PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2008-2009"

Transkript

1 PŘEHLED USKUTEČNĚNÝCH AKCÍ VE ŠKOLNÍM ROCE Září 1. slavnostní zahájení školního roku 2008/9 16. třídní schůzky v I. A, B 22. třídní schůzky v VI. A, B 25. třída V. A odjela do Brna, kde žáci navštívili Planetárium. 27. naši žáci Adam Mezík, Jan Navrátil, Jan Zlámal a Tomáš Tesařík úspěšně reprezentovali školu v cyklistickém závodě Na kole regionem kyjovského Slovácka. V silné konkurenci žáků základních škol obsadil Adam Mezík druhé místo. 26. zdařilá díla v soutěži Nejkrásnější dýňové strašidlo vystavilo před vstupem do školy 38 dětí, které pracovaly doma se svými rodiči. Všichni účastníci byli odměněni čokoládou. Jako nejlepší ocenila porota Tomáše a Jana Leciánovy, III. A a V. A, za Ženu a muže, Davida a Libora Líčeníkovy, I. B a V. A, za Černokněžníka a Karolinu Seďovou za Košíček. 30. se žáci všech ročníků zúčastnili výchovného koncertu žesťového kvarteta Richarda Blinkala. chlapci Tomáš Čada, VII. A, Erik Kouřil, VIII. A, Jakub Fridrich, Jan Krýsa, Tomáš Posolda, Marian Paytok, všichni IX. A, obsadili 3. místo na turnaji v malé kopané, pořádaném ZŠ pro nedoslýchavé v Boršově. Říjen schůzka školního parlamentu, který v letošním školním roce zasedá ve složení: Polášková, Kopková, V. A, Vacenovská, Tymonová, V. B, Sedláčková, Hrabcová, VI. A, Menšíková, Raiskub, VI. B, Šustr, Kašná, VII. A, Jandora, Navrátilová, VII. B, Měsíčková, Hlaváč, VIII. A, Zlámal, Hulcký, VIII. B, Kristová, Krýsa, IX. A, Mikesková, Urcová, IX. B. 8. zahájila II. A dopravní výchovu na DDM v Kyjově. 10. žáci devátých tříd se zúčastnili přednášky Drogy a mýty agentury Podané ruce. 14. se fotografovali prvňáčci. 16. se uskutečnilo podzimní kolo sběru papíru, kde bylo celkem odevzdáno kg. Průběžně si nejlépe vede třída III. A s průměrem na žáka 65,6 kg. Mezi jednotlivci patří první tři místa žákům Dominiku Panáčkovi, III. A (535 kg), Petře Žákové, VI. B (295 kg) a Martimu Tomanovi, VII. A (280 kg). 20. Puberťák a autority, přednáška Nízkoprahového centra Wu-wej Kyjov pro sedmáky. 24. vybraní sportovci z ročníku absolvovali štafetu Běh s trikolórou. Naše škola získala mezi všemi kyjovskými pohár za 3.místo. Druhá místa získali ve svých kategoriích šesťáci (Hanáková, Mezík, Pintera, L. Klimeš) a osmáci (Bohatá, Bíza, Zemánek, Tesařík), třetí byli páťáci (Líčeník, Lecián, Opatřilová, Hlaváčová), sedmáci (Havlová, Dlapa, Filípek, J. Klimeš) a deváťáci (Matějů, Kozák, Chlup, Fridrich). 31. odjeli do hodonínské Galerie výtvarného umění žáci VI. A.

2 Listopad 4. Muzeum Hodonín bylo cílem exkurze V. A. 5. navštívili vycházející žáci Veletrh vzdělávání v Hodoníně. proběhly první návštěvní dny ve škole pro rodiče žáků i veřejnost. 10. Šmouliáda, zábavné dopoledne pro předškoláky z kyjovských MŠ, připravily děti V.A a V. B. Roztodivné soutěže organizovali žáci ve bílomodrém šmoulím oblečení. Každý předškolák získal za splnění disciplín medaili. 13. se uskutečnila první schůzka grafomotorického kroužku Oříšek, který pod vedením učitelek I. stupně připravuje předškoláky na vstup do školy. 19. cílem exkurze žáků šestých tříd se stalo Planetárium v Brně. 20. chlapci odehráli okrskový turnaj v nohejbalu v Miloticích. Mladší hoši - Lukáš Klimeš, VI. A, Tomáš Čada, VII.A, Dominik Filípek, Josef Klimeš a Ondřej Křižka, všichni VII. B, obsadili 3. místo. Starší hoši - Erik Kouřil, VIII. A, Tomáš Kordula, VIII. B, Jakub Fridrich a Tomáš Posolda, oba IX. A, byli pátí. 25. navštívil školu pan Josef Zimovčák. Jeho poutavé vyprávění o cestách na historickém kole nadchlo žáky 6. a 7. ročníku. v tělocvičně byly předvedeny ukázky cyklistického tréninku. Naši žáci, kteří se cyklistikou zabývají ve svém volném čase společně s trenérem Vladimírem Huškem, ukázali páťákům práci na trenažéru, jízdu zručnosti, apod. 27. Zakázané ovoce, přednáška Nízkoprahového centra Wu-wej Kyjov pro osmáky, měla objasnit žákům co je podle zákona trestné, nelegální a co naopak není.. učitelé hodnotili chování a prospěch žáků na čtvrtletní pedagogické radě, po níž následovala schůze Občanského sdružení, třídní schůzky a též beseda pro vycházející žáky a jejich rodiče na téma Kam dál v září Prosinec 1. se uskutečnilo školní kolo Vánoční laťky s těmito výsledky: 6. ROČNÍK DÍVKY: 1.Nikol Menšíková,VI.A (115 cm), 2. Marie Adámková, VI.A (100). 6. ROČNÍK CHLAPCI: 1. Jakub Rotrekl, VI.B (120), 2. Petr Fiala, VI.B (120), 3. Adam Mezík, VI.B (115). 7. ROČNÍK DÍVKY: 1. Kristýna Bobková, VII.A (120), 2. Jana Kristová, VII.A (115), 3. Michaela Škaloudová VII.B, (110). 7. ROČNÍK CHLAPCI: 1. Ondřej Křižka, VII.B (125), 2. Marek Kylián, VII.A (125), 3. Josef Klimeš, VII.B (125). 8. ROČNÍK CHLAPCI: 1. David Marčík, VIII.B (140), 2. Jan Zlámal, VIII.B (135), 3. Josef Zemánek, VIII.B (135). 9. ROČNÍK DÍVKY: 1. Barbora Matějů, IX.B (135). Absolutní vítězové: Barbora Matějů (135 cm) David Marčík (140 cm) 3. bylo uspořádáno školní kolo olympiády v jazyce českém s těmito výsledky: 1.místo Barbora Čechová, IX. B, 2. Jan Zlámal, VIII. B, 3.František Hlaváč,VIII.A. Vítězka Barbora Čechová, IX. B postupuje do okresního kola. 4. první divadelní předplatné v Městského divadla ve Zlíně Charlie ve světlech moderní doby navštívili předplatitelé z řad žáků II. stupně. vyvrcholila soutěž ve skoku vysokém Vánoční laťka, které se zúčastnili sportovci ze ZŠ Újezd, Boršov pro nedoslýchavé a domácí ZŠ Dr. Joklíka.

