Ekocentrum PALETA Štolbova 2665, Pardubice IČ: Osoba oprávněná jednat: Jiří Bureš, ředitel

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ekocentrum PALETA Štolbova 2665, Pardubice IČ: Osoba oprávněná jednat: Jiří Bureš, ředitel"

Transkript

1 1 Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) 1. Zadavatel: Název: Ekocentrum PALETA Sídlo: Štolbova 2665, Pardubice IČ: Osoba oprávněná jednat: Jiří Bureš, ředitel 2. Název zakázky: Environmentální návštěvnické, informační a vzdělávací centrum (Natura park) 3. Druh veřejné zakázky: Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná v otevřeném podlimitním řízení.

2 2 Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky (dle 156 odst. 1 písm. a) ZVZ) Realizací veřejné zakázky budou naplněny Plánovaný cíl veřejné zakázky potřeby zadavatele na vybudování nového Environmentálního návštěvnického informačního centra. Výstavbou centra dojde k rozšíření činnosti Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem v oblasti vzdělávání ohledně soustavy Natura Popis alternativ naplnění plánovaného cíle a zdůvodnění volené alternativy veřejné zakázky Popis toho, do jaké míry ovlivní veřejná zakázka plnění plánovaného cíle Popis rizik souvisejících s plněním veřejné zakázky, které zadavatel zohlednil při stanovení zadávacích podmínek Popis změn proti Oznámení předběžných informací Zadavatel v tomto případě nenašel alternativní řešení. Veřejná zakázka je nezbytná pro plnění plánovaného cíle. Bez realizace veřejné zakázky by nebylo možné stanoveného cíle dosáhnout. Nerealizováním veřejné zakázky by nebyl naplněn cíl projektu, to znamená rozšíření v oblasti vzdělávání ohledně soustavy Natura Rizika nerealizace veřejné zakázky, prodlení s plněním, sníženou kvalitu plnění, zvýšení finančních nákladů byly maximálně sníženy použitím instrumentů záruk, sankcí a pokut ve smlouvě o dílo, pečlivou přípravou stavební dokumentace a detailním vymezením předmětu díla ve smlouvě o dílo. V oznámeních předběžných informací bylo uvedeno: Předpokládaný termín zahájení tvorby dokumentace provedení stavby je červenec 2013 a termín dokončení je říjen Předpokládaný termíny zahájení stavebních prací je listopad 2013 a dokončení stavebních prací je květen Zadavatel pozměnil následující skutečnosti: 1) Součástí díla není projektová dokumentace provedení stavby. 2) Termín realizace je od do Důvodem změn je to, že zadavatel dal své požadavky v souladu se zákonem a tím pádem musel si nechat vytvořit projektovou dokumentaci. Díky tomu došlu k posunu termínů.

3 Odůvodnění přiměřenosti požadavků na technické kvalifikační předpoklady (dle 156 odst. 1 písm. b) ZVZ) Odůvodnění přiměřenosti požadavku na K prokázání splnění technických kvalifikačních předložení seznamu stavebních prací. předpokladů předloží uchazeč dle 56 odst. 3.) písm. a) ZVZ tyto doklady: a) Seznam min. dvou stavebních prací v oboru budovy občanské vybavenosti s finančním objemem každé minimálně 20 mil. Kč bez DPH provedených za posledních 5 let. Součástí prokázání těchto předpokladů uchazeč předloží min. dvě osvědčení objednatelů o řádném plnění nejvýznamnějších z těchto stavebních prací tato osvědčení musí zahrnovat cenu, dobu, místo provádění stavebních prací, název zakázky, objednatele, kontaktní údaje objednatele (včetně telefonu) a musí obsahovat údaj o tom, zda byly tyto stavební práce provedeny řádně a odborně. Z těchto osvědčení musí být zřejmé, že splňují výše uvedené požadavky. 3 b) Seznam min. jedné stavební práce na dřevostavbu s finančním objemem minimálně 7 mil. Kč bez DPH provedené za posledních 5 let. Součástí prokázání těchto předpokladů uchazeč předloží min. jedno osvědčení objednatelů o řádném plnění této stavební práce. Toto osvědčení musí zahrnovat cenu, dobu, místo provádění stavební práce, název zakázky, objednatele, kontaktní údaje objednatele (včetně telefonu) a musí obsahovat údaj o tom, zda byla tato stavební práce provedena řádně a odborně. Z tohoto osvědčení musí být zřejmé, že splňuje výše uvedený požadavek. Odůvodnění přiměřenosti požadavku na předložení seznamu techniků či technických útvarů Zadavatel požadavkem na výše uvedené reference zajišťuje, aby budoucí dodavatel měl zkušenosti s obdobným plněním, kterým je v tomto případě stavba budov občanského vybavení a dřevostavby. Tento požadavek přímo souvisí s předmětem zakázky a zadavatel tak požaduje prokázání zkušeností budoucího dodavatele, které přímo s veřejnou zakázkou souvisí. Požadavky jsou stanoveny v souladu se ZVZ. Hodnota jednotlivých referenčních zakázek je nastavena pod hranicí předpokládané hodnoty zakázky. Zadavatel neshledává tyto požadavky jako nepřiměřené. K prokázání splnění technických kvalifikačních předpokladů předloží uchazeč dle 56 odst. 3.) písm. b) ZVZ tyto doklady: Seznam osob zodpovědných za realizaci stavby (stavbyvedoucí). Součástí tohoto seznamu bude předložen životopis. Zadavatel požaduje, aby uchazeč disponoval minimálně jednou osobou, která splňuje tyto požadavky:

