Dodatečné informace č. 1. Učíme se, vzděláváme se, bádáme moderně, efektivně, pro život - pomůcky s registračním číslem CZ.1.10/2.1.00/30.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dodatečné informace č. 1. Učíme se, vzděláváme se, bádáme moderně, efektivně, pro život - pomůcky s registračním číslem CZ.1.10/2.1.00/30."

Transkript

1 Dodatečné informace č. 1 1) Název zadavatele Základní škola a Mateřská škola Skřipov, okres Opava, příspěvková organizace 2) Název zakázky: Učíme se, vzděláváme se, bádáme moderně, efektivně, pro život - pomůcky s registračním číslem CZ.1.10/2.1.00/ ) Dodatečná informace Zadavatel touto dodatečnou informací upřesňuje znění Přílohy č. 5 Technickou specifikaci. K předložené nabídce bude přiložena tato verze (viz níže). Otázka č. 1 U pomůcek škola požaduje software pro zpracování videí a fotografií. Je možné dodat 2 různé programy? Jeden na zpracování fotografií a druhý na zpracování videí? Odpověď č. 1 Ano je možné dodat 2 různé programy, jeden na zpracování fotografií a druhý na zpracování videí. Otázka č. 2 V technické specifikaci je na začátku v technickém popisu předmět položky a) u) Ale v celkovém popisu Vám písmeno u) chybí navíc vypadla položka pod písmenem l) digitální váhy se závažím a tím pádem se to celé posouvá. Co je tedy správně? Otázka č. 3 Žádám o dodatečné informace k projektu Učíme se, bádáme - moderně, efektivně, pro život - pomůcky pro ZŠ a MŠ Skřipov. V příloze č.5 Technická specifikace uvádíte seznam pomůcek bod a) až u). V tabulce Požadované minimální technické parametry vám chybí specifikace k digitálním vahám + sada laboratorních závaží + sada zlomkových závaží - 5ks, které jsou v seznamu pod písmenem l), ale v tabulce technické specifikace je pod písmenem l) mikroskop žákovský. Prosím tedy o zaslání chybějící specifikace Odpověď na otázky č. 2 a č. 3 V příloze č. 5 technické specifikaci odstavci č. 1. Technický popis se omylem vyskytl bod l). Tudíž došlo k přečíslení (přepísmenování) z a) až u) na a) až t). Digitální váhy + sada laboratorních závaží + sada zlomkových závaží - 5 ks se v projektu vůbec nevyskytují.

2 Touto dodatečnou informací se i mění lhůta pro podání nabídek z 27/4/2015 na 4/5/2015 do 12,00 hod Ing. Iva Cahelová Příloha č. 5 Technická specifikace Název zakázky: Učíme se, vzděláváme se, bádáme - moderně, efektivně, pro život - pomůcky 1. Technický popis Předmětem dodávky je pořízení pomůcek pro výuku přírodovědných předmětů: a) Optika souprava z optiky s laserovým zdrojem, demonstrační souprava pro pedagoga 1 ks b) Optika žákovská souprava 10 ks c) meteostanice 1 ks d) sada pro pokusy s vakuem (elektrická vývěva) 1 ks e) váha digitální kapesní 600/0, 1g 1 ks. 10 ks f) kufřík životní prostředí 10 ks g) souprava chemie - 1 ks h) souprava žákovská sada - 10 ks i) ph- metr AD 100, 10 ks j) destilační aparatura do dvojic se stavivovým vybavením 10 ks k) souprava na vyvíjení plynu 1 sk l) mikroskop žákovský 10 ks m) dalekohled 4 ks n) preparační souprava 10 ks o) zatemnění učebny 4 ks p) digitální fotoaparát 1ks q) software pro zpracování fotografií a videa - 1ks r) mikroskop s USB kamerou či video mikroskop 1 ks s) GPS navigace + software 5 ks t) databáze interaktivních map -1 ks

3 2. Požadované minimální technické parametry a zvláštní technické podmínky Požadavek na výkon nebo funkci a) Optika souprava z optiky s laserovým zdrojem, demonstrační souprava pro pedagoga 1 ks b) Optika žákovská souprava 10 ks c) meteostanice 1 ks d) sada pro pokusy s vakuem (elektrická vývěva) 1 ks e) váha digitální kapesní 600/0, 1g 10 ks f) kufřík životní prostředí 10 ks Specifikace parametru (jedná se o minimální parametry stanovené zadavatelem) Kompletní magnetická optická sada s magnetickou tabulí a elektronickým laserem. Součástí soupravy je světelný box s nastavitelnou kolimační čočkou a integrovanými naklápěcími zrcadly a řada optických prvků. Světlo prochází buď přední částí přes štěrbinu a vytváří paprsky vhodné pro provádění experimentů z geometrické optiky nebo přes tři clony v zadní části pro experimenty s mícháním barev. Optické prvky (čočky, hranoly) jsou vyrobené z akrylátu. Sada pro pokusy geometrickou optiku. Obsahuje zdroj světla (halogenová lampa), čočky, clony, zrcadla, optickou lavici, optické hranoly. Vše je uloženo v bezpečném plastovém kufříku. Meteorologická stanice zobrazuje čas řízený rádiovým signálem, měří barometrický tlak, vnitřní teplotu a relativní vlhkost, pomocí bezdrátových čidel měří venkovní teplotu, relativní vlhkost, rychlost a směr větru, dešťové srážky, zobrazuje stav tepelné pohody, hodnoty rosného bodu, data lze přenést pomocí USB do počítače Sada potřebná pro provádění experimentů s vakuem. Sada obsahuje rotační vývěvu na elektrický pohon, vakuový zvon. Souprava je vhodná pro pokusy s vakuem, pod tlakem Digitální váha s kapacitou min. 600g a přesností 0,1g. Kufřík životní prostředí; mobilní laboratoř s níž je možno přímo v terénu provádět rozbory vody, půdy apod. Kufřík je stabilní a je odolný proti vodě. Pro snadné nošení je kufřík vybavený nastavitelným popruhem. Bude sloužit k testování následujících parametrů (činidla budou stačit pro minimálně 50 stanovení): ph vody: 3 9 dusičnany ve vodě: mg/l amonium ve vodě: 0,05 10 mg/l fosfáty ve vodě: 0,5 6 mg/l dusitany ve vodě: 0,02 1,0 mg/l celková tvrdost vody: 1 kapka= 1 Nabídka a) ANO b) NE c) Parametr (číselný údaj)