3 Umístění našich žáků: 6. ROČNÍK DÍVKY: 2. Nikol Menšíková (115 cm) 6. ROČNÍK CHLAPCI: 3. Jakub Rotzrekl (120) 7. ROČNÍK DÍVKY: 2. Jana Kristová (120) 7. ROČNÍK CHLAPCI: 3. Ondřej Křižka (135) 8. ROČNÍK CHLAPCI: 3. David Marčík (143) Absolutní vítězové: Lucie Svobodová, ZŠ Újezd (146 cm) - historický rekord Patrik Chvátal, ZŠ Újezd (155 cm ) 5. navštívil naše žáky Mikuláš s čertem a anděly a přinesli dětem drobné dárky. 9. Sexualita v období dospívání, přednáška Nízkoprahového centra Wu-wej Kyjov pro deváťáky, byla věnována problematice sexuality. 15. začalo Zpívání koled na schodech, které v předvánočním týdnu organizují žáci I. stupně pod vedením svých učitelek. 16. absolvovali žáci čtvrtých tříd druhou část dopravní výchovy na DDM v Kyjově navštívili žáci V. A v Brně výstavu Tutanchamon, kde se poutavou formou dozvěděli mnohé zajímavosti ze života egyptských faraónů. 19. kalendářní rok 2008 zakončilo vystoupení šermířské skupiny Pernštejni s představením Obrazy z války třicetileté. Leden Od 1. ledna 2009 došlo ke sloučení ZŠ Dr. Joklíka a MŠ U Vodojemu. Název naší školy zní: Základní škola a mateřská škola Dr. Joklíka příspěvková organizace města Kyjova Sídliště U Vodojemu KYJOV žáci 7. ročníků naší školy se v lednu zúčastnili LVZ v lyžařském středisku Kohútka. V průběhu celého týdne se žáci věnovali nejen výuce lyžování, ale zapojovali se i do vymýšlení večerního programu a zúčastnili se několika soutěží. Žáci byli rozděleni do tří družstev podle lyžařské výkonnosti. Tato družstva plnila úkoly KOHÚTÍ LIGY, která se sestávala z vědomostí a znalostí týkajících se lyžařského střediska Kohútka, pohoří Beskyd a Javorníků i Horské služby. Dále každé družstvo mělo za úkol složit básničku o Kohútce, horách a sněhu a vybarvit méně zdatnou rukou obrázky. Posledními dvěma disciplínami byly soutěž čistoty a karneval. Ve vědomostních soutěžích zvítězilo 1. družstvo před dvojkou a trojkou. Za básničku dostala všechna družstva stejný počet bodů, protože se jim opravdu povedly. Při vymalovávání obrázků zvítězila opět jednička, tentokrát před trojkou a dvojkou. V soutěži čistoty bylo pořadí následující: 1., 2., 3. V poslední disciplíně - karnevalu se konečně prosadilo i 3. družstvo, které zvítězilo před 1. a 2.družstvem. Po sečtení všech bodů zvítězila s přehledem jednička před dvojkou a trojkou. Pokud se dostaneme k jednotlivcům, v soutěži čistoty zvítězil mezi dívkami pokoj č. 3D ve složení: R. Malichová, M. Červínková a K. Navrátilová. Mezi chlapci se podařilo vyhrát pokoji č.1a, ve kterém bydleli O. Křižka, D. Čada, T. Šustr a M. Toman.

4 Do karnevalu se zapojilo mnoho různorodých masek, mezi kterými vyčnívali dva skřítci (M. Kašná a M. Ingrová), voda M. Horákové, barmanka N. Fochrová, pirát N. Polášková, dva Santové (L. Kopečková a B. Chvátalová), Karkulka R. Malichová,tři čarodějnice (V. Bednaříková, K. Konečná a G. Havlová), Pipi punčoška v podání K. Bobkové, miminko Pavlínka P. Horák a dýně N. Šalšová. V pátek 9. ledna se konala soutěž MISSÁK HAKSNA o nejkrásnější nohy mezi chlapci a muži. Dívčí porota hodnotila krásu, sílu, čistotu a zápach. Největší favorit, p.učitel Chovanec, byl však diskvalifikován pro doping, a tak se vítězem stal P. Horák před J. Klimešem a D. Filípkem. V sobotu se konal lyžařský závod ve slalomu.všichni účastníci (i 3.družstvo) sjeli slalom bez větších chyb a ve velmi rychlých časech.v dívčí kategorii zvítězila K.Bobková před K. Navrátilovu a R. Malichovou. Mezi chlapci získal prvenství P. Horák před O. Křižkou a J. Klimešem. Úryvek z básně 3.družstva Na Kohútce jezdíme, ani se nenudíme. Sněží, sněží sníh, budeme pít líh. Natřeme si ruce krémem, a navoníme se parfémem. Lyže rychle nasadíme a z kopce to rozvalíme. Poděkování všech žáků patří firmě p. Krista, která uhradila autobusovou dopravu. 16. netradiční sportovně recesistické setkání pod názvem Slovácká olympiáda přilákalo do školní tělocvičny předškoláky i žáky prvních a druhých tříd společně s rodiči. Po slavnostním zahájení hymnou Tluču, tluču, otevřete, po vztyčení olympijské vlajky a zapálení olympijského ohně následovalo kulturní vystoupení žáků dramatické výchovy, družiny a dívek Aerobic Kostelec a pak už se rozeběhly soutěže. Rodiče se vyřádili při jízdě s tragačem, (ne)zručnosti při táhání koštýřem i kradením střešní. Poté dostaly příležitost děti, které skákaly přes potok i roští, házely po špačcích, válely sud apod. Za splnění všech úkolů si účastníci odnesli drobnou pozornost a především kupu legračních zážitků. 22. pedagogická rada uzavřela studijní snažení žáků v I. pololetí šk.roku uskutečnili osmáci exkurzi v Jaderné elektrárně Dukovany a Vodním díle Dalešice. 29. filmové představení Madagaskar 2 zhlédli žáci prvního stupně a VI. A, B v kině Panorama. všichni žáci dostali vysvědčení za I. pololetí. Vycházející žáci ještě obdrželi výstupní hodnocení, přihlášky na střední školy a zápisové lístky.

5 Únor 5. a 6. zápis do prvních tříd přivedl od ZŠ a MŠ Dr. Joklíka 38 žáků, z nichž 6 požádalo o odklad školní docházky. 9. zasedal školní parlament. 11. odjeli žáci IV. A, B a V. B na exkurzi do muzea Anthropos v Brně, kde se seznámili s prehistorií života na Zemi. 13. se uskutečnila recitační soutěž žáků I. st. Do okresního kola postupují Kateřina Horáková, II. A a Denisa Macháčková, IV. A (další výsledky viz soutěže). 17. se zúčastnili mladší žáci okrskového kola v malém florbalu. 18. do okresního kola v recitační soutěži žáků II. stupně postupují Markéta Sedláčková, VI. A, a Jan Zlámal, VIII. B. 19. starší chlapci odehráli okrskové kolo v malém florbalu v Miloticích. předplatitelé navštívili druhé divadelní představení v Městském divadle ve Zlíně, hru Balada pro banditu. Březen 4. účast našich recitátorů v okresním kole v Hodoníně přinesla 4. místo Markétě Sedláčkové, VI. A. 5. další část dopravní výchovy na DDM v Kyjově absolvovali druháci v prvních třídách navštívili své spolužáky předškoláci z MŠ Střed. 13. mladší žáci zvítězili v okrskovém kole velkého florbalu a postupují do okresního kola. 17. v předposlední den trvání výstavy Tutanchamon v Brně, navštívili tuto zcela originální expozici i žáci VIII. A a VIII. B. 19. Eva tropí hlouposti, další divadelní představení pro předplatitele ve Zlíně. do první třídy přišly děti z MŠ Boršov. 23. třetí místo, ze šesti zúčastněných týmů, obsadily starší dívky v okresním kole basketbalu. chlapci přivezli z okrskového kola ve velkém florbalu z Veselí nad Moravou 3. místo 24. se uskutečnilo přátelské utkání páťáků ve vybíjené se stejně starými žáky ZŠ Sobůlky. čtvrťáci absolvovali další část dopravní výchovy na DDM v Kyjově. Duben 1. první lekcí začalo středeční plavání pro žáky tříd. 3. místo ve vybíjené ve Bzenci uhájily dívky z V.A a IV.A. první místo a postup do okresního kola ve vybíjené přivezlo ze Bzence kombinované družstvo dívek a chlapců V. A, B a IV. A. 8. školní kolo biologické olympiády nejlépe zvládla Barbora Adamová, VIII. B, na druhém místě skončil František Hlaváč, VIII. A, a třetí místo obsadil Jan Zlámal, VIII. B. okresního kola matematické olympiády v Hodoníně se zúčastnil Jan Štangler, VIII. A.