4 4 Odůvodnění přiměřenosti požadavku na předložení osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci dodavatele nebo vedoucích zaměstnanců dodavatele nebo osob v obdobném postavení a osob odpovědných za vedení realizace stavebních prací Odůvodnění požadavku na předložení přehledu průměrného ročního počtu zaměstnanců dodavatele nebo jiných osob podílejících se na plnění zakázek obdobného charakteru a počtu vedoucích zaměstnanců dodavatele nebo osob v obdobném postavení. Odůvodnění přiměřenosti požadavku na předložení přehledu nástrojů či pomůcek, provozních a technických zařízení, které bude mít dodavatel při plnění veřejné zakázky k dispozici. autorizace v oboru pozemní stavby, min. 5 let praxe v oboru, zkušenosti s minimálně třemi stavbami (z toho min. jednou dřevostavbou), Zadavatel výše uvedeným požadavkem zajišťuje, aby budoucí dodavatel disponoval odbornou osobou, která má kvalifikaci a zkušenosti s obdobným plněním. Tento požadavek přímo souvisí s předmětem zakázky. Požadavky jsou stanoveny v souladu se ZVZ. Zadavatel nepožaduje. Zadavatel nepožaduje. Zadavatel nepožaduje Odůvodnění vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky na služby ve vztahu k potřebám veřejného zadavatele (dle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ) stanovující splatnost faktur stanovící požadavek na pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetím osobám stanovící požadavek bankovní záruky Požadovanou 60 denní splatnost faktur zadavatel stanovil na základě toho, že realizace veřejné zakázky je spolufinancovaná z OPŽP a státního rozpočtu a probíhá technicky přes další subjekt včetně schvalování. Zadavatel nemůže ovlivnit dobu, kdy je požadavek vyřizován tímto jiným subjektem. Jedná se o přiměřený požadavek vzhledem ke způsobu financování realizace zakázky. Toto ustanovení není diskriminační. Zadavatel požaduje, aby měl uchazeč uzavřenou pojistnou smlouvu ve výši ,- Kč., jejímž předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetí osobě v souvislosti s výkonem jeho činnosti. Toto ustanovení není diskriminační. Zadavatel požaduje, aby zhotovitel předložil bankovní záruku za splnění povinností Zhotovitele vyplývajících ze smlouvy o dílo v záruční době ve výši odpovídající 5 % ceny díla bez DPH. Bankovní záruka, platná 5 let po předání díla, bude předložena nejpozději do 15

