Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE."

Transkript

1 Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE." 1. Provedeme kontrolu webové stránky a SEO analýzu 2. Zjistíme, jak si stránky na internetu konkurenčně stojí 3. Doporučíme aktualizace, vylepšení a možné způsoby zvýšení návštěvnosti Webová prezentace by měla být nástrojem k Vašemu úspěchu, ať podnikáte v jakémkoliv oboru. Nebojte se velikosti jiných. Zaútočte na jejich pozice. A na internetu se Vám to může podařit. Prostředí a tvorba webových stránek prochází neustále dalšími a dalšími proměnami a vývojem a je zapotřebí jít neustále s dobou a být krok před agresivní konkurencí. Jsme zde proto, abychom, učinili Vaše stránky co nejlépe nalezitelnými a úspěšnými. To znamená takovými, aby byly co nejrychleji a nejsnáze nalezeny těmi, kteří hledají Vás a Vaše výrobky a služby. Jen tak docílíte vyšší návštěvnosti a úspěchu ve Vašem podnikání.

2 Analýza prezentace: "on-page faktory " On-page faktory se nachází na stránce a jsou s ní přímo spojeny. Autor stránky může tyto faktory přímo ovlivnit. Mezi on-page faktory patří (zdrojový kód stránky): TITLE - Titulky jednotlivých stránek Titulek stránky - Chybí titulek stránky. Doporučujeme titulek, který bude správně popisovat obsah konkrétní stránky a jeho délka bude maximálně 70 znaků. Titulek by měl obsahovat klíčová slova. DOPORUČENÍ: DOPORUČUJEME DOPLNIT DESCRIPTION - Popisek stránky Popis stránky není vyplněný. DOPORUČENÍ: DOPLNIT POPISY (DESCRIPTION), POPISY VIDÍ POTENCIÁLNÍ ZÁKAZNÍK PO VYHLEDÁNÍ, MĚLY BY HO ZAUJMOUT, ABY NA VÁS KLIKNUL, NAPŘ. MÁME AKCE, MÁME NÍZKÉ CENY APOD. MĚL BY OBSAHOVAT KLÍČOVÁ SLOVA. KEYWORDS - Klíčová slova Klíčová slova nejsou definována. DOPORUČENÍ: KLÍČOVÝCH SLOV MÁ BÝT MAX. 10 NA JEDNU STRÁNKU, DŮLEŽITÁ INFORMACE PRO UMÍSTĚNÍ STRÁNKY NA KLÍČOVÁ SLOVA VE VYHLEDÁVAČÍCH SEZNAM.CZ A GOOGLE.CZ Jazykové kódování stránky Aby seznam.cz zařadil Vaši prezentaci do svého vyhledávání, musí být stránky napsány v jednom ze tří jazykových kódování: iso , windows-1250 a utf-8. Neznámé nebo špatně vyplněné kódování. Seznam správně indexuje stránky s kódováním iso , windows-1250 nebo utf-8. Změnte znakovou sadu na jednu z uvedených. Ukázka řešení: <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8"> DOPORUČUJEME DOPLNIT DO ZDROJOVÉHO KÓDU DOPLNIT INFORMACI ROBOTS - Informace pro roboty Soubor robots.txt neexistuje. DOPORUČUJEME: DOPLNIT INFORMACI PRO ROBOTY SOUBOR robots.txt

3 MAPA STRÁNEK - navigace stránek pro roboty Soubor SITEMAP chybí DOPORUČENÍ: PŘIDAT STRUKTURA URL - tvar URL - tzv. hezké URL cesty URL adresy jsou v optimálním tvaru pro vyhledávače. + VPOŘÁDKU VELIKOST STRÁNKY + Zdrojový kód má optimální velikost (0.32 KB). + VPOŘÁDKU NADPISY (h1,h2,h3, ) Stránka neobsahuje nadpis H1. DOPORUČUJEME: PŘIDAT S KLÍČOVÝMI SLOVY - Stránka neobsahuje nadpisy H2,H3,H4,H5,H6 - Stránka není dostatečně členěná do odstavců. - Na stránkách je velmi málo textu. DOPORUČENÍ: UPRAVIT A ROZŠÍŘIT TEXTY A UPRAVIT ODSTAVCE A PŘIDAT NADPISY VALIDITA STRÁNKY - Stránka je validní - + VPOŘÁDKU Analýza prezentace: "off-page faktory " Off-page faktory aneb ty, které není na rozdíl od on-page faktorů možné ovlivňovat přímo na vytvářené stránce. ZPĚTNÉ ODKAZY Zpětné odkazy jsou odkazy vedoucí na Vaše webové stránky. Čím více zpětných odkazů získáte, tím lépe pro Vás i pro Vaše stránky. Počet zpětných odkazů je jedním z faktorů ovlivňujících rank (tj. ukazatele kvality) webových vyhledávačů jako je například ukazatel Pagerank u vyhledávače Google.com, S-rank u vyhledávače Seznam.cz. Zohledňuje se ovšem nejen počet odkazů ale i kvalita (a relevantnost) odkazujících webů. - nalezeno pouze: Počet zpětných odkazů: 4 Počet odkazujících domén: 2 DOPORUČENO: REGISTRACE DO INTERNETOVÝCH VYHLEDÁVAČŮ REGISTRACE DO INTERNETOVÝCH KATALOGŮ Registrace do katalogů je nejjednodušší způsob, jak získáte nové zákazníky, vyšší návštěvnost a kvalitní zpětné odkazy. Díky zápisům v katalozích se zvýší hodnocení vašeho webu. Tím dosáhnete lepších pozic ve vyhledávačích, jako jsou Seznam, Google a další.

