TAB-7830 QC TABLET 3G

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TAB-7830 QC TABLET 3G"

Transkript

1 TAB-7830 QC TABLET 3G

2

3

4 download user manual from :

5 TAB-7830 QC TABLET 3G

6

7

8 A világhálóhoz Wifi vagy SIM kártya (3G) segítségével csatlakozhat. Használati útmutató:

9 TAB-7830 QC TABLET 3G Skrócona instrukcja obsługi AKAT AKAI-ATD DEVELOPING KFT akai-atd.com

10 Skrócona instrukcja obsługi Dziękujemy za zakup produktu marki AKAI. Proszę uważnie przeczytać niniejszą instrukcję przed przystąpieniem do obsługi urządzenia i zachować ją na przyszłość. - Dostępne funkcje oraz usługi mogą różnić się w zależności od urządzenia, oprogramowania oraz dostawcy usługi. - Akcesoria dostarczone wraz z urządzeniem mogą różnić się w zależności od kraju przeznaczenia. - Należy używać wyłącznie oryginalnych akcesorii marki AKAI. - Inne akcesoria mogą nie współpracować prawidłowo z urządzeniem. - Urządzenie jest przeznaczone do użytku we wszystkich krajach Unii Europejskiej. Korzystanie z sieci WiFi wewnątrz budynków nie jest objęte żadnymi ograniczeniami, jednak w przypadku Francji korzystanie z sieci WiFi na zewnątrz jest zabronione. Ładowanie akumulatora Przed pierwszym uruchomieniem urządzenia należy naładować akumulator. Opcje ładowania: 1. Można naładować akumulator za pomocą przenośnej ładowarki wyposażonej w przewód USB. 2. Można naładować akumulator podłączając urządzenia do komputera za pomocą przewodu USB.

11 Pierwsze kroki Aby włączyć urządzenie, naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania. Aby wyłączyć urządzenie, naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania oraz potwierdź wybór w oknie dialogowym widocznym na ekranie tabletu. Inne możliwości: Przycisk Menu: naciśnij, aby je otworzyć. Możesz dokonać wyboru innych opcji, jak również dostępnych aplikacji naciskając na reprezentujące je ikony. Przycisk Home: naciśnij, aby powrócić do pulpitu. Przycisk Back: naciśnij, aby powrócić do poprzedniej strony. Przycisk Volume: naciśnij, aby ustawić poziom dźwięku urządzenia. Widok pulpitu Ekran: możesz poruszać się po nim naciskając, przytrzymując i przeciągając go. Ekran domowy: ekran domowy posiada wiele pulpitów. Możesz poruszać się pomiędzy nimi przesuwając palcem w lewo lub w prawo. Zobaczysz wówczas ikony, widżety, skróty do aplikacji i wiele innych funkcji. Ikony: u góry ekranu wyświetlany jest aktualny czas, poziom naładowania akumulatora oraz inne informacje. Widżety: możesz uzyskać dostęp do użytecznych funkcji oraz różnych informacji za pomocą widżetów. Panel powiadomień: naciśnij i przeciągnij w dół pasek stanu znajdujący się u góry ekranu, aby rozwinąć panel powiadomień zawierający szereg informacji. Blokowanie i odblokowywanie ekranu Aby odblokować ekran, naciśnij i przeciągnij ikonę blokady ekranu w stronę ikony oznaczającej zdjęcie blokady. Możesz wybrać inne metody odblokowywania ekranu w menu ustawień. Aby ręcznie zablokować ekran, naciśnij przycisk zasilania.

12 Internet Za pomocą WiFi możesz połączyć się z internetem lub innymi urządzeniami sieciowymi, gdziekolwiek dostępny jest punkt dostępowy lub hotspot. Proszę jednak zachować ostrożność, gdyż za transfer danych usługodawca może pobrać dodatkowe opłaty. W celu uzyskania szczegółowych informacji należy skontaktować się z dostawcą usługi internetowej. Otwieranie aplikacji Naciśnij na przycisk menu, aby wybrać aplikację. Przewiń w lewo lub w prawo, aby zobaczyć więcej pozycji. Aby zobaczyć listę ostatnio otwieranych aplikacji, naciśnij i przytrzymaj przycisk Home. Ostrzeżenie Nie korzystaj z uszkodzonych przewodów lub poluzowanych wtyków. Urządzenie powinno pozostać suche, nie dotykaj przewodu USB mokrymi rękami w trakcie ładowania. Nie korzystaj z urządzenia w trakcie ładowania. Nie przechowuj urządzenia z miejscach o niskiej lub wysokiej temperaturze. W przypadku uszkodzenia lub wycieku akumulatora, natychmiast skontaktuj się z serwisem. AKAT Akai-Atd Developing Kft. Instrukcja obsługi:

13 AKAI TAB-7830 Užívateľská Príručka AKAT AKAI-ATD DEVELOPING KFT

14 1.1 Poděkování Děkujeme za zakoupení našeho produktu. Produkt je MID (Mobile Internet Device), a obsahuje dotykovou obrazovkou s rozlišením 1024x600 pixelů. Operační systém Android 5.1 je poháněn vysokorychlostním procesorem QUAD-, 512MB RAM a 8GB vnitřní paměti. Tablet obsahuje Wi-Fi modul pro pohodlný přístup k vysokorychlostnímu připojení k Internetu. V systému je integrován Internetový prohlížeč, s nímž je procházení webových stránek rychlé a bezpečné. Přední kamerou lze fotografovat i natáčet videa a zadní kamerou je možné jak vytvářet fotografie, tak i videa. Kromě toho je k dispozici mnoho kancelářských aplikací. Zcela nové ovládací rozhraní Vám poskytne neuvěřitelné pohodlí a zábavu. Manuál systematicky popisuje funkce, použití techniky a důležitá oznámení. Před použitím zařízení si jej prosím přečtěte. 1.2 Sdělení Preventivní údržba Vždy udržujte tablet v suchu z důvodu zabránění koroze a možnému zkratu. Rovněž baterii, a napájecí adaptér chraňte proti vodě a vlhkosti, neobsluhujte tablet a nedotýkejte se nabíječky mokrou rukou. Aby nedošlo k poškození, vyvarujte tablet a jeho příslušenství otřesů. Tablet neprovozujte v místech, kde by mohlo dojít k přehřátí, nebo kde je příliš chladno. Nikdy s tabletem ani jeho příslušenstvím naházejte, neprohýbejte jej, a neohýbejte. Nikdy tablet ani příslušenství nerozebírejte, pokud ano, na tablet a příslušenství se již nebude vztahovat záruka.

