VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ"

Transkript

1 VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem,,úprava kotelny ZŠ Zlonice II. podle 6 a 18 odst. 5 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Městys Zlonice Náměstí Pod Lipami 29, PSČ: , Zlonice IČ: Zastoupen: Antonínem Chocholou, starostou

2 1. Identifikační údaje 1.1 Název veřejné zakázky:,,úprava kotelny ZŠ Zlonice II. 1.2 Zadavatel: Organizace: Městys Zlonice Adresa: Náměstí Pod Lipami 29, PSČ: , Zlonice IČ: Zastoupena: Antonín Chochola, starosta Tel: Kontaktní osoba Jméno a příjmení: Radek Hlaváč Tel: info@energo-projekt.cz 2. Identifikace veřejné zakázky 2.1 Předmět plnění veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy podle 9 zákona mezi zadavatelem a dodavatelem, jejímž obsahem budou stavební práce dle specifikace uvedené v čl. 2.2 této výzvy. 2.2 Popis předmětu veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce uvedené v Projektové dokumentaci, která je přílohou č. 4 této výzvy. Kompletní výzva (vč. Projektové dokumentace (příloha č. 4) a slepého rozpočtu (příloha č. 5)) - bude dodavatelům poskytnuta na vyžádání na základě písemné žádosti zaslané na ovou adresu kontaktní osoby. Kompletní výzva bude k dispozici do 2 dnů od podání žádosti o její poskytnutí. Stručný popis stavby: Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy a instalace plynového zdroje tepla ve stávající kotelně.

3 Úpravy ve vstupní části kotelny: 1. Provedení prostupu pro sání VZT potrubí 2 x DN200. Stávající otvor bude rozšířen doleva, aby byl zajištěn dostatečný průchod na schodišti. Potrubí VZT bude vedeno ke stěně a dále do prostoru kotelny. Tato dvě potrubí budou mezi kotelnou a vstupní částí opatřena protipožární manžetou. Původní otvor po ventilátoru bude dozděn a začištěn. Finální úprava bude součástí zateplení celé fasády školy. 2. Vedle sání bude provedena nika pro osazení skříňky plynového regulátoru S3000 včetně drážky pro přívodní STL potrubí. 3. Stávající ocelové schodiště s podestou bude zachováno a bude proveden ochranný nátěr. 4. Stávající ocelové dveře šířky 1000mm budou vybourány a nahrazeny novými šířky 900mm s požární odolností EW30DP3 včetně zárubně. 5. Stávající jímka bude zasypána a zabetonována. Bude opravena betonová podlaha a opatřena ochranným nátěrem akrylátovou barvou. 6. Budou zazděny oba větrací otvory 300x300, provedena oprava vnitřních omítek z cca 30% a následně výmalba. Úpravy v kotelně: 1. Stávající betonový základ bude ponechán, bude upraven povrch a následně opatřen ochranným nátěrem. 2. Vedle základu bude provedena přečerpávací jímka o rozměru 400x400 a hloubce 400mm, do které bude instalováno kalové čerpadlo. Vedle jímky bude instalována gula. Přečerpávání je navrženo do kanalizační stoupačky na WC, které přiléhá ke kotelně na kótě 0,000m. V rámci stavebních prací je třeba počítat s provedením prostupu, napojení na stoupačku a začištění. 3. Pro odvod spalin bude využit pouze jeden stávající komínový průduch. Do tohoto průduchu bude napojen kaskádový systém odvodu spalin, resp. patní koleno, které bude ve výšce dle části ÚT podepřeno a osazeno v komínové šachtě. Pod tímto napojením bude proveden zhruba v místě současného napojení odtahu spalin větrací otvor 300x300 zakrytý mřížkou. Otvor bude sloužit pro větrání průduchu s komínovou vložkou. Na hlavu komína bude osazen díl dle výrobce. 4. Druhý komínový průduch bude využit pro zajištění větrání kotelny. Stávající sopouch bude zazděn a do průduchu bude těsně pod stropem proveden větrací otvor 300x300mm zakrytý mřížkou. 5. Stávající zásobníkový elektrický ohřívač bude demontován a odstraněny závěsy. 6. Budou provedeny opravy omítek cca 30% a výmalba. 7. Podlaha kotelny bude opatřena ochranným nátěrem akrylátovou barvou. Technologická část: Plynová kotelna je zdrojem tepla pro vytápění a ohřev teplé užitkové vody v daném objektu. Provoz dotčeného zařízení bude řešen jako automatický vyžadující pouze občasnou kontrolu. Pro řízení technologie bude použita regulace. Regulátor bude zavěšen na stěnu kotelny. Tato regulace bude doplněna společnou rozvodnicí MaR a EI zajišťující silové napájení dotčených prvků, sledování a vyhodnocení poruchových a havarijních stavů.

4 Rozvodnice RA1 bude umístěna v bezprostřední blízkosti regulované technologie (tzn. v plynové kotelně viz. dispoziční náčrtek). Z rozvodnice měření a regulace budou silově připojeny všechny elektrospotřebiče (motory) v plynové kotelně. Součástí dodávky souboru MaR je i zajištění osvětlení v prostoru kotelny. Snímač venkovní teploty bude umístěn na fasádě objektu. Havarijní uzávěr plynu bude umístěn v skříňce na fasádě objektu (viz. dispoziční náčrtek). Sestava technologie: 3x plynový kotel s atmosférickým hořákem a integrovaným čerpadlem, hydraulický vyrovnávač dynamických tlaků, automatické doplňovací zařízení, sekundární okruh: okruh TUV, okruh ÚT-1-4 (trojcesný regulační ventil a oběhové čerpadlo), větrání, kalové čerpadlo, Realizace této akce je spolufinancována z Operačního programu životní prostředí (dále jen OPŽP ) ( 3. Termín a místo plnění 3.1 Termín plnění Zadavatel stanovuje podmínky týkající se harmonogramu plnění veřejné zakázky následujícím způsobem: Předpokládaný termín zahájení plnění zakázky: Předpokládaný termín ukončení plnění zakázky: Předpokládaný termín zahájení plnění zakázky může být zadavatelem posunut vzhledem k časovému postupu v tomto výběrovém řízení. 3.2 Místo plnění a prohlídka místa plnění Místo plnění je ulice Komenského c.p. 305 a 225, Zlonice. Prohlídka místa plnění se uskuteční dne v 10:00 hod. sraz zájemců na adrese místa plnění. 4. Požadavky na splnění kvalifikačních předpokladů Uchazeč, který neprokáže ve lhůtě pro podání nabídek splnění klasifikace, bude vyloučen z další účasti ve výběrovém řízení. Bude-li požadovat zadavatel před uzavřením smlouvy předložit originály nebo ověřené kopie dokladů prokazující splnění kvalifikace, je uchazeč, se kterým má být uzavřena smlouva, povinen je předložit.