4 DOPORUČENO: REGISTRACE DO INTERNETOVÝCH KATALOGŮ S NEJVYŠŠÍM RANKEM MINIMÁLNĚ 100 KATALOGŮ PR ČLÁNKY PR články slouží k propagaci vaší firmy či služby. Obsahují klíčová slova se zpětnými odkazy, díky kterým se zvýší pozice vašich stránek ve výsledcích vyhledávačů, jako jsou například google.com, seznam.cz a jím podobné. DOPORUČENO: PR články VLOŽIT MINIMÁLNĚ NA TŘI PR WEBY POKUD MOŽNO PRAVIDELNĚ Aktuální hodnoty prezentace Hodnocení stránek dle vyhledávačů Seznam.cz a Google.cz RANK STRÁNEK Pagerank: 0/10 pro google.cz S-rank: 1/10 pro seznam.cz DOPORUČENÍ: HODNOTY JSOU VELMI NÍZKÉ, ROZHODNĚ LZE ZVÝŠIT. DOPORUČUJEME ZVÝŠIT. Page Rank a S-rank a jejich hodnota je jeden z důležitých faktorů, kterým se určuje umístění webu na stránce výsledků vyhledávání. Pagerank testovaného webu je nižší než 3. Lepší optimalizací, získáním dostatečného počtu vhodných zpětných odkazů můžete tuto hodnotu navýšit. Pokud se nejedná o poměrně novou doménu (nový web), může takto nízká hodnota PageRank být znakem nedůvěryhodného či nekvalitního webu. S-Rank testovaného webu je nižší než 30. Pokud se jedná o web zaměřený na český trh, je tato hodnota velmi nízká. Pokud nejde o novou doménu (nový web), naznačuje tato hodnota špatně zaindexovaný, málo odkazovaný, málo navštěvovaný či nedůvěryhodný web. S-Rank můžete navýšit (potažmo získat) přidáním webu do katalogu Seznam.cz, získáním dostatečného počtu kvalitních zpětných odkazů Hodnocení stránek dle vyhledávačů Seznam.cz a Google.cz KLÍČOVÁ SLOVA SVATEBNÍ FOTOGRAF STRÁNKU NA KLÍČOVÉ SLOVO NELZE NA INTERNETU NALÉZT SEZNAM.CZ NENALEZEN MEZI PRVNÍMI 100 GOOGLE.CZ NENALEZEN MEZI PRVNÍMI 100

5 Analýza klíčových slov přímo ve webové prezentaci Nebyla nalezena žádná klíčová slova.!!! ŠPATNĚ Hledaná slova na webu svatební fotograf: nalezeno 0x (tag title nenalezen, tag description nenalezen, tag h1 nenalezen, tag h2 nenalezen, tag h3 nenalezen, tag h4 nenalezen, tag h5 nenalezen, tag h6 nenalezen) Doporučujeme Aktualizaci: Doporučujeme vylepšit web. Optimalizaci webu title, description, klíčová slova. Upravit texty a použít klíčová slova a prolinkování webu. V prohlížečí Mozzila Firefox Vám nefunguje MENU pokud přejdu do Galerie, nelze klikat na MENU- Je důležité, aby webová prezentace fungovala ve všech prohlížečích, jinak nefunkčnost odradí návštěvníky. Doporučujeme SEO optimalizaci: Vylepšit strategii klíčových slov uvnitř webové prezentace a vylepšit textový obsah hlavní stránky a podstránek. Vložit interní odkazy (tzv.prolinkování webu). Doplnit klíčová slova, na která webová prezentace ve vyhledávačích nevyjíždí. Do Description popisu doporučuji udání ceny, akce, nějakého Vašeho bonusu, který potenciálního zákazníka zaujme a on na Vás klikne. Doporučujeme Registrace do internetových katalogů: Je důležité mít kvalitní zpětné odkazy, které zvyšují i Váš RANK stránky a tím web posouvají ve vyhledávačích google a seznam na přední pozice. Jako doplněk je vhodná tvorba tzv.pr článků, které lze vkládat pravidelně na PR weby. PR článek obsahuje 3 zpětné odkazy na Váš web. To znamená, že každým vložením PR článku vzniknou na Váš web 3 zpětné odkazy. Doporučujeme Google Analytics ZDARMA: Analyzuje webovou prezentaci, získáte přehled o provozu na webu a efektivitě marketingu. Kromě Top listu je dobré mít v kódu i google analytics. Stačí se zaregistrovat a vygenerovat kód, který vložíme do Vašich stránek. Vytvoříme za Vás a pošleme přístupy. Google analytics je podrobnější a dozvíte se plno statistik a reakce na klíčová slova.

