I. POŽADAVKY DOTČENÝCH ORGÁNŮ VYHODNOCENÍ 1. Ministerstvo průmyslu a obchodu, Na Františku 32, Praha 1 Dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "I. POŽADAVKY DOTČENÝCH ORGÁNŮ VYHODNOCENÍ 1. Ministerstvo průmyslu a obchodu, Na Františku 32, Praha 1 Dne"

Transkript

1 I. POŽADAVKY DOTČENÝCH ORGÁNŮ VYHODNOCENÍ 1. Ministerstvo průmyslu a obchodu, Na Františku 32, Praha 1 Dne Z hlediska působnosti MPO ve věci využívání nerostného bohatství a těžby nerostných surovin neuplatňujeme podle ustanovení 47 odst. 2 stavebního zákona a ustanovení 15 odst. 2 horního zákona k výše uvedené územně plánovací dokumentaci žádné připomínky, protože dokumentace akceptuje problematiku ochrany a využití nerostného bohatství v řešeném území. S návrhem zadání územního plánu obce souhlasíme. 2. Ministerstvo obrany, Sekce ekonomická a majetková, Odbor ochrany územních zájmů a řízení programů nemovité infrastruktury, Svatoplukova 2687/84, Brno Židenice Dne: Ve smyslu 175 zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) a zákona č.222/1999 Sb. o zajišťování obrany České republiky v platných zněních a v souladu s rezortními předpisy (na teritoriu okresů Brno-město, Brno-venkov, Blansko, Břeclav, Hodonín, Kroměříž, Prostějov, Třebíč. Uherské Hradiště. Vyškov, Zlín, Znojmo a Bruntál, Frýdek- Místek, Jeseník, Karviná, Nový Jičín. Olomouc, Opava, Ostrava, Přerov, Šumperk, Vsetín) bylo provedeno vyhodnocení výše uvedené akce. Ministerstvo obrany jednající Oddělením ochrany územních zájmů Odboru ochrany územních zájmů a řízení programů nemovité infrastruktury Sekce ekonomické a majetkové, jako věcně a místně příslušným ve smyslu zákona č. 222/1999 Sb.. jehož jménem jedná referent společné státní správy a samosprávy Oddělení ochrany územních zájmů Odboru ochrany územních zájmů a řízení programů nemovité infrastruktury Sekce ekonomické a majetkové Ministerstva obrany Hana Eliášová na základě pověření ministra obrany čj. 2613/ ze dne 5. ledna 2016 ve smyslu 7, odst.2 zákona č.219/2000 Sb., uplatňuje požadavky na respektování a zapracování limitů a zájmů Ministerstva obrany do textové a grafické části Územního plánu Bílčice: 1) Zájmové území Ministerstva obrany pro nadzemní výstavbu přesahující 200 m nad terénem, které je nutno respektovat podle ustanovení 175 odst. 1 zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu (dle ÚAP jev 82). V tomto vymezeném území lze vydat územní rozhodnutí a povolit nadzemní výstavbu přesahující 200 m n.t. jen na základě závazného stanoviska Ministerstva obrany. 2) Na celém správním území je zájem Ministerstva obrany posuzován z hlediska povolování níže uvedených druhů staveb podle ustanovení 175 zákona č. 183/2006 Sb. (dle ÚAP jev 119). Na celém správním území lze vydat územní rozhodnutí a povolit níže uvedené stavby jen na základě závazného stanoviska Strana 1 (celkem 10)

2 Ministerstva obrany: - výstavba, rekonstrukce a opravy dálniční sítě, rychlostních komunikací, silnic I. II. a III. třídy - výstavba a rekonstrukce železničních tratí a jejich objektů - výstavba a rekonstrukce letišť všech druhů, včetně zařízení - výstavba vedení VN a VVN - výstavba větrných elektráren - výstavba radioelektronických zařízení (radiové, radiolokační, radionavigační, telemetrická) včetně anténních systémů a opěrných konstrukcí (např. základnové stanice...) - výstavba objektů a zařízení vysokých 30 ni a více nad terénem - výstavba vodních nádrží (přehrady, rybníky) - výstavba objektů tvořících dominanty v území (např. rozhledny) Vzhledem k tomu, že tento zájem se dotýká celého správního území, zapracujte do grafické části např. formou následující textové poznámky pod legendu koordinačního výkresu: Celé správní území je zájmovým územím Ministerstva obrany z hlediska povolování vyjmenovaných druhů staveb". Výše uvedené údaje o území jsou v souladu s předanými podklady pro zpracování územně analytických podkladů ORP. a.2) Další požadavky, podkapitola a.2.4) Další požadavky vyplývající z projednání body 1. a Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě, Na bělidle 7, Ostrava Dne Po prostudování podkladů Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje jako dotčený správní úřad ve smyslu 82 odst.2 písm.j) zákona č.258/2000 Sb., ve spojení s 47 odst.2 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavební řádu (stavební zákon), sděluje, že neuplatňuje své požadavky na obsah návrhu zadání územního plánu Bílčice. 4. Ministerstvo životního prostředí, odbor výkonu státní správy IX. Čs. legií 5, Ostrava Dne Ministerstvo jako dotčený orgán podle 15 odst. 2 zákona č. 44/1988 Sb., o ochraně a využití nerostného bohatství (horní zákon), ve znění pozdějších předpisů, a 13 odst. 2 zákona č. 62/1988 Sb., o geologických pracích, ve znění pozdějších předpisů, sděluje po prostudování návrhu zadání, že k němu nemá žádné připomínky. 5. Městský úřad Bruntál, Odbor výstavby a územního plánování, Nádražní 20, Bruntál Dne Městský úřad Bruntál, jako dotčený orgán při projednání návrhu zadání Územního plánu Bílčice, k žádosti, kterou dne podal Obecní úřad Bílčice, IČO , Bílčice 61, vydává ve smyslu 4 odst. 7 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších Strana 2 (celkem 10)

3 předpisů (dále jen "stavební zákon"), vyjádření k ochraně dotčených veřejných zájmů na úseku odpadového hospodářství, ochrany vod, přírody, pozemních komunikací a státní památkové péče. 1/ Odpadové hospodářství Stanovisko dle ust. 79 odst. 1 písm.k) zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech, ve znění pozdějších předpisů - bez připomínek. 2/ Vodoprávní úřad Městský úřad Bruntál, odbor životního prostředí, silničního hospodářství a zemědělství, obecní úřad obce s rozšířenou působností, jako příslušný vodoprávní úřad vydává dle ust. 106 odst. 2 zákona č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých zákonů (vodní zákon), ve znění pozdějších předpisů, uplatňuje k návrhu zadání Územního plánu Bílčice následující stanovisko; Upravit požadavky na technickou infrastrukturu (kapitola Požadavky na základní koncepcí rozvoje území obce, a.2.3) Další požadavky na koncepci veřejné infrastruktury, Technická infrastruktura, str. 10) do souladu s vodním zákonem: Vypouštění přečištěných odpadních vod nepřímo do vod podzemních lze jen ve výjimečných případech z jednotlivých staveb pro bydlení, jednotlivých staveb pro rodinnou rekreaci nebo z jednotlivých staveb poskytujících ubytovací služby na základě vyjádření osoby s odbornou způsobilostí v oboru hydrogeologie. 3/ Ochrana přírody 1. Požadujeme respektovat stávající síť prvků ÚSES a prověřit tuto síť s ohledem na její provázanost s navazujícími územními plány a funkčnost a případně navrhnout její vhodné doplnění a úpravy. 2. Požadujeme respektovat při tvorbě ÚPD limit ochrany významných krajinných prvků (VKP) a nenavrhovat nové rozvojové plochy v kolizi s těmito prvky (např. obora, rybníky s navazující infrastrukturou pro agroturistiku apod.). 3. Požadavky ochrany krajinného rázu: 3.1. při tvorbě územního plánu respektovat limity ochrany dochované hodnoty krajinného rázu 3.2. návrh nových za stavitelných ploch (nové zástavby) podřídit dochované urbanistické struktuře sídla a charakteru zástavby, návrhové plochy na okrajích sídla vymezovat tak, aby zůstal zachován vnější obraz sídla 3.3. nevymezovat plochy pro záměr větrného parku (záměr, který svými dimenzemi a měřítkem vytvoří nové dominanty vybočující z harmonického měřítka krajiny) 3.4. nevymezovat zastavitelné plochy mimo zastavěné území obce ve volné krajině 3.5. navrhnout minimální velikost stavebních parcel 3.6. pro bydlení a občanskou vybavenost (včetně agroturistiky) přednostně využívat rezervy v rámci zastavěného území, nové zastavitelné plochy vymezovat a.2.3) Další požadavky na koncepci veřejné infrastruktury, Technická infrastruktura. a.2.2) Další požadavky na Strana 3 (celkem 10)