15 1.3 Bezpečnostní pokyny Nikdy nepoužívejte tablet při řízení. Dodržujte zákony a předpisy o provozu vozidel v dané zemi. V oblasti zdravotnických zařízení dodržujte patřičná pravidla a předpisy. Pokud je to nutné, tablet vypněte. Před nástupem do letadla tablet vypněte nebo přepněte do režimu V letadle. Aby se zabránilo selhání elektronického zařízení, prosím, vypněte tablet v sousedství měřících elektronických zařízení. Prosíme, nerozebírejte tablet a příslušenství. Pouze autorizovaný prodejce může zařízení demontovat. Nepřibližujte se k tabletu s magnetickými zařízeními - elektromagnetické záření může vymazat data uložená v paměti apod. Nikdy nepoužívejte tablet v okolí, kde jsou vysoké teploty, hořlavý plyn (Čerpací stanice apod.). Tablet a příslušenství ponechávejte mimo dosah dětí, a vyhněte se používání tabletu dětmi bez dozoru. Prosíme, v souladu s příslušnými pravidly a předpisy, a ochrany osobních údajů o jejich dodržování při používání tabletu. Striktně dodržujte pokyny v návodu k obsluze při použití USB kabelu k propojení s PC. Nikdy nepoužívejte tablet v koupelně nebo v jiném vlhkém prostředí. Nečistěte tablet tekutými čisticími prostředky a chraňte jej před vlhkostí. Nabíjení baterie Před prvotním použitím zařízení plně dobijte baterii pomocí napájecího adaptéru. Návod k použití :

16 AKAI TAB-7830 Užívateľská Príručka AKAT AKAI-ATD DEVELOPING KFT

17 1.1 Poděkování Děkujeme za zakoupení našeho produktu. Produkt je MID (Mobile Internet Device), a obsahuje dotykovou obrazovkou s rozlišením 1024x600 pixelů. Operační systém Android 5.1 je poháněn vysokorychlostním procesorem QUAD-, 512MB RAM a 8GB vnitřní paměti. Tablet obsahuje Wi-Fi modul pro pohodlný přístup k vysokorychlostnímu připojení k Internetu. V systému je integrován Internetový prohlížeč, s nímž je procházení webových stránek rychlé a bezpečné. Přední kamerou lze fotografovat i natáčet videa a zadní kamerou je možné jak vytvářet fotografie, tak i videa. Kromě toho je k dispozici mnoho kancelářských aplikací. Zcela nové ovládací rozhraní Vám poskytne neuvěřitelné pohodlí a zábavu. Manuál systematicky popisuje funkce, použití techniky a důležitá oznámení. Před použitím zařízení si jej prosím přečtěte. 1.2 Sdělení Preventivní údržba Vždy udržujte tablet v suchu z důvodu zabránění koroze a možnému zkratu. Rovněž baterii, a napájecí adaptér chraňte proti vodě a vlhkosti, neobsluhujte tablet a nedotýkejte se nabíječky mokrou rukou. Aby nedošlo k poškození, vyvarujte tablet a jeho příslušenství otřesů. Tablet neprovozujte v místech, kde by mohlo dojít k přehřátí, nebo kde je příliš chladno. Nikdy s tabletem ani jeho příslušenstvím naházejte, neprohýbejte jej, a neohýbejte. Nikdy tablet ani příslušenství nerozebírejte, pokud ano, na tablet a příslušenství se již nebude vztahovat záruka.

18 1.3 Bezpečnostní pokyny Nikdy nepoužívejte tablet při řízení. Dodržujte zákony a předpisy o provozu vozidel v dané zemi. V oblasti zdravotnických zařízení dodržujte patřičná pravidla a předpisy. Pokud je to nutné, tablet vypněte. Před nástupem do letadla tablet vypněte nebo přepněte do režimu V letadle. Aby se zabránilo selhání elektronického zařízení, prosím, vypněte tablet v sousedství měřících elektronických zařízení. Prosíme, nerozebírejte tablet a příslušenství. Pouze autorizovaný prodejce může zařízení demontovat. Nepřibližujte se k tabletu s magnetickými zařízeními - elektromagnetické záření může vymazat data uložená v paměti apod. Nikdy nepoužívejte tablet v okolí, kde jsou vysoké teploty, hořlavý plyn (Čerpací stanice apod.). Tablet a příslušenství ponechávejte mimo dosah dětí, a vyhněte se používání tabletu dětmi bez dozoru. Prosíme, v souladu s příslušnými pravidly a předpisy, a ochrany osobních údajů o jejich dodržování při používání tabletu. Striktně dodržujte pokyny v návodu k obsluze při použití USB kabelu k propojení s PC. Nikdy nepoužívejte tablet v koupelně nebo v jiném vlhkém prostředí. Nečistěte tablet tekutými čisticími prostředky a chraňte jej před vlhkostí. Nabíjení baterie Před prvotním použitím zařízení plně dobijte baterii pomocí napájecího adaptéru. Návod na použitie :

Tablet EAGET FAMILY N7A Uživatelská příručka

Tablet EAGET FAMILY N7A Uživatelská příručka Tablet EAGET FAMILY N7A Uživatelská příručka Tento návod k použití je pouze pro referenční účely, mohou být změněny bez předchozího upozornění 1 Poděkování Děkujeme za zakoupení našeho produktu. Produkt

Více

Obsah. 11.1 USB připojení

Obsah. 11.1 USB připojení Obsah 1. Úvod 2. Příslušenství 3. Technická specifikace 4. Spouštění a vypínání 5. Pracovní plocha 6. Tlačítka 7. Nastavení systému 8. HDMI 9. Instalace, odinstalace a spouštění aplikací 10. Nastavení

Více

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...2 OBSAH BALENÍ...2 POUŽITÍ A PŘÍPRAVA...2 STAVOVÝ ŘÁDEK...3 USB PŘIPOJENÍ...4 ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ...5 FUNKČNÍ TLAČÍTKA...

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...2 OBSAH BALENÍ...2 POUŽITÍ A PŘÍPRAVA...2 STAVOVÝ ŘÁDEK...3 USB PŘIPOJENÍ...4 ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ...5 FUNKČNÍ TLAČÍTKA... Obsah Obsah BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...2 OBSAH BALENÍ...2 POUŽITÍ A PŘÍPRAVA...2 STAVOVÝ ŘÁDEK...3 USB PŘIPOJENÍ...4 ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ...5 FUNKČNÍ TLAČÍTKA...5 INFORMACE O ZAŘÍZENÍ...9 MULTIMÉDIA...9 KLÁVESNICE

Více

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...2 OBSAH BALENÍ...2 POUŽITÍ A PŘÍPRAVA...2 STAVOVÝ ŘÁDEK...3 USB PŘIPOJENÍ...4 ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ...5 FUNKČNÍ TLAČÍTKA...