6 byly odeslány výtvarné práce do soutěže pořádané Policií ČR v Hodoníně. 15. exkurzi v Dukovanech a na vodním díle Dalešice absolvovali sedmáci. 16. výborné druhé místo v okresním kole ve vybíjené přivezlo z Hodonína kombinované družstvo dívek a chlapců. na kulturním programu výstavy v Radniční galerii Za humny je drak, pořádanou MŠ Střed, se podíleli i žáci 7. třídy. Děti z druhého stupně též na tuto výstavu připravily výrobky z PET lahví. 17. skvělé druhé místo obsadili mladší žáci v okresním kole velkého florbalu. 22. si prohlédli Sklárnu Vetropack v Kyjově sedmáci a osmáci v rámci volby povolání. začal týden přijímacích zkoušek na střední školy i do primy gymnázia místo vybojovali fotbalisté ze II. stupně v Coca Cola cupu. 28. čtvrťáci absolvovali další část dopravní výchovy na DDM v Kyjově. 29. fotbalisté z pátých a čtvrtých tříd přivezli z Mc Donald cupu 1. místo a postoupili do okresního kola. 30. společně s dětmi z MŠ Dr. Joklíka putovali s malou čarodějnicí i žáci prvních a druhé třídy. soutěžní výtvarné práce v rámci projektu Recyklace skla ochrana přírody byly předány organizátorům firmy Vetropack v Kyjově. V průběhu dubna navštívili žáci 7. tříd v rámci akce S pohádkou do školky s hranými pohádkami O pejskovi a kočičce a O Smolíčkovi všechny kyjovské mateřské školy i MŠ Moravany. Květen 4. fotografování žáků a zaměstnanců školy zahájilo první květnový týden. 5. v malé kopané starších žáků obsadili naši chlapci 3. místo prožili krásné tři dny na výletě v Praze žáci osmých tříd. 7. poslední divadelní předplatné v tomto školním roce - Rok na vsi - se uskutečnilo v divadle ve Zlíně místo obsadili fotbalisté čtvrtých a pátých tříd v Mc Donald s Cupu. vítězství a postup do okresního kola získali mladší chlapci v okrskovém kole malé kopané strávili deváťáci týden na vodáckém kurzu na řece Sázavě. 18. bylo zasedání školního parlamentu. 19. se uskutečnil Pohár rozhlasu v atletice mladších žáků v Kyjově. 25. jízdou zručnosti ukončili žáci čtvrtých tříd dopravní výchovu. Během školních výletů žáci poznávali krásy a zajímavosti České republiky. Děti z I. stupně navštívily ZOO v Lešné, Zlín, Lednici i Lanové centrum v Brně. Žáci druhého stupně zavítali na Šiklův mlýn, do Prahy, absolvovali vodácký kurz na Sázavě i pochod po Chřibech.

7 Červen 2. navštívili školu zástupci Městské policie v Kyjově, aby odměnili žáky II. A a III. A za splnění požadavků projektu Kapka naděje a vytvoření výtvarných prací na téma dopravní výchova. 3. plavecké závody ukončily výuku plavání žáků druhých, třetích a čtvrtých tříd. 5. se konala beseda O životě včel pro žáky II. A. 11. závěrečné zasedání pedagogů uzavřelo prospěch a chování žáků za školní rok 2008/ Kdo sportuje nezlobí, cyklistické závody Města Kyjova opanovali naši žáci. Natálie Polášková (V. A) obsadila 2.místo, Libor Líčeník (V. A) třetí. Zvítězila Gabriela Havlová (VII. B) i Dominik Filípek (VII. B), 2. místo obsadil Josef Klimeš (VII. B). V nejstarší kategorii zvítězil Josef Zemánek (VIII. B). 16. byli přijati starostou Kyjova Mgr. Františkem Luklem žáci Tomáš Tesařík, Lukáš Hulcký, Jan Štangler, František Hlaváč, Barbora Čechová a Jan Krýsa. Této cti se jmenovaným dostalo za vzorné plnění školních povinností, slušné chování a mimoškolní sportovní činnost. Atletický den města Kyjova ukončil žákovské sportovní soutěže. 17. v souvislosti s vyhodnocením výtvarné soutěže Recyklace skla Ochrana přírody byla přijata a oceněna generálním ředitelem firmy Vetropack Moravia Glass a.s. sedmička žáků jejichž výkresy byly vybrány z 200 přihlášených děl mezi třináct nejlepších. Práce žáků budou použity na výrobu kalendáře firmy na rok Jsou to tito žáci Dominik Panáček, Patrik Vašek, Dominika Russo (III. A), Michal Ondříšek (VI. A), Marie Adámková, Petra Žáková (VI. B) a Michaela Ingrová (VII. B). 19. vydáním vysvědčení byl ukončen školní rok 2008/9.

SPORTOVNÍ VÝSLEDKY SOUTĚŽÍ 2008/2009

SPORTOVNÍ VÝSLEDKY SOUTĚŽÍ 2008/2009 SPORTOVNÍ VÝSLEDKY SOUTĚŽÍ 2008/2009 NEJKRÁSNĚJŠÍ DÝŇOVÉ STRAŠIDLO 26. 9. 2008 Jako nejlepší ocenila porota: Tomáše a Jana Leciánovy, III. A a V. A, za Ženu a muže Davida a Libora Líčeníkovy, I. B a V.

Více

Účast školy v soutěžích a olympiádách. a) Účast na akcích celostátního charakteru:

Účast školy v soutěžích a olympiádách. a) Účast na akcích celostátního charakteru: Účast školy v soutěžích a olympiádách a) Účast na akcích celostátního charakteru: STONOŢKA hnutí Na vlastních nohou v říjnu 2004 odesláno 163 vánočních pozdravů Vánočního koncertu STONOŢKY v praţské Lucerně

Více

VÝSLEDKY SOUTĚŢÍ 2010/2011

VÝSLEDKY SOUTĚŢÍ 2010/2011 VÝSLEDKY SOUTĚŢÍ 2010/2011 DÝŇOVÁ STRAŠIDÝLKA ZŠ a MŠ Dr. Joklíka Kyjov 27. 9. 2010 Soutěţe se zúčastnilo 36 ţáků, kteří se svými rodiči vyráběli dýňové kreace. Porota měla velmi těţkou roli, vybrat nejkrásnější

Více

STONOŽKA hnutí Na vlastních nohou v říjnu 2008 odesláno 128 vánočních pozdravů. Vánočního koncertu Na vlastních nohou se zúčastnilo 15 dětí.

