SÍŤOVÝ - OBCHODNÍ MARKETINK FOHOW jak začít vydělávat?

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SÍŤOVÝ - OBCHODNÍ MARKETINK FOHOW jak začít vydělávat?"

Transkript

1 SÍŤOVÝ - OBCHODNÍ MARKETINK FOHOW jak začít vydělávat? Chcete-li být partnerem/partnerkou společnosti FOHOW, jednoduše podepíšete registrační smlouvu a koupíte si kontrakt (své byznys místo BM) na 300 PV, jinými slovy. Cena pro Evropskou unii je Euro (podle produktu). Jakmile podepíšete kontrakt (BM), od toho okamžiku jste registrován/a ve FOHOW a získáváte své osobní identifikační číslo ID. S tímto ID číslem budete moci snadno i nadále sledovat své úspěchy v podnikání FOHOW, stejně jako každý týden vyplácené odměny! Také uvidíte, jak se rozvíjí vaše obchodní síť přímo na internetu na: FOHOW síťový marketing je kumulativní, tzn., že každé další zakoupené zboží se považuje za nové další BM, v součtu vždy za, přitom historicky nakoupené BM se vám nadále počítají. Ať už vlastní, nebo lidí zaregistrovanými pod vaším BM Nejsou zde žádná časová omezení. Můžete pracovat svým vlastním tempem z pohodlí domova ve svém volném čase, nikdo vám nemůže dát výpověď, ani vás ponížit na nižší pozici. Naopak, společnost bere v úvahu všechny vaše BM, bez ohledu na to, kdy byly zaregistrované. A jak bylo uvedeno výše, můžete pravidelně kontrolovat přehledně jejich stav, počet i strukturu přes internet. V souladu s tím si lze krásně spočítat své budoucí provize - výdělky v nové úrovni ve vyšší pozici ve firmě, naplánovat si pohodlně vlastní strategii vydělávání peněz. Ve FOHOW se nikdo podepsány pod vámi nemůže nikdy srovnat s vámi, nebo vás porazit. Provize jsou vždy vyplácené v závislosti na počtu nově uzavřených BM, které jsou podepsány pod vámi. Pokud splňujete předem určené podmínky, budou vaše provize vždy řádně vyplaceny. Provize se počítají každý týden, tzn. 4 krát za měsíc Jak systém funguje? Struktura síťového marketingu v tomto systému je cyklicky binární. Tzn., že na každém BM, které jste zakoupili, můžete podepsat pouze 2 další partnery (viz obrázek). Binární cyklus se skládá ze 4 fází - etap. Za prvé je potřeba objednávka produktů za celkem. Všechny ostatní objednávky produktů budou postaveny pod ní a tvoří následující etapy, za které se vyplácí provize: I. Etapa 6 BM: 3 + 3, nebo 4 + 2, nebo = 200 Euro II. Etapa 18 BM: 9 + 9, nebo , nebo = 250 Euro III. Etapa 36 BM: , nebo , nebo = 300 Euro IV. Etapa 72 BM: , nebo , nebo = 500 Euro 1. Binární cyklus:

2 2. První etapa se končí, když pod prvním byznys místem bude dalších 6 BM, každé za 300 bodů. Za takto ukončenou etapu dostanete výplatu provizí až 200 Euro. vaše BM Еuro Chcete-li lépe porozumět tomu, jak funguje tento systém, zkusíme binární cyklus rozdělit na polovinu. Mezi oběma stranami je třeba respektovat určité části, např. 3:3. Tzn., že obě strany jsou stejné, na každé straně máte 3 BM vašich partnerů, anebo vaše vlastní (vždy po 300 bodech). Nicméně jedna strana může vydělávat lépe a to dvojnásobnou prací a druhá k tomu jen jednu částečně. Vychází nám z jedné strany 4 BM a z druhé strany jen 2 BM = Pokud máte více než 1 BM, na to abyste dostali další výplatu na 200 Euro, vám stačí podepsat pod sebou pouze 4 BM.

3 Stejně tak za každé další vaše BM vám stačí podepsat 4 nové BM a opět dostanete zaplaceno dalších 200 Euro. 4. Chcete-li získat následující výplatu 250 Euro, budete muset projít druhou etapou a provést pod sebou, pod jedním ze svých BM 18 dalších BM (např , nebo , nebo ). 5. Vzhledem k tomu, že síťový marketing je kumulativní, pak k 18ti BM se započítá i těch původních 6 BM, za které již bylo vyplaceno. Tak spolu s výplatou za 250 Euro za jedno BM obdržíte souběžně po 200 Euro i za ostatní. A to je lepší - jednodušší a rychlejší zisk: , atd Еurо А B C D E F Podívejme se na to, jak vydělat opravdu velké peníze. 6. Začít by se mělo s nákupem minimálně 3 BM. Postavení struktury. Zde si porovnáme, kolik vyděláte, budete-li mít pouze 1 BM a kolik si vyděláte, když budete mít 3 BM:

4 1 BYZNYS MÍSTO: Еurо 18 BM VÁM VYDĚLALO: 450 Еuro 2 BYZNYS MÍSTA: Еurо 200 Eurо А В STEJNÝCH 18 BM VÁM VYDĚLALO: 850 Eurо Pro 3 byznys místa: a./ Každý ze 6ti BM, nacházející se pod Vašimi BM (nezapomeňte, že marketing je kumulativní a BM se počítají několikrát, podle počtu BM pod vámi) budete mít 200 Euro za každé BM a znamená, že vaše výplata bude: Euro b./ Jestli máte 18 BM, dostáváte další výplatu následně: = 850 Euro Je zcela jasné, že bychom měli uvažovat o nákupu většího počtu BM. Společnost FOHOW doporučuje mít 7 BM. 7. Další bonus 300 Euro se vyplácí po dokončení III. etapy, což znamená, když pod sebou budete mít 36 BM ( , nebo , nebo ). 8. A výplatu 500 Euro dostanete, až ukončíte IV. etapu. Tzn., že ve své struktuře máte 72 BM ( , nebo , nebo ). 9. Právě když máte ve své struktuře 72 BM, poprvé se zavádí pojem kompletní cyklus". To je zásadní součást marketingového systému založeného na "binárním cyklu"- kumulativní proces. Po dokončení všech 4 etap, pod jedním z vaších BM je už podepsáno 72 BM a je ukončen 1. cyklus.

