Orientační tabulka velikostí se řídí výškou postavy odpovídající průměrné hmotnosti. XS S M L XL XXL

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Orientační tabulka velikostí se řídí výškou postavy odpovídající průměrné hmotnosti. XS S M L XL XXL"

Transkript

1 Nabídka služeb a sortimentu Daflex System s.r.o. Informace. Vzor přihlášky a objednávky. Originální metoda Daflex System, určená ke komplexnímu cvičení pohybového aparátu s využitím české patentované zdravotní a rehabilitační pomůcky Daflex.

2 Daflex pomůže plně využít každou část vašeho těla. Mohou cvičit i handicapovaní lidé. V jednom cvičení zapojujeme najednou více svalových skupin. Jak stabilizující, tak mobilizující svaly. Daflex učinil cvičení funkčním a komplexním. Daflex plně využíváme při funkčním cvičení "otevřený nebo uzavřený řetězec ". Daflex odhalí Tvé slabiny. Ví jak najít zkrácený sval a pomůže ho uvolnit. Balíček Daflex pro Daflex System, který vidíte a metoda, kterou vnímáte, přináší do vašeho soukromí nenápadné, ale "výživné" cvičení zajímavé i pro lenochy. Cvičební programy jsou připraveny i pro toho, kdo tráví čas u televize v křesle nebo posteli. Jediné, co potřebujete, je váš osobní Daflex. Pomůcku Daflex je možné zakoupit v barvách pink a blue, vždy podle využití a velikosti. Orientační tabulka velikostí se řídí výškou postavy odpovídající průměrné hmotnosti. XS S M L XL XXL do158cm do168cm do178cm do188cm do198cm do208cm Daflex na míru: atypické velikosti pomůcky pro postavy s hmotností nad 130 kg, vývojovou nebo poúrazovou vadou vyrábíme pouze na objednávku. Upozornění: Zdravotní a rehabilitační pomůcka Daflex, je zapsána a chráněna Úřadem průmyslového vlastnictví. Design výrobku je chráněn a zapsán v rámci EU průmyslovým vzorem Společenství RCD Konstrukční řešení "pomůcky" - technické provedení je chráněno užitným vzorem UV ČR a ÚV 6781 SK. Logo "DAFLEX SYSTEM" je chráněno zapsanou Kombinovanou ochrannou známkou č Logo "DAFLEX SYSTEM" je chráněno zapsanou ochrannou známkou Společenství No Další mezinárodní přihláška ochranné známky "DAFLEX SYSTEM" byla podána pro země: USA (US), Rusko (RU), Vietnam (VN), Švýcarsko (CHF), Čína (CN), Turecko (TR), Indie (IN) a Kanada (CA) Sortiment Daflex System je vyroben výhradně pro: Zdravé Beskydy, s.r.o. a Daflex System s.r.o. Kunčice pod Ondřejníkem 425, Český patentovaný výrobek. Kvalitní, ručně vyráběný v Beskydech. Splňuje požadavky na obecnou bezpečnost.

3 Nabídka služeb Daflex System s.r.o. Základní služby: Kurz Daflex Basic s certifikátem a účastnickým listem V ceně certifikovaného kurzu pro zaměstnavatele: 1x kurz teorie a praxe Daflex Basic pro 1 osobu, certifikát cvičitele pro Daflex System (na jméno absolventa), registrační číslo (určeno k nákupu za velkoobchodní ceny), účastnický list cvičitele pro Daflex System (na jméno absolventa), tištěný výukový materiál, instruktážní DVD a 1x zdravotní a rehabilitační balíček Daflex Set. - konečná cena pro žadatele 8 264,46 Kč bez DPH, 21% DPH, Kč s DPH. Kurz Daflex Basic s účastnickým listem V ceně účastnického kurzu pro zaměstnance: 1x kurz teorie a praxe Daflex Basic pro 1 osobu, účastnický list cvičitele pro Daflex System (na jméno absolventa), tištěný výukový materiál. - konečná cena pro žadatele 826,45 Kč bez DPH, 21% DPH, Kč s DPH. Poznámka: - přímý účastník (zaměstnanec) přihlášený dodatečně mimo termín certifikovaného kurzu (pro vlastního zaměstnavatele) zaplatí částku ve výši celkem 1652,89 bez DPH, 21%DPH, 2 000,- Kč s DPH. Doplňkové služby: Pronájem zdravotní a rehabilitační pomůcky Daflex po dobu konání kurzu: 165,29 Kč bez DPH, 21% DPH, 200 Kč s DPH. Ubytování v centru Daflex System: 350 Kč/os/noc, (provozovatel centra není plátce DPH). Ceník aktualizovaný dne

4 Místo konání: školící centrum: jiné zařízení: Adresa: Ulice: Daflex System - Kunčice pod Ondřejníkem, č.425 Název zařízení: Č.p.: Město: PSČ: Termín kurzu: Daflex System s.r.o. Přihláška na kurz Daflex Basic Toto je závazná přihláška pro jednu osobu. Vámi uvedené údaje považujeme za interní a budou použity pouze pro registrační účely kurzu. Požadované osvědčení, získané po absolvování kurzu: Certifikovaný kurz bude evidovaný pod organizací: IČ: Název organizace: Adresa: Údaje zájemce o kurz: Titul: Jméno: Příjmení: Datum narození: Adresa: Ulice: Č.p.: Město: PSČ: Stát: Orientační informace: výška/cm: váha/kg: Telefon: Odbornost: Pokud vyberete "jiná", napište svou odbornost zde: Mám zájem o zdravotní a rehabilitační pomůcku Daflex. Barva: Mám zájem o ubytování v centru Daflex System: příjezd dne: odjezd dne: Datum odeslání přihlášky: Přihlášku vyplnil: Kontaktní telefon: Vyplněnou závaznou přihlášku odešlete na: drastikova@daflex.cz Dokument aktualizován dne:

