Stolní řada. Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Stolní řada. Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem"

Transkript

1 Stolní řada Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem

2 Sterilizátor Elara 11 - prostorný a účinný Přístroj Elara 11 byl zkonstruován ke sterilizaci balených, porézních a dutých předmětů. Sterilizátor je díky velké kapacitě komory a malým vnějším rozměrům vhodný pro menší kliniky, kde se vyžaduje vysoký obrat. Díky pohotovému a intuitivnímu řídícímu systému, který má jednoduché ovládání a obsáhlou paměť, je výkon přístroje konzistentní a spolehlivý. Výkonnost Krátký cyklus a vysokoobjemová vývěva pro předběžné a následné vakuum zajišťují dokonalý výsledek sterilizace v souladu s požadavky na třídu B. Komora je vyrobena z nerez oceli třídy 316L a dveře mají elektrolyticky leštěnou povrchovou úpravu. Zabudovaný parní generátor dodává páru a umožňuje parní pohotovostní režim (standby). Dveře se zavírají plynule a uzamykají se automaticky. Funkce a vlastnosti Prostorná komora o objemu 28,5 litrů na malém půdorysu. Dokonale vhodná pro standardní 60cm police nebo pulty. Přístroj se dodává s 5 nerezovými přihrádkami, které se mohou nahradit kazetami. Plnění vodou zepředu šetří místo na pracovišti, protože není potřeba udržovat horní stranu sterilizátoru přístupnou. Bezpečnostní prvky Cyklus nelze spustit, dokud nejsou dveře správně zavřené. Automatické bezpečnostní zařízení s dvojitým zámkem brání otevření dveří, když je komora natlakovaná. Funkce automatického bezpečnostního vypnutí zabraňuje přehřátí komory. Tento sterilizátor se dodává s bezpečnostními přetlakovými ventily komory a generátoru.

3 Kontrola a řízení Kontrola je nezbytná pro účinnou likvidaci infekce. K dosahování konzistentních a spolehlivých výsledků využívá Elara 11 moderní mikroprocesorovou technologii. Řídící systém umožňuje kompletní úpravu parametrů a ukládá informace o posledních 40 cyklech. Rozhraní USB umožňuje uživateli stahovat a uchovávat údaje o cyklech. Monitor typu LCD zobrazuje základní údaje o cyklech. Zabudovaná tepelná tiskárna, která tiskne podrobné informace o cyklech, je příhodně umístěná vedle ovládacího panelu. Jednoduché ovládání Ovládací panel se snadno obsluhuje. Plně automatizovaný panel založený na systému nabídek je vybavený třemi tlačítky, která umožňují uživateli snadno obsluhovat sterilizátor, listovat programy a nastavovat parametry. Elara 11 nabízí celkem 8 programů: 6 sterilizačních programů a 2 testovací programy: test Bowie a Dick a vakuový test. Uživatel může deaktivovat určité programy, čímž ušetří náklady za jejich validaci. Název programu Nástroje a materiály Sterilizační teplota Doba sterilizace Doba sušení Průměrná doba cyklu Flash 134 Nebalené nástroje (rychlý) 134 C 4 min. 1 min. 25 min. P134 Porézní, balené a duté 134 C 18 min. 20 min. 28 min. Wdry 134 Balené nástroje (se sušením) 134 C 4 min. 20 min. 42 min. No Dry 121 Nebalené nástroje (bez sušení) 121 C 20 min min. Wdry 121 Porézní, balené a duté (se sušením) 121 C 20 min. 20 min. 60 min. Delicate Porézní, balené a duté (jemné) 121 C 20 min min.

4 Sterilizátor Elara 10 přesný a výkonný Elara 10 je sterilizátor o objemu 23 litrů s předběžným a následným vakuem určený ke sterilizaci balených materiálů, úzkých dutých nástrojů a porézních předmětů. Využití najde v nemocnicích, soukromých klinikách a zubních ordinacích. Díky vysoce modernímu počítačovému řídícímu systému a plně automatickým dveřím je ovládání tohoto přístroje snadné a bezpečné. Vynikající výkon Výkonná vývěva s chlazením zajišťuje vysoce účinné odčerpání vzduchu, čímž umožňuje dosažení dokonalých cyklů třídy B. Rychlý, 2,9 kw zabudovaný nezávislý parní generátor vyrobený z nerez oceli třídy 316L zajišťuje, že je pára kdykoliv dostupná pro rychlé provedení sterilizace. Sterilizační komora je vyrobena z nerez oceli třídy 316L a díky opláštění je distribuce tepla rovnoměrná. Bezpečnost a čistota Tlaková nádoba z nerez oceli 316L vyhovuje Směrnicím o tlakových zařízeních (PED). Přístroj je vybaven bezpečnostním přetlakovým ventilem. Elektroda detekující úroveň vody signalizuje prázdnou nebo příliš plnou nádrž. Cyklus se nespustí, dokud nejsou dveře správně uzamčeny. Po dobu sterilizace nelze dveře otevřít.

5 Vysoce přesná kontrola a řízení Elara 10 má moderní počítačový mikroprocesorový řídící systém, který zahrnuje dotykový displej. Tento prvek nabízí zlepšený přehled a poskytuje potřebnou kontrolu a flexibilitu k dosažení dokonalých výsledků sterilizace. Velký grafický displej typu LCD uživateli poskytuje: Podrobné údaje o cyklu a stavu sterilizátoru Dotykové ovládání a pohodlné uživatelské rozhraní, které umožňuje uživateli listovat programy a nastavovat parametry sterilizátoru Možnost volby mezi různými jazyky Možnost upravovat parametry cyklů podle individuálních požadavků, což přispívá k lepší flexibilitě přístroje Bezpečný přístup díky ochraně heslem Dokumentace Pohodlně umístěná zabudovaná tiskárna využívá tepelný papír a tiskne podrobné informace o cyklech programů. Na 256MB kartu (typu SD) je možné uložit data za 5 let, čímž se eliminuje potřeba papíru. Přímé připojení k PC pomocí rozhraní USB nebo RS232 Elara 10 nabízí celkem 7 programů: 5 sterilizačních programů a 2 testovací programy: test Bowie and Dick a vakuový test. Uživatel může deaktivovat určité programy, čímž ušetří náklady za jejich validaci. Popis Teplota Doba sterilizace Doba sušení Průměrná doba cyklu Flash (rychlý) 134 C 3 min. 1 min. 17 min. Unwrapped (nebalené nástroje) 134 C 3 min. 15 min. 18 min. Wrapped (balené) 134 C 3.5 min. 20 min. 40 min. Prion (prionový program) 134 C 18 min. 20 min. 55 min. Porous (porézní) 121 C 20 min. 20 min. 57 min.

