Úplná pravidla soutěže Skóruj a vyhraj zájezd na anglickou ligu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úplná pravidla soutěže Skóruj a vyhraj zájezd na anglickou ligu"

Transkript

1 Úplná pravidla soutěže Skóruj a vyhraj zájezd na anglickou ligu Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Skóruj a vyhraj zájezd na anglickou ligu (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže na propagačních materiálech určených spotřebitelům na území České republiky. Tato pravidla mohou být pozměněna pouze formou písemných dodatků k tomuto dokumentu. 1. Organizátorem soutěže je společnost YASHICA s.r.o., Žďárského 186, Kožichovice, IČ: , zapsaná v OR vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka (dále jen organizátor ) 2. Pořadatelem soutěže je společnost Coca-Cola HBC Česká republika, s.r.o., Českobrodská 1329, Praha 9, IČ: , zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka (dále jen pořadatel ) 3. Termín konání soutěže Soutěž se uskuteční v termínu od :00:00 hod. do :59:59 hod. včetně (dále jen doba konání soutěže ) ve všech prodejnách obchodního řetězce Tesco nabízejících výrobky pořadatele soutěže na území České a Slovenské republiky. Tato pravidla upravují pouze podmínky soutěže určené spotřebitelům na území České republiky (dále jen místo konání soutěže ). Vyhodnocení soutěže, jakožto i rozdělení výher je separátní pro Českou a Slovenskou republiku. Soutěž je v době svého konání pro účely udělení vedlejších výher rozdělena na 31 samostatně vyhodnocovaných soutěžních úseků, kdy jednotlivý soutěžní úsek tvoří dva po sobě jdoucí kalendářní dny v době konání soutěže od 00:00:00 hod prvního dne do 23:59:59 hod dne následujícího (dále jen soutěžní úsek ), dle následujícího klíče: 1. Soutěžní úsek: :00:00 hod :59:59 hod. 2. Soutěžní úsek: :00:00 hod :59:59 hod. 3. atd. Pro účely této Soutěže zřídil pořadatel infolinku na čísle Infolinka je v provozu po celou dobu trvání soutěže, a to během pracovních dnů v době 8:00-17:00 hod. Mimo tuto dobu je na infolince zapnutý záznamník, který bude účastníky informovat o provozní době infolinky. 4. Soutěžní výrobky Soutěž se vztahuje na veškeré výrobky prodávané pod značkou pořadatele Coca-Cola, Fanta, Sprite a Kinley v době konání soutěže v místě konání soutěže. (dále jen soutěžní výrobky ) 5. Účast v soutěži Účastníkem soutěže se může stát pouze fyzická osoba - spotřebitel starší 15let s trvalým pobytem a adresou pro doručování na území České republiky, která splní další stanovená pravidla pro účast v soutěži (dále jen soutěžící nebo účastník soutěže ).

2 Fyzická osoba mladší 18 let se může soutěže zúčastnit pouze se souhlasem svého zákonného zástupce (např. rodiče). Tuto skutečnost je organizátor (resp. pořadatel) soutěže oprávněn kdykoliv ověřit, a pokud zjistí, že takovému soutěžícímu nebyl souhlas zákonným zástupcem udělen, a to ani dodatečně, je oprávněn soutěžícího ze soutěže bez náhrady vyloučit. Organizátor (resp. pořadatel) je zároveň oprávněn si kdykoli vyžádat poskytnutí souhlasu zákonného zástupce v písemné formě a soutěžící je povinen předložit organizátorovi (pořadateli) tento písemný souhlas zákonného zástupce. Nepředloží-li soutěžící písemný souhlas zákonného zástupce do 4 dnů ode dne odeslání žádosti organizátora (pořadatele), bude ze soutěže vyloučen. 6. Pravidla soutěže Soutěžící se do soutěže zapojí tím způsobem, že v době a místě konání soutěže jednorázově (na jednu účtenku) zakoupí alespoň jeden soutěžní výrobek (dále jen jako soutěžní nákup ) a uschová si doklad prokazující provedení tohoto nákupu (dále a výše jen soutěžní účtenka ). Následně (opět v době konání soutěže) navštíví oficiální soutěžní web radostzgolu.cz (dále jen soutěžní web ), kde v soutěžní aplikaci do registračního formuláře (dále jen soutěžní formulář ) zcela a pravdivě zadá níže uvedené údaje: - své jméno a příjmení, - svou doručovací adresu na území ČR (ulice, číslo popisné, město, PSČ) - platnou ovou adresu, - heslo pro přístup k osobnímu profilu (viz níže), - číslo mob. telefonu, - potvrdí souhlas s pravidly této soutěže včetně zpracování osobních údajů dle čl. 8. těchto pravidel a soutěžní formulář odešle pomocí funkčnosti soutěžní aplikace pořadateli soutěže. Okamžikem doručení zcela a pravdivě vyplněného soutěžního formuláře pořadateli soutěže je soutěžící registrován do soutěže (dále jen soutěžní registrace ). V rámci soutěžní registrace bude účastníkovi vytvořen tzv. osobní profil (dále a výše jen osobní profil ), pomocí kterého bude soutěžící do soutěže vkládat soutěžní účtenky, resp. si bude moci zahrát soutěžní hru (viz níže). Každý soutěžící je oprávněn učinit v době konání soutěže pouze jednu soutěžní registraci. Opakovanou registraci téhož soutěžícího (uvedení stejných údajů) nebude technicky možné provést, s tím, že případný/é pokus/y o opakovanou registraci může zadavatel i organizátor vyhodnotit jako jednání v rozporu s pravidly soutěže a je oprávněn příslušného soutěžícího ze soutěže bez náhrady vyloučit. Tedy v době konání soutěže může mít každý jednotlivý soutěžící založen (a užívat) pouze jeden soutěžní profil. Po vzniku osobního profilu se do něj soutěžící přihlásí (v době konání soutěže) zadáním ové adresy a zvoleného hesla, nahraje kód z příslušné soutěžní účtenky, a následně mu bude umožněno si zahrát v soutěžní aplikaci uvedenou soutěžní hru (viz níže).

