MODELOVÁ SITUACE: TELEFONICKÉ JEDNÁNÍ S KLIENTEM - ŘEŠENÍ PROBLEMATICKÉ SITUACE CESTOVNÍ KANCELÁŘ COTTAGE TOUR

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MODELOVÁ SITUACE: TELEFONICKÉ JEDNÁNÍ S KLIENTEM - ŘEŠENÍ PROBLEMATICKÉ SITUACE CESTOVNÍ KANCELÁŘ COTTAGE TOUR"

Transkript

1 PRACOVNÍ LISTY PRO ASSESSMENT CENTRA MODELOVÁ SITUACE: TELEFONICKÉ JEDNÁNÍ S KLIENTEM - ŘEŠENÍ PROBLEMATICKÉ SITUACE Zjistíte, jak vaši kandidáti zvládnou vyřešit problematickou situaci ke spokojenosti klienta. Je sobota ráno, pracovník cestovní agentury právě dorazil do kanceláře, těší se na klidnou službu a do toho zvoní telefon. Volá zaskočený a rozladěný klient. Jak si s celou situací pracovník poradí?

2 Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání pro účastníky Tento materiál je duševním vlastnictvím společnosti TCC s.r.o. Zakoupením tohoto materiálu propůjčuje společnost TCC s.r.o. kupujícímu právo používat jej v rámci své organizace, výslovně uvedené v objednávce. Kupující nemá právo s tímto materiálem nakládat mimo tuto organizaci či poskytovat jej a šířit dál. Kupující má právo dílo rozmnožovat, pouze a pro vlastní interní potřebu. Kupující je povinen chránit a dodržovat autorská práva společnosti TCC s.r.o. a zodpovídá za dodržování tohoto práva svými zaměstnanci a dalšími subjekty, jejichž seznámení s obsahem je nezbytné pro jeho účelné užívání.

3 INFORMACE K MODELOVÉ SITUACI Název modelové situace: Cestovní kancelář COTTAGE TOUR (Telefonické řešení problematické situace) Využití pro pozice: pracovník klientského centra, obchodní pozice, pracovník v oblasti služeb, pracovníci podpůrných oddělení, asistentka, sekretářka Zaměření modelové situace: komunikační dovednosti, vyjednávání, argumentace, zvládání námitek a emocí, pohotovost reakcí, práce s informacemi, analytické schopnosti, řešení problému, proklientský přístup, stresová odolnost Doporučená časová náročnost modelové situace: 15 minut příprava 10 minut simulovaný telefonický rozhovor Doporučený počet hodnotitelů: 2 hodnotitelé, z toho 1 v roli sparing-partnera

4 INSTRUKCE PRO MODELOVOU SITUACI Informujte účastníky, že budou absolvovat simulované telefonické jednání s klientem. Vymezte jednoznačně časový prostor pro přípravu (doporučený čas 15 minut) i simulovaný telefonický rozhovor (max. 10 minut). Účastníkům předejte následující podklady: uvedení do modelové situace nabídku rekreačních pobytů cestovní kanceláře mapu lokalit přehled plateb klientů cestovní kanceláře všeobecné podmínky pro zprostředkování pobytů po internetu čistý arch A4 na zpracování přípravy / poznámek Zdůrazněte, že veškeré materiály a své poznámky budou mít účastníci během modelové situace k dispozici. Upozorněte účastníky, že po absolvování modelové situace nebo na konci AC si veškeré materiály vyberete zpět. INFORMACE PRO HODNOTITELE /pozorovatele/ V rámci telefonického jednání by mělo proběhnout: Zjišťování informací /mapování situace - celé jméno klientky /Petra Nováková/ - popis průběhu rezervace Nalezení a vysvětlení problému - cestovní kancelář nezaznamenala 2 rezervace pobytu ve stejném objektu a termínu - cestovní kancelář neměla doručené potvrzení objednávky, nezobrazilo se hlášení úspěšně odesláno - cestovní kancelář neprověřila zaplacenou zálohu paní Petry Novákové /klientka/ - ubytovaná je pí Knechtová, zaplatila celý pobyt předem a potvrdila objednávku je ubytována

5 Hledání řešení - účastník by si měl ověřit, zda má klientka psa a hledat lokalitu s možností ubytování se psem - nabídka náhradní lokality dle potřeb klientky chalupa, Nová Lesná (větší vzdálenost, ale je to chalupa a o 700,- Kč levnější než původní lokalita) nebo RD, Svit Podskalka (blíže, levnější o 420,- Kč, ale je to rodinný domek) - možná nabídka kompenzace, např. den pobytu zdarma; doprava do vzdálenějšího místa než původní místo pobytu V rámci modelové situace můžete hodnotit, zda kandidát: volí vhodný styl a přizpůsobuje komunikaci partnerovi pohotově zvládá námitky, používá logickou a přesvědčivou argumentaci získává informace, pracuje s klíčovými informacemi, vhodně je propojuje je aktivní, pohotový, snaží se o proklientský přístup, vede jednání k řešení situace uzavírá s jednoznačnými dohodami, ověřuje pochopení a souhlas klienta zachovává klid a nadhled Summary Účastník, pracovník cestovní kanceláře telefonicky řeší s klientem problematickou situaci. Chalupa, kterou si klient vybral na týdenní rekreaci a zaplatil zálohu za pobyt, je obsazena. Účastník má k dispozici informace o rezervacích pobytů, provedených platbách (zálohy na pobyt), mapu dalších rekreačních lokalit a všeobecné podmínky pro zprostředkování pobytu po internetu. Úkolem účastníka je nalézt pro klienta jinou variantu ubytování a vyřešit situaci k jeho spokojenosti.