6 Sterilizátor Elara 6 - rychlý a kompaktní Kompaktní a všestranný sterilizátor Elara 6 představuje ideální řešení sterilizace pro libovolná lékařská, zubní či zdravotnická zařízení, ve kterých se vyžaduje rychlost a flexibilita bez ústupků vůči kvalitě. Elara 6 je flexibilní a účinný stolní sterilizátor určený k provádění sterilizace typu B všech typů nástrojů a materiálů: pevných, dutých, porézních, balených nebo nebalených. Moderní počítačový řídící systém zaručuje bezpečný a snadný provoz. Vynikající výkon Účelná čtvercová komora pojme dvě široké přihrádky, čímž se maximálně využívá prostor v komoře. Zabudovaný parní generátor dodává páru a umožňuje parní pohotovostní režim (standby). Možnost automatického plnění vodou a nepřetržitého přímého vypouštění. Plnění vodou zepředu ušetří místo v ordinaci, protože není potřeba udržovat horní stranu sterilizátoru přístupnou. Bezpečnostní prvky Uzamykací zařízení dveří brání spuštění cyklu, dokud nejsou dveře správně uzavřeny. Bezpečnostní tlakový ventil zabraňuje přetlaku v komoře a v generátoru. Bezpečnostní termostat brání přehřátí v komoře a v generátoru. Podrobné a názorné indikátory a výstražné signály značně zlepšují pohodlí a bezpečnost.

7 Kontrola a řízení Kontrola je nezbytná pro kvalitní sterilizaci na klinikách, nebo v soukromých praxích. Mikroprocesorový řídící systém sterilizátoru Elara 6 s jednoduchým ovládáním obsahuje velký grafický displej kombinovaný se 4 multifunkčními tlačítky. Tento systém nabízí vylepšené možnosti kontroly a ovládání, a tím i potřebnou flexibilitu. Vlastnosti Vysoce přesný řídící systém zajišťuje dokonalé výsledky sterilizace Komfortní, intuitivní rozhraní průběžně zobrazuje informace o probíhajících cyklech Možnost individuální volby jazyka z nabízeného výběru jazyků Možnost naprogramování cyklu podle potřeb uživatele Ochrana heslem poskytuje bezpečený přístup Dokumentace Zabudovaná tepelná tiskárna zajišťuje podrobnou dokumentaci každého provedeného cyklu. Komunikační rozhraní USB a RS232 umožňují přenos dat. Údaje o cyklech se mohou ukládat na kartu (volitelný doplněk) a přenášet do počítače pomocí čtečky (volitelný doplněk), čímž lze eliminovat potřebu papíru. Elara 6 nabízí celkem 8 programů: 6 sterilizačních programů a 2 testovací programy: test Bowie and Dick a vakuový test. Uživatel může deaktivovat určité programy, čímž ušetří náklady za jejich validaci. Popis Teplota Doba sterilizace Doba sušení Celková doba (minimální) Unwrapped (nebalené) 121 C 15 min min. Unwrapped (nebalené) 134 C 4 min. - 8 min. Dental handpieces (rukojeti zubařských nástrojů) Porous Hollow (porézní duté) Porous Hollow (porézní duté) 134 C 4 min. - 8 min. 121 C 15 min. 14 min. 33 min. 134 C 4 min. 14 min. 24 min. Prion (prionový program) 134 C 18 min. 14 min. 35 min.

8 Sterilizátory Elara byly zkonstruovány v souladu s mezinárodními normami a směrnicemi. Kvalitativní normy ISO 9001: Systémy řízení kvality ISO 13485: Medicínská zařízení Směrnice MDD 93/42/EEC - Směrnice o medicínských zařízeních PED 97/23/EEC - Směrnice o tlakových zařízeních Směrnice WEEE a RoHS Technické normy EN 13060:2004 EN EN EN IEC ISO Technické údaje Model Elara 11 Elara 10 Elara 6 Rozměry komory (mm) ( xl) 280x504 ( xl) 261x452 (šxvxh) 185x100x285 Objem komory (l) Počet přihrádek Rozměry přihrádky (ŠxVxH) (mm) Napětí (V) Frekv. (Hz) 28, x 22 x f 230 V 50/60Hz x 20 x 39O 1 f 220 V 50/60Hz 5, x 20 x f 230 V 50/60Hz Proud (A) Výkon (W) Celkové rozměry (ŠxVxH) (mm) Hmotnost (kg) 10 A, 2300 W 530 x 444 x A, 2900 W 534 x 475 x A, 1800 W 385 x 370 x Více od společnosti Tuttnauer: Společnost Tuttnauer představuje sortiment čistících, dezinfekčních a sterilizačních řešení Velkoobjemové sterilizátory pro lékařské využití Myčky/dezinfekční přístroje pro nemocnice a laboratoře Laboratorní sterilizátory v různých velikostech a pro různé aplikace Distributor:

Stolní řada. Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem

Stolní řada. Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem Stolní řada Série Elara - sterilizátory s předběžným a následným vakuem Elara 11 - velký a účinný sterilizátor Sterilizátor Elara 11 je určený ke sterilizaci balených, porézních a dutých předmětů. Díky

Více

Stolní sterilizátory Elara třídy B pro všeobecné a stomatologické kliniky

Stolní sterilizátory Elara třídy B pro všeobecné a stomatologické kliniky pro všeobecné a stomatologické kliniky Výjimečný výkon & výjimečné výsledky Stolní parní sterilizátor Elara je spolehlivý a robustní sterilizátor třídy B určený pro potřeby moderních klinik, kde se od

Více

GETINGE ŘADA K STOLNÍ STERILIZÁTORY. Always with you

GETINGE ŘADA K STOLNÍ STERILIZÁTORY. Always with you GETINGE ŘADA K STOLNÍ STERILIZÁTORY Always with you VYSOKORYCHLOSTNÍ STERILIZACE MAXIMÁLNÍ KAPACITA A VÝKON Sterilizátory Getinge řady K jsou výjimečně rychlé velkokapacitní stolní modely. Za pouhých 25

Více

STERILAB Parní sterilizátor s gravitačním odvzdušněním (bez vývěvy) pro laboratorní účely.