5 4.1 Základní kvalifikační předpoklady Zadavatel požaduje prokázání základních kvalifikačních předpokladů v rozsahu stanoveném zákonem dle 53 a to formou čestného prohlášení dle přílohy č. 2 této výzvy. Čestné prohlášení bude podepsáno uchazečem nebo osobou oprávněnou za uchazeče jednat. 4.2 Profesní kvalifikační předpoklady Splnění profesních kvalifikačních předpokladů dle 54 písm. a) a b) zákona prokáže dodavatel, který předloží: a) výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán; b) doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci, odpovídající předmětu plnění zakázky. Dodavatel prokáže splnění požadovaných profesních kvalifikačních předpokladů prostou kopií požadovaných dokumentů. Doklady prokazující splnění profesních kvalifikačních předpokladů nesmí být k poslednímu dni, ke kterému má být podána nabídka, starší 90 kalendářních dnů. 4.3 Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady Zadavatel požaduje prokázání tohoto kvalifikačního předpokladu čestným prohlášením o ekonomické a finanční způsobilosti dodavatele splnit tuto veřejnou zakázku dle přílohy č. 3 této výzvy. Čestné prohlášení bude podepsáno uchazečem nebo osobou oprávněnou za uchazeče jednat. 4.4 Technické kvalifikační předpoklady K prokázání splnění technických kvalifikačních předpokladů dodavatele požaduje zadavatel s odvoláním na 56 odst. 3 písm. a) předložení seznamu referenčních stavebních prací provedených dodavatelem za posledních 5 let, které jsou obdobné předmětu plnění této veřejné zakázky. Dodavatel předloží seznam referenčních stavebních prací formou čestného prohlášení, ze kterého bude patrná cena, doba a místo provádění stavebních prací. Čestné prohlášení bude podepsáno uchazečem nebo osobou oprávněnou za uchazeče jednat. Minimální požadavek na splnění technických kvalifikačních předpokladů je stanoven na provedení nejméně 3 stavby, které spočívaly v stavebních úpravách (a instalace plynového zdroje tepla) o hodnotě stavebních prací minimálně ,- Kč bez DPH.

6 5. Požadavek na způsob zpracování nabídkové ceny Předpokládaná hodnota této veřejné zakázky a zároveň maximálně přípustná nabídková cena je ,- Kč bez DPH. Nabídková cena bude zpracována dle přílohy č. 5 této výzvy Slepý rozpočet. Vyplněný slepý rozpočet s nabídkovou cenou bude součástí nabídky uchazeče. Slepý rozpočet bude datován, orazítkován (pokud uchazeč má razítko) a podepsán uchazečem nebo osobou oprávněnou za uchazeče jednat. Vyplněný Slepý rozpočet bude uchazečem uveden v návrhu smlouvy jako příloha smlouvy Položkový rozpočet. Celková cena plnění bude uchazečem uvedena také v krycím listě nabídky (příloha č. 1 výzvy). Nabídková cena bude obsahovat veškeré náklady uchazeče nutné k realizaci předmětu plnění. Cena uvedená v nabídce bude stanovena jako nejvýše přípustná. Nabídkovou cenu bude možno v průběhu plnění veřejné zakázky překročit pouze v případě, že dojde ke změnám daňových právních předpisu, které budou mít prokazatelný vliv na výši nabídkové ceny. 6. Obchodní a platební podmínky Zadavatel neposkytuje zálohu. Faktury budou uhrazeny na základě oboustranně podepsaného protokolu o předání a převzetí částí stavby. Zadavatel si vyhrazuje právo upravit vystavování faktur, a to v souvislosti podmínkami administrace projektu v rámci Operačního programu Životní prostředí. Další podmínky: Uchazeč je povinen předložit jako nedílnou součást nabídky návrh smlouvy, jejímž předmětem je plnění (dodání) celého předmětu tohoto výběrového řízení, včetně jeho specifikace a to v souladu se všemi podmínkami a požadavky výzvy výběrového řízení a obecně závaznými právními předpisy (dále jen návrh smlouvy ). Návrh smlouvy bude podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. Návrh smlouvy musí mimo jiné obsahovat: a) Smluvní strany vč. IČ a DIČ pokud jsou přiděleny. b) Předmět plnění (konkretizovaný kvalitativně i kvantitativně). c) Cenu vč. DPH a uvedení samotného DPH, příp. uvést, že dodavatel není plátcem DPH.