6 ZADÁNÍ PRO SPARING-PARTNERA UVEDENÍ DO MODELOVÉ SITUACE Jste klient cestovní kanceláře COTTAGE TOUR, u které jste si objednal/a týdenní pobyt na horské chalupě. Cestovní kancelář COTTAGE TOUR zprostředkovává klientům pobyty v rekreačních oblastech po celé Slovenské republice. Doporučení a dobré reference na cestovní kancelář jste získal/a od svých známých a už se těšíte na dlouho plánovaný odpočinek. Objednávka pobytu je pod jménem Petra Nováková. Týdenní pobyt jste vyhledal/a na webových stránkách cestovní kanceláře v nabídce last minute. Vybral/a jste si pobyt na chalupě v Liptovské Kokavě nejen pro krásné prostředí, ale i možnost vzít s sebou i vašeho psa yorkshirského teriéra. V pondělí jste si pobyt vybral/a, během úterý jste vyplnil/a objednávkový formulář a zároveň jste zaplatil/a zálohu ve výši 20% celkové částky. Počítáte s tím, že zbytek částky uhradíte v den zahájení pobytu a to 3. června při převzetí chalupy. Ve čtvrtek jste byl/a automatickým em vyzván/a k potvrzení objednávky. Formulář jste odeslal/a, nezobrazila se Vám však obvyklá hláška úspěšně zadáno. Vzhledem k tomu, že Vás již nikdo zpětně nekontaktoval a zálohu jste v úterý zaplatil/a, jste vše považoval/a za vyřízené. Je sobota ráno a právě jste dorazil/a na místo. Ke svému překvapení zjišťujete, že chata je obsazená starším párem. Podle informací uvedených na www stránkách kanceláře by Vás na místě měl čekat její delegát. Měl by Vám předat klíče a Vy byste mu měl/a doplatit zbytek ceny. Nikdo Vás však nečeká. Voláte do cestovní kanceláře.

7 ZADÁNÍ PRO SPARING-PARTNERA POKYNY PRO SPARING-PARTNERY: Jste velmi rozladěný/á. Voláte do cestovní kanceláře, po představení zástupce cestovní kanceláře /účastníka/ zahájíte hovor. Představíte se jako Novák/ová. Sdělíte - kde jste chalupa v Liptovské Kokavě - popíšete problém / chata je obsazená + nepřítomnost delegáta cestovní kanceláře z důvodu předání klíčů a doplatku/. Očekáváte - objasnění situace - nalezení řešení. V jednání buďte aktivní na počátku, kdy líčíte problém, poté přenechejte aktivitu a vedení jednání na účastníkovi. Napomáhejte objasnit situaci /na případné otázky účastníka odpovídejte/. Návrhy si nechte vysvětlit, místy oponujte. Trvejte na vyřešení situace ubytování v obdobné lokalitě. Poznámka: Vystupováním sparing-partnera lze variovat náročnost situace dle potřeby, např.: nízká náročnost klient bere situaci s nadhledem a humorem, chápe, že chyba se stát může na obou stranách a spíše racionálně a konstruktivně hledá nějaké řešení střední náročnost klient je situací zaskočený, rozladěný, potřebuje ji především nějak okamžitě řešit, trvá na svém nároku a asertivně očekává řešení, nepřipouští žádné své pochybení vysoká náročnost klient je bezvýchodností situace silně vyvedený z míry a reaguje emočně, zvyšuje hlas a není konstruktivní, těká mezi tématy a může jít i do osobních výpadů

8 HODNOTÍCÍ ARCH JMÉNO ÚČASTNÍKA: POZICE: DATUM AC: CO LZE V MODELOVÉ SITUACI SLEDOVAT A MÍRA NAPLNĚNÍ KOMPETENCE ÚČASTNÍKEM: 0 100% Komunikace: volí vhodný styl a přizpůsobuje komunikaci partnerovi Argumentace/zvládání námitek: pohotově zvládá námitky, používá logickou a přesvědčivou argumentaci Získávání a zpracování informací: získává informace, pracuje s klíčovými informacemi, vhodně je propojuje Styl a průběh jednání: aktivita, pohotovost, snaha o proklientský přístup, vedení jednání k řešení situace Uzavření jednání: uzavírá s jednoznačnými dohodami, ověřuje pochopení a souhlas klienta Stresová odolnost: zachovává klid a nadhled POZNÁMKY (POSTŘEHY, CITACE APOD.): KLÍČOVÁ ZJIŠTĚNÍ + silné stránky, předpoklady, co se podařilo TCC NEKOPÍROVAT TCC TCC NEKOPÍROVAT TCC CELKOVÉ HODNOCENÍ?! rezervy, rizika, co se nepodařilo 0% 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100% Poznámka: hodnotitelé mohou přizpůsobit hodnotící škálu svým potřebám a požadavkům (např. + / 0 / - )

9 ZADÁNÍ PRO ÚČASTNÍKY Čas na přípravu modelové situace: Délka simulovaného jednání: UVEDENÍ DO MODELOVÉ SITUACE Pracujete v cestovní kanceláři COTTAGE TOUR. Pro své klienty zajišťujete a organizujete rekreační pobyty v objektech a zařízeních po celé Slovenské republice. Je sobota ráno a Vy máte dopolední službu. Právě jste dorazil/a do své kanceláře a zvoní Vám telefon. K dispozici máte následující materiály: popis standardního procesu řešení objednávek pobytů po internetu nabídku rekreačních pobytů cestovní kanceláře mapu lokalit pobytových míst přehled plateb klientů cestovní kanceláře všeobecné podmínky pro zprostředkování pobytů po internetu Popis standardního procesu řešení objednávek pobytů po internetu: Klient vybírá a objednává pobyt přes internet. Zasílá objednávkový formulář a platí zálohu (obvykle 20% souhrnné ceny). Nejpozději dva dny před zahájením pobytu musí potvrdit objednávku, bez tohoto kroku nelze pobyt uskutečnit. Při nástupu klienta do rekreačního zařízení je vždy přítomen zástupce Vaší cestovní kanceláře; klientovi předává klíče, provádí jej zařízením a vybírá zbytek peněz, tj. 80% celkové částky. V každé lokalitě působí minimálně jeden delegát, který nejenže vítá nové klienty, ale je také k dispozici klientům a řeší náhlé problémy..