STERILAB Parní sterilizátor s gravitačním odvzdušněním (bez vývěvy) pro laboratorní účely. STERILAB Parní sterilizátor s gravitačním odvzdušněním (bez vývěvy) pro laboratorní účely. generace malých parních sterilizátorů chráníme zdraví lidí MMM Group BMT Medical Technology s.r.o. Malé parní

Více

BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 777 920 276. obchod@btl.cz www.btl.

BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 777 920 276. obchod@btl.cz www.btl. AUTOKLÁVY BTL BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 777 920 276 obchod@btl.cz www.btl.cz Všechna práva vyhrazena. 2006 BTL zdravotnická

Více

Partnerství. HSG mobilní sterilizátory střední velikosti s předběžným a následným vakuem. Economic Line

Partnerství. HSG mobilní sterilizátory střední velikosti s předběžným a následným vakuem. Economic Line Partnerství HSG mobilní sterilizátory střední velikosti s předběžným a následným vakuem Economic Line Rychlé, výkonné, pro kliniky a operační sály Economic Line Ekonomická řada (Economic Line) sterilizátorů

Více

Sterilizace a teplotní technika

Sterilizace a teplotní technika MEDISET CHIRONAX s.r.o. Boženy Němcové 54, Dolní areál - E, 370 01 České Budějovice E-mail: info@mediset.cz Telefon: 387 311 874-5 Nabídky: 399 499 620 Internet: www.mediset.cz Telefax: 387 311 872 Obchod:

Více

STERIVAP SL. kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví. chráníme zdraví lidí

STERIVAP SL. kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví. chráníme zdraví lidí STERIVAP SL kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví chráníme zdraví lidí MMM Group vedoucí dodavatel služeb pro zdravotnictví Skupina MMM je od roku 1954 celosvětově činná jako jeden z

Více

Dodávka "Chemického a bilogického laboratorního vybavení" Soupis prvků dodávky - investice. Soupis prvků dodávky - neinvestice. cena položky, bez DPH

Dodávka Chemického a bilogického laboratorního vybavení Soupis prvků dodávky - investice. Soupis prvků dodávky - neinvestice. cena položky, bez DPH Dodávka "Chemického a bilogického laboratorního vybavení" Soupis prvků dodávky - investice číslo místnost standardu název jednotková cena ks 1.014 P5 biologie Klimabox 1 1.057 P7 biologie Flow box (laminární

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 11 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Předmět veřejné

Více

NOVA. Plně automatické vysokorychlostní sterilizátory s fází počátečního a následného vysokého vakua. Nové a lepší!

NOVA. Plně automatické vysokorychlostní sterilizátory s fází počátečního a následného vysokého vakua. Nové a lepší! NOVA Plně automatické vysokorychlostní sterilizátory s fází počátečního a následného vysokého vakua Nové a lepší! Sterilizátor třídy B Vynikající výkon Bez nutnosti připojení externích médií s výjimkou

Více

Vacuklav 30-B. Vacuklav 24-B. Třída B Autokláv s kratší komorou. Třída B Autokláv s delší komorou. Proč třída B. Kvalita - vyrobená v Německu

Vacuklav 30-B. Vacuklav 24-B. Třída B Autokláv s kratší komorou. Třída B Autokláv s delší komorou. Proč třída B. Kvalita - vyrobená v Německu Vacuklav 30-B Třída B Autokláv s kratší komorou Vacuklav 24-B Třída B Autokláv s delší komorou Proč třída B Komise EU schválila v rámci harmonizace rozdílných národních sterilizačních norem evropskou normu

Více

Laboratorní chladničky a mrazničky

Laboratorní chladničky a mrazničky Laboratorní chladničky a mrazničky -- Laboratorní chladničky (+1 / +8 C) -- Laboratorní mrazničky (-18 / -22 C) -- Mrazicí boxy pro plazmu (-30 / -35 C) -- Chladničky pro krevní banky (+4 C) -- Kombinované

Více

Nemocniční sterilizátory GS

Nemocniční sterilizátory GS Nemocniční sterilizátory GS pro centrální sterilizační oddělení, operační sály a zdravotní střediska 160 litrů a 250 litrů 1 sterilizační jednotka (StU) a 2 StU GS Ekonomická řada Nemocniční sterilizátory

Více

W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY. www.whirlpool-professional.com 2014/2

W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY. www.whirlpool-professional.com 2014/2 W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY 2014/2 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL PRÁDELNY Whirlpool profesionální řada praček, sušiček a žehlících zařízení se zaměřuje stejně

Více

»pro všechny sterilizační aplikace«

»pro všechny sterilizační aplikace« Sterilizace tekutin, pevných materiálů a odpadu»pro všechny sterilizační aplikace«12-45 litrů Ohebný teplotní senzor Sterilizace pevných látek, tekutin a odpadu Automatická dokumentace Instalace nezávisle

Více

Parní sterilizátor HMC

Parní sterilizátor HMC Parní sterilizátor HMC Parní sterilizátory HMC jsou vyráběny v souladu se všemi platnými evropskými normami a předpisy a nesou označení CE ve čtyřech velikostech sterilizační komory, a to 25, 50, 85 nebo

Více

PŘÍSTROJOVÁ TECHnIKA PRO VYBAVENÍ VETERINÁRnÍCH AMBULANCÍ A KLINIK

PŘÍSTROJOVÁ TECHnIKA PRO VYBAVENÍ VETERINÁRnÍCH AMBULANCÍ A KLINIK PŘÍSTROJOVÁ TECHnIKA PRO VYBAVENÍ VETERINÁRnÍCH AMBULANCÍ A KLINIK diagnostické ultrazvuky Veterinární monitory Veterinární EKG mikroskopy elektrokautery sterilizace lasery magnetoterapie a další BTL zdravotnická

Více

Automatické stolní sterilizátory

Automatické stolní sterilizátory Automatické stolní sterilizátory Plně automatické sterilizátory Robustní a spolehlivé Tento plně automatický stolní sterilizátor je určený pro potřeby moderních klinik, kde se očekává, že sterilizátory

Více

Made in Italy ZMRZLINOVÉ A CUKRÁŘSKÉ STROJE

Made in Italy ZMRZLINOVÉ A CUKRÁŘSKÉ STROJE Made in Italy ZMRZLINOVÉ A CUKRÁŘSKÉ STROJE Nejnovější generace elektronického řízení, vyhodnocování, diagnostiky a komunikace pro stroje na zmrzlinu. Umožňuje uživateli dosáhnout nejlepší konzistence

