OBJEVTE SVĚT, VE KTERÉM BYSTE CHTĚLI ŽÍT

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBJEVTE SVĚT, VE KTERÉM BYSTE CHTĚLI ŽÍT"

Transkript

1 OBJEVTE SVĚT, VE KTERÉM BYSTE CHTĚLI ŽÍT

2

3 3 Sdílejte Naši vášeň pro dřevo Chcete-li mít teplý a půvabný domov, nic nepřekoná majestátnost dřevěné podlahy. Nikdy vás neunaví její neobyčejná krása a radost z ní budete mít po celou dobu její existence. Krásná podlaha je navíc ideálním základem každého stylu a každého interiéru. Jako společnost působící v odvětví podlahových krytin vám Quick Step s potěšením nabízí svoji řadu inovačních podlah z kompozitního dřeva.

4 4 obsah Objevte Proč si vybrat dřevěnou podlahu Quick Step? podlaha, se kterou si nemusíte dělat starosti! 8 proč si vybrat Quick Step 10 Nechte se inspirovat 4 různé styly, volba pro každý vkus a každou místnost ve vašem domě. 12 autentická Teplo a charakter, jež projevují tyto podlahy, přicházejí s příběhem skutečného dřeva. 18 přírodní Spolu s přírodními strukturami a materiály tyto podlahy vnášejí do vašeho domova to nejlepší z přírody. 24 okouzlující Jednoduchá elegance této podlahy vnáší do vašeho interiéru světlo, vytříbenost a romantiku. 26 vzrušující Intenzivní barvy a výrazné linie jsou znamením těchto podlah s různými druhy dřeva.

5 5 Vyberte si Začněte váš průvodce Pomůžeme vám učinit perfektní rozhodnutí; který druh dřeva, rozměr, struktura a design se budou do vašeho domu hodit nejlépe? 34 naše jednoduchá prkna Imperio, Palazzo, Castello a Compact. 38 Naše prkna se vzory Variano, Villa a Compact. 40 Naše doplňky 42 jak instalovat vaše parkety Quick Step Vaše volba: lepené nebo plovoucí, obojí je snadné díky zacvakávacímu systému Uniclic Multifit. 46 dokonale zakončená podlaha Sladěné dýhované sokly a profily. 50 Údržba, péče a oprava

6 6 vítejte Dřevěná podlaha, se kterou si nemusíte dělat starosti Quick step jako průkopník v inovaci a kvalitě ví, jak vytvořit dokonalou podlahu z kompozitního dřeva. jelikož dřevo je ovlivňováno změnami teploty a vlhkosti, je velmi důležité, aby jednotlivé vrstvy prken byly mezi sebou dokonale sladěny. pouze pečlivý výběr surovin spolu s dokonalou kontrolou obsahu vlhkosti během výrobního procesu zaručují optimální stabilitu a trvanlivost podlahy. Kvalita v každé vrstvě parketová podlaha Quick step obsahuje 3 vrstvy stabilního, tvrdého a trvanlivého dřeva s ochrannou povrchovou úpravou aplikovanou již v továrně! 1 pro naši řadu Quick step compact jsme použili jádro s dřevitým vláknem vysoké hustoty (hdf) pro jádra většiny našich dřevěných podlah používáme recyklované kaučukové dřevo (zvané také hevea).

7 7 Těšte se z ní okamžitě na rozdíl od jiných dřevěných podlah vaše podlaha Quick step nevyžaduje žádnou poinstalační práci. tedy žádné broušení podlahy, žádný nepořádek a prach, žádné lakování ani natírání olejem či barvou. přírodní povrchová Úprava užívejte si působivého přírodního vzhledu povrchových úprav Quick step. objevte více o výhodách naší olejované a lakované povrchové úpravy na straně 33. předem provedená povrchová Úprava ihned, jakmile budete mít dřevěnou podlahu Quick step položenou, budete si ji moci užívat a používat ji. ušetří vám to spoustu času a úsilí! kromě toho budou náklady na položení parketové podlahy Quick step ve srovnání s jinými typy parket významně nižší. 1. povrchová úprava 7 vrstev vodou ředitelného laku s ochranou proti uv záření zajišťují maximální ochranu proti opotřebení, poškrábání a skvrnám. díky tomu se parketová podlaha udržuje tak snadno jako podlaha laminátová či dlaždicová! nebo 2 vrstvy kvalitního oleje vytvářejí extra matný a autentický vzhled, a pokud podlaze poskytnete jednoduchou péči, bude stárnout s grácií. 2. povrchová vrstva pečlivě vybraná vrstva tvrdého dřeva v obrovské škále barev a struktur. většina našich kompozitních prken má 3milimetrovou horní vrstvu, ale v naší řadě compact nabízíme také horní vrstvu v síle 2,5 mm. oba typy povrchů lze brousit a obnovit. zjistěte více o různých druzích dřeva, třídění a strukturách na stranách jádro právě jádro našich podlah z kompozitního dřeva je zárukou toho, že vaše podlaha bude trvanlivá a stabilní. tato vrstva dokonale absorbuje tlaky a napětí a zajišťuje stabilitu našeho produktu ve všech podmínkách. rovnováha mezi tvrdostí a pružností materiálu jádra podlahy je klíčovým faktorem pro hladké zacvaknutí a silné spojení. 4. dýhovaný NosNÝ podklad pečlivě vysušený pro dokonale vyvážené desky.

8 8 vítejte Proč vybrat Quick Step Srdce PRO PŘÍRODU Dřevo je jediná obnovitelná surovina pro podlahové krytiny a společnost Quick Step již mnoho let aktivně vynakládá maximální úsilí na to, aby omezila dopad své činnosti na životní prostředí. Všechny vstupní suroviny jsou pečlivě prověřovány a vybírány, aby se s jistotou určil jejich ekologický původ. Rovněž naše lepidla, laky a oleje splňují nejpřísnější mezinárodní emisní normy. Pracujeme jen účinnými a trvalými výrobními procesy. To vše znamená, že se můžete jednoduše těšit ze své dřevěné podlahy s vědomím, že byla vyrobena s ohledem na životní prostředí. Vášeň pro dřevo a design Jakýkoli nápad pro novou dřevěnou podlahu musí respektovat všechny aspekty přirozenosti dřeva. Nalezení dokonalé rovnováhy mezi charakterem skutečného dřeva, řemeslnou dovedností při aplikaci zbarvených skvrn a textury a vysoce kvalitní povrchovou úpravou je klíčovým faktorem pro získání nádherné dřevěné podlahy, a právě to děláme v Quick Step nejlépe. Naše inovativní myšlení, a to i na velmi tradičním trhu s dřevěnými výrobky, nám umožnilo vytvořit jedinečné produkty jako Variano: stará prkna v různých šířkách. Jádro z dřeva HEVEA Dřevo hevea, původně pěstované pro výrobu latexu, tvoří jádro většiny našich dřevěných podlah. Pochází ze stromu, který je známější jako kaučukovník. Po 25 letech tyto stromy již nevytvářejí potřebné množství latexu a bývají poraženy. V minulosti farmáři tyto stromy pálili, ale nyní Quick Step jejich dřevo recykluje a používá je k výrobě kvalitních dřevěných podlahovin Quick Step. PEFC/ Společnost Quick Step již dlouho vlastní lesní certifikaci PEFC. Tento program zaručuje, že veškeré dřevo a HDF použité k výrobě našeho kompozitního dřeva mají svůj zdroj v udržitelně obhospodařovaných lesích.

9 9 Snadná pokládka nejvyšší Objevte, jak se vyrábí naše dřevěné podlahoviny: Podívejte se na film! Načtěte si jej svým smartphonem. KOMPLETNÍ podlahové Kvalita Řešení V roce 1997 Quick Step uvedl na trh první integrovaný systém bez lepidla: Uniclic. Dnes je tento zacvakávací systém proslulý po celém světě a upřednostňuje ho mnoho pokladačů. Dokonce jsme specificky pro naše dřevěné podlahoviny vyvinuli jedinečný zacvakávací systém spuštěním: Uniclic Multifit. S tímto systémem obsaženým v každém prkně parketové podlahy Quick Step lze vaši podlahu položit kdekoli snadno a rychle. Svou podlahu si můžete položit sami nebo si ji nechat položit. Ve společnosti Quick Step spojujeme naši odbornost se závazkem k dokonalé kvalitě, což vám přinese doživotní potěšení. Tento koncept naplňujeme i tím, že vám poskytujeme záruku až na celou dobu životnosti našich podlah, soklů a profilů. Všechny naše parketové podlahy Quick Step jsou opatřeny štítky. To znamená, že všechny naše produkty splňují spotřebitelské, bezpečnostní, zdravotní a ekologické normy EU. Všechny naše podlahy jsou testovány v uznávaných laboratořích a splňují a překračují všechny minimální požadavky na kvalitu. Není mnoho dalších odborníků na podlahy, kteří by dokázali poskytnout stejné komplexní služby jako společnost Quick Step. Služby, které nabízíme, nezahrnují pouze vlastní podlahu, ale i všechny nezbytné nástroje pro dokonalou instalaci, jako jsou sokly, profily a prostředky pro údržbu. Tímto způsobem jsme schopni zaručit kvalitu vaší dřevěné podlahy. A co víc, profesionálové z prodejen Quick Step vám rádi podají cenné rady, jak vaši parketovou podlahu nainstalovat, zakončit a udržovat.

10 10 nechte se inspirovat Autentická Okouzlující vstupte do světa quick step inspirace

11 11 Přirozená Vzrušující Vstupte do světa parketových podlah Quick Step, kde do středu pozornosti stavíme přirozenost dřeva a zaručujeme celému vašemu interiéru s ničím srovnatelnou nestárnoucí, nadčasovou kvalitu. Jedinečná kvalita našich dřevěných podlah se dobře kombinuje s jakýmkoli druhem designového materiálu a přispívá teplé a útulné atmosféře, jež si s ničím nezadá.

12 12 AUTENTICKÁ Autentická Nic nemůže překonat teplo a klasický vzhled dlouhých a širokých dubových prken. Teplo a charakter, jež projevují tyto podlahy, přicházejí s příběhem skutečného dřeva. DUB KARAMEL OLEJOVANÝ I IMPERIO I IMP 1625

13 NOVINKA Imperio 13 DUB nugát OLEJOVANÝ I IMPERIO I IMP 1626 Hluboká struktura, rustikální vzhled suků a trhlin tvořených tmavou výplní a ručně broušené hrany zvýrazňují autentický charakter těchto velkých dřevěných prken. IMP 1625

14 14 autentická DUB KRÁLOVSKÝ ŠEDÝ OLEJOVANÝ I VARIANO I VAR 1631 VarianoNOVINKA

15 15 PODLAHOVÝ rádce Quick step Chcete tuto podlahu vidět ve svém vlastním interiéru? Navštivte a vyzkoušejte našeho podlahového rádce! Nahrajte obrázek svého interiéru, vyberte si svou oblíbenou podlahu a určete, která podlaha bude ladit nejlépe. DUB NATŘENÝ BÍLÝ olejovaný I VARIANO I VAR 1629 DUB champagne BRUT olejovaný I VARIANO I VAR 1630 Dub espresso olejovaný I variano I var 1632 VAR 1631 Tato podlaha nechá váš interiér vyniknout. Každá letitá hrana, rozpraskaný suk, struktura zářezů po pile a obměny v barvách a rozměrech vypráví svůj vlastní příběh. Jedná se o naprosto unikátní novinku, která dodá hodnotu jakémukoliv typu interiéru.