3 Účastník se může do soutěže zapojit opakovaně (odehrát více soutěžních her), vždy však s novým soutěžním nákupem, resp. soutěžní účtenkou (není rozhodné, kolik výrobků zařazených do soutěže soutěžící na jednu soutěžní účtenku zakoupil, např.: nákup 6 soutěžních výrobků na jedné soutěžní účtence opravňuje k zahrání jedné soutěžní hry, stejně jako nákup jednoho, tří či sedmi apod. soutěžních výrobků na jedné účtence.). Soutěžící je povinen uschovat originály všech účtenek prokazujících provedení soutěžních nákupů, se kterými se soutěže zúčastnil, a to za účelem ověření platné účasti v soutěži a za účelem vydání výhry. Pokud soutěžící nepředloží pořadateli v souladu s těmito pravidly scan/fotografie soutěžní/ch účtenky/nek, resp. případně jejich originál, splňující podmínky těchto pravidel, tj. s uvedením data a času uskutečnění soutěžního nákupu, předcházejícímu (resp. shodného data a předcházejícího času) nahrání soutěžního účtenky do soutěže, bude ze soutěže vyřazen. V takovém případě výhra propadá bez jakékoli náhrady ve prospěch pořadatele soutěže, který je oprávněn rozhodnout o jejím dalším užití, včetně jejího udělení dalšímu soutěžícímu, který se umístil v na pozici bezprostředně následující po takto vyřazeném soutěžícím. Pro vyloučení pochybností se stanoví, že k prokázání soutěžního nákupu splňujícího podmínky těchto pravidel lze použít pouze scan/fotografie, popř. v níže vymezených případech originál, resp. originály dokladů o zaplacení z elektronické registrační pokladny, ze kterých bude jednoznačně vyplývat provedení příslušného nákupu. V případě, že elektronická pokladna neuvádí vypsané názvy výrobků, je nutné k prokázání soutěžního nákupu doložit společně s tímto dokladem o zaplacení také prodavačem ručně vyplněný originální doklad s vypsáním názvu všech zakoupených soutěžních výrobků a razítkem dané prodejny, totéž platí přiměřeně pro ostatní chybějící údaje na účetním dokladu, které jsou vyžadovány těmito soutěžními pravidly.

4 7. Soutěžní hra: Soutěžící se může stát výhercem jedné z výher v soutěži na základě výsledku dosaženého v soutěžní hře umístěné v soutěžní aplikaci na soutěžním webu. Soutěžní hra spočívá v střílení na fotbalovou bránu, kdy úkolem soutěžícího je dopravit míč do brány, resp. vstřelit gól. Soutěžící má kliknutím na ikonu fotbalového míče možnost určit směr letu míče, tak aby se vyhnul naznačenému pohybu brankáře, zobrazenému v horní liště nad fotbalovou bránou. Tedy, jak bylo uvedeno, v brance bude brankář, který se vždy pohne v naznačeném směru podle pohybu ikony rukou na horní liště a bude tak hráči ztěžovat vstřelení gólu (dále jen soutěžní hra ). Za každou nahranou soutěžní účtenku se soutěžními produkty soutěžící získá možnost si v soutěžní aplikaci jednou zahrát soutěžní hru (představuje sadu 5 pokusů). Cílem soutěžícího tak je z pěti pokusů vstřelit co nejvíce gólů v co nejrychlejším (nejkratším) čase. Soutěžní čas se soutěžícímu vždy počítá od prvního do posledního kopu do míče. Soutěžícímu bude vždy po odehrání soutěžní hry vypočteno skóre, přičemž jeho rozhodující bodová složka spočívá ve vstřelených gólech, popř. dosaženém čase. Soutěžící, kterému se povede vstřelit 5 branek v soutěži, bude mít tedy vždy vyšší skóre než soutěžící, který vstřelil např. čtyři branky, avšak v rychlejším čase. O detailech soutěžní hry bude soutěžící informován na soutěžním webu Soutěžní hru je možné si zahrát i bez zařazení do vyhodnocení soutěže, tedy pro zábavu. Pro odehrání soutěžní hry, jejíž výsledek je zařazen do vyhodnocení soutěže je nutné vždy nahrát kód z doposud v soutěži nepoužité soutěžní účtenky. Hra je vytvořena v technologii Flash a je určena pro stolní počítače a notebooky, pořadatel ani organizátor tak neručí za funkčnost této technologie na mobilních zařízeních a některých prohlížečích. Výherce a výhra v soutěži V soutěži se hraje o dva druhy výher: I. Vedlejší výhra: Vedlejší výhrou v soutěži je sportovní stahovací vak (batůžek) zn. Adidas (dále jen vedlejší výhra ). Vedlejší výhra je udělována na základě vyhodnocení jednotlivých soutěžních úseků. Vedlejší výhru v soutěži získá vždy soutěžící, který splnil veškeré podmínky soutěže a zároveň dosáhl nejvyššího skóre v rámci konkrétního soutěžního úseku, ze všech soutěžících, kteří se soutěže v daném soutěžním úseku zúčastnili. V případě, že by shora uvedené kritérium nepostačovalo k určení jediného výherce (tedy více soutěžících by dosáhlo shodného skóre, které by je opravňovalo k zisku vedlejší výhry), získá lepší pořadí ten soutěžící, který předmětného skóre dosáhl v rámci soutěžního úseku dříve. Pokud by ani toto kritérium neurčilo jednoho výherce vedlejší výhry, lepší pořadí získá ten soutěžící, který se do soutěže v rámci konkrétního časového úseku zapojil častěji (tedy, nahrál více kódů ze soutěžních účtenek, resp. odehrál více soutěžních her)

5 Do soutěže je vloženo celkem 31 kusů vedlejší výhry, s tím, že každý jednotlivý soutěžící může získat v době konání soutěže pouze 1 vedlejší výhru (pokud by na tuto výhru soutěžícímu vznikl nárok opakovaně, tato mu nebude předána a připadne dalšímu soutěžícímu v pořadí). II. Hlavní výhra Hlavními výhrami v soutěži jsou: Rodinný zájezd do Londýna: Zájezd je pro 4 osoby na 3 dny, s tím, že obsahuje: letenky, ubytování, vstupenky na Premier League, free budget.., služby licencované české průvodkyně na 2 dny a cestovní pojištění Bližší informace o zájezdu budou výherci sděleny při předání výhry Do soutěže je vložen 1 ks výhry Tuto výhru získá výherce, který se v soutěži umístil na prvním místě, tedy dosáhl nejvyššího skóre. Play Station 4 Do soutěže je vloženo 5 ks výhry Tuto výhru v soutěži získají soutěžící, kteří se v soutěži umístí na místě. (dále jen hlavní výhra ) Každý soutěžící může v době konání soutěže získat pouze jednu hlavní výhru. Zároveň platí, že v případě, kdy dva a více soutěžících mají stejné příjmení (za stejné příjmení se považuje i do ženského rodu přechýlená varianta tvaru příjmení v mužském rodě) a současně vyplnili do soutěžního formuláře s kontaktními údaji stejnou adresu, považují se takoví soutěžící za členy jedné rodiny. Z každé rodiny (ve smyslu předchozí věty) může jakoukoliv hlavní výhru získat pouze jeden člen; v případě více členů rodiny zapojených do soutěže se proto hlavní výhra předá pouze tomu, který v soutěži získal 1. místo, popř., pokud nezíská žádný z členů rodiny 1. místo, pak tomu, jemuž vznikl nárok na hlavní výhru v soutěži dříve (tedy tomu, který dosáhl vítězného skóre dříve) Určení výherců hlavní výhry Hlavní výhru v soutěži získají soutěžící, kteří splnili veškeré podmínky soutěže a zároveň dosáhli 1. až 6. nejvyššího skóre v rámci celé soutěže, tedy, ze všech soutěžících, kteří se soutěže v době jejího konání zúčastnili. V případě, že by shora uvedené kritérium nepostačovalo k určení šesti výherců hlavní výhry (tedy více soutěžících by dosáhlo shodného skóre, které by je opravňovalo k zisku hlavní výhry), získá lepší pořadí ten soutěžící, který předmětného skóre dosáhl v době konání soutěže dříve. Pokud by ani toto kritérium jednoznačně neurčilo všechny výherce hlavní výhry, lepší pořadí získá ten soutěžící, který se do soutěže v době jejího konání zapojil častěji (tedy, nahrál více kódů ze soutěžních účtenek, resp. odehrál více soutěžních her). (hlavní a vedlejší výhry dále společně také jako výhry )