Více

SPECIALISTA V OBORU STERILIZACE

SPECIALISTA V OBORU STERILIZACE SPECIALISTA V OBORU STERILIZACE KATALOG ZDRAVOTNICKÝCH PŘÍSTROJŮ PRO STERILIZACI, MYTÍ A DEZINFEKCI, TEPELNOU PODPORU PACIENTA A OPERAČNÍCH STOLŮ SCHEREX Dlouholeté aktivity v oblasti sterilizace tvořily

Více

Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu

Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu Elektronický parní systém a horký vzduch Pára je vytvářena mimo troubu ve vnějším parním enerátoru. To zajišťuje správnou atmosféru uvnitř trouby během

Více

Projektová dokumentace - technická zpráva

Projektová dokumentace - technická zpráva Příloha č. 4 Výzvy zájemcům k podání nabídky Projektová dokumentace - technická zpráva Zakázka : Rekonstrukce kompresorové stanice vč. 2 ks sušiček Zadavatel : Oblastní nemocnice Jičín a.s., Bolzanova

Více

BakerLux. Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK. Technologie 4-7. Pece 600x400 8 Doplňkové vybavení a příslušenství 9 Technické detaily 10 Funkce 11

BakerLux. Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK. Technologie 4-7. Pece 600x400 8 Doplňkové vybavení a příslušenství 9 Technické detaily 10 Funkce 11 BakerLux Česky BakerLux Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie 4-7 AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Baking Essentials Pece 600x400 8 Doplňkové vybavení a příslušenství 9 Technické detaily 10

Více

Bezdrátový prostorový termostat s časovým programem

Bezdrátový prostorový termostat s časovým programem s 1 425 RDE100.1RF RCR100RF Bezdrátový prostorový termostat s časovým programem pro systémy vytápění RDE100.1RFS Regulace prostorové teploty 2-polohová regulace vytápění s výstupem Zap/Vyp Provozní režimy:

Více

VENTICELL IL. Horkovzdušná sterilizace a depyrogenizace v oblasti laboratoří, farmacie a průmyslu. chráníme zdraví lidí

VENTICELL IL. Horkovzdušná sterilizace a depyrogenizace v oblasti laboratoří, farmacie a průmyslu. chráníme zdraví lidí VENTICELL IL Horkovzdušná sterilizace a depyrogenizace v oblasti laboratoří, farmacie a průmyslu chráníme zdraví lidí Tradice, kvalita, inovace Individuálně navržená laboratorní technika Všeobecná, aktivně

Více

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje PMA a Company of WEST Control Solutions KS 108 easy Kompaktní řídicí a regulační přístroj pro průmyslové aplikace Kombinované funkce regulace, sekvenčního řízení a ovládání Rozsáhlá knihovna funkcí a ovládacích

Více

Topení peletami. 10-60 kw

Topení peletami. 10-60 kw Topení peletami 10-60 kw Kompetence je i naším úspěchem HERZ FAKTA: 22 firem Centrála skupiny v Rakousku Výzkum a vývoj v Rakousku Rakouské vlastnictví 1600 zaměstnanců ve více než 75 zemích 11 výrobních

Více

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ PU 298

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ PU 298 NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ PU 298 PŘÍSTROJ PRO REVIZE SVAŘOVACÍCH ZAŘÍZENÍ 1. Základní informace:... 2 2. Popis přístroje:... 2 3. Podmínky použití PU298... 3 4. Technické parametry:... 3 5. Postup při nastavení

Více

Pásová myčka nádobí ETF 3

Pásová myčka nádobí ETF 3 Provozní pokyny Pásová myčka nádobí ETF 3 Obsah strana Všeobecný popis výrobku 3-4 Všeobecné pokyny 4 Bezpečnostní pokyny 5 Technické údaje 5 Informace pro obsluhu 5-6 Varování a poplachy 6 Ruční provoz

Více

pístové dávkovací čerpadlo FEDOS E / DX Dávkovací čerpadlo FEDOS E / DX

pístové dávkovací čerpadlo FEDOS E / DX Dávkovací čerpadlo FEDOS E / DX Všeobecně Pístová dávkovací čerpadla série FEDOS E / DX v sobě kombinují dlouhodobě osvědčené vlastnosti čerpadel řady FEDOS s nejnovějšími požadavky v oblasti dávkovací techniky. Výhody pístových dávkovacích

Více

orb www.syrris.com effortless reactions Bezkonkurenční kvalita» Intuitivní provedení» Výjimečná hodnota

orb www.syrris.com effortless reactions Bezkonkurenční kvalita» Intuitivní provedení» Výjimečná hodnota orb effortless reactions www.syrris.com Bezkonkurenční kvalita» Intuitivní provedení» Výjimečná hodnota efforless reactions Výhody Rychlá výměna nádob: Jedinečný mechanizmus klemy umožňuje rychlou a jednoduchou

Více

MAGNETICKÁ MÍCHADLA 2011

MAGNETICKÁ MÍCHADLA 2011 MAGNETICKÁ MÍCHADLA 2011 emotion jako emoce a pohyb Orientace na zákazníka Krátké komunikační trasy - kompetentní tým Přímý přístup ke zkušeným kontaktním pracovníkům Rychlé reakce Inovativní produkty

Více

Parní sterilizátor E9 INSPECTION. P ř íruč ka obsluhy ČESKY. 1 E9 INSPECTION - Rev.1 19-10-04

Parní sterilizátor E9 INSPECTION. P ř íruč ka obsluhy ČESKY. 1 E9 INSPECTION - Rev.1 19-10-04 Parní sterilizátor E9 INSPECTION P ř íruč ka obsluhy ČESKY 1 0051 1 - OBSAH E9 INSPECTION OBSAH Zkrácený návod... příloha Kap. 1 Záruka a podpora...str. 5 1.1 - Záruka...str. 5 1.2 - Záruční list (zaslaný

Více

Třístupňové hořáky na těžký topný olej

Třístupňové hořáky na těžký topný olej Vladislav Šlitr - GFE Provozovna: Obránců Míru 132, 503 02 Předměřice n.l. Tel: 495 581 864, Fax: 495 582 045 Autorizovaný dovozce pro Českou a Slovenskou republiku Třístupňové hořáky na těžký topný olej

Více

UNICLEAN sl. Mycí a dezinfekční automat pro laboratoře. chráníme zdraví lidí

UNICLEAN sl. Mycí a dezinfekční automat pro laboratoře. chráníme zdraví lidí UNICLEAN sl Mycí a dezinfekční automat pro laboratoře Flexibilní řešení zaměřené na produktivitu, konfigurovatelné příslušenství pro optimální výsledek mytí... chráníme zdraví lidí MMM Group BMT Medical

