Vynikající výkon a kvalita

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vynikající výkon a kvalita"

Transkript

1 Vynikající výkon a kvalita PIXMA pro práci Průvodce řadou

2 Produktivita Optimalizujte své pracovní postupy ušetříte čas a peníze Vyberte si z řady stylových inkoustových tiskáren, jež vám umožní pracovat způsobem, který nejvíce vyhovuje vašim potřebám, a poskytují trvale vysokou, profesionální kvalitu výstupu. Tato zařízení vybavená špičkovými technologiemi Canon a navržená tak, aby poskytovala excelentní kvalitu obrazu, zvýší vaši produktivitu a sníží náklady. Vysokorychlostní zpracování oboustranných dokumentů S pomocí funkce automatického skenování, kopírování a faxování oboustranných dokumentů zefektivníte svou práci a ušetříte čas. Integrovaný duplexní automatický podavač dokumentů (ADF) s kapacitou až 35 listů papíru je ideální pro dávkové zpracování úloh a zpracování rozsáhlých dokumentů. Při použití funkce automatického tisku oboustranných dokumentů navíc šetříte papírem. Díky možnosti podávání papíru ze dvou zdrojů můžete do zařízení uložit současně různé typy médií například běžný papír a fotografický papír a pro každý výtisk tak zajistíte nejlepší možnou kvalitu.

3 PG-540XL CL-541XL *Založeno na doporučené prodejní ceně, ve srovnání s běžnou kazetou XL, za použití tiskového testu ISO/IEC W813 Praktické konstrukční řešení snadná údržba Díky designu Canon FastFront se pro multifunkční zařízení Canon najde místo i v té nejrušnější kanceláři. Papír a zásobníky inkoustu se vkládají z přední části zařízení, proto lze zařízení umístit, kde je to pro vás nejvýhodnější ke zdi, ale také na poličku. Tento design rovněž usnadňuje údržbu zařízení a přispívá k vynikající kvalitě každého výtisku. Cenově výhodný tisk Zásobníky inkoustu Canon velikosti XL jsou ideální pro uživatele, kteří tisknou ve velkých objemech. Se zásobníky inkoustu velikosti XL vytisknete až 3krát více stran než při použití standardních zásobníků (výtěžnost až 600 stran), a přitom náklady na tisk každé strany snížíte o 50 %*. Uživatelé používající XL zásobníky musejí měnit zásobníky méně často a dosahují výrazného snížení tiskových nákladů. Jednoduchá obsluha K vyšší produktivitě a zrychlení práce přispívá duální panel s dvojúčelovými tlačítky s LED podsvícením. Tato tlačítka mění vzhled v závislosti na zvoleném režimu tak se snižuje počet potřebných fyzických tlačítek na zařízení. Systém Quick Operation pak zjednodušuje přístup k často používaným režimům a funkcím. Například pro vytištění klientského briefu z paměťové karty stačí provést jen dva jednoduché kroky. Ušetřete 50 % na stránce * Kazety ušetří vám víc *Hodnota vychází z doporučené prodejní ceny Canon při porovnání s ekvivalentním standardním zásobníkem Canon dané kategorie a při použití výtěžnosti inkoustového tisku dle normy ISO/IEC24712 a XL Vysoká rychlost měřená podle mezinárodních standardů Pro měření rychlosti tisku a kopírování Canon používá mezinárodní standardy definované organizací ISO (International Organisation for Standardisation). Máte tak možnost přesného srovnání výkonu různých zařízení a můžete si vybrat model, který nejvíce odpovídá vašim potřebám. Tiskárny řady PIXMA dosahují rychlosti tisku až 12,5 obr./min v černobílém režimu a 9,3 obr./min v barvách a kopii formátu A4 zhotoví za pouhých 14 sekund.

4 Kvalitní práce Lepší kontrola nad dokumenty Z webových stránek můžete nyní tisknout jen obsah, který skutečně potřebujete, a nemusíte tak plýtvat časem ani papírem. S pomocí softwaru Easy-WebPrint EX vyberete obsah z několika webových stránek, ten poté sloučíte a vytvoříte z něj nový dokument, který vytisknete. Jedná se o velice efektivní způsob, jak shromáždit potřebné informace a poskytnout je kolegům. Dalším praktickým prvkem je automatický podavač dokumentů, který výrazně usnadňuje elektronickou archivaci dokumentů. Zabezpečení souborů PDF pak zvýšíte tím, že je opatříte heslem. A chcete-li si vzít dokumenty s sebou, naskenujte je přímo do USB paměti nebo na paměťovou kartu.

5 Rychlé, nákladově úsporné faxování Technologie Super G3 zajišťuje rychlé a spolehlivé skenování. Snížení tiskových nákladů lze dosáhnout tím, že budete příchozí faxy ukládat do paměti zařízení nebo do USB paměti a prohlížet je, aniž byste je tiskli. Funkce opětovné volby čísla zamezuje odeslání důvěrných faxů na nesprávné číslo. A nastavením funkce odmítnutí příjmu faxu zajistíte, že zařízení bude přijímat faxy jen od určitých odesílatelů. Vynikající kvalita a čitelnost Kvalitu naskenovaných dokumentů vám pomůže zvýšit funkce Auto Document Fix, která vyčistí nedokonalosti a postará se o to, že naskenované snímky budou krásné a zřetelné. Čitelnost naskenovaných snímků Auto Document Fix zajišťuje zvýšením ostrosti a sytosti textu skenovaných dokumentů. Při skenování předloh, jako jsou například časopisy a noviny, Auto Document Fix dokáže odstranit pozadí a také obsah prosvítající z opačné strany listů. Bez použití funkce Auto Document Fix S použitím funkce Auto Document Fix* * Obrázek je ilustrativní.

6 Ekologická šetrnost ECO Settings Vsaďte na zelenou a na úspory Zařízení jsou vybavena celou řadou ekologicky šetrných funkcí, s jejichž pomocí ušetříte peníze a dostojíte svým závazkům vůči životnímu prostředí. Funkce ECO Settings zobrazuje na displeji úsporu emisí CO2 a papíru, jíž jste dosáhli při použití oboustranného tisku a kopírování. Funkcí automatického vypnutí napájení nedisponují modely řady MX. Tichý režim výrazně snižuje hluk generovaný při provozu zařízení.

7 Možnosti připojení Mobilní tisk Cloudové technologie pro neomezený tisk PIXMA Cloud Link umožňuje tisk bez použití počítače. Své fotografie z online alb umístěných na portálech, jako je CANON image GATEWAY nebo Google Picasa, tak můžete tisknout přímo na tiskárně. PIXMA MX895 navíc disponuje funkcí Google Cloud Print, která dovoluje bezdrátový tisk dokumentů Google Docs nebo příloh z Gmailu ze smartphonu nebo tabletu. To znamená, že si důležité dokumenty můžete vytisknout, ať jste právě kdekoliv, a přitom víte, že při vašem návratu domů nebo do kanceláře budou na vás čekat. Snadné sdílení Síťová rozhraní Wi-Fi a Ethernet usnadní sdílení každému uživateli výkonných zařízení PIXMA. Tisknout a skenovat můžete prakticky z jakéhokoliv místa domova či kanceláře. Tiskněte kdykoliv a odkudkoliv ze svých mobilních zařízení Pracujte, kde vám to nejvíce vyhovuje. Apple AirPrint umožňuje bezdrátový tisk z jakýchkoliv mobilních zařízení Apple, mezi něž patří například iphone, ipad a ipod touch (ios 4.2 nebo vyšší). S pomocí bezplatné aplikace Canon Easy- PhotoPrint App můžete tisknout fotografie bezdrátově ze zařízení Apple nebo ze zařízení používajících systém Android. K maximální flexibilitě přispívá možnost přímého skenování dokumentů z tiskárny do smartphonu či tabletu.