16 16 Autentická Pociťte Řemeslnou zručnost DUB TERRA OLEJOVANÝ I PALAZZO I PAL 1476 Přirozená krása každého prkna vynikne naplno a je zvýrazněna minimalistickým, ale luxusním bílým interiérem.

17 17 ŘEMESLNĚ zpra covaná NOVINKA stopy po pile OPOTŘebovaNÁ ČASEM DUB TERRA OLEJOVANÝ I PALAZZO I PAL 1476 DUB STRUktUrovANÝ ŠEDÝ olejovaný I IMPERIO I IMP 1628 DUB VENkovskÝ MATNÝ I PALAZZO I PAL 1347 Řemeslný charakter této dubové podlahy nádherně zdůrazňuje olejovaná povrchová úprava a ŘEMESLNĚ ZhotoveNÉ hrany. Pociťte texturu stopy po pile na povrchu dřeva je v tomto šedém prkně Imperio majestátní. Cítíte ruku mistra-řemeslníka na každé plaňce tohoto venkovského dubu. Právě to dává této podlaze OPotŘebovANÝ vzhled.

18 18 PŘIROZENÁ Přirozená Spolu s přírodními strukturami a materiály tyto podlahy vnášejí do vašeho domova to nejlepší z přírody. DUB RYZÍ MATNÝ I IMPERIO I IMP 1623 novinka Tato nová široká a extra dlouhá dřevěná prkna se svým jemným zkosením na všech okrajích a nádhernou hrou suků a květů dodávají tomuto interiéru poklidnou majestátnost.

19 19 IMP 1623 TIP Pro záruku konzistentního přechodu mezi vaší podlahou a stěnami společnost Quick Step nabízí odpovídající sokly ve stejné barvě a struktuře jako má vaše podlaha. DUB BÍLÁ DUNA OLEJOVANÝ I PALAZZO I PAL 1473 HARMONICKY BÍLÁ Jemná bílá olejovaná povrchová úprava těchto dubových desek dokonale doplňuje různé textury v interiéru.

20 20 přírodní DUB BÍLÝ BAVLNA MATNÝ I compact I com 1451 Dřevěná podlaha, která do vašeho domu vnáší teplo a kterou lze kombinovat i s podlahovým vytápěním! Toto tenké prkno (12,5 mm) spolu s lepenou instalací je nejlepším způsobem, jak zajistit optimální přenos tepla.

21 21 novinka DUB NOBLESNÍ PŘíroDNÍ MATNÝ I VILLA I VIL 1362 L Podlaha s dlouhými a elegantními liniemi způsobuje, že se vaše místnost zdá větší než je ve skutečnosti, a lze ji položit rychle a snadno.

22 22 okouzlující Okouzlující Jednoduchá elegance této podlahy vnáší do vašeho interiéru světlo, vytříbenost a romantiku. DUB POLÁRNÍ MATNÝ I CAstello I CAS 1340 Tento kartáčovaný povrch tvoří více textury a zdůrazňuje přírodní kresbu ve dřevu. Ve spojení s bílým povrchem vytváří jemnou a romantickou atmosféru.

23 23 CAS 1340 DUB TVRZENÝ ŠEDÝ MATNÝ I PALAZZO I PAL 1345 PAL 1345 Bílé akcenty zdůrazňují přirozenou kresbu dřeva a zjemňují šedě zbarvený povrch.

24 24 okouzlující Variano DUB NATŘENÝ BÍLÝ OLEJOVANÝ I VARIANO I VAR 1629 novinka Tato natřená dubová podlaha s olejovanou povrchovou úpravou je již na první pohled přitažlivá. Pociťte strukturu kartáčovaného povrchu!

25 25 Dokonale svou podlahu zakončete dýhovaným soklem Quick Step Scotia. TIP Nebojte se olejované podlahy. Budete-li pečovat o svou olejovanou podlahu již od začátku, bude nádherně zrát. Snadno se udržuje pomocí prostředku Quick Step Clean & Oil Care, zjistěte jak na straně 50. DUB CAPPUCCINO olejovaný I CAstello I CAS 1478

26 26 VZRUŠUJÍCÍ Vzrušující Intenzivní barvy a výrazné linie jsou značkou těchto podlah s různými druhy dřeva. merbau SATÉNOVÉ I Villa I VIL 1366 MISTROVSKÉ DÍLO MERBAU Tato svěží dřevěná prkna vnesou do vaší místnosti život. Užívejte si tvarů a harmonické krásy různých druhů dřeva.

27 27 OŘECH NOBLESNÍ SATÉNOVÝ I CAstello I CAS 1356 Přírodní textura a živý vzor této skvělé ořechové podlahy do tohoto interiéru nádherně zapadají.

28 28 VZRUŠUJÍCÍ & Bílá Černá DUB WENGE HEDVÁBNÝ I CAstello I CAS 1343 Nalézt podlahu, která se opravdu odlišuje od všeho ostatního, je obtížný úkol, ale náš dub Wengé to přesně splňuje. Smělý, atraktivní a možná i troufalý, propůjčí vašemu interiéru ještě více charakteru.

29 29 CAS 1343 JASAN bílá slonová kost SATÉNOVÝ I CAstello I CAS 1479 CAS 1479 Tato dlouhá bílá jasanová prkna dodají vašemu domovu atmosféru luxusu. Zakončete kterýkoli okraj, roh či přechod profilem Incizo.

30 30 vyberte si vyberte si svou Velikost Dlouhá prkna, široká prkna, prkna královské velikosti, elegantní prkna, živé vzory... na velikosti záleží! Vyberte si dokonalou velikost prken s drážkami nebo bez nich v jedné z našich řad Quick Step. Široké a extra dlouhé prkno nejlépe pasující do velkolepých obývacích místností, nebo živý vzor podlahy ke zvětšení menší ložnice. jednoduchá prkna 2200 x mm silné 1820 x mm silné 1820 x mm silné 1820 x ,5 mm silné Quick Step imperio Extra dlouhá a extra široká prkna s autentickým vzhledem. Quick Step palazzo Dlouhá a široká dubová prkna. Quick Step castello Elegantní a dlouhá prkna v různých druzích dřeva. Quick Step compact 1 pruh Jednoduchá prkna s tloušťkou vhodnou k renovacím HEVEA 3 mm 14 mm HEVEA 3 mm 14 mm HEVEA 3 mm 14 mm HDF 2,5 mm 12,5 mm

31 31 prkna se vzory x mm silné 2200 x mm silné 2200 x mm silné 1820 x ,5 mm silné Quick Step variano Jedinečná prkna se starým vzhledem a vzorem. Quick Step villa Extra dlouhá a svěží dubová prkna. Quick Step compact 3 pruhy Živá prkna s tloušťkou vhodnou k renovacím HEVEA 3 mm 14 mm HEVEA 3 mm 14 mm HDF 2,5 mm 12,5 mm

32 32 váš průvodce VÁŠ průvodce DRUHY dřeva Druh dřeva, který si zvolíte, ovlivní barvu, povrchovou texturu podlahy a pocit, který navozuje a v důsledku toho i celkovou atmosféru vašeho interiéru. V této kolekci si můžete vybrat z několika druhů dřeva. pro dokonalou dřevěnou podlahu Dub Dub má žlutou až hnědou barvu, někdy v kontrastu se světlým bělovým dřevem. Vykazuje přímou texturu nebo charakteristický ohnivý vzor. JASAN Jasanová prkna mají bílou až světle žlutou barvu a nádherný vzor s plameny a přímou texturou. OŘECH Ořech má teplou hnědou barvu s dobře viditelnou přímou nebo vlnitou texturou. Bělové dřevo je bělavé, výsledkem je živá podlaha. MERBAU Merbau má širokou škálu barev od oranžové po tmavě červenohnědou Má jednotnou strukturu a přirozeně se leskne. JATOBA Tento brazilský druh dřeva s přirozeným leskem je červeně růžový a hnědý a někdy má přímou černou texturu. TŘÍDĚNÍ Každý strom je jedinečný a různé části téhož stromu vytvářejí různé povrchové textury s různým vzhledem. Máme jedinečný systém třídění, který je srozumitelný a transparentní. Všechna jednotlivá prkna jsou roztříděna do 4 různých kategorií. Je tomu tak proto, abychom vám dali lepší představu, jak bude vaše podlaha vypadat. FINESSE Dřevo s malými suky. Malá různorodost v barvě a struktuře. NATURE Dřevo se suky. Různorodost v barvě a struktuře je dovolena. MARQUANT Dřevo s velkými suky. Výrazná různorodost v barvě a struktuře. CHARACTER Dřevo s velkými tmavě zaplněnými suky a trhlinami. Výrazná různorodost v barvě a struktuře a rustikální vzhled. suky suky suky suky barevná různorodost barevná různorodost barevná různorodost barevná různorodost

33 33 typy povrchové úpravy vysoce kvalitní olejová povrchová úprava zdůrazňuje autentičnost skutečného dřeva vytváří extra matný vzhled stárne s grácií umožňuje opravovat mikroškrábance použitím olejové péče Quick step oil care lze obnovit a opravit pomocí prostředku olejové údržby Quick step maintenance oil předem v továrně provedená povrchová úprava 7 laku ochranných vrstev vysoká odolnost proti poškrábání a opotřebení ve srovnání s jinými lakovanými dřevěnými podlahami odpuzuje špínu výsledkem je dřevěná podlaha, která se snadno čistí zvyšuje odolnost proti vodě a chemikáliím používaným v domácnostech předem v továrně provedená povrchová úprava matny hedvábný saténový typy struktury LEŠTĚNÍ kartáčováním povrchu dřevěného prkna se zvýrazní přirozená struktura dřevního vlákna. některé z našich podlah jsou dokonce kartáčovány do hloubky pro vytvoření extra autentického pocitu. STOPY PO PILE náhodné známky řezů pilou zvýrazňují řemeslé umění a charakter dřevěných prken. OPOTŘEbOVANÁ ČASEM každé prkno časem opotřebované dřevěné podlahy má obzvlášť autentickou perspektivu a zešikmené letité hrany po obvodu. ŘEMESLNĚ ZPRA COVANÁ naše řemeslně zpracované podlahy mají vzhled dřevěných podlah, které zestárly s grácií. tento efekt s nepatrnými vroubky a letitými hranami na dlouhých stranách prken vytváří zvláštní charakter a hloubku.

34 34 Vyberte si novinka Extra dlouhá a extra široká prkna s autentickým vzhledem Délka: 220 cm Šířka: 22 cm Tloušťka: 14 mm 1 KRABICE*: 4 PRKNA: ± 1,936 M 2 1 PALETA: 64 KRABIC: ± 123,904 M mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 4 3 mm 14 mm HEVEA 2200 mm x 220 mm *max. 1 dělené prkno v balení Dub strukturovaný bílý olejovaný IMPERIO IMP 1627 MarQUANt novinka novinka Dub ryzí matný IMPERIO IMP 1623 str. 18 MarQUANt novinka novinka Dub tradiční přírodní olejovaný IMPERIO IMP 1624 MarQUANt novinka Dub karamel olejovaný IMPERIO IMP 1625 str. 12 Character novinka Dub nugátový olejovaný IMPERIO IMP 1626 Character Dub strukturovaný šedý olejovaný IMPERIO IMP 1628 str. 17 MarQUANt Saténový lak Hedvábný lak Leštění povrch Řemeslné zpra covaná Stopy po pile Matný lak Olej Hluboce kartáčovaný povrch Opotřebovaná časem Znázorněné vzory a barvy jsou pouze obrazem, který neobsahuje všechny nuance přirozeného a jedinečného designu dřevěné podlahy. Charakteristický vzhled povrchové struktury a různorodosti prken nabízejí velké vystavené vzorky. O další rady požádejte svého prodejce.