5 1. CYKLUS ZAČATEK START 500 Euro 200 Euro 300 Euro IV. 72 III. 36 I. 6 B B II Euro 1. místo = Euro 2. místo = 750 Euro 3. místo = 750 Euro celkem Euro V tuto chvíli začíná další nový cyklus znovu, který už roste ale mnohem rychleji a to díky počtu aktivních lidí a nákupů, věřte nevěřte, některým to pak trvá cca už jen 1 týden. Zkusme si nyní porovnat, jak je rozdílná výplata během celého 1. cyklu v závislosti jestli máte 1 BM, nebo 3 BM: 1 BM v 1 cyklu získá: = Euro 3 BM při stejných podmínkách za 1 cyklus budou vydělávat následně: Zkuste si spočítat, kolik si můžete vydělat tím, že budete mít 7 BM. A vyberete si, kolik chcete osobně vydělat za týden. 10. Speciální odměny, když máte 7 BM: Ukončený 1. cyklus: dostanete svoji první významnou hodnost SMARAGD Ukončených 6. cyklů: dostanete další významnou hodnost SAFÍR Ukončených 12. cyklů pod 1 BM: dostanete významnou hodnost 1 karátový DIAMANT a šek na romantickou dovolenou za Euro Po ukončení 12. cyklů pod 3 BM: dostanete významnou hodnost 3 karátový DIAMANT a šek na nákup automobilu za Euro cyklů 12 cyklů 12 cyklů. auto status 36 cyklů Euro Po ukončení 12ti cyklů na 5ti BM, dostanete významnou hodnost 5 karátový DIAMANT a šek na nákup jachty za Euro, anebo možnost vzít si hotovost.

6 jachta status 60 cyklů Euro Po ukončení 12ti cyklů na 7 BM dostanete významnou hodnost "7 karátový DIAMANT " a šek na nákup nemovitosti za Euro, anebo možnost vzít si hotovost nemovitost status 84 cyklů Euro Pravděpodobně dáte za pravdu, že dostat šek na Euro je vážně velká motivace ke koupi 7 BM. NOVÁ EXKLUZIVNÍ MOTIVAČNÍ NÁBÍDKA OD FIRMY FOHOW: 11. Pro nováčky, kteří chtějí vstoupit do firmy a rovnou podepsat kontrakt na 7 BM máme ekonomicky výhodnou nabídku a to za 750 bodů. V tomto případě máte rovnou 2 plné BM po 300 bodech (celkem 600 bodů) a 5 neplných BM po 30 bodech (celkem 150 bodů), které mohou být doplněné nejpozději do 2 let. A tak my máme: = 750 bodů. Podívejme se, jak to vypadá na grafu: POZOR, navíc k tomuto ekonomicky výhodnému startu: a./ obdržíte 10% z platu každého, koho jste doporučili do společnosti FOHOW.

7 = 490 Еurо C A D 6 B E F 1 10% 10% b./ Jestli vaši 2 obchodní partneři vámi doporučení dosáhli významné hodnosti "7 karátový DIAMANT ", stanete se PARTNEREM společnosti FOHOW a dostáváte dalších 0,5% od celosvětového obratu celé společnosti FOHOW. AKTIVNNÍ STATUT: 12. Abych měl/a pravidelně výplatu každý týden, musím minimálně 1x za 4 týdny splnit 1kritérium aktivního statutu nejen pro udržení motivace, ale i více produktivní práce při budování svého byznysu: a./ Sám si nakoupím produkty za na své ID a vytvořím si tak nové BM (sleduji si promotions slevové akce i dárky). anebo: b./ Doporučit někoho nového do své struktury, kdo si koupí BM. anebo: c./ V případě, že jsem si hned na začátku koupil ekonomicky výhodnou nabídku (za 750 bodů) musím 1 z neplných 30ti bodových BM doplnit o 270 bodů, do a uzavřít tak BM. anebo: d./ Nakoupit výrobky za 50 bodů (za 62 Euro). Zde se automaticky zúčastňuji slosování v LOTERII (díky svému ID) o výhry až do 500 Euro. Pakliže nesplním alespoň 1 z výše uvedených 4 podmínek, stává se moje ID neaktivní. V tuto chvíli všechny BM podepisované pode mnou se mi ale nebudou počítat. Pro opětovnou aktivaci svého ID, musím splnit opět 1 ze čtyř podmínek. A na závěr: Přátelé, při plánování svých byznys míst pro své úspěšné podnikání včetně správné strategie práce pamatujte, že kromě platu je také důležitá filozofie společnosti FOHOW. Tím je unikátní nový rozvoj a inovace, kariérní růst a pravidelné dary. Není zapomenuto na hodnotné ceny pro ty nejpracovitější, jako je například každoroční bezplatná 14ti denní cesta do vzdálené, tajuplné, starobylé a nádherné Číny

8 FOHOW vám zajistí pravidelný pasivní příjem v Euro po zbytek života. Je to tak jednoduché, každý člověk se v životě potkává s lidmi a ti zase s jinými lidmi. Pro všechny jsou ale ZDRAVÍ a PENÍZE ty nejdůležitější věci v životě, tak nabízejte všude kolem sebe tuto úžasnou možnost vydělávání o svém volném čase, hledejte aktivně sami lidi, kteří se rádi připojí a chtějí také vydělávat peníze. Uvědomte si, že si můžete vydělat ve společnosti FOHOW Euro týdně, už za cca 3-5 let. Kde jinde vyděláte takovéto peníze? Nežijte průměrný život, neváhejte ani minutu a připojte se k nám. Neustále myslete na svůj životní sen! Právě tyto životadární pozitivní myšlenky vás budou celou dobu v podnikání FOHOW pohánět a dovedou vás až k vytouženému cíli. Jen vy sami určujete, kam a jak se bude vyvíjet váš život Jaké je to vaše rozhodnutí?..