6 V případě, že se v konkrétní soutěžní úsek, popř.. dobu konání soutěže nezapojí do soutěže takový počet soutěžících, aby mohly být veškeré výhry předány, a propadají nerozdělené pořadateli soutěže, který jediný je oprávněn rozhodnout o jejích dalším užití. Soutěž o hlavní výhru bude vyhodnocena do 14 dnů od svého skončení, o vedlejší výhru pak do 14 dnů od skončení příslušného soutěžního úseku. O své výhře v soutěži bude výherce organizátorem informován nejpozději do 5 dnů od vyhodnocení příslušného soutěžního úseku, resp. soutěže formou ové zprávy, odeslané na ovou adresu, kterou soutěžící uvedl v rámci registrace do soutěže (dále jen výherní zpráva ). V této zprávě bude soutěžící vyzván k zaslání scanů/fotografií všech soutěžních účtenek (prokazujících provedení soutěžních nákupů), které soutěžící použil pro účast v soutěži, a to na ovou adresu, která bude sdělena v rámci výherní zprávy, s tím, že bude zároveň informován o podmínce, že nárok na výhru mu vzniká až po jejich kontrole s kladným výsledkem, provedené organizátorem soutěže, po doručení těchto relevantních soutěžních účtenek na shora uvedenou adresu. Do této odpovědní zprávy se soutěžními účtenkami výherce výhry zároveň uvede i své kompletní kontaktní údaje (jméno, příjmení, adresa, ová adresa, číslo mobilního telefonu). Uvedenou odpověď na výherní zprávu s požadovanými účtenkami a údaji musí soutěžící odeslat nejpozději do 5 pracovních dnů od odeslání výherní zprávy organizátorem. Ze zaslaných dokladů musí být patrno, že počet zapojení do soutěže odpovídá počtu uskutečněných soutěžních nákupů (tj. soutěžící je povinen prokázat všechny soutěžní nákupy, na základě kterých se účastnil soutěže a to jak výherní, tak nevýherní, s tím, že ke každému pokusu soutěžní hry musí korespondovat jedna účtenka se soutěžním nákupem). Pokud soutěžící nedoloží v shora uvedené lhůtě doklad/y o uskutečnění soutěžních nákupů, v počtu odpovídajícím počtu odehraných soutěžních her (resp. s neodpovídajícími daty), ztrácí nárok na výhru. Doklad o soutěžním nákupu (účtenka) musí obsahovat datum a čas předcházející odehrání příslušné soutěžní hry (resp. datum musí být min. shodné s datem uskutečnění soutěžního nákupu). V případě, kdy bude mít pořadatel nebo organizátor pochybnost o pravosti účtenek, které mu byly doručeny v podobě fotografií/scanů, je oprávněn v jím určené lhůtě požadovat po soutěžícím doručení originálů všech těchto účtenek. V případě, že mu tyto nebudou doručeny, resp. nebudou odpovídat datu a času odehrání příslušné soutěžní hry, bude soutěžící bez náhrady ze soutěže vyloučen. Výherce bude zveřejněn v seznamu výherců na soutěžním webu, s čímž soutěžící účastí v soutěži vyslovuje svůj souhlas. Výhry budou výhercům odeslány prostřednictvím České pošty, s.p. na adresu zaslanou příslušným výhercem (a uvedenou v soutěžním formuláři) spolu se soutěžními účtenkami, a to nejpozději do 1 měsíce od doručení těchto dokladů pořadateli (resp. organizátorovi) na shora uvedenou adresu (avšak pouze v případě kladného výsledku jejich kontroly). Pořadatel ani organizátor nenesou odpovědnost za doručení výher v soutěži, ani za jejich poškození, zpoždění či ztrátu během přepravy. Nepodaří-li se výhry bez zavinění pořadatele či organizátora výhercům doručit, ztrácí na ně výherci nárok. 8. Obecné podmínky Osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži nebo jednající v rozporu s pravidly této soutěže nebudou do soutěže zařazeny. Pokud se ukáže, že taková osoba se i přes uvedené stala výhercem, výhra nebude předána. V takovém případě, pokud tak organizátor či pořadatel rozhodne, nastupuje na

7 místo tohoto neoprávněného výherce další soutěžící, tj. zpravidla soutěžící, který by se byl stal výhercem příslušné výhry, pokud by se soutěže nebyla účastnila osoba, jíž z důvodů uvedených v tomto ustanovení nebyla výhra předána. Účastník soutěže bude vyloučen v případě, že pořadatel či organizátor zjistí nebo bude mít oprávněné podezření na spáchání podvodného nebo nekalého jednání ze strany některého z účastníků či jiné osoby, kterým dopomohla danému účastníkovi k získání výhry. Pořadatel, resp. organizátor se souhlasem pořadatele soutěže si vyhrazuje právo konečného posouzení splnění soutěžních podmínek. Účastí v soutěži projevuje každý soutěžící svůj souhlas s pravidly a zavazuje se tato pravidla bezvýhradně dodržovat. Pořadatel, resp. organizátor po pověření pořadatele, je oprávněn s konečnou platností rozhodnout o všech otázkách týkajících se této soutěže, včetně konečného pořadí účastníků tedy i výhrách v soutěži. Organizátor ani pořadatel neodpovídá za ztrátu, nedoručení či prodlení zásilek s výhrami zaslaných prostřednictvím pošty či jiným způsobem. V případě, že se výherci nepodaří bez nepřiměřených obtíží doručit výhru na jím uvedenou poštovní adresu, zaniká nárok výherce na získání této výhry. Výhry, které výherci neuplatní, nevyzvednou anebo které se nepodaří odevzdat či doručit na výhercem uvedenou kontaktní adresu propadají bez náhrady ve prospěch pořadatele soutěže pro další marketingové či charitativní účely. Organizátor ani pořadatel neodpovídají za jakékoliv škody či újmy, které soutěžícím případně vznikly v souvislosti s účastí v soutěži či v souvislosti s čerpáním výher. Účast v soutěži ani výhry není možné vymáhat právní cestou; výhry nemohou být poskytnuty alternativně, např. peněžní formou. Organizátor si po dohodě s pořadatelem vyhrazuje právo kdykoliv pozměnit nebo upravit pravidla soutěže či soutěž úplně zrušit bez udání důvodů a stanovení náhrady. Taková změna bude provedena vždy formou písemných číslovaných dodatků zveřejněných na soutěžním webu. Soutěžící, příp. jeho zákonný zástupce, zasláním kontaktních údajů, souhlasí se zařazením poskytnutých osobních údajů (dále jen údaje ) do databáze společnosti Coca-Cola HBC Česká republika, s.r.o., Českobrodská 1329, Praha 9, IČ: (dále jen správce ), jakožto správce, pro účely provedení soutěže, a dále s jejich zpracováním (a to i prostřednictvím zpracovatele) pro marketingové účely, tj. nabízení produktů a služeb, informování o marketingových akcích, jakož i pro zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu neurčitou, tj. do odvolání souhlasu. Bere na vědomí, že má práva dle 11, 12 a 21 zák. č. 101/2000 Sb., tj. zejména že poskytnutí údajů je dobrovolné, že svůj souhlas může bezplatně kdykoliv na adrese správce odvolat, že má právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těchto údajů, blokování nesprávných údajů, jejich likvidaci, atd. V případě pochybností o dodržování práv se může obrátit na správce. Dozorovým orgánem je Úřad pro ochranu osobních údajů.

