é porade ské služ Akade i ké poradny profes í porade ství, porade ství při studiu, služ u hazečů a stude tů, vzděláva í se i áře a další. V užil/a ste tě hto služe v případě potře? V užil/a ste tě hto služe v případě potře? 8; % ; % 9; % 98; % Rozhod ě a o Spíše a o Spíše e Rozhod ě e O služ y AP SU á záje, případ ě o jeji h využití uvažuje 86 % zapsa ý h stude tů. Otázku ezodpověděli respo de ti.. Jaké je Vaše ejv šší dosaže é vzdělá í v oka žiku ástupu a SLU? Jaké je Vaše ejv šší dosaže é vzdělá í v oka žiku ástupu a SLU? 6; % ; % 00; % SŠ eko o i ká/o hod í SŠ hotelová/gastro ; 0% 9; 9% ; 9% SŠ zdravot í SŠ pedagogi ká SŠ Te h i ká Gy áziu Ji é: Otázku ezodpovědělo respo de tů.

Kontroly a opravy špat ý h dat v RÚIAN. Jiří For á ek

Kontroly a opravy špat ý h dat v RÚIAN. Jiří For á ek Kontroly a opravy špat ý h dat v RÚIAN Jiří For á ek Obsah prezentace Úvod O sah RÚIAN a zdroje úvod ího apl ě í Úze í ide tifika e a adres Ko trol í a rozdílové sestav Co ás trápí při správě RÚIAN? Ko

Více

aplika e a so iál í sítě e

aplika e a so iál í sítě e O jekto ě orie to a é aplika e a so iál í sítě e zdělá á í esto í ru hu ISSS 2015 Hradec Králo é 13.4.2015 I terdis ipli ár í, i for ati ko-kog iti í, li g isti ký a odulár í roz oj studia CZ.1.07/2.2.00/28.0104

Více

Ko u ikač í infrastruktura veřej é správ

Ko u ikač í infrastruktura veřej é správ Ko u ikač í infrastruktura veřej é správ I g. Vladi ír Velas ředitel odboru provozu inf. te h ologií a teleko u ika í Mi isterstvo v itra ČR DNS KIVS rok 2013-2014 (I. vlna datové, hlasové služ Přehled

Více

Motivace výběru Slezské univerzity v Opavě AR 2017/2018 I. kolo PŘ

Motivace výběru Slezské univerzity v Opavě AR 2017/2018 I. kolo PŘ Motivace výběru Slezské univerzity v Opavě AR 217/218 I. kolo PŘ V Opavě 29.8.217 Zpracoval: Mgr. Petr Rypl, Ing. Tomáš Pražák 1. Motivace výběru studia Slezská univerzita v Opavě celkově V prvním kole

Více

Co bude European accessibility act a k če u poslouží?

Co bude European accessibility act a k če u poslouží? Co bude European accessibility act a k če u poslouží? 1 O če je gover a e a essi ility Přístup á veřej á správa Přístup é a v užitel é služ I tegra e oso se zdravot í postiže í V užívá í služe a rov opráv

Více

Kdo jsme? Jak se k nám dostat? U ás ikdy estuduješ sá! Studia nových médií

Kdo jsme? Jak se k nám dostat? U ás ikdy estuduješ sá! Studia nových médií De otevře ý h dveří, 6.. 6 Pojďte k á studovat o or Kdo jsme? Co u ás ůžeš studovat? Jak se k nám dostat? U ás ikdy estuduješ sá! Ústa i for ač í h studií a k iho i t í & Studia nových médií. století!

Více

)EMĚMĚŘICKÝ ÚŘAD. Data a služ y )e ě ěři kého úřadu pro stát í správu a sa osprávu

)EMĚMĚŘICKÝ ÚŘAD. Data a služ y )e ě ěři kého úřadu pro stát í správu a sa osprávu )EMĚMĚŘICKÝ ÚŘAD Data a služ y )e ě ěři kého úřadu pro stát í správu a sa osprávu Ja a Vol á ISSS, Hrade Králové 5. 4. 2016 Přehled ezplat ě poskytova ý h produktů Na základě podepsa é s louv posk tuje

Více

Ministerstva vnitra. Konference ISSS 2018 duben 2018

Ministerstva vnitra. Konference ISSS 2018 duben 2018 I for ač í ka paň a odelo é situa e k pro le ati e o hra y oso í h údajů Ministerstva vnitra Konference ISSS 2018 duben 2018 Přehled i for ač í ka pa ě )áklade i for ač í ka pa ě je eustále aktualizo a

Více

Organizační dopady při řešení kybenetické bezpečnosti. Ing. Zdeněk Seeman, CISA, CISM Mgr. Tomáš Rydvan

Organizační dopady při řešení kybenetické bezpečnosti. Ing. Zdeněk Seeman, CISA, CISM Mgr. Tomáš Rydvan Organizační dopady při řešení kybenetické bezpečnosti Ing. Zdeněk Seeman, CISA, CISM Mgr. Tomáš Rydvan Orga izač í dopad při řeše í k er eti ké ezpeč osti I g. )de ěk ee a, CI A, CI M Mgr. To áš R dva

Více

Spokoje ost o yvatel Jiho oravského kraje s či ostí orgá ů Jiho oravského kraje OBSAH METODOLOGIE VÝSLEDKY PRŮZKUMU PANEL BOOK KONTAKTY

Spokoje ost o yvatel Jiho oravského kraje s či ostí orgá ů Jiho oravského kraje OBSAH METODOLOGIE VÝSLEDKY PRŮZKUMU PANEL BOOK KONTAKTY Spokoje ost o yvatel Jiho oravského kraje s či ostí orgá ů Jiho oravského kraje OBSAH METODOLOGIE VÝSLEDKY PRŮZKUMU PANEL BOOK KONTAKTY 2 METODOLOGIE Té a průzku u: Realizátor: Vý ěr respo de tů: Typ otázek:

Více

VÝSLEDKY DOTA)NÍKOVÉHO ŠETŘENÍ K HODNOCENÍ PŘÍVĚTIVOSTI A OTEVŘENOSTI ÚŘADŮ OBCÍ S RO)ŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ

VÝSLEDKY DOTA)NÍKOVÉHO ŠETŘENÍ K HODNOCENÍ PŘÍVĚTIVOSTI A OTEVŘENOSTI ÚŘADŮ OBCÍ S RO)ŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ VÝSLEDKY DOTA)NÍKOVÉHO ŠETŘENÍ K HODNOCENÍ PŘÍVĚTIVOSTI A OTEVŘENOSTI ÚŘADŮ OBCÍ S RO)ŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ I g. Mgr. Da id Slá a ředitel od oru strategi kého roz oje a koordi a e eřej é sprá y Ministerstvo

Více

Elektronizace tvor y a přístupu k práv í předpisů. JUDr. PhDr. Petr Mlsna, Ph.D. ná ěstek pro říze í sek e legislativ a ar hiv i tví

Elektronizace tvor y a přístupu k práv í předpisů. JUDr. PhDr. Petr Mlsna, Ph.D. ná ěstek pro říze í sek e legislativ a ar hiv i tví Elektronizace tvor y a přístupu k práv í předpisů JUDr. PhDr. Petr Mlsna, Ph.D. ná ěstek pro říze í sek e legislativ a ar hiv i tví Motivace k projektu es írka a elegislativa Ústav í soud - Pl.Ús 77/06:

Více

SMĚRNICE ŘEDITELE ŠKOLY O PRONÁJMU HUDEBNÍCH NÁSTROJŮ OD

SMĚRNICE ŘEDITELE ŠKOLY O PRONÁJMU HUDEBNÍCH NÁSTROJŮ OD Základ í u ěle ká škola, Šu perk, Žerotí ova 11 Sídlo: 787 01 Šu perk, Žerotí ova 11 Ide tifikač í číslo 00852333 Zřizovatel Olo ou ký kraj IČO 60609460 V itř í předpis č.: VP11/2015 SMĚRNICE ŘEDITELE

Více

Zpráva o výsledcích. Úřadu pro ochra u hospodářské soutěže

Zpráva o výsledcích. Úřadu pro ochra u hospodářské soutěže Zpráva o výsledcích fi a č ích ko trol za rok 12 Úřadu pro ochra u hospodářské soutěže Vypracoval: Ing. Roman Krupica, I g. Radi Slovák i ter í auditor ředitel EO Datum: 6. 2. 2013 Schválil: Datum: 6.