5 INFORMACE Vyplněnou přihlášku zašlete, prosím, em na adresu: Bližší informace naleznete na internetových stránkách Kurz je intenzivního typu a vhodný pro lékaře, fyzioterapeuty, zdravotní sestry, trenéry, instruktory, cvičitele, maséry, učitele, sportovce. Výukový plán: teoretická a praktická část Daflex Basic - doba trvání cca 6 hodin. Místo konání: vzdělávací a pohybové studio Daflex System, Kunčice pod Ondřejníkem 425, (GPS '5,689"N, 18 17'42,096"E) Bus a ČD zastávka Kunčice pod Ondřejníkem. S možností ubytování za 350,- Kč /os. /noc s parkováním v areálu společnosti Daflex System zdarma. S sebou si vezměte: přezůvky, pohodlné oblečení vhodné ke cvičení, teplé ponožky, ručník, barevné psací potřeby, poznámkový blok, USB disk (doporučeno), svačinu a pití. Při zvolení konání kurzu ve vašem zařízení: nabízíme možnost domluvy individuálního termínu. Potvrzení kurzu: po obdržení přihlášky z Vaší strany, obratem em potvrdíme Vaše závazné místo na kurz a zašleme fakturu na zaplacení. Platba na účet: Platba vždy předem v plné výši na účet v ČR FIO banka /2010. Platba musí být připsána na účtu společnosti Daflex System nejpozději tři pracovní dny před nástupem na kurz. Neúčast na kurzu z vážných důvodů je možná omluvit písemně přes SMS nebo 48 hodin před začátkem kurzu. Omluvu potvrdíme a domluvíme náhradní termín. V případě bankovního převodu z jiných zemí je nutno předem dohodnout individuální podmínky. Do zprávy pro příjemce uveďte: druh kurzu, jméno a datum narození nebo název organizace. V ceně certifikovaného kurzu pro zaměstnavatele: 1x kurz teorie a praxe Daflex Basic pro 1 osobu, certifikát cvičitele pro Daflex System (na jméno absolventa), registrační číslo (určeno k nákupu za velkoobchodní ceny), účastnický list cvičitele pro Daflex System (na jméno absolventa ), tištěný výukový materiál, instruktážní DVD a 1x zdravotní a rehabilitační balíček Daflex Set. Konečná cena pro žadatele certifikovaného kurzu - zaměstnavatele: celkem s DPH ,- Kč. Nabídka pro zaměstnance: vstup pro tzv. další přímé účastníky kurzu, určeno pouze s vlastním účastníkem (zaměstnavatelem) certifikovaného kurzu. Za každého dalšího přihlášeného přímého účastníka (zaměstnance) kurzu Daflex Basic je účtována částka ve výši 1 000,- Kč. V ceně účastnického kurzu pro zaměstnance: 1x kurz teorie a praxe Daflex Basic pro 1 osobu, účastnický list cvičitele pro Daflex System (na jméno absolventa), tištěný výukový materiál. Konečná cena pro účastníka kurzu - zaměstnance: celkem s DPH 1 000,- Kč. Poznámka - přímý účastník (zaměstnanec) přihlášený dodatečně mimo termín certifikovaného kurzu (pro vlastního zaměstnavatele) zaplatí částku ve výši celkem s DPH 2 000,- Kč. Daflex, základní souprava: pro přímé účastníky kurzu (zaměstnance) je možnost k zakoupení vždy samostatně na objednávku podle potřeby a množství.

6 Nabídka sortimentu Daflex System s.r.o. Zdravotní a rehabilitační pomůcka Daflex v základní soupravě: Souprava Daflex obsahuje: 1ks zdravotní a rehabilitační pomůcka Daflex, 1ks fixační váleček, 1ks lehký batůžek, informace a tištěný návod ke cvičení. Zdravotní a rehabilitační pomůcku Daflex rozlišujeme: Daflex, blue barva modrá, velikosti XS, S, M, L, XL, XXL Daflex, pink barva růžová, velikosti XS, S, M, L, XL, XXL Vše pouze na objednávku. Barva a velikost bez rozdílu ceny. Velkoobchodní ceny pro registrované zákazníky zašleme v ceníku na dotaz: Zdravotní a rehabilitační pomůcka Daflex se dělí na: základní souprava a balení Daflex Set Daflex doplňky: Thermo pás Motorický váleček Batůžek Madlo ke cvičení Cvičební DVD plná verze: dle nabídky Cvičení, přednášky, poradenství, programy na míru aj. - cena dle individuálního požadavku podaného objednávkovým listem služeb. Ceník aktualizovaný dne

7 Poznámky, možnosti: 1. veškeré tištěné materiály zašleme na požadavek v elektronické podobě, 2. přihláška na kurz v tomto dokumentu je pouze informativní vzor. Přihláška a objednávkový list v elektronické podobě jsou funkční verze, přednastaveny pro jednoduché vyplnění. 3. každý žadatel a zákazník, certifikovaný i maloobchodní odběratel, má možnost vyjednat základní služby ( kurzy ) a veškerý sortiment Daflex System ( základní soupravy, doplňky Daflex ) na splátky i bez navýšení od částky Kč vč. DPH. Souhrn pro certifikované cvičitele Daflex System: 1. certifikovaný cvičitel nakupuje sortiment a služby za velkoobchodní ceny. V ČR od velkoobchodního dodavatele Daflex System s.r.o., IČ: certifikovaný cvičitel má právo sortiment Daflex používat a prodávat zákazníkům - cvičencům, dle vlastního sazebníku bez omezení výše ceny. 3. certifikovaný cvičitel sám předvede, poučí a zaučí zákazníka - cvičence jak používat sortiment originální značky Daflex System. Poznámka, doporučení: Převážná většina certifikovaných cvičitelů Daflex System dodává pomůcku Daflex s vlastním cvičebním programem sestaveným na míru konkrétního cvičence. Od tohoto plánu se odvíjí konečná cena i s pomůckou Daflex. Příklad doporučené maloobchodní ceny: základní souprava Daflex: - nákup z velkoobchodu - ceník zašleme na dotaz - prodej od certifikovaného cvičitele a cena pro zákazníka doporučená Kč s DPH / ks Více informací, ceník pro certifikované cvičitele zašleme na dotaz.