Více

Typový list. Technická specifikace:

Typový list. Technická specifikace: Albert E. 120 Vario Výkonnost (1) 1,10-2,25 1,00-2,10 0,90-1,95 0,95-1,80 m 3 /min Pracovní přetlak 6,0 7,0 8,0 9,0 bar Minimální pracovní přetlak 6,0 bar Maximální pracovní přetlak 9,0 bar Jmenovitý výkon

Více

CONDAIR GS ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ TAKÉ TOPÍ! Vysoce efektivní se zemním plynem

CONDAIR GS ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ TAKÉ TOPÍ! Vysoce efektivní se zemním plynem Parní zvlhčovač vzduchu s plynovým provozem ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ TAKÉ TOPÍ! Vysoce efektivní se zemním plynem CONDAIR GS IZOTERMICKÉ ZVLHČOVÁNÍ ADIABATICKÉ ZVLHČOVÁNÍ ODPAŘOVACÍ CHLAZENÍ VYTVÁŘENÍ

Více

W&H Nordic, Sweden Tel: +46 8 44 58 830 Fax: +46 8 44 58 833 office@whnordic.se

W&H Nordic, Sweden Tel: +46 8 44 58 830 Fax: +46 8 44 58 833 office@whnordic.se WEHADENT Austria, Salzburg Tel: +43 662 87 62 43 Fax: +43 662 88 24 72 office@wehadent.at W&H Deutschland, Laufen/Obb Tel: +49 8682 89 67-0 Fax: +49 8682 89 61 11 office.de@wh.com W&H CH AG, Uster Tel:

Více

K O R O Z N Í Z K O U Š K Y. Zkoušky solnou mlhou a zkoušky v proměnlivých klimatech CORROCOMPACT 612/614/616 CORROTHERM 610/610 E

K O R O Z N Í Z K O U Š K Y. Zkoušky solnou mlhou a zkoušky v proměnlivých klimatech CORROCOMPACT 612/614/616 CORROTHERM 610/610 E Vážení obchodní přátelé, Na následujících stránkách naleznete krátké popisy našich produktů určených k provádění zkoušek odolnosti vůči korozi. Železné a neželezné kovy jsou vždy vystaveny působení nepříznivých

Více

People have Priority. Sterilizace, hygiena a péče

People have Priority. Sterilizace, hygiena a péče People have Priority Sterilizace, hygiena a péče Hygiena na nejvyšší úrovni Sterilizace, hygiena a péče na předním místě ve stomatologické praxi! Společnost W&H nabízí kompletní řešení pro sterilizaci

Více

Zabierzów, POLAND 20 January, 2001

Zabierzów, POLAND 20 January, 2001 R Návod k použití Ambulantní systém monitorování krevního tlaku HolCARD CR-06 0197 EN ISO 9001 EN 46001 MDD EN ISO 14001 Zabierzów, POLAND 20 January, 2001 EDITION I GRATULUJEME Jsme rádi, že jste si vybrali

Více

Stolní odporové svařovací lisy a bodové svářečky, 16 150 kva

Stolní odporové svařovací lisy a bodové svářečky, 16 150 kva Stolní odporové svařovací lisy a bodové svářečky, 1 0 kva 215 1 213 2 3 Stolní odporové bodové svářečky a svařovací lisy 1 0 kva (při %) Odporové bodové svářečky a svařovací listy Tecna řady 21 jsou vhodné

Více

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE DEHUMID TECHNICKÁ SPECIFIKACE

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE DEHUMID TECHNICKÁ SPECIFIKACE MOBILNÍ ODVLHČOVAČE DEHUMID TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz Internet:

Více

Multi Sentry TT, MST 10-20 kva

Multi Sentry TT, MST 10-20 kva Multi Sentry TT, MST 10-20 kva Topologie VFI (Voltage and frequency Independent) Výkonová řada: 10, 15 a 20 kva (3/3f) Rozsah výkonů od 10 kva až do 120 kva. Malá instalační plocha Vysoká účinnost až do

Více

Eurotest XA - špičkový profesionální multifunkční přístroj s řadou funkcí pro provádění revizí dle požadavků ČSN 332000-6-61

Eurotest XA - špičkový profesionální multifunkční přístroj s řadou funkcí pro provádění revizí dle požadavků ČSN 332000-6-61 Eurotest XA - špičkový profesionální multifunkční přístroj s řadou funkcí pro provádění revizí dle požadavků ČSN 332000-6-61 Použití: Měření spojitosti Zkratový proud > 200 ma. Měření probíhá s automatickým

Více

pístové dávkovací čerpadlo FEDOS E / DX Dávkovací čerpadlo FEDOS E / DX stav 03.2009 strana A7.01

pístové dávkovací čerpadlo FEDOS E / DX Dávkovací čerpadlo FEDOS E / DX stav 03.2009 strana A7.01 Všeobecně Pístová dávkovací čerpadla série FEDOS E / DX v sobě kombinují dlouhodobě osvědčené vlastnosti čerpadel řady FEDOS s nejnovějšími požadavky v oblasti dávkovací techniky. Výhody pístových dávkovacích

Více

CHLAZENÍ VAŘENÍ. Katalog domácích spotřebičů

CHLAZENÍ VAŘENÍ. Katalog domácích spotřebičů CHLAZENÍ VAŘENÍ Katalog domácích spotřebičů CHLAZENÍ Technologie ROMO A+++ (Úsporné a kvalitní) Spotřeba energie je u chladniček nejdůležitějším parametrem. Chladnička spotřebovává nejvíce elektřiny v

Více

Detektor netěsností vodovodních instalací SEPP- Safe

Detektor netěsností vodovodních instalací SEPP- Safe Detektor netěsností vodovodních instalací SEPP- Safe Určen pro montáž do instalace pitné vody Upozornění: Před montáží a uvedením do provozu si prosím přečtěte návod na montáž a provozní pokyny! Návod

Více

Chladničky a mrazničky pro komerční použití 2009

Chladničky a mrazničky pro komerční použití 2009 Pro každou potřebu správnou informaci Víno speciál prezentuje rozsáhlou nabídku přístrojů Vinidor, temperovaných a klimatizovaných chladniček na víno. Chladničky a mrazničky pro komerční použití 29 Víno

Více

Provádí měření s proudem o frekvenci 128 Hz, který je velmi odolný vůči rušení od 50 Hz napájecích systémů.