STONOŽKA hnutí Na vlastních nohou v říjnu 2008 odesláno 128 vánočních pozdravů. Vánočního koncertu Na vlastních nohou se zúčastnilo 15 dětí. VI.1. Zájmové kroužky při ZŠ Účast školy v soutěžích a olympiádách a) Účast na akcích celostátního charakteru: STONOŽKA hnutí Na vlastních nohou v říjnu 2008 odesláno 128 vánočních pozdravů. Vánočního

Více

PODZIM - září říjen listopad

PODZIM - září říjen listopad ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ DRUŽINY PŘI ZŠ A MŠ ŘEČANY N. L. VE ŠKOLNÍM ROCE 2013/2014 Příloha 2 Ve školním roce 2013/2014 bylo ve školní družině zapsáno celkem 50 dětí z 1. 4. třídy. Otevřena byla 2 oddělení.

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA Jindřichův Hradec II, Janderova 160

ZÁKLADNÍ ŠKOLA Jindřichův Hradec II, Janderova 160 ZÁKLADNÍ ŠKOLA Jindřichův Hradec II, Janderova 160 Přehled akcí (Školní rok 2006/2007) Výstavy: 1) Návštěvy výstav v Langrově domě (průběžně podle aktuální nabídky 2.stupeň) 2) Zámecký mlýn výstava prací

Více

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2014

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2014 Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2014 Uudělení Ceny podle bodu 5a): Podle navržených kritérií pro 2. stupeň ZŠ vychází následující pořadí: 1. Strachotová

Více

Základní škola Třebíč, Cyrilometodějská 22. Výroční zpráva o činnosti. za období školního roku 2009/10

Základní škola Třebíč, Cyrilometodějská 22. Výroční zpráva o činnosti. za období školního roku 2009/10 Základní škola Třebíč, Cyrilometodějská 22 Výroční zpráva o činnosti za období školního roku 2009/10 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 1. Základní údaje o škole Základní škola Třebíč, Cyrilometodějská 22

Více

Nová Ves u Nového Města na Moravě

Nová Ves u Nového Města na Moravě 1. Základní údaje o škole Základní škola a Mateřská škola Nová Ves u Nového Města na Moravě, okres Žd ár nad Sázavou, příspěvková organizace Nová Ves u Nového Města na Moravě 70 592 31 Nové Město na Moravě

Více

Organizace školního roku 2014-2015

Organizace školního roku 2014-2015 Organizace školního roku 2014-2015 1) Organizace školního roku 2) Aktivity při ZŠ 3) Termíny nejdůležitějších akcí 4) Začátek vyučování a časové rozvržení vyučovacích hodin 5) Termíny třídnických hodin

Více

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM Základní škola, Jeseník, Fučíkova 312 MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM pro školní rok 2015/16 Vypracovala: Mgr. Alena Vrbová - školní metodik prevence - Ředitel školy: Mgr. Zdeněk Bílek Charakteristika školy

Více

14.vydání - březen 2009

14.vydání - březen 2009 14.vydání - březen 2009 Zájezd na dětskou lední revue v Hradci Králové Všichni jsme ( alespoň si to myslíme ) pracovali podle svých sil, a proto si na závěr prvního pololetí také zasloužíme odpovídající

Více

KRONIKA ZŠ HORNÍ KOSTELEC 2012/2013

KRONIKA ZŠ HORNÍ KOSTELEC 2012/2013 KRONIKA ZŠ HORNÍ KOSTELEC 2012/2013 3.9. zahájení školního roku 2012/2013 6.9. Třídní schůzka společná část prezentace psycholožky I. Vašátkové, představení psycholožky Z. Romáškové, ukázka práce na interaktivní

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA Jindřichův Hradec II, Janderova 160. Přehled akcí (Školní rok 2012/2013)

ZÁKLADNÍ ŠKOLA Jindřichův Hradec II, Janderova 160. Přehled akcí (Školní rok 2012/2013) ZÁKLADNÍ ŠKOLA Jindřichův Hradec II, Janderova 160 Přehled akcí (Školní rok 2012/2013) Výstavy: 1) Vánoční (prosinec 2012) a velikonoční ( 19. 22.03.2013) výstava na Baráčnické rychtě (1.stupeň + ŠD) 2)

Více

Výsledky školního kola Astronomické olympiády v kategoriích AB a CD

Výsledky školního kola Astronomické olympiády v kategoriích AB a CD Výsledky školního kola Astronomické olympiády v kategoriích AB a CD Ve dnech 24. 11. 2014 a 1. 12. 2014 proběhlo školní kolo 12. ročníku Astronomické olympiády, která je tradičně pořádána Českou astronomickou

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2008 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2008 2009 1 Základní škola Sokolov, Švabinského 1702 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2008 2009 6. září 2009 předkládá: Mgr. Ivo Záleský, ředitel školy 2 Základní škola Sokolov, Švabinského 1702 Výroční

Více

7. ZŠ - naše úspěchy 2004-2014

7. ZŠ - naše úspěchy 2004-2014 7. ZŠ - naše úspěchy 2004-2014 Obsah Sportovní... 2 Přírodní vědy... 11 Společenské vědy... 15 Ostatní... 17 Pro přesun klikněte na požadovanou kategorii. Sportovní 14.10.2014 2.místo, kraj Přespolní běh

Více

2013/2014 Základní škola Týnec nad Labem Ročník 13 Číslo 3.

2013/2014 Základní škola Týnec nad Labem Ročník 13 Číslo 3. 2013/2014 Základní škola Týnec nad Labem Ročník 13 Číslo 3. Obsah 1. Grónsko 2. Madagaskar 3. Exkurze do Prahy 4. Vánoční laťka 5. Zápis do 1. třídy 6. Lyžařský výcvik 7. třída 7. Škola v přírodě 4. třída

Více

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod.

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. pavilon 1. stupně Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Základní škola, Mládežnická

Více

Vedení školy a učitelský sbor

Vedení školy a učitelský sbor Vedení školy a učitelský sbor VEDENÍ ŠKOLY Ředitel školy: Zástupce ředitele: Mgr. ŠTRUNC Roman Mgr. TOMANOVÁ Marie I. STUPEŇ Mgr. PLUNDRÁKOVÁ Petra, CHALABALOVÁ Renata, HORÁKOVÁ Dagmar, Mgr. VARAĎOVÁ Eleni,

Více

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 Nový školní rok byl slavnostně zahájen 3.září. Přivítali jsme 16 prvňáčků. V pátek 14. září k nám zavítali herci "Divadélka pro školy" z Hradce Králové.

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů V sobotu 12. ledna 2013 se v místním pohostinství konala od 16 hod. Výroční valná hromada SDH Lhoty u Potštejna. Za práci s mládeží bylo uděleno Čestné uznání Janu Havlovi, Lukáši

Více

Základní údaje o škole

Základní údaje o škole Výroční zpráva o činnosti školy 2006 2007 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LIBEREC - VRATISLAVICE NAD NISOU, příspěvková organizace Nad Školou 278, 463 11 Liberec 30 Předkládá: Mgr. Jana Neubauerová ředitelka školy Obsah

Více

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633. krcmarovamarketa.3zskolin@iskola.cz, polakovapetra.3zskolin@iskola.