www.daflex.cz Informace a návod na použití balíčku Daflex Set

www.daflex.cz Informace a návod na použití balíčku Daflex Set www.daflex.cz Informace a návod na použití balíčku Daflex Set Unikátní cvičební metoda Daflex System s originální pomůckou Daflex vám umožní cvičit v odlehčení, bez přetěžování svalů. Bez potřeby tělocvičny,

Více

DOPRAVA: pouze vlastní

DOPRAVA: pouze vlastní LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR 2016 INFORMACE O POBYTU PŘIHLÁŠENÍ K POBYTU - INFORMACE TERMÍN POBYTU - CENA POUKAZU DŮLEŽITÉ DOKUMENTY - NÁSTUP POBYTU ZPŮSOB ÚHRADY STORNOPODMÍNKY ADRESA POBYTU KONTAKT DOPRAVA POUZE

Více

FOND MLÁDEŽE A SPORTU ZLÍNSKÉHO KRAJE

FOND MLÁDEŽE A SPORTU ZLÍNSKÉHO KRAJE FOND MLÁDEŽE A SPORTU ZLÍNSKÉHO KRAJE Žádost o poskytnutí finanční podpory Neinvestiční finanční podpora jednorázových akcí v oblasti mládeže a sportu 2015 1 I. IDENTIFIKACE ŽADATELE Podnikající fyzická

Více

Technické vybavení. vyzývá uchazeče k podání nabídky na dodávku

Technické vybavení. vyzývá uchazeče k podání nabídky na dodávku Technické vybavení Identifikační údaje zadavatele: Město Rumburk Tř. 9. května 1366/48 408 01 Rumburk IČ: 00261602 DIČ: CZ 00261602 zastoupené: Darkem Švábem,místostarostou města Rumburk tel.: 412 356

Více

K V A L I T A V N I T Ř N Í H O

K V A L I T A V N I T Ř N Í H O VÁS ZVOU NA SEMINÁŘ K V A L I T A V N I T Ř N Í H O P R O S T Ř E D Í B U D O V Hradec Králové, úterý 7. dubna 2015 Kongresové centrum ALDIS Hlavním tématem semináře jsou otázky zhoršující se kvality vnitřního

Více

Čtěte vzkazy, zde mohou být aktuální slevy nebo jiné hromadné úpravy, např při změně tarifů ČP, apod.

Čtěte vzkazy, zde mohou být aktuální slevy nebo jiné hromadné úpravy, např při změně tarifů ČP, apod. PODMÍNKY PRODEJE Dobrý den, těší mne Váš zájem o nabízené zboží. Prosím, přečtěte si podmínky prodeje. NOVÉ ZBOŽÍ je prodáváno společností LR Parts s.r.o. Tererova 1356/6 149 00 Praha 4 IČO: 03816249,

Více

OBLASTNÍ STUDIJNÍ STŘEDISKO v roce 2016 aneb MLADÝ ZDRAVOTNÍK

OBLASTNÍ STUDIJNÍ STŘEDISKO v roce 2016 aneb MLADÝ ZDRAVOTNÍK ČESKÝ ČERVENÝ KŘÍŽ OBLASTNÍ SPOLEK PRACHATICE Vážení rodiče, OBLASTNÍ STUDIJNÍ STŘEDISKO v roce 2016 aneb MLADÝ ZDRAVOTNÍK V Prachaticích dne 14.3.2016 dovolujeme si pozvat Vaše dítě na Oblastní studijní

Více

ŽÁDOST O NADAČNÍ PŘÍSPĚVEK

ŽÁDOST O NADAČNÍ PŘÍSPĚVEK ŽÁDOST O NADAČNÍ PŘÍSPĚVEK Vyplní nadace: Číslo žádosti Poznámka Číslo smlouvy Rozsah projektu Informace o organizaci - vyplní žadatel Základní informace Název organizace * IČ * Forma právní subjektivity

Více

Změna koncepce školy

Změna koncepce školy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ dodávka výpočetní techniky a periférií pro realizaci projektu : Změna koncepce školy 1. Zadavatel zakázky : Biskupské gymnázium, U Klafárku 1, 591 01 Žďár nad Sázavou,

Více

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu pro rok 2016

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu pro rok 2016 STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Odbor.. nám. Dr. E. Beneše 1/1, 460 59 Liberec 1 Žádost o poskytnutí dotace z Fondu pro rok 2016 Žadatel Název* IČO* E-mail* Telefon* Datová schránka Adresa webových stránek Adresa

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Č. 21108 zakázka zadávaná v otevřeném řízení dle 27 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon s názvem Mateřská škola Proseč zateplení

Více

Vážené dámy, vážení pánové, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na setkání smluvních podniků do Brna.

Vážené dámy, vážení pánové, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na setkání smluvních podniků do Brna. Sylva Vavrušová 16. 2. 2012 1/4 Zpracoval Datum Vážené dámy, vážení pánové, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na setkání smluvních podniků do Brna. Kdy 21. 23. března 2012 Kde Téma setkání Přednášející

Více

Nákup materiálu pro IVP

Nákup materiálu pro IVP Česká republika Ministerstvo obrany Nákup materiálu pro IVP Nákup materiálu pro IVP 1 / 9 Výběrové řízení Typ VŘ: POP - Poptávkové řízení jednorázové Nákup x odprodej: Nákup Druh výdaje: Movitý Způsob

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ 1. Název zakázky Výstavba beachvolejbalových kurtů s dodávkou přetlakové haly Zakázka je realizována v rámci projektu reg. č. CZ.2.16/3.3.00/22114 s názvem Vybudování

Více

PODMÍNKY PRODEJE. Jan E. (mimigalaxie) ID 345861 - PODMÍNKY PRODEJE platné ke dni: 15.1.2014, 9:55

PODMÍNKY PRODEJE. Jan E. (mimigalaxie) ID 345861 - PODMÍNKY PRODEJE platné ke dni: 15.1.2014, 9:55 PODMÍNKY PRODEJE Milí zákazníci, Každá objednávka je pro nás závazná, prosíme,pokud nemáte o dané zboží zájem,informujte nás. Jsme pouze INTERNETOVÝ OBCHOD! Zboží odebíráme od dodavatelů a některé zboží,které

Více

Adresát (zde vložte jméno a příjmení/název obchodní firmy, adresu sídla, popř. faxové číslo a emailovou adresu prodávajícího)...