4 především v návaznosti na zastavěné území při zohlednění podmínek ochrany přírodních a estetických hodnot krajiny (změna obrazu sídla v krajině, měřítko, vztahy atd.) 3.7. přehodnotit vymezené návrhové plochy bydlení ve stávajícím územním plánu. koncepci uspořádání krajiny, body 24, 25 a 26. 4/ Ochrana zemědělského půdního fondu Podle 17a, písm. a) zákona č. 334/1992 Sb., o ochraně zemědělského půdního fondu, ve znění pozdějších předpisů, je vydání stanoviska v kompetenci Krajského úřadu Moravskoslezského kraje Ostrava. 5/ Ochrana ovzduší Stanovisko k územním plánům obcí vydává dle ust. 11 odst 2 písm. a) zákona č. 201/2012 Sb., o ochraně ovzduší, v platném znění, Krajský úřad Moravskoslezského kraje. 6/ Státní správa lesů MěÚ Bruntál, odbor životního prostředí, silničního hospodářství a zemědělství - obecní úřad obce s rozšířenou působností pověřený výkonem přenesené působnosti podle ust. 61 odst. 1 písm. c) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů a podle ust, 2 odst. 1 zákona č. 314/2002 Sb., o stanovení obcí s pověřeným obecním úřadem a stanovení obcí s rozšířenou působností, ve znění pozdějších předpisů, jako orgán státní správy lesů věcně příslušný podle ust. 48 odst. 2 písm. b) zákona č. 289/1995 Sb., o lesích a o změně a doplnění některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (lesní zákon) a místně příslušný podle ust. 11 odst. 1 písm. b) zákona č. 500/2004 Sb,, správní řád, ve znění pozdějších předpisů sděluje, že k předloženému návrhu zadání Územního plánu Bílčice nemá připomínek. 7/ Státní správa myslivosti Odbor životního prostředí, silničního hospodářství a zemědělství, jako věcně a místně příslušný orgán státní správy myslivosti podle ust. 61 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb,, o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů a podle ust. 60 a 67 zákona č. 449/2001 Sb,, o myslivosti, ve znění pozdějších předpisů sděluje, že k návrhu zadání Územního plánu Bílčice nemá připomínek. 8/ Silniční správní úřad Městský úřad Bruntál, odbor životního prostředí, silničního hospodářství a zemědělství, obecní úřad vykonávající přenesenou působnost podle ustanovení 61 odst, 1 písmene c) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, jako příslušný silniční správní úřad silnic II., III, třídy a veřejných účelových komunikací, podle ustanovení 40 odst. 4 písm. a) zákona č, 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o pozemních komunikacích"), sděluje že, k návrhu zadání Strana 4 (celkem 10)

5 Územního plánu Bílčice nemá připomínek. 9/ Státní památková péče Městský úřad Bruntál, odbor výstavby a územního plánování s návrhem Zadání Územního plánu Bílčice z hlediska památkové péče souhlasí za předpokladu doplnění návrhu o níže uvedené požadavky: 1. Při stanovení urbanistické koncepce rozvoje území respektovat chráněné kulturní hodnoty jak urbanistické, architektonické, tak i krajinné. 2. V koordinačním výkresu vyznačit všechny stavby chráněné dle zákona č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči, v platném znění, plochy kulturních památek a stavby architektonicky hodnotné. 3. Z hlediska archeologické památkové péče požadujeme do textu Odůvodnění ÚP zapracovat následující text: Celé správní území obce je územím s archeologickými nálezy ve smyslu 22 odst. 2 zákona č, 20/1987 Sb., o státní památkové péči, ve znění pozdějších předpisů"'. a.2) Další požadavky, podkapitola a.2.4) Další požadavky vyplývající z projednání body 3., 4. a KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE, Odbor životního prostředí a zemědělství stanovisko Dne Krajský úřad Moravskoslezského kraje (dále jen krajský úřad ), vydává jako věcně a místně příslušný dotčený orgán podle 29 odst. 1 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů, ve smyslu 136 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů (dále jen správní řád ), 4 odst. 2 a 7 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů (dále jen stavební zákon ) a podle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o posuzování vlivů na životní prostředí), ve znění pozdějších předpisů, k návrhu zadání územního plánu (ÚP) Bílčice, toto stanovisko: Zákon č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o posuzování vlivů na životní prostředí), ve znění pozdějších předpisů Krajský úřad, v souladu s 10i odst. 2 zákona o posuzování vlivů na životní prostředí konstatuje, že ÚP Bílčice je nutno posoudit podle 10i zákona o posuzování vlivů na životní prostředí. Krajský úřad podle dále uvedených ustanovení jednotlivých zvláštních zákonů po zkoordinování těchto jednotlivých požadavků na ochranu dotčených veřejných zájmů, které všechny krajský úřad hájí, přiměřeně též podle 140 správního řádu vydává k návrhu zadání ÚP Bílčice následující vyjádření pro uplatnění požadavků na obsah územního plánu: h) Požadavky na vyhodnocení předpokládaných vlivů územního plánu na udržitelný rozvoj území. 1/ zákon č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči, ve znění pozdějších předpisů Veřejné zájmy vyplývající z tohoto zákona, jejichž ochrana je v Strana 5 (celkem 10)

6 působnosti krajského úřadu, nejsou dotčeny. Na území obce se nenachází národní kulturní památka ani památková zóna, pro které je krajský úřad dotčeným orgánem státní památkové péče ve smyslu ustanovení 28 odst. 2 písm. c) zákona č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči, ve znění pozdějších předpisů. 2/ zákon č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů Veřejné zájmy, jejichž ochrana je v působnosti krajského úřadu dle ust. 40 odst. 3 písm. f) zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů, nejsou dotčeny. 3/ zákon č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů (kompetence mimo 45i) Krajský úřad příslušný podle 77a odst. 4 písm. x) zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon"), neuplatňuje k návrhu zadání ÚP Bílčice požadavky. 4/ zákon č. 289/1995 Sb., o lesích a o změně a doplnění některých zákonů (lesní zákon), ve znění pozdějších předpisů Z hlediska zákona č. 289/1995 Sb., o lesích a o změně a doplnění některých zákonů (lesní zákon), ve znění pozdějších předpisů, není z předloženého návrhu zadání ÚP Bílčice zřejmý rozsah záboru pozemků určených k plnění funkcí lesa (PUPFL). V případě, že ÚP počítá se záborem PUPFL, je nutné v ÚPD vypracovat případné návrhy odnětí a omezení PUPFL podle ustanovení 14 odst. 1 lesního zákona; tyto navrhovat pouze za podmínky, že navrhovaný zábor nelze řešit umístěním navrhované plochy mimo PUPFL. Odůvodnění: Krajský úřad podle 48a odst. 2 písm. a) lesního zákona uplatňuje stanovisko k územně plánovací dokumentaci, pokud tato umisťuje rekreační a sportovní stavby na PUPFL. 5/ zákon č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých zákonů (vodní zákon), ve znění pozdějších předpisů Veřejné zájmy, chráněné uvedeným zákonem v působnosti krajského úřadu, nejsou předmětnou územně plánovací dokumentací dotčeny. 6/ zákon č. 185/2001 Sb., o odpadech a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů Veřejné zájmy, chráněné uvedeným zákonem v působnosti krajského úřadu, nejsou předmětnou územně plánovací dokumentací dotčeny. Požadavek v zadání již obsažen a to v kapitole a.2) Další požadavky, podkapitole a.2.2) Další požadavky na koncepci uspořádání krajiny, bod 11. 7/ zákon č. 334/1992 Sb., o ochraně zemědělského půdního fondu, ve znění pozdějších předpisů Krajský úřad podle 17a písm. a) zákona č. 334/1992 Sb., o ochraně zemědělského půdního fondu, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon o ochraně zemědělského půdního fondu"), dle 5 odst. 2 zákona o ochraně zemědělského půdního fondu a dle 47 odst. 2 stavebního zákona uplatňuje k návrhu Strana 6 (celkem 10)