Tvoříme tradici Wellness

Tvoříme tradici Wellness Tvoříme tradici Wellness Kdo je NHT Global? Stabilní americká společnost, která láme rekordy už 13 let Revoluční online model podnikání, který nám ostatní závidí Působí na 38 trzích světa a své produkty

Více

Tato komunita je na 6 kontinentech a existuje ve více než 160 zemích světa. PŘIDEJTE SE KE KOMUNITĚ VYDĚLÁVEJTE PENÍZE ŽIJTE SVÝM SNEM

Tato komunita je na 6 kontinentech a existuje ve více než 160 zemích světa. PŘIDEJTE SE KE KOMUNITĚ VYDĚLÁVEJTE PENÍZE ŽIJTE SVÝM SNEM PŘEDSTAVTE SI, ŽE JSTE SOUČÁSTÍ EXKLUZIVNÍ KOMUNITY Užívejte si životní styl, o kterém jste zatím jen vždy snili, a staňte se součástí celosvětové exkluzivní komunity. Tato komunita je na 6 kontinentech

Více

Motivační programy Firmy Dr. Nona International, Ltd. pro rok 2013

Motivační programy Firmy Dr. Nona International, Ltd. pro rok 2013 Motivační programy Firmy Dr. Nona International, Ltd. pro rok 2013 I. PODPORA NIŽŠÍCH STATUSŮ Konzultantský bonus S přáteli je cesta kratší! Pociťte sílu síťového marketingu hned na začátku cesty! Využijte

Více

FOREVERGREEN K O M P E N Z A Č N Í P L Á N

FOREVERGREEN K O M P E N Z A Č N Í P L Á N FOREVERGREEN K O M P E N Z A Č N Í P L Á N FOREVERGREEN KOMPENZAČNÍ PLÁN Kompenzační plán ForeverGreen je jednoduchý a vyplácí jedinečných 62% na komisním objemu a přes 87% z objemu prvních objednávek.

Více

REGISTRACE - ARGUMENTY

REGISTRACE - ARGUMENTY REGISTRACE - ARGUMENTY Já už jsem toho vyzkoušel(a) tolik a nikde jsem nebyl(a) úspěšný(á) V přímém prodeji jde především o vytrvalost a cílevědomost. Pokud je kvalitní produkt prodává se sám. Máte možnost

Více

Výdělečná příležitost Marketingový plán

Výdělečná příležitost Marketingový plán Výdělečná příležitost Marketingový plán 2 možnosti výdělečné příležitosti Distributor-prodejce 23% z katalogových cen bez ohledu na výšku objednávky I distributor prodejce může získávat provize podle MP,

Více

Základní provize v systému MLM ZetClub

Základní provize v systému MLM ZetClub Základní provize v systému MLM ZetClub Každý prodejce může pod sebou zaregistrovat dalšího prodejce, ten zas dalšího atd. Každý prodejce, tedy může být buď zaregistrován přímo pod firmou, nebo má nad sebou

Více

WOR(l)D GLOBAL NETWORK PRAVIDLA A PODMÍNKY VYPLÁCENÍ PROVIZÍ PRVNÍ A JEDINÝ PASIVNÍ RESIDUÁLNÍ SYSTÉM ODMĚŇOVÁNÍ

WOR(l)D GLOBAL NETWORK PRAVIDLA A PODMÍNKY VYPLÁCENÍ PROVIZÍ PRVNÍ A JEDINÝ PASIVNÍ RESIDUÁLNÍ SYSTÉM ODMĚŇOVÁNÍ WOR(l)D GLOBAL NETWORK PRAVIDLA A PODMÍNKY VYPLÁCENÍ PROVIZÍ PRVNÍ A JEDINÝ PASIVNÍ RESIDUÁLNÍ SYSTÉM ODMĚŇOVÁNÍ WOR(l)D, JE BUDOUCNOST Naši partneři jsou středem naší pozornosti. Vážíme si vás a proto

Více

Marketingový Plán. Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidí, než 100% vlastní prací

Marketingový Plán. Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidí, než 100% vlastní prací Marketingový Plán Tvoje cesta k úspěchu Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidí, než 100% vlastní prací 3 způsoby výdělku s Nakupuješ pro sebe, používáš výrobky Betterware: šetříš na provizi Prodáváš

Více

MARKETINGOVÝ PLÁN P L AT N Ý O D

MARKETINGOVÝ PLÁN P L AT N Ý O D MARKETINGOVÝ PLÁN P L AT N Ý O D 1. 1 1. 2 0 1 6 Obsah Úvod aneb než se do toho pustíme 2 Průvodce marketingovým plánem 4 První část marketingového plánu 8 Druhá část marketingového plánu 12 Pozice 14

Více

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Dnešní internetový svět nabízí spoustu možností, jak si vydělat peníze, zlepšit rodinný rozpočet nebo si v důchodu finančně přilepšit. Jednou z

Více

Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce

Tvoje cesta k úspěchu. Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce Marketingový plán Tvoje cesta k úspěchu Raději budu vydělávat 1% díky práci 100 lidi, než 100% díky své vlastní práce 1) 3 způsoby jak vydělat z - Kupuješ pro sebe, používáš výrobky: Šetříš na marži -

Více

AQUEL BEAUTY. Jak získat finanční ODMĚNY. 6 druhů příjmů. S Jeunesse je to rychlé, jednoduché a lehké

AQUEL BEAUTY. Jak získat finanční ODMĚNY. 6 druhů příjmů. S Jeunesse je to rychlé, jednoduché a lehké AQUEL BEAUTY Jak získat finanční ODMĚNY 6 druhů příjmů S Jeunesse je to rychlé, jednoduché a lehké 1. MALOOBCHODNÍ ZISK Nakupte produkty za velkoobchodní ceny (VOC) a prodejte za maloobchodní ceny (MOC).

Více

FUTURENET. Marketingový plán nově od 05.08.2015

FUTURENET. Marketingový plán nově od 05.08.2015 FUTURENET Marketingový plán nově od 05.08.2015 2 Marketingový plán Obsah Start 10 možností výdělků: 1. Sociální Media Bonus 2. Nejlepší Sponzor Bonus 3. Multimediální Bonus 4. Odbyt Bonus 5. Přátelský

Více

Vážení obchodní přátelé,

Vážení obchodní přátelé, Vážení obchodní přátelé, děkujeme za důvěru, kterou jste vložili do naší firmy svojí registrací. Přicházíte do prostředí stabilní zavedené výrobní společnosti, která klade obrovský důraz na kvalitu svých

Více

Často kladené otázky ohledně výpisu královských bodů

Často kladené otázky ohledně výpisu královských bodů Výpis královských bodů Vám nabízí níže uvedené informace, které mají význam pro Vaše podnikání Herbalife. Část 1 Část 2 Celkový čistý zisk / Souhrn plateb Zabezpečí Vám možnost rychle se přesvědčit o Vašich

Více

Vyplatí se vám investovat do nemovitosti na pronájem?

Vyplatí se vám investovat do nemovitosti na pronájem? Vyplatí se vám investovat do nemovitosti na pronájem? Ceny nemovitostí šly v poslední době dolů a v současnosti jsou na zajímavých úrovních. Přitom investice do nemovitostí a příjem z jejich pronájmů jsou

Více

10% z každé zaplacené objednávky

10% z každé zaplacené objednávky V tomto manuálu tě podrobně seznámíme s provizním systémem Bastard.cz. Dozvíš se, jak se registrovat, kde najdeš bannery pro vložení na svůj web, kolik sis aktuálně vydělal a jak zažádat o vyplacení provize.