35 35 Palazzo DLOUHÁ a ŠIROKÁ DUBOVÁ PRKNA Délka: 182 cm Šířka: 19 cm Tloušťka: 14 mm 1 krabice*: 6 prken ± 2,0748 m² 1 paleta: 55 krabic: ± 114,11 m² 1820 mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 2 HEVEA 3 mm 14 mm 2200 mm x 220 mm *max. 1 dělené prkno v balení DUB PolárNÍ MATNÝ PALAZZO PAL 1340 str. 22 NATURE DUB bílá DUNA olejovaný PALAZZO PAL 1473 str. 19 nature DUB BÍLÝ PEPŘ olejovaný PALAZZO PAL 1474 marquant DUB TVRZENÝ ŠEDÝ MATNÝ PALAZZO PAL 1345 str. 23 MARQUANT DUB RYZÍ MATNÝ PALAZZO PAL 1341 NATURE DUB MEDovÝ olejovaný PALAZZO PAL 1472 nature DUB NOBLESNÍ PŘíroDNÍ SATÉNOVÝ PALAZZO PAL 1335 FINESSE DUB TRADIČNÍ PŘÍRODNÍ MATNÝ PALAZZO PAL 1338 MARQUANT 4 DUB champagne olejovaný PALAZZO PAL 1475 marquant DUB VÝběrovÝ MATNÝ PALAZZO PAL 1344 MARQUANT DUB FOSÍLIE MATNÝ PALAZZO PAL 1342 NATURE DUB LETITÝ ŠEDÝ MATNÝ PALAZZO PAL 1346 MARQUANT 4 DUB TERRA olejovaný PALAZZO PAL 1476 str. 16 marquant DUB VENkovskÝ MATNÝ PALAZZO PAL 1347 str. 17 MARQUANT DUB čokoládový olejovaný PALAZZO PAL 1477 marquant DUB WENGÉ HEDVÁBNÝ PALAZZO PAL 1343 NATURE

36 36 Vyberte si Castello ELEGANTNÍ a DLOUHÁ PRKNA V RŮZNÝCH DRUZÍCH DŘEVA Délka: 182 cm Šířka: 14,5 cm Tloušťka: 14 mm 1 krabice*: 6 prken: ± 1,5834 m² 1 paleta: 66 krabic: ± 104,5 m² 1820 mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 2 3 mm 14 mm HEVEA 2200 mm x 220 mm *max. 1 dělené prkno v balení JASAN bílá slonová kost SATÉNOVÝ CAstello CAS 1479 str. 29 FINESSE DUB PolárNÍ SATÉNOVÝ CAstello CAS 1349 NATURE DUB PolárNÍ MATNÝ CAstello CAS 1340 str. 22 NATURE DUB BÍLÁ DUNA OLEJOVANÝ I CAstello CAS 1473 NATURE DUB VYBĚLENÝ MATNÝ CAstello CAS 1353 NATURE DUB ryzí MATNÝ CAstello CAS 1341 NATURE DUB MEDovÝ olejovaný CAstello CAS 1472 NATURE DUB NOBLESNÍ PŘíroDNÍ SATÉNOVÝ CAstello CAS 1335 FINESSE DUB NOBLESNÍ PŘíroDNÍ MATNÝ CAstello CAS 1334 FINESSE DUB TRADIČNÍ PŘíroDNÍ SATÉNOVÝ CAstello CAS 1339 MARQUANT DUB TRADIČNÍ PŘÍRODNÍ MATNÝ CAstello CAS 1338 MarQUANt DUB FOSÍLIE MATNÝ CAstello CAS 1342 NATURE MERBAU SATÉNové CAstello CAS 1357 str. 26 NATURE JATOBA SATÉNová CAstello CAS 1358 NATURE OŘech mystický SATÉNOVÝ CAstello CAS 1355 marquant OŘech NOBLESNÍ SATÉNOVÝ CAstello CAS 1356 str. 27 NATURE

37 37 DUB HAVANA kouřový MATNÝ CAstello CAS 1354 MarQUANt DUB CAPPUCCINO olejovaný CAstello CAS 1478 str. 25 MarQUANt DUB kávově HNĚDÝ MATNÝ CAstello CAS 1352 NATURE DUB WENGE HEDVÁBNÝ CAstello CAS 1343 str. 28 NATURE 1 pruh JEDNODUCHÁ PRKNA S TLOUŠŤKOU VHODNOU K RENOVACÍM Délka: 182 cm Šířka: 14,5 cm Tloušťka: 12,5 mm 1 krabice*: 6 prken: ± 1,5834 m² 1 paleta: 66 krabic: ± 104,5 m² 1820 mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 2 2,5 mm 12,5 mm HDF 2200 mm x 220 mm *max. 1 dělené prkno v balení DUB BÍLÁ BAVLNA MATNÝ compact com 1451 str. 20 marquant DUB PŘíroDNÍ MATNÝ compact com 1450 MARQUANT DUB PÍSKOVÝ MATNÝ compact com 1452 MARQUANT DUB TAUPE ŠED Ý MATNÝ compact com 1453 MARQUANT Saténový lak Hedvábný lak Leštění povrch Řemeslné zpra covaná Stopy po pile Matný lak Olej Hluboce broušený povrch Opotřebovaná časem Znázorněné vzory a barvy jsou pouze obrazem, který neobsahuje všechny nuance v rámci přirozeného a jedinečného designu dřevěné podlahy. Charakteristický vzhled povrchové struktury a zakončení spojů prken nabízejí velké vystavené vzorky. O další rady požádejte svého prodejce.

38 Vyberte si 38 Variano novinka JEDINEČNÁ PRKNA SE STARÝM VZHLEDEM avzorem Délka: 220 cm Šířka: 19 cm Tloušťka: 14 mm 1 KRABICE*: 6 PRKEN: ± 2,508 M2 1 PALETA: 55 krabic: ± 137,94 M mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 0 HEVEA 3 mm 2200 mm x 220 mm 14 mm *max. 1 dělené prkno ve 2 baleníchí Dub královský šedý olejovaný VARIANO VAR 1631 str. 14 Marquant novinka Dub champagne brut olejovaný VARIANO VAR 1630 Marquant str. 24 novinka Villa novinka novinka Dub natřený bílý olejovaný VARIANO VAR 1629 Marquant Dub espresso olejovaný VARIANO VAR 1632 Marquant EXTRA DLOUHÁ a SVĚŽÍ DUBOVÁ PRKNA Délka: 220 cm Šířka: 19 cm Tloušťka: 14 mm 1 krabice*: 6 prken: ± 2,5080 m² 1 paleta: 55 krabic: ± 137,94 m² 1820 mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 0 HEVEA 3 mm 2200 mm x 220 mm 14 mm *max. 1 dělené prkno ve 2 baleníchí DUB RYZÍ MATNÝ VILLA VIL 1360L NATURE novinka DUB VYBĚLENÝ MATNÝ VILLA VIL 1363L NATURE novinka novinka novinka DUB POLÁRNÍ MATNÝ VILLA VIL 1359L FINESSE dub noblesní přírodní matný VILLA VIL 1362L str. 21 finesse Saténový lak Hedvábný lak Leštění povrch Řemeslné zpra covaná Matný lak Olej Hluboce broušený povrch Opotřebovaná časem Stopy po pile Znázorněné vzory a barvy jsou pouze obrazem, který neobsahuje všechny nuance v rámci přirozeného a jedinečného designu dřevěné podlahy. Charakteristický vzhled povrchové struktury a zakončení spojů prken nabízejí velké vystavené vzorky. O další rady požádejte svého prodejce. QS_PARQUET_2013_CS.indd 38 12/12/12 10:57

39 mm x 145 mm 1820 mm x 190 mm 2200 mm x 190 mm 2200 mm x 220 mm *max. 1 dělené prkno ve 2 baleníchí DUB NOBLESNÍ PŘíroDNÍ saténový VILLA VIL 1361 FINESSE MERBAU SATÉNOVÉ VILLA VIL 1366 str. 26 NATURE JATOBA SATÉNová VILLA VIL 1367 NATURE OŘech SATÉNOVÝ VILLA VIL 1368 NATURE dub Havana kouřový matný villa vil 1369 marquant dub wengé hedvábný villa vil 1370 finesse 3 pruhy ŽIVÁ PRKNA S TLOUŠŤKOU VHODNOU K RENOVACÍM Délka: 182 cm Šířka: 19 cm Tloušťka: 12,5 mm 1 krabice*: 6 prken: ± 2,0748 m² 1 paleta: 55 krabic: ± 114,11 m² 1820 mm x 190 mm 1820 mm x 145 mm 2200 mm x 190 mm 0 2,5 mm 12,5 mm HDF 2200 mm x 220 mm *max. 1 dělené prkno ve 2 baleních DUB BÍLÝ BAVLNA MATNÝ I COMPACT I com 1455 MARQUANT DUB PŘÍRODNÍ MATNÝ compact com 1454 MARQUANT

40 40 začněte Snadná Instalace Podkladu Příprava Na detailech záleží

41 41 ideální Zakončení údržba, Péče a oprava Objevte všechny doplňky Quick Step pro dokonale zakončenou podlahu. Pro každou situaci existuje řešení je snadné a dosáhnete jím profesionálního výsledku. záruka Použití jiného příslušenství než příslušenství Quick Step by mohlo způsobit poškození podlahy Quick Step. V takovém případě bude záruka poskytovaná společností Quick Step neplatná. Proto doporučujeme používat pouze doplňky Quick Step, neboť byly speciálně navrženy a vyzkoušeny k použití s podlahovými panely Quick Step.

42 42 pokládka Instalace dřevěné podlahy nebyla nikdy tak snadná! můžete si podlahu položit sami nebo si ji nechat položit, ale díky fantastickému systému uniclic multifi t se prkna dají položit jedním zacvaknutím. na rozdíl od většiny ostatních zacvakávacích profi lů nebo tradičních profi lů s perem a drážkou vaše kompozitní podlaha může být položena rychle a za jakýchkoli podmínek. rychle konstrukce systému uniclic multifi t je taková, že pokládání dlouhých prken nikdy nebylo tak rychlé a snadné. profesionální pokladači tvrdí, že dřevěnou podlahu Quick step můžete nainstalovat až o 30 % rychleji než dřevěné podlahy s tradičními instalačními metodami. snadno jednoduše prkna zacvakněte dohromady pomocí metody, která vám vyhovuje nejvíce, a nedojde k žádnému nebezpečí poškození podlahových panelů. i v případě, že budete chtít prkna přeinstalovat, systém uniclic multifi t umožní jejich snadné vyjmutí a přemístění. kdekoli s jednoduchým profi lem uniclic multifi t můžete svou kompozitní dřevěnou podlahu kdekoli nainstalovat pomocí jedné ze 3 možných metod: tip Podívejte se na ukázku instalace na žádný jiný zacvakávací systém nemůže poskytnout rovnocennou kombinaci všech těchto výhod. proto Quick step poskytuje na systém uniclic multifi t doživotní záruku.