Adresát (zde vložte jméno a příjmení/název obchodní firmy, adresu sídla, popř. faxové číslo a emailovou adresu prodávajícího)... PODMÍNKY PRODEJE Provozovatel Mia Shop s. r. o. Slezská 105/1739 Praha 3 130 00 Česká republika tel. 602207888 IČ 24844314 Část I. 1. Zrušení objednávky a odstoupení od smlouvy vrácení zboží do 14 dnů

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PODNIKATELE

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PODNIKATELE OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PODNIKATELE Tyto obchodní podmínky jsou platné a účinné od 1. 3. 2016, v aktualizované verzi pro konkrétní smluvní vztah vždy ke dni odeslání objednávky (dílčí kupní smlouvy), případně

Více

ČÁST PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ ( 1) 1 Předmět úpravy Tento zákon zapracovává příslušné předpisy Evropské unie 1 a upravuje

ČÁST PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ ( 1) 1 Předmět úpravy Tento zákon zapracovává příslušné předpisy Evropské unie 1 a upravuje 247/2000 Sb. znění účinné od 20. 2. 2016 247 ZÁKON ze dne 30. června 2000 o získávání a zdokonalování odborné způsobilosti k řízení motorových vozidel a o změnách některých zákonů Parlament se usnesl na

Více

OBCHODNÍ A REKLAMAČNÍ ŘÁD

OBCHODNÍ A REKLAMAČNÍ ŘÁD OBCHODNÍ A REKLAMAČNÍ ŘÁD Obchodní podmínky Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.stitkyvymenyoleje.cz. Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České

Více

Přihlášky přijímáme do 17. června 2016 na adrese: Alžběta Greplová, Žďárská 332, Nové Město na Moravě.

Přihlášky přijímáme do 17. června 2016 na adrese: Alžběta Greplová, Žďárská 332, Nové Město na Moravě. LDT Maracaibo, z.s., IČO: 433 82 614 www.maracaibo.cz kontakty: Mgr. Ondřej Laštovička tabor.maracaibo@seznam.cz (hlavní vedoucí) Ing. Anna Kopečková 602 849 435 (finance, platby, faktury, ) Vážení rodiče,

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA č.: 16.. (var.symbol) dítěte na letní stanový tábor

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA č.: 16.. (var.symbol) dítěte na letní stanový tábor ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA č.: 16.. (var.symbol) dítěte na letní stanový tábor Pořadatel: Středověk neskončil, o.s., IČ: 228 88 179 Místo konání: Lomnička u Plas Termín: 6. 8. 2016 (sobota) 13. 8. 2016 (sobota)

Více

PROGRAM č. 1/2015/P obce Troubelice, pro poskytování dotací z rozpočtu obce Troubelice

PROGRAM č. 1/2015/P obce Troubelice, pro poskytování dotací z rozpočtu obce Troubelice Obec TROUBELICE tel./fax: +420 585 032 108 Program č: 1 Rok vydání: 2015 Datum účinnosti: 12. 3. 2015 Typ: platné Označení programu: 1/2015/P PROGRAM č. 1/2015/P obce Troubelice, pro poskytování dotací

Více

Návod, jak správně vyúčtovat poskytnutý finanční dar od ČEZ, a. s.

Návod, jak správně vyúčtovat poskytnutý finanční dar od ČEZ, a. s. Návod, jak správně vyúčtovat poskytnutý finanční dar od ČEZ, a. s. Formulář závěrečné hodnotící zprávy Vyplnění základních údajů o organizaci a projektu Povinné dokumenty, které se přikládají k závěrečné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Název veřejné zakázky

Více

Tábor na kolech II starší děti

Tábor na kolech II starší děti Dům dětí a mládeže Brno, Helceletova, příspěvková organizace pracoviště Fantázie, Tilhonova 49, Brno 627 00 tel: 539 085 766, 775 600 405, fantazie@helceletka.cz Termín 9. 16. 7. 2016 Rekreační středisko

Více

Program dotací z rozpočtu města Trutnova

Program dotací z rozpočtu města Trutnova Příloha č. 1 Program dotací z rozpočtu města Trutnova Okruh způsobilých žadatelů o dotace - Žadatel musí mít bydliště, sídlo či působnost na území obce. - Žadatel nesmí mít neuhrazené závazky vůči poskytovateli,

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. A96/1Q/2015 uzavřená podle 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku ČR, v platném znění

KUPNÍ SMLOUVA č. A96/1Q/2015 uzavřená podle 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku ČR, v platném znění KUPNÍ SMLOUVA č. A96/1Q/2015 uzavřená podle 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku ČR, v platném znění Smluvní strany: Mestské lesy Bardejov s.r.o. sídlo: Štefánikova 786, PSČ 085 01 Bardejov,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Název veřejné zakázky

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA LETNÍ STANOVÝ TÁBOR 2012

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA LETNÍ STANOVÝ TÁBOR 2012 Pořadatel: PS SMĚR, Bohumínská 437/42, 710 00 Ostrava - Slezská Ostrava; IČ: 44941234 vedoucí PS SMĚR: Petr Košák 737 501 029 bennz@email.cz hospodář PS SMĚR: Ing. Roman Procházka 777 823 041 servus.bambus@seznam.cz

Více

09624N-I-CZ Krajánci Ústí nad Orlicí korektura č. 1

09624N-I-CZ Krajánci Ústí nad Orlicí korektura č. 1 Zakázka č.: 09624N-I-CZ Krajánci Ústí nad Orlicí korektura č. 1 Zhotovitel: FERRAX SPORT s.r.o., Lipolec 14, 380 01 Dačice Firma / jméno: Resler Michael Adresa: Třebovská 279 Město: 562 03 Ústí nad Orlicí

Více

DĚTSKÝ SPORTOVNÍ TÁBOR

DĚTSKÝ SPORTOVNÍ TÁBOR DĚTSKÝ SPORTOVNÍ TÁBOR Vážení rodiče, nabízíme Vám přihlášku na stanový sportovní tábor v Caparticích, který se uskuteční od neděle 3.7.2016 do pátku 15.7.2016 a je určen pro děti ve věku 7-15 let, /pro

Více

v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1

v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1 Výrobní firma na základě přihlášení Ulice čp. PSČ Město Č.j. Vyřizuje / linka Datum 167/2012 Ing. Jaromír Matocha 13.3.2012 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební

Více

ve dnech:17. - 24. 8. 2013 (sobota sobota = 8 dní) místo konání: Třinec -Tyra, Nemocniční chata

ve dnech:17. - 24. 8. 2013 (sobota sobota = 8 dní) místo konání: Třinec -Tyra, Nemocniční chata ve dnech:17. - 24. 8. 2013 (sobota sobota = 8 dní) místo konání: Třinec -Tyra, Nemocniční chata Cena : 2,200,-Kč, při platbě uvádějte v.s. 109 Jméno a příjmení Datum narození. Rodné číslo. Bydliště.. Pojišťovna.