Více

City Dashboard ěsto v číslech

City Dashboard ěsto v číslech Co je City Dashboard? City Dash oard je ko ept ko u ika e ěsta/úřadu s eřej ostí. Cit Dash oard je ko ple í služ a s expertizou porade ský h společ ostí. Cit Dash oard je soft are aplika e pro pro oz i

Více

I tegro a á strategie roz oje MAS

I tegro a á strategie roz oje MAS I tegro a á strategie roz oje MAS Po esk dí pro o do í 4-2020 Veřej é projed á í á rhu 4.9.2014 Projekt Integrovaná strategie rozvoje území v působnosti MAS Pobeskydí je financován Moravskoslezským krajem.

Více

Správa katastru e ovitostí po 1. lednu 2014

Správa katastru e ovitostí po 1. lednu 2014 Správa katastru e ovitostí po 1. lednu 2014 Karel Šte el Konference ISSS 2015 13. dubna 2015 Z ě y vyvola é ový o ča ský záko íke a katastrál í záko e Materiál í publicita platí od. led a )akládá eřej

Více

Ce tralizova é zadává í ICT I g. Miroslav Tů a, Ph. D.

Ce tralizova é zadává í ICT I g. Miroslav Tů a, Ph. D. Ce tralizova é zadává í ICT 2015-2016 I g. Miroslav Tů a, Ph. D. Od or ky er eti ké ezpeč osti a koordi a e i for ač í h a ko u ikač í h te h ologií MVČR Agenda Pri ipy e tralizova ého zadává í Portál

Více

Či ost katastrál í h úřadů po digitaliza i katastrál í h ap

Či ost katastrál í h úřadů po digitaliza i katastrál í h ap Či ost katastrál í h úřadů po digitaliza i katastrál í h ap Konference ISSS 2016. du a Základ í íl ) ě it aktuál í stav, kd katastr e ovitostí si e do ře slouží k o hra ě práv vlast íků a ezpeč osti realit

Více

Dokáže e využít ož ostí digitál ího katastru e ovitostí?

Dokáže e využít ož ostí digitál ího katastru e ovitostí? Dokáže e využít ož ostí digitál ího katastru e ovitostí? Konference ISSS 2017. du a Pl ě í Ko ep e digitaliza e katastru Ko ep e la přijata ro e Digitalizace popis ý h údajů katastru V udo á í o ého i

Více

Motivace výběru studia na Slezské univerzitě v Opavě v AR 2018/2019 I. kolo PŘ Vyhodnocení dotazníků

Motivace výběru studia na Slezské univerzitě v Opavě v AR 2018/2019 I. kolo PŘ Vyhodnocení dotazníků Motivace výběru studia na Slezské univerzitě v Opavě v AR 18/19 I. kolo PŘ Vyhodnocení dotazníků Zpracoval: Institut interdisciplinárního výzkumu OPF v Karviné Poradenské a kariérní centrum SU Obsah 1.

Více

Národ í plá rozvoje sítí ové ge era e. Luděk S h eider

Národ í plá rozvoje sítí ové ge era e. Luděk S h eider Národ í plá rozvoje sítí ové ge era e ISSS, Hrade Králové Nástroje podpor výstav vysokorychl. sítí Rozlišuje e dva základ í ástroje us adňují í výstav u v sokor hlost í h sítí elektro i ký h ko u ika í

Více

Čeština. o krajích ČR. Pracovní list. aktivita. Žák

Čeština. o krajích ČR. Pracovní list. aktivita. Žák Identifikátor materiálu: EU - 3-30 Česká republika, kraje Anotace Opaková í kraje ČR č.2 Autor Mgr. Kateřina Dvorská Jazyk Čeština Očekávaný výstup Opakování základních informací o krajích ČR. Speciální

Více

Klu český h turistů. 125 let

Klu český h turistů. 125 let Klu český h turistů 125 let 1888-2013 Z ače í turisti ký h tras prv í oz ače á pěší trasa Ště hovi esvatojánské proudy prv í dálková pěší trasa Praha-BrdyŠu ava v ývalé ČSR již k 1938 40 000 km 1938-1989

Více

N O T Á Ř S K Ý ) Á P I S

N O T Á Ř S K Ý ) Á P I S Stra a prv í. NZ 723/2016 S t e j n o p i s N O T Á Ř S K Ý ) Á P I S sepsa ý mnou, Mgr. Lukáše Valigurou, otáře se sídle v Praze, dne 24.10.2016 (slovy: dva átého čtvrtého říj a roku dva tisí e šest á

Více

)EMĚMĚŘICKÝ ÚŘAD. O datech a služ á h Ze ě ěři kého úřadu a o jeji h poskytová í. Petr D ořáček

)EMĚMĚŘICKÝ ÚŘAD. O datech a služ á h Ze ě ěři kého úřadu a o jeji h poskytová í. Petr D ořáček )EMĚMĚŘICKÝ ÚŘAD O datech a služ á h Ze ě ěři kého úřadu a o jeji h poskytová í Petr D ořáček ISSS 2015 14. dubna 2015 Co ového v poskytová í dat a služe Obsah informace: Posk to á í katastrál í ap Plate

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. vhod é pro provozová í hotelu či pe zio u. Budova č.p. 1, stojí í a par ele č. St. Zastavě á plo ha: m 2

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. vhod é pro provozová í hotelu či pe zio u. Budova č.p. 1, stojí í a par ele č. St. Zastavě á plo ha: m 2 I for ač í e ora du VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ O jekt o ča ské v ave osti Staré Ho zí vhod é pro provozová í hotelu či pe zio u Budova č.p. 1, stojí í a par ele č. St. Staré Ho zí, Staré Ho zí Zastavě á plo ha: 1.424

Více

Jak efektiv ě a tra spare t ě řídit Strategi kého plá u využití součas é infrastruktury úřadu

Jak efektiv ě a tra spare t ě řídit Strategi kého plá u využití součas é infrastruktury úřadu Jak efektiv ě a tra spare t ě řídit ěsto o e v du hu Strategi kého plá u rozvoje ěsta o e s využití součas é infrastruktury úřadu Strategi ký plá rozvoje ěsta je důležitý ástroje pro říze í ěsta Města

Více

INSPIRE v rezortu Ministerstva život ího prostředí

INSPIRE v rezortu Ministerstva život ího prostředí INSPIRE v rezortu Ministerstva život ího prostředí Jitka Faug erová CENIA, česká i for ač í age tura život ího prostředí ISSS, Hrade Králové,.. 1 I frastruktura pro prostorová data v Evropě INfrastructure

Více

Jak být nejlepším hostitelem? Uvažujete o Airbnb? z pohledu úspěšného Airbnb hostitele. Kolik si lze vydělat? Jana Komínová

Jak být nejlepším hostitelem? Uvažujete o Airbnb? z pohledu úspěšného Airbnb hostitele. Kolik si lze vydělat? Jana Komínová Uvažujete o Airbnb? Jak být nejlepším hostitelem? z pohledu úspěšného Airbnb hostitele Kolik si lze vydělat? 2017 Jana Komínová Jana Komínová Vzdělá í: V soká škola eko o i ká obor Právo a podnikání Zakladatelka

