Seznam Sórošovo neziskovek je venku! Rozvracejí zevnitř i Česko a Slovensko. Magnát si zaplatil i Transparency International!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Seznam Sórošovo neziskovek je venku! Rozvracejí zevnitř i Česko a Slovensko. Magnát si zaplatil i Transparency International!"

Transkript

1 Seznam Sórošovo neziskovek je venku! Rozvracejí zevnitř i Česko a Slovensko. Magnát si zaplatil i Transparency International! Seznam Sórošovo neziskovek je venku! Rozvracejí zevnitř i Česko a Slovensko. Magnát si zaplatil i Transparency International! O tom, že George Soros (foneticky Sóroš) je hlavním sponzorem prosazování globalistických konceptů NWO v Evropě, není vůbec žádných pochyb. Náš server se věnuje Sórošovi [1] a rozkrývání aktivit českého neziskového sektoru už dva roky a ještě nikdy se nestalo, že by za nějakou neziskovkou, které se dostalo mediální pozornosti, nestál právě finanční americký mogul s maďarskými kořeny, který zbohatl v roce 1992 na spekulaci proti britské libře a proti Bank of England, která mu vynesla za jediný den 1 miliardu USD [2]. George Soros se ovšem v posledních letech věnuje budování tzv. NGO Army, která se má stát hlavní silou barevných převratů v zemích EU. Jeho financování stovek a stovek neziskovek v Evropě a v USA už si všímají i bezpečnostní služby, když právě britská MI-5 označila Sórošovy neziskovky za trojské koně islamizace Evropy.

2 Uniklé dokumenty odhalily, že Soros štědře podporuje i Hillary Clinton. Před 2 dny se podařilo hackerům nabourat do ů Sórošovy mateřské nadace Open Society Fund a v poště objevili tisíce kontaktů a lobbistických vztahů, ke kterým se v následujících dnech na AE News vrátíme a podrobně si některé souvislosti probereme. Co nás však bude zajímat teď, to je seznam neziskovek, který v ech byl zachycen v jednom z ů jako příloha pro účetní oddělení Open Society Fund. Pro představu jsem zde připojil kopie dokumentů, abyste pochopili, proč AE News už dva roky doslova bije na poplach, že neziskový sektor je sedmou kolonou, která provádí rozvratnou činnost uvnitř Evropy a uvnitř jednotlivých států, velmi často ve spolupráci s místními vládami, které se na rozvratu vlastních států také podílí. Občané jsou určeni k likvidaci, v lepším případě k asimilaci s vysoce agresivním etnikem Arabů, kteří nemají k lidem v Evropě žádný vztah. Armáda neziskovek rozvracející národy v Evropě Z neziskovek, které sponzoruje Sórošův Open Society Fund, nás zaujme v seznamu Open Society Fund Praha, který má působnost na celou EU jako regionální centrála. Dále tam najdeme OSF Bratislava, což je slovenská pobočka Open Society Fund a stejně jako středoevropská centrála v Praze se věnuje podpoře migraci a přijímání uprchlíků, v tomto případě na Slovensko. Velký důraz klade George Soros na podporu provařené neziskovky Transparency International, což je původní krycí projekt americké CIA. V Seznamu je hned několik poboček, včetně pobočky při Evropské unii. Podobně jako USAID používala americká vláda Transparency International k prosazování amerických zájmů, především v zemích bývalého Východního bloku a zejména v Rusku v 90. letech za dob hrůzovlády Borise Jelcina, zatímco USAID se zaměřoval spíše na země třetího světa. Více než 3,000 dokumentů uniklo z ů George Sorose. OSF rozeslala podle dokumentu jednotlivým neziskovkám dolarové dary v rozsahu od několika tisíc USD, až do výšky téměř 250,000 dolarů, a to na podporu kampaně pro posílení povědomí lidí o EU.

3 Koncepce těchto sponzorských darů je čistě účelová, ale vzhledem k charakteru darů jde v podstatě o tichou revoluci, protože množství neziskovek, které razí Sórošovy noty a teze potom působí na informační pole v Evropě takovým způsobem, že když všechny neziskovky, kterým Sóroš pošle pár peněz, razí jednu tezi a stále ji opakují, tak média a taktéž politici tuto naraci a myšlenkový éthos začnou přijímat za vlastní. Při analýze uniklého seznamu si nelze nevšimnout, že George Soros a jeho OSF podporuje neziskovky, které se zabývají 3 velkými skupinami projektů. Evropská integrace Podpora migrace Podpora LGBT a homosexuality Všechny tyto tři oblasti jsou součástí globalistického konceptu NWO, které Soros a jeho Open Society Fund podporuje. Ze seznamu jsem se pokusil udělat výtah a tady je seznam neziskovek, které v dokumentech uvádí sféru svojí působnosti v České republice a na Slovensku. Vybral jsem jen ty, které mají jmenovité zaměření na ČR a SR, ale velmi mnoho dalších uvádí jako sféru své působnosti celou EU, takže je to prašť jako uhoď. AEGEE Europe ALTER-EU EUObserver European Alternatives European Cultural Foundation European Youth Forum EUROPEUM Institute for European Policy ILGA Europe Kieskompas OSF Bratislava ProDemos Transparency International Seznam pochází z roku 2014, kdy probíhaly volby do Evropského parlamentu a OSF pro své neziskovky rozeslala uvedeným jednatelům příspěvky na podporu propagace evropských hodnot. Nejde o nijak malé částky vzhledem k tomu, že šlo o jednorázovou promo-akci. Představte si, že by takhle někdo třeba z Ruska poslal peníze nějaké české neziskovce před volbami do parlamentu ČR. To by bylo řevu.