6 Ke každému webu doporučujeme Toplis a Google Analytics. DOPORUČENÍ PŘEPRACOVAT WEBOVOU PREZENTACI, UPOZORNĚTE VAŠEHO TVŮRCE STRÁNEK, ŽE JSOU CHYBOVÉ A JE POTŘEBA JE PŘEDĚLAT. PŘÍPADNĚ MŮŽEME NABÍDNOUT NAŠE SLUŽBY. DOPORUČENÍ REGISTRACE DO INTERNETOVÝCH KATALOGŮ A PSANÍ PR ČLÁNKŮ. POKUD MÁTE ZÁJEM O KVALITNÍ WEBOVOU PREZENTACI, COŽ BY SI VAŠE KVALITNÍ REFERENCE FOTOGRAFIÍ A FOCENÍ ZAJÍMAVÝCH AKCÍ ZASLOUŽILY, STEJNĚ TAK UMÍSTIT SE NA PŘEDNÍCH POZICÍCH VE VYHLEDÁVAČÍCH, NEVÁHEJTE MNE KONTAKTOVAT PRO KONKRÉTNÍ CENOVOU NABÍDKU. Základní pojmy SEO Search Engine Optimalization Optimalizace stránek pro vyhledávače SEF - Struktura URL tzv. pěkné adresy Google Analytics analyzuje webovou prezentaci, získáte přehled o provozu na webu a efektivitě marketingu Sitemaps napomáhá internetovým robotům vyznat se na webové stránce a zajišťuje, že robot projde úplně všechny stránky webu PageRank hodnocení podle Google S-rank hodnocení podle Seznam.cz Zpětný odkaz odkaz na Vaši stránku a tím zvýšení RANK hodnoty a lepší pozice ve vyhledávači Title titulek odkazu Description popis stránky Keywords klíčová slova Co je SEO? SEO neboli Search Engine Optimalization je optimalizace stránek pro vyhledávače. Zjednodušeně se jedná o konkrétní techniky zabývající se způsobem, jak umístit stránky na co nejlepší pozici ve vyhledávačích. Skutečním cílem SEO je nalezitelnost informací. Informace vždy hledají lidé. Vyhledávač je jen nástroj k jejich vyhledání. Výhody SEO Inzerent nehledá zákazníka, ale zákazník hledá inzerenta a to prostřednictvím vyhledávačů a internetových katalogů Efektivní pro dlouhodobě stálý přísun kvalitních návštěvníků Po počáteční SEO optimalizaci lze stálý přísun návštěvníků udržovat za nižší prostředky než např. internetovou reklamou Nevýhody SEO Výsledky se nedostaví ihned Nehodí se pro krátkodobé kampaně

Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE.

Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE. Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE." 1. Provedeme kontrolu webové stránky a SEO analýzu 2. Zjistíme,

Více

Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE.

Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE. Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE." 1. Provedeme kontrolu webové stránky a SEO analýzu 2. Zjistíme,

Více

SEO (optimalizace pro vyhledavače)

SEO (optimalizace pro vyhledavače) SEO (optimalizace pro vyhledavače) Lektor: Jiří Eder Obsah videosemináře Co je to SEO? Slovníček pojmů První internetové dokumenty Principy fungování Co se posuzuje Jak se vyhnout největším chybám SEO

Více

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk!

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Nabídka zpracování kvalitní webové prezentace za rozumnou cenu. Dobrý den, nabízíme Vám veškeré služby spojené jak s jednorázovým zřízením nové

Více

SEO OPTIMALIZACE PRO VYHLEDÁVAČE JEDNODUŠE

SEO OPTIMALIZACE PRO VYHLEDÁVAČE JEDNODUŠE Středoškolská technika 2011 Setkání a prezentace prací středoškolských studentů na ČVUT SEO OPTIMALIZACE PRO VYHLEDÁVAČE JEDNODUŠE Adama Kořenek Úvod Střední průmyslová škola elektrotechnická V Úžlabině

Více

JÁ DĚLÁM TO SEO DOBŘE,

JÁ DĚLÁM TO SEO DOBŘE, JÁ DĚLÁM TO SEO DOBŘE, JEN VYHLEDÁVAČE HO ZATÍM NEPOCHOPILY... Prezentace již nyní na http://wwww.eshopkonzultant.cz/ Ing. Jan Kalianko EshopKonzultant.cz KDO JSEM? Sledujte mě: Weby: http://www.eshopkonzultant.cz/

Více

SEO Audit a další úpravy www.stranka.cz KONTAKT. Bc. Martin Dřímal E-mail: info@seoskrz.cz Telefon: 736 510 069

SEO Audit a další úpravy www.stranka.cz KONTAKT. Bc. Martin Dřímal E-mail: info@seoskrz.cz Telefon: 736 510 069 2015 SEO Audit a další úpravy www.stranka.cz KONTAKT Bc. Martin Dřímal E-mail: info@seoskrz.cz Telefon: 736 510 069 Obsah On-page faktory...4 1. Technický stav stránek www.stranka.cz...4 2. Hodnocení on-page

Více

SEO analýza webu www.svitidla-osvetleni.com

SEO analýza webu www.svitidla-osvetleni.com SEO analýza webu www.svitidla-osvetleni.com Tento dokument obsahuje seznam zkoumaných nedostatků webu www.svitidlaosvetleni.cz z hlediska optimalizace stránek pro vyhledávače. Základní popis těchto nedostatků,

Více

CSS. SEO Search Engine Optimization (optimalizace pro vyhledávače)

CSS. SEO Search Engine Optimization (optimalizace pro vyhledávače) CSS SEO Search Engine Optimization (optimalizace pro vyhledávače) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marek Čechák. Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR. Název školy

Více

+420 271 752 042 info@h1.cz www.h1.cz

+420 271 752 042 info@h1.cz www.h1.cz SEO Optimalizace pro vyhledávače Jan Tichý +420 271 752 042 info@h1.cz www.h1.cz Cesty k dosahování cílů webu PPC Bannery E-mailing Přirozené výsledky Zpětné odkazy Silná značka Affiliate Offline reklama

Více

Search Engine Marketing jako základní kámen internetové propagace. František Štrupl, H1.cz

Search Engine Marketing jako základní kámen internetové propagace. František Štrupl, H1.cz Search Engine Marketing jako základní kámen internetové propagace František Štrupl, H1.cz Proč vyhledávače? Google to ví! Východiska Až 80 % návštěvníků webů chodí z vyhledávačů. Návštěvnost z vyhledávačů

Více

7. SEO Nástroje pro analýzu úspěšnosti. Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, FJFI, KFE, PINF 2008)

7. SEO Nástroje pro analýzu úspěšnosti. Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, FJFI, KFE, PINF 2008) 7. SEO Nástroje pro analýzu úspěšnosti Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, Obsah Terminologie Fáze SEO Strategie SEO Key Performance Indicator Analýza klíčových slov AdWords Google Analytics Google Webmaster