7 zadání ÚP Bílčice následující požadavky. Při zpracování územního plánu je nutno postupovat v souladu s 5 odst. 1 a 2 zákona o ochraně zemědělského půdního fondu tak, aby byla zajištěna ochrana zemědělské půdy. Pořizovatelé a projektanti územní plánovací dokumentace jsou povinni řídit se zásadami této ochrany dle 4 zákona o ochraně zemědělského půdního fondu, navrhnout a zdůvodnit takové řešení, které je z hlediska ochrany zemědělského půdního fondu a ostatních zákonem chráněných obecných zájmů nejvýhodnější. Přitom musí vyhodnotit předpokládané důsledky navrhovaného řešení na zemědělský půdní fond, a to zpravidla ve srovnání s jinou možnou variantou, výhodnou i z hlediska zájmů ochrany zemědělského půdního fondu. Krajský úřad současně upozorňuje na postupy dané 4 odst. 3 zákona o ochraně zemědělského půdního fondu k zajištění zájmů ochrany zemědělské půdy I. a II. třídy ochrany. Při vyhodnocování potřeby záboru zemědělské půdy je současně nezbytné současně vycházet z čl. II. Metodického pokynu MŽP OOLP/1067/96, kdy se tato zjištění musí zapracovat do podkladů předloženého návrhu. V případě převzatých ploch je nezbytné v tabulkovém přehledu tyto plochy vyznačit tak, aby bylo zřejmé, že se jedná o plochy již v předchozí, platné dokumentaci projednané. Současně je však třeba zkoumat do jaké míry se jedná o požadavky stále aktuální, kde byly případně učiněny již postupy umožňující realizaci stavby v území (úkony prováděné stavebním úřadem), a to tak, aby bylo možno vyhodnotit nezbytnost převodu těchto ploch do návrhu územního plánu. 8/ zákon č. 201/2012 Sb., o ochraně ovzduší Krajský úřad podle 11 odst. 2 písm. a) zákona č. 201/2012 Sb., o ochraně ovzduší (dále jen zákon o ochraně ovzduší ), požaduje, aby územní plán byl zpracován v souladu s platným programem zlepšování kvality ovzduší a Územní energetickou koncepcí Moravskoslezského kraje. 9/ zákon č. 59/2006 Sb., o prevenci závažných havárií způsobených vybranými nebezpečnými chemickými látkami a chemickými přípravky a o změně zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a zákona č. 320/2002 Sb., o změně a zrušení některých zákonů v souvislosti s ukončením činnosti okresních úřadů, ve znění pozdějších předpisů (zákon o prevenci závažných havárií) Veřejné zájmy vyplývající ze zákona o prevenci závažných havárií, které hájí krajský úřad podle 32 odst. 2 téhož zákona, nejsou záměrem dotčeny. V dané lokalitě se nenachází žádný objekt ani zařízení zařazený rozhodnutím krajského úřadu do skupiny A ani B. Zóna havarijního plánování není pro žádný objekt stanovena. Doplněno do kapitoly a.2) Další požadavky, podkapitoly a.2.2) Další požadavky na koncepci uspořádání krajiny, upraven bod 3. Požadavek v zadání již obsažen a to v kapitole a.1.2) Požadavky vyplývající z územně plánovací dokumentace vydané krajem, bod KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE, Odbor životního prostředí a zemědělství Natura 2000 Dne Krajský úřad posouzením předložené koncepce podle 45i odst. Strana 7 (celkem 10)

8 1 zákona o ochraně přírody a krajiny dospěl k závěru, že nemůže mít samostatně nebo ve spojení s jinými koncepcemi nebo záměry, významný vliv na příznivý stav předmětů ochrany nebo celistvost evropsky významných lokalit (stanovených nařízením vlády č. 318/2013 Sb., kterým se stanoví národní seznam evropsky významných lokalit), ani ptačích oblastí. h) Požadavky na vyhodnocení předpokládaných vlivů územního plánu na udržitelný rozvoj území. 8. Krajská veterinární správa Státní veterinární správy pro Moravskoslezský kraj, Na obvodu 51, Ostrava - Vítkovice Dne Krajská veterinární správa Státní veterinární správy pro Moravskoslezský kraj, jako věcně a místně příslušný správní orgán dle 47 odst. 4 a 7 a 49 odst. 1 písm. j) zákona č. 166/1999 Sb., o veterinární péči a o změně některých souvisejících zákonů (veterinární zákon), ve znění pozdějších předpisů s Návrhem zadání Územního plánu Bílčice souhlasí. 9. Obvodní báňský úřad pro území krajů Moravskoslezského a Olomouckého, Veleslavínova 18, Ostrava Dne Obvodní báňský úřad pro území krajů Moravskoslezského a Olomouckého, jako místně příslušný podle ustanovení 38 odst. 1 písm. b) bod 7 zákona č. 61/1988 Sb., o hornické činnosti, výbušninách a o státní báňské správě, ve znění pozdějších předpisů, k výkonu vrchního dozoru státní báňské správy v kraji Moravskoslezském a Olomouckém a věcně příslušný podle ustanovení 15 odst. 2 zákona č. 44/1988 Sb., o ochraně a využití nerostného bohatství (horní zákon), ve znění pozdějších předpisů (dále jen horní zákon ), k návrhu zadání Územního plánu Bílčice, požaduje zajistit ochranu dobývacího prostoru (dále také DP) Bílčice - ev. č , stanoveného dle ustanovení 27 odst. 1 horního zákona a vedeného v evidenci OBÚ v souladu s ustanovením 29 odst. 3 téhož zákona. Jedná se o DP stanovený pro výhradní ložisko čediče pro organizaci Kamenolomy České republiky, s. r. o. se sídlem v Ostravě Svinově. Organizace je současně správcem tohoto dobývacího prostoru. Proto je třeba v zadání návrhu územního plánu požadovat ochranu tohoto DP. Stanovení DP dle ustanovení 27 odst. 6 horního zákona je i rozhodnutím o změně využití území v rozsahu jeho vymezení na povrchu. DP je nutno vyznačit v mapových přílohách návrhu ÚP v souladu s ustanovením 26 odst. 3 horního zákona a zajistit jeho ochranu. Dle ustanovení 43 odst. 4 horního zákona v případech, kdy nebylo stanoveno chráněné ložiskové území, se DP stanovený podle dosavadních předpisů považuje též za chráněné ložiskové území stanovené podle cit. horního zákona. Doplněno do kapitoly a.2) Další požadavky, podkapitoly a.2.2) Další požadavky na koncepci uspořádání krajiny, upraven bod 23. II. VYJÁDŘENÍ KRAJSKÉHO ÚŘADU KRAJSKÝ ÚŘAD, MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ, Odbor územního plánování, stavebního řádu a kultury, 28. října 117, Ostrava Strana 8 (celkem 10)