Více

První revshare světový program na sociální platformě.

První revshare světový program na sociální platformě. První revshare světový program na sociální platformě. Nápad na FutureNet 2012 Start FutureNet 2014 Nový vzhled stránek 2015 FUTUREADPRO START DUBEN 2016 REKLAMA ONLINE - POTENCIÁL Online reklamní trh roste

Více

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Naše vize: Před deseti lety neměla většina lidí mobil či osobní počítač. Stejně se svět změní v následujících deseti letech Steve Ballmer,

Více

Marketingový plán společnosti FABERLIC

Marketingový plán společnosti FABERLIC Marketingový plán společnosti FABERLIC O tom, jak vybudovat úspěšný obchod, jak počítat svůj peněžitý důchod, jak se dostat na lepší úroveo vše je v marketingovém plánu společnosti FABERLIC. Důchod každého

Více

HYBRIDNÍ TERNÁRNÍ. SYSTÉM ODMĚŇOVÁNÍ vytvořený společností organic mission PRVNÍ MISSION ORGANIC

HYBRIDNÍ TERNÁRNÍ. SYSTÉM ODMĚŇOVÁNÍ vytvořený společností organic mission PRVNÍ MISSION ORGANIC PRVNÍ HYBRIDNÍ TERNÁRNÍ SYSTÉM ODMĚŇOVÁNÍ vytvořený společností organic mission Nabízíme našim partnerům možnost neomezených výdělků a finanční svobodu. To zajišťuje nejvíce inovativní systém odměňování

Více

MARKETINGOVÝ PLÁN ENERGETIX

MARKETINGOVÝ PLÁN ENERGETIX MARKETINGOVÝ PLÁN ENERGETIX Systém slev a provizí ENERGETIX (MARKETING PLÁN), vám umožňuje dosáhnout výhodných slev a bonusů při osobním odběru zboží a také finančních a podnikatelských úspěchů. Systém

Více

MARKETINGOVÝ PLÁN. HANSLEY family club, s.r.o. MARKETINGOVÝ. společnosti. HANSLEY family club, s.r.o.

MARKETINGOVÝ PLÁN. HANSLEY family club, s.r.o. MARKETINGOVÝ. společnosti. HANSLEY family club, s.r.o. MARKETINGOVÝ PLÁN společnosti O SPOLEČNOSTI Společnost HANSLEY vznikla v roce 2005, jako nástroj vize zakladatelů, přinést v oblasti wellness novou kvalitu a inspirovat zákazníky novým pohledem na užívané

Více

NOVÝ KOMPENZAČNÍ PLÁN

NOVÝ KOMPENZAČNÍ PLÁN NOVÝ KOMPENZAČNÍ PLÁN TIENS REGION EVROPA V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu platí anglická verze. TIENS si vyhrazuje všechna práva na 0změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu, pokud

Více

Marketingový plán společnosti Winalite International pro zahraniční trhy

Marketingový plán společnosti Winalite International pro zahraniční trhy Marketingový plán společnosti Winalite International pro zahraniční trhy 1. Způsoby vstupu do firmy Revidovaná verze z června 2011 Noví distributoři si mohou vybrat každou ze čtyř pozic / statusů: Stříbrný

Více

Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice

Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice mariorozensky.cz Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice Možná jste již zaslechli mé oblíbené tvrzení, že pouze 2 % obchodníků využívají affiliate marketing. Affiliate trh sice neustále

Více

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2016? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2017, musíme se podívat, jaký byl rok 2016.

Více

Akuna MANUÁL Změny platné od

Akuna MANUÁL Změny platné od Akuna MANUÁL Změny platné od 1.3.2018 Vážení nezávislí poradci, zákazníci a přátelé, mottem společnosti Akuna je Zlepšování je nikdy nekončící proces. Proto vám představujeme nové webové stránky na doméně

Více

Plán příjmu z Dual Týmu: Často kladené dotazy FAQ

Plán příjmu z Dual Týmu: Často kladené dotazy FAQ Plán příjmu z Dual Týmu: Často kladené dotazy FAQ Obecné dotazy: O. Jak sledovat a spravovat moje provize u iwowwe? O. Kdykoli dojde k prodeji ve vaší struktuře, body objemu prodeje Dual Týmu budou nahromaděny

Více

a 2 Zelené karty na PASIVNÍ PŘÍJMY z lidí pod sebou a na placení SMS kujících brigádnic. Auto placené z meziprovizí z realitních tipařek.

a 2 Zelené karty na PASIVNÍ PŘÍJMY z lidí pod sebou a na placení SMS kujících brigádnic. Auto placené z meziprovizí z realitních tipařek. a 2 Zelené karty na PASIVNÍ PŘÍJMY z lidí pod sebou a na placení SMS kujících brigádnic. Auto placené z meziprovizí z realitních tipařek. Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou možnost, a to možné

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

Za účelem kvalifikace do bonusového programu ELITNÍHO VOZIDLA společnosti SevenPoint2 musíte splnit následující požadavky:

Za účelem kvalifikace do bonusového programu ELITNÍHO VOZIDLA společnosti SevenPoint2 musíte splnit následující požadavky: Pokyny k bonusovému program ELITNÍHO VOZIDLA společnosti SevenPoint2 Popis programu Bonusový program ELITNÍHO VOZIDLA společnosti SevenPoint2 je motivační odměnou nabízenou Členům, kteří dosáhnou pozice

Více

prodávat produkty: nabídněte produkty vašim známým a vydělávejte na rozdílu z katalogové ceny a na provizích

prodávat produkty: nabídněte produkty vašim známým a vydělávejte na rozdílu z katalogové ceny a na provizích MARKETINGOVÝ PLÁN 1 2 Welcome to essens 3 Společnost ESSENS byla založena v roce 2011 a svůj respekt a uznání získala především uvedením exkluzivních parfémů té nejvyšší možné kvality na současný trh.