7 d) Doba zahájení stavebních prací je do 7 dní od uzavření smlouvy o dílo. e) Lhůta pro dokončení stavebních prací je do f) Tři dny před dokončením díla vyzve dodavatel zadavatele k jeho předání a převzetí v místě plnění. Tato výzva musí být učiněna písemnou formou. Dokladem ukončení díla bude písemný protokol o předání a převzetí podepsaný oběma smluvními stranami, jehož přílohou bude soupis všech případných drobných vad s termíny jejich odstranění. Každá ze smluvních stran obdrží jedno vyhotovení předávacího protokolu. Zadavatel je povinen k předání a převzetí díla přizvat osoby vykonávající funkci technického dozoru stavebníka. g) V případě, že dodavatel neodstraní drobné vady a nedodělky v termín daném v protokolu o předání a převzetí díla, náleží zadavateli smluvní pokuta ve výši 1.000,- Kč za každý den prodlení s odstraněním drobné vady a nedodělky za každou jednotlivou drobnou vadu a nedodělek. h) Místo plnění je ulice Komenského c.p. 305 a 225, Zlonice. i) Předání a převzetí příslušné projektové dokumentace proběhne min. 3 dny před zahájením stavebních prací. j) Dodavatel jako odborně způsobilá osoba zkontroluje technickou část předané dokumentace nejpozději před zahájením prací na příslušné části díla a upozorní zadavatele bez zbytečného odkladu na zjištěné vady a nedostatky a předá mu soupis zjištěných vad a nedostatků předané dokumentace včetně návrhů na jejich odstranění a včetně vymezení dopadu na předmět a cenu veřejné zakázky. k) Závazek k plnění pravidel a podmínek stanovených řídícím orgánem v rozhodnutí poskytnutí dotace, resp. dohodnutých ve smlouvě mezi řídícím orgánem a příjemcem dotace, povinnost dodavatele umožnit zaměstnancům nebo zmocněncům poskytovatele dotace SFŽP, MŽP, MF ČR, auditnímu orgánu, Evropské komisi, Evropskému účetnímu dvoru, NKÚ a dalším oprávněným orgánům státní správ vstup do objektů a na pozemky dotčené projektem a jeho realizací a součinnost při kontrole související s projektem. l) Závazek dodavatele uchovávat způsobem uvedeným v zákoně 563/1991Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, po dobu 10 let od finančního ukončení projektu. m) Smlouva bude platná dnem podpisu obou zúčastněných stran a účinná nejdříve dnem pravomocného rozhodnutí o přiznání dotace projektu z OPŽP, jinak dnem podpisu obou zúčastněných stran. n) Pokud dodavatel nedodrží termín realizace nejvýše o 15 dní, má zadavatel nárok na smluvní pokutu ve výši 0,05% z ceny díla vč. DPH za každý kalendářní den prodlení, pokud nebude dodržen termín o více, než 15 kalendářních dní, zvyšuje se smluvní pokuta na 0,2% z ceny díla vč. DPH za každý den od 16. kalendářního dne do 30 kalendářního dne prodlení.

8 o) Pokud bude dodavatel v prodlení více než 30 kalendářních dní, má zadavatel navíc právo na jednorázovou smluvní pokutu ve výši 5% z celkové ceny plnění vč. DPH. p) V případě, že dodavatel neodstraní drobné vady a nedodělky v termínu daném v protokolu o předání a převzetí díla, náleží zadavateli smluvní pokuta ve výši 1.000,- Kč za každý den prodlení za každou jednotlivou drobnou vadu a nedodělek. q) Odstranění záruční vady je dodavatel povinen realizovat na základě písemné reklamace zadavatele. Odstranění vady musí být realizováno na základě dohody obou smluvních stran. r) Pokud nedojde k dohodě, dodavatel odstraní vadu do 5 pracovních dnů. s) Pokud nedojde k odstranění vady dle výše uvedených zásad, má zadavatel nárok na smluvní pokutu ve výši 1000,- Kč za každý den neodstranění vady a za každou vadu. t) Pokud nezajistí dodavatel opravu reklamované vady dle dohody ani do 5 dnů od nahlášení vady, může zadavatel zajistit opravu třetí stranou a to na náklady dodavatele (nárok na smluvní pokutu tím není dotčen). u) Podle podmínek dotace je dílo považována za dokončené podepsáním předávacího protokolu a úspěšnou kolaudací stavby. Potřebnou dokumentaci zajistí dodavatel. v) Počátek běhu záruční lhůty je ode dne protokolárního předání a převzetí díla a úspěšné kolaudace stavby. w) Zadavatel se zavazuje odevzdat dodavateli staveniště nejpozději do 3 dnů před faktickým zahájením stavebních prací. Dodavatel převezme staveniště formou zápisu do stavebního deníku nebo formou předávacího protokolu staveniště. x) Dodavatel je povinen zajistit dostatečné zabezpečení zařízení staveniště po celou dobu provádění stavebních prací. Dodavatel je povinen do 2 dnů od předání a převzetí díla odstranit zařízení staveniště a vyklidit staveniště. y) V případě, že dodavatel neodstraní zařízení staveniště a nevyklidí staveniště v termínu, náleží zadavateli smluvní pokuta ve výši 5.000,- Kč za každý den prodlení s odstraněním zařízení staveniště a vyklizením staveniště. z) V případě že bude dodavatel měnit subdodavatele prostřednictvím kterého prokazoval ve výběrovém řízení kvalifikaci, je nutný k tomuto předchozí písemný souhlas zadavatele. aa) Délka záruční lhůty je 36 měsíců. bb) Veškeré stavební práce budou prováděny v souladu s technologickými předpisy výrobců materiálů dodávaných výrobků a systémů. cc) Dodavatel je povinen být celou dobu účinnosti smlouvy pojištěn pro odpovědnosti za škodu v souvislosti s činnostmi, které jsou uvedeny ve výpisu z Obchodního rejstříku ke jménu dodavatele, a které souvisí s plněním díla podle smlouvy. Pojistné plnění dodavatele z tohoto pojištění činí minimálně ,- Kč. Dodavatel je povinen předložit předmětnou pojistnou smlouvu před podpisem smlouvy o dílo na veřejnou zakázku.

9 dd) Dodavatel je povinen vést ode dne převzetí staveniště o pracích, které provádí, stavební deník v souladu s 157 zák. č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, do kterého se zapisují všechny skutečnosti rozhodné pro plnění smlouvy. Zadavatel je povinen sledovat obsah stavebního deníku a k zápisům připojit své stanovisko do třech pracovních dní od data zápisu do deníku. Neučiní-li tak, má se za to, že s obsahem záznamu souhlasí. Během pracovní doby musí být deník na stavbě trvale přístupný. Povinnost vést stavební deník končí předáním a převzetím díla. ee) Splatnost faktur je smluvními stranami stanovena na 60 dní od doručení faktur zadavateli. Faktura musí být vystavena dodavatel ve smyslu zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů. Dojde-li ze strany zadavatele k vrácení faktury pro chybné vyúčtování nebo nesprávné uvedení podstatných údajů, termín splatnosti se posouvá pouze o dobu, která uplyne mezi prokazatelným vrácením faktury dodavateli a opětovným předáním opravené faktury zadavateli. ff) Zadavatel neposkytuje zálohu. Faktury budou uhrazeny na základě oboustranně podepsaného protokolu o předání a převzetí částí stavby, který bude součástí faktury. gg) Zadavatel si vyhrazuje právo upravit vystavování faktur, a to v souvislosti podmínkami administrace projektu v rámci Operačního programu Životní prostředí. hh) Dodavatel je povinen přizvat technický dozor zadavatele před tím, než budou dalším pracovním postupem provedené práce zakryty nebo se stanou nepřístupnými. Pokud se technický dozor nedostaví nebo neurčí náhradní termín kontroly, nebránící plynulému pokračování prací, bude dodavatel považovat dosavadní provedené práce za odsouhlasené. ii) Dodavatel bude mít po celou dobu provádění stavby zřízenou bankovní záruku ve prospěch zadavatele. jj) Bankovní záruka za řádné provedení díla kryje finanční nároky zadavatele za dodavatele (zákonné či smluvní sankce, náhradu škody apod.), vzniklé zadavateli z důvodů porušení povinností dodavatel týkajících se řádného provedení díla v předepsané kvalitě a smluvené lhůtě, které zadavatel nesplnil ani po předchozí výzvě zadavatele. kk) Dodavatel je povinen do 14 dnů po podpisu smlouvy o dílo, nejpozději však k datu předání a převzetí staveniště, poskytnout zadavateli originál záruční listiny ve sjednané výši, platné po celou dobu provádění stavby. ll) Doba provádění stavby začíná dnem předání a převzetí staveniště a končí dnem předání a převzetí díla. mm) Výše bankovní záruky za řádné provedení díla (garantovaná částka) se stanovuje ve výši 2 % z ceny díla bez DPH a zadavatel pozbývá nárok na její uplatnění dnem úspěšného předání a převzetí díla. V případě dílčího plnění dodavatele vůči