9 Dne Vážení, podáním doručeným nám dne nám bylo oznámeno zahájení projednávání návrhu zadání Územního plánu Bílčice (dále jen návrh zadání ) dle ustanovení 47 zákona č. 183/2007 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů (dále jen stavební zákon ). Přílohou oznámení je návrh zadání. V Zásadách územního rozvoje Moravskoslezského kraje (dále jen ZÚR MSK ) jsou na území obce Bílčice vymezeny návrhy technické infrastruktury označené jako EZ1 a EZ3, dopravní infrastruktury D48 a D49 a části nadmístních ÚSES č. 278 a 518. Pro území obce dále vyplývá záměr cyklotrasy Střecha Evropy, který není v ZÚR MSK graficky vymezen a je upraven pouze v textové části zásad. Uvedené záměry jsou v návrhu zadání jako pokyn k respektování v územním plánu obsaženy v kapitole a.1.2 Požadavky vyplývající z územně plánovací dokumentace vydané krajem, kde jsou dále uvedeny vybrané požadavky na obsah územního plánu vyplývající ze specifické oblasti SOB3 Jeseníky Králický Sněžník a typů krajin lesní, leso-luční a zemědělské harmonické. V souvislosti s typem krajin, které dle ZÚR MSK zasahují na území obce Bílčíce upozorňujeme, že se na její území v severní části vztahuje také krajina s vyšším podílem vodních ploch. Upraven bod 4. v kapitole a.1.2) Požadavky vyplývající z územně plánovací dokumentace vydané krajem. III. VYJÁDŘENÍ SOUSEDNÍCH OBCÍ Sousední obce neuplatnily k návrhu zadání žádné připomínky. IV. PŘIPOMÍNKY OSTATNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ VYHODNOCENÍ 1. Ředitelství silnic a dálnic ČR, Čerčanská 12, Praha 4 oddělení koncepce a ÚP Morava, Šumavská 33, Brno Dne Na základě oznámení o projednání návrhu Zadání územního plánu Bílčice jako majetkový správce silnic I. třídy a dálnic k projednávané ŮPD sdělujeme: Územím obce jsou vedeny tyto silnice: I/46 Olomouc - Opava - Sudice - st. hranice, II/452 Dolní Holčovice - Bruntál - Leskovec - Bílčice, III/45215 Moravský Beroun - Nové Valteřice - Roudno - Bílčice. Silnice I/46 je ve vlastnictví státu, ostatní silnice jsou ve vlastnictví Moravskoslezského kraje. Dle Zásad územního rozvoje je správní území obce dotčeno koridory D48 a D49 pro umístění veřejně prospěšných staveb I/46 Dvorce obchvat a I/46 Bílčice, hráz VN Slezská Harta. Tyto koridory požadujeme vymezit v šíři 100 m od osy budoucí přeložky na obě strany. Koridor D49 požadujeme vymezit dle studie Studie přeložky sil. I/46 Bílčice - Mladecko - Litultovice", zpracovanou firmou Dopravoprojekt Brno v říjnu Strana 9 (celkem 10)

10 1993. Obecně upozorňujeme, že veškeré zastavitelné plochy a jejich připojeni k silniční síti musí být vymezeny v souladu s vyhláškou č. 501/2006 Sb., kterou se provádí Zákon č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), zejména 20, a dle vyhlášky c. 104/1997 Sb., zejména 11 a 12, kterou se provádí Zákon č 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích. Souhlas ŘSD ČR s navrhovaným funkčním využitím ploch není současně souhlasem s komunikačním připojením k silnicím I. třídy. Úpravy stávajících připojení a návrhy nových připojení k silnicím I. třídy musí být projednány s ŘSD ČR. Rovněž upozorňujeme, že dle 77 Zákona č. 267/2015, kterým se mění Zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví, v případě, že je v platné ÚPD uveden záměr, u kterého lze důvodně předpokládat, že bude po uvedení do provozu zdrojem hluku nebo vibrací, zejména z provozu na PK nebo železničních drahách, nelze ke stavbě, která by mohla být tímto hlukem čí vibracemi dotčena, vydat kladné stanovisko organu veřejného zdraví aniž by u ní byla přijata opatření k ochraně před hlukem a vibracemi. Neprovede-li stavebník dostatečná opatření k ochraně před hlukem, nemůže žádat, aby tato opatření provedl provozovatel, vlastník nebo správce zdroje hluku. Dle stejného paragrafu také upozorňujeme, že stavební úřad vždy zajistí, aby záměr žadatele ke stavbě bytového domu rodinného domu stavbě pro předškolní nebo školní vzdělávání, stavbě pro zdravotní nebo sociální účely anebo k funkčně obdobné stavbě a ke stavbě zdroje hluku byl z hlediska ochrany před hlukem posouzen příslušným orgánem ochrany veřejného zdraví. Žadatel o vydání územního rozhodnutí ke stavbě (vyjmenované v předcházející větě) do území zatíženého zdrojem hluku předloží příslušnému orgánu ochrany veřejného zdrav, pro účely vydání stanoviska měření hluku provedené podle 32a (Z. č. 258/2000 Sb., v platném zněni) a návrh opatřeni k ochraně před hlukem. I zde platí, že neprovedeli stavebník dostatečná opatření k ochraně před hlukem, nemůže žádat, aby tato opatření provedl provozovatel, vlastník nebo správce. Vše doplněno do zadání do kapitoly a.2.3) Další požadavky na koncepci veřejné infrastruktury podkapitoly Dopravní infrastruktura. V. PŘIPOMÍNKY VEŘEJNOSTI VYHODNOCENÍ Veřejnost neuplatnila k návrhu zadání žádné připomínky. Strana 10 (celkem 10)

Vyhodnocení stanoviska Správa železniční dopravní cesty, státní organizace. Řešeným územím je vedena jednokolejná

Vyhodnocení stanoviska Správa železniční dopravní cesty, státní organizace. Řešeným územím je vedena jednokolejná Volná příloha č. 1: Vyhodnocení vyjádření a stanovisek dotčených orgánů a jiných subjektů k návrhu zadání změny č. 1 ÚP Pstruží Dotčený orgán a obsah vyjádření příp. Vyhodnocení stanoviska Správa železniční

Více

Vyhodnocení výsledku veřejného projednání návrhu Územního plánu Buk

Vyhodnocení výsledku veřejného projednání návrhu Územního plánu Buk Vyhodnocení výsledku veřejného projednání návrhu Územního plánu Buk Vlastníci pozemků a staveb dotčených návrhem řešení, oprávněný investor, zástupce veřejnosti námitky: Návrh na rozhodnutí o námitce,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01PXA31* Váš dopis zn.: ÚPSŘ75026/2016Mal Městský úřad Nový Jičín Ze dne: 04.11.2016 Odbor

Více

Vyhodnocení stanoviska

Vyhodnocení stanoviska Volná příloha č. 1: Vyhodnocení vyjádření a stanovisek dotčených orgánů a jiných subjektů k "Návrhu zprávy o uplatňování územního plánu Janovice" (součástí zprávy i pokyny pro zpracování návrhu změny č.

Více

VYHODNOCENÍ POŽADAVKŮ NA OBSAH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ŠPIČKY

VYHODNOCENÍ POŽADAVKŮ NA OBSAH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ŠPIČKY PŘÍLOHA Č. 1 VYHODNOCENÍ POŽADAVKŮ NA OBSAH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ŠPIČKY Dotčený orgán stanovisko: Opatření pořizovatele: 1. Městský úřad Hranice odbor stavební úřad, životního prostředí

Více

Vyhodnocení vyjádření, připomínek a podnětů ke Zprávě o uplatňování Územního plánu Zátor v uplynulém období ( )

Vyhodnocení vyjádření, připomínek a podnětů ke Zprávě o uplatňování Územního plánu Zátor v uplynulém období ( ) Vyhodnocení vyjádření, připomínek a podnětů ke Zprávě o uplatňování Územního plánu Zátor v uplynulém období (2012-2016) Obec, pro kterou je návrh zprávy zpracováván: Obec Zátor Nadřízený orgán územního

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01OP9XF* Váš dopis zn.: MMOP 90430/2016 / 17366/2016/HAUP Magistrát města Opavy Ze dne: 08.08.2016

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01NDB1A* Váš dopis zn.: SÚP-1481/2016 Městský úřad Kopřivnice Ze dne: 2016-05-10 Odbor stavebního

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01OFF97* Váš dopis zn.: MMFM 103130/2016 Magistrát města Frýdku-Místku Ze dne: 01.08.2016 Odbor

Více

Návrh územního plánu Jindřichov NÁVRH

Návrh územního plánu Jindřichov NÁVRH NÁVRH Opatření obecné povahy Zastupitelstvo obce Jindřichov jako orgán příslušný dle ustanovení 6 odst. 5 písmene c) zákona č. 183/2006Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění

Více

Příloha č. 3 - Vyhodnocení projednání návrhu změny č. 4 územního plánu sídelního útvaru Odry správní území Heřmánky

Příloha č. 3 - Vyhodnocení projednání návrhu změny č. 4 územního plánu sídelního útvaru Odry správní území Heřmánky I. POŽADAVKY DOTČENÝCH ORGÁNŮ A KRAJSKÉHO ÚŘADU v rámci společného jednání o návrhu Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje, se sídlem v Ostravě, Na Bělidle 7, 702 00 Ostrava ze dne 8.9.2010,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01UI45Z* Váš dopis zn.: OV-12214/2017-Piev Městský úřad Krnov Ze dne: 20.09.2017 Odbor výstavby

Více

Vyhodnocení požadavků, připomínek a podnětů k návrhu zadání změny č. 28 ÚPN SÚ Otrokovice. 1. Postup projednávání

Vyhodnocení požadavků, připomínek a podnětů k návrhu zadání změny č. 28 ÚPN SÚ Otrokovice. 1. Postup projednávání Vyhodnocení požadavků, připomínek a podnětů k návrhu zadání změny č. 28 ÚPN SÚ Otrokovice 1. Postup projednávání Zastupitelstvo města Otrokovice usnesením č. ZMO/555/10/10 ze dne 12.10.2010 schválilo pořízení

Více

Magistrát města Přerova

Magistrát města Přerova Magistrát města Přerova Vyhodnocení projednání NÁVRHU ZADÁNÍ 9. změny Územního plánu města Přerova srpen 2016 Určený zastupitel: Pavel Košutek, náměstek primátora Pořizovatel: Odbor koncepce a strategického

Více

NÁVRH DODATKU ZADÁNÍ Změny č. 1 Územního plánu Studnice. Městský úřad Vyškov, odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo nám.