5 5 stanovící záruční lhůtu stanovící smluvní pokutu za prodlení dodavatele stanovící smluvní pokutu za prodlení zadavatele s úhradou faktur Odůvodnění vymezení dalších obchodních podmínek dnů po podpisu předávacího protokolu o předání a převzetí hotového díla. Tímto ustanovením si zadavatel chce zajistit, aby dodavatel po celou dobu záruky plnil své povinnosti. To znamená, aby včas opravoval záruční vady a nebylo bráněno běžnému provozu budovy. Zadavatel požaduje záruku na dílo v délce 60 měsíců ode dne předání a převzetí díla. Zadavatel požaduje tuto délku záruční lhůty z důvodu spolufinancování projektu z prostředků EU, kde se stanovuje délka udržitelnosti u projektů na 5 let. Smluvní pokuta pro případ prodlení zhotovitele oproti termínům uvedeným ve smlouvě o dílo činí 0,05 %,- z jím stanovené ceny v Kč včetně DPH za každý i jen započatý den prodlení s termínem ukončení. Výše smluvní pokuty je ve vztahu k financování zakázky prostřednictvím dotace z EU, kdy nedodržení termínu realizace zakázky by mělo negativní vliv na projekt, protože termín ukončení plnění zakázky je s ohledem na spolufinancování z dotačního programu a z toho plynoucí závazky zadavatele závazný. Zadavatel vymezil v návrhu smlouvy běžnou smluvní pokutu za prodlení s úhradou faktur. Veškeré obchodní a platební podmínky jsou uvedené v návrhu obchodních podmínek (smlouvy o dílo). Jedná se o běžné obchodní podmínky vymezení smluvních stran, podkladů pro uzavření smlouvy, předmětu smlouvy, dodacích podmínek a místa plnění, přechodu vlastnictví, platebních a fakturačních podmínek, záručních podmínek, smluvních pokut a odstoupení od smlouvy a závěrečných ustanovení. Další obchodní podmínky nebyly vymezeny. Odůvodnění vymezení technických podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám veřejného zadavatele (dle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ) Vymezení technických podmínek je stanoveno v souladu s projektem s projektovou dokumentací. Odůvodnění stanovení základních a dílčích hodnotících kritérií ve vztahu k potřebám veřejného zadavatele (dle 156 odst. 1 písm. d) ZVZ) Základní hodnotící kritérium Nejnižší nabídková cena v Kč bez DPH (včetně rozpočtové rezervy). Odůvodnění Zadavatel si stanovil přesné ale zároveň nediskriminující požadavky na předmět plnění veřejné zakázky. Tím si zajistil dodání požadovaného plnění, tedy naplnění svých potřeb, vybraným dodavatelem za splnění podmínek stanovených smlouvou. Zvoleným hodnotícím kritériem zadavatel chce docílit hospodárného vynakládání veřejných prostředků.

6 Odůvodnění předpokládaného hodnoty veřejné zakázky podle 7 vyhláška č. 232/2012 Hodnota Odůvodnění ,000 Kč bez DPH Předpokládaná hodnota byla stanovena ceníkem RTS Brno 6

Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ")

Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ) Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ") Název zadavatele: Město Rychnov nad Kněžnou Sídlo zadavatele: IČ/DIČ zadavatele:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) A co děti, mají se kde učit? nástavba na budovu ZŠ Mnichovice Toto odůvodnění

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn.

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn. Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu

Více

Silnice III/29827 Krňovice-Běleč nad Orlicí-Svinary, 1.etapa

Silnice III/29827 Krňovice-Běleč nad Orlicí-Svinary, 1.etapa ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB.,O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky ZADAVATEL: Sídlem: Jednající: IČ: Obec Nesvačily Nesvačily 2, 267 27 Liteň Miroslav Hora, starosta obce VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Vodovod Nesvačily I. etapa Odůvodnění účelnosti

Více

Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV

Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona o veřejných zakázkách

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona o veřejných zakázkách Zadavatel veřejné zakázky: Město Železný Brod náměstí 3. května 1, 468 22 Železný Brod IČ: 00262633 Statutární zástupce : André Jakubička, starosta Název veřejné zakázky: Zateplení sportovní haly v Železném

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) V popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) V popisu předmětu veřejné zakázky, c) Vzájemného

Více

Veřejný zadavatel může vymezit, do jaké míry ovlivní veřejná zakázky plnění plánovaného cíle.

Veřejný zadavatel může vymezit, do jaké míry ovlivní veřejná zakázky plnění plánovaného cíle. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) V popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) V popisu předmětu veřejné zakázky, c) Vzájemného

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a v podrobnostech dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška ) Podlimitní veřejné zakázky

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky OPERAČNí PROGRAM ŽiVOTNí PROSTŘEDí * ***......... * *.. * EVROPSKÁ UNIE Pro vodu, Fond soudržnosti vzduch a přírodu Odůvodnění veřejné zakázky dle ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Sídlo: Zastoupený: Obec Čehovice IČ: 00288101 Název veřejné

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele,

Více

Není žádná alternativa. Nepředpokládá se negativní stav.