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU Platný od 1. 1. 2017 Komplexní Internetový marketing pod jednou střechou! Mít stránky krásně graficky zpracované, responsivní, plné funkcí usnadňující uživatelům

Více

vasedomena.cz SEO ANALÝZA WEBOVÝCH STRÁNEK (9. SRPNA 2017)

vasedomena.cz SEO ANALÝZA WEBOVÝCH STRÁNEK (9. SRPNA 2017) SEO ANALÝZA https://www. vasedomena.cz SEO ANALÝZA WEBOVÝCH STRÁNEK (9. SRPNA 2017) Tento report ukazuje stav vašich stránek z pohledu SEO. Po odstranění problematických míst se zlepší vaše umístění ve

Více

SEO Optimalizace pro vyhledávače

SEO Optimalizace pro vyhledávače Jan Tichý E-mail: tichy@h1.cz Twitter: @jantichy +420 271 752 042 info@h1.cz www.h1.cz Cesty k dosahování cílů webu PPC Bannery E-mailing Přirozené výsledky Zpětné odkazy Silná značka Affiliate Offline

Více

Analýza webových stránek andreaspctipps.de

Analýza webových stránek andreaspctipps.de Analýza webových stránek andreaspctipps.de Generovány na Září 17 2016 08:06 AM Skóre 40/100 SEO obsah Titulek andreaspctipps.de Délka : 17 Perfektní, váš titul obsahuje mezi 10 a 70 znaky. Popis Windows7,Windows,Excel,Pc

Více

Analýza pro úspěšné budování zpětných odkazů. Bubakasyn.cz

Analýza pro úspěšné budování zpětných odkazů. Bubakasyn.cz Analýza pro úspěšné budování zpětných odkazů Dobrý den, Připravili jsme pro Vás Analýzu pro úspěšné budování zpětných odkazů jejichž smyslem je nalézt dostupná relevantní místa, pro tyto odkazy a poskytnutí

Více

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj?

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Internetová populace v ČR 6 000 000 uživatelů internetu (největší procento 15 až 55 let) 5 000 000 používá Seznam (spíše starší) 4 500 000 používá

Více

SEO. Jarda Hlavinka Informační architekt internet. portálů

SEO. Jarda Hlavinka Informační architekt internet. portálů SEO Jarda Hlavinka Informační architekt internet. portálů Kapitola 0 - FAQ A ty seš jako kdo? Jaroslav Hlavinka (@neologyc) Informační architekt internetových projektů optimalizace všech služeb Seznam.cz

Více

1.1. SEO varianta BUDGET

1.1. SEO varianta BUDGET 1.1. SEO varianta BUDGET CENA SE URČUJE DLE MNOŽSTVÍ KLÍČOVÝCH SLOV V MĚSÍČNÍ OPTIMALIZACI - Jak jistě víte, SEO optimalizace zahrnuje mnoho činností, které se za účelem dosažení nejlepších výsledků mění

Více

SEO ANALÝZA Ukázka na reálných nonymizovan a ých datech

SEO ANALÝZA Ukázka na reálných nonymizovan a ých datech SEO ANALÝZA Ukázka na reálných anonymizovaných datech http:/ / www.vasweb.cz SEO AUDIT WEBOVÝCH STRÁNEK (4. ZÁŘÍ 2017) Tento report ukazuje stav vašich stránek z pohledu SEO. Po odstranění problematických

Více

Jak se orientovat ve světě ESTOFANu verze 3.0.3?

Jak se orientovat ve světě ESTOFANu verze 3.0.3? Jak se orientovat ve světě ESTOFANu verze 3.0.3? Systém ESTOFAN je určen pro administraci a editaci webových stránek, které jsou provozovány reklamní agenturou PANKREA. 1. Přihlášení Po objednávce a vytvoření

Více

Manuál pro obsluhu Webových stránek

Manuál pro obsluhu Webových stránek ResMaster Systems s.r.o. Truhlářská 1119/20, 110 00 Praha 1 Manuál pro obsluhu Webových stránek (Prosinec 2018) Jana Vítová, +420 225 388 130 2018 Obsah Úvod Webové stránky... 3 Slovník pojmů... 3 URL

Více

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION SEARCH ENGINE OPTIMIZATION Daniel Srb centrum holdings dobrý sluha, špatný pán Co je to SEO? zeptal jsem se vyhledávačů na totéž: je dnes základem úspěchu webových stránek patří k moderním oborům, bez

Více

19.5.2010 16:16. Datum: 14.5.2010 Zpracoval: Ing. Richard Ruibar

19.5.2010 16:16. Datum: 14.5.2010 Zpracoval: Ing. Richard Ruibar Datum: 14.5.2010 Zpracoval: Ing. Richard Ruibar Kvalita Vzhled v různých prohlížečích Podrobná kontrola vzhledu a funkčnosti v prohlížečích s podílem nad 1% Podrobná kontrola vzhledu a funkčnosti ve vybraných

Více

regalsistem.cz Analýza z hlediska SEO offpage webové prezentace

regalsistem.cz Analýza z hlediska SEO offpage webové prezentace Analýza z hlediska SEO offpage webové prezentace regalsistem.cz Autorem dokumentu je Michal Kuchař. V případě jakýchkoliv dotazů k obsahu dokumentu se neváhejte obrátit na email Obsah dokumentu Obsah ANALÝZA

Více

Analýza webových stránek webgay.net

Analýza webových stránek webgay.net Analýza webových stránek webgay.net Generovány na Srpen 16 2016 21:46 PM Skóre 51/100 SEO obsah Titulek web gay annonce, site annonce gay gratuit 100% rencontre avec tchat live gay France. Délka : 84 V