4 Všechny reagencie použité ke stanovení bude možné bez potíží zlikvidovat! Platí to jak pro likvidaci činidel v nezředěném stavu (např. prošlá expirace), tak pro jejich likvidaci společně se vzorkem. Všechny činidla budou patřit do třídy ohrožení vod 0 a budou moci byt likvidovány v odpadní síti. g) souprava chemie - 1 ks h) souprava žákovská sada - 10 ks i) ph- metr, 10 ks Kufřík obsahuje bude obsahovat nástroje pro práci venku nebo ve třídě: Barevná schémata pro určení hodnoty jednotlivých parametrů Filtrační stojánek pro bezpečnou filtraci Lupu pro snazší pozorování drobných živých organismů Speciální pinzety na malé živé organismy Vodě odolnou podložku pro biologické experimenty Filtrační papír pro přípravu extraktů z půdy Nálevka Pracovní lahvičky Kádinka s graduací Plastové pipety Kufřík chemie bude obsahovat laboratorní techniku pro pokusy kyseliny-zásady soli oxidační činitelé redukční činitelé vodík, voda, dusík, vzduch chlór a jeho sloučeniny uhlík a jeho anorganické sloučeniny rovnováha aspekty energie hydrouhličitany alkoholy aldehydy uhlohydráty organické a mastné kyseliny syntetické materiály chemická kinetika oxidačněredukční procesy chemická analýza základní žákovská sada 48 atomů; Sada umožňuje znázornění prostorové struktury sloučenin. Složení: 20 atomů vodíku 12 atomů čtyřstěnného uhlíku 7 atomů dvojmocného kyslíku 2 atomy pyramidálního dusíku 1 atom dvojmocné síry 6 atomů jednomocného chloru 62 spojek 1 vytahovač spojek ph metr s rozsahem 2,0-16,0; v obalu s ochranným krytem měřicí elektrody, 4 x 1.5V bateriemi.

5 Součástí dodávky je i kalibrační roztok ph 4 a ph 7. Sada sloužící k sestavení jednoduché destilační aparatury s vodním chladičem; spojování skleněných částí bude složeno z šroubového uzávěru, silikonového těsnění a manžety ( umožňuje jednoduché a bezpečné sestavení aparatury). Obsah soupravy j) destilační aparatura se stavivovým vybavením 10 ks Plastový úložný Destilační hlava Alonž Liebigův chladič Teploměr -10 až 150 C Baňka s kulatým dnem Kádinka Kolejnice Jezdec (2 ) Sloupek (2 ) Držáky a svorky Síťka s keramickým středem Lihový kahan Nehořlavá podložka Gumová hadice Sada slouží pro laboratorní přípravu menšího množství plynu; spojování skleněných částí bude složeno ze šroubového uzávěru, silikonového těsnění a manžety (umožňuje jednoduché a bezpečné sestavení aparatury). Obsah soupravy: k) souprava na vyvíjení plynu 1 sk l) mikroskop žákovský 10 ks Plastový úložný box Láhev na vyvíjení plynu Jednocestný ventil Filtrační tubus s fritou Tlakový ventil Liebigův chladič Trubicová spojka Kolenová spojka na extrakci a destilaci s vodní parou Přikapávací nálevka Kolejnice Jezdec (2 ) Sloupek (2 ) Držáky a svorky (4x) Síťka s keramickým středem Lihový kahan Nehořlavá podložka Kádinka Gumová hadice Mikroskop pro ZŠ - LED osvětlení, monokulární tubus. Materiál optiky: sklo Povrchová úprava optiky: několikanásobná antireflexní vrstva Zvětšení: x Hlavice: monokulární

6 m) dalekohled 4 ks n) preparační souprava 10 ks o) zatemnění učebny 4 ks p) digitální fotoaparát 1ks Objektivy: 4x, 10x, 40x, 100x Okuláry WF 10x, WF16x Revolverový nosič: 4 objektivy Kondenzor: Abbeův N.A. 1,25 s irisovou clonou Ostření: koaxiální s hrubým a jemným nastavením Hmotnost: max. 3 kg Binokulární dalekohled pro pozorování přírody, ptáků. Umožňuje zvětšení až minimálně 8x. Má okuláry s asférickými optickými členy pro minimalizaci zkreslení a optimální ostrost obrazu v celém zorném poli. Možné předsunutí výstupní pupily. Vícenásobné antireflexní vrstvy pro optimální jas obrazu. Pouzdro s preparačními nástroji. 1 preparační pinzeta s ostrým hrotem, 1 preparační nůžky s ostrými hroty, 1 skalpel tupohrotý, 1 preparační jehla rovná s plastovým držadlem, Úplné zatemnění umožňuje dosažení 100% tmy, rozměr výška 2300 cm a šířka 2050 cm kompaktní digitální fotoaparát s širokoúhlým objektivem snímací prvek s rozlišením od 12 megapixelu min. 5x optický zoom optická stabilizace obrazu bodová funkce detekce obličeje nahrávání Full HD videozáznamy se stereo zvukem LCD displej s úhlopříčkou od 3" optický hledáček externí blesk propojení s počítačem prostřednictvím klasického USB 2.0 rozhraní mini HDMI konektor bezdrátové WiFi rozhraní objektiv se světelností min. f/1.8 až f/2.8 ohnisková vzdálenost min mm, podpora češtiny q) software pro zpracování fotografií a videa - 1ks r) mikroskop s USB kamerou či video mikroskop 1 ks s) GPS navigace se software 5 ks kompatibilní se současným hardwarovým vybavením školy, podpora češtiny, multilicence, bez nutnosti každoroční "placené" aktualizace sada mikroskopu s USB kamerou a LED osvětlením, společně se stativem outdoorová navigace barevný dotykový displej a odolnou robustní konstrukcí