Více

ŠKOLENÍ ŘIDIČŮ

ŠKOLENÍ ŘIDIČŮ ŠKOLENÍ ŘIDIČŮ Novi k a z ě k.. v hláška č. / S. a záko č. / S. Co se ě í? Nová v hláška č. / S. provádějí í pravidla a poze í h ko u ika í h s úči ostí od. led a ruší a ahrazuje v hlášku č. / S. upravují

Více

Míst í akč í plá vzdělává í pro úze í ve správ í obvodu o í s rozšíře ou půso ostí Ústí ad Orli í a Česká Tře ová

Míst í akč í plá vzdělává í pro úze í ve správ í obvodu o í s rozšíře ou půso ostí Ústí ad Orli í a Česká Tře ová Míst í akč í plá vzdělává í pro úze í ve správ í obvodu o í s rozšíře ou půso ostí Ústí ad Orli í a Česká Tře ová CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000128 IMPLEMENTAČNÍ ČÁST Sez a releva t í h aktérů verze č..

Více

Ý Á Č ú Ý Í Á ú Ú ú ú Č ÚČ ú Ý

Ý Á Č ú Ý Í Á ú Ú ú ú Č ÚČ ú Ý ť ďéť ďř Č Ž Č š Ěť š ú ú Ý Ý Á Č ú Ý Í Á ú Ú ú ú Č ÚČ ú Ý Ý Í Á Č ú ú Á Ě Ž Č ú ú ú Ž Ž Ý Č Á Č ú Ú Í Á É ů Á ú š Č ú ú Ý Ť Á ů ú ů ú ď Ý Ý ť Ý Ý Ý Č Í Á ú ú ú ů ú Ů š ú Ú š š š š ť ú š Ř š Ý Á Č ú ú

Více

Citlivé údaje v GDPR. 20. ISSS 2017 Hrade Králové Vít Zvá ove

Citlivé údaje v GDPR. 20. ISSS 2017 Hrade Králové Vít Zvá ove Citlivé údaje v GDPR 20. ISSS 2017 Hrade Králové Vít Zvá ove Stávají í regulač í rá e ú luva Rad Evrop č. a o hra u oso se zřetele a auto atisova é zpra ová í oso í h dat ; č. 115/2001 Sb. m. s.): y í

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY STANOVENÍ PŘECHODNÉ ÚPRAVY PROVOZU NA POZEMNÍ KOMUNIKACI

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY STANOVENÍ PŘECHODNÉ ÚPRAVY PROVOZU NA POZEMNÍ KOMUNIKACI Asig s.r.o. Budovatelů 533 12 Chvaletice Spis. z ačka: 2426/2019 V řizuje: Ja a Šul ová Tel.: +420 327 300 131 E-mail: sulcova@meucaslav.cz Datum: 29.5.2019 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY STANOVENÍ

Více

autorita (NIA) Michal Pešek Správa základ í h registrů

autorita (NIA) Michal Pešek Správa základ í h registrů Národ í ide tit í autorita (NIA) Michal Pešek Správa základ í h registrů CO NÁS ČEKÁ? Novela záko a / S., o základ í h registre h Novela záko a 328/1999 Sb., o o ča ský h průkaze h Záko o služ á h vytvářejí

Více

)a ezpeče í aktiv v ISSS 2015. Igor Št erka

)a ezpeče í aktiv v ISSS 2015. Igor Št erka )a ezpeče í aktiv v aplikač í h systé e h ISSS 2015 Hrade Králo é,.. Igor Št erka Legislativa ČR )áko o Ky er eti ké ezpeč osti )áko č. / S. Pro ádě í předpis.go ert. z )áko o o hra ě oso í h údajů )áko

Více

Jaké osobní údaje zpracováváme a jak je získáváme? K jaký účelů oso í údaje zpra ovává e, po jakou do u a o ás k tomu opravňuje?

Jaké osobní údaje zpracováváme a jak je získáváme? K jaký účelů oso í údaje zpra ovává e, po jakou do u a o ás k tomu opravňuje? OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ I. O sah a účel doku e tu 1. V to to doku e tu jsou o saže i for a e týkají í se o hra oso í h údajů posk t utý h á ště ík e o ý h strá ek www.seznamseonline.cz, https://logport.visionsoft.cz,

Více

OBSAH. STOLY A SEDACÍ MOBILIÁŘ Skláda í o dél íkový rautový stůl. 3 Barový stůl. 4

OBSAH. STOLY A SEDACÍ MOBILIÁŘ Skláda í o dél íkový rautový stůl. 3 Barový stůl. 4 OBSAH STOLY A SEDACÍ MOBILIÁŘ Skláda í o dél íkový rautový stůl. 3 Barový stůl. 4 Piv í set 5 Stůl z piv ího setu 6 Lavi e z piv ího setu.. 7 Skláda í židle čer á. 8 Skláda í židle ora žová. 9 Židle čer

Více

pro o last Šluk ovska

pro o last Šluk ovska MAS Český sever a spolupra ují í orga iza e zapoje é v procesu ko u it ího plá ová í so iál í h služe a aktivit a úze í Šluk ovsko, které je tvoře o 8 o e i dále je KPPSSŠ Návrh KPSSŠ yl realizová v rá

Více

Ý áš á í é ť š í

Ý áš á í é ť š í ří ď ě ě é ř ý ří ý é úř á ú ě ě ř ář í ší ž í ř í í Í ř ý áš ě ů é í ď Í ř ý řá óš í áš í ý í ř š í á á ř ří ž ě ž ď š ě í í í á žá ý á Í ÍŽ Š Á Ó ř č í Í é ž é ž á í á á Ž ř ě ž ú á á č ě ě í ěž á í

Více

VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ MATEŘSKÝCH ŠKOL V ORP BŘECLAV

VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ MATEŘSKÝCH ŠKOL V ORP BŘECLAV VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ MATEŘSKÝCH ŠKOL V ORP BŘECLAV Zaslané soubory představují agregovaný výstup z výzkumu potřeb základních a mateřských škol uskutečněného na území příslušného ORP. Výzkum

Více

Aktuál í otázk rozvoje veřej é správ. I g. Mgr. David Slá a ředitel od oru strategi kého roz oje

Aktuál í otázk rozvoje veřej é správ. I g. Mgr. David Slá a ředitel od oru strategi kého roz oje Aktuál í otázk rozvoje veřej é správ I g. Mgr. David Slá a ředitel od oru strategi kého roz oje a koordi a e eřej é sprá OBSAH: S ěr dat e VS Dostup ost služe eřej é sprá Pří ěti ý úřad Veřej á sprá a

Více

Projekt 2016/2017: Varnsdorf pod lupou. Vedoucí projektu: Ing. Kamil Bujárek

Projekt 2016/2017: Varnsdorf pod lupou. Vedoucí projektu: Ing. Kamil Bujárek Projekt 2016/2017: Varnsdorf pod lupou Vedoucí projektu: Ing. Kamil Bujárek Památné stromy 1. Projektový den Památný strom je ofi iál í oz ače í pro i ořád ě výz a é stro, jeji h skupi a stro ořadí, které

Více

MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ RO)VOJ. Pohled MMR a rozvoj o í, pohlede aktuál ě připravova é Strategie regio ál ího rozvoje ČR +

MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ RO)VOJ. Pohled MMR a rozvoj o í, pohlede aktuál ě připravova é Strategie regio ál ího rozvoje ČR + MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ RO)VOJ Pohled MMR a rozvoj o í, pohlede aktuál ě připravova é Strategie regio ál ího rozvoje ČR + De alý h o í,. listopadu, Praha Pohled MMR a rozvoj alý h o í/ve kova» Ve kov je