10 ZADÁNÍ PRO ÚČASTNÍKY NABÍDKA REKREAČNÍCH POBYTŮ

11 ZADÁNÍ PRO ÚČASTNÍKY MAPA LOKALIT

12 seznam plateb klientů Jméno Příjmení objednané termín objekt počet osob cena dlužná částka zaplacené potvrzené Katarína Nováková penzion, Stará Lesná ,00 Kč 4 829,60 Kč 1 207,40 Kč ne Dana Ondruchová chata, Liptovská Teplička ,00 Kč 0,00 Kč ,00 Kč ano Ludvík Arpáš chata, Liptovská Teplička 4 0,00 Kč ,00 Kč XXX ne Marián Hrivnák penzion, Stará Lesná ,00 Kč 4 829,60 Kč 1 207,40 Kč ano Bystrík Kraus chata, Liptovská Teplička ,00 Kč ,00 Kč 3 756,00 Kč ano Luboš Wiener chalupa, Nová Lesná ,00 Kč 0,00 Kč ,00 Kč ne Jan Sládeček RD, Svit - Podskalka ,00 Kč 0,00 Kč ,00 Kč ano Tomáš Vaš chalupa, Nová Lesná ,00 Kč 0,00 Kč ,00 Kč ano Pavel Kubištal RD, Svit - Podskalka ,00 Kč ,00 Kč XXX ne Katarína Knechtová chalupa, Liptovská Kokava ,00 Kč 0,00 Kč 8 540,00 Kč ano Zuzana Fodorová RD, Spišská Teplica ,00 Kč 0,00 Kč ,00 Kč ano Robert Horváth chalupa, Medzibrod ,00 Kč ,00 Kč 7 686,00 Kč ano Marie Pupalová penzion, Stará Lesná ,00 Kč 0,00 Kč ,00 Kč ano Juraj Pagáč chalupa, Drahová ,00 Kč ,00 Kč XXX ne Evžen Pažitný chalupa, Slovenský Kras - Borka ,00 Kč 0,00 Kč ,00 Kč ano Petra Nováková chalupa, Liptovská Kokava ,00 Kč 3 416,00 Kč 854,00 Kč ne Július Vengloš chalupa, Nová Lesná ,00 Kč ,00 Kč 0,00 Kč ne Štefan Čambal chalupa, Nová Lesná ,00 Kč ,00 Kč 0,00 Kč ne Miriam Luknárová chalupa, Liptovská Kokava ,00 Kč 4 270,00 Kč XXX ne ASSESSMENT STORE ZADÁNÍ PRO ÚČASTNÍKY PŘEHLED PLATEB KLIENTŮ

13 ZADÁNÍ PRO ÚČASTNÍKY VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ZPROSTŘEDKOVÁNÍ POBYTŮ PO INTERNETU

14

15

16 Hledáte pro svá Assessment Centra další inspiraci nebo podporu? Využijte také Online diagnostiku Inspiraci a know-how Externí kapacity Sestavte si profesionální Assessment/Development Centrum za zlomek běžných nákladů a věnujte se tomu, co je důležité lidem! assessmentstore@tcc.cz TEL: Přejeme vám při přípravě AC/DC mnoho úspěchů, spokojené účastníky i skvělé výsledky!

MODELOVÁ SITUACE: TELEFONICKÉ VYMÁHÁNÍ POHLEDÁVEK BANKOVNÍ DŮM KASA

MODELOVÁ SITUACE: TELEFONICKÉ VYMÁHÁNÍ POHLEDÁVEK BANKOVNÍ DŮM KASA PRACOVNÍ LISTY PRO ASSESSMENT CENTRA MODELOVÁ SITUACE: TELEFONICKÉ VYMÁHÁNÍ POHLEDÁVEK Zjistíte, jak vaši kandidáti zvládnou dodržet dané postupy, zachovat klid a plnit své cíle. Operátor pro vymáhání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery vzorové řešení hodnotící

Více

MODELOVÁ SITUACE: OBCHODNÍ JEDNÁNÍ HMYZOUNI

MODELOVÁ SITUACE: OBCHODNÍ JEDNÁNÍ HMYZOUNI PRACOVNÍ LISTY PRO ASSESSMENT CENTRA MODELOVÁ SITUACE: OBCHODNÍ JEDNÁNÍ Zjistíte, zda vaši kandidáti zvládnou Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

MODELOVÁ SITUACE: OBCHODNÍ JEDNÁNÍ JACKFRUIT

MODELOVÁ SITUACE: OBCHODNÍ JEDNÁNÍ JACKFRUIT PRACOVNÍ LISTY PRO ASSESSMENT CENTRA MODELOVÁ SITUACE: OBCHODNÍ JEDNÁNÍ Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k případové studii / prezentaci. instrukce pro případovou studii / prezentaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k případové studii / prezentaci. instrukce pro případovou studii / prezentaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k případové studii / prezentaci instrukce pro případovou studii / prezentaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 60 zpětné vazby Monika Ukázková monikaukazkova@tcconline.cz. listopadu 206 ÚVOD Tato zpráva je výstupem 60 zpětné vazby, která byla realizována společností

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 60 zpětné vazby Monika Ukázková monikaukazkova@tcconline.cz. listopadu 06 ÚVOD Tato zpráva je výstupem 60 zpětné vazby, která byla realizována společností TCC

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA TCC online 360 feedback

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA TCC online 360 feedback www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA TCC online 360 feedback Adéla Líná adela.lina@tcconline.cz 10. listopadu 2015 KAPITOLY Úvod Jak s výstupem pracovat Hodnocené kompetence Škála hodnocení Hodnotitelé Hodnocení

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA. Jan Hodnocený 360 zpětná vazba

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA. Jan Hodnocený 360 zpětná vazba VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Jan Hodnocený tcconline@203.5149.cz.49766 360 zpětná vazba KAPITOLY Úvod Jak s výstupem pracovat Hodnocené kompetence Škála hodnocení Hodnotitelé Hodnocení dílčích kompetencí Hodnocení