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13 Jeden z dokumentů v uniklých ech dokazuje, že George Soros přispíval i Hillary Clinton, což jasně dokladuje, jak důležitým kandidátem pro globalisty tato žena je. O tom ale až v dalším článku

14 příště. Neziskovky v Evropě jsou novým nástrojovým prvkem pro rozvracení zemí a národů směrem zezdola. Každý, kdo alespoň jednou viděl Pjakinovu přednášku o globálním prediktorovi, o struktuře elit a rozvracení společenských celků zezdola, tak musí v této chvíli už pochopit, jak důležitou úlohu má neziskový sektor v Evropě. Ne náhodou byl tento sektor po roce 1989 v ČR pod ochranou Václava Havla, protože právě to byla jediná klíčová úloha, kterou mu elity svěřily. Neziskový sektor byl od roku 1990 v Československu prezentován jako nástroj pomoci od lidí lidem. Mnoho lidí mělo a dodnes má neziskový sektor za skupinu firem, která se zabývá dobročinností, jako např. Charitas nebo Červený kříž. Ale to je pouze mediální maskování. Už záhy po převratu v roce 1990 vznikl Člověk v tísni, který pod maskírovkou pomoci hladovějícím v dalekých zemích začal fungovat jako proxy-cestovka pro americké operativce a agenty, kteří už do horkých zemí nemohli jezdit s americkým USAIDem, protože byl příliš provařený a krytí nefungovalo. George Soros a John McCain Globalista a americký národní elitista. Různé teze, společná koncepce NWO, ovšem u každého na jiný způsob. Hlavní úloha neziskového sektoru však přišla až po vstupu ČR do EU. Právě od té chvíle začaly neziskovky působit na politické a diplomatické struktury uvnitř v ČR a chobotnice nyní sahá až do Úřadu vlády a do okruhu poradců premiéra ČR. Uniklé y [3] Bohuslava Sobotky jasně odhalily, že v okolí premiéra se to lidmi napojenými na neziskový sektor jenom hemží. Na AE News už dva roky varujeme před touto invazí neziskového sektoru a zdůrazňujeme, jak je nutné a nezbytné omezit a regulovat neziskový sektor tak, aby nepředstavoval bezpečnostní riziko. Model bychom mohli hledat v Rusku, kde se neziskovky mohou zabývat jenom tématy sociální péče, kultury a pomoci v otázkách nezaměstnanosti. Neziskovky se nesmí věnovat politice, nesmí se stýkat s politiky mimo tiskové konference, nesmí přijímat dary ze zahraničí. Dnes je práce pro neziskový sektor velmi lukrativní. Stačí se naučit pro-evropskou a pro-migrační naraci, napsat pár článků ve stylu multikulti a záhy máte pozvánku do České televize a rozhlasu. A spolu s tím přicházejí granty a dotace. Tyto peníze ale mají za úkol pomoci zlikvidovat národ, jeho

15 tradice a kulturu. Kolik ještě času zbývá na to, abychom změnili budoucnost země? Aby se nestala gubernií Bruselu nebo Berlína? Kdo má odvahu říct, že procesy v Rusku jsou příkladem toho, jak bojovat proti neziskovému sektoru, který zvlčil a rozvrací nám zemi za peníze z ciziny? Neziskový sektor je parazit, který byl vykrmen do velikosti jatečního prasete, které nám přerostlo přes hlavu. Vláda, která bude chtít udělat změny a zachránit vlast, se bude muset s neziskovkami vypořádat v první řadě. -VKŠéfredaktor AE News Výzva ke čtenářům: Zajímáte se o politiku a souvislosti? Trápí vás globalizace? Migrace? Disponujete kultivovaným písemným projevem v českém nebo slovenském jazyce? Chtěli byste publikovat své články a názory na AE News a myslíte si, že Vaše názory by měly zaznít veřejně? Zašlete naší redakci na mailovou adresu (redakce zavináč aeronet tečka cézet) ukázku svého textu na aktuální politické téma z domova nebo ze světa. Kvalitní texty na AE News rádi publikujeme.

Seznam objektů diverzních skupin informačního boje. Rádio Svobodná Evropa se věnuje trollingu zejména v diskusích na zpravodajských serverech v Rusku.

Seznam objektů diverzních skupin informačního boje. Rádio Svobodná Evropa se věnuje trollingu zejména v diskusích na zpravodajských serverech v Rusku. Známe seznam českých diverzních objektů využívaných k informační válce proti Rusku! Český rozhlas na špici trollingu! Unikly snad dokumenty jaderného výzkumu? Známe seznam českých diverzních objektů využívaných

Více

Další zoufalý pokus o poškození Aeronetu nevyšel, bylo však prý zjištěno, že nejsme Rusové! Aneb gól do vlastní brány neziskovek?

Další zoufalý pokus o poškození Aeronetu nevyšel, bylo však prý zjištěno, že nejsme Rusové! Aneb gól do vlastní brány neziskovek? AE News Alternativní zpravodajství a komentáře na aktuální témata z našeho (ro)zvráceného světa http://aeronet.cz/news Další zoufalý pokus o poškození Aeronetu nevyšel, bylo však prý zjištěno, že nejsme

Více

3.3. KDU-ČSL Volební program pro volby 2013 (zdroj nebo záloha zdroj). Strana 5 volebního programu, část nazvaná: Výchova a vzdělávání.

3.3. KDU-ČSL Volební program pro volby 2013 (zdroj nebo záloha zdroj). Strana 5 volebního programu, část nazvaná: Výchova a vzdělávání. Strana 8 3.2. ČSSD Její volební program do voleb 2013 (zdroj nebo záloha zdroj). Co v něm najdeme pro oblast vzdělání a školství? O inkluzi, inkluzivním vzdělávání žádný takový výraz zde není obsažen.

Více

Semináře pro žadatele

Semináře pro žadatele Semináře pro žadatele PRAHA středa 12. 2. 2014, 10:00 13:00 OLOMOUC čtvrtek 20. 2. 2014, 13:00 16:00 HRADEC KRÁLOVÉ úterý 25. 2. 2014, 10:15 11:15 (v rámci Konference Evropské granty pro neziskovky) Nadace

Více

Nadace a fondy obecně u nás nejvíce podporují oblast zdravotní, následuje oblast vzdělávání a oblast sociální a humanitární. (viz Graf č.

Nadace a fondy obecně u nás nejvíce podporují oblast zdravotní, následuje oblast vzdělávání a oblast sociální a humanitární. (viz Graf č. Nadační sektor v České republice v roce 2015 Klíčové výstupy a informace Svojí povahou je nadace a nadační fond správce majetku a zejména dárce, který podporuje třetí osoby, respektive veřejně prospěšné

Více

Dezinformační weby a zpravodajství v ČR. Josef Šlerka, Nadační fond nezávislé žurnalistiky,

Dezinformační weby a zpravodajství v ČR. Josef Šlerka, Nadační fond nezávislé žurnalistiky, Dezinformační weby a zpravodajství v ČR Josef Šlerka, Nadační fond nezávislé žurnalistiky, 2. 5. 2019 Popis výzkumu Exkluzivní výzkum agentury Nielsen Admosphere pro Nadační fond nezávislé žurnalistiky.