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633. krcmarovamarketa.3zskolin@iskola.cz, polakovapetra.3zskolin@iskola. ŠKOLNÍ NOVINY Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 krcmarovamarketa.3zskolin@iskola.cz, polakovapetra.3zskolin@iskola.cz Web: www.3zskolin.cz Číslo

Více

za školní rok 2011/2012

za školní rok 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Nové Dvory, okres Kutná Hora Masarykovo náměstí 1 Nové Dvory 285 31 Telefon 327 571262 e-mail: zsndvory@seznam.cz bankovní spojení: KB Kutná Hora, 51-6080480207/0100 IČ:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2012-2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2012-2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2012-2013 Základní škola a mateřská škola Milešovice, okr. Vyškov, příspěvková organizace Milešovice 112 683 54 Otnice 1. Základní údaje o škole 1.1 Základní údaje o škole Název

Více

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM Školní rok: 2012/2013 Škola: ZŠ Polešovice zspolesovice@uhedu.cz Ředitel školy: Mgr. Radim Pikner Tel. 572593161 Školní metodik prev.: Mgr. Renata Šimková simkovar@seznam.cz

Více

Školní noviny vydává 1. základní škola, Rakovník, Martinovského 153

Školní noviny vydává 1. základní škola, Rakovník, Martinovského 153 O r g a n i z a c e Školní noviny vydává 1. základní škola, Rakovník, Martinovského 153 Ročník: 2012 Číslo: 3 Datum vydání: 3. září 2012 Cena: zdarma VYHLAŠOVALI JSME NEJLEPŠÍ ŽÁKY Na konci školního roku

Více

Okresní kolo středních škol v šachu

Okresní kolo středních škol v šachu Okresní kolo středních škol v šachu Kdy? 7. prosinec2015 Kde? SPŠS Vsetín O co šlo? V pondělí dne 7. prosince 2015 se na naší škole uskutečnilo okresní kolo středních škol v šachu. Zprávu o průběhu podal

Více

Výroční zpráva o činnosti školy

Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Bořitov, okres Blansko, příspěvková organizace Školní 125, 679 21 Bořitov Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok: 2014/2015 1 Část I. Základní údaje o škole Název školy:

Více

Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov. Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005

Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov. Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005 Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005 1. Charakteristika školy: Základní škola v Dubenci je úplná základní škola vyučující ve šk.

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA Jindřichův Hradec II, Janderova 160. Přehled akcí (Školní rok 2011/2012)

ZÁKLADNÍ ŠKOLA Jindřichův Hradec II, Janderova 160. Přehled akcí (Školní rok 2011/2012) ZÁKLADNÍ ŠKOLA Jindřichův Hradec II, Janderova 160 Přehled akcí (Školní rok 2011/2012) Výstavy: 1) Návštěvy výstav v Langrově domě (průběžně podle aktuální nabídky 2.stupeň VV) 2) Výstava z díla Z.Buriana

Více

3. ÚDAJE O PRACOVNÍCÍCH. Příloha č. 2 Údaje o aprobovanosti Příloha č. 3 Přehled o pracovnících

3. ÚDAJE O PRACOVNÍCÍCH. Příloha č. 2 Údaje o aprobovanosti Příloha č. 3 Přehled o pracovnících Základní škola a Mateřská škola, Vysoké Veselí, okres Jičín K. H. Borovského 99, 507 03 Vysoké Veselí, IČO 75017075 Výroční zpráva školy 2009/2010 1. CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Zřizovatel: obec Vysoké Veselí

Více

Výroční zpráva. Základní škola Holice, Holubova 47. Za období od 1.9. 2009 do 30.6. 2010. 1.Základní údaje o škole

Výroční zpráva. Základní škola Holice, Holubova 47. Za období od 1.9. 2009 do 30.6. 2010. 1.Základní údaje o škole Základní škola Holice, Holubova 47 1.Základní údaje o škole Výroční zpráva Za období od 1.9. 2009 do 30.6. 2010 Základní škola s 1. 9. ročníkem. Základní škola praktická s 1. 9. ročníkem. Speciální škola

Více

Přehled akcí ve školním roce 2012/2013

Přehled akcí ve školním roce 2012/2013 Přehled akcí ve školním roce 2012/2013 Září 2012 3. 9. Slavnostní zahájení nového školního roku 2012/2013 6. 9. Přírodovědná vycházka do okolí školy 1. ročník 7. 9. Filmové představení Tady hlídám já 7.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY- 2014/2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY- 2014/2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY- 2014/2015 Název: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PONIKLÁ, OKRES SEMILY čp. 148, 512 42 Poniklá IČO: 72743077 tel. 481585206 email: zs@ponikla.cz Charakteristika: Úplná základní škola- 9

Více

ZŠ A MŠ NEDVĚDICE VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2008-2009. Vypracoval : Mgr. Josef Špaček

ZŠ A MŠ NEDVĚDICE VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2008-2009. Vypracoval : Mgr. Josef Špaček ZŠ A MŠ NEDVĚDICE VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2008-2009 Vypracoval : Mgr. Josef Špaček NEDVĚDICE ZÁŘÍ 2009 OBSAH 1. Základní údaje charakteristika školy 3 2. Přehled oborů vzdělávání

Více

Výsledky žáků v soutěžích a olympiádách ve školním roce 2005/2006

Výsledky žáků v soutěžích a olympiádách ve školním roce 2005/2006 Výsledky žáků v soutěžích a olympiádách ve školním roce 2005/2006 20. 10. OK botanické soutěže - podzimní kolo: II. kategorie: 1. místo: Monika Procházková 2. místo: David Chvojka 3. místo: Veronika Michálková

Více

KUŽELKÁŘSKÁ SPORT LIGA RATÍŠKOVIC. Zpravodaj č. 14. 14.kolo 16. 2. + 23. 2. 2015

KUŽELKÁŘSKÁ SPORT LIGA RATÍŠKOVIC. Zpravodaj č. 14. 14.kolo 16. 2. + 23. 2. 2015 KUŽELKÁŘSKÁ SPORT LIGA RATÍŠKOVIC Zpravodaj č. 14 14.kolo 16. 2. + 23. 2. 2015 GAMA OCEL plné doráž. stav plné doráž.hasiči Chotaš Chotaš Mauer Kreml Teraz Rychlovský Jiří Jiří ml. Gustav František Michal

Více

2012/2013 www.specskoly.cz ŠKOLNÍ ČASOPIS. kopírováno z Microsoft klipart

2012/2013 www.specskoly.cz ŠKOLNÍ ČASOPIS. kopírováno z Microsoft klipart 2012/2013 www.specskoly.cz ŠKOLNÍ ČASOPIS měsíc: ZÁŘÍ 1. kopírováno z Microsoft klipart Návštěva žáků ze Slovenska v Karlových Varech Uběhl rok, co žáci ZŠ, MŠ a PrŠ Karlovy Vary pod vedením paní učitelky

Více

Výroční zpráva 2015 O dětech, pro děti, ale především s dětmi!

Výroční zpráva 2015 O dětech, pro děti, ale především s dětmi! Výroční zpráva 2015 O dětech, pro děti, ale především s dětmi! 1 Obsah: Základní údaje Regionální redakce KD, DTA a jejich činnost Malé (ale naše) noviny Internetové dětské Radio Domino Internetová Malá

Více

Základní škola Jablůnka, okres Vsetín

Základní škola Jablůnka, okres Vsetín Základní škola Jablůnka, okres setín ýroční zpráva o činnosti školy za šk.rok /8 ýroční zpráva o činnosti Základní školy Jablůnka, okres setín za školní rok /8. Základní údaje o škole. škola název školy

Více

Zpravodaj 5. Nová výsadba v obci. Městyse Knínice u Boskovic 2008

Zpravodaj 5. Nová výsadba v obci. Městyse Knínice u Boskovic 2008 Zpravodaj 5 Městyse Knínice u Boskovic 2008 Nová výsadba v obci V průběhu měsíce dubna byla provedena v naší obci výsadba zeleně odbornou firmou. Byly tak z části nahrazeny stromy, které již svým vzrůstem

Více

Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok 2014/2015

Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok 2014/2015 Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok 2014/2015 Základní údaje o škole: Název školy: Základní škola Šestajovice, okres Praha - východ Sídlo: Šestajovice, Komenského 158 (ZŠ) Právní forma: právnická

Více

ZÁŘÍ. 1.9. 2009 Opět začal nový školní rok. Prázdniny utekly jako voda a my jsme se opět sešli v naší škole.