43 43 1 rychlá a snadná instalace velkých ploch metoda 1: spouštění zacvakněte panel na dlouhé straně, zasuňte podlahová prkna k sobě na krátké straně a zatlačte dolů. 2 instalace první Řady prken metoda 2: pokládání pod úhlem zacvakněte panely do sebe nejprve podél krátké strany a pak zacvakněte do sebe dlouhé strany. 3 instalace v obtížných oblastech metoda 3: horizontální zasunutí na rozdíl od mnoha jiných značek lze dřevěné podlahy Quick step pokládat také horizontálně. to má zásadní význam při instalaci poslední řady prken nebo při instalaci v místech, kde je obtížné či nemožné prkna naklápět (například pod rámy dveří nebo topnými tělesy). instalační souprava Quick step pro správnou instalaci podlahy bez rizika jejího poškození. obsah: 1 páčidlo, 1 příklepový blok, 40 rozpěrných vložek (pro zajištění správného dilatačního spoje) zacvakněte panel na dlouhé straně, použijte kladivo a příklepový blok a zasuňte podlahová prkna dohromady. Qstool

44 44 začněte správnou přípravu Zvolte podkladu Díky systému Uniclic Multifit můžete podlahu položit v mžiku. Můžete si vybrat, jak: jako lepenou parketovým lepidlem Quick Step nebo jako plovoucí s podložkou Quick Step. PLOVOUCÍ Proč podložka Quick Step? Trvale tlumí zvuk Jelikož si podkladová vrstva zachovává původní tloušťku, výsledkem je optimální redukce hluku. Ideální pro systém Uniclic Multifit Díky hladkému povrchu podložky nedochází během instalace k uvíznutí částí podkladové vrstvy mezi perem a drážkou Uniclic Multifit. Efekt vyrovnání Malé nepravidelnosti nebo poškození základní podlahy se snadno vyrovnají. Systém 2 v 1 Protivlhkostní membrána s adhezivní páskou již byla zakomponována do vyrovnávací podložky. LEPENÁ Proč parketové lepidlo Quick Step? Toto SMP polymerové lepidlo (bez rozpouštědel a izokyanátu), speciálně vyvinuté pro lepení dřevěných podlah Quick Step k většině typů podpovrchových materiálů, je jednosložkové lepidlo k okamžitému použití. Snižuje kročejový zvuk na minimum. Jedná se o zvuk, který slyšíte, když se procházíte po podlaze. Dobře odolává vlhkosti Je vysoce elastické, takže vaše podlaha může dýchat a volně se rozpínat spolu se změnami teplot Dokonalé pro podlahové topení. Nezanechává žádné nánosy na rukou Obsah: 16 kg, pro 13 až 16 m2 (použijte 1 1,2 kg na čtvereční metr kompozitního dřeva). Chcete-li zachovat kvalitu své podlahy, je důležité použít podložku Quick Step nebo parketové lepidlo Quick Step. Požádejte prodejce o originální podložku Quick Step a přečtěte si naše záruční podmínky na straně 41. QSWGL16 Podlahové topení Každá dřevěná podlaha Quick Step s výjimkou jasanu je vhodná k instalaci na tradiční podlahové topení. Mějte na paměti následující poznámky. Náhlá či velká změna teploty může způsobit kondenzaci, neboť u lepené dřevěné podlahy nelze použít protivlhkostní zábranu. U plovoucí instalace přináší nejefektivnější výsledek podložka Quick Step CoolHeat. Použití správné podložky může zastavit vzlínající vlhkost a kondenzaci. Otevřené spoje během topné sezóny se téměř nevyskytují. Tepelný přenos a účinnost jsou ve srovnání s lepenou instalací o něco nižší.

45 45 ŘEŠENÍ PRO TLUMENÍ ZVUKU ŘEŠENÍ KE ZTLUMENÍ KROČEJOVÉHO ZVUKU Jedná se o zvuk, který slyšíte, když se procházíte po podlaze. Tyto podložky také vyrovnávají podklad podlahy. QSUDLPRO15 Quick Step Unisound Pro Když jen to nejlepší je dost dobré. 1 role = 15 m² Tloušťka = 2 mm UNISOUND PRO ΔL w = 20 db SOUND REDUCTION Qsudldruco15 QSUDLPLUS15 Qsudlplus60 Quick Step Unisound Ideální pro místa s hustým provozem. 1 role = 15 m² Tloušťka = 2 mm Quick Step Uniclic Plus Dobrá ekonomická základna pro místa s menším provozem 1 role = 15 m² nebo 60 m² Tloušťka = 2 mm UNISOUND ΔL w = 19 db SOUND REDUCTION UNICLIC PLUS ΔL = 19 db w SOUND REDUCTION ŘEŠENÍ KE ZTLUMENÍ PŘECHODOVÉHO ZVUKU Je to zvuk, který slyšíte, když se někdo prochází po podlaze v místnosti nad vámi. Tato podložka také vyrovnává podklad podlahy. QSUDLTRA10 Quick Step Transitsound Ultra Ideální pro horní podlaží či byty 1 balení = 10 m² Tloušťka = 3 mm TRANSITSOUND ULTRA ΔL w= 21dB TRANSITSOUND ŘEŠENÍ pro podlahové topení* QSUDLH15 Quick Step coolheat Podkladová vrstva, jež je navržena pro podlahové vytápění, nikoli však pro chlazení. Tato podložka také vyrovnává podklad podlahy. 1 role = 15 m² Tloušťka = 1,3 mm COOLHEAT R = m² K/W FLOOR HEATING ŘEŠENÍ pro velmi nerovné podlahy QUICK STEP SCREEN QsudlscreeN25 QsudlsoFTB Dvoustranná membrána odolná proti vlhkosti s vyztužením. Díky svému většímu povrchu znamená méně spojů při instalaci. Chrání proti vzlínající vlhkosti. Rozměry panelu: 25 m 2 (5 m x 5 m) Tloušťka = 0,55 mm QUICK STEP SOFTBOARD Vyrobena ze stabilních dřevitých vláken. Vyrovnává nerovnosti v základní podlaze až do 6 mm. Vysoce izolující, dobré řešení pro renovace. Nepoužívejte v kombinaci s podlahovým vytápěním/chlazením. Rozměry panelu: 86 cm x 59 cm x 0,6 cm 20 panelů v balení = 10,1 m² SOFTBOARD R = m² K/W v 6 MM LEVELLING v

46 46 začněte vaše podlaha Quick step si zaslouží dokonalé zakončení! proč sokly Quick step? ladící doplňky dýhované sokly Quick step perfektně ladí s vaší dřevěnou podlahou Quick step. sokly s pravou dýhou s kvalitním dýhovaným povrchem. znamená to, že tyto sokly opravdu vydrží nápor každodenního života! kvalitní podpora z mdf (dřevovláknitá deska střední hustoty) parketové soklové lišty čisté linie parketových soklových lišt dodají konečný vzhled jakékoli dřevěné podlaze. barva a struktura parketové soklové lišty je identická s barvou a strukturou podlahy. scotia není třeba odstraňovat stávající sokly, pouze zakryjte dilatační spoj tímto užitečným nástrojem. snadná instalace s lepidlem one4all. tip k instalaci parketové soklové lišty Quick step použijte kolejnici. 80 mm 16 mm QsWppskr(-) 17 mm 17 mm QsWscot(-) viz s. 19 viz s. 25

47 47 natíratelná soklová lišta tyto sokly s patentovanou technologií incizo vám umožní projevit kreativitu a dodat svému interiéru onu špetku navíc osobitého charakteru. zvolte si klasický nebo moderní vzhled, sami si vyberte výšku a barvu, zkrátka vytvořte vzhled a dojem podle vlastního vkusu. snadná instalace s lepidlem one4all. k dostání ve třech tvarech snadná instalace QsiskrcoverMd240 QsiskrWhiteMd cm x 1,6 cm x 12,9 cm 240 cm x 1,6 cm x 16 cm QsiskroGeeMd cm x 1,6 cm x 16 cm kolejnice Quick step parketové sokly lehce nainstalujete s touto na míru vyrobenou kolejnicí. snadno ji připevníte ke zdi pomocí šroubů nebo lepidla Quick step one4all. jednoduše na ni sokl zacvakněte a vše je hotovo. 240 cm x 0,8 cm x 2,7 cm souprava Quick step tato elastická akrylová pasta je ideálním řešením pro místa, kde nemůžete instalovat sokly či profi ly. je dostupná v barvě ladící s vaší podlahou požádejte o radu svého prodejce. obsah: 310 ml lepidlo Quick step one4all toto multifunkční lepidlo bylo speciálně vyvinuto pro použití se všemi aplikacemi Quick step. je perfektní pro rychlé a pevné upevnění všech soklů na zeď a pro použití s profi lem Quick step incizo a jeho dílčími profi ly. obsah: 290 ml Qstrackpv240 Qskit(-) QsGlue290

48 48 začněte 5 Otázek, 1 Odpověď Patentovaný profil Incizo značky Quick Step je multifunkční nástroj k zakončení podlahy. Jeden a tentýž profil lze použít na všechna zakončení podlahy a schodů. 1. jak mohu spojit dvě podlahy stejné výšky? Pomocí profilu Incizo seříznutým jako dilatační profil. 2. jak mohu vyřešit výškové rozdíly od jedné podlahy ke druhé? Použijte profil Incizo seříznutý jako adaptační profil. 3. jak mám zakončit svou dřevěnou podlahu Quick Step u zdi nebo u okna? Můžete profil Incizo seříznout na čistý okrajový profil. 4. jak mohu spojit dřevěnou podlahu s kobercem a dosáhnout krásného zakončení? Použijte profil Incizo seříznutý jako přechodový profil. 5 Jak dokonale zakončím schody? Použijte profil Incizo jedním ze 4 způsobů.

49 49 1. přilepte prkno k podstupnici lepidlem Quick step one4all. rozpěrné vložky zajistí, že vespod zůstane dostatečný prostor pro daný schod. 2. přilepte a zašroubujte hliníkový dílčí profi l na schod. 3. naneste lepidlo na dílčí profi l a schod. rozetřete lepidlo na dílčí profi l. 4. umístěte prkno na schod oproti zvýšenému okraji dílčího profi lu. 5. naneste lepidlo na obě strany základny profi lu incizo. 6. zatlačte profi l incizo na dílčí profi l. proč Quick step incizo? dílčí profil incizo pro použití Na schody QsiNcpbase(-) rozměry: 215 cm x 1,2 cm x 7,35 cm objednává se samostatně 5 různých aplikací pro jeden produkt. praktické vytvoříte si profi l, který potřebujete pro dokonalé zakončení podlahy. hospodárné jakékoli nepoužité kusy profi lu můžete využít k jiným účelům. nezůstanou vám žádné nadbytečné profi ly či zbytky. jednoduché vždy máte po ruce správné řešení. žádné nepraktické spoje na rozdíl od jiných typů multifunkčních profi lů. dýhovaný profil incizo QsWiNcp(-) rozměry: 215 cm x 1,6 cm x 7,35 cm obsah: 1 profi l incizo, 1 řezačka a 1 plastová kolejnice