Více

Američané mají z ČR Klondike a banánovou republiku! Vstupní hala Ústřední zpravodajské služby CIA v Langley ve Virginii

Američané mají z ČR Klondike a banánovou republiku! Vstupní hala Ústřední zpravodajské služby CIA v Langley ve Virginii Ex-premiér Topolánek šokoval na Českém rozhlasu. Obvinil americkou CIA z ovlivňování českých soudů. Moderátor z toho ztratil řeč. Pro Američany je prý Česko banánová republika! Ex-premiér Topolánek šokoval

Více

Dárcovství Fórum dárců 11/2018

Dárcovství Fórum dárců 11/2018 Dárcovství 2018 Fórum dárců 11/2018 1 Dárcovství 2018 Pozadí výzkumu Metodologie CAWI - Online sběr dat na panelu respondentů v zemích Visegrádské skupiny Terénní sběr dat - říjen 2018 Velikost vzorku

Více

CRM pro neziskovky, o. s. Zpráva o činnosti 2012

CRM pro neziskovky, o. s. Zpráva o činnosti 2012 Zpráva o činnosti 2012 CRM pro neziskovky, o. s. www.crmproneziskovky.cz Obsah 1. Organizace... 2 2. Poslání... 2 3. Historie... 2 4. Organizační struktura... 2 5. Vznik sdružení 2012... 2 6. Činnost sdružení...

Více

Publikace je určena pro získání základních informací o postupném vývoji integračních a unifikačních snah v Evropě od nejstarších dob do současnosti.

Publikace je určena pro získání základních informací o postupném vývoji integračních a unifikačních snah v Evropě od nejstarších dob do současnosti. 1 Bratislava 2011 2 Publikace je určena pro získání základních informací o postupném vývoji integračních a unifikačních snah v Evropě od nejstarších dob do současnosti. Autoři: Doc. JUDr. Karel Schelle,

Více

EVROPSKÁ MĚNOVÁ INTEGRACE 1. soustředění. Ing. Martina Šudřichová martina.sudrichova@vsfs.cz

EVROPSKÁ MĚNOVÁ INTEGRACE 1. soustředění. Ing. Martina Šudřichová martina.sudrichova@vsfs.cz EVROPSKÁ MĚNOVÁ INTEGRACE 1. soustředění Ing. Martina Šudřichová martina.sudrichova@vsfs.cz 1. Osnova přednášky: Měnová situace po skončení 2. světové války Přechod od bilaterálních k multilaterálním obchodním

Více

ZAHRANIČNÍ ODBOJ, pracovní list

ZAHRANIČNÍ ODBOJ, pracovní list ZAHRANIČNÍ ODBOJ, pracovní list Mgr. Michaela Holubová Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Michaela Holubová. ZAHRANIČNÍ ODBOJ, pracovní list V Čechách vládla neobyčejně

Více

Vladimir Putin na tiskové konferenci.

Vladimir Putin na tiskové konferenci. VIDEO: Vladimir Putin si utahoval z amerického mainstreamu, zprávy o Trumpovi a prostitutkách v Moskvě označil za politickou zbraň. V USA jsou síly, které se budou snažit delegitimizovat Trumpovo prezidentství!

Více

The Economic Club of New York je centrum amerických národních elit.

The Economic Club of New York je centrum amerických národních elit. VIDEO: Donald Trump odhalil v New Yorku svoji vizi New America a potvrdil, že je nepřítelem globalistů. Jeho projev před americkými národními elitami vstoupí do dějin! [CZ Titulky] VIDEO: Donald Trump

Více

Donald Trump byl zvolen nevzdělanými Američany a rasisty, kteří se vyskytují zejména na venkově.

Donald Trump byl zvolen nevzdělanými Američany a rasisty, kteří se vyskytují zejména na venkově. Zpravodajská alternativa a její úloha ve zvolení Donalda Trumpa vyvolává paniku. Globalistické korporace chtějí servery odpojit od příjmů z reklamy. Model pro Evropu a obavy mainstreamu z alternativní

Více

Češi neschvalují půjčku MMF, souhlasí s odmítavým názorem Klause, Nečase a Johna

Češi neschvalují půjčku MMF, souhlasí s odmítavým názorem Klause, Nečase a Johna Češi neschvalují půjčku MMF, souhlasí s odmítavým názorem Klause, Nečase a Johna Většina Čechů stojí převážně na straně odpůrců půjčky zadluženým státům eurozóny. Tento negativní postoj většiny domácí

Více

CRM pro neziskovky, o. s.

CRM pro neziskovky, o. s. CRM pro neziskovky, o. s. OBSAH ÚVODNÍ SLOVO... 3 Struktura organizace... 5 Řídící orgány... 5 Zaměstnanci:... 5 Konzultanti - Dobrovolníci... 5 Kontaktní Údaje...... 6 Sídlo a zasílací adresa:... 6 Kancelář:...

Více

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ SWEETSEN FEST 011 FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Festival Sweetsen fest letos trhal rekordy. Jak v počtu návštěvníků, tak ve vybrané částce pro charitativní organizace.

Více

Seznam příloh: Příloha A NUTS Příloha B Seznam dokumentů podrobených analýze v průběhu akčního výzkumu Příloha C Seznam možných donorů Příloha D

Seznam příloh: Příloha A NUTS Příloha B Seznam dokumentů podrobených analýze v průběhu akčního výzkumu Příloha C Seznam možných donorů Příloha D Seznam příloh: Příloha A NUTS Příloha B Seznam dokumentů podrobených analýze v průběhu akčního výzkumu Příloha C Seznam možných donorů Příloha D Projekt diplomové práce 108 Příloha A NUTS Regionální uspořádání

Více

STUDUJ S NÁMI! Odborný seminář PR, komunikace a marketingu I.

STUDUJ S NÁMI! Odborný seminář PR, komunikace a marketingu I. STUDUJ S NÁMI! Odborný seminář PR, komunikace a marketingu I. Přednášející: Mgr. Lucie Krausová, Mgr. Jiří Brych, Mgr. Jan Schöppel, Mgr. Oldřich Tichý Kontakt: szabo@cuscz.cz 1 Obsah Popis semináře...

Více

Global Hawk je špionážní továrna na křídlech.