Není žádná alternativa. Nepředpokládá se negativní stav. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Plánovaný cíl veřejné zakázky Pojištění majetku, vozidel a odpovědnosti za škodu pro město Domažlice a příspěvkové organizace Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADAVATEL: Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlem: Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 - Dejvice Jednající: Ing. MBA Dagmar Kynclová, ředitelka IČ: 604 60 580 Veřejná zakázka: Zateplení objektu internátu

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny oproti skutečnostem uvedeným podle 1. a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, nedošlo

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb. Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb. Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb. Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v souladu s vyhláškou č. 232/2012 Sb., o podrobnostech

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a v podrobnostech dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška ). Podlimitní veřejné zakázky

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Odůvodnění veřejné zakázky Zadavatel: Město Týnec nad Sázavou se sídlem K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou, IČO: 00232904 Veřejná zakázka:

Více

zadavatele: Potřeba provádění servisních prohlídek, údržby, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu

zadavatele: Potřeba provádění servisních prohlídek, údržby, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a v podrobnostech dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška ) Veřejné zakázky malého

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: FN Ostrava - Edukační centrum Ostrava - rekonstrukce operačních sálů

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: FN Ostrava - Edukační centrum Ostrava - rekonstrukce operačních sálů ZADAVATEL: Fakultní nemocnice Ostrava Sídlem: 17. listopadu 1790, 708 52 Ostrava Poruba Zastoupený: doc. MUDr. David Feltl, Ph.D,.MBA - náměstek ředitele pro strategii jednající na základě pověření ze

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 527697

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona Zadavatel veřejné zakázky: Město Železný Brod náměstí 3. května 1, 468 22 Železný Brod IČ: 00262633 Statutární zástupce : André Jakubička, starosta Název veřejné zakázky: Terminál Železný Brod - 1. etapa

Více

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi komunitní práce - Broumovsko

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi komunitní práce - Broumovsko Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi komunitní práce - Broumovsko odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a dle vyhlášky 232/2012 Sb.,

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( zákon ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( zákon ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona č.j. KRPU-25319-21/ČJ-2016-0400VZ Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona Příloha k formuláři OZNÁMENÍ o ZAKÁZCE Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ T.G.M. V HRÁDKU NAD NISOU

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ T.G.M. V HRÁDKU NAD NISOU účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ T.G.M. V HRÁDKU NAD NISOU Plánovaný cíl veřejné zakázky Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem. Popis

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona oprava chyb v odůvodnění

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona oprava chyb v odůvodnění Zadavatel veřejné zakázky: Město Železný Brod náměstí 3. května 1, 468 22 Železný Brod IČ: 00262633 Statutární zástupce : André Jakubička, starosta Název veřejné zakázky: Terminál Železný Brod - 1. etapa

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Skopytce úpravna vody pro místní části Skopytce a Chabrovice vč. připojení

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Skopytce úpravna vody pro místní části Skopytce a Chabrovice vč. připojení Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Skopytce úpravna vody pro místní části Skopytce a Chabrovice vč. připojení Název zadavatele: Obec Skopytce Sídlo: Skopytce 44, 392 01 Skopytce IČ: 00252875 Zastoupený:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky Úklid komunikací ve správě města Nový Bor dle ustanovení 156 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění platném od 01.04.2012 (dále jen ZVZ ) Zadavatel Název Město Nový

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele,

Více

Podlimitní veřejná zakázka zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení s názvem Systém pro správu poruch silniční sítě

Podlimitní veřejná zakázka zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení s názvem Systém pro správu poruch silniční sítě Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Plánovaný cíl veřejné zakázky Efektivní správa a údržba svěřeného majetku Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem. Nástroj kontroly

Více

Veřejná zakázka je financována z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

Veřejná zakázka je financována z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. VZ 12/02 - Rozvoj sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi ve vyloučených lokalitách v Královéhradeckém kraji (společné pro dílčí části 01 07) odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zák. č. 137/2006

Více

Stránka 1 z 6. Veřejný zadavatel může vymezit alternativy naplnění potřeby a zdůvodnění zvolené alternativy veřejné zakázky.