8 MX375 Cenově dostupné kompaktní multifunkční zařízení, které hravě zvládne každý úkol. MX435 Kompaktní multifunkční zařízení s rozhraním Wi-Fi, které hravě zvládne každý úkol. VLASTNOSTI A FUNKCE Tisk, kopírování, skenování a faxování pro domácí kancelář Kompaktní a stylový design s řešením FastFront Prvotřídní kvalita tisku s rozlišením až 4800 dpi díky min. 2pl kapičkám inkoustu a technologii kazet FINE Plně integrovaný automatický podavač dokumentů na 30 listů pro rychlé skenování, kopírování a faxování rozsáhlých dokumentů Rychlost tisku dle ISO ESAT: 8,7 obr./min černobíle a 5,0 obr./min barevně, funkce Quick Start Kopie A4 dle ISO: 23 sekund Přesná kontrola nad tiskem z internetu s pomocí softwaru Easy-WebPrint EX Lepší čitelnost naskenovaných dokumentů díky technologii Auto Document Fix Tisk kvalitních fotografií z videí z vybraných fotoaparátů Canon s pomocí funkce Full HD Movie Print Přístup na portál CREATIVE PARK PREMIUM při použití originálních inkoustů VLASTNOSTI A FUNKCE Tisk, kopírování, skenování a faxování z libovolného místa domova či kanceláře díky vestavěnému rozhraní Wi-Fi a podpoře technologie Apple AirPrint Elegantní a stylový design v celočerném provedení, řešení FastFront Prvotřídní kvalita tisku s rozlišením až 4800 dpi díky min. 2pl kapičkám inkoustu Plně integrovaný automatický podavač dokumentů na 30 listů pro rychlé skenování, kopírování a faxování rozsáhlých dokumentů Vysoká rychlost tisku dle ISO ESAT: 9,7 obr./min černobíle a 5,5 obr./min barevně, funkce Quick Start Kopie A4 dle ISO: 21 sekund Skenování souborů PDF a JPEG přímo do paměti USB bez použití PC Přesná kontrola nad tiskem z internetu s pomocí softwaru Easy-WebPrint EX Tisk kvalitních fotografií z videí z vybraných fotoaparátů Canon s pomocí funkce Full HD Movie Print

9 MX515 Elegantní multifunkční zařízení s vestavěným rozhraním Ethernet pro snadné sdílení doma a v kanceláři. MX715 Kvalita, rychlost a špičkové funkce v jednom výkonném multifunkčním zařízení. VLASTNOSTI A FUNKCE Tisk, kopírování, skenování a faxování odkudkoliv díky vestavěnému rozhraní Wi-Fi, Ethernet a podpoře technologie Apple AirPrint Elegantní a stylový design v celočerném provedení, řešení FastFront Snadné ovládání s pomocí duálního panelu a barevného TFT displeje s úhlopříčkou 6,2 cm Prvotřídní kvalita tisku s rozlišením až 4800 dpi díky min. 2pl kapičkám inkoustu Plně integrovaný automatický podavač dokumentů na 30 listů pro rychlé skenování, kopírování a faxování rozsáhlých dokumentů Automatický duplex automatický oboustranný tisk Vysoká rychlost tisku dle ISO ESAT: 9,7 obr./min černobíle a 5,5 obr./min barevně, funkce Quick Start Kopie A4 dle ISO: 21 sekund Ukládání skenů a faxů přímo do USB paměti nebo na paměťovou kartu bez použití PC Přesná kontrola nad tiskem z internetu s pomocí softwaru Easy-WebPrint EX VLASTNOSTI A FUNKCE Tisk, kopírování, skenování a faxování z libovolného místa kanceláře díky vestavěnému rozhraní Wi-Fi, Ethernet a podpoře technologie Apple AirPrint Elegantní stylový černý design Duální panel pro snadnou obsluhu Duplexní automatický podavač dokumentů na 35 listů pro skenování, kopírování a faxování oboustranných dokumentů Vysoká rychlost tisku dle ISO ESAT: 12,5 obr./min černobíle a 9,3 obr./min barevně, funkce Quick Start Automatický duplex automatický oboustranný tisk Rozlišení tisku až 9600 dpi, systém 5 samostatných zásobníků inkoustu pro omezení plýtvání Kopie A4 dle ISO: 14 sekund Intuitivní software pro skenování a tisk fotografií a dokumentů Ukládání skenů a faxů přímo do USB paměti nebo na paměťovou kartu bez použití PC

10 MX895 Kvalita, rychlost a špičkové funkce v jednom výkonném multifunkčním zařízení s podporou cloudových technologií. ix6550 Kompaktní elegantní A3+ tiskárna pro tisk fotografií a dokumentů. VLASTNOSTI A FUNKCE Tisk, kopírování, skenování a faxování z libovolného místa kanceláře díky vestavěnému rozhraní Wi-Fi, Ethernet a podpoře technologie Apple AirPrint Elegantní stylový černý design Duální panel pro snadnou obsluhu Technologie PIXMA Cloud Link přístup k obsahu a jeho tisk přímo z internetu Duplexní automatický podavač dokumentů na 35 listů pro skenování, kopírování a faxování oboustranných dokumentů Vysoká rychlost tisku dle ISO ESAT: 12,5 obr./min černobíle a 9,3 obr./min barevně, funkce Quick Start Automatický duplex automatický oboustranný tisk Rozlišení tisku až 9600 dpi, systém 5 samostatných zásobníků inkoustu pro omezení plýtvání Kopie A4 dle ISO: 14 sekund Ukládání skenů a faxů přímo do USB paměti nebo na paměťovou kartu bez použití PC VLASTNOSTI A FUNKCE Ultrakompaktní elegantní tiskárna pro tisk do formátu A3+, ideální pro domácnosti a malé kanceláře Tisk v kvalitě profesionální fotolaboratoře s rozlišením až 9600 dpi díky min. 1pl kapičkám inkoustu Systém 5 samostatných zásobníků inkoustu pro minimalizaci plýtvání a snížení tiskových nákladů Vysoká rychlost tisku dle ISO ESAT: 11,3 obr./min černobíle a 8,8 obr./min barevně Tisk vysoce kvalitních bezokrajových fotografií 10 x 15 cm za přibl. 36 s Tvorba profesionálních marketingových materiálů pomocí šablon Solution Templates Tisk kvalitních fotografií z videí z vybraných fotoaparátů Canon s pomocí funkce Full HD Movie Print Přesná kontrola nad tiskem z internetu s pomocí softwaru Easy-WebPrint EX Přístup k exkluzivnímu obsahu od profesionálních výtvarníků na portálu CREATIVE PARK PREMIUM Systém ChromaLife100+ pro krásné fotografie s dlouhou životností