8 Účastníci soutěže, příp. jejich zákonný zástupce, výslovně souhlasí s těmito pravidly a s tím, že pořadatel soutěže je oprávněn užít v souladu s 77 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, bezplatně jméno, příjmení a město v médiích (včetně internetu), propagačních a reklamních materiálech pořadatele v souvislosti s touto soutěží a jím poskytovaných služeb s tím, že mohou být pořizovány a zveřejňovány výše uvedeným způsobem i zvukové a obrazové záznamy účastníků soutěže, a to po dobu 5 let od ukončení soutěže. Organizátor je oprávněn s konečnou platností a s předchozím souhlasem pořadatele vyloučit soutěžícího, a to v případě, že bude mít podezření, že soutěžící dosáhl výsledku v soutěži podvodným jednáním nebo jednáním, které je v rozporu s dobrými mravy, bylo-li toto jednání způsobilé ovlivnit výsledky této soutěže. Toto rozhodnutí organizátora je konečné, bez možnosti odvolání. Ze soutěže jsou vyloučení všichni zaměstnanci (či osoby v poměru obdobném zaměstnaneckému) společnosti pořadatele, organizátora a všech spolupracujících agentur či společností a osoby jim blízké dle 22 z. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. V případě, že se výhercem stane osoba, která je zaměstnancem (nebo osobou v poměru obdobném zaměstnaneckému) uvedených společností nebo osoba jí blízka, cena se neodevzdá. Pořadatel si vyhrazuje právo nahradit deklarované výhry výhrami obdobného typu a odpovídající hodnoty a změnit podmínky předávání výher v případě, že výhry nebudou poskytnuty třetí osobou tak, aby mohly být výhercům předány v souladu s těmito pravidly. Organizátor ani pořadatel soutěže není odpovědný za technické problémy při přenosu dat elektronickými prostředky ani za funkčnost soutěžní hry na mobilních zařízeních a některých prohlížečích. V případě rozporu mezi pravidly soutěže nebo jejich částmi uvedenými na propagačních materiálech anebo jiných materiálech určených spotřebitelům a textem úplných pravidel soutěže platí znění těchto úplných pravidel soutěže. Zkrácené znění pravidel uvedené na propagačních materiálech anebo jiných materiálech určených spotřebitelům je nutné vykládat v souladu s úplnými pravidly soutěže. Úplná pravidla soutěže jsou k dispozici na radostzgolu.cz V Praze dne

Úplná pravidla soutěže Vyhraj s Gervais svůj nákup snů!

Úplná pravidla soutěže Vyhraj s Gervais svůj nákup snů! Úplná pravidla soutěže Vyhraj s Gervais svůj nákup snů! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte s Gervais svůj nákup snů! (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným

Více

1. kolo soutěže probíhá: od 19. 11. 2014 07:00:00 hod do 24. 12.2014 23:59:59 hod

1. kolo soutěže probíhá: od 19. 11. 2014 07:00:00 hod do 24. 12.2014 23:59:59 hod Pravidla soutěže Vyhrajte sadu DVD Disney Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte sadu DVD Disney (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Jaro s báječnými výhrami

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Jaro s báječnými výhrami ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Jaro s báječnými výhrami Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Járo s báječnými výhrami (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem,

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Verze č. 3 ze dne 7. 6. 2016. Marketingová soutěž OLYMPIA OLOMOUC

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Verze č. 3 ze dne 7. 6. 2016. Marketingová soutěž OLYMPIA OLOMOUC ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Verze č. 3 ze dne 7. 6. 2016 Marketingová soutěž OLYMPIA OLOMOUC Účelem tohoto dokumentu je úprava pravidel marketingové soutěže. Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který

Více

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž Fotbalová jízda Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže Fotbalová jízda (dále jen soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem, který

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Jarní soutěž (dále jen Soutěž )

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Jarní soutěž (dále jen Soutěž ) Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Jarní soutěž (dále jen Soutěž ) 1. Pořadatelem soutěže je společnost Kofola a.s., se sídlem Krnov, Pod Bezručovým vrchem, Za drahou 165/1, PSČ 794 01, IČ: 277 67 680,

Více

ROSSMANN PRAVIDLA VÁNOČNÍ SOUTĚŽE

ROSSMANN PRAVIDLA VÁNOČNÍ SOUTĚŽE ROSSMANN PRAVIDLA VÁNOČNÍ SOUTĚŽE 1. POŘADATEL: ROSSMANN, spol. s r.o., Praha 4, Na Pankráci 1683/127, PSČ 140 00, IČO: 61246093, spisová značka C 28492 vedená u Městského soudu v Praze 2. ORGANIZÁTOR:

Více

Pravidla soutěže Zrelaxujte se s Relaxem

Pravidla soutěže Zrelaxujte se s Relaxem Pravidla soutěže Zrelaxujte se s Relaxem Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel marketingové soutěže nazvané Zrelaxujte se s Relaxem (dále jen soutěž). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně

Více

1. POŘADATEL A ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE

1. POŘADATEL A ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE PRAVIDLA SOUTĚŽE Statut a pravidla soutěže pro r. 2016 Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Vyhraj kuchyň za 100 000 Kč (dále jen soutěž"). Tento statut je jediným dokumentem,