Více

é ž ú ú ú ú ý řěč ř ú úč ú š ďá ě č ó ř á úč ě š á žíš řě ě á ó Žíš ě é č é ě ší ěžší ú ě ě ší áč é ž á ý ř š í čě ší č ú ú á é ě é š á ú á á á í ř í

é ž ú ú ú ú ý řěč ř ú úč ú š ďá ě č ó ř á úč ě š á žíš řě ě á ó Žíš ě é č é ě ší ěžší ú ě ě ší áč é ž á ý ř š í čě ší č ú ú á é ě é š á ú á á á í ř í ář ě ě ý ť Í š ý ýť á í í ň á í č í ý ý ý ý č á č áč í á ť ě ě é á í í ý ř á ší ě ě ší í á ý á ě ší á í č ě é šš č í á í ší ř ě ář Í í ň čá í á ř í é á í ěř š ář í é á á é é ů š á í é ě é ý á ý ú á é á

Více

é éž á ó ý ě č ě í ž é é š é í é š ě ě í é í ú úž ú é ž ě ž ď ý ý řě ě ě á š á š ř ý ďá ě ě ě ú Ž ý ť ě ž řěčí ě ž í šě š ž ř ř ěř ďá ó ř š Žá ě í ě ý

é éž á ó ý ě č ě í ž é é š é í é š ě ě í é í ú úž ú é ž ě ž ď ý ý řě ě ě á š á š ř ý ďá ě ě ě ú Ž ý ť ě ž řěčí ě ž í šě š ž ř ř ěř ďá ó ř š Žá ě í ě ý Í Í Ý í í í ě ý á é í á ř č é á ý á ý ň ó š á č ě é ř ř čí é ú č ž é š á é á í á ř č Č á č ě š ě á í ď š á ř é í é ě á í čá ď Í ěč é é ěř é ě ší ě á í é žď á á š ř čí é š ě ž ýš á í é ě á ď ř ě í é á ú

Více

š ě ú ě Á ŘÁ č

š ě ú ě Á ŘÁ č š ě ú ě Á ŘÁ č ť ě ě Á Á š ř š ý ú ýě ř Ť ř ě ů ě ýč ě ý ž ú ů ě ě ú ů ž č ť ž ť ř ě ě ě ě ž č ž š š ě ů ř č š ě ž š ů ě ů ú š č č ů ěť ý š ě č š ě ý ú ů ř š ý ř ž ž ěř š ě ů ý ň ý ě ěř č ě ý ř č č ě ě

Více

Národ í katalog otevře ých dat veřej é správy

Národ í katalog otevře ých dat veřej é správy Národ í katalog otevře ých dat veřej é správy I g. Duša Chlapek, Ph.D. 1 Mgr. Martin Nečaský, Ph.D. 1 Mgr. To áš Kroupa 2 Mgr. Jiří Kár ík 2 1 V soká škola eko o i ká Praze 2 Ministerstvo vnitra Co jsou

Více

ú ň ú ž ž ň ú ě Ú ú ěž

ú ň ú ž ž ň ú ě Ú ú ěž É ú ň ú ž ž ň ú ě Ú ú ěž ú ú Č Č Ú ž ě ě ě š ň ú ěž ú š š š š ž ě š ě ě ž ě š ž ě ě ú ž ž ú ž ž ě ě ú ě ě ě ě ě ě ž ě ž Č ě ě ě ě ě ě ú ě ě ě Č ž ě ž ž ě ž š ě ž ó ž ě ě ě ěž ě ě Á š ž ě ú Á š ě ž ž ě

Více

ř í ší é ě é ří č é č é é š í ě é é á č ý á é ř ě ý ů é é ó ó í ě ěá í ž ě ší ž é á ó ě í ří é é ě ů Ť é ř ý á ě ší ý ž é á í žň á ý é ž í á á ří ž š

ř í ší é ě é ří č é č é é š í ě é é á č ý á é ř ě ý ů é é ó ó í ě ěá í ž ě ší ž é á ó ě í ří é é ě ů Ť é ř ý á ě ší ý ž é á í žň á ý é ž í á á ří ž š ř í ší é ě é ří č é č é é š í ě é é á č ý á é ř ě ý ů é é ó ó í ě ěá í ž ě ší ž é á ó ě í ří é é ě ů Ť é ř ý á ě ší ý ž é á í žň á ý é ž í á á ří ž š Í ě í š í é í čá í š ý ó ý í ř ě ě ý ř ě ší é ý ý ě

Více

Smart city Kolín. Mgr. Michael Kašpar místostarosta města

Smart city Kolín. Mgr. Michael Kašpar místostarosta města Smart city Kolín Mgr. Michael Kašpar místostarosta města Kolín kultur í, histori ké okres í ěsto leží í a vý hodě Středočeského kraje a ře e La i založe o v roce 1261 přes 0 000 o vatel prů ěr ou ad ořskou

Více

é á á á Ž é í ě ý éší ý č éč é é é ř ř ů á ž ů ř ó ř á á í č é ě á ží ů č á š ě ří ě ě ý ř á á ý á á é š ř ř ěž í ý ř ů ří š ř í é ě ř é č č á í á á ě

é á á á Ž é í ě ý éší ý č éč é é é ř ř ů á ž ů ř ó ř á á í č é ě á ží ů č á š ě ří ě ě ý ř á á ý á á é š ř ř ěž í ý ř ů ří š ř í é ě ř é č č á í á á ě č ó ř ó ý ů ó ží í í ú í é í ý í é ř é č é í á á í š ří í ě í á í ě říč ý á ř ě š č í í ů í ů í č í ů á š Ž á í š ě á í ý í í í í Ž č é ě ě ý á á č ší Ž ť á í ý ů í í á ř ů éý ř č ř ší č ó ěší é í í ě

Více

Koncept Smart Cities z pohledu Mi isterstva prů slu a o hodu

Koncept Smart Cities z pohledu Mi isterstva prů slu a o hodu Koncept Smart Cities z pohledu Mi isterstva prů slu a o hodu I g. Vladi ír So hor ředitel od oru e ergeti ké úči osti a úspor Hrade Králové, 9. dubna 2018 1 Národ í akč í plá ve vztahu k MPO Národ í akč

Více

é řě ú čí í řě ú ž ě á á í š ýž ž ž á ě č ž ří é ž í á ý ď á číš š í á ě ě řě í ó í ž é ž í ó ř í ě ší ž é ž é é é řě á ý á ě č ž á á řěč í á á Ž ě ž

é řě ú čí í řě ú ž ě á á í š ýž ž ž á ě č ž ří é ž í á ý ď á číš š í á ě ě řě í ó í ž é ž í ó ř í ě ší ž é ž é é é řě á ý á ě č ž á á řěč í á á Ž ě ž ž í í á ý š á ž ž ý ř ě ů ž Ží ř ě Ž ří í í ž Í ž é ž Řá á č Ú é úř ší úř í ů ý ž ó á ě í é é š ří Ž í ů ě č Ž ří ří í í é á ě á í í ú ú žď č ž Řá á č ŘÁ Á É ý č ý ž íú ě á úř í á ď í ř ř ří č ž ě ž á

Více

V H L U B O K É N A D V L T A V O U J A N H E N D R Y C H

V H L U B O K É N A D V L T A V O U J A N H E N D R Y C H S T U D I E P É Č E A K O N Z E R V A C E P A R K U N A P O D S K A L S K É L O U C E V H L U B O K É N A D V L T A V O U S O H L E D E M N A P R O V O Z G O L F O V É H O H Ř I Š T Ě A Z Á J M Y P A M