11 ix7000 Tiskárna dokumentů a fotografií do formátu A3, ideální pro malé firmy a kanceláře. ip100 / ip100wb Precizní tisk fotografií a dokumentů na cestách. VLASTNOSTI A FUNKCE Špičková kancelářská inkoustová tiskárna, která nabízí prvotřídní tisk na běžný papír a tisk fotografií s dlouhou životností až do formátu A3+ Rychlost tisku dle ISO ESAT: 10,2 obr./min černobíle a 8,1 obr./min barevně Rozlišení tisku 4800 x 1200 dpi, min. 2pl kapičky inkoustu, technologie PgR a pigmentové inkousty LUCIA, tisk bezokrajových fotografií 10 x 15 cm za přibl. 44 s Velkokapacitní spodní zásobník na 250 listů papíru, přihrádka pro ruční podávání a zadní přihrádka všestranné řešení podávání velkého objemu papíru Automatický oboustranný tisk do formátu A3 Sdílení tiskárny přes vestavěné rozhraní Ethernet Snadná tvorba plakátů a letáků pomocí stažitelných šablon Solution Templates pro MS Word Plugin Easy PhotoPrint Pro pro Adobe Elements a Photoshop VLASTNOSTI A FUNKCE Kompaktní přenosná tiskárna dokumentů a fotografií Rozlišení 9600 x 2400 dpi, tisková hlava FINE s min. 1pl kapičkami inkoustu Systém 5 samostatných zásobníků inkoustu s fotografickou černou pro vyšší kvalitu fotografií Tisk bezokrajových fotografií 10 x 15 cm za přibl. 50 s Systém ChromaLife100+ pro krásné fotografie s dlouhou životností Rychlost tisku dle ISO ESAT: 9,0 obr./min černobíle a 5,9 obr./min barevně Pigmentový černý inkoust pro čistý a ostrý tisk textu Elegantní stříbrná povrchová úprava s panelem v pianově černé Volitelné příslušenství zahrnuje dobíjecí akumulátor, Bluetooth adaptér a nabíječku do auta Neomezený tisk přes IrDA IR nebo volitelný Bluetooth *Volitelný akumulátor (LK-62) je dodáván s modelem ip100wb Akumulátor (LK-62)* Nabíječka do auta (PU-200U) Bluetooth adaptér (BU-30) S volitelným dobíjecím akumulátorem (standardní výbava modelu ip100wb) nabízí tiskárna ip100 maximálně pohodlný mobilní tisk fotografií a dokumentů. Připojení přes standardní infračervený port IrDA nebo volitelný Bluetooth adaptér pak dovoluje rychlý tisk dokumentů a fotografií na cestách.

12 Hlavní rozdíly v rámci produktové řady Šipka označuje vylepšenou funkci, jíž nedisponuje předchozí model. A4 multifunkce Vylepšená funkce MX375 MX435 MX515 Poskytované funkce Tisk, skenování, kopírování a faxování Tisk, skenování, kopírování a faxování Tisk, skenování, kopírování a faxování Rozlišení tisku / min. velikost kapek Až 4800 x 1200 dpi / 2 pl Až 4800 x 1200 dpi / 2 pl Až 4800 x 1200 dpi / 2 pl Rychlost tisku bezokrajové fotografie 10 x 15 cm v kvalitě fotolaboratoře (STD) Přibl. 46 sekund Přibl. 46 sekund Přibl. 46 sekund Rychlost čb / barevného tisku dle ISO: Dokument ESAT A4 Přibl. 8,7 obr./min / 5,0 obr./min Přibl. 9,7 obr./min / 5,5 obr./min Přibl. 9,7 obr./min / 5,5 obr./min Rychlost kopírování barev. dokumentu A4 dle ESAT / Výstup první kopie Přibl. 3,4 obr./min / 23 s Přibl. 4,3 obr./min / 21 s Přibl. 4,3 obr./min / 21 s Podávání papíru FastFront: max. 100 listů FastFront: max. 100 listů FastFront: max. 100 listů Oboustranný tisk Ruční Ruční Automatický Možnosti připojení USB USB, Bluetooth (volitelný), Wi-Fi, PictBridge, Apple Airprint USB, Bluetooth (volitelný), Wi-Fi, PictBridge, Apple Airprint, Ethernet Displej Full dot LCD displej Full dot LCD displej Barevný TFT displej s úhlopříčkou 6,2 cm a duálním panelem Automatický podavač dokumentů (ADF) Až 30 listů Až 30 listů Až 30 listů Rozměry (š x h x v) 458 x 385 x 200 mm 458 x 385 x 200 mm 458 x 385 x 200 mm Hmotnost Přibl. 8,4 kg Přibl. 8,5 kg Přibl. 8,8 kg

13 Kancelářské tiskárny A3+ Přenosné tiskárny A4 MX715 MX895 ix6550 ix7000 PIXMA ip100 / ip100wb Tisk, skenování, kopírování a faxování Tisk, skenování, kopírování a faxování Tisk do formátu A3+ Tisk do formátu A3+ Tisk do formátu A4 Až 9600 x 2400 dpi / 1 pl Až 9600 x 2400 dpi / 1 pl Až 9600 x 2400 dpi / 1 pl Až 4800 x 1200 dpi / 2 pl Až 9600 x 2400 dpi / 1 pl Přibl. 20 sekund Přibl. 20 sekund Přibl. 36 sekund Přibl. 44 sekund Přibl. 50 sekund Přibl. 12,5 obr./min / 9,3 obr./min Přibl. 12,5 obr./min / 9,3 obr./min Přibl. 11,3 obr./min / 8,8 obr./min Přibl. 10,2 obr./min / 8,1 obr./min Přibl. 9,0 obr./min / 5,9 obr./min Přibl. 7,0 obr./min / 14 s Přibl. 7,0 obr./min / 14 s Zadní přihrádka: max. 150 listů Zásobník: max. 150 listů Zadní přihrádka: max. 150 listů Zásobník: max. 150 listů Zadní přihrádka: max. 150 listů Zadní přihrádka: max. 20 listů Zásobník: max. 250 listů Ruční podávání: 10 listů Zadní přihrádka: max. 50 listů Automatický Automatický Ruční Automatický Ruční USB, Bluetooth (volitelný), Wi-Fi, PictBridge, Apple Airprint, Ethernet Barevný TFT displej s úhlopříčkou 6,2 cm a duálním panelem USB, Bluetooth (volitelný), Wi-Fi, PictBridge, Apple Airprint, Ethernet, PIXMA Cloud Link včetně Google Cloud Print Barevný TFT displej s úhlopříčkou 7,5 cm a duálním panelem USB USB, Ethernet USB, IrDA, Bluetooth (volitelný), Pictbridge Duplexní ADF až 35 listů Automatický duplex až 35 listů 491 x 448 x 218 mm 491 x 448 x 218 mm 549 x 299 x 159 mm 647 x 519 x 260 mm 322 x 185 x 61,7 mm (bez akumulátoru) Přibl. 11,7 kg Přibl. 11,7 kg Přibl. 7,6 kg Přibl. 19,8 kg Přibl. 2,0 kg (bez akumulátoru)

14 Originální inkousty Canon jistota vynikající kvality tisku Požadujete-li špičkovou kvalitu tisku, používejte vždy originální inkousty Canon, které zajistí tisk takové úrovně, jakou od svého produktu PIXMA právem očekáváte. Tabulka napravo uvádí přehled zařízení a inkoustů, které lze v daném zařízení použít.