Více

PRODEJNÍ A MARKETINGOVÝ PLÁN AMWAY POCHOPENÍ PLÁNU PRODEJNÍ A MARKETINGOVÝ PLÁN AMWAY

PRODEJNÍ A MARKETINGOVÝ PLÁN AMWAY POCHOPENÍ PLÁNU PRODEJNÍ A MARKETINGOVÝ PLÁN AMWAY PRODEJNÍ A MARKETINGOVÝ PLÁN AMWAY POCHOPENÍ PLÁNU 1 ZÁKLAD NAŠEHO PODNIKÁNÍ Prodejní a marketingový plán Amway stále odráží původní koncepci podnikání, jak ji vyvinuli a v roce 1959 poprvé představili

Více

INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0

INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0 INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0 Vážení zájemci o e-shopy a aktivní e-shopaři, dovolte nám představit nejnovější verzi našeho chytrého e-shopu Clevero označenou jako 9.0. Níže v tomto dokumentu

Více

Filozofie Filozofií naší společnosti je soustavná péče a investice do našich partnerů.

Filozofie Filozofií naší společnosti je soustavná péče a investice do našich partnerů. Earth Power Vás zdraví! Společnost Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou podporou svých partnerů a zároveň nabízí

Více

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Přátelé, když jsem se nedávno procházel před víkendem po Ďáblickém lese, bylo nádherné, takové to podzimní, ponuré počasí a já jsem přemýšlel, co pěkného

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

A - Dovolená v Malajsii Kvalifikační období 8 měsíců červenec 2010 únor 2011 Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Leden Únor SPLNĚNO NESPLNĚNO 1 poukaz = 1 500 GPV x 3 skupiny x 6 měsíců = celkem

Více

Auto placené: akontací a pak měsíčními splátkami. Na splátky nájmu je možnost pasivních příjmů.

Auto placené: akontací a pak měsíčními splátkami. Na splátky nájmu je možnost pasivních příjmů. AUTO ZA 1,- Kč (a rodinný dům 3+kk 67 m2 za 1,590.000,- Kč) Auto placené: akontací a pak měsíčními splátkami. Na splátky nájmu je možnost pasivních příjmů. Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou

Více

Marketingový Plán. Tvoje cesta k úspěchu

Marketingový Plán. Tvoje cesta k úspěchu Tvoje cesta k úspěchu Kategorie produktů Přírodní produkty kategorie wellness / zdraví / krása Italská pečující kosmeceutika a dekorativní kosmetika Výrobky pro domácnost a čistící prostředky 3 nezávislé

Více

Unser Plan. Unser. Náš Plan. plán. Pro Váš úspěch

Unser Plan. Unser. Náš Plan. plán. Pro Váš úspěch Pro Váš úspěch Nabízíme jednoduchou obchodní příležitost Jste nezávislí ale nikdy sami! Co je pro Vás důležité? vedlejší příjem / alternativa k Vašemu povolání dlouhodobý, trvalý příjem být svým šéfem

Více

Pokyny k bonusovému programu "Prémie na auto a Klub elitních vozů (dále jen program VOZIDLO ) společnosti SevenPoint2

Pokyny k bonusovému programu Prémie na auto a Klub elitních vozů (dále jen program VOZIDLO ) společnosti SevenPoint2 Pokyny k bonusovému programu "Prémie na auto a Klub elitních vozů (dále jen program VOZIDLO ) společnosti SevenPoint2 Popis programu Bonusový program VOZIDLO společnosti SevenPoint2 je motivační odměnou

Více

LAVYLITES. kompletní marketing. vypracoval : nezávislý distributor Miroslav Caban

LAVYLITES. kompletní marketing. vypracoval : nezávislý distributor Miroslav Caban LAVYLITES kompletní marketing vypracoval : nezávislý distributor Miroslav Caban Lavylites uplatňuje nejúspěšnější, nejúčinnější, nejmotivačnější, nejkorektnější koncepci v dějinách Networku. Lavylites

Více

Jak nejlépe využít kartu Exclusive

Jak nejlépe využít kartu Exclusive Podrobné informace o kartě Generali a programu Exclusive naleznete na www.rb.cz a www.exclusiveprogram.cz. Jak nejlépe využít kartu Exclusive Příručka pro členy programu Exclusive Příručka pro držitele

Více

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany Důchodová reforma = šance pro aktivní občany 5.9.2012 Vydání 2012/09/05 Obsah Úvod - strana 1 Jak poznat dobrou firmu - strana 2 Pilíře důchodové reformy str. 3 Výhody a nevýhody II. A III. pilíře str.

Více

Jednotný systém stimulace prodeje TianDe. Marketing vítěze Systém úspěšného podnikání 3 strategie úspěchu Diamantový fond!

Jednotný systém stimulace prodeje TianDe. Marketing vítěze Systém úspěšného podnikání 3 strategie úspěchu Diamantový fond! Jednotný systém stimulace prodeje TianDe Marketing vítěze Systém úspěšného podnikání 3 strategie úspěchu Diamantový fond! Pojmy a termíny Pojmy a termíny Distributor: fyzická nebo právnická osoba, která

Více

Europe. Marketingový plán

Europe. Marketingový plán Europe Marketingový plán PRÉMIE Z PRVNÍCH NÁKUPŮ - NOVÍ OCHODNÍ PARTNEŘI Obchodní pozice Nové registrace Odměny z nových registrací * Týdenní * MO Měsíční ** PO Globální Partner ronz ilver ilver Elitní

Více

OBSAH. Chcete mít vedlejší příjem z nabízení výrobků známým? Znalost marketingového plánu vám zajistí účinnější prodeje.

OBSAH. Chcete mít vedlejší příjem z nabízení výrobků známým? Znalost marketingového plánu vám zajistí účinnější prodeje. MARKETINGOVÝ PLÁN Vážení přátelé! Jsme rádi, že jste se připojili k Faberlicu. Naše společnost je velkým ruským výrobcem kosmetiky, parfumerie, domácích a zdravotnických potřeb, oblečení pro dospěle a

Více

chtěl bych Vám ukázat úplně jinou možnost spoření, než jakou jste nejspíš znali doposud.

chtěl bych Vám ukázat úplně jinou možnost spoření, než jakou jste nejspíš znali doposud. VS Dobrý den, chtěl bych Vám ukázat úplně jinou možnost spoření, než jakou jste nejspíš znali doposud. Můj názor je, že když si spořím, tak ať to stojí za to. Nyní Vám ukážu na porovnání, jak a kde lze

Více

Faily při tvorbě e-shopů,

Faily při tvorbě e-shopů, Faily při tvorbě e-shopů, za které zaplatíte víc, než za celý e-shop Marek Čevelíček Twitter: @mcevel Nefunkční weby a e-shopy Proč existuje tolik nefunkčních webů a e-shopů? 1/ nevím, jak udělat funkční