ZÁŘÍ. 1.9. 2009 Opět začal nový školní rok. Prázdniny utekly jako voda a my jsme se opět sešli v naší škole. ZÁŘÍ 1.9. 2009 Opět začal nový školní rok. Prázdniny utekly jako voda a my jsme se opět sešli v naší škole. kol. Nejvíce se nám líbilo staré kolo pro zmrzlináře, ale i kola a koloběžky pro malé děti. Měli

Více

Dům dětí a mládeže Teplice, příspěvková organizace

Dům dětí a mládeže Teplice, příspěvková organizace Dům dětí a mládeže Teplice, příspěvková organizace Masarykova 70, 415 01 Teplice Tel. 417 538 840, Výroční zpráva 2005/6 Dům dětí a mládeže,teplice,příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školského

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2002/2003

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2002/2003 ZÁKLADNÍ ŠKOLA SOKOLOV, Pionýrů 1614 356 01 Sokolov skola@1zs-sokolov.cz 352 623 616 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2002/2003 1. Charakteristika školy Základní škola Sokolov, Pionýrů 1614

Více

Číslo 3. Ročník III. Březen 2013

Číslo 3. Ročník III. Březen 2013 Redakční rada: Jan Matoušek, Jakub Matoušek, Adéla Šímová, Aneta Camrdová, Barbora Primaková, Kristýna Horáková, Simona Miláčková, Tomáš Matějíček, Michal Vlach Školní ilustrovaný magazín III. základní

Více

ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 ZÁJEZD ŽÁKŮ 8. A 9. TŘÍD DO ANGLIE

ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 ZÁJEZD ŽÁKŮ 8. A 9. TŘÍD DO ANGLIE ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 ZÁJEZD ŽÁKŮ 8. A 9. TŘÍD DO ANGLIE PYTHAGORIÁDA ÚSPĚCHY V SOUTĚŽÍCH NEJLEPŠÍ ROČNÍKOVÉ PRÁCE ZAJÍMAVÉ AKCE ANDĚLSKÝ TROJBOJ květen-červen 2015 Myslíme a jednáme ekologicky.

Více

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011 Základní škola a Mateřská škola, Břežany, okres Znojmo, příspěvková organizace 67165 Břežany 174 IČ: 75008882 Výroční zpráva za školní rok 2010/2011 Základní charakteristika školy Název, adresa: Základní

Více

Vůdce střediska o středisku v roce 2005 1. Činnost střediska v roce 2005 2. Významné akce v roce 2005 11. Činnost jednotlivých oddílu ve středisku 13

Vůdce střediska o středisku v roce 2005 1. Činnost střediska v roce 2005 2. Významné akce v roce 2005 11. Činnost jednotlivých oddílu ve středisku 13 Obsah Vůdce střediska o středisku v roce 2005 1 Činnost střediska v roce 2005 2 Významné akce v roce 2005 11 Činnost jednotlivých oddílu ve středisku 13 30. oddíl oldskautů 13 31. chlapecký oddíl 13 33.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 č. j.: POD 136/2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 vydaná základní školou Strakonice, Krále Jiřího z Poděbrad 882 v souladu s 10 zákona č. 561/2004 Sb., školského zákona, ve znění

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ADAMOV, příspěvková organizace. ZPRAVODAJ ZŠ č. 16 Š K O L N Í R O K 2 0 0 8 / 2 0 0 9

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ADAMOV, příspěvková organizace. ZPRAVODAJ ZŠ č. 16 Š K O L N Í R O K 2 0 0 8 / 2 0 0 9 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ADAMOV, příspěvková organizace ZPRAVODAJ ZŠ č. 16 Š K O L N Í R O K 2 0 0 8 / 2 0 0 9 Název: Kapacita: Spojení: Základní škola 750 ţáků ZŠ Komenského 4 Telefon: 515 531

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti ZŠ SENOŽATY. školní rok

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti ZŠ SENOŽATY. školní rok VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ZŠ SENOŽATY školní rok 2014 2015 1 Zprávu zpracoval: Miroslav Šimek Zpráva byla uzavřena: 31. 08. 2015 Zpráva byla předána : Městskému úřadu odb. školství Humpolec Obecnímu úřadu

Více

Exkurze do Hradce Králové

Exkurze do Hradce Králové Školní rok 2010-2011 Publikováno: 1.7.2011 Školní rok 2010-2011 Exkurze do Hradce Králové Dne 13. 6. 2011 vybraní žáci 8. C a 6. C navštívili informační centrum ČEZ v Hradci Králové, tématicky zaměřené

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠLAPANICE, OKRES BRNO-VENKOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE. Výroční zpráva 2004/2005

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠLAPANICE, OKRES BRNO-VENKOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE. Výroční zpráva 2004/2005 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠLAPANICE, OKRES BRNO-VENKOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Výroční zpráva 2004/2005 ŠLAPANICE 2005 Část I. Základní charakteristika školy A. Název, sídlo, zřizovatel název školy: Základní škola,

Více

Výroční zpráva o činnosti základní školy ve školním roce 2013 2014

Výroční zpráva o činnosti základní školy ve školním roce 2013 2014 Základní škola J. A. Komenského a Mateřská škola, Přerov-Předmostí, Hranická 14 Se sídlem: Přerov II Předmostí, Hranická 14, PSČ 751 24 Výroční zpráva o činnosti základní školy ve školním roce 2013 2014

Více

Česká republika Česká školní inspekce. Oblastní inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Dům dětí a mládeže, Žatec, Obránců míru 638

Česká republika Česká školní inspekce. Oblastní inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Dům dětí a mládeže, Žatec, Obránců míru 638 Česká republika Česká školní inspekce Oblastní inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Dům dětí a mládeže, Žatec, Obránců míru 638 Obránců míru 638, 438 01 Žatec Identifikátor školy: 600 029

Více

Základní škola Hošťálkovy

Základní škola Hošťálkovy Základní škola Hošťálkovy Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok 2005 / 2006 1 Obsah Část I. Základní charakteristika školy str. 3-4 Část II. Výsledky výchovy a vzdělávání str. 4 Část III. Údaje o

Více

Rybářský kroužek CYPRINUS CARPIO KOJETÍN

Rybářský kroužek CYPRINUS CARPIO KOJETÍN 2012 Rybářský kroužek CYPRINUS CARPIO KOJETÍN Slavomír Ruman vedoucí rybářského kroužku Dům dětí a mládeže Kojetín MO ČRS Tovačov 7. 1. 2012 11111 Zpráva o činnosti rybářského kroužku,,cyprinus Carpio

Více

Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA

Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 Část I. Základní charakteristika školy a) Název školy: Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková

Více

Výroční zpráva o činnosti školy 2010-2011

Výroční zpráva o činnosti školy 2010-2011 Výroční zpráva o činnosti školy 2010-2011 Základní údaje o škole název školy: Základní škola, Komenského 59, Sušice úplná adresa: Základní škola, Komenského 59, Sušice, 342 01 právní forma: Příspěvková

Více

Výroční zpráva. Příloha č. 14: Propagace školy v tisku - Zpravodaj školství Olomouckého kraje - 01/2015