NÁVRH DODATKU ZADÁNÍ Změny č. 1 Územního plánu Studnice. Městský úřad Vyškov, odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo nám. NÁVRH DODATKU ZADÁNÍ Změny č. 1 Územního plánu Studnice Pořizovatel: Městský úřad Vyškov, odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo nám. 1, 682 01 Vyškov Datum: Srpen 2011 1 Obsah zadání: a) Požadavky

Více

OBEC PARŠOVICE OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 3, KTEROU SE MĚNÍ ÚZEMNÍ PLÁN OBCE PARŠOVICE. vydává. Změnu č. 3 územního plánu obce Paršovice

OBEC PARŠOVICE OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 3, KTEROU SE MĚNÍ ÚZEMNÍ PLÁN OBCE PARŠOVICE. vydává. Změnu č. 3 územního plánu obce Paršovice OBEC PARŠOVICE OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 3, KTEROU SE MĚNÍ ÚZEMNÍ PLÁN OBCE PARŠOVICE Zastupitelstvo obce Paršovice jako orgán příslušný dle ustanovení 6 odst. 5 písmene c) zákona č. 183/2006 Sb.,

Více

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU SLAVĚTÍN. za období listopad 2007 leden 2015

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU SLAVĚTÍN. za období listopad 2007 leden 2015 1 ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU SLAVĚTÍN za období listopad 2007 leden 2015 Zpracoval: Městský úřad Litovel, odbor výstavby Březen 2015 2 Zprávy o uplatňování Územního plánu Slavětín dle 55 odst.

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM zpracovaný v souladu s ustanovením 11 a s přílohou č. 6 vyhlášky č. 500/2006 o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci

Více

Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í. ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU UNIČOVA

Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í. ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU UNIČOVA Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA UNIČOVA Uničov, červenec 2016 Zpracoval : Ing. Renáta Urbášková ve spolupráci

Více

Vyhodnocení výsledku veřejného projednání návrhu Územního plánu Lazníčky

Vyhodnocení výsledku veřejného projednání návrhu Územního plánu Lazníčky Vyhodnocení výsledku veřejného projednání návrhu Územního plánu Lazníčky Dotčený orgán, krajský úřad stanovisko: Navržené opatření: 1. Magistrát města Přerova, Odbor stavebního úřadu a životního prostředí,

Více

II. A ODŮVODNĚNÍ textová část zpracovaná pořizovatelem

II. A ODŮVODNĚNÍ textová část zpracovaná pořizovatelem II. A ODŮVODNĚNÍ textová část zpracovaná pořizovatelem L) Postup pořízení M) Stanovisko krajského úřadu podle 50 odst. 5 N) Sdělení, jak bylo stanovisko podle 50 dost. 5 zohledněno, s uvedením závažných

Více

ZADÁNÍ ZMĚNY č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU JILEMNICE duben 2016 Z A D Á N Í

ZADÁNÍ ZMĚNY č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU JILEMNICE duben 2016 Z A D Á N Í Z A D Á N Í Z M Ě N Y č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU JILEMNICE MĚSTO JILEMNICE Datum schválení zastupitelstvem obce : Číslo usnesení, jméno zástupce stat. orgánu:.. Podpis, razítko POŘIZOVATEL Městský úřad Jilemnice,

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU NĚMČIČKY

NÁVRH ZADÁNÍ. ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU NĚMČIČKY NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU NĚMČIČKY Pořizovatel: Městský úřad Ivančice, Odbor regionálního rozvoje, úřad územního plánování Vypracoval: Ing. Eva Skálová za pořizovatele, Jan Jelínek pověřený

Více

VYHODNOCENÍ POŽADAVKŮ NA OBSAH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ÚSTÍ VČETNĚ POŽADAVKŮ NA ZADÁNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU ÚSTÍ

VYHODNOCENÍ POŽADAVKŮ NA OBSAH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ÚSTÍ VČETNĚ POŽADAVKŮ NA ZADÁNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU ÚSTÍ VYHODNOCENÍ POŽADAVKŮ NA OBSAH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ÚSTÍ VČETNĚ POŽADAVKŮ NA ZADÁNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU ÚSTÍ Dotčený orgán vyjádření: Opatření pořizovatele: 1. Městský úřad Hranice, odbor

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OTICE ODŮVODNĚNÍ NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU. část zpracována pořizovatelem

ÚZEMNÍ PLÁN OTICE ODŮVODNĚNÍ NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU. část zpracována pořizovatelem ÚZEMNÍ PLÁN OTICE ODŮVODNĚNÍ NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU část zpracována pořizovatelem Navazuje na textovou část odůvodnění návrhu územního plánu. J) Údaje o postupu pořízení územního plánu K) Výsledek přezkoumání

Více

Z 2812 / 14. Vyhodnocení stanovisek a připomínek k návrhům změn ÚP SÚ HMP

Z 2812 / 14. Vyhodnocení stanovisek a připomínek k návrhům změn ÚP SÚ HMP Vyhodnocení stanovisek a připomínek k návrhům změn ÚP SÚ HMP DATUM: 6.5.2019 Z 2812 / 14 Místa Praha - Nebušice, k.ú. Nebušice, 275/52, 275/57, 275/64, 352/1, 352/3, 352/4, 353/2 352/3,352/4 a další, při

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 5A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU STAŘEČ

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 5A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU STAŘEČ Městský úřad Třebíč, Úřad územního plánování, Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, jako pořizovatel dle 6 z.č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění, zpracoval

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBEC ROUSKÉ Č.j: ORM/ 24067/18-19 V Rouském dne 18.1.2019 OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zastupitelstvo obce Rouské, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu,

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SEDLIŠTĚ

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SEDLIŠTĚ NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SEDLIŠTĚ sestavený pro projednání ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů, zpracovaný

Více

ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA VRATIMOV

ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA VRATIMOV ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA VRATIMOV ZMĚNA č. 10 N Á V R H Z A D Á N Í určený k projednání Zpracován ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších

Více

MĚSTYS DŘEVOHOSTICE ÚZEMNÍ PLÁN DŘEVOHOSTICE

MĚSTYS DŘEVOHOSTICE ÚZEMNÍ PLÁN DŘEVOHOSTICE MĚSTYS DŘEVOHOSTICE OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN DŘEVOHOSTICE Zastupitelstvo městyse Dřevohostice, příslušné podle ust. 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01KAKSA* Váš dopis zn.: Mukrn/201539350/RP/VE/Pi Městský úřad Krnov Ze dne: 7.10.2015 Odbor

Více

PŘÍLOHA Č.1 VYHODNOCENÍ POŽADAVKŮ NA OBSAH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU RAKOV VČETNĚ POŽADAVKŮ NA ZADÁNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU RAKOV

PŘÍLOHA Č.1 VYHODNOCENÍ POŽADAVKŮ NA OBSAH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU RAKOV VČETNĚ POŽADAVKŮ NA ZADÁNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU RAKOV PŘÍLOHA Č.1 VYHODNOCENÍ POŽADAVKŮ NA OBSAH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU RAKOV VČETNĚ POŽADAVKŮ NA ZADÁNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU RAKOV str. 1 - OSUZPD/6333/15-14 Městský úřad Hranice Odbor stavební