Global Hawk je špionážní továrna na křídlech. Přelety amerických dronů nad kukaččími hnízdy v Evropě. Sledování ruské vojenské komunikace je dalším krokem k válečnému konfliktu? Tady jde spíš o válku proti evropskému obyvatelstvu! Přelety amerických

Více

Změny postavení EU a USA v globální ekonomice a jejich důsledky

Změny postavení EU a USA v globální ekonomice a jejich důsledky Změny postavení EU a USA v globální ekonomice a jejich důsledky PhDr. Jiří Malý, Ph.D. ředitel Institutu evropské integrace, NEWTON College, a. s. Vědeckopopularizační konference Postavení a vztahy Evropské

Více

Akademie sociálního podnikání Příspěvek k rozvoji sociální ekonomiky v České republice

Akademie sociálního podnikání Příspěvek k rozvoji sociální ekonomiky v České republice Akademie sociálního podnikání Příspěvek k rozvoji sociální ekonomiky v České republice Jiří Bárta, 3. února 2006 Obsah a cíl prezentace: trendy ve financování obecně prospěšných projektů NNO a sociální

Více

Nástroje na zvýšení finanční dostupnosti bydlení a posílení migrace za prací - aplikace

Nástroje na zvýšení finanční dostupnosti bydlení a posílení migrace za prací - aplikace Nástroje na zvýšení finanční dostupnosti bydlení a posílení migrace za prací - aplikace 12. koordinační schůzka řešitelů projektu Beroun, 2.-3.12. 2010 Oddělení socioekonomie bydlení Hlavní nástroje systém

Více

MARKETING NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ. Radim Bačuvčík

MARKETING NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ. Radim Bačuvčík MARKETING NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ Radim Bačuvčík Radim Bačuvčík VeRBuM, 2011 KATALOGIZACE V KNIZE NÁRODNÍ KNIHOVNA ČR Bačuvčík, Radim Marketing neziskových organizací / Radim Bačuvčík. 1. vyd. Zlín : VeRBuM,

Více

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2016 SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 SPOLEČENSKÝ GALA VEČER 24.11.2016 / PRAHA POPAI CENTRAL EUROPE Daniela Krofiánová

Více

Učební osnovy vyučovacího předmětu dějepis se doplňují: 2. stupeň Ročník: devátý. Tematické okruhy průřezového tématu

Učební osnovy vyučovacího předmětu dějepis se doplňují: 2. stupeň Ročník: devátý. Tematické okruhy průřezového tématu - umí charakterizovat hlavní změny koncem 19. - a počátkem 20. století v oblasti hospodářské, - společenské, kulturní a v mezinárodních vztazích - vysvětlí příčiny vzniku ohnisek napětí v Evropě - a v

Více

Občané Velké Británie, toho času ve výcvikovém kempu IS v Sýrii. Jak přesvědčit lidi, aby si nechali podřezat krky s úsměvem?

Občané Velké Británie, toho času ve výcvikovém kempu IS v Sýrii. Jak přesvědčit lidi, aby si nechali podřezat krky s úsměvem? VIDEO: Islámský stát cvičí malé děti, jak podřezávat Evropany. Britské neziskovky chtějí jejich reintegraci po návratu ze Sýrie. Česko sebere dávky dlouhodobě nezaměstnaným, aby je mohlo potom dát migrantům?

Více

Ekonomika III. ročník. 010_Neziskový sektor

Ekonomika III. ročník. 010_Neziskový sektor Ekonomika III. ročník 010_Neziskový sektor Společnost potřebuje ziskový i neziskový sektor. Neziskový sektor může ve společnosti fungovat pokud: společnost je schopna část svých prostředků pro něj vyčlenit

Více

Ne NATO? USA si již nemohou dovolit provozovat NATO

Ne NATO? USA si již nemohou dovolit provozovat NATO VIDEO: Donald Trump předpovídá konec NATO a varuje před použitím jaderných zbraní jednotlivci a soukromými organizacemi. Disponuje vyhrazenými informacemi? [CZ Titulky] VIDEO: Donald Trump předpovídá konec

Více

FUNDRAISINGOVÝ PLÁN 2015-2017

FUNDRAISINGOVÝ PLÁN 2015-2017 FUNDRAISINGOVÝ PLÁN 2015-2017 Česká asociace paraplegiků CZEPA realizuje projekt vzdělávání zaměstnanců a zkvalitnění fundraisingu, který je podpořen Evropskou unií a rozpočtem České republiky. Evropský

Více

Proměny představ českých občanů o ideálním zaměstnání v letech 1997 až 2005 1 Naděžda Čadová

Proměny představ českých občanů o ideálním zaměstnání v letech 1997 až 2005 1 Naděžda Čadová Proměny představ českých občanů o ideálním zaměstnání v letech 1997 až 2005 1 Naděžda Čadová Úvod Česká republika prošla v období mezi roky 1997 a 2005 mnoha změnami ve sféře politické i ekonomické. V

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

Dějiny od konce 19.století do 1. světové války. Průmyslová revoluce v Evropě. Trojspolek,Dohoda. Vývoj v koloniálních a závislých zemích

Dějiny od konce 19.století do 1. světové války. Průmyslová revoluce v Evropě. Trojspolek,Dohoda. Vývoj v koloniálních a závislých zemích Dějiny od konce 19.století do 1. světové války - umí charakterizovat hlavní změny koncem 19. a počátkem 20.století v oblasti hospodářské, společenské,kulturní a v mezinárodních vztazích - vysvětlí příčiny

Více

Transformační politika

Transformační politika Transformační politika V roce 2007 se mezi přístupy zahraniční politiky ČR objevuje nový koncept nazvaný transformační politika. V něm se propojují jednotlivé nástroje zahraniční politiky potenciálně schopné

Více

Základní škola Poběžovice

Základní škola Poběžovice Základní škola Poběžovice Inkluze hledání možných cest Motto: Otevřít školu znamená otevřít především sebe sama Proč chceme právě inkluzivní školu? Chceme dát šanci na kvalitní vzdělání všem dětem bez

Více

Reformy v globálním kontextu. Vítězové a poražení

Reformy v globálním kontextu. Vítězové a poražení Reformy v globálním kontextu. Vítězové a poražení Děkuji, že tady mohu být a říci něco ke kontextu, v jakém se pohybuje globální ekonomika a jakým způsobem se to dotýká České republiky. Dosavadní postoje

Více

METODY FUNDRAISINGU V ČESKÉ REPUBLICE LÉTO 2008 Deborah Edward, Ph.D., LBJ School of Public Affairs Předběžné výsledky