Více

Pravidla soutěže pro diváky pořadu České televize Dovolená v protektorátu

Pravidla soutěže pro diváky pořadu České televize Dovolená v protektorátu Pravidla soutěže pro diváky pořadu České televize Dovolená v protektorátu I. Soutěž a pořadatel soutěže 1. Soutěží se rozumí divácká soutěž založená na principu správné odpovědi na soutěžní otázku, která

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže v rámci kampaně Continental - S námi za vítězstvím

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže v rámci kampaně Continental - S námi za vítězstvím Úplná pravidla spotřebitelské soutěže v rámci kampaně Continental - S námi za vítězstvím Česká republika Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže v rámci kampaně Continental S námi

Více

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž 5hvězdičková akce s TENTO ELLEGANCE Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže 5hvězdičková akce s TENTO ELLEGANCE. Tento statut je jediným

Více

Úplná pravidla soutěže Pyžámko snů

Úplná pravidla soutěže Pyžámko snů Úplná pravidla soutěže Pyžámko snů 1) Pravidla a pořadatel soutěže a) Tato Pravidla jsou dokumentem, který závazně upravuje Pravidla kreativní soutěže Pyžámko snů (dále jen Soutěž ) pořádané společností

Více

LIDL RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ PRAVIDLA HLASOVÁNÍ PRO ROK 2013

LIDL RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ PRAVIDLA HLASOVÁNÍ PRO ROK 2013 LIDL RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ PRAVIDLA HLASOVÁNÍ PRO ROK 2013 (dále jen pravidla hlasování ) 1. PROJEKT RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ Dlouhodobým cílem společnosti Lidl Česká republika v.o.s., se sídlem Nárožní 1359/11,

Více

PRAVIDLA soutěže COOP DOBRÉ RECEPTY Jarní probuzení

PRAVIDLA soutěže COOP DOBRÉ RECEPTY Jarní probuzení PRAVIDLA soutěže COOP DOBRÉ RECEPTY Jarní probuzení s konáním 1. 4. 2016 30. 6. 2016 v ČR (www.coopdobrerecepty.cz) 1. Organizátor soutěže a soutěžní období Organizátor soutěže, společnost CCV, s.r.o.,

Více

Vyhrajte v Promo akci Natankuj 30l a fandi ve velkém stylu!

Vyhrajte v Promo akci Natankuj 30l a fandi ve velkém stylu! Vyhrajte v Promo akci Natankuj 30l a fandi ve velkém stylu! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel Promo akce Natankuj 30l a fandi ve velkém stylu!. Tato pravidla jsou jediným dokumentem,

Více

Úplná pravidla soutěže PRÁZDNINOVÁ PŘÍPRAVA NA BARUM RALLY

Úplná pravidla soutěže PRÁZDNINOVÁ PŘÍPRAVA NA BARUM RALLY Úplná pravidla soutěže PRÁZDNINOVÁ PŘÍPRAVA NA BARUM RALLY ČESKÁ REPUBLIKA Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže PRÁZDNINOVÁ PŘÍPRAVA NA BARUM RALLY (dále jen soutěž ). Tato

Více

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE říjen - listopad 2015

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE říjen - listopad 2015 PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE říjen - listopad 2015 společnosti 2015 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o.

Více

Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Pravidla soutěže. Poznáváme firmy ve středních Čechách. 1. Pořadatel soutěže. 2. Termín konání soutěže

Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Pravidla soutěže. Poznáváme firmy ve středních Čechách. 1. Pořadatel soutěže. 2. Termín konání soutěže Pravidla soutěže (dále jen pravidla soutěže ) Krajská hospodářská komora Střední Čechy Poznáváme firmy ve středních Čechách 1. Pořadatel soutěže se sídlem: Tyršova 106, 261 01 Příbram Zámeček s adresou

Více

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ.

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice IČ: 00241121 Riegrova 1209 252 28 Černošice V Černošicích dne 30. 9. 2014 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice

Více

II. Termín a lokalizace 1. Soutěž probíhá od 6. 6. 2016 do 7. 7. 2016 23:59:59 hodin. 2. Soutěž probíhá na území České republiky a Slovenska.

II. Termín a lokalizace 1. Soutěž probíhá od 6. 6. 2016 do 7. 7. 2016 23:59:59 hodin. 2. Soutěž probíhá na území České republiky a Slovenska. S Honorem na Colours of Ostrava I. Pořadatel a organizátor soutěže 1. Soutěž na Timeline Honor CZ/SK (dále jen soutěž ) bude probíhat prostřednictvím webových stránek Honor CZ/SK na stránkách www.honor7.cz/colours

Více

Pravidla soutěže Hokejové Česko-Slovensko

Pravidla soutěže Hokejové Česko-Slovensko Pravidla soutěže Hokejové Česko-Slovensko 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Soutěž s názvem Hokejové Česko-Slovensko (dále také HČS či jen soutěž ) se koná v termínu od 00:00:01 dne 6. 5. 2016 do 23:59:59 dne

Více

S M L U V N Í P O D M Í N K Y Smluvní podmínky pro účast na akcích pořádaných společností Media Events Company s.r.o.

S M L U V N Í P O D M Í N K Y Smluvní podmínky pro účast na akcích pořádaných společností Media Events Company s.r.o. S M L U V N Í P O D M Í N K Y Smluvní podmínky pro účast na akcích pořádaných společností Media Events Company s.r.o. Tyto smluvní podmínky (dále jen Podmínky ) upravují práva a povinnosti společnosti

Více

Obchodní podmínky pro spolupráci se společností Iweol EU s.r.o.

Obchodní podmínky pro spolupráci se společností Iweol EU s.r.o. Obchodní podmínky pro spolupráci se společností Iweol EU s.r.o. 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Iweol EU s.r.o., se sídlem Kovářská 140/10,

Více

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM Čl. I Základní ustanovení 1) Těmito Pravidly se stanoví postup při prodeji bytů a nebytových prostor, které jsou dosud ve

Více

PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ I. Vyhlašovatel výběrového řízení Vyhlašovatelem výběrového řízení je společnost ČEPS, a.s., se sídlem Elektrárenská 774/2, 101 52 Praha 10, IČ 25702556, DIČ CZ25702556, zapsaná

Více

Veřejný příslib. ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o. " Život s Tany"

Veřejný příslib. ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o.  Život s Tany Veřejný příslib ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o. " Život s Tany" Vymezení veřejného příslibu, soutěže a jejich zveřejnění 1.1. Veřejný příslib (dále jen Příslib ) upravuje postupy související

Více

Všeobecné obchodní podmínky portálu iautodíly společnosti CZ-Eko s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky portálu iautodíly společnosti CZ-Eko s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky portálu iautodíly společnosti CZ-Eko s.r.o. I. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) tvoří nedílnou součást každé kupní smlouvy, jejímž předmětem