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DRAŽIČKY

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DRAŽIČKY NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DRAŽIČKY Pořizovatel: Městský úřad Tábor, odbor územního rozvoje, Žižkovo nám.2, 39002 Tábor Určený zastupitel: starosta obce Milan Mrázek Březen 2012 1 OBSAH A)

Více

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE I. TEXTOVÁ ČÁST Závazná část Územního plánu obce Tršice se mění takto: Označení plochy Kód navrhované funkce Lokalizace Výměra (ha) Specifické podmínky, k koeficient

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO určený k projednání. Zpracováno ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů,

Více

I. STANOVISKA, POŽADAVKY DOTČENÝCH ORGÁNŮ, VYHODNOCENÍ KRAJSKÉHO ÚŘADU

I. STANOVISKA, POŽADAVKY DOTČENÝCH ORGÁNŮ, VYHODNOCENÍ KRAJSKÉHO ÚŘADU I. STANOVISKA, POŽADAVKY DOTČENÝCH ORGÁNŮ, VYHODNOCENÍ KRAJSKÉHO ÚŘADU společné jednání Ministerstvo životního prostředí, odbor výkonu státní správy IX, Čs. legií 5, 702 00 Ostrava ze dne 9.011.2012, čj.:

Více

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE ODŮVODNĚNÍ Pořizovatel: Zadavatel: Magistrát města Olomouce, odbor koncepce a rozvoje Obec Tršice Tršice 50 783 57 Tršice Zpracovatel: Ing. arch. Věra Filipová, ČKA

Více

Magistrát města Přerova NÁVRHU

Magistrát města Přerova NÁVRHU Magistrát města Přerova Odbor koncepce a strategického rozvoje Vyhodnocení projednání NÁVRHU 11. změny Územního plánu města Přerova srpen 2018 Pořizovatel: Odbor koncepce a strategického rozvoje, oddělení

Více

Návrh zadání Změny č. 1 Územního plánu Ruprechtov

Návrh zadání Změny č. 1 Územního plánu Ruprechtov Návrh zadání Změny č. 1 Územního plánu Ruprechtov 1 Na základě návrhu vlastníka pozemku (občana obce) schválilo zastupitelstvo obce na svém zasedání rozhodnutí o pořízení Změny č. 1 Územního plánu Ruprechtov.

Více

ÚZEMNÍ PLÁN BÍLČICE ZADÁNÍ

ÚZEMNÍ PLÁN BÍLČICE ZADÁNÍ ÚZEMNÍ PLÁN BÍLČICE ZADÁNÍ URČENÉ KE SCHVÁLENÍ projednáno dle 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů (dále jen stavební zákon ),

Více

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU KRAJKOVÁ

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU KRAJKOVÁ ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU KRAJKOVÁ v souladu s ust. 55 odst. 1 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) a s ust. 15 Vyhlášky č. 500/2006 Sb., o územně analytických

Více

Odbor územního plánování Spisová značka: SZ_008937/2018/KUSK

Odbor územního plánování Spisová značka: SZ_008937/2018/KUSK Praha: 12. 2. 2018 Městský úřad Beroun Číslo jednací: 008937/2018/KUSK Odbor územního plánování Spisová značka: SZ_008937/2018/KUSK a regionálního rozvoje Vyřizuje: Ing. Soňa Kučerová/ l. 788 Husovo náměstí

Více

M a g i s t r á t m ě s t a P r o s t ě j o v a nám. T. G. Masaryka 130/14, Prostějov N Á V R H ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU OBĚDKOVICE

M a g i s t r á t m ě s t a P r o s t ě j o v a nám. T. G. Masaryka 130/14, Prostějov N Á V R H ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU OBĚDKOVICE M a g i s t r á t m ě s t a P r o s t ě j o v a nám. T. G. Masaryka 130/14, 796 01 Prostějov Stavební úřad Magistrátu města Prostějova N Á V R H ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU OBĚDKOVICE (dále jen

Více

Zadání změny č.1 územního plánu Sušice ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚPN SUŠICE NÁVRH

Zadání změny č.1 územního plánu Sušice ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚPN SUŠICE NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚPN SUŠICE NÁVRH Zadání změny č. 1 územního plánu Sušice určený k projednání v souladu s ust. 55 odst. 2, tj. přiměřeně podle ust. 47 odst. 2 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování

Více

Materiál pro jednání 5.03 Zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou

Materiál pro jednání 5.03 Zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou Materiál pro jednání 5.03 Zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou Jednání ZM dne: 29.3.2010 Věc: Schválení upraveného zadání 1. změny platného územního plánu Rychnov u Jablonce nad Nisou Předkládá:

Více

ZADÁNÍ. ZMĚNY č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LOUČNÁ NAD DESNOU

ZADÁNÍ. ZMĚNY č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LOUČNÁ NAD DESNOU ZADÁNÍ ZMĚNY č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LOUČNÁ NAD DESNOU Upravený a předložený ke schválení Zpracováno ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Váš dopis zn.: MUHO 7515/2017 ORM Městský úřad Hodonín Ze dne: 06.06.2017 Odbor rozvoje města

Více

Vyhodnocení požadavků, připomínek a podnětů k zadání změny č. 29 ÚPN SÚ Otrokovice a způsob jejich zapracování do zadání

Vyhodnocení požadavků, připomínek a podnětů k zadání změny č. 29 ÚPN SÚ Otrokovice a způsob jejich zapracování do zadání Vyhodnocení požadavků, připomínek a podnětů k zadání změny č. 29 ÚPN SÚ Otrokovice a způsob jejich zapracování do zadání 1. Postup projednávání Zastupitelstvo města Otrokovice usnesením č. ZMO/36/02/11

Více

právní předpis stanoviska, připomínky vyhodnocení

právní předpis stanoviska, připomínky vyhodnocení NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU KOLOVÁ vyhodnocení obdržených připomínek a stanovisek dle 53 odst.1 stavebního zákona č. dotčený orgán, sousední obec, krajský úřad, Spis. zn./ č.j. ze dne 1. KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ

Více

Návrh zadání Změny č. 2 Územního plánu Ruprechtov

Návrh zadání Změny č. 2 Územního plánu Ruprechtov Návrh zadání Změny č. 2 Územního plánu Ruprechtov Pořizovatel: Městský úřad Vyškov, Odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo nám. 1, 682 01 Vyškov Datum: Červen 2016 Úvod: Návrh zadání Změny č. 2

Více

Magistrát města Přerova Odbor koncepce a strategického rozvoje NÁVRH. 8. změny Územního plánu města Přerova. výsledek projednání návrhu

Magistrát města Přerova Odbor koncepce a strategického rozvoje NÁVRH. 8. změny Územního plánu města Přerova. výsledek projednání návrhu Magistrát města Přerova Odbor koncepce a strategického rozvoje NÁVRH 8. změny Územního plánu města Přerova výsledek projednání návrhu podle 65 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

NÁVRH ZADÁNÍ PRO ZMĚNU Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PASKOV

NÁVRH ZADÁNÍ PRO ZMĚNU Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PASKOV NÁVRH ZADÁNÍ PRO ZMĚNU Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PASKOV sestavený k projednání ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů, zpracovaný

Více

N á vrh zadání změ n y č. 3 ú ze mn í h o p l á nu s í d e lního útvaru Stráž nad Nežárkou

N á vrh zadání změ n y č. 3 ú ze mn í h o p l á nu s í d e lního útvaru Stráž nad Nežárkou N á vrh zadání změ n y č. 3 ú ze mn í h o p l á nu s í d e lního útvaru Stráž nad Nežárkou Vypracoval: Městský úřad Stráž nad Nežárkou a) úvod prosinec 2008 O pořízení změny č. 3 územního plánu sídelního

Více

ÚZEMNÍ PLÁN HLUČÍNA. Příloha č. 12 opatření obecné povahy ÚP Hlučína

ÚZEMNÍ PLÁN HLUČÍNA. Příloha č. 12 opatření obecné povahy ÚP Hlučína ÚZEMNÍ PLÁN HLUČÍNA Příloha č. 12 opatření obecné povahy ÚP Hlučína Vyhodnocení stanovisek dotčených orgánů a krajského úřadu k návrhu návrhu uplatněných v rámci opakovaného veřejného projednání Návrhu