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...2 OBSAH BALENÍ...2 POUŽITÍ A PŘÍPRAVA...2 STAVOVÝ ŘÁDEK...3 USB PŘIPOJENÍ...4 ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ...5 FUNKČNÍ TLAČÍTKA... Obsah Obsah BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...2 OBSAH BALENÍ...2 POUŽITÍ A PŘÍPRAVA...2 STAVOVÝ ŘÁDEK...3 USB PŘIPOJENÍ...4 ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ...5 FUNKČNÍ TLAČÍTKA...5 INFORMACE O ZAŘÍZENÍ...9 MULTIMÉDIA...9 KLÁVESNICE

Více

TA 7700 QUAD Návod k použití dotykový tablet Návod NA použitie dotykový tablet instrukcja obsługi tablet dotykowy user manual

TA 7700 QUAD Návod k použití dotykový tablet Návod NA použitie dotykový tablet instrukcja obsługi tablet dotykowy user manual TA 7700 QUAD Návod k použití Návod Na použitie instrukcja obsługi user manual használati ÚtmutatÓ dotykový TABLEt dotykový TABLEt Tablet dotykowy Touch TablEt táblagép Bezpečnostní upozornění Tento návod

Více

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC Čeština Obsah Obecné pokyny pro užívání zařízení... 2 Doplňující informace... 2 Obsah balení... 2 1.0 Základní informace... 3 1.1 Tlačítka a konektory...

Více

Joyplus M78 Uživatelská příručka

Joyplus M78 Uživatelská příručka Technická podpora Servisní stredisko: Conquest Entertainment/ UMAX Czech Hloubetínská 11 198 00 Praha 9 +420 284 000 111 Technická podpora: +420 284 000 164 support@umax.cz www.umax.cz www.hddplayer.cz

Více

Run Ended. Ready. clock run history records stopwatch. Stat Loop. distance pace /MI avg pace DISTANCE elapsed. calories MI clock heartrate.

Run Ended. Ready. clock run history records stopwatch. Stat Loop. distance pace /MI avg pace DISTANCE elapsed. calories MI clock heartrate. run history records stopwatch Ready linking start Stat Loop distance 8 33 pace /MI avg pace DISTANCE 0 02 elapsed calories MI heartrate Run Ended 23 45 56 3.57 mi 7'08" /mi 854 cal Quick Start Guide 5

Více

Instrukcja użytkownika. User Manual. OV-BaseCore7

Instrukcja użytkownika. User Manual. OV-BaseCore7 Instrukcja użytkownika User Manual OV-BaseCore7 POLSKI Instrukcja Obsługi Zdjęcia i ilustracje zawarte w instrukcji zostały umieszczone jedynie w celach poglądowych. Zastrzegamy sobie prawo do zmian w

Více

WIFI KAMERA BUGGY NÁVOD K POUŽITÍ APLIKACE

WIFI KAMERA BUGGY NÁVOD K POUŽITÍ APLIKACE WIFI KAMERA BUGGY NÁVOD K POUŽITÍ APLIKACE Děkujeme za váš nákup Wifi Buggy od BEEWI. Přečtěte si prosím následující informace, abyste se naučili využívat všechny funkce vašeho nového výrobku. 1 ÚVOD WiFi

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Stručný návod Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili

Více

Instrukcja Obsługi. OV-DualDrive. User Manual PL CZ SK

Instrukcja Obsługi. OV-DualDrive. User Manual PL CZ SK Instrukcja Obsługi User Manual PL CZ SK OV-DualDrive 1 Wprowadzenie 1.1 Zalecenia Czynności ochronne Należy zwracać uwagę, aby urządzenie pozostawało suche. Nie należy dopuścić aby urządzenie, bateria

Více

GOCLEVER TAB T73. Uživatelská příručka. www.goclever.com

GOCLEVER TAB T73. Uživatelská příručka. www.goclever.com GOCLEVER TAB T73 Uživatelská příručka www.goclever.com 1 Prohlášení o shodě Tímto GOCLEVER technologie prohlašuje, že výrobek splňuje základní požadavky a další ustanovení směrnice 199/5/WE. Ochrana životního

Více

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1 (cz) Tablet S7.1 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si zakoupili Tablet PC. Tento manuál Vám představí funkce tohoto zařízení, kterým je potřeba věnovat pozornost. Prosím, přečtěte si tento manuál řádně

Více

Inspekční bezdrátový videosystém KC362 KC362

Inspekční bezdrátový videosystém KC362 KC362 Inspekční bezdrátový videosystém KC362 KC362 Popis Kontrolní USB videokamera KC-362 pro rádiový přenos je navržena jako uživatelsky jednoduchý a ekonomický způsob pro řešení skrytých závad a zvýšení produktivity.

Více

Installation and Operation Manual Before operating the unit, please read this manual thoroughly and retain it for future reference!

Installation and Operation Manual Before operating the unit, please read this manual thoroughly and retain it for future reference! EN Wireless Analog Camera (ANL-01-BZ) Installation and Operation Manual Before operating the unit, please read this manual thoroughly and retain it for future reference! 1. Features 640 x 480 Video resolution

Více

Bezpečnostní pokyny. Nepoužívejte tablet v mimořádně studeném nebo horkém, prašném, vlhkém nebo suchém prostředí. Zabraňte pádu zařízení.

Bezpečnostní pokyny. Nepoužívejte tablet v mimořádně studeném nebo horkém, prašném, vlhkém nebo suchém prostředí. Zabraňte pádu zařízení. Bezpečnostní pokyny Nepoužívejte tablet v mimořádně studeném nebo horkém, prašném, vlhkém nebo suchém prostředí. Zabraňte pádu zařízení. Prosím, nabíjejte baterie, když: o symbol baterie ukazuje, že je

Více

BLOW PRO4U Wifi Multifunkční sportovní kamera Stručný uživatelský návod

BLOW PRO4U Wifi Multifunkční sportovní kamera Stručný uživatelský návod INSTRUKCJA OBSŁUGI BLOW PRO4U Wifi Multifunkční sportovní kamera Stručný uživatelský návod 1 Upozornění 1. Vysoce precizní produkt, předejděte pádům a nárazům. 2. Nevystavujte přístroj silným magnetickým

Více

Tablet iget SCHOOL N9A. Uživatelská příručka

Tablet iget SCHOOL N9A. Uživatelská příručka Tablet iget SCHOOL N9A Uživatelská příručka 1 Tento návod k použití je pouze pro referenční účely, může být změněn bez předchozího upozornění Poděkování Děkujeme za zakoupení našeho produktu iget SCHOOL

Více

AC Napětí/Proud Data Logger Uživatelský Manuál

AC Napětí/Proud Data Logger Uživatelský Manuál AC Napětí/Proud Data Logger Uživatelský Manuál Před použitím si přečtěte pečlivě tento uživatelský manuál, protože obsahuje důležité bezpečnostní informace Obsah Strana 1. Úvod...... 5 2. Vlastnosti...