Více

TÝMOVÝ VÝSTUP. Týmový výstup 360 zpětné vazby. 360 zpětná vazba

TÝMOVÝ VÝSTUP. Týmový výstup 360 zpětné vazby. 360 zpětná vazba TÝMOVÝ VÝSTUP Týmový výstup 360 zpětné vazby 360 zpětná vazba ÚVOD Týmový výstup nabízí přehled výsledky napříč zvolenou skupinou. Výstup odpovídá strukturou individuálním výstupním zprávám a pracuje s

Více

NABÍDKA realizace Mystery client pro Městský úřad

NABÍDKA realizace Mystery client pro Městský úřad NABÍDKA realizace Mystery client pro Městský úřad Nabídku zpracoval: Mgr. Stanislav Loskot, MBA Lektor dalšího vzdělávání dle NSK, poradce a manažer pro VS ČR externí pedagog Katedra managementu, fakulta

Více

1. Úloha AC pro výběr konzultantů pojištění: Prezentace. 2. Úloha AC pro výběr konzultantů pojištění: Případová studie

1. Úloha AC pro výběr konzultantů pojištění: Prezentace. 2. Úloha AC pro výběr konzultantů pojištění: Případová studie Seznam příloh 1. Úloha AC pro výběr konzultantů pojištění: Prezentace 2. Úloha AC pro výběr konzultantů pojištění: Případová studie 3. Úloha AC pro výběr konzultantů pojištění: Skupinová diskuze 4. Úloha

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro poskytování služeb a zboží společností CONSITE, s.r.o. znění účinné od 1. 1. 2011 1. Předmět Všeobecných obchodních podmínek 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále

Více

Křižovnická pečovatelská služba. Personální a organizační zajištění pečovatelské služby Platnost od

Křižovnická pečovatelská služba. Personální a organizační zajištění pečovatelské služby Platnost od STANDARD Č.9 Personální a organizační zajištění pečovatelské služby Platnost od 3. 5. 2017 Organizační struktura a počet pracovních míst Stanovení počtu a struktury zaměstnanců je v kompetenci ředitele

Více

Křižovnická pečovatelská služba. Personální a organizační zajištění pečovatelské služby Platnost od 1. 3. 2015

Křižovnická pečovatelská služba. Personální a organizační zajištění pečovatelské služby Platnost od 1. 3. 2015 STANDARD Č.9 Personální a organizační zajištění Platnost od 1. 3. 2015 Organizační struktura a počet pracovních míst Stanovení počtu a struktury zaměstnanců je v kompetenci ředitele KPS. Struktura zaměstnanců

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY 1. CÍLE A ZÁSADY POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY 1. CÍLE A ZÁSADY POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Dětský domov a Školní jídelna v Novém Strašecí Okružní 647, 271 01 Nové Strašecí příspěvková organizace Středočeského kraje 313 572 136, 313 574 181 reditel@strasidylko.cz www.strasidylko.cz Sociálně aktivizační

Více

Garantovaná nabídka činností komunitního týmu sociální rehabilitace

Garantovaná nabídka činností komunitního týmu sociální rehabilitace Garantovaná nabídka činností komunitního týmu sociální rehabilitace Služba je zajišťována v rozsahu garantované nabídky činností. Základní činnosti sociální rehabilitace jsou poskytovány zdarma. Doplňkové

Více

Obchodní podmínky prodeje ubytování CK INVIA.CZ, a.s. :

Obchodní podmínky prodeje ubytování CK INVIA.CZ, a.s. : Obchodní podmínky prodeje ubytování CK INVIA.CZ, a.s. : I. Úvod Cestovní kancelář INVIA.CZ, a.s., (dále jen CK) je řádně pojištěna proti úpadku dle zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání

Více

Obchodní podmínky 1. Obecná ustanovení 2. Předmět služby 3. Rozsah služby 4. Práva a povinnosti Uživatele

Obchodní podmínky 1. Obecná ustanovení 2. Předmět služby 3. Rozsah služby 4. Práva a povinnosti Uživatele Obchodní podmínky Zaplacením objednávky on line kurzu Jsi značka souhlasí uživatel s níže uvedenými podmínkami a zavazuje se dodržovat pravidla v nich uvedená. 1. Obecná ustanovení 1.1. Poskytovatelem

Více

Obchodní podmínky ubytování na Pohádkových usedlostech.

Obchodní podmínky ubytování na Pohádkových usedlostech. Obchodní podmínky ubytování na Pohádkových usedlostech. Následující podmínky platí pro pronájem soukromých apartmánů v domě majitele, které zprostředkoval uvedený nájemce a objednaných služeb, které zajistil

Více

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb na internetovém portálu www.skolenionline.eu Podmínky blíže vymezují a

Více

1. Obecná ustanovení 2. Předmět služby 3. Rozsah služby 4. Práva a povinnosti Uživatele

1. Obecná ustanovení 2. Předmět služby 3. Rozsah služby 4. Práva a povinnosti Uživatele Na Kurz Teď zhubneš! ZDARMA navazuje kurz Teď zhubneš PREMIUM, zaplacením objednávky on line kurzu Teď zhubneš! PREMIUM souhlasí uživatel s níže uvedenými podmínkami a zavazuje se dodržovat pravidla v

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky SOSKA Tech s.r.o. se sídlem Nad Vavrouškou 694/9, Troja, 181 00 Praha 8 IČO: 055 56 546 zapsaná u Městského soudu v Praze pod sp. zn. C 265786 (dále jen Poskytovatel ) Obchodní

Více

Při objednávce pouze jednoho kartonu (24 plechovek), zákazník hradí cenu dopravy na dobírku zásilkovou službou 89 Kč.

Při objednávce pouze jednoho kartonu (24 plechovek), zákazník hradí cenu dopravy na dobírku zásilkovou službou 89 Kč. Obchodní podmínky Základní údaje Dodavatel: Miluju kokos, s.r.o., Rybná 716/24, 11000, Praha 1 IČ: 02797844 DIČ: CZ02797844 (dále jen "dodavatel") Tel: +420 603370726 (cena hovoru je běžná dle tarifu Vašeho

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti NT Vision s.r.o., se sídlem Modřanská 496/96a, 147 00 Praha 4, identifikační

Více

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s.