Stránka 1 z 6. Veřejný zadavatel může vymezit alternativy naplnění potřeby a zdůvodnění zvolené alternativy veřejné zakázky. Odůvodnění účelnosti nadlimitní veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení v certifikovaném elektronickém nástroji podle 149 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále také zákon nebo

Více

Odůvodnění veřejné zakázky, vypracované v souladu s ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006

Odůvodnění veřejné zakázky, vypracované v souladu s ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Odůvodnění veřejné zakázky, vypracované v souladu s ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen zákon). Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky nazvané Výběr

Více

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení zakázky zadávané v zadávacím řízení vypracované v souladu s 156 ZVZ nebo v souladu s 86 ZVZ na základě vyhlášky č. 232/2012 Zadavatel: Státní fond životního prostředí České republiky Sídlo Kaplanova 1931/1,

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách Veřejná zakázka: VZ10/2013 Dokončené přibližování dřevní hmoty vyvážecím traktorem s vytříděním sortimentů na OM-

Více

s názvem Železná Ruda úpravna vody a vodovod Alžbětín 1. etapa

s názvem Železná Ruda úpravna vody a vodovod Alžbětín 1. etapa ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY s názvem Železná Ruda úpravna vody a vodovod Alžbětín 1. etapa dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( Zákon ) 1. ZÁKLADNÍ

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky nazvané Outsourcing tiskových služeb pro městskou část Praha 4

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky nazvané Outsourcing tiskových služeb pro městskou část Praha 4 Odůvodnění veřejné zakázky, vypracované v souladu s ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen zákon). Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky nazvané Outsourcing

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Rámcová smlouva na zajištění ostrahy v objektech MV na období let č.j.

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Rámcová smlouva na zajištění ostrahy v objektech MV na období let č.j. *MVCRX02CSGU3* MVCRX02CSGU3 odbor veřejných zakázek a centrálních nákupů náměstí Hrdinů 1634/3 Praha 4 140 21 Č. j. MV- 3645-16/VZ-2015 prvotní identifikátor Praha 10. dubna 2015 Příloha k vyhlášce č.

Více

STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo: Husinecká 1024/11a, Praha 3 - Žižkov, IČO: , DIČ: CZ

STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo: Husinecká 1024/11a, Praha 3 - Žižkov, IČO: , DIČ: CZ STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo: Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3 - Žižkov, IČO: 01312774, DIČ: CZ01312774 ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona, 27 zákona č. 137/2006 Sb., v platném

Více

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona o veřejných zakázkách (ZVZ)

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona o veřejných zakázkách (ZVZ) Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona o veřejných zakázkách (ZVZ) Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647, Praha 9, PSČ 193 21 Veřejná zakázka: Rozvoj ICT služeb na MČ Praha 20 Druh veřejné

Více

232/2012 Sb. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky VYHLÁŠKA. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky. ze dne 25. června 2012.

232/2012 Sb. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky VYHLÁŠKA. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky. ze dne 25. června 2012. 232/2012 Sb. 2 Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky VYHLÁŠKA ze dne 25. června 2012 Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky obsahuje alespoň o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a

Více

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení

Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení Č. j. SFZP 004027/2013 Odůvodnění zakázky zadávané v zadávacím řízení vypracované v souladu s 156 ZVZ nebo v souladu s 86 ZVZ na základě vyhlášky č. 232/2012 Zadavatel: Státní fond životního prostředí

Více

SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES. Název veřejné zakázky:

SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES. Název veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES Název zadavatele: Fyzikální ústav AV ČR, v.v.i. Sídlo: Na Slovance 2, 182 21 Praha 8 IČ: 68378271 Osoba oprávněná jednat jménem

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Nám. Př. Otakara 770/4, 78401 Litovel

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Nám. Př. Otakara 770/4, 78401 Litovel ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název zadavatele: Sídlo: Statutární zástupce: Tělovýchovná jednota TATRAN LITOVEL Nám. Př. Otakara 770/4, 78401 Litovel Jiří Krejčí, člen Rady předsedů TJ Tatran IČ: 14615371

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV ZŠ V RADIMĚŘI

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV ZŠ V RADIMĚŘI účelnosti veřejné zakázky SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV ZŠ V RADIMĚŘI Plánovaný cíl veřejné zakázky Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem. Popis alternativ