METODY FUNDRAISINGU V ČESKÉ REPUBLICE LÉTO 2008 Deborah Edward, Ph.D., LBJ School of Public Affairs Předběžné výsledky METODY FUNDRAISINGU V ČESKÉ REPUBLICE LÉTO 2008 Deborah Edward, Ph.D., LBJ School of Public Affairs Předběžné výsledky Pracovní shrnutí Při své návštěvě v červenci 2008 provedla Deborah Edward, která vyučuje

Více

Německý vicekancléř vyzval ke vzniku 2rychlostní Evropy, což by ale znamenalo konec

Německý vicekancléř vyzval ke vzniku 2rychlostní Evropy, což by ale znamenalo konec Německý vicekancléř vyzval ke vzniku 2rychlostní Evropy, což by ale znamenalo konec Lisabonu a s tím i konec EU v dnešní podobě. Německý projekt Das Neue Europa nabírá reálné obrysy. Brusel končí? Německý

Více

REGULACE ČESKÝCH MÉDIÍ II.

REGULACE ČESKÝCH MÉDIÍ II. REGULACE ČESKÝCH MÉDIÍ II. O KONFERENCI Konference Regulace českých médií II. je pořádaná Institutem komunikačních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze ve spolupráci

Více

ING Bank N.V. Česká republika 2011. 1Media Kit!

ING Bank N.V. Česká republika 2011. 1Media Kit! ING Bank N.V. Česká republika 2011 1Media Kit! Duben 2011 Obsah 1. Skupina ING 1 2. ING v České republice 1 3. ING Bank v České republice 2 4. Organizační struktura 3 5. Společenská odpovědnost ING Bank

Více

Trump kritizoval země NATO. "USA se bez aliance obejdou"

Trump kritizoval země NATO. USA se bez aliance obejdou Boj o Bílý dům Trump kritizoval země NATO. "USA se bez aliance obejdou" 03.04.2016 16:34 Spojené Like státy 0 by měly přimět Tweet své spojence v rámci NATO, aby "platili svůj odpovídající podíl" nebo

Více

Index udržitelného rozvoje občanského sektoru v ČR za rok 2016

Index udržitelného rozvoje občanského sektoru v ČR za rok 2016 Index udržitelného rozvoje občanského sektoru v ČR za rok 2016 Tisková konference 1. 8. 2017 Marek Šedivý Prezident Asociace veřejně prospěšných organizací ČR Index udržitelného rozvoje občanského sektoru

Více

ČSSD by si mohla vybírat

ČSSD by si mohla vybírat 4. dubna 2013 ČSSD by si mohla vybírat Vládu by ČSSD mohla vytvořit s účastí, podporou nebo tolerancí TOP 09 a Starostů (104 mandátů), KSČM (102 mandátů) nebo ODS (101 mandátů). Volební model, který ppm

Více

ČR a Strategie EU pro Podunají (EUSDR)

ČR a Strategie EU pro Podunají (EUSDR) ČR a Strategie EU pro Podunají (EUSDR) Participační přístupy a Podunajská strategie Národní den participace v ČR Praha, Akademie veřejného investování, MMR 30. května 2017 Pavla Kačabová, výkonná národní

Více

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007 Úvod Zdravím vás všechny a vítám vás. Jsem moc rád, že jste dnes dorazili. Dnes začneme spolu mluvit o penězích. Vím, že je to velice kontroverzní téma. Ne jenom z pohledu lidí mimo církev. Nedávno zveřejnili

Více

PREMIUM DISKUSNÍ A SPOLEČENSKÉ SETKÁVÁNÍ STAKEHOLDERŮ BYZNYSOVÝCH ODVĚTVÍ

PREMIUM DISKUSNÍ A SPOLEČENSKÉ SETKÁVÁNÍ STAKEHOLDERŮ BYZNYSOVÝCH ODVĚTVÍ DISKUSNÍ A SPOLEČENSKÉ SETKÁVÁNÍ STAKEHOLDERŮ BYZNYSOVÝCH ODVĚTVÍ ELITNÍ BYZNYS KOMUNITA E15 PREMIUM Prestižní setkávání nad důležitými tématy, které hýbou byznysem a veřejným děním, trendy, jaká budoucnost

Více

VIA BONA. cena za firemní a individuální filantropii

VIA BONA. cena za firemní a individuální filantropii VIA BONA cena za firemní a individuální filantropii Nadace VIA patří mezi největší a nejaktivnější české nadace. Každý rok ve spolupráci s americkým velvyslanectvím oceňujeme firmy a jednotlivce, kteří

Více

12. Mezinárodní aspekty veřejných financí. Prof. Ing. Václav Vybíhal, CSc.

12. Mezinárodní aspekty veřejných financí. Prof. Ing. Václav Vybíhal, CSc. 12. Mezinárodní aspekty veřejných financí Prof. Ing. Václav Vybíhal, CSc. 12.1 Charakteristika mezinárodních veřejných financí peněžní vztahy vznikající při získávání, rozdělování, přerozdělování a užití

Více

Partnerství, sponzoring APO

Partnerství, sponzoring APO Partnerství, sponzoring Co je Asociace profesionálních obchodníků () je nezávislá nezisková organizace sdružující členy, kteří se profesionálně zabývají obchodní činností v roli obchodníků, manažerů nebo

Více

koordinátor (řídí práci ve skupině, prezentuje práci skupiny) člen týmu (spolupracuje s koordinátorem a pomáhá jeho činnosti)

koordinátor (řídí práci ve skupině, prezentuje práci skupiny) člen týmu (spolupracuje s koordinátorem a pomáhá jeho činnosti) Užitečné weby Co se naučíte Získáte přehled o užitečných webových stránkách různého druhu a o tom, jak je můžete v životě využít. Vytvoříte si myšlenkovou mapu o různých druzích užitečných webů na internetu.