7 odolná proti nárazům, blátu, vlhkosti a vodě displej s úhlopříčkou 2,2 palců a více součástí bude: profesionální turistická navigační mapa základní mapa celého světa s vestavěným digitálním modelem terénu, výpočet nejrychlejší nebo nejkratší trasy k cíli po silnicích a ulicích ČR, vnitřní paměť přístroje s kapacitou min 800 MB geocaching umožňující používat GPS soubory včetně podrobných informací o terénu, rad a popisů. rozhraní USB, tříosý elektromagnetický kompas, aktualizace map min. 2 roky t) databáze interaktivních map -1 ks Zeměpisná cvičení Česká republika a Evropa - multi Program Zeměpisná cvičení - je určen k rozšíření zeměpisných znalostí o Evropě a České republice. Důraz je kladen především na práci s mapou. Program je rozdělen je na částí: Puzzle Evropa a ČR, Vlajky států Evropy, Znaky států Evropy, Města a okresy - ČR, Vodstvo - ČR, Hrady a zámky ČR, Hledání, Určování, Křížovky, Hledáme objekty, Skládání názvů, Pohlednice, Spojovačka a Poznávačka. Zeměpisná cvičení jsou doporučena také pro interaktivní tabule. Zadavatel požaduje operační systém plně kompatibilní s OS Microsoft Windows 7 Professional nebo 8.1 PRO z důvodu zajištění plné integrovatelnosti do současné infrastruktury a zajištění plné provozuschopnosti stávajícího softwarového vybavení. Použitím jiného OS by zadavateli vznikly vícenáklady na školení zaměstnanců. 3. Ostatní požadavky a) místo dodání - sídlo objednatele, b) řádné uvedení do provozu včetně zaškolení, c) dodání návodu k obsluze v českém jazyce, d) musí se jednat o nové informační technologie.

8 4. Požadavky na zpracování této přílohy a) dodavatel vyplní sloupec Nabídka (vybere jednu z nabízených alternativ a) - c)) b) součástí této vyplněné přílohy bude: i. technická dokumentace požadovaného plnění

Příloha č. 1 ROZPOČET (slepý)

Příloha č. 1 ROZPOČET (slepý) Příloha č. 1 ROZPOČET (slepý) Název veřejné zakázky: ZATRAKTIVNĚNÍ VÝUKY PŘÍRODOVĚDNÝCH PŘEDMĚTŮ PROSTŘEDNICTVÍM EXPERIMENTŮ Zadavatel: Základní škola a Mateřská škola, Náklo 126, 783 32 Náklo, IČ: 750

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Identifikační údaje zadávacího řízení Název zakázky Druh zakázky Název projektu Číslo projektu Dodávka pomůcek pro výuku fyziky a biologie Dodávky Inovace ve výuce fyziky a biologie

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Výpočetní technika pro účely projektu OP VK ZŠ Brno část 2 Název projektu: Ukaž mi směr a já najdu cestu pro své povolání Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.1.16/01.0056

Více

Specifikace dodaných pomůcek

Specifikace dodaných pomůcek Specifikace dodaných pomůcek Ve VŘ bude dodáno (uvedené ceny jsou včetně DPH): Číslo položky 1 Název zařízení Multilicence SW pro vyhodnocení měřených dat Jednotka Počet kusů Maximální přípustná cena za

Více

Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka měřícího systému - opakovaná výzva

Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka měřícího systému - opakovaná výzva Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka měřícího systému - opakovaná výzva Zadavatel: Reg. číslo projektu: Název projektu: Základní škola a Mateřská škola Lichnov,

Více

A) Notebook + dockstation + operační systém

A) Notebook + dockstation + operační systém PŘÍLOHA č. 2 A) Notebook + dockstation + operační systém 2 ks v max. ceně s DPH za oba kusy: 2 727 EUR - 66 293, Kč Technické parametry a specifikace: Procesor: 3 MB L3 Cache 2 jádra, 4 thready s frekvencí

Více

Dodávka přístrojů do přírodovědných předmětů

Dodávka přístrojů do přírodovědných předmětů Příloha č. 2 Technická specifikace položek Dodávka přístrojů do přírodovědných předmětů Pokud se ve výzvě a podkladech výzvy vyskytnou obchodní názvy některých výrobků nebo dodávek, případně jiná označení,

Více

Sada Látky kolem nás Kat. číslo 104.0020

Sada Látky kolem nás Kat. číslo 104.0020 Sada Kat. číslo 104.0020 Strana 1 z 68 Strana 2 z 68 Sada pomůcek Obsah Pokyny k uspořádání pokusu... 4 Plán uspořádání... 5 Přehled jednotlivých součástí... 6, 7 Přehled drobných součástí... 8, 9 Popisy

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) :

Více

Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. A. Identifikační údaje zadavatele

Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. A. Identifikační údaje zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách A. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy, s.r.o. Sídlo: Holovousy

Více

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka Příloha č. 4 - Technické podmínky OPVK 1.4 Stolní počítač žákovský- učebna Platný název zařízení Název výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky dovozce

Více

Příloha C. zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Mikroskopy pro LF MU 2013. TECHNICKÉ PODMÍNKY (technická specifikace)

Příloha C. zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Mikroskopy pro LF MU 2013. TECHNICKÉ PODMÍNKY (technická specifikace) Příloha C zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku Mikroskopy pro LF MU 2013 TECHNICKÉ PODMÍNKY (technická specifikace) 1. část VZ: Laboratorní mikroskop s digitální kamerou a PC Položka č.1

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ Zadavatel: Technická univerzita v Liberci, IČ 46747885, DIČ: CZ46747885, se sídlem Studentská 1402/2,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky název zakázky: Dodávka výpočetní techniky II Identifikace zadavatele Název: Gymnázium Jiřího Wolkera, Prostějov, Kollárova 3 Sídlo: Prostějov, 796 01, Kollárova