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. čl. I Předmět všeobecných podmínek 1. Hotel Termal Mušov, a.s., Husova 200/16, Brno, PSČ 602 00, IČO: 27713229, zapsaná v OR KS v Brně, spis. značka

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky 1. Úvod Cestovní agentura SunnyTours IC 752 393 88 Kaprova 14 110 00 Praha (dále jen CA SunnyTours ) je oprávněna jako smluvní partner nabízet a zprostředkovávat zájezdy, ubytování,

Více

Obchodní podmínky a reklamační řád

Obchodní podmínky a reklamační řád Obchodní podmínky a reklamační řád 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb a prodej zboží na internetovém portálu www.cstzb.cz. Podmínky blíže vymezují

Více

Komunikace se zákazníkem a péče o zákazníka 3 Řešení náročných situací 3 Zajištění administrace zakázky 3 Orientace v příslušné legislativě 3

Komunikace se zákazníkem a péče o zákazníka 3 Řešení náročných situací 3 Zajištění administrace zakázky 3 Orientace v příslušné legislativě 3 Servisní pracovník u zákazníka (kód: 69-013-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Osobní a provozní služby (kód: 69) Týká se povolání: Kvalifikační úroveň NSK - EQF: 3 Odborná

Více

SNN v ČR Centrum denních služeb pro sluchově postižené

SNN v ČR Centrum denních služeb pro sluchově postižené SNN v ČR Smlouva o poskytování sociálně aktivizačních služeb (dále jen Smlouva) která se uzavírá podle 66 o poskytování sociálně aktivizačních služeb pro seniory a osoby se zdravotním postižením zákona

Více

Obchodní podmínky služby GARANTUJEME! ZBOŽÍ DOVEZEME ZÍTRA NEBO VRÁTÍME HODNOTU NÁKUPU

Obchodní podmínky služby GARANTUJEME! ZBOŽÍ DOVEZEME ZÍTRA NEBO VRÁTÍME HODNOTU NÁKUPU Obchodní podmínky služby GARANTUJEME! ZBOŽÍ DOVEZEME ZÍTRA NEBO VRÁTÍME HODNOTU NÁKUPU obchodní společnosti Internet Mall, a.s., IČO: 262 04 967, DIČ: CZ26204967, se sídlem U Garáží 1611/1, Holešovice,

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

SMLOUVA O PRONÁJMU DOMU

SMLOUVA O PRONÁJMU DOMU SMLOUVA O PRONÁJMU DOMU Pronajímatel: Iveta Dohnalová Kateřina 41 Dolní Podluží 40755 Tel.: 602346492 E-mail: info@chalupamajda.cz a Nájemce: Jméno a příjmení: Adresa trvalého pobytu: Číslo občanského

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby Monika Ukázková monikaukazkova@tcconline.cz 30. října 2016 KAPITOLY úvod jak s výstupem pracovat hodnocené kompetence škála hodnocení hodnotitelé

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA

OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) upravují užití agenturní části internetového portálu Outvia dostupného na

Více

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře HORIZONT TRAVEL, s.r.o. pro ubytování v apartmánech Cihlářka Krkonoše

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře HORIZONT TRAVEL, s.r.o. pro ubytování v apartmánech Cihlářka Krkonoše Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře HORIZONT TRAVEL, s.r.o. pro ubytování v apartmánech Cihlářka Krkonoše Vážení zákazníci, děkujeme Vám za projevenou důvěru a za to, že jste vložili Vaši dovolenou

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY. Název poskytovatele Armáda spásy v České republice z. S. Terénní programy

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY. Název poskytovatele Armáda spásy v České republice z. S. Terénní programy POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Název poskytovatele Armáda spásy v České republice z. S. Druh služby Identifikátor Číslo služby Forma služby Terénní programy 148 33 65 76 Terénní Název zařízení

Více

Firma BOS. org s. r. o. je zapsána u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 9733.

Firma BOS. org s. r. o. je zapsána u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 9733. 3. SETKÁNÍ ALGEZIOLOGŮ a JEJICH PŘÍZNIVCŮ Nejen k 15 letům ambulance bolesti neurochirurgického oddělení v Ústí nad Labem 9. - 10. dubna 2010 Hotel Camelot - Tisá 3. SETKÁNÍ ALGEZIOLOGŮ A JEJICH PŘÍZNIVCŮ

Více

Závazné smluvní podmínky pro účast klienta na programu krabičkuj

Závazné smluvní podmínky pro účast klienta na programu krabičkuj Závazné smluvní podmínky pro účast klienta na programu krabičkuj I. Vymezení pojmů Společnost zapsána dne 17. února 2010 v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze oddílu B, vložka 15969, zastoupena

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 60 zpětné vazby Monika Ukázková monikaukazkova@tcconline.cz. listopadu 206 ÚVOD Tato zpráva je výstupem 60 zpětné vazby, která byla realizována společností

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Retailtrek a.s. IČ: 05903637, se sídlem

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

Standard 14 PODÁVÁNÍ A VYŘIZOVÁNÍ STÍŽNOSTÍ. č. rev.: 02/2017

Standard 14 PODÁVÁNÍ A VYŘIZOVÁNÍ STÍŽNOSTÍ. č. rev.: 02/2017 Standard 14 PODÁVÁNÍ A VYŘIZOVÁNÍ STÍŽNOSTÍ č. rev.: 02/2017 Termín poslední revize: 29. 5. 2017 Návrh revize zpracoval: Návrh revize schválil: PhDr. Tomáš Ochotnický Mgr. Jana Kocourková Termín platnosti

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Účinné od 1. 4. 2015 Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen podmínky ) upravují vztahy vznikající mezi poskytovatelem a objednavatelem při objednávání a poskytování vzdělávacích

Více

Hodnocení dotazníkového šetření spokojenosti se službou Rok 2017 praktikanti, spolupracující organizace

Hodnocení dotazníkového šetření spokojenosti se službou Rok 2017 praktikanti, spolupracující organizace Hodnocení dotazníkového šetření spokojenosti se službou Rok 2017 praktikanti, spolupracující organizace 1 METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového šetření je zjistit