Více

Prádlo pro zdravotnický personál

Prádlo pro zdravotnický personál Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění na dodávku: Prádlo pro zdravotnický personál Kód CPV:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU Město Černošice, okres Praha západ Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice odbor informatiky e-mail: informatika@mestocernosice.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU V souladu s

Více

Myofasciální Integrace

Myofasciální Integrace Tělo je naším výrazem ve světě, viditelná forma našich záměrů. M. Merleau-Ponty: Prvenství vnímání Zveme Vás na nově uchopenou výuku kurzu Myofasciální Integrace Úvod do umění a vědy Rolfingu 20. 22. května

Více

Název/jméno žadatele:

Název/jméno žadatele: FORMULÁŘ ŽÁDOSTI O POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKU Z PROSTŘEDKŮ NADAČNÍHO FONDU Nadační fond Tomáše Berdycha IČ: 01573888 se sídlem Na Pankráci 1683/127, Nusle, 140 00 Praha 4 1. Název projektu 2. Oblast podpory

Více

INFORMACE O ZOHIR CAMPU 2016

INFORMACE O ZOHIR CAMPU 2016 INFORMACE O ZOHIR CAMPU 2016 KDY: 23. 7. 2016 29. 7. 2016 KDE: DOKSY (okres Česká Lípa) - rekreační středisko Poslův Mlýn Cena: Termín: Adresa: Ubytování: Min. věk: Doprava: Popis lokality: 5 390,- 23.

Více

Údaje o zdravotní způsobilosti, popřípadě o zdravotních obtížích, které by mohly mít vliv pobyt na táboře...

Údaje o zdravotní způsobilosti, popřípadě o zdravotních obtížích, které by mohly mít vliv pobyt na táboře... Z Á V A Z N Á P Ř I H L Á Š K A poř. číslo Přihlašuji své dítě na letní pobytový tábor: Já, padouch V termínu: 23.7.-30.7.2016 Cena: 3.800 Kč Jméno a příjmení účastníka:.... Národnost:. Státní občanství:...

Více

KATALOG. betonové krytiny BESK a střešního příslušenství

KATALOG. betonové krytiny BESK a střešního příslušenství KATALOG betonové krytiny BESK a střešního příslušenství Betonová střešní krytina BESK Společnost BESK se sídlem v Praskačce na Královéhradecku vznikla v prosinci 1991 a velmi brzy se zařadila mezi přední

Více

3-komorový hrudní drenážní systém

3-komorový hrudní drenážní systém Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění, na uzavření rámcové smlouvy na dodávku: 3-komorový

Více

Co je Daflex System? Jednoduché a účinné cvičení i pro vás.

Co je Daflex System? Jednoduché a účinné cvičení i pro vás. Co je Daflex? Textilní cvičební pomůcka šitá na míru. Daflex je tažný popruh s omezenou délkovou elasticitou. Obsahuje tři průchody na zachycení končetin součastně i fixačního válečku. Zakončený fixačními

Více

Podpora produktů McAfee

Podpora produktů McAfee VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 7.8.2015, do 09.00 h Zodpovědná osoba: Ing. Martin Tauchen, MBA +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu

Více

20. 27. srpna 2016 (od soboty do soboty)

20. 27. srpna 2016 (od soboty do soboty) Dům dětí a mládeže Brno, Helceletova, příspěvková organizace pracoviště Fantázie, Tilhonova 49, Brno 627 00 tel: 539 085 766, 775 600 405, fantazie@helceletka.cz Termín 20. 27. srpna 2016 (od soboty do

Více

ADRESA: Mgr. Karolína Jiráková, Husitská 534 Hradec Králové, 503 01 Tel: 776 721 898. / Prosíme, vyplňte čitelně!!! / Přihlašuji své dítě jménem

ADRESA: Mgr. Karolína Jiráková, Husitská 534 Hradec Králové, 503 01 Tel: 776 721 898. / Prosíme, vyplňte čitelně!!! / Přihlašuji své dítě jménem Závazná přihláška na letní tábor Prorubky 2016 - táborová osada U starého mlýna (založeno v roce 1990) pořadatel: Pionýr, z. s. - Pionýrská Skupina Kamarádi, Kejzlarova 1326 Hradec Králové 12, IČ: 64810305

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO OBCHODU ESHOP.TIERRAVERDE.CZ

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO OBCHODU ESHOP.TIERRAVERDE.CZ VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO OBCHODU ESHOP.TIERRAVERDE.CZ I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Prodávající a provozovatel internetového obchodu: TIERRA VERDE s.r.o. Společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

Mateřská škola Kámen - ústřední vytápění

Mateřská škola Kámen - ústřední vytápění OBEC KÁMEN Kámen 2, 9 1 Kámen WWW.OBECKAMEN.CZ Email: oukamen@quick.cz 6 26 60 IČO: 00281 V Kámeně dne 12. května 201 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04. 09. 2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04. 09. 2014 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 13. 08. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04. 09. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Dodávka 27 notebooků pro Město Písek NÁVRH USNESENÍ

Více

Žádost o hypoteční úvěr

Žádost o hypoteční úvěr smlouvy ( účtu) Žádost o hypoteční úvěr IOC EOC Příjmení *14001C* o úvěr Rodinný stav Wüstenrot hypoteční banka as, Na Hřebenech II 17188, 140 23 Praha 4, IČO: 26747154, zapsaná v OR u Městského soudu