Více

SMLOUVA O PODMÍNKÁCH A PRAVIDLECH ÚČASTI NA ELEKTRONICKÝCH AUKCÍCH DŘÍVÍ

SMLOUVA O PODMÍNKÁCH A PRAVIDLECH ÚČASTI NA ELEKTRONICKÝCH AUKCÍCH DŘÍVÍ SMLOUVA O PODMÍNKÁCH A PRAVIDLECH ÚČASTI NA ELEKTRONICKÝCH AUKCÍCH DŘÍVÍ Článek 1 Strany smlouvy Lesy České republiky, s.p. se sídlem Hradec Králové, Přemyslova 1106, PSČ 50168 zapsaný v obchodním rejstříku

Více

MĚSTO BENEŠOV. Rada města Benešov. Vnitřní předpis č. 16/2016. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1. Předmět úpravy a působnost

MĚSTO BENEŠOV. Rada města Benešov. Vnitřní předpis č. 16/2016. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1. Předmět úpravy a působnost MĚSTO BENEŠOV Rada města Benešov Vnitřní předpis č. 16/2016 Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu I. Obecná ustanovení Čl. 1 Předmět úpravy a působnost 1) Tato směrnice upravuje závazná

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Milionové recepty

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Milionové recepty HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Milionové recepty OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA HŘE...4 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY...5 5.

Více

Úplná pravidla Užijte si moře výher.

Úplná pravidla Užijte si moře výher. Úplná pravidla Užijte si moře výher. Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Užijte si moře výher. (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

Pravidla soutěže. Nakupte výrobky Knorr a hrajte o osobního šéfkuchaře a další ceny

Pravidla soutěže. Nakupte výrobky Knorr a hrajte o osobního šéfkuchaře a další ceny Pravidla soutěže Nakupte výrobky Knorr a hrajte o osobního šéfkuchaře a další ceny Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Nakupte výrobky Knorr a hrajte o osobního šéfkuchaře

Více

Uchazečům o veřejnou zakázku

Uchazečům o veřejnou zakázku MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Oddělení soukromoprávní VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: Mgr. Irena Hanáková/OSP TELEFON: 556 879 749 E-MAIL: Irena.hanakova@koprivnice.cz

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro užívání portálu www.elektronickedrazby.cz (dále též jen Dražební řád )

Všeobecné obchodní podmínky pro užívání portálu www.elektronickedrazby.cz (dále též jen Dražební řád ) Všeobecné obchodní podmínky pro užívání portálu www.elektronickedrazby.cz (dále též jen Dražební řád ) I. OBECNÁ USTANOVENÍ 1. Předmět úpravy Tento Dražební řád upravuje pravidla užívání internetového

Více

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 183 ze dne 10. 3. 2015

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 183 ze dne 10. 3. 2015 Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 183 ze dne 10. 3. 2015 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -3. Podmínky výběrového

Více

Všeobecné podmínky pro užívání portálu www.okdrazby.cz a účast na elektronických dražbách nemovitostí a movitostí (dále též jen Všeobecné podmínky ).

Všeobecné podmínky pro užívání portálu www.okdrazby.cz a účast na elektronických dražbách nemovitostí a movitostí (dále též jen Všeobecné podmínky ). Všeobecné podmínky pro užívání portálu www.okdrazby.cz a účast na elektronických dražbách nemovitostí a movitostí (dále též jen Všeobecné podmínky ). I..OBECNÁ USTANOVENÍ 1. Předmět úpravy Tyto Všeobecné

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie ZLATÁ RYBKA

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie ZLATÁ RYBKA HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie ZLATÁ RYBKA OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 4 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY... 5 5.

Více

záměr a podmínky výběrového řízení č. 309/2015 formou elektronické aukce na pronájem stavby - budovy bez čp/če s využitím jako garáž,

záměr a podmínky výběrového řízení č. 309/2015 formou elektronické aukce na pronájem stavby - budovy bez čp/če s využitím jako garáž, Město Cheb odbor správy majetku Městského úřadu Cheb náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, 350 20 Cheb, IČ 00253979 Č. j. MUCH/30115/2015-SM V Chebu dne 13. 4. 2015 Z Á M Ě R města Cheb pronajmout budovu

Více

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební prace mimo režim zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) veřejná zakázka na stavební prace s

Více

Obměna výdejové části stravovacího systému

Obměna výdejové části stravovacího systému Lhotecká 559/7, 143 01 Praha 4 tel. 974828343 e-mail: trapp@polac.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obměna výdejové části stravovacího systému Zadávací dokumentace strana 1 (celkem 11) Zadávací dokumentace k veřejné

Více

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů název veřejné zakázky: Regenerace zeleně vybraných lokalit města Dvůr

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ELIN- Ing. Michal Lasák Šilheřovická 33 747 14 Markvartovice IČ:74765299 CZ8211165413 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.trend-moda.cz

Více

DRAŽEBNÍ ŘÁD PRO DRAŽBU NEMOVITOSTÍ

DRAŽEBNÍ ŘÁD PRO DRAŽBU NEMOVITOSTÍ DRAŽEBNÍ ŘÁD PRO DRAŽBU NEMOVITOSTÍ Článek 1. Základní ustanovení Tento Dražební řád stanoví organizaci a průběh dražby nemovitostí (dále jen dražba) realizované soudním exekutorem při provádění exekucí

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti

OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti MAGSY, s.r.o. Jateční 523 760 01 Zlín-Prštné Česká republika IČO: 26230224 Společnost zapsaná v obchodním rejstříku Krajským soudem v Brně oddíl C, vložka 38124 Obchodní

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Zjednodušené podlimitní řízení Název zakázky: Pořízení úklidového stroje na snížení prašnosti v obci Hvozdná Zadavatel zakázky: Obec Hvozdná

Více

Všeobecné obchodní podmínky Simply Events s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky Simply Events s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Simply Events s.r.o. 1. Vymezení základních pojmů 1.1. Pojmy používané v těchto všeobecných obchodních podmínkách s velkým počátečním písmenem budou mít pro účely těchto všeobecných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu DODÁVKA TRANSPORTNÍCH VENTILÁTORŮ zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2,461 17 Liberec IČ: 467 47 885 vyřizuje právní oddělení - referent veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

Dodávka osobních automobilů

Dodávka osobních automobilů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též ZD ) Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČO: 72080043 vyhlašuje nadlimitní veřejnou zakázku na

Více

Systém sběru vytříděných složek odpadu v Telči a jejich evidence software

Systém sběru vytříděných složek odpadu v Telči a jejich evidence software Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky a k prokázání kvalifikace a zadávací podmínky pro vypracování nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na dodávky s názvem: Systém sběru vytříděných složek odpadu