Více

PENTAGRAM Monster X5 PRO [P 500-2] Skrócona instrukcja obsługi Quick Guide. Stručný návod k použití Stručná uživatelská příručka

PENTAGRAM Monster X5 PRO [P 500-2] Skrócona instrukcja obsługi Quick Guide. Stručný návod k použití Stručná uživatelská příručka PENTAGRAM Monster X5 PRO [P 500-2] Skrócona instrukcja obsługi Quick Guide Stručný návod k použití Stručná uživatelská příručka Rövid üzembe helyezési útmutató 2014-03-24 Skrócona instrukcja obsługi PL

Více

Vertis AIM Telefon komórkowy Instrukcja Użytkownika

Vertis AIM Telefon komórkowy Instrukcja Użytkownika Vertis AIM Telefon komórkowy Instrukcja Użytkownika PL / EN / CZ / SK / RO / HU / EE www.overmax.pl KWESTIE PRAWNE Chroniony prawem autorskim 2014 Overmax Wszelkie prawa zastrzeżone Żaden fragment niniejszej

Více

Otevřete balení. Přehled telefonu CZ-1. Konektor sluchátek. Konektor Micro USB. Přední fotoaparát. Reproduktor. Zadní fotoaparát Tlačítko napájení

Otevřete balení. Přehled telefonu CZ-1. Konektor sluchátek. Konektor Micro USB. Přední fotoaparát. Reproduktor. Zadní fotoaparát Tlačítko napájení Otevřete balení Prestigio MultiPhone Baterie Cestovní nabíječka Sluchátka USB kabel Stručný návod k obsluze Přehled telefonu Přední fotoaparát Reproduktor Konektor sluchátek Zadní fotoaparát Tlačítko napájení

Více

Otevřete balení. Přehled telefonu CZ-1. Konektor Micro USB. Konektor sluchátek. Přední fotoaparát. Reproduktor. Zadní fotoaparát Tlačítko hlasitosti

Otevřete balení. Přehled telefonu CZ-1. Konektor Micro USB. Konektor sluchátek. Přední fotoaparát. Reproduktor. Zadní fotoaparát Tlačítko hlasitosti Otevřete balení Prestigio MultiPhone Baterie Cestovní nabíječka Sluchátka USB kabel Stručný návod k obsluze Přehled telefonu Reproduktor Přední fotoaparát Konektor Micro USB Zadní fotoaparát Tlačítko hlasitosti

Více

CityTab Supreme 10. Tablet Colorovo. * funkce dostupná v závislosti na modelu. CT Supreme 10 Win Manual.indd 2 21.03.2014 17:15

CityTab Supreme 10. Tablet Colorovo. * funkce dostupná v závislosti na modelu. CT Supreme 10 Win Manual.indd 2 21.03.2014 17:15 Tablet Colorovo CityTab Supreme 10 * funkce dostupná v závislosti na modelu. 2 CT Supreme 10 Win Manual.indd 2 21.03.2014 17:15 Návod k obsluze přístroje Děkujeme, že jste si koupili tablet Colorovo CityTab

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 5 6. Tlačítka... 5 7. APP zásuvky... 6 8. Nastavení systému... 6 9. Instalace,

Více

Čidlo oxidu uhelnatého (CO) SC/1B

Čidlo oxidu uhelnatého (CO) SC/1B Čidlo oxidu uhelnatého (CO) SC/1B Instrukcja obsługi Dziękujemy za zakup naszego produktu. Przed uruchomieniem urządzenia zapoznaj się z niniejszą instrukcją obsługi i konserwacji. Producent nie ponosi

Více

Výběr mobilního operátora s využitím multikritérií Zastosowanie multikryteriów przy wyborze operatora sieci komórkowej

Výběr mobilního operátora s využitím multikritérií Zastosowanie multikryteriów przy wyborze operatora sieci komórkowej Výběr mobilního operátora s využitím multikritérií Zastosowanie multikryteriów przy wyborze operatora sieci komórkowej V roce 2014 proběhla aukce na výběr operátora mobilní sítě, který bude poskytovat

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G)

Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G) Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G) Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.4 a má čtyřjádrový procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy a

Více

Kamera do auta HD 1080p s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-222. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje.

Kamera do auta HD 1080p s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-222. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HD 1080p s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-222 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod HD kamera do auta HQS-222 je špičkové řešení pro náročné

Více

Akční Kamera. Git2 NÁVOD K OBSLUZE. www.gitupkamery.cz

Akční Kamera. Git2 NÁVOD K OBSLUZE. www.gitupkamery.cz Akční Kamera Git2 NÁVOD K OBSLUZE TM Parametry Procesor: Cmos: Objektiv: Úhel pohledu: Rozlišení fotek: Novatek 96660 SONY IMX206 16MP Senzor Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky 160, 120 16MP (4608*3456)

Více

Vertis-01 Telefon komórkowy Instrukcja Użytkownika

Vertis-01 Telefon komórkowy Instrukcja Użytkownika Vertis-01 Telefon komórkowy Instrukcja Użytkownika PL / EN / CZ / SK / RO / HU www.overmax.pl KWESTIE PRAWNE Chroniony prawem autorskim 2013 Overmax Wszelkie prawa zastrzeżone Żaden fragment niniejszej

Více

EN USER MANUAL PL INSTRUKCJA OBSŁUGI CZ NÁVOD K OBSLUZE SK NÁVOD NA POUŽITIE

EN USER MANUAL PL INSTRUKCJA OBSŁUGI CZ NÁVOD K OBSLUZE SK NÁVOD NA POUŽITIE EN USER MANUAL PL INSTRUKCJA OBSŁUGI CZ NÁVOD K OBSLUZE SK NÁVOD NA POUŽITIE EN MP3 PLAYER NATEC MP20 USER MANUAL 1. IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS The manual contains important safety instructions and

Více

EN USER MANUAL PL INSTRUKCJA OBSŁUGI CZ NÁVOD K OBSLUZE SK NÁVOD NA POUŽITIE

EN USER MANUAL PL INSTRUKCJA OBSŁUGI CZ NÁVOD K OBSLUZE SK NÁVOD NA POUŽITIE EN USER MANUAL PL INSTRUKCJA OBSŁUGI CZ NÁVOD K OBSLUZE SK NÁVOD NA POUŽITIE EN MP3 PLAYER NATEC MP10 USER MANUAL 1. IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS The manual contains important safety instructions and

Více

Zapnutí a tlačítka. Przyciski

Zapnutí a tlačítka. Przyciski Zapnutí a tlačítka DigitalHunter je jednoduchý a snadno ovladatelný puńkohled. Puńkohled zapnete červeným tlačítkem on/off. Takto DigitalHunter bude spuńtěn, v normálním zobrazovacím módě. Zapnutí zabere