Výroční zpráva. Příloha č. 14: Propagace školy v tisku - Zpravodaj školství Olomouckého kraje - 01/2015 Příloha č. 14: Propagace školy v tisku - Zpravodaj školství Olomouckého kraje - 01/2015 106 Příloha č. 15: Propagace školy v tisku - Zpravodaj školství Olomouckého kraje - 02/2015 107 Příloha č. 16: Propagace

Více

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, tak nám to pěkně uběhlo. Dětem skončily prázdniny, nám ostatním zase dny volna a odpočinku. Především srpen se povedl, opět byla plně využita naše upravená požární nádrž, nezahálelo

Více

ÚDAJE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ

ÚDAJE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ÚDAJE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ŽÁCI PŘIHLÁŠENÍ KE STUDIU Počet přihlášek STR SLE STA LYT LYE MAN Celkem 1. kolo 62 83 86 63 69-363 Celkem 62 83 86 63 69-363 ŽÁCI PŘIJATÍ KE STUDIU Počet přijatých STR SLE STA

Více

Základní škola a Mateřská škola Bělotín, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011

Základní škola a Mateřská škola Bělotín, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 Základní škola a Mateřská škola Bělotín, příspěvková organizace 753 64 Bělotín 2, tel./fax: 581 612 127, e-mail: zsbelotin@centrum.cz Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 a) základní

Více

Číslo 1 / XIX. ročník červen 2013

Číslo 1 / XIX. ročník červen 2013 Základní škola, Hradec Králové, třída SNP 694 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 1 / XIX. ročník červen 2013 Vážení rodiče! Je za námi další školní rok a před námi další dlouhé letní prázdniny a i Vás čekají dny

Více

ŠKOLNÍ AKTUALITY 2015/2016

ŠKOLNÍ AKTUALITY 2015/2016 Specifická prevence Akce školy v roce 2015/2016 Beseda na téma: Nebezpečné jevy spojené s používáním internetu a mobilních telefonů. Výuka na dopravním hřišti v Nymburce, 1. stupeň Přednáškový den na téma

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A. o č i n n o s t i. Základní školy Benešov, Dukelská 1818. ve školním roce 2007/2008

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A. o č i n n o s t i. Základní školy Benešov, Dukelská 1818. ve školním roce 2007/2008 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A o č i n n o s t i Základní školy Benešov, Dukelská 1818 ve školním roce 2007/2008 1 Obsah: A) Charakteristika školy Strana: 1) Úvod 3 2) Materiální zabezpečení 3 3) Údaje o žácích

Více

Základní škola Jindřicha Matiegky Mělník, Pražská 2817 Pražská 2817, 276 01 Mělník tel.: 315 623 015

Základní škola Jindřicha Matiegky Mělník, Pražská 2817 Pražská 2817, 276 01 Mělník tel.: 315 623 015 Základní škola Jindřicha Matiegky Mělník, Pražská 2817 Pražská 2817, 276 01 Mělník tel.: 315 623 015 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍHO KOORDINÁTORA EVVO školní rok 2014/2015 1.Akce, které se během školního

Více

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE Květen 2015 Motto: Učíme se pro život Obsah : Beseda s policií....1 Týden barev......2 Okresní kolo SHM.......3-4 Exkurze u hasičů......5

Více

Základní škola a mateřská škola Brtnice

Základní škola a mateřská škola Brtnice Základní škola a mateřská škola Brtnice Program práce ZŠ na školní rok 2014 2015 Program práce školy schválen na pedagogické radě 26. 8. 2014 Mgr. Blanka Čerklová ředitelka školy VIZE 1. Komunitní škola

Více

2008-2009. Základní škola. Vidlatá Seč

2008-2009. Základní škola. Vidlatá Seč VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008-2009 Základní škola Vidlatá Seč 1. Charakteristika školy Základní škola Vidlatá Seč Příspěvková organizace Zřizovatel: Obecní úřad Vidlatá Seč Ředitelka školy: Mgr.Věra Rejsová E-mail:

Více

I. Charakteristika školy. II. Zaměření školy v rámci ASPnet: III. Dlouhodobé projekty a konkrétní akce. Lidská práva, demokracie a tolerance

I. Charakteristika školy. II. Zaměření školy v rámci ASPnet: III. Dlouhodobé projekty a konkrétní akce. Lidská práva, demokracie a tolerance Zpráva o činnosti školy v rámci ASP UNESCO Školní rok 2014 2015 Gymnázium Vítězslava Nováka Jindřichův Hradec Husova ulice 333 Jindřichův Hradec 377 01 tel.: 384 361253 fax: 384 361253 ředitel školy: Mgr.

Více

Základní škola a mateřská škola Brtnice

Základní škola a mateřská škola Brtnice Základní škola a mateřská škola Brtnice Program práce ZŠ na školní rok 2013 2014 Program práce školy schválen na pedagogické radě 26. 8. 2013 Mgr. Blanka Čerklová ředitelka školy VIZE 1. Komunitní škola

Více

Výroční zpráva sportovní gymnastika kluci 2011

Výroční zpráva sportovní gymnastika kluci 2011 Výroční zpráva sportovní gymnastika kluci 2011 Vánoční oddílový pohár 2011 http://www.zs-husova.tabor.cz/webg/ 1 Hodnocení roku V roce 2011 cvičilo 40 žáků a 8 trenérů. Největší část žlenské základny tvoří

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY. ve školním roce 2013-2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY. ve školním roce 2013-2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ve školním roce 2013-2014 1. Základní údaje o škole Název školy: Základní škola a Mateřská škola Hrabenov Sídlo: Hrabenov, Školní 175, 789 63 Ruda nad Moravou, okres Šumperk

Více

TRADIČNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY

TRADIČNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Vánoční dílničky Vyučující a vychovatelky školní družiny srdečně zvou rodiče a budoucí prvňáčky na TRADIČNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY Přijďte si s námi: zazpívat udělat

Více

Číslo 35., říjen 2015. Starosta obce informuje:

Číslo 35., říjen 2015. Starosta obce informuje: Číslo 35., říjen 2015 Starosta obce informuje: Vážení občané, zdravím Vás jménem Zastupitelstva obce Chudčice i jménem svým. Ve 34. čísle našeho zpravodaje jsem Vás informoval o záměru obce realizovat

Více

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Od začátku zimního měsíce prosince se všechny obory naší ZUŠ intenzivně připravovaly na Vánoční výstavu, která proběhla ve dnech 5. a 6. prosince 2015 a dále na

Více

Přehled akcí: školní rok 2011/12

Přehled akcí: školní rok 2011/12 Přehled akcí: školní rok 2011/12 5.9. 7.9. Masarykova jubilejní základní škola a mateřská škola, Černilov Akce Termín Třídy Učitelé Místnosti Úklid okolí školy 10:55-12:35 4.A,, Úklid okolí školy - 4.

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015 Základní umělecká škola Jindřicha Jindřicha, Cheb, Židovská 8, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015 O b s a h: 1. Charakteristika školy 2. Přehled učebních plánů

Více

V ý r o č n í. z p r á v a. Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace. Školní rok 2014-2015

V ý r o č n í. z p r á v a. Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace. Školní rok 2014-2015 Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace V ý r o č n í z p r á v a Školní rok 2014-2015 Výroční zpráva byla schválena Školskou radou d 27. 8. 2015.