Více

Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5

Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5 Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5 Základní pojmy Pro účely těchto Zásad pro prodej nemovitostí (pozemků, jejichž součástí jsou bytové domy) Městské části Praha 5 (dále jen Zásady )

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Sídlo: Zastoupený: IČO: 01312774 DIČ: CZ 01312774 Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro hl. město Prahu Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3 -

Více

Otevřené zadávací řízení na služby Bruntál

Otevřené zadávací řízení na služby Bruntál Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Bruntál Sídlem: Partyzánská 7, 792 01 Bruntál Evidenční číslo VZ: 60053859 Zastoupený: Ing. Václavem Stráníkem, ředitelem Pozemkového

Více

Soutěž o návrh. dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ )

Soutěž o návrh. dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Soutěž o návrh dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Kontaktní osoba: Filip Cabaj Tel.: 267 994 287 Fax: 272 936 597 E-mail: Filip.Cabaj@sfzp.cz Název

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro Mikroregion Střední Haná na rok 2013

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro Mikroregion Střední Haná na rok 2013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky zadávané druhem otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního

Více

Obecná ustanovení Rozsah a obsah předmětu plnění

Obecná ustanovení Rozsah a obsah předmětu plnění Smluvní podmínky Obecná ustanovení 1. Společnost Pronajmiauto.cz (Blueway s.r.o.), se sídlem na adrese Praha Staré Město, V Kolkovně 920/5, PSČ 110 00, Praha 1, IČO: 014 17 151, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

1. Úvodní ustanovení. 2. Uživatelský účet

1. Úvodní ustanovení. 2. Uživatelský účet 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky") společnosti Petr Vodička, se sídlem Březová 14, 696 18 Lužice, identifikační číslo: 69719951, podnikatele (dále jen prodávající")

Více

Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost Teplárna České Budějovice, a. s., se sídlem Novohradská 32, 372 15 České

Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost Teplárna České Budějovice, a. s., se sídlem Novohradská 32, 372 15 České PRAVIDLA SOUTĚŽE: 1) Pořadatel, organizátor Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost Teplárna České Budějovice, a. s., se sídlem Novohradská 32, 372 15 České Budějovice, IČ: 60826835, zapsaná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Výměna 4 ks interiérových dveří v budově kina Art Veřejná zakázka (zatrhněte)

Více

VÝKLADOVÁ PRAVIDLA K RÁMCOVÉMU PROGRAMU PRO PODPORU TECHNOLOGICKÝCH CENTER A CENTER STRATEGICKÝCH SLUŽEB

VÝKLADOVÁ PRAVIDLA K RÁMCOVÉMU PROGRAMU PRO PODPORU TECHNOLOGICKÝCH CENTER A CENTER STRATEGICKÝCH SLUŽEB VÝKLADOVÁ PRAVIDLA K RÁMCOVÉMU PROGRAMU PRO PODPORU TECHNOLOGICKÝCH CENTER A CENTER STRATEGICKÝCH SLUŽEB Rámcový program pro podporu technologických center a center strategických služeb schválený vládním

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY občanského sdružení Otevíráme, o.s. se sídlem Dobrovského 1483/31, 17000 Praha 7 IČ: 227 35 291 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese http://eshop.sciencecafe.cz

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE POCHLUBTE SE SVÝM JEJDA [VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ]

PRAVIDLA SOUTĚŽE POCHLUBTE SE SVÝM JEJDA [VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ] PRAVIDLA SOUTĚŽE POCHLUBTE SE SVÝM JEJDA 1. [VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ] 1. Přihlásit do Soutěže se lze prostřednictvím webových stránek značky TENTO nacházejících se na následující adrese: www.cz.tento.eu/soutez.

Více

Ovoce do škol Příručka pro žadatele

Ovoce do škol Příručka pro žadatele Ve smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 556 fax: 296 326 111 e-mail: info@szif.cz Ovoce do škol Příručka pro žadatele OBSAH 1. Základní informace 2. Schválení pro dodávání produktů 3. Stanovení limitu

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti SK RASEKO MORAVA s.r.o. se sídlem Městečko 9, Rajhrad 66461 identifikační číslo: 02441705 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C,

Více

Svážíme bioodpad z obce Veselý Žďár malé komunální vozidlo s hákovým nosičem, kontejnery a sítě na kontejnery

Svážíme bioodpad z obce Veselý Žďár malé komunální vozidlo s hákovým nosičem, kontejnery a sítě na kontejnery Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky a k prokázání kvalifikace a zadávací podmínky pro vypracování nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na dodávku malého komunálního vozidla s hákovým nosičem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku: KOUTEX 2014 (recyklace textilního odpadu) - zadávanou jako zakázku malého rozsahu nespadající pod aplikaci zákona

Více

Obchodní podmínky. konference Restart myšlení

Obchodní podmínky. konference Restart myšlení Obchodní podmínky konference Restart myšlení 1. Preambule 1.1. Tyto obchodní podmínky upravují práva a povinnosti organizátora akce, který je prodávajícím a objednatele vstupenky na akci, který je kupujícím.

Více

Praxe při zadávání veřejných zakázek - nejčastější chyby žadatelů/příjemců

Praxe při zadávání veřejných zakázek - nejčastější chyby žadatelů/příjemců Praxe při zadávání veřejných zakázek - nejčastější chyby žadatelů/příjemců Datum : 19.3.2009 Místo: ÚRR Prezentuje : Mgr. Jan Galář Červenec 2008 březen 2009 Kontrolované zakázky : 138 Bez vyžádání dodatečné

Více

Textová část zadávací dokumentace. Dodávka a implementace personálního a mzdového IS

Textová část zadávací dokumentace. Dodávka a implementace personálního a mzdového IS Textová část zadávací dokumentace Dodávka a implementace personálního a mzdového IS Zadávací řízení je zadáváno dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti PIROS Czech s.r.o. se sídlem Mařanova 310, 463 12 Liberec identifikační číslo: 28752074

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti PIROS Czech s.r.o. se sídlem Mařanova 310, 463 12 Liberec identifikační číslo: 28752074 OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti PIROS Czech s.r.o. se sídlem Mařanova 310, 463 12 Liberec identifikační číslo: 28752074 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, spisová

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Ing. Petr Anděl se sídlem Jasmínová 2664, 106 00 Praha 10 identifikační číslo: 47624990, neplátce DPH Živnostenské oprávnění vydáno: Úřad městské části Praha 10,

Více

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE Ve ejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 21 odst. 1 písm. b) zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, v platném zn ní (dále jen zákon): ZŠ Brno, Bakalovo náb eží 8 nástavba administrativní

Více

Obec Vlasatice. SMĚRNICE č. 1 / 2015. Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Vlasatice

Obec Vlasatice. SMĚRNICE č. 1 / 2015. Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Vlasatice Obec Vlasatice SMĚRNICE č. 1 / 2015 Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Vlasatice O b s a h: I. Úvodní ustanovení, účel dotací II. Vymezení pojmů III. Druhy dotací IV. Příjemci dotací V. Náležitosti