Více

1. modulový blok. Firma a její rozvoj. č. Název dny hodiny. 1. Založení firmy B 2 16

1. modulový blok. Firma a její rozvoj. č. Název dny hodiny. 1. Založení firmy B 2 16 1. modulový blok Firma a její rozvoj 1. Založení firmy B 2 16 Zpracování podnikatelského záměru /zpracování konkrétního záměru na PC/ 2. Orientace v potřebách trhu 2 16 Marketing (marketingový mix, SWOT

Více

CHALUPA POD BOUBÍNEM VŠEOBECNÉ PODMÍNKY

CHALUPA POD BOUBÍNEM VŠEOBECNÉ PODMÍNKY CHALUPA POD BOUBÍNEM VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Všeobecné podmínky pro zprostředkování pobytu upravují vzájemné smluvní vztahy mezi zákazníkem (fyzickou či právnickou osobou) a pronajímatelem v souladu s platnými

Více

Rozsah a zaměření jednotlivých kurzů vzdělávacího programu

Rozsah a zaměření jednotlivých kurzů vzdělávacího programu Rozsah a zaměření jednotlivých kurzů vzdělávacího programu Cílové skupiny: Sociální pracovníci Popis kurzů 1. Standard č. 5 Individuální plánování Cílem kurzu je rozšířit odborné znalosti a dovednosti

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. (dále jen prodávající ) pro prodej softwaru prostřednictvím on-line portálu

OBCHODNÍ PODMÍNKY. (dále jen prodávající ) pro prodej softwaru prostřednictvím on-line portálu OBCHODNÍ PODMÍNKY podpora@miraf.cz (dále jen prodávající ) pro prodej softwaru prostřednictvím on-line portálu www.miraf.cz. 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY Poskytovatel: Stacionář mezi mosty Trutnov Náchodská 359,54101 Trutnov IČO: 70153884 v textu této smlouvy dále jen stacionář Klient: a Jméno a příjmení:. Datum narození:..

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ( dále jen VOP ) společnosti METEL s.r.o. IČ: 25974289 1. Pro účely těchto Všeobecných obchodních podmínek se rozumí: 1.1. Dodavatel: METEL s.r.o. Žižkův kopec 617, 552 03 Česká

Více

Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli

Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli I. Smluvní strany Jméno a příjmení: datum narození: trvalé bydliště: PSČ: v

Více

Všeobecné podmínky poskytování služeb Soukromou zdravotnickou sítí Santé, s.r.o. pro individuální klienty

Všeobecné podmínky poskytování služeb Soukromou zdravotnickou sítí Santé, s.r.o. pro individuální klienty Všeobecné podmínky poskytování služeb Soukromou zdravotnickou sítí Santé, s.r.o. pro individuální klienty 1. Základní ustanovení Všeobecné podmínky specifikují a upravují vztahy mezi Klientem a Soukromou

Více

Zboží Předmětem obchodní smlouvy je informační produkt ebook. Všechny ebooky, jejich popis a cenu naleznete na www.jaknabolesthlavy.cz.

Zboží Předmětem obchodní smlouvy je informační produkt ebook. Všechny ebooky, jejich popis a cenu naleznete na www.jaknabolesthlavy.cz. Obchodní podmínky Firma a fakturační adresa MUDr. Miroslava Muchová Gruzínská 515/9 625 00 Brno Česká republika IČ: 02991128 Číslo účtu: 2200596290/2010 FIO banka V případě registrace a nákupu na těchto

Více

Alternativní a augmentativní komunikace z jiného úhlu pohledu

Alternativní a augmentativní komunikace z jiného úhlu pohledu Alternativní a augmentativní komunikace z jiného úhlu pohledu Termín realizace: 15. 7. 2014 Máte povědomí o tom, co to AAK je, protože už jste byli na kurzu? Přesto si někdy nevíte úplně rady nebo vaše

Více

PROFESIONÁLNÍ ASSESSOR

PROFESIONÁLNÍ ASSESSOR PROFESIONÁLNÍ ASSESSOR Profesionální assessor od Motivu P V rukou každého dobrého assessora je vybrat nového zaměstnance a identifikovat možnosti rozvoje u zaměstnanců stávajících. V současnosti jsou vlastnosti

Více

Obchodní podmínky. Obsah: 1.Obecná ustanovení. 2.Objednávka. 3.Cena zboží, pokuty, faktury. 4.Forma platby. 5.Způsob platby. 6.

Obchodní podmínky. Obsah: 1.Obecná ustanovení. 2.Objednávka. 3.Cena zboží, pokuty, faktury. 4.Forma platby. 5.Způsob platby. 6. Obchodní podmínky Obsah: 1.Obecná ustanovení 2.Objednávka 3.Cena zboží, pokuty, faktury 4.Forma platby 5.Způsob platby 6.Zabezpečení 7.Dodací podmínky 8.Garance 9.Odstoupení od smlouvy 10.Odpovědnost za

Více

Profesionální manažerská diagnostika. Vyhodnocení. Jan Novák

Profesionální manažerská diagnostika. Vyhodnocení. Jan Novák Profesionální manažerská diagnostika Vyhodnocení Jan Novák May. 2014 Čtyři úrovně Úroveň Vzorová Účastníci rozumí a přizpůsobují se celé složitosti svého prostředí, vytváří aktivní vztahy a zajišťují zvyšování

Více

HODNOTÍCÍ STANDARD. Profesní kvalifikace PK 1 KARIÉROVÝ PORADCE A. KRITÉRIA A ZPŮSOBY HODNOCENÍ

HODNOTÍCÍ STANDARD. Profesní kvalifikace PK 1 KARIÉROVÝ PORADCE A. KRITÉRIA A ZPŮSOBY HODNOCENÍ HODNOTÍCÍ STANDARD Profesní kvalifikace PK 1 KARIÉROVÝ PORADCE kvalifikační úroveň 6 A. KRITÉRIA A ZPŮSOBY HODNOCENÍ 1. VEDENÍ INDIVIDUÁLNÍHO KARIÉROVÉHO PORADENSKÉHO ROZHOVORU a) Popsat cíle a strukturu