15 PG-540XL CL-541XL *Založeno na doporučené prodejní ceně, ve srovnání s běžnou kazetou XL, za použití tiskového testu ISO/IEC W813 MX375 MX435 MX515 MX715 MX895 ix6550 ix7000 ip100 PG-540 CL-541 PG-540XL CL-541XL PGI-525PGBK PGI-525PGBK Twin Pack CLI-526BK CLI-526C CLI-526M CLI-526Y CLI-526 C/M/Y Multipack PGI-7BK PGI-9PBK PGI-9C PGI-9M PGI-9Y PGI-9Clear CLI-36 Multipack PGI-35 Multipack Ušetřete 50 % na stránce * Kazety ušetří vám víc XL Tiskněte více za méně peněz s velkokapacitními XL zásobníky Canon. Kompatibilní Volitelný kompatibilní zásobník, který není součástí balení produktu.

16 Canon Inc canon.com Canon Europe canon-europe.com Czech Edition 0161W182 Canon Europa N.V., 2012 Canon CZ s.r.o. nám. Na Santince 5/ Praha 6 Tel Fax canon.cz Oficiální logo UEFA EURO 2012 je chráněno ochrannými známkami, autorským právem a/nebo designovým právem. Všechna práva vyhrazena.

Informační příručka k domácím multifunkčním zařízením.

Informační příručka k domácím multifunkčním zařízením. Informační příručka k domácím multifunkčním zařízením. Uveďte barvy v život you can www.canon.cz/pixma Kreativita Tvořte a tiskněte fotografie, pohlednice, kalendáře a spoustu jiných artefaktů v profesionální

Více

Power to your next step

Power to your next step Power to your next step PIXMA pro práci Průvodce řadou you can Tiskárny Canon PIXMA navržené pro vaši práci Tiskárny Canon PIXMA představují kompletní a praktické řešení. Zaujmou vás stylovým designem

Více

Produktová řada tiskáren Ink Jet a All-In-One

Produktová řada tiskáren Ink Jet a All-In-One Produktová řada tiskáren Ink Jet a All-In-One Moje tiskárna PIXMA, moje cesta Fototiskárny PIXMA Photo a All-In-One nabízejí různé praktické, tvůrčí funkce a funkčnost, která vám dává moc vyjádřit se.

Více

TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ

TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ Černobílé tiskárny pro středně velké pracovní skupiny Řada ir1018/1022 ir1018j, ir1018, ir1022a ir1022f, ir1022i, ir1022if Řada ir2018/2030 ir2018/i, ir2022/i ir2025/i, ir2030/i SKENOVÁNÍ ODESÍLÁNÍ Kancelářský

Více

EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě

EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě ADVANCE C2020L/i ADVANCE C2025i ADVANCE C2030L/i you can VYŠŠÍ produktivita administrativy Srdcem našich barevných systémů je nyní průlomová technologická platforma

Více

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank Řada tiskáren EcoTank Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2 www.epson.cz/ecotank Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1 Proč zvolit tiskárnu EcoTank? Součástí balení

Více

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ www.brother.cz A3 inkoustová řešení Brother Věnujete-li většinu času práci a podnikání, oceníte zařízení, které šetří váš čas a peníze. Když budete tisknout

Více

HP OfficeJet 4650 All-in-One series

HP OfficeJet 4650 All-in-One series HP OfficeJet 4650 All-in-One series Obsah 1 Postup... 1 2 Začínáme... 2 Usnadnění... 2 Části tiskárny... 3 Ovládací panel a kontrolky stavu... 4 Základní informace o papíru... 6 Vkládání médií... 9 Vložení

Více

ineo+ 308 barevně 30 str/min černobíle 30 str/min

ineo+ 308 barevně 30 str/min černobíle 30 str/min ineo+ 308 barevně 30 str/min černobíle 30 str/min Navrženo pro jednoduchý mobilní tisk Budoucnost spočívá v mobilitě. Všudepřítomné smartphony a tablety určují nový pracovní směr. Firmy stále častěji využívají

Více

Užívejte si své vzpomínky s novými fotorámečky a fototiskárnami Sony

Užívejte si své vzpomínky s novými fotorámečky a fototiskárnami Sony Tisková zpráva Praha, 31. ledna 2008 Užívejte si své vzpomínky s novými fotorámečky a fototiskárnami Sony DIGITÁLNÍ FOTORÁMEČKY DPF-V900/V700 a DPF-D70 S-Frame Fotorealistický LCD panel se skvělými barvami

Více

Řada barevných. Barevné multifunkční zařízení HP LaserJet Pro M476nw. Datový list

Řada barevných. Barevné multifunkční zařízení HP LaserJet Pro M476nw. Datový list Datový list Řada barevných multifunkčních zařízení HP LaserJet Pro M476 Zapnutí všech možností připojení Toto multifunkční zařízení HP Color LaserJet Pro připojí celou kancelář k tisku v zářivých barvách,

Více

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Nové barevné tiskárny a multifunkce Canon. Využijte služby ActivePrint!

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Nové barevné tiskárny a multifunkce Canon. Využijte služby ActivePrint! KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu Nové barevné tiskárny a multifunkce Canon Spolehlivá volba pro vaši kancelář Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA Tonery

Více

Automatický 2-Sided. automatické. oboustranný tisk. Optional Second Tray zásobník

Automatický 2-Sided. automatické. oboustranný tisk. Optional Second Tray zásobník Lexmark OfficeEdge Profesionání barevné tiskárny a mutifunkční zařízení Nová generace firemního tisku. Řada OfficeEdge představuje novou kategorii zařízení určenou pro firemní kienteu. Kvaita odpovídající

Více

KIP 7170. 3,3 stránky A0 za minutu. výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost

KIP 7170. 3,3 stránky A0 za minutu. výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost KIP 7170 3,3 stránky A0 za minutu výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost KIP 7170 černobílý velkoformátový tiskový systém Multifunkční,

Více

Multifunkční kancelářská zařízení PIXMA přinášejí na trh revoluční technologii tisku

Multifunkční kancelářská zařízení PIXMA přinášejí na trh revoluční technologii tisku Tisková zpráva Multifunkční kancelářská zařízení PIXMA přinášejí na trh revoluční technologii tisku Amstelveen, Nizozemsko, 24. ledna 2008: Společnost Canon dnes oznámila revoluční novinku v oblasti tisku

Více

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu KVALITA, SPOLEHLIVOST JEDNODUCHOST Černobílé laserové tiskárny a multifunkce Nyní za výhodnější ceny! Vyrobeno v Japonsku Využijte

Více

OBCHODNÍ NABÍDKA BIZHUB 20 PROČ VÁM NABÍZÍME ZAŘÍZENÍ BIZHUB 20 VÝHODY PRODUKTU Chceme ušetřit Vaše peníze: Oboustranný tisk šetří až 50 % nákladů na papír a poštovné. CO ZAUJME FINANČNÍHO ŘEDITELE Kontrola

Více

KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner.

KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner. KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner. Malý, ale vysoce produktivní Řada imagerunner 1100 Řada imagerunner 1700 Řada imagerunner 2400 Řada imagerunner 2500 imagerunner C1028i/iF you can Každé zařízení z řady kompaktních

Více

DOPORUČENÝCH TISKÁREN

DOPORUČENÝCH TISKÁREN KATALOG DOPORUČENÝCH TISKÁREN Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu leden 2017 Nové tiskárny HP s moderním designem a úsporným tiskem v obchodech ActivePrint Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA

Více

A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE

A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE www.brother.cz Nová řada A3 inkoustových multifunkcí Nová generace profesionálních A3 inkoustových multifunkčních síťových zařízení MFC-5895CW, MFC-J6510DW

Více

ŘEKNĚTE SBOHEM INKOUSTOVÝM KAZETÁM. Vyberte si z tiskáren Epson vybavených inkoustovým tankovým systémem

ŘEKNĚTE SBOHEM INKOUSTOVÝM KAZETÁM. Vyberte si z tiskáren Epson vybavených inkoustovým tankovým systémem ŘEKNĚTE SBOHEM INKOUSTOVÝM KAZETÁM Vyberte si z tiskáren Epson vybavených inkoustovým tankovým systémem MIMOŘÁDNĚ NÍZKÉ NÁKLADY NA KAŽDODENNÍ TISK Ať pracujete doma nebo v kanceláři, tiskárny Epson s inkoustovým

Více

Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři

Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři ir5055/n ir5065/n ir5075/n Multifunkční tiskárna Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři Multifunkční. ir5055/n / ir5065/n / ir5075/n Výkonný tisk. Skutečně efektivní sdílení dokumentů Zařízení

Více

6 990,- ZÁŘÍ 2014 AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. Notebook ACER E15

6 990,- ZÁŘÍ 2014 AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. Notebook ACER E15 507101 6 990,- Notebook ACER E15 2 2.41 2 Intel HD 500 GB Notebook Acer ES1-511-C1PH s dvoujádrovým procesorem Intel Celeron N2830 2.41GHz, 2 160MHz, 15.6 dispej s HD rozlišením 1366 x 768, 500 HDD, RAM

Více

i-sensys platný člen týmu

i-sensys platný člen týmu i-sensys platný člen týmu laserová ZaříZení Čím menší firma, tím více se musí každý snažit. A proto je multifunkční tiskárna Canon i-sensys výkonným členem vašeho týmu. Její pokročilé technologie barevného

Více

Vyberte si z naší dosud největší řady pro malé podniky

Vyberte si z naší dosud největší řady pro malé podniky Interaktivní prodejní příručka Vyberte si z naší dosud největší řady pro malé podniky My business My choice My Canon Obsah Představení naší řady Vím, co hledám Hledat podle typu podniku Řešení s přidanou

Více

CENÍK PLNĚNÍ INKOUSTOVÝCH CARTRIDGÍ A RENOVACE TONERŮ

CENÍK PLNĚNÍ INKOUSTOVÝCH CARTRIDGÍ A RENOVACE TONERŮ FILLPOINT Prešovská 4, Plzeň Tel. 377 530 138 E-mail: obchod@fill-point.cz CENÍK PLNĚNÍ INKOUSTOVÝCH CARTRIDGÍ A RENOVACE TONERŮ Canon Canon Inkoustová BC01 black 25ml Canon Inkoustová BC02 black 25ml

Více

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Nová řada tiskáren Canon TS s moderním designem

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Nová řada tiskáren Canon TS s moderním designem KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu únor/březen 2017 Nová řada tiskáren Canon TS s moderním designem Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA Tonery a inkousty

Více

RICOH MP CW2200SP. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP

RICOH MP CW2200SP. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna RICOH MP CW2200SP Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP A1 ČB 3,2 str./min. Barevně 1,1 str./min. Velmi rychlý plnobarevný a černobílý výstup.

Více

LASERJET PRO MFP. Uživatelská příručka M125-126 M125-126 M127-128 M127-128

LASERJET PRO MFP. Uživatelská příručka M125-126 M125-126 M127-128 M127-128 LASERJET PRO MFP Uživatelská příručka M125-126 M125-126 M127-128 M127-128 HP LaserJet Pro MFP M125, M126, M127, M128 Uživatelská příručka Autorská práva a licence 2014 Copyright Hewlett-Packard Development

Více

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C250 bizhub C250 Na vaší práci záleží

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C250 bizhub C250 Na vaší práci záleží www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C250 bizhub C250 Na vaší práci záleží bizhub C 250, Kancelářský systém Více pro váš úspěch Pro úspěch v podnikání potřebujete být lepší než konkurence. Musíte

Více

RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ

RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ Řada WorkForce Pro RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ NEPŘEKONATELNÁ KOMBINACE Náklady na tisk jsou pro každou firmu velmi důležité, proto vám nabízíme bohatou

Více

CENÍK PLNĚNÍ INKOUSTOVÝCH CARTRIDGÍ

CENÍK PLNĚNÍ INKOUSTOVÝCH CARTRIDGÍ FILLPOINT Prešovská 4, Plzeň Tel. 377 53 38 E-mail: obchod@fill-point.cz CENÍK PLNĚNÍ INKOUSTOVÝCH CARTRIDGÍ Značka Brother LC 25XLC 5ml Brother LC25XLM 5ml Brother LC25XLY 5ml Brother LC25XLBk 28ml Brother

Více

LASERJET PRO 400 MFP. Uživatelská příručka M425

LASERJET PRO 400 MFP. Uživatelská příručka M425 LASERJET PRO 400 MFP Uživatelská příručka M425 Multifunkční zařízení HP LaserJet Pro 400 řada M425 Uživatelská příručka Autorská práva a licence 2012 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P.

Více

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1 (cz) Tablet S7.1 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si zakoupili Tablet PC. Tento manuál Vám představí funkce tohoto zařízení, kterým je potřeba věnovat pozornost. Prosím, přečtěte si tento manuál řádně

Více

LaserJet Enterprise MFP M527 Uživatelská příručka

LaserJet Enterprise MFP M527 Uživatelská příručka LaserJet Enterprise MFP M527 Uživatelská příručka M527dn M527f M527c M527z www.hp.com/support/ljm527mfp HP LaserJet Enterprise MFP M527 Uživatelská příručka Autorská práva a licence 2015 HP Development

Více

Uživatelská příručka. Snadné hledání. Začínáme. Kopírování. Faxování. Tisk. Skenování. Dokumentový server. Web Image Monitor

Uživatelská příručka. Snadné hledání. Začínáme. Kopírování. Faxování. Tisk. Skenování. Dokumentový server. Web Image Monitor Uživatelská příručka Snadné hledání Začínáme Kopírování Faxování Tisk Skenování Dokumentový server Web Image Monitor Doplňování papíru a toneru Odstraňování problémů Informace, které nejsou v této příručce,

Více

Katalog produktů Lexmark

Katalog produktů Lexmark Katalog produktů Lexmark Léto 2016 O společnosti Lexmark International nabízí podnikům všech velikostí široké spektrum tiskových a zobrazovacích produktů, softwaru, řešení a služeb, které pomáhají zákazníkům

Více

LASERJET PRO 400. Uživatelská příručka M401

LASERJET PRO 400. Uživatelská příručka M401 LASERJET PRO 400 Uživatelská příručka M401 Řada Tiskárna HP LaserJet Pro 400 M401 Uživatelská příručka Autorská práva a licence 2014 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Reprodukce, úpravy

Více

Pohodlný multifunkční stolní partner!