Provádí měření s proudem o frekvenci 128 Hz, který je velmi odolný vůči rušení od 50 Hz napájecích systémů. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Měřič zemního odporu MRU-105 Obj. číslo: 106001369 Výrobce: SONEL S. A. Popis Provádí měření s proudem o frekvenci 128 Hz, který je velmi odolný vůči rušení

Více

2 THETA Analytical standards and equipment

2 THETA Analytical standards and equipment 2 THETA Analytical standards and equipment 2 THETA ASE s.r.o., Jasná 307, 735 62 Český Těšín, CZ Tel/Fax: 55 732 122/224, 601 33 655 2theta@2theta.cz www.2theta.cz Sušárny SL Příklady použití: Zkoušení

Více

BakerLux. Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK. BakerLux konvektomaty 4-5. Technologie 6-7

BakerLux. Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK. BakerLux konvektomaty 4-5. Technologie 6-7 BakerLux Česky BakerLux Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK BakerLux konvektomaty 4-5 10, 6 plechů- 16 plechů Technologie 6-7 AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Baking Essentials 600x400 Pece 8-9 Doplňkové

Více

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ?

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? Trávník pro radost Pomoc při výběru sekačky na trávu KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? 1. JAK VELKÝ TRÁVNÍK CHCETE SEKAT? Na obrázku napravo zjistíte, která sekačka nejlépe odpovídá velikosti vašeho

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

MK800. Signalizační a testovací panel

MK800. Signalizační a testovací panel Signalizační a testovací panel MK800 s pouzdrem pro montáž na desku Vlastnosti Zobrazení pracovních a chybových z monitorovacích systémů firmy BENDER Podsvětlený LC displej s textovým menu (4x 20 znaků,

Více

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz

Více

Kotel na dřevní štěpku

Kotel na dřevní štěpku Kotel na dřevní štěpku 20 - Kvalita je náš úspěch... Firma HERZ Armaturen Ges.m.b.H., založena v roce 1896 disponuje víc jak 110 letou historií působení na trhu. HERZ Armaturen Ges.m.b.H. má v Rakousku

Více

Výrobková řada společnosti Sibilia je rozdělena do jednotlivých sérií dle typu využití a dle výkonu:

Výrobková řada společnosti Sibilia je rozdělena do jednotlivých sérií dle typu využití a dle výkonu: PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE Společnost S. U. P. spol. s r. o. je výhradním dovozcem speciálních průmyslových vysavačů značky Sibilia v České a Slovenské republice. Tyto výjimečně výkonné stroje patří mezi celosvětovou

Více

Přečerpávací stanice Aqualift F

Přečerpávací stanice Aqualift F Přečerpávací stanice Aqualift F Pro soukromé a průmyslové odstraňování odpadních vod www.kessel.cz KESSELsnazší plánování Funkce rychlého hledání Zadáním čísla výrobku nebo vyhledávacího slova na www.kessel.com

Více

KONDENZAČNÍ KOTLE. Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP

KONDENZAČNÍ KOTLE. Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP KONDENZAČNÍ KOTLE Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP 05.2016 Flexibilní, velmi úsporný kotel Murelle ErP je řada kompaktních kondenzačních kotlů, představující jedinečný design a kompletní elektronické

Více

Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody

Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Vyberte si kondenzační kotel Tiger Condens s vestavěným zásobníkem teplé vody

Více

Green&clean průchozí myčky

Green&clean průchozí myčky Profesionální myčky Electrolux jsou vyráběny pro zákazníky s nejvyššími nároky na výkonné, ekologické, ekonomické a ergonomické řešení mycích provozů. Kompletní sortimentní nabídka zahrnuje myčky skla,

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

SIGMATEST 2.069. Přenosný vířivoproudý přístroj pro měření elektrické vodivosti všech neželezných kovů.

SIGMATEST 2.069. Přenosný vířivoproudý přístroj pro měření elektrické vodivosti všech neželezných kovů. SIGMATEST 2.069 Přenosný vířivoproudý přístroj pro měření elektrické vodivosti všech neželezných kovů. Určování fyzikálních a technologických vlastností materiálů Sledování stavu vysoce namáhaných dílů

Více

Solární kondenzační centrála s vrstveným zásobníkem 180 litrů PHAROS ZELIOS 25 FF

Solární kondenzační centrála s vrstveným zásobníkem 180 litrů PHAROS ZELIOS 25 FF Solární centrála s vrstveným zásobníkem 180 litrů PHAROS ZELIOS 25 FF teplo pro všechny OVLÁDACÍ PRVKY KOTLE 1 multifunkční LCD displej 2 tlačítko ON/OFF 3 otočný volič TEPLOTY TOPENÍ + MENU 4 MODE volba

Více

LEK-14 verze 2 Kyslíkové koncentrátory pro použití s rozvody medicinálních plynů

LEK-14 verze 2 Kyslíkové koncentrátory pro použití s rozvody medicinálních plynů LEK-14 verze 2 Kyslíkové koncentrátory pro použití s rozvody medicinálních plynů Tento pokyn nahrazuje pokyn LEK-14 verze 1 s platností od 25.3.2013. Kyslík 93% dodávaný do rozvodných systémů plynů pro

Více

People have Priority. Sterilizace, hygiena a péče

People have Priority. Sterilizace, hygiena a péče People have Priority Sterilizace, hygiena a péče Hygiena na nejvyšší úrovni Sterilizace, hygiena a péče Sterilizace, hygiena a péče na předním místě ve stomatologické praxi! Společnost W&H nabízí kompletní

Více

ChefLux Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Cooking Essentials GN 1/1 konvektomaty

ChefLux Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Cooking Essentials GN 1/1 konvektomaty ChefLux Česky ChefLux Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie 4-7 AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Cooking Essentials GN 1/1 konvektomaty 8 Doplňkové vybavení a příslušenství 9 Technické detaily

Více

QAW910. Prostorová jednotka. Synco living

QAW910. Prostorová jednotka. Synco living 2 703 Synco living Prostorová jednotka QAW910 Bezdrátová prostorová jednotka Rádiová komunikace protokolem KNX RF (868 MHz, obousměrně) Ovládání a zobrazení funkcí vytápění místnosti Snímání prostorové

Více

Kyslíkové koncentrátory pro použití s rozvody medicinálních plynů

Kyslíkové koncentrátory pro použití s rozvody medicinálních plynů LEK-14 Kyslíkové koncentrátory pro použití s rozvody medicinálních plynů Platnost od: 15.1.2009 Kyslíkem obohacený vzduch (dále jen KOV) dodávaný do rozvodných systémů plynů pro medicinální účely ve zdravotnických

Více

KOMPAKTNÍ A RYCHLÝ STERILIZÁTOR PRO VAŠI LABORATOŘ. STERILIZACE TESTOVÁNÍ MATERIÁLŮ ŽIVNÁ MÉDIA. Praktické pro každý den. www.unipro-alpha.