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO T9 (3G)

Uživatelský manuál - základ PiPO T9 (3G) Uživatelský manuál - základ PiPO T9 (3G) Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má osmijádrový procesor s frekvencí 1,7 GHz. Před použitím si prosím přečtěte tento

Více

2DIN multimediální přehrávač 80810A

2DIN multimediální přehrávač 80810A 2DIN multimediální přehrávač 80810A Předtím než začnete rádio používat, si přečtěte tento návod. 1 Obsah Úvodní informace...3 Důležitá upozornění...3 Hlavní funkce...4 Úvodní obrazovka...4 Uspořádání ikon

Více

PlayTab2/ProTab2 Česky. Obsah

PlayTab2/ProTab2 Česky. Obsah Obsah 1. Úvod 2. Příslušenství 3. Technická specifikace 4. Spouštění a vypínání 5. Pracovní plocha 6. Tlačítka 7. Nastavení systému 8. HDMI 9. Instalace, odinstalace a spouštění aplikací 10. Nastavení

Více

Tablet EAGET COOL N10. Uživatelská příručka

Tablet EAGET COOL N10. Uživatelská příručka Tablet EAGET COOL N10 Uživatelská příručka 1 Tento návod k použití je pouze pro referenční účely, mohou být změněny bez předchozího upozornění Poděkování Děkujeme za zakoupení našeho produktu EAGET COOL

Více

7 GPS Navigation. Uživatelský manuál MODECOM

7 GPS Navigation. Uživatelský manuál MODECOM 7 GPS Navigation Uživatelský manuál MODECOM Obsah Klávesy a funkce I. Představení produktu 1.1 Představení 1.2 Balení II. Vlastnosti a specifikace 2.1 Hlavní vlastnosti 2.2 Specifikace III. Pokyny pro

Více

ISAW EDGE. Návod pro uživatele. Čeština

ISAW EDGE. Návod pro uživatele. Čeština Návod pro uživatele Čeština ISAW EDGE Obsah: 1 Popis kamery 1 2 Popis LCD displeje 1 3 Zapnutí kamery 2 4 Režim nahrávání videa 2 5 Režim focení 2 6 Režim přehrávání 2 7 Uživatelské nastavení 3 8 Dobíjení

Více

EN USER MANUAL PL INSTRUKCJA OBSŁUGI CZ NÁVOD K OBSLUZE SK NÁVOD NA POUŽITIE

EN USER MANUAL PL INSTRUKCJA OBSŁUGI CZ NÁVOD K OBSLUZE SK NÁVOD NA POUŽITIE EN USER MANUAL PL INSTRUKCJA OBSŁUGI CZ NÁVOD K OBSLUZE SK NÁVOD NA POUŽITIE EN MP4 PLAYER NATEC MP40 USER MANUAL 1. IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS The manual contains important safety instructions and

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO P1

Uživatelský manuál - základ PiPO P1 Uživatelský manuál - základ PiPO P1 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.4 a má čtyřjádrový 1,8GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Vlastnosti. Obsah balení:

Vlastnosti. Obsah balení: Obsah Čeština Vlastnosti... 2 Bezpečnost... 3 Funkce a ovládací prvky... 4 Připojení... 5 Dálkový ovladač... 7 Přehled funkcí dálkového ovladače... 8 Řešení potíží... 9 Technické údaje... 10 1 Vlastnosti

Více

MiniActionDV Minikamera BRAUN. Návod k použití

MiniActionDV Minikamera BRAUN. Návod k použití MiniActionDV Minikamera BRAUN Návod k použití 1 Obsah Obsah...2 Úvod...2 Přehled...2 Vlastnosti...2 Obsah balení...4 Popis výrobku...6 Voděodolné pouzdro...7 Instalace...8 Instalace voděodolného pouzdra...8

Více

Důležité upozornění! mobilní telefon EVOLVE Gladiator získal certifikaci IP68, tzn. že je za přesně definovaných okolností (norma IEC 60529, teplota

Důležité upozornění! mobilní telefon EVOLVE Gladiator získal certifikaci IP68, tzn. že je za přesně definovaných okolností (norma IEC 60529, teplota CZ Důležité upozornění! mobilní telefon EVOLVE Gladiator získal certifikaci IP68, tzn. že je za přesně definovaných okolností (norma IEC 60529, teplota 15 C až 35 C, tlak 86-106 kpa, 1 metr sloupec vody

Více

WiFi IP kamera v malých digitálních hodinách

WiFi IP kamera v malých digitálních hodinách WiFi IP kamera v malých digitálních hodinách Návod k použití Hlavní výhody produktu: Vzhledem k výkonu malá velikost Wifi HD kvalita www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis přístroje 1. USB konektor 2. Baterie

Více

Nabíječka akumulátorů BBLG30

Nabíječka akumulátorů BBLG30 Verze 1.1 Nabíječka akumulátorů BBLG30 Návod k obsluze CE Číslo výrobku: 112 93 Označení výrobku: BBLG30 OBSAH Důležité pokyny 2 Před uvedením do provozu 3 Řádné používání 3 Všeobecné bezpečnostní pokyny

Více

Představení telefonu

Představení telefonu Český manuál Představení telefonu Mobilní telefon CUBE 1 je představitelem rodiny chytrých mobilních telefonů vybavených operačním systémem Android, který patří mezi nejrozšířenější systémy pro mobilní

Více

Skrócona instrukcja konfiguracji Stručný návod k obsluze Príručka Quick Setup Guide. Tablet serii SGPT12 Tablet řady SGPT12 Tablet radu SGPT12

Skrócona instrukcja konfiguracji Stručný návod k obsluze Príručka Quick Setup Guide. Tablet serii SGPT12 Tablet řady SGPT12 Tablet radu SGPT12 Skrócona instrukcja konfiguracji Stručný návod k obsluze Príručka Quick Setup Guide Tablet serii SGPT12 Tablet řady SGPT12 Tablet radu SGPT12 Witamy / Vítejte / Vitajte Gratulujemy zakupu tabletu Xperia

Více

Tablet iget IPS N10F. Uživatelská příručka

Tablet iget IPS N10F. Uživatelská příručka Tablet iget IPS N10F Uživatelská příručka 1 Tento návod k použití je pouze pro referenční účely, může být změněn bez předchozího upozornění Poděkování Děkujeme za zakoupení našeho produktu iget IPS N10F.