Více

duben 2009 Jedná se o lokalitu (dále též jen Z1/1 ) u severovýchodního okraje sídla.

duben 2009 Jedná se o lokalitu (dále též jen Z1/1 ) u severovýchodního okraje sídla. Návrh zadání změny č. 1 územního plánu Kunžak duben 2009 a) úvod O pořízení změny č. 1 územního plánu Kunžak rozhodlo zastupitelstvo obce Kunžak svým usnesením ze dne 29. 1. 2009. Jedná se o lokalitu (dále

Více

změny č. 4 územního plánu obce

změny č. 4 územního plánu obce ZADÁNÍ změny č. 4 územního plánu obce JENEČ zpracované přiměřeně podle 47 odst. 1 ve spojení s 55 odst. 2 stavebního zákona č. 183/2006 Sb. v platném znění a 11 a přílohy č. 6 vyhlášky č. 500/2006 Sb.,

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE KARVINÁ

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE KARVINÁ ÚZEMNÍ PLÁN OBCE KARVINÁ NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 12 určené k projednání ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

B2 Odů vodně ní ÚP Zně tínek Textová č ást zpracovaná pořizovatelem strana 1 z 4

B2 Odů vodně ní ÚP Zně tínek Textová č ást zpracovaná pořizovatelem strana 1 z 4 a) Postup při pořízení územního plánu Zastupitelstvo obce Znětínek rozhodlo dne 07.02.2007 o pořízení územního plánu. Na žádost obce Znětínek ze dne 02.04.2007 se stal Městský úřad Žďár nad Sázavou pořizovatelem

Více

Návrh Zadání Změny č. 1 Územního plánu Stružinec

Návrh Zadání Změny č. 1 Územního plánu Stružinec Návrh Zadání Změny č. 1 Územního plánu Stružinec Pořizovatel změny územního plánu Obecní úřad Stružinec, příslušný podle 6 odst. 2 a v souladu s 24 odst. 1 stavebního zákona prostřednictvím Vladimíra Mařana

Více

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č.I ÚP DRAHANOVICE - POŘIZOVATEL

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č.I ÚP DRAHANOVICE - POŘIZOVATEL ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU D R A H A N O V I C E ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č.I ÚP DRAHANOVICE - POŘIZOVATEL 1. Postup pořízení změny územního plánu Schválení a pořízení změny územního plánu O pořízení

Více

VYHODNOCENÍ STANOVISEK A PŘIPOMÍNEK K NÁVRHU ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU LITVÍNOVA

VYHODNOCENÍ STANOVISEK A PŘIPOMÍNEK K NÁVRHU ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU LITVÍNOVA VYHODNOCENÍ STANOVISEK A PŘIPOMÍNEK K NÁVRHU ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU LITVÍNOVA Dle ustanovení 50 odst. 2 zákona č. č. 183/2006 Sb. (stavební zákon) bylo dotčeným orgánům a sousedním obcím oznámeno místo

Více

Mírové náměstí 368 Spisová značka: SZ_155826/2017/KUSK Jesenice Vyřizuje: Ing. Soňa Kučerová/ l. 788 Značka: OŽP/Kuč

Mírové náměstí 368 Spisová značka: SZ_155826/2017/KUSK Jesenice Vyřizuje: Ing. Soňa Kučerová/ l. 788 Značka: OŽP/Kuč Praha: 23. 1. 2018 Obecní úřad Jesenice Číslo jednací: 155826/2017/KUSK Mírové náměstí 368 Spisová značka: SZ_155826/2017/KUSK 270 33 Jesenice Vyřizuje: Ing. Soňa Kučerová/ l. 788 Značka: OŽP/Kuč Krajský

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE Dukelské nám. 2/2, Hustopeče ODBOR REGIONÁLNÍHO ROZVOJE

MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE Dukelské nám. 2/2, Hustopeče ODBOR REGIONÁLNÍHO ROZVOJE MĚSTSKÝ ÚŘAD HUSTOPEČE Dukelské nám. 2/2, 693 17 Hustopeče ODBOR REGIONÁLNÍHO ROZVOJE S00NX010S5SU Sp. zn. Reg./14322/16/448/14 Dne: 10. 10. 2016 Upravená Zpráva o uplatňování územního plánu Diváky v uplynulém

Více

Změnu č. 1 Územního plánu obce Lhotka

Změnu č. 1 Územního plánu obce Lhotka Obec LHOTKA, 739 47, okr. Frýdek-Místek IČ: 00296864, tel. i fax 558661850, e-mail info@obec-lhotka.eu Č.j.: 82/2010 Datum 15. 12. 2010 Záznam o účinnosti Správní orgán, který Změnu č. 1 Územního plánu

Více

Odbor výstavby a územního Spisová značka: SZ_146999/2018/KUSK/2. plánování Vyřizuje: Mgr. Darina Hanusková / l. 685

Odbor výstavby a územního Spisová značka: SZ_146999/2018/KUSK/2. plánování Vyřizuje: Mgr. Darina Hanusková / l. 685 Praha: 30. 11. 2018 Městský úřad Kutná Hora Číslo jednací: 146999/2018/KUSK Odbor výstavby a územního Spisová značka: SZ_146999/2018/KUSK/2 plánování Vyřizuje: Mgr. Darina Hanusková / l. 685 Havlíčkovo

Více

NÁVRH ZADÁNí. ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU HODEJICE ÚNOR 2013

NÁVRH ZADÁNí. ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU HODEJICE ÚNOR 2013 NÁVRH ZADÁNí ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU " HODEJICE ÚNOR 2013 Na základě návrhu vlastníků pozemků schválilo zastupitelstvo obce na svém zasedání dne 6.8.2012 a dále dne 24.9.2012 rozhodnutí o pořízení Změny

Více

ZMĚNA Ad1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ADAMOV

ZMĚNA Ad1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ADAMOV ZMĚNA Ad1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ADAMOV ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který změnu územního plán vydal: Zastupitelstvo města Adamov Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel Městský úřad Blansko Oprávněná úřední

Více

Opatření obecné povahy č. 1/2008

Opatření obecné povahy č. 1/2008 Opatření obecné povahy č. 1/2008 Zastupitelstvo obce Zdíkov, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění platných předpisů (dále jen "stavební

Více

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE VODNÍ PLOCHY

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE VODNÍ PLOCHY NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE VODNÍ PLOCHY Obsah Zadání územního plánu obsahuje hlavní cíle a požadavky na zpracování návrhu územního plánu, zejména a) požadavky na základní koncepci rozvoje

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zastupitelstvo obce Horní Lhota, jako věcně příslušný správní orgán podle ust. 6 odst. 6 písm. a) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOVÁLOVICE - OSÍČANY

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOVÁLOVICE - OSÍČANY NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOVÁLOVICE - OSÍČANY Předložený k projednání Zpracováno ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST Zadání na zpracování změny č. 3 územního plánu Chrást ve smyslu zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů (stavební

Více

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE ZAHRADNÍ KOLONIE BLATSKÝ RYBNÍK

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE ZAHRADNÍ KOLONIE BLATSKÝ RYBNÍK NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE ZAHRADNÍ KOLONIE BLATSKÝ RYBNÍK Obsah Zadání územního plánu obsahuje hlavní cíle a požadavky na zpracování návrhu územního plánu, zejména a) požadavky na

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HUZOVÁ

ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HUZOVÁ NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HUZOVÁ sestavený k projednání ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů zpracovaný

Více

Mutěnice. Návrh. ZADÁNÍ dílčí změny č územního plánu sídelního útvaru

Mutěnice. Návrh. ZADÁNÍ dílčí změny č územního plánu sídelního útvaru Pořizovatel: Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje města, Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín Návrh ZADÁNÍ dílčí změny č. 2.19 územního plánu sídelního útvaru Mutěnice září 2009 Zadání dílčí změny č. 2.19

Více

Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO

Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO Pořizovatel: Městský úřad Konice, odbor výstavby Masarykovo nám. 27, 798 52 Konice Pracoviště: Na Příhonech 405, 798 52 Konice Oprávněná osoba: Ing. Tomáš

Více

Změna č.2 Územního plánu sídelního útvaru Leština u Světlé

Změna č.2 Územního plánu sídelního útvaru Leština u Světlé Změna č.2 Územního plánu sídelního útvaru Leština u Světlé Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Obsah: Změna č. 2 Územního plánu sídelního útvaru Leština u Světlé - textová část 1 - grafická část