Více

Příloha: SEO analýza webové stránky www.takeplace.eu

Příloha: SEO analýza webové stránky www.takeplace.eu Příloha: SEO analýza webové stránky www.takeplace.eu 1 Zevrubný pohled na webovou stránku Webová prezentace TakePlace na adrese www.takeplace.eu je velmi kvalitně provedena. Nebude potřeba provést žádné

Více

1. Úvod Co je to SEO Grafické hodnocení faktorů 4

1. Úvod Co je to SEO Grafické hodnocení faktorů 4 Obsah 1. Úvod 4 1.1. Co je to SEO 4 1.2. Grafické hodnocení faktorů 4 2. Analýza klíčových slov 5 2.1. Relevantní klíčová slova pro vaše stránky 6 2.2. Vhodná struktura webu pro vaše stránky 7 2.2.1. Návrh

Více

CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING

CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING V třiceti hodinách našeho kurzu se podrobně seznámíte s těmito tématy: Modul č. 01: Úvod do digitálního marketingu Modul č. 02: Optimalizace pro vyhledávače (SEO)

Více

Webové prezentace a aplikace. Autor: Ing. Jan Nožička SOŠ a SOU Česká Lípa VY_32_INOVACE_1132_Webové prezentace a aplikace_pwp

Webové prezentace a aplikace. Autor: Ing. Jan Nožička SOŠ a SOU Česká Lípa VY_32_INOVACE_1132_Webové prezentace a aplikace_pwp Webové prezentace a aplikace Autor: Ing. Jan Nožička SOŠ a SOU Česká Lípa VY_32_INOVACE_1132_Webové prezentace a aplikace_pwp Název školy: Číslo a název projektu: Číslo a název šablony klíčové aktivity:

Více

Placená forma (adwords, sklik)

Placená forma (adwords, sklik) SEO optimalizace pro vyhledávače Obsah přednášky I. Proč je web důležitý, pokud chcete něco prodat (výrobky, služby) Druhy vyhledávačů Souvislosti Přístupnost Použitelnost Informační architektura Obsah

Více

Forum Media emarketing

Forum Media emarketing Forum Media Ing. Tomáš Posker, BA Petr Adamík Poski.com s.r.o. Červen 2010 Obsah Marketing v prostředí internetu Nástroje e-marketingu v praxi (případové studie) On-page a off-page faktory pro e-marketing

Více

Produktový ceník pro rok 2010

Produktový ceník pro rok 2010 Produktový ceník pro rok 2010 (platný od 1.6.2010 do odvolání) Veškeré ceny jsou uvedeny v Kč bez 20 % DPH Nebuďte jako ostatní, odlište se! corporate identity CORPORATE IDENTITY Vizuální firemní identita

Více

konzultační hodiny: středa od 9:45-11:15 (předem napsat email o konkrétním problému, který chcete konzultovat)

konzultační hodiny: středa od 9:45-11:15 (předem napsat email o konkrétním problému, který chcete konzultovat) konzultační hodiny: středa od 9:45-11:15 (předem napsat email o konkrétním problému, který chcete konzultovat) 1. přednáška - webové služby, jazyk HTML, editory pro úpravu HTML (15.10.09) 2. přednáška

Více

Maturitní otázka - optimalizace webových stránek

Maturitní otázka - optimalizace webových stránek Maturitní otázka - optimalizace webových stránek Optimalizace co se pod tímto pojmem skrývá? Co vlastně znamená pojem optimalizace webových stránek? Tento pojem zahrnuje více věcí. Často se jako optimalizace

Více

Tomáš Herout 13.12.2013 1

Tomáš Herout 13.12.2013 1 13.12.2013 1 Jmenuji se Tomáš Herout Působím jako: Lektor Projektový manažer Specialista na internetový marketing a SEO Copywriter a tvůrce reklamních kampaní Kodér a programátor (X)HTML, CSS, PHP Internetový

Více

www.ubytovani-levne.cz

www.ubytovani-levne.cz Představujeme vám katalog kvalitního ubytování Vážení partneři, katalog ubytovani-levne.cz je ambiciózní projekt, který na jednom místě sdružuje informace o ubytování v přímém napojení na tipy na výlety.

Více

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

SEO optimalizace Jiří Psota

SEO optimalizace Jiří Psota SEO optimalizace Jiří Psota Obsah přednášky Úvod Katalogy a vyhledávače Předpoklady pro optimalizaci Metody v SEO Temná strana SEO Na co si dávat pozor Ukázka realizace projektu Kdo se chce dozvědět více

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

Role informační architektury a optimalizace pro vyhledavače v online publikování

Role informační architektury a optimalizace pro vyhledavače v online publikování Role informační architektury a optimalizace pro vyhledavače v online publikování INFORUM 2004 Marek Prokop, PROKOP software s.r.o. http://www.prokopsw.cz Optimalizace pro vyhledavače vs. Informační architektura

Více

HLEDEJCENY.mobi. Obsah. Mobilní verze e-shopu. Důvody instalace

HLEDEJCENY.mobi. Obsah. Mobilní verze e-shopu. Důvody instalace Obsah HLEDEJCENY.mobi Mezi Vodami 1952/9 e-mail: info@hledejceny.cz HLEDEJCENY.mobi... 1 Mobilní verze e-shopu... 1 Důvody instalace... 1 Výhody... 2 Co je k mobilní verzi potřeba... 2 Objednávka služby...

Více

SEM, SEO a PPC? Kouzelné formulky?