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Pavel Zemánek tel.: 532 232 945, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz IČO: 652

Více

TG 870. Vyspělý outdoorový hrdina. Specifikace. Monitor. Obrazový senzor. Objektiv. Digitální zoom

TG 870. Vyspělý outdoorový hrdina. Specifikace. Monitor. Obrazový senzor. Objektiv. Digitální zoom TG 870 Vodotěsný do 15m**, nárazuvzdorný ze 2.1m***, tlakuvzdorný do 100kg**** a mrazuvzdorný do -10 C 16 Megapixelů backlit CMOS Výklopný 3" LCD displej s 920.000 obrazovými body Hybridní (posun objektivu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU Město Černošice, okres Praha západ Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice odbor informatiky e-mail: informatika@mestocernosice.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU V souladu s

Více

TOP5. Kameru lze snadno připojit k Full HD nebo HD ready monitoru nebo TV příslušné velikosti.

TOP5. Kameru lze snadno připojit k Full HD nebo HD ready monitoru nebo TV příslušné velikosti. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz ESD Full HD kamera FreeSight W30x-HD OP-209 015 Obj. číslo: 106001776 TOP5 Výrobce: Optilia Popis Full HD optická kamera v ESD provedení. S výkonným 30x

Více

Specifikace položek nabídky k veřejné zakázce: Dodávka multimediální techniky OPVK

Specifikace položek nabídky k veřejné zakázce: Dodávka multimediální techniky OPVK Příloha č.3 k Výzvě k podání nabídky Specifikace položek nabídky k veřejné zakázce: Dodávka multimediální techniky OPVK - Multimediální technika projektu CZ.1.07/1.1.00/08.0036 REGION - Program environmentální

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodavatele technického vybavení k projektu Zvýšení odborných kompetencí pedagogických pracovníků prostřednictvím dalšího vzdělávání registrační číslo projektu

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace. Dodávka digitálních technologií pro ZŠ Jablonec nad Nisou, Pivovarská 15, p.o.

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace. Dodávka digitálních technologií pro ZŠ Jablonec nad Nisou, Pivovarská 15, p.o. Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Dodávka digitálních technologií pro ZŠ Jablonec nad Nisou, Pivovarská 15, p.o. v rámci projektu ICT nejsou jen interaktivní tabule.my to víme!, reg.

Více

Nejdůležitější pojmy a vzorce učiva fyziky II. ročníku

Nejdůležitější pojmy a vzorce učiva fyziky II. ročníku Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/03.0009 Nejdůležitější pojmy a vzorce učiva fyziky II. ročníku V tomto článku uvádíme shrnutí poznatků učiva II. ročníku

Více

zakázek v OP LZZ ve verzi 1.3 a vnitřní směrnicí města Velké Meziříčí č. 4/2007 Zadávání

zakázek v OP LZZ ve verzi 1.3 a vnitřní směrnicí města Velké Meziříčí č. 4/2007 Zadávání Výzva k podání nabídky (která se řídí metodickým pokynem pro zadávání zakázek v OP LZZ ve verzi 1.3 a vnitřní směrnicí města Velké Meziříčí č. 4/2007 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Velké

Více

Výzva a zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Výzva a zadávací dokumentace k veřejné zakázce Výzva a zadávací dokumentace k veřejné zakázce Výběrové řízení na nákup ICT komponentů a montáže ICT a nákup el. výukových materiálů pro projekt Učení je skryté bohatství - inovace výuky ZŠ Kaznějov Základní

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace. 1. část veřejné zakázky: Projekt: Nové biotechnologické produkty ÚEB AVČR, reg.č.: CZ.1.05/3.1.00/13.

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace. 1. část veřejné zakázky: Projekt: Nové biotechnologické produkty ÚEB AVČR, reg.č.: CZ.1.05/3.1.00/13. Příloha č. 3 Zadávací dokumentace. část veřejné zakázky: místo dodání bez Praha Sada 4 automatických Sada 4 automatických s odpruženou špičkou, kalibrovatelné, 4-číselný displej, Rozsah objemů:0,-2,5ul

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.10 /04.0023 Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební

Více

Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení

Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0578 Název projektu:

Více

Základní škola Ústí nad Labem, Stříbrnická 3031/4, příspěvková organizace 31. 3. 2011

Základní škola Ústí nad Labem, Stříbrnická 3031/4, příspěvková organizace 31. 3. 2011 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu v rámci projektu reg. č. CZ.1.07/1.4.00/21.0542 ZŠ STŘÍBRNICKÁ-INOVACE Věc: Výzva k podání nabídek Zadavatel ve Výzvě k podání nabídek oznamuje dodavatelům

Více

Střední škola energetická a stavební, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace)

Střední škola energetická a stavební, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace) Střední škola energetická a stavební, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Ev.č.: VZ/1/2009/EEL Výzva k podání nabídky na zajištění předmětu: Dodávka ICT pro řízení projektu

Více

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka Příloha č. 4 - Technické podmínky OPVK 1.4 Stolní počítač žákovský- učebna Platný název zařízení Název výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky dovozce

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Výzva k podání nabídky Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.4.00/21.3339 Interaktivitou ke vzdělání Dodávka

Více

Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013

Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013 Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013 uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějšíchpředpisů, mezi: Město Rumburk, Tř. 9. května 1366/48, 408 01 Rumburk zastoupenou:

Více

BEZDOTYKOVÉ MĚŘENÍ TEPLOTY

BEZDOTYKOVÉ MĚŘENÍ TEPLOTY BEZDOTYKOVÉ MĚŘENÍ TEPLOTY Termovize je procesem spočívajícím v přeměně infračerveného záření, čili tepla vydávaného objekty, na viditelný objekt, což umožňuje ohodnotit rozložení teploty na povrchu pozorovaného

Více

Výběrové řízení pro projekt: Svět práce v každodenním životě. Příloha č. 3 výzvy

Výběrové řízení pro projekt: Svět práce v každodenním životě. Příloha č. 3 výzvy Výběrové řízení pro projekt: Svět práce v každodenním životě. Příloha č. 3 výzvy Položka KS Hodnota Splněno PC sestava typ All in one 17 Procesor Passmark CPU Mark min 2830, Operační paměť min. 2GB, min.