Více

NOVINÁŘSKÁ CENA Fórum kvalitní české žurnalistiky

NOVINÁŘSKÁ CENA Fórum kvalitní české žurnalistiky NOVINÁŘSKÁ CENA Fórum kvalitní české žurnalistiky pořádá: hlavní partner: partneři: Novinářská práce má důležitý význam pro fungování a rozvoj demokratické společnosti. Nadace Open Society Fund Praha

Více

Základní informace o ukrajinských novinách, rádiových a televizních kanálech, internetových portálech

Základní informace o ukrajinských novinách, rádiových a televizních kanálech, internetových portálech Základní informace o ukrajinských novinách, rádiových a televizních kanálech, internetových portálech Na Ukrajině existuje velké množství regionálních a několik celostátních novin. Ve srovnání s ČR zde

Více

Evropa pro občany

Evropa pro občany Evropa pro občany 2014-20 Program Evropa pro občany je hlavním programem Evropské unie pro částečné financování mezinárodních projektů zaměřených na podporu aktivního evropského občanství. EACEA - Výkonná

Více

Možnosti grantové podpory škol Evropský sociální fond, komunitární programy a partnerské projekty

Možnosti grantové podpory škol Evropský sociální fond, komunitární programy a partnerské projekty Možnosti grantové podpory škol Evropský sociální fond, komunitární programy a partnerské projekty Ing. Václav Kugler lesní inženýr se zálibou v botanice předseda Správní rady, ENVIRA, o.p.s. fundraiser,

Více

Školní vzdělávací program

Školní vzdělávací program Školní vzdělávací program Mezinárodní vztahy a globální svět Vzdělávací modul pro učitele středních škol v oblasti evropské integrace Instituce EU Evropská rada Nejvyšší reprezentace Unie (prezident, kancléř,

Více

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Přátelé, když jsem se nedávno procházel před víkendem po Ďáblickém lese, bylo nádherné, takové to podzimní, ponuré počasí a já jsem přemýšlel, co pěkného

Více

Výroční zpráva za rok 2013

Výroční zpráva za rok 2013 Výroční zpráva za rok 2013 občanského sdružení Um sem um tam IČO: 22740783 Brdičkova 1911/21 Praha 13 - Stodůlky, 155 00 Česká republika www.umsemumtam.cz Obecné informace o sdružení Občanské sdružení

Více

a napodobeniny platidel v České republice v roce 2007

a napodobeniny platidel v České republice v roce 2007 Padělan laná a pozměněná platidla a napodobeniny platidel v České republice v roce 2007 Ing. Pavel Řežábek člen bankovní rady a vrchní ředitel ČNB 26. února 2008 Struktura prezentace 1 Peněž ěžní oběh

Více

Zdroje pro vědu jako nezbytná součást jednotného vyhledávaní. Martin Vojnar. CVTI v Bratislavě, 9. listopadu 2011. vojnar@multidata.

Zdroje pro vědu jako nezbytná součást jednotného vyhledávaní. Martin Vojnar. CVTI v Bratislavě, 9. listopadu 2011. vojnar@multidata. Zdroje pro vědu jako nezbytná součást jednotného vyhledávaní CVTI v Bratislavě, 9. listopadu 2011 Martin Vojnar vojnar@multidata.cz 1 1. jednotné vyhledávání 2. (centrální) index 3. ANL+ 4. bx 5. a jedna

Více

PLÁN KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ 2015-2017

PLÁN KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ 2015-2017 PLÁN KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ 2015-2017 Česká asociace paraplegiků CZEPA realizuje projekt vzdělávání zaměstnanců a zkvalitnění fundraisingu, který je podpořen Evropskou unií a rozpočtem České republiky.

Více

JIŘÍ SCHWARZ ŽIVOTOPIS

JIŘÍ SCHWARZ ŽIVOTOPIS JIŘÍ SCHWARZ ŽIVOTOPIS OSOBNÍ INFORMACE Adresa: U Hřiště 418, Nový Jičín E-mail: schwarz@vse.cz Rodinný stav: ženatý, 2 děti Národnost: česká Datum narození: 25. 4. 1960 Místo narození: Bílovec Tituly:

Více

Výstupy z konference Co po nás zbude 2016

Výstupy z konference Co po nás zbude 2016 Pohled CNZ : Výstupy z konference Co po nás zbude 2016 Jan HEISLER, CNZ, o.s. Agenda Aktivity CNZ Závěry a ohlasy konference CNZ 2016 Pracovní skupina k NSESSS Cena CNZ Pozvánky na akce CNZ 2017 CNZ Co

Více

6.ročník. očekávané výstupy ŠVP 2.1., 2.2., 2.3., 2.4., 2.5., 2.6., 2.7., 2.8., 4.5.

6.ročník. očekávané výstupy ŠVP 2.1., 2.2., 2.3., 2.4., 2.5., 2.6., 2.7., 2.8., 4.5. očekávané výstupy RVP 2.1., 2.2., 2.3., 2.4., 2.5., 2.6., 2.7., 2.8., 4.5. témata / učivo 1.Globalizace současného světa 1.1. Mechanismy fungování globalizace 1.1.1. Aktéři globalizace 1.1.2. Světový obchod,

Více

NGO Market 2013. Závěrečná zpráva

NGO Market 2013. Závěrečná zpráva NGO Market 2013 Závěrečná zpráva { 2 } Úvodní slovo organizátorů Vážení přátelé NGO Marketu, čtrnáctý ročník veletrhu neziskovek je za námi a my bychom tímto chtěli poděkovat všem partnerům, neziskovkám

Více

Ústav sociální práce Univerzita Hradec Králové. Přijímací zkoušky 2015/2016

Ústav sociální práce Univerzita Hradec Králové. Přijímací zkoušky 2015/2016 Ústav sociální práce Univerzita Hradec Králové Přijímací zkoušky 2015/2016 Studijní program: N6734 Sociální politika a sociální práce Studijní obor: Sociální práce navazující magisterské studium Varianta

Více

Monitoring médií za 4/2015

Monitoring médií za 4/2015 Monitoring médií za 4/2015 Pro váženého klienta AVPO Přehled výstupů za 4/2015 (část 1) Datum Médium Titulek Kategorie Výstup Rozsah Obor Medi atyp 7.4.2015 Nevladky.cz Pozvání na setkání značka spolehlivosti

Více

Fenomén Open Access INICIATIVY, VÝZNAM, PŘÍNOSY. PhDr. Jindra Planková, Ph.D. Ústav informatiky Slezská univerzita v Opavě

Fenomén Open Access INICIATIVY, VÝZNAM, PŘÍNOSY. PhDr. Jindra Planková, Ph.D. Ústav informatiky Slezská univerzita v Opavě Fenomén Open Access INICIATIVY, VÝZNAM, PŘÍNOSY PhDr. Jindra Planková, Ph.D. Ústav informatiky Slezská univerzita v Opavě Na tom co se začíná dnes promýšlet závisí to, co zítra bude pouliční zkušeností