Více

Střední odborná škola stavební a zahradnická, Učňovská 1, Praha 9, 190 00. Sladký domov. 28. číslo Jaro 2016

Střední odborná škola stavební a zahradnická, Učňovská 1, Praha 9, 190 00. Sladký domov. 28. číslo Jaro 2016 : Střední odborná škola stavební a zahradnická, Učňovská 1, Praha 9, 190 00 Sladký domov 28. číslo Jaro 2016 1 Jaro klepe na dveře, vylezte ptáčci z postele! Za chvilku nám začne astronomické jaro a s

Více

Plán výchovy 2014/2015

Plán výchovy 2014/2015 Plán výchovy 2014/2015 Září - Seznámení s novým školním rokem - Seznámení s chodem školy, okolím, příprava dětí do školy - Výběr zájmových kroužků keramický sportovní rybářský dopravní pantomima - Víkendové

Více

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2009/2010

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2009/2010 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2009/2010 Obsah: A. Charakteristika školy... 2 B. Vzdělávací program školy... 2 C. Personální obsazení školy... 5 D. Přehled počtů tříd, žáků a statistika

Více

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2005/2006

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2005/2006 5. ZÁKLADNÍ ŠKOLA, M. KOPECKÉHO 1, CHEB Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2005/2006 Zasláno MěÚ OŠ Cheb Ředitel školy Mgr. Vladislav Sekanina 1.Charakteristika školy Ve školním roce 2005/2006

Více

Akce školy za školní rok 2011/2012

Akce školy za školní rok 2011/2012 Akce školy za školní rok 2011/2012 Žáci se zapojili do těchto soutěží: říjen 2011 výtvarná soutěž Bohumín v hornickém kraji, říjen 2011 literární soutěž Bohumín v hornickém kraji, 9. listopadu 2011 Hornická

Více

Dne 22. ledna 2007 se zúčastnila třída H1 exkurze v Třineckých železárnách na provoze vysokých pecích a v kyslíkokonvertorových

Dne 22. ledna 2007 se zúčastnila třída H1 exkurze v Třineckých železárnách na provoze vysokých pecích a v kyslíkokonvertorových Úvodník Máme začátek března, už je po prázdninách, toho sněhu jsme si moc neužili ale byly jiné velké věci! Třeba náš Exotica Ples! Reportáž z plesu vám poskytneme exkluzivně v příštím čísle. Upozorňujeme,

Více

ZPRÁVA O ŽIVOTĚ A STAVU FARNÍHO SBORU ČESKOBRATRSKÉ CÍRKVE EVANGELICKÉ V PRAZE 8 LIBNI ZA ROK 2007

ZPRÁVA O ŽIVOTĚ A STAVU FARNÍHO SBORU ČESKOBRATRSKÉ CÍRKVE EVANGELICKÉ V PRAZE 8 LIBNI ZA ROK 2007 ZPRÁVA O ŽIVOTĚ A STAVU FARNÍHO SBORU ČESKOBRATRSKÉ CÍRKVE EVANGELICKÉ V PRAZE 8 LIBNI ZA ROK 2007 1. ÚVOD Staršovstvo sboru předkládá tuto zprávu společenství sboru. Činí tak v důvěře, že se může stát

Více

ve škol.roce 1998/1999

ve škol.roce 1998/1999 Základní škola T.G.Masaryka v Pyšelích PSČ 25167, Pražská ulice 168, tel. (0204) 647 215, E-mail : zspysely@ri.ipex.cz Obsah Výroční zpráva o činnosti školy ve škol.roce 1998/1999 1 Charakteristika školy

Více

9. A Osvětim V pátek 1. listopadu 2013 jsme jeli do Polska na exkurzi do koncentračního tábora Osvětim. Když jsme tam

9. A Osvětim V pátek 1. listopadu 2013 jsme jeli do Polska na exkurzi do koncentračního tábora Osvětim. Když jsme tam 9. A Osvětim V pátek 1. listopadu 2013 jsme jeli do Polska na exkurzi do koncentračního tábora Osvětim. Když jsme tam dojeli, měli jsme přibližně hodinu volno a potom jsme se vypravili na exkurzi. Byl

Více

Výsledky turnaje. PŘÍPRAVKY 2011-2. KOLO - DÍVKY 2002 Český Krumlov 17.4.2011

Výsledky turnaje. PŘÍPRAVKY 2011-2. KOLO - DÍVKY 2002 Český Krumlov 17.4.2011 PŘÍPRAVKY 2011-2. KOLO - DÍVKY 2002 Český Krumlov 17.4.2011 1.Zemková Eliška (Sokol Doubravka), 7:1 (84:37) 21 b. (1) Márová Adéla (SKB Český Krumlov) 6:0 (2:0/11:0 11:1); (2) Cibulková Eva (SKB Český

Více

ŠKOLNÍ ZPRAVODAJ. Základní škola a mateřská škola Dubicko, příspěvková organizace

ŠKOLNÍ ZPRAVODAJ. Základní škola a mateřská škola Dubicko, příspěvková organizace Základní škola a mateřská škola Dubicko, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ZPRAVODAJ V zimním období se konalo několik zajímavých akcí nejen pro žáky, ale i pro veřejnost, které organizovala naše škola a spolek

Více

2013/2014. Přehled výsledků žáků v soutěžích - školní kola

2013/2014. Přehled výsledků žáků v soutěžích - školní kola 2013/2014 Přehled výsledků žáků v soutěžích - školní kola Soutěž Umístění Žáci Přírodovědný Klokan 1 Kožnar Pavel 8.A 2 Mai Linh Hoang 9.A 3 Šmitmajer Michal 8.A, Klásková Lucie 9.D Pythagoriáda P5 1.

Více

2. základní škola Dobříš, Školní 1035, okres Příbram 2013-2014

2. základní škola Dobříš, Školní 1035, okres Příbram 2013-2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI 2. základní škola Dobříš, Školní 1035, okres Příbram 2013-2014 Zpracovala: Mgr. Bohumila Pallagyová, ředitelka školy V Dobříši dne Výroční zpráva za rok 2013/2014 2. základní

Více

OKRESNÍ KOLO VE FLORBALU ZŠ - CHLAPCI

OKRESNÍ KOLO VE FLORBALU ZŠ - CHLAPCI [1] OKRESNÍ KOLO VE FLORBALU ZŠ - CHLAPCI Rakovník, pondělí 21. 11. 2011 GZWR RAKOVNÍK JESENICE 1. ZŠ RAKOVNÍK MŠEC SKÓRE BODY MÍSTO GZWR RAKOVNÍK 4 : 1 2 : 1 11 : 0 17 : 2 9 1. JESENICE 1 : 4 2 : 0 1

Více

Dům dětí a mládeţe BLUDIŠTĚ 357 35 Chodov okres Sokolov, IČO : 70976350

Dům dětí a mládeţe BLUDIŠTĚ 357 35 Chodov okres Sokolov, IČO : 70976350 Dům dětí a mládeţe BLUDIŠTĚ 357 35 Chodov okres Sokolov, IČO : 70976350 Zřizovatel : Město Chodov Komenského 1077, Chodov, Okres Sokolov IČ : 00259349 ředitelka DDM Bludiště : Mgr. Renáta Dočkalová Hodnotící

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010,

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010, > Základní škola a Speciálně pedagogické centrum a Školní družina U Trojice 2104 580 01 Havlíčkův Brod IČO 708 385 93 tel: 569 42 22 20 e- mail: specialni.skola@tiscali.cz bankovní spojení : KB H.B. č.ú.

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013 2014

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013 2014 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013 2014 Projednáno na pedagogické radě 7. 10. 2014 Schváleno školskou radou 7. 10. 2014 V Kojetíně 7. 10. 2014 Telefon 581762036 IČO 61985571 Mgr. Pavlíček

Více