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBECNÁ USTANOVENÍ V souladu s ustanovením 273 obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb., ve znění změn a doplňků, ke zjednodušení praxe uzavírání kupních smluv o dodávkách zboží

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, (DÁLE JEN ZÁKON )

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, (DÁLE JEN ZÁKON ) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADAVATEL: Středočeský kraj Sídlem: Zborovská 11, 150 21 Praha 5 Jednající: MVDr. Josef Řihák, hejtman

Více

KUMSP08QECNC. Smluvní strany

KUMSP08QECNC. Smluvní strany iii v A í...\ i., í! / s _ K S Y ' i' KUMSP08QECNC Veřejná zakázka č. 83/2015 Smluvní strany Moravskoslezský kraj se sídlem: zastoupen: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: (dáiejen kupujícř) 28. října

Více

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se Směrnicí pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

CENÍK MFK CHRUDIM 2019

CENÍK MFK CHRUDIM 2019 CENÍK MFK CHRUDIM 2019 Tepláková (tréninková souprava) souprava OBJ.Č.: CR6585 Materiál: 100% PE Vel.: 104, 116, 128, 140, 152, 164, 176 Cena: 675 Kč vč. loga Vel.: S, M, L, XL, XXL, XXXL Cena: 725 Kč

Více

Ostatní potřeby doporučujeme zakoupit o prázdninách.

Ostatní potřeby doporučujeme zakoupit o prázdninách. ŠKOLNÍ POTŘEBY PRO 1. TŘÍDU na šk.rok 2016/2017 Žáci 1. tříd obdrží ve škole zdarma učebnice, sešity, výkresy a některé pomůcky (vodové barvy, 2 štětce č. 8 a 12, malé, voskovky, lepidlo, plastelínu a

Více

Informace o skautském táboře 2016

Informace o skautském táboře 2016 Informace o skautském táboře 2016 Letošní skautský tábor se koná znovu a zas poblíž vesničky Javoří GPS pozice:49 47'32.538"N, 16 48'26.115"E Stavění tábora: 29.6.-3.7.2016 (pro děti starší 12-ti let a

Více

SMLOUVA O DÍLO. Článek I. Předmět smlouvy

SMLOUVA O DÍLO. Článek I. Předmět smlouvy SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů mezi: 1. Město Tišnov se sídlem nám. Míru 111, 666 19 Tišnov jehož jménem jedná Jan Schneider,

Více

Letní tábor Prorubky (tradice 22 let 1990-2012) U starého mlýna Orlické hory

Letní tábor Prorubky (tradice 22 let 1990-2012) U starého mlýna Orlické hory Letní tábor Prorubky (tradice 22 let 1990-2012) U starého mlýna Orlické hory Pořadatel: Pionýrská skupina Kamarádi Hradec Králové (1990 2012) Závazná přihláška na letní tábor Prorubky 2012 - táborová osada

Více

SMĚRNICE REKTORA č. 5/2001. pro používání vozidel Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně a vozidel zaměstnanců na pracovních cestách

SMĚRNICE REKTORA č. 5/2001. pro používání vozidel Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně a vozidel zaměstnanců na pracovních cestách SMĚRNICE REKTORA č. 5/2001 pro používání vozidel Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně a vozidel zaměstnanců na pracovních cestách Rozdělovník: rektor, kvestor, tajemníci fakult, vedoucí všech rektorátních pracovišť,

Více

5 dní plných nových přátel, zkušeností nauky 1. pomoci a doprovodného programu. Kemp JORDÁN Opárno 410 02 Lovosice. Jméno Příjmení

5 dní plných nových přátel, zkušeností nauky 1. pomoci a doprovodného programu. Kemp JORDÁN Opárno 410 02 Lovosice. Jméno Příjmení 5 dní plných nových přátel, zkušeností nauky 1. pomoci a doprovodného programu Místo konání: Kemp JORDÁN Opárno 410 02 Lovosice Je nutné přivézt dítě osobně na místo konání tam i zpět 24. 3. 2016 od 15

Více

Obchodní podmínky a reklamační řád

Obchodní podmínky a reklamační řád Obchodní podmínky a reklamační řád Před začátkem nákupu v tomto internetovém obchodě se prosím seznamte s těmito obchodními podmínkami a reklamačním řádem. Potvrzením objednávky kupující souhlasí s níže

Více

Adresát (zde vložte jméno a příjmení/název obchodní firmy, adresu sídla, popř. faxové číslo a emailovou adresu prodávajícího)...

Adresát (zde vložte jméno a příjmení/název obchodní firmy, adresu sídla, popř. faxové číslo a emailovou adresu prodávajícího)... PODMÍNKY PRODEJE Provozovatel Romana Knothová Mírové náměstí 69 Úštěk 411 45 Česká republika tel. 605168224 IČ 01532987 Část I. 1. Zrušení objednávky a odstoupení od smlouvy vrácení zboží do 14 dnů od

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci se sídlem Studentská 1402/2, 461 17 Liberec, IČ: 467 47 885 (dále jen zadavatel ), po posouzení veškerých předběžných nabídek doručených ve lhůtě

Více

IČ: 86708660 Zapsán v živnostenském rejstříku (MUJNZU/1818/2012/C/3) - Magistrát města Jablonec nad Nisou

IČ: 86708660 Zapsán v živnostenském rejstříku (MUJNZU/1818/2012/C/3) - Magistrát města Jablonec nad Nisou Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.postele-matrace-rosty.cz. Podmínky blíže upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího. Kontaktní údaje E-shop: Postele-Matrace-Rosty.cz

Více

Mikrobus 9-ti místné osobní vozidlo

Mikrobus 9-ti místné osobní vozidlo Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná v souladu s Pravidly Rady Kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek č. 06/14 ze dne 22. 7. 2014 Mikrobus 9-ti místné osobní vozidlo 1. Údaje o zadavateli Identifikace

Více

Obchodní podmínky a technická specifikace - nárameníky navlékací a podložky s vyšitým hodnostním označením