Více

Jmenuji se Karel Staněk. Informace o podnikatelské příležitosti pro 21. století

Jmenuji se Karel Staněk. Informace o podnikatelské příležitosti pro 21. století Jmenuji se Karel Staněk kontaktní údaje: tel.: 733141882 skype: karelstanek1 e-mail: karel.stanek@centrum.cz Pracuji v týmu, který zabezpečuje provoz stránky Bohatý Čech. Také potřebujete peníze? Rozhodl

Více

MARKETING VÍTĚZE 2020

MARKETING VÍTĚZE 2020 Od 1. února 2014 jsou v marketingovém plánu TianDe změny. Obchodní společenství TianDe nabízí dvě formy spolupráce: OBCHODNÍ PARTNER a ÚSPĚŠNÝ ZÁKAZNÍK. MARKETING VÍTĚZE 2020 STÁT SE OBCHODNÍM PARTNEREM

Více

Marketingový plán a provize

Marketingový plán a provize Marketingový plán a provize Marketingový plán je bodový systém rozdělený do 10 kategorií. Body získáváme vlastním nákupem produktů nebo nákupem vámi zaregistrovaných EP. Systém je načítací. Pokud nakoupí

Více

S forwardem máte možnost zajistit si své marže proti ztrátám z případného nepříznivého vývoje kurzů na devizovém trhu.

S forwardem máte možnost zajistit si své marže proti ztrátám z případného nepříznivého vývoje kurzů na devizovém trhu. Co je to FORWARD? Forward Vám dává možnost nakoupit či prodat Vámi určené množství cizí měny s kurzem, který je stanoven při uzavření obchodu, ale s vypořádáním v budoucnu (za 6 365 dnů). K čemu je FORWARD

Více

Společnost se představuje

Společnost se představuje ZDRAVÁ ČOKOLÁDA Společnost se představuje VÝROBEK ZNALOSTI NAČASOVÁNÍ SPOLEČNOST ODMĚNA 1 Systém odměn Ve společnosti MXI Corp považujeme naše spolupracovníky (Associates) za naše neocenitelné obchodní

Více

Karatbars Affiliate Partnerský Program Sami rozhodnete, které druhy příjmu chcete využít. Celkem máte k dispozici 7 různých druhů příjmu.

Karatbars Affiliate Partnerský Program Sami rozhodnete, které druhy příjmu chcete využít. Celkem máte k dispozici 7 různých druhů příjmu. Marketingový plán Karatbars Affiliate Partnerský Program Sami rozhodnete, které druhy příjmu chcete využít. Celkem máte k dispozici 7 různých druhů příjmu. 7 ru zných možností pr íjmu 1. Pr ímá provize

Více

Noví marketingoví partneři, rozhodli jste se jako budoucí lídři spojit se společně s naší společností, nazýváme to 3 výhrami a jsme na to pyšní.

Noví marketingoví partneři, rozhodli jste se jako budoucí lídři spojit se společně s naší společností, nazýváme to 3 výhrami a jsme na to pyšní. Kompenzační plán Základní informace o kompenzačním plánu společnosti Conligus. Jedná se o kompenzační plán, který byl navržen přímo pro Vás tak, abyste s námi uspěli tak rychle jak to jen bude možné, díky

Více

Doporučený způsob, jak uspět v systému Eldorádo

Doporučený způsob, jak uspět v systému Eldorádo Doporučený způsob, jak uspět v systému Eldorádo V prvé řadě bych Vám chtěla říct, že každý systém MLM je jiný. Jistě znáte plno systémů a firem, v mnohých jste registrovaní a do budoucna hledíte s nadějí,

Více

Kontrolní seznam před odjezdem. Supporting European Mobility for Employment

Kontrolní seznam před odjezdem. Supporting European Mobility for Employment Supporting European Mobility for Employment Kontrolní seznam před odjezdem Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá výlučně autor. Publikace

Více

Kdybych měl posledních pět dolarů, tak tři z nich věnuji na reklamu.

Kdybych měl posledních pět dolarů, tak tři z nich věnuji na reklamu. > Kdybych měl posledních pět dolarů, tak tři z nich věnuji na reklamu. Henry Ford Stiforp - Binary Multi-Level Marketing Produkty pro zviditelnění internetového prodeje

Více

OBSAH. 1. Hunca. 2. HuncaLife. 3. Vize a poslání. 4. Co je přímý prodej? 5. Statistiky ze světa. 7. Jaký je rozdíl mezi síťovým

OBSAH. 1. Hunca. 2. HuncaLife. 3. Vize a poslání. 4. Co je přímý prodej? 5. Statistiky ze světa. 7. Jaký je rozdíl mezi síťovým OBSAH 1. Hunca 2. HuncaLife 3. Vize a poslání 4. Co je přímý prodej? 5. Statistiky ze světa 7. Jaký je rozdíl mezi síťovým marketingem - maloobchodem? 7. Jak systém pracuje? 8. Ziskově akciové plány Hunca

Více

REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ

REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ REVOLUČNÍ MARKETING - nejpoužívanější on-line vzdělávací systém pro síťový marketing v Česku a na Slovensku. REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ Naučte se pomocí transformačního a zároveň jednoduchého a velice účinného

Více

Vítejte na Prezentaci Příležitosti Stiforp Profits Váš úspěch i úspěch všech v jakémkoliv podnikání z domova začíná ZDE.

Vítejte na Prezentaci Příležitosti Stiforp Profits Váš úspěch i úspěch všech v jakémkoliv podnikání z domova začíná ZDE. Vítejte na Prezentaci Příležitosti Stiforp Profits Váš úspěch i úspěch všech v jakémkoliv podnikání z domova začíná ZDE. Žijeme ve složité době! Ekonomické PROBLÉMY, DEPRESE a RECESE probíhají na celém

Více

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2015? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2016, musíme se podívat, jaký byl rok 2015.

Více

Jakýkoliv příjem, uvedený v jakémkoliv marketingovém materiálu Talk Fusion nepředstavuje nutně příjem, pokud nějaký, který společník Talk Fusion

Jakýkoliv příjem, uvedený v jakémkoliv marketingovém materiálu Talk Fusion nepředstavuje nutně příjem, pokud nějaký, který společník Talk Fusion 1 VÍTEJTE V Talk Fusion považujeme svoje nezávislé společníky za nejdůležitější element našeho podnikání Váš úspěch je náš úspěch. Vytvořili jsme proto velice prospěšný a přímočarý Kompenzační plán, který

Více

Začíname bittrex.com

Začíname bittrex.com Začíname bittrex.com První věc, kterou musíte udělat je vytvořit si účet na burze. Na Bittrexu vás přivítá úvodní obrazovka. Pokud sjedete trochu níž, najdete tlačítko GET STARTED NOW a po jeho kliknutí

Více

Je to jednoduché. Je to snadné, je to káva!