10 zadavateli, je-li předáváno dílo po částech, snižuje se i hodnota bankovní záruky s ohledem na objem již předané části díla. nn) Nepředložení záruční listiny dodavatelem zadavateli ani v dodatečné přiměřené lhůtě je porušením smlouvy, které opravňuje zadavatele k odstoupení od smlouvy. Návrh smlouvy musí být v souladu s 68 zákona ze strany uchazeče podepsán statutárním orgánem uchazeče nebo jinou osobou k tomu oprávněnou. Originál či úředně ověřená kopie tohoto oprávnění musí být v takovém případě součástí návrhu smlouvy uchazeče. Zadavatel požaduje, aby z žádného ustanovení návrhu smlouvy nevyplývala následující omezení. Návrh smlouvy na plnění veřejné zakázky nesmí obsahovat žádné ustanovení, které by bylo jakkoliv v rozporu s požadavky zadavatele stanovenými v této výzvě k veřejné zakázce. Smlouva nesmí obsahovat ujednání, které by uchazeče opravňovalo k odstoupení od smlouvy nebo výpovědi bez udání důvodu. V návrhu smlouvy na plnění veřejné zakázky zpracované uchazečem nesmí být obsaženo žádné smluvní omezení náhrady případné škody, za kterou uchazeč odpovídá podle obecně závazných právních předpisů. Případ, kdy návrh smlouvy nebude splňovat požadavky zadavatele ve výzvě je nesplněním požadavku zadavatele uvedeného v zadávacích podmínkách a důvodem k vyřazení nabídky a následného vyloučení uchazeče. 7. Obsah a zpracování nabídky Nabídka bude zpracovaná v českém jazyce, doručena v uzavřené obálce v jednom originále, který bude označen,,original, a v jedné prosté kopii, která bude označena,,kopie. Všechny listy nabídky budou navzájem pevně spojeny či sešity tak, aby byly dostatečně zabezpečeny před jejich vyjmutím z nabídky. 7.1 Struktura nabídky Zadavatel požaduje, aby nabídka byla strukturovaná v následujícím pořadí: 1) Krycí list nabídky (viz příloha č. 1). 2) Čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů (viz příloha č. 2). 3) Plná moc osoby, která je oprávněna jednat za uchazeče a podepsala příslušné dokumenty nabídky (jen v případě, že dokument nebyl podepsán statutárním zástupcem uchazeče).

11 4) Kopie výpisu z obchodního rejstříku, pokud je uchazeč v něm zapsán, či výpis z jiné odborné evidence, pokud je v ní zapsán. 5) Kopie dokladu o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci, odpovídající předmětu plnění zakázky. 6) Čestné prohlášení o ekonomické a finanční způsobilosti (viz příloha č. 3). 7) Čestné prohlášení se seznamem referenčních stavebních prací dle čl. 4.4 výzvy. 8) Slepý rozpočet. 9) Návrh Smlouvy o dílo, který bude podepsaný statutárním zástupcem uchazeče případně osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče. 8. Lhůta pro podání nabídek a místo pro podání nabídek Lhůta pro podání nabídky končí dne: Nabídky budou přijímány na adrese Městys Zlonice, Náměstí Pod Lipami 29, PSČ: , Zlonice. Uchazeč může doručit listinnou nabídku po celou dobu lhůty pro podání nabídky vždy v pracovních dnech od 08:00 hod. do 13:30 hod. nebo poslat doporučenou poštovní zásilkou. V poslední den lhůty budou nabídky přijímány do 13:00 hodin. Doručení nabídky v listinné formě požadujeme v uzavřené a neporušené obálce opatřené názvem a adresou uchazeče a označené zřetelně Veřejná zakázka Úprava kotelny ZŠ Zlonice II - NEOTVÍRAT. 9. Práva a povinnosti uchazeče a zadavatele 1. Zadavatel si vyhrazuje právo na změnu nebo doplnění textu výzvy do konce lhůty pro podání nabídek. 2. Zadavatel nepřipouští variantní řešení nabídky. 3. Zadavatel si vyhrazuje právo výběrové řízení zrušit. 4. Uchazeči nevzniká právo na úhradu nákladů spojených s účastí v tomto výběrovém řízení. 5. Z výběrového řízení budou vyloučeny ty nabídky, které nebudou splňovat Zadavatelem stanovené požadavky nebo nebudou obsahovat Zadavatelem požadované náležitosti. 6. Zadavatel si vyhrazuje právo ověřit informace obsažené v nabídce uchazeče u třetích osob. 7. Uchazeč předloží formou čestného prohlášení podepsaného uchazečem nebo osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče seznam subdodavatelů, se kterými uchazeč uvažuje spolupracovat při plnění veřejné zakázky s uvedením věcné specifikace. Uchazeč uvede identifikační údaje každého takového subdodavatele a jeho podíl na akci. Pokud uchazeč nebude mít subdodavatele, přesto předloží čestné prohlášení, ve