50 50 začněte Udržet svou podlahu ve skvělé kondici Doporučujeme čištění dřevěné podlahy nasucho pomocí mopu Quick Step z mikrovlákna. Občas lze provést vlhké čištění pomocí lehce navlhčeného mopu. je snadné údržba Všechny podlahy Quick Step lze snadno udržovat a uchovávat čisté, zvláště když používáte naši speciální soupravu pro údržbu. K dispozici také samostatně: > Čisticí mop Quick Step > Čisticí prostředek Quick Step 750 ml > Čisticí prostředek Quick Step 2 L QScleaningkit QSCLEANINGMOP QSCLEANING750 QSCLEANING2000 péče Budete-li pečovat o svou olejovanou podlahu Quick Step již od začátku, bude nádherně zrát a nebudete ji muset znovu olejovat. Přirovnejme si to k hydrataci rukou: pravidelně si je myjeme, což je nezbytné, ale ruce se tak vysoušejí. Dobrý hydratační krém je ochrání. Péče Quick Step Oil činí totéž s vaší olejovanou podlahou: chrání ji a udržuje, zabraňuje jejímu vysoušení a nevýraznému vzhledu, vrací jí původní krásu. Quick Step OIL CARE QScARE750 Pro dřevěné podlahy, které vyžadují intenzivní péči a ochranu, Quick Step nabízí prostředek Quick Step Maintenance oil. K dispozici v bílé a transparentní barvě. > Quick Step Olej na údržbu bílý > Quick Step Olej na údržbu transparentní QSWMAINtoilW QSWMAINtoilN

51 OPRAvA Rychle a snadno opravte barvu poškozených prken pomocí vosku v 7 kusech vybraných tak, aby pokryly všechny podlahové barvy Quick Step Obsah: jeden tavicí nůž, jeden čisticí hřeben, 7 kostek vosku. QSREPAIR Souprava na opravu Quick Step Pokud podlahu čistíte každý týden pomocí čisticích prostředků Quick Step, měli byste jednou za měsíc použít přípravek olejové péče Quick Step Oil. Pokud podlahu čistíte například každý druhý týden, měli byste přípravek olejové péče Quick Step Oil použít každé dva měsíce. Quick SteP maintenance OiL Pro intenzivní péči a opravy použijte přípravek Quick Step maintenance oil každých 6 až 12 měsíců. OBDOBÍ 1 1 uzávěr na 5 litrů vody OBDOBÍ 4 1 uzávěr na 5 litrů vody SUCHÉ 2 4 uzávěry na 5 litrů vody + OBDOBÍ 3 1 uzávěr na 5 litrů vody OBDOBÍ 2 1 uzávěr na 5 litrů vody

52 PEFC/ QUICK STEP PODLAHOVÝ RÁDCE Zajímá vás, jak by dřevěná podlaha vypadala ve vašem vlastním interiéru? Zkuste našeho online podlahového rádce: nahrajte obrázek, vyberte si svou oblíbenou podlahu a uvidíte, která podlaha se bude hodit nejlépe! VAŠE QUICK STEP PRODEJNÍ MÍSTO Quick-Step je kvalitní produkt bvba divize podlahových krytin, Ooigemstraat 3, B-8710 Wielsbeke, Belgie, Evropa. COVER PHOTO IMP1625. Obrázky výrobků se můžou lišit od skutečného produktu. Dostupnost výrobků nebo výrobky samy se mohou kdykoli změnit bez předchozího upozornění. Obsah 2013 bvba divize podlahových krytin. Všechna práva vyhrazena. Obsah této brožury nesmí být reprodukován vcelku ani zčásti bez předchozího písemného povolení vydavatele. Tiskový odkaz

Inteligentní vinyl Novilon v rolích

Inteligentní vinyl Novilon v rolích měkká rubová pěna s tvarovou pamětí a dlouhotrvající flexibilitou Inteligentní vinyl Novilon v rolích Žijte svůj život s podlahou vytvořenou přímo pro něj. Novilon je nejen krásně designová, ale i plně

Více

POKYNY K INSTALACI. Vážený zákazníku, Děkujeme Vám za nákup naší dýhované dřevěné podlahy Par-ky. Prosím přečtěte si pozorně tento montážní návod.

POKYNY K INSTALACI. Vážený zákazníku, Děkujeme Vám za nákup naší dýhované dřevěné podlahy Par-ky. Prosím přečtěte si pozorně tento montážní návod. POKYNY K INSTALACI 1/5 Vážený zákazníku, Děkujeme Vám za nákup naší dýhované dřevěné podlahy Par-ky. Prosím přečtěte si pozorně tento montážní návod. INSTALAČNÍ MATERIÁL (obrázek 1) Par-ky Instalační souprava

Více

Lepší dřevo pro Vaši terasu. Návod k montáži a pokyny pro údržbu

Lepší dřevo pro Vaši terasu. Návod k montáži a pokyny pro údržbu Lepší dřevo pro Vaši terasu Návod k montáži a pokyny pro údržbu Open-Air sezóna začíná! Gratulujeme! S podlahovými profily biwood jste získali vysoce kvalitní výrobek z inovativního materiálu WPC. Teď

Více

VYPADÁS PORÁD SKVELE!

VYPADÁS PORÁD SKVELE! VYPADÁS PORÁD SKVELE! STAR KLASIKA A NADČASOVOST Čisté linie drážkovaného prkna STAR dodají vaší terase klasický vzhled. Drážky zvyšují bezpečnost při pohybu na terase a činí tak z terasových prken STAR

Více

KOLEKCE CASTELLO prkno v-spára

KOLEKCE CASTELLO prkno v-spára KOLEKCE CASTELLO prkno v-spára Rozměr 145 x 1820 x 14 mm Balení 1,583 dreva Kč/ s DPH Dub noblesní přírodní matný CAS1334 Finesse lak - matný kartáčovaný 1940 2 347,4 Kč Dub noblesní přírodní saténový

Více

AVEO PŘÍSLUŠENSTVÍ. Váš autorizovaný prodejce Chevrolet. Get Real.

AVEO PŘÍSLUŠENSTVÍ. Váš autorizovaný prodejce Chevrolet. Get Real. VÝHODY MAJITELŮ VOZŮ CHEVROLET: Každý Chevrolet přichází s uklidňující zárukou. Věříme v kvalitu, technologii a výbavu našich vozů tak, že můžeme každý vůz Chevrolet nabídnout s 2letou zárukou bez omezení

Více

KOLEKCE CASTELLO prkno/v-spára 2014

KOLEKCE CASTELLO prkno/v-spára 2014 KOLEKCE CASTELLO prkno/v-spára Rozměr 145 x 1820 x 14 mm Balení 1,583 Objedn. kod Třídění dreva Kč/ Dub noblesní přírodní matný CAS1334 Finesse lak - matný kartáčovaný 1904 s 2 DPH 303,8 Kč Dub noblesní

Více

POKYNY K INSTALACI R E C Y C L I N G T E C H N O L O G Y OBECNÁ DOPORUČENÍ K INSTALACI

POKYNY K INSTALACI R E C Y C L I N G T E C H N O L O G Y OBECNÁ DOPORUČENÍ K INSTALACI POKYNY K INSTALACI OBECNÁ DOPORUČENÍ K INSTALACI 1. Pečlivě si prostudujte pokyny k přípravě výrobku a podkladové vrstvy, záruku a další prohlášení před zahájením instalace. 2. Povrch, na který budete

Více

Synergy. Vstupte do nového světa sprchování. Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice Tel.: +420 417 592 111 Fax: +420 417 560 772

Synergy. Vstupte do nového světa sprchování. Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice Tel.: +420 417 592 111 Fax: +420 417 560 772 Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice Tel.: +420 417 592 111 Fax: +420 417 560 772 www.idealstandard.cz Výrobce si vyhrazuje právo na změny sortimentu, cen a technické specifikace bez předchozího

Více

DELTA 1K- FloorFinish

DELTA 1K- FloorFinish Technický list Nr. D-6005-1 Stand: 02 /10 DELTA 1K- FloorFinish Charakteristika Vodouředitelná, hedvábně matná barevná 1 K akrylová krycí vrstva pro obvykle zatížené podlahové plochy v interiérové a exteriérové

Více

Hoblíky s nízkým úhlem (výbrusem nahoru)

Hoblíky s nízkým úhlem (výbrusem nahoru) Hoblíky s nízkým úhlem (výbrusem nahoru) Hoblíky s nízkým úhlem Veritas, jsou univerzálními a účelnými pomocníky pro práci se dřevem. Uložení želízka výbrusem směrem nahoru (bevel up) umožňuje měnit úhel

Více

TERASY ČIŠTĚNÍ / PÉČE ÚDRŽBA

TERASY ČIŠTĚNÍ / PÉČE ÚDRŽBA 2016 TERASY ČIŠTĚNÍ / PÉČE ÚDRŽBA PÉČE & ÚPRAVA POVRCHU Užívám si čerstvý vzduch, pohled do zeleného a přírodní dřevo. 2 JE DOBRÉ VĚDĚT : PÉČE O TERASOVÁ PRKNA Terasová prkna ze dřeva jsou odolná a jejich

Více

Obklady podhledů krovů lamelami z PVC montážní návod

Obklady podhledů krovů lamelami z PVC montážní návod Obklady podhledů krovů lamelami z PVC montážní návod Účelem tohoto návodu je popsání základních pravidel a doporučení, které je potřeba dodržovat během montáže střešního podbití z PVC lamel a profilů při

Více

RADY PRO POKLÁDKU POUŽITÍ

RADY PRO POKLÁDKU POUŽITÍ Doporučujeme Vám pozorně si přečíst níže uvedené rady pro pokládku, abyste na nic nezapomněli a mohli se po dlouhé roky těšit z Vaší podlahy. RADY PRO POKLÁDKU POUŽITÍ TYP POUŽITÍ Podlahová krytina určená

Více

Podlahové podklady CLIMAPOR. podmíněně vhodné. výborné dobré

Podlahové podklady CLIMAPOR. podmíněně vhodné. výborné dobré CLIMAPOR podstatně vylepší tepelnou pohodu sníží hluk z chůze a zvýší zvukovou izolaci plošně stálý i při vysokém zatížení snadno si poradí se zbytkovou vlhkostí, jejím odvětráním (v provedení s drážkou)

Více

FS-130W SCALEMAN. Digitální osobní váha. Návod k použití. Obsah. Osobní váha FS-130W

FS-130W SCALEMAN. Digitální osobní váha. Návod k použití. Obsah. Osobní váha FS-130W Obsah SCALEMAN Digitální osobní váha FS-130W ÚVOD... 3 BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ... 3 CO BYSTE MĚLI VĚDĚT PŘED TÍM NEŽ ZAČNETE VÁHU POUŽÍVAT... 3 PRINCIP METODY MĚŘENÍ BIA... 3 MĚŘENÍ TĚLESNÉHO TUKU (%BF)...

Více

NÁVOD K POUŢITÍ BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY, PROVOZ A ÚDRŢBA PRO MECHANICKÝ KLÍN

NÁVOD K POUŢITÍ BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY, PROVOZ A ÚDRŢBA PRO MECHANICKÝ KLÍN BRANO a.s., 747 41 Hradec nad Moravicí Česká republika tel.:+420/ 553 632 316, 553 632 303 http://www.brano.eu; zz-info@brano.eu; info@brano.eu NÁVOD K POUŢITÍ BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY, PROVOZ A ÚDRŢBA PRO

Více

KB 400 S KC 400 S Přirozený komfort bydlení s korkem

KB 400 S KC 400 S Přirozený komfort bydlení s korkem KORKOVÁ PODLAHA KB 400 S KC 400 S Přirozený komfort bydlení s korkem Korkové podlahy se hodí pouze do ložnic nebo dětských pokojů? Tento starý předsudek vás opustí, jakmile se podíváte na náš sortiment

Více

Řezání lanem. Přehled použití 52 Přehled produktových řad 53 Přehled výhod 54 Lanová pila Husqvarna 56 Diamantové nástroje pro lanové řezání 60

Řezání lanem. Přehled použití 52 Přehled produktových řad 53 Přehled výhod 54 Lanová pila Husqvarna 56 Diamantové nástroje pro lanové řezání 60 Řezání lanem Přehled použití 52 Přehled produktových řad 53 Přehled výhod 54 Lanová pila Husqvarna 56 Diamantové nástroje pro lanové řezání 60 Řezání diamantovým lanem je nejsnadnější a nejúčinnější způsob

Více

DÁNSKÝ DESIGN SVĚTOVÉ TŘÍDY

DÁNSKÝ DESIGN SVĚTOVÉ TŘÍDY INSPIRACE CZ 1 Pro řadu HighLine: 3 DÁNSKÝ DESIGN SVĚTOVÉ TŘÍDY V roce 2003 byla společnost unidrain první firmou na světě, která vyvinula podélný odtok určený pro umístění ke stěně sprchového koutu. V

Více

FK dřevěné lišty spol. s r.o. Bojanovice 79 671 53 Jevišovice

FK dřevěné lišty spol. s r.o. Bojanovice 79 671 53 Jevišovice Ošetřování, opracování, montáž a technické vlastnosti výrobku Stepwood je nová designová deska od firmy FK dřevěné lišty. Jednotlivé dřevěné lamely z vysoce kvalitního masivního dřeva jsou seskládány tak,

Více

Construction. SikaBond Dispenser-1800. Metodická příručka. Sika CZ, s.r.o.