SEM, SEO a PPC? Kouzelné formulky? SEM, SEO a PPC? Kouzelné formulky? SEM, SEO a PPC? Kouzelné formulky? Ale ne! Základní situace Až 80 % návštěvníků webů přichází z vyhledávačů. Světové vyhledávače odpoví na miliardy dotazů denně. Návštěvnost

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem

Více

NÁVOD NA PRÁCI S KATALOGEM CKAN. Vzniklo v rámci výzkumného grantu Sémantické propojování dat ve veřejné správě IG407011

NÁVOD NA PRÁCI S KATALOGEM CKAN. Vzniklo v rámci výzkumného grantu Sémantické propojování dat ve veřejné správě IG407011 NÁVOD NA PRÁCI S KATALOGEM CKAN Vzniklo v rámci výzkumného grantu Sémantické propojování dat ve veřejné správě IG407011 Prohlížení CKAN datasetů 1. Otevřete si http://cz.ckan.net 2. Do pole Vyhledat data

Více

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI AZ Media = internet marketing, internetová prezentace, internetový obchod, SEO optimalizace, PPC kampaně a vše pro Vaše zviditelnění a prosazení reklamy na internetu. Naše společnost

Více

Jak rozběhnout SEO pro malou cestovku

Jak rozběhnout SEO pro malou cestovku Jak rozběhnout SEO pro malou cestovku Roman Cikryt, Optifor www.optifor.cz Jak rozběhnout SEO Optifor Specializace: SEO, výroba webů a eshopů Reference: Czech Airlines, Ministerstvo zdravotnictví, ŠkoFIN,...

Více

Dozvíte se mimo jiné, jak přinutit internetový vyhledávač, aby našel přesně to, co potřebujete.

Dozvíte se mimo jiné, jak přinutit internetový vyhledávač, aby našel přesně to, co potřebujete. Rychlokurz vyhledávání na internetu aneb Jak co nejrychleji napsat domácí úkol Přednáška na Celostátním setkání mládeže v Táboře 14.8.2007 Vypracovat domácí úkol, esej či seminární práci, najít odpovědi

Více

- příručka pro redaktory -

- příručka pro redaktory - - příručka pro redaktory - Úvod Tato příručka slouží redaktorům Pražského zpravodaje ke správnému vkládání příspěvků do redakčního systému WordPress. Jednotlivé části jsou zde sepsány s podrobným popisem,

Více

1. Přihlášení Práce s webem Nová stránka Aktuální stránka Moduly Editace textu... 6

1. Přihlášení Práce s webem Nová stránka Aktuální stránka Moduly Editace textu... 6 CMS / Manuál 1. Přihlášení... 1 2. Práce s webem... 2 Změnit strukturu webu...2 3. Nová stránka... 2 4. Aktuální stránka... 3 Přidat obsah na stránku...3 Upravit stávající obsah...3 SEO stránky...3 Vlastnosti

Více

Obsah... 4 Úvod... 12. Základní informace 19

Obsah... 4 Úvod... 12. Základní informace 19 ......................................................... 4 Úvod.......................................................... 12 Základní informace 19 Výběr zboží....................................................

Více

Zefektivnění přechodu absolventů UPOL do praxe, reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0049 Vědeckotechnický park Univerzity Palackého Přednáška Jana Linharta

Zefektivnění přechodu absolventů UPOL do praxe, reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0049 Vědeckotechnický park Univerzity Palackého Přednáška Jana Linharta Vědeckotechnický park Univerzity Palackého Přednáška Jana Linharta Představení moderních nástrojů internetového marketingu Internet je považován za největší fenomén moderní doby. Je tedy přirozené, že

Více

Mgr. Vlastislav Kučera lekce č. 2

Mgr. Vlastislav Kučera lekce č. 2 Mgr. Vlastislav Kučera lekce č. 2 Struktura stránky hlavička meta tagy titulek stránky připojení stylů,... CSS to je to, co se

Více

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY VAFRO CMS MODUL REALITY Řešení pro Realitní kanceláře Vafro CMS s modulem Reality Vám umožní následující: Jednoduchou správu realit domů bytů pozemků komerčních objektů garáží Snadné zadávání položek vytvoření

Více

SEO. Ale vážně co to vlastně SEO je?

SEO. Ale vážně co to vlastně SEO je? SEO Ale vážně co to vlastně SEO je? SEO "Search Engine Optimization" SEO Český zažitý překlad: "Optimalizace pro vyhledávače" autor pravděpodobně Marek Prokop SEO Dnes se za svůj překlad stydí a nahradil

Více

(X)HTML-TAGY. VOŠ a SŠT Česká Třebová

(X)HTML-TAGY. VOŠ a SŠT Česká Třebová (X)HTML-TAGY Mgr. Petr Slívko VOŠ a SŠT Česká Třebová Tagy Popis Značka tagu začíná levou ostrou závorkou. Za ní následuje jméno tagu, před kterým nesmí být mezera. Mohou následovat atributy. Před

Více

INTERNET A SÍTĚ. Role při tvorbě webových aplikací. Rozhodovací vrstvy při tvorbě webových aplikací. povrch kostra struktura obsah strategie

INTERNET A SÍTĚ. Role při tvorbě webových aplikací. Rozhodovací vrstvy při tvorbě webových aplikací. povrch kostra struktura obsah strategie INTERNET A SÍTĚ Ing. Pavel Smutný, Ph.D. Kancelář: H305 Telefon: 3511 Email: pavel.smutny@vsb.cz Role při tvorbě webových aplikací 1996 2009 GIF HTML CSS CGI analytik, informační architekt, grafik, programátor

Více

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU...