12 kterém tuto skutečnost uvede. Vítězný uchazeč bude povinen v součinnosti se zadavatelem vést a průběžně aktualizovat reálný seznam všech subdodavatelů včetně výše jejich podílu na akci. V souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP je omezena míra subdodávek, přičemž maximální přípustný objem subdodávek na akci může dosáhnout max. 30%. Za subdodávku je pro tento účel považována realizace dílčích zakázek stavebních prací jinými subjekty pro vítěze výběrového řízení. Zadavatel tak v souladu s 44 odst. 6 zákona věcně vymezuje část předmětu plnění veřejné zakázky, která nesmí být plněna subdodavatelem takto: 10. Hodnotící kriteria Dodávka technologie výroby tepla (plynové kotle) Hodnocení nabídek bude provedeno dle nejnižší celkové nabídkové ceny bez DPH. 11. Seznam příloh výzvy 1. Krycí list nabídky 2. Čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů 3. Čestné prohlášení o ekonomické a finanční způsobilosti 4. Projektová dokumentace na vyžádání u kontaktní osoby 5. Slepý rozpočet na vyžádání u kontaktní osoby Ve Zlonicích dne Antonín Chochola starosta Městys Zlonice

13 PŘÍLOHA 1 KRYCÍ LIST NABÍDKY Zakázka Veřejná zakázka malého rozsahu dle ustanovení 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název: Úprava kotelny ZŠ Zlonice II. Zadavatel Název: Sídlo: Základní identifikační údaje Městys Zlonice IČ: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Uchazeč Název: Sídlo/místo podnikání: Tel./fax: IČ: DIČ: Osoba oprávněná za uchazeče jednat: Náměstí Pod Lipami 29, PSČ: , Zlonice Antonín Chochola, starosta Pověřený zástupce pro další jednání: Celková nabídková cena Cena celkem bez DPH: Samostatně DPH : Cena celkem včetně DPH: Osoba oprávněná za uchazeče jednat Datum a podpis oprávněné osoby Titul, jméno, příjmení... Razítko Funkce

14 PŘÍLOHA 2 Čestné prohlášení prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů uvedených v 53 odst. 1 písm. a) až k) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Jako uchazeč o veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Úprava kotelny ZŠ Zlonice II. prohlašuji, že splňuji základní kvalifikační předpoklady uvedené v 53 odst. 1 písm. a) až k) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. V.. dne podpis osoby oprávněné jednat za uchazeče nebo jeho jménem a identifikační údaje uchazeče (razítko)

15 PŘÍLOHA 3 Čestné prohlášení o ekonomické a finanční způsobilosti dle 50 odst. 1, písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Jako uchazeč o veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Úprava kotelny ZŠ Zlonice II. prohlašuji, že jsem ekonomicky a finančně způsobilý splnit veřejnou zakázku ve smyslu 50 odst. 1, písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. V.. dne podpis osoby oprávněné jednat za uchazeče nebo jeho jménem a identifikační údaje uchazeče (razítko)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (Zadávací dokumentace)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (Zadávací dokumentace) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (Zadávací dokumentace) Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) na veřejnou zakázku s názvem,,svoz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Petra Danningerová Telefon: 267 994 203 Fax: 272 936 597 E-mail: Petra.danningerova@sfzp.cz č.j. SFZP 072274/2012 Datum: 28. 3. 2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu II. kategorie Oprava podlah na chodbách přístavby školy

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu II. kategorie Oprava podlah na chodbách přístavby školy SŠ a ZŠ Lipník nad Bečvou, Osecká 301, 751 31 Lipník nad Bečvou Škola spolupracující s Pedagogickou fakultou UP Olomouc tel.: 581 773 766 mob. : 733 171 806 www.zslipnik.cz email: zvspslipnik@email.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu III. kategorie na stavební práce a dodávky Modernizace turistické infrastruktury ve Šluknově rekonstrukce sociálního zařízení strana 1 Výzva k podání

Více

IČ: 26504162. Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Vladimír Jansa, vjansa@spyron.cz, 603 422 429

IČ: 26504162. Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Vladimír Jansa, vjansa@spyron.cz, 603 422 429 Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) Dodávka technologie

Více

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem,,stavební úpravy pro modernizaci skládkového dvora Městyse Zlonice podle 6 a 18 odst. 5 zák. č. 137/2006

Více

Sběrný dvůr odpadů Starovice

Sběrný dvůr odpadů Starovice Výzva a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Sběrný dvůr odpadů Starovice Zadavatel: Obec Starovice,

Více

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem,,zateplení obecní knihovny Městys Zlonice č.p. 545 podle 6 a 18 odst. 5 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODMÍNKY A POŽADAVKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODMÍNKY A POŽADAVKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY PROJEKT BUDE SPOLUFINANCOVÁN ZE ZDROJŮ EU Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon): Energetická

Více

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v

Více

Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací dokumentace je součástí této výzvy. 1. Identifikační údaje zadavatele

Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací dokumentace je součástí této výzvy. 1. Identifikační údaje zadavatele Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu (dle ust. 9 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů dále jen,,zákon ) Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vydaná v souladu se Zákonem o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. (dále jen zákon ) u zakázek spolufinancovaných z Operačního programu podnikání a inovace. Zadávací dokumentace se zadává v rámci projektu

Více

Výzva o zahájení zadávacího řízení

Výzva o zahájení zadávacího řízení Výzva o zahájení zadávacího řízení zadávací řízení v souladu se zadáváním zakázek OPŽP mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. dle směrnice MŽP 12/2012 a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce Název zadavatele:

Více

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Jamnická 46, 738 01 Frýdek - Místek IČ: 005 76 948. Článek I Základní údaje o zadavateli. Článek II Vymezení plnění veřejné zakázky

Jamnická 46, 738 01 Frýdek - Místek IČ: 005 76 948. Článek I Základní údaje o zadavateli. Článek II Vymezení plnění veřejné zakázky Zadavatel veřejné zakázky: Obec Staré Město Jamnická 46, 738 01 Frýdek - Místek IČ: 005 76 948 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Výkon TDS a Koordinátor BOZP na stavbě Centrum pro kreativní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen

Více

Textová část zadávací dokumentace. Kanalizace Jimlín Zeměchy IV. etapa

Textová část zadávací dokumentace. Kanalizace Jimlín Zeměchy IV. etapa Ing. Rostislav Mareš, Fügnerova 1358, 440 01 Louny Telefon : 722091410 IČ : 74569589 E-mail : Rostislav.Mares@seznam.cz Textová část zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Č. 21108 zakázka zadávaná v otevřeném řízení dle 27 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon s názvem Mateřská škola Proseč zateplení

Více

Modernizace bytových jader a výměna stoupaček Kneslova 4 20

Modernizace bytových jader a výměna stoupaček Kneslova 4 20 Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v užším řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Modernizace bytových jader a výměna stoupaček

Více

Obec Vysoká Pec, se sídlem Vysoká Pec 109, 362 21

Obec Vysoká Pec, se sídlem Vysoká Pec 109, 362 21 Obec Vysoká Pec, se sídlem Vysoká Pec 109, 362 21 ve smyslu 6 zák. č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, v platném znění ( dále jen zákon ) vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel: Název: Obec Mutkov Sídlem: Adresa: Mutkov 14, 785 01 Šternberk IČO: 48770485 Zastoupen: Ivanou Strnadovou, starostkou obce Email: ou.mutkov@centrum.cz Tel: 585001320 mob.: 777554680

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon či ZVZ, pro zpracování nabídky dle 38 Zákona, ve zjednodušeném podlimitním řízení Název veřejné zakázky: Snížení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Zpracování průkazů energetické náročnosti budov 2. VYMEZENÍ PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY (dále jen veřejné zakázky). Předmětem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce zadávané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (verze 7) dále

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku 1 Název veřejné zakázky Pokládka PVC Základní škola, Masarova 11, Brno Líšeň, PSČ

Více

Přírodě blízká zahrada MŠ Balzacova - Havířov nové vyhlášení

Přírodě blízká zahrada MŠ Balzacova - Havířov nové vyhlášení Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby zadanou dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v Operačním programu Životní prostředí. Přírodě blízká zahrada

Více

Zadavatel: Telefon: +420 465 676 426 vlastimil.mlynar@letohrad.eu Kontaktní osoba pro technické záležitosti:

Zadavatel: Telefon: +420 465 676 426 vlastimil.mlynar@letohrad.eu Kontaktní osoba pro technické záležitosti: Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu č. 2014/006 Výměna oken v bytových domech ul.družstevní č.p.370, Sokolovská č.p.121 a v budově restaurace na koupališti, Požárníků č.p.195 v Letohradě

Více

Oprava střechy,,camelot Beseda mezi smluvními stranami:

Oprava střechy,,camelot Beseda mezi smluvními stranami: Příloha č. 4 závazný návrh Smlouvy k VZMR/2015/601 SMLOUVA O DÍLO číslo smlouvy objednatele: číslo smlouvy zhotovitele: uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2586-2651 a násl. zákona

Více

Výzva o zahájení zadávacího řízení

Výzva o zahájení zadávacího řízení Výzva o zahájení zadávacího řízení zadávací řízení v souladu se zadáváním zakázek OPŽP mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. dle směrnice MŽP 6/2014 a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce Název zadavatele:

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi. I.

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi. I. Smlouva o dílo Příloha č. 2 zadávací dokumentace SMLOUVA O DÍLO č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších

Více

oznámení zadání zakázek zadávaných dle 6 zákona a směrnice MěÚ Rousínov č. 04/2009

oznámení zadání zakázek zadávaných dle 6 zákona a směrnice MěÚ Rousínov č. 04/2009 Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení zadávacího řízení na stavební práce Ve smyslu

Více

Realizací technického dozoru při provádění stavby se rozumí zejména:

Realizací technického dozoru při provádění stavby se rozumí zejména: Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Ústav molekulární genetiky AV ČR, v. v. i. se sídlem: Vídeňská 1083, Praha 4, PSČ: 142 20 IČ: 68378050, DIČ: CZ68378050 jednající ředitelem Prof. RNDr. Václavem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Kontaktní osoba Ing. Drahomíra Witoszová Telefon 595 391 036 Fax 595 391 037 E-mail witoszova.drahomira@dakol-karvina.cz Datum 12. 11. 2010 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Zadávací dokumentace Zateplení klubovny a šaten TJ čp. 77

Zadávací dokumentace Zateplení klubovny a šaten TJ čp. 77 Zadávací dokumentace Zateplení klubovny a šaten TJ čp. 77 1. Identifikační údaje zadavatele Zadavatel: Sídlo: IC: Statutární zástupce: Obec Dolní Tošanovice Dolní Tošanovice 121, 739 53 Hnojník 00576875

Více

Název zakázky: Odstranění závad z energetického auditu v objektech VOŠ a SŠ Boskovice

Název zakázky: Odstranění závad z energetického auditu v objektech VOŠ a SŠ Boskovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, k zjednodušenému podlimitnímu řízení na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále i zákon) a metodického pokynu ROP Střední Morava Zadávání zakázek a veřejných zakázek

Více

Statutární město Karlovy Vary. zastoupené. Zadávací dokumentace

Statutární město Karlovy Vary. zastoupené. Zadávací dokumentace Statutární město Karlovy Vary zastoupené odborem majetku města Magistrátu města Karlovy Vary Moskevská 2035/ 21, 361 20 Karlovy Vary Tel. ústředna 353 118 111, Fax 353 118 400, E-mail: l.pokorny@mmkv.cz

Více

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v užším řízení dle Příručky pro žadatele a příjemce Integrovaného operačního programu a dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Zadavatel. Mgr.Vladimír Richter, Ing.Martin Šnorbert. VYBER,s.r.o., Ing. Radovan Louda

Zadavatel. Mgr.Vladimír Richter, Ing.Martin Šnorbert. VYBER,s.r.o., Ing. Radovan Louda Základní údaje zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava oprava schodiště IČ : 00262871 Adresa sídla

Více

VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku)

VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku) VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku) 1. Smluvní strany 1.1. Zhotovitel: se sídlem: IČ: zastoupené: Bankovní spojení:

Více

NÁZEV AKCE: ZMĚNA TOPNÉHO MÉDIA (REKONSTRUKCE VÝMĚNÍKOVÉ STANICE) Zadavatel: Brno dne 4. 7. 2012

NÁZEV AKCE: ZMĚNA TOPNÉHO MÉDIA (REKONSTRUKCE VÝMĚNÍKOVÉ STANICE) Zadavatel: Brno dne 4. 7. 2012 Brno dne 4. 7. 2012 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: ZMĚNA TOPNÉHO MÉDIA (REKONSTRUKCE VÝMĚNÍKOVÉ STANICE) Zadavatel: Název: Obchodní akademie, Střední odborná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel veřejné zakázky MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU se sídlem, vydává dokument: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu SKLAD

Více

Služba lokálního Internetu - připojení symetrickou rychlostí - nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1

Služba lokálního Internetu - připojení symetrickou rychlostí - nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1 Č.j.: 13812/2012-OIT Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Zadávací dokumentace. k veřejné zakázce. NDA, výběrové řízení na technický dozor investora, záložní pracoviště

Zadávací dokumentace. k veřejné zakázce. NDA, výběrové řízení na technický dozor investora, záložní pracoviště Zadávací dokumentace k veřejné zakázce NDA, výběrové řízení na technický dozor investora, záložní pracoviště 1 Všeobecné informace 1.1 Úvodní informace Zakázka je součástí projektu Národní digitální archiv

Více

Ř Í Z E N Í. Stavba VII. etapy a dokončení IV. b) etapy zpevněných chodníků po obci Výrava

Ř Í Z E N Í. Stavba VII. etapy a dokončení IV. b) etapy zpevněných chodníků po obci Výrava V Ý B Ě R O V É Ř Í Z E N Í Výzva zadávací dokumentace k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro zakázku malého rozsahu ( 12, odst.(3)) ve zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) na stavební práce

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi. I.

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi. I. SMLOUVA O DÍLO č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi I. Smluvní strany Objednatel:

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 2014_07 Rekonstrukce kotelen, Brno Líšeň, PSČ 628 00

SMLOUVA O DÍLO č. 2014_07 Rekonstrukce kotelen, Brno Líšeň, PSČ 628 00 SMLOUVA O DÍLO č. 2014_07 Rekonstrukce kotelen, Brno Líšeň, PSČ 628 00 uzavřená na základě ustanovení 11 a 89 až 92 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách a 1724 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský

Více

SMLOUVA O DÍLO. název/obchodní firma..(doplní UCHAZEČ) (DOPLNÍ UCHAZEČ) Jednající/Zastoupený: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Bankovní spojení: (DOPLNÍ UCHAZEČ)

SMLOUVA O DÍLO. název/obchodní firma..(doplní UCHAZEČ) (DOPLNÍ UCHAZEČ) Jednající/Zastoupený: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Bankovní spojení: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Příloha č. 1 zadávací dokumentace SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Chráněné bydlení pro zdravotně postižené Olešnice opakované řízení zadávané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup domácích kompostérů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup domácích kompostérů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vydaná v souladu se závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP verze ke dni 27. 1. 2012 k veřejné zakázce na dodávky s názvem: zadávané v souladu s ustanovením 18 odst.

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. V ý z v a

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. V ý z v a V ý z v a k podání nabídky dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie Zakázka: Zadavatel: Druh zakázky: Způsob zadání: Kompaktní samosběrné zametací

Více

MVR-108022 Integrovaný systém nakládání s odpady Města Letohrad a jeho okolí, I.etapa

MVR-108022 Integrovaný systém nakládání s odpady Města Letohrad a jeho okolí, I.etapa Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na provedení služby Inženýrská činnost - stavební dozor dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, která se uskuteční formou

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu 8888 Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce): Výzva k podání nabídek

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Mateřská škola Veselá školka Šumperk, Prievidzská 1 příspěvková organizace 787 01 Šumperk ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 78527/2015 Naše sp. zn.: 78527/2015 MJP/LESA *MUSPX01IZC59* Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova

Více

Textová část Zadávací dokumentace

Textová část Zadávací dokumentace Výzva a textová část Zadávací dokumentace DD Kytín, poskytovatel sociálních služeb Kytín čp. 2, 252 10 Mníšek pod Brdy IČO : 69344035 Textová část Zadávací dokumentace Podle ustanovení 12, odst 3, zákona

Více

Azylový dům v Rumburku - stavební práce

Azylový dům v Rumburku - stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE CEDR komunitní centrum, občanské sdružení Sídlem: Křižíkova 918/32, 407 46 Krásná Lípa IČO: 26590735 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou ve zjednodušeném

Více

Kupní smlouva uzavřená v souladu s 2079 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Kupní smlouva uzavřená v souladu s 2079 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Kupní smlouva uzavřená v souladu s 2079 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany Obchodní společnost: Karlovarský kraj IČO: 70891168 se sídlem: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Zastoupená:

Více

Příloha č. 2 ZD ZMĚNA STAVBY č. p. 7 JENÍKOV

Příloha č. 2 ZD ZMĚNA STAVBY č. p. 7 JENÍKOV Smlouva o dílo (dále SOD) uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel:.. Sídlo:.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE. A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE. A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona Město Hrádek nad Nisou Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v souladu s 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Šumperk zastoupené MěÚ Šumperk odborem strategického rozvoje, územního plánování a investic Jesenická 31, Šumperk Naše čj.: MUSP 27380/2013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení. Energetické úspory KD ve Stříteži

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení. Energetické úspory KD ve Stříteži ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Obec Střítež, Střítež 118, PSČ: 739 59, Střítež u Českého Těšína, IČ: 00576913, si Vás dovoluji vyzvat

Více

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace, včetně zadávací dokumentace Obec Malý Újezd, jako veřejný zadavatel ve smyslu ust. 2 odst. 1) písm. c)

Více

Infrastruktura pro virtuální servery.