Více

Ministerstvo financí České republiky Financování a hospodaření obcí, krajů, zadluženost, inkaso sdílených daní a rozpočet

Ministerstvo financí České republiky Financování a hospodaření obcí, krajů, zadluženost, inkaso sdílených daní a rozpočet Financování a hospodaření obcí, krajů, zadluženost, inkaso sdílených daní a rozpočet 2018-2020 Ministerstvo financí listopad 2018 1 Obsah prezentace Hospodaření obcí a krajů v roce 2018 Zadluženost a rozpočtová

Více

řá ó á ú ú š š ř č é ě ě á é č ě š č č á ě í Ž š ě ř č é ž ř č é šč š ž é á č ř á ě á ě á é é ž í ř á é ď ě šč í šč ěšť čš ó ž é é ě ž é ď é ší ě ž é

řá ó á ú ú š š ř č é ě ě á é č ě š č č á ě í Ž š ě ř č é ž ř č é šč š ž é á č ř á ě á ě á é é ž í ř á é ď ě šč í šč ěšť čš ó ž é é ě ž é ď é ší ě ž é é é ě í ří í é č á é ě í Ž é í ě ú ť á ď á ý ž ů é ď á ř é č ě ěšť é ě č č ě ú é í í ě í á é ě š ě í ý ý í ú í ó ď ý í ěž í ě á á í ě ý š ě í í é ď Č Á Č ý á ě ě ě ůž ř ě š ě á ě í á é ž í í á ý á á ž

Více

Míst í akč í plá vzdělává í pro úze í ve správ í obvodu o í s rozšíře ou půso ostí Ústí ad Orli í a Česká Tře ová

Míst í akč í plá vzdělává í pro úze í ve správ í obvodu o í s rozšíře ou půso ostí Ústí ad Orli í a Česká Tře ová Míst í akč í plá vzdělává í pro úze í ve správ í obvodu o í s rozšíře ou půso ostí Ústí ad Orli í a Česká Tře ová CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000128 IMPLEMENTAČNÍ ČÁST Pravidla pri ipů MAP verze č.. ze

Více

š ž š ů ý Í ž ž Ť ž č ě ů ý Ž ř ů Č š ž š ů ý Í ž ž Í ž č ě ž Ť š ž ě ř ý č ě š ž č ý ů ě ě ř ž ďě š ě ř ř ř ě Ř Ě Ž ř ů ě ů Ž ě ž ý ž ř ě ý ě č ý ž ř

š ž š ů ý Í ž ž Ť ž č ě ů ý Ž ř ů Č š ž š ů ý Í ž ž Í ž č ě ž Ť š ž ě ř ý č ě š ž č ý ů ě ě ř ž ďě š ě ř ř ř ě Ř Ě Ž ř ů ě ů Ž ě ž ý ž ř ě ý ě č ý ž ř Ť č ě Í ý ěž š ě ž ř ě ě č č úč č úč č č ň č č ř ž č š ž š ů ý Í ž ž Ť ž č ě ů ý Ž ř ů Č š ž š ů ý Í ž ž Í ž č ě ž Ť š ž ě ř ý č ě š ž č ý ů ě ě ř ž ďě š ě ř ř ř ě Ř Ě Ž ř ů ě ů Ž ě ž ý ž ř ě ý ě č ý ž

Více

Hod otí í výroč í zpráva o či osti za rok 7. Pardu i ká krajská orga iza e ČUS

Hod otí í výroč í zpráva o či osti za rok 7. Pardu i ká krajská orga iza e ČUS Hod otí í výroč í zpráva o či osti za rok 7 Pardu i ká krajská orga iza e ČUS Hod otí í výroč í zpráva o či osti je zpra ová a za o do í počí ají í d e. led a 207 a ko čí í d e. prosince 207 a základě

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY STANOVENÍ PŘECHODNÉ ÚPRAVY PROVOZU NA POZEMNÍ KOMUNIKACI

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY STANOVENÍ PŘECHODNÉ ÚPRAVY PROVOZU NA POZEMNÍ KOMUNIKACI Maděra a Šípek spol. s r.o. Kluk 116 9 Podě rady Spis. z ačka: 4471/2018 V řizuje: Ja a Šul ová Tel.: +420 327 300 131 E-mail: sulcova@meucaslav.cz Datum: 28.11.2018 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

Více

č Ž š č š Č ž č ž č č Ž Ú č č ť č Ůž č Ž Ť č č Í š č š č ž ž č Ž č Í Ž Č š š š č Ž Ž Č Ž ž š Ř č Ý č ž Ž Ř č ž č Í Ž č Č Ó Ó ž č ž č Ž ž Ž ž Ž Ž š čž

č Ž š č š Č ž č ž č č Ž Ú č č ť č Ůž č Ž Ť č č Í š č š č ž ž č Ž č Í Ž Č š š š č Ž Ž Č Ž ž š Ř č Ý č ž Ž Ř č ž č Í Ž č Č Ó Ó ž č ž č Ž ž Ž ž Ž Ž š čž č č Í š č Í Ó ň š Í ť š č Í Í Í š Ó č ž č Ó č š Í Ó š š Ž š š Ž š Ž č Ž č š š č š ž č š Í š ž Ž š Í Ó š ť Ž č Ž Íť Ž Í ř š Č č š Ž ž š ž ž č Í č č Ž č Ž š Í Č č Ž Ž ž Ž č Ž š Í š ž ž ť Ž ž Í ž Í č Ž š

Více

Š Ě Ě ÍŽ Č Á š ě ě ž é ý ý ář ř š ě ří ů ů ř ěř ý š é Ž á ě ě í ó š Ž ů ě é Ž é ě ř ž é č š řá íú é á ě ž ůž í é Ž ó í í é í š ě č í í í ý ě ří é ř í

Š Ě Ě ÍŽ Č Á š ě ě ž é ý ý ář ř š ě ří ů ů ř ěř ý š é Ž á ě ě í ó š Ž ů ě é Ž é ě ř ž é č š řá íú é á ě ž ůž í é Ž ó í í é í š ě č í í í ý ě ří é ř í Ó Á Á é áž ě é ý á á á í Ž ě í í á ě ěř é ó í í í í ě ó ě á á á ý é ř ý é á ě ý ý á á ří é á š í ý á ž í ý ý ý ů ž ě ší á ř š á é ň ó í á í ě Í á í š é á í ě ý ř ý ě á č é á é ó ř é í í ý é ř á ň é Ž á

Více

Ko u it í plá rozvoje so iál í h služe a další h aktivit v obci Krás á Lípa v o do í

Ko u it í plá rozvoje so iál í h služe a další h aktivit v obci Krás á Lípa v o do í Ko u it í plá rozvoje so iál í h služe a další h aktivit v obci Krás á Lípa v o do í 2015-2018 Ko u it í plá avazuje a strategi ké doku e t plat é v lokalitě: PRSS Šluk ovského vý ěžku 2014-2017 PRSS Úste

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY STANOVENÍ PŘECHODNÉ ÚPRAVY PROVOZU NA POZEMNÍ KOMUNIKACI

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY STANOVENÍ PŘECHODNÉ ÚPRAVY PROVOZU NA POZEMNÍ KOMUNIKACI INKA doprav í z ače í Hrade Králové s.r.o. O rá ů íru 58 50 0 Před ěři e ad La e Spis. z ačka: 2409/2018 V řizuje: Ja a Šul ová Tel.: +420 327 300 131 E-mail: sulcova@meucaslav.cz Datum: 13.6.2018 VEŘEJNÁ