Více

Přílohy: 1. Vzor krycího listu nabídky 2. Vzor čestného prohlášení dle 53 odst. 1 písm. a) k) zákona

Přílohy: 1. Vzor krycího listu nabídky 2. Vzor čestného prohlášení dle 53 odst. 1 písm. a) k) zákona VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY, PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu DODÁVKA A MONTÁŽ VÝPOČETNÍ A PREZENTAČNÍ TECHNIKY A SOFTWARE Obsah: 1. Základní údaje o zadavateli

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I Smluvní strany

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující: Základní škola a Mateřská škola, Police nad Metují,

Více

Zadávací dokumentace. Výběrové řízení na dodavatele čidel do biologie, chemie a fyziky

Zadávací dokumentace. Výběrové řízení na dodavatele čidel do biologie, chemie a fyziky Zadávací dokumentace Dvořákovo gymnázium a SOŠE, Kralupy nad Vltavou Výběrové řízení na dodavatele čidel do biologie, chemie a fyziky Číslo zakázky : CZ.1.07/1.1.06/03.0057 2/6 Název projektu: e-vim (výuka

Více

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené Název 1 Notebook včetně základního software a) technická specifikace procesoru - požadovaný procesor musí minimálně dosáhnout v bechmarkovém testeru Passmark Performance Test hodnoty 3300 v testu Passmark

Více

Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava 31.5.2013

Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava 31.5.2013 Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava 31.5.2013 Uchazeč vyplní žlutě označená pole STOLNÍ POČÍTAČ Minimální technické podmínky Nabízené zboží a jeho technické parametry Grafika

Více

POČÍTAČEM PODPOROVANÝ EXPERIMENT JAROSLAV VYSKOČIL, ONDŘEJ KOŠEK

POČÍTAČEM PODPOROVANÝ EXPERIMENT JAROSLAV VYSKOČIL, ONDŘEJ KOŠEK POČÍTAČEM PODPOROVANÝ EXPERIMENT JAROSLAV VYSKOČIL, ONDŘEJ KOŠEK Ondřej Košek Jaroslav Vyskočil OBSAH Jaké místo má počítačem podporovaný experiment ve výuce? Konkrétní měřící systémy, jejich představení

Více

ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU

ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU Cíle projektu Uveďte předem stanovené cíle a u každého z nich uveďte, do jaké míry byl splněn, případně důvod, proč splněn nebyl. Vypsání výběrového řízení pro dodání FT-IR

Více

Kameru lze připojit k Full HD či HD Ready monitoru pro vynikající rozlišení a skvělého obrazu.

Kameru lze připojit k Full HD či HD Ready monitoru pro vynikající rozlišení a skvělého obrazu. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Full HD inspekční systém W10-x OP-009 003 Obj. číslo: 106001451 Výrobce: Optilia Popis Profesionální inspekční kamera s 10x optickým zoomem. Velká pracovní

Více

BIOLOGIE BA 1 419.0021

BIOLOGIE BA 1 419.0021 BA 1 419.0021 BIOLOGIE 90021 1 2 BIOLOGIE Seznam použitého materiálu množství popis 1 Akvárium 1,5 l 1 Skleněné míchátko 1 Petriho miska ø 80 1 Pracovní listy 1 Lepící páska 1 Sbírka mikroskopických preparátů

Více

46010486 3-10 0,01 0,01 0,45 A 46045486 5-45 0,01 0,015 0,8 B

46010486 3-10 0,01 0,01 0,45 A 46045486 5-45 0,01 0,015 0,8 B Dutinový mikrometr Stoupání mikrošroubu 0,5 mm Bubínek s noniem i trubka se stupnicí jsou matně chromovány, pro lepší odečítání Aretační páčka Jednoduchá možnost nastavení měřící síly Rychlý posuv nebo

Více

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ MNEMOTECHNICKÉ POMŮCKY Oblast autodoprava Oblast slévárenství a hutnictví Oblast chemický průmysl Oblast ICT technologie Oblast strojírenství Oblast zemědělství a lesnictví

Více

Bluetooth Smart ph elektroda

Bluetooth Smart ph elektroda Bluetooth Smart ph elektroda edge blu se dodává s profesionální ph sondou, která komunikuje přes Bluetooth Smart (Bluetooth 4.0). Bluetooth Smart technologie je energeticky účinná, zajišťující nízkou spotřebu

Více

E P1 14-42 mm Sada. Olympus Pen: návrat legendy. Specifikace. Typ. Filtr. Obrazový senzor. Živý náhled. Procesor

E P1 14-42 mm Sada. Olympus Pen: návrat legendy. Specifikace. Typ. Filtr. Obrazový senzor. Živý náhled. Procesor E P1 14-42 mm Sada Umělecké Filtry, Vícenásobná expozice, Více formátů s různými poměry stran pro větší kreativitu Vysoce výkonný vestavěný stabilizátor obrazu Monitorování efektů v reálném čase Funkce

Více

Specifikace předmětu

Specifikace předmětu Specifikace předmětu 1. Přenosný disperzní Ramanův spektrometr: - spektrální rozsah měření Ramanova posunu: minimálně 250 až 2800 cm 1, - spektrální rozlišení minimálně nebo lepší než 11 cm 1v celém spektrálním

Více

13/sv. 8 (85/503/EHS) Tato směrnice je určena členským státům.

13/sv. 8 (85/503/EHS) Tato směrnice je určena členským státům. 62 31985L0503 L 308/12 ÚŘEDNÍ VĚSTNÍK EVROPSKÝCH SPOLEČENSTVÍ 20.11.1985 PRVNÍ SMĚRNICE KOMISE ze dne 25. října 1985 o metodách pro analýzu potravinářských kaseinů a kaseinátů (85/503/EHS) KOMISE EVROPSKÝCH

Více

Technická specifikace k dílčí části 1 1. Identifikační údaje zakázky

Technická specifikace k dílčí části 1 1. Identifikační údaje zakázky Příloha č. 4 1 k Zadávací dokumentaci Technická specifikace k dílčí části 1 1. Identifikační údaje zakázky Označení zakázky Modernizace výuky na základních školách v Třinci multimediální vybavení opakované

Více

Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II.

Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II. Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II. Projekt Inovace ve vzdělávacím procesu Vyšší odborné školy, Střední odborné školy a Středního odborného učiliště, Bzenec, registrační číslo CZ.1.07/1.3.41/01.0038

Více

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky.

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky. ICT 1 MSZ Příloha 1a Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka: 2/2013 Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k zakázce s názvem Výběrové řízení na dodavatele techniky Název projektu: Podporujeme profesní rozvoj pedagogických pracovníků ZŠ Břeclav, Slovácká 40 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.3.41/01.0011

Více

Chemie. Mgr. Petra Drápelová Mgr. Jaroslava Vrbková. Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou

Chemie. Mgr. Petra Drápelová Mgr. Jaroslava Vrbková. Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou Chemie Mgr. Petra Drápelová Mgr. Jaroslava Vrbková Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou Směsi VY_32_INOVACE_03_3_01_CH Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou SMĚSI Směsi jsou složitější látky, které

Více

PŘÍLOHA. návrhu rozhodnutí Rady

PŘÍLOHA. návrhu rozhodnutí Rady EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 4.4.2016 COM(2016) 173 final ANNEX 4 PART 7/7 PŘÍLOHA návrhu rozhodnutí Rady o podpisu jménem Unie a jejích členských států a o prozatímním provádění Protokolu o přistoupení

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

Specifikace technických prostředků pro 10 ks AP a 1 ks AŽ

Specifikace technických prostředků pro 10 ks AP a 1 ks AŽ Příloha č. 2 zadávací dokumentace Specifikace technických prostředků pro 10 ks AP a 1 ks AŽ 11 ks Hasící přístroj 2kg (CA 2 LE), vč. držáku pro šroubování na svislou stěnu 7 ks Lékarnička vel. II 11 ks

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k projektu s názvem: Zkvalitnění výuky na střední zdravotnické škole Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0956 Název zakázky: Nákup ICT a dalšího vybavení pro SZŠ a VOŠZ,

Více

Technická specifikace předmětu zakázky

Technická specifikace předmětu zakázky Příloha č. 1 Technická specifikace předmětu zakázky zakázky: Zadavatel: Dodávka ICT vybavení Gymnázium a obchodní akademie Mariánské Lázně, Ruská 355, 353 69 Mariánské Lázně POLOŽKA č. 1 PC SESTAVA 34

Více

Dodatečné informace č. 1

Dodatečné informace č. 1 Dodatečné informace č. 1 1) Název zadavatele Základní škola a Mateřská škola Skřipov, okres Opava, příspěvková organizace 2) Název zakázky: Učíme se, vzděláváme se, bádáme moderně, efektivně, pro život

Více

Tisková zpráva. Londýn, 1. února 2011

Tisková zpráva. Londýn, 1. února 2011 Tisková zpráva Londýn, 1. února 2011 Větší zoom s menším rozmazáním snímků: Fotoaparáty Cyber-shot z řady HX s videem ve Full HD rozlišení Fotoaparáty HX100V a HX9V s možností pořizování 3D snímků, s novým

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Národní institut pro další vzdělávání (zařízení pro další vzdělávání pedagogických

Více

Příloha č. 1. Technická specifikace

Příloha č. 1. Technická specifikace Technická specifikace Příloha č. 1 Dodávka zdravotnického vybavení v rámci realizace projektu Elearning na střední zdravotnické škole 2, registrační číslo CZ.1.07/1.1.26/02.0077 Technické parametry a jakostní

Více

Nákup ICT pro VUT v Brně rámcové smlouvy

Nákup ICT pro VUT v Brně rámcové smlouvy DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 07 Zadavatel: Vysoké učení technické v Brně Sídlem: Antonínská 548/1, 601 90 Brno IČ: 00216305, DIČ: CZ00216305 Zastoupený osobou oprávněnou jednat: Ing. Vladimírem

Více

Technická specifikace předmětu zakázky

Technická specifikace předmětu zakázky Příloha č. 1 Technická specifikace předmětu zakázky zakázky Zadavatel Měřící přístroje pro fyziku Gymnázium Cheb, Nerudova 2283/7, 350 02 Cheb Položka 1 Stanoviště pro práci s teplotou Počet kusů 6 6 chemicky

Více

Zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu. Nákup hardware s operačním systémem a digitální techniky

Zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu. Nákup hardware s operačním systémem a digitální techniky Zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu Nákup hardware s operačním systémem a digitální techniky v rámci projektu Zdravé klima školy reg. č. CZ.1.07/1.2.37/02.0022 Strana 1 (celkem 10) 1. Zadávací

Více

Gymnázium Cheb. 1) Název akce. 2) Klasifikace dodávek, které jsou předmětem plnění této veřejné zakázky. 3) Identifikační údaje zadavatele

Gymnázium Cheb. 1) Název akce. 2) Klasifikace dodávek, které jsou předmětem plnění této veřejné zakázky. 3) Identifikační údaje zadavatele Gymnázium Cheb ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákona) tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku zadávanou dle 21 odst. 1

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný

Více

ŽÁKOVSKÉ MIKROSKOPY ZM ZM 1 ZM 11 ZM 2 ZM 21

ŽÁKOVSKÉ MIKROSKOPY ZM ZM 1 ZM 11 ZM 2 ZM 21 ŽÁKOVSKÉ MIKROSKOPY ZM ZM 1 ZM 11 ZM 2 ZM 21 ZM 3 ZM 31 MIKROSKOP ZM První z model ady žákovské mikroskopy. Je vhodný pro za ínající pozorovatele, kte í si vyrobí preparát na podložní sklí ko. Zv tšení