Obchodní podmínky a technická specifikace - nárameníky navlékací a podložky s vyšitým hodnostním označením Příloha k č.j. : PPR-3348-4/ČJ-2012-0099EC Obchodní podmínky a technická specifikace - nárameníky navlékací a podložky s vyšitým hodnostním označením Česká republika, Ministerstvo vnitra, zastoupené vedoucí

Více

MONTÁŽNÍ POKYNY PRO VYSTAVOVATELE

MONTÁŽNÍ POKYNY PRO VYSTAVOVATELE MONTÁŽNÍ POKYNY PRO VYSTAVOVATELE PVA EXPO PRAHA Beranových 667 199 00 Praha 9 Letňany GPS: Loc: 50 7'46.54"N,14 30'51.48"E Pořádá ABF, a.s. tel.: 225 291 141 e-mail: awohlrabova@abf.cz www.forinterior.cz

Více

Zuzana Čížková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 13.5.2016, 23:12

Zuzana Čížková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 13.5.2016, 23:12 OBCHODNÍ PODMÍNKY Níže uvedené obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.eninka.cz. Přečtěte si prosím tyto podmínky ještě před objednáním, objednáním zboží s nimi vyslovujete souhlas.

Více

Časový plán a základní informace k podávání přihlášek ke studiu

Časový plán a základní informace k podávání přihlášek ke studiu Rozšíření a doplnění VYHLÁŠENÍ PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro akademický rok 2015 2016 A ZVEŘEJNĚNÍ PODMÍNEK PRO PŘIJETÍ ke studiu na ČVUT v Praze Fakultě dopravní pro následující NOVĚ AKREDITOVANÉ OBORY uskutečňované

Více

Smlouva o dílo. I. Smluvní strany. Obec Větřní IČ: 00246182 DIČ: CZ00246182 se sídlem: Na Žofíně 191, 382 11 Větřní Telefonní spojení: 380 732 373.

Smlouva o dílo. I. Smluvní strany. Obec Větřní IČ: 00246182 DIČ: CZ00246182 se sídlem: Na Žofíně 191, 382 11 Větřní Telefonní spojení: 380 732 373. J Smlouva o dílo uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: Níže uvedené smluvní strany I. Smluvní strany Objednatel: Obec

Více

Romana Hložánková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 9.4.2015, 11:25

Romana Hložánková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 9.4.2015, 11:25 Obchodní podmínky platné od 1.1.2014. Pokud se do naši firmy nemůžete dovolat/zvlášť v předvánočním období tj.1.11.-23.12. daného roku /, prosím napište nám mail, tak budete mít jistotu, že se s námi spojíte.

Více

Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ JEZDECKÝ POBYT VE STRÁNI

Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ JEZDECKÝ POBYT VE STRÁNI Díl A str. 1. Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ JEZDECKÝ POBYT VE STRÁNI Provozovatel: Jezdecká stáj Gabrielka, o.s., Stráň 6, 36001 Sadov e-mail

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

FAQ k výzvě č. 51. Musí být všechny vzdělávací programy realizované v rámci projektu akreditované?

FAQ k výzvě č. 51. Musí být všechny vzdělávací programy realizované v rámci projektu akreditované? FAQ k výzvě č. 51 Oprávněnost žadatele Platí pro projekty realizované v rámci výzvy č. 51 podmínka na doložení ročního obratu organizace/společnosti ve výši celé částky rozpočtu projektu? Ano, v rámci

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU č. 2

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU č. 2 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU č. 2 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů,

Více

13. 12. 1 OBSAH 18. 1 VYMEZENÍ ZÁKLADNÍCH POJMŮ 1 ČLÁNEK I ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 ČLÁNEK II UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY A DODÁVKA ZBOŽÍ 3

13. 12. 1 OBSAH 18. 1 VYMEZENÍ ZÁKLADNÍCH POJMŮ 1 ČLÁNEK I ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 ČLÁNEK II UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY A DODÁVKA ZBOŽÍ 3 13. 12. 1 OBSAH VYMEZENÍ ZÁKLADNÍCH POJMŮ 1 ČLÁNEK I ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 ČLÁNEK II UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY A DODÁVKA ZBOŽÍ 3 A. OBJEDNÁVKA ZBOŽÍ 3 B. DODÁVKA ZBOŽÍ, PŘECHOD VLASTNICKÉHO PRÁVA A NEBEZPEČÍ

Více

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v souladu s vyhl. č. 232/2012 Sb.,o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky

Více

W LESE Smlouva o péči o dítě v lesním klubu W lese

W LESE Smlouva o péči o dítě v lesním klubu W lese Smlouva o péči o dítě v lesním klubu W lese Poskytovatel: Společnost Waldorfské školy Příbram Hornická 327, 261 01 Příbram II IČ: 61099309 (dále jen poskytovatel ) Rodič/zákonný zástupce Matka Bydliště

Více

HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Cyklostezka Přerov, nábř. Protifašistických bojovníků

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Cyklostezka Přerov, nábř. Protifašistických bojovníků VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, podle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název zakázky: Cyklostezka Přerov,

Více

Evropský sociální fond v ČR Podporujeme Vaši budoucnost www.esfcr.cz

Evropský sociální fond v ČR Podporujeme Vaši budoucnost www.esfcr.cz Číslo výzvy: ÚPKA/OSP/02/2008 ZMĚNA VÝZVY K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY v rámci Národních individuálních projektů "Poradenství a rekvalifikace", "VPP" pro zakázku "Rekvalifikační kurzy řidičů" Výzva je vydána v

Více

Výzva č. 5/2015 k předkládání žádostí o poskytnutí podpory

Výzva č. 5/2015 k předkládání žádostí o poskytnutí podpory Výzva č. 5/2015 k předkládání žádostí o poskytnutí podpory v rámci Národního programu Životní prostředí Ministerstvo životního prostředí (dále jen MŽP ) vyhlašuje prostřednictvím Státního fondu životního