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADAVATEL: Královéhradecký kraj Sídlem: Pivovarské náměstí 1245, 500 03 Hradec Králové Jednající: Bc. Lubomír Franc, hejtman IČ: 70889546 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Krajská digitální spisovna a Krajské digitální

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) V popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) V popisu předmětu veřejné zakázky, c) Vzájemného

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( zákon ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Univerzita Karlova v Praze Sídlo: Praha 1, Ovocný

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo financí Sídlo: Letenská

Více

"Udržba zeleně - Sečení trávy a hrabání listí"

Udržba zeleně - Sečení trávy a hrabání listí Odůvodnění veřejné zakázky dle ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů. pro veřejnou zakázku na služby s názvem:, "Udržba zeleně - Sečení trávy

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Vývoj systému Datového skladu.

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Vývoj systému Datového skladu. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Vývoj systému Datového skladu. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. Nedošlo ke změnám

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. Nedošlo ke změnám Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Šternberk - Výstavba mateřské školy v lokalitě Světlov - zvýšení kapacity vzdělávací infrastruktury Identifikační údaje o zadavateli Název: Město Šternberk Sídlo: Horní náměstí 16,

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, nedošlo ke změně b) v popisu předmětu veřejné

Více

Riziková analýza SEZ na území Pardubického kraje

Riziková analýza SEZ na území Pardubického kraje ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Pardubický kraj Sídlo: Pardubice, Komenského

Více

Proti skutečnostem uvedeným v odůvodnění účelnosti zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele nejsou změny.

Proti skutečnostem uvedeným v odůvodnění účelnosti zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele nejsou změny. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu

Více

Ústav fyziky materiálů AV ČR, v. v. i.

Ústav fyziky materiálů AV ČR, v. v. i. ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Zadávací řízení: Otevřené řízení podle 27 zákona

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY - ZAJIŠTĚNÍ ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE ČHMÚ V PRAZE

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY - ZAJIŠTĚNÍ ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE ČHMÚ V PRAZE ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY - ZAJIŠTĚNÍ ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE ČHMÚ V PRAZE v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Aplikační centrum BALUO v areálu FTK UP Olomouc - vypracování projektové dokumentace pro provádění stavby

Aplikační centrum BALUO v areálu FTK UP Olomouc - vypracování projektové dokumentace pro provádění stavby ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB.,O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro nadlimitní veřejnou zakázku na

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro nadlimitní veřejnou zakázku na K Čj.: 3328/2015- ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro nadlimitní veřejnou zakázku na Telekomunikační služby - GSM ZADAVATEL: Ústřední

Více

Odborné školení PALSTAT

Odborné školení PALSTAT ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zpracované v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) a vyhláškou č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Moravskoslezský kraj Sídlo: Nádražní 869/55, 702 00 Ostrava Zastoupený: Ing. Aleš Uvíra, pověřený

Více

Zadavatel: Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo: Bělidla 986/4a, 603 00 Brno IČO: 67179843

Zadavatel: Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo: Bělidla 986/4a, 603 00 Brno IČO: 67179843 Zadavatel: Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo: Bělidla 986/4a, 603 00 Brno IČO: 67179843 NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Rozšíření administrativních prostor II. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky

Více

ZÁKAZNICKÉ A ŠKOLÍCÍ CENTRUM TEPVOS, ÚSTÍ NAD ORLICÍ,

ZÁKAZNICKÉ A ŠKOLÍCÍ CENTRUM TEPVOS, ÚSTÍ NAD ORLICÍ, Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení v certifikovaném elektronickém nástroji podle 149 zákona č. 137/2006 Sb. ZÁKAZNICKÉ A ŠKOLÍCÍ CENTRUM TEPVOS, ÚSTÍ NAD ORLICÍ, ev. č. ve

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( zákon ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace Vrchlického 59, Jihlava

Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace Vrchlického 59, Jihlava Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace Vrchlického 59, 586 33 Jihlava Odůvodnění veřejné zakázky DEZINFEKCE Odůvodnění veřejné zakázky ve smyslu 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Odůvodnění veřejné zakázky Zadavatel: Město Týnec nad Sázavou se sídlem K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou, IČO: 00232904 Veřejná zakázka:

Více

Oproti informacím uvedených dle 1 vyhlášky nedošlo ke změnám.