KOMPAKTNÍ A RYCHLÝ STERILIZÁTOR PRO VAŠI LABORATOŘ. STERILIZACE TESTOVÁNÍ MATERIÁLŮ ŽIVNÁ MÉDIA. Praktické pro každý den. www.unipro-alpha. » KOMPAKTNÍ A RYCHLÝ STERILIZÁTOR PRO «VAŠI LABORATOŘ. STERILIZACE TESTOVÁNÍ MATERIÁLŮ ŽIVNÁ MÉDIA www.unipro-alpha.com Praktické pro každý den. RYCHLÁ PŘÍPRAVA VE 3 KROCÍCH NAPLNĚNÍ Velký užitečný objem

Více

Vynikající výkon a kvalita

Vynikající výkon a kvalita Vynikající výkon a kvalita PIXMA pro práci Průvodce řadou www.canon.cz/pixma Produktivita Optimalizujte své pracovní postupy ušetříte čas a peníze Vyberte si z řady stylových inkoustových tiskáren, jež

Více

Správná volba pro každého

Správná volba pro každého Nový nástěnný plynový kondenzační kotel Wolf FGB Správná volba pro každého NOVINKA ROKU 2016 kombinovaná zapalovací a ionizační elektroda průhledítko pro kontrolu plamene vestavěný odvzdušňovací ventil

Více

Multifunkční tlakové pánve - UET-G (S)

Multifunkční tlakové pánve - UET-G (S) Varné kotle a pánve Electrolux ThermaLine řady THERMETIC jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně.

Více

ECOLINE. Agregát pro servis olejů UM 045 / UMP 045 / UMPC 045

ECOLINE. Agregát pro servis olejů UM 045 / UMP 045 / UMPC 045 Agregát pro servis olejů ECOLINE UM 045 / UMP 045 / UMPC 045 Jednoduché plnění, čištění a přečerpávání Ergonomicky nepřekonatelný, optimální manipulace Vysoký filtrační výkon Možnost vybavení přenosným

Více

VICTRIX EXA ErP Závěsné kondenzační kotle

VICTRIX EXA ErP Závěsné kondenzační kotle VICTRIX EXA ErP Závěsné kondenzační kotle MODELOVÁ ŘADA VICTRIX EXA ErP Závěsné plynové kondenzační kotle Topné a s průtokovým ohřevem teplé užitkové vody MODERNÍ VZHLED, VYSOKÁ ÚČINNOST, JENODUCHÁ OBSLUHA

Více

VD4. Vakuové vypínače vysokého napětí 12 25 kv 630 2500 A 16 40 ka

VD4. Vakuové vypínače vysokého napětí 12 25 kv 630 2500 A 16 40 ka VD4 Vakuové vypínače vysokého napětí 12 25 kv 630 2500 A 16 40 ka POPIS VÝBĚR A OBJEDNÁNÍ VYPÍNAČŮ VÝBĚR A OBJEDNÁNÍ VYPÍNAČŮ CELKOVÉ ROZMĚRY ELEKTRICKÉ SCHÉMA ZAPOJENÍ 3 11 43 47 65 1 2 3 4 5 1 2 POPIS

Více

PROFiTEST C Přístroj pro revize elektrických zařízení podle DIN VDE 0100, ČSN 331500, ČSN 332000-6-61 a ČSN EN 61557

PROFiTEST C Přístroj pro revize elektrických zařízení podle DIN VDE 0100, ČSN 331500, ČSN 332000-6-61 a ČSN EN 61557 3-349-075-14 16/8.14 Ověřování vlastností proudových chráničů (FI) Měření dotykového napětí bez vybavení proudového chrániče proudem v úrovni 1/3 jmenovitého vybavovacího rozdílového proudu, s automatickým

Více

PIZZA PECE PIZZA PECE

PIZZA PECE PIZZA PECE snack... 69... 70 Hnětače těsta... 72 Vyvalovačky těsta... 74 Lisy na těsto... 75 Příslušenství... 75 Nářadí na pizzu... 76 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační 67 V naší široké nabídce elektrických

Více

Bluetooth Smart ph elektroda

Bluetooth Smart ph elektroda Bluetooth Smart ph elektroda edge blu se dodává s profesionální ph sondou, která komunikuje přes Bluetooth Smart (Bluetooth 4.0). Bluetooth Smart technologie je energeticky účinná, zajišťující nízkou spotřebu

Více

SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE

SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz Internet:

Více

Azteca A-669 Specifikace přístroje

Azteca A-669 Specifikace přístroje Popis přístroje Azteca A-669 je plně automatický parní sterilizátor s rychlými frakčními vakuovými cykly na začátku i konci sterilizačního Tento přístroj je vybaven výkonným elektrickým vyvíječem syté

Více

Fritézy na podestavbě (EL)

Fritézy na podestavbě (EL) Řada Electrolux XP700 nabízí více jak 100 modelů varných zařízení pro profesionální použití, jejichž kvalitní konstrukce garantuje nejvyšší úroveň výkonu ve své třídě, spolehlivost, energetické úspory.

Více

Příloha č. 7 Požadovaná technická specifikace technologií obsažených v PD a výkazu výměr

Příloha č. 7 Požadovaná technická specifikace technologií obsažených v PD a výkazu výměr Příloha č. 7 Požadovaná technická specifikace technologií obsažených v PD a výkazu výměr Tato specifikace je nedílnou součástí zadávací dokumentace pro výběrové řízení Stavby pro chov skotu zadavatele

Více

AUTOMATICKÉ ZAŘÍZENÍ KD 20 PRO ZKOUŠKY MRAZUVZDORNOSTI A POVRCHOVÉ ODOLNOSTI STAVEBNÍCH MATERIÁLŮ VŮČI MRAZU DLE ČSN A EN

AUTOMATICKÉ ZAŘÍZENÍ KD 20 PRO ZKOUŠKY MRAZUVZDORNOSTI A POVRCHOVÉ ODOLNOSTI STAVEBNÍCH MATERIÁLŮ VŮČI MRAZU DLE ČSN A EN EKOFROST S.R.O. Dolní novosadská 43, 779 00 Olomouc, www.ekofrost.cz AUTOMATICKÉ ZAŘÍZENÍ KD 20 PRO ZKOUŠKY MRAZUVZDORNOSTI A POVRCHOVÉ ODOLNOSTI STAVEBNÍCH MATERIÁLŮ VŮČI MRAZU DLE ČSN A EN - 2-1. Popis