Více

ž ú ú ý š ž ý ý ů ž ů ž ý ů š š ů ž ž ž ý Ú Ú Ú ň ž ý Š ý š ž ž ý š ú ý

ž ú ú ý š ž ý ý ů ž ů ž ý ů š š ů ž ž ž ý Ú Ú Ú ň ž ý Š ý š ž ž ý š ú ý Ú ú ň ý ž ú ž ů Š Ž Ó ýš ž š š ž š ý ů ý ž ý ů ý ž Ž ž ú ú ý š ž ý ý ů ž ů ž ý ů š š ů ž ž ž ý Ú Ú Ú ň ž ý Š ý š ž ž ý š ú ý Ž ú ž ů šť ý ý ú š ž ý ý ý ů ž ž ž ů ůž ž š ž š ž ž ž ž š ž ž ž š ž š š ž ý

Více

Metodi ký ávod pro kontrolu výko u spisové služ vede é prostřed i tví ESSS

Metodi ký ávod pro kontrolu výko u spisové služ vede é prostřed i tví ESSS Metodi ký ávod pro kontrolu výko u spisové služ vede é prostřed i tví ESSS zkuše osti po ro e apliková í Jan Frk jan.frk@mvcr.cz Vznik etodi kého ávodu Iniciovalo CNZ o.s. Realizoval OAS Ministerstva vnitra

Více

Úvod do problematiky BIM

Úvod do problematiky BIM Úvod do problematiky BIM Diskuz í setká í Te h ologi ké fóru FOR ARCH,. září Ing. Petr Serafín ředitel Odboru stavebnictví a stavebních hmot Úvod do problematiky BIM FOR ARCH 2017 1 Co je to BIM? Building

Více

Strategie implementace INSPIRE. Jitka Faug erová

Strategie implementace INSPIRE. Jitka Faug erová Stratege mplementace INSPIRE Jtka Faug erová ISSS, Hrade Králové,.. Stratege mplementace INSPIRE Doku e t vyjasňují í pov ost a určují í role př ple e ta S ěr e INSPIRE. Slouží pro Koord ač í vý or pro

Více

MĚSTO LOVOSICE. číslo: 34/2018. Město Lovosi e. I g. Mila e Dia e, Ph.D., starostou ěsta IČ: Svaz těles ě postiže ý h, z.s.

MĚSTO LOVOSICE. číslo: 34/2018. Město Lovosi e. I g. Mila e Dia e, Ph.D., starostou ěsta IČ: Svaz těles ě postiže ý h, z.s. MĚSTO LOVOSICE Veřej opráv í s louva o poskyt utí ei vestič í dota e z rozpočtu ěsta Lovosi e z dotač ího progra u PODPORA SOUVISEJÍCÍCH SLUŽEB PRO ROK 2018 pro orga iza e zapoje é v ko u it í plá ová

Více

Geoprostoro é řeše í Asseco Central Europe jako základ pro esů Registru pasi í infrastruktury

Geoprostoro é řeše í Asseco Central Europe jako základ pro esů Registru pasi í infrastruktury Geoprostoro é řeše í Asseco Central Europe jako základ pro esů Registru pasi í infrastruktury Filip Kadeřá ek, Asseco Central Europe, a. s. ISSS2016 2 Budo á í NGA sítí Elektro i ká e ide e trže Stih e

Více

š š ň š Š š š ň ú ť ň š š

š š ň š Š š š ň ú ť ň š š Ť š š ň š Š š š ň ú ť ň š š š Ú š š ň Š Š ú š š ď š ň ť ň š Č š š Í Á š š š š š Ř š š š ť š š š š ň š ň Č ó š Č š š ť š š Ž Š ť Ř š š š š ú š Ř Č šť Í ó Ě Š š š š ň š šš š Š š ú ň š š š š š Č š š ť š š

Více

katastru e o itostí ČR Jiří Poláček

katastru e o itostí ČR Jiří Poláček Služ i for ač ího s sté u katastru e o itostí ČR Jiří Poláček Obsah prezentace Přehled služe )kuše osti s o ě za ede ý i služ a i Pro oz í statistik Připra o a é o i k Strá ka 2 On-line Geoportál ETL 3

Více

Kolik stojí české veřejné vysoké školy

Kolik stojí české veřejné vysoké školy Kolik stojí české veřejné vysoké školy Vlasti il Růžička, Vladi ír Majer 14. 2. 2017 Kvalita vysokého školství ývá posuzová a počte i stitu í ter iár ího vzdělává í, předevší u iverzit, jejich u ístě í

Více

á á í á í ř ž ý á é ří ř á é é ří ý ří í Íí í é í Í é í í é ř Ť é í í é ž í á Ť á í á í ř ž í á Ť í á í á í ý Ž á í é á í í ů í ú ý ř ž í á Ť á í ď í

á á í á í ř ž ý á é ří ř á é é ří ý ří í Íí í é í Í é í í é ř Ť é í í é ž í á Ť á í á í ř ž í á Ť í á í á í ý Ž á í é á í í ů í ú ý ř ž í á Ť á í ď í Í á é í í á á í é í á á í é á á á í é á ý ť é ř ž í é á á í á á í á á í í í řá ý ří ý é ř í é ř í ř ý ř í í á á ř í ť í ř š ýš á í ů š í í á Žá ří Š ří ří ř é š ýš ří é í ří í ý á ů á í í Í á é á á í á

Více

č Ř Ě ů č ě ě ě ě č š ě Ž č úč úč ě č ú Š č ě š č Ž č Š ě š č ů úč Í Š ě ě Í Ú č č ě ú č č ě Á Ř Ř Ž Ý Ř Ř Í Ú Ž Ý č Ř Í Ř É ÍÚ Ř Ř Ř š ě č č Ř š ě š

č Ř Ě ů č ě ě ě ě č š ě Ž č úč úč ě č ú Š č ě š č Ž č Š ě š č ů úč Í Š ě ě Í Ú č č ě ú č č ě Á Ř Ř Ž Ý Ř Ř Í Ú Ž Ý č Ř Í Ř É ÍÚ Ř Ř Ř š ě č č Ř š ě š Ý Í Í Í Í č č ě Í č č č č č č č Š ě ě Š ě č č účí Í č č ě ě ě č ě Ř č úč ě č Ř Ě ů č ě ě ě ě č š ě Ž č úč úč ě č ú Š č ě š č Ž č Š ě š č ů úč Í Š ě ě Í Ú č č ě ú č č ě Á Ř Ř Ž Ý Ř Ř Í Ú Ž Ý č Ř Í Ř É ÍÚ

Více

Budování datové základny ehealth

Budování datové základny ehealth Budování datové základny ehealth Rekonstrukce Národního zdravotnického informačního systému Ladislav Dušek Úvodem Nový Národní zdravotnický informační systém je datovou základnou moderního zdravotnictví

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele vyhotovená dle 217 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v účinném znění (dále jen zákon), o průběhu zadávacího řízení veřejné zakázky s názvem: Veřejná zakázka

Více

é ě é á š é á í ů é ě é č ší ě ě č č í í ů ř áš í í ř š í á ý ž š ě č ž ž č ě Ž Ž é ž č ž č í ďá é é í ě ú ďá á ú ě ř Á š í ě ž í č ě é á čí š Ří í á

é ě é á š é á í ů é ě é č ší ě ě č č í í ů ř áš í í ř š í á ý ž š ě č ž ž č ě Ž Ž é ž č ž č í ďá é é í ě ú ďá á ú ě ř Á š í ě ž í č ě é á čí š Ří í á á á Ý á í é á ů Í áš č ží é Í í é é ě ý ů í č Ý ů íř č š á ř í á č é čí ý á č é ří ář Í á č é ř š ě ž ř š í é ť ě ě č é íž í ří í í í Ž é ě ů á á í á řá í ů ě ý á č é é ě ý ú ář í š ě ě ý í é č á č é ž