Více

Zadávací podmínky soutěže: Dodávka HW a SW vybavení pro střediska SIM na území ČR. Zadavatel:

Zadávací podmínky soutěže: Dodávka HW a SW vybavení pro střediska SIM na území ČR. Zadavatel: Zadávací podmínky soutěže: Dodávka HW a SW vybavení pro střediska SIM na území ČR Zadavatel: Název společnosti: Institut pedagogicko-psychologického poradenství ČR Sídlo společnosti: Novoborská 372, Praha

Více

Vybavení učebny EVVO v Havraníkách

Vybavení učebny EVVO v Havraníkách Výzva k podání nabídek a zadávací podmínky k veřejné zakázce: Vybavení učebny EVVO v Havraníkách (Část 4) zadavatel: Správa Národního parku Podyjí 1. Identifikační údaje zadavatele: název: Správa Národního

Více

Předmětem zakázky je dodávka obrazovek a následný záruční servis dodané techniky.

Předmětem zakázky je dodávka obrazovek a následný záruční servis dodané techniky. Dodávka vizualizační techniky 1. Obrazovky typ A Předmětem zakázky je dodávka obrazovek a následný záruční servis dodané techniky. Podrobná specifikace poptávaných obrazovek - Typ A: Displej Plazma / LCD

Více

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3688 EU PENÍZE ŠKOLÁM

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3688 EU PENÍZE ŠKOLÁM ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 email: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

Elcometer 130 Přístroj pro měření obsahu solí

Elcometer 130 Přístroj pro měření obsahu solí Elcometer 130 Přístroj pro měření obsahu solí zapsán v OR u KOS v Ostravě, oddíl C/11228 Verze: V1_24_05_13 1 / 6 Přístroj pro měření obsahu solí Elcometer 130 rychle a přesně měří množství rozpuštěných

Více

Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky.

Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. 1. Zadavatel:

Více

Koncový ceník CP PLUS

Koncový ceník CP PLUS Platnost ceníku od 03. 11. 2014 Stránka 1 z 10 * ceny bez DPH a recyklačních poplatků Koncový ceník CP PLUS Analogové kamery 600 + 650 TV řádků CP-EAC-DY65MVB Barevná vnitřní dome kamera Senzor 1/3" SONY

Více

Objevte skutečné dobrodružství s kamerou. Action Cam od Sony

Objevte skutečné dobrodružství s kamerou. Action Cam od Sony Light, asdasdasdosokuna Tisková zpráva 10. říjen 2013 Objevte skutečné dobrodružství s kamerou Action Cam od Sony Nahrávejte plynulá a nerozmazaná videa ve formátu Full HD a pořizujte nádherné digitální

Více

Dodávka rozhraní a měřících senzorů

Dodávka rozhraní a měřících senzorů Dodávka rozhraní a měřících senzorů Příloha 1 Specifikace předmětu zakázky Zakázka: 2/2012 OPVK Zadavatel: Střední škola technická a zemědělská, Nový Jičín, příspěvková organizace U Jezu 7, 741 01 Nový

Více

Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT

Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT TECHNICKÉ PODMÍNKY NABÍDKY pro nabídku na veřejnou zakázku Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT Druh zadávacího řízení: Otevřené nadlimitní řízení na dodávky dle 27 zákona č.137/2006

Více

UČITELSKÝ STOLNÍ POČÍTAČ

UČITELSKÝ STOLNÍ POČÍTAČ Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava_17.5.2013 STOLNÍ POČÍTAČ Minimální technické podmínky Nabízené zboží a jeho technické parametry Uchazeč vyplní žlutě označená pole Výkon procesoru

Více

EOS-1D Mark III DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT OBRAZOVÝ SNÍMAČ. Typ Efektivní pixely Celkem pixelů. Přibližně 10,1 milionů Přibližně 10,7 milionů

EOS-1D Mark III DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT OBRAZOVÝ SNÍMAČ. Typ Efektivní pixely Celkem pixelů. Přibližně 10,1 milionů Přibližně 10,7 milionů DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT OBRAZOVÝ SNÍMAČ OBRAZOVÝ PROCESOR OBJEKTIV ZAOSTŘOVÁNÍ Efektivní pixely Celkem pixelů EOS-1D Mark III Poměr stran obrazu 03:02 Nízkopásmový filtr Vestavěný/fixní se samočisticí jednotkou

Více

Obsah. O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4

Obsah. O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4 Obsah O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4 1 Úvod... 5 1.1 Přednosti výrobku... 5 1.2 Obsah balení... 5 1.3 Souhrnný popis

Více

Technické údajedsc-hx200v

Technické údajedsc-hx200v Technické údajedsc-hx200v Příslušenství je určené pro konkrétní modely. Specifikace se mohou v různých zemích lišit. Objektiv Optický zoom Zoom s čistým obrazem Digitální zoom F Ohnisková vzdálenost (f=

Více

Chemie. Charakteristika předmětu

Chemie. Charakteristika předmětu Vzdělávací obor : Chemie Chemie Charakteristika předmětu Chemie je zahrnuta do vzdělávací oblasti Člověk a příroda. Chemie je vyučována v 8. a 9. ročníku s hodinovou dotací 2 hodiny týdně. Převáţná část

Více

Praktická geometrická optika

Praktická geometrická optika Praktická geometrická optika Václav Hlaváč České vysoké učení technické v Praze Centrum strojového vnímání (přemosťuje skupiny z) Český institut informatiky, robotiky a kybernetiky Fakulta elektrotechnická,

Více

LABORATORNÍ POMŮCKY. Pro přípravu mikroskopického preparátu a vlastní mikroskopování jsou nutné tyto laboratorní pomůcky: 1.