Více

Obec Sudislav nad Orlicí ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SUDISLAV NAD ORLICÍ NÁVRH ZADÁNÍ

Obec Sudislav nad Orlicí ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SUDISLAV NAD ORLICÍ NÁVRH ZADÁNÍ Obec Sudislav nad Orlicí ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SUDISLAV NAD ORLICÍ NÁVRH ZADÁNÍ Zadání Změny č. 2 ÚP Sudislav nad Orlicí schválilo Zastupitelstvo obce dne. pod číslem usnesení. V Ústí nad Orlicí, září

Více

II ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU

II ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU Územní plán sídelního útvaru Prostějov VIII. změna II ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU KNESL+KYNČL s.r.o. architektonický ateliér Šumavská 416/15 602 00 Brno květen 2012 VIII. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO

Více

ZADÁNÍ ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RADVANEC (NÁVRH)

ZADÁNÍ ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RADVANEC (NÁVRH) ZADÁNÍ (NÁVRH) ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RADVANEC Pořizovatel: Městský úřad Nový Bor stavební úřad a úřad územního plánování Nám. Míru 1, 473 01 Nový Bor návrh ZADÁNÍ pro zpracování změny č.3 územního

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KLUKY

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KLUKY OBEC KLUKY Obecně závazná vyhláška č. 3/2015 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KLUKY Zastupitelstvo Obce Kluky na svém jednání dne 10.11.2015, usnesením č.36/2015 schválilo

Více

ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VŘESKOVICE N Á V R H Z A D Á N Í

ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VŘESKOVICE N Á V R H Z A D Á N Í ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VŘESKOVICE N Á V R H Z A D Á N Í Plzeň, 2012 ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VŘESKOVICE NÁMĚT Č.1 NÁVRH ZADÁNÍ Zpracoval pořizovatel: MěÚ Klatovy odbor výstavby a územního

Více

B O R O V A N Y. Návrh zadání. ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU. Zadání změny č.6 ÚP Borovany

B O R O V A N Y. Návrh zadání. ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU. Zadání změny č.6 ÚP Borovany Návrh zadání ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU B O R O V A N Y Podle vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 500/2006 Sb o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně

Více

VYHODNOCENÍ PROJEDNÁNÍ Část dotčené orgány

VYHODNOCENÍ PROJEDNÁNÍ Část dotčené orgány VYHODNOCENÍ PROJEDNÁNÍ Část dotčené orgány DOTČENÉ ORGÁNY STANOVISKO VYHODNOCENÍ 1 Ministerstvo práce a sociálních věcí Odbor programového financování Na Poříčním právu 1 128 01 Praha 2 Bez připomínek

Více

Plzeňská 28 Spisová značka: SZ_060586/2019/KUSK Chrášťany Vyřizuje: Mgr. Darina Hanusková / l. 685 Značka: OŽP/DH

Plzeňská 28 Spisová značka: SZ_060586/2019/KUSK Chrášťany Vyřizuje: Mgr. Darina Hanusková / l. 685 Značka: OŽP/DH Praha: 29. 5. 2019 Obecní úřad Chrášťany Číslo jednací: 060586/2019/KUSK Plzeňská 28 Spisová značka: SZ_060586/2019/KUSK 252 19 Chrášťany Vyřizuje: Mgr. Darina Hanusková / l. 685 Značka: OŽP/DH Krajský

Více

OBEC VLACHOVICE Vlachovice 50, Vlachovice IČ:

OBEC VLACHOVICE Vlachovice 50, Vlachovice IČ: Záznam o účinnosti Správní orgán, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce VLACHOVICE Číslo jednací: Datum vydání: Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: MěÚ Valašské Klobouky stavební úřad, oddělení

Více

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE V K. Ú. HAJSKÁ

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE V K. Ú. HAJSKÁ NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE V K. Ú. HAJSKÁ Obsah Zadání územního plánu obsahuje hlavní cíle a požadavky na zpracování návrhu územního plánu, zejména a) požadavky na základní koncepci

Více

Zadání Změna č. 3 Územního plánu obce Smržov - návrh

Zadání Změna č. 3 Územního plánu obce Smržov - návrh ODBOR HLAVNÍHO ARCHITEKTA Zadání Změna č. 3 Územního plánu obce Smržov - návrh Zadání je zpracováno v souladu s 55 odst. 2 a 47 odst. 1 a 6 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu,

Více

Název instituce Stanovisko připomínky Vyhodnocení pořizovatelem

Název instituce Stanovisko připomínky Vyhodnocení pořizovatelem Příloha č. 5: Vyhodnocení stanovisek dotčených orgánů uplatněných k návrhu územního plánu Název instituce Stanovisko připomínky Vyhodnocení pořizovatelem Městský úřad Kroměříž, odbor životního prostředí,

Více

ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE NOVÉ BRÁNICE

ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE NOVÉ BRÁNICE Městský úřad Ivančice, odbor regionálního rozvoje, úřad územního plánování, který na žádost obce Nové Bránice pořizuje v souladu s ust. 6 odst. 1 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a

Více

V Y H O D N O C E N Í

V Y H O D N O C E N Í V Y H O D N O C E N Í projednávání návrhu zprávy o uplatňování územního plánu BAVORYNĚ Návrh zprávy o uplatňování územního plánu Bavoryně z června 2015 byl vystaven k veřejnému nahlédnutí od 4. července

Více

ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE NOVÉ BRÁNICE

ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE NOVÉ BRÁNICE Městský úřad Ivančice, odbor regionálního rozvoje, úřad územního plánování, který na žádost města Oslavany pořizuje v souladu s ust. 6 odst. 1 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

OBEC OPLOCANY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN OPLOCANY

OBEC OPLOCANY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN OPLOCANY OBEC OPLOCANY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN OPLOCANY Zastupitelstvo obce Oplocany, příslušné podle ust. 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

ZADÁNÍ. ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU SEPEKOV

ZADÁNÍ. ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU SEPEKOV ZADÁNÍ ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU SEPEKOV Obsah : a) požadavky vyplývající z politiky územního rozvoje, územně plánovací dokumentace vydané krajem, popřípadě z dalších územních vztahů b)

Více

Změna č. 1 Územního plánu Otín - vyhodnocení po společném jednání Dotčené orgány: Datum poslední úpravy: 16. 3. 2015

Změna č. 1 Územního plánu Otín - vyhodnocení po společném jednání Dotčené orgány: Datum poslední úpravy: 16. 3. 2015 Dotčené orgány: Číslo Dotčený orgán Uplatněno stanovisko Č.j. s datem + pořadové číslo zařazení ve spisu Výsledky konzultací; naložení se stanoviskem 1. Krajský úřad Kraje Vysočina - odbor životního prostředí

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE PŘESKAČE ÚZEMNÍ PLÁN PŘESKAČE ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘESKAČE SPRÁVNÍ ORGÁN, KTERÝ ÚZEMNÍ PLÁN VYDAL: Zastupitelstvo obce Přeskače, usnesení č. Číslo jednací: Datum

Více

II. A ODŮVODNĚNÍ textová část zpracovaná pořizovatelem

II. A ODŮVODNĚNÍ textová část zpracovaná pořizovatelem II. A ODŮVODNĚNÍ textová část zpracovaná pořizovatelem L) Postup pořízení M) Stanovisko krajského úřadu podle 50 odst. 5 N) Sdělení, jak bylo stanovisko podle 50 dost. 5 zohledněno, s uvedením závažných

Více

ROZHODNUTÍ O NÁMITKÁCH

ROZHODNUTÍ O NÁMITKÁCH PŘÍLOHA Č. 1 ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU TĚRLICKO: ROZHODNUTÍ O NÁMITKÁCH Uplatněných v rámci veřejného projednání návrhu změny č. 3 územního plánu Těrlicko návrhu opatření obecné povahy dle 52

Více

ZMĚNY č. 18 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU CHRUDIMI

ZMĚNY č. 18 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU CHRUDIMI N Á V R H Z A D Á N Í pro pořízení ZMĚNY č. 18 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU CHRUDIMI Ř E Š E N É L O K A L I T Y Pořizovatel MĚSTO CHRUDIM odbor územního plánu a regionálního rozvoje oddělení územního

Více