Více

Spolupráce státní správy a soukromého sektoru při zavádění opatření ke zvyšování transparentnosti

Spolupráce státní správy a soukromého sektoru při zavádění opatření ke zvyšování transparentnosti Spolupráce státní správy a soukromého sektoru při zavádění opatření ke zvyšování transparentnosti Eva Kyzourová náměstkyně místopředsedkyně vlády ČR a vrchní ředitelka Sekce pro koordinaci boje s korupcí

Více

Impulzy ze zámoz. USA a Austrálie. Prof. Milan KONEČNÝ, CSc. Laboratoř geoinformatiky a kartografie, GÚ MU, Brno

Impulzy ze zámoz. USA a Austrálie. Prof. Milan KONEČNÝ, CSc. Laboratoř geoinformatiky a kartografie, GÚ MU, Brno Impulzy ze zámoz moří: USA a Austrálie Prof. Milan KONEČNÝ, CSc. Laboratoř geoinformatiky a kartografie, GÚ MU, Brno USA - Clinton - 1994 NSDI - Koordinovaný sběr a přístup ke geografickým datům v USA

Více

NADACE A VEŘEJNÉ KNIHOVNY

NADACE A VEŘEJNÉ KNIHOVNY NADACE A VEŘEJNÉ KNIHOVNY Zuzana Ježková Exkurze do historie Není už dne, aby se ve sdělovacích prostředcích alespoň jednou neobjevila nějaká nadace. Ať již jde o pozvání některé významné politické osobnosti

Více

Bakalářský studijní program Strukturální politika EU pro veřejnou správu Navazující magisterský program Strukturální politika EU a rozvoj venkova

Bakalářský studijní program Strukturální politika EU pro veřejnou správu Navazující magisterský program Strukturální politika EU a rozvoj venkova Bakalářský studijní program Strukturální politika EU pro veřejnou správu Navazující magisterský program Strukturální politika EU a rozvoj venkova Zde je prostor pro vložení obrázku nebo obrázků v šedé

Více

stories stories září architektura Design koncepty od Ateliéru Kunc architects

stories stories září architektura Design koncepty od Ateliéru Kunc architects S T O R I E S září 2014 architektura Design koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 PŘEHLED PO HORKÉM A ODPOČINKOVÉM LÉTĚ K VÁM PŘICHÁZÍME S PRVNÍM VYDÁNÍM AKA STORIES, NEWSLETTERU ATELIÉRU KUNC ARCHITECTS.

Více

Výroční zpráva TOPAZ Obsah:

Výroční zpráva TOPAZ Obsah: Výroční zpráva TOPAZ 2017 Obsah: Úvodní slovo Základní údaje o organizaci Zpráva o hospodaření za rok 2017 Zpráva o akcích za rok 2017 Úvodní slovo Vážené kolegyně, vážení kolegové, vážení podporovatelé

Více

ERASMUS+ FÓRUM REGIONÁLNÍHO ROZVOJE PRAHA,

ERASMUS+ FÓRUM REGIONÁLNÍHO ROZVOJE PRAHA, ERASMUS+ FÓRUM REGIONÁLNÍHO ROZVOJE PRAHA, 18.3.2015 Erasmus+ (2014 2020) LLP Comenius Erasmus Leonardo Grundtvig SVES Erasmus Mundus, Tempus Mládež v akci I. Mobility 63 % II. Projekty 25 % III. Podpora

Více

USA v 50. a 60.letech

USA v 50. a 60.letech USA v 50. a 60.letech Anotace:výkladová prezentace věnující se Spojeným státům americkým po druhé světové válce. (politický systém, období studené války, karibská krize, 2.berlínská krize) Dětský diagnostický

Více

Zpracovala: Naděžda Čadová Centrum pro výzkum veřejného mínění, Sociologický ústav AV ČR, v.v.i. Tel.:

Zpracovala: Naděžda Čadová Centrum pro výzkum veřejného mínění, Sociologický ústav AV ČR, v.v.i. Tel.: Tisková zpráva Česká veřejnost o amerických prezidentských volbách - Zájem o americké prezidentské volby projevují více než dvě pětiny (42 %) české veřejnosti, necelé tři pětiny občanů (57 %) toto téma

Více

Úsporná opatření ministerstva dopravy... 2. Pavel Dobeš představil novou Strategii protikorupčních a úsporných opatření Ministerstva dopravy...

Úsporná opatření ministerstva dopravy... 2. Pavel Dobeš představil novou Strategii protikorupčních a úsporných opatření Ministerstva dopravy... PŘEHLED ZPRÁV Úsporná opatření ministerstva dopravy... 2 Pavel Dobeš představil novou Strategii protikorupčních a úsporných opatření Ministerstva dopravy... 3 Po silnicích možná budou jezdit speciální

Více

Další dotační možnosti pro podporu vzdělávání

Další dotační možnosti pro podporu vzdělávání Další dotační možnosti pro podporu vzdělávání Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor investic a evropských programů Ing. Pavel Poles 7. 12. 2011 Obsah 1. Rozdělení dotačních možností 2. Neinvestiční dotace

Více

Vrchol provokace: Americký velvyslanec Schapiro navštívil mešitu v Brně a vyjádřil plnou podporu inkluzi islámu v ČR!

Vrchol provokace: Americký velvyslanec Schapiro navštívil mešitu v Brně a vyjádřil plnou podporu inkluzi islámu v ČR! Vrchol provokace: Americký velvyslanec Schapiro navštívil mešitu v Brně a vyjádřil plnou podporu inkluzi islámu v ČR! Z domova Mar 10, 2016 Vrchol provokace: Americký velvyslanec Schapiro navštívil mešitu

Více

Zdroje pro správné skutky. Petr Holý

Zdroje pro správné skutky. Petr Holý Zdroje pro správné skutky Petr Holý Definice dárcovství? Dávání peněz je radost. Lidé dávají rádi proto, že z toho mají dobrý pocit, přidá jim to na společenské vážnosti nebo ulehčí svědomí. Mají možnost

Více

Prioritám Dunajské strategie bude kralovat životní prostředí a ekonomika

Prioritám Dunajské strategie bude kralovat životní prostředí a ekonomika 02.11.2010 Dunajská strategie Prioritám Dunajské strategie bude kralovat životní prostředí a ekonomika Další z projektů regionálního partnerství podporovaného Evropskou unií, tzv. Dunajská strategie, se