Více

Obec Petrovičky IČO: 0057Ř50ř. ZÁV REČNÝ ÚČET ZA ROK 2016 (v Kč)

Obec Petrovičky IČO: 0057Ř50ř. ZÁV REČNÝ ÚČET ZA ROK 2016 (v Kč) Obec Petrovičky IČO: 0057Ř50ř ZÁV REČNÝ ÚČET ZA ROK 2016 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2016 Fenix 8.11.011, 2004-2017 Asseco Solutions, a.s. Vygenerováno: 7.6.2017 14:19:31 1. Pln ní rozpočtu za období

Více

í á ž é ř ě í é á Ž ú ů í ú ř č í ů ř ý ř ýí ř ž í ř ý ř č í í ř ň Š ř í é š á í é ú čí Í ří ě šííř áž ří š ě Š í ý á á ď á é ě Í á ý ů ří ě á é á ěž

í á ž é ř ě í é á Ž ú ů í ú ř č í ů ř ý ř ýí ř ž í ř ý ř č í í ř ň Š ř í é š á í é ú čí Í ří ě šííř áž ří š ě Š í ý á á ď á é ě Í á ý ů ří ě á é á ěž í á ž é ř ě í é á Ž ú ů í ú ř č í ů ř ý ř ýí ř ž í ř ý ř č í í ř ň Š ř í é š á í é ú čí Í ří ě šííř áž ří š ě Š í ý á á ď á é ě Í á ý ů ří ě á é á ěž éú Í ř ý ří č ý Á á í é ý ř á é é á á í ří á áš í á

Více

Vzdělávací modul Kybernetická bezpečnost

Vzdělávací modul Kybernetická bezpečnost Vzdělávací modul Kybernetická bezpečnost Vzdělávací kurz pro vedoucí pracovníky a management, zejména ředitele, finanční ředitele a další decision makery Tento modul je financován jako projekt v rámci

Více

Úč é ř é ž é é žň é č ž š é é é é ž ů úč ó ř ž é š ý ý š č ř č ř ů ř é č ý ý é ž é č č é ý é ť ž č ůž č č ř ů ý ř ř ůž é ů ý ý ů ž č ř ůž ý é ůž ř ř ž

Úč é ř é ž é é žň é č ž š é é é é ž ů úč ó ř ž é š ý ý š č ř č ř ů ř é č ý ý é ž é č č é ý é ť ž č ůž č č ř ů ý ř ř ůž é ů ý ý ů ž č ř ůž ý é ůž ř ř ž ď Á Ý š Á ý ý č ý š ř ů č č é č č č ú š é č Č ý ř ž ř é ž Č ř č ň š č č č č é Úč ž ř é é ř é č ř ý š ř ů ý ž č ř ř ř é ž é é Úč é ř é ž é é žň é č ž š é é é é ž ů úč ó ř ž é š ý ý š č ř č ř ů ř é č ý ý

Více

Š ť Ť ě ě ť ČÍ Č ě ěť é Ť ě Ť Íě é é Ž Í Č é Ž ě é ě ě é Ť ť ť Ž š ě ť ť ť Íť ě Ž Í ť Š ě é é ť ě Š é ě ě é ěě é ě Š š é ě é ě ť Š ě Ž Í ě Š ť Ť ě ě Č

Š ť Ť ě ě ť ČÍ Č ě ěť é Ť ě Ť Íě é é Ž Í Č é Ž ě é ě ě é Ť ť ť Ž š ě ť ť ť Íť ě Ž Í ť Š ě é é ť ě Š é ě ě é ěě é ě Š š é ě é ě ť Š ě Ž Í ě Š ť Ť ě ě Č é Í ě é ť ě š ě Č é ě é ě ě ě Š ť é ť š š ě ě Ž ďí ě é Š é Í é Č ť Č Č Č ť Ž ě é Č é ě ě Č Š ě ě ě ť ť Ž ě ě Č ě é Í ě éě Í é é éě ě ť ě é ě Š é é ť ě Č ť ě ť ě Í Š Ž Á Ž Č Š ě ě ě Š Č Á ÁÚ é ě ť é ě ě

Více

IT služ y a soft are, elektro ika, elektrotechnika. Mgr. Ar ošt Marks, PhD. á ěstek ístopředsedy lády pro ědu, ýzku a inovace

IT služ y a soft are, elektro ika, elektrotechnika. Mgr. Ar ošt Marks, PhD. á ěstek ístopředsedy lády pro ědu, ýzku a inovace Národ í I o ač í Platfor a IT služ y a soft are, elektro ika, elektrotechnika Mgr. Ar ošt Marks, PhD. á ěstek ístopředsedy lády pro ědu, ýzku a inovace Informace o aktuálním vývoji RIS3 Pokrok v přípravě

Více

Á Á Á Ť Ú Ť Ř ď Ř Á š š Ř Ť ň Ú Ě š š É Ť Ú š ž ň š Ž Ž Ř ž š ň ž š Ť Ď Ť šó Ú ň Ť š Ď Ť ň Š ň É Ď Ž ž ž Ů ž ú Ď š Ú ó ž É

Á Á Á Ť Ú Ť Ř ď Ř Á š š Ř Ť ň Ú Ě š š É Ť Ú š ž ň š Ž Ž Ř ž š ň ž š Ť Ď Ť šó Ú ň Ť š Ď Ť ň Š ň É Ď Ž ž ž Ů ž ú Ď š Ú ó ž É š Ú Ť š ž ú Ď š ú Ď š ř š ž ž ř š Ť š Ť š Ť Ť ž Ť Ú ň Ž šš Ď š š Ť Ó É ď š š É Ž š ú ž Ó ž Ť š š Ť š ž ř É ž Ď ř Á Á Á Ť Ú Ť Ř ď Ř Á š š Ř Ť ň Ú Ě š š É Ť Ú š ž ň š Ž Ž Ř ž š ň ž š Ť Ď Ť šó Ú ň Ť š Ď Ť

Více

š š Č Í š ť ň č č š č ť č č Ě č š š č č š ň Ý ň č č š č Í č Ě č ň č ň š š Í Ý ď ď ň Í Í č č č č Í ť Í č č ň ň

š š Č Í š ť ň č č š č ť č č Ě č š š č č š ň Ý ň č č š č Í č Ě č ň č ň š š Í Ý ď ď ň Í Í č č č č Í ť Í č č ň ň č č Š É č č ř š č č Ť č č š č Š Ě č č Š š šš ň č š š ň Ě š č š Ě č č č š č č Š č š š Č Í š ť ň č č š č ť č č Ě č š š č č š ň Ý ň č č š č Í č Ě č ň č ň š š Í Ý ď ď ň Í Í č č č č Í ť Í č č ň ň š ň č Ě š

Více

SMART Hrade Králové a priorit í o lasti záj u ěsta

SMART Hrade Králové a priorit í o lasti záj u ěsta SMART Hrade Králové a priorit í o lasti záj u ěsta PhDr. Karel Vít, Ph. D. STATUTÁRNÍ MĚSTO HRADEC KRÁLOVÉ, ČESKOSLOVENSKÉ ARMÁDY 08, 0 00 HRADEC KRÁLOVÉ Konference ISSS 2017, 3. 4. 2017 Vize ěsta Hrade

Více

Bezpečný web a využití cloudových služeb

Bezpečný web a využití cloudových služeb Bezpečný web a využití cloudových služeb Pavel Vomáčka Mgr. Jana Venclíková Ing. Václav Koudele ANECT SPCSS Microsoft Bezpečný web a využití cloudových služeb v SPCSS Mgr. Jana Venclíková SPCSS Název prezentace