Více

Instrukcja użytkownika User Manual PL / EN / CZ / SK

Instrukcja użytkownika User Manual PL / EN / CZ / SK Instrukcja użytkownika User Manual PL / EN / CZ / SK OV-BaseOne WAŻNE INSTRUKCJE DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA Nie należy narażać urządzenia na silny nacisk ani dopuścić do upuszczenia go. Nie należy używać

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO M6

Uživatelský manuál - základ PiPO M6 Uživatelský manuál - základ PiPO M6 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má čtyřjádrový 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Špionážní tužka s HD kamerou Manual. (typ - propiska)

Špionážní tužka s HD kamerou Manual. (typ - propiska) Špionážní tužka s HD kamerou Manual (typ - propiska) Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu PŘEČTĚTE SI LASKAVĚ TENTO NÁVOD K POUŽITÍ PŘED PRVNÍM POUŽITÍM

Více

Chytré hodinky S9. Uživatelský manuál. Přečtěte si prosím tento manuál pozorně dříve, než začnete hodinky používat

Chytré hodinky S9. Uživatelský manuál. Přečtěte si prosím tento manuál pozorně dříve, než začnete hodinky používat Chytré hodinky S9 Uživatelský manuál Přečtěte si prosím tento manuál pozorně dříve, než začnete hodinky používat Upozornění: Není povoleno rozebírat hodinky či jakkoli zasahovat do jejich konstrukce. Vystavovat

Více

SEZNAMTE SE S NEATO POZNAJ NEATO ZOZNÁMTE SA SO SVOJÍM NEATO

SEZNAMTE SE S NEATO POZNAJ NEATO ZOZNÁMTE SA SO SVOJÍM NEATO SEZNAMTE SE S NEATO POZNAJ NEATO ZOZNÁMTE SA SO SVOJÍM NEATO PŘEDSTAVUJEME VÁM NEATO Blahopřejeme vám k vašemu novému domácímu robotickému vysavači! Neato už se nemůže dočkat, až začne vysávat takže už

Více

Instrukcja Użytkownika User Manual EN / PL / CZ / SK / RO / HU. OV-SteelCore10Gear

Instrukcja Użytkownika User Manual EN / PL / CZ / SK / RO / HU. OV-SteelCore10Gear Instrukcja Użytkownika User Manual EN / PL / CZ / SK / RO / HU OV-SteelCore10Gear 1. Schemat produktu Linia tabletów składa się z kilku modeli o różnych wymiarach. Przedstawiony w niniejszej instrukcji

Více

Zkrácený návod k použití 7 Tablet Android 4.0

Zkrácený návod k použití 7 Tablet Android 4.0 Zkrácený návod k použití 7 Tablet Android 4.0 MODECOM CZ Model: MODECOM FreeTAB 2096 1. Tlačítka a funkce přístroje 1. Fotoaparát Fotoaparát s rozlišením 2 megapixely 2. Tlačítko zpět Stiskem tlačítka

Více

WT8093. LCD Hodiny s displejem, měnící barvy. Návod pro uživatele

WT8093. LCD Hodiny s displejem, měnící barvy. Návod pro uživatele WT8093 LCD Hodiny s displejem, měnící barvy Návod pro uživatele 1. Úvod Důležité informace o tomto produktu pro členy Evropské unie. Tento symbol na přístroji nebo na obalu přístroje značí, že likvidace

Více

Sportovní brýle s kamerou Full HD 1080P. Návod na použití. Před použitím si tento návod pečlivě přečtěte a uschovejte ho pro potřebu příštího použití.

Sportovní brýle s kamerou Full HD 1080P. Návod na použití. Před použitím si tento návod pečlivě přečtěte a uschovejte ho pro potřebu příštího použití. Sportovní brýle s kamerou Full HD 1080P Návod na použití Před použitím si tento návod pečlivě přečtěte a uschovejte ho pro potřebu příštího použití. Děkujeme, že jste si zakoupili Sportovní brýle s kamerou

Více

MAXPAD7G3 NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE

MAXPAD7G3 NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE MAXPAD7G3 Tablet Tablet Tablet Tablet Táblagép NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE Instrukcja obsługi USER MANUAL Használati utasítás Obsah BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ... 3 Funkce... 3 TLAČÍTKA... 5 PROVOZ...

Více

1. Klávesy a funkce. KynectTAB 32013G

1. Klávesy a funkce. KynectTAB 32013G Rychlý průvodce 1. Klávesy a funkce 1. Přední fotoaparát 2. Klávesa Volume + 3. Klávesa Volume - 4. Zadní fotoaparát 5. Zdířka pro sluchátka 6. Slot pro SIM kartu 7. Klávesa pro zapnutí a zámek 8. Pack

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 4 6. Tlačítka... 5 7. Nastavení Systému... 5 8. HDMI... 7 9. Instalace, odinstalace

Více

Telefon komórkowy Instrukcja Użytkownika PL / EN / CZ / SK / RO / HU / EE. www.overmax.pl

Telefon komórkowy Instrukcja Użytkownika PL / EN / CZ / SK / RO / HU / EE. www.overmax.pl Telefon komórkowy Instrukcja Użytkownika PL / EN / CZ / SK / RO / HU / EE www.overmax.pl 1 Informacje ogólne Aby jak najdłużej utrzymać telefon w doskonałej kondycji, prosimy o uważne przeczytanie niniejszej

Více

ApoEye. Bezdrátová kamera Uživatelský manuál

ApoEye. Bezdrátová kamera Uživatelský manuál ApoEye Bezdrátová kamera Uživatelský manuál Nahrávací tlačítko Popis ovládacích prvků Mikrofon Indikátor stavu Micro SD Slot Reproduktor Micro USB port Očko pro šňůrku Video Photo Direct Cloud Mode Mode

Více

Otevřete balení. Přehled telefonu CZ-1. Konektor Micro USB. Konektor sluchátek. Zadní fotoaparát. Reproduktor. Přední fotoaparát. Tlačítko.

Otevřete balení. Přehled telefonu CZ-1. Konektor Micro USB. Konektor sluchátek. Zadní fotoaparát. Reproduktor. Přední fotoaparát. Tlačítko. Otevřete balení Prestigio MultiPhone Baterie Napájecí adaptér Sluchátka USB kabel Stylové pouzdro na přenášení Přehled telefonu Reproduktor Přední fotoaparát Konektor sluchátek Zadní fotoaparát Konektor

Více

Návod k použití - kamera pro záznam jízdy

Návod k použití - kamera pro záznam jízdy Popis produktu - stavba produktu Návod k použití - kamera pro záznam jízdy 1) tlačítko NAHORU 2) tlačítko MENU 3) tlačítko DOLŮ 4) USB port 5) otvor pro držák 6) výstup HDMI 7) tlačítko zapnout/vypnout

Více

Vertis MILE. Telefon komórkowy Instrukcja Użytkownika PL / EN / CZ / SK / RO / HU / EE. Chroniony prawem autorskim 2014 Overmax