Pohodlný multifunkční stolní partner! TISK AŽ 23 STR./MIN. KOPÍROVÁNÍ SÍŤ Řada Lexmark X200 Lexmark X203n Lexmark X204n SKENOVÁNÍ FAX Pohodlný multifunkční stolní partner! Tiskněte méně. Ušetřete více. Tisknout méně? To se může zdát jako poněkud

Více

2 999,- TISKÁRNY. Konica Minolta Magicolor 1680MF. Konica Minolta Magicolor 1690MF D. Konica Minolta Pagepro 1480MF 3 190 Kč / 2 658 Kč bez dph

2 999,- TISKÁRNY. Konica Minolta Magicolor 1680MF. Konica Minolta Magicolor 1690MF D. Konica Minolta Pagepro 1480MF 3 190 Kč / 2 658 Kč bez dph TISKÁRNY 2 999,- 2 499 Kč bez dph Konica Minolta Magicolor 1600W Kompaktní a tichá osobní laserová tiskárna s rychlostí 20 str/min čb. a 5 str/min barevně Vysoká kvalita a trvanlivost výtisků díky toneru

Více

TISK NA BĚŹNÝ KANCELÁŘSKÝ PAPÍR A4

TISK NA BĚŹNÝ KANCELÁŘSKÝ PAPÍR A4 Canon - JX510P - inkoustový fax / telefon / kopírka / tiskárna + digitální záznamník Popis Zařízení Super G3 JX510P je rychlý a plně vybavený fax, telefon a digitální záznamník s možností tisku přes počítač

Více

VYSOKÝ BAREVNÝ VÝKON VE FORMÁTU A4.

VYSOKÝ BAREVNÝ VÝKON VE FORMÁTU A4. > PRINT > COPY > SCAN > FAX TASKalfa 356ci TASKalfa 406ci BAREVNÁ MULTIFUNKČNÍ ZAŘÍZENÍ FORMÁTU A4 VYSOKÝ BAREVNÝ VÝKON VE FORMÁTU A4. VYSOKÁ KVALITA A MAXIMÁLNÍ FLEXIBILITA VŠESTRANNÉ MULTIFUNKCE S BEZKONKURENČNÍMI

Více

all-inclusive Luxus, Test byl zaměřen na inkoustová multifunkční TESTY A TECHNIKA MULTIFUNKCE

all-inclusive Luxus, Test byl zaměřen na inkoustová multifunkční TESTY A TECHNIKA MULTIFUNKCE TESTY A TECHNIKA MULTIFUNKCE Luxus, all-inclusive Inkoustová multifunkční zařízení nejvyšší cenové třídy NABÍZEJÍ SNAD VŠE, co si člověk u kancelářského zařízení dokáže představit: bezdrátový tisk, automatické

Více

DCP-J4120DW Inkoustový barevný multifunkční model s tiskem A3

DCP-J4120DW Inkoustový barevný multifunkční model s tiskem A3 Advanced Specification Sheet DCP-J4120DW Inkoustový barevný multifunkční model s tiskem A3 6,8 cm barevný dotykový displej Rychlost tisku až 20 ipm (obr./min.) Integrované bezdrátové síťové rozhraní Automatický

Více

Elcometer 130 Přístroj pro měření obsahu solí

Elcometer 130 Přístroj pro měření obsahu solí Elcometer 130 Přístroj pro měření obsahu solí zapsán v OR u KOS v Ostravě, oddíl C/11228 Verze: V1_24_05_13 1 / 6 Přístroj pro měření obsahu solí Elcometer 130 rychle a přesně měří množství rozpuštěných

Více

POWER TO YOUR NEXT STEP Zrcadlovka, kterou nikdy nebudete chtít nechat doma

POWER TO YOUR NEXT STEP Zrcadlovka, kterou nikdy nebudete chtít nechat doma POWER TO YOUR NEXT STEP Zrcadlovka, kterou nikdy nebudete chtít nechat doma you can Zrcadlovka, kterou nikdy nebudete chtít nechat doma Uchovejte si vzpomínky v maximální kvalitě na fotografiích i videozáběrech.

Více

Ricoh MP W7100SP MP W8140SP. Černobílé velkoformátové multifunkce. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh MP W7100SP.

Ricoh MP W7100SP MP W8140SP. Černobílé velkoformátové multifunkce. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh MP W7100SP. Černobílé velkoformátové multifunkce Ricoh MP W7100SP MP W8140SP Kopírka Tiskárna Skener Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 str./min. čb 14 str./min. čb Vysoká rychlost i produktivita pro náročné uživatele.

Více

Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk

Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk Phaser 8860/8860 MFP Barevná tiskárna/ multifunkční zařízení formátu A4 Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk Tiskárna/multifunkční zařízení Phaser

Více

Philips 234E5QSB - LED monitor 23

Philips 234E5QSB - LED monitor 23 ČERVEN 2014 Platnost cen do 01. 07. 2014 nebo do vyprodání zásob. Ceny jsou uvedeny v Kč a s DPH. Za tiskové chyby neručíme. Fotografie jsou ilustrační. akční NABÍDKA PRODUKTů AKČNí NABÍDKA PRODUKTů 326072

Více

RELATIONSHIP TISKU WITH KONICA MINOLTA

RELATIONSHIP TISKU WITH KONICA MINOLTA JOHN ŘEŠENÍ DOE INC. ENJOYS MOBILNÍHO TRUSTFUL RELATIONSHIP TISKU WITH KONICA MINOLTA Global technology leader profits from document security, lower costs, greener printing and the same level of service

Více

SureColor SC-P800 OBJEVTE VYŠŠÍ KVALITU ČERNÉ BARVY

SureColor SC-P800 OBJEVTE VYŠŠÍ KVALITU ČERNÉ BARVY SureColor SC-P800 OBJEVTE VYŠŠÍ KVALITU ČERNÉ BARVY TECHNICKÉ INFORMACE VŠESTRANNÉ MOŽNOSTI TISKU NA RŮZNÁ MÉDIA SureColor SC-P800 je první tiskárna A2 všech dob s volitelnou jednotkou pro papír v rolích.

Více

Průvodce snadnou obsluhou

Průvodce snadnou obsluhou Průvodce snadnou obsluhou Základní OBSAH Předmluva Rozdělení příruček... Co všechno tento stroj dokáže... Ovládací panel... Kopírovací Kopírování...7 Co všechno tento stroj dokáže (Obrazovka základních

Více

Evropa, Střední východ a Afrika (s výjimkou Izraele, Saúdské Arábie, Jižní Afriky)

Evropa, Střední východ a Afrika (s výjimkou Izraele, Saúdské Arábie, Jižní Afriky) HP Officejet Pro 8730 All-in-One(D9L20A#A80) HP Officejet Pro 8730 All-in-One - Multifunkční tiskárna - barva - tryskový - Legal (216 x 356 mm) (originální) - A4/Legal (média) - až 37 stran/min. (kopírování)

Více

HP DeskJet 2130 All-in-One series

HP DeskJet 2130 All-in-One series HP DeskJet 2130 All-in-One series Obsah 1 Nápověda HP DeskJet 2130 series... 1 2 Začínáme... 3 Části tiskárny... 4 Funkce ovládacího panelu... 5 Stavové kontrolky... 6 Vkládání médií... 10 Vložení předlohy

Více

Share Moments. Share Life. Kodak Czech, spol. s r. o., Kodaňská 46, 100 10 Praha 10

Share Moments. Share Life. Kodak Czech, spol. s r. o., Kodaňská 46, 100 10 Praha 10 maximalizujte své příležitosti Nyní je čas zařadit vyšší rychlost a zachytit prudký rozvoj, jakého jsme svědky ve světe digitálních fotoaparátů. Odhaduje se, že počet snímků pořízených za rok digitálními

Více

Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000

Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000 BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU NEW W PR PRODUCT P ODUCT BULLETIN Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000 Umístěte systém pod váš televizor a vychutnejte

Více

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC Čeština Obsah Obecné pokyny pro užívání zařízení... 2 Doplňující informace... 2 Obsah balení... 2 1.0 Základní informace... 3 1.1 Tlačítka a konektory...