Více

Automobily. 447 T Kód 04470101. Univerzální demontážní

Automobily. 447 T Kód 04470101. Univerzální demontážní 447 T Kód 04470 Univerzální demontážní zařízení na tlumiče K č 45.65 Kč 7.5 SAMOSTŘEDÍCÍ SYSTÉM Dvě horní ramena se přizp ůsobí také kuželovým a nevyrovnaným pružinám stlačením nezávislým na rozložení

Více

Origo Mig C3000i/L3000i & Origo Feed L3004

Origo Mig C3000i/L3000i & Origo Feed L3004 Origo Mig C3000i/L3000i & Origo Feed L3004 Výkonné MIG zdroje s funkcí QSet - stabilní oblouk pro všechny aplikace Svařovací zdroje pro profesionální využití pro aplikace do 300A Zdroje Origo TM Mig C3000i

Více

Chladničky a mrazničky pro komerční použití. Pro každou potřebu správnou informaci. Kvalita pro profesionály

Chladničky a mrazničky pro komerční použití. Pro každou potřebu správnou informaci. Kvalita pro profesionály Pro každou potřebu správnou informaci Chladničky a mrazničky pro komerční použití Víno speciál prezentuje rozsáhlý program přístrojů Vinidor, temperovaných a klimatizovaných chladniček na víno. DRINKS

Více

možnost zapojení do kaskád kompaktní rozměry vysoce ekologický provoz provedení v designu nerez

možnost zapojení do kaskád kompaktní rozměry vysoce ekologický provoz provedení v designu nerez Třída NOx 5 Kotle jsou určeny pro vytápění objektů s tepelnou ztrátou do 14 kw. Ohřev teplé vody (TV) je řešen variantně v zabudovaném či v externím zásobníku. Ideální pro vytápění a ohřev TV v bytech.

Více

BakerLux. Efektivní. Ve všech sm rech. REJST ÍK. Technologie 4-7. Pece 600x400 8 Dopl kové vybavení a p íslušenství 9 Technické detaily 10 Funkce 11

BakerLux. Efektivní. Ve všech sm rech. REJST ÍK. Technologie 4-7. Pece 600x400 8 Dopl kové vybavení a p íslušenství 9 Technické detaily 10 Funkce 11 BakerLux esky BakerLux Efektivní. Ve všech sm rech. REJST ÍK Technologie 4-7 AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Baking Essentials Pece 600x400 8 Dopl kové vybavení a p íslušenství 9 Technické detaily 10

Více

Vistop TM 63, 100, 125, 160 A

Vistop TM 63, 100, 125, 160 A Vistop TM 63,, 125, 160 A Vistop TM 63,, 125, 160 A vypínače s viditelným rozpojením kontaktů DIN CE bold 14/14 mezery 0/0,5 příslušenství DIN CE bold 14/14 mezery 0/0,5 225 15 223 18 Technické charakteristiky

Více

Kondenzační plynové kotle

Kondenzační plynové kotle Kondenzační plynové kotle Primární výměník z nerez oceli: spolehlivost Snadná obsluha díky ovládacímu panelu vybavenému ručními ovladači, elektronickým displejem a multifunkčními kontrolkami Možnost připojení

Více

ZAŘÍZENÍ PRO ZDRAVOTNICTVÍ

ZAŘÍZENÍ PRO ZDRAVOTNICTVÍ ZAŘÍZENÍ PRO ZDRAVOTNICTVÍ Hlubokomrazicí pultové mrazničky Hlubokomrazicí skříně Chladicí skříně ZAŘÍZENÍ PRO ZDRAVOTNICTVÍ 14 Hlubokomrazicí pultové mrazničky NEW NOVÉ MODELY VT 206, VT 207 STATICKÉ

Více

HART převodník typ 3780

HART převodník typ 3780 HART převodník typ 3780 Použití Jednočinný nebo dvojčinný polohovací regulátor pro montáž na pneumatické polohovací přístroje s elektrickou řízenou veličinou v rozsahu 4 až 20 ma, pro jmenovité zdvihy

Více

Sušicí zařízení ESAB. Sušicí skříň PK 1. Sušicí zařízení PK 5. Sušicí skříň SK 40

Sušicí zařízení ESAB. Sušicí skříň PK 1. Sušicí zařízení PK 5. Sušicí skříň SK 40 Sušicí zařízení ESAB Sušicí skříň PK 1 PK 1 je lehká a praktická skříň na suché skladování elektrod. Lze ji snadno přenášet a má skladovací teplotu přibližně 100 C. Topný článek vede shora dolů a nahoře

Více

Strana 1 (celkem 11) - 1 -

Strana 1 (celkem 11) - 1 - Strana 1 (celkem 11) - 1 - Středoškolská technika 2012 Setkání a prezentace prací středoškolských studentů na ČVUT Výroba a zapojení výukového panelu bezpečnostních technologií ZOUL Antonín - 1 - Strana

Více

Výrobní program. Číslicové indikace polohy Typová řada ND 500

Výrobní program. Číslicové indikace polohy Typová řada ND 500 Výrobní program Číslicové indikace polohy Typová řada ND 500 Září 2007 Číslicové indikace polohy Typová řada ND 500 Univerzální číslicová indikace polohy HEIDENHAIN je správným řešením pro obráběcí stroje,

Více

THERM 20 LXZE.A 5, TLXZE.A 5 THERM 28 LXZE5.A, TLXZE5.A THERM 28 LXZE10.A, TLXZE10.A

THERM 20 LXZE.A 5, TLXZE.A 5 THERM 28 LXZE5.A, TLXZE5.A THERM 28 LXZE10.A, TLXZE10.A 0 LXZE.A, TLXZE.A a LXZE.A, TLXZE.A a LXZE0.A, TLXZE0.A 0 LXZE.A, TLXZE.A LXZE.A, TLXZE.A LXZE0.A, TLXZE0.A TŘÍDA NOx Kotle jsou určeny pro vytápění objektů s tepelnou ztrátou do 0 popř. kw. Ohřev teplé

Více

Ultrazvukové přístroje Suma všech možností

Ultrazvukové přístroje Suma všech možností Ultrazvukové přístroje Suma všech možností Elektronická regulace času a teploty Autostart na základě teploty / předvolby teploty Výkonové oscilační systémy Keramické topné těleso s ochranou proti chodu

Více