Více

- 2 -

- 2 - VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V B R NĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA STROJNÍHO INŽ E NÝ RSTV Í Ú STAV STROJÍRE NSKÉ TE C HNOLOG IE M M A FA CULTY OF ECHA NICA L ENGINEERING INSTITUTE OF NUFA CTURING TECHNOLOGY

Více

É Í Č ě Ž í ří ú á ý ě í ě ě ý á á Ž á Ž š Ž áží ř ě á Č á š á ř í ú řá š í í řá š í řá š í ř í ě ý ř ú í á í í í í í á Ž ž ří řá ý í ý í řá š í í řá

É Í Č ě Ž í ří ú á ý ě í ě ě ý á á Ž á Ž š Ž áží ř ě á Č á š á ř í ú řá š í í řá š í řá š í ř í ě ý ř ú í á í í í í í á Ž ž ří řá ý í ý í řá š í í řá ý ž á ř íš ú ú í á á Í š ř ě á š ó á Ž á ť á ě Ž š í ý áš ú ý ž ě ěň á ě ý ř š ě ř á š á ý ě š á á ó í ř Ž óž ř Ž ě á í ě Ž š í ž š á ž Ť á ěš ě ř ý ě í ě ú ž úž í á ř ý í ě š ě š ž š ě ě Ž ž ří ří á ě

Více

č š š ř ř Í ů č Ě Á Š ŠÁ Ř Ď É Í Ě Í Í čí ž ě č é č ě ý Ž ř ě č ý ě ý ý ř ě š ý ě ť ý é é ě ě é ě é ř é ř Ť ě š ě ž ě é ě é é ů ě é ř ú ý ý é ěř ý ý š ý ý ž é é š ý š ě ý ř ř ř ě š ý ě ý ý ř ě é Ž é é

Více

Ministerstvo financí České republiky Vývoj hospodaření obcí a krajů v roce 2017 s výhledem do roku 2018 včetně aktuálního dění v RUD

Ministerstvo financí České republiky Vývoj hospodaření obcí a krajů v roce 2017 s výhledem do roku 2018 včetně aktuálního dění v RUD Vývoj hospodaření obcí a krajů v roce 2017 s výhledem do roku 2018 včetně aktuálního dění v RUD Ministerstvo financí listopad 2017 1 Obsah prezentace Hospodaření obcí a krajů v roce 2017 Zadluženost Rozpočty

Více

č ů á ě ý ž á ě ě ě š ř ů ě ě ů ě á ž č ě ě š ř ů ě á á ě ř á é č ý Č á é ý ú ů č Š é ý ů č ý ě čč ě č é ž Š é ř áč ý ů č č ě ě š ě ž á á Š á ý ů č ýš

č ů á ě ý ž á ě ě ě š ř ů ě ě ů ě á ž č ě ě š ř ů ě á á ě ř á é č ý Č á é ý ú ů č Š é ý ů č ý ě čč ě č é ž Š é ř áč ý ů č č ě ě š ě ž á á Š á ý ů č ýš ÉČÁ Š Í Á Í á á é Č ůá á á é á ž á á ě é áš é áš Č é áš ř č ů á ě ý ž á ě ě ě š ř ů ě ě ů ě á ž č ě ě š ř ů ě á á ě ř á é č ý Č á é ý ú ů č Š é ý ů č ý ě čč ě č é ž Š é ř áč ý ů č č ě ě š ě ž á á Š á ý

Více

ě š ť ť ů ě ť č š é ě é é Ž š Ž š š š ě č š š ě š š ě šť é š Š é ě Í ú ě ě Í ě ů é ě ě ě ě š Í š Ž ě ť č ě ť Ž š é é é š ě ú ě Ž ě š š ě Ž ů úč Í é Í

ě š ť ť ů ě ť č š é ě é é Ž š Ž š š š ě č š š ě š š ě šť é š Š é ě Í ú ě ě Í ě ů é ě ě ě ě š Í š Ž ě ť č ě ť Ž š é é é š ě ú ě Ž ě š š ě Ž ů úč Í é Í Ě Ý Í Č ě Í ů Č č ě č ě č Í é é é ě é é ě Í é ě č ť ě č ť ů úč ť ÍČ é č Í é é č č ť ě Žň ě ň š č ě Íž š č č ě šú š Č é ě ť Ž č ň Ž č é úč š Í Š é é č Í Í é š ě ě é ě ť č š č ť Ž č é é č ť č ě Í Í é š ě

Více

Á ě Á Š Á ž Á Á Á š Á Á ě ě ú ž ž š ě š ň š š ů ě ú ě ů ě

Á ě Á Š Á ž Á Á Á š Á Á ě ě ú ž ž š ě š ň š š ů ě ú ě ů ě Ř Á ě Á Š Á ž Á Á Á š Á Á ě ě ú ž ž š ě š ň š š ů ě ú ě ů ě š š ě ť ž ó Č š ě ů ž Č ě š š ě ě ú Č ž š ě Š ě ž š š ů ě ěž ž ó ž ú ě ž š ě ě ě ě Š ě ě ž š ú ě ě ě š ě ů Ú ě ů Ú Ú žš ě ž ě ú š ů ů ě š ů

Více

Ž Ť ž ž š ž ť Ť š Ž š š Í š Í ž ď Ž š ž Ť š Ó š š Ž Í Ž ň Ž š š Á ž š ž Í š Š ž Š ž š š Ó ť ň ň Ž Č Ó ž Ť ž š ž Ť

Ž Ť ž ž š ž ť Ť š Ž š š Í š Í ž ď Ž š ž Ť š Ó š š Ž Í Ž ň Ž š š Á ž š ž Í š Š ž Š ž š š Ó ť ň ň Ž Č Ó ž Ť ž š ž Ť Ý Á Í Ů Ů Í Í Ý Ó Ď Ť Ž š Ť Ť ž ž Ť š ž ž Ť Ť Ť Ť Ť Ť Ť š Ž š ť Ť š Ď ž Ť Ť Í Ť Ž Ť ž ž š ž ť Ť š Ž š š Í š Í ž ď Ž š ž Ť š Ó š š Ž Í Ž ň Ž š š Á ž š ž Í š Š ž Š ž š š Ó ť ň ň Ž Č Ó ž Ť ž š ž Ť žď š Í

Více

š í Ž í í č č ž č í ň ď ě í í ží ť í í ěč ě ě ěč í ě ě Ť í ě ě ť ě í č í ď č ť í í Ť í í í č č š í č ě č ě í ě í ď ď ě í Í í ž ě ňíž í ě ž ž í í č ě č

š í Ž í í č č ž č í ň ď ě í í ží ť í í ěč ě ě ěč í ě ě Ť í ě ě ť ě í č í ď č ť í í Ť í í í č č š í č ě č ě í ě í ď ď ě í Í í ž ě ňíž í ě ž ž í í č ě č Í ť š č Ž čč ě ť Ťí í Ť í ž Í š Ž í ěž Ž ž č ž í ž í í ě í č ě ě ť í í Ž č í ě í č č žď č í ě ě ď ž í šší Žší č čí ě ť ě Ě č í í í ě č í í í č ší í Ť í Í ž ď í ž č č í í Ť š Ž ťí ě ě í č í í ě Í ň č Í

Více

I spiruj e se Jitka Faug erová.. 7, Ko fere e ISSS, Hrade Králové

I spiruj e se Jitka Faug erová.. 7, Ko fere e ISSS, Hrade Králové I spiruj e se Jitka Faug erová.. 7, Ko fere e ISSS, Hrade Králové I spiruj e se od roku 2008 listopad, Hotel Panorama Praha 2009 listopad, Floret Průho i e 2010 listopad, Floret Průho i e 2011 listopad,

Více