Více

APLIKACE INTERTON UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

APLIKACE INTERTON UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA APLIKACE INTERTON UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Úvod Blahopřejeme ke stažení aplikace Interton. Aplikace Interton slouží ke zlepšení vašeho poslechu a k dokonalejšímu využití sluchových pomůcek Interton. Díky inovativní

Více

Stolní řada. Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem

Stolní řada. Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem Stolní řada Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem Sterilizátor Elara 11 - prostorný a účinný Přístroj Elara 11 byl zkonstruován ke sterilizaci balených, porézních a dutých předmětů.

Více

Ceník tiskáren pro duben 2007 +

Ceník tiskáren pro duben 2007 + Strana 1 BROTHER 0305220 0305221 0305222 0305230 0305232 0305234 0305240 0305241 0305245 0305246 0305248 Ceník tiskáren pro duben 2007 + Ceny jsou uvedené s DPH. Změna cen vyhrazena Korac s.r.o., Netušilova

Více

Projekt: 1.5, Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0304. Osobní počítač

Projekt: 1.5, Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0304. Osobní počítač Osobní počítač Osobní počítač PC uvedla na trh firma IBM na trh v roce 1981. Jedná se o stavebnicovou konstrukci. Konkurenci se podařilo konstrukci napodobit a tak vznikly počítače IBM PC kompatibilní

Více

Příloha č. 5 - Tiskárny

Příloha č. 5 - Tiskárny splnění minimálních parametrů je důvodem k vyloučení uchazeče. Tiskárna typ 1: malá osobní černobílá laserová tiskárna, určená na nenáročné použití, vhodná pro jednoho uživatele Předpokládaný počet uživatelů

Více

Prostřednictvím platformy Samsung XOA je k dispozici řada certifikovaných partnerských řešení,která lze dále přizpůsobovat.

Prostřednictvím platformy Samsung XOA je k dispozici řada certifikovaných partnerských řešení,která lze dále přizpůsobovat. Samsung ProXpress M4583FX (SL-M4583FX/SEE) Samsung ProXpress M4583FX - Multifunkční tiskárna - Č/B - laser - Legal (216 x 356 mm) (originální) - A4/Legal (média) - až 35 stran/min. (kopírování) - až 45

Více

Prùvodce obecnîmi nastaveními

Prùvodce obecnîmi nastaveními Provozní pokyny Prùvodce obecnîmi nastaveními 1 2 3 4 5 6 Pøipojení zaøízení Systémová nastavení Nastavení kopírky Nastavení tiskárny Nastavení rozhraní Ostatní nástroje uôivatele Neô zaènete zaøízení

Více

Color LaserJet Enterprise MFP M680

Color LaserJet Enterprise MFP M680 Color LaserJet Enterprise MFP M680 Uživatelská příručka M680dn M680f M680z www.hp.com/support/colorljmfpm680 HP Color LaserJet Enterprise MFP M680 Uživatelská příručka Autorská práva a licence 2014 Copyright

Více

Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/ VGN-CS3S/T Vyjádřete svůj styl Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Více

LaserJet Pro M501. Uživatelská příručka. M501n M501dn. www.hp.com/support/ljm501

LaserJet Pro M501. Uživatelská příručka. M501n M501dn. www.hp.com/support/ljm501 LaserJet Pro M501 Uživatelská příručka M501n M501dn www.hp.com/support/ljm501 HP LaserJet Pro M501 Uživatelská příručka Autorská práva a licence Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Reprodukce,

Více

Barevná multifunkční tiskárna HP LaserJet Pro M274n

Barevná multifunkční tiskárna HP LaserJet Pro M274n Datový list Barevná multifunkční tiskárna HP LaserJet Pro M274n Velká výkonem. Malá rozměry. Tolik výkonu v tak kompaktním provedení byste nečekali. S třemi různými funkcemi tiskem, kopírováním a skenováním

Více

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje PMA a Company of WEST Control Solutions KS 108 easy Kompaktní řídicí a regulační přístroj pro průmyslové aplikace Kombinované funkce regulace, sekvenčního řízení a ovládání Rozsáhlá knihovna funkcí a ovládacích

Více

Světle černá, fotografická černá, matná černá, azurová, světle azurová, žlutá, jasná purpurová, jasná světlá purpurová, oranžová, zelená, fialová 4

Světle černá, fotografická černá, matná černá, azurová, světle azurová, žlutá, jasná purpurová, jasná světlá purpurová, oranžová, zelená, fialová 4 SPECIFIKACE SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Technologie Technologie inkoustu UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Metoda tisku Tisková

Více

ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu

ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu Vysoký výkon pro vysoký objem Efektivní produkce černobílých dokumentů závisí na hladkém a spolehlivém chodu všech výrobních zařízení. Pracoviště s vysokým objemem

Více

Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení. Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo

Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení. Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo VGN-FW4ZJ/H Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové

Více

PODPORA obchodních příležitostí. imagerunner ADVANCE Kancelářská řada pro barevný a černobílý tisk

PODPORA obchodních příležitostí. imagerunner ADVANCE Kancelářská řada pro barevný a černobílý tisk PODPORA obchodních příležitostí imagerunner ADVANCE Kancelářská řada pro barevný a černobílý tisk Další generace zařízení imagerunner ADVANCE To, jak pracujeme dnes, by před 20 lety bylo nemyslitelné.

Více

Ultra-elegantní a responsivní, plně vybavený. potřebnými rozhraními: Sony představuje první. Ultrabook TM

Ultra-elegantní a responsivní, plně vybavený. potřebnými rozhraními: Sony představuje první. Ultrabook TM osokuna Tisková zpráva Praha, 19. červen 2012 Ultra-elegantní a responsivní, plně vybavený potřebnými rozhraními: Sony představuje první Ultrabook TM Tenký a lehký počítač VAIO T11/T13 bude všude s vámi

Více

CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ

CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ NA MÍRU ŠITÁ ŘEŠENÍ PRO KANCELÁŘ TECHNOLOGIE, UŠITÉ NA MÍRU VAŠIM POTŘEBÁM NA MÍRU ŠITÁ ŘEŠENÍ PRO KANCELÁŘ 2 Multifunkční zařízení a kancelářská

Více

SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VZMR- CENOVÁ NABÍDKA DODÁVKA HW

SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VZMR- CENOVÁ NABÍDKA DODÁVKA HW SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VZMR- CENOVÁ NABÍDKA DODÁVKA HW Příloha č. 1 název PC 32 požadované parametry Základní deska: 2 sloty na operační paměť RAM DDR4 1xPCIe 16x (plná výška) 2x PCIe 1x (plná výška)

Více

DVRS02WIFI. Full HD sportovní kamera, WI-FI. Uživatelská příručka

DVRS02WIFI. Full HD sportovní kamera, WI-FI. Uživatelská příručka DVRS02WIFI Full HD sportovní kamera, WI-FI Uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení tohoto zařízení. Než začnete produkt používat, přečtěte si prosím pečlivě tento návod k maximalizaci jeho výkonu

Více

BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU. Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203. Přední systém prostorového zvuku

BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU. Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203. Přední systém prostorového zvuku Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203 Přední systém prostorového zvuku Sofistikovaný design, který se vyznačuje elegantním, jemně zaobleným tvarem. Bezdrátový přenos hudby prostřednictvím

Více

Nadstandardní produktivita nepřichází náhodou. /Právě proto je její zajištění naší prioritou.