LABORATORNÍ POMŮCKY. Pro přípravu mikroskopického preparátu a vlastní mikroskopování jsou nutné tyto laboratorní pomůcky: 1. LABORATORNÍ POMŮCKY Pro přípravu mikroskopického preparátu a vlastní mikroskopování jsou nutné tyto laboratorní pomůcky: 1. KAPÁTKO Obr. č. 1 Kapátko slouží k nasátí malého množství vody či jiného roztoku

Více

Koncový ceník CP PLUS

Koncový ceník CP PLUS Platnost ceníku od 18. 7. 2013 Stránka 1 z 10 * ceny bez DPH a recyklačních poplatků Koncový ceník CP PLUS Analogové kamery / 600 + 650 TV řádků CP-DY60M-E Senzor 1/3" SONY CCD * Rozlišení 600 TV řádků

Více

chemie Chemické směsi Akademie věd ČR hledá mladé vědce

chemie Chemické směsi Akademie věd ČR hledá mladé vědce chemie Chemické směsi Akademie věd ČR hledá mladé vědce Úvodní list Předmět: Chemie Cílová skupina: 1. ročník SŠ Délka trvání: 90 min. (laboratorní cvičení) Název hodiny: Směsi Výukový celek: Soustavy

Více

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav P.č. 1 Stolní PC sestava + SW 17ks Procesor čtyř jádrový procesor, benchmark min. 3,350 Paměti min 4GB Grafická

Více

Hama spol. s r.o. CELESTRON. Návod k použití. Laboratorní model 44100 Laboratorní model 44102 Pokročilý model 44104 Pokročilý model 44106

Hama spol. s r.o. CELESTRON. Návod k použití. Laboratorní model 44100 Laboratorní model 44102 Pokročilý model 44104 Pokročilý model 44106 CELESTRON Návod k použití Laboratorní model 44100 Laboratorní model 44102 Pokročilý model 44104 Pokročilý model 44106 Úvod Gratulujeme Vám k zakoupení mikroskopu Celestron. Váš nový mikroskop je přesný

Více

Protokol ke cvičení z Biologie vodních živočichů

Protokol ke cvičení z Biologie vodních živočichů Katedra zoologie a Ornitologická laboratoř Protokol ke cvičení z Biologie vodních živočichů Jméno : Obor,ročník : Datum : Úvod Cílem tohoto cvičení je praktická ukázka fixace a preparace vodních bezobratlých

Více

Inspiron 15. Řada 7000. Pohledy. Technické údaje

Inspiron 15. Řada 7000. Pohledy. Technické údaje Inspiron 15 Řada 7000 Pohledy Copyright 2015 Dell Inc. Všechna práva vyhrazena. Tento produkt je chráněn americkými a mezinárodními autorskými právy a dalšími zákony o duševním vlastnictví. Dell a logo

Více

Návod k obsluze video záznamníku Defender Car vision 5015 FullHD

Návod k obsluze video záznamníku Defender Car vision 5015 FullHD Návod k obsluze video záznamníku Defender Car vision 5015 FullHD 1 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili video záznamník Defender Car vision 5015 FullHD! Než začnete zařízení používat, pozorně si přečtěte

Více

Kupní smlouva č. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/91 Sb., obchodní zákoník

Kupní smlouva č. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/91 Sb., obchodní zákoník Kupní smlouva č. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/91 Sb., obchodní zákoník 1.1 Kupující: Název: Sídlo: Zastoupen: I. Smluvní strany Statutární město Most Radniční 1, 434 69 Most Ing. Vlastimilem

Více

Samsung ST90 - Digitální fotoaparáty. Elegantní a stylový fotoaparát s nádychem důmyslnosti. Video v kvalitě HD nyní v kompaktním fotoaparátu

Samsung ST90 - Digitální fotoaparáty. Elegantní a stylový fotoaparát s nádychem důmyslnosti. Video v kvalitě HD nyní v kompaktním fotoaparátu Samsung ST90 - Digitální fotoaparáty Elegantní a stylový fotoaparát s nádychem důmyslnosti Nejnovější model ST90 soustředí obrovský výkon v mimořádně tenkém provedení. S tloušťkou jen něco přes 16,5 mm

Více

Příloha č. 1. Požadavek. 5 let. 3 roky (3 roky) max. 79 000,- Kč max. 94 800,- Kč

Příloha č. 1. Požadavek. 5 let. 3 roky (3 roky) max. 79 000,- Kč max. 94 800,- Kč Příloha č. 1 softwarem pro rok 2011 na SPŠD Plzeň a na odloučeném pracovišti SPŠD v Plzni Křimicích. Vymezení předmětu zakázky Projekt Nauč se a vytvoř!, reg. číslo: CZ.1.07/1.1.12 / 03.0011 Projekt Podpora

Více

TRANSMISNÍ ELEKTRONOVÁ MIKROSKOPIE

TRANSMISNÍ ELEKTRONOVÁ MIKROSKOPIE TRANSMISNÍ ELEKTRONOVÁ MIKROSKOPIE Klára Šafářová Centrum pro výzkum nanomateriálů, UP Olomouc 4.12.2009 Workshop: Mikroskopické techniky SEM a TEM Obsah konstrukce transmisního elektronového mikroskopu

Více

HONEYWELL. DL421 DirectLine čidlo pro Durafet II ph elektrody

HONEYWELL. DL421 DirectLine čidlo pro Durafet II ph elektrody DL421 DirectLine čidlo pro Durafet II ph elektrody HONEYWELL Přehled DirectLine DL421 pro Durafet II ph elektrody je nový přístroj v řadě čidel fy Honeywell nové generace pro analytické měření. Unikátní

Více

Více vidět pomocí termokamery testo 880

Více vidět pomocí termokamery testo 880 Budoucnost zavazuje Více vidět pomocí termokamery testo 880 Nyní: s automatickou detekcí teplého a studeného bodu (Hot-Cold-Spot) a s novým profesionálním softwarem 4 Termografie ve stavebnictví Podlahové

Více

S ICT ve výuce to umíme_dodávka ICT

S ICT ve výuce to umíme_dodávka ICT TECHNICKÉ PODMÍNKY NABÍDKY pro nabídku na veřejnou zakázku S ICT ve výuce to umíme_dodávka ICT Druh zadávacího řízení: Otevřené nadlimitní řízení na dodávky dle 27 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více