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU... ÚVODEM... 3 MATERIÁLY KE KNIZE... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 DATA, ČÍSLA A ZASE DATA... 4 SAMOTNÝ WEB DNES NESTAČÍ... 6 JAK VYPADÁ KVALITNÍ WEB?... 7 JAKOU VÝBAVU

Více

Obsah Úvodem Kapitola 1 Search Engine Marketing (SEM) a Search Engine Optimization (SEO) Kapitola 2 Základy SEO

Obsah Úvodem Kapitola 1 Search Engine Marketing (SEM) a Search Engine Optimization (SEO) Kapitola 2 Základy SEO Obsah Úvodem... 11 Komu je kniha určena...12 Pro koho je tato kniha zbytečná...12 Proč optimalizovat...12 Tajemství této knihy v jedné větě...13 Konvence použité v knize...13 Kapitola 1 Search Engine Marketing

Více

6. SEO úvod do problematiky, terminologie, principy. Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, FJFI, KFE, PINF 2008)

6. SEO úvod do problematiky, terminologie, principy. Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, FJFI, KFE, PINF 2008) 6. SEO úvod do problematiky, terminologie, principy Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, Obsah Terminologie Smysl SEO Dlouhý ocas Crawler PageRank S-rank Latent Semantic Indexing (LSI) Trust Rank Sandbox

Více

Základní informace o světových, českých a čínských vyhledávačích, seznámení s RSS technologií

Základní informace o světových, českých a čínských vyhledávačích, seznámení s RSS technologií Základní informace o světových, českých a čínských vyhledávačích, seznámení s RSS technologií GOOGLE Nejpoužívanější vyhledávač na světě Googol je matematický termín pro číslo 1 se 100 nulami Zakladatelé

Více

Podstata titulku shoduje s účelem - zaujmout čtenáře. Cílem je zaujmout čtenáře a současně informovat vyhledávacího robota, o čem Vaše stránka je.

Podstata titulku shoduje s účelem - zaujmout čtenáře. Cílem je zaujmout čtenáře a současně informovat vyhledávacího robota, o čem Vaše stránka je. Meta TITLE Titulek je velmi důležitý a měl by popisovat předmět vašeho podnikání Na eshopu bychom měli mít unikátní Title tag na každé stránce. Title tag je velmi důležitý On-Page faktor, který by neměl

Více

Uživatelský manuál Radekce-Online.cz

Uživatelský manuál Radekce-Online.cz Uživatelský manuál Radekce-Online.cz (revize 06/2011) V prvním kroku třeba vstoupit do administrace na adrese www.redakce-online.cz kterou naleznete na záložce Administrace / Vstup do Administrace, pro

Více

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE Provozně ekonomická fakulta Katedra informačních systémů TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI Reklama na internetu Vedoucí práce: Ing. Jarolímek Praha, 2005 Internet jako nejmladší

Více

SEO manuál pro uživatele systému FastCentrik

SEO manuál pro uživatele systému FastCentrik SEO manuál pro uživatele systému FastCentrik Vytvořil: Antonín Cicvárek Strana 1 (celkem 57) Datum: 12. října 2010 Obsah 1. Předmluva... 4 1.1 Co je SEO... 4 1.2 Vyhledávače v ČR...5 1.3 Jak vyhledávače

Více

NÁVOD NA OBSLUHU INTERNETOVÉ PREZENTACE. Ataxo Czech s.r.o.

NÁVOD NA OBSLUHU INTERNETOVÉ PREZENTACE. Ataxo Czech s.r.o. NÁVOD NA OBSLUHU INTERNETOVÉ PREZENTACE Ataxo Czech s.r.o. ÚVOD Internetové stránky vytvořené společností Ataxo v rámci produktu Mini web můžete jednoduše a rychle upravovat prostřednictvím on-line administrace.

Více

INTERNETOVÝ MARKETING

INTERNETOVÝ MARKETING INTERNETOVÝ MARKETING 1. PPC kampaně analýza klíčových slov a jejich implementace do kampaní 2. SEO optimalizace webových stránek pro vyhledávače on-page SEO a off-page SEO 3. Content marketing a blog

Více

Ceník služeb platný od 1.4.2012

Ceník služeb platný od 1.4.2012 Ceník služeb platný od 1.4.2012 Alexandr Zlesák, DiS. info@azcomputers.cz + 420 605 905 218 1. Tvorba webových stránek, e-shopů A. tvorba www stránek individuální nabídka ceny pro každý projekt (zahrnuje

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

Techniky a nástroje pro optimalizaci webových stránek

Techniky a nástroje pro optimalizaci webových stránek ZVYŠOVÁNÍ ODBORNÝCH KOMPETENCÍ AKADEMICKÝCH PRACOVNÍKŮ OSTRAVSKÉ UNIVERZITY V OSTRAVĚ A SLEZSKÉ UNIVERZITY V OPAVĚ Techniky a nástroje pro optimalizaci webových stránek Bogdan Walek ÚVOD DO PROBLEMATIKY

Více

Metodika korelační analýzy výsledků vyhledávače Seznam.cz

Metodika korelační analýzy výsledků vyhledávače Seznam.cz Metodika korelační analýzy výsledků vyhledávače Seznam.cz 1.1. Výběr atributů (SEO faktorů) korelace Faktory jsem vybíral podle průzkumu zveřejněném na webu SEOfaktory.cz. Autoři tohoto webu se zeptali

Více

Užití sociálních sítí v SEO

Užití sociálních sítí v SEO Užití sociálních sítí v SEO Pavel Ungr Sociální sítě Vyvíjejí se -> mají využitípro obchod Na všech důležitých sociálních sítích máme možnosti firemních profilů Společnosti monitorují sociální sítě Ataxo

Více

SEO PROFIL PŘÍMÁ CESTA K ZÁKAZNÍKŮM

SEO PROFIL PŘÍMÁ CESTA K ZÁKAZNÍKŮM SEO PROFIL PŘÍMÁ CESTA K ZÁKAZNÍKŮM SEO Profil je varianta firemního profilu s optimálně nastavenými potřebami pro menší a střední firmu. Nejedná se o klasický firemní zápis v katalogu firem jako nabízí

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Nabídka internetového obchodu