Více

POKYNY PRO MONTÁŽ, DEMONTÁŽ A KONÁNÍ VELETRHU

POKYNY PRO MONTÁŽ, DEMONTÁŽ A KONÁNÍ VELETRHU POKYNY PRO MONTÁŽ, DEMONTÁŽ A KONÁNÍ VELETRHU PVA EXPO PRAHA (PVA LETŇANY) Beranových 667 190 00 Praha 9 Letňany GPS: Loc: 50 7'46.54"N,14 30'51.48"E Pořádá ABF, a.s. tel.: 222 891 141 fax: 225 291 191

Více

U Hřiště 527, Velešín 382 32

U Hřiště 527, Velešín 382 32 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka vybavení odborných učeben pro fyziku a elektrotechniku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

Více

Zuzana Kurachová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 11.1.2014, 22:23

Zuzana Kurachová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 11.1.2014, 22:23 Obchodní podmínky Níže uvedené obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě UKajiku.cz. Ještě než si u nás objednáte zboží, přečtěte si prosím tyto podmínky, objednáním zboží s nimi vyslovujete

Více

Šmoulové Skautský stanový tábor v termínu 10.7. - 17.7.2016

Šmoulové Skautský stanový tábor v termínu 10.7. - 17.7.2016 Šmoulové Skautský stanový tábor v termínu 10.7. - 17.7.2016 Cena: 1400,- Kč Začátek: Mravenečci - nástup na tábořiště 10.7.2014 od 14:00 do 17:00 Konec: neděle 17.7. okolo 12:00 - více informací na schůzkách

Více

Benchmarking nejen auditní činnosti ve veřejné správě 23 24 4 2014 workshop

Benchmarking nejen auditní činnosti ve veřejné správě 23 24 4 2014 workshop Workshop je realizován pod záštitou ředitele Krajského úřadu Libereckého kraje hlavní partner partner mediální partner Vážené kolegyně, vážení kolegové, ve dnech 23. 24. dubna 2014 organizuje Český institut

Více

U starého mlýna Orlické hory

U starého mlýna Orlické hory Letní tábor Prorubky (tradice v pořádání táborů od roku 1990) U starého mlýna Orlické hory Pořadatel: Pionýrská skupina Kamarádi Hradec Králové (zal. roku 1990) Celotáborová hra: OBJEVY A VYNÁLEZY Letní

Více

SOTES Sokolov spol. s r. o.

SOTES Sokolov spol. s r. o. SOTES Sokolov spol. s r. o. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: Komunální malotraktor s šípovou radlicí a válcovým posypem I. Identifikační údaje Obchodní jméno:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k zakázce č. C02A/2012: ZAKÁZKA NA DODÁNÍ ICT TECHNIKY PRO ŠKOLNÍ VÝUKU V RÁMCI PROJEKTU VÝUKA ICT NA SPŠ.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k zakázce č. C02A/2012: ZAKÁZKA NA DODÁNÍ ICT TECHNIKY PRO ŠKOLNÍ VÝUKU V RÁMCI PROJEKTU VÝUKA ICT NA SPŠ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce č. C02A/2012: ZAKÁZKA NA DODÁNÍ ICT TECHNIKY PRO ŠKOLNÍ VÝUKU V RÁMCI PROJEKTU VÝUKA ICT NA SPŠ Stránka 1 z 17 Vymezení předmětu zakázky... 4 Předmět plnění zakázky a jeho

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Obec Staříč, IČ: 00576956, se sídlem Chlebovická 201, 739 43 Staříč, si Vás dovoluji vyzvat jako zájemce

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje IČO: 75151499

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TURISTICKÝ TÁBOR ODDÍLU KAMÍNEK-2015.

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TURISTICKÝ TÁBOR ODDÍLU KAMÍNEK-2015. ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TURISTICKÝ TÁBOR ODDÍLU KAMÍNEK-2015. Místo konání: TÁBOROVÁ ZÁKLADNA-BOJANOVICE PILA Provozovatel: A-TOM ČR, TOM CHROPYNĚ 21 401, ODDÍL KAMÍNEK TERMÍN: Cena pobytu: 2.8. 16.8.2015.

Více

VÝZVA K PODÁVÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTAČNÍ TITUL K2015 PODPORA MIMOPRODUKČNÍCH FUNKCÍ RYBÁŘSKÝCH REVÍRŮ PRO ROK 2015

VÝZVA K PODÁVÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTAČNÍ TITUL K2015 PODPORA MIMOPRODUKČNÍCH FUNKCÍ RYBÁŘSKÝCH REVÍRŮ PRO ROK 2015 VÝZVA K PODÁVÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTAČNÍ TITUL K2015 PODPORA MIMOPRODUKČNÍCH FUNKCÍ RYBÁŘSKÝCH REVÍRŮ PRO ROK 2015 Dotační program K2015 Podpora mimoprodukčních funkcí rybářských revírů pro rok 2015, poskytovaná

Více

Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor s tématem DIVOKÝ ZÁPAD

Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor s tématem DIVOKÝ ZÁPAD Dětský tábor Pegas Vás zve na tábor s tématem DIVOKÝ ZÁPAD Vážení rodiče a milé děti, dovolujeme si Vám pro sezónu 2015 předložit nabídku k pobytu na III. běh letního tábora v termínu od 8. 8. 2015-22.

Více

Přesné kompaktní měřiče tepla Maddalena

Přesné kompaktní měřiče tepla Maddalena Přesné kompaktní měřiče tepla Maddalena Řešení pro: Interma Společenství vlastníků domu Fr. Diviše 1438 1.Kompaktní měřiče tepla microclima bez dálkových odečtů schváleno dle směrnice 2004/22/EC (MI-004)

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu III. kategorie na stavební práce Výměna oken na objektu ZŠ J. Vohradského, Šluknov 55 ks strana 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Letní tábor Meziboří 2016

Letní tábor Meziboří 2016 68. pionýrská skupina Lvíčata Letní tábor Meziboří 2016 Vážení rodiče, velmi si vážíme Vašeho zájmu o letní tábor pořádaný naší pionýrskou skupinou. Rádi bychom Vás informovali o organizačních a administrativních

Více

1. Všeobecná ustanovení. 2. Vymezení pojmů

1. Všeobecná ustanovení. 2. Vymezení pojmů 1. Všeobecná ustanovení Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.probez.cz. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (provozovatel, dodavatel) a kupujícího

Více