Je to jednoduché. Je to snadné, je to káva! KRÁLOVSKÝ KOMPENZAČNÍ PLÁN SPOLEČNOSTI ORGANO GOLD Je to jednoduché. Je to snadné, je to káva! Czech Republic Platné od 10. 12. 2012 CONTENTS Přehled... 1 Kompenzační Plán... 2 Definice... 3 7 Způsobů

Více

ebook: Jak dosáhnout svých finančních cílů HEDVIKA GABRIELOVÁ

ebook: Jak dosáhnout svých finančních cílů HEDVIKA GABRIELOVÁ ebook: Jak dosáhnout svých finančních cílů HEDVIKA GABRIELOVÁ Nyní čekáte všichni jediné - návod, jak to udělat. Ráda Vám ho dám, ale pozor - existuje pouze jediné řešení - 1 návod = jedna osoba, jedna

Více

Co je to inflace? Každý zná tento pojem, ale pravdepodobne málokdo jej umí vysvetlit.

Co je to inflace? Každý zná tento pojem, ale pravdepodobne málokdo jej umí vysvetlit. Co je to inflace? Každý zná tento pojem, ale pravdepodobne málokdo jej umí vysvetlit. Vlády potrebují více penez a umíme si predstavit, že výber daní se bude neustále snižovat. Aby vláda získala další

Více

Váš mistrovský. Plán Na Úspěch KOMPENZAČNÍ PLÁN

Váš mistrovský. Plán Na Úspěch KOMPENZAČNÍ PLÁN Váš mistrovský Plán Na Úspěch KOMPENZAČNÍ PLÁN VÁŠ MISTROVSKÝ PLÁN NA ÚSPĚCH ZAČÍNÁME Zda si chcete přivydělat pár stovek dolarů měsíčně nebo si přejete velký 5, 6 nebo 7 místný reziduální příjem, který

Více

O čem je Historická příležitost?

O čem je Historická příležitost? Pro partnery O čem je Historická příležitost? Historická příležitost je více jak 24týdenní online program o tom, jak vydělat na neopakovatelné politicko-ekonomické změně důchodového systému v České republice,

Více

Beonpush nabízí podíl se na ziscích přístupem do světa vedoucí technologie v RTB. Adresse: Luxemburg 12, Rue De Bastogne L-1217

Beonpush nabízí podíl se na ziscích přístupem do světa vedoucí technologie v RTB. Adresse: Luxemburg 12, Rue De Bastogne L-1217 Beonpush nabízí podíl se na ziscích přístupem do světa vedoucí technologie v RTB. Adresse: Luxemburg 12, Rue De Bastogne L-1217 Adresse: Luxemburg 12, Rue De Bastogne L-1217 Firemní data od BeonPush? Společnost

Více

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?...

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... Obsah 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... 5 4. Nechejte si poradit od odborníka... 6 www.anekamickova.cz 1 Zdravím

Více

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží 60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží Jak., který Příklad: Jak napsat článek, který vám přivede návštěvnost Jak. v x jednoduchých krocích Příklad: Jak založit blog ve třech jednoduchých

Více

Proč podnikat na internetu?

Proč podnikat na internetu? Proč podnikat na internetu? Obchodovat na internetu je mnohem snazší, než si zařizovat kamenný obchod. Neznamená to ale, že je to bez práce, nebo že je úspěch zaručen. Tak jako klasické podnikání i to

Více

PREZENTACE. Nebyl jsem všude, ale mám to v plánu!

PREZENTACE. Nebyl jsem všude, ale mám to v plánu! PREZENTACE Nebyl jsem všude, ale mám to v plánu! Na začátku je sen... * FLORIDA Jako vlastník podílu cestujte do více než 2400 destinací světa v síti DAE. týden 2 290 týden 1 700 *poplatek za výměnu v

Více

ÚČTENKOVÁ LOTERIE MINISTERSTVO FINANCÍ ČR

ÚČTENKOVÁ LOTERIE MINISTERSTVO FINANCÍ ČR ÚČTENKOVÁ LOTERIE MINISTERSTVO FINANCÍ ČR 12. 9. 2017 OBSAH ZÁKLADNÍ INFORMACE INFORMAČNÍ KAMPAŇ KOMPLEXNÍ ZAJIŠTĚNÍ PROVOZU HRÁČSKÝ ÚČET BEZPEČNOST PROVOZU ÚČTENKOVÁ LOTERIE 12.9.2017 2 ZÁKLADNÍ INFORMACE

Více

Finanční gramotnost pro ZŠ Životní etapy z pohledu financí

Finanční gramotnost pro ZŠ Životní etapy z pohledu financí Životní etapy Dětství a dospívání (0-25 let) Mladší produktivní věk (25-50 let) Pozdější produktivní věk (50-75 let) Čas odpočinku (75- ) Životní etapy I. Dětství a dospívání Podpora rodičů zajištění Velice

Více

Podnikání s Medicolux umožňuje každému splnit si vlastní cíle a sny!

Podnikání s Medicolux umožňuje každému splnit si vlastní cíle a sny! R E F E R E N Č N Í M A R K E T I N G Společnost Medicolux Europe, s. r. o. vyrábí a distribuuje výrobky pro zdravý životní styl a péči o tělo. Své výrobky nabízí prostřednictvím vlastní distribuční sítě

Více

COLWAY Česká republika SYSTÉM ODMĚN

COLWAY Česká republika SYSTÉM ODMĚN COLWAY Česká republika SYSTÉM OMĚN Úvod: Proč začít spolupráci s firmou Colway? Naše marketingová struktura byla projektována tak, aby si v ní každý našel to správné místo. Vstoupit do našeho systému výhod

Více

Šťastné a bohaté Vánoce 2055

Šťastné a bohaté Vánoce 2055 Šťastné a bohaté Vánoce 2055 Přejete si, aby Vaše vnoučata prožila ve stáří stejně bohaté Vánoce jako si letos dopřáváte i Vy? Nadělte jim pod stromeček Penzijní připojištění České pojišťovny. Nejkrásnější

Více

Pro Partnery v USA, Německu, Čechách, Bulharsku, Litvě, Lotyšsku, Turecku. Programy Rozvoje Podnikání