Vertis MILE. Telefon komórkowy Instrukcja Użytkownika PL / EN / CZ / SK / RO / HU / EE. Chroniony prawem autorskim 2014 Overmax Vertis MILE Telefon komórkowy Instrukcja Użytkownika PL / EN / CZ / SK / RO / HU / EE www.overmax.pl KWESTIE PRAWNE Chroniony prawem autorskim 2014 Overmax Wszelkie prawa zastrzeżone Informacje odnośnie

Více

Tablet iget FAMILY N7D Uživatelská příručka

Tablet iget FAMILY N7D Uživatelská příručka Tablet iget FAMILY N7D Uživatelská příručka Tento návod k použití je pouze pro referenční účely, může být změněn bez předchozího upozornění 1 Poděkování Děkujeme za zakoupení našeho produktu iget FAMILY

Více

Lenovo A7010a48. Uživatelská příručka V1.0

Lenovo A7010a48. Uživatelská příručka V1.0 Lenovo A7010a48 Uživatelská příručka V1.0 Základy Před použitím produktu a těchto informací si přečtěte tyto dokumenty: Stručná úvodní příručka Regulatorní prohlášení Příloha Na webových stránkách http://support.lenovo.com

Více

PŘENOSNÁ BEZDRÁTOVÁ VIDEO MONITOROVACÍ SADA

PŘENOSNÁ BEZDRÁTOVÁ VIDEO MONITOROVACÍ SADA SCAMSETW1 PŘENOSNÁ BEZDRÁTOVÁ VIDEO MONITOROVACÍ SADA PROVOZNÍ MANUÁL SCAMSETW1 2 PEREL SCAMSETW1 PŘENOSNÁ BEZDRÁTOVÁ VIDEO MONITOROVACÍ SADA 1. Úvod Pro všechny obyvatele Evropské Unie Důležité informace

Více

obsah Úvod...3 důležitá bezpečnostní opatření...3 představení produktu...4 hlavní funkce...5 Základní provoz...5 připojení...7

obsah Úvod...3 důležitá bezpečnostní opatření...3 představení produktu...4 hlavní funkce...5 Základní provoz...5 připojení...7 TA 7500 DUAL Návod k použití Návod na použitie Návod na použitie User Manual User Manual tablet s dotykovým 7 DISPLEJEM tablet s dotykovým 7 displejom tablet s dotykovým 7 displejom 7 Touch Screen Tablet

Více

USB 3G Dongle OBSAH:

USB 3G Dongle OBSAH: USB 3G Dongle OBSAH: Úvod První uvedení do provozu O produktu Specifikace produktu Upozornění Další informace Obsah balení Poznámky Instalace software a ovladačů Poradce při potížích Průvodce selhání připojení

Více

Art.Nr. 51248 - Digitální Start Set ICE 2 Video Cam. Návod k obsluze

Art.Nr. 51248 - Digitální Start Set ICE 2 Video Cam. Návod k obsluze Art.Nr. 51248 - Digitální Start Set ICE 2 Video Cam Návod k obsluze Vážený zákazníku, srdečně gratulujeme ke koupi Vaší videolokomotivy špičkového výrobku v oblasti modelové železnice. Zjistíte, že má

Více

Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ Důležité upozornění:... 3 1. Tlačítka... 4 1.1 Dotykový panel... 4 1.2 POWER... 4 1.3 ESC... 4 1.4 Menu... 4 1.5 Hlasitost... 4 1.6 Sluchátka... 4 1.7 Video výstup... 4 1.8 TF karta...

Více

MODEL : PROD. NO : Please note the reference numbers for your TV set located on the packaging or on the back of the set.

MODEL : PROD. NO : Please note the reference numbers for your TV set located on the packaging or on the back of the set. tv MODEL : PROD. NO : GB Please note the reference numbers for your TV set located on the packaging or on the back of the set. ES Anote las referencias de su televisor que se encuentran en el embalaje

Více

QUICK Start Guide. Thank you for purchasing our product. www.goclever.com

QUICK Start Guide. Thank you for purchasing our product. www.goclever.com QUICK Start Guide Thank you for purchasing our product. To ensure you a quick and convenient use of your new GOCLEVER TAB, please read these instructions carefully prior to use. This short manual describes

Více

(CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro

(CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro (CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro Vážený uživateli: Děkujeme za zakoupení našeho produktu. Držíte v rukou uživatelskou příručku, prosíme o pečlivé přečtení před prvním použitím. 0 Obsah

Více

BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Prosíme o důkladné přečteni manuálu instrukce obsluhy.

BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Prosíme o důkladné přečteni manuálu instrukce obsluhy. Čeština BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Prosíme o důkladné přečteni manuálu instrukce obsluhy. Nikdy neotvírejte kryt sami! Veškeré opravy by měl provádět pouze vyškolený pracovník firmy Ferguson. Udržujte zařízení

Více

Vzhled Tlačítka a spínače

Vzhled Tlačítka a spínače Vzhled Tlačítka a spínače 1 Rozhraní pro nabíjení a sluchátka 2 Hlasitost + 3 Hlasitost - 4 Konektor stolní nabíječky 5 Reproduktor 6 Displej 7 Směrová tlačítka 8 Přijetí hovoru (zelené) 9 Číselná tlačítka

Více

Bruksanvisning för ljusslinga. Bruksanvisning for lysslynge. Instrukcja obsługi łańcucha świetlnego. User Instructions for String Light

Bruksanvisning för ljusslinga. Bruksanvisning for lysslynge. Instrukcja obsługi łańcucha świetlnego. User Instructions for String Light Bruksanvisning för ljusslinga Bruksanvisning for lysslynge Instrukcja obsługi łańcucha świetlnego User Instructions for String Light 422-445 SV NO PL EN Bruksanvisning i original Bruksanvisning i original

Více

Aetertek AT-118 Uživatelský manuál AT-118 CZ Uživateľský manuál AT-118 SK Instrukcja obsługi AT-118 PL

Aetertek AT-118 Uživatelský manuál AT-118 CZ Uživateľský manuál AT-118 SK Instrukcja obsługi AT-118 PL Aetertek AT-118 Uživatelský manuál AT-118 CZ Uživateľský manuál AT-118 SK Instrukcja obsługi AT-118 PL Uživatelský manuál AT-118 Odpuzovač koček a psů Obsah balení Tento odpuzovač koček a psů vydává nepříjemný

Více

MAXPAD9G3 TABLET TABLET TABLET TABLET TÁBLAGÉP NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE INSTRUKCJA OBSŁUGI USER MANUAL HASZNÁLATI UTASÍTÁS

MAXPAD9G3 TABLET TABLET TABLET TABLET TÁBLAGÉP NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE INSTRUKCJA OBSŁUGI USER MANUAL HASZNÁLATI UTASÍTÁS MAXPAD9G3 TABLET TABLET TABLET TABLET TÁBLAGÉP NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE INSTRUKCJA OBSŁUGI USER MANUAL HASZNÁLATI UTASÍTÁS OBSAH BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ... 3 FUNKCE... 3 TLAČÍTKA... 5 PROVOZ...