Infrastruktura pro virtuální servery. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zjednodušeného podlimitního řízení ve smyslu ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, veřejné zakázky na dodávku s názvem:. Zdravotnická

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a v souladu s Pokyny pro zadávání zakázek v rámci Regionálního

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Elektronické učebnice veřejná zakázka na služby zadávaná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále i zákon) a dle metodického pokynu ROP Střední Morava Zadávání zakázek a veřejných zakázek

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky (ZMR 2. kategorie). Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Čj. ORRI/17005-16/vark ORRI/2615-2016 V Rumburku dne 20.05.2016. Zateplení budovy ZŠ Tyršova 1. Stupeň, Rumburk

Čj. ORRI/17005-16/vark ORRI/2615-2016 V Rumburku dne 20.05.2016. Zateplení budovy ZŠ Tyršova 1. Stupeň, Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a v souladu se směrnicí č. 2/2015, o zásadách a postupech při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

Smlouva o dílo (dále SOD)

Smlouva o dílo (dále SOD) Smlouva o dílo (dále SOD) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel: Sídlo: MATEX HK, s.r.o. Statutární orgán: Martin Žítek, jednatel společnosti IČO: 259 68 807 DIČ: CZ259 68 807 Zástupce pověřený jednáním ve

Více

Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO

Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO Výzva k podání nabídky Statutární město Brno, Dominikánské

Více

Příloha č. 2 ZD MÍSTO U ŘEKY - RADOTÍN Návrh smlouvy o dílo

Příloha č. 2 ZD MÍSTO U ŘEKY - RADOTÍN Návrh smlouvy o dílo Smlouva o dílo (dále SOD) uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel:.. Sídlo:.

Více

Zadávací dokumentace. na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Zadávací dokumentace. na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadavatel: Obec Pazderna Pazderna 65 739 51 Dobrá Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Udržovací práce kaple sv. Jana Nepomuckého v Pazderně etapa 1- Obnova střechy

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vydaná v souladu se Zákonem o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. (dále jen zákon ) u zakázek spolufinancovaných z Operačního programu podnikání a inovace. Zadávací dokumentace se zadává v rámci projektu

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné ejné zakázce zadávané podle zákona č.. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů na stavební práce - nadlimitní zakázka Druh zadávacího řízení: otevřené

Více

(požadavky a podmínky pro zpracování nabídky)

(požadavky a podmínky pro zpracování nabídky) Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou zjednodušeným podlimitním řízením podle 25 písm. a) a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

VÝZVA. DDŠ Hamr n. J. rekonstrukce a přístavba školy č.p.49 - zpracování projektové dokumentace

VÝZVA. DDŠ Hamr n. J. rekonstrukce a přístavba školy č.p.49 - zpracování projektové dokumentace VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) a Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek

Více

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE je nedílnou součástí zadávací dokumentace jednotlivých částí veřejné zakázky (dále jen ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Smlouva o dílo č. OR/14/22645. Realizace úspor energie - areál Chrudimské nemocnice, a.s., operační sály

Smlouva o dílo č. OR/14/22645. Realizace úspor energie - areál Chrudimské nemocnice, a.s., operační sály Krajský úřad Pardubického kraje Smluvní strany Smlouva o dílo č. OR/14/22645 na zhotovení díla Realizace úspor energie - areál Chrudimské nemocnice, a.s., operační sály a Objednatel: Pardubický kraj Sídlo

Více

Písemná výzva k předložení nabídky na realizaci stavby

Písemná výzva k předložení nabídky na realizaci stavby Písemná výzva k předložení nabídky na realizaci stavby 1. Identifikační údaje zadavatele: Domov Duha, příspěvková organizace, Hřbitovní 1128/41, 741 01 Nový Jičín, IČ 48804886 Kontaktní osoba, telefon:

Více

v y z ý v á Rekonstrukce podlah v tělocvičnách v objektu Gymnázia, Praha 9, Českolipská 373

v y z ý v á Rekonstrukce podlah v tělocvičnách v objektu Gymnázia, Praha 9, Českolipská 373 Gymnázium, Praha 9, Českolipská 373 Českolipská 373, 190 00 Praha 9 IČ: 60445475, DIČ: CZ 60445475 tel.: 283 882 028, fax.: 286 880 209 e-mail: info@ceskolipska.cz www.ceskolipska.cz Výzva k podání cenové

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách Rekonstrukce a výstavba veřejného osvětlení obce Bernartice 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Podrobné podmínky zadávací dokumentace Zadávací řízení: Zjednodušené podlimitní zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění Podlimitní

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění I. Smluvní strany Objednatel: Název: Sídlo: Městys Vranov nad Dyjí Náměstí 21, 671 03 Vranov nad Dyjí Jejímž jménem

Více

Výzva k podání nabídky včetně. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Změna způsobu vytápění Základní školy. č. p.

Výzva k podání nabídky včetně. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Změna způsobu vytápění Základní školy. č. p. Projekt bude financován ze zdrojů EU - Operační program Životní prostředí Výzva k podání nabídky včetně Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Veřejné zakázky zadané ve zjednodušeném podlimitním

Více

Výzkumně vzdělávací areál Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci Přístrojové vybavení laboratoře LOGOPEDIE II.

Výzkumně vzdělávací areál Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci Přístrojové vybavení laboratoře LOGOPEDIE II. Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Výzkumně vzdělávací

Více

SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II

SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II Takto označené údaje doplní zadavatel. Takto označené údaje povinně doplní uchazeč. SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II 1 TATO SMLOUVA O DÍLO (dále

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Masarykův domov mládeže a školní jídelna Brno, příspěvková organizace Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon):

Více

Výzva více zájemcům k podání nabídek

Výzva více zájemcům k podání nabídek Výzva více zájemcům k podání nabídek PREAMBULE Tato veřejná zakázka je spolufinancována z Evropské Unie v rámci Operačního programu Životní prostředí, kdy tato je zadávána v souladu se zásadami transparentnosti,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Tato veřejná zakázka je zadávána v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP a v souladu s dokumentem Ministerstva pro místní rozvoj Závazné postupy pro zadávání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zpracování nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Název veřejné zakázky: Zateplení školní jídelny v Bělotíně

Více

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Zakázka: Rozvoj infrastruktury pro vytvoření společné nabídky služeb v cestovním ruchu na území Valašska Horního Vsacka Druh zakázky podle jejího

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: nám. Míru 26, Šumperk rekonstrukce čelní fasády domu

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: nám. Míru 26, Šumperk rekonstrukce čelní fasády domu Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 101616/2015 Naše sp. zn.: 101616/2015 MJP/LESA *MUSPX01JUQO8* 1. Zadavatel: Město Šumperk, zastoupené: ve věcech smluvních:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Dodávka ICT

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Dodávka ICT ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY Dodávka ICT 1 OBSAH: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE... 3 2 PŘEDMĚT PLNĚNÍ ZAKÁZKY... 3 3 PŘEDPOKLÁDANÁ HODNOTA ZAKÁZKY...

Více