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2010 VI. volební období. Těsnopisecká zpráva o schůzi Poslanecké sněmovny Parlamentu

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2010 VI. volební období. Těsnopisecká zpráva o schůzi Poslanecké sněmovny Parlamentu Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2010 VI. volební období Těsnopisecká zpráva o schůzi Poslanecké sněmovny Parlamentu Schválený pořad 5. schůze Poslanecké sněmovny 1. Vládní návrh zákona, kterým

Více

Podpora veřejně prospěšných aktivit

Podpora veřejně prospěšných aktivit Podpora veřejně prospěšných aktivit Podporujete finančně různé veřejně prospěšné aktivity? Pouze 11 % lidí ze svého příjmu pravidelně podporuje nějakou veřejně prospěšnou aktivitu. Pravidelně nebo příležitostně

Více

Seminář pro příjemce. Praha, čtvrtek , 13:00 14:30

Seminář pro příjemce. Praha, čtvrtek , 13:00 14:30 Seminář pro příjemce Praha, čtvrtek 11. 6. 2015, 13:00 14:30 Nadace Open Society Fund Praha Rozvíjí hodnoty otevřené společnosti a demokracie v České republice. Patří mezi 5 největších českých nadací.

Více

Dárcovství Fórum dárců 11/2018

Dárcovství Fórum dárců 11/2018 Dárcovství 2018 Fórum dárců 11/2018 1 Dárcovství 2018 Pozadí výzkumu Metodologie CAWI - Online sběr dat na panelu respondentů v zemích Visegrádské skupiny Terénní sběr dat říjen, listopad 2018 Velikost

Více

Inkubátor sociálních inovací v knihovnách

Inkubátor sociálních inovací v knihovnách Inkubátor sociálních inovací v knihovnách 2018-2019 Navrhněte spolu s lidmi využívanou službu, která zlepší jejich životy. CHTĚLI BYCHOM (z výzkumu 2017) využívat potenciálu seniorů a mladých podílet se

Více

Modul 1 Historie sociálního podnikání. Ing. Jaroslava Syrovátková, Ph.D.

Modul 1 Historie sociálního podnikání. Ing. Jaroslava Syrovátková, Ph.D. Modul 1 Historie sociálního podnikání Ing. Jaroslava Syrovátková, Ph.D. Sociální ekonomií se rozumí teoretické systémy, jejichž explicitním cílem je řešení sociálních problémů jakou jsou chudoba, nezaměstnanost,

Více

a napodobeniny platidel v České republice v roce 2009

a napodobeniny platidel v České republice v roce 2009 Padělan laná a pozměněná platidla a napodobeniny platidel v České republice v roce 29 Ing. Pavel Řežábek, Ph.D. člen bankovní rady a vrchní ředitel ČNB 1. března 21 Struktura prezentace 1 Peněž ěžní oběh

Více

Pan prezident narovnal České republice páteř a vrátil zemi hrdost po smutném období lokajského čecháčkovského přikrčení v režii TOP 09.

Pan prezident narovnal České republice páteř a vrátil zemi hrdost po smutném období lokajského čecháčkovského přikrčení v režii TOP 09. Poplach v Praze: Hrad prý začíná používat slovník Aeronetu. Neziskovky zrušily pomlázku a nahnaly trolly do práce! Poplach v Praze: Hrad prý začíná používat slovník Aeronetu. Neziskovky zrušily pomlázku

Více

Snížení stresových faktorů při podnikání v zahraničí aneb jak je důležité znát EEN PhDr. Marie Pavlů, CSc. 14. 10. 2014

Snížení stresových faktorů při podnikání v zahraničí aneb jak je důležité znát EEN PhDr. Marie Pavlů, CSc. 14. 10. 2014 Snížení stresových faktorů při podnikání v zahraničí aneb jak je důležité znát EEN PhDr. Marie Pavlů, CSc. 14. 10. 2014 Co způsobuje stres podnikům a jejich manažerům? 1. Nemají dostatek financí na rozvoj

Více

Práce jen pro OZP Úřad práce

Práce jen pro OZP Úřad práce CESTA ZA PRACÍ Tady můžete najít důležité informace, která se týkají pracovní smlouvy. Pokud některým slovům nerozumíte, požádejte někoho, komu věříte, aby Vám při čtení pomohl. Když hledáte práci, měli

Více

NÁRODNÍ INICIATIVA PRO ŽIVOT, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009

NÁRODNÍ INICIATIVA PRO ŽIVOT, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 NÁRODNÍ INICIATIVA PRO ŽIVOT, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 NÁRODNÍ INICIATIVA PRO ŽIVOT (dále jen NIŽ) je státem zaregistrovaná obecně prospěšná společnost, jejíž cílem je ochrana základního lidského práva,

Více

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Metodika poradenství Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Úvod V následujícím textu je popsán způsob vedení rozhovoru s klientem, jehož cílem je pomoci klientovi prozkoumat jeho situaci, která ho přivedla

Více

1 FIREMNÍ DOBROVOLNICTVÍ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH CHARITY OSTRAVA 2 POSLÁNÍ Posláním Charity Ostrava je poskytování sociální, zdravotní a humanitární pomoci lidem v nouzi, bez ohledu na jejich vyznání, rasu

Více

STUDIJNÍ OBOR VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA

STUDIJNÍ OBOR VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA STUDIJNÍ OBOR VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA Studijní program HOSPODÁŘSKÁ POLITIKA A SPRÁVA Studium: bakalářské studium (Bc., 3 roky) navazující magisterské studium (Ing., 2 roky) doktorské studium - lze pokračovat

Více

Deloitte Česká republika

Deloitte Česká republika Deloitte Česká republika Představení společnosti Deloitte O společnosti Deloitte Deloitte globálně Deloitte Touche Tohmatsu Limited je nyní jednou ze čtyř největších auditorských a poradenských společností

Více

21 listopad. Vážení čtenáři, Zvlášť zajímavé články: Olomoucký kraj v Bruselu na výročním zasedání ERRIN 2. Příručka pro dotace z EU 3-4

21 listopad. Vážení čtenáři, Zvlášť zajímavé články: Olomoucký kraj v Bruselu na výročním zasedání ERRIN 2. Příručka pro dotace z EU 3-4 21 listopad 2007 21 Zvlášť zajímavé články: Olomoucký kraj v Bruselu na výročním zasedání ERRIN 2 Příručka pro dotace z EU 3-4 Období českého předsednictví: v Bruselu byl představen oficiální program 5

Více