Nabídka internetového obchodu Nabídka internetového obchodu Odběratel Dodavatel Martin Daneš Martin Hůlek Tel.: 775 974321 E-mail: hulek.martin@gmail.com 1 Popis Řešení internetového obchodu nabízí beztabulkové řešení layoutu. Budete

Více

Mgr. Vlastislav Kučera přednáška č. 2

Mgr. Vlastislav Kučera přednáška č. 2 Mgr. Vlastislav Kučera přednáška č. 2 Struktura stránky hlavička meta tagy titulek stránky připojení stylů,... CSS

Více

8. SEO Strategie, analýza a návrh klíčových slov. Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, FJFI, KFE, PINF 2008)

8. SEO Strategie, analýza a návrh klíčových slov. Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, FJFI, KFE, PINF 2008) 8. SEO Strategie, analýza a návrh klíčových slov Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, Obsah Fáze SEO Strategie SEO Co si od SEO slibuji? Jak toho dosáhnout? Key Performance Indicator Sandbox effect Google

Více

Studie optimalizace pro internetové vyhledávání a její využití v projektu TopServis

Studie optimalizace pro internetové vyhledávání a její využití v projektu TopServis Zadání práce V rešeršní části práce objasněte fungování internetových vyhledávačů a popište techniky, kterými lze optimalizovat webovou aplikaci pro její umístění na předních příčkách ve vyhledávačích.

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

mlink.cz, mlink.sk [MANUÁL INZERENTA] mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou.

mlink.cz, mlink.sk [MANUÁL INZERENTA] mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. mlink.cz, mlink.sk mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. Neplaťte už za kliky ani počet zobrazení Vaší reklamy. U mlink.cz platíte fixní částkou dobu zobrazení

Více

Hodnocení webové stránky města Volyně www.volyne.eu

Hodnocení webové stránky města Volyně www.volyne.eu ALENA VLKOVÁ Hodnocení webové stránky města Volyně www.volyne.eu Předmět Aplikace informačních technologií Zimní semestr 2009/2010-1 - HODNOCENÍ DOSTUPNOSTI On page faktory Doména - Jedním z hlavních kritérií

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

Výkonnostní marketing Jak maximalizovat efektivitu internetové reklamy. David Špinar, H1.cz

Výkonnostní marketing Jak maximalizovat efektivitu internetové reklamy. David Špinar, H1.cz Výkonnostní marketing Jak maximalizovat efektivitu internetové reklamy David Špinar, H1.cz Efektivita reklamy základní premisy Web je nástrojem marketingu Firma realizuje svoji marketingovou komunikaci

Více

SEO analýza webu vaznikystrechy.eu

SEO analýza webu vaznikystrechy.eu Vytvořeno Srpen 02 2016 10:08 AM Výsledek SEO analýzy je 56/100 SEO obsah Nadpis Dřevěné příhradové vazníky pro všechy typy střech Délka : 49 Perfektní, nadpis je mezi 10 a 70 znaky. Popis Česká kvalita

Více

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ NABÍDKA REKLAMNÍHO PROSTORU NEOČEKÁVANÝ PŘÍSTUP Portál Svatba.cz vyniká především v přístupu ke svému inzerentovi.

Více

Mgr. Vlastislav Kučera Struktura stránky, hlavička,

Mgr. Vlastislav Kučera Struktura stránky, hlavička, Mgr. Vlastislav Kučera Struktura stránky, hlavička, Struktura stránky hlavička meta tagy titulek stránky připojení stylů,... CSS to

Více

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru CENÍK GRAFIKY Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru Důkladnou úvodní konzultaci ohledně vytvoření grafického návrhu Výběr z několika designů Kompletní návrhy obdržíte v elektronické

Více

Optimalizace pro vyhledavače a přístupnost webu

Optimalizace pro vyhledavače a přístupnost webu Optimalizace pro vyhledavače a přístupnost webu Autor Jan Rückl Vedoucí práce Paeddr. Petr Pexa Školní rok: 2008-09 Abstrakt Tato práce se zabývá tvorbou internetové prezentace a vhodným využitím některých

Více

10. SEO Obsah meta, konkrétní elementy v html kódu. Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, FJFI, KFE, PINF 2008)

10. SEO Obsah meta, konkrétní elementy v html kódu. Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, FJFI, KFE, PINF 2008) 10. SEO Obsah meta, konkrétní elementy v html kódu Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, Obsah Obsah stránek Meta data Meta Title Meta Description Meta Keywords Zdrojový kód Odkazy Vyhledávací roboty Přesměrování

Více

InternetovéTechnologie

InternetovéTechnologie 7 InternetovéTechnologie vyhledávání na internetu Ing. Michal Radecký, Ph.D. www.cs.vsb.cz/radecky Vyhledávání a vyhledávače - Jediný možný způsob, jak získat obecný přístup k informacím na Internetu -

Více

SEO PROFIL PŘÍMÁ CESTA K ZÁKAZNÍKŮM

SEO PROFIL PŘÍMÁ CESTA K ZÁKAZNÍKŮM SEO PROFIL PŘÍMÁ CESTA K ZÁKAZNÍKŮM KÓD: FSP CO JE SEO PROFIL? SEO Profil je varianta firemního profilu s optimálně nastavenými potřebami pro menší a střední firmu. Nejedná se o klasický firemní zápis

Více

Marketing a reklama. Zpracoval: Ing. Petr Hlubuček, květen 2013 REKLAMA A INTERNET. Reklama se postupně z velké míry přesouvá na internet.

Marketing a reklama. Zpracoval: Ing. Petr Hlubuček, květen 2013 REKLAMA A INTERNET. Reklama se postupně z velké míry přesouvá na internet. Marketing a reklama Studijní materiál pro účastníky kurzu Marketing a reklama pořádaného o. s. Okamžik. Tento kurz je financován z Evropského sociálního fondu v rámci Operačního programu Praha- Adaptabilita.

Více