Více

Vedoucí odboru, vedoucí organizační složky, ředitel MP

Vedoucí odboru, vedoucí organizační složky, ředitel MP Hodnocený: Pracovní pozice hodnoceného: Nadřízený: Pracovní pozice nadřízeného: Kompetenční model: Vedoucí odboru - majetku a investic Vedoucí odboru majetku a investic Tajemník - Tajemnice úřadu Tajemník

Více

(1) Zákazník může před zahájením zájezdu od smlouvy odstoupit. Není-li důvodem pro odstoupení zákazníka porušení povinností CK vyplívající ze smlouvy

(1) Zákazník může před zahájením zájezdu od smlouvy odstoupit. Není-li důvodem pro odstoupení zákazníka porušení povinností CK vyplívající ze smlouvy (1) ÚVODNÍ USTANOVENÍ (1) Provozovatel Ing. Miroslava Kohoutová, se sídlem Volyňská 41, 386 01 Strakonice, identifikační číslo: 01367901 (dále jen Provozovatel ) je oprávněným provozovatelem a správcem

Více

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ uzavřená podle 642 a násl.obch. zák. č. 513/1991 Sb. DODAVATEL Rox Company s.r.o. sídlo : Všemina 300. 763 15 Slušovice zastoupená : Kořének Roman, jednatel bankovní spojení

Více

Závěrečná zpráva z realizace vzdělávacích kurzů v rámci projektu CZ.1.04/1.1.02/35.00262 Vzdělávání - cesta ke kvalitě

Závěrečná zpráva z realizace vzdělávacích kurzů v rámci projektu CZ.1.04/1.1.02/35.00262 Vzdělávání - cesta ke kvalitě Závěrečná zpráva z realizace vzdělávacích kurzů v rámci projektu CZ.1.04/1.1.02/35.00262 Vzdělávání - cesta ke kvalitě Oblastní nemocnice Jičín a.s. Souhrn výstupů ze vzdělávání v rámci projektu Vzdělání

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI INVIA.CZ ( Podmínky )

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI INVIA.CZ ( Podmínky ) OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI INVIA.CZ ( Podmínky ) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Společnost INVIA.CZ, a.s., IČO: 267 02 924, se sídlem Praha 1, Senovážné náměstí 1463/5, PSČ 110 00, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: sociální rehabilitace NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: RÚT Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 1101, 738 01 Frýdek-Místek PŘÍLOHA č. 1: POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY REZERVACÍ RAKOUSKO.CZ PROVOZOVATEL SERVERU. I. Preambule

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY REZERVACÍ RAKOUSKO.CZ PROVOZOVATEL SERVERU. I. Preambule VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY REZERVACÍ RAKOUSKO.CZ PROVOZOVATEL SERVERU I. Preambule Všeobecné obchodní podmínky (VOP) jsou nedílnou součástí platné rezervace klientů na stránkách Rakousko.cz. Rakousko.cz

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Good Memory, s.r.o. IČ: 07228295 Na Výspě 1823/62, 147 00 Praha 4 - Braník (dále v textu jako Dodavatel ) čl. I. Úvodní ustanovení 1.1. Všeobecné obchodní podmínky (dále jen

Více

AHA PR Agency, s.r.o. Osobní a profesní rozvoj Kurzy, tréninky, vzdělávání

AHA PR Agency, s.r.o. Osobní a profesní rozvoj Kurzy, tréninky, vzdělávání AHA PR Agency, s.r.o Osobní a profesní rozvoj Kurzy, tréninky, vzdělávání AHA PR Agency, s.r.o. Vzdělávání dospělých - osobní a profesní rozvoj Školící středisko Praha 4 AGENTURA AHA - VÁŠ PROFIT Praxe

Více

V.3. Informační a komunikační technologie

V.3. Informační a komunikační technologie 1/6 V.3. Informační a komunikační technologie V.3. II 2. stupeň V.3. II. 1 Charakteristika předmětu Obsahové, časové a organizační vymezení Předmět je zařazen v hodinové dotaci do ročníku. Žáci mohou být

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY fyzické osoby Filip Veselý se sídlem Žoluděvova 1517/3, Ostrava, PSČ 700 30, identifikační číslo: 01242555 pro prodej služeb prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové

Více

Všeobecné smluvní podmínky CK Zante tour s.r.o. včetně reklamačního řádu

Všeobecné smluvní podmínky CK Zante tour s.r.o. včetně reklamačního řádu Všeobecné smluvní podmínky CK Zante tour s.r.o. včetně reklamačního řádu Vážený kliente, dovolte nám, abychom Vás následovně seznámili s našimi všeobecnými smluvními podmínkami obsahujícími důležité informace

Více

Online psychodiagnostika při výběru obchodních zástupců finančních poradců

Online psychodiagnostika při výběru obchodních zástupců finančních poradců Online psychodiagnostika při výběru obchodních zástupců finančních poradců POPIS PROJEKTU: V rámci výběru kandidátů na pozice obchodních zástupců finančních poradců byla využita diagnostická baterie tvořená

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Čl. I Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky upravují práva a povinnosti Cestujícího a společnosti DCS Praha, s.r.o., se sídlem Praha 1, City Center Praha, Klimentská

Více

Všeobecné Obchodní Podmínky (VOP)

Všeobecné Obchodní Podmínky (VOP) Všeobecné Obchodní Podmínky (VOP) Společnost Erudica, s. r. o., IČ: 01791575, DIČ CZ01791575 se sídlem Rektorská 39/22, 10800 Praha 10 Malešice, zapsaná v obchodním rejstříku u městského soudu v Praze

Více

SANOMA MEDIA PRAHA 2012 VŠEOBECNÉ PODMÍNKY INZERCE, TISK

SANOMA MEDIA PRAHA 2012 VŠEOBECNÉ PODMÍNKY INZERCE, TISK SANOMA MEDIA PRAHA 2012 VŠEOBECNÉ PODMÍNKY INZERCE, TISK Platné od 1. 2. 2011 Těmito Všeobecnými podmínkami inzerce upravuje společnost Sanoma Media Praha s.r.o. (dále jen "vydavatel"), poskytování a zveřejňování

Více

Dodavatel Ing.Smelík Jan, se sídlem Petrovice 515, 735 72 Petrovice u Karviné Dodavatel je plátcem DPH.