Construction. SikaBond Dispenser-1800. Metodická příručka. Sika CZ, s.r.o. Metodická příručka SikaBond Dispenser-1800 Sika CZ, s.r.o. Vzduchový aplikační přístroj na plošné lepení dřevěných podlah pomocí lepidla SikaBond. Veškeré informace a pracovní postupy uváděné v této příručce

Více

Technický list výrobku

Technický list výrobku strana 1 z 5 OPIS VÝROBKU: Omítka BENÁTSKÝ ŠTUK je exkluzivní dekorační materiál, efektem navazující na antické dekorativní techniky. Charakteristickou vlastností hotového povrchu je jeho naturální vzhled

Více

PRAVIDLA PRO VYBAVENÍ ZÁVODIŠTĚ

PRAVIDLA PRO VYBAVENÍ ZÁVODIŠTĚ PRAVIDLA PRO VYBAVENÍ ZÁVODIŠTĚ FR 1 FR 1.1 FR 1.2 FR 1.3 PLAVECKÁ ZAŘÍZENÍ Normy FINA pro olympijské bazény Všechna mistrovství světa (kromě mistrovství světa v kategorii Masters) a olympijské hry se

Více

Instalační manuál. Ondolia OPF. www.termodynamicke-panely.cz

Instalační manuál. Ondolia OPF. www.termodynamicke-panely.cz Instalační manuál Ondolia OPF 1. Obecné bezpečnostní zásady... 1 2. Všeobecné informace... 1 3. Části systému... 2 4. Elektrická specifikace... 2 5. Instalace... 2 6. Kontrolní seznam... 6 7. Záruční list...

Více

MP 41. z Sada manikúry/pedikúry. Návod k použití

MP 41. z Sada manikúry/pedikúry. Návod k použití MP 41 CZ z Sada manikúry/pedikúry Návod k použití BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel.: +49 (0)731 / 39 89-144 Fax: +49 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de Česky Vážená

Více

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 240 únor 2015

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 240 únor 2015 240 únor 2015 Silikonový tmel pro pružné spáry v interiéru interiéru a exteriéru Rozsah použití Pro použití v interiéru a exteriéru. Pro stěny a podlahy. K utěsnění rohových, dilatačních a spojovacích

Více

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ TVÁRNICE

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ TVÁRNICE TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ TVÁRNICE BETONOVÁ CIHLA Cihla betonová cihla na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované zušlechťujícími přísadami s povrchovou úpravou History povrchová úprava History vzniká

Více

KVALITA BOBBIN Pro lepší kvalitu šití!

KVALITA BOBBIN Pro lepší kvalitu šití! 1 Katalog příslušenství BOBBIN pro šicí stroj Lizard 4228 a 4222 Správným použitím přítlačné patky a příslušenství si nejen usnadníte práci, ale dosáhnete mnohem krásnějších výsledků. Kromě toho si méně

Více

KOLEKCE MASSIMO

KOLEKCE MASSIMO KOLEKCE MASSIMO Rozměr 260 x 2400 x 14mm Balení m2 úprava dřeva Cena m2 bez Frozen Oak Extra Matt MAS3562 Vibrant lak extra matný kartáčovaný 2 174 Kč 2 631 Kč Winter Storm Oak Oiled MAS3563 Vibrant olej

Více

Konstrukce D E T A I L Y 4/2012

Konstrukce D E T A I L Y 4/2012 D E T A I L Y 4/2012 Obsah 1 SOKL/UKOTVENÍ STĚNY 1.1 soklu u fasády se zadním odvětráváním 2 NAPOJENÍ OKEN 2.1 Montáž pomocí montážní pěny 2.2 Montáž pomocí komprimované pásky 2.3 Montáž pomocí multifunkční

Více

hliníkové ploty na celý život KATALOG PRODUKCE

hliníkové ploty na celý život KATALOG PRODUKCE hliníkové ploty na celý život KATALOG PRODUKCE Tento typ plotu je velice žádaným výrobkem, který pro svou nadčasovost zůstává stálicí mezi ploty. Plotovky je možno zakončit rovně nebo obloukem. Barevné

Více

Systém SCHÖNOX FORMÁTY MAXX

Systém SCHÖNOX FORMÁTY MAXX Systém SCHÖNOX FORMÁTY MAXX Foto: RAK Ceramics GmbH Systém SCHÖNOX Formáty MAXX Systém dokonale sladěných výrobků pro pokládku velkoformátových a velmi tenkých keramických obkladů a dlažeb. Spolehlivost

Více

Jedinečnost od Forba

Jedinečnost od Forba nábytkové Jedinečnost od Forba Jedinečný vzhled Forbo nábytkové Marmoleum je konečnou úpravou pro každého, kdo chce vytvořit dech beroucí krásný designový a funkční nábytek, který vystoupí z řady a současně

Více

Ventuno a Step. Čistá elegance

Ventuno a Step. Čistá elegance Ventuno a Step Čistá elegance body &mind Ve společnosti Ideal Standard věříme, že kreativita je hnací silou pro vývoj. Z pozice vedoucí evropské značky usiluje Ideal Standard o vytvoření životního prostoru,

Více

DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ povrch Standard

DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ povrch Standard TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ DESKY DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ povrch Standard Dlaždice 30/30; Dlaždice 40/40; Dlaždice 50/50 betonové dlažební desky na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované zušlechťujícími

Více

UNIFORM. Podlahové lišty. Technická příručka. Systém podlahových lišt / ztraceného bednění. Verze: CZ 12/2015

UNIFORM. Podlahové lišty. Technická příručka. Systém podlahových lišt / ztraceného bednění. Verze: CZ 12/2015 Podlahové lišty Systém podlahových lišt / ztraceného bednění Verze: CZ 12/2015 Technická příručka Podlahové lišty Systém podlahových lišt / ztraceného bednění Výhody systému Univerzální modulový bednící

Více

Upozornění a předpoklady k dobrému řezání ŘEZÁNÍ V PRAXI

Upozornění a předpoklady k dobrému řezání ŘEZÁNÍ V PRAXI J E DN ODUŠE BLÍŽ. Upozornění a předpoklady k dobrému řezání ŘEZÁNÍ V PRAXI 44910_Prirucka_rezani_v CZ_imag1 1 18.7.2007 15:38:57 44910_Prirucka_rezani_v CZ_imag2 2 18.7.2007 15:38:59 POLAR l 3 Tato upozornění

Více

Odsávač pár ZRW. Návod k obsluze

Odsávač pár ZRW. Návod k obsluze Odsávač pár ZRW Návod k obsluze 1 Vážený zákazník Stali jste se uživatelem kuchyňského odsávače typu ZRW. Tento odsávač byl navržen a vyroben hlavně s novým vzhledem pro uspokojení vašich očekávání a určitě

Více

DŘEVO-HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE WINSTAR

DŘEVO-HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE WINSTAR DŘEVO-HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE WINSTAR barevná ŠK ÁLA DŘEVA Dřevo-hliníková okna a dveře WINSTAR představují excelentní systém s prvky špičkového designu, kvality dřevěných eurooken, praktičnosti a takřka

Více

OSAZENÍ BAZÉNOVÉ NÁDRŽE

OSAZENÍ BAZÉNOVÉ NÁDRŽE OSAZENÍ BAZÉNOVÉ NÁDRŽE Pro betonové bazény 92 Skimmery 15 l pro betonové bazény 93 Skimmery 17,5 l pro betonové bazény 95 Příslušenství skimmerů pro betonové bazény 97 Skimmery z nerezové oceli pro betonové

Více

Rychletuhnoucí 2-komponentní lepidlo na vlepování kotev

Rychletuhnoucí 2-komponentní lepidlo na vlepování kotev Technický list Vydání: 23/02/2009 Identifikační číslo: 02 04 02 06 001 0 000030 Sika AnchorFix -3+ Sika AnchorFix -3 + Rychletuhnoucí 2-komponentní lepidlo na vlepování kotev Construction Popis výrobku

Více

Sikafloor 82 EpoCem. 3-komponentní tekutá malta na cementové bázi zušlechtěná epoxidem.

Sikafloor 82 EpoCem. 3-komponentní tekutá malta na cementové bázi zušlechtěná epoxidem. Technický list Sikafloor 82 EpoCem / strana 1/6 Tekutá podlaha Sikafloor 82 EpoCem Druh 3-komponentní tekutá malta na cementové bázi zušlechtěná epoxidem. Použití Jako samonivelační tekutá podlaha o tloušťce

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD DELTA DESIGN PLECHOVÉ KAZETY, LAMELY A TRAPÉZY

MONTÁŽNÍ NÁVOD DELTA DESIGN PLECHOVÉ KAZETY, LAMELY A TRAPÉZY MONTÁŽNÍ NÁVOD DELTA DESIGN PLECHOVÉ KAZETY, LAMELY A TRAPÉZY VŠEOBECNĚ PRACOVNÍ POSTUP 1. Projektová dokumentace zpracovává se na základě dokumentace skutečného provedení stavby - dodá investor, nebo

Více

Převodní (předřadný) transformátor AT-400 NV (AT 400 VA) Obj. č.: 51 13 60. Obsah Strana. 1. Úvod

Převodní (předřadný) transformátor AT-400 NV (AT 400 VA) Obj. č.: 51 13 60. Obsah Strana. 1. Úvod Převodní (předřadný) transformátor AT-400 NV (AT 400 VA) Obj. č.: 51 13 60 Obsah Strana 1. Úvod... 2 2. Účel použití transformátoru... 3 3. Bezpečnostní předpisy... 4 4. Součásti transformátoru... 5 Přední

Více

Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizováno) Bambus (horizontální, přírodní)

Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizováno) Bambus (horizontální, přírodní) 3 17 33 Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizováno) Bambus (horizontální, přírodní) Výběr z klidných dřevin Javor (Kanadský) Pecan

Více

Schlüter -DITRA-HEAT-E. Temperování podlahy s technologií Schlüter -DITRA

Schlüter -DITRA-HEAT-E. Temperování podlahy s technologií Schlüter -DITRA Schlüter -DITRA-HEAT-E Temperování podlahy s technologií Schlüter -DITRA Schlüter -DITRA-HEAT-E Schlüter -DITRA-HEAT-E je systém pro elektrické temperování podlahy, kterým se rychle dosáhne příjemně teplé

Více

ZÁRUČNÍ LIST SPOLU S MONTÁŽNÍM NÁVODEM. POZOR: Před instalací si prostudujte pokyny a záruční podmínky.