Více

A) Notebook + dockstation + operační systém

A) Notebook + dockstation + operační systém PŘÍLOHA č. 2 A) Notebook + dockstation + operační systém 2 ks v max. ceně s DPH za oba kusy: 2 727 EUR - 66 293, Kč Technické parametry a specifikace: Procesor: 3 MB L3 Cache 2 jádra, 4 thready s frekvencí

Více

Polski. Magyar. Česky. Slovensky. Kamera wideo HD Skrócona instrukcja obsługi. HD kamera Gyors útmutató. HD videokamera Stručný návod k používání

Polski. Magyar. Česky. Slovensky. Kamera wideo HD Skrócona instrukcja obsługi. HD kamera Gyors útmutató. HD videokamera Stručný návod k používání CEL-SW4GA2M0 Kamera wideo HD Skrócona instrukcja obsługi HD kamera Gyors útmutató HD videokamera Stručný návod k používání Videokamera HD Stručný návod na používánie Polski Magyar Česky Slovensky Ważne

Více

Talos. Návod k obsluze

Talos. Návod k obsluze Talos Návod k obsluze Před prvním použitím Vážený uživateli, děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku. Abychom zajistili rychlé a pohodlné používání nového tabletu Ainol, přečtěte si prosím před použitím

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

Digitální kamera EVOLVE 1500HD Touch

Digitální kamera EVOLVE 1500HD Touch Digitální kamera EVOLVE 1500HD Touch Zkrácená příručka Děkujeme za zakoupení digitální kamery EVOLVE 1500 HD. Další informace a podrobný český návod k použití naleznete na www.evolve.cz nebo na CD. Vložení

Více

DVRS02WIFI. Full HD sportovní kamera, WI-FI. Uživatelská příručka

DVRS02WIFI. Full HD sportovní kamera, WI-FI. Uživatelská příručka DVRS02WIFI Full HD sportovní kamera, WI-FI Uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení tohoto zařízení. Než začnete produkt používat, přečtěte si prosím pečlivě tento návod k maximalizaci jeho výkonu

Více

Digitální dveřní kukátko s GSM, 5

Digitální dveřní kukátko s GSM, 5 Digitální dveřní kukátko s GSM, 5 Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Nejlepší model kukátka LCD displej 5 Možnost provozu přes 3G SIM kartu www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu b) Vnější

Více

SKRÓCONA INSTRUKCJA OBSŁUGI SMARTFONA. Hammer Energy 3G

SKRÓCONA INSTRUKCJA OBSŁUGI SMARTFONA. Hammer Energy 3G SKRÓCONA INSTRUKCJA OBSŁUGI SMARTFONA Hammer Energy 3G Nr partii: 201809 Tworzymy dla Ciebie. Dziękujemy za wybranie urządzenia marki Hammer. Produkt został zaprojektowany z myślą o Tobie, dlatego robimy

Více

Instrukcja użytkownika User Manual PL / EN / CZ / SK / HU. OV-Solution7

Instrukcja użytkownika User Manual PL / EN / CZ / SK / HU. OV-Solution7 Instrukcja użytkownika User Manual PL / EN / CZ / SK / HU OV-Solution7 Ważne instrukcje dotyczące bezpieczeństwa Uwaga: Aby obniżyć ryzyko porażenia prądem elektrycznym, nie należy zdejmować tylnej pokrywy.

Více

Twoja instrukcja użytkownika AEG-ELECTROLUX EMT38419OX http://pl.yourpdfguides.com/dref/4644510

Twoja instrukcja użytkownika AEG-ELECTROLUX EMT38419OX http://pl.yourpdfguides.com/dref/4644510 Możesz przeczytać rekomendacje w przewodniku, specyfikacji technicznej lub instrukcji instalacji dla AEG-ELECTROLUX EMT38419OX. Znajdziesz odpowiedź na wszystkie pytania w instrukcji dla (informacje, specyfikacje,

Více

TEST ZÁKLADY IT, HARDWARE SOFTWARE

TEST ZÁKLADY IT, HARDWARE SOFTWARE TEST ZÁKLADY IT, HARDWARE SOFTWARE 5. třídy, verze 12/2018 1. Kdy se objevily první počítače? a) 20. století b) 18. století c) 17. století 2. Co znamená zkratka PC? a) Print Calculator (kalkulačka s tiskovým

Více

Digitální fotorámeček

Digitální fotorámeček Bezpečnostní opatření Přečtěte si tyto bezpečnostní pokyny před použitím rámečku a uložte si je pro případné budoucí použití. - Vyhněte se používání digitálního rámečku na přímém slunci, ve vlhku, (např.

Více

1. Pokyny Přečtěte si prosím pozorně uživatelskou příručku a poté uložte na bezpečném místě pro budoucí potřebu a údržbu.

1. Pokyny Přečtěte si prosím pozorně uživatelskou příručku a poté uložte na bezpečném místě pro budoucí potřebu a údržbu. 1. Pokyny Přečtěte si prosím pozorně uživatelskou příručku a poté uložte na bezpečném místě pro budoucí potřebu a údržbu. 1.1 Důležité upozornění (1) Tento výrobek není hračka, jedná se o elektronické

Více

Instrukcja użytkownika. User Manual. OV-SteelCore7II

Instrukcja użytkownika. User Manual. OV-SteelCore7II Instrukcja użytkownika User Manual OV-SteelCore7II Deklaracja 1. Informacje zawarte w niniejszej instrukcji nie mogą być kopiowane, przesyłane, rozprowadzane ani przechowywane, za wyjątkiem sytuacji udzielenia

Více

Více informací je uvedeno v návodu k obsluze, který se nachází na stránkách www.lark.com.pl.

Více informací je uvedeno v návodu k obsluze, který se nachází na stránkách www.lark.com.pl. Tablet PC Návod k obsluze Část obsahu této příručky se na konkrétní použití nemusí vztahovat, závisí to na používaném software zařízení. Více informací je uvedeno v návodu k obsluze, který se nachází na

Více

Průvodce rychlým spuštěním

Průvodce rychlým spuštěním Průvodce rychlým spuštěním Instalace dodaného softwaru Používání přehrávače NWZ-S544 / S545 2009 Sony Corporation Dodávané položky Zkontrolujte prosím obsah balení. s Sluchátka (1) s USB kabel (1) s Držák

Více

Seznamte se se zařízením Mobile WiFi

Seznamte se se zařízením Mobile WiFi Začínáme Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili a

Více