Pro Partnery v USA, Německu, Čechách, Bulharsku, Litvě, Lotyšsku, Turecku. Programy Rozvoje Podnikání Pro Partnery v USA, Německu, Čechách, Bulharsku, Litvě, Lotyšsku, Turecku Programy Rozvoje Podnikání 2011 2012 2011 2012 programy Rozvoje Podnikání Vystoupit na hlavní scéně Slavnosti Pracovního Úspěchu

Více

Váš průvodce důchodovou reformou ...---. JIŘí PĚNKAVA. ČESKÉ POJIŠŤOVNY a.s, REFORMA PENZí ) PENZIJNí FOND ČESKÉ POJlŠŤOVNY

Váš průvodce důchodovou reformou ...---. JIŘí PĚNKAVA. ČESKÉ POJIŠŤOVNY a.s, REFORMA PENZí ) PENZIJNí FOND ČESKÉ POJlŠŤOVNY JIŘí PĚNKAVA pojišťovací a investiční poradce ČESKÉ POJIŠŤOVNY a.s, Agentura 336 Plzeň II, jednatelství Rokycany Bydliště: Iěškovská 557, Mýto, 33805 Tel.: 723 599657, TeIJFax: 371 750126 REFORMA PENZí

Více

MARKETINGOVÝ PLÁN-2020 BUSINESS-DOPING!

MARKETINGOVÝ PLÁN-2020 BUSINESS-DOPING! MARKETINGOVÝ PLÁN-2020 BUSINESS-DOPING! OBSAH Pojmy a termíny...3 7 zdrojů příjmů!...4 1. zdroj příjmů! Používejte...6 2. zdroj příjmů! Nabízejte...7 3. zdroj příjmů! Zapojujte...8 4. zdroj příjmů! Klub

Více

O pracovní rehabilitaci

O pracovní rehabilitaci ÚŘAD PRÁCE O pracovní rehabilitaci Těžké slovo: pracovní rehabilitace Když je člověk osobou se zdravotním postižením, mám právo na pracovní rehabilitaci. Pracovní rehabilitace je služba úřadu práce. Pomůže

Více

a karta do bankomatu na pasivní příjmy k autu. Auto placené z realitní produktivity z lidí pod sebou.

a karta do bankomatu na pasivní příjmy k autu. Auto placené z realitní produktivity z lidí pod sebou. a karta do bankomatu na pasivní příjmy k autu. Auto placené z realitní produktivity z lidí pod sebou. k autu. Auto za spolupráci a za výsledky z lidí pod sebou. Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou

Více

Test obecné finanční gramotnosti

Test obecné finanční gramotnosti Test obecné finanční gramotnosti Finanční inteligence je něco, co se ve škole nenaučíte. A přitom je to obor stejně důležitý ne-li důležitější než algebra v matematice nebo historie literatury v češtině.

Více

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Varianta BASIC Obsahem balíčku je: webová stránka včetně: redakčního systému umožňujícího snadnou úpravu obsahu i neprofesionálním uživatelům,

Více

GANO EXCEL PLÁN SPONZOROVÁNÍ A ODMĚŇOVÁNÍ

GANO EXCEL PLÁN SPONZOROVÁNÍ A ODMĚŇOVÁNÍ GANO EXCEL PLÁN SPONZOROVÁNÍ A ODMĚŇOVÁNÍ Plán sponzorování a odměňování GANO EXCEL PLÁN SPONZOROVÁNÍ A ODMĚŇOVÁNÍ NÁŠ RECEPT NA VYSOCE ÚSPĚŠNÝ PROGRAM ODMĚŇOVÁNÍ 1. Kumulativní systém Gano Excel využívá

Více

Harmony World Club. .: Úvodem :.

Harmony World Club. .: Úvodem :. Harmony World Club.: Úvodem :. Dovolte mi představit Vám klub, který nabízí svým členům možnost kvalitnějšího a zdravějšího životního stylu podloženého i příjmy z Vašich nákupů,,jsou nákupy, které stejně

Více

Ing. Petr Obešlo 8/2016

Ing. Petr Obešlo 8/2016 Ing. Petr Obešlo 8/2016 Co je opravdový pasivní příjem? Finanční příjem, který snadno nastartujete a dál už nemusíte vyvíjet téměř žádnou činnost k tomu, aby pokračoval Měl by mít dostatečně vysoký výnos

Více

Za pomoci zákona o daních z příjmů odpovězte na následující otázky: 2. Vysvětlete, co znamená a kdy nastane zdanění starobních důchodů.

Za pomoci zákona o daních z příjmů odpovězte na následující otázky: 2. Vysvětlete, co znamená a kdy nastane zdanění starobních důchodů. Pracovní list k DPFO Za pomoci zákona o daních z příjmů odpovězte na následující otázky: 1. Jaké příjmy jsou od daně z příjmů osvobozeny? 2. Vysvětlete, co znamená a kdy nastane zdanění starobních důchodů.

Více

Co ti brání v podnikání? 9. 9. 2014 - Prostějov

Co ti brání v podnikání? 9. 9. 2014 - Prostějov Co ti brání v podnikání? 9. 9. 2014 - Prostějov 1 Říkejte mi Jirko ještě vloni v červnu jsem byl ve škole dneska vedu vlastní firmu s tvorbou stránek jsem začínal ve 14 2 Co děláme v iparťákovi? 3 iparťák

Více

S hrdostí Vám představujeme v současnosti nejrychleji se rozvíjející společnost se síťovým marketingem na světě.

S hrdostí Vám představujeme v současnosti nejrychleji se rozvíjející společnost se síťovým marketingem na světě. S hrdostí Vám představujeme v současnosti nejrychleji se rozvíjející společnost se síťovým marketingem na světě. Společnost WOR(l)D Global Network je veřejná obchodní společnost se sídlem v Londýně, která

Více

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta Úvodní řeč Vyzkoušeli jsme řadu projektů, které byly převážně zahraniční a vždy jsme se snažili získat co možná nejvíce informací, aby naše i vaše podnikání fungovalo. Dnes tedy víme, že to na internetu

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio CZ.1.07/2.2.00/28.0018

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio CZ.1.07/2.2.00/28.0018 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio CZ.1.07/2.2.00/28.0018 Odměňování pracovníku a výpočet mzdy Ekonomika lesního hospodářství 5. cvičení Odměňování

Více

Jak udělat webový projekt

Jak udělat webový projekt Jak udělat webový projekt a vydělat na něm první milion... plus stručné vysvětlení, kam se vývoj webových technologií ubírá Nápad! Nápad! 1. Nápad dostane programátor => nelze na něm vydělat! 2. Nápad

Více