ZÁRUČNÍ LIST SPOLU S MONTÁŽNÍM NÁVODEM. POZOR: Před instalací si prostudujte pokyny a záruční podmínky. SYSTÉM POSUVNÝ NÁSTĚNNÝ 7 ZÁRUČNÍ LIST SPOLU S MONTÁŽNÍM NÁVODEM POZOR: Před instalací si prostudujte pokyny a záruční podmínky. D.R.E. Sp. z o.o. GRONOWO GÓRNE ul. Nefrytowa 4 82-300 ELBLAG Tel. +48 55

Více

Pokud máte doma dítě s atopickým ekzémem, jistě pro vás není novinkou, že tímto onemocněním trpí každé páté dítě v Evropě.

Pokud máte doma dítě s atopickým ekzémem, jistě pro vás není novinkou, že tímto onemocněním trpí každé páté dítě v Evropě. Máme tu jaro a s ním, bohužel, zhoršení stavu většiny atopiků. Příroda se probouzí, tráva se zelená, první květiny a stromy kvetou a vzduch se alergeny jen hemží Co dělat s tím, aby to naši nejmenší přežili

Více

Jméno: Zkouška. 1. stupeň

Jméno: Zkouška. 1. stupeň Jméno: Zkouška 1. stupeň Standa & Kubis, 2015 Základní práce s kladivem a hřebíky Cílem této části zkoušky je naučit se a následně prokázat znalost základních pracovních úkonů s kladivem sloužícímu především

Více

PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ

PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ Charakteristika a použití Příhradový regál SUPERBUILD je určen pro zakládání všech druhů palet, přepravek a beden všech rozměrů a pro ukládání kusového, volně

Více

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna

Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna Montážní návod čtvrtkruhová sprchová zástěna PARIS 90 90 173 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

Technická informace 10.2.04 04.1998 potisk obalů ofsetový tisk značkové a přímé barvy. ACRYLAC zlaté a stříbrné tiskové barvy

Technická informace 10.2.04 04.1998 potisk obalů ofsetový tisk značkové a přímé barvy. ACRYLAC zlaté a stříbrné tiskové barvy Technická informace 10.2.04 04.1998 potisk obalů ofsetový tisk značkové a přímé barvy ACRYLAC zlaté a stříbrné tiskové barvy Popis systému ACRYLAC zlaté a stříbrné tiskové barvy představují úplně nově

Více

Spacial. Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň. univerzálnost čas efektivita služby

Spacial. Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň. univerzálnost čas efektivita služby Spacial Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň univerzálnost čas efektivita služby Specifikace rozváděčových skříní > www.schneider-electric.cz

Více

TIP: Pro vložení konce stránky můžete použít klávesovou zkratku CTRL + Enter.

TIP: Pro vložení konce stránky můžete použít klávesovou zkratku CTRL + Enter. Dialogové okno Sloupce Vložení nového oddílu Pokud chcete mít oddělené jednotlivé části dokumentu (například kapitoly), musíte roz dělit dokument na více oddílů. To mimo jiné umožňuje jinak formátovat

Více

I N F O R M Á Č E K pátý díl

I N F O R M Á Č E K pátý díl I N F O R M Á Č E K pátý díl Dobrý den, je zde nový měsíc, zima je zde, netrpělivě očekáváme Martina na bílém koni (i když většině z nás jeho přítomnost vůbec nechybí) a my Vám opět přinášíme nové vydání

Více

Celkový rozměr V 913 mm Š 1600 mm Hl 480 mm Rozměry dvířek V 540 mm Š 850 mm Rozměr skla V 370 mm Š 740 mm přinýtovaný na přední straně popelníku

Celkový rozměr V 913 mm Š 1600 mm Hl 480 mm Rozměry dvířek V 540 mm Š 850 mm Rozměr skla V 370 mm Š 740 mm přinýtovaný na přední straně popelníku Návod pro použití a instalaci Naše odpovědnost končí dodáním kamen. Jejich montáž musí být provedena v souladu s tímto návodem a odbornými zásadami příslušně kvalifikovanými odborníky, vykonávající svou

Více

Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail: Datum: 6.8.2012. Oznámení o návrhu stanovení místní úpravy provozu na místní komunikaci a silnici

Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail: Datum: 6.8.2012. Oznámení o návrhu stanovení místní úpravy provozu na místní komunikaci a silnici M Ě S T S K Ý Ú Ř A D B L A N S K O ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, oddělení silničního hospodářství nám. Svobody 32/3, 678 24 Blansko Pracoviště: nám. Republiky 1316/1, 67801 Blansko Město Blansko, nám. Svobody

Více

S t ř e d o f r e k v e n č n í g e n e r á t o r HF1-VA5

S t ř e d o f r e k v e n č n í g e n e r á t o r HF1-VA5 ! Výroba elektrotechnických zařízení a systémů V E Z A S S t ř e d o f r e k v e n č n í g e n e r á t o r HF1-VA5 Návod k použití a technický popis Prosinec 2006 Hradec Králové! 1 OBSAH 1.Úvod 3 2. Technické

Více

FS-127BRW SCALEMAN. Digitální osobní váha. Návod k použití. Obsah. Osobní váha FS-127BRW

FS-127BRW SCALEMAN. Digitální osobní váha. Návod k použití. Obsah. Osobní váha FS-127BRW Obsah SCALEMAN Digitální osobní váha FS-127BRW Návod k použití OBSAH... 2 ÚVOD... 3 BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ... 3 CO BYSTE MĚLI VĚDĚT PŘED TÍM NEŽ ZAČNETE VÁHU POUŽÍVAT... 3 PRINCIP METODY MĚŘENÍ BIA... 3

Více

FASÁDY. Investice do budoucnosti

FASÁDY. Investice do budoucnosti FASÁDY Investice do budoucnosti Vzhled dekorativních omítek, výhody odvětrávaných fasád Rodinný dům před sanací fasády Rodinný dům po sanaci fasády systémem vinytherm Kvalita a promyšlené detaily Fasádní

Více

PRO DOSAŽENÍ NEJLEPŠÍCH VÝSLEDKŮ JE ZÁSADNĚ DŮLEŽITÉ, ABYSTE POSTUPOVALI PŘESNĚ PODLE POKYNŮ PRO INSTALACI.

PRO DOSAŽENÍ NEJLEPŠÍCH VÝSLEDKŮ JE ZÁSADNĚ DŮLEŽITÉ, ABYSTE POSTUPOVALI PŘESNĚ PODLE POKYNŮ PRO INSTALACI. PRO DOSAŽENÍ NEJLEPŠÍCH VÝSLEDKŮ JE ZÁSADNĚ DŮLEŽITÉ, ABYSTE POSTUPOVALI PŘESNĚ PODLE POKYNŮ PRO INSTALACI. - 8h -% RH www.quck-step.com www.quck-step.com Cement

Více

HYBRIDNÍ OKNA A DVEŘE WINSTAR

HYBRIDNÍ OKNA A DVEŘE WINSTAR HYBRIDNÍ OKNA A DVEŘE WINSTAR barevná ŠK ÁLA DŘEVA Hybridní okna a dveře představují absolutní revoluci na trhu. Jde o velice elegantní a designově propracovaný výrobek, kombinovaný ze dvou druhů materiálů.

Více

Sklokeramická deska PVD 830 N. Návod k obsluze

Sklokeramická deska PVD 830 N. Návod k obsluze Sklokeramická deska PVD 830 N Návod k obsluze 1 Obr. 1 Obr. 2 Obr. 3 Čas/Časovač/Odpočítávání Indikátor rozšířené zóny Zapnutí/vypnutí a zobrazení varné zóny Tlačítko Memory (paměť) Zóna časovače Tlačítka

Více

NÁVOD NA OBSLUHU A ÚDRŽBU PRO. čistící pistole s tlakovou nádobou obj. č. AA 5000 rozprašovací čistící pistole obj. č. AA 3080

NÁVOD NA OBSLUHU A ÚDRŽBU PRO. čistící pistole s tlakovou nádobou obj. č. AA 5000 rozprašovací čistící pistole obj. č. AA 3080 autorizovaný distributor NÁVOD NA OBSLUHU A ÚDRŽBU PRO čistící pistole s tlakovou nádobou obj. č. AA 5000 rozprašovací čistící pistole obj. č. AA 3080 AA 5000 AA 3080 ATMOS Chrást, s.r.o.; Plzeňská 168;

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 57 08 22

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 57 08 22 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 57 08 22 Účel použití čerpadla Výkonné a robustní čerpadlo k vyprazdňování zahradních rybníčků, k čerpání vody ze sklepů, plaveckých bazénků, vsakovacích jam nebo ze zaplavených

Více

Obsah 1. Grafický manuál firmy 2. Podklady grafického manuálu 3. Varianty loga 4. Logo a logotyp

Obsah 1. Grafický manuál firmy 2. Podklady grafického manuálu 3. Varianty loga 4. Logo a logotyp Obsah 1. Grafický manuál firmy... 9 2. Podklady grafického manuálu... 10 3. Varianty loga... 11 3.1. Hlavní varianta... 11 3.2. Černobílá varianta... 11 4. Logo a logotyp... 12 4.1. Návrh loga... 12 4.2.

Více

NÁVOD NA POKLÁDKU kamenný koberec - INTERIÉR

NÁVOD NA POKLÁDKU kamenný koberec - INTERIÉR NÁVOD NA POKLÁDKU kamenný koberec - INTERIÉR KAMENNÝ KOBEREC je certifikovaný systém pryskyřice a přírodních oblázků. TYPY KAMENNÉHO KOBERCE S UZAVŘENOU STRUKTUROU DO INTERIÉRU 1. uzavřená struktura -

Více

FLOE NATURAL DLAŽBA TOGO NATURAL DLAŽBA NOVINKY. Výrobky z produkce PRESBETON Nova, s.r.o. povrch tryskaný. povrch reliéfní

FLOE NATURAL DLAŽBA TOGO NATURAL DLAŽBA NOVINKY. Výrobky z produkce PRESBETON Nova, s.r.o. povrch tryskaný. povrch reliéfní FLOE NATURAL DLAŽBA Vzhledem k rozměrům (délka 100 cm a šířka cm) řadíme tuto novinku mezi velkoformátové dlažby. Vyrábí se ve výšce a 80 mm a je vhodná pro pochozí plochy. Tryskaný povrch zaručuje výborné

Více

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury Zelené veřejné zakázky jsou dobrovolným nástrojem. V tomto dokumentu jsou uvedena kritéria EU, která byla vypracována pro skupinu

Více

Kopírovací stroj D 2350

Kopírovací stroj D 2350 Kopírovací stroj D 235 Kompaktní kopírovací stroj s pevným osvitovým sklem a zajímavou nabídkou systémového příslušenství Rychlost kopírování 23 stran za minutu Velikost originálu i kopií až do formátu

Více

Schöck Tronsole typ Z

Schöck Tronsole typ Z Schöck Tronsole typ Schöck Tronsole typ Schöck Tronsole typ Slouží k přerušení akustických mostů mezi schodišťovou stěnou a podestou. Podesta může být provedena jako monolit nebo jako plně prefabrikovaný

Více

Dekorační fólie na sklo 3M Fasara

Dekorační fólie na sklo 3M Fasara Produktový list Fasara (UK) Vydání (UK-D), platné od července 2005 Dekorační fólie na sklo 3M Fasara Popis výrobku Fasara je tuhá, rozměrově stálá, průsvitná polyesterová fólie určená k použití na rovných

Více

Návod k obsluze, údržbě a montáži výměníků tepla

Návod k obsluze, údržbě a montáži výměníků tepla Návod k obsluze, údržbě a montáži výměníků tepla Úvod Tepelné výměníky společnosti WätaS jsou koncipované jako výměníky tepla vzduch-voda. Používají se pro chladiče nebo ohřívače, přímé výparníky / kondenzátory

Více

GORE-TEX GARMENT CARE INSTRUCTIONS EUROPE

GORE-TEX GARMENT CARE INSTRUCTIONS EUROPE GORE-TEX GARMENT CARE INSTRUCTIONS EUROPE March 28, 2013 PODROBNÉ POKYNY K ÚDRŽBĚ ODĚVŮ PRO EVROPU Oděvy GORE-TEX jsou nejen trvanlivé, ale i snadné na údržbu. Pravidelná péče zajistí vynikající vlastnosti

Více

Stolní lampa JETT-677 - Návod k použití

Stolní lampa JETT-677 - Návod k použití Stolní lampa JETT-677 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 POPIS PŘÍSTROJE A JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ... 4 NEŽ ZAČNETE PŘÍSTROJ POUŽÍVAT... 5 INSTALACE... 5 NASTAVENÍ ČASU A BUDÍKU...