Dodavatel Ing.Smelík Jan, se sídlem Petrovice 515, 735 72 Petrovice u Karviné Dodavatel je plátcem DPH. Obchodní podmínky 1. Základní údaje Dodavatel Ing.Smelík Jan, se sídlem Petrovice 515, 735 72 Petrovice u Karviné Dodavatel je plátcem DPH. IČO: 64148360 DIČ:CZ6207290958 dále jen "dodavatel") Zákazník

Více

Všeobecné podmínky icon plavby s.r.o.

Všeobecné podmínky icon plavby s.r.o. I) Úvodní ustanovení 1. Tyto Všeobecné podmínky jsou platné pro zájezdy, pobyty a služby cestovního ruchu cestovní kanceláře icon plavby s r.o. se sídlem Rumunská 1798/1, Praha 2, PSČ 120 00, IČ: 27249786,

Více

Všeobecné podmínky MT-TOUR

Všeobecné podmínky MT-TOUR Všeobecné podmínky MT-TOUR 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Všeobecné smluvní podmínky jsou platné pro všechny zájezdy a služby cestovního ruchu společnosti CK MT-TOUR, Ing. Michaela Červinková (dále jen CK MT-TOUR)

Více

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s.

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. čl. I Předmět všeobecných podmínek 1. Hotel Termal Mušov, a.s., Husova 200/16, Brno, PSČ 602 00, IČO: 27713229, zapsaná v OR KS v Brně, spis. značka

Více

KROK ZA KROKEM OD VAŠEHO ROZHODNUTÍ AŽ PO PŘESTĚHOVÁNÍ

KROK ZA KROKEM OD VAŠEHO ROZHODNUTÍ AŽ PO PŘESTĚHOVÁNÍ KROK ZA KROKEM OD VAŠEHO ROZHODNUTÍ AŽ PO PŘESTĚHOVÁNÍ 1. Seznamte se s projektem Než se rozhodnete byt koupit, důkladně vás seznámíme s projektem i vlastním postupem prodeje. Zodpovíme všechny vaše dotazy,

Více

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ Číslo provizního prodejce: uzavřená mezi následujícími stranami: Přidělí CK Cestovní kancelář: you travel s.r.o. se sídlem: Štefánikova 18/25, 150 00 Praha 5 zapsána: Městský

Více

Obchodní podmínky agentury pro přihlašování do veřejných kurzů a marketingovou činnost

Obchodní podmínky agentury pro přihlašování do veřejných kurzů a marketingovou činnost A. MARKETING 1. E-mail a telemarketing B. KURZY Obchodní podmínky agentury pro přihlašování do I. Agentura používá jí svěřené e-mailové kontakty klientů (tj. účastníků kurzů), osob přihlášených k odběru

Více

Smlouva o pronájmu Chata Zelenov

Smlouva o pronájmu Chata Zelenov Smlouva o pronájmu Chata Zelenov Zde je plné znění smlouvy: Pronajímatel: Domažlické městské lesy spol. s r.o. Tyršova 611, 344 01 Domažlice IČO: 26322994 a nájemce: a Trvalý pobyt: Číslo občanského průkazu:..

Více

ZVÝŠENÍ KVALITY ŘÍZENÍ NA MĚSTSKÉM ÚŘADU LANŠKROUN V RÁMCI OP LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST. Reg. č. CZ.1.04/4.1.01/89.00080 KOMPETENČNÍ MODEL

ZVÝŠENÍ KVALITY ŘÍZENÍ NA MĚSTSKÉM ÚŘADU LANŠKROUN V RÁMCI OP LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST. Reg. č. CZ.1.04/4.1.01/89.00080 KOMPETENČNÍ MODEL ZVÝŠENÍ KVALITY ŘÍZENÍ NA MĚSTSKÉM ÚŘADU LANŠKROUN V RÁMCI OP LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Reg. č. CZ.1.04/4.1.01/89.00080 PRAHA, 2013 Kompetenční model je nástroj práce se zaměstnanci MěÚ Lanškroun. Slouží

Více

Všeobecné smluvní podmínky Lázní Lednice

Všeobecné smluvní podmínky Lázní Lednice Všeobecné smluvní podmínky Lázní Lednice Lázně Lednice jsou poskytovatelem lázeňských a léčebných pobytů, procedur, ubytování, stravování a navazujících služeb. Všeobecné smluvní podmínky Lázní Lednice,

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro nákup na internetovém obchodě www.alkoelektro.cz

Všeobecné obchodní podmínky pro nákup na internetovém obchodě www.alkoelektro.cz Všeobecné obchodní podmínky pro nákup na internetovém obchodě www.alkoelektro.cz 1. Základní údaje Dodavatel Vladimír Horák, Jarní 5715, 430 04 Chomutov. Dodavatel je plátcem DPH. Telefon: +420 777 220

Více

APEK - Certifikovaný obchod Certifikační pravidla platná od 1. 1. 2014 - legislativní část

APEK - Certifikovaný obchod Certifikační pravidla platná od 1. 1. 2014 - legislativní část 1 Spotřebitel musí mít možnost se kdykoliv seznámit s informacemi o dodavateli prostřednictvím srozumitelného odkazu. 2 Úplná obchodní firma dodavatele APEK - Certifikovaný obchod Spotřebitel musí mít

Více

Univerzita Palackého v Olomouci

Univerzita Palackého v Olomouci Univerzita Palackého v Olomouci Psychologie a výběr pracovníků PhDr. Matúš Šucha, Ph. D., Katedra psychologie FF UP Assessment/ Development centre Definice pojmu KOMPETENCE KOMPETENCE: Schopnost člověka

Více