Oproti informacím uvedených dle 1 vyhlášky nedošlo ke změnám. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu

Více

Název veřejné zakázky: Revitalizace historického centra obce Kostomlaty pod Milešovkou část 1.a

Název veřejné zakázky: Revitalizace historického centra obce Kostomlaty pod Milešovkou část 1.a ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Zadávací řízení: Otevřené řízení podle 27 zákona

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Zadávací řízení: Otevřené řízení podle 27 zákona

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Královéhradecký kraj, Pobočka Rychnov nad Kněžnou Sídlo: Jiráskova 1320, Rychnov nad Kněžnou Zastoupený:

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v podrobnostech dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška ). Nadlimitní

Více

Sanace skalního svahu v k. ú. Žinkovy parc. č. 93/77 a parc. č. 93/3

Sanace skalního svahu v k. ú. Žinkovy parc. č. 93/77 a parc. č. 93/3 ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zpracované v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) a vyhláškou č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, CSc., rektor IČ: 60460709 VEŘEJNÁ

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zadávané dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název zakázky: Název akce: Druh: Zadávací řízení: Uveřejněno na Věstníku: 26. 05.

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákona č 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: veřejný zadavatel Právní forma

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006, o veřejných zakázkách (dále jen Zákon) a vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen Vyhláška)

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006, o veřejných zakázkách (dále jen Zákon) a vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen Vyhláška) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006, o veřejných zakázkách (dále jen Zákon) a vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen Vyhláška) REVITALIZACE, STAVEBNÍ ÚPRAVY A ZATEPLENÍ FM VŠE (II)

Více

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ IČO:

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ IČO: Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČO: 70890692 Veřejná zakázka: Zateplení vybraných objektů Nemocnice ve Frýdku Místku II. etapa EP,PD, IČ, BOZP, AD zadávaná

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Město Litvínov Sídlo: Litvínov, Náměstí Míru

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky (dále jen vyhláška ) Název veřejné zakázky: Letní a

Více

4. Předpokládaný termín splnění veřejné zakázky Zadavatel předpokládá uzavření smlouvy s vybraným uchazečem na 3 roky.

4. Předpokládaný termín splnění veřejné zakázky Zadavatel předpokládá uzavření smlouvy s vybraným uchazečem na 3 roky. Odůvodnění veřejné zakázky, vypracované v souladu s ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen zákon). Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky nazvané Výběr

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na služby postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012, o podrobnostech

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Sídlo zadavatele: Praha 1, Staroměstské náměstí 6, PSČ 110 15

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Sídlo zadavatele: Praha 1, Staroměstské náměstí 6, PSČ 110 15 ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název zadavatele: Česká republika Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky Sídlo zadavatele: Praha 1, Staroměstské náměstí 6, PSČ 110 15 IČO: 66002222 Název veřejné zakázky:

Více

Nákup osobních automobilů. Odůvodnění veřejné zakázky

Nákup osobních automobilů. Odůvodnění veřejné zakázky Název veřejné zakázky: Nákup osobních automobilů v souladu se zněním 156 odst. 1 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, a v rozsahu vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Kompostárna Přerov Žeravice

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Kompostárna Přerov Žeravice ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Kompostárna Přerov Žeravice Veřejná zakázka (dále jen «VZ»)

Více

Odůvodnění veřejné zakázky a účelnosti veřejné zakázky VFU Rekonstrukce a nástavba objektu č. 25, výběr zhotovitele

Odůvodnění veřejné zakázky a účelnosti veřejné zakázky VFU Rekonstrukce a nástavba objektu č. 25, výběr zhotovitele Odůvodnění veřejné zakázky a účelnosti veřejné zakázky VFU Rekonstrukce a nástavba objektu č. 25, výběr zhotovitele podle požadavků vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Odborné vzdělávání zaměstnanců ve společnosti HTS s.r.o. Technologie CE.BI. Hi-tech s.r.l.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Odborné vzdělávání zaměstnanců ve společnosti HTS s.r.o. Technologie CE.BI. Hi-tech s.r.l. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zpracované v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) a vyhláškou č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v podrobnostech dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška ). Nadlimitní

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADAVATEL: Střední průmyslová škola stavební, Hradec Králové, Pospíšilova tř. 787 Sídlem: Pospíšilova tř. 787, 500 03 Hradec Králové Jednající: Mgr. Nataša Ungermannová IČ: 626 90 035 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA:

Více