Více

Zařízení pro montáž a demontáž ložisek

Zařízení pro montáž a demontáž ložisek Zařízení pro montáž a demontáž ložisek 1 Bezpečnost Při nedodržení následujících varování může dojít k vážným úrazům. Neuvádějte ložisko do pohybu tlakovým vzduchem, protože působení tlaku vzduchu může

Více

Dmychadla KAESER. Rotační dmychadla série COMPACT

Dmychadla KAESER. Rotační dmychadla série COMPACT mychadla KAESER Rotační dmychadla série COMPACT Rotační dmychadla: náklady, které si spočítáte Ti kteří zvažují provozní náklady u rotačních dmychadel což zahrnuje vše od počátečních investic až po instalaci,

Více

FRANK. Technologie pro stavební průmysl. Egcodist. Stěnová a stropní ložiska

FRANK. Technologie pro stavební průmysl. Egcodist. Stěnová a stropní ložiska FRANK Technologie pro stavební průmysl Egcodist Stěnová a stropní ložiska Max Frank GmbH & Co. KG Mitterweg 1 94339 Leiblfi ng Německo Tel. +49 9427 189-0 Fax +49 9427 1 88 info@maxfrank.com www.maxfrank.com

Více

FOUKANÁ IZOLACE. Obsah. Montážní návody

FOUKANÁ IZOLACE. Obsah. Montážní návody FOUKANÁ IZOLACE Montážní návody Obsah 1. Vodorovný dutý strop objemové foukání 2. Vodorovný nepochozí strop pod střechou volné foukání 3. Vodorovný pochozí strop pod střechou - Volné foukání a záklop -

Více

Silnice č. II/635 Mohelnice Litovel (kř. Červená Lhota)

Silnice č. II/635 Mohelnice Litovel (kř. Červená Lhota) PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Identifikační údaje stavby: Název stavby: Silnice č. II/635 Mohelnice Litovel (kř. Červená Lhota) Název stavebního objektu: SO102 - km 3,810-6,875 Katastrální území:

Více

Elektrický stepper DH5005. Návod k použití

Elektrický stepper DH5005. Návod k použití Elektrický stepper DH5005 Návod k použití Obsah Obsah... 2 Bezpečnostní pokyny... 3 Varování... 3 Upozornění... 4 Části přístroje... 5 Než začnete cvičit... 6 Nastavení přístroje... 6 Způsob cvičení...

Více

Péče o prodloužené vlasy

Péče o prodloužené vlasy Péče o prodloužené vlasy Prodlužování vlasů je moderní záležitostí - stále více žen si nechává vlasy prodlužovat nebo zhušťovat. O prodloužené vlasy následně musíte pečovat odlišně než o své vlastní. V

Více

MDT xxx TECHNICKÁ NORMA ŽELEZNIC Schválena: 01.06.1979. Ochrana zabezpečovacích zařízení před požárem

MDT xxx TECHNICKÁ NORMA ŽELEZNIC Schválena: 01.06.1979. Ochrana zabezpečovacích zařízení před požárem MDT xxx TECHNICKÁ NORMA ŽELEZNIC Schválena: 01.06.1979 TNŽ 34 2612 Generální Ředitelství Českých drah Ochrana zabezpečovacích zařízení před požárem TNŽ 34 2612 Tato oborová norma stanoví základní technické

Více

Inovace pro Vaši koupelnu.

Inovace pro Vaši koupelnu. Inovace pro Vaši koupelnu. Dokonalá souhra tvaru a funkce. Dobře promyšlené. Design hraje v koupelně klíčovou roli. Jak ale poznáme, který design je opravdu dobrý? Atraktivní vzhled je jistě důležitý,

Více

Horkovzdušná pistole. Obj. č.: 81 19 51

Horkovzdušná pistole. Obj. č.: 81 19 51 NÁVOD K OBSLUZE Horkovzdušná pistole Obj. č.: 81 19 51 Vč. 4-dílů. Souprava trysek (bodová-, otočná-, širokoúhlá- a okrajová tryska). Ideální pro domácnost, hobby, domácí dílnu apod. k odstranění barev,

Více

Vrchem plněná pračka CTG 125. Návod na obsluhu

Vrchem plněná pračka CTG 125. Návod na obsluhu Vrchem plněná pračka CTG 125 Návod na obsluhu PRAČKA CTG 125 A B1 B2 C1 C2 G H p S V VOLIČ PROGRAMU/TEPLOTY VOLIČ RYCHLOSTI ODSTŘEĎOVÁNÍ TLAČÍTKO ODLOŽENÉHO STARTU & ODSTRAŇOVÁNÍ SKVRN TLAČÍTKO AQUAPLUS

Více

KOLEKCIA CASTELLO. Objedn. kod Trídenie Povrchová úprava lak/olej

KOLEKCIA CASTELLO. Objedn. kod Trídenie Povrchová úprava lak/olej KOLEKCIA CASTELLO doska/v-špára Rozmer 145 x 1820 x 14 mm Balenie 1,583 Objedn. kod Trídenie lak/olej Dub noblesný prírodný matný CAS1334 Finesse lak - matný kartáčovaný 69,14 82,97 Dub noblesný prírodný

Více

ELEKTRICKÁ MINIBRUSKA

ELEKTRICKÁ MINIBRUSKA ELEKTRICKÁ MINIBRUSKA PT-5201A/B Návod k obsluze PROKIT'S INDUSTRIES CO., LTD. HTTP://WWW.PROKITS.COM.TW E-MAIL: PK@MAIL.PROKITS.COM.TW 1 Popis 1. Upínací matice 2. Pojistka vřetena 3. Vypínač 4. Přívodní

Více

DLAŽBA PLOŠNÁ VYMÝVANÁ, KRUHY

DLAŽBA PLOŠNÁ VYMÝVANÁ, KRUHY TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ DESKY DLAŽBA PLOŠNÁ VYMÝVANÁ, KRUHY Středový kruh, Segment, Rohový segment, Doplňkový rohový segment betonové dlažební desky na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované

Více

Produkty péče o ruce

Produkty péče o ruce Produkty péče o ruce Různorodost pracovních prostředí je neomezená a zahrnuje různá odvětví. To vyžaduje rozmanité dovednosti a vy ruce potřebujete. Jsou vaším nejdůležitějším nástrojem. Ochrana rukou

Více

Dveře plné ocelové falcované/ s polodrážkou s požární odolností EW 30 DP1

Dveře plné ocelové falcované/ s polodrážkou s požární odolností EW 30 DP1 OBSAH : Úvod, kontakty 1. Charakteristika a použití 2. Standardní rozměry 3. Popis standardního provedení 4. Technické parametry 5. Nadstandardní provedení za příplatek 6. Stavební příprava 7. Záruční

Více

Šatní systém pro 300 osob

Šatní systém pro 300 osob Šatní systém pro 300 osob - oboustranný pojízdný řadový věšák, s 16 háky, držákem na deštníky, celokovové provedení, s příslušenstvím, černá a stříbrná barva, výška 1770 mm, šířka 1100 mm, hl. 510 mm -

Více

BEZZÁKLADOVÉ BETONOVÉ OPLOCENÍ PLOTOVÉ STŘÍŠKY A SLOUPOVÉ HLAVICE DLAŽBA A DOPLŇKY K CHODNÍKŮM

BEZZÁKLADOVÉ BETONOVÉ OPLOCENÍ PLOTOVÉ STŘÍŠKY A SLOUPOVÉ HLAVICE DLAŽBA A DOPLŇKY K CHODNÍKŮM PŘÍMÝ ČESKÝ VÝROBCE BEZZÁKLADOVÉ BETONOVÉ PLOTOVÉ STŘÍŠKY A SLOUPOVÉ HLAVICE DLAŽBA A DOPLŇKY K CHODNÍKŮM www.koncak.cz Nízké pořizovací náklady! DLAŽBA STŘÍŠKY KÁMEN ROVNÝ 50 Přední strana KÁMEN ROVNÝ

Více

Balancéry Tecna typ 9354 9359

Balancéry Tecna typ 9354 9359 Balancéry Tecna typ 9354 9359 Návod k obsluze a údržbě Typ Nosnost Délka Váha Váha lanka balancéru s obalem 9354 4 7 2000 5 5,8 9355 7 10 2000 5,5 6,3 9356 10 14 2000 5,5 6,3 9357 14 18 2000 6,5 7,3 9358

Více

Gerflor - kvalitní PVC z Francie s textilní podložkou

Gerflor - kvalitní PVC z Francie s textilní podložkou PVC je odolná, téměř bezúdržbová a především levná podlaha s výbornými tepelnými i zvukově izolačními vlastnostmi. PVC nabízíme v mnoha vzorech, tloušťkách i šířkách, včetně pokládky. Vzorníky PVC, ale

Více

7. Stropní chlazení, Sálavé panely a pasy - 1. část

7. Stropní chlazení, Sálavé panely a pasy - 1. část Základy sálavého vytápění (2162063) 7. Stropní chlazení, Sálavé panely a pasy - 1. část 30. 3. 2016 Ing. Jindřich Boháč Obsah přednášek ZSV 1. Obecný úvod o sdílení tepla 2. Tepelná pohoda 3. Velkoplošné

Více

Dřevo & laminát. Dojem pohody. Dřevěné podlahy. Masivní prkenné podlahy. Vícevrstvé parketové vlysy. Podlahy z masivu na sádrovláknité mazanině

Dřevo & laminát. Dojem pohody. Dřevěné podlahy. Masivní prkenné podlahy. Vícevrstvé parketové vlysy. Podlahy z masivu na sádrovláknité mazanině 4 Obsah 8 Tmavé podlahy - teplá elegance Dřevo & laminát 12 Skvělé dřevěné podlahy Dojem pohody 15 Pokládka bez lepení Dřevěné podlahy 22 Spoje kolíky Masivní prkenné podlahy 24 Zámkový systém Vícevrstvé

Více

návod k použití Sklokeramická varná deska EHC60040X

návod k použití Sklokeramická varná deska EHC60040X návod k použití Sklokeramická varná deska EHC60040X 2 electrolux Obsah Electrolux. Thinking of you. Více o nás naleznete na adrese www.electrolux.com Bezpečnostní informace 2 Instalace 3 Popis spotřebiče

Více