Nadstandardní produktivita nepřichází náhodou. /Právě proto je její zajištění naší prioritou. MX-M354N / MX-M314N / MX-M264N Digitální multifunkční systém ČERNOBÍLÝ A3 MULTIFUNKČNÍ SYSTÉM S BAREVNÝM SKENOVÁNÍM Nadstandardní produktivita nepřichází náhodou. /Právě proto je její zajištění naší prioritou.

Více

Tiskárna HP DeskJet Ink Advantage 5275 All-in-One

Tiskárna HP DeskJet Ink Advantage 5275 All-in-One Datový list Tiskárna HP DeskJet Ink Advantage 5275 All-in-One Připojte se a pracujte, tiskněte při nízkých nákladech a využijte všestranný výkon. To vše, včetně cenově dostupného tisku. Upravte nastavení,

Více

ApoEye. Bezdrátová kamera Uživatelský manuál

ApoEye. Bezdrátová kamera Uživatelský manuál ApoEye Bezdrátová kamera Uživatelský manuál Nahrávací tlačítko Popis ovládacích prvků Mikrofon Indikátor stavu Micro SD Slot Reproduktor Micro USB port Očko pro šňůrku Video Photo Direct Cloud Mode Mode

Více

350 Series. Řešení problémů s instalací

350 Series. Řešení problémů s instalací 350 Series Řešení problémů s instalací Květen 2006 www.lexmark.com Lexmark a Lexmark se znakem diamantu jsou ochranné známky společnosti Lexmark International, Inc., registrované ve Spojených státech a

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Nákup výpočetní techniky 2016 výzva k podání nabídek byla zveřejněna na profilu zadavatele dne: 07.09.2016 spisová značka zadavatele:

Více

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Průvodce technickými údaji

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Průvodce technickými údaji Color LaserJet Pro MFP M253-M254 Průvodce technickými údaji Autorská práva a licence Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Reprodukce, úpravy nebo překlad jsou bez předchozího písemného souhlasu

Více

Brother Multifunkční mono laserový model

Brother Multifunkční mono laserový model MFC-L5700DN Brother Multifunkční mono laserový model Přichází nový profesionální multifunkční model Tisk Kopírování Skenování Fax 40 250 listů zásobník USB 2 000 str. toner v dodávce 9,3 cm dotykový displej

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Stručný návod Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili

Více

Řada LBP710 v kostce. Logos

Řada LBP710 v kostce. Logos Řada LBP710 v kostce Maximální produktivita Rychlost/Rec. monthly print vol, LBP712Cx: 38 str. min., 2k do 6k LBP710Cx: 33 str. min., 1.5k do 5k Automatické odstranění těsnící pásky; redukce odparu a snížení

Více

Nižší provozní náklady Vyšší produktivita

Nižší provozní náklady Vyšší produktivita Inkoustová tiskárna řady WorkForce Pro WF-C5000 Nižší provozní náklady Vyšší produktivita Výkon v harmonii s ekologií Vytvořte produktivnější pracoviště Můžete tisknout a pracovat celý den Díky inovativnímu

Více

Tiskárna HP DeskJet Ink Advantage 5075 All-in-One

Tiskárna HP DeskJet Ink Advantage 5075 All-in-One Datový list Tiskárna HP DeskJet Ink Advantage 5075 All-in-One Připojte se a pracujte, snadné připojení, cenově dostupné fotky. Dosáhněte cenově dostupného tisku a větší všestrannosti. Upravte nastavení,

Více

11 120,- AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. LENOVO IdeaPad B5400

11 120,- AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. LENOVO IdeaPad B5400 LENOVO IdeaPad B5400 405806 11 120,- Odolný notebook pro každodenní použití za rozumnou cenu. Dvoujádrový procesor Intel Pentium 3550M (2.3GHz), 4GB RAM (DDR3), 15.6 HD (1366x768 bodů) LED displej, grafika

Více

ineo+ 227 barevně 22 str/min černobíle 22 str/min

ineo+ 227 barevně 22 str/min černobíle 22 str/min ineo+ 227 barevně 22 str/min černobíle 22 str/min Navrženo pro jednoduchý mobilní tisk Budoucnost spočívá v mobilitě. Všudepřítomné smartphony a tablety určují nový pracovní směr. Firmy stále častěji využívají

Více

HP Photosmart Premium C309 series. Nápověda systému Windows

HP Photosmart Premium C309 series. Nápověda systému Windows HP Photosmart Premium C309 series Nápověda systému Windows HP Photosmart Premium C309 series Obsah 1 Nápověda k zařízení HP Photosmart Premium C309 series...3 2 Poznejte HP Photosmart Části tiskárny...5

Více

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s Kopírování Zobrazovací proces Elektrostatický laserový tandemový Tonerový systém Simitri HD polymerovaný toner Rychlost kopírování/tisku A4: Barevně až 45 str/min, černobíle až 45 str/min A3: Barevně až

Více

Uživatelská příručka tiskárny 6500 Series

Uživatelská příručka tiskárny 6500 Series Uživatelská příručka tiskárny 6500 Series Květen 2007 www.lexmark.com Informace o bezpečnosti Používejte výhradně zdroj napájení a napájecí kabel dodávané spolu s výrobkem nebo odpovídající náhradní zdroj

Více

Vynikající výkon v každém směru. Řada stolních SIP telefonů KX-HDV

Vynikající výkon v každém směru. Řada stolních SIP telefonů KX-HDV Vynikající výkon v každém směru Řada stolních SIP telefonů KX-HDV Úspora nákladů bez kompromisů Inovativní řada stolních SIP telefonů KX-HDV vám zprostředkuje výjimečný komunikační výkon, bezchybnou spolehlivost

Více

Implementovaný webový server HP LaserJet M9040/M9050 MFP Uživatelská příručka

Implementovaný webový server HP LaserJet M9040/M9050 MFP Uživatelská příručka Implementovaný webový server HP LaserJet M9040/M9050 MFP Uživatelská příručka Implementovaný webový server HP LaserJet M9040/M9050 MFP Uživatelská příručka Autorská práva a záruka 2007 Copyright Hewlett-Packard

Více

Tato Příručka uživatele se vztahuje na následující modely:

Tato Příručka uživatele se vztahuje na následující modely: Příručka AirPrint Tato Příručka uživatele se vztahuje na následující modely: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Verze A CZE Definice poznámek

Více

10 490,- ACER NTB TMP253-E-20204G75Mnks 11 890,- AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTů

10 490,- ACER NTB TMP253-E-20204G75Mnks 11 890,- AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTů ACER NTB TMP253-E-20204G75Mnks Dvoujádrový procesor Intel Pentium 2020M (2.4GHz); 4GB RAM DDR3; 15.6 HD (1366x768 bodů) matný LED displej; grafika Intel HD Graphics; 750GB HDD; DVD±RW/RAM mechanika; rozhraní:

Více