Více

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie POMÁHÁME NAŠÍ ZOO - DŽUNGLE

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie POMÁHÁME NAŠÍ ZOO - DŽUNGLE HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie POMÁHÁME NAŠÍ ZOO - DŽUNGLE 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Společnost Play games a.s., se sídlem V Holešovičkách 1443/4, 180 00 Praha 8, IČO: 247 73 255, zapsaná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 1

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, podlimitní veřejná zakázka Střední škola průmyslová, hotelová a zdravotnická Uherské Hradiště

Více

POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE. Č.j. KRPP-157653-2 /ČJ-2013-0300VZ-VZ Plzeň 7.října 2013

POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE. Č.j. KRPP-157653-2 /ČJ-2013-0300VZ-VZ Plzeň 7.října 2013 POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPP-157653-2 /ČJ-2013-0300VZ-VZ Plzeň 7.října 2013 Počet listů: 8 Přílohy: 7/21 Výzva k podání nabídky

Více

Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky

Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky Vše k veřejným zakázkám Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky Čl. 1.: Název veřejné zakázky Vybudování cyklostezky Radslavice

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů název veřejné zakázky: Správa identit druh zadávacího řízení: otevřené

Více

PRAVIDLA STÍRACÍCH LOSŮ K 10. VÝROČÍ O2 ARENY Úplné znění pravidel STÍRACÍ LOSY 10. VÝROČÍ O2 ARENY

PRAVIDLA STÍRACÍCH LOSŮ K 10. VÝROČÍ O2 ARENY Úplné znění pravidel STÍRACÍ LOSY 10. VÝROČÍ O2 ARENY PRAVIDLA STÍRACÍCH LOSŮ K 10. VÝROČÍ O2 ARENY Úplné znění pravidel STÍRACÍ LOSY 10. VÝROČÍ O2 ARENY Tento dokument obsahuje plné znění závazných pravidel týkajících se soutěže ve formě stíracích losů,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Sociální služby Uherské Hradiště, p.o. DZP Uherský Brod oprava střechy Číslo zakázky: Forma zadání: VZ/2014/2/06 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: Rekonstrukce VZT zařízení č. 1, 2 a 3 v OZ druh zadávacího

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČAST NA ZÁJEZDECH CK SVOBODNÁ CESTA

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČAST NA ZÁJEZDECH CK SVOBODNÁ CESTA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČAST NA ZÁJEZDECH CK SVOBODNÁ CESTA Úvodní ustanovení Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře Svobodná cesta jsou platné pro všechny zájezdy a jednotlivé služby cestovního

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky KONTAKTNÍ ÚDAJE VYHLAŠOVATELE 1.1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: Zoologická zahrada

Více

Oprava komunikace ulice Nerudova mezi č. p. 477-528, Jevíčko VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

Oprava komunikace ulice Nerudova mezi č. p. 477-528, Jevíčko VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K V EŘ EJNÉ ZA KÁZCE Oprava komunikace ulice Nerudova mezi č. p. 477-528, Jevíčko Obsah Čl. 1.: Úvodní informace... 3 Čl. 2.: Název veřejné zakázky... 3 Čl.

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Kontaktní údaje prodávajícího Název: Paliva Větrovský s.r.o. Sídlo: Lilka 624, Příbram VI-Březové Hory, 261 01 Příbram Identifikační číslo: 03605035 Daňové identifikační číslo:

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ ROLE Školní 9, Nová Role, PSČ: 362 25, Tel: 353 851 179 Dodavatel: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina 1. Zadavatel Výchovný

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Nákup osobního,

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky dle 1751 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) vydané společností DETOXme s.r.o., IČ: 04736931, se sídlem Elišky Junkové 312/47, Droždín,

Více

pro prodej second hand zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.bazar-secondhand.cz

pro prodej second hand zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.bazar-secondhand.cz Obchodní podmínky obchodní společnosti Tereza Hynková se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35 identifikační číslo: 87796155 nejsem plátce DPH pro prodej second hand zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného

Více

Všeobecné pojistné podmínky pro pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře

Všeobecné pojistné podmínky pro pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře Všeobecné pojistné podmínky pro pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře Článek 1 Úvodní ustanovení Pro pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře platí příslušná ustanovení občanského

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Nakladatelství MatfyzPress MFF UK, IČ: 00216208, se sídlem Sokolovská 83, 186 75, Praha 8

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Nakladatelství MatfyzPress MFF UK, IČ: 00216208, se sídlem Sokolovská 83, 186 75, Praha 8 Obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky společnosti Nakladatelství MatfyzPress MFF UK, IČ: 00216208, se sídlem Sokolovská 83, 186 75, Praha 8 1. Preambule Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále též

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Městský úřad, odbor investic a dotací adresa: Městský úřad Mariánské Lázně, Ruská 155, 353 01 Mariánské Lázně telefon 354 922 111, fax 354 623 186, e-mail muml@marianskelazne.cz,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti E.M.A. Europe, s.r.o. se sídlem Kozí 5/916, 110 00 Praha 1 identifikační číslo: 273 98 307 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C,

Více

MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR)

MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR) MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR) Schválená Radou města Nová Bystřice dne 3. 6. 2015 usnesením RM č. 167/2015. PLATNÁ OD: 3. 6. 2015 ROZSAH PŮSOBNOSTI:

Více

Západní město Stodůlky, Administrativní dům A2 plynovod 1.etapa

Západní město Stodůlky, Administrativní dům A2 plynovod 1.etapa Dalkia Česká republika, a.s. Sídlo : Ostrava, 28. října 3337/7, PSČ 709 74 (dále jen zadavatel) vyzývá dodavatele (dále jen uchazeče) k podání nabídek na realizaci díla Západní město Stodůlky, Administrativní

Více

VALNÁ HROMADA 2015. 1. Informace představenstva společnosti o přípravě řádné valné hromady společnosti a výzva akcionářům.

VALNÁ HROMADA 2015. 1. Informace představenstva společnosti o přípravě řádné valné hromady společnosti a výzva akcionářům. VALNÁ HROMADA 2015 1. Informace představenstva společnosti o přípravě řádné valné hromady společnosti a výzva akcionářům. 2. Informace a dokumenty související s odvoláním a volbou členů představenstva

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky 1. Definice pojmů Pro účely těchto Všeobecných obchodních podmínek se následujícími pojmy rozumí: 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. 1.5. 1.6. 1.7. 1.8. 1.9. 2. 2.1 2.2 2.3 2.4 2.5 3. 3.1

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. HSBM-432-03/2014 Hasičský záchranný sbor Jihomoravského kraje Zubatého 14, 614 